Ponorná kalová čerpadla z korozivzdorné oceli pro agresivní média kw SEN

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ponorná kalová čerpadla z korozivzdorné oceli pro agresivní média 1.0-21 kw SEN"

Transkript

1 GRUNDFOS odpadní voda Ponorná kalová čerpadla z korozivzdorné oceli pro agresivní média kw SEN 25

2 Grundfos Ponorná čerpadla z korozivzdorné oceli pro agresivní prostředí Grundfos nabízí úplnou řadu nadmíru spolehlivých čerpadel na odpadní vodu, která jsou buď zcela nebo alespoň částečně vyrobena z prvotřídní korozivzdorné oceli. Tato výkonná čerpadla jsou navržena pro čerpání agresivních odpadních a procesních vod, jakož i pro dopravu nečištěných surových splaškových vod v agresivních prostředích. Uvedená korozivzdorná čerpadla se dodávají ve třech různých provedeních. Čerpadla v provedení R mají všechny své komponenty z korozivzdorné oceli. U čerpadel v provedení S je korozivzdorná ocel použita k výrobě tělesa čerpadla, připojovací příruby a oběžného kola. Čerpadla provedení Q mají z korozivzdorné oceli pouze oběžné kolo. Nepřekonatelné výhody > Trvale vysoká účinnost Díky nejmodernějším technologickým postupům uplatňovaným při výrobě se čerpadla Grundfos vyznačují vysokou účinností a provozní spolehlivostí. Nové konstrukční prvky, jako např. unikátní systém SmartTrim pro seřizování vůle oběžného kola u čerpadel s kanálovými oběžnými koly, zajišťují trvale vysoké provozní parametry čerpadel při nízkých provozních nákladech. > Kratší odstávky provozu Unikátní konstrukce čerpadel s neucpávajícím se oběžným kolem SuperVortex a vynikající schopnost našich čerpadel s kanálovým oběžným kolem čerpat odpadní vody s obsahem pevných příměsí, je zárukou maximálního využití provozní doby a podstatné redukce nákladů na údržbu nutnou z důvodu zadření, popř. zanesení čerpadla nečistotami. > Maximální spolehlivost po celou dobu životnosti Naše robustní čerpadla na komunální odpadní vodu jsou navržena pro nepřetržitý provoz za těch nejtěžších provozních podmínek. Osvědčená konstrukce těchto čerpadel vychází z našich dlouhodobých zkušeností v oblasti čerpání odpadních vod. Grundfos udržuje neustálý přímý dialog se svými zákazníky, na jehož základě neustále vylepšuje konstrukci a výkonové parametry svých čerpadel. Jen tímto způsobem můžeme budovat dlouhodobé partnerské vztahy, na nichž jsou založeny veškeré naše obchodní aktivity.

3 Možné způsoby instalace V závislosti na provozní aplikaci dodáváme korozivzdorná ponorná čerpadla Grundfos pro instalace do mokré či suché jímky, jakož i v přenosném provedení, vždy podle konkrétního požadavku klienta. Instalace v mokré jímce Pro instalace do mokré jímky se systémem automatické spojky je nutno na dno čerpací jímky umístit a fixovat základovou část automatické spojky s kolenem 90. Čerpadlo se pak spouští do své pracovní polohy po dvou vodicích tyčích. Čerpadlo se při dosažení své pracovní polohy automaticky připojí k základové části automatické spojky, přičemž těsnost spoje mezi výtlačnou stranou čerpadla a automatickou spojkou zajišťuje pružná neoprenová ucpávka typu SmartSeal. Vertikální instalace v suché jímce Ponorná čerpadla Grundfos na odpadní vodu lze instalovat buď ve vertikální nebo v horizontální poloze podle specifických požadavků dané provozní aplikace. Všechny modely čerpadel jsou 100% vodotěsné, což dává předpoklad pro instalaci do suché jímky, v níž pak zůstává okolní prostředí čerpadla čisté a suché. Čerpadla však mohou být také bez jakékoliv újmy zcela zaplavena čerpanou kapalinou, pokud k tomu za provozu neočekávaně dojde. Horizontální instalace v suché jímce Horizontální instalace v suché jímce přináší nižší náklady na provoz a údržbu a současně zlepšuje celkovou účinnost dané soustavy, neboť tento druh instalace nevyžaduje žádné zbytečné komponenty a tvarovky. Vhodnost horizontální instalace však závisí na dostatečném instalačním prostoru, který musí být poněkud větší, než kolik ho vyžaduje čerpadlo umístěné ve vertikální poloze. Přenosné provedení čerpadla Pro některé provozní aplikace, jako např. nouzové čerpání v průmyslových závodech, je požadováno nasazení přenosných čerpadel. Pro tyto případy použití můžeme dodat hadice různých délek z různého materiálu.

4 Čerpání průmyslových odpadních vod Korozivzdorná čerpadla Grundfos jsou ideální pro použití v průmyslu, kde se uplatní při čerpání agresivních nebo korozních kapalin. Korozivzdorná ocel použitá k výrobě komponentů čerpadel má vysokou jakost odpovídající normám DIN/EN , nebo Díky tomuto materiálovému provedení jsou uvedená čerpadla vhodná pro celou řadu aplikací spojených s čerpáním kyselých a korozních médií v náročných provozních podmínkách včetně prostředí s přítokem slané vody. Motory v nevýbušném provedení Pro potenciálně výbušná prostředí se korozivzdorná čerpadla Grundfos na odpadní vodu dodávají s motory v nevýbušném provedení. Jestliže jsou čerpadla určena k čerpání horkých kapalin, mohou být opatřena chladicím pláštěm pro přívod chladicí vody z vnějšího zdroje. Korozivzdorná čerpadla Grundfos na odpadní vodu se dodávají ve třech základních provedeních: Provedení Q - oběžné kolo z korozivzdorné oceli. Litinové těleso čerpadla a motoru. Provedení S - těleso čerpadla, připojovací příruba a oběžné kolo z korozivzdorné oceli. Litinová skříň motoru. Provedení R - všechny komponenty jsou vyrobeny z korozivzdorné oceli.

5 Typické aplikace Obrázky ukazují dvě typické průmyslové aplikace Obrázek 1 ukazuje jedno ze dvou čerpadel v korozivzdorném provedení Grundfos nasazené pro čerpání vody z kanálu obsahující pigmenty o hustotě 1,0 až 1,4 kg/dm 3 a maximální viskozitě 250 mpas. Obě čerpadla jsou vybavena patentovaným systémem proplachování hřídelové ucpávky. Obrázek 2 ukazuje jedno ze dvou čerpadel v korozivzdorném provedení Grundfos pracující v závodě na výrobu skelné vaty, kde čerpá procesní vodu s vysokým obsahem vydírajících příměsí. Obě čerpadla jsou rovněž vybavena vysoce účinným systémem proplachování hřídelové ucpávky. Systém proplachování hřídelové ucpávky Pro čerpání odpadních vod s určitým obsahem vydírajících nebo adhesivních příměsí můžeme dodat korozivzdorná čerpadla včetně unikátního systému proplachování hřídelové ucpávky. Proplachovací voda je do systému přiváděna z cizího zdroje. Řídící jednotka Systém proplachování hřídelové ucpávky pracuje s tlakem kapaliny o 0,5 baru vyšším, než je tlak čerpané kapaliny. Tím je hřídelová ucpávka čerpadla chráněna proti nadměrnému opotřebení a proti zanášení vydírajícími nečistotami, které může mít za následek selhání ucpávky s následnou havárií čerpadla.

6 Robustní a spolehlivá čerpadla... Korozivzdorná ponorná čerpadla Grundfos na odpadní vodu jsou určena k nasazení v těch nejtěžších provozních podmínkách. Prvořadou prioritou je u těchto čerpadel zachování maximální účinnosti po celou dobu jejich životnosti při minimální energetické spotřebě a při minimálních prostojích. Vodotěsná kabelová průchodka, korozivzdorná ocel/pa dle DIN/EN (podle modelu čerpadla) s tvarováním zajišťujícím ochranu silového kabelu EPDM před poškozením. Motor s vodotěsným zapouzdřením, skříň motoru z korozivzdorné oceli dle DIN/EN , třída izolace F (155 C), krytí IP 68. Tři snímače teploty zabudované ve vinutí statoru nepřetržitě monitorují teplotu motoru a okamžitě vypínají motor v případě jeho přehřátí. Systém těsnění hřídele dvojitou mechanickou ucpávkou v olejové mezikomoře, který zajišťuje spolehlivou těsnost motoru vůči čerpané kapalině. Primární ucpávka se styčnými plochami SiC/SiC. Sekundární ucpávka s kroužky SiC/grafit. Těsnicí O-kroužky z pryže FKM. Hřídelové ucpávky jsou navrženy pro oba směry otáčení hřídele čerpadla. Samočisticí kanálové oběžné kolo s dlouhými lopatkami, které zaručují menší riziko ucpání nebo zadření, popř. unikátní vírové oběžné kolo SuperVortex. Příslušné oběžné kolo je použito vždy podle modelu čerpadla. Hřídel čerpadla z korozivzdorné oceli dle DIN/EN s dynamicky vyváženým rotorem a kuželovým koncem k zajištění oběžného kola ve správné poloze.

7 s mnoha jedinečnými vlastnostmi Čidlo vlhkosti k nepřetržitému monitorování krytí motoru. Čidlo zajišťuje okamžité vypnutí motoru, jestliže do něj vnikne kapalina. Těleso čerpadla z korozivzdorné oceli dle DIN/EN (v závislosti na modelu čerpadla; podrobnosti jsou uvedeny na straně 19). Kuličková ložiska s trvalou tukovou náplní pro těžký provoz nevyžadující žádnou údržbu. Spodní ložisko je u všech čerpadel dvouřadé kuličkové ložisko. Unikátní systém SmartTrim umožňuje snadné a rychlé seřizování vůle oběžného kola, aniž by bylo nutno demontovat celé čerpadlo. Tím je dána možnost udržovat stále stejnou vůli oběžného kola a potažmo i maximální účinnost čerpadla tak, jak byla nastavena výrobcem. Seřízení vůle oběžného kola lze provést otáčením tří šroubů vešroubovaných do tělesa čerpadla. Nejsou zde zapotřebí žádné speciální nástroje. Pomocné lopatky na spodku kanálových oběžných kol zabraňují zpětnému proudění čerpané kapaliny a zanášení prostoru mezi oběžným kolem a stěnou tělesa čerpadla nečistotami.

8 Grundfos SuperVortex Oběžné kolo unikátní konstrukce Unikátní konstrukce vírového kola Grundfos SuperVortex zajišťuje vysokou účinnost čerpání a významné zkrácení prostojů čerpadla. Počínaje průtokem 4 l/s jsou korozivzdorná čerpadla Grundfos vybavena oběžným kolem SuperVortex a jsou tak optimálním řešením pro všechny menší čerpací stanice určené k čerpání agresivních a korozních kapalin. Bez nebezpečí ucpání nebo zadření V čerpadle SuperVortex proudí čerpaná kapalina zcela mimo oběžné kolo. Konstrukce oběžného kola zajišťuje, že dlouhá vlákna, textilie apod. jsou unášena čerpanou kapalinou zcela volně čerpadlem, aniž by docházelo k jejich zachycení s následným ucpáním či zadřením čerpadla. Znamená to kratší prostoje čerpadla a tím i nižší náklady spojené s údržbou a servisem a v neposlední řadě také vyšší účinnost čerpání. Konstrukce čerpadel SuperVortex rovněž odstraňuje problém, který je obvyklý u klasických čerpadel, totiž usazování nečistot mezi těsnicími kruhy tělesa čerpadla. Čerpadla Grundfos SuperVortex totiž žádné těsnicí kruhy nepotřebují! Plná křivka QH bez provozního omezení a vibrací Vzhledem k jejich speciální výkonové charakteristice lze čerpadla Grundfos SuperVortex provozovat v rozsahu od 4 l/s až po maximum dané výkonovou křivkou bez nebezpečí přetížení motoru. Strmá výkonová křivka znamená minimální kolísání průtoku při různých dopravních výškách. Klasické vírové oběžné kolo U čerpadel s klasickým vírovým kolem je ravděpodobný výskyt rušivých vírů v kapalině kolem oběžného kola. Tato okolnost narušuje charakteristiku proudění kapaliny a má za následek nižší účinnost a nižší dopravní výšku čerpadla. Oběžné kolo Grundfos SuperVortex Čerpaná kapalina protéká volně mimo oběžné kolo, aniž by u ní docházelo k rušivému víření.

9 Kanálová oběžná kola Grundfos Účinná neucpávající se konstrukce Korozivzdorná čerpadla Grundfos s kanálovým oběžným kolem mají vysokou účinnost a neucpávají se. Kanálová oběžná kola se vyznačují velkou průchodností - 80 až 100 mm podle modelu čerpadla - a jsou opatřena dlouhými pracovními lopatkami. Čerpadla s kanálovým oběžným kolem jsou ideální pro nasazení v těžkých provozních podmínkách ve větších čerpacích stanicích. Velká průchodnost pro bezproblémové čerpání kapalin s obsahem mechanických příměsí U klasických čerpadel, kde existuje určitý kompromis stran schopnosti čerpání kapalin obsahujících pevné mechanické nečistoty, se podstatně zvyšuje riziko ucpání čerpadla, které pak ve svém důsledku znamená více časových prostojů a vyšší provozní náklady. Čerpadla Grundfos vybavená kanálovým oběžným kolem mohou čerpat kapaliny s obsahem pevných mechanických nečistot do průměru 80, popř. 100 mm. Plná průchodnost těchto čerpadel je však samozřejmě mnohem větší. Tím je dáno menší riziko ucpání a zkrácení doby, kdy je čerpadlo mimo provoz. Samočisticí oběžné kolo Oběžná kola čerpadel Grundfos na odpadní vodu, která mají výkon nižší než 12 kw, mají ve spodní části speciálně konstruované pomocné lopatky. Tyto lopatky jsou navrženy tak, aby vytvářely silné proudění čerpané kapaliny, které zajišťuje, že v prostoru mezi oběžným kolem a stěnou skříně čerpadla nezůstanou žádné pevné ani vláknité příměsi. Poloaxiální konstrukce oběžného kola Délka pracovních lopatek oběžného kola čerpadla je základním faktorem určujícím délku vláknitých nečistot, které mohou procházet čerpadlem bez rizika zachycení. Kanálová oběžná kola Grundfos mají poloaxiální konstrukci se zvlášť dlouhými pracovními lopatkami. To zaručuje maximální výkon čerpadla a eliminuje problém spojený se zachycováním vláknitých příměsí a textilií v oběžném kole.

10 Přehled výkonových parametrů a typový klíč Přehled výkonových parametrů - ponorná čerpadla na odpadní vodu v provedení z korozivzdorné oceli Čerpadla s oběžným kolem SuperVortex Čerpadla SEN Čerpadla s kanálovým oběžným kolem Typový klíč - ponorná čerpadla na odpadní vodu v provedení z korozivzdorné oceli Příklad: SEN D.Ex Q SE N D.Ex Q Řada čerpadel N = korozivzdorná ocel Typ oběžného kola 1 = číslo označuje kanálové oběžné kolo a současně počet kanálů V = SuperVortex Max. průměr mechanických nečistot [mm] Jmenovitá světlost výtlačného hrdla [mm] Výkon motoru P 2 /100 [W] Montáž: bez označení = bez chladicího pláště D = s chladicím pláštěm Provedení: bez označení = normální provedení Ex = nevýbušné provedení Počet pólů motoru Kmitočet, napětí a způsob spouštění 511 = 50 Hz, 400 V, spouštění hvězda-trojúhelník; první číslice označuje kmitočet a další dvě číslice označují napětí a způsob spouštění 5 = 50 Hz 01 = 400 V, spouštění 11 = 400 V, spouštění hvězda-trojúhelník Generace bez označení = první generace B = druhá generace C = třetí generace, atd. Konstrukční materiály čerpadla R = čerpadlo a motor z korozivzdorné oceli dle DIN mat. č S = hydraulická část z korozivzdorné oceli dle DIN mat. č Q = litinové čerpadlo s oběžným kolem z korozivzdorné oceli dle DIN mat. č

11 Čerpadla s oběžnými koly SuperVortex Výkonové křivky čerpadel s oběžnými koly SuperVortex Příloha A η max. Příloha A η max. 11

12 Čerpadla s kanálovými oběžnými koly Příloha A Příloha A η max. η max. Příloha A η max. 12

13 Provozní podmínky a maximální spínací četnost Příloha A Použití čerpadel je omezeno následujícími mezními hodnotami: η max. Maximální okolní teplota a teplota čerpané kapaliny: 40 o C Skladovací teplota: -30 o C až 60 o C Maximální ponorná hloubka: 20 m Počet zapnutí čerpadla nesmí přesáhnout doporučené hodnoty uvedené níže. Krátkodobě je přípustná spínací četnost rovnající se dvojnásobku uvedených hodnot. Velikost motoru Počet zapnutí za hodinu 1 až 4.5 kw až 21 kw 20 Příloha A η max. Korozivzdorná čerpadla Grundfos SEN s chladicím pláštěm 13

14 Technické údaje a označení čerpadel Typ čerpadla Max. velikost mech. nečistot [mm] Způsob spouštění Hmotnost [kg] 14

15 Rozměry a instalace Instalace v mokré jímce na automatické spojce Typ čerpadla Rozměry [mm] 15

16 Rozměry a instalace Vertikální instalace v suché jímce Typ čerpadla Rozměry [mm] 16

17 Horizontální instalace v suché jímce Typ čerpadla Rozměry [mm] 17

18 Rozměry a instalace Volná instalace v mokré jímce Typ čerpadla Rozměry [mm] Čerpané kapaliny Korozivzdorná čerpadla Grundfos SEN na odpadní vodu mohou čerpat: komunální odpadní vody obsahující vláknité a pevné mechanické nečistoty do průměru 80mm, popř. 100 mm, průmyslové vody s obsahem vydírajících či adhezívních příměsí, agresivní nebo korozní odpadní vody, kalovou a drenážní vodu z agresivních nebo korozních prostředí. Teplota čerpané kapaliny: 0 o C až 40 o C Max. hustota čerpané kapaliny: 1000 kg/m 3 Motor 2, 4 a 6-pólové motory pro provozní kmitočet 50 Hz a s tolerancí napájecího napětí /-10%. Všechny motory mají motorovou ochranu tvořenou třemi termospínači zabudovanými do statorového vinutí a mechanicky aktivovatelný vlhkostní mikrospínač umístěný pod horním krytem motoru. Napěťové tolerance: 2,9 kw - 4,5 kw : 5% -15% Ostatní motory: 10% -10% Motory 50 Hz s vinutím pro nestandardní napětí můžeme dodat na objednávku. Na objednávku dodáme rovněž motory pro celou konstrukční řadu čerpadel s vinutím pro provozní kmitočet 60 Hz. Třída krytí: IP 68 Třída izolace: F (155 o C) 18

19 Materiálové specifikace Provedení R Část Materiál DIN/EN AISI Těleso statoru Těleso čerpadla Vodicí konzola (pouze pro čerpadla instalovaná na autospojce) Oběžné kolo Hřídel čerpadla Šrouby a matice Chladicí plášť (5,5 až 21 kw) Těsnicí O-kroužky Těsnicí O-kroužky, mechanická ucpávka Ložiska Primární hřídelová ucpávka Sekundární hřídelová ucpávka Zvedací traverza (1,0-4,5 kw) Zvedací traverza (5,5-21 kw) Kabely Kabelová průchodka Povrchová ochrana Litá korozivzdorná ocel Litá korozivzdorná ocel Litá korozivzdorná ocel Lití korozivzdorná ocel Korozivzdorná ocel Korozivzdorná ocel Litá korozivzdorná ocel NBR FKM Kuličková ložiska s trvalou mazací náplní pro těžký provoz SiC/SiC SiC/grafit Korozivzdorná ocel Korozivzdorná ocel EPDM Litá korozivzdorná ocel Olejová náplň SAE 10 W 30 * Hřídel není ve styku s čerpanou kapalinou 150 μm dvousložkový epoxidový nátěr Provedení S Část Materiál DIN/EN AISI Těleso statoru Těleso čerpadla Vodicí konzola (pouze pro čerpadla instalovaná na autospojce) Oběžné kolo Hřídel čerpadla Šrouby a matice Chladicí plášť (5,5 až 21 kw) Těsnicí O-kroužky Těsnicí O-kroužky, mechanická ucpávka Ložiska Primární hřídelová ucpávka Sekundární hřídelová ucpávka Zvedací traverza (1,0-4,5 kw) Zvedací traverza (5,5-21 kw) Kabely Kabelová průchodka Povrchová ochrana Litina Litá korozivzdorná ocel Litá korozivzdorná ocel Litá korozivzdorná ocel Korozivzdorná ocel Korozivzdorná ocel Tvárná litina NBR FKM Kuličková ložiska s trvalou mazací náplní pro těžký provoz SiC/SiC SiC/grafit Korozivzdorná ocel Tvárná litina EPDM PA Olejová náplň SAE 10 W 30 * Hřídel není ve styku s čerpanou kapalinou 150 μm dvousložkový epoxidový nátěr Provedení Q Část Materiál DIN/EN AISI Těleso statoru Těleso čerpadla Vodicí konzola (pouze pro čerpadla instalovaná na autospojce) Oběžné kolo Hřídel čerpadla Šrouby a matice Chladicí plášť (5,5 až 21 kw) Těsnicí O-kroužky Těsnicí O-kroužky, mechanická ucpávka Ložiska Primární hřídelová ucpávka Sekundární hřídelová ucpávka Zvedací traverza (1,0-4,5 kw) Zvedací traverza (5,5-21 kw) Kabely Kabelová průchodka Povrchová ochrana Litina Litina Litina Litá korozivzdorná ocel Korozivzdorná ocel Korozivzdorná ocel Tvárná litina NBR FKM Kuličková ložiska s trvalou mazací náplní pro těžký provoz SiC/SiC SiC/grafit Korozivzdorná ocel Tvárná litina EPDM PA Olejová náplň SAE 10 W 30 * Hřídel není ve styku s čerpanou kapalinou 150 μm dvousložkový epoxidový nátěr Celkové provedení z korozivzdorné oceli Hydraulické části z korozivzdorné oceli Oběžné kolo s korozivzdorné oceli 19

20 Typy čerpadel a objednací čísla Řada čerpadel Grundfos SEN z korozivzdorné oceli obsahuje modely se standardními motory, jakož i s motory v nevýbušném provedení vhodné pro napájecí napětí 3 x 400 V, 50 Hz. Všechna čerpadla SEN mají vestavěný termospínač a vlhkostní čidlo. Čerpadla se dodávají včetně 8 m napájecího kabelu s ochrannou manžetou volného konce kabelu. Čerpadla musí být připojena na samostatný motorový spouštěč. Typ čerpadla Instalace do mokré jímky Objednací čísla Instalace do suché jímky * * * ** ** ** ** ** * * * * Některé modely čerpadel jsou vhodné pro instalaci do mokré stejně tak jako do suché jímky (např. čerpadlo SENV ). Tyto modely mají v tabulce stejné objednací číslo. Všechny typy čerpadel se dodávají též v nevýbušném provedení. * * *** *** *** *** *** *** * Instalace pouze na automatickou spojku. ** Není vhodné pro horizontální instalaci do suché jímky. *** Není vhodné pro přenosné provedení čerpadla do mokré jímky. 20

21 Příslušenství Typ čerpadla Objednací číslo Automatická spojka vč. vodicí konzoly, profilového těsnění, horního držáku vodicích tyčí pro ponořenou instalaci do mokré jímky. Popis Výtlak čerpadla Korozivzdorná ocel Materiál Litina / ocel Rozměry autospojky (DN) jsou uvedeny na straně 15. Kruhový podstavec vč. kolena 90 o pro hadicovou přípojku, šroubů a těsnění. Hadicová přípojka Pro ponořenou přenosnou instalaci. Základový stojan vč. šroubů a těsnění. Bez sacího kolena 90 o. Výtlak čerpadla Pro vertikální instalaci v suché jímce. Výtlak čerpadla Základový podstavec vč. šroubů a konzoly. Pro horizontální instalaci v suché jímce. Přírubová přípojka Přírubové sací koleno 90 o pro vertikální instalaci v suché jímce. Zvedací řetěz se závěsným okem. Max. zatížení 1100 kg. Řetěz Signální světlo pro venkovní instalaci. 1 x 230 V Vnější instalace Poplašná houkačka 1 x 230 V Vnitřní instalace (1): kw, (2): kw, (3): pouze 2.9 kw, (4): 18.0 kw 21

22 Hladinové spínače a řídící jednotky Hladinový spínač Plovákový spínač s nertuťovou náplní. 1 spínač 10 m kabelu. Plovákový spínač 20 m kabelu. Plovákový spínač pro potenciálně výbušné prostředí 10 m kabelu. Plovákový spínač pro potenciálně výbušné prostředí 20 m kabelu. Konzola pro hladinový spínač Standardní plovákový spínač s nertuťovou náplní 10 m kabelu konzola Plovákové spínače pro potenciálně výbušné prostředí 10 m kabelu konzola 1 čerpadlo bez poplašné signalizace (2 spínače) 1 čerpadlo s poplašnou signalizací (3 spínače) 2 čerpadla bez poplašné signalizace (3 spínače) 2 čerpadla s poplašnou signalizací (4 spínače) 1 čerpadlo bez poplašné signalizace (2 spínače) 1 čerpadlo s poplašnou signalizací (3 spínače) 2 čerpadla bez poplašné signalizace (3 spínače) 2 čerpadla s poplašnou signalizací (4 spínače) Hladinové spínače mají vodotěsné pouzdro z PP s výbornými tepelnými a chemickými vlastnostmi a kabel s polyuretanovým pláštěm. Jsou navíc odolné vůči účinkům alkoholů, kyseliny močové, splaškových odpadních vod, olejů, tuků, benzinu, ovocných kyselin a celé řady chemikálií. Popis Objednací číslo Hladinová řídící jednotka Popis Provozní proud na 1 čerpadlo [A] Požadovaný hlavní vypínač [A] Standardní řídící jednotka Objednací číslo Vč. počítadla Vč. počítadla prov. hodin startů Vč. kombin. počítadla prov. hodin a startů Řídící jednotka LC 107 pro: 1 čerpadlo 3 x 400 V, spouštění Řídící jednotka LCD 107 pro: 2 čerpadla 3 x 400 V, spouštění Řídící jednotka LC 108 pro: 1 čerpadlo 3 x 400 V, spouštění Řídící jednotka LC 108 pro: 1 čerpadlo 3 x 400 V, spouštění Y/ Řídící jednotka LCD 108 pro: 2 čerpadla 3 x 400 V, spouštění Řídící jednotka LCD 108 pro: 2 čerpadla 3 x 400 V, spouštění Y/ Popis Záložní baterie Počitadlo provozních hodin [400 V] Počitadlo startů [400 V] Kombinované počitadlo provozních hodin [400 V] Externí síťový vy pínač pro napájecí kabel, 25 A Externí síťový vypínač pro napájecí kabel, 40 A Externí síťový vypínač pro napájecí kabel, 80 A Objednací číslo 22

23 Grundfos v České a Slovenské republice Opava Šaľa í 23

24 Naším krédem je odpovědnost Toto krédo naplňujeme myšlením dopředu Podstatou myšlení dopředu jsou inovace Firma se solidním přístupem k věci Znalosti Sdílení poznatků, zkušeností a odborná kvalifikace - to bude vždy naším hnacím motorem na cestě vpřed. Inovace Vzájemnou kombinací nejlepších technologií s moderním způsobem myšlení budeme neustále zdokonalovat naše čerpadla, systémy, služby a celkovou úroveň veškeré naší činnosti. Technická řešení Jsme nejkomplexnějším dodavatelem na trhu čerpací techniky - to je dáno naším kompletním výrobním programem, díky němuž můžeme vždy dodat zařízení k řešení všech myslitelných problémů spojených s vodou GCZ - 09/2006

GRUNDFOS ODPADNÍ VODA. Ponorná čerpadla na neupravené a odpadní vody 1.65-29 kw řady S

GRUNDFOS ODPADNÍ VODA. Ponorná čerpadla na neupravené a odpadní vody 1.65-29 kw řady S GRUNDFOS ODPADNÍ VODA Ponorná čerpadla na neupravené a odpadní vody 1.65-29 kw řady S 25 Grundfos Výkonná čerpadla pro čerpání nepředčištěných surových komunálních odpadních vod Grundfos nabízí kompletní

Více

GRUNDFOS ODPADNÍ VODA. Ponorná čerpadla na neupravené odpadní vody 15-155 kw řady S

GRUNDFOS ODPADNÍ VODA. Ponorná čerpadla na neupravené odpadní vody 15-155 kw řady S GRUNDFOS ODPADNÍ VODA Ponorná čerpadla na neupravené odpadní vody 15-155 kw řady S 25 Grundfos Velká, výkonná čerpadla pro čerpání nepředčištěných surových komunálních odpadních vod Grundfos nabízí úplnou

Více

GRUNDFOS ODPADNÍ VODA. Ponorná čerpadla na neupravené odpadní vody 7,5-520 kw řady S, SA

GRUNDFOS ODPADNÍ VODA. Ponorná čerpadla na neupravené odpadní vody 7,5-520 kw řady S, SA GRUNDFOS ODPADNÍ VODA Ponorná čerpadla na neupravené odpadní vody 7,5-520 kw řady S, SA 21 Grundfos Velkokapacitní čerpadla pro skutečně náročné provozní aplikace Dobrá pověst je základním aspektem typové

Více

GRUNDFOS ODPADNÍ VODA. Ponorná čerpadla na odpadní vodu s řezacím zařízením SEG

GRUNDFOS ODPADNÍ VODA. Ponorná čerpadla na odpadní vodu s řezacím zařízením SEG GRUNDFOS ODPADNÍ VODA Ponorná čerpadla na odpadní vodu s řezacím zařízením SEG Čerpadla Grundfos SEG Robustní čerpadla k čerpání splaškových vod z domácností V lokalitách, které nejsou napojeny na kanalizační

Více

Ama Porter. Ponorná kalová čerpadla. Oblasti použití. Označení. Provozní data. Typ čerpadla. Materiál. Těsnění hřídele. Pohon. Nátěr.

Ama Porter. Ponorná kalová čerpadla. Oblasti použití. Označení. Provozní data. Typ čerpadla. Materiál. Těsnění hřídele. Pohon. Nátěr. Katalogový sešit čerpadel 2539.178/4-64 Ama Porter Ponorná kalová čerpadla Oblasti použití Čerpání odpadní vody s obsahem pevných částic nebo domácího odpadu jako například vody z praček, myček, fekálií

Více

Přenosná odvodňovací čerpadla DW

Přenosná odvodňovací čerpadla DW GRUNDFOS odpadní voda Přenosná odvodňovací čerpadla DW Moderní účinná odvodňovací čerpadla Grundfos nabízí kompletní typovou řadu vysoce účinných odvodňovacích čerpadel, která se vyrábějí na bázi nejmodernějších

Více

Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku

Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Název společnosti: Vypracováno: Telefon: Datum: Počet 1 VPK, s.r.o. Ing. Michal Troščak +421 918 391 583 22.7.217 Popis SEG.4.9.2.5B Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Výrobní č.: 9675897

Více

KALOVÁ ČERPADLA ŘADY AF pro velká zatížení

KALOVÁ ČERPADLA ŘADY AF pro velká zatížení KALOVÁ ČERPADLA ŘADY AF pro velká zatížení CERTIFIKACE ISO 9001 VLASTNOSTI KONSTRUKCE velikost 04 75 Konstrukce vycházející z mezinárodních norem. Kabel, doplňková tepelná ochrana chránící motor proti

Více

GRUNDFOS ODPADNÍ VODY. Ponorná recirkulační čerpadla SRP

GRUNDFOS ODPADNÍ VODY. Ponorná recirkulační čerpadla SRP GRUNDFOS ODPADNÍ VODY Ponorná recirkulační čerpadla SRP Ponorná recirkulační čerpadla Grundfos Řada výkonných a spolehlivých ponorných recirkulačních čerpadel pro čistírny odpadních vod Grundfos nabízí

Více

Popis konstrukční řady: Wilo-Rexa CUT

Popis konstrukční řady: Wilo-Rexa CUT Popis konstrukční řady: Wilo-Rexa CUT Podobné vyobrazení Typ konstrukce Ponorné motorové čerpadlo odpadních vod s mělnicím zařízením pro přerušovaný a nepřetržitý provoz pro pevnou a mobilní instalaci

Více

Ponorná čerpadla KDFU

Ponorná čerpadla KDFU Použití Ponorná kalová čerpadla jsou určena pro čerpání vody znečiš těné obsahem bahna, jílu, písku, kamenné drtě a podobných hmot abrazivního účinku s celkovým podílem přimísenin max. 3 % hmotnosti. Max.

Více

LEHKÁ PŘENOSNÁ KALOVÁ ČERPADLA ŘADY AL, BF

LEHKÁ PŘENOSNÁ KALOVÁ ČERPADLA ŘADY AL, BF LEHKÁ PŘENOSNÁ KALOVÁ ČERPADLA ŘADY AL, BF CERTIFIKACE ISO 9001 VLASTNOSTI KONSTRUKCE Kabel V horní části čerpadla je nerezová ocel. Horní část a plášť motoru jsou vyrobeny z korozivzdorné oceli ČSN 17240,

Více

Popis konstrukční řady: Wilo-DrainLift M

Popis konstrukční řady: Wilo-DrainLift M Popis konstrukční řady: Wilo-DrainLift M Konstrukce Zařízení na přečerpávání odpadní vody s 1 nebo 2 integrovanými čerpadly Použití Přečerpávací zařízení na odvádění odpadní vody z obytných domů a komerčních

Více

Ř ADA S CELONEREZOVÁ PONORNÁ ČERPADLA

Ř ADA S CELONEREZOVÁ PONORNÁ ČERPADLA Ř ADA S CELONEREZOVÁ PONORNÁ ČERPADLA VÝKON: 0.4.7 [kw] MAX. DOPRAVNÍVÝŠ KA: 21.5 [m] MAX. PRŮ TOK: 66 [m /hod] n ZNAČENÍČERPADEL Příklad 1: S S - 2 1 A F Celonerezový typ Příklad 2: S F - 05 A U F Celonerezový

Více

Materiálové provedení Hlavní díly čerpadla jsou z těchto konstrukčních materiálů:

Materiálové provedení Hlavní díly čerpadla jsou z těchto konstrukčních materiálů: Použití Čerpadla (a míchadlo) jsou určena pro čerpání, případně mí chání znečištěných vod, hustých kalů, splašků, surových od padních vod s celkovým podílem sušiny maximálně 14 % hmot nostních dílů, obsahujících

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 SEG E.2.50B. Výrobní č.:

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 SEG E.2.50B. Výrobní č.: Pozice Počet Popis 1 SEG.40.09.E.2.50B Výrobní č.: 96878506 Čerpadla Grundfos SEG AUTOADAPT jsou ponorná čerpadla s horizontálním výtlačným hrdlem, speciálně konstruovaná pro tlakové čerpání odpadní vody

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Kompaktní domácí vodárna 50 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Kompaktní domácí vodárna 50 Hz TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS Kompaktní domácí vodárna 50 Hz Obsah Všeobecné údaje Použití 3 Typový klíč 3 Čerpané kapaliny 3 Provozní podmínky 3 Technické údaje 3 Vlastnosti a přínosy 3 Ovládací panel 4

Více

Malá ponorná kalová čerpadla GFLU, GFEU, GFRU, GFSU, GFDU, GFZU a míchadlo M1

Malá ponorná kalová čerpadla GFLU, GFEU, GFRU, GFSU, GFDU, GFZU a míchadlo M1 Malá ponorná kalová čerpadla GFLU, GFEU, GFRU, GFSU, GFDU, GFZU a míchadlo M1 Použití Čerpadla a míchadla pro čerpání, případně míchání znečištěných vod, hustých kalů, splašků a odpadních vod s celkovým

Více

MXV-B. Vertikální článková monobloková čerpadla

MXV-B. Vertikální článková monobloková čerpadla Vertikální článková monobloková Konstrukce Vertikální, článkové monoblokové čerpadlo se shodným průměrem sacího a výtlačného hrdla na jedné ose (in-line). Všechny součásti v kontaktu s kapalinou, včetně

Více

RW 2015-4T RW 2010-2M S/A RW 2010-2T RW 2015-2MS RW 2015-2T RW 2025-2T RW 2030-2T RW BT 2015-4T RW BT 2010-2M S/A RW BT 2015-2T RW BT 2025-2T DN 50

RW 2015-4T RW 2010-2M S/A RW 2010-2T RW 2015-2MS RW 2015-2T RW 2025-2T RW 2030-2T RW BT 2015-4T RW BT 2010-2M S/A RW BT 2015-2T RW BT 2025-2T DN 50 RW 2015-4T RW 2010-2M S/A RW 2010-2T RW 2015-2MS RW 2015-2T RW 2025-2T RW 2030-2T ROZSAH POUŽITÍ Odpadní a splašková voda, průmyslové použití. Max. hloubka ponoření: 20 m Max. počet spuštění: 30/hod Max.

Více

SPIRÁLNÍ ČERPADLA SUPERNOVA

SPIRÁLNÍ ČERPADLA SUPERNOVA SPIRÁLNÍ ČERPADLA SUPERNOVA KONSTRUKCE Horizontální odstředivá jednostupňová spirální čerpadla na ložiskové konzole s axiálním vstupem a radiálním výstupem, s připojovacími rozměry dle DIN 24255 / EN 733,

Více

účinnosti) Dovolený pracovní tlak 17,00 bar.a Teplota dopravovaného 40,0 C média Viskozita dopravovaného 0,66 mm²/s Výstupní tlak 7,05 bar.

účinnosti) Dovolený pracovní tlak 17,00 bar.a Teplota dopravovaného 40,0 C média Viskozita dopravovaného 0,66 mm²/s Výstupní tlak 7,05 bar. Datový list : Strana: 1 / 6 Provozní údaje Požadované čerpané 12,00 m³/h Aktuální průtok 12,00 m³/h množství Aktuální dopravní výška 62,19 m Požadovaný tlak na výtlaku 7,05 bar.a Účinnost 34,6 % Čerpané

Více

úplně nové řešení Dopravy odpadní vody

úplně nové řešení Dopravy odpadní vody GRUNDFOS seg, dp, ef a sl Řada AUTOadapt úplně nové řešení Dopravy odpadní vody AUTOadapt přináší nová a patentovaná řešení pro komunální, soukromé a průmyslové aplikace odpadní vody. AUTOadapt stanovuje

Více

Ř ADA AL PONORNÁ ČERPADLA ODPADNÍCH VOD

Ř ADA AL PONORNÁ ČERPADLA ODPADNÍCH VOD Ř A AL PONORNÁ ČERPADLA ODPAÍCH VOD VÝKON: 0.4 7.5 [kw] MAX. DOPRAVNÍVÝŠ KA: [m] MAX. PRŮ TOK: 16 [m /hod] n ZNAČENÍČERPADEL Příklad 1 : AL - 05 n VLASTNOSTI Výkon [HP] Varianta Příklad : AL - 1 N F Výtl.

Více

MARCOMPLET - +420 274 781 551 - - Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: Výrobní č.: 96513626

MARCOMPLET - +420 274 781 551 - - Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: Výrobní č.: 96513626 1 MAGNA 40120 F Na vyžádání Výrobní č.: 96513626 Čerpadlo je v provedení se zapouzdřeným rotorem, tj. čerpadlo a motor tvoří kompaktní jednotku bez hřídelové ucpávky, pouze se dvěma těsnicími kroužky.

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SP A, SP. Ponorná čerpadla, motory a příslušenství. 50 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SP A, SP. Ponorná čerpadla, motory a příslušenství. 50 Hz TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS Ponorná čerpadla, motory a příslušenství 5 Hz Obsah Ponorná čerpadla Obecné údaje strana Provozní rozsah 3 Použití 4 Typový klíč 4 Čerpaná média 4 Podmínky charakteristik 4 Provozní

Více

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST CVX ODSTŘEDIVÁ, RADIÁLNÍ ČLÁNKOVÁ, HORIZONTÁLNÍ ČERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární č.p. 605, 753 01 Hranice I - Město, Česká republika tel.: 581 661

Více

Projection, completation and realisation. MVH Vertikální odstředivá kondenzátní článková čerpadla

Projection, completation and realisation. MVH Vertikální odstředivá kondenzátní článková čerpadla Projection, completation and realisation Vertikální odstředivá kondenzátní článková čerpadla Vertikální kondenzátní čerpadla řady Čerpadla jsou určena k čerpání čistých kondenzátů do teploty 220 C s hodnotou

Více

HORIZONTÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ ČERPADLA

HORIZONTÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ ČERPADLA E-Tech Franklin Electric HORIZONTÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ ČERPADLA OBSAH Nerezová horizontální vícestupňová čerpadla EH... 2 Obecné výkonové křivky produktu... 3 Tabulka materiálů... 3 Tabulka hydraulických výkonů

Více

MXV MXV 25-2, 32-4, 40-8 MXV 50-16, 65-32, 80-48. Vertikální článková in-line čerpadla

MXV MXV 25-2, 32-4, 40-8 MXV 50-16, 65-32, 80-48. Vertikální článková in-line čerpadla MXV Konstrukce Vertikální, článkové čerpadlo se shodným průměrem sacího a výtlačného hrdla na jedné ose (in-line). Vodivé vložky jsou odolné proti korozi a jsou promazávány čerpanou kapalinou. Čerpadlo

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 Unilift KP 150 AV 1. Výrobní č.: 011H1900 Ponorné odvodňovací čerpadlo

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 Unilift KP 150 AV 1. Výrobní č.: 011H1900 Ponorné odvodňovací čerpadlo Pozice Počet Popis 1 Unilift KP 150 AV 1 Výrobní č.: 011H1900 Ponorné odvodňovací čerpadlo Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Vertikální jednostupňové ponorné čerpadlo v provedení z nerezoceli

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS CHI, CHIU. Víceúčelová čerpadla v provedení z korozivzdorné oceli 50/60 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS CHI, CHIU. Víceúčelová čerpadla v provedení z korozivzdorné oceli 50/60 Hz Front.fm Page 1 Tuesday, September 5, 6 1:45 PM TECNICKÝ KATALOG GRUNDFOS CI, CIU Víceúčelová čerpadla v provedení z korozivzdorné oceli 5/6 z Obsah Údaje o výrobku Provozní rozsah, 5 z 3 Provozní rozsah,

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: MARCOMPLET - 274 781 551 - - Výrobní č.: 013N1900 Ponorné odvodňovací čerpadlo

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: MARCOMPLET - 274 781 551 - - Výrobní č.: 013N1900 Ponorné odvodňovací čerpadlo 1 Unilift KP 350 AV 1 Na vyžádání Výrobní č.: 013N1900 Ponorné odvodňovací čerpadlo Vertikální jednostupňové ponorné čerpadlo v provedení z nerezoceli s vertikálním výtlačným hrdlem a integrovaným ponorným

Více

UNIQUA CESSPIT. Ponorné kalové čerpadlo RUKOJEŤ KONDENZÁTOR ELEKTROMOTOR OBĚŽNÉ KOLO

UNIQUA CESSPIT. Ponorné kalové čerpadlo RUKOJEŤ KONDENZÁTOR ELEKTROMOTOR OBĚŽNÉ KOLO Ponorné kalové čerpadlo Profesionální ponorné kalové čerpadlo robustní konstrukce pro přečerpávání a odčerpávání vody, kalů a fekálií. Díky důmyslné konstrukci a použití nejlepších materiálů se jedná o

Více

Datový list. Pozice zákazníka č.: Datum objednávky: Číslo: ES Dokument č.: Veolia Přerov Číslo položky: 200. Strana: 1 / 5

Datový list. Pozice zákazníka č.: Datum objednávky: Číslo: ES Dokument č.: Veolia Přerov Číslo položky: 200. Strana: 1 / 5 Datový list Číslo položky: 200 Strana: 1 / 5 Provozní údaje Požadované čerpané množství Požadovaná dopravní výška 35,00 m Čerpané médium voda, topná voda topná voda do max. 100 C, podle VDI 2035 s obsahem

Více

PONORNÁ ČERPADLA PRO ODPADNÍ VODU

PONORNÁ ČERPADLA PRO ODPADNÍ VODU TECNICKÝ LIST 1) Výrobek: PONORNÁ ČERPDL PRO ODPDNÍ VODU 2) Typ: DB.FK 3) Charakteristika použití: Jsou navržena k čerpání odpadní a splaškové vody z budov a míst v soukromém, komerčním i průmyslovém sektoru

Více

GRUNDFOS ODPADNÍ VODA. Míchadla a aktivátory proudění. Grundfos Sololifts >

GRUNDFOS ODPADNÍ VODA. Míchadla a aktivátory proudění. Grundfos Sololifts > GRUNDFOS ODPADNÍ VODA Míchadla a aktivátory proudění 1 Grundfos Sololifts > Míchadla a aktivátory proudění Grundfos Kompletní řada účinných a spolehlivých ponorných míchadel a aktivátorů proudění pro odpadní

Více

1) Výrobek: 3" VÍCESTUPŇOVÁ PONORNÁ ČERPADLA

1) Výrobek: 3 VÍCESTUPŇOVÁ PONORNÁ ČERPADLA 1) Výrobek: 3" VÍCESTUPŇOVÁ PONORNÁ ČERPADLA 2) Typ: DAB.MICRA HS 3) Charakteristika použití: Vysokorychlostní elektrická čerpadla pro 3" a větší vrtané studny a jímky. Tyto jednotky mají velmi širokou

Více

Ř ADA AF TĚ ŽKÁ Ř ADA KALOVÝCH PONORNÝCH ČERPADEL. n ZNAČENÍČERPADEL Příklad 1 : 80 AF P 2 1,5 A Výtlačné hrdlo [mm] n VLASTNOSTI.

Ř ADA AF TĚ ŽKÁ Ř ADA KALOVÝCH PONORNÝCH ČERPADEL. n ZNAČENÍČERPADEL Příklad 1 : 80 AF P 2 1,5 A Výtlačné hrdlo [mm] n VLASTNOSTI. Ř A AF TĚ ŽKÁ Ř A KALOVÝCH PONORNÝCH ČERPADEL VÝKON:.4 45 [kw] MAX. DOPRAVNÍVÝŠ KA: 4 [m] MAX. PRŮ TOK: 156 [m /hod] n ZNAČENÍČERPADEL Příklad 1 : AF P 1,5 A Výtlačné hrdlo [mm] oběž. kola P/U/E Polarita

Více

Projection, completation and realisation. MHH Horizontální odstředivá kondenzátní článková čerpadla

Projection, completation and realisation. MHH Horizontální odstředivá kondenzátní článková čerpadla Projection, completation and realisation Horizontální odstředivá kondenzátní článková čerpadla Horizontální kondenzátní čerpadla řady Čerpadla jsou určena k čerpání čistých kondenzátů a horké čisté vody

Více

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST CVX ODSTŘEDIVÁ, RADIÁLNÍ ČLÁNKOVÁ, HORIZONTÁLNÍ ČERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární č.p. 605, 753 01 Hranice I - Město, Česká republika tel.: 581 661

Více

Ř ADA AF TĚ ŽKÁ Ř ADA KALOVÝCH PONORNÝCH ČERPADEL. n ZNAČENÍČERPADEL Příklad 1 : 80 AF P 2 1,5 A Výtlačné hrdlo [mm]

Ř ADA AF TĚ ŽKÁ Ř ADA KALOVÝCH PONORNÝCH ČERPADEL. n ZNAČENÍČERPADEL Příklad 1 : 80 AF P 2 1,5 A Výtlačné hrdlo [mm] Ř A AF TĚ ŽKÁ Ř A KALOVÝCH PONORNÝCH ČERPADEL VÝKON:.4 45 [kw] MAX. DOPRAVNÍVÝŠ KA: 4 [m] MAX. PRŮ TOK: 156 [m /hod] n ZNAČENÍČERPADEL Příklad 1 : AF P 2 1,5 A Výtlačné hrdlo [mm] oběž. kola P/U/E Polarita

Více

Domácí vodárna. Multi Eco-Top. Typový list

Domácí vodárna. Multi Eco-Top. Typový list Typový list Impressum Typový list Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat, upravovat ani poskytovat třetím osobám. Obecně platí: technické změny

Více

Odstředivé čerpadlo. Multi Eco. Typový list

Odstředivé čerpadlo. Multi Eco. Typový list Odstředivé čerpadlo Typový list Impressum Typový list Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat, upravovat ani poskytovat třetím osobám. Obecně

Více

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST SVA SAMONASÁVACÍ ČERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární č.p. 605, 753 01 Hranice I - Město, Česká republika tel.: 581 661 111, fax: 581 661 782 e-mail:

Více

IMPEA s.r.o. - e-cerpadla.cz - - - - Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: Výrobní č.: 96280966

IMPEA s.r.o. - e-cerpadla.cz - - - - Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: Výrobní č.: 96280966 IMPEA s.r.o. ecerpadla.cz Pozice Počet Popis Cena položky 1 Unilift CC 5 Na vyžádání Výrobní č.: 9628966 Čerpadla Grundfos Unilift CC jsou jednostupňová ponorná čerpadla se sací schopností až do 3 mm vodní

Více

Řada Stairs SP. Obsah vyrobena z nerezové, otěruvzdorné oceli. Řada ponorných čerpadel z nerezové oceli SP 4'',6'',8'',10''

Řada Stairs SP. Obsah vyrobena z nerezové, otěruvzdorné oceli. Řada ponorných čerpadel z nerezové oceli SP 4'',6'',8'',10'' Řada Stairs SP Řada ponorných čerpadel z nerezové oceli SP 4'',6'',8'',10'' Obsah vyrobena z nerezové, otěruvzdorné oceli. Všeobecné údaje Výkonová řada Specifikace materiálů Ponorná čerpadla 4'' Ponorná

Více

WL - VERTIKÁLNÍ KALOVÁ ČERPADLA

WL - VERTIKÁLNÍ KALOVÁ ČERPADLA WL Stručný popis zařízení Modelová řada WL vertikálních kalových čerpadel je výrobkem nové generace, úspěšně vyvinutým pomocí zavedení vlastního i zahraničního moderního know-how. Modelová řada se vyznačuje

Více

ODSTŘEDIVÁ VERTIKÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ INLINE ČERPADLA

ODSTŘEDIVÁ VERTIKÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ INLINE ČERPADLA ODSTŘEDIVÁ VERTIKÁLNÍ VÍCESTUPŇOVÁ INLINE ČERPADLA Datum vydání: 2010 Řada: IN-VB Minimální průtok Řada: IN-VB 2 až IN-VB 6 a IN-VB 85 Obsah Obsah Minimální průtok Popis IN-VB 2 / IN-VB-S 2 / IN-VB-S-V

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MQ3-35 A-O-A-BVBP. Výrobní č.:

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MQ3-35 A-O-A-BVBP. Výrobní č.: Pozice Počet Popis 1 MQ3-3 A-O-A-BVBP Výrobní č.: 96412 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Kompletní jednotka Čerpací stanice MQ je kompaktní jednotka, která obsahuje čerpadlo, motor,

Více

Název společnosti: VPK, s.r.o. Vypracováno kým: Ing. Michal Troščak Telefon: Datum:

Název společnosti: VPK, s.r.o. Vypracováno kým: Ing. Michal Troščak Telefon: Datum: Počet 1 MQ3-4 A-O-A-VP Datum: 2.7.217 Výrobní č.: 964 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Kompletní jednotka Čerpací stanice MQ je kompaktní jednotka, která obsahuje čerpadlo, motor, membránovou

Více

Skupinový projekt Metuje. Kanalizace Hronov - Zbečník. Technická zpráva, seznam strojů a zařízení

Skupinový projekt Metuje. Kanalizace Hronov - Zbečník. Technická zpráva, seznam strojů a zařízení 1 Zak. Č. 5613-400 Příloha č.c.1.1 Akce: Skupinový projekt Metuje Kanalizace Hronov - Zbečník Technická zpráva, seznam strojů a zařízení Čerpací stanice ČS 1 Čerpací stanice ČS 2 Obsah : Technická zpráva

Více

ODSTŘEDIVÁ HORIZONTÁLNĚ DĚLENÁ ČERPADLA PRO SPRINKLEROVÁ ZAŘÍZENÍ. Řada: HGT 1

ODSTŘEDIVÁ HORIZONTÁLNĚ DĚLENÁ ČERPADLA PRO SPRINKLEROVÁ ZAŘÍZENÍ. Řada: HGT 1 DĚLENÁ ČERPADLA PRO POPIS Odstředivá čerpadla konstrukční řady HGT pro sprinklerová zařízení jsou spirální, jednostupňová s dvouvtokovým oběžným kolem a horizontálně děleným tělesem čerpadla. V normálním

Více

LEHKÁ PØENOSNÁ KALOVÁ ÈERPADLA ØADY AL, BF

LEHKÁ PØENOSNÁ KALOVÁ ÈERPADLA ØADY AL, BF LEHKÁ PØENOSNÁ KALOVÁ ÈERPADLA ØADY AL, BF CERTIFIKACE ISO 9001 CERTIFIKACE CNS/CE nvlastnosti KONSTRUKCE Kabel H07RNF V horní části čerpadla je nerezová ocel. Horní kryt a pláš motoru jsou vyrobeny z

Více

SH-SERVIS s.r.o. Výroba a prodej armatur a èerpací techniky, dodávky a montá e vodohospodáøských investièních celkù

SH-SERVIS s.r.o. Výroba a prodej armatur a èerpací techniky, dodávky a montá e vodohospodáøských investièních celkù TECHNICKÉ PODMÍNKY TP 426 80-CV-03 03/01 Pro horizontální, odstředivá, radiální, článková čerpadla 80-CV-03 Tyto technické podmínky (dále jen TP) se vztahují na výrobu, zkoušení a dodávky horizontálních,

Více

Ř ADA L PONORNÁ ČERPADLA PRO VELKÉ PRŮ TOKY. n ZNAČENÍČERPADEL

Ř ADA L PONORNÁ ČERPADLA PRO VELKÉ PRŮ TOKY. n ZNAČENÍČERPADEL Ř ADA L PONORNÁ ČERPADLA PRO VELKÉ PRŮ TOKY VÝKON: 0.4 11 [kw] MAX. DOPRAVNÍVÝŠ KA: 9 [m] MAX. PRŮ TOK: 600 [m /hod] n ZNAČENÍČERPADEL Příklad 1 : L - 4 1 Příklad 2 : L - 00 Výtl. hrdlo [ " ] Výkon [HP]

Více

odstředivá čerpadla BN s motorovým blokem stav G/02

odstředivá čerpadla BN s motorovým blokem stav G/02 Všeobecně Čerpadla s motorovým blokem, typová řada BN, jsou určena pro použití v chemickém průmyslu. Jsou běžně nasávací, jednostupňová, odstředivá, mají horizontální konstrukční uspořádání v kompaktním

Více

Kalové čerpadlo řady AQK s řezacím systémem

Kalové čerpadlo řady AQK s řezacím systémem Kalové čerpadlo řady AQK s řezacím systémem AQK 04/400 N3 Náhradní díly... odbornost-kvalita-spolehlivost POPIS : Čerpadlo AQK 04-N3 s řezacím zařízením je určeno k čerpání biologicky a mechanicky znečištěné

Více

Název společnosti: HELÍSEK stavební s.r.o. Vypracováno kým: Jiří Helísek Telefon: Datum:

Název společnosti: HELÍSEK stavební s.r.o. Vypracováno kým: Jiří Helísek Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MQ3-4 A-O-A-BVBP Výrobní č.: 964 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Kompletní jednotka Čerpací stanice MQ je kompaktní jednotka, která obsahuje čerpadlo, motor, membránovou

Více

Ponorné čerpadlo STAIRS 4 ST

Ponorné čerpadlo STAIRS 4 ST Ponorné čerpadlo STAIRS 4 ST Výtlačné a sací těleso čerpadla jsou precizně obrobené díly z lité nerez oceli 304 zajišťující špičkovou pevnost a životnost. Sací těleso je podle normy NEMA. Oběžná kola jsou

Více

Název společnosti: BOLA s.r.o. Vypracováno kým: - Telefon: - Fax: - Datum: -

Název společnosti: BOLA s.r.o. Vypracováno kým: - Telefon: - Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MQ3-35 A-O-A-VP Výrobní č.: 96515412 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Kompletní jednotka Čerpací stanice MQ je kompaktní jednotka, která obsahuje čerpadlo, motor,

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Unilift CC, KP, AP. Ponorná čerpadla na drenážní a odpadní vodu 50 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Unilift CC, KP, AP. Ponorná čerpadla na drenážní a odpadní vodu 50 Hz KP_AP50.book Page 1 Monday, July 3, 2006 9:44 AM TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS Unilift CC, KP, AP Ponorná čerpadla na drenážní a odpadní vodu 50 Hz Obsah Přehled výrobního programu Všeobecné údaje Výkonový

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SP A, SP. Ponorná čerpadla, motory a příslušenství 50 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SP A, SP. Ponorná čerpadla, motory a příslušenství 50 Hz TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SP A, SP, motory a příslušenství 5 Hz Obsah Obecné údaje Výkonový rozsah 3 Použití 4 Typový klíč 4 Čerpané kapaliny 4 Podmínky charakteristických křivek 4 Typová řada čerpadel

Více

Ř ADA AL PONORNÁ ČERPADLA ODPADNÍCH VOD. n ZNAČENÍČERPADEL Příklad 1 : AL - 05 Typ

Ř ADA AL PONORNÁ ČERPADLA ODPADNÍCH VOD. n ZNAČENÍČERPADEL Příklad 1 : AL - 05 Typ Ř ADA AL PONORNÁ ČERPADLA ODPAÍCH VOD VÝKON: 0.4 7.5 [kw] MAX. DOPRAVNÍVÝŠ KA: [m] MAX. PRŮ TOK: 16 [m /hod] n ZNAČENÍČERPADEL Příklad 1 : AL - 05 n VLASTNOSTI Výkon [HP] Varianta Příklad : AL - 1 N F

Více

MARCOMPLET - +420 274 781 551 - - Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: Výrobní č.: 96817952

MARCOMPLET - +420 274 781 551 - - Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Fax: Datum: Výrobní č.: 96817952 1 MAGNA 3240 Na vyžádání Výrobní č.: 96817952 Čerpadlo s obtékaným rotorem, tj. čerpadlo a motor tvoří integrální jednotku bez ucpávky hřídele, pouze s dvěma plochými těsněními pro utěsnění. Čerpaná kapalina

Více

GRUNDFOS ODPADNÍ VODA. Ponorná čerpadla na drenážní a odpadní vody, 0,6 2,6 kw DP, EF, SE1 a SEV

GRUNDFOS ODPADNÍ VODA. Ponorná čerpadla na drenážní a odpadní vody, 0,6 2,6 kw DP, EF, SE1 a SEV GRUNDFOS ODPADNÍ VODA Ponorná čerpadla na drenážní a odpadní vody, 0,6 2,6 kw DP, EF, SE1 a SEV Čerpadla Grundfos DP, EF, SE1 a SEV Výkonná čerpadla pro čerpání drenážních a odpadních vod a surových splaškových

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Kompaktní domácí vodárna 50 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Kompaktní domácí vodárna 50 Hz TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS MQ Kompaktní domácí vodárna 50 Hz Obsah Všeobecné údaje Použití 3 Typový klíč 3 Čerpané kapaliny 3 Provozní podmínky 3 Technické údaje 3 Vlastnosti a přínosy 3 Ovládací panel

Více

Čerpadlo pro pitnou vodu. Rio-Therm N. Typový list

Čerpadlo pro pitnou vodu. Rio-Therm N. Typový list Čerpadlo pro pitnou vodu RioTherm N Typový list Impressum Typový list RioTherm N Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat, upravovat ani poskytovat

Více

Ponorná čerpadla. Charakteristika výrobku a výhody. Ponorná čerpadla SP A, SP

Ponorná čerpadla. Charakteristika výrobku a výhody. Ponorná čerpadla SP A, SP Charakteristika výrobku a výhody Pracovní rozsah čerpadel Grundfos řady SPA/SP/SPN/SPR pro vrty od 4 (DN 100) s energeticky účinným pracovním rozsahem od 1 do 280 m 3 /h. Mnoho vzájemně na sebe navazujících

Více

ODSTŘEDIVÁ ČERPADLA ČERPACÍ TECHNIKA V CHEMICKÝCH PROVOZECH V POTRAVINÁŘSTVÍ V ÚPRAVNÁCH VOD V TEXTILNÍM PRŮMYSLU. číslo 3.0

ODSTŘEDIVÁ ČERPADLA ČERPACÍ TECHNIKA V CHEMICKÝCH PROVOZECH V POTRAVINÁŘSTVÍ V ÚPRAVNÁCH VOD V TEXTILNÍM PRŮMYSLU. číslo 3.0 ČERPACÍ TECHNIKA ODSTŘEDIVÁ ČERPADLA V CHEMICKÝCH PROVOZECH V POTRAVINÁŘSTVÍ V ÚPRAVNÁCH VOD V TEXTILNÍM PRŮMYSLU číslo 3.0 ODSTŘEDIVÁ ČERPADLA OBSAH OBSAH: Odstředivá čerpadla s magnetickou spojkou,

Více

ČERPADLA VODÁRNY BLUE LINE. Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH.

ČERPADLA VODÁRNY BLUE LINE. Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH. ČERPADLA VODÁRNY BLUE LINE 1 ČERPADLA PJm11C, PJm1L, PJWm/15H, PJWm/15M PJm11C PJm1L PJWm/15H max. sací hloubka ZB115 ZB1157 m/hod. m/hod. 5 m 5 m ZB1188 1 1 W m/hod. 8 m Zahradní vícestupňová 9 Kč 5 Kč

Více

Oběhová teplovodní čerpadla NTV. Konstrukce Čerpadla NTV jsou monobloková, bezucpávková, s elektromo torem chlazeným čerpanou kapalinou.

Oběhová teplovodní čerpadla NTV. Konstrukce Čerpadla NTV jsou monobloková, bezucpávková, s elektromo torem chlazeným čerpanou kapalinou. Použití Čerpadla NTV jsou určena k nucenému oběhu vody v nízkotla kých teplovodních soustavách ústředního vytápění. Konstruk ce této řady umožňuje dvoustupňovou regulaci výkonu. Dopravovaná kapalina l

Více

ZPG SIGMA PUMPY HRANICE NÍZKOTLAKÁ ZUBOVÁ ČERPADLA 21.05 426 3.99

ZPG SIGMA PUMPY HRANICE NÍZKOTLAKÁ ZUBOVÁ ČERPADLA 21.05 426 3.99 SIGMA PUMPY HRANICE NÍZKOTLAKÁ ZUBOVÁ ČERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 0642/261 111, fax: 0642/202 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz ZPG 426 3.99 21.05 Použití Rotační

Více

SET ST 4 50 HZ SET ST 4 PONORNÁ ELEKTRICKÁ ČERPADLA S KABELEM

SET ST 4 50 HZ SET ST 4 PONORNÁ ELEKTRICKÁ ČERPADLA S KABELEM SET ST 4 HZ SET ST 4 PONORNÁ ELEKTRICKÁ ČERPADLA S KABELEM HYDRAULICKÁ ČÁST ČERPADLA STAIRS ST 4 Sací a výtlačná strana obrobek tělesa z lité nerez oceli 4 zajišťující vysokou mechanickou pevnost a životnost.

Více

Pozice Počet Popis Cena položky

Pozice Počet Popis Cena položky 1 MQ345 AOAVP Na vyžádání Výrobní č.: 96515415 Kompletní jednotka Čerpací stanice MQ je kompaktní jednotka, která obsahuje čerpadlo, motor, membránovou tlakovou nádobu, snímač tlaku a průtoku, řídící jednotku

Více

Axiální vertikální čerpadla

Axiální vertikální čerpadla Axiální vertikální čerpadla CZ Šroubová odstředivá oběžná kola společnosti Hidrostal jsou ideálním řešením pro čerpadla s axiálním směrem průtoku. Axiální čerpadla byla navržena za účelem čerpání velkého

Více

Ponorná čerpadla 65 KDFU 130. Sestava A. 554 Podložka

Ponorná čerpadla 65 KDFU 130. Sestava A. 554 Podložka 65 KDFU 130 932.6 321.2 805 901 826.2 824 576 Sestava 550.3 151 Plášť čerpadla 156.1 Výtlačné koleno 156.2 Výtlačné koleno 828.2 321.2 Ložisko 350.2 Horní těleso ložiska 400.1 Těsnění výtlačného kolena

Více

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: +421557895701 Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA1 50-60 F. Výrobní č.

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: +421557895701 Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA1 50-60 F. Výrobní č. Pozice Počet Popis 1 MAGNA1-6 F Výrobní č.: 97924189 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Oběhové čerpadlo MAGNA1 s jednoduchou volbou možností nastavení. Toto čerpadlo má zapouzdřený rotor,

Více

Čerpadlo pro pitnou vodu. Rio-Therm N. Typový list

Čerpadlo pro pitnou vodu. Rio-Therm N. Typový list Čerpadlo pro pitnou vodu RioTherm N Typový list Impressum Typový list RioTherm N Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat, upravovat ani poskytovat

Více

Technický katalog Grundfos. Série 100 Oběhová a cirkulační čerpadla 50 Hz

Technický katalog Grundfos. Série 100 Oběhová a cirkulační čerpadla 50 Hz Technický katalog Grundfos Série 100 Oběhová a cirkulační čerpadla 0 Hz Obecné informace Série 100 Výkonový rozsah p [kpa] 60 H [m] 6 GRUNDFOS ALPHA2 0 40 4 30 3 20 2 ALPHA2 XX-60 10 1 ALPHA2 XX-40 0 0

Více

Čerpadlo na užitkovou vodu. Rio-Therm N. Typový list

Čerpadlo na užitkovou vodu. Rio-Therm N. Typový list Čerpadlo na užitkovou vodu RioTherm N Typový list Impressum Typový list RioTherm N KSB Aktiengesellschaft Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení společnosti KSB nesmí dále šířit,

Více

GENIX AUTOMATICKÉ PŘEČERPÁVACÍ STANICE

GENIX AUTOMATICKÉ PŘEČERPÁVACÍ STANICE TECHNICKÁ DATA Rozsah teploty kapaliny: Od 0 C do + 50 C Čerpaná kapalina: Odpadní voda obsahující fekálie, v souladu dle EN 12050-3 Certifikace: VDE-GS, LGA, VDE-EMC Objem nádrže a dodávané množství:

Více

ŘADA ST 4. Ponorná elektrická čerpadla

ŘADA ST 4. Ponorná elektrická čerpadla ŘADA ST 4 Ponorná elektrická čerpadla STAIRS PUMPS Výkonový rozsah Ponorné čerpadlo STAIRS 4 ST Výtlačné a sací těleso čerpadla jsou precizně obrobené díly z lité nerez oceli 304 zajišťující špičkovou

Více

Automatická čerpací stanice na odpadní vodu. Evamatic-Box N. Typový list

Automatická čerpací stanice na odpadní vodu. Evamatic-Box N. Typový list Automatická čerpací stanice na odpadní vodu Evamatic-Box N Typový list Impressum Typový list Evamatic-Box N Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení výrobce nesmí dále šířit, rozmnožovat,

Více

PONORNÉ OHŘEVY PLOCHÁ TOPNÁ TĚLESA GALMATHERM

PONORNÉ OHŘEVY PLOCHÁ TOPNÁ TĚLESA GALMATHERM Plochá teflonová topná tělesa GALMATHERM jsou vhodná především k přímému ohřevu v zařízeních a nádržích, kde jsou požadovány malé montážní rozměry, vysoké topné výkony a vynikající odolnost vůči agresivním

Více

SPA_SP.book Page 1 Friday, June 4, 2010 8:47 AM TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SP A, SP. Ponorná čerpadla, motory a příslušenství 50 Hz

SPA_SP.book Page 1 Friday, June 4, 2010 8:47 AM TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SP A, SP. Ponorná čerpadla, motory a příslušenství 50 Hz SPA_SP.book Page 1 Friday, June 4, 21 8:47 AM TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SP A, SP, motory a příslušenství 5 Hz SPA_SP.book Page 2 Friday, June 4, 21 8:47 AM Obsah Obecné údaje Výkonový rozsah 3 Použití

Více

SPRINKLEROVÁ CERPADLA s certifikátem VdS 2100

SPRINKLEROVÁ CERPADLA s certifikátem VdS 2100 SPRINKLEROVÁ CERPADLA s certifikátem VdS 2100 Datum vydání: 2009 Řada: U a LT SPECK provedení s elektromotorem provedení s dieselmotorem R 0 Popis : Odstředivá čerpadla Speck pro sprinklerová zařízení,

Více

Vertikální odstředivá spirální jednostupňová monobloková čerpadla KID

Vertikální odstředivá spirální jednostupňová monobloková čerpadla KID Použití Vertikální čerpadla řady KID jsou určena pro dopravu vody v čerpacích stanicích u závlahových a odvodňovacích soustav, chladící vody v energetických a teplárenských provozech. Uplat ňují se rovněž

Více

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MAGNA F. Výrobní č.:

Název společnosti: Vypracováno kým: Telefon: Datum: Pozice Počet Popis 1 MAGNA F. Výrobní č.: Pozice Počet Popis 1 MAGNA1 4-1 F Výrobní č.: 97924177 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Oběhové čerpadlo MAGNA1 s jednoduchou volbou možností nastavení. Toto čerpadlo má zapouzdřený

Více

odstředivá čerpadla MB s motorovým blokem stav 03.2009 G/03

odstředivá čerpadla MB s motorovým blokem stav 03.2009 G/03 Všeobecně Čerpadla s motorovým blokem, typová řada MB, jsou určena pro použití v chemickém průmyslu. Jsou běžně nasávací, jednostupňová, odstředivá, mají horizontální konstrukční uspořádání v kompaktním

Více

Pioneering for You. Informace o výrobcích. Rozšíření stávající nabídky. řada Wilo-Initial. Wilo-Initial Peripheral, Jet, Drain, Waste

Pioneering for You. Informace o výrobcích. Rozšíření stávající nabídky. řada Wilo-Initial. Wilo-Initial Peripheral, Jet, Drain, Waste Pioneering for You Informace o výrobcích řada Wilo-Initial Wilo-Initial Peripheral, Jet, Drain, Waste Rozšíření stávající nabídky 2 Initial Peripheral Initial Peripheral Wilo Initial Peripheral Konstrukce:

Více

32 CVX SIGMA PUMPY HRANICE ODSTŘEDIVÁ, RADIÁLNÍ, ČLÁNKOVÁ HORIZONTÁLNÍ ČERPADLA 426 2.98 12.03

32 CVX SIGMA PUMPY HRANICE ODSTŘEDIVÁ, RADIÁLNÍ, ČLÁNKOVÁ HORIZONTÁLNÍ ČERPADLA 426 2.98 12.03 SIGMA PUMPY HRANICE ODSTŘEDIVÁ, RADIÁLNÍ, ČLÁNKOVÁ HORIZONTÁLNÍ ČERPADLA 32 CVX SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 0642/261 111, fax: 0642/202 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz

Více

Snímače tlaku určené pro aplikace s velkým zatížením MBS 3200 a 3250

Snímače tlaku určené pro aplikace s velkým zatížením MBS 3200 a 3250 Datový list Snímače tlaku určené pro aplikace s velkým zatížením MBS 3200 a 3250 Kompaktní snímač tlaku MBS 3200 je konstruován pro použití v hydraulických systémech a ve většině průmyslových aplikací.

Více

ČERPADLA PRO DŮM A ZAHRADU

ČERPADLA PRO DŮM A ZAHRADU ČERPADLA PRO DŮM A ZAHRADU AKCE 20% SLEVA ZÁRUKA 3 ROKY Werter JET Samonasávací čerpadlo JET S JET G Samonasávací čerpadlo pro čerpání čisté, užitkové nebo dešťové vody bez abrazivních a sedimentujících

Více

Ř ADA BF LEHKÁ Ř ADA KALOVÝCH PONORNÝCH ČERPADEL. n ZNAČENÍČERPADEL Příklad 1 : BF - 05 U N Typ. n POUŽITÍ. n VLASTNOSTI

Ř ADA BF LEHKÁ Ř ADA KALOVÝCH PONORNÝCH ČERPADEL. n ZNAČENÍČERPADEL Příklad 1 : BF - 05 U N Typ. n POUŽITÍ. n VLASTNOSTI Ř ADA BF LEHKÁ Ř ADA KALOVÝCH PONORNÝCH ČERPADEL VÝKON: 0.4. [kw] MAX. DOPRAVNÍVÝŠ KA: 1 [m] MAX. PRŮ TOK: [m /hod] n ZNAČENÍČERPADEL Příklad 1 : BF - 05 U N n VLASTNOSTI [HP] Výtl. hrdlo [ " ] oběž. kola

Více

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA F. Výrobní č.

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA F. Výrobní č. Pozice Počet Popis 1 MAGA1-6 F Výrobní č.: 97924175 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Oběhové čerpadlo MAGA1 s jednoduchou volbou možností nastavení. Toto čerpadlo má zapouzdřený rotor,

Více

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST DARLING LIDO 35-2

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST DARLING LIDO 35-2 MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST DARLING LIDO 35-2 SAMOČINNÉ VODÁRNY SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární č.p. 605, 753 01 Hranice I - Město, Česká republika tel.: 581 661 214, fax: 581 661 361

Více

Olejové rotační lamelové vývěvy

Olejové rotační lamelové vývěvy Olejové rotační lamelové vývěvy PB 0008 B Řada PB zahrnuje jednostupňové olejové rotační lamelové vývěvy kompaktních rozměrů s vysokou účinností osvědčené řady R5. Tyto vývěvy jsou ideálním řešením pro

Více

KATALOGOVÝ LIST. VENTILÁTORY AXIÁLNÍ PŘETLAKOVÉ APMB 1600 a 2400 pro mikrochladiče

KATALOGOVÝ LIST. VENTILÁTORY AXIÁLNÍ PŘETLAKOVÉ APMB 1600 a 2400 pro mikrochladiče KATALOGOVÝ LIST VENTILÁTORY AXIÁLNÍ PŘETLAKOVÉ APMB 1600 a 2400 pro mikrochladiče KM 12 2521 Vydání: 12/10 Strana: 1 Stran: 6 Ventilátory axiální přetlakové APMB 1600 a 2400 pro mikrochladiče (dále jen

Více

Oxiperm 164 D / 30 až 2000 g/h

Oxiperm 164 D / 30 až 2000 g/h GRUNDFOS alldos INFORMACE O VÝROBKU Příprava chlórdioxidu ze zředěných pracovních roztoků Rozměry Rozměry Standardní systém Systém s čelní instalací 164-xxxDFI A B C2 C1 C A B M H G M D E F E F C C1 K

Více