Nabídka rumů & tequil. mexických. exkluzivních karibských

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nabídka rumů & tequil. mexických. exkluzivních karibských"

Transkript

1 Nabídka rumů & tequil mexických exkluzivních karibských

2 Rumy Výroba rumu Základní surovinou pro výrobu tzv. pravého kubánského rumu je melasa. Melasa je vedlejší produkt vznikající při výrobě cukru z třtiny. Samotná výroba rumu začíná už od sklizně cukrové třtiny. Ta začíná často tím, že se opálí spodní uschlé listy a po tomto opracování se o třtinu postarají stroje (ve vyšších a špatně dosažitelných místech se místo strojů používají mačety). Od okamžiku useknutí stvolu začíná boj s časem. Je to z důvodu, že cukrová třtina je plná sladké mízy, která se většinou do 24 hodin zkazí. Po useknutí se rostliny rozřežou a lisováním se získává sladká šťáva. Krystalizací šťávy vzniká cukr stupně A, který se většinou používá k cukrárenským účelům. Dalším povařením tohoto meziproduktu vzniká cukr stupně B a tzv. černá melasa. Opětovným povařením získáme hustou, tmavou a poněkud nahořklou látku, z níž se posléze vyrábí rum. Takto připravenou lihovinu označujeme jako rum průmyslový nebo tradiční rum. Bílý rum vs. Tmavý rum Každého asi napadne, jak vůbec vzniká bílý a tmavý rum? Celé kouzlo tkví v procesu nazvaném fermentace. Fermentace je proces, při němž vzniká magické kouzlo přeměna cukru na alkohol. Tempo fermentace je ovlivnitelné teplotou a to má vliv na vlastnosti výsledného produktu. Lehké bílé rumy kvasí asi 24 hodin. Naproti tomu těžké tmavé rumy až 12 dní. Destilace rumu Destilace je metoda, při které se oddělí voda a nežádoucí látky od alkoholu. Existuje více destilačních metod a při výrobě rumu je výběr techniky destilace velice důležitý. Přerušování v destilačních kotlích jemnější produkce, obsahuje více aromatických látek a je v chuti komplexnější. Kontinuálně na mohutných kolonách levnější proces výroby, na výstupu s vyšším procentem objemového alkoholu a v čistší, méně osobité podobě. Při destilaci kteroukoliv technikou je alkohol bezbarvý, samotnou barvu získává zráním ve dřevě.

3 Mulata Anejo 38 % Kubánský třtinový rum stárnoucí více než 5 let v sudech z bílého dubu, které mu dodávají pískově zlatavou barvu. V příjemně sladké směsi vůní kávy, vanilky a karamelu je rozpoznatelný jemný nádech alkoholu. Namíchejte si z něj pravé Cuba Libre nebo jiný originální koktejl. 2 cl 25, 4 cl 49, Lambs Spiced Rum 0,7 l 37,5 % Úžasný blend karibských rumů, perfektně ochucený přírodní esencí vanilky, skořice a limet. Rum, který je úžasný v kombinaci s jablečným juicem. 2 cl 34, 4 cl 69, Havana Club Añejo 7 Años Je považován za jeden z nejušlechtilejších rumů na světě. Dlouhé zrání v dubových sudech mu dává mohutnost a komplexní aroma. Jeho kvality nejlépe oceníte v čisté formě. 2 cl 45, 4 cl 89, Bacardi 8 Years Jemný karibský rum plné chuti, který byl původně určen pouze pro členy rodiny Bacardi a jejich nejbližších přátel. Pro dosažení nejvyšší jemnosti a plnosti zraje minimálně po dobu 8 let v malých soudcích z bílého dubu. Dictador 12 Y 40 % Skvělý kolumbijský rum zrající 12 let v systému solera s chutí a vůní po vanilce a karamelu s lehkou sladkostí. 2 cl 63, 4 cl 125, Legendario Elixir Rum 34 % Legendario Elixir je sedmiletý kubánský rum, ve kterém se po dobu jednoho měsíce nechají macerovat rozinky. Vyrábí se v původním rodinném podniku na Havaně od roku 1946 a je považovaný za skutečnou rumovou lahůdku. Nejlépe si ho vychutnáte na ledu. 2 cl 45, 4 cl 79, Malecon 8 Y 40 % Rum vhodný do koktejlů nebo k přímému pití. Vyrábí Caribien spirits Panama. Prémiový rum zrající v dubových sudech, vyrábějící se fermentací melasy. Je jedním z nejjemnějších v této sérii rumů a také jedním z nejlepších. 2 cl 35, 4 cl 69, Malteco 10 Y ANEJO SUAVE 40,5 % Vynikající guatemalský rum se sladkým charakterem a aromatem čokolády a vanilky. Super poměr cena kvalita. 2 cl 40, 4 cl 79, Plantation Trinidad 2000 Elegantní a věrný jeho původu. Tento rum vám umožní poznat jeden z největších klenotů Trinidadu. Aroma dubu a kouře je doplněno náznaky pomerančového karamelu. 2 cl 48, 4 cl 85,

4 Malecon 12 Y 40 % Panamský rum zrající v dubových soudcích minimálně 12 let. Jantarové barvy s vůní ovoce, vanilky a dubu. Suchá, lehká chuť. Chuť: zaoblená, hebká, ovoce, vanilka, trochu dubu. Doporučení: k přímému pití s ledem nebo do koktejlů. 2 cl 45, 4 cl 89, Atlantico Private Cask Atlantico Private Cask je prémiový, stařený, blended rum z Dominikánské republiky. Je to blend špičkových rumů starých 15 až 25 let, který se po smíchání znovu přelije do dubových sudů, aby do sebe správně prolnuly ušlechtilé chutě a vůně předtím, než se nechá dozrát v systému solera. Barva je jantarovo- -mahagonová s plnou strukturou, což značí dlouhé zrání v dubu. Vůně spáleného dubu a hnědého cukru je doplněna unikátním pikantním tónem. V ústech pak ucítíme chuť melasy, vanilky, citrusů a medu s velmi dlouhým, jemným, máslovým koncem. Tento rum, který je na trhu teprve od roku 2008, si svojí harmonií a komplexitou získal příznivce po celém světě. 2 cl 69, 4 cl 139, Diplomático Reserva Exclusiva 12 Y je nejlepším produktem značky Diplomático. Tento rum je držitelem řady mezinárodních ocenění. Rum zraje dlouhých 12 let v sudech z bílého kanadského dubu, který byl použit při výrobě bourbonu a následně je destilován metodou Pot Still. Magickou jantarovou barvu a výjimečně vyváženou chuť získává díky umu a řemeslné dovednosti místního sklepmistra. Vůně je velmi bohatá, příjemná a uklidňující. Držitel ocenění Best of Category v kategorii rumů zrajících 9 15 let. 2 cl 79, 4 cl 159, Plantation 20 Y Komplexní směs velmi starých rumů z Barbadosu, zrajících několik let v dubových sudech, dříve často použitých pro Bourbon nebo Sherry. Většina Plantation rumů jsou pak skladovány v chladu starověkého sklepení zámku Bonbonnet v regionu Cognac, což rumu dává velmi měkkou a jemnou chuť. V tomto rumu můžete cítit pikantní tóny vanilky a hořké čokolády, následuje chuť zralého banánu, cukrové třtiny, a praženého kokosu. 2 cl 90, 4 cl 179, Doporučujeme Ochutnejte více rumů za lepší cenu Degustační plato 4 2 cl 119, El Dorado 5 Y Mulata 5 Y Malecon 8 Y Bacardi Oro Degustační plato 4 2 cl 189, Havana Club 7 Y Legendario Elixir 7 Y Bacardi 8 Y Malteco 10 Y Degustační plato 4 2 cl 289, Dictador 12 Y Diplomatico 12 Y Atlantico 20 Y Plantation XO 20 Y Doporučené koktejly CUBA LIBRE 75, Mulata anejo, coca-cola, limetka LEGEGREEN 99, Legendario, zelený čaj, limetka

5 Tequily Reposados Výroba tequily Tequila je nápoj vyrobený z rostliny zvané Weber Blue Agave. Blue Agave potřebuje 8 až 12 let na to, aby mělo dostatečnou velikost potřebnou ke zpracování. Dále se pak z agáve odstraní listy a zůstane jen srdce, jinak také nazývané pina, které se rozseká na malé kousky a ty se následně vaří 24 až 36 hodin v peci. Během tohoto procesu z ní vytéká šťáva, která se nazývá medová voda aqua miel, která fermentuje a destiluje se z ní alkohol. Tequila se rozděluje podle doby zrání na blanco, reposado a anejo. Blanco Tequily Blanco jsou stáčeny do lahví ihned po destilaci a představují čistou, ryzí chuť tequily. Reposados (což znamená zralé ) zrají 2 až 11 měsíců (záleží na výrobci) v sudech z červeného dřeva nebo v malých dubových sudech. Minimalní délka zrání Reposada 2 měsíce je v Mexiku také uzákoněna. Během zrání získá tequila světle žlutou barvu, aroma, vylepší se chuť agáve a je poté jemnější. Anejos Anejos (dá se přeložit jako starý ) zrají 1 až 4 roky v dřevěných sudech Kentucky Bourbon. Podle zákona je minimální doba zrání 1 rok. Během delšího zrání získá Anejo trochu tmavší barvu než Reposado a ještě jemnější a více hebkou chuť. Velmi kvalitní Anejos mají hebkou strukturu a disponují vyváženým poměrem chutí agáve, vanilkového aroma a lehké příchuti koření, kterou získají během zrání v dubových sudech. Premium Tequilas, hlavně Reposados a Anejos se správně servírují při pokojové teplotě ve sklenicích cibulovitého tvaru (podobných jako na koňak) abyste si mohli náležitě vychutnat všechny chutě a vůně. Samozřejmě bez soli a citrónu. Tequilu Blanco můžete také pít dobře vychlazenou.

6 Patron X O Cafe Liquor 35 % Patron Cafe XO je pozoruhodný mix prémiové tequily a přírodní esence vynikající kávy. Svou jemně nasládlou, suchou, jemnou chutí se skvěle doplňuje k míchaným nápojům či jako samotná sklenička k dezertu či kávě. 2 cl 39, 4 cl 79, Patron Silver 40 % Mladá tequila ze 100 % agáve. Chuť je lehká, svěží, a přitom komplexní. Přes své mládí je velmi jemná. Každá lahev je ručně vyráběná a číslovaná. Patron Anejo 40 % Jedinečně stařená tequila zrající 12 měsíců v dubových sudech. Po napití doušku této tequily se Vám na jazyku doslova rozehraje koncert plný elegantních, bohatých a mimořádných chutí. 2 cl 80, 4 cl 159, Herradura Reposado Antiquo 38 % Herradura Seleccion Suprema 40 % Historie tequil z Casa Herradura se začala psát v roce 1923, kdy byla značka Herradura oficielně zaregistrovaná a dnes vyrábí jednu z nejlepších tequil na světě, kterou je Herradura Seleccion Suprema. Tequila je dodnes vyráběná tradičním způsobem v hliněných pecích, ze sta procent modrého agáve a následně se nechává více než 4 roky dozrávat v sudech z bílého dubu. 2 cl 375, 4 cl 750, Aha Toro Reposado Zpočátku měkká a čerstvá mírně nakyslá chuť, následovaná ovocnou chutí červeného jablka a medu. Končí chutí pepře, čokolády a cedrového dřeva. Aha Toro Blanco Barva je čirá s dominantní chutí po červeném jablku a dále pak minerály, med a další aroma. Ze začátku ovocná chuť až medová s dozvuky pepře. 100 % agáve tequila, která zraje 4 měsíce v dubových sudech.

7 Amate Blanco Svébytná a rustikální tequila s elementy s potravinářské oblasti. Bylinková chuť s dozvuky zeminy a pikantního agáve. 2 cl 60, 4 cl 119, Casa Vieja Reposado Jemná chuť s karamelovým nádechem s dozvukem po slaných oříšcích. 2 cl 45, 4 cl 89, Tequila 1921 Blanco Chuť šťavnaté agáve s lehkou příchutí karamelu, heřmánku a citrónu, končí slabě trpkou příchutí a jemným ocáskem agáve. 2 cl 85, 4 cl 169, Tequila 1921 Reserva Especial Esperanto Anejo Chuť hladká a kulatá s příchutí vařeného agáve, uprostřed med, lehký karamel, elegantní konec se sladce kořeněnou příchutí. 2 cl 99, 4 cl 198, Casa Noble Anejo Jantarová barva s vůní podobnou brandy, podtržená chutí vanilky, karamelu a pepře. Bohatý buket po jemně zralém agáve. 2 cl 149, 4 cl 298, Chuť jemně sladká s příchutí karamelu a zemitého agáve. Nakonec silná chuť cukru a alkoholu s karamelovým ocáskem. 2 cl 85, 4 cl 169,

8 Doporučujeme Ochutnejte více tequil za lepší cenu Degustační plato Blanco 4 2 cl 159, El Jimador Blanco Herradura Blanco Olmeca Altos Blanco Jose Curvo Clasiko Degustační plato Reposado 4 2 cl 225, Casa Vieja Reposado Aha Toro Reposado Herradura Reposado Olmeca Altos Reposado Degustační plato mix 4 2 cl 319, Tequila 1921 Blanco Olmeca Extra Aged Anejo El Jimador Anejo Tequila 1921 Reserva Especial Degustační plato Extra Anejo 4 2 cl 699, Patron Anejo Herradura Seleccion Suprema Esperanto Anejo Casa Noble Anejo Speciální akce Při koupi 1 0,7 l Herradura Reposado nebo Blanco 15 % sleva AKCE

9 Velké náměstí Hradec Králové rezervace po so h, ne h

Nápoj destilovaný z fermentované melasy či cukerné šťávy získané z cukrové třtiny. Teritoria, kde dominuje angličtina

Nápoj destilovaný z fermentované melasy či cukerné šťávy získané z cukrové třtiny. Teritoria, kde dominuje angličtina Rumový LÍ S TEK Rum Nápoj destilovaný z fermentované melasy či cukerné šťávy získané z cukrové třtiny. Španělský styl Anglický styl Francouzský styl Ve španělsky hovořících zemích Karibiku Teritoria, kde

Více

Restaurace Rumový lístek

Restaurace Rumový lístek Restaurace Rumový lístek Barbados Dos Maderas P.X. 10 y.o. je kubánský rum s bohatou, jemnou a sladkou chutí ndash; trošku odlišný od klasických rumů z Kuby. Nejdříve zraje 5 let v dubových sudech přímo

Více

POPIS PRODUKTU 100% KUBÁNSKÝ RUM

POPIS PRODUKTU 100% KUBÁNSKÝ RUM POPIS PRODUKTU Rum Palma Mulata je inspirován kubánskou identitou a kulturou, najdete v něm oheň, dobrou mysl a míšenecký rodokmen. Mulatka se prolíná kubánskou historií jako symbol krásy a temperamentu.

Více

Zemitost TROPICKÉ OVOCE. Ananas. Meruňky PÁLENÉ DŘEVO VÁNOCE TULLAMORE D.E.W. 10 YO SINGLE MALT TULLAMORE D.E.W. IRISH WHISKEY

Zemitost TROPICKÉ OVOCE. Ananas. Meruňky PÁLENÉ DŘEVO VÁNOCE TULLAMORE D.E.W. 10 YO SINGLE MALT TULLAMORE D.E.W. IRISH WHISKEY CITRUSY Zelené jablko VANILKA Koření Zemitost TROPICKÉ OVOCE Ananas PÁLENÉ DŘEVO Meruňky KRÉMOVOST VÁNOCE IRISH WHISKEY 10 YO SINGLE MALT Originální irská blended whiskey známá po celém světě díky své

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

Pozvánka. na originální barmanskou soutěž Tullamore D.e.w. Creative Bartenders Competition České barmanské Asociace za účasti nejlepších barmanů v čr.

Pozvánka. na originální barmanskou soutěž Tullamore D.e.w. Creative Bartenders Competition České barmanské Asociace za účasti nejlepších barmanů v čr. Pozvánka na originální barmanskou soutěž Tullamore D.e.w. Creative Bartenders Competition České barmanské Asociace za účasti nejlepších barmanů v čr. Kde: Cloud 9 sky bar & lounge, Hotel Hilton Prague

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017 SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014 SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

HR Pinck. PŮVOD Zacatecas. DRUH AGÁVE Weber. TYP 100% agáve. KATEGORIE Uleželý OBSAH ALKOHOLU 38% BALENÍ 750ml (12 v boxu)

HR Pinck. PŮVOD Zacatecas. DRUH AGÁVE Weber. TYP 100% agáve. KATEGORIE Uleželý OBSAH ALKOHOLU 38% BALENÍ 750ml (12 v boxu) Podstata Mexika Mexiko je národ s bohatou historií a tradicemi, mezi které patři také konzumace koňaku mezcal. Tento destilát je součástí historie, kultury a identity této nádherné země. Po staletí zůstával

Více

Ron Atlantico, Dominikánská republika

Ron Atlantico, Dominikánská republika Ron Atlantico, Dominikánská republika Výroba rumu Atlantico je datována od roku 2008. Unikátní výroba spočívající v míchání rumů z čerstvé třtinové šťávy (agricole) a melasy Spolumajitelem značky Ron Atlantico

Více

lloyd s MENU PRO vás PŘIPRavIL CHEF RESTaURaCE LLOYD S PavEL PIETROPaOLO a JEHO TÝM

lloyd s MENU PRO vás PŘIPRavIL CHEF RESTaURaCE LLOYD S PavEL PIETROPaOLO a JEHO TÝM lloyd s MENU PRO vás PŘIPRavIL CHEF RESTaURaCE LLOYD S PavEL PIETROPaOLO a JEHO TÝM lloyd s menu předkrmy kozí sýr zapečený medem na salátku z rokety 80 g / 99,- twist ze PstruHa PotočníHo s bylinkami

Více

Pampero Aniversario. Obsah alkoholu: 40% Země původu: Venezuela

Pampero Aniversario. Obsah alkoholu: 40% Země původu: Venezuela Pampero Aniversario Země původu: Venezuela Rum Pampero Aniversario je prémiový rum té nejvyšší kvality pocházející z Venezuely. Vyniká mahagonovou barvou, vůní tabáku, pečených jablek, karamelu a ořechů.

Více

24 Kč 42 Kč / 79 Kč 47 Kč / 91 Kč 47 Kč / 91 Kč

24 Kč 42 Kč / 79 Kč 47 Kč / 91 Kč 47 Kč / 91 Kč NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE 0,33 l Limonády (Malinovka, Révona, Arotonic, Kofola) 0,33 l Mošt jablečný 0,75 l Mattoni Grand perlivá 0,33 l Mattoni Grand jemně perlivá,perlivá,neperlivá 0,75 l Aquila Aqualinea

Více

Káva Buscaglione caffé dal 1899

Káva Buscaglione caffé dal 1899 Káva Buscaglione caffé dal 1899 espresso ristretto / espresso o obsahu menším než 2,5 cl espresso / espresso o obsahu 5 cl espresso lungo / dlouhé espresso o obsahu 1 dl espresso doppio / v jednom šálku

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ SYLVÁNSKÉ ZELENÉ ČR Morava Vinařství Dobrovolný Nový Šaldorf Víno světle žluté barvy, nasládlé svěží ovocné chuti s podtónem zralého angreštu. 250 Kč RULANDSKÉ ŠEDÉ

Více

NÁPOJOVÝ LÍSTEK. I ve velké dobe prijde cloveku vhod malá hospudka

NÁPOJOVÝ LÍSTEK. I ve velké dobe prijde cloveku vhod malá hospudka NÁPOJOVÝ LÍSTEK I ve velké dobe prijde cloveku vhod malá hospudka TOČENÉ PIVO Radegast 12... 0,5 l...28 Kč Radegast 12... 0,3 l...17 Kč Pilsner Urquell... 0,5 l...34 Kč Pilsner Urquell... 0,3 l...21 Kč

Více

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka Moravské zemské víno Muller Thurgau - Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Víno se světlou barvou a zelenožlutým odstínem, muškátovou vůni s ovocnými odstíny kopřivy a broskve,

Více

Káva LEDOVÉ KÁVY ESPRESSO ITALIANO OCHUCENÉ KÁVY KÁVA S ALKOHOLEM. Ledová káva 45,- Espresso. 35,- (pravé italské espresso) Espresso ristretto

Káva LEDOVÉ KÁVY ESPRESSO ITALIANO OCHUCENÉ KÁVY KÁVA S ALKOHOLEM. Ledová káva 45,- Espresso. 35,- (pravé italské espresso) Espresso ristretto Nápojový lístek Káva LEDOVÉ KÁVY ESPRESSO ITALIANO (espresso s kopečkem vanilkové zmrzliny a čerstvě našlehanou šlehačkou) Espresso 35,- (pravé italské espresso) Espresso ristretto 35,35,- Espresso macchiatto

Více

Rum. 57 Kč 47 Kč 44 Kč 44 Kč 85 Kč 75 Kč 55 Kč. 25 Kč 35 Kč 26 Kč 38 Kč 26 Kč 38 Kč 23 Kč 33 Kč

Rum. 57 Kč 47 Kč 44 Kč 44 Kč 85 Kč 75 Kč 55 Kč. 25 Kč 35 Kč 26 Kč 38 Kč 26 Kč 38 Kč 23 Kč 33 Kč ALKOHOLICKÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ NÁPOJE Aperitivy Martini Dry Cinzano Bianco, Rosso Campari Aperol Royal Oporto Ruby Sherry Crodino - nealkoholické Pivo Bernard / točená piva 11 Světlý ležák 11 Světlý ležák

Více

Cappuccino I Pražská 1660/25a, Znojmo

Cappuccino I Pražská 1660/25a, Znojmo m e n u Vína BÍLÉ VÍNO 0,75l Sauvignon, suché 0,1l / 0,75l....... 35,- Kč / 245,- Kč Rulandské šedé, polosuché 0,1l / 0,75l...... 35,- Kč / 245,- Kč Ryzlink Rýnský, polosuché 0,1l / 0,75l...... 35,- Kč

Více

APERITIVY PORTSKÉ. Aperitivy (8 cl) Vermouth Martiny Bianco 65 Kč Martiny Dry 65 Kč Martiny Rosso 65 Kč Campari 90 Kč

APERITIVY PORTSKÉ. Aperitivy (8 cl) Vermouth Martiny Bianco 65 Kč Martiny Dry 65 Kč Martiny Rosso 65 Kč Campari 90 Kč APERITIVY PORTSKÉ Aperitivy (8 cl) Vermouth Martiny Bianco 65 Kč Martiny Dry 65 Kč Martiny Rosso 65 Kč Campari 90 Kč Portské (4 cl) Royal Oporto Tawny 55 Kč Burmester 10y Tawny 115 Kč VÍNO WINE WEIN Rozlévané

Více

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům.

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům. Merlot Odrůda původně z francouzské oblasti Bordeaux, které se dobře daří i ve španělském regionu Kastilie. Kvašení probíhá při nízkých teplotách po dobu 10 dní v nerezových tancích. Díky pečlivosti, tradici

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 175 Kč Příjemně aromatické víno s jemným tónem zeleného pepře. Chuť je vyvážená, šťavnatá a svěží. Odrůda se hodí ke studeným mísám, slaným pokrmům,

Více

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín

Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Vinařství Dufek / Svatobořice Mistřín Datem založení firmy Dufek je rok 2003, avšak v rodině se vinaří již více než 100 let. Filozofií rodinného vinařství je motto: Všechno se podřizuje kvalitě. Od jarních

Více

NÁPOJOVÝ LÍSTEK. 4 cl Originál Kredencové likéry a medoviny. Višňovka 39,-

NÁPOJOVÝ LÍSTEK. 4 cl Originál Kredencové likéry a medoviny. Višňovka 39,- NÁPOJOVÝ LÍSTEK Čepované pivo 0,5 l Pilsner Urquell 12, světlý ležák 35,- 0,3 l Pilsner Urquell 12, světlý ležák 26,- 0,5 l Radegast Originál 10, světlý 30,- 0,3 l Radegast Originál 10, světlý 21,- Lahvové

Více

129 Kč! 165 Kč! ZELENÁ. zásoby na zimu. zima přeje. připraveným. nejprodávanější česká vodka * za. udělejte si ZA VÝJIMEČNĚ NÍZKOU CENU

129 Kč! 165 Kč! ZELENÁ. zásoby na zimu. zima přeje. připraveným. nejprodávanější česká vodka * za. udělejte si ZA VÝJIMEČNĚ NÍZKOU CENU 11/2016 Bebidos s.r.o., Hájecká 1068/14, 618 00 Brno Vedení společnosti: Zdeněk Osička 608 710 290 Jiří Rulka 777 149 333 Obchodní zástupci: Jana Trnková 778 060 247 Jiří Semeichl 778 080 880 Martin Kobza

Více

1. Yunnan Ya Bao 2015 ("bílý Pu-Erh"/ "sněžné pupeny")

1. Yunnan Ya Bao 2015 (bílý Pu-Erh/ sněžné pupeny) 1. Yunnan Ya Bao 2015 ("bílý Pu-Erh"/ "sněžné pupeny") Čína, provincie Jün-nan, pupeny rašící z větví vzrostlých čajovníků (stromů), otrhávané brzy na jaře. Pupeny jsou sušeny na slunci, voní silně balzamicky,

Více

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA Ryzlink vlašský (Viniční trať Novosady) Víno se hodí k zeleninovým jídlům, bílým sýrům, k lehké úpravě ryb či jemným paštikám, ale také k přírodnímu drůbežímu steaku, k jemnějším úpravám pizzy a těstovin.

Více

Káva a kávové speciality

Káva a kávové speciality Káva a kávové speciality Výjimečná královská káva Dallmayr. Pro výrobu této kávy jsou používány výhradně nejjemnější druhy káv z horských oblastí, nejlepších provincií světa. Espresso malé, velké 26,-

Více

Cukrárna Ella... ...místo kde je život sladký. Dobrý den, vítejte v naší cukrárně ELLA. Co Vám můžeme nabídnout: chlazené nápoje.

Cukrárna Ella... ...místo kde je život sladký. Dobrý den, vítejte v naší cukrárně ELLA. Co Vám můžeme nabídnout: chlazené nápoje. Cukrárna Ella......místo kde je život sladký Dobrý den, vítejte v naší cukrárně ELLA. Co Vám můžeme nabídnout: chlazené nápoje teplé nápoje zákusky z naší domácí kuchyně a italské zákusky Káva 7g Káva

Více

Ježkovy voči. Nápojový lístek 1.A 2017/18

Ježkovy voči. Nápojový lístek 1.A 2017/18 Ježkovy voči Nápojový lístek 1.A 2017/18 Panáky 0,04 l Vodka 0,04 l Gin 0,04 l Amundsen Česká republika, 37,5% 50,- Gordon s Velká Británie, 37,5% 55,- Russian Standard Rusko, 40% 55,- Larios 12 Premium

Více

Med, voda a mistrovská práce Produktový katalog

Med, voda a mistrovská práce Produktový katalog Med, voda a mistrovská práce Produktový katalog Díky své výjimečné chuti získala Včelovina mnoho mezinárodních ocenění: prémiová medovina vyrobená ze třech druhů medu vyrobená unikátním způsobem fermentace

Více

Odpolední menu od 12:00 do 16:00 hod

Odpolední menu od 12:00 do 16:00 hod Oblíbená káva Gaetano Denně čerstvě pražená Vyhledávaná pochoutka všech znalců a milovníků dobré kávy Odpolední menu od 12:00 do 16:00 hod Prémiová čokoláda Cioconat Oblíbená čokoláda Nevšední gurmánský

Více

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč Aperitivy Martini Bianco Aromatické a sladké Martini Bianco používá jako svůj základ kvalitní a jemnou směs italských bílých suchých vín. Směs aromatických bylin a vanilky mu dodává jeho charakteristickou

Více

Přísady a návody pro výrobu. prémiových Whiskey

Přísady a návody pro výrobu. prémiových Whiskey Přísady a návody pro výrobu prémiových Whiskey Vždy je zajímavé zkoumat historii, která stojí za ruznými druhy alkoholických nápoju. Zdá se, že každá raná kultura nalezla ve svém regionu neco, z ceho bylo

Více

KÁVY KÁVY KÁVY S ALKOHOLEM STUDENÉ KÁVY. Espresso 8 g 45 Kč. Alžírská káva 7 g 74 Kč. Dvojité espresso 14 g 75 Kč. Irská káva 7 g 91 Kč

KÁVY KÁVY KÁVY S ALKOHOLEM STUDENÉ KÁVY. Espresso 8 g 45 Kč. Alžírská káva 7 g 74 Kč. Dvojité espresso 14 g 75 Kč. Irská káva 7 g 91 Kč NÁPOJOVÝ LÍSTEK KÁVY KÁVY Espresso 8 g 45 Kč Dvojité espresso 14 g 75 Kč Espresso macchiato 8 g 55 Kč Espresso macchiato se sojovým mlékém 8 g 61 Kč Cappuccino 8 g 55 Kč Cappuccino se sojovým mlékém 8

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Chardonnay jakostní Chateau Bzenec 185 Kč Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. Rulandské

Více

NÁ POJOVÝ LÍ STEK PORTSKÉ A SHERRY. APERITIVY 0,08l Cinzano bianco 42,-Kč. 0,08l Cinzano extra dry 42,-Kč. 0,08l Cinzano rosso 42,-Kč

NÁ POJOVÝ LÍ STEK PORTSKÉ A SHERRY. APERITIVY 0,08l Cinzano bianco 42,-Kč. 0,08l Cinzano extra dry 42,-Kč. 0,08l Cinzano rosso 42,-Kč NÁ POJOVÝ LÍ STEK APERITIVY 0,08l Cinzano bianco 42,-Kč 0,08l Cinzano extra dry 42,-Kč 0,08l Cinzano rosso 42,-Kč 0,04l Campari bitter 45,-Kč 0,1l Crodino( nealkoholický) 40,-Kč PORTSKÉ A SHERRY 0,04l

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

Potrefená husa. Dejvice. Nápojový lístek

Potrefená husa. Dejvice. Nápojový lístek Potrefená husa Dejvice Nápojový lístek Pivní kokteily Pivo Točená piva Staropramen Světlý 0,3/ 0,5 l 30,-/ Staropramen Světlý 11 0,3/ 0,5 l 31,-/ 38,- Staropramen Ležák 0,3/ 0,5 l 32,-/ Staropramen Černý

Více

NÁPOJOVÝ LÍSTEK. OŘECHOVKU, KMÍNKU, KONTUŠOVKU, HRUŠKOVKU ČI VIŠŇOVKU vše za 25,-Kč

NÁPOJOVÝ LÍSTEK. OŘECHOVKU, KMÍNKU, KONTUŠOVKU, HRUŠKOVKU ČI VIŠŇOVKU vše za 25,-Kč NÁPOJOVÝ LÍSTEK Alkoholické nápoje Z české produkce: Tradiční české likéry - kvalitní likéry bez levných chuťových náhražek či chemických stabilizátorů dle původních receptur OŘECHOVKU, KMÍNKU, KONTUŠOVKU,

Více

RumFest 2013. Rum Shop - seznam vystavovaných značek rumů a prodejní cena za láhev. Běžná MO cena Kč (vč. DPH) Speciální RumFest cena Kč (vč.

RumFest 2013. Rum Shop - seznam vystavovaných značek rumů a prodejní cena za láhev. Běžná MO cena Kč (vč. DPH) Speciální RumFest cena Kč (vč. Rum Shop ceník RumFest 2013 Rum Shop - seznam vystavovaných značek rumů a prodejní cena za láhev Číslo Název značky Země Obsah alkoholu % Objem (litry) Běžná MO cena Kč (vč. DPH) Speciální RumFest cena

Více

VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU

VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU Caffe Pascucci VAŠI OBLÍBENOU KÁVU SI MŮŽETE VZÍT I S SEBOU Nabízíme italskou kávu PASCUCCI, můžete si vychutnat výbornou směs kávy kde je 90% zrn arabica a 10% robusta jde o nejvyšší řadu kávy Pascucci.

Více

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY

NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY NABÍDKA FÁBULOVY CUKRÁRNY DEZERTY Banán se zmrzlinou 50 Vafle 30 (2 ks polité čokoládou, pravá šlehačka) Koláče, řezy, dorty dle denní nabídky KOKTEJLY Jahodový shake 30 (2 dl mléka, kopeček jahodové zmrzliny,

Více

Polévky a hotová jídla dle aktuální nabídky!!! JÍDELNÍ LÍSTEK. 100g Domácí škvarková pomazánka, pečivo 45,-

Polévky a hotová jídla dle aktuální nabídky!!! JÍDELNÍ LÍSTEK. 100g Domácí škvarková pomazánka, pečivo 45,- Polévky a hotová jídla dle aktuální nabídky!!! JÍDELNÍ LÍSTEK Předkrmy a chuťovky k pivu 100g Domácí škvarková pomazánka, pečivo 45,- 100g Domácí masovo-játrová paštika s pivní marmeládou, pečivo 59,-

Více

Káva a kávové speciality

Káva a kávové speciality Káva a kávové speciality Espresso 39,- Dvojité espresso 72,- Espresso Macchiato 45,- Silné espresso servírované v malém šálku s čepičkou mléčné pěny. Turecká káva 39,- Cappuccino 48,- Silné espresso s

Více

Caffé Corretto káva pana starosty. Pravá turecká káva Káva Perníkový mls. Pravé řecké frappé

Caffé Corretto káva pana starosty. Pravá turecká káva Káva Perníkový mls. Pravé řecké frappé Kávy Caffé espresso Cappucino Caffé Macchiato Latte Macchiato Caffé Latte Caffé Corretto káva pana starosty Mocca káva Pravá turecká káva Káva Perníkový mls Káva vídeňská Káva alžírská Pravé řecké frappé

Více

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Ryzlink vlašský 2012 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 305,- (Kč 230,-) alkohol 14%, zbytkový cukr 6,7 g/l, kyseliny 6,2 g/l Typicky šomanovský, světle zlatavý vlašák s vůní čerstvých

Více

Vinařství Tanzberg Mikulov

Vinařství Tanzberg Mikulov Vinařství Tanzberg Mikulov Ryzlink rýnský 2008 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 435,- (Kč 360,-) alkohol 12,5%, zbytkový cukr 12,2 g/l, kyseliny 8 g/l Skvěle nazrálý, komplexně bohatý a vysoce ovocitý ryzlink s tolik

Více

KÁVA Piazza D Oro 7,5g

KÁVA Piazza D Oro 7,5g Nápojový lístek KÁVA Piazza D Oro 7,5g Espresso ristretto 43,- Espresso 43,- Espresso Lungo 43,- espresso prodloužené horkou vodou Espresso Doppio 59,- espresso s dvojitou porcí kávy (15g) Espresso Macchiato

Více

bezlepkový chléb kmínový

bezlepkový chléb kmínový bezlepkový chléb kmínový Dr. Pekař inovy_96x99.indd 2 30.8.2015 22:05:20 popis: Čistě kváskový čerstvý chléb s výbornou strukturou a chutí. Výroba je založena pouze na přírodní fermentaci (kvašení). Mléčné

Více

Navarre Vieille Réserve Grande Champagne

Navarre Vieille Réserve Grande Champagne COGNAC Cognac je brandy s minimálním obsahem alkoholu 40 %. Od počátku 16. století se vyrábí dvojitou destilací vína pocházejícího z přesně určených odrůd na území definovaném francouzskými zákony. Destilace

Více

MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi

MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi NATURVIN BÍLÝ - BIO VÍNO suché Jedná se směs dvou odrůd 80 % Hibernal 20 % Festival nyj. Víno je svěží s ovocným charakterem - limetka, bílá broskev, kyselina je výrazná,

Více

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA PŮVOD: Colli Euganei (Padova, Benátsko) ODRŮDA: Muškát BARVA A VZHLED: Brilantní. Slámově žlutá OBSAH ALKOHOLU: 9 BOUQUET: Čistý, charakteristická

Více

Potrefená husa. Pankrác. Nápojový lístek

Potrefená husa. Pankrác. Nápojový lístek Potrefená husa Pankrác Nápojový lístek Pivo Točená piva Staropramen Světlý Staropramen Ležák Staropramen Černý Staropramen řezané Staropramen Granát Velvet polotmavý ležák Stella Artois Stella Artois Hoegaarden

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Sauvignon jakostní Modrý sklep suché 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. Rulandské bílé jakostní Modrý sklep polosuché Květinová

Více

Exkluzivní dovozce čajů značky HEWA

Exkluzivní dovozce čajů značky HEWA Exkluzivní dovozce čajů značky HEWA Čaje značky HEWA jsou rodinnou tradicí na Srí Lance již od roku 1838. Čtvrtá generace rodiny Hewakandamby pěstuje tyto čaje v monsunovém klimatu vysokých hor, kde jsou

Více

Menu FLORIÁN. kavárna a cukrárna

Menu FLORIÁN.   kavárna a cukrárna Menu Vítejte v Kavárně a cukrárně Florián nacházející se v Obchodně medicínském centru sv. Florián, jenž zdobí město Jindřichův Hradec od roku 2012. Historie tohoto objektu je psána již od 16. století,

Více

NÁPOJOVÝ LÍSTEK APERITIVY

NÁPOJOVÝ LÍSTEK APERITIVY APERITIVY 10cl Martini Bianco, Rosso, Extra dry 58,- 10cl Cinzano Bianco, Extra dry 58,- 4cl Campari Bitter 58,- 4cl Aperol 58,- MÍCHANÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ Vinný střik 10cl bílé Kraus, 10cl soda 35,- Aperol

Více

NÁPOJOVÝ LÍSTEK. Čaj. Káva. Čokoláda. Ostatní teplé nápoje. 1 porce Čaj Just T 59,- Kč 1 porce Čaj z čerstvé máty nebo z čerstvého zázvoru 69,- Kč

NÁPOJOVÝ LÍSTEK. Čaj. Káva. Čokoláda. Ostatní teplé nápoje. 1 porce Čaj Just T 59,- Kč 1 porce Čaj z čerstvé máty nebo z čerstvého zázvoru 69,- Kč NÁPOJOVÝ LÍSTEK Čaj 1 porce Čaj Just T 59,- Kč 1 porce Čaj z čerstvé máty nebo z čerstvého zázvoru 69,- Kč Káva 8g/por. Espresso 49,- Kč 8g/por. Espresso Lungo 49,- Kč 16g/por. Espresso Double 69,- Kč

Více

KATALOG KVALITNÍCH RUMŮ

KATALOG KVALITNÍCH RUMŮ KATALOG KVALITNÍCH RUMŮ AGROHOBBY s.r.o., Šafaříkova 2650, 276 01 Mělník KARIBSKÉ RUMY 1 A.H. RIISE Royal Danish Navy Rum 0,7 L / 55 % 1 Tento rum se začal znovu vyrábět podle původní receptury rumu Royal

Více

Aperitivy. Alkoholické nápoje

Aperitivy. Alkoholické nápoje Aperitivy Campari Bitter 1 dl 98,- Martini Dry, Bianco, Rosso 1 dl 50,- Sanderman Port white, ruby 5 cl 45,- Royal Oporto Ruby 5 cl 45,- Crodino nealkoholický aperitiv 1 dl 35,- Alkoholické nápoje Vodka

Více

99Kč. 90Kč. 99Kč. Ron de Jeremy Reserva. Ron de Jeremy XO. Bumbu Rum. 4 cl. 4 cl. 4 cl

99Kč. 90Kč. 99Kč. Ron de Jeremy Reserva. Ron de Jeremy XO. Bumbu Rum. 4 cl. 4 cl. 4 cl Rumy v air cafe Historie rumu Historie rumu a jeho výroby jde ruku v ruce s historií cukru a zejména pak s historií cukrové třtiny, která původně rostla pouze v Indonésii. Čínští obchodníci rozšířili její

Více

Nabídka platí od 1. 02. 2010 do 28. 2. 2010

Nabídka platí od 1. 02. 2010 do 28. 2. 2010 VÁM NABÍZÍ ŠIROKÝ SORTIMENT ZBOŽÍ VHODNÝ PRO GASTRO Únor 2010 Nabídka platí od 1. 02. 2010 do 28. 2. 2010 185,47 362,55 154,55 302,13 Stará myslivecká 0,2 l Stará myslivecká 1,0 l Stará myslivecká Premium

Více

TULLAMORE DEW, CLOUD 9, CREATIVE BARTENDERS COMPETITION

TULLAMORE DEW, CLOUD 9, CREATIVE BARTENDERS COMPETITION TULLAMORE DEW, CLOUD 9, CREATIVE BARTENDERS COMPETITION PROPOZICE SOUTĚŽE Pořadatel soutěže: Odborný garant: Hlavní rozhodčí: STOCK Plzeň-Božkov s.r.o., Palírenská 641/2, 326 00 Plzeň, Česká republika

Více

NÁPOJOVÝ LA BODEGA BEBIDAS LA BODEGA DRINKS LA BO

NÁPOJOVÝ LA BODEGA BEBIDAS LA BODEGA DRINKS LA BO NEALKO Džusy dle denní nabídky 0,2 Pepsi, Pepsi light, Tonic 0,25 39,- Voda perlivá/neperlivá 0,5 Mattoni 0,33 39,- Džbán vody točené, led 0,5 10,- Red Bull 0,25 70,- DOMÁCÍ LIMO vyrábíme sami!! 0,5 55,-

Více

Mulata Anejo Reserva Kuba - 38 % Mulata Gran Reserva 15y Kuba - 38 % Mulata Elixír De Ron Kuba - 34 % Legendario elixír Kuba 7y - 34 %

Mulata Anejo Reserva Kuba - 38 % Mulata Gran Reserva 15y Kuba - 38 % Mulata Elixír De Ron Kuba - 34 % Legendario elixír Kuba 7y - 34 % Mulata Anejo Reserva Kuba - 38 % Tmavý, typicky kubánský rum stařený minimálně 7 let v dubových sudech. Při degustaci nejprve zaujme plnou výraznou chutí, která se v zakončení změní v náznak příchuě kávy,

Více

Robby Bubble DĚTSKÉ NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE

Robby Bubble DĚTSKÉ NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE DĚTSKÉ NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE Robby Bubble BALENÍ: 0,75 l, 1,5 l OBSAH ALKOHOLU: neobsahuje alkohol PŘÍCHUŤ: jahoda, jablko, broskev, tropical, malina, borůvka Tento oblíbený nápoj pro dětské oslavy a výročí

Více

DRINK LIST STEAK BAR & SUSHI. Drink list

DRINK LIST STEAK BAR & SUSHI. Drink list DRINK LIST STEAK BAR & SUSHI Drink list Koktejlová nabídka POPULAR STEAK HOUSE žije od své změny konceptu v roce 2015 bohatým společenským životem. Spájí se tu vůně a chutě moderních, populárních pokrmů,

Více

Káva a kávové speciality

Káva a kávové speciality Káva a kávové speciality Lungo, Espresso, Ristretto 45,- Dvojité espresso 78,- Espresso Macchiato 49,- Silné espresso servírované v malém šálku s čepičkou mléčné pěny. Turecká káva 45,- Cappuccino 54,-

Více

NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE

NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE KÁVA Vysoce kvalitní káva navazující na tradici italského jména Lamborghini, pražená na severu Itálie. Tonino Lamborghini patří ve světě kávy mezi zavedené značky. Kvalitní směs 70% arabiky a 30% robusty

Více

VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva.

VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva. číslo katalogové číslo: VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva. Vratná cena celkem popis KEG specifikace zálohamnožství s DPH 21% 1 11407 STAROBRNO ležák 12, plochá 30L Tento symbol českého

Více

Velkoobchod a prodej vína

Velkoobchod a prodej vína Objednávky - T: 702505552 e-mail: cernin.patrik@email.cz Lahvová moravská jakostní a přívlastková vína Odrůda Ročník Zatřídění Zbytkový cukr Balení Ocenění Divoká višeň FRIZZANTE ovocné víno polosladké

Více

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 180 Kč Má výraznější typickou kořenitou vůni a chuť s grapefruitovým a mandlovým nádechem v závěru. PINOT GRIS 280 Kč Příjemně aromatické víno s jemnými

Více

SINTOCHA STŘÍBRNÁ JAHŮDKA (velmi jemný čaj nejvyšší kvality, je ručně smotán hedvábnou přízí do tvaru jahody) Podává se i na dva nálevy

SINTOCHA STŘÍBRNÁ JAHŮDKA (velmi jemný čaj nejvyšší kvality, je ručně smotán hedvábnou přízí do tvaru jahody) Podává se i na dva nálevy ČAJE ZELENÉ 4dcl ROYAL SILVERY LEAF (velmi kvalitní třída čínského zeleného čaje, bohaté, květově nasládlé chuti) ZELENÝ NEPÁL ILAM (vysokohorský čaj pěstovaný na úpatí Mt. Everestu) ZELENÁ MLHA Green

Více

NÁPOJE ESPRESSO CAFFÉ LATTE. Espresso 50,- klasické, malé, silné, espresso 8g. Espresso ristretto 50,- ještě menší než malé espresso 8g

NÁPOJE ESPRESSO CAFFÉ LATTE. Espresso 50,- klasické, malé, silné, espresso 8g. Espresso ristretto 50,- ještě menší než malé espresso 8g ESPRESSO Espresso 50,- klasické, malé, silné, espresso 8g Espresso ristretto 50,- ještě menší než malé espresso 8g Espresso lungo 50,- větší espresso z jedné porce kávy Espresso doppio 5,- silné espresso

Více

Přirozeně fermentované limonády jedinečné chuti se 100 letou tradicí. Připravují se z nejjemnějších bylinných ingrediencí.

Přirozeně fermentované limonády jedinečné chuti se 100 letou tradicí. Připravují se z nejjemnějších bylinných ingrediencí. nealkoholické nápoje Aquila neperlivá 0,33 l Mattoni minerální voda jemně perlivá 0,33 l Römerquelle neperlivá/perlivá 0,75 l 69 Kč Jablečný mošt 0,2 /0,3 l 29/39 Kč Aloe vera 0,2/0,3 l 29/39 Kč Kinley

Více

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,-

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,- Ryzlink vlašský kabinetní víno 0,75 l 2 9 5, - trať Pod Mušlovem. Světle zlatavá barva, aroma je příjemně harmonické připomínající zralé jablka a hrušky, v chuti výrazná mineralita a svěží kyselinka. Hodí

Více

SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015

SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015 SKVĚLÁ ČESKÁ ZMRZLINA KATALOG 2015 TOČENÁ A KOPEČKOVÁ ZMRZLINA LEDOVÉ TŘÍŠTĚ TOPPINGY www.toje.cz O NÁS Pod obchodní značkou TOJE vyrábí a dodává česká společnost FRUJO, a.s. špičkové produkty pro profesionální

Více

Zahradní kavárna. Nápojový a jídelní lístek

Zahradní kavárna. Nápojový a jídelní lístek Zahradní kavárna Nápojový a jídelní lístek OBSAH Káva str. 1-2 Občerstvení 3 Horké nápoje 4 Studené nápoje 5 Mini menu 5 Alkoholické nápoje 6 Vínařství Kraus Mělník 7 Vinařství Líbal Horní Dunajovice 8

Více

Žufánek. Rodinný ovocný lihovar

Žufánek. Rodinný ovocný lihovar Rodinný ovocný lihovar Žufánek Rodinná ovocnářsko-včelařská farma ŽUSY s.r.o. se zaměřením na zpracování ovoce, bylin a medu do formy kvalitních ovocných destilátů, likérů a absintů byla založena v roce

Více

Nápojový lístek. Aperitivy. Vodky. Rumy. Brandy

Nápojový lístek. Aperitivy. Vodky. Rumy. Brandy Aperitivy Nápojový lístek N0101 10 cl Martini Bianco, Rosso, Extra dry 50,- N0102 10 cl Cinzano Bianco, Extra dry 50,- N0103 4 cl Campari Bitter italská lihovina z 80 bylinek, podávaná s ledem 50,- N0104

Více

Kavárna

Kavárna Kavárna Zákusky a dorty pečeme zcela bez umělých přísad a náhražek. Jde o 100% domácí produkty. Vždy se snažíme vytvořit dobrotu, která nejen nádherně vypadá, ale především chutná. Je pro nás pak velkou

Více

Nápojový lístek. Nealkoholické & Míchané nealkoholické nápoje

Nápojový lístek. Nealkoholické & Míchané nealkoholické nápoje Nápojový lístek Nealkoholické & Míchané nealkoholické nápoje Rajec neperlivý, jemně perlivý 0,33 l 24 Kč Coca cola 0,33 l 30 Kč Točená kofola 0,1 l 6 Kč Tonic, zázvorový (Kinley) 0,25 l 30 Kč Džbán s vodou

Více

PIVO Točené Lobkowicz premium Chlumecký Vít nefiltr Démon polotmavý 0,3 31,- / 0,5 42,- 0,3 30,- / 0,5 40,- 0,3 30,- / 0,5 40,-

PIVO Točené Lobkowicz premium Chlumecký Vít nefiltr Démon polotmavý 0,3 31,- / 0,5 42,- 0,3 30,- / 0,5 40,- 0,3 30,- / 0,5 40,- NEALKO Džusy dle denní nabídky 0,2 Pepsi, Pepsi light, Tonic 0,25 39,- Voda perlivá, neperlivá 0,5 Mattoni 0,33 39,- Džbán vody točené,led 0,5 10,- Red Bull 0,25 70,- DOMÁCÍ LIMO vyrábíme sami!! 0,5 55,-

Více

Možnost přípravy káv S SEBOU, včetně BEZKOFEINOVÉ KÁVY

Možnost přípravy káv S SEBOU, včetně BEZKOFEINOVÉ KÁVY Kávy 7 g Espresso 32,- Kč 7 g Espresso ristretto 32,- Kč 7 g Espresso lungo 32,- Kč 14 g Espresso doppio 52,- Kč 7 g Espresso macchiato - espresso, mléčná pěna 34,- Kč 7 g Cappuccino 7 g Cappuccino Vienesse

Více

0,5l Pilsner Urquell 48 Kč 0,33l Birell (nealko) 30 Kč. 0,5l Birell ochucený 40 Kč 0,5l Gambrinus ochucený 40 Kč 0,33l Frisco 49 Kč

0,5l Pilsner Urquell 48 Kč 0,33l Birell (nealko) 30 Kč. 0,5l Birell ochucený 40 Kč 0,5l Gambrinus ochucený 40 Kč 0,33l Frisco 49 Kč PIVO ČEPOVANÉ: (A1) 0,5l Velkopopovický Kozel světlý 30 Kč 0,3l Velkopopovický Kozel světlý 21 Kč 0,5l Velkopopovický Kozel tmavý 35 Kč 0,3l Velkopopovický Kozel tmavý 23 Kč 0,5l Velkopopovický Kozel řezaný

Více

Burgry. Burgrś ribs. Standartní úprava masa je medium, v případě přání jiné úpravy hlaste při objednávce!

Burgry. Burgrś ribs. Standartní úprava masa je medium, v případě přání jiné úpravy hlaste při objednávce! Burgry Všechny burgry podáváme s domácími bramborovými hranolkami, petrželovo-jogurtovou majonézou a medovo-hořčičným salátem coleslaw. Standartní úprava masa je medium, v případě přání jiné úpravy hlaste

Více

Nabídka produktů Fair made, min.objednávka za 2000Kč + DPH, množstevní sleva 3-20% SORTIMENT VYBRANÉ PRODUKTY

Nabídka produktů Fair made, min.objednávka za 2000Kč + DPH, množstevní sleva 3-20% SORTIMENT VYBRANÉ PRODUKTY Nabídka produktů Fair made, min.objednávka za 2000Kč + DPH, množstevní sleva 3-20% SORTIMENT VYBRANÉ PRODUKTY KÁVA: zrnková, mletá, instantní, kávové kapsle kompatibilní s Nespresso ČAJ: sypaný, sáčkový

Více

W 105. Hlava: magnólie, okurka, grapefruit Srdce: tuberóza, fialka, jablko, konvalinka, růže Základ: lesní tóny, pižmo, bílá ambra W 106

W 105. Hlava: magnólie, okurka, grapefruit Srdce: tuberóza, fialka, jablko, konvalinka, růže Základ: lesní tóny, pižmo, bílá ambra W 106 Katalog parfémů Dámské parfémy PODÍL VONNÝCH ESENCÍ 20 % W 101 Hlava: mimóza, kosatec, fialka, frézie, jasmín, konvalinka, bergamot, růže Srdce: koriandr, tuberóza, kosatec, heřmánek, galbánum, jasmín,

Více

Perlivá vína a šumivá vína

Perlivá vína a šumivá vína Perlivá vína a šumivá vína Glera Frizzante IGP METICO Glera je odrůda ze které se vyrábí Prosecco. Víno je lehčího, velice svěžího charakteru a když se dobře vychlazené, je příjemným a osvěžujícím společníkem.

Více

Přílohy. Příloha č. 1 - Dotazník Příloha č. 2 - Sumář výsledků výzkumu Příloha č. 3 - Produkty společnosti Příloha č. 4 - Logo společnosti

Přílohy. Příloha č. 1 - Dotazník Příloha č. 2 - Sumář výsledků výzkumu Příloha č. 3 - Produkty společnosti Příloha č. 4 - Logo společnosti Přílohy Příloha č. 1 - Dotazník Příloha č. 2 - Sumář výsledků výzkumu Příloha č. 3 - Produkty společnosti Příloha č. 4 - Logo společnosti DOTAZNÍK Příloha č. 1/1 - Dotazník Vážená paní/vážený pane, jmenuji

Více

V Neapoli není káva jen nápoj je to niterná součást místního životního stylu BAR CAFÉ 4 HOME 6 VENDING 8 MERCHANDISE 10

V Neapoli není káva jen nápoj je to niterná součást místního životního stylu BAR CAFÉ 4 HOME 6 VENDING 8 MERCHANDISE 10 V Neapoli není káva jen nápoj je to niterná součást místního životního stylu BAR CAFÉ 4 HOME 6 VENDING 8 MERCHANDISE 10 řada Kenon Coffee Crema Moka Kávová směs s dobrým podílem Arabiky, silná chuť, pevná

Více

Česká republliika bííllá víína 0,,750 ll Vellttllíínsské zellené,, jjakossttníí -- ssuché 2011 160,,- Zlatavá barva, delikátní, ovocně - trávové aroma v pozadí se objevují tóny mandlí, chuť je svěží, sametová,

Více

SVAŘENÉ VÍNO (ČERVENÉ NEBO BÍLÉ)

SVAŘENÉ VÍNO (ČERVENÉ NEBO BÍLÉ) TEPLÉ NÁPOJE HORKÁ ČOKOLÁDA HORKÁ ČOKOLÁDA GRANDE podávaná se šlehačkou BAILEY S HORKÁ ČOKOLÁDA podávaná se šlehačkou GROG SVAŘENÉ VÍNO (ČERVENÉ NEBO BÍLÉ) 55 80 KČ 45 KČ ČAJ HARNEY & SONS ASSAM indický

Více

VÍNA U REJNOKA jaro 2017

VÍNA U REJNOKA jaro 2017 VÍNA U REJNOKA jaro 2017 VÁŽENÍ HOSTÉ, VYBRALI JSME VÍNA MNOHA CHUTÍ, OD POCTIVÝCH, SVĚDOMITÝCH VINAŘSTVÍ Z MORAVY, RAKOUSKA A SEVERNÍ ITÁLIE. NAPROSTOU VĚTŠINU VÍN SI SAMI KUPUJEME PŘÍMO U VINAŘŮ, NABÍDKU

Více

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.:

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.: Vánoce 2016 nabídka českých vín Rulandské šedé 2015 výběr z hroznů Polosladké Obec Mikulov Trať Pod Mušlovem Kyseliny 6,2 g/l Bezcukerný extrakt 24,3 g/l Zbytkový cukr 27,9 g/l Obsah alkoholu 12,5 % Víno

Více

PIVOVAR LITOVEL a.s.

PIVOVAR LITOVEL a.s. PIVOVAR LITOVEL a.s. Pivovar Litovel byl založen r. 1893 jako Rolnický akciový pivovar se sladovnou v Litovli. Ve svém podtextu měl ještě přívlastek ryze český vlastenecký. Je pokračovatelem tradic vaření

Více

Destiláty a Lik ér y 0, 4 dcl

Destiláty a Lik ér y 0, 4 dcl A p e r i t i v y Porto 0,5 dcl 65 Kč Martiny Bianco 1 dcl Martiny Rosso 1 dcl Martiny Extra Dry 1 dcl Martiny Rose 0,5 dcl Martiny Bitter 0,5 dcl Campari 0,5 dcl Destiláty a Lik ér y 0, 4 dcl Bombay Sapphire

Více