Návod k použití. Kávovar s mlýnkem BEEM D

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Návod k použití. Kávovar s mlýnkem BEEM D2000659"

Transkript

1 Návod k použití Kávovar s mlýnkem BEEM D BEEMD2000 Strana 1 (celkem 1)

2 Obsah: 1 Základní informace Autorská práva Bezpečnostní opatření Nebezpečí úrazu elektrickým proudem! Nebezpečí udušení! Upozornění Požadavky na místo umístění a první použití Elektrické připojení Před prvním použitím Popis přístroje Provoz a užívání Zapnutí osvětlení displeje Nastavení času Naplnění vodou Náplň, zrnkové kávy Vkládání filtru Nastavení síly kávy Nastavení počtu šálků Stanovení jemnosti mletí (A3) Příprava Příprava kávy zrnkové Zrušení spařování Přípravy kávy s Kávového prášku Příprava kávy s použitím přednastavených časovač Úklid a údržba Čištění Záruční a pozáruční servis...13 BEEMD2000 Strana 2 (celkem 2)

3 1 Základní informace Rozměry Hmotnost Napětí Třída ochrany Model 205 x 315 x 430 mm 4,9 Kg V / 50 Hz IP BEEM D Prohlášení o shodě BEEM prohlašuje, že tento přístroj splňuje požadavky na základní a další příslušná ustanovení 2004/108/ ES, 2006/95/ES a 2009/125/ES 2011/65/ směrnicemi EU. Obrázek Kávovaru BEEMD2000 Strana 3 (celkem 3)

4 2 Autorská práva Tento dokument je chráněn autorským zákonem. Jakékoliv obnovitelnostních nebo dotisk, zcela nebo zčásti a rozmnožování ilustrací, dokonce i v modified formulář, je povolena pouze s písemným apjen výrobce. Vážený zákazníku, před použitím přístroje Přečtěte pokyny obsažené v této uživatelské příručce na spuštění, bezpečnost, použití, stejně jako čištění a péče. Otevřete stránku na začátku a konci v uživatelské příručce k zobrazení ilustrace během čtení. Návod pečlivě uschovejte na bezpečném místě BEEMD2000 Strana 4 (celkem 4)

5 3 Bezpečnostní opatření Kontrolovat zařízení pro viditelné poškození před použitím. Nikdy nepoužívejte poškozený přístroj. Čištění a údržbu nemůžou provádět dětí, pokud jim je méně než 10 let a nejsou pod dohledem dospělích osob. Udržujte přístroj a přivodní kabel mimo dosah dětí do 10 let věku. Nenechte si děti hrát s přístrojem. Nenechávejte spotřebič v blízkosti dětí. Opravy přístroje musí provádět pouze schválený specilista nebo zákaznický servis. To platí zejména pro nahrazení poškozeného kabelu. Neúplné opravy můžou vést ke značnému nebezpečí pro uživatele. Neodborný zásah do přístroje ruší záruku. Opravy přístroje během záruční doby, může provádět pouze zákaznický servis, nebo servis povolený výrobcem. V případě nevyužití opravy přístroje v záruční době zákaznickým servisem automaticky končí záruční doba. Vadné díly mohou být nahrazeny pouze s originálními náhradními díly. Pouze originální náhradní díly mohou zaručit, že jsou splněny bezpečnostní prvky a přístroj se může dále bezpečně používat. Při výpadku proudu odpojte zařízení od sítě aby se zabránilo případnému poškození. 3.1 Nebezpečí úrazu elektrickým proudem! Přístroj nepoužívejte, pokud je síťový kabel nebo zástrčka poškozena. Neotvírejte kryt přístroje. Nebezpečí úrazu elektrickým proudem. Nikdy neponořujte spotřebič nebo zástrčku do vody nebo jiných kapalin. Nečistěte přístroj pod tekoucí vodou. Nedotýkejte se propojovacího kabelu mokrýma rukama při odpojování přístroje ze zásuvky. Vytáhněte zástrčku ze síťové zásuvky, Pokud nepoužíváte přístroj. před čištěním přístroje. Únik páry nebo kapaliny nesmí být zaměřen na elektrické přístroje a zařízení, které obsahují elektrické komponenty. Nebezpečí udušení! Nikdy nenechte malé děti, aby si hráli s obalem. Riziko udušení. 3.2 Nebezpečí udušení! Nikdy nenechte malé děti, aby si hráli s obalem. Riziko udušení. BEEMD2000 Strana 5 (celkem 5)

6 3.3 Upozornění Nedotýkejte se horkých povrchů Pouze rukojeti a úchytky zařízení během provozu. Před čištěním nechte přístroj vychladnout. Nepopotahujte přístroj během operace. Nelze otevřít prostor pro filtr během operace. Vodu lijte do nádoby pouze po označení max. nikdy né více. Nedotýkejte se vařiče během operace. UPOZORNĚNÍ Po skončení přípravy kávy vytáhněte zástrčku ze zásuvky. Netahejte za přívodní kabel. Pravidelně zbavujte přístroj nečistot. Nepoužívejte žádné agresivní čisticí prostředky nebo kovové kartáče, nebo jiné předměty, které by mohly poškrábat povrch při čištění přístroje Vždy nádržku na vodu naplňte studenou, čistou tekoucí vodou. Nikdy neprovozujte zařízení bez vody, jinak bude poškozen. Zamýšlené použití Tento přístroj je určen pouze k přípravě kávy v domácnosti nebo podobném nekomerčním zařízení, jako jsou kuchyně v obchody, kavárny, kanceláře nebo jiné obchodní prostředí; v hotelích, motelech nebo jiných bytových zařízení, Jakékoli jiné využití, než je zde uvedeno, je bráno jako nesprávné použití. Přístroj používejte pouze k jeho účelu Sledujte postupy popsané v této uživatelské příručce. Žádné nároky jakéhokoliv druhu nebudou přijaty za škody vyplývající z používání zařízení. Pokud přístroj používám jinak a nebo pro jiné účely než je uvedeno v příručce. Veškeré náklady a riziko vzniklé špatným používáním na sebe bere uživatel. BEEMD2000 Strana 6 (celkem 6)

7 4 Požadavky na místo umístění a první použití Pro bezpečný a bezporuchový provoz umístění a instalace musí vyhovovat následujícím požadavkům: Zařízení musí stát na rovné ploše, tepelně odolný povrch, který je také odolný vůči stříkající vodě. Povrchové úpravy na nábytku nesmí obsahovat látky, které mohou být škodlivé pro nohy přístroje. Je-li to nezbytné, umístěte podložku pod nohy přístroje. Nedávejte do horkého, vlhkého prostředí nebo v do blízkosti hořlavých materiálů. Mezi přístrojem a zdi, nábytkem nebo jinými předměty, musí být mezera nejméně 15 cm. Nikdy nepokládejte přístroj do blízkosti silného tepla (např., Topení, trouba, gril). Zásuvka musí být snadno dostupná, aby se mohla rychle odpojit. nepokládejte ubrusy, utěrky nebo jiné látky pod nohy přístroje. Přístroje nesmí být použity nebo uloženy venku. 4.1 Elektrické připojení Pro bezpečný a bezporuchový provoz přístroj, následující pokyny na elektrické připojení musí být dodrženy: Před připojením přístroje, zkontrolujte data na štítku s těmi v síťovém napájení. Tyto údaje musí odpovídat aby nedošlo k poškození přístroje. Odstraňte veškeré obalové materiály a ochrané fólie od výrobku a z příslušenství před jeho prvním použitím Zkontrolovat viditelné známky poškození. Nikdy nesnímejte štítek nebo jakékoli výstražné značky na přístroji. Zachovejte původní balení během záruční doby pro případ reklamace. 4.2 Před prvním použitím Před první kávou, odstraňte veškeré možné odpady z výroby v systému. Naplňte nádržku na vodu (13) až do MAX značku čerstvou vodou naplnění vodou (strana 15). Nasypte kávová zrna jak je popsané v části plnění s kávová zrna (str. 15). Opláchněte držák filtru (1) čistou vodou a dejte ji do prostoru filtru (9) (obrázek Al). Vložte permanentní filtr, jak je popsáno v části vkládání filtru (strana 15). Postavte skleněnou konvici (15) s víkem na vařiči (8) pod filtrem srovnatelnosti - prostředí (9). Zasuňte zástrčku do zásuvky Nastavte počet šálků 12 jak je popsáno v sekci Nastavení počtu poháry (strana 15). Press tlačítko (17) přepnout mlýnek. Počkejte, až se množství vody pro 12 poháry proběhne. Symbol "Cup" displej zhasne s akustickou SIG. nal zvuky. BEEMD2000 Strana 7 (celkem 7)

8 Vyprázdněte skleněnou konvici (15) a nalijte kávu Přístroj vyčistěte, jak je popsáno v části čištění a údržba Poznámka: Používáte-li přístroj poprvé, je možné, že se objeví doplňkové látky, jako jsou lehký zápach nebo jemný kouř. Je to naprosto normální. 5 Popis přístroje 1 Mletí jemnosti 2 Kryt přihrádky 2 kávové zrno 3 kávové zrno prostor s bruska 4 Víko nádržky 5 Indikátor úrovně 6 Tlačítko pro uvolnění 7 Ovládací panel s ovládací prvky 8 Varná deska 9 Filtr 10 odkapávání 11 Držák filtru 12 trvalý filtr 13 vodní nádrže 14 hřídel brusky 15 skleněná konvice s víkem 16 Odměrka 17 tlačítko a provozní indikátor * (přípravu kávy zrnkové kávy) 18 displej 19. tlačítko a provozní ukazatele (přípravu kávy s Kávový prášek) 20 tlačítko #0 (nastavení časovače přednastavení) BEEMD2000 Strana 8 (celkem 8)

9 Tlačítko (nastavení síly kávy) 22. tlačítko X (nastavení počtu šálků) 23 tlačítko 00: (nastavení hodin) 24 tlačítko : 00 (nastavení minut) 25 uživatelská příručka (není zobrazeno) 6 Provoz a užívání 6.1 Zapnutí osvětlení displeje Osvětlení modrý displej zhasne 60 sekund po stisknutí tlačítka, pokud je káva vařena a přístroj se nepoužívá. 1. osvětlení displeje se zapíná, když se stiskne tlačítko. 6.2 Nastavení času Zasuňte zástrčku do síťové zásuvky. Čas 12:00 začíná na um. Nastavte hodiny pomocí tlačítek 00: tlačítko (23). Nastavte minuty pomocí tlačítek : 00 tlačítko (24). 6.3 Naplnění vodou Otevřete víko vodní nádrže (4). Naplňte zásobník vodou. Zavřete víko vodní nádrže (4). Který je používán pouze množství vody pro nastavený počet šálků (2-12)., Věnujte pozornost indikátoru úrovně plnění (5). Nepřeplňujte, 6.4 Náplň, zrnkové kávy Se zvětšeným připojovacím prostorem víko coffee beanparlamentu (2). Ujistěte se, že víko vodní nádrže (4) je uzavřeno. aby se zabránilo pádu zrnkové káva do nádrže na vodu. Vyplňte přihrádku na zrnkovou kávu (3). Nepřeplňujte, Nasaďte víko (2) zpět na coffee bean oddílu (3). BEEMD2000 Strana 9 (celkem 9)

10 6.5 Vkládání filtru Stiskněte uvolňovací tlačítko (6) s cílem otevřít prostor pro filtr (9). Ujistěte se, že filtr (11) s funkcí drip-stop (10) je správně umístěn v prostoru pro filtr (obrázek Al). Vložte trvalý filtr (12) nebo velikost 4 papírový filtr do držáku filtru (imag A2). Uzavřete prostor pro filtr (9) 6.6 Nastavení síly kávy Stiskněte 000 viz tlačítko (21) opakovat dokud nenastavíte požadovanou sílu kávy v zobrazení. Možné jsou následující nastavení: 000: mírná, střední a silný. síla kávy bude uložena, dokud nezadáte novou sílu kávy nebo zástrčku nevytáhnete ze zásuvky po dobu více jak jedné minuty 6.7 Nastavení počtu šálků Stiskněte Op. ' 2-12 tlačítko (22) opakovaně až do požadovaného počtu šálků objeví se na displeji. Jsou možné následující nastavení: 2, 4, 6, 8, 10 nebo 12 kelímků. Počet šálků bude uložen, dokud buď počet šálků nezměníte nebo přístroj nevytáhnete ze zásuvky na více než jednu minutu. 6.8 Stanovení jemnosti mletí (A3) otáčejte otočným knoflíkem (1) tak, aby šipka směřovala do polohy požadované jemnosti mletí Zvolte hrubší mletí tak, aby voda mohla snadno protékat filtrem. 7 Příprava 7.1 Příprava kávy zrnkové Naplňte vodou, jak je popsáno v části naplnění vodou Nasypte kávová zrna jak je popsané v části plnění s kávová zrna Papírový filtr nebo trvalý filtr vložte do prostoru filtru jak je popsané v části vkládání filtru Vyberte požadovaný počet šálků Nastavte požadovanou sílu kávy jak je popsané v části Nastavení káva síla Nastavení jemnosti mletí, jak je popsáno v části Nastavení jemnosti mletí 0 (17) na tlačítko zapnout mlýnek. Kontrolka (17) svítí, čerstvě mleté kávy prášku je předán prostřednictvím hřídele brusky do filtru prostoru (9), a káva se vaří. Když je příprava dokončená, symbol "cup" v zobrazení a zazní akustický signál. Přístroj automaticky vypne po 40 min. BEEMD2000 Strana 10 (celkem 10)

11 7.2 Zrušení spařování el (17) na tlačítko Zrušit proces přípravy a přístroj vypněte. Nezhasne kontrolka (17); ap pliance je vypnuto. 7.3 Přípravy kávy s Kávového prášku nalijte vodu, jak je popsáno v části naplnění vodou Nastavte požadovaný počet šálků Papírový filtr nebo trvalý vložte jak je popsané v části vkládání filtru Vložte filtr S pomocí odměrné lžičky s mletou kávou. Doporučujeme cca Jedna úroveň, Odměrná lžička za 125 ml pohár (4-6 g). Nepřeplňujte filtr jinak může káva přetect (max. 2 cm pod okraji filtru). Stiskněte klávesu e - tlačítko (19) začít vařit kávu. Indikátor napájení - e- (19) se rozsvítí, káva se vaří. Když proces vaření dokončen, symbol "cup" v zobrazení a zazní akustický signál. Poznámka: Přístroj se automaticky vypne po 40 min. 7.4 Příprava kávy s použitím přednastavených časovač Přípravy kávy pomocí časovače, hodin musí být nastaven, jak je popsáno v secních nastavení času Doba zapnutí programu, pokračovat takto: Podržte stisknuté tlačítko LOO (20) pro approx. 3 sekundy. Čas na displeji bliká Využití 00:-- tlačítko (23) a --:00 tlačítko (24) nastavte požadovanou dobu spuštění. Stiskněte na M -,-tlačítko (20) znovu activáté funkci časovače, 0 je symbol a \,... / tlačítko (20) svítí nahoru Pokračujte k vařit kávu s Kávový prášek, takto: Nastavte počet šálků. Naplňte zásobník vodou. Vložte papírový filtr nebo trvalý filtr Doba zapnutí programu, pokračovat takto: Podržte stisknuté tlačítko Le (20) pro approx. 3 sekundy. Čas na displeji bliká Využití 00: tlačítko (23) a : 00 tlačítko (24) nastavte požadovaný čas začátku. Stiskněte tlačítko.100 (20) k aktivaci funkce časovače. 0 je dishrál a LOC) (20) se rozsvítí. BEEMD2000 Strana 11 (celkem 11)

12 Také stisknutím tlačítko (19), ale - t světla nahoru Po dosažení nastaveného času se přístroj automaticky zapne. Přednastavený časovač 1. pro zrušení časovače výběr, stiskněte LOO tlačítko (20). Symbol zmizí z displeje. Po uvaření Následující operace provádět po každém použití přístroje za účelem udržení správné funkce spotřebiče a zabráníte tvorbě plísně. Vyprazdňování / čištění filtru Odstraňte skleněnou konvici z vařiče. Stiskněte uvolňovací tlačítko (6) otevřete prostor pro filtr (9) Vyjměte vložku filtru (1) papírový filtr nebo trvalý filtr. 8 Úklid a údržba 8.1 Čištění Před zahájením jakékoliv práce, dbejte na bezpečnostní pokyny v sekci bezpečnostní opatření Vyčistěte držák filtru (1) a skleněné konvice (15), stejně jako trvalý filtr (12) po každém použití. Skleněné nádoby, víka a filtrovat i - lze mýt v myčce na nádobí. Odstranit víko konvice nejprve jako popsáno v sekci vyjmutí/výměna skla víku (strana 16). Je-li třeba, vyčistěte coffee bean com (3) a víko (2) s vlhkým hadříkem. Vyčistěte skleněnou konvici ručně Aby nedošlo k zhoršit životnosti spotřebiče a kvalita kávy, spotřebiče musí být čištěn v pravidelných intervalech. Odvápňovací intervaly závisí na tvrdosti vody. Doporučujeme, odvápnění každých 6 týdnů. Naplňte vodní nádržku s vodou a citrónové kyseliny nebo ocet esence (přibližně 5 % kyselý roztok) až po značku MAX. Nastavte počet šálků na 12, stiskněte - tlačítko (19) Přerušte proces přípravy 10 minut a nechte celý roztok protékat. BEEMD2000 Strana 12 (celkem 12)

13 9 Záruční a pozáruční servis Záruční a pozaruční servis zajišťuje prodejce zboží Náhradní díly a doplňky jsou k dispozici na naší domovské stránce, nebo na žádost našich zákazníků služba. Prodejce zboží: EURONAKUPY.CZ Kamil Napravnik IC Servis pro EU: BEEM, viz original návodu k použití BEEMD2000 Strana 13 (celkem 13)

Návod k použití Elektrická konvice. Wasserkocher

Návod k použití Elektrická konvice. Wasserkocher CZ Návod k použití Elektrická konvice Wasserkocher CZ Obsah Bezpečnostní pokyny...3 Vybalení...5 Požadavky pro místo instalace...5 Před prvním použitím...5 Vaření vody...5 Filtr vodního kamene...5 Ochrana

Více

CZ Návod k použití Zpěňovač mléka. Milchaufschäumer

CZ Návod k použití Zpěňovač mléka. Milchaufschäumer CZ Návod k použití Zpěňovač mléka Milchaufschäumer Obsah Bezpečnost... 3 Vybalení... 4 Požadavky pro místo instalace... 5 Před prvním použitím... 5 Zpěnění mléka... 5 Horká čokoláda a instantní nápoje...

Více

Technická data. Bezpečnostní pokyny

Technická data. Bezpečnostní pokyny Konvice 10031479 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Jakékoliv selhání

Více

Návod k použití Rychlovarná konvice TYP:EL75611/EL75612

Návod k použití Rychlovarná konvice TYP:EL75611/EL75612 Návod k použití Rychlovarná konvice TYP:EL75611/EL75612 Bezpečnostní upozornění Aby byla zajištěna trvalá bezpečnost a nízké riziko úrazu elektrickým proudem, dodržujte prosím veškeré bezpečnostní pokyny

Více

CAFETIERE_SUBITO_NC00018368_CAFETIERE_SUBITO_NC00018368 09/09/10 16:36 Pa CS SK HU PL SL SR BS BG RO HR RU UK ET LT LV

CAFETIERE_SUBITO_NC00018368_CAFETIERE_SUBITO_NC00018368 09/09/10 16:36 Pa CS SK HU PL SL SR BS BG RO HR RU UK ET LT LV CS SK HU PL SL SR BS BG RO HR RU UK ET LT LV Česky Popis a Víko b Nádrž c Držák filtru d Ohřívací destička e Tlačítko zapnout/vypnout nebo ovládací panel f Odměrná lžíce g Konvice nebo izolovaná nádoba

Více

Návod k používání. Elektrická konvice RETRO - 491609, 491616, 491623. Návod k používání uložte na bezpečném místě!

Návod k používání. Elektrická konvice RETRO - 491609, 491616, 491623. Návod k používání uložte na bezpečném místě! Návod k používání Elektrická konvice RETRO - 491609, 491616, 491623 Děkujeme Vám, že jste si vybrali tuto vysoce kvalitní elektrickou konvici. Jedná se o kvalitní výrobek splňující požadavky uznávaných

Více

Rychlovarná konvice

Rychlovarná konvice Rychlovarná konvice 10021357 10021359 10028005 10021358 10021360 10028006 10028003 10028004 Bezpečnostní instrukce 1. Před použitím si přečtěte všechny pokyny. Před připojením zařízení k napájecímu zdroji

Více

KÁVOVAR R-920. Návod k použití. Kávovar R-920

KÁVOVAR R-920. Návod k použití. Kávovar R-920 Návod k použití KÁVOVAR R-920 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro

Více

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-CM Kávovar Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-CM 7083 Kávovar Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

CZ Návod k použití TIMER

CZ Návod k použití TIMER CZ Návod k použití TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Pozorně si přečtěte návod k použití a bezpečnostní pokyny! Bezpečnostní pokyny Zkontrolujte, zda se napětí sítě ve Vaší domácnosti shoduje s informací

Více

KÁVOVAR R-920. Návod k použití. česky. Kávovar R-920

KÁVOVAR R-920. Návod k použití. česky. Kávovar R-920 Návod k použití KÁVOVAR R-920 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro

Více

Návod k použití Toastovač TOASTER

Návod k použití Toastovač TOASTER CZ Návod k použití Toastovač TOASTER Obsah Bezpečnostní pokyny... 3 Vybalení... 4 Požadavky pro místo instalace... 4 Před prvním použitím... 5 Příprava toastu... 5 Extra-zvednutí... 5 Vycentrování plátku

Více

KÁVOVAR R-929. Návod k použití. Kávovar R-929

KÁVOVAR R-929. Návod k použití. Kávovar R-929 Návod k použití KÁVOVAR R-929 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro

Více

MLÝNEK NA KÁVU R-942

MLÝNEK NA KÁVU R-942 Návod k použití MLÝNEK NA KÁVU R-942 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

ST-EK0018. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK0018. Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK0018 Rychlovarná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme

Více

ST-EK Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK 0011 Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si

Více

Návod k použití Výrobník Espressa ESPRESSOKOCHER

Návod k použití Výrobník Espressa ESPRESSOKOCHER CZ Návod k použití Výrobník Espressa ESPRESSOKOCHER A Deckel / Lid B C D Hitzebeständiger Griff / Heatresistand handle Oberer Behälter / Upper container Filtersieb / Filter E F Dichtungsring / Seal Filter

Více

Ohřívač vody

Ohřívač vody Ohřívač vody 10031879 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

Kávovar

Kávovar Kávovar 10032762 10032763 10032764 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

ST-EK8417. Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK8417. Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK8417 Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244

Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Kávovar

Kávovar Kávovar 10032095 10032096 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022

ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022 Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4022 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

R-926. Návod k použití KÁVOVAR. Kávovar R-926

R-926. Návod k použití KÁVOVAR. Kávovar R-926 Návod k použití KÁVOVAR R-926 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro

Více

Návod k použití. Model F03MK

Návod k použití. Model F03MK Návod k použití Model F03MK Bezpečnostní pokyny Čtěte POZORNĚ následující pokyny! Vyhnete se tak nebezpečí úrazy a poškození výrobku. Tento napěňovač mléka je určený na použití v domácím prostředí, například:

Více

ELEKTRICKÁ DŽEZVA R-928

ELEKTRICKÁ DŽEZVA R-928 Návod k použití ELEKTRICKÁ DŽEZVA R-928 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Kávovar. Ujistěte se prosím, že při zavírání dekl zapadne (tiché cvaknutí).

Kávovar. Ujistěte se prosím, že při zavírání dekl zapadne (tiché cvaknutí). Kávovar Ujistěte se prosím, že při zavírání dekl zapadne (tiché cvaknutí). 1. Termoska 2. Odkapávací vanička 3. Nosič filtru 4. Víko pro držák filtru a nádržku na vodu 5. Odkládací police 6. Osvětlený

Více

Výrobník zmrzliny s kompresorem TREBS a 99328

Výrobník zmrzliny s kompresorem TREBS a 99328 Výrobník zmrzliny s kompresorem TREBS 99325 a 99328 Návod k obsluze www.euronakupy.cz Strana 1 (celkem 6) Výrobník zmrzliny s kompresorem Vážený zákazníku, Před použitím přístroje si prosím přečtěte pokyny

Více

Návod k použití B Ujištění dovozce o vydání prohlášení o shodě

Návod k použití B Ujištění dovozce o vydání prohlášení o shodě Ujištění dovozce o vydání prohlášení o shodě Vážený zákazníku, dle 13, odst.5 zákona č. 22/97 Sb. Vás ujišťujeme, že na všechny výrobky distribuované společností BSH domácí spotřebiče s. r. o. našim obchodním

Více

HD7546, HD7544 ENGLISH 6 POLSKI 10 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 18 ČESKY 22 MAGYAR 26 SLOVENSKY 30 УКРАЇНСЬКА 34 HRVATSKI 38 EESTI 42 LATVISKI 46 LIETUVIŠKAI 50

HD7546, HD7544 ENGLISH 6 POLSKI 10 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 18 ČESKY 22 MAGYAR 26 SLOVENSKY 30 УКРАЇНСЬКА 34 HRVATSKI 38 EESTI 42 LATVISKI 46 LIETUVIŠKAI 50 HD7546, HD7544 3 1 ENGLISH 6 POLSKI 10 ROMÂNĂ 14 РУССКИЙ 18 ČESKY 22 MAGYAR 26 SLOVENSKY 30 УКРАЇНСЬКА 34 HRVATSKI 38 EESTI 42 LATVISKI 46 LIETUVIŠKAI 50 SLOVENŠČINA 54 БЪЛГАРСКИ 58 SRPSKI 62 HD7546, HD7544

Více

Kávovar Aromatica II

Kávovar Aromatica II Kávovar Aromatica II 10032872 10032873 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

Návod k použití RYCHLOVARNÁ KONVICE R-759

Návod k použití RYCHLOVARNÁ KONVICE R-759 Návod k použití RYCHLOVARNÁ KONVICE R-759 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Kávomlýnek Návod k použití. CM 90 Serie

Kávomlýnek Návod k použití. CM 90 Serie CZ Kávomlýnek Návod k použití CM 90 Serie Obsah Bezpečnost... 3 Vybalení... 4 Vhodné místo instalace... 4 Před prvním použitím... 5 Nastavení mletí... 5 Mletí kávy... 5 Mletí kávy přímo v držáku sítka

Více

Návod k použití GRIL R-256

Návod k použití GRIL R-256 Návod k použití GRIL R-256 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

LR Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

LR Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: LR 7505 Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Laretti. Jsme si jistí,

Více

Návod k použití SKLENĚNÁ VARNÁ KONVICE R-776

Návod k použití SKLENĚNÁ VARNÁ KONVICE R-776 Návod k použití SKLENĚNÁ VARNÁ KONVICE R-776 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

R-522. Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN. česky. Sekáček potravin R-522

R-522. Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN. česky. Sekáček potravin R-522 Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN R-522 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244

ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Návod k použití ELEKTRICKÝ VAŘIČ R-243 R-244 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

VARNÁ KONVICE R-7900

VARNÁ KONVICE R-7900 Návod k použití VARNÁ KONVICE R-7900 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Skleněná rychlovarná konvice Gourmetmaxx, 1,8 l

Skleněná rychlovarná konvice Gourmetmaxx, 1,8 l Skleněná rychlovarná konvice Gourmetmaxx, 1,8 l - Návod Jsme rádi, že jste vybrali tuto varnou konvici. Před prvním použitím zařízení si pečlivě přečtěte pokyny a ponechejte ji pro budoucí použití. Při

Více

ST-EK Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK 0005 Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si

Více

Návod k použití RYCHLOVARNÁ KONVICE R-789

Návod k použití RYCHLOVARNÁ KONVICE R-789 Návod k použití RYCHLOVARNÁ KONVICE R-789 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze, tak jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502 Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9502 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Vysavač na suché a mokré sání

Vysavač na suché a mokré sání Vysavač na suché a mokré sání 10007543 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za

Více

Návod k použití RÝŽOVAR RC-05

Návod k použití RÝŽOVAR RC-05 Návod k použití RÝŽOVAR RC-05 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro

Více

Ochlazovač

Ochlazovač Ochlazovač 10032336 10032337 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. za škody způsobené

Více

OCHLAZOVAČ VZDUCHU R-875

OCHLAZOVAČ VZDUCHU R-875 Návod k použití OCHLAZOVAČ VZDUCHU R-875 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití GRIL R-278

Návod k použití GRIL R-278 Návod k použití GRIL R-278 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

VARNÁ KONVICE R-790. Návod k použití. Varná konvice R-790

VARNÁ KONVICE R-790. Návod k použití. Varná konvice R-790 Návod k použití VARNÁ KONVICE R-790 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Automatický šlehač na mléko. Návod k použití

Automatický šlehač na mléko. Návod k použití Automatický šlehač na mléko Návod k použití Obsah Váš šlehač na mléko DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ 2 Správné používání...3 Ovládací prvky 4 1 Umístění a zapojení 6 2 Provoz 6 Mléčná pěna...6 Horké mléko...6

Více

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R Návod k použití OLEJOVÝ RADIÁTOR R-1507-16/R-2009-16/R-2511-16 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu

Více

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-HT 8355 Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn.

Více

KONTAKTNÍ GRIL FIRST FA 5344

KONTAKTNÍ GRIL FIRST FA 5344 KONTAKTNÍ GRIL FIRST FA 5344 Strana 1 (celkem 7) KONTAKTNÍ GRIL...1 1 OBECNÉ POKYNY...3 1.1 Autorská práva...3 1.2 1.3 Poznámky k ochraně životního prostředí...3 Záruka...3 1.4 Použité symboly...3 1.4.1

Více

Indukční deska

Indukční deska Indukční deska 10012197 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

Návod k použití SKLENĚNÁ VARNÁ KONVICE R-771 (nerez), R-772 (zelená), R-773 (oranţová), R-774 (fialová)

Návod k použití SKLENĚNÁ VARNÁ KONVICE R-771 (nerez), R-772 (zelená), R-773 (oranţová), R-774 (fialová) Návod k použití SKLENĚNÁ VARNÁ KONVICE R-771 (nerez), R-772 (zelená), R-773 (oranţová), R-774 (fialová) Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte

Více

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9503

Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9503 Návod k použití ZVLHČOVAČ VZDUCHU R-9503 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Clean Turbo Vysavač

Clean Turbo Vysavač Clean Turbo Vysavač 10032948 10032949 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

HM 2. Ruční mixér. Návod k použití

HM 2. Ruční mixér. Návod k použití HM 2 Ruční mixér CZ Návod k použití Ovládání Madlo vysunutí vysunutí Tělo Šlehací nástavce Hnětací nástavce Rychlost Regulace rychlosti TURBO zapnutí/ vypnutí Všeobecné Tento spotřebič je určený pouze

Více

Věžový ventilátor

Věžový ventilátor 10031517 10031518 Věžový ventilátor Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

Návod k použití GRIL R-250

Návod k použití GRIL R-250 Návod k použití GRIL R-250 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101

Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101 Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití.

Více

STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1

STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 ZÁKLADNÍ PŘIPOJENÍ: SPL 400-2 - Blahopřejeme k nákupu tohoto SPL zesilovače. Před použitím výrobku si přečtěte instrukce. CZ Bezpečnostní pokyny

Více

BELMOCA MANUÁL B-100. Před použitím si pozorně přečtěte instrukce a bezpečnostní pokyny.

BELMOCA MANUÁL B-100. Před použitím si pozorně přečtěte instrukce a bezpečnostní pokyny. BELMOCA MANUÁL B-100 Před použitím si pozorně přečtěte instrukce a bezpečnostní pokyny. www.belmoca.cz Kávová tryska Rukojeť Tlačítko Espresso Tlačítko Lungo Espresso: 40 ml Lungo: 80 ml Nádoba na odpad

Více

Návod k použití TC 911P2 S

Návod k použití TC 911P2 S Návod k použití TC 911P2 S-569-01 Síťový kabel: - se nesmí dotýkat horkých částí spotřebiče - nesmí být veden přes ostré hrany - nesmí být používán k přenášení spotřebiče. Spotřebič nestavějte na horké

Více

Bontani s.r.o. Shelly-01 Kávovar na kapsle. Návod na použití. Před použitím produktu si přečtěte tento návod na použití a bezpečnostní. pokyny.

Bontani s.r.o. Shelly-01 Kávovar na kapsle. Návod na použití. Před použitím produktu si přečtěte tento návod na použití a bezpečnostní. pokyny. Bontani s.r.o. Shelly-01 Kávovar na kapsle Návod na použití Před použitím produktu si přečtěte tento návod na použití a bezpečnostní pokyny. DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Při používání elektrických přístrojů

Více

Výrobník ledu

Výrobník ledu Výrobník ledu 10030921 10030922 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-286

HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-286 Návod k použití HORKOVZDUŠNÁ FRITÉZA R-286 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Zitruspresse orange. Topinkovač

Zitruspresse orange. Topinkovač Zitruspresse orange Topinkovač 10011146 10011147 10022989 10022990 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

RCOT2001. Keramický ohřívač ORIGINÁLNÍ NÁVOD

RCOT2001. Keramický ohřívač ORIGINÁLNÍ NÁVOD RCOT2001 230V~50Hz 2000W CZ Keramický ohřívač ORIGINÁLNÍ NÁVOD S21 M05 Y2013 CZ NÁVOD K POUŽITÍ Ujistěte se, že přívod vzduchu a výstupní otvory nejsou blokovány. Aby se zabránilo jakémukoli nebezpečí

Více

LR Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

LR Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: LR 7509 Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Laretti. Jsme si jistí,

Více

Návod k použití SMOOTHIE & TO GO MIXÉR 2v1 R-539

Návod k použití SMOOTHIE & TO GO MIXÉR 2v1 R-539 Návod k použití SMOOTHIE & TO GO MIXÉR 2v1 R-539 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití

Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití Před použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Popis přístroje Pohled zepředu a z boku Seznam součástí A. Tryska B. Kryt vodní nádržky C. Náhradní

Více

Rychlovarná konvice

Rychlovarná konvice Rychlovarná konvice 10012348 Varování Zařízení Aby se snížilo riziko požáru, úrazu elektrickým proudem a poškození: Nepoužívejte tento výrobek v dešti. Nepokládejte předměty naplněné tekutinou, například

Více

UŽIVATELSKÝ NÁVOD PŘÍSTROJE NA FILTROVANOU KÁVU A ČAJ

UŽIVATELSKÝ NÁVOD PŘÍSTROJE NA FILTROVANOU KÁVU A ČAJ UŽIVATELSKÝ NÁVOD PŘÍSTROJE NA FILTROVANOU KÁVU A ČAJ MODELOVÁ ŘADA: TYPY: EXCELSO,T 18.6.2004 1ze5 13_3_filter_kava_EXCELSO.doc 1. zásobník vody 2. filtrační nádoba 3. nádoba na kávu čaj 4. přívod el.

Více

Návod k použití RACLETTE GRIL R-274

Návod k použití RACLETTE GRIL R-274 Návod k použití RACLETTE GRIL R-274 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

R-251. Návod k použití GRIL. Gril R-251 česky

R-251. Návod k použití GRIL. Gril R-251 česky Návod k použití GRIL R-251 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ

Více

Kávovar. Návod k použití CFD6151W CFD6151B CZ. Kávovar

Kávovar. Návod k použití CFD6151W CFD6151B CZ. Kávovar Kávovar Návod k použití CFD6151W CFD6151B CZ Kávovar 1 Přečtěte si prosím nejdříve tento návod k použití! Vážení zákazníci, Děkujeme za výběr spotřebiče značky Beko. Doufáme, že získáte optimální výsledky

Více

Zkrášlovací sada na obličej

Zkrášlovací sada na obličej Zkrášlovací sada na obličej m 305 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího

Více

MULTIFUNKČNÍ TROUBA OT 1014

MULTIFUNKČNÍ TROUBA OT 1014 EXIHAND spol. s r.o. Výrobce číslo ZÁRUČNÍ LIST KALORIK MULTIFUNKČNÍ TROUBA OT 1014 Datum vyskladnění Záruční doba 24 měsíců VYPLNÍ PRODEJNA Název výrobku Multifunkční trouba Typ OT 1014 Výrobní číslo

Více

PHSB 610 MJ. User s Manual Návod k obsluze Návod na obsluhu Használati útmutató Instrukcja obsługi

PHSB 610 MJ. User s Manual Návod k obsluze Návod na obsluhu Használati útmutató Instrukcja obsługi PHSB 610 MJ User s Manual Návod k obsluze Návod na obsluhu Használati útmutató Instrukcja obsługi Vážený zákazníku, děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe,

Více

MIXÉR NA FRAPPÉ R-4410

MIXÉR NA FRAPPÉ R-4410 Návod k použití MIXÉR NA FRAPPÉ R-4410 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

RYCHLOVARNÁ KONVICE R-7910

RYCHLOVARNÁ KONVICE R-7910 Návod k použití RYCHLOVARNÁ KONVICE R-7910 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

ST-EK1009. Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-EK1009. Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-EK1009 Varná konvice Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

ST-CC7113 IRON ŽEHLIČKA

ST-CC7113 IRON ŽEHLIČKA ST-CC7113 IRON ŽEHLIČKA Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Žehlička Vážený zákazníku! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí, že náš výrobek se

Více

Ventilační systém neponořujte do vody či jiných kapalin ani jej nepoužívejte v blízkosti vody.

Ventilační systém neponořujte do vody či jiných kapalin ani jej nepoužívejte v blízkosti vody. Oster Bionaire toaleta odstraňující pachy Obsah balení: A. Základna B. Spodní kryt s poklopem C. Vrchní kryt D. Držák na lopatku E. Lopatka F. Předfiltr G. Pachový filtr H. Kryt ventilátoru I. Síťový kabel

Více

Horkovzdušná fritéza

Horkovzdušná fritéza Horkovzdušná fritéza 10028288 10028289 10028290 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

XB-9103 Kávomlýnek Návod k obsluze

XB-9103 Kávomlýnek Návod k obsluze XB-9103 Kávomlýnek Návod k obsluze Přečtěte jsi tento návod důkladně před použitím a uložte si jej pro použití v budoucnosti. 1 Důležité bezpečnostní pokyny - Pro zamezení poruch si tento Návod k použití

Více

Raclette Gril

Raclette Gril Raclette Gril 10020025 10030026 10030027 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

SEKÁČEK POTRAVIN R-519G

SEKÁČEK POTRAVIN R-519G Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN R-519G Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

50g. max. pulse. 20s. max

50g. max. pulse. 20s. max BG BS CS HU RO SK SL SR HR ET LV LT PL EN NL DA NO SV FI TR ES D C B A 50g max 1 2 2 1 1 2 3 5 pulse 20s max 4 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili mlýnek na kávu naší značky, který je určený výhradně pro

Více

ST-CC7142. Žehlička Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-CC7142. Žehlička Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-CC7142 Žehlička Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

NAPAŘOVACÍ ŽEHLIČKA R-331

NAPAŘOVACÍ ŽEHLIČKA R-331 Návod k použití NAPAŘOVACÍ ŽEHLIČKA R-331 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Zařízení na výrobu kostek ledu

Zařízení na výrobu kostek ledu Zařízení na výrobu kostek ledu 10020108 10028270 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Solární fontána

Solární fontána Solární fontána 10027997 Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Pozorně si přečtěte příručku a dodržujte následující rady, abyste předešli poškození přístroje. Jakékoliv selhání způsobené

Více

NÁVOD K OBSLUZE NAPĚŇOVAČ MLÉKA MODEL: CRM8002 PŘED POUŽITÍM SI POZORNĚ PŘEČTĚTE NÁVOD A PONECHEJTE SI HO, ABYJSTE SI JEJ MOHLI ZNOVU PŘEČÍST!

NÁVOD K OBSLUZE NAPĚŇOVAČ MLÉKA MODEL: CRM8002 PŘED POUŽITÍM SI POZORNĚ PŘEČTĚTE NÁVOD A PONECHEJTE SI HO, ABYJSTE SI JEJ MOHLI ZNOVU PŘEČÍST! NÁVOD K OBSLUZE NAPĚŇOVAČ MLÉKA MODEL: CRM8002 PŘED POUŽITÍM SI POZORNĚ PŘEČTĚTE NÁVOD A PONECHEJTE SI HO, ABYJSTE SI JEJ MOHLI ZNOVU PŘEČÍST! ZÁKLADNÍ PRAVIDLA BEZBEČNOSTI Před prvním použitím si pozorně

Více

Dálkově ovládaná objímka ZAP/VYP 60W. CZ Návod k instalaci a obsluze

Dálkově ovládaná objímka ZAP/VYP 60W. CZ Návod k instalaci a obsluze Dálkově ovládaná objímka ZAP/VYP 60W CZ Návod k instalaci a obsluze OBSAH OBECNÉ INFORMACE 3 Prohlášení o shodě 3 Záruka 3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 3 Obecné bezpečnostní pokyny 3 Provozní podmínky 3 RECYKLACE

Více

Návod k použití COFFEE MAKER WITH GRINDER - KÁVOVAR S MLÝNKEM KCM5710M

Návod k použití COFFEE MAKER WITH GRINDER - KÁVOVAR S MLÝNKEM KCM5710M Návod k použití COFFEE MAKER WITH GRINDER - KÁVOVAR S MLÝNKEM KCM5710M OBSAH PRODUKT POPIS SOUČÁSTÍ BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY KONTROLNÍ PANEL VÝROBA KÁVY Z CELÝCH KÁVOVÝCH ZRN VÝROBA KÁVY Z MLETÉ KÁVY ÚDRŽBA

Více

HM-843 Mixér Návod k obsluze

HM-843 Mixér Návod k obsluze HM-843 Mixér Návod k obsluze Přečtěte jsi tento návod důkladně před použitím a uložte si jej pro použití v budoucnosti. 1 Důležité bezpečnostní pokyny Pro zamezení poruch si tento Návod k použití pečlivě

Více

Multifunkční elektrická pánev

Multifunkční elektrická pánev Multifunkční elektrická pánev DPP-3840 NÁVOD K POUŽITÍ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Při ignorování bezpečnostních pokynů není výrobce odpovědný za případná poškození Nepoužívejte tento spotřebič s poškozeným přívodním

Více