Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE"

Transkript

1 Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Říjen 2014

2 Vtípek Wikepedie říká: Vím všechno. Gogole říká: Já najdu všechno. Facebook: Já znám všechny. Internet: Beze mě jste v háji. Elektřina: Tak se uklidníme, jo?!

3 Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: , nabízí jednodenní výlet o podzimních prázdninách s návštěvou AQUAPARKU V LAMU (Německo) Termín: 27. října 2014 (pondělí) Cena: 200,- Kč (v ceně je zahrnuta doprava autobusem a vstupné pro děti) Doprava: autobusem (pan Pojer) Odjezd: v 8:30 hodin od DDM Blovice Návrat: v 15:30 16:00 hodin před DDM Blovice S sebou: batůžek, svačinu, pití, plavky, ručník, mýdlo, hřeben, přiměřené kapesné, 1 na šatnu. Jedná se o zahraniční zájezd, proto všichni zájemci musí mít platný cestovní pas nebo občanský průkaz Poznámka: Akce je pořádaná pro dětský kolektiv, v případě nenaplnění autobusu budou kontaktováni zájemci z řad dospělých. Dospělí si hradí vstupné sami. Přihlášky, platba a informace: Nejpozději do 22. října 2014 v DDM Blovice (tel.: ), Jana Herboltová (tel.: ), Božena Šroubková (tel.: )

4 Začíná nový školní rok v DDM Blovice Pracovnice DDM Blovice opět nabízí celou řadu osvědčených kroužků, které mají místo v rozvrhu domečku, ale v nabídce najdete i celou řadu nových nápadů, ze kterých můžete letos vybírat. Opět nabízíme možnost využití klubu Chobotnice. Nabídka platí především pro děti, které čekají na kroužky DDM nebo z nějakého důvodu nenavštěvují školní družinu, popřípadě chtějí vyplnit svůj odpolední rozvrh po celý týden od 12:00 do 17:00 hodin. Dále do klubu chodí děti, kterým skončil kroužek v DDM a čekají na rodiče, kteří si je vyzvednou. Klub Chobotnice bude mít letos na starost Bc. Eva Honzová, která se bude starat i o náplň práce tohoto klubu. Kromě pravidelné činnosti (kroužky) připravují pracovnice DDM příležitostné akce (zájezdy, pobytové akce, výlety turnaje a soutěže, sportovní a taneční soustředění), dále nabízíme školám metodické programy a v neposlední řadě táborovou činnost, která se prolíná celými prázdninami. DDM Blovice je pořadatelem okresních předmětových a uměleckých soutěží. Ve spolupráci se základní školou i plavání dětí formou tříměsíčních kurzů. Celý měsíc září probíhal nábor dětí do kroužků a v týdnu od do začínají fungovat všechny kroužky. Rozvrh kroužků není konečný a bude se ještě v měsíci říjnu upravovat, takže se informujte u vedoucích kroužků nebo v DDM Blovice. Je důležité také vědět, že musíte na každý kroužek v novém školním roce vypsat přihlášku i když v kroužku pokračujete z loňského školního roku. Do 15. listopadu 2014 je třeba uhradit poplatek za každý kroužek, který navštěvujete a to 250,- Kč na pololetí nebo nejlépe 500,- Kč na celý školní rok. Ten z účastníků, kdo bude navštěvovat tři kroužky a má uhrazené poplatky má další kroužky zdarma a odevzdá jen přihlášku. Děti které navštěvují Klub Chobotnice a mají zaplacený alespoň jeden kroužek v DDM, za pobyt v klubu již neplatí. Na našich webových stránkách je možné v aktualitách sledovat nabídku akcí a pobytových zájezdů a po novém roce i nabídku prázdninových táborů. Jakékoliv dotazy vám zodpovíme při osobní návštěvě v DDM nebo na telefonním čísle Pracovnice DDM Blovice

5 !!! O CENY!!! Poznej stát v Evropě (1) Stát ležící na středomořském pobřeží francouzské riviéry. Jezdí se tam velká cena F1. Tento stát má jediného souseda, Francii. (2) Tento stát leží v italském vnitrozemí, nedaleko turistického centra Rimini. Je 5. nejmenší stát na světě. Jeho vlajka je modro bílá se znakem. (3) Hlavním městem tohoto státu je Varšava. Země má přístup k Baltskému moři. Stát hraničí s Českou republikou, Německem, Slovenskem, Běloruskem, Ukrajinou, Litvou a Ruskem. Vyplněný kupon přineste do DDM Blovice. Vylosujeme 3 výherce. Výherci budou zveřejněni v dalším čísle. Příjmení a jméno Škola Tajenka (1) (2) (3) Třída

6 Letní tábor Kořen 2014 Stejně jako v předcházejících letech tak i letos uspořádal Dům dětí a mládeže Blovice letní tábor v Kořenu, kterého se zúčastnilo celkem 111 dětí a osvědčená parta vedoucích a instruktorů. Letošní celotáborová hra se nesla v duchu bájných rytířů kulatého stolu s názvem Rytíři krále Artuše. Cílem letošní celotáborové hry bylo pasovat děti (na začátku tábora panoše) na rytíře. Děti byly rozděleny celkem do osmi oddílů. Slavnostní zahájení tábora letos probíhalo v noci v žáru ohně a pochodní, kdy mezi děti panoše, přišel kouzelník Merlin (Honza Fiala) a pak samotný král Artuš (hlavní vedoucí) se svou družinou rytířských velmistrů (oddílových vedoucích). Od prvního dne se tábor proměňoval v hrad Camelot. Vyrostly zde takové stavby jako trůn krále Artuše, mučírna, chýše kouzelníka Merlina, královské lázně a samozřejmě symbol Camelotu kulatý stůl. Děti si také vyrobily štíty, přilby a každý oddíl si zhotovil svůj vlastní prapor a vytvořil bojový pokřik. Všechny hry v průběhu tábora byly motivovány celotáborovou hrou a tak se prozkoumávalo okolí hradu Camelot, zjišťovalo poselství kouzelníka Merlina, hledaly se zákony krále Artuše, probíhaly rytířské turnaje, hrála se hra Rytíři, nezlob se a plnily se zkoušky jednotlivých rytířů. Vzhledem k tomu, že celý tábor provázelo krásné letní počasí, tak se k radosti všech dětí hojně využíval táborový bazén. Dovolte mi, abych touto cestou poděkoval dětem, které se letošního tábora zúčastnily za to, že vytvořily skvělou partu a nám vedoucím se s nimi opravdu dobře pracovalo. Největší dík ovšem patří těm, kteří se podíleli na přípravě tábora i na jeho zdárném průběhu, tzn. vedoucím, instruktorům, zdravotnicím. Na úplný závěr bych Vás chtěl pozvat na naše táborové webové stránky kde najdete fotky z letošního tábora a kam, prosím, piště své hodnocení tábora, co se Vám líbilo a co naopak nelíbilo. Vaše názory budou pro nás zpětnou vazbou a cennou inspirací do další práce. Mgr. Jan Karásek hlavní vedoucí tábora

7 Dům dětí a mládeže Blovice, tel Podzimní prázdniny Šumava Kdy: Kam: (neděle - středa) Nové Hutě Horská chata Kodrea Cena: 1000,- Kč (v ceně je zahrnuto: ubytování, stravování 5x denně + pitný režim, doprava autobusem, výlety) Ubytování: ve 3 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením Odjezd: Příjezd: Program: S sebou: neděle v 16:30 hodin od DDM středa v 15:30 hodin před DDM výlet k prameni Vltavy, návštěva dětského hřiště u Chalupské slati, hry, soutěže, aj. sportovní nepromokavý oděv (bundu) + obuv, domácí oděv + přezůvky, pyžamo, hygienické potřeby, věci osobní potřeby (léky, karty, hry, aj.), ofocenou kartičku pojištěnce, kapesné dle uvážení rodičů Informace: v DDM Blovice, Šárka Fialová Tel.: , Zájemci se musí přihlásit nejpozději do a zároveň je třeba pobyt zaplatit (později pouze po domluvě).

8 Hrníčková kokosová bábovka 1 1/2 hrnku hladké mouky 1 1/2 hrnku strouhaného kokosu 3/4 hrnku krupicového cukru 1 vanilkový cukr 1 kypřící prášek do pečiva 3/4 hrnku oleje 3/4 hrnku mléka 3 vejce 50 g čokolády máslo na vymazání a mouka na vysypání formy Mouku, kokos, cukr krupicový a vanilkový, prášek do pečiva, olej, mléko a vajíčka důkladně promícháme a nalijeme do vymazané a moukou vysypané bábovkové formy. Do těsta ještě vložíme nalámané kousky čokolády. Pečeme ve vyhřáté troubě při 180 C minut. Pokud těsto plníme do formy na muffiny, do každé formičky vložíme jeden kousek čokolády a pečeme asi 15 minut.

9 Podzimní vyrábění v DDM Blovice Ve středu 29. října 2014 od 9:00 do 12:00 hodin bude pro všechny, kteří se již doma o prázdninách nudí, DDM Blovice bude pořádat PODZIMNÍ VYRÁBĚNÍ. Vyrábět budeme z přírodnin, které pro vás budou připraveny, ale můžete si nějaké i přinést. S sebou si určitě vezměte svačinu, pití, přezůvky a dobrou náladu, těší se na vás Helena Jindrová.

10 Kontakty: Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova Blovice Tel.: Dům dětí a mládeže Domeček Spálené Poříčí Tyršova Spálené Poříčí Tel.:

11 Výsledky dětské výtvarné soutěže Blovice očima dětí Estetické oddělení DDM Blovice připravilo výtvarnou soutěž Blovice očima dětí, která byla uspořádána u příležitosti 730 let od první zmínky o městě Blovice. Vyhodnocení soutěže proběhlo u příležitosti oslav výročí města 6. září 2014 při slavnostní vernisáži v DDM za přítomnosti pana starosty Jana Podušky, naše pozvání přijal i JUDr. Jiří Pospíšil a zúčastnili se i autoři vystavených prací se svými rodiči. Na pěkné ceny přispělo město Blovice z podpory malých grantů neziskovým organizacím. Soutěže zúčastnily děti ze všech blovických školských zařízení za což jim i jejich pedagogům patří velký dík. Soutěžilo se ve třech kategoriích a zde jsou výsledky výběru ze 122 prací, které provedla odborná porota: Kategorie I. žáci do 6-ti let Zvítězilo kolektivní dílko žáků MŠ Blovice ze 3. třídy, na druhém místě se umístili žáci 5. třídy ZŠ Blovice s kolektivní prací Naše město a na třetím místě skončil žák MŠ Spálené Poříčí Vítek Bláha s výkresem s názvem Zámek. Kategorie II. žáci 6 11 let Zvítězila Kristýna Turková s výtvarnou prací s názvem Most v parku, druhá skončila Ivana Vránková s prací s názvem V zámeckém parku a třetí místo obsadil Jan Vránek, který kreslil blovické nádraží. Kategorie III. žáci a studenti let Na prvním místě se umístil Jakub Koňařík s dílkem Západ slunce nad kostelem, na druhém místě se umístila Kateřina Kašparová se zajímavou prací s názvem Svatý Jan Nepomucký a třetí skončila Eliška Beránková s výkresem Pohled na Blovický kostel. Čestná uznání Získali autoři opravdu povedených prací a to Nikol Moravcová, kolektivní práce žáků 3.B ZŠ Blovice, Martina Machtová a Sabina Kalanysová.

12 Dům dětí a mládeže Blovice zve děti do GUMIČKÁRNY S HÁŇOU A ÁĎOU Kdy: Ve čtvrtek 9. října 2014 od 14:00 hodin Kde: DDM Blovice, klubovna č. 2 S sebou: Gumičky, stav na pletení, přezůvky, pití Zveme všechny příznivce gumičkování na vyrábění s námi. Přijďte si vyrobit náramek, přívěšek, prstýnek a jiné krásné věci. Přineste nejen své výrobky na ukázku, ale třeba i gumičky na výměnu. Moc se na vás těšíme!!! Hana Herboltová a Adéla Tesařová Informace: DDM Blovice, Jana Herboltová (tel.: , )

13 Jezdecký tábor v DDM Blovice Již 19 let pořádá DDM Blovice a Jezdecký klub Úslavan společně letní tábor pro děti nejen z Blovic, ale i z celého Plzeňského a Středočeského kraje. Celkem 25 dětí se letos opět sešlo na začátku prázdnin na táboře, na který se mnozí vrací každý rok a někteří na doporučení kamarádů si přijeli vyzkoušet léty osvědčený tábor. Letos se sešla skupina starších dívek, které každý den dopoledne chodily na jízdárnu, kde se pod vedením zkušených trenérů věnovaly výuce o koních a jízdě na koních. Některé byly již zkušenými jezdkyněmi, některé se postupně vše učily. Velké poděkování patří paní Vladimíre Davídkové, panu Václavu Háčkovi, paní Evě Peroutkové a slečně Janě Honzové, kteří vedli jezdecké výcviky. Pracovnice DDM Blovice se staraly o táborový program mimo ježdění, takže jsme si zahrály různé hry, které vycházely z celotáborové hry Cesta kolem světa za 80 dní, dělaly jsme táboráky, chodily na výlety a vyráběly jsme náramky, šperky a kreslily jsme blovická zákoutí do výtvarné soutěže. Nakonec tábora naši kamarádi a rodiče zhlédli ukázku z toho co se děvčata na jízdárně naučila za 12 dní tábora a poslední dva dny pokročilejší jezdkyně tábořily přímo u ohrady s koňmi a vyrážely na vyjížďky do okolí. Letošní tábor byl opět pohodový, všechna děvčata si tábor užila a určitě se do Blovic příští rok vrátí.

14 Přehled kroužků DDM Blovice Nabídka pro školáky Klub Chobotnice Jezdecký kroužek Robinsoni Floorball Volejbal Moderní gymnastika Doučování německého jazyka Hopíci Aerobic mini Kroužek stepu Rybářský kroužek Výtvarný kroužek Dívčí klub Torzo breakers Scandall P.S. Dance aerobic Deskové hry Angličtina pro děti Paličkování Orientální tance (Safira, Sajuri) Stolní tenis Fitněnky Kroužek karate Kroužek juda Futsal (sálová kopaná) Volné plavání pro školní děti Hudební angličtina Kroužek mladých hasičů Aerobic junior Chovatel drobného zvířectva Kroužek Ferdy Mravence Tvořivé dílny Kroužek šikovných rukou Scandall mini Mažoretky P.S. Dance step Kytarový kroužek Kroužek vaření Ufo dance company Floorballový tým FbC Speed Eagles Bl. Mateřské centrum BAMBULE Malý Kutílek Jóga pro těhotné Volné plavání rodičů s dětmi Jóga pro děti Předškoláček Bambule Princezny Nabídka pro dospělé Paličkování pro dospělé Cvičení na trampolínách Judo pro dospělé AF training Posilovna Country tance pro dospělé Jóga pro dospělé Floorball pro dospělé a děti

15 JK Úslavan Blovice Vás srdečně zve na HUBERTOVU JÍZDU která se koná 25. října V 10:00 hodin zahájení s přípitkem a poté start Lovecké jízdy na louce v Cecimě - Okolo 16:00 hodin závěrečné Halalí na stejném místě - Večer přátelské posezení a soud Svatého Huberta s předáním cen, hudbou i tancem v hospůdce ve Štítově Zveme jezdce i návštěvníky

16 Výherci z minulého čísla: Václav Herbolt (ZŠ Blovice, 2.C) Michal Šimána (ZŠ Blovice, 3.A) Veronika Bařinková (ZŠ Blovice, 4.A) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde ve středu 5. listopadu 2014 Uzávěrka v pondělí 27. října 2014

Příští číslo vyjde ve středu 7. září 2016

Příští číslo vyjde ve středu 7. září 2016 Výherci z minulého čísla: Na tomto místě najdete výherce LUŠŤOVKY Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde ve středu 7. září 2016 Uzávěrka v pondělí 3. října

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Říjen 2011 TŘÍDNÍ UČITEL 1. Třídní učitel má pravdu. 2. Třídní učitel má vždy pravdu. 3.

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Září 2009 Příští číslo vyjde v pondělí 5. října 2009 Uzávěrka v pátek 25. září 2009 Dům dětí

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Září 2012 Prázdniny ve školním roce 2012/2013 Podzimní prázdniny 25. října 26. října 2012

Více

Příští číslo vyjde ve středu 2. listopadu 2016

Příští číslo vyjde ve středu 2. listopadu 2016 Výherci z minulého čísla: Václav Roj (ZŠ Blovice, 2.B) Jan Jandík (Gymnázium Blovice) Václav Herbolt (ZŠ Blovice, 4.C) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Únor 2012 Vtípky Mami, víš kolik zubní pasty je v jedné tubě? Maminka: Nevím! Dítě: Já už

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2013 Tradiční a možná i netradiční velikonoční zvyky Škaredá středa V tento den se

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Říjen 2012 Dům dětí a mládeže Blovice, tel. 371 522 159 Podzimní prázdniny Šumava Kdy:!!!

Více

Příští číslo vyjde v pátek 2. prosince 2016

Příští číslo vyjde v pátek 2. prosince 2016 Výherci z minulého čísla: Jakub Úbl (ZŠ Blovice, 2.D) Martin Král (ZŠ Blovice, 3.D) Pavel Stehlík (ZŠ Blovice, 5.A) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde

Více

LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ KARATE OLOMOUC 13. - 18.7. 2015 Zasíláme doplňující informace o letním soustředění: Datum: od 13.7. 2015 (pondělí) do 18.7.2015 (sobota) Místo konání: Chata JUNIOR, Kunčice 14, Staré

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Květen 2013 RYBÁŘSKÉ DĚTSKÉ ZÁVODY Kdy: V sobotu 25. května 2013 od 8:00 do 12:00 hodin.

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Leden únor 2013 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice pořádá v době pololetních

Více

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203 Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203 Plán práce na školní rok 2013 2014 platný od 1. 9. 2013 zpracovala Bc. Eliška Ziková 1. Pravidelná zájmová činnost Při DDM bude letos pracovat

Více

ženy dorost

ženy dorost CHKO Podblanicko 4 km pod horou Blaník, 2 km Louňovice pod Blaníkem, okr. Benešov, cca 75 km od Prahy i Kolína Termín soustředění: 1. 8. 09 15. 8. 09 přípravky, muži 1.8. 09 7.8. 09 ženy 7.8. 09 15.8.09

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2012 Chobotnice pro vás našla básničku od Natálie Čačíkové Dětská sněženka Maminko,

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2014 Pro chytré hlavičky BŘEZEN Březen je podle gregoriánského kalendáře třetí měsíc

Více

Olga Žáková tel. 604/

Olga Žáková tel. 604/ 2019 www.dcinferno.cz Olga Žáková tel. 604/636839 zakova@dcinferno.cz Termíny tábora/soustředění: 1.turnus 3.8.2019 10.8.2019 DISCO a STREET MINI - rok narození 2012, 2013, 2014 DISCO a STREET DĚTI rok

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Listopad 2012 Trocha podzimní poezie Čas podzimní, co po svém činí, usadil se jako jiní na

Více

LETNÍ TÁBORY 2011 Vážení rodiče, milé děti! Dovolujeme si Vás pozvat na letní tábory, které jsme připravili v naší již 20.sezóně. Tábory pořádáme v rekreačním středisku Blaník (okr. Benešov), který je

Více

Příští číslo vyjde v pondělí 3. prosince 2012

Příští číslo vyjde v pondělí 3. prosince 2012 Výherci z minulého čísla: Hana Páralová (ZŠ Blovice, 2.A) Jiří Trojánek (ZŠ Blovice, 5.A) Šimon Vlach (ZŠ Blovice, 2.A) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Únor 2015 PEČENÉ KUŘE SE SLANINOU A MANDLEMI (podle Karolíny domácí kuchařky) Suroviny: 100

Více

Olga Žáková

Olga Žáková 2018 www.dcinferno.cz Olga Žáková tel. 604/636839 zakova@dcinferno.cz Termíny tábora/soustředění: 1.turnus 28.7.2018 4.8.2018 Soutěžní skupina MINI Soutěžní skupina DĚTI Přípravky disco dance a street

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2015 Březnová básnička BŘEZEN Dagmar Vysoká Když se březen vydaří, je to krásné předjaří.

Více

DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E

DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E LETNÍ SOUSTŘEDKO 2018 1. TERMÍN: 14.7.2018-21.7.2018 DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E OBROVSKY SE TĚŠÍME NA LÉTO A S NÍM BLÍŽÍCÍ SE 15. LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ FANTASY DANCE

Více

PROVOZNÍ ŘÁD DDM VĚTRNÍK

PROVOZNÍ ŘÁD DDM VĚTRNÍK PROVOZNÍ ŘÁD DDM VĚTRNÍK Dům dětí a mládeže Větrník, Liberec, příspěvková organizace Riegrova 16, 460 01 Liberec 1 IČO: 712 945 11 Vypracovala: Mgr. Marta Kultová Platnost od 1. 9. 2016 PROVOZNÍ ŘÁD DDM

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Leden 2012 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice LETNÍ TÁBOR KOŘEN 2012

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Únor 2014 Vtípek Parta nářadí chce jet na výlet. Všichni už sedí v autobusu, jen kladivo

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Červen 2014 Přijde zajíc do cukrárny a povídá: Jakou máte zmrzlinu? Cukrář na to: jahodovou,

Více

PROPOZICE LETNÍHO KEMPU

PROPOZICE LETNÍHO KEMPU PROPOZICE LETNÍHO KEMPU AKADEMIE KARATE VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ 18. - 25.7. 2015 Horní Bečva, Hotel Kahan 1 Na základě vaší přihlášky Vám zasíláme doplňující informace o kempu Datum: 18.7. 2015 sobota - 25.7.2015

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Leden 2014 Autor: Dagmar Vysoká LEDEN Tak už je tu zase leden, ten, co vládne sněhem, ledem.

Více

Do sekce prázdniny Letní činnost 2010

Do sekce prázdniny Letní činnost 2010 Do sekce prázdniny Letní činnost 2010 Letní soustředění judistů Sportovní soustředění judistů ve spolupráci s JK Plzeň. Pobytový stanový tábor s výcvikem juda pod dohledem zkušených trenérů. Letní tématický

Více

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk, příspěvková organizace Rybniční 203

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk, příspěvková organizace Rybniční 203 Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk, příspěvková organizace Rybniční 203 Plán práce na školní rok 2017 2018 zpracovala Bc. Eliška Ziková I. Identifikační údaje Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Nabídka mimoškolní činnosti ve školním roce 2010/2011

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Nabídka mimoškolní činnosti ve školním roce 2010/2011 Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Nabídka mimoškolní činnosti ve školním roce 2010/2011 Letní činnost 2011 Letní tématický tábor na táborové základně

Více

Příští číslo vyjde ve středu 4. března 2015

Příští číslo vyjde ve středu 4. března 2015 Výherci z minulého čísla: Jan Palacký (ZŠ Blovice, 4.A) Eliška Pokorná (ZŠ Blovice, 3.C) Matylda Niklová (ZŠ Blovice, 4.A) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2017 JARO Jaro, zastarale vesna, je jedno ze čtyř ročních období. V mírném pásu se

Více

ZCELA NOVÝ SYSTÉM ON-LINE PŘIHLAŠOVÁNÍ DO ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ VE ŠKOLNÍM ROCE 2015/2016

ZCELA NOVÝ SYSTÉM ON-LINE PŘIHLAŠOVÁNÍ DO ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ VE ŠKOLNÍM ROCE 2015/2016 ZCELA NOVÝ SYSTÉM ON-LINE PŘIHLAŠOVÁNÍ DO ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ VE ŠKOLNÍM ROCE 2015/2016 2. září 2015 spustíme zcela nový ON-LINE přihlašovací systém do našich zájmových kroužků, akcí i táborů formou tzv.

Více

NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti na školní rok 2017/2018

NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti na školní rok 2017/2018 NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti na školní rok 2017/2018 Jazykové kroužky ANGLIČTINA 1.třídy ANGLIČTINA 2.třídy Mgr. Anna Kubálková Mgr. Radka Gregorová Po 12,00 12,45 hod. Po 13,00

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Květen 2010 JUDO Nábor do kroužku juda Kroužek juda při DDM Blovice zve nové zájemce mezi

Více

Příští číslo vyjde v pondělí 1. prosince 2014

Příští číslo vyjde v pondělí 1. prosince 2014 Výherci z minulého čísla: Lucie Červená (ZŠ Blovice, 1.B) Václav Roj (MŠ Blovice) Terezie Heřmanová (ZŠ Blovice, 6.B) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Duben 2016 MÁJE Máje, májka nebo máj je označení ozdobeného kmene stromu, který tvoří ústřední

Více

Časopis MŠ. Říjen 2014

Časopis MŠ. Říjen 2014 Základní škola a Mateřská škola Ústí nad Labem, Jitřní 277, příspěvková organizace Časopis MŠ Říjen 2014 Vydává: Mateřská škola Ústí nad Labem Brná Sebuzínská 42 Tel: 475 541 175 Mobil: 720 619 239 http://www.zsamsbrna.cz/

Více

Příští číslo vyjde v pondělí 6. dubna 2009

Příští číslo vyjde v pondělí 6. dubna 2009 Výherci z minulého čísla: Jana Hellerová (ZŠ Blovice, 3.A) Lucie Mašková (ZŠ Blovice, 4.B) Karolína Kuželová (ZŠ Blovice, 5.C) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice Příští

Více

Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR. Budovatelů 1229, Hlinsko

Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR. Budovatelů 1229, Hlinsko Středisko volného času POHODA A POHODA COOL pořádá během jarních prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Datum konání: 4. 2. 2019-8. 2. 2019 Místo konání: SVČ POHODA A POHODA COOL Budovatelů 1229, Hlinsko Denní doba

Více

LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU. Strmilov 7. 14. 7. 2013

LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU. Strmilov 7. 14. 7. 2013 Sdružení evangelické mládeže v České republice Jungmannova 9 110 00 Praha 1 info@semcr.cz http://semcr.cz/ IČ: 270 31 225 číslo účtu: 2700382555/2010 LETNÍ KEMP MLÁDEŽE POD JEDNOU STŘECHOU Strmilov 7.

Více

okres Plzeň-jih, Nádražní 722, Stod

okres Plzeň-jih, Nádražní 722, Stod okres Plzeňjih, Nádražní 722, 33301 ROZVRH ZÁJMOVÝCH ÚTVARŮ na školní rok 2016/2017 www.ddmstod.cz mddmstod@volny.cz Pondělí 1 Angličtina 2 Bosu pro děti + taneční rytmika Zálesák 3 16.30 4 Angličtina

Více

!! Zápis :00-17:00 hod.

!! Zápis :00-17:00 hod. !! Zápis 2.5.2017 13:00-17:00 hod. Zápis do naší MŠ na školní rok 2017/18 se bude konat 2.5. 2017 od 13:00-17:00 hodin v budově MŠ Bílá. S sebou přineste vyplněnou Žádost o přijetí a Evidenční list s potvrzením

Více

SELECTION, HEAT, PISTONS, BLAZERS, HORNETS, MAVERICKS, BULLS

SELECTION, HEAT, PISTONS, BLAZERS, HORNETS, MAVERICKS, BULLS LETNÍ SOUSTŘEDKO 2019 2. TERMÍN: 17.8.2019-24.8.2019 SELECTION, HEAT, PISTONS, BLAZERS, HORNETS, MAVERICKS, BULLS OBROVSKY SE TĚŠÍME NA LÉTO A S NÍM BLÍŽÍCÍ SE 16. LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ FANTASY DANCE STUDIA!

Více

LETNÍ PRÁZDNINY 2018

LETNÍ PRÁZDNINY 2018 Základní škola, Petlérská 447 Klášterec nad Ohří, okres Chomutov tel / fax: +420 474 375 872, E-mail: ddm.volnasek@seznam.cz, http://volnasek.klnet.cz/ LETNÍ PRÁZDNINY 2018 PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR č.1: Pojďte

Více

Nabídka zájmových útvarů

Nabídka zájmových útvarů Nabídka zájmových útvarů 2014-2015 Nabídka zájmových útvarů ve školním roce 2014-2015 Název ZÚ Programová náplň Věk Junior Ranger Anglická škola Studio Mandragora seznamování s prací informační a strážní

Více

Iva a Honza Šnajderovi

Iva a Honza Šnajderovi B U L L E T I N 12/2015 Vážení rodiče, milí přátelé, dostalo se k Vám první číslo našeho malého bulletinu. Rádi bychom Vás informovali co je ve Filia klubu a Filiánku nového. Filia klub působí v Brně již

Více

KAMARÁD. prázdniny se určitě vydařily jako každým rokem a je tu opět škola - HURÁ. Nachystali jsme

KAMARÁD. prázdniny se určitě vydařily jako každým rokem a je tu opět škola - HURÁ. Nachystali jsme Dům dětí a mládeže Třešť ZÁŘÍ 2017 Kontakt : telefonní číslo 567 224 986 E mail: ddm@zs-trest.cz Web: www.zs-trest.cz KAMARÁD Časopis plný zábavy, informací, soutěží a dobrých rad. Ahoj holky a kluci,

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Září 2011 MOKRÉ ŘEZY Suroviny: 4 vejce 20 dkg hladké mouky 15 dkg cukru krystal 1 prášek

Více

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme Místo: Letní koupaliště Litoměřice / Kalich Aréna Litoměřice Termín: 16. 21. 8. 2015 (neděle - pátek, tedy 5 nocí) Ubytování: ubytováni budeme v prostorách městského koupaliště, budeme to tak mít blíže

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Nabídka mimoškolní činnosti ve školním roce 2015/2016 Prázdniny ve školním roce 2015/2016 Podzimní prázdniny

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Červen 2013 Léto s DDM Blovice 5. července 15. července 2013 Jezdecký tábor v Blovicích 8.

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Září 2013 DOMEČEK SPÁLENÉ POŘÍČÍ ddm-spaleneporici@centrum.cz www.ddm-blovice.cz/sp.porici

Více

Dům dětí a mládeže při ZŠ Karla IV. Nový Bydžov. Výchovný plán letního tábora PLÁTĚNÁ OSADA. Místo konání: Splzov u Železného Brodu

Dům dětí a mládeže při ZŠ Karla IV. Nový Bydžov. Výchovný plán letního tábora PLÁTĚNÁ OSADA. Místo konání: Splzov u Železného Brodu Dům dětí a mládeže při ZŠ Karla IV. Nový Bydžov Výchovný plán letního tábora PLÁTĚNÁ OSADA Místo konání: Splzov u Železného Brodu Termín: 26.7.-10.8.2013 Typ tábora: stálý,ubytování ve stanech s podsadou

Více

NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti

NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti na školní rok 2018/2019 Den ZÁPIS do zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti na školní rok 2018/2019 bude probíhat v tyto dny: Knihovna 1.

Více

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE 1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR (8.-12.7.2019) Začátek tábora: pondělí 8. července od 7:00 do 8:00 hodin v SVČ Mozaika. Vyzvedávání dětí: Každý den je vyzvedávání dětí mezi 15:30 16:00 hodinou. v prostorách tělocvičny.

Více

LETNÍ VÝTVARNÁ DÍLNA SLOUP V ČECHÁCH Informace pro rodiče:

LETNÍ VÝTVARNÁ DÍLNA SLOUP V ČECHÁCH Informace pro rodiče: LETNÍ VÝTVARNÁ DÍLNA SLOUP V ČECHÁCH Informace pro rodiče: Výtvarný ateliér Schrödingerova institutu připravil pro děti od 10 do 15 let letní pobytovou výtvarnou dílnu. Ubytováni budeme v rekreačním středisku

Více

Příští číslo vyjde v pondělí 9. září Výherci z minulého čísla:

Příští číslo vyjde v pondělí 9. září Výherci z minulého čísla: Výherci z minulého čísla: Anna Sýkorová (ZŠ Blovice, 2.A) Petra Lajpoldová (ZŠ Blovice, 2.B) Patricie Houšková (ZŠ Chocenice, 5.) Václav Šlajs (ZŠ Blovice, 3.C) Vladyslav Murnyk (ZŠ Blovice, 5.B) Výherci

Více

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE Na fotbalový kemp u moře se každoročně sjíždějí hráči z celé České republiky. Velkou výhodou je poloha našeho zázemí. Hotel se nachází 150 metrů od písečné pláže. Pozvolný vstup do

Více

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Pozvánka na basketbalový turnaj 3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Termín: 26. 28. 12. 2014 (pátek až neděle) Centrem místa konání: Městská sportovní hala Plzeň, Úslavská 75 Kategorie: U10

Více

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA DOMEČEK SPÁLENÉ POŘÍČÍ 2012/2013

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA DOMEČEK SPÁLENÉ POŘÍČÍ 2012/2013 HODNOTÍCÍ ZPRÁVA DOMEČEK SPÁLENÉ POŘÍČÍ 2012/2013 1 HODNOTÍCÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 v DDM Spálené Poříčí v letošním školním roce pokračovala činnost Domečku ve Spáleném Poříčí a připravili jsme

Více

ZPRAVODAJ 2010/3. Obsah: 1. Fotbalové dovednosti 2010 2. Florbalové dovednosti 2010 3. Hry Orla 2010 4. Tábor FICEP 2010 5.

ZPRAVODAJ 2010/3. Obsah: 1. Fotbalové dovednosti 2010 2. Florbalové dovednosti 2010 3. Hry Orla 2010 4. Tábor FICEP 2010 5. Obsah: 1. Fotbalové dovednosti 2010 2. Florbalové dovednosti 2010 3. Hry Orla 2010 4. Tábor FICEP 2010 5. Orelská akademie Sestry a bratři, Toto číslo zpravodaje věnujeme pozvánkám na plánované sportovní

Více

Zahajovací schůzky s rodiči - HP ALFA Pokud je zahajovací schůzka v rámci první hodiny, prosíme, aby s sebou děti měly přezůvky!

Zahajovací schůzky s rodiči - HP ALFA Pokud je zahajovací schůzka v rámci první hodiny, prosíme, aby s sebou děti měly přezůvky! Zahajovací schůzky s rodiči - HP ALFA Pokud je zahajovací schůzka v rámci první hodiny, prosíme, aby s sebou děti měly přezůvky! Název kroužku Den Čas ZS/výuka místo poznámka Aerobik - mladší 3.10. 16:00

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2010 Rok utekl jako voda a máme tady zase RUBIKON. Těšíte se? Určitě ano. Mnozí pátráte

Více

Plán pravidelných volnočasových aktivit domova mládeže v rámci primární prevence sociálně patologických jevů ve školském zařízení

Plán pravidelných volnočasových aktivit domova mládeže v rámci primární prevence sociálně patologických jevů ve školském zařízení Plán pravidelných volnočasových aktivit domova mládeže v rámci primární prevence sociálně patologických jevů ve školském zařízení Školní rok SPORT A ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL Zájmová činnost: Vychovatel: Budova:

Více

Přírodovědné a EVVO: Sportovní a pohybové: Název Věk Místo Den Školné Vedoucí informační schůzka Myslivecká chata Myslivecký při MS "Včelín" Louky

Přírodovědné a EVVO: Sportovní a pohybové: Název Věk Místo Den Školné Vedoucí informační schůzka Myslivecká chata Myslivecký při MS Včelín Louky Přírodovědné a EVVO: Název Věk Místo Den Školné Vedoucí informační schůzka Myslivecká chata Myslivecký při MS "Včelín" Louky 6-12 let Louky dle dohody 700,- M. Hiblerová 9.9. v 15:30 DDM Družstevní Rybářský

Více

Nabídka mimoškolní činnosti ve školním roce 2012/2013

Nabídka mimoškolní činnosti ve školním roce 2012/2013 Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Nabídka mimoškolní činnosti ve školním roce 2012/2013 Letní činnost 2013 Letní táborová škola jezdectví v Blovicích

Více

KURANĎÁČEK č. 38. květen 2015 MATEŘSKÁ ŠKOLA PRAHA 5 BARRANDOV KURANDOVÉ 669. Pracujeme v programu

KURANĎÁČEK č. 38. květen 2015 MATEŘSKÁ ŠKOLA PRAHA 5 BARRANDOV KURANDOVÉ 669. Pracujeme v programu KURANĎÁČEK č. 38 květen 2015 MATEŘSKÁ ŠKOLA PRAHA 5 BARRANDOV KURANDOVÉ 669 Pracujeme v programu www.mskurandove.cz info@mskurandove.cz Tel: 251 819 468, 724 341 771 Fax: 251 814 39 Vážení rodiče, ve dnech

Více

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme Místo: Letní koupaliště Litoměřice / Kalich Aréna Litoměřice Termín: 14. 19. 8. 2016 (neděle - pátek, tedy 5 nocí) Ubytování: ubytováni budeme v prostorách městského koupaliště, budeme to tak mít blíže

Více

Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem

Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem Přihláška na letní dětský tábor ORLÍK VYSTRKOV 2017 Termín : 16. 22. července 2017 Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem Údaje o dítěti Jméno:, příjmení:.. Adresa trvalého bydliště:...

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 Školní rok 2015-2016 začíná v úterý 1.září 2015 první pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 28.ledna 2016 druhé pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 30. Června 2016 Prázdniny

Více

Dobrý den! Přihlašte se! Co se dělo?

Dobrý den! Přihlašte se! Co se dělo? Zpravodaj Domu dětí a mládeže Velké Meziříčí 29.4. 2015 Ročník 1, číslo 4 Dobrý den! Vkvětnu dobíháme do cílové rovinky, atodoslova. Čeká nás spoustu sportovních akcí ahlavně finále: naše domečkovská Akademie,

Více

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2018/2019

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2018/2019 NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2018/2019 Nabídka kroužků na školní rok je též k dispozici na www.zs33plzen.cz Forma úhrady poplatků za kroužky: v hotovosti při 1. hodině kroužku nebo na účet školy:

Více

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2015 18. 7. 1. 8. 2015. Informace pro rodiče a děti. o táboře a jeho okolí. odjezdu a platbě. kontaktech.

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2015 18. 7. 1. 8. 2015. Informace pro rodiče a děti. o táboře a jeho okolí. odjezdu a platbě. kontaktech. LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR BRLOH 2015 18. 7. 1. 8. 2015 Informace pro rodiče a děti o táboře a jeho okolí odjezdu a platbě kontaktech vybavení dětí PÁR SLOV ÚVODEM PRO RODIČE Tábor se nachází v klidném prostředí

Více

Přeshraniční spolupráce mládeže Informace o projektu. Datum projektu: od 3.8. (pondělí) 2015 do 9.8.2015(neděle) celkem 7 dní

Přeshraniční spolupráce mládeže Informace o projektu. Datum projektu: od 3.8. (pondělí) 2015 do 9.8.2015(neděle) celkem 7 dní CPDM, o.p.s. Centrum pro pomoc dětem a mládeži, o.p.s. Český Krumlov CZ-381 01 Český Krumlov Špičák 114 Tel. / fax 380 712 427 E-mail:cpdm@icmck.cz www.cpdm.cz Přeshraniční spolupráce mládeže Informace

Více

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE DĚTI V AKCI 2018 8. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY TANEČNÍCH A SPORTOVNÍCH SKLADEB Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 7. 4. 2018 Místo: Určeno pro: Hudební doprovod: Hodnocení: Startovné:

Více

PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016

PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 Hotel Aurum***, Černý Důl 25. 30. 10. 2016 CENÍK PLAVECKÉHO SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 Šestidenní pobyt v hotelu AURUM***, Černý Důl 25. 30. 10. 2016 Dospělá osoba:

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Květen 2014 Vyčerpaný lovec se potácí divočinou a na jedné mýtině vidí malé tábořiště se

Více

Obsah: 1. Oslavy 100 let Orla 2. Doškolení florbalových trenérů - 3. Divadelní dílna 4. Výzva EHR 5. Orel na Facebooku Přidejte se.

Obsah: 1. Oslavy 100 let Orla 2. Doškolení florbalových trenérů - 3. Divadelní dílna 4. Výzva EHR 5. Orel na Facebooku Přidejte se. Obsah: 1. Oslavy 100 let Orla 2. Doškolení florbalových trenérů - 3. Divadelní dílna 4. Výzva EHR 5. Orel na Facebooku Přidejte se Sestry a bratři, Přinášíme vám v tomto zpravodaji informace o aktivitách,

Více

INFORMAČNÍ LIST č. 11 - OBEC HORNÍ KNĚŽEKLADY. ORANŽOVÝ ROK 2014 - Generální sponzor akcí je SKUPINA ČEZ.

INFORMAČNÍ LIST č. 11 - OBEC HORNÍ KNĚŽEKLADY. ORANŽOVÝ ROK 2014 - Generální sponzor akcí je SKUPINA ČEZ. INFORMAČNÍ LIST č. 11 - OBEC HORNÍ KNĚŽEKLADY Vážení spoluobčané, přestože se na základě rozhodnutí Vlády ČR dostavba Jaderné elektrárny Temelín de-facto zastavila, Skupina ČEZ v podpoře regionu pokračuje

Více

Příměstské tábory v Polici nad Metují 2018: 5 týdnů, 5 táborů, 87 dětí, 6 lektorů - Broumovsko

Příměstské tábory v Polici nad Metují 2018: 5 týdnů, 5 táborů, 87 dětí, 6 lektorů - Broumovsko Město Police nad Metují získalo dotaci na pořádání příměstských táborů. Dotace byla poskytnuta z operačního programu Zaměstnanost a byla poskytnuta prostřednictvím MAS Stolové hory. Každoročně, po dobu

Více

Autor: Ossis - http://gimik.borec.cz. Itinerář OBSAH: PŘÍLOHY: 1)Orientační plán Kutné Hory 2)Seznam památek 3)Ceník Pražského hradu - 1 -

Autor: Ossis - http://gimik.borec.cz. Itinerář OBSAH: PŘÍLOHY: 1)Orientační plán Kutné Hory 2)Seznam památek 3)Ceník Pražského hradu - 1 - Itinerář OBSAH: Obsah: Úvod: 1.den: 2.den: 3.den: 4.den: 5.den: 6.den: 7.den: Shrnutí: Prameny čerpání: 1.strana 2.strana 3.strana 4.strana 5.strana 6.strana 7.strana 8.strana 9.strana 9.strana 10.strana

Více

LT MH SDH Líně 2014 26.7.2014 2.8.2014

LT MH SDH Líně 2014 26.7.2014 2.8.2014 Zabezpečení: Vedoucí: hlavní vedoucí: Martin Zavřel vedoucí: Petr Keramidas David Šmůla pomocníci zdravotník: Jaroslav Vosátka Lucie Mikešková M. Vosátková Ubytování: Chatový ráj Komorník GPS: 49 8'5.114"N,

Více

V ZEMI DRAČÍCH CÍSAŘŮ

V ZEMI DRAČÍCH CÍSAŘŮ V ZEMI DRAČÍCH CÍSAŘŮ 3.-16. srpna 2014 Chedrbí (okr. Čáslav) Vážení zájemci, tento tábor je určen jakémukoli dítěti, které chce zažít spoustu zábavy a dobrodružství. Vyzkoušet si žít čtrnáct dní v přírodě,

Více

Tradiční LETNÍ TÁBORY 2016

Tradiční LETNÍ TÁBORY 2016 Taneční centrum Z.I.P.Písek pořádá Tradiční LETNÍ TÁBORY 2016 1. Pobytový tábor v RZ OLŠINA NA ŠUMAVĚ - 16.-23.7.2016 2. Příměstský tábor 1.-5.8.2016 v tanečních prostorách TC Z.I.P.Písek -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

KVĚTEN Vrchol sportovních her 4x4 za účasti našich žáků, výměnné pobyty s partnerskými školami z německého Mellendorfu a Wittenbergu nebo další z barevných dnů v 1.A... To je jen ochutnávka aktivit naší

Více

Český červený kříž OS Děčín

Český červený kříž OS Děčín Český červený kříž OS Děčín pořádá od 20.4. do 24.4.2015 Oblastní studijní středisko pro děti od 7 15 let v rekreačních středisek OS TOK MAXOV Sloup v Čechách Ubytování : v budově Doprava : autobusem Stravování

Více

Informace o letním soustředění plaveckého oddílu SK Motorlet Praha v Mariánských Lázních

Informace o letním soustředění plaveckého oddílu SK Motorlet Praha v Mariánských Lázních Informace o letním soustředění plaveckého oddílu SK Motorlet Praha v Mariánských Lázních Termín konání: od pátku 24.8. do soboty 1.9.2012, sraz 24.8. v 8:00 u bazénu, návrat 1.9. okolo 16:00. Ubytování:

Více

Kurz španělštiny ve Valencii.

Kurz španělštiny ve Valencii. Kurz španělštiny ve Valencii. Valencie Valencie se nachází na středomořském pobřeží Španělska, je to moderní město plné historie i kultury. Výborné klima, písčité pláže, i, navíc, obrovské množství kulturních

Více

NABÍDKA KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2019/2020

NABÍDKA KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 NABÍDKA KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 BUDOVA TYRŠOVO NÁBŘEŽÍ 801, 760 01 ZLÍN (u Dřevnice) Jana Mašková - j.maskova@ddmastra.cz, tel.: 725 099 186 Marian Greš - m.gres@ddmastra.cz, tel.: 778 097 976

Více

TANEČNÍ SOUSTŘEDĚNÍ. 27.červenec- 2.srpen 2014 Street dance - Dance Clip Club - Mažoretky - Společenský tanec

TANEČNÍ SOUSTŘEDĚNÍ. 27.červenec- 2.srpen 2014 Street dance - Dance Clip Club - Mažoretky - Společenský tanec TANEČNÍ SOUSTŘEDĚNÍ v MĚSTEČKU TRNÁVKA 2014 27.červenec- 2.srpen 2014 Street dance - Dance Clip Club - Mažoretky - Společenský tanec Pořadatelé: Taneční škola A+A Mědílkovi, Klub společenských tanců Aleše

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace. vydává školní časopis

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace. vydává školní časopis MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace vydává školní časopis č.25/2018 Vážení rodiče a milé děti, čas letí jako voda a my se znovu setkáváme na konci 1. pololetí školního roku.

Více

Tradiční LETNÍ TÁBORY 2015

Tradiční LETNÍ TÁBORY 2015 Taneční centrum Z.I.P.Písek pořádá Tradiční LETNÍ TÁBORY 2015 1. Pobytový tábor v RZ OLŠINA NA ŠUMAVĚ - 12.-19.7.2015 2. Příměstský tábor 3.-7.8.2015 v tanečních prostorách TC Z.I.P.Písek -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Aplikované pohybové aktivity,volný čas a sport Olomouc,Tř.Míru 115,PSČ 771 11,pod záštitou České hiporehabilitační společnosti v ČR

Aplikované pohybové aktivity,volný čas a sport Olomouc,Tř.Míru 115,PSČ 771 11,pod záštitou České hiporehabilitační společnosti v ČR Aplikované pohybové aktivity,volný čas a sport Olomouc,Tř.Míru 115,PSČ 771 11,pod záštitou České hiporehabilitační společnosti v ČR Závazná přihláška Na rekondiční letní tábor s hiporehabilitací (paravoltiží)

Více

Přeshraniční spolupráce mládeže 2018

Přeshraniční spolupráce mládeže 2018 CPDM, o.p.s. Centrum pro pomoc dětem a mládeži, o.p.s. Český Krumlov CZ-381 01 Český Krumlov T.G.Masaryka 114 Tel. / fax 380 712 427 E-mail:cpdm@icmck.cz www.cpdm.cz Přeshraniční spolupráce mládeže 2018

Více

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE DĚTI V AKCI 2019 9. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY TANEČNÍCH A SPORTOVNÍCH SKLADEB Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 30. 3. 2019 Místo: Určeno pro: Hudební doprovod: Hodnocení: Startovné:

Více

LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2014 CHŘENOVICE osada METEOR

LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2014 CHŘENOVICE osada METEOR LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2014 CHŘENOVICE osada METEOR Termín: Letní sportovní Camp proběhne od 16.6.2014 22.6.2013 Nástup : Pondělí - 16.6.2013 do 9:00 hod. Odjezd: Neděle - 22.6.2013 v 15:00 hod. Sraz

Více