PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE"

Transkript

1 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE (v souladu s 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek) Název veřejné zakázky: Rekonstrukce školní kuchyně ZŠ Na Planině 1393/13, Praha 4" Druh zadávacího řízení: Předmět veřejné zakázky: Režim veřejné zakázky: Užší řízení (ZZVZ) Stavební práce Podlimitní Zadavatel: Městská část Praha 4 Sídlo zadavatele: Antala Staška 2059/80b, Praha 4 IČO: Osoba oprávněná jednat za zadavatele: JUDr. Pavel Šimice, vedoucí odboru právního Úřadu městské části Praha 4 Zadavatel na základě ustanovení 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) k výše uvedené veřejné podlimitní zakázce na stavební práce zadané v užším řízení, sepsal tuto písemnou zprávu. I. Předmět veřejné zakázky a cena sjednána ve smlouvě na veřejnou zakázku, pokud byla uzavřena Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce školní kuchyně z hlediska dispozičně stavebních a provozních úprav, oprav, včetně veškerých zdravotně technických instalací (voda, plyn, kanalizace, elektro, VZT, chlazení) a rekonstrukce technologicky gastronomického vybavení kuchyně ZŠ Na Planině 1393/13, Praha 4. Rekonstrukce zahrnuje změnu dispozic stávající kuchyně v 1.NP, rozšíření provozu a kompletní stavební úpravu 1.PP, výměnu podlah, výměnu veškerých zdravotně technických instalací (voda, plyn, kanalizace, elektro, VZT) vč. Gastronomického vybavení kuchyně, výměnu exteriérového tukového zachycovače (lapolu), nové hydroizolace suterénu a nového výtahu. Bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v bodě 5 zadávací dokumentace (technické podmínky) a příloze č. 4 ZD Návrhu smlouvy a jejích příloh. Cena sjednaná ve smlouvě: ,86 Kč bez DPH. Jednotlivé lhůty a záruky, které byly předmětem hodnocení jsou uvedeny v příloze rozpis hodnocení, která je nedílnou přílohou této zprávy. II. Použitý druh zadávacího řízení Užší řízení.

2 III. Označení účastníků zadávacího řízení Účastníci, kteří podali žádost o účast: Název účastníka Sídlo účastníka IČ STAEG Development, spol. s r.o. Průmyslová 738/8f, Vyškov Předměstí Společnost PLANINA: IČ: (vedoucí) Koželužská 2246/5, Praha 8 Libeň ARTRANS & Subterra IČ: Společnost TA ZŠ Na IČ: (vedoucí) Pištěkova 782/3, Praha 4 Chodov Planině IČ: PROXIMA a.s. Charlese de Gaulla 800/3, Praha 6 Bubeneč ARTEA CZ, a.s. Rakouská 686, Milovice VISTORIA CZ a.s. Revoluční 767/25, Praha Účastníci, kteří podali nabídku: Název účastníka Sídlo účastníka IČ Společnost PLANINA: IČ: (vedoucí) Koželužská 2246/5, Praha 8 Libeň ARTRANS & Subterra IČ: Společnost TA ZŠ Na IČ: (vedoucí) Pištěkova 782/3, Praha 4 Chodov Planině IČ: VISTORIA CZ a.s. Revoluční 767/25, Praha IV. Označení všech vyloučených účastníků zadávacího řízení s uvedením důvodu jejich vyloučení Název uchazeče Sídlo uchazeče IČ STAEG Development, spol. s r.o. Průmyslová 738/8f, Vyškov Předměstí Odůvodnění: Zadavatel rozhodl o vyloučení účastníka ze zadávacího řízení, jelikož účastník ve stanovené lhůtě zadavatele neobjasnil či nedoplnil požadované informace. Komise pro posouzení kvalifikace ustanovená zadavatelem posoudila účastníkem předloženou kvalifikaci z hlediska souladu s požadavky zadavatele a zákona na technickou kvalifikaci. Komise dospěla k závěru, že účastník neprokázal splnění kvalifikace v požadovaném rozsahu. Komise vyzvala účastníka, v souladu s 46 zákona k vysvětlení a doplnění kvalifikace v rámci předložené žádosti o účast v zadávacím řízení ze strany účastníka ve lhůtě 3 pracovních dnů od doručení výzvy. Výzva byla v souladu s 211 odst. 6 zákona doručena účastníkovi dne dodáním do datové schránky.

3 Komise konkrétně zjistila nejasnost v rámci prokazování osvědčení, které jsou součástí žádosti a vyzvala k jejich objasnění. Jedná se o níže uvedené nejasnosti: Z předložených osvědčení u Centra služeb Kyjov, Města Vyškov nevyplývá splnění veškerých podmínek definovaných zadavatelem a zákonem v rámci zadávacích podmínek. Z osvědčení pro Centrum služeb Kyjov nevyplývá zcela jednoznačně realizace TZB dle zadávacích podmínek. Z osvědčení Města Kyjov nevyplývá splnění dodávky a montáže technologie výtahů v hodnotě 1 mil. Kč bez DPH, hodnota vyplývá pouze z nepotvrzené přílohy (výpis z rozpočtu. U poddodavatele STAEG stavby spol. s r.o. nevyplývá z předloženého písemného závazku konkrétní plnění, které odpovídá rozsahu prokazované kvalifikace. Z písemného závazku musí zcela jednoznačně vyplývat konkrétní plnění odpovídající rozsahu prokazované kvalifikace prostřednictvím poddodavatele. Účastník ve stanovené lhůtě 3 pracovních dnů nedoručil požadované objasnění či doplnění na základě zaslané výzvy. Dle ust. 48 odst. 2 písm. b) zákona zadavatel může vyloučit účastníka zadávacího řízení, pokud údaje, doklady, vzorky nebo modely předložené účastníkem zadávacího řízení nebyly účastníkem zadávacího řízení objasněny nebo doplněny na základě žádosti 46 zákona. Zadavatel na základě výše uvedeného rozhodl o vyloučení účastníka z další účasti v zadávacím řízení. Odůvodnění: Název uchazeče Sídlo uchazeče IČ ARTEA CZ, a.s. Rakouská 686, Milovice Zadavatel rozhodl o vyloučení účastníka ze zadávacího řízení, jelikož účastník ve stanovené lhůtě zadavatele neobjasnil či nedoplnil požadované informace. Komise pro posouzení kvalifikace ustanovená zadavatelem posoudila účastníkem předloženou kvalifikaci z hlediska souladu s požadavky zadavatele a zákona na technickou kvalifikaci. Komise dospěla k závěru, že účastník neprokázal splnění kvalifikace v požadovaném rozsahu. Komise vyzvala účastníka, v souladu s 46 zákona k vysvětlení a doplnění kvalifikace v rámci předložené žádosti o účast v zadávacím řízení ze strany účastníka ve lhůtě 3 pracovních dnů od doručení výzvy. Výzva byla v souladu s 211 odst. 6 zákona doručena účastníkovi dne dodáním do datové schránky. Komise konkrétně zjistila nejasnost v rámci prokazování osvědčení, které jsou součástí žádosti a vyzvala k jejich objasnění. Jedná se o níže uvedené nejasnosti: Z předloženého osvědčení na straně 14 žádosti nevyplývá splnění požadavku na realizaci za provozu včetně kompletního TZB v souladu se zadávacími podmínkami. Z předloženého osvědčení na straně 15 žádostí nevyplývá splnění požadavku na min. finanční limit tj. 26 mil. Kč (částka jen v seznamu) bez DPH a realizace za provozu včetně kompletního TZB v souladu se zadávacími podmínkami. Z předloženého osvědčení na straně 16 žádostí nevyplývá splnění

4 požadavku na realizaci za provozu včetně kompletního TZB v souladu se zadávacími podmínkami. Z předloženého osvědčení na str. 17, 18 není patrné splnění požadavku na dodávku a montáž gastrotechnologie v souladu se zadávacími podmínkami. Komise nenalezla min. 2 osvědčení, jejichž předmětem jsou dodávky a montáže technologie výtahů v min. finančním objemu 1 mil. Kč bez DPH za jednu akci (dodávka a montáž technologie výtahu). Žádost účastníka dále neobsahuje osvědčení o provedení likvidace nebezpečného odpadu. Žádost účastníka neobsahuje živnostenské oprávnění na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Žádost účastníka dále neobsahuje autorizovaného technika / inženýra v oboru technika prostředí staveb zdravotní technika, vytápění a vzduchotechnika (autorizovaný inženýr pro obor technika prostředí staveb, specializace technická zařízení). Účastník ve stanovené lhůtě 3 pracovních dnů nedoručil požadované objasnění či doplnění na základě zaslané výzvy. Dle ust. 48 odst. 2 písm. b) zákona zadavatel může vyloučit účastníka zadávacího řízení, pokud údaje, doklady, vzorky nebo modely předložené účastníkem zadávacího řízení nebyly účastníkem zadávacího řízení objasněny nebo doplněny na základě žádosti 46 zákona. Zadavatel na základě výše uvedeného rozhodl o vyloučení účastníka z další účasti v zadávacím řízení. V. Označení dodavatelů, s nimiž byla uzavřena smlouva nebo rámcová dohoda, nebo dodavatelů, kteří byli zařazeni do dynamického nákupního systému, včetně odůvodnění jejich výběru Nabídky byly v souladu s 114 odst. 1 zákona hodnoceny podle jejich ekonomické výhodnosti. Vymezení hodnotící kritérií 1. Nabídková cena celkem bez DPH váha 70 % 2. Lhůta provedení díla v kalendářních dnech váha 10 % 3. Poskytnutá záruka za jakost v celých kalendářních měsících váha 20 % V rámci dílčího hodnotícího kritéria "Nabídková cena celkem bez DPH" byla hodnocena výše celkové nabídkové ceny za předmět plnění v Kč bez DPH. Způsob hodnocení v rámci dílčího hodnotícího kritéria nabídkové ceny: Pro číselně vyjádřitelné dílčí hodnotící kritérium Nabídková cena celkem bez DPH, pro které má nejvhodnější nabídka minimální hodnotu kritéria, získala hodnocená nabídka takovou bodovou hodnotu, která vznikla násobkem poměru hodnoty nejvýhodnější nabídky k hodnocené nabídce a váhy daného kritéria. Nejvýhodnější nabídkou je v tomto případě nabídka s nejnižší cenou. Viz níže uvedený vzorec: Nabídce, která má nejnižší hodnotu Nabídková cena celkem bez DPH, bylo přiděleno 100 bodů, ostatní nabídky obdrží body dle vzorce:

5 Na závěr byl počet bodů dosažený každým účastníkem násoben vahou příslušného dílčího hodnotícího kritéria Nabídková cena celkem bez DPH, tedy 70 %. Výsledné číslo bude zaokrouhleno na 2 desetinná místa. V rámci dílčího hodnotícího kritéria "Lhůta provedení díla v kalendářních dnech" byla hodnocena lhůta provedení díla v kalendářních dnech od předání a převzetí staveniště. Způsob hodnocení v rámci dílčího hodnotícího kritéria lhůta provedení díla v kalendářních dnech: Pro číselně vyjádřitelné dílčí hodnotící kritérium Lhůta provedení díla v kalendářních dnech, pro které má nejvhodnější nabídka minimální hodnotu kritéria, získala hodnocená nabídka takovou bodovou hodnotu, která vznikla násobkem poměru hodnoty nejvýhodnější nabídky k hodnocené nabídce a váhy daného kritéria. Nejvýhodnější nabídkou je v tomto případě nabídka s nejkratší lhůtou provedení díla v kalendářních dnech. Viz níže uvedený vzorec: Nabídce, která má nejnižší hodnotu Lhůta provedení díla v kalendářních dnech, bude přiděleno 100 bodů, ostatní nabídky obdrží body dle vzorce: Na závěr byl počet bodů dosažený každým účastníkem násoben vahou příslušného dílčího hodnotícího kritéria Lhůta provedení díla v kalendářních dnech, tedy 10 %. Výsledné číslo bude zaokrouhleno na 2 desetinná místa. V rámci dílčího hodnotícího kritéria "Poskytnutá záruka za jakost v celých kalendářních měsících" byla hodnocena poskytnutá záruku v celých kalendářních měsících na základě níže uvedených podkritérií: a) Délka záruky v celých kalendářních měsících na stavební část váha podkritéria 50% b) Délka záruční doby v celých kalendářních měsících na dodané gastro vybavení váha podkritéria 50% Každé jednotlivé podkritérium bylo hodnoceno následujícím způsobem výpočtu: Pro číselně vyjádřitelné dílčí hodnotící kritéria, pro které má nejvhodnější nabídka maximální hodnotu kritéria, získala hodnocená nabídka takovou bodovou hodnotu, která vznikla násobkem poměru hodnoty hodnocení nabídky k nejvhodnější nabídce a váhy daného kritéria. Nejvýhodnější nabídkou je v tomto případě nabídka s nejdelší záruční dobou dle jednotlivých podkritérií. Viz níže uvedený vzorec: Nabídce, která má nejvyšší hodnotu, bude přiděleno 100 bodů, ostatní nabídky obdrží body dle vzorce: Na závěr byl počet bodů dosažený každým účastníkem násoben vahou příslušného dílčího podkritéria, tedy 50 %. Výsledné číslo bude zaokrouhleno na 2 desetinná místa.

6 Body z jednotlivých podkritériích v rámci kritéria Poskytnutá záruka v celých měsících za jakost budou následně sečteny a vynásobeny váhou dílčího kritéria jako celku tedy 20 %. Rozpis hodnocení dle jednotlivých údajů je nedílnou přílohou této zprávy. Na základě součtu výsledných hodnot u jednotlivých nabídek hodnotící komise stanovila pořadí úspěšnosti jednotlivých nabídek tak, že jako nejúspěšnější je stanovena nabídka, která dosáhla nejvyšší hodnoty. Pořadí účastníka Název účastníka Sídlo účastníka IČ Celkový součet bodů (vedoucí) 1. Společnost TA ZŠ Na Planině Pištěkova 782/3, Praha 4 Chodov ,32 2. Společnost PLANINA: ARTRANS & Subterra Koželužská 2246/5, Praha 8-Libeň (vedoucí) ,09 3. VISTORIA CZ a.s. Revoluční 767/25, Praha ,82 Hodnotící komise vyhodnotila jako ekonomicky nejvýhodnější nabídku účastníka Společnost TA ZŠ Na Planině. Hodnotící komise doporučila zadavateli přidělit veřejnou zakázku účastníkovi Společnost TA ZŠ Na Planině, která je ekonomicky nejvýhodnější. VI. Označení poddodavatelů dodavatelů podle písmene e) pokud jsou zadavateli známí 1) ADBA s.r.o.- Zemní a bourací práce 2) Simplex-MA svislé nosné kce 3) Instalace Havlíček s.r.o. ZTI a ÚT 4) Martin Linka SDK kce 5) Jiří Sedláček (SJelektro) - elektroinstalace 6) KLIMAMONT Kopelent s.r.o. VZT a MaR 7) Hospimed, spol. s r.o. - gastro 8) FEMONT VTZ, s.r.o. VZT strop 9) Výtahy Holý s.r.o. výtah

7 VII. Odůvodnění použití jiných komunikačních prostředků při podání nabídky namísto elektronických prostředků, byly-li jiné prostředky použity Na zadavatele se nevztahuje povinnost elektronické komunikace. VII. Soupis osob, u kterých byl zjištěn střet zájmů V průběhu zadávacího řízení nebyl zjištěn střet zájmů. V Praze dne JUDr. Pavel Šimice v.r. vedoucí odboru právního Úřadu městské části Praha 4 Příloha: Rozpis hodnocení

Stavební úpravy domu Táborská č.p. 376/40 a přízemí domů č.p. 375/38 a č.p. 372/36, Praha 4. ev. č. VVZ

Stavební úpravy domu Táborská č.p. 376/40 a přízemí domů č.p. 375/38 a č.p. 372/36, Praha 4. ev. č. VVZ PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PODLE 85 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ) K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Stavební úpravy domu Táborská č.p.

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen zákon),

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen zákon), MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI ODBOR PRÁVNÍ ODDĚLENÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen

Více

Kompletní dokumentace ke shora uvedené veřejné zakázce byla téhož dne uveřejněna na

Kompletní dokumentace ke shora uvedené veřejné zakázce byla téhož dne uveřejněna na PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená v souladu s 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ ). Označení veřejné zakázky Název zakázky: Stavební úpravy objektu Horáčkova 1096/3

Více

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje JIHOMORAVSKÝ KRAJ Rada Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 31425/2019 Sp. zn.: S-JMK 167020/2018 Vyřizuje: Mgr. Yveta Rumlová Telefon: + 420 541 658 895

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Zadavatel: Statutární město Ostrava se sídlem: Prokešovo náměstí 8, 729 30 Ostrava IČ: 00845451 Veřejná zakázka: Inteligentní zastávky veřejná zakázka na služby zadávaná v otevřeném řízení podle ust. 27

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen zákon),

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen zákon), MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI ODBOR PRÁVNÍ ODDĚLENÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele podle ustanovení 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) I. Informace o zadavateli Zadavatel: Jihomoravský kraj

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele podle ustanovení 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) I. Informace o zadavateli Zadavatel: Jihomoravský kraj

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NABÍDKOVÁ ČÁST

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NABÍDKOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NABÍDKOVÁ ČÁST dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) pro zpracování nabídky k veřejné zakázce na stavební práce zadávané v užším řízení s názvem:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek Veřejná zakázka: Dodávka vybavení specializovaných učeben ZŠ Žarošice II první část dodávka nábytku Identifikace zadavatele:

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele podle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o zadávacím řízení podlimitní veřejné zakázky na služby zadávané

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele vyhotovená dle 217 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále též jen ZZVZ ), o průběhu zadávacího řízení na veřejnou zakázku s názvem: Nástavba

Více

r o z h o d l v souladu se závěry hodnotící komise a analogicky s ustanovením 81 zákona t a k t o:

r o z h o d l v souladu se závěry hodnotící komise a analogicky s ustanovením 81 zákona t a k t o: Rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky Zadavatel, Město Újezd u Brna, se sídlem Komenského 107, 664 53 Újezd u Brna, jehož jménem jedná ThDr. Janem Hradil, Th.D., starosta, IČ: 002 82 740, ve věci veřejné

Více

Oznámení o výběru dodavatele

Oznámení o výběru dodavatele Oznámení o výběru dodavatele podle 50 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) v zadávacím řízení podlimitní veřejné zakázky na služby zadávané

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE (v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách)

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE (v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE (v souladu s 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) Zadavatel: Město Litvínov Sídlo: nám. Míru 11, 436 01 Litvínov IČ: 002 66 027 DIČ: CZ00266027 Osoba oprávněná jednat

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon)

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon) MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI ODBOR PRÁVNÍ ODDĚLENÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen

Více

Oznámení o výběru dodavatele

Oznámení o výběru dodavatele Oznámení o výběru dodavatele podle 50 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) v zadávacím řízení podlimitní veřejné zakázky na služby zadávané

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená v souladu s 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ ).

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená v souladu s 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ ). PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená v souladu s 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ ). Označení veřejné zakázky Název zakázky: Revitalizace koupaliště Lhotka, Praha

Více

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 238 325 552 066; e mail: kopecky@mestolysa.cz Č. j. V Lysé nad Labem 19.2.2015 Vyřizuje: Ing. Vladimír

Více

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK podle 80 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK podle 80 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK podle 80 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Veřejná zakázka: Sdružené dodávky elektrické energie pro FNKV 1. Evidenční

Více

Příloha č. 6 usnesení Rady městské části Praha 12 č

Příloha č. 6 usnesení Rady městské části Praha 12 č Příloha č. 6 usnesení Rady městské části Praha 12 č. 76.71.12 NOVÉ OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY Podle 81 odst. 1,2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ ČÁST

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ ČÁST dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) pro zpracování žádosti o účast k veřejné zakázce na stavební práce zadávané v užším řízení

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ustanovení 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále rovněž jen zákon či zákon o zadávání veřejných zakázek ) 1. Název zakázky CHODNÍK

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Zadavatel: Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Oprava a údržba domovního a bytového fondu

Více

Zadavatel: VTP Brno, a.s. se sídlem: Heršpická 813/5, 639 00 Brno IČO: 63483122

Zadavatel: VTP Brno, a.s. se sídlem: Heršpická 813/5, 639 00 Brno IČO: 63483122 Zadavatel: VTP Brno, a.s. se sídlem: Heršpická 813/5, 639 00 Brno IČO: 63483122 Veřejná zakázka: Výběr dodavatele interiérového vybavení objektu VTP Brno zadávaná v otevřeném řízení podle ustanovení 27

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Podle ustanovení 217 zákona č. 134/20016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Podle ustanovení 217 zákona č. 134/20016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Podle ustanovení 217 zákona č. 134/20016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen ZZVZ ) 1. Označení zadavatele Městská část Praha 6 V zastoupení: SNEO, a.s.,

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele podle ustanovení 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) I. Informace o zadavateli Zadavatel: Jihomoravský kraj

Více

Příloha č. 1 usnesení Rady městské části Praha 12 č

Příloha č. 1 usnesení Rady městské části Praha 12 č Příloha č. 1 usnesení Rady městské části Praha 12 č. 76.71.12 ZPRÁVA O NOVÉM POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK Podle 79 odst. 5, 80 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Výzva k podání nabídky: Elektroinstalace dílny Koželužská - I. Etapa - páteřní rozvody, rozvaděče a výměna rozvaděče Dobrovského ulice

Výzva k podání nabídky: Elektroinstalace dílny Koželužská - I. Etapa - páteřní rozvody, rozvaděče a výměna rozvaděče Dobrovského ulice El. Koželužská, Dobrovského Ing. Vychodil/585533141 24.4. 2017 Výzva k podání nabídky: Elektroinstalace dílny Koželužská - I. Etapa - páteřní rozvody, rozvaděče a výměna rozvaděče Dobrovského ulice Dopravní

Více

Veřejná zakázka na stavební práce. Rekonstrukce stávající komunikace a kanalizace, obec Štěpánkovice, ul. Jasanová

Veřejná zakázka na stavební práce. Rekonstrukce stávající komunikace a kanalizace, obec Štěpánkovice, ul. Jasanová Veřejná zakázka na stavební práce Rekonstrukce stávající komunikace a kanalizace, obec Štěpánkovice, ul. Jasanová Jedná se o otevřené podlimitní řízení na veřejnou zakázku na stavební práce, dle Zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadávací dokumentace (ZD) pro výběrové řízení zadané v rámci realizace projektu s názvem: Energeticky úsporná opatření ve firmě Granit Zedníček s.r.o., dle pravidel pro výběr dodavatelů

Více

Zpráva zadavatele o veřejné zakázce

Zpráva zadavatele o veřejné zakázce Zpráva zadavatele o veřejné zakázce podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Domov pro seniory Skalka v Chebu, Americká 52, Rekonstrukce a

Více

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ZADAVATEL: Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Zprostředkování registrace zdravotního pojištění

Více

Veřejná zakázka na služby, zadávaná dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ) Zjednodušené podlimitní řízení

Veřejná zakázka na služby, zadávaná dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ) Zjednodušené podlimitní řízení Veřejná zakázka na služby, zadávaná dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ) Zjednodušené podlimitní řízení VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Revitalizace sídliště Jiráskova v Horažďovicích

Více

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 238 325 552 066; e mail: kopecky@mestolysa.cz Č. j. V Lysé nad Labem 3. 2. 2015 Vyřizuje: Ing. Vladimír

Více

P Í S E M N Á Z P R Á V A Z A D A V A T E L E

P Í S E M N Á Z P R Á V A Z A D A V A T E L E 2299 IČ: 29441391 se sídlem Ostružnická 360/7, Olomouc PSČ 779 00 zastoupená jednatelkou: Iveta Hornová P Í S E M N Á Z P R Á V A Z A D A V A T E L E Výběrové nadlimitní řízení (veřejná zakázka na dodávky)

Více

IČ: Tel.: DIČ: CZ ID datové schránky: axsmci7

IČ: Tel.: DIČ: CZ ID datové schránky: axsmci7 Váš dopis zn: Ze dne: Naše zn: VZ/49MRA/19 Vyřizuje: Petr Wrubel Tel: +420596808142 E-mail: wrubel@mra.cz Datum : 22.05.2019 Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace Statutární město Havířov zastoupené

Více

Dodávky kotoučů pro tisk jízdenek v automatech, kotoučů pro prodejny a papírových jízdenek v blocích

Dodávky kotoučů pro tisk jízdenek v automatech, kotoučů pro prodejny a papírových jízdenek v blocích Ing. Vychodil/585 533 141 19.6.2018 Výzva k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na dodávky, zadávanou sektorovým zadavatelem, s názvem Dodávky kotoučů pro tisk jízdenek v automatech, kotoučů

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o podlimitní veřejné zakázce na služby zadávané ve zjednodušeném podlimitním

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ZADAVATEL: Městská část Praha 21 Sídlem: Staroklánovická 260, 190 16 Praha 9 Újezd nad Lesy Jednající: RNDr. Pavel Roušar, starosta IČ: 00240923 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Gastrotechnologie

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel: se sídlem: Kamýcká 129, Praha - Suchdol, PSČ 165 00 IČO: 60460709 Veřejná zakázka: ČZU - Revitalizace Auly nadlimitní veřejná zakázka na stavební práce zadávaná v otevřeném řízení podle ust.

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Obnova lávky L-02 přes potok Modla, ul. U Stadionu Lovosice

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Obnova lávky L-02 přes potok Modla, ul. U Stadionu Lovosice PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Obnova lávky L-02 přes potok Modla, ul. U Stadionu Lovosice ZADAVATEL: Město Lovosice Sídlem: Školní 407/2, 410 30 Lovosice Zastoupený: Ing. Milan Dian, Ph.D.,

Více

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 266 325 552 066; e mail :blazek@mestolysa.

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 266 325 552 066; e mail :blazek@mestolysa. Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 266 325 552 066; e mail :blazek@mestolysa.cz Č.j 1084/2015 V Lysé nad Labem 16.9.2015 Vyřizuje : Blažek

Více

*MMFMX0119GTI* OZNÁMENÍ O VÝBĚRU DODAVATELE. MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční Frýdek-Místek

*MMFMX0119GTI* OZNÁMENÍ O VÝBĚRU DODAVATELE. MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční Frýdek-Místek STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX0119GTI* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 74832/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Rekonstrukce elektroinstalace včetně EZS v budově A1 a A2 v 1.PP a vybavení nové rozvodny v budově C, MF, Letenská 15, Praha 1

Rekonstrukce elektroinstalace včetně EZS v budově A1 a A2 v 1.PP a vybavení nové rozvodny v budově C, MF, Letenská 15, Praha 1 ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, poštovní přihrádka 77 118 10 Praha 1 IČO, DIČ: 00006947, CZ00006947 Telefon: 257043446 Fax: 257042609 V Praze dne 16. 12. 2011 Č. j.: 232/107314/2011 Věc:

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele Název zadavatele: Městská část Praha 5 Sídlo zadavatele: Náměstí 14. října 4, 150 00 Praha 5 Název veřejné zakázky: Antigraffiti program MČ Praha 5 S ohledem na povinnost danou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Statutární město Ostrava, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČ: 00845451 Název veřejné zakázky: Oprava a údržba domovního a bytového fondu v majetku statutárního města Ostrava,

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Sídlem: Těšnov 17, 117 05 Praha 1 Název veřejné zakázky: REKONSTRUKCE SUTERÉNNÍCH PROSTOR BUDOVY MZE TĚŠNOV PRO ÚČELY VÝUKY - OPAKOVÁNÍ Zastoupený: Ing.

Více

Město Jílové Mírové nám. 280 Odbor správy majetku a stavební úřad

Město Jílové Mírové nám. 280 Odbor správy majetku a stavební úřad Poř. č. výzvy: 42 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na službu s názvem Výměna oken v bytě č. 2 Dům s pečovatelskou službou, Přemyslova 298, Jílové zadávanou v řízení mimo

Více

Kontrola úplnosti nabídek Nabídky č. - byly úplné a byly postoupeny k hodnocení a posuzování. Nabídky č nebyly úplné a byly vyřazeny z dalšího

Kontrola úplnosti nabídek Nabídky č. - byly úplné a byly postoupeny k hodnocení a posuzování. Nabídky č nebyly úplné a byly vyřazeny z dalšího P r o t o k o l o o t e v í r á n í o b á l e k Identifikace veřejné zakázky Název: Spisová značka: Kategorie zakázky (dle vnitřní směrnice): Oprava soklu na ZŠ 5.května, Rožnov p.r. MěÚ-RpR/339/23/OR/MoM

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele podle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o zadávacím řízení nadlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená v souladu s 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ ).

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená v souladu s 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ ). PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená v souladu s 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ ). Označení veřejné zakázky Název zakázky: Rekonstrukce objektu Pernerova 29 Veřejná

Více

ZMĚNA VYTÁPĚNÍ BUDOVY ZŠ NA VYTÁPĚNÍ PLYNEM

ZMĚNA VYTÁPĚNÍ BUDOVY ZŠ NA VYTÁPĚNÍ PLYNEM Výzva více zájemcům k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace. Veřejný zadavatel: Zadavatel: Obec Podolí Zástupce obce: Sídlo: Podolí č.p. 1, 664 03 IČO: 00282332 DIČ: CZ00282332 Zastoupený: Telefon:

Více

ZPRÁVA Z VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. Územní plán obce Javorník

ZPRÁVA Z VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. Územní plán obce Javorník ZPRÁVA Z VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na zakázku malého rozsahu na služby zadávané v souladu se zákonem č. 7/006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, tedy mimo režim zákona o veřejných zakázkách, s názvem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel:, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Oprava a údržba domovního a bytového fondu v majetku statutárního města Ostrava, svěřeného městskému

Více

Zateplení ZŠ Chvalšiny

Zateplení ZŠ Chvalšiny VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení ( 38) podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na podlimitní zakázku na dodávku a v souladu se Závaznými

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Sídlo: Zastoupený: IČ: 01312774 DIČ: CZ 01312774 Česká republika

Více

Městská část Praha 20 Úřad městské části

Městská část Praha 20 Úřad městské části Městská část Praha 20 Úřad městské části Jívanská 647, 193 21 Praha - Horní Počernice, tel.271 071 611,711 711, fax 28192 0093 Váš dopis / ze dne Č.j. / vyřizuje Místo odeslání / datum - / 28.07.2011 212/SBF/2011

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele vyhotovená dle 217 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, v účinném znění (dále jen zákon), o průběhu zadávacího řízení veřejné zakázky s názvem: Veřejná zakázka

Více

Pořízení techniky na snížení prašnosti

Pořízení techniky na snížení prašnosti PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Podlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ust.

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele podle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o zadávacím řízení nadlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele podle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o zadávacím řízení nadlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Prvky publicity Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Veřejná zakázka: Integrační nástroje, vstupní a výstupní subsystém zadávaná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Antonín Vraňan Sídlo: Hlavní 184, 696 17 Dolní Bojanovice IČ: 69026013

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Sportovní hala

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK 1 INFORMACE O ZADAVATELI 1.1. Ústav struktury a mechaniky hornin AV ČR, v.v.i., IČ: 67985891 DIČ: CZ67985891 se sídlem V Holešovičkách 94/41,

Více

Zpráva zadavatele o veřejné zakázce

Zpráva zadavatele o veřejné zakázce Zpráva zadavatele o veřejné zakázce podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) KKN nástavba plicního oddělení na lůžkovém pavilonu Evidenční

Více

Dodávka laboratorního nábytku

Dodávka laboratorního nábytku Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka

Více

Písemná zpráva zadavatele podle ustanovení 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon )

Písemná zpráva zadavatele podle ustanovení 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) Písemná zpráva zadavatele podle ustanovení 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) I. Informace o zadavateli Zadavatel: Jihomoravský kraj

Více

Výzva k podání nabídky:

Výzva k podání nabídky: Kolejová konstrukce na Náměstí Hrdinů zhlaví Palackého Ing. P. Vychodil / 585 533 141 15.3.2019 Výzva k podání nabídky: Kolejová konstrukce na Náměstí Hrdinů zhlaví Palackého Dopravní podnik města Olomouce

Více

Písemná zpráva zadavatele k části č. 3 veřejné zakázky

Písemná zpráva zadavatele k části č. 3 veřejné zakázky Písemná zpráva zadavatele k části č. 3 veřejné zakázky dle ustanovení 85 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o nadlimitní veřejné zakázce na dodávky

Více

Město Litoměřice Mírové náměstí 15/ Litoměřice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

Město Litoměřice Mírové náměstí 15/ Litoměřice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ Město Litoměřice Mírové náměstí 15/7 Č. j.: MULTM/0052540/18/ROZ/IBa VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákon ) na realizaci

Více

Číslo VZ Naše značka Vyřizuje/linka Praha VZP/16/025 P4/148138/16/OPR/SYK Sýkorová/

Číslo VZ Naše značka Vyřizuje/linka Praha VZP/16/025 P4/148138/16/OPR/SYK Sýkorová/ MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI ODBOR PRÁVNÍ ODDĚLENÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Číslo VZ Naše značka Vyřizuje/linka Praha VZP/16/025 P4/148138/16/OPR/SYK Sýkorová/261 192 157 10. 11. 2016 Výzva k podání

Více

PROTOKOL O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

PROTOKOL O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU PROTOKOL O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka: Název veřejné zakázky: DĚTSKÉ SPORTOVNÍ HŘIŠTĚ NA MŠ SLUNÍČKO Veřejná zakázka číslo: MSS/612/2016 Druh zadávacího

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková.

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k významné podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Název veřejné zakázky Název projektu Svozová technika v Přísnoticích Sběrný dvůr se svozovou technikou v Přísnoticích Akceptační číslo projektu 14186154 Identifikační údaje zadavatele

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro vypracování a předložení nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu č. 6/2017 Dodávka velkokapacitních kontejnerů formou veřejná soutěž Zadavatel: Technické služby Havířov a.s.

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách (dále jen ZZVZ )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách (dále jen ZZVZ ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách (dále jen ZZVZ ) Veřejná zakázka Obnova Goethovy vyhlídky v Karlových Varech 1. Označení zadavatele, předmět veřejné

Více

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením. MVR-1080033 Zlepšení energetické náročnosti objektů ZŠ, ZS v obci

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením. MVR-1080033 Zlepšení energetické náročnosti objektů ZŠ, ZS v obci Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Kavřík / 544 528 640 Brno, 10.7.2008 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením MVR-1080033 Zlepšení energetické

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne č. j.: MMFM 62657/2018 ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli

STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne č. j.: MMFM 62657/2018 ZADÁVACÍ PODMÍNKY. Základní údaje o zadavateli *MMFMX010YGCB* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK Ve Frýdku-Místku dne 27. 4. 2018 č. j.: MMFM 62657/2018 ZADÁVACÍ PODMÍNKY k veřejné zakázce zadávané dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek,

Více

V souladu s 31 ZVZZ, Vás tímto vyzývám k podání nabídky a současně prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu akce:

V souladu s 31 ZVZZ, Vás tímto vyzývám k podání nabídky a současně prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu akce: VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Znojmo, oddělení logistiky Dyjská 4, Poštovní schránka 51, 669 02 Znojmo Tel.: 515 212 111, Fax: 515 212 348, ISDS: fhmd5c7 VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS-149603-1/ČJ-2016-803950-VERZAK

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město Odbor investiční výstavby

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město Odbor investiční výstavby STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, VÁŠ DOPIS Č.j.: ZE D: NAŠE Č.j.: OIV/../Mv/2012 POČET LISTŮ DOPISU: 5 POČET PŘÍLOH DOPISU: 5 VYŘIZUJE: Ing. Mikulová TEL: 596 803 304 FAX: 596 803 350 E-MAIL:

Více

VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK A. VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A JEHO TECHNICKÁ SPECIFIKACE

VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ A PODÁNÍ NABÍDEK A. VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A JEHO TECHNICKÁ SPECIFIKACE telefon (ústředna) :+420 416 723 111 fax :+420 416 723 100 e-mail : info@nemocnice-lt.cz DIČ : CZ00830488 IČ : 00830488 bankovní spojení : Komerční banka, a.s. - Litoměřice číslo účtu : 24734471/0100 www

Více

Výzva k podání nabídky: MR Východ zajištění provozuschopnosti 2

Výzva k podání nabídky: MR Východ zajištění provozuschopnosti 2 MR Východ Ing. P.Vychodil/585533141 29.3.2018 Výzva k podání nabídky: MR Východ zajištění provozuschopnosti 2 Dopravní podnik města Olomouce Sídlo: Koželužská 563/1, 779 00, Olomouc Zápis v OR vedeném

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Forma zadávacího řízení: Limit

Více

Oznámení o výběru dodavatele

Oznámení o výběru dodavatele Oznámení o výběru dodavatele podle 123 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) v zadávacím řízení podlimitní veřejné zakázky na služby zadávané

Více

Písemná zpráva zadavatele pro část 2 veřejné zakázky

Písemná zpráva zadavatele pro část 2 veřejné zakázky Písemná zpráva zadavatele pro část 2 veřejné zakázky podle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o zadávacím řízení nadlimitní veřejné

Více

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK podle 80 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK podle 80 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK podle 80 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Veřejná zakázka: Komplexní dodávka SW řešení technicko-provozního informačního

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele vyhotovená dle 217 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, v účinném znění (dále jen zákon), o průběhu zadávacího řízení veřejné zakázky s názvem: Veřejná zakázka

Více

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem

Zastupitelstvo města Lysá nad Labem Zastupitelstvo města Lysá nad Labem konané dne 27. 1. 2016 Žádost o schválení kritérií na veřejnou zakázku ZŠ Komenského rekonstrukce dívčích WC pav. D Zpráva se předkládá z důvodu: Žádost odboru Zprávu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO držitel akreditace DIAS a certifikace ISO 9001 Jihlavská 20, 625 00 Brno IČO 652 69 705 ODBOR HOSPODÁŘSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY ODDĚLENÍ INVESTIČNÍCH ČINNOSTÍ Sekretariát: tel.: 532

Více

k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení V Ý Z V A k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění pro veřejnou zakázku s názvem Dodávka pracovní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Univerzita Karlova, Centrum Krystal ve smyslu 31 a za dodržení podmínek dle 6 zákona číslo 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZZVZ

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Zadavatel: Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Oprava a údržba domovního a bytového fondu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: JUKKA, s.r.o. Sídlo: Lhotská 772, 687 22 Ostrožská Nová Ves

Více

Zajištění servisu, zkoušek a oprav výtahů (VTZ)

Zajištění servisu, zkoušek a oprav výtahů (VTZ) č.j. 276/18 POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Dopravní podnik města Brna, a.s. Sídlem: Hlinky 64/151, Pisárky, 603 00 Brno Doručovací číslo: 65646 IČ: 25508881 vyhlašuje

Více

P Í S E M N Á Z P R Á V A Z A D A V A T E L E

P Í S E M N Á Z P R Á V A Z A D A V A T E L E P Í S E M N Á Z P R Á V A Z A D A V A T E L E Užší řízení Demolice objektu a výstavba nové haly, cestmistrovství Hranice (veřejná zakázka na stavební práce) Správa silnic Olomouckého kraje, příspěvková

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1. Identifikace zadavatele a zadávacího řízení Zadavatel ve smyslu

Více

Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko

Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko Město Hlinsko Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko stavební práce zahrnující: Dodávku a montáž schodišťové sedačky na hlavní točité schodiště na budově galerie, Havlíčkova

Více