Soudní exekutor JUDr. Jiří To

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Soudní exekutor JUDr. Jiří To"

Transkript

1 Exekutorský úřad Soudní exekutor JUDr. Jiří To Spisová značka: Ex 3458/13 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: Petr Žemba, Karlovo nám.104/55, Třebíč, nar Usnesení o zastavení exekuce 5/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože uvedení adresáti nebyli při doručování písemnosti soudu/soudního exekutora zastiženi a protože písemnosti nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože nebylo možné zanechat v místě doručení výzvu k vyzvednutí písemnosti, byly písemnosti uloženy (připraveny kvyzvednutí) dne Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.) K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. V případě, že si uložené písemnosti adresáti nevyzvednou ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byly připraveny k vyzvednutí, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč Protože se na doručovacích adresách uvedených adresátů nenachází poštovní schránka, do které by mohly být písemnosti vloženy, budou po uplynutí desetidenní lhůty nevyzvednuté zásilky zaslány exekučnímu soudu nebo založeny do exekutorského spisu. Soudní exekutor o tom vyvěsí na své úřední desce, stejně jako na elektronické úřední desce umožňující dálkový přístup sdělení dle ust. 49 odst. 4 o.s.ř. Datum vyvěšení:

2 Exekutorský úřad Soudní exekutor JUDr. Jiří To Spisová značka: Ex 3458/13 Sdělení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 49 odst. 4 o.s.ř. Adresát: Petr Žemba, Karlovo nám.104/55, Třebíč, nar Usnesení o zastavení exekuce 5/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože adresát nebyl při doručování písemnosti soudu (soudního exekutora) zastižen a protože písemnost soudu (soudního exekutora) nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, byla písemnost soudu (soudního exekutora) uložena. Jelikož si adresát písemnost ve lhůtě 10 dnů nevyzvedl, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Jelikož po uplynutí této lhůty nebylo možné písemnost vhodit do domovní nebo jiné adresátem užívané schrány, byla vrácena odesílateli. Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.). K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. Datum vyvěšení:

3 Exekutorský úřad Soudní exekutor JUDr. Jiří Tom Spisová značka: Ex 4048/13 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: Štefan Dreveňak, MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 97/1, Jihlava, nar Usnesení o zastavení exekuce 5/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože uvedení adresáti nebyli při doručování písemnosti soudu/soudního exekutora zastiženi a protože písemnosti nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože nebylo možné zanechat v místě doručení výzvu k vyzvednutí písemnosti, byly písemnosti uloženy (připraveny kvyzvednutí) dne Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.) K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. V případě, že si uložené písemnosti adresáti nevyzvednou ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byly připraveny k vyzvednutí, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč Protože se na doručovacích adresách uvedených adresátů nenachází poštovní schránka, do které by mohly být písemnosti vloženy, budou po uplynutí desetidenní lhůty nevyzvednuté zásilky zaslány exekučnímu soudu nebo založeny do exekutorského spisu. Soudní exekutor o tom vyvěsí na své úřední desce, stejně jako na elektronické úřední desce umožňující dálkový přístup sdělení dle ust. 49 odst. 4 o.s.ř. Datum vyvěšení:

4 Exekutorský úřad Soudní exekutor JUDr. Jiří Tom Spisová značka: Ex 4048/13 Sdělení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 49 odst. 4 o.s.ř. Adresát: Štefan Dreveňak, MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 97/1, Jihlava, nar Usnesení o zastavení exekuce 5/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože adresát nebyl při doručování písemnosti soudu (soudního exekutora) zastižen a protože písemnost soudu (soudního exekutora) nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, byla písemnost soudu (soudního exekutora) uložena. Jelikož si adresát písemnost ve lhůtě 10 dnů nevyzvedl, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Jelikož po uplynutí této lhůty nebylo možné písemnost vhodit do domovní nebo jiné adresátem užívané schrány, byla vrácena odesílateli. Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.). K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. Datum vyvěšení:

5 Exekutorský úřad Soudní exekutor JUDr. Jiří Tom Spisová značka: Ex 4049/13 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: Martin Konečný, Nám. 8. května 1, Hrotovice, nar Usnesení o zastavení exekuce 5/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože uvedení adresáti nebyli při doručování písemnosti soudu/soudního exekutora zastiženi a protože písemnosti nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože nebylo možné zanechat v místě doručení výzvu k vyzvednutí písemnosti, byly písemnosti uloženy (připraveny kvyzvednutí) dne Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.) K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. V případě, že si uložené písemnosti adresáti nevyzvednou ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byly připraveny k vyzvednutí, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč Protože se na doručovacích adresách uvedených adresátů nenachází poštovní schránka, do které by mohly být písemnosti vloženy, budou po uplynutí desetidenní lhůty nevyzvednuté zásilky zaslány exekučnímu soudu nebo založeny do exekutorského spisu. Soudní exekutor o tom vyvěsí na své úřední desce, stejně jako na elektronické úřední desce umožňující dálkový přístup sdělení dle ust. 49 odst. 4 o.s.ř. Datum vyvěšení:

6 Exekutorský úřad Soudní exekutor JUDr. Jiří Tom Spisová značka: Ex 4049/13 Sdělení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 49 odst. 4 o.s.ř. Adresát: Martin Konečný, Nám. 8. května 1, Hrotovice, nar Usnesení o zastavení exekuce 5/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože adresát nebyl při doručování písemnosti soudu (soudního exekutora) zastižen a protože písemnost soudu (soudního exekutora) nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, byla písemnost soudu (soudního exekutora) uložena. Jelikož si adresát písemnost ve lhůtě 10 dnů nevyzvedl, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Jelikož po uplynutí této lhůty nebylo možné písemnost vhodit do domovní nebo jiné adresátem užívané schrány, byla vrácena odesílateli. Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.). K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. Datum vyvěšení:

7 Exekutorský úřad Soudní exekutor JUDr. Jiří Tom Spisová značka: Ex 3567/13 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: Marek Beneš, KARLOVO NÁM. 104/55, Třebíč, nar Usnesení o zastavení exekuce 6/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože uvedení adresáti nebyli při doručování písemnosti soudu/soudního exekutora zastiženi a protože písemnosti nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože nebylo možné zanechat v místě doručení výzvu k vyzvednutí písemnosti, byly písemnosti uloženy (připraveny kvyzvednutí) dne Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.) K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. V případě, že si uložené písemnosti adresáti nevyzvednou ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byly připraveny k vyzvednutí, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč Protože se na doručovacích adresách uvedených adresátů nenachází poštovní schránka, do které by mohly být písemnosti vloženy, budou po uplynutí desetidenní lhůty nevyzvednuté zásilky zaslány exekučnímu soudu nebo založeny do exekutorského spisu. Soudní exekutor o tom vyvěsí na své úřední desce, stejně jako na elektronické úřední desce umožňující dálkový přístup sdělení dle ust. 49 odst. 4 o.s.ř. Datum vyvěšení:

8 Exekutorský úřad Soudní exekutor JUDr. Jiří Tom Spisová značka: Ex 3567/13 Sdělení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 49 odst. 4 o.s.ř. Adresát: Marek Beneš, KARLOVO NÁM. 104/55, Třebíč, nar Usnesení o zastavení exekuce 6/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože adresát nebyl při doručování písemnosti soudu (soudního exekutora) zastižen a protože písemnost soudu (soudního exekutora) nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, byla písemnost soudu (soudního exekutora) uložena. Jelikož si adresát písemnost ve lhůtě 10 dnů nevyzvedl, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Jelikož po uplynutí této lhůty nebylo možné písemnost vhodit do domovní nebo jiné adresátem užívané schrány, byla vrácena odesílateli. Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.). K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. Datum vyvěšení:

9 Exekutorský úřad Soudní exekutor JUDr. Jiří Tom Spisová značka: Ex 3456/13 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: David Kučera, Karlovo nám. 104/55, Třebíč, nar Usnesení o zastavení exekuce 6/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože uvedení adresáti nebyli při doručování písemnosti soudu/soudního exekutora zastiženi a protože písemnosti nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože nebylo možné zanechat v místě doručení výzvu k vyzvednutí písemnosti, byly písemnosti uloženy (připraveny kvyzvednutí) dne Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.) K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. V případě, že si uložené písemnosti adresáti nevyzvednou ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byly připraveny k vyzvednutí, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč Protože se na doručovacích adresách uvedených adresátů nenachází poštovní schránka, do které by mohly být písemnosti vloženy, budou po uplynutí desetidenní lhůty nevyzvednuté zásilky zaslány exekučnímu soudu nebo založeny do exekutorského spisu. Soudní exekutor o tom vyvěsí na své úřední desce, stejně jako na elektronické úřední desce umožňující dálkový přístup sdělení dle ust. 49 odst. 4 o.s.ř. Datum vyvěšení:

10 Exekutorský úřad Soudní exekutor JUDr. Jiří Tom Spisová značka: Ex 3456/13 Sdělení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 49 odst. 4 o.s.ř. Adresát: David Kučera, Karlovo nám. 104/55, Třebíč, nar Usnesení o zastavení exekuce 6/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože adresát nebyl při doručování písemnosti soudu (soudního exekutora) zastižen a protože písemnost soudu (soudního exekutora) nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, byla písemnost soudu (soudního exekutora) uložena. Jelikož si adresát písemnost ve lhůtě 10 dnů nevyzvedl, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Jelikož po uplynutí této lhůty nebylo možné písemnost vhodit do domovní nebo jiné adresátem užívané schrány, byla vrácena odesílateli. Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.). K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. Datum vyvěšení:

11 Exekutorský úřad Soudní exekutor JUDr. Jiří Tome Spisová značka: Ex 3476/13 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: Daniel Kalábek, Karlovo nám.104/55, Třebíč, nar Usnesení o zastavení exekuce 6/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože uvedení adresáti nebyli při doručování písemnosti soudu/soudního exekutora zastiženi a protože písemnosti nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože nebylo možné zanechat v místě doručení výzvu k vyzvednutí písemnosti, byly písemnosti uloženy (připraveny kvyzvednutí) dne Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.) K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. V případě, že si uložené písemnosti adresáti nevyzvednou ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byly připraveny k vyzvednutí, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč Protože se na doručovacích adresách uvedených adresátů nenachází poštovní schránka, do které by mohly být písemnosti vloženy, budou po uplynutí desetidenní lhůty nevyzvednuté zásilky zaslány exekučnímu soudu nebo založeny do exekutorského spisu. Soudní exekutor o tom vyvěsí na své úřední desce, stejně jako na elektronické úřední desce umožňující dálkový přístup sdělení dle ust. 49 odst. 4 o.s.ř. Datum vyvěšení:

12 Exekutorský úřad Soudní exekutor JUDr. Jiří Tome Spisová značka: Ex 3476/13 Sdělení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 49 odst. 4 o.s.ř. Adresát: Daniel Kalábek, Karlovo nám.104/55, Třebíč, nar Usnesení o zastavení exekuce 6/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože adresát nebyl při doručování písemnosti soudu (soudního exekutora) zastižen a protože písemnost soudu (soudního exekutora) nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, byla písemnost soudu (soudního exekutora) uložena. Jelikož si adresát písemnost ve lhůtě 10 dnů nevyzvedl, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Jelikož po uplynutí této lhůty nebylo možné písemnost vhodit do domovní nebo jiné adresátem užívané schrány, byla vrácena odesílateli. Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.). K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. Datum vyvěšení:

13 Exekutorský úřad Soudní exekutor JUDr. Jiří Tome Spisová značka: Ex 3486/13 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: Ervín Pecha, Valeč u Hrotovic 109, , nar Usnesení o zastavení exekuce 6/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože uvedení adresáti nebyli při doručování písemnosti soudu/soudního exekutora zastiženi a protože písemnosti nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože nebylo možné zanechat v místě doručení výzvu k vyzvednutí písemnosti, byly písemnosti uloženy (připraveny kvyzvednutí) dne Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.) K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. V případě, že si uložené písemnosti adresáti nevyzvednou ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byly připraveny k vyzvednutí, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč Protože se na doručovacích adresách uvedených adresátů nenachází poštovní schránka, do které by mohly být písemnosti vloženy, budou po uplynutí desetidenní lhůty nevyzvednuté zásilky zaslány exekučnímu soudu nebo založeny do exekutorského spisu. Soudní exekutor o tom vyvěsí na své úřední desce, stejně jako na elektronické úřední desce umožňující dálkový přístup sdělení dle ust. 49 odst. 4 o.s.ř. Datum vyvěšení:

14 Exekutorský úřad Soudní exekutor JUDr. Jiří Tome Spisová značka: Ex 3486/13 Sdělení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 49 odst. 4 o.s.ř. Adresát: Ervín Pecha, Valeč u Hrotovic 109, , nar Usnesení o zastavení exekuce 6/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože adresát nebyl při doručování písemnosti soudu (soudního exekutora) zastižen a protože písemnost soudu (soudního exekutora) nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, byla písemnost soudu (soudního exekutora) uložena. Jelikož si adresát písemnost ve lhůtě 10 dnů nevyzvedl, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Jelikož po uplynutí této lhůty nebylo možné písemnost vhodit do domovní nebo jiné adresátem užívané schrány, byla vrácena odesílateli. Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.). K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. Datum vyvěšení:

15 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 486/13 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: Tomáš Polák, KARLOVO NÁM. 104/55, Třebíč, nar Usnesení o zastavení exekuce 9/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože uvedení adresáti nebyli při doručování písemnosti soudu/soudního exekutora zastiženi a protože písemnosti nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože nebylo možné zanechat v místě doručení výzvu k vyzvednutí písemnosti, byly písemnosti uloženy (připraveny kvyzvednutí) dne Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.) K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. V případě, že si uložené písemnosti adresáti nevyzvednou ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byly připraveny k vyzvednutí, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč Protože se na doručovacích adresách uvedených adresátů nenachází poštovní schránka, do které by mohly být písemnosti vloženy, budou po uplynutí desetidenní lhůty nevyzvednuté zásilky zaslány exekučnímu soudu nebo založeny do exekutorského spisu. Soudní exekutor o tom vyvěsí na své úřední desce, stejně jako na elektronické úřední desce umožňující dálkový přístup sdělení dle ust. 49 odst. 4 o.s.ř. Datum vyvěšení:

16 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 486/13 Sdělení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 49 odst. 4 o.s.ř. Adresát: Tomáš Polák, KARLOVO NÁM. 104/55, Třebíč, nar Usnesení o zastavení exekuce 9/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože adresát nebyl při doručování písemnosti soudu (soudního exekutora) zastižen a protože písemnost soudu (soudního exekutora) nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, byla písemnost soudu (soudního exekutora) uložena. Jelikož si adresát písemnost ve lhůtě 10 dnů nevyzvedl, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Jelikož po uplynutí této lhůty nebylo možné písemnost vhodit do domovní nebo jiné adresátem užívané schrány, byla vrácena odesílateli. Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.). K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. Datum vyvěšení:

17 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 1087/13 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: František Tajčovský, Zahradní 969, Jaroměřice nad Rokytnou, nar Usnesení o zastavení exekuce 9/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože uvedení adresáti nebyli při doručování písemnosti soudu/soudního exekutora zastiženi a protože písemnosti nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože nebylo možné zanechat v místě doručení výzvu k vyzvednutí písemnosti, byly písemnosti uloženy (připraveny kvyzvednutí) dne Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.) K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. V případě, že si uložené písemnosti adresáti nevyzvednou ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byly připraveny k vyzvednutí, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč Protože se na doručovacích adresách uvedených adresátů nenachází poštovní schránka, do které by mohly být písemnosti vloženy, budou po uplynutí desetidenní lhůty nevyzvednuté zásilky zaslány exekučnímu soudu nebo založeny do exekutorského spisu. Soudní exekutor o tom vyvěsí na své úřední desce, stejně jako na elektronické úřední desce umožňující dálkový přístup sdělení dle ust. 49 odst. 4 o.s.ř. Datum vyvěšení:

18 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 1087/13 Sdělení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 49 odst. 4 o.s.ř. Adresát: František Tajčovský, Zahradní 969, Jaroměřice nad Rokytnou, nar Usnesení o zastavení exekuce 9/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože adresát nebyl při doručování písemnosti soudu (soudního exekutora) zastižen a protože písemnost soudu (soudního exekutora) nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, byla písemnost soudu (soudního exekutora) uložena. Jelikož si adresát písemnost ve lhůtě 10 dnů nevyzvedl, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Jelikož po uplynutí této lhůty nebylo možné písemnost vhodit do domovní nebo jiné adresátem užívané schrány, byla vrácena odesílateli. Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.). K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. Datum vyvěšení:

19 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 2266/13 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: Jiří Šubr, Karlovo nám. 104/55, Třebíč, nar Usnesení o zastavení exekuce 10/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože uvedení adresáti nebyli při doručování písemnosti soudu/soudního exekutora zastiženi a protože písemnosti nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože nebylo možné zanechat v místě doručení výzvu k vyzvednutí písemnosti, byly písemnosti uloženy (připraveny kvyzvednutí) dne Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.) K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. V případě, že si uložené písemnosti adresáti nevyzvednou ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byly připraveny k vyzvednutí, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč Protože se na doručovacích adresách uvedených adresátů nenachází poštovní schránka, do které by mohly být písemnosti vloženy, budou po uplynutí desetidenní lhůty nevyzvednuté zásilky zaslány exekučnímu soudu nebo založeny do exekutorského spisu. Soudní exekutor o tom vyvěsí na své úřední desce, stejně jako na elektronické úřední desce umožňující dálkový přístup sdělení dle ust. 49 odst. 4 o.s.ř. Datum vyvěšení:

20 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 2266/13 Sdělení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 49 odst. 4 o.s.ř. Adresát: Jiří Šubr, Karlovo nám. 104/55, Třebíč, nar Usnesení o zastavení exekuce 10/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože adresát nebyl při doručování písemnosti soudu (soudního exekutora) zastižen a protože písemnost soudu (soudního exekutora) nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, byla písemnost soudu (soudního exekutora) uložena. Jelikož si adresát písemnost ve lhůtě 10 dnů nevyzvedl, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Jelikož po uplynutí této lhůty nebylo možné písemnost vhodit do domovní nebo jiné adresátem užívané schrány, byla vrácena odesílateli. Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.). K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. Datum vyvěšení:

21 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 2206/13 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: Roman Šula, KARLOVO NÁM. 104/55, Třebíč, nar Usnesení o zastavení exekuce 11/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože uvedení adresáti nebyli při doručování písemnosti soudu/soudního exekutora zastiženi a protože písemnosti nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože nebylo možné zanechat v místě doručení výzvu k vyzvednutí písemnosti, byly písemnosti uloženy (připraveny kvyzvednutí) dne Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.) K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. V případě, že si uložené písemnosti adresáti nevyzvednou ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byly připraveny k vyzvednutí, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč Protože se na doručovacích adresách uvedených adresátů nenachází poštovní schránka, do které by mohly být písemnosti vloženy, budou po uplynutí desetidenní lhůty nevyzvednuté zásilky zaslány exekučnímu soudu nebo založeny do exekutorského spisu. Soudní exekutor o tom vyvěsí na své úřední desce, stejně jako na elektronické úřední desce umožňující dálkový přístup sdělení dle ust. 49 odst. 4 o.s.ř. Datum vyvěšení:

22 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 2206/13 Sdělení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 49 odst. 4 o.s.ř. Adresát: Roman Šula, KARLOVO NÁM. 104/55, Třebíč, nar Usnesení o zastavení exekuce 11/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože adresát nebyl při doručování písemnosti soudu (soudního exekutora) zastižen a protože písemnost soudu (soudního exekutora) nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, byla písemnost soudu (soudního exekutora) uložena. Jelikož si adresát písemnost ve lhůtě 10 dnů nevyzvedl, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Jelikož po uplynutí této lhůty nebylo možné písemnost vhodit do domovní nebo jiné adresátem užívané schrány, byla vrácena odesílateli. Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.). K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. Datum vyvěšení:

23 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 4110/13 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: Jiří Šmíd, Náměstí Míru 31, Moravské Budějovice, nar Usnesení o zastavení exekuce 16/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože uvedení adresáti nebyli při doručování písemnosti soudu/soudního exekutora zastiženi a protože písemnosti nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože nebylo možné zanechat v místě doručení výzvu k vyzvednutí písemnosti, byly písemnosti uloženy (připraveny kvyzvednutí) dne Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.) K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. V případě, že si uložené písemnosti adresáti nevyzvednou ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byly připraveny k vyzvednutí, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč Protože se na doručovacích adresách uvedených adresátů nenachází poštovní schránka, do které by mohly být písemnosti vloženy, budou po uplynutí desetidenní lhůty nevyzvednuté zásilky zaslány exekučnímu soudu nebo založeny do exekutorského spisu. Soudní exekutor o tom vyvěsí na své úřední desce, stejně jako na elektronické úřední desce umožňující dálkový přístup sdělení dle ust. 49 odst. 4 o.s.ř. Datum vyvěšení:

24 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 4110/13 Sdělení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 49 odst. 4 o.s.ř. Adresát: Jiří Šmíd, Náměstí Míru 31, Moravské Budějovice, nar Usnesení o zastavení exekuce 16/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože adresát nebyl při doručování písemnosti soudu (soudního exekutora) zastižen a protože písemnost soudu (soudního exekutora) nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, byla písemnost soudu (soudního exekutora) uložena. Jelikož si adresát písemnost ve lhůtě 10 dnů nevyzvedl, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Jelikož po uplynutí této lhůty nebylo možné písemnost vhodit do domovní nebo jiné adresátem užívané schrány, byla vrácena odesílateli. Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.). K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. Datum vyvěšení:

25 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 4076/13 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: KAREL STARK, MÁNESOVA 1510, Moravské Budějovice, nar Usnesení o zastavení exekuce 16/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože uvedení adresáti nebyli při doručování písemnosti soudu/soudního exekutora zastiženi a protože písemnosti nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože nebylo možné zanechat v místě doručení výzvu k vyzvednutí písemnosti, byly písemnosti uloženy (připraveny kvyzvednutí) dne Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.) K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. V případě, že si uložené písemnosti adresáti nevyzvednou ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byly připraveny k vyzvednutí, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč Protože se na doručovacích adresách uvedených adresátů nenachází poštovní schránka, do které by mohly být písemnosti vloženy, budou po uplynutí desetidenní lhůty nevyzvednuté zásilky zaslány exekučnímu soudu nebo založeny do exekutorského spisu. Soudní exekutor o tom vyvěsí na své úřední desce, stejně jako na elektronické úřední desce umožňující dálkový přístup sdělení dle ust. 49 odst. 4 o.s.ř. Datum vyvěšení:

26 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 4076/13 Sdělení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 49 odst. 4 o.s.ř. Adresát: KAREL STARK, MÁNESOVA 1510, Moravské Budějovice, nar Usnesení o zastavení exekuce 16/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože adresát nebyl při doručování písemnosti soudu (soudního exekutora) zastižen a protože písemnost soudu (soudního exekutora) nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, byla písemnost soudu (soudního exekutora) uložena. Jelikož si adresát písemnost ve lhůtě 10 dnů nevyzvedl, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Jelikož po uplynutí této lhůty nebylo možné písemnost vhodit do domovní nebo jiné adresátem užívané schrány, byla vrácena odesílateli. Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.). K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. Datum vyvěšení:

27 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 4116/13 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: PETR ŠINDELÁŘ, NÁM. MÍRU 31, Moravské Budějovice, nar Usnesení o zastavení exekuce 16/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože uvedení adresáti nebyli při doručování písemnosti soudu/soudního exekutora zastiženi a protože písemnosti nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože nebylo možné zanechat v místě doručení výzvu k vyzvednutí písemnosti, byly písemnosti uloženy (připraveny kvyzvednutí) dne Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.) K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. V případě, že si uložené písemnosti adresáti nevyzvednou ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byly připraveny k vyzvednutí, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč Protože se na doručovacích adresách uvedených adresátů nenachází poštovní schránka, do které by mohly být písemnosti vloženy, budou po uplynutí desetidenní lhůty nevyzvednuté zásilky zaslány exekučnímu soudu nebo založeny do exekutorského spisu. Soudní exekutor o tom vyvěsí na své úřední desce, stejně jako na elektronické úřední desce umožňující dálkový přístup sdělení dle ust. 49 odst. 4 o.s.ř. Datum vyvěšení:

28 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 4116/13 Sdělení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 49 odst. 4 o.s.ř. Adresát: PETR ŠINDELÁŘ, NÁM. MÍRU 31, Moravské Budějovice, nar Usnesení o zastavení exekuce 16/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože adresát nebyl při doručování písemnosti soudu (soudního exekutora) zastižen a protože písemnost soudu (soudního exekutora) nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, byla písemnost soudu (soudního exekutora) uložena. Jelikož si adresát písemnost ve lhůtě 10 dnů nevyzvedl, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Jelikož po uplynutí této lhůty nebylo možné písemnost vhodit do domovní nebo jiné adresátem užívané schrány, byla vrácena odesílateli. Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.). K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. Datum vyvěšení:

29 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 156/13 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: Hana Mašterová, Zvěrkovice 46, Moravské Budějovice, nar Usnesení o zastavení exekuce 16/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože uvedení adresáti nebyli při doručování písemnosti soudu/soudního exekutora zastiženi a protože písemnosti nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože nebylo možné zanechat v místě doručení výzvu k vyzvednutí písemnosti, byly písemnosti uloženy (připraveny kvyzvednutí) dne Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.) K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. V případě, že si uložené písemnosti adresáti nevyzvednou ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byly připraveny k vyzvednutí, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč Protože se na doručovacích adresách uvedených adresátů nenachází poštovní schránka, do které by mohly být písemnosti vloženy, budou po uplynutí desetidenní lhůty nevyzvednuté zásilky zaslány exekučnímu soudu nebo založeny do exekutorského spisu. Soudní exekutor o tom vyvěsí na své úřední desce, stejně jako na elektronické úřední desce umožňující dálkový přístup sdělení dle ust. 49 odst. 4 o.s.ř. Datum vyvěšení:

30 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 156/13 Sdělení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 49 odst. 4 o.s.ř. Adresát: Hana Mašterová, Zvěrkovice 46, Moravské Budějovice, nar Usnesení o zastavení exekuce 16/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože adresát nebyl při doručování písemnosti soudu (soudního exekutora) zastižen a protože písemnost soudu (soudního exekutora) nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, byla písemnost soudu (soudního exekutora) uložena. Jelikož si adresát písemnost ve lhůtě 10 dnů nevyzvedl, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Jelikož po uplynutí této lhůty nebylo možné písemnost vhodit do domovní nebo jiné adresátem užívané schrány, byla vrácena odesílateli. Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.). K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. Datum vyvěšení:

31 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 59/14 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: MYERSON, s.r.o., Čelakovského 639, Jaroměřice nad Rokytnou, IČ: zast. Ondřej Hladký, opatrovník, Usnesení o zastavení exekuce 16/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože uvedení adresáti nebyli při doručování písemnosti soudu/soudního exekutora zastiženi a protože písemnosti nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože nebylo možné zanechat v místě doručení výzvu k vyzvednutí písemnosti, byly písemnosti uloženy (připraveny kvyzvednutí) dne Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.) K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. V případě, že si uložené písemnosti adresáti nevyzvednou ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byly připraveny k vyzvednutí, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč Protože se na doručovacích adresách uvedených adresátů nenachází poštovní schránka, do které by mohly být písemnosti vloženy, budou po uplynutí desetidenní lhůty nevyzvednuté zásilky zaslány exekučnímu soudu nebo založeny do exekutorského spisu. Soudní exekutor o tom vyvěsí na své úřední desce, stejně jako na elektronické úřední desce umožňující dálkový přístup sdělení dle ust. 49 odst. 4 o.s.ř. Datum vyvěšení:

32 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 59/14 Sdělení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 49 odst. 4 o.s.ř. Adresát: MYERSON, s.r.o., Čelakovského 639, Jaroměřice nad Rokytnou, IČ: zast. Ondřej Hladký, opatrovník, Usnesení o zastavení exekuce 16/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože adresát nebyl při doručování písemnosti soudu (soudního exekutora) zastižen a protože písemnost soudu (soudního exekutora) nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, byla písemnost soudu (soudního exekutora) uložena. Jelikož si adresát písemnost ve lhůtě 10 dnů nevyzvedl, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Jelikož po uplynutí této lhůty nebylo možné písemnost vhodit do domovní nebo jiné adresátem užívané schrány, byla vrácena odesílateli. Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.). K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. Datum vyvěšení:

33 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 58/14 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: MYERSON, s.r.o., Čelakovského 639, Jaroměřice nad Rokytnou, IČ: zast. Ondřej Hladký, opatrovník, Usnesení o zastavení exekuce 16/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože uvedení adresáti nebyli při doručování písemnosti soudu/soudního exekutora zastiženi a protože písemnosti nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože nebylo možné zanechat v místě doručení výzvu k vyzvednutí písemnosti, byly písemnosti uloženy (připraveny kvyzvednutí) dne Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.) K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. V případě, že si uložené písemnosti adresáti nevyzvednou ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byly připraveny k vyzvednutí, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč Protože se na doručovacích adresách uvedených adresátů nenachází poštovní schránka, do které by mohly být písemnosti vloženy, budou po uplynutí desetidenní lhůty nevyzvednuté zásilky zaslány exekučnímu soudu nebo založeny do exekutorského spisu. Soudní exekutor o tom vyvěsí na své úřední desce, stejně jako na elektronické úřední desce umožňující dálkový přístup sdělení dle ust. 49 odst. 4 o.s.ř. Datum vyvěšení:

34 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 58/14 Sdělení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 49 odst. 4 o.s.ř. Adresát: MYERSON, s.r.o., Čelakovského 639, Jaroměřice nad Rokytnou, IČ: zast. Ondřej Hladký, opatrovník, Usnesení o zastavení exekuce 16/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože adresát nebyl při doručování písemnosti soudu (soudního exekutora) zastižen a protože písemnost soudu (soudního exekutora) nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, byla písemnost soudu (soudního exekutora) uložena. Jelikož si adresát písemnost ve lhůtě 10 dnů nevyzvedl, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Jelikož po uplynutí této lhůty nebylo možné písemnost vhodit do domovní nebo jiné adresátem užívané schrány, byla vrácena odesílateli. Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.). K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. Datum vyvěšení:

35 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 4108/13 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: HASSAN EID GOMAA EMAD, Velkomeziříčská 1121, Třebíč, nar Usnesení o zastavení exekuce 16/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože uvedení adresáti nebyli při doručování písemnosti soudu/soudního exekutora zastiženi a protože písemnosti nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože nebylo možné zanechat v místě doručení výzvu k vyzvednutí písemnosti, byly písemnosti uloženy (připraveny kvyzvednutí) dne Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.) K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. V případě, že si uložené písemnosti adresáti nevyzvednou ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byly připraveny k vyzvednutí, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč Protože se na doručovacích adresách uvedených adresátů nenachází poštovní schránka, do které by mohly být písemnosti vloženy, budou po uplynutí desetidenní lhůty nevyzvednuté zásilky zaslány exekučnímu soudu nebo založeny do exekutorského spisu. Soudní exekutor o tom vyvěsí na své úřední desce, stejně jako na elektronické úřední desce umožňující dálkový přístup sdělení dle ust. 49 odst. 4 o.s.ř. Datum vyvěšení:

36 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 4108/13 Sdělení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 49 odst. 4 o.s.ř. Adresát: HASSAN EID GOMAA EMAD, Velkomeziříčská 1121, Třebíč, nar Usnesení o zastavení exekuce 16/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože adresát nebyl při doručování písemnosti soudu (soudního exekutora) zastižen a protože písemnost soudu (soudního exekutora) nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, byla písemnost soudu (soudního exekutora) uložena. Jelikož si adresát písemnost ve lhůtě 10 dnů nevyzvedl, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Jelikož po uplynutí této lhůty nebylo možné písemnost vhodit do domovní nebo jiné adresátem užívané schrány, byla vrácena odesílateli. Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.). K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. Datum vyvěšení:

37 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 4100/13 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: Tomáš Wiedergott, U STADIONU 466, Okříšky, nar Usnesení o zastavení exekuce 16/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože uvedení adresáti nebyli při doručování písemnosti soudu/soudního exekutora zastiženi a protože písemnosti nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože nebylo možné zanechat v místě doručení výzvu k vyzvednutí písemnosti, byly písemnosti uloženy (připraveny kvyzvednutí) dne Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.) K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. V případě, že si uložené písemnosti adresáti nevyzvednou ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byly připraveny k vyzvednutí, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč Protože se na doručovacích adresách uvedených adresátů nenachází poštovní schránka, do které by mohly být písemnosti vloženy, budou po uplynutí desetidenní lhůty nevyzvednuté zásilky zaslány exekučnímu soudu nebo založeny do exekutorského spisu. Soudní exekutor o tom vyvěsí na své úřední desce, stejně jako na elektronické úřední desce umožňující dálkový přístup sdělení dle ust. 49 odst. 4 o.s.ř. Datum vyvěšení:

38 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 4100/13 Sdělení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 49 odst. 4 o.s.ř. Adresát: Tomáš Wiedergott, U STADIONU 466, Okříšky, nar Usnesení o zastavení exekuce 16/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože adresát nebyl při doručování písemnosti soudu (soudního exekutora) zastižen a protože písemnost soudu (soudního exekutora) nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, byla písemnost soudu (soudního exekutora) uložena. Jelikož si adresát písemnost ve lhůtě 10 dnů nevyzvedl, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Jelikož po uplynutí této lhůty nebylo možné písemnost vhodit do domovní nebo jiné adresátem užívané schrány, byla vrácena odesílateli. Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.). K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. Datum vyvěšení:

39 Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 10/14 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: VÁCLAV PODROUŽKA, NOVODVORSKÁ 1038/14, Třebíč, nar Usnesení o zastavení exekuce 17/6/2014, vyrozumění o převzetí spisu Protože uvedení adresáti nebyli při doručování písemnosti soudu/soudního exekutora zastiženi a protože písemnosti nebylo možné odevzdat ani osobě, která by byla oprávněna ji přijmout, a protože nebylo možné zanechat v místě doručení výzvu k vyzvednutí písemnosti, byly písemnosti uloženy (připraveny kvyzvednutí) dne Uloženou písemnost si adresáti mohou vyzvednout nejpozději do 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí v sídle exekutorského úřadu v jeho úředních hodinách (Po až Čt, od 8-16 hod.) K převzetí je nutné předložit občanský průkaz nebo jiný doklad totožnosti. V případě, že si uložené písemnosti adresáti nevyzvednou ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byly připraveny k vyzvednutí, považuje se podle zákona desátý den této lhůty za den doručení. Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč Protože se na doručovacích adresách uvedených adresátů nenachází poštovní schránka, do které by mohly být písemnosti vloženy, budou po uplynutí desetidenní lhůty nevyzvednuté zásilky zaslány exekučnímu soudu nebo založeny do exekutorského spisu. Soudní exekutor o tom vyvěsí na své úřední desce, stejně jako na elektronické úřední desce umožňující dálkový přístup sdělení dle ust. 49 odst. 4 o.s.ř. Datum vyvěšení:

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř.

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 2086/11 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: Petr Dopita, VELKÉ NÁMĚSTÍ 22/5, 76701 Kroměříž, nar. 12.4.1980 Exekuční příkaz srážky

Více

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř.

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 3854/13 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: Dana Mazánková, Přibice 348, 691 24 Přibice, nar. 13.10.1959 Exekuční příkaz srážky

Více

Soudní exekutor JUDr. Jiří Tom

Soudní exekutor JUDr. Jiří Tom Exekutorský úřad Soudní exekutor JUDr. Jiří Tom Spisová značka: Ex 3603/10 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: František Řehoř, Moravec 103, 592 54 Moravec, nar. 14.7.1974

Více

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř.

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát (jméno a příjmení): Kačicová Lucie, nar. 17.04.1976 Adresa, na níž má být písemnost doručena: K. Čapka 1214/4, 792 01 Bruntál Spisová

Více

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř.

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát (jméno a příjmení): Ing. Byrtus Petr, nar. 29.06.1965 Adresa, na níž má být písemnost doručena: Svornosti 86/2, 736 01 Havířov Spisová

Více

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř.

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát (jméno a příjmení): Kubiczková Marie, nar. 13.1.1970 Adresa, na níž má být písemnost doručena: Nákladní 434/26, 746 01 Opava Spisová

Více

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř.

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresa, na níž má být písemnost doručena: Exekutor, který písemnost odevzdal k doručení: Buchta Ondřej Bělská 218, 739 21 Paskov Exekutorský

Více

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř.

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Holzbauer Jaroslav Adresa, na níž má být písemnost doručena: V Nádvoří 1268/1, 735 06 Karviná Spisová značka doručované písemnosti: 032

Více

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř.

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát (jméno a příjmení): Dodek Jaromír, nar. 25.2.1989 Adresa, na níž má být písemnost doručena: Klimkovická 55/28, 708 00 Ostrava -

Více

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř.

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát (jméno a příjmení): Fabiánová Martina, nar. 3.4.1977 Adresa, na níž má být písemnost doručena: Opavská 518/13, 794 01 Krnov, Pod

Více

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř.

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát (jméno a příjmení): Ing. Fajkus Vlastimil, nar. 20.11.1952 Adresa, na níž má být písemnost doručena: náměstí Svaté Trojice 368/5,

Více

Výzva pro vyvěšení na úřední desce Exekutorského úřadu Brno venkov podle 124 e.ř.

Výzva pro vyvěšení na úřední desce Exekutorského úřadu Brno venkov podle 124 e.ř. Výzva pro vyvěšení na úřední desce Exekutorského úřadu Brno venkov podle 124 e.ř. Adresát: Pešek Lubomír, nar. 15.02.1966 Adresa, na níž má být písemnost doručena: Bezděkov 1835/79, 594 01 VELKÉ MEZIŘÍČÍ

Více

Výzva pro vyvšení na úední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s..

Výzva pro vyvšení na úední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.. Výzva pro vyvšení na úední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.. Kížek Jakub Adresa, na níž má být písemnost doruena: Hlavní námstí 96/1, 794 01 Krnov Exekutor, který písemnost odevzdal k doruení: Exekutorský

Více

Výzva pro vyvěšení na úřední desce Exekutorského úřadu Brno venkov podle 124 e.ř.

Výzva pro vyvěšení na úřední desce Exekutorského úřadu Brno venkov podle 124 e.ř. Výzva pro vyvěšení na úřední desce Exekutorského úřadu Brno venkov podle 124 e.ř. Adresát: Němeček Jan, nar. 07.03.1956 Adresa, na níž má být písemnost doručena: Nám. T.G. Masaryka 130/14, 796 01 Prostějov

Více

Výzva pro vyvěšení na úřední desce Exekutorského úřadu Brno venkov podle 124 e.ř.

Výzva pro vyvěšení na úřední desce Exekutorského úřadu Brno venkov podle 124 e.ř. EXEKUTORSKÝ ÚŘAD BRNO-VENKOV Výzva pro vyvěšení na úřední desce Exekutorského úřadu Brno venkov podle 124 e.ř. Adresát: Guzaničová Miroslava, nar. 04.03.1971 Adresa, na níž má být písemnost doručena: Tovární

Více

Výzva pro vyvěšení na úřední desce Exekutorského úřadu Brno venkov podle 124 e.ř.

Výzva pro vyvěšení na úřední desce Exekutorského úřadu Brno venkov podle 124 e.ř. Výzva pro vyvěšení na úřední desce Exekutorského úřadu Brno venkov podle 124 e.ř. Adresát: Fatrdla Milan, nar. 27.08.1952 Adresa, na níž má být písemnost doručena: Měník 45, 783 26 Bílá Lhota Brno Doručovaná

Více

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř.

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Exekutorský úřad Spisová značka: Ex 2121/13 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: Petr Gagalík, ÚPRKOVA 3693/21, 767 01 Kroměříž, nar. 1.8.1949 Exekuční příkaz srážky

Více

Výzva pro vyvěšení na úřední desce Exekutorského úřadu Brno venkov podle 124 e.ř.

Výzva pro vyvěšení na úřední desce Exekutorského úřadu Brno venkov podle 124 e.ř. EXEKUTORSKÝ ÚŘAD BRNO-VENKOV Výzva pro vyvěšení na úřední desce Exekutorského úřadu Brno venkov podle 124 e.ř. Adresát: Solnář Bohumil, nar. 14.12.1969 Adresa, na níţ má být písemnost doručena: Lipová

Více

Sbírka instrukcí a sdělení MINISTERSTVA SPRAVEDLNOSTI ČESKÉ REPUBLIKY

Sbírka instrukcí a sdělení MINISTERSTVA SPRAVEDLNOSTI ČESKÉ REPUBLIKY Ročník 2009 Sbírka instrukcí a sdělení MINISTERSTVA SPRAVEDLNOSTI ČESKÉ REPUBLIKY Částka 4 Rozeslána dne 12. června 2009 Cena 26,- Kč OBSAH: 10. I n s t r u k c e Ministerstva spravedlnosti ze dne 27.

Více

Odesílatel: Adresát: Odesílatel: VÝHRADNĚ JEN ADRESÁTA NEVKLÁDAT DO SCHRÁNKY. Písemnost: Adresát: Jméno a příjmení osoby, která zásilku převzala

Odesílatel: Adresát: Odesílatel: VÝHRADNĚ JEN ADRESÁTA NEVKLÁDAT DO SCHRÁNKY. Písemnost: Adresát: Jméno a příjmení osoby, která zásilku převzala SOUDY typ I doručenka C5 217x162 přední strana Místo pro podací nálepku na doporučenou zásilku Místo pro výplatné DOPORUČENĚ DO VLASTNÍCH RUKOU NEVKLÁDAT DO SCHRÁNKY Zásilka (písemnost) byla dodána (odevzdána)

Více

POKYN OBECNÉ POVAHY. nejvyšší státní zástupkyně ze dne 3. srpna 2009,

POKYN OBECNÉ POVAHY. nejvyšší státní zástupkyně ze dne 3. srpna 2009, Nejvyšší státní zastupitelství ---------------------------------- 1 SL 914/2009 Sbírka pokynů obecné povahy nejvyššího státního zástupce --------------------------------------- č. 5/2009 POKYN OBECNÉ POVAHY

Více

JUDr. Lubomír Zálešák, soudní exekutor

JUDr. Lubomír Zálešák, soudní exekutor JUDr. Lubomír Zálešák, soudní exekutor Cornovova 45, 618 00 Brno, tel. 542 21 79 19, 731 179 509, fax 542 21 79 20, podatelna@exekuce-brno.cz, www.exekuce-brno.cz, IDDS g6wg88g Sdělení pro vyvěšení na

Více

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř.

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát (jméno a příjmení): Schneider Jiří, nar. 24.8.1951 Adresa, na níž má být písemnost doručena: Kylešovská 715/25, 746 01 Opava Spisová

Více

DORUČENKA Č. j. DOPORUČENĚ NEVRACET, VLOŽIT DO SCHRÁNKY ULOŽIT 10 DNŮ. Výzva a poučení

DORUČENKA Č. j. DOPORUČENĚ NEVRACET, VLOŽIT DO SCHRÁNKY ULOŽIT 10 DNŮ. Výzva a poučení Zak číslo: P037/10 A / 1 vrstva / Přední str (ODT MFin 5216/3 - DZ ) Plát: modrá Odesílatel Místo pro výplatné Adresát DOPORUČENĚ NEVRACET, VLOŽIT DO SCHRÁNKY ULOŽIT 10 DNŮ Prohlášení doručujícího orgánu:

Více

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř.

Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát (jméno a příjmení): Lakomý Martin, nar. 28.3.1972 Adresa, na níž má být písemnost doručena: Edvarda Beneše 959/15, 747 05 Opava

Více

tel.: , mobil:

tel.: , mobil: 042Ex 4594/13 Adresát : Nekuda Pavel, 14.01.1982 Adresa, na níž má být písemnost doručena : Břežany 6, 67165Břežany Exekutorský úřad Třebíč, soudní exekutor, JUDr. Ivana Kozáková Doručovaná písemnost:

Více

JUDr. Lubomír Zálešák, soudní exekutor

JUDr. Lubomír Zálešák, soudní exekutor JUDr. Lubomír Zálešák, soudní exekutor Cornovova 45, 618 00 Brno, tel. 542 21 79 19, 731 179 509, fax 542 21 79 20, podatelna@exekuce-brno.cz, www.exekuce-brno.cz, IDDS g6wg88g Sdělení pro vyvěšení na

Více

Filipenský Jan. Jelínek Zdeněk. Jíchová Kristýna. Jiroch Ladislav. Helia Daniel. Jurnečka Petr. Ludvík Petr. Jurnečka Petr. Kovář David.

Filipenský Jan. Jelínek Zdeněk. Jíchová Kristýna. Jiroch Ladislav. Helia Daniel. Jurnečka Petr. Ludvík Petr. Jurnečka Petr. Kovář David. JUDr. Lubomír Zálešák, soudní exekutor Cornovova 45, 618 00 Brno, tel. 542 21 79 19, 731 179 509, fax 542 21 79 20, podatelna@exekuce-brno.cz, www.exekuce-brno.cz, IDDS g6wg88g Sdělení pro vyvěšení na

Více

tel.: , mobil:

tel.: , mobil: 042Ex 637/15 Adresát : Trubák Jiří, 6.03.1974 Adresa, na níž má být písemnost doručena : T.G. Masaryka 36, 53821 Slatiňany Exekutorský úřad Třebíč, soudní exekutor, JUDr. Ivana Kozáková Doručovaná písemnost:

Více

DORUČENKA Označení písemnosti (č. j.):

DORUČENKA Označení písemnosti (č. j.): SPRÁVNÍ C5 doručenka bez pruhu 217x162 přední strana (26.6.09) DOPORUČENĚ Vztah příjemce k adresátovi, není-li příjemce adresátem: SPRÁVNÍ C5 doručenka s modrým pruhem 217x162 přední strana (26.6.09) DOPORUČENĚ

Více

JUDr. Lubomír Zálešák, soudní exekutor

JUDr. Lubomír Zálešák, soudní exekutor JUDr. Lubomír Zálešák, soudní exekutor Cornovova 45, 618 00 Brno, tel. 542 21 79 19, 731 179 509, fax 542 21 79 20, podatelna@exekuce-brno.cz, www.exekuce-brno.cz, IDDS g6wg88g Sdělení pro vyvěšení na

Více

Soudní exekutor JUDr. Jiří Tom

Soudní exekutor JUDr. Jiří Tom Soudní exekutor JUDr. Jiří Tom Spisová značka: Ex 2970/13 Výzva pro vyvěšení na úřední desce soudu podle 49 odst. 2 o.s.ř. Adresát: Andrea Láníková, nar. 6.6.1983 Exekuční příkaz srážky ze mzdy 5/5/2014,

Více

JUDr. Lubomír Zálešák, soudní exekutor

JUDr. Lubomír Zálešák, soudní exekutor JUDr. Lubomír Zálešák, soudní exekutor Cornovova 45, 618 00 Brno, tel. 542 21 79 19, 731 179 509, fax 542 21 79 20, podatelna@exekuce-brno.cz, www.exekuce-brno.cz, IDDS g6wg88g Sdělení pro vyvěšení na

Více

Sbírka instrukcí a sdělení MINISTERSTVA SPRAVEDLNOSTI ČESKÉ REPUBLIKY

Sbírka instrukcí a sdělení MINISTERSTVA SPRAVEDLNOSTI ČESKÉ REPUBLIKY Ročník 2011 Sbírka instrukcí a sdělení MINISTERSTVA SPRAVEDLNOSTI ČESKÉ REPUBLIKY Částka 7 Rozeslána dne 31. října 2011 Cena 64,- Kč OBSAH: 24. 25. I n s t r u k c e Ministerstva spravedlnosti ze dne 27.

Více

tel.: , mobil:

tel.: , mobil: 042Ex 4264/13 Adresát : Kulhánek Petr, 20.06.1977 Adresa, na níž má být písemnost doručena : Boskovštejn 1, 67154 Boskovštejn Doručovaná písemnost: č.j. 042 EX 4264/13-12 Exekuční příkaz na účet Třebíč,.

Více

tel.: , mobil:

tel.: , mobil: 042Ex 301/15 Adresát : Krejčí Jan, 11.04.1981 Adresa, na níž má být písemnost doručena : Dolní Libochová 30, 59253 Strážek Exekutorský úřad Třebíč, soudní exekutor, JUDr. Ivana Kozáková Doručovaná písemnost:

Více

soudní exekutor V ý z v a Spisová značka: 040Ex 6956/08-22 Ve Zdíkově, dne Vyvěšena na úřední desku.

soudní exekutor V ý z v a Spisová značka: 040Ex 6956/08-22 Ve Zdíkově, dne Vyvěšena na úřední desku. Ve Zdíkově, dne 3.6.2016 Spisová značka: 040Ex 6956/08-22 Nadepsaný vyzývá povinného: 1. Vágnerová Dana, N. Frýda 1236/3, 370 05 České Budějovice 2, r.č.565424/2198 K převzetí přeplatku v exekučním řízení

Více

JUDr. Lubomír Zálešák, soudní exekutor

JUDr. Lubomír Zálešák, soudní exekutor JUDr. Lubomír Zálešák, soudní exekutor Cornovova 45, 618 00 Brno, tel. 542 21 79 19, 731 179 509, fax 542 21 79 20, podatelna@exekuce-brno.cz, www.exekuce-brno.cz, IDDS g6wg88g Sdělení pro vyvěšení na

Více

JUDr. Lubomír Zálešák, soudní exekutor

JUDr. Lubomír Zálešák, soudní exekutor JUDr. Lubomír Zálešák, soudní exekutor Cornovova 45, 618 00 Brno, tel. 542 21 79 19, 731 179 509, fax 542 21 79 20, podatelna@exekuce-brno.cz, www.exekuce-brno.cz, IDDS g6wg88g Sdělení pro vyvěšení na

Více

Oznámení o přihlášených pohledávkách do dražby

Oznámení o přihlášených pohledávkách do dražby Č. j. 099 EX 6916/14-222 Oznámení o přihlášených pohledávkách do dražby Soudní exekutor JUDr. Ivo Luhan, Exekutorský úřad Praha 1, se sídlem Karlovo nám. 17, 120 00 Praha 2, pověřený opatřením Obvodního

Více

JUDr. Milan Vlha, soudní exekutor Exekutorský úřad Ostrava, Prokešovo náměstí 5, Ostrava. Usnesení

JUDr. Milan Vlha, soudní exekutor Exekutorský úřad Ostrava, Prokešovo náměstí 5, Ostrava. Usnesení JUDr. Milan Vlha, soudní exekutor Exekutorský úřad Ostrava, Prokešovo náměstí 5, 70200 Ostrava č.j. 102 EX 00103/13-029 Usnesení Soudní exekutor JUDr. Milan Vlha, Exekutorský úřad Ostrava se sídlem Prokešovo

Více

5b (1) Vyrozumění o zahájení exekuce a základní. informace o průběhu exekučního řízení a zasílaných. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 418/2001 Sb.

5b (1) Vyrozumění o zahájení exekuce a základní. informace o průběhu exekučního řízení a zasílaných. Příloha č. 5 k vyhlášce č. 418/2001 Sb. Strana 5498 Sbírka zákonů č. 461 / 2017 461 VYHLÁŠKA ze dne 18. prosince 2017, kterou se mění vyhláška Ministerstva spravedlnosti č. 418/2001 Sb., o postupech při výkonu exekuční a další činnosti, ve znění

Více

Oznámení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 50 odst. 2 o.s.ř.

Oznámení pro vyvěšení na úřední desce soudního exekutora podle 50 odst. 2 o.s.ř. JUDr. Lubomír Zálešák, soudní exekutor Cornovova 45, 618 00 Brno, tel. 542 21 79 19, 731 179 509, fax 542 21 79 20, podatelna@exekuce-brno.cz, www.exekuce-brno.cz, IDDS g6wg88g Oznámení pro vyvěšení na

Více

Usnesení. Dražební vyhlášku

Usnesení. Dražební vyhlášku U50251B0128 Usnesení MĚSTSKÝ ÚŘAD JESENICE Číslo vývěsu Datum vyvěšení^y fot 20fí\ Datum sejmutí č.j.: 067 EX 5025/18-72 Č.O.; JUEjrifilurajiiPodkoniGlí^^PHlB^jjíšoůdní exekutor, ve věci exekuce vedené

Více

PRACHATICE. V ý z v a. Číslo jednací: 040Ex 5375/12- Ve Zdíkově, dne Vyvěšena na úřední desku SE

PRACHATICE. V ý z v a. Číslo jednací: 040Ex 5375/12- Ve Zdíkově, dne Vyvěšena na úřední desku SE Ve Zdíkově, dne 19.1.2016 Číslo jednací: 040Ex 5375/12- Nadepsaný vyzývá povinného: V exekuční věci pod sp. zn. 040Ex 5375/12 na základě exekučního titulu - rozhodčí nález: č.j.e/2012/03858, který vydal

Více

Oznámení o přihlášených pohledávkách

Oznámení o přihlášených pohledávkách Mgr. Kamil Košina, soudní exekutor, Exekutorský úřad Prachatice se sídlem Zdíkov 79, 38473 Stachy telefon: +420 388311061, mobil 773454036 e-mail: kamil.kosina@seznam.cz č. ú.: 285063450/0300 IČ: 43876439

Více

U S N E S E N Í. t a k t o :

U S N E S E N Í. t a k t o : U S N E S E N Í č.j.: 0 Nc 16573/2008-27 sp.zn. exekutora: 065 Ex 00797/08 Okresní soud v Ústí nad Orlicí rozhodl samosoudkyní Mgr. Stanislavou Kubištovou v exekuční věci oprávněného Česká spořitelna,

Více

USNESENÍ. t a k t o : O d ů v o d n ě n í :

USNESENÍ. t a k t o : O d ů v o d n ě n í : 3 As 101/2015-65 USNESENÍ Nejvyšší správní soud rozhodl v senátu složeném z předsedy JUDr. Jaroslava Vlašína a soudců Mgr. Radovana Havelce a JUDr. Jana Vyklického v právní věci žalobce: L. Ch., zastoupen

Více

Metodický list č. 7. Doručování dle zákona č. 280/2009 Sb., daňový. řád. Obsah. Obsah Základní pojmy Způsoby doručování...

Metodický list č. 7. Doručování dle zákona č. 280/2009 Sb., daňový. řád. Obsah. Obsah Základní pojmy Způsoby doručování... Metodický list č. 7 Doručování dle zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád Obsah Obsah... 1 1. Základní pojmy... 2 2. Způsoby doručování... 2 3. Doručování prostřednictvím zásilky... 4 4. Zvláštní způsoby doručení...

Více

Exekuční příkaz. bytem Mlýnská 215, Chornice, RČ: 800104/3501. exekuční příkaz k provedení exekuce prodejem nemovitostí:

Exekuční příkaz. bytem Mlýnská 215, Chornice, RČ: 800104/3501. exekuční příkaz k provedení exekuce prodejem nemovitostí: Mgr. Tomáš Pospíchal, soudní exekutor, Exekutorský úřad Nymburk, Doručuje se: Sp. zn. 070 Ex 5610/12-27 Katastrální úřad pro Jihomoravský kraj, Katastrální pracoviště Brno-venkov, Úzká 471, 656 77 Brno

Více

I. SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ zkušební otázky z ústní části. Správní řízení

I. SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ zkušební otázky z ústní části. Správní řízení I. Správní řízení 125 1. Charakterizujte doručování písemnosti určené do vlastních rukou strážníkem podle správního řádu a uveďte, jak bude strážník při doručování takové písemnosti postupovat. Strážník

Více

Změny v doručování podle správního řádu po 1. 7. 2009

Změny v doručování podle správního řádu po 1. 7. 2009 Změny v doručování podle správního řádu po 1. 7. 2009 Dne 1. 7. tohoto roku nabude účinnosti zákon č. 7/2009 Sb., kterým se mění zákon č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů. Tato novela

Více

t a k t o : Dražební vyhláška č.j. 024 EX 1003/15-65 ze dne se v označení roku odstavci I. výroku opravuje takto: 2016

t a k t o : Dražební vyhláška č.j. 024 EX 1003/15-65 ze dne se v označení roku odstavci I. výroku opravuje takto: 2016 č.j. 024 EX 1003/15-70 ZN opr.: 5600007744 5600007744 U s n e s e n í Mgr. Helena Strouhalová, exekutorský kandidát, pověřený soudním exekutorem: Mgr. Pavla Fučíková, Exekutorský úřad Ostrava, se sídlem

Více

č.j. 024 EX 1202/05-6 VS opr. 1816985863

č.j. 024 EX 1202/05-6 VS opr. 1816985863 č.j. 024 EX 1202/05-6 VS opr. 1816985863 E x e k u č n í p ř í k a z Soudní exekutor Mgr. Pavla Fučíková, Exekutorský úřad Ostrava, se sídlem Poděbradova 41, pověřený k provedení exekuce usnesením Okresního

Více

Zn. oprávněného: Naše zn.: V Praze dne: EX 02614/ USNESENÍ

Zn. oprávněného: Naše zn.: V Praze dne: EX 02614/ USNESENÍ Mgr. Daniel Vlček, soudní exekutor Exekutorský úřad Praha 7 Vrchlabská 28/17, 197 00 Praha 19 - Kbely tel: 220 802 310, e-mail: podatelna@dvlcek.eu, ID datové schránky: ue8g86f Zn. oprávněného: Naše zn.:

Více

t a k t o : Dražební vyhláška č.j. 024 EX 1159/15-80 ze dne se v označení roku odstavci I. výroku opravuje takto: 2016

t a k t o : Dražební vyhláška č.j. 024 EX 1159/15-80 ze dne se v označení roku odstavci I. výroku opravuje takto: 2016 č.j. 024 EX 1159/15-88 ZN opr.: 5830008509 U s n e s e n í Mgr. Helena Strouhalová, exekutorský kandidát, pověřený soudním exekutorem: Mgr. Pavla Fučíková, Exekutorský úřad Ostrava, se sídlem Slévárenská

Více

Doručování. Mgr. Martin Švehlík. Jak si dopisovat se státem a s obchodními partnery. 25. květen 2016

Doručování. Mgr. Martin Švehlík. Jak si dopisovat se státem a s obchodními partnery. 25. květen 2016 Doručování Jak si dopisovat se státem a s obchodními partnery Mgr. Martin Švehlík 25. květen 2016 1 Obsah 1. Základní principy 2. Prameny právní úpravy (kde se o doručování dočteme) 3. Doručování v soudním

Více

JUDr. Milan Vlha, soudní exekutor Exekutorský úřad Ostrava, Prokešovo náměstí 5, Ostrava. Usnesení

JUDr. Milan Vlha, soudní exekutor Exekutorský úřad Ostrava, Prokešovo náměstí 5, Ostrava. Usnesení JUDr. Milan Vlha, soudní exekutor Exekutorský úřad Ostrava, Prokešovo náměstí 5, 70200 Ostrava č.j. 102 EX 00055/14-080 Usnesení Soudní exekutor JUDr. Milan Vlha, Exekutorský úřad Ostrava se sídlem Prokešovo

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov muvrx003elql MUVRX003ELQL Váš dopis zn.: Ze dne: Č.j.: MUVR 449/2013 Sp.Zn.: SPIS 142/2013/VAŽP42 4 Vyřizuje: Svěnčíková

Více

soudní exekutor Usnesení o příklepu Číslo jednací: 040Ex 737/14-115

soudní exekutor Usnesení o příklepu Číslo jednací: 040Ex 737/14-115 Mgr. Kamil Košina soudní exekutor EXEKUTORSKÝ ÚŘAD PRACHATICE se sídlem ve Zdíkově č. p. 79 tel.: 388 311 061, 773 454 036 384 73 Stachy e-mail: kamil.kosina@seznam.cz IČ: 43876439 č. ú.: 2102552593/2700

Více

1. Nové principy v doručování

1. Nové principy v doručování 1. Nové principy v doručování 1. Doručování a jeho význam 2. Odpovědnost účastníka za adresu pro doručování. Písemnost lze doručit účastníkovi na jakémkoliv místě, na němž bude zastižen - 46 odst. 1 o.s.ř.

Více

JUDr. Ivana Kozáková, soudní exekutor Exekutorského úřadu Třebíč, se sídlem Bráfova 53, Třebíč vydává tuto. d r a ž e b n í v y h l á š k u :

JUDr. Ivana Kozáková, soudní exekutor Exekutorského úřadu Třebíč, se sídlem Bráfova 53, Třebíč vydává tuto. d r a ž e b n í v y h l á š k u : U s n e s e n í 042 EX 510/18-54 Soudní exekutor JUDr. Ivana Kozáková, Exekutorský úřad Třebíč, se sídlem Bráfova 53, 674 01 Třebíč pověřený exekucí podle rozsudku č. j. 4 C 152/2016-59, který vydal Okresní

Více

USNESENÍ. Veselý Luděk, bytem Čs. armády 2067, Pardubice, PSČ: 530 02, IČ: 49322567, RČ: 560930/0532

USNESENÍ. Veselý Luděk, bytem Čs. armády 2067, Pardubice, PSČ: 530 02, IČ: 49322567, RČ: 560930/0532 Exekutorský úřad Pardubice, soudní exekutor Mgr. Tomáš Voborník, 9. května 215, 533 72 Moravany zapsán v seznamu soudních exekutorů Exekutorské komory České republiky pod evidenčním číslem 195 ISDS: tb3negn

Více

Některé změny spojené s novelou zákona o cestovních dokladech účinné od

Některé změny spojené s novelou zákona o cestovních dokladech účinné od Některé změny spojené s novelou zákona o cestovních dokladech účinné od 1. 1. 2016 Podat žádost o vydání cestovního pasu a převzít vyhotovený cestovní pas bude možné na kterémkoliv obecním úřadu obce s

Více

AKTUÁLNÍ PROBLÉMY DORUČOVÁNÍ V OBČANSKÉM SOUDNÍM ŘÍZENÍ

AKTUÁLNÍ PROBLÉMY DORUČOVÁNÍ V OBČANSKÉM SOUDNÍM ŘÍZENÍ AKTUÁLNÍ PROBLÉMY DORUČOVÁNÍ V OBČANSKÉM SOUDNÍM ŘÍZENÍ PETR HLUŠTÍK Vysoká škola Báňská Technická univerzita Ostrava, Česká republika Abstract in original language Příspěvek se zaměřuje na řešení praktických

Více

číslo soudního exekutora: 147, IČ: , DIČ: CZ Usnesení

číslo soudního exekutora: 147, IČ: , DIČ: CZ Usnesení Exekutorský úřad Praha 5, Malátova 645/18, 150 00 Praha 5 S o u d n í e x e k u t o r JUDr. Ondřej Hanák, Ph.D. Tel.: 251 551 860, GSM : 604 873 829, e-mail: podatelna@eupraha5.cz, www.eupraha5.cz číslo

Více

Usnesení o nařízení elektronického dražebního jednání

Usnesení o nařízení elektronického dražebního jednání Č.j. 070 Ex 2777/10-187 Usnesení o nařízení elektronického dražebního jednání Soudní exekutor Mgr. Tomáš Pospíchal, Exekutorský úřad Nymburk, se sídlem 28. října 1474/20, 288 02 Nymburk, Česká republika

Více

číslo soudního exekutora: 147, IČ: 43 91 46 24, DIČ: CZ 7305080244 Usnesení

číslo soudního exekutora: 147, IČ: 43 91 46 24, DIČ: CZ 7305080244 Usnesení Exekutorský úřad Praha 5, Malátova 645/18, 150 00 Praha 5 S o u d n í e x e k u t o r JUDr. Ondřej Hanák, Ph.D. Tel.: 251 551 860, GSM : 604 873 829, e-mail: podatelna@eupraha5.cz, www.eupraha5.cz číslo

Více

číslo soudního exekutora: 147, IČ: 43 91 46 24, DIČ: CZ 7305080244 Usnesení

číslo soudního exekutora: 147, IČ: 43 91 46 24, DIČ: CZ 7305080244 Usnesení Exekutorský úřad Praha 5, Malátova 645/18, 150 00 Praha 5 S o u d n í e x e k u t o r JUDr. Ondřej Hanák, Ph.D. Tel.: 251 551 860, GSM : 604 873 829, e-mail: podatelna@eupraha5.cz, www.eupraha5.cz číslo

Více

v,, v, MESTSKY URAD BILOVEC odbor výstavby, 17. listopadu 411, Bílovec OlleNl ORAC BRA:JAtC'!G t.dopor. okres Novot JI;l!\ Došlo:

v,, v, MESTSKY URAD BILOVEC odbor výstavby, 17. listopadu 411, Bílovec OlleNl ORAC BRA:JAtC'!G t.dopor. okres Novot JI;l!\ Došlo: (~ v,, v, MESTSKY URAD BILOVEC odbor výstavby, 17. listopadu 411, 743 01 Bílovec Č.j.:VI18074-13/S0S6-2011IPrdov Vyřizuje: Ing. Hana Prdová, tel.: 556312 I 14, e-mail.thana.prdovatiebilovec.cz V Bílovci

Více

Usnesení o elektronické dražbě

Usnesení o elektronické dražbě Č.j. 077 EX 9405/05-103 Usnesení o elektronické dražbě Soudní exekutor JUDr. Martin Růžička, Exekutorského úřadu ve Zlíně, se sídlem Zlín, 2. Května 2384, pověřený k provedení exekuce usnesením o nařízení

Více

číslo soudního exekutora: 147, IČ: 43 91 46 24, DIČ: CZ 7305080244 Usnesení

číslo soudního exekutora: 147, IČ: 43 91 46 24, DIČ: CZ 7305080244 Usnesení Exekutorský úřad Praha 5, Malátova 645/18, 150 00 Praha 5 S o u d n í e x e k u t o r JUDr. Ondřej Hanák, Ph.D. Tel.: 251 551 860, GSM : 604 873 829, e-mail: podatelna@eupraha5.cz, www.eupraha5.cz číslo

Více

Exekutorský úřad Třebíč, se sídlem v Třebíči, Bráfova ul. 53, PSČ

Exekutorský úřad Třebíč, se sídlem v Třebíči, Bráfova ul. 53, PSČ Exekutorský úřad Třebíč, se sídlem v Třebíči, Bráfova ul. 53, PSČ 674 01 soudní exekutor JUDr. Ivana Kozáková tel.: 568 841 641, mobil: 774 968 006 e-mail: exekutorkozakova@eutrebic.cz U s n e s e n í

Více

Mgr. Daniel Vlček, soudní exekutor Exekutorský úřad Praha 7 Vrchlabská 28/17, 197 00 Praha 19 - Kbely USNESENÍ

Mgr. Daniel Vlček, soudní exekutor Exekutorský úřad Praha 7 Vrchlabská 28/17, 197 00 Praha 19 - Kbely USNESENÍ Mgr. Daniel Vlček, soudní exekutor Exekutorský úřad Praha 7 Vrchlabská 28/17, 197 00 Praha 19 - Kbely tel: 220 802 310, e-mail: podatelna@dvlcek.eu, ID datové schránky: ue8g86f Zn. oprávněného: Naše zn.:

Více

*MVCRX017OVDV* MVCRX017OVDV prvotní identifikátor

*MVCRX017OVDV* MVCRX017OVDV prvotní identifikátor *MVCRX017OVDV* MVCRX017OVDV prvotní identifikátor odbor archivní správy a spisové služby Milady Horákové 5/133 Praha 6 166 21 Č. j. MV-101601-1/AS-2012 Praha 17. září 2012 Vážený pan Jan Frk analytik-metodik

Více

U S N E S E N Í. rozhodl t a k t o rozvrhovaná podstata v celkové výši 160.005,45Kč se rozvrhuje tak, že se z ní uspokojí pohledávky v tomto pořadí:

U S N E S E N Í. rozhodl t a k t o rozvrhovaná podstata v celkové výši 160.005,45Kč se rozvrhuje tak, že se z ní uspokojí pohledávky v tomto pořadí: Exekutorský úřad Praha 9 Exekutorský úřad Praha 9 S o u d n í e x e k u t o r J U D r. M i l a n S u c h á n e k tel.: 266 032 031, tel. fax.: 266 032 032, e-mail: suchanek@exekucepraha.cz, ID DS: qjzg82q

Více

číslo soudního exekutora: 147, IČ: 43 91 46 24, DIČ: CZ 7305080244 Usnesení

číslo soudního exekutora: 147, IČ: 43 91 46 24, DIČ: CZ 7305080244 Usnesení Exekutorský úřad Praha 5, Malátova 645/18, 150 00 Praha 5 S o u d n í e x e k u t o r JUDr. Ondřej Hanák, Ph.D. Tel.: 251 551 860, GSM : 604 873 829, e-mail: podatelna@eupraha5.cz, www.eupraha5.cz číslo

Více

usnesení o nařízení dražebního jednání dobrovolná dražba (dražební vyhláška)

usnesení o nařízení dražebního jednání dobrovolná dražba (dražební vyhláška) JUDr. Ivan Erben, soudní exekutor, Exekutorský úřad 021 Praha 8 Staré náměstí 13/7, Praha 6, PSČ 161 00 DS:ax3g8dn, e-mail: info@exekutor-praha8.cz, IČ: 49639200 Úřední hodiny: Po 8:00-12:00 hod., Út 13:00-15:30

Více

Exekutorský úřad Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč. tel:

Exekutorský úřad Třebíč, Bráfova 471/58, Třebíč. tel: Exekutorský úřad Třebíč, Bráfova 471/58, 674 01 Třebíč Soudní exekutor JUDr. Jiří Tomek tel: 777 123 040 e-mail: exekutortrebic@seznam.cz www.exekutortrebic.cz č.j.: 093 Ex 652/09-144 Usnesení Soudní exekutor

Více

P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U

P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U Vyhlášené v rámci zpeněžení nemovitých věcí zapsaných do soupisu majetkové podstaty dlužnice Věry Veroniky

Více

U s n e s e n í. www.exdrazby.cz. Draženy budou následující nemovité věci ve vlastnictví povinné ad 2) Jarmila Janků:

U s n e s e n í. www.exdrazby.cz. Draženy budou následující nemovité věci ve vlastnictví povinné ad 2) Jarmila Janků: U s n e s e n í Číslo jednací: 156 EX 3777/13-57 Uvádějte při veškeré korespondenci Značka oprávněného: 198238/2 Soudní exekutor JUDr. Milan Makarius Exekutorského úřadu Praha-západ, se sídlem Plzeňská

Více

Exekutorský úřad Třebíč, Bráfova 5/19, Třebíč. tel:

Exekutorský úřad Třebíč, Bráfova 5/19, Třebíč. tel: Exekutorský úřad Třebíč, Bráfova 5/19, 674 01 Třebíč Soudní exekutor JUDr. Jiří Tomek tel: 777 123 040 e-mail: exekutortrebic@seznam.cz www.exekutortrebic.cz č.j.: 093 Ex 1010/08-141 Usnesení Soudní exekutor

Více

U S N E S E N Í D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A

U S N E S E N Í D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A Exekutorský úřad Rokycany, soudní exekutor Mgr. Petr Micka Pivovarská 257, 337 01 Rokycany, IČ: 67967591 tel: 734 836 345, email: podatelna@exekutorcr.cz, web: www.exekutorcr.cz, datová schránka: xd24rz4,

Více

Exekuční příkaz. SILNICE ČÁSLAV - HOLDING, a.s., se sídlem Zbraslavice č.p. 331, Zbraslavice, PSČ: , IČ:

Exekuční příkaz. SILNICE ČÁSLAV - HOLDING, a.s., se sídlem Zbraslavice č.p. 331, Zbraslavice, PSČ: , IČ: č. j. 211 EX 668/18-16 Exekuční příkaz Soudní exekutor Mgr. Petr Pelikán pověřený k provedení exekuce pověřením vydaném Okresním soudem Kutná Hora ze dne 25.05.2018 č.j. 8 EXE 1410/2018-12 na základě vykonatelného

Více

PSČ: 1092/20, 170 00, IČ:

PSČ: 1092/20, 170 00, IČ: Sp. zn. 070 Ex 90/09-181 Usnesení o nařízení elektronického dražebního jednání (dražební vyhláška) Soudní exekutor Mgr. Tomáš Pospíchal, Exekutorský úřad Nymburk, se sídlem 28. října 1474/20, 288 02 Nymburk,

Více

usnesení o nařízení dražebního jednání (dražební vyhláška)

usnesení o nařízení dražebního jednání (dražební vyhláška) č.j. 021 EX 2832/09-107 Soudní exekutor JUDr. Ivan Erben, Exekutorský úřad 021 Praha 8, se sídlem Staré náměstí 13/7, 161 00 Praha 6, Česká republika pověřený k provedení exekuce v usnesení o nařízení

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov muvrx002ewo7 MUVRX002EWO7 Váš dopis zn.: Ze dne: Č.j.: MUVR 2993/2010 Sp.Zn.: SPIS 673/2010/VAŽP42 5 Vyřizuje: Svěnčíková

Více

EXEKUTORSKÝ ÚŘAD CHRUDIM SOUDNÍ EXEKUTOR

EXEKUTORSKÝ ÚŘAD CHRUDIM SOUDNÍ EXEKUTOR EXEKUTORSKÝ ÚŘAD CHRUDIM SOUDNÍ EXEKUTOR Mgr. PETR JAROŠ Škroupova 150, 537 01 Chrudim, tel. 469 623 238 e-mail: info@exekucejaros.cz č.j: 129 EX 8000/16-98 USNESENÍ Soudní exekutor Mgr. Petr Jaroš, Exekutorský

Více

Zn. oprávněného: Naše zn.: V Praze dne: EX 2614/ USNESENÍ

Zn. oprávněného: Naše zn.: V Praze dne: EX 2614/ USNESENÍ Mgr. Daniel Vlček, soudní exekutor Exekutorský úřad Praha 7 Vrchlabská 28/17, 197 00 Praha 19 - Kbely tel: 220 802 310, e-mail: podatelna@dvlcek.eu, ID datové schránky: ue8g86f Zn. oprávněného: Naše zn.:

Více

Mgr. Daniel Vlček, soudní exekutor Exekutorský úřad Praha 7 Vrchlabská 28/17, Praha 19 - Kbely USNESENÍ

Mgr. Daniel Vlček, soudní exekutor Exekutorský úřad Praha 7 Vrchlabská 28/17, Praha 19 - Kbely USNESENÍ Mgr. Daniel Vlček, soudní exekutor Exekutorský úřad Praha 7 Vrchlabská 28/17, 197 00 Praha 19 - Kbely tel: 220 802 310, e-mail: podatelna@dvlcek.eu, ID datové schránky: ue8g86f USNESENÍ Naše zn.: V Praze

Více

U S N E S E N Í. t a k t o:

U S N E S E N Í. t a k t o: Toto rozhodnutí ze dne 07.05.2015, č.j. 97EX 11817/12-184, nabylo právní moci 13.05.2015. Připojení doložky právní moci provedl/la Mgr. Lucie Andrésková dne 26.05.2015. EXEKUTORSKÝ ÚŘAD BRNO - MĚSTO JUDr.

Více

R O Z S U D E K J M É N E M R E P U B L I K Y

R O Z S U D E K J M É N E M R E P U B L I K Y 3 As 23/2012-17 ČESKÁ REPUBLIKA R O Z S U D E K J M É N E M R E P U B L I K Y Nejvyšší správní soud rozhodl v senátu složeném z předsedy JUDr. Petra Průchy a soudců JUDr. Jaroslava Vlašína a JUDr. Jana

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. o z n a m u j e, že v souladu s ustanovením 328b odst. 3 zák. č. 99/1963 Sb., Občanský soudní řád

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. o z n a m u j e, že v souladu s ustanovením 328b odst. 3 zák. č. 99/1963 Sb., Občanský soudní řád Exekutorský úřad Zlín Mgr. Marek Jenerál, soudní exekutor tel.: 577 001 640, e_mail :podatelna@euzl.cz, www.euzl.cz Číslo jednací: 177 EX 696/17-136 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Mgr. Marek Jenerál, soudní exekutor,

Více

Mgr. Daniel Vlček, soudní exekutor Exekutorský úřad Praha 7 Vrchlabská 28/17, 197 00 Praha 19 - Kbely USNESENÍ

Mgr. Daniel Vlček, soudní exekutor Exekutorský úřad Praha 7 Vrchlabská 28/17, 197 00 Praha 19 - Kbely USNESENÍ Mgr. Daniel Vlček, soudní exekutor Exekutorský úřad Praha 7 Vrchlabská 28/17, 197 00 Praha 19 - Kbely tel: 220 802 310, e-mail: podatelna@dvlcek.eu, ID datové schránky: ue8g86f Zn. oprávněného: Naše zn.:

Více

JUDr. Marcel Smékal, soudní exekutor Exekutorský úřad Praha - východ se sídlem Michelská 1326/62, Praha 4

JUDr. Marcel Smékal, soudní exekutor Exekutorský úřad Praha - východ se sídlem Michelská 1326/62, Praha 4 JUDr. Marcel Smékal, soudní exekutor Exekutorský úřad Praha - východ se sídlem Michelská 1326/62, 140 00 Praha 4 tel: +420 236 034 034 fax: +420 236 034 000 mail: urad@exsmekal.cz úřední hodiny: Po, St,

Více

U s n e s e n í.

U s n e s e n í. U s n e s e n í Číslo jednací: 156 EX 125/14-107 Uvádějte při veškeré korespondenci Značka oprávněného: Kramár - 187307/3 Soudní exekutor JUDr. Milan Makarius Exekutorského úřadu Praha-západ, se sídlem

Více

Usnesení o elektronické dražbě

Usnesení o elektronické dražbě EXEKUTORSKÝ ÚŘAD ZLÍN JUDr. Martin Růžička, soudní exekutor Zlín, 2. Května 2384, PSČ: 760 01 tel. +420 577 00 56 70, tel.+fax. +420 577 00 56 71 e-mail: podatelna@euzlin.cz, www.euzlin.cz Naše zn.: 77Ex

Více

Číslo jednací: 156 EX 1624/13-119 Uvádějte při veškeré korespondenci. U s n e s e n í

Číslo jednací: 156 EX 1624/13-119 Uvádějte při veškeré korespondenci. U s n e s e n í Značka oprávněného: U s n e s e n í Číslo jednací: 156 EX 1624/13-119 Uvádějte při veškeré korespondenci Moravec - 3706/O011/13/Řez, O-22224/13 Soudní exekutor JUDr. Milan Makarius Exekutorského úřadu

Více

OZNÁMENÍ O PŘIHLÁŠENÝCH POHLEDÁVKÁCH - OPRAVA

OZNÁMENÍ O PŘIHLÁŠENÝCH POHLEDÁVKÁCH - OPRAVA Č.j.: 151 EX 5/14-1201 OZNÁMENÍ O PŘIHLÁŠENÝCH POHLEDÁVKÁCH - OPRAVA JUDr. Filip Exner, soudní exekutor Exekutorského úřadu Praha 7, se sídlem Praha 7, Přívozní 1054/2, pověřený vedením exekuce na základě

Více