Z á p i s z 7. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 3. dubna 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s z 7. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 3. dubna 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou."

Transkript

1 Z á p i s z 7. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 3. dubna 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Michal Němec, Martin Dvořák Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Fryšava pod Žákovou horou (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v hodin starostou obce Mojmírem Humlíčkem (dále jako předsedající ). Předsedající schůze konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce Obecního úřadu Fryšava pod Žákovou horou zveřejněna v souladu se zákonem po dobu nejméně 7 dní, a to od do Současně byla zveřejněna na elektronické úřední desce. Předsedající schůze dále z prezenční listiny přítomných členů zastupitelstva (příloha č. 1) konstatoval, že přítomni jsou 4 členové zastupitelstva (z celkového počtu 7 členů zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášeníschopné ( 92 odst. 3 zákona o obcích). Určení ověřovatelů a zapisovatele Předsedající navrhl určit ověřovateli zápisu Martina Dvořáka a Lukáše Horského, zapisovatelkou Věru Hekelovou. K návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Zastupitelstvo obce Fryšava pod Žákovou horou určuje ověřovateli zápisu Martina Dvořáka a Lukáše Horského a zapisovatelkou Věru Hekelovou. Usnesení č. 1/ZO-7/2015 bylo schváleno. Vyjádření starosty obce k dění v obci Rád bych se nyní zmínil o aktuálním stavu zastupitelstva. V uplynulém období rezignovali všichni zastupitelé za hnutí PF Nejprve rezignovali zastupitelé Eva Kubíková, Jan Sláma a Ing. Josef Fiala. Na základě tohoto jsem písemně rozeslal osvědčení jejím náhradníkům a to: Miroslavu Kružíkovi,

2 Zdeňku Humlíčkovi a Petru Bukáčkovi. Všichni tří obratem písemně rezignovali. Následně byli osloveni poslední dva náhradníci za hnutí PF 2015 a to Zdeněk Peňáz a Jindřich Korner, kteří obratem také rezignovali. V současné době tedy není v zastupitelstvu nikdo za hnutí PF 2015, které mělo původně 9 kandidátů. Hnutí Nový směr získalo po volbách mandát čtyř zastupitelů, kteří nadále vykonávají svou funkci. Zastupitelstvo obce má tedy v současné době celkem čtyři zastupitele. Dle 90 zákona o obcích je pro chod obce zapotřebí minimálně pěti zastupitelů. Pokud klesne celkový počet zastupitelů pod pět, musí starosta obce do 30dnů požádat Krajský Úřad o uspořádání předčasných voleb. Tato situace tedy nastala a já budu nucen v brzké době žádat o uspořádání nových voleb, které proběhnou v následujícím půl roce. Schválení programu: Předsedající seznámil přítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou předanou členům zastupitelstva a v souladu s informací zveřejněnou na úřední desce. Zastupitelstvo obce Fryšava pod Žákovou horou schvaluje následující program 7. řádného zasedání: 1. Kontrola zápisu z předchozího zasedání 2. Pověření člena zastupitelstva k zastupování PO Čistá Fryšávka 3. Přijetí opatření ke zprávě o výsledku přezkoumání hospodaření obce Fryšava pod Žákovou horou 4. Odvoz kalů z ČOV 5. Ostatní 6. Diskuze Usnesení č. 2/ZO-7/2015 bylo schváleno. Bod č. I. Kontrola zápisu z předchozího zasedání Předsedající konstatoval, že zápis z V. řádného zasedání ZO byl řádně ověřen a schválen a nebyly proti němu vzneseny námitky.

3 Bod č. II. Pověření člena zastupitelstva k zastupování PO Čistá Fryšávka Na předchozím VI. ZO byl odvolán ze svého postu ředitele příspěvkové organizace Čistá Fryšávka Ing. Josef Fiala. Do řádné volby nového ředitele zastupitelstvo pověří dočasným vedením této PO jednoho ze zastupitelů, kdy předsedající navrhl na tento post pověřit pana Martina Dvořáka. Zastupitelstvo na dnešním řádném VII. zasedání obce pověřuje dočasným vedením příspěvkové organizace Čistá Fryšávka pana Martina Dvořáka, do doby jmenování nového ředitele příspěvkové organizace. (příloha č.3) Usnesení č. 3/ZO-7/2015 bylo schváleno Bod č. III. Přijetí opatření ke zprávě o výsledku přezkoumání hospodaření obce Fryšava pod Žákovou horou Na základě zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření obce Fryšava pod Žákovou horou, které provedl Krajský úřad Kraje Vysočina, Odbor kontroly, kde byl zjištěn nedostatek spočívající v tom, že obec poskytla příspěvek pro příspěvkovou organizaci Základní škola a mateřská škola Fryšava pod Žákovou horou ve výši ,-Kč nad rámec schváleného rozpočtu. Na základě tohoto zastupitelé přijímají následující opatření: Obec bude kontrolovat jednotlivé složky rozpočtu. V případě hrozícího překročení bude schváleno a provedeno rozpočtové opatření. Dále částka ,-Kč, o kterou byl rozpočet školy v roce 2014 překročen, bude odečtena z rozpočtu školy pro rok Slovo si vzala paní ředitelka Mgr. Jana Suchá, kdy uvedla, že tato částka není správná. Předsedající ji odpověděl, že vychází ze správy úřadu kraje Vysočina, ale částku tedy přezkoumá. Zastupitelstvo na dnešním řádném VII. zasedání obce Fryšava přijímá následující opatření: Vzhledem k tomu, že rozpočet školy byl v roce 2014 překročen, obec bude kontrolovat jednotlivé složky rozpočtu. V případě hrozícího překročení bude schváleno a provedeno rozpočtové opatření. Dále částka, o kterou byl rozpočet školy v roce 2014 překročen, bude odečtena z rozpočtu školy pro rok 2015.

4 Usnesení č. 4/ZO-7/2015 bylo schváleno Bod č. IV. Odvoz kalů z ČOV Na předchozím VI. ZO zastupitelé schválili vypovězení smlouvy společnosti Enviro Ekoanalytika, která za vývoz 1t kalů účtovala 456Kč s DPH. Bez ohledu na toto dne přišla výpověď smlouvy od společnosti Enviro Ekoanalytika. V současné době máme možnost kal vyvážet na ČOV Tři Studně které přijmou 1m3 kalů za cenu 120Kč. V minulosti na základě dotazů tehdejší zastupitelky Evy Kubíkové, která měla neustálé připomínky k vývozu kalů na ČOV Tři Studně a to i přesto, že vychází mnohem výhodněji, zastupitelstvo požádalo o stanovisko. Zde přečetl místostarosta pan Michal Němec vyjádření JUDr. Libora Dvořáka., ředitele odboru legislativního, za Ministerstvo životního prostředí (příloha č.4). Na vývoz kalů jsou tři nabídky a to: ZD sněžné s nabídkou: fekál 8m3 nasátí a vyprázdnění 800kč bez DPH + 22km za každý km Agroslužby Veselíčko: fekál o objemu 11m3, za každý m3-100kč +30kč za každý ujetý km. Josef Humlíček Fryšava 76: za každý m3 100Kč+ 22kč za každý ujetý km. Za vývoz fekálu o objemu 3m3 by ceny vyšla na 476Kčbez DPH. Zastupitelstvo na dnešním řádném VII. zasedání obce doporučuje vývoz kalů na ČOV Tři Studně a dále doporučuje, aby vývoz prováděl Josef Humlíček. Usnesení č. 5/ZO-7/2015 bylo schváleno Bod č. V. Ostatní Státní svátek Blíží se Státní svátek na 8. května - Den vítězství 70. výročí od konce druhé světové války v Evropě (1945). Den vítězství respektive Den osvobození od fašismu.

5 Zastupitelé naší obce se shodli, že obec nebude organizovat žádnou oficiální akci. Necháme na každém, nechť toto výročí uctí individuálně. Stejně jako tomu bylo v loňském roce, když si celý svět připomenul 100 roků od začátku Velké světové války později nazývané - I. Světovou válkou, kdy tato si z řad občanů obce Fryšava pod Žákovou horou vybrala krutou daň. Poničené zábradlí Na uklouzaném sněhu vozidlo narazilo do zábradlí na obou stranách mostu. Majitel vozidla nás okamžitě informoval, s tím že se hlásí ke způsobené škodě. Majitelem vozidla, tedy bude po zlepšení počasí zábradlí opraveno do původní podoby, včetně opravení uvolněných betonových patek. Byl vznesen dotaz od jednoho z občanů, a to, zda i po opravě zábradlí, zůstane zábradlí v původním stavu. Předsedající uvedl, že vzhled zábradlí musí zůstat zachován po určitou dobu a to z důvodu dotace, za kterou bylo zábradlí vybudováno. Bod č. VI. Diskuze Pan MVDr. Jiří Humlíček si vzal slovo. Vyjadřoval se k minulému ZO, konkrétně k bodům: - anonymy (minulé zastupitelstvo jim také muselo čelit) - kanalizace (reklamace v září roku 2014, cena stočného brala v potaz možnosti občanů, v rezervním fondu ČF zůstalo ,-Kč.) - pokuta (chyba nového vedení obce, neodvolali se včas) - cenzura videa od pana Skály (proč není video na internetu, proč nejsou uvedené důvody rezignace bývalých členů zastupitelstva) - cesta na Šabarťáku (zbytečný problém, řeší se zbytečným nátlakem na pana Fialu) -dotace na okna (dotace se může čerpat i po nových volbách) - popelnice na OÚ (byla vyvážena poloprázdná a to pouze 1x za rok) Předsedající se vyjádřil: - kanalizace (v tomto roce proběhla 2x reklamace u společnosti INSTA. Ta ale nekomunikuje. Na poklopech chybí těsnění, kdy při deštích se zvýší nátok. Je v plánu schůzka na Měú. v Novém městě n.m., kde budou zástupci obce, Insty a úřadu) - rezervní fond (částka ,- odpovídá vybranému stočnému za 1 rok) - pokuta (obci hrozila mnohem větší pokuta, dostala jen zlomek. Bohužel bývalý starosta ji neřešil, vyjadřoval se tak, že se pokuta bude řešit až po nových volbách) - cenzura (obec žádné záznamy nepořizuje. Toto je osobní iniciativa pana Skály, který tu je jako soukromá osoba, i když byl v minulosti odsud několikrát od minulého zastupitelstva vyhazován a to se teď dožaduje zveřejnění jeho videí. Obec nic nepořizuje, proto nemůže nic uveřejňovat.) - cesta na Šabarťák (na stavebním úřadě není žádná smlouva s obcí, takže jde nejspíše o soukromou iniciativu. K tomuto není obecní úřad tedy oprávněn se vyjadřovat) - dotace na okna (nové volby budou až za několik měsíců, proto nebude zrovna šťastné měnit je ve školním roce a ne o prázdninách, jak bylo plánováno) Slovo bylo předáno panu Pokornému vydavatel měsíčníku Novinky s nabídkou možnosti otištění 4 stran. Cena za jednu stranu je 4,50 na výtisk. Počet výtisků si obec určuje sama. Pokud bude mít kdokoliv z občanů nějaký dotaz na pana Pokorného nebo na měsíčník, na obci je k dispozici kontakt.

6 Byl vznesen dotaz na dotování vodného. Předsedající uvedl, že peníze, za které se vybudovala čistička, jsou z EU. Bohužel proto není odkud peníze na dotování vodného čerpat. Cena vodného se naopak pravděpodobně bude ještě zvyšovat. Pan Skála se vyjádřil k publikaci videí. Uvedl, že kameru má po útoku od pana Fialy stále rozbitou. Mluvil také o anonymu, který mu byl zaslán na . Zastupitel pan Martin Dvořák se dozoval paní ředitelky ZŠ, proč a kdo zapečetil zvenku okno, které teď nejde otevřít. Paní ředitelka odmítla odpovědět na kameru. Odkázala se na svého školníka, který to má na starost. Na zasedání, na základě podnětu od jednoho z přítomných občanů se také uvedlo, že pokud bude mít kdokoliv zájem zasílat oznámení, která se dávají na úřední desku, do u, stačí zaslat svůj na obecní úřad. Pan Gut se vyjadřoval k cenám vodného a stočného, k stavu čističky odpadních vod. Na závěr předsedající vyzval školu, občany, spolky, pokud by chtěli využít KD, tak je dispozici. Podobně jako je využíván například na setkání maminek nebo důchodců. Bod č. VII. Závěr Předsedající ukončil zasedání zastupitelstva v 18:10 hodin. Přílohy zápisu: 1) Prezenční listina zastupitelů 2) Prezenční listina přítomných občanů a hostů 3) Pověření pana Martina Dvořáka k zastupování PO Čistá Fryšávka 4) Vyjádření JUDr. Libora Dvořáka., ředitele odboru legislativního, za Ministerstvo životního prostředí Zápis byl vyhotoven dne: Zapisovatelka: Věra Hekelová Ověřovatelé: Martin Dvořák ověřil zápis dne. Lukáš Horský ověřil zápis dne. Starosta: Mojmír Humlíček podepsal zápis dne Razítko obce:

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v 16 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 19. února 2016 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 19. února 2016 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 19. února 2016 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martina Junová,

Více

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 27. ledna 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 27. ledna 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 5. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 27. ledna 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Petra Humlíčková,

Více

Z á p i s z 7. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 24. dubna 2016 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 7. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 24. dubna 2016 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 7. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 24. dubna 2016 v 15 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martina Junová,

Více

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 2. prosince 2014 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 2. prosince 2014 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 2. prosince 2014 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, MVDr. Jiří Humlíček, Mojmír

Více

Přítomni: Martin Dvořák, Lukáš Horský, Michal Němec, Martina Junová, Vlasta Petrová, Jiří Pleský, Mojmír Humlíček

Přítomni: Martin Dvořák, Lukáš Horský, Michal Němec, Martina Junová, Vlasta Petrová, Jiří Pleský, Mojmír Humlíček Z á p i s z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 23.října 2015 v 19.00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Martin Dvořák, Lukáš Horský, Michal

Více

Z á p i s z 6. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 7. března 2015 v 14 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 6. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 7. března 2015 v 14 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 6. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 7. března 2015 v 14 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Petra Humlíčková,

Více

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice.

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice. Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 10. 08. 2016, od 18.00 hodin v budově hasičské zbrojnice. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s z 1. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 08. listopadu 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 1. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 08. listopadu 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 1. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 08. listopadu 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Michal Němec,

Více

Z á p i s. z 11. ř á d n é h o zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 7. srpna 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě

Z á p i s. z 11. ř á d n é h o zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 7. srpna 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě Z á p i s z 11. ř á d n é h o zasedání Zastupitelstva obce ve Fryšavě pod Žákovou horou, konaného dne 7. srpna 2012 v 18 00 hodin v kulturním domě Přítomní členové ZO: Ing. Josef Fiala, MVDr. Jiří Humlíček,

Více

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 663/03/2018 Z Á P I S A U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne 31.10.2018 v 19.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 31. 10. 2018 od 18:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Petr Kratochvíl, Věra Schneiderová, Josef Dvořák, Ing. Josef Novotný,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička, Vlastimila Krumlová

Více

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 17:05 hodin Hodina ukončení:

Více

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne 4. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení: 17:00 hodin Ukončení: 17:20

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne 31.10.2018, od 19:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drážov zahájila v 19:00 hodin dosavadní

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 15. 11. 2010 konaného dne 10. listopadu 2010 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne , od 17:00 hodin. Městys Včelákov Zastupitelstvo městyse Včelákov Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne 23.11.2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2014, od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2014, od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2014, od 17.15 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vráto (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 1. Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 1. listopadu 2018, od 18 hod. Zahájení zasedání

Více

Z á p i s. z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené.

Z á p i s. z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Z á p i s z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v 18 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Přítomni: Ing. Josef Hušek, František Kolář, Ing. Josef Kopečný, Jiří

Více

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne Zápis č. 01/2018 z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne 26. 10. 2018 Přítomni: 7 Mgr. Barbora Staňková Szolonyová, Džoganík Zdeněk, Hladiš Robert, Horenský Lukáš, Bartošíková Anna, Ing.

Více

Výsledek hlasování: Pro 9 Proti 0 Zdrželi se 0 Usnesení č. 2/18/Z1 bylo schváleno.

Výsledek hlasování: Pro 9 Proti 0 Zdrželi se 0 Usnesení č. 2/18/Z1 bylo schváleno. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Archlebov, č. 1. konaného dne 2.11.2018 v tělocvičně Základní školy v Archlebově, na adrese: Archlebov 357, od 19:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Obec Míchov Zastupitelstvo obce Míchov Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Míchov, konaného dne , od 18:00 hodin

Obec Míchov Zastupitelstvo obce Míchov Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Míchov, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Míchov Zastupitelstvo obce Míchov Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Míchov, konaného dne 18. 09. 2018, od 18:00 hodin Začátek: Konec: 18 hodin 00 minut 18 hodin 45 minut Přítomni: členové zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 14.05. 2018, od 17:02 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis. Bohuslavice. 1) Předsedající navrhl určit ověřovateli zápisu zastupitele Jana Jančí a Miroslava Pluháčka.

Zápis. Bohuslavice. 1) Předsedající navrhl určit ověřovateli zápisu zastupitele Jana Jančí a Miroslava Pluháčka. Zápis z 3. řádného zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice konaného dne 26.2.2015 v 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu Bohuslavice Zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice svolal starosta Roman

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec, konaného dne 1. listopadu 2018, od 20:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec, konaného dne 1. listopadu 2018, od 20:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec, konaného dne 1. listopadu 2018, od 20:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne , od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne , od 16:00 hodin. Obec Třeština Zastupitelstvo obce Třeština Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Třeština, konaného dne 6. 11. 2010, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Před konáním ustavujícího

Více

Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Starý Šachov určuje ověřovateli zápisu p. Dvořáka, pí Simmerovou a zapisovatelem pí Valentovou.

Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Starý Šachov určuje ověřovateli zápisu p. Dvořáka, pí Simmerovou a zapisovatelem pí Valentovou. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starý Šachov, konaného dne 5.11.2018, od 17:30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Starý Šachov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne Obec Slavětín Slavětín 7 Ždírec nad Doubravou 582 63 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne 02. 11. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Slavětín (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel.,fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel.,fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel.,fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Hnanice č

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žatčany, konaného dne , od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žatčany, konaného dne , od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žatčany, konaného dne 10.11. 2010, od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zasedání Zastupitelstva obce Žatčany bylo zahájeno v 19:00 hodin dosavadním

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu.

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Obec Oslavička Zastupitelstvo obce Oslavička ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne 6.11.2014, ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Zahrádka Zastupitelstvo obce Zahrádka Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne 2.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velenice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velenice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Velenice Zastupitelstvo obce Velenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velenice, konaného dne 7. 11. 2014, od 18:00 hodin. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITLSTVA Zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu.

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Obec Oslavička Zastupitelstvo obce Oslavička ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne 12.11.2010, ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Program:

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Program: Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin. Program: 1) Určení ověřovatelů zápisu ( 92 odst. 1 zákona o obcích) a zapisovatele 2) Schválení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne 01. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod I - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ponědraž, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ponědraž, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Ponědraž Zastupitelstvo obce Lhota Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ponědraž, konaného dne 5.11.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin. Program: 1) Určení ověřovatelů zápisu ( 92 odst. 1 zákona o obcích) a zapisovatele 2) Schválení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne , od hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne , od hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne 10.11.2014, od 17.00 hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13 Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řepníky, konaného dne 3. listopadu 2014, od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řepníky, konaného dne 3. listopadu 2014, od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řepníky, konaného dne 3. listopadu 2014, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Řepníky (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis vyhotoven dne : č.j. 3248/2018/ÚM. Použité zkratky : ZML Zastupitelstvo městyse Lysice RML Rada městyse Lysice

Zápis vyhotoven dne : č.j. 3248/2018/ÚM. Použité zkratky : ZML Zastupitelstvo městyse Lysice RML Rada městyse Lysice Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE LYSICE Pořadové číslo ZM Lysice: ustavující Datum konání: 31. října 2018 Zápis provedl(a): Alena Kyrczová Začátek jednání: 17:00 hodin Místo konání:

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

Jaroslav Komosný konstatoval, že zápis ze zasedání číslo 3/2014 byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí, námitky proti zápisu nebyly podány.

Jaroslav Komosný konstatoval, že zápis ze zasedání číslo 3/2014 byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí, námitky proti zápisu nebyly podány. O b e c K r u m v í ř, Krumvíř č. 184, PSČ 69173 Zápis ze schůze Zastupitelstva obce konané dne 4.11.2014 č. 4/2014 Předsedající starosta Obce Krumvíř Jaroslav Komosný zahájil 4. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2018, od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2018, od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2018, od 17.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vráto bylo zahájeno v 17.00 hodin bývalým

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Počítky, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Počítky, konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Počítky, konaného dne 5.11.2018 Přítomni: všichni členové nově zvoleného OZ M.Machová, J.Padalíková, R.Ptáček, L.Sláma, M.Slámová, D.Slavíček, F.Šustr

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin.

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin. Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne 29.10 2018, od 16 :00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pavlov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Střílky, konaného dne , od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Střílky, konaného dne , od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Střílky, konaného dne 31.10.2018, od 18.30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Střílky (dále též jako zastupitelstvo )

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Přítomni : Slabý Josef, Novotný Petr, Kounovský Martin, Fišer Zdeněk, Ouřada Petr, Rusňák

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne od 17:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne od 17:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne 6.11.2014 od 17:00 hodin Zasedání číslo 7/2014 Datum 6.11.2014 Přítomni Jednání řídil Ověřovatelé zápisu Program jednání Dle prezenční

Více

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 14. 4. 2015 od 19:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne , od 15:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne , od 15:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 10.11. 2014, od 15:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Železné konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Železné konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Železné konaného dne 31. 10. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Železné (dále též jako zastupitelstvo) bylo zahájeno v 18.00 hod. dosavadním starostou obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 9. listopadu 2010, od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 9. listopadu 2010, od hodin. Obec Vráto Zastupitelstvo obce Vráto Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 9. listopadu 2010, od 17.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Město Abertamy, Farní 2, 362 35 Abertamy Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne 3.11. 2014, od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Přítomni: 7 členů ZMě (100%)

Více

Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Ustavující zasedání ZO Obora

Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Ustavující zasedání ZO Obora Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne 30. 10. 2018 od 17.00 hodin Ustavující zasedání ZO Obora Přítomni: Josef Alexa, Markéta Španělová, Petr Havíř, Jaroslava Dobiášová, Lubomír Janíček,

Více

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě konaného dne , od 18:06 hodin.

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě konaného dne , od 18:06 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Lhota u Příbramě ( 95 zákona o obcích) Obec Lhota u Příbramě Č.j. 234/2018/OULuPb Lhota u Pb., 1. 11. 2018 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Pucov Zastupitelstvo obce Pucov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne 1. 11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pucov

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne 11.11.2010, v zasedací místnosti starého obecního úřadu. Zahájení : 19.00 hod.

Více

Obec Cidlina Zastupitelstvo obce Cidlina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Cidlina, konaného dne v hodin. Zasedání ZOC č.

Obec Cidlina Zastupitelstvo obce Cidlina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Cidlina, konaného dne v hodin. Zasedání ZOC č. Obec Cidlina Zastupitelstvo obce Cidlina Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Cidlina, konaného dne 20.6.2018 v 18.00 hodin. Zasedání ZOC č. 29/2018 Dne 20.6.2018 se v 18.00 hod konalo v budově obecního

Více

Obec Kramolna. Zastupitelstvo. Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017

Obec Kramolna. Zastupitelstvo. Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XXIV ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. srpna 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 18:00 hodin Hodina ukončení:

Více

ZÁPIS z ustanovujícího zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS z ustanovujícího zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne , od 18:00 hodin Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82, Říčany u Brna Zastupitelstvo obce Říčany ZÁPIS z ustanovujícího zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 8. 11. 2010, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne , od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne , od 17:00 hodin Obec Buková Zastupitelstvo obce Buková Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne 7. 11. 2014, od 17:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍ SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA V LUBNÉM, KONANÉ DNE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍ SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA V LUBNÉM, KONANÉ DNE ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍ SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA V LUBNÉM, KONANÉ DNE 16.12.2014 PŘÍTOMNI: Jiří Bábor, Pavel Karmazín, Jiří Pestr, Danuše Richterová, VěraTučková, Iva Valoušková NEPŘÍTOMNI: Marie Báborová

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOROTICE, KONANÉHO DNE , OD 17:00 HODIN.

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOROTICE, KONANÉHO DNE , OD 17:00 HODIN. ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BOROTICE, KONANÉHO DNE 31.10. 2018, OD 17:00 HODIN. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Borotice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/2018 24.4.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V02/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 24.4.2018 a informace

Více

Obec Těšetice - Zastupitelstvo obce Těšetice. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Těšetice - Zastupitelstvo obce Těšetice. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Těšetice - Zastupitelstvo obce Těšetice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 1.11.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí Obec Nedvězí Zastupitelstvo obce Nedvězí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nedvězí, konaného dne 4.11.2014 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 8. 4. 2015 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 8. 4. 2015 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 8. 4. 2015 od 18.30 hodin Přítomni: p. Kučerová, p. Jaroš, p. Pokorná, p. Lysák, p. Čuchal, p. Vorlová, p. Frohlich Občané:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.03/2014 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne 1. 11. 2018 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Budíkov (dále též jako zastupitelstvo )

Více

Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne , od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá

Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne , od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne 23.10.2018, od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 14. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 14. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 14. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 20.3.2017 v 17. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 9 členů ZO Třanovice, 6 omluveno 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4.

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 29. 10. 2018 v 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Skalici nad Svitavou. Před zahájením zasedání bylo

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravy, konaného dne 1. listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravy, konaného dne 1. listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravy, konaného dne 1. listopadu 2018, od 18:00 hodin. Přítomni: zvolení zastupitelé Ing. Jiří Šulák, Jiří Divoký, Ing. Miriam Vandová, Marek Miškářík,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Bohunice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bohunice, konaného dne 05.04.2019, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bohunice (dále též jako

Více

Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp.

Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XXXIII. z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 9. července 2018 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 18:00 hodin

Více

O b e c S e l e t i c e

O b e c S e l e t i c e Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Seletice, konaného dne 24. října 2018, od 17:00 hodin. Přítomni: Mgr. Bc. Zdeněk Havlík dosavadní starosta, Václav Matucha, Ing. Jaroslav Sedláček, Vladimír

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Křoví Zastupitelstvo obce Křoví Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne 29.4.2011, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Křoví

Více

(Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu)

(Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu) (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu) Přítomni: J. Pružinec, R. Horová, M. Mach, J. Husnajová, P. Thon, P. Batakov, M. Dušková, Z. Šmausová, M. Dvořák Omluveni: Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum: 05.11.2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vílanec, konaného dne 5.11.2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 30. 10. 2018 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Katov, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Katov, konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Katov, konaného dne 3. 11. 2018 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Katov (dále též jako zastupitelstvo") bylo zahájeno v 18.10

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne , od 18:00 hodin. ZÁPIS 5/2014 ustavující zasedání ZO 1 Obec Dolní Pěna Zastupitelstvo obce Dolní Pěna Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání

Více

6. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 13. července 2015

6. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 13. července 2015 6. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 13. července 2015 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička, Vlastimila Krumlová Omluveni:

Více