Barevná řešení. Produktivita pracovní skupiny. Laserová barevná multifunkční zařízení Lexmark řady X548

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Barevná řešení. Produktivita pracovní skupiny. Laserová barevná multifunkční zařízení Lexmark řady X548"

Transkript

1 Laserová barevná mutifunkční zařízení Lexmark řady X548 Barevná řešení. Produktivita pracovní skupiny. Řada Lexmark X548 Řada Lexmark X548 přináší středně vekým pracovním skupinám vynikající funkce barevného tisku, řešení produktivity, zabezpečení a veký dotykový dispej v kompaktním provedení. Barva DOTYKOVÁ OBRAZOVKA KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAX Řešení OBOUSTRANNÝ TISK Až 23 str./min. Síť

2 Řada Lexmark X548 : Kíčové funkce Funkce, které optimaizují vaší práci 5 Barevné aserové zařízení Lexmark X548de s voitenou zásuvkou Duo na 550 istů s víceúčeovým podavačem na 100 istů, zásuvku na 550 istů a skříň Swive. 6 1) Intuitivní barevná dotyková obrazovka Veká 17,8cm (7 ) barevná dotyková obrazovka vám umožňuje ovádat mutifunkční zařízení snadno prostřednictvím intuitivní navigace a přístupu k řešením pracovního toku a zástupcům. 2) Oboustranný automatický podavač dokumentů Ušetřete čas skenováním obou stran dokumentu s vekými možnostmi barevného skenování a vstupní kapacitou až 50 stran. 3) Přímé USB připojení Přední USB port umožňuje okamžitý náhed, tisk a skenování a je kompatibiní s mnoha formáty souborů tisknutených obrázků. 4) Řešení Lexmark Snižte nepotřebný tisk a zjednodušte pracovní procesy díky apikacím řešení předinstaovaným na vaše zařízení. Vyberte dodatečná řešení Lexmark, která spňují vaše unikátní potřeby pracovního toku. 5) Kazety nevyžadující protřepání S tonerovými kazetami nikdy nemusíte třepat, abyste dosáhi jejich pné dekarované výtěžnosti. Mutifunkční zařízení je dodáváno s kazetami s vysokou výtěžností stran černobíe a stran barevně. 6) Rozšiřitený vstup Tiskněte na někoik druhů papíru a zvyšte cekovou vstupní kapacitu až na istů. 7) Ekoogické funkce Tiskněte zodpovědně se snadno dostupnými funkcemi, včetně Eko-režimu a snižte spotřebu papíru a toneru, a pomocí tačítka Spát šetřete eektrickou energii.

3 Řada Lexmark X548 : Přehed Profesionání barevný tisk Tiskárna Lexmark řady X548, určená pro středně veké pracovní skupiny vyžadující více, poskytuje výstup profesionání kvaity, který je konzistentní od první až do posední strany. Rychost tisku a skenování dosahuje až 23 str./min černobíe i barevně. Zapékací jednotka s okamžitým zahřátím přispívá k rychejšímu výtisku první stránky a snižuje spotřebu energii. Kaibrace PANTONE pro konzistentní barevné tóny. Pokročié nahrazování pojmenovaných barev pro snadné naezení hedané barvy. Technoogie Coor Care Lexmark řídí použití barev a nákady. Hadina zvuku při tisku 47 dba Pomocí tichého režimu ze huk snížit ještě výrazněji Produktivní a intuitivní Tiskárna Lexmark řady X548 kombinuje výjimečný výkon mutifunkčního zařízení s apikacemi šetřící čas, řešeními a zástupci zvyšující vaši produktivitu. Tato mutifunkční zařízení mohou nabízet výkon mnohem větších kopírek, ae s menším dopadem na životní prostředí a dostupnější cenou. Veká, snadno ovadatená 17,8cm (7") barevná dotyková obrazovka nabízí zvukovou odezvu pro intuitivní pnění úoh. Předinstaované apikace umožňují vyšší efektivitu a Rámec pro integrovaná řešení Lexmark dáe rozšiřuje možnosti vašeho mutifunkčního zařízení. Funkce náhedu tisku a skenování vám pomáhá vybrat dokumenty nebo konkrétní strany dokumentu. Skenujte na různá místa, včetně skenování do emaiu, skenování na FTP, skenování na fax, síť a jiných míst. Bezpatný software správy zařízení je k dispozici pro centrání sedování, řešení probémů a správu vašich zařízení. Zabezpečený tisk Od putování dat sítí až po tisk stránek, vícevrstvé bezpečnostní funkce a integrovaná řešení vám pomáhají chránit vaše zařízení, dokumenty, data a síť. Podporuje více možností ověřování uživatee a autorizace. Podpora síťového zabezpečení IPSec, SNMPv3 a 802.1x. Sedování přihašování a rozpoznávání bezpečnostních rizik. Pokročié šifrování pevného disku, ochrana citivých dat na diskové jednotce mutifunkčního zařízení (pouze X548dte). Automatické, pánované nebo manuání mazání skrytých dat na disku (pouze X548dte). Voitená čtečka karet umožňuje uživateům ověření prostřednictvím čipových a magnetických karet. Věrný. Obraz. Vždy. Lexmark věnuje úsií navrhování a výrobě produktů, které poskytují výjimečnou kvaitu a spoehivý výkon. Maximaizujte návrat vašich investic, optimaizujte výkon vašeho tiskového vybavení Lexmark a učiňte trvaý dojem díky originánímu spotřebnímu materiáu, sužbám a součástím Lexmark. Mutifunkční zařízení řady X548 jsou garantována zákadní jednoroční zárukou s možností rozšíření.

4 Řada Lexmark X548 : Řešení Tiskněte méně. Ušetřete více. ¹ Zdroj: InfoTrends/CapVentures, «Prognóza síťových dokumentových řešení , jednotka konzutačních sužeb v obasti síťových dokumentových řešení», srpen 2008 Řešení Řešení vám ušetří čas a peníze Řada Lexmark X548 nabízí rámec pro integrovaná řešení Lexmark, naši patformu, která vám umožňuje přidat širokou škáu softwarových apikací přímo do zařízení. Řešení jsou navržena s ohedem na vaši produktivitu. Pomáhají zefektivnit nebo dokonce odstraní procesy s vekou mírou využití papíru. Násedující řešení jsou předinstaována do řady X548: Náseduje jen pár příkadů řešení, které jsou vám k dispozici přes autorizované partnery a prodejce Lexmark nebo program Lexmark Professiona Services engagement: Formuáře a Obíbené Eiminujte odpad a neefektivnost související s předtištěnými formuáři. Často tištěné formuáře, marketingové materiáy nebo jiné dokumenty uožte onine a poté je pode potřeby vytiskněte. Kopírování karet Ušetřete čas a úsií při kopírování identifikačních karet, icencí, pojišťovacích karet automatickým skenováním, zvětšením a vytištěním obou stran karet na jednu stranu istu papíru. Skenování do sítě Naskenujte kopii dokumentu a nasměrujte obraz do jedné z 30 předdefinovaných sdíených osobních nebo veřejných sožek. Showroom Zobrazte editovatenou posunující se prezentaci na barevné dotykové obrazovce k propagaci vašeho podnikání nebo produktů nebo ke sděení důežitých zpráv zákazníkům nebo zaměstnancům. Změna jazyka³ Snadné přepínání jazyka zobrazeného na dotykové obrazovce - podpora 18 jazyků. Eko-nastavení Vyberte si nastavení tisku a kopírování, které napomáhá snížit spotřebu energie, papíru a toneru.

5 Řada Lexmark X548 : Havní rysy 4 Pravý dotyk Barevná dotyková obrazovka e-task spoečnosti Lexmark je havní přístupové místo k vašemu mutifunkčnímu zařízení. Veké nastavitené 17,8cm (7 ) rozhraní vám dává možnost zobrazit náhedy dokumentů před tiskem a také změnit tiskové úohy na zařízení. Můžete dokonce zobrazit, vybrat a vytisknout konkrétní strany dokumentu přímo z dotykové obrazovky. Snadná, intuitivní navigace poskytuje rychý přistup k nejčastěji používaným funkcím, odkazům a pracovním tokům. Nová interaktivní senzorická technoogie nabízí zvukovou odezvu, která vám pomáhá provést každou úohou, potvrzuje dotyk a signaizuje vykonávání úkou. Učiňte trvaý dojem s oceňovanou barvou Dokumenty, které tisknete vytváří důežitou image - vaší. Proto barevná mutifunkční zařízení Lexmark pomáhají podnikům být více produktivní a vynikat díky živým barvám. S možností barevného tisku profesionání kvaity v podniku můžete okamžitě ušetřit nákady opravdovým odstraněním potřeby outsourcovat tiskové úohy. Lexmark rovněž nabízí veké množství přístupu k barvám a ovádacím nástrojům pro řízení nákadů. Tisk zodpovědný vůči životnímu prostředí Řada X548 vám uehčuje tisknout zodpovědně. Jeho funkce zahrnují oboustranný tisk šetřící papír, Eko-režim snižující spotřebu papíru a toneru a tačítka Spát šetřící energii. I zapékací jednotka s okamžitým řady X548 vám pomáhá ušetřit energii a zároveň nabízí rychejší tisk první strany.

6 Řada Lexmark X548 : Informace pro objednání Lexmark X548de Vstupní zásobník na 250 istů Automatický podavač dokumentů na 50 istů Podavač pro manuání zakádání jednotivých istů Výstupní přihrádka na 150 istů Integrovaný dupex Zásuvka na 550 istů Duání zásobník papíru (zásobník na 550 istů + mutifunkční podavač na 100 istů) Swive Cabinet Standardní Voitené Kompatibiní v ceé řadě X548 Part # C546U1KG Tonerová tisková kazeta Černá tonerová kazeta s extrémně vysokou výtěžností C546, X546 zařazená do vratného programu MB DDR2-DRAM MB DDR2-DRAM 14F MB fashová karta C544X1CG C544X1MG C544X1YG C540H1KG C540H1CG C540H1MG C540H1YG C540A1KG C540A1CG C540A1MG C540A1YG C546U2KG C544X2CG C544X2MG C544X2YG C540H2KG C540H2CG C540H2MG C540H2YG C540X75G C540X35G C540X71G C540X74G Cyan Extra High Yied Return Program Toner Cartridge Magenta Extra High Yied Return Program Toner Cartridge Yeow Extra High Yied Return Program Toner Cartridge Back High Yied Return Program Toner Cartridge Cyan High Yied Return Program Toner Cartridge Magenta High Yied Return Program Toner Cartridge Yeow High Yied Return Program Toner Cartridge Back Return Program Toner Cartridge Cyan Return Program Toner Cartridge Magenta Return Program Toner Cartridge Yeow Return Program Toner Cartridge Černá tonerová kazeta s extrémně vysokou výtěžností C546, X546 Cyan Extra High Yied Toner Cartridge Magenta Extra High Yied Toner Cartridge Yeow Extra High Yied Toner Cartridge Back High Yied Toner Cartridge Cyan High Yied Toner Cartridge Magenta High Yied Toner Cartridge Yeow High Yied Toner Cartridge Waste Toner Botte Photoconductor Unit Back Imaging Kit Back and Coour Imaging Kit Part # Karty pro apikační řešení 26G0050 Karta pro formuáře a čárové kódy X548 26G0051 Karta X548 pro IPDS 26G0052 Karta X548 pro emuaci PRESCRIBE 57X9000 Lexmark PrintCryption Card Part # Konektivita USB (2 Meter) Cabe Part # Uživatesky vyměnitené díy 40X7545 ADF Separator Ro 40X8419 ADF Separator Pad 40X5535 Scanner Cover Cushion 40X5470 ADF Paper Tray 40X5168 Pick Tire 40X5484 Output Bin Extension Part # 26G G0200 Dostupné modey: Lexmark X548de Lexmark X548dte Part # Paměťové karty MB DDR2-DRAM

7 Řada Lexmark X548 : Informace pro objednání Lexmark X548de Part # Mode 26G0220 Lexmark X548de Part # Manipuace s papírem Zásuvka na 550 istů C546, X546, X Dvojitá zásuvka Duo na 550 istů s víceúčeovým podavačem na 100 istů Part # Rozšířené záruky X548 1-Year Onsite Service X548 2-Years Onsite Service, Next Business Day X548 3-Years Onsite Service X548 4-Years Onsite Service X548 1-Year Onsite Service Renewa Part # Instaační sužba X548 Instaation Service Jiné dostupné modey: Lexmark X548dte : Nabízí oboustranný tisk, 17,8 (7 ) barevnou dotykovou obrazovku, zásuvku Duo na 550 istů s víceúčeovým podavačem na 100 istů a vysokokapacitním pevným diskem. Vše ve jako standardní výbava, Part #26G0200 In the box Mutifunkční barevné aserové zařízení Lexmark X548de, Barevné tonerové kazety (CMY) na 4000* stran, Černá tonerová kazeta na 8 000* stran, 4 vývojové jednotky (K, C MY), Fotoeektrická jednotka, CD se softwarem a dokumentací, Napájecí kabe(y), Teefonní kabe nebo adaptér RJ-11 (v závisosti na zemi), Informace o program sběru kazet spoečnosti Lexmark, Průvodce nastavením nebo návod (síťové a okání připojení), Prohášení o omezené záruce/záruční ist *Průměrná dekarovaná výtěžnost kazety při pynuém černobíém nebo pynuém kompozitním barevném (CMY) tisku až do tohoto počtu standardních stran v souadu s normou ISO/IEC Lexmark X548dte Part # Mode 26G0200 Lexmark X548dte Part # Manipuace s papírem Zásuvka na 550 istů C546, X546, X548 Part # Rozšířené záruky X548 1-Year Onsite Service X548 2-Years Onsite Service, Next Business Day X548 3-Years Onsite Service X548 4-Years Onsite Service X548 1-Year Onsite Service Renewa Part # Instaační sužba X548 Instaation Service Jiné dostupné modey: Lexmark X548de : Nabízí oboustranný tisk, 17,8cm (7 ) barevnou dotykovou obrazovku, Part #26G0220 In the box Mutifunkční barevné aserové zařízení Lexmark X548de, Včetně dvojité zásuvky Duo na 550 istů s víceúčeovým podavačem na 100 istů, Barevné tonerové kazety (CMY) na 4000* stran, Černá tonerová kazeta na 8 000* stran, 4 vývojové jednotky (K, C MY), Fotoeektrická jednotka, CD se softwarem a dokumentací, Napájecí kabe(y), Teefonní kabe nebo adaptér RJ-11 (v závisosti na zemi), Informace o program sběru kazet spoečnosti Lexmark, Průvodce nastavením nebo návod (síťové a okání připojení), Prohášení o omezené záruce/záruční ist *Průměrná dekarovaná výtěžnost kazety při pynuém černobíém nebo pynuém kompozitním barevném (CMY) tisku až do tohoto počtu standardních stran v souadu s normou ISO/IEC

8 Řada Lexmark X548 : Specifikace produktu Lexmark X548de Lexmark X548dte Tisk Technoogie tisku Barevný aser Rychost tisku (A4, černobíe): Až 23 str./min. Rychost tisku (A4, barevně): Až 23 str./min. Čas první stránky (černobíe) 12.5 sekund Čas první stránky (barevně) 14 sekund Rozišení černobíého tisku Barevná kvaita 4800 (1200 x 600 dpi), 1200 x 1200 dpi Rozišení barevného tisku Barevná kvaita 4800 (1200 x 600 dpi), 1200 x 1200 dpi Paměť, standardně 512 MB Paměť, maximáně 1536 MB Pevný disk Není k dispozici Zahrnuto v nastavení Hučnost, v činnosti Hučnost, nečinná Maximání měsíční funkční cykus Doporučený měsíční objem tisku Spotřební materiá Výtěžnost spotřebního materiáu Kopírování Rychost kopírování (A4, černobíe): Až Rychost kopírování (A4, barevně): Až Skenování Skenování s automatickým podavačem dokumentů Rozišení skenování 48 db 23 db stránek za měsíc stránek Černá tisková nápň s extra vysokou výtěžností na 8 000² stránek, Barevné tonerové kazety (CMY) s extra vekou výtěžností na 4 000² stran, Barevné (CMY) tonerové kazety na 1 000² stránek, Barevné tonerové kazety (CMY) s vekou výtěžností na 2 000² stran, Černá tonerová kazeta na 1 000² stran, Černá tonerová kazeta s vekou výtěžností na 2 500² stran 23 kopií/min. 23 kopií/min. RADF (reverzní oboustranný tisk) 600 X 600 ppi (černobíe), 300 X 300 ppi (barev) Rozsah zmenšení / zvětšení % Faxování Rychost modemu Manipuace s papírem Manipuace s papírem (standardně) Vstupní zásobník na 250 istů, Podavač pro manuání zakádání jednotivých istů, Integrovaný dupex, Výstupní přihrádka na 150 istů 33.6 kb/s Duání zásobník papíru (zásobník na 550 istů + mutifunkční podavač na 100 istů), Vstupní zásobník na 250 istů, Podavač pro manuání zakádání jednotivých istů, Výstupní přihrádka na 150 istů, Integrovaný dupex Manipuace s papírem (voiteně) Duání zásobník papíru (zásobník na 550 istů + mutifunkční podavač na 100 istů), Zásuvka na 550 istů Zásuvka na 550 istů Kapacita vstupu papíru, standardně: Až stránek stránek Kapacita vstupu papíru, maximáně: Až stránek Kapacita vstupu papíru (APL): Až 50 stránek Podporované typy médií *Vztahuje se na karty a štítky, Papírové štítky, Obáky, Karty, Obyčejný papír, Fóie Obecné Funkce Síťové skenování, Barevné skenování, Barevný tisk, Barevné faxování, Barevné kopírování Záruční doba produktu 2 roky (on-site) Certifikace produktu Rozměry (V x D x Š) 463 x 440 x 597 mm 597 x 440 x 597 mm Hmotnost 27.8 kg 32.1 kg Předepsané provozní podmínky Nadmořská výška: metrů, Vhkost: 8-80% reativní vhkosti, Tepota: C Doporučený měsíční objem tisku «Maximání měsíční funkční cykus» je definováno jako maximání počet stran, který by zařízení moho vytisknout za měsíc. Tento parametr umožňuje porovnání robustnosti vzhedem k ostatním tiskárnám a mutifunkčním zařízením Lexmark. Maximání měsíční funkční cykus «Doporučený měsíční objem tisku» je rozsah stran, který zákazníkům pomáhá vyhodnocovat nabídky výrobků Lexmark na zákadě průměrného počtu stran, který pánují na zařízení každý měsíc tisknout. Spoečnost Lexmark pro optimání výkon zařízení doporučuje, aby by počet stran za měsíc v uvedeném rozsahu, a to na zákadě faktorů, mezi které patří intervay výměny spotřebních materiáů, intervay zakádání papíru, rychost a typické užívání zákazníkem. Ochranné známky AirPrint a ogo AirPrint jsou ochranné známky spoečnosti Appe Computer, Inc. ENERGY STAR je registrovaná známka U.S. Specifikace produktu se může změnit bez předchozího upozornění. Lexmark a Lexmark se znakem diamantu jsou ochranné známky spoečnosti Lexmark Internationa, Inc., registrované ve Spojených státech a daších zemích. Všechny ostatní ochranné známky jsou vastnictvím přísušných vastníků. Informace v tomto dokumentu se mohou změnit bez upozornění. This product features Adobe Fash technoogy. For further information, visit PANTONE je ochranná známka spoečnosti Pantone, Inc. Poznámky pod čarou 1 Tiskněte méně? To se může zdát jako poněkud překvapivá rada od spoečnosti, která se věnuje výhradně tisku. Ae když zvážíte, že firmy v průměru vynaoží na tisk až 6 % svého obratu a že aktivní správa tisku může snížit nákady na kanceářský tisk až o 30 %, dává to vemi dobrý smys. Výrobky, řešení a sužby spoečnosti Lexmark poskytují inovační způsoby úspory času, snižování nákadů a omezování dopadu na životní prostředí. Trvae se snažíme pomáhat vám méně tisknout a více ušetřit. 2 Průměrná dekarovaná výtěžnost kazety při souvisém černobíém nebo kompozitním barevném (CMY) tisku pode normy ISO/IEC Možnost změny jazyka během instaace 4 Obrázky znázorňují zvětšené zobrazení dotykové obrazovky. Tiskněte méně. Ušetřete více.

Chytrý tisk. Vynikající barvy. Barevná tiskárna Lexmark C950de

Chytrý tisk. Vynikající barvy. Barevná tiskárna Lexmark C950de Barevná tiskárna Lexmark C950de Chytrý tisk. Vynikající barvy. Barevná tiskárna Lexmark C950de Tiskárna Lexmark C950de určena pro vytížené pracovní skupiny nabízí profesionání barevný tisk formátu A3,

Více

Výkonný barevný tisk pro vaši pracovní skupinu. Barevné multifunkční zařízení řady Lexmark X950

Výkonný barevný tisk pro vaši pracovní skupinu. Barevné multifunkční zařízení řady Lexmark X950 Barevné multifunkční zařízení řady Lexmark X950 Výkonný barevný tisk pro vaši pracovní skupinu. Řada Lexmark X950 Zvyšte výkon své kanceláře a vaši produktivitu pomocí tiskárny Lexmark X950 s vysokovýkonným

Více

Nová generace firemního tisku.

Nová generace firemního tisku. Lexmark OfficeEdge Profesionání barevné tiskárny a mutifunkční zařízení Nová generace firemního tisku. Řada OfficeEdge představuje novou kategorii zařízení určenou pro firemní kienteu. Kvaita odpovídající

Více

Automatický 2-Sided. automatické. oboustranný tisk. Optional Second Tray zásobník

Automatický 2-Sided. automatické. oboustranný tisk. Optional Second Tray zásobník Lexmark OfficeEdge Profesionání barevné tiskárny a mutifunkční zařízení Nová generace firemního tisku. Řada OfficeEdge představuje novou kategorii zařízení určenou pro firemní kienteu. Kvaita odpovídající

Více

Malý a inteligentní design, velká podniková barva!

Malý a inteligentní design, velká podniková barva! TISK Až 23 str./min barevně Až 23 str./min černobíle Lexmark C540n Lexmark C543dn Lexmark modely C544 DUPLEX Síť Malý a inteligentní design, velká podniková barva! Tiskněte méně. Ušetřete více. Tiskněte

Více

Dejte svému pracovnímu dni energii s multifunkční barevnou tiskárnou Lexmark!

Dejte svému pracovnímu dni energii s multifunkční barevnou tiskárnou Lexmark! TISK Až 23 str./min barevně KOPÍROVÁNÍ Až 23 str./min černobíle Lexmark řada X540 Lexmark X543dn Lexmark Modely X544 SKENOVÁNÍ FAX K DISPOZICI DUPLEX Síť Dejte svému pracovnímu dni energii s multifunkční

Více

Pohodlný multifunkční stolní partner!

Pohodlný multifunkční stolní partner! TISK AŽ 23 STR./MIN. KOPÍROVÁNÍ SÍŤ Řada Lexmark X200 Lexmark X203n Lexmark X204n SKENOVÁNÍ FAX Pohodlný multifunkční stolní partner! Tiskněte méně. Ušetřete více. Tisknout méně? To se může zdát jako poněkud

Více

Představujeme vám velkou, světlou budoucnost pro malé pracovní skupiny!

Představujeme vám velkou, světlou budoucnost pro malé pracovní skupiny! TISK FAX KOPÍROVÁNÍ AŽ 38 STR./MIN. Řada Lexmark X460 SKENOVÁNÍ Lexmark X463de Lexmark X464de Lexmark X466de OBOUSTRANNÝ TISK SÍŤ Představujeme vám velkou, světlou budoucnost pro malé pracovní skupiny!

Více

Kompaktní a pohodlné černobílé multifunkční zařízení pro malé pracovní skupiny

Kompaktní a pohodlné černobílé multifunkční zařízení pro malé pracovní skupiny Lexmark X264dn Řada Lexmark X360 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAX AŽ 33 STR./MIN. OBOUSTRANNÝ TISK Lexmark X264dn Lexmark X363dn Lexmark X364dn Lexmark X364dw SÍŤ Kompaktní a pohodlné černobílé multifunkční

Více

Velmi rychlý a vysoce spolehlivý pomocník, který zvýší produktivitu!

Velmi rychlý a vysoce spolehlivý pomocník, který zvýší produktivitu! TISK FAX KOPÍROVÁNÍ AŽ 53 STR./MIN. Řada Lexmark X650 SKENOVÁNÍ OBOUSTRANNÝ TISK SÍŤ Lexmark X651de Lexmark X652de Lexmark X654de Lexmark X656de Velmi rychlý a vysoce spolehlivý pomocník, který zvýší produktivitu!

Více

Kompaktní mono laserová tiskárna

Kompaktní mono laserová tiskárna Kompaktní mono laserová tiskárna HL-L2312D TISK www.brother.eu Kompaktní mono laserová tiskárna Brother HL-L2312D je tichá, kompaktní mono laserová tiskárna určená pro použití v domácnosti a malých kancelářích.

Více

Výhody, která žádná kopírka neumí okopírovat!

Výhody, která žádná kopírka neumí okopírovat! TISK AŽ 53 STR./MIN. KOPÍROVÁNÍ OBOUSTRANNÝ TISK Řada Lexmark X658 SKENOVÁNÍ Síť FAX DOKONČOVÁNÍ Lexmark X658dme Lexmark X658dtme Lexmark X658dfe Lexmark X658dtfe Výhody, která žádná kopírka neumí okopírovat!

Více

ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ. www.brother.cz

ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ. www.brother.cz ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ www.brother.cz A3 inkoustová řešení Brother Věnujete-li většinu času práci a podnikání, oceníte zařízení, které šetří váš čas a peníze. Když budete tisknout

Více

Lexmark X500n a X502n

Lexmark X500n a X502n Sledujte rozkvět produktivity s multifunkcemi Lexmark. tisk kopírování Lexmark X500n a X502n Nová jasnější cesta k usnadnění práce ve Vaší kanceláři! skenování fax (X502n) barevně l Barevné laserové multifunkční

Více

i-sensys platný člen týmu

i-sensys platný člen týmu i-sensys platný člen týmu laserová ZaříZení Čím menší firma, tím více se musí každý snažit. A proto je multifunkční tiskárna Canon i-sensys výkonným členem vašeho týmu. Její pokročilé technologie barevného

Více

Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna DCP-L2512D. TISK KOPIE SKEN

Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna DCP-L2512D.   TISK KOPIE SKEN Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna DCP-L212D TISK KOPIE SKEN www.brother.eu Kompaktní multifunkční mono laserová tiskárna Tisk, skenování a kopírování rychle a tiše s DCP-L212D. Tento multifunkční

Více

A3 TISK, KOPÍROVÁNÍ, SKENOVÁNÍ A FAXOVÁNÍ ALL-IN-ONE

A3 TISK, KOPÍROVÁNÍ, SKENOVÁNÍ A FAXOVÁNÍ ALL-IN-ONE A3 TISK, KOPÍROVÁNÍ, SKENOVÁNÍ A FAXOVÁNÍ ALL-IN-ONE www.brother.cz Nová řada A3 inkoustových multifunkcí Nová generace profesionálních A3 inkoustových multifunkčních síťových zařízení MFC-5895CW, MFC-J6510DW

Více

Evropa, Střední východ a Afrika (s výjimkou Izraele, Saúdské Arábie, Jižní Afriky)

Evropa, Střední východ a Afrika (s výjimkou Izraele, Saúdské Arábie, Jižní Afriky) HP Officejet Pro 8730 All-in-One(D9L20A#A80) HP Officejet Pro 8730 All-in-One - Multifunkční tiskárna - barva - tryskový - Legal (216 x 356 mm) (originální) - A4/Legal (média) - až 37 stran/min. (kopírování)

Více

Výhody, která žádná kopírka neumí okopírovat!

Výhody, která žádná kopírka neumí okopírovat! Lexmark X658dme Lexmark X658dtme TISK AŽ 53 STR./MIN. KOPÍROVÁNÍ OBOUSTRANNÝ TISK SKENOVÁNÍ Síť FAX DOKONČOVÁNÍ Lexmark X658dfe Lexmark X658dtfe Výhody, která žádná kopírka neumí okopírovat! 1 9/08/10

Více

Samsung SL-M2675FN. Ergonomický design. Konfigurace

Samsung SL-M2675FN. Ergonomický design. Konfigurace Samsung SL-M2675FN Snadné používání,vysoká rychlost tisku a dokonalá kvalita textu a obrázků pro vaše dokumenty, to vše nabízí tiskárna Samsung SL-M2675FNN. Ergonomický design Neobávejte se, že by vám

Více

RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ

RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ Řada WorkForce Pro RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ NEPŘEKONATELNÁ KOMBINACE Náklady na tisk jsou pro každou firmu velmi důležité, proto vám nabízíme bohatou

Více

Konfigurace produktu

Konfigurace produktu Konfigurace produktu Tiskárna Samsung ProXpress M4070FX Zvyšte produktivitu v kanceláři s inovativním řešením tisku Vysoká rychlost tisku a zpracování obrazu Tiskárna ProXpress M4070FX dosahuje rychlosti

Více

S námi je tisk snadný. Ze široké nabídky produktů a služeb společnosti Lexmark si určitě vyberete. Překonávat překážky může být někdy namáhavé...

S námi je tisk snadný. Ze široké nabídky produktů a služeb společnosti Lexmark si určitě vyberete. Překonávat překážky může být někdy namáhavé... Překonávat překážky může být někdy namáhavé... Někdy ne. leden 2007 Ze široké nabídky produktů a služeb společnosti Lexmark si určitě vyberete. www.lexmark.cz www.mujlexmark.cz S námi je tisk snadný Monochromatické

Více

Zabezpečení pro tiskárny a multifunkční tiskárny umožňující používat řešení od společnosti Lexmark

Zabezpečení pro tiskárny a multifunkční tiskárny umožňující používat řešení od společnosti Lexmark Zabezpečení pro tiskárny a mutifunkční tiskárny umožňující používat řešení od spoečnosti Lexmark Zvyšte zabezpečení vašich podnikových dokumentů a dat Když dojde na zabezpečení, vaše organizace potřebuje

Více

11/2005. S námi jste o krok dál... Široká nabídka produktů a služeb společnosti Lexmark. www.lexmark.cz. S námi je tisk snadný

11/2005. S námi jste o krok dál... Široká nabídka produktů a služeb společnosti Lexmark. www.lexmark.cz. S námi je tisk snadný 11/2005 S námi jste o krok dál... Široká nabídka produktů a služeb společnosti Lexmark. www.lexmark.cz S námi je tisk snadný Monochromatické laserové tiskárny ilustrační foto T64x T64xn Lexmark E230/E232

Více

DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model

DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model až 26 str./min. Rozlišení tisku ve třídě HQ1200 Volitelná vysokokapacitní tonerová kazeta Specifikace: Rychlý tisk Dokáže zvýšit produktivitu kanceláře

Více

Výkon a všestrannost pro náročný podnikový tisk!

Výkon a všestrannost pro náročný podnikový tisk! TISK Řada Lexmark T650 Lexmark T650n Lexmark T652n Lexmark T654n AŽ 55 STR./MIN. Síť Výkon a všestrannost pro náročný podnikový tisk! Tiskněte méně. Ušetřete více. Tiskněte méně? To se může zdát jako poněkud

Více

Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle

Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle Záměr na nákup Multifunkčního barevného tiskového stroje A3/A4 Požadovaná specifikace Tisk Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle Doba tisku 1. stránky

Více

TISK NA BĚŹNÝ KANCELÁŘSKÝ PAPÍR A4

TISK NA BĚŹNÝ KANCELÁŘSKÝ PAPÍR A4 Canon - JX510P - inkoustový fax / telefon / kopírka / tiskárna + digitální záznamník Popis Zařízení Super G3 JX510P je rychlý a plně vybavený fax, telefon a digitální záznamník s možností tisku přes počítač

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 161/210. multifunkční modulární ekonomický snadný. černobílý

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 161/210. multifunkční modulární ekonomický snadný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz ineo 161/210 multifunkční modulární ekonomický snadný černobílý Překvapivě velký počet uživatelů z malých nebo domácích kanceláří je vybaven stolní tiskárnou, faxem a

Více

Příloha č. 5 - Tiskárny

Příloha č. 5 - Tiskárny splnění minimálních parametrů je důvodem k vyloučení uchazeče. Tiskárna typ 1: malá osobní černobílá laserová tiskárna, určená na nenáročné použití, vhodná pro jednoho uživatele Předpokládaný počet uživatelů

Více

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Podrobné specifikace CopyCentre C32 Colour. CopyCentre C32 Colour na obrázku s oboustranným automatickým podavačem dokumentů a volitelným dvouzásobníkovým modulem. RYCHLOST KOPÍROVÁNÍ Digitální kopírka

Více

duplexní tisk, kopírování i skenování, fax Rychlost kopírování (počet stránek za minutu)

duplexní tisk, kopírování i skenování, fax Rychlost kopírování (počet stránek za minutu) A. Technická specifikace a konfigurace tiskárny typ A Parametr Samsung SL-M4070FR Technologie tisku Laser, černobílý Formát tisku A4 Gramáž papíru 60-220 Funkce duplexní tisk, kopírování i skenování, fax

Více

Vyberte si z naší dosud největší řady pro malé podniky

Vyberte si z naší dosud největší řady pro malé podniky Interaktivní prodejní příručka Vyberte si z naší dosud největší řady pro malé podniky My business My choice My Canon Obsah Představení naší řady Vím, co hledám Hledat podle typu podniku Řešení s přidanou

Více

Tiskárna HP Sprocket 200

Tiskárna HP Sprocket 200 Datový list Tiskárna HP Sprocket 00 Tiskněte ze smartphonu fotky ve formátu 5 x 7,6 cm ( x 3") bez čekání. Každá párty bude věčná. Sdílejte přítomné okamžiky díky fotkám ve formátu 5 x 7,6 cm ( x 3") ze

Více

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Stručná referenční příručka M570

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Stručná referenční příručka M570 LASERJET PRO 500 COLOR MFP Stručná referenční příručka M570 Použití přímého tisku z jednotky USB 1. Připojte jednotku USB flash k portu USB na přední straně zařízení. 2. Otevře se nabídka Flash disk USB.

Více

Popis KX-FL403EX-W. Rozpis cen Recyklační poplatek 25,21 Kč Cena bez poplatků 6 046,22 Kč Cena s poplatky 6 071,43 Kč DPH 19% Cena s DPH 7 225,00 Kč

Popis KX-FL403EX-W. Rozpis cen Recyklační poplatek 25,21 Kč Cena bez poplatků 6 046,22 Kč Cena s poplatky 6 071,43 Kč DPH 19% Cena s DPH 7 225,00 Kč Panasonic KX-FL403EX-W - laserový fax/tel/kopírka KX-FL403EX-W Laser fax na kanc. papír,14,4k bps, paměť na cca 40 stran pro příjem do paměti, rychlost tisku cca. 14 stran/min., rozlišení 600 x 600dpi,

Více

Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2. Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1. Řada tiskáren EcoTank

Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2. Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1. Řada tiskáren EcoTank Řada tiskáren EcoTank Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2 www.epson.cz/ecotank Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1 Proč zvolit tiskárnu EcoTank? Součástí balení

Více

DCP-1510E / DCP-1512E Kompaktní multifunkční zařízení

DCP-1510E / DCP-1512E Kompaktní multifunkční zařízení DCP-1510E / DCP-1512E Kompaktní multifunkční zařízení Rychlost až 20 str./min. HQ1200 rozlišení tisku Hi-Speed USB 2.0 rozhraní Zásobník na 100 listů Specifikace: Rychlý tisk rychlost tisku až 20 str./min.

Více

Lexmark CS720/ CS725 Series

Lexmark CS720/ CS725 Series Lexmark CS720/ CS725 Series Model CS720/CS725 Series, kombinace možností a robustnosti multifunkční tiskárny pro pracovní skupiny se snadným používáním osobního výstupního zařízení, poskytuje zabezpečení

Více

Multifunkční zařízení Výpočetní technika II Semestrální práce

Multifunkční zařízení Výpočetní technika II Semestrální práce Mendelova univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Multifunkční zařízení Výpočetní technika II Semestrální práce Vyučující: Ing. Petr Jedlička, Ph.D. Vypracovala: Pokladova Tamara Brno 2017 OBSAH

Více

Dokumentace. k projektu Czech POINT. Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení

Dokumentace. k projektu Czech POINT. Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení Dokumentace k projektu Czech POINT Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení Vytvořeno dne: 11.4.2007 Aktualizováno: 13.3.2009 Verze: 1.3 2009 MVČR Obsah 1. Technická specifikace hardwarového

Více

PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNU POMOCÍ FLEXIBILNÍCH SOUČÁSTÍ

PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNU POMOCÍ FLEXIBILNÍCH SOUČÁSTÍ PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNU POMOCÍ FLEXIBILNÍCH SOUČÁSTÍ Konfigurace a možnosti 1 Sada pro bezdrátové připojení a NFC (volitelná, SL-NWE001X) Ovládací panel 4,3palcový dotykový displej LCD

Více

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s Kopírování Zobrazovací proces Elektrostatický laserový tandemový Tonerový systém Simitri HD polymerovaný toner Rychlost kopírování/tisku A4: Barevně až 45 str/min, černobíle až 45 str/min A3: Barevně až

Více

Tisk bez inkoustových kazet

Tisk bez inkoustových kazet Řada tiskáren EcoTank ITS Tisk bez inkoustových kazet Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1 www.epson.cz/ecotank Proč zvolit tiskárnu EcoTank ITS? Vysoká kvalita, nízké

Více

Dokumentace. k projektu Czech POINT. Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení

Dokumentace. k projektu Czech POINT. Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení Dokumentace k projektu Czech POINT Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení Vytvořeno dne: 11.4.2007 Aktualizováno: 3.3.2010 Verze: 1.4 2009 MVČR Obsah 1. Technická specifikace hardwarového

Více

CopyCentre TM C35/C45/C55

CopyCentre TM C35/C45/C55 Podrobné specifikace CopyCentre C35 - na obrázku s volitelným deskovým krytem, podstavcem a výstupním stranovým třídičem. CopyCentre C45 - na obrázku s volitelným oboustranným automatickým podavačem dokumentů,

Více

Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění

Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění 1. Dodávka tiskáren Je požadována dodávka 65 ks multifunkčních barevných tiskáren formátu A3 a 196 ks multifunkčních černobílých tiskáren formátu A4 dle následující

Více

magicolor 4690MF/4695MF bizhub C20

magicolor 4690MF/4695MF bizhub C20 magicolor 4690MF/4695MF bizhub C20 Technický průvodce verze 1.2 Konica Minolta Business Solutions Czech, s.r.o. červen, 2009 Technická podpora OBSAH 1 ÚVOD...3 2 ROZBALENÍ A INSTALACE STROJE...3 3 HESLA

Více

DOCUMENT CONSULTING XC Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém

DOCUMENT CONSULTING XC Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém DOCUMENT CONSULTING XC 9124 9148 Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém XC 9124 9148 XC 9124 9148 Velký profesionál v oblasti velkoformátových strojů Potřebujete tisknout technické výkresy, zemní

Více

WorkCentre 3550 Černobílá multifunkční tiskárna

WorkCentre 3550 Černobílá multifunkční tiskárna Černobílá multifunkční tiskárna Rychlost výstupu WorkCentre 3550 Výkonné hodnotné zařízení, které nabízí tisk, kopírování, faxování a skenování. WorkCentre 3550 Jednostranný Automatický oboustranný Až

Více

S plnou silou do náročných úkolů

S plnou silou do náročných úkolů S pnou siou do náročných úkoů Pro téměř každé průmysové použití se najde ten správný stroj z řady Kärcher IC a I s výkom od,4 do 7,5 a nádobou o objemu a 00. ýkonné a spoehivé vysavače jsou skvěe vhodné

Více

MULTIFUNKČNÍ SÍŤOVÝ PŘÍSTROJ KX-FLB853EX

MULTIFUNKČNÍ SÍŤOVÝ PŘÍSTROJ KX-FLB853EX 2006 MULTIFUNKČNÍ SÍŤOVÝ PŘÍSTROJ KX-FLB853EX Ocenění za nejlepší firemní image roku 2005 Vše v jednom pro menší kancelář Multifunkční síťový přístroj KX-FLB853EX, který funguje jako vysokorychlostní laserový

Více

TECHNICKÁ DOKUMENTACE

TECHNICKÁ DOKUMENTACE TECHNICKÁ DOKUMENTACE Dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení Obchodní společnost nebo

Více

DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model

DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model až 26 str./min. Rozlišení tisku ve třídě HQ1200 Volitelná vysokokapacitní tonerová kazeta Specifikace: Rychlý tisk Dokáže zvýšit produktivitu kanceláře

Více

2 999,- TISKÁRNY. Konica Minolta Magicolor 1680MF. Konica Minolta Magicolor 1690MF D. Konica Minolta Pagepro 1480MF 3 190 Kč / 2 658 Kč bez dph

2 999,- TISKÁRNY. Konica Minolta Magicolor 1680MF. Konica Minolta Magicolor 1690MF D. Konica Minolta Pagepro 1480MF 3 190 Kč / 2 658 Kč bez dph TISKÁRNY 2 999,- 2 499 Kč bez dph Konica Minolta Magicolor 1600W Kompaktní a tichá osobní laserová tiskárna s rychlostí 20 str/min čb. a 5 str/min barevně Vysoká kvalita a trvanlivost výtisků díky toneru

Více

DOPORUČENÝCH TISKÁREN

DOPORUČENÝCH TISKÁREN KATALOG DOPORUČENÝCH TISKÁREN Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu leden 2017 Nové tiskárny HP s moderním designem a úsporným tiskem v obchodech ActivePrint Využijte služby ActivePrint! DOVOZ ZDARMA

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Nákup výpočetní techniky 2016 výzva k podání nabídek byla zveřejněna na profilu zadavatele dne: 07.09.2016 spisová značka zadavatele:

Více

Spolehlivá, flexibilní manipulace s médii

Spolehlivá, flexibilní manipulace s médii Lexmark CX725 Series Model CX725 Series, kombinace možností a robustnosti multifunkční tiskárny pro pracovní skupiny se snadným používáním osobního výstupního zařízení, poskytuje zabezpečení podnikové

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 250/350. přívětivý přesný všestranný. černobílý

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 250/350. přívětivý přesný všestranný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz ineo 250/350 přívětivý přesný všestranný černobílý Zprávy, obchodní dopisy, finanční tabulky, korespondence se zákazníky - jak zhotovujete tyto obchodní dokumenty? Pokud

Více

Specifikace předmětu plnění

Specifikace předmětu plnění Specifikace předmětu plnění Notebook Procesor Operační systém Pevný disk Min. 2000 dle Passmark CPU mark Win7 Pro CZ nebo Win 8 Pro CZ min. 4 GB min. 300 GB Displej matný, 13,3"-15,6" Rozlišení displeje

Více

Nižší provozní náklady Vyšší produktivita

Nižší provozní náklady Vyšší produktivita Inkoustová tiskárna řady WorkForce Pro WF-C5000 Nižší provozní náklady Vyšší produktivita Výkon v harmonii s ekologií Vytvořte produktivnější pracoviště Můžete tisknout a pracovat celý den Díky inovativnímu

Více

Barevná tiskárna/multifunkční zařízení Xerox Phaser 8860 Nový úhel pohledu na barevný tisk

Barevná tiskárna/multifunkční zařízení Xerox Phaser 8860 Nový úhel pohledu na barevný tisk Phaser 8860/8860 MFP Barevná tiskárna/ multifunkční zařízení formátu A4 Barevná tiskárna/multifunkční zařízení Xerox Phaser 8860 Nový úhel pohledu na barevný tisk Tiskárna/multifunkční zařízení Phaser

Více

EISS. System. Security. Enterprise Integrated

EISS. System. Security. Enterprise Integrated Enterprise Integrated Security System EISS EISS je integrovaný zabezpečovací, přístupový, kamerový a docházkový systém s vazbou na kíčové hospodářství, požární signaizaci, systémy pro ochranu perimetru

Více

Pokročilá technologie skenování: Díky pokročilé technologii skenování od Lexmarku model CX820 nabízí:

Pokročilá technologie skenování: Díky pokročilé technologii skenování od Lexmarku model CX820 nabízí: Lexmark CX820 Series Tiskárna Lexmark CX820 se vyznačuje výkonným tiskem a skenováním na úrovni pracovních skupin plus profesionální kvalitou barev, což ji činí nejen nejrychlejší barevnou laserovou multifunkční

Více

www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost

www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Rychlá a kvalitní tvorba dokumentů Tento výkonný produkční

Více

2013 KATALOG ŘEŠENÍ PRO brány a vrata

2013 KATALOG ŘEŠENÍ PRO brány a vrata somfy.cz somfy.sk Somfy spo. s r.o. Na Radosti 413 155 21 Praha 5 Zičín te.: +420 267 910 007 +420 267 913 0768 emai: somfy@somfy.cz www.somfy.cz Somfy spo. s r.o. organizačná zožka Sovakia Vrbovská cesta

Více

Řada tiskáren HP Color LaserJet Professional CP5225

Řada tiskáren HP Color LaserJet Professional CP5225 Datový list Řada tiskáren HP Color LaserJet Professional S touto všestrannou a cenově dostupnou stolní tiskárnou ve formátu A3 pokryjete všechny své potřeby barevného pracovního tisku od pohlednic po dokumenty

Více

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Nákup počítačů, notebooků, monitorů a tiskáren ID zakázky: P18V00000052 Datum: 6.6.2018 Vyřizuje:

Více

Tiskárny. OKI B432dn. Černobílý tisk běžný - 35 kusů

Tiskárny. OKI B432dn. Černobílý tisk běžný - 35 kusů Příloha smlouvy č.1 Tiskárny Černobílý tisk běžný - 35 kusů OKI B432dn Černobílá LED tiskárna A4, 1-10 uživatelů Rychlost tisku až 40 stran za minutu, první strana za 4,5 sekundy Kapacita papírů 350 listů

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel: Masarykova univerzita, Žerotínovo nám. 9, 601 77 Brno, IČ: 00216224 zastoupený Ing. Martinem Veselým, kvestorem

Více

KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN. Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu. Nová řada tiskáren Canon TS s moderním designem

KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN. Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu. Nová řada tiskáren Canon TS s moderním designem KATA LO G DOPORUČENÝCH TISKÁREN Výběr z více než 700 tiskáren na českém trhu únor/březen 2017 Nová řada tiskáren Canon TS s moderním designem Využijte služby ActivePrint! DOVOZ ZDARMA Tonery a inkousty

Více

ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000

ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000 2 >>> digitální stolní kopírky ir ir 1018 ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000! digitální stolní multifunkční zařízení: ir1018j: kopírka ir1018: kopírka, tiskárna,

Více

Specifikace předmětu plnění

Specifikace předmětu plnění Specifikace předmětu plnění Notebook Procesor Operační systém Operační paměť Pevný disk Min. 2000 dle Passmark CPU mark Win7 Pro CZ nebo Win 8 Pro CZ min. 4 GB min. 300 GB Displej matný, 13,3"-15,6" Rozlišení

Více

Řada tiskáren HP LaserJet Enterprise 700 M712

Řada tiskáren HP LaserJet Enterprise 700 M712 Datový list Řada tiskáren HP LaserJet Enterprise 700 M712 Neskutečně rychlý, energeticky úsporný, černobílý tisk A3 Možnost velkoobjemového černobílého tisku na formáty papíru o velikosti až A3 s kapacitou

Více

Multifunkční A4 barevná inkoustová bezdrátová tiskárna DCP-T710W. TISK KOPIE SKEN BEZDRÁTOVÉ ROZHRANÍ

Multifunkční A4 barevná inkoustová bezdrátová tiskárna DCP-T710W.   TISK KOPIE SKEN BEZDRÁTOVÉ ROZHRANÍ Multifunkční A4 barevná inkoustová bezdrátová tiskárna DCP-T710W TISK KOPIE SKEN BEZDRÁTOVÉ ROZHRANÍ www.brother.eu Multifunkční A4 barevná inkoustová bezdrátová tiskárna DCP-T710W je perfektní řešení

Více

Nástěnné kotle s průtokovým ohřevem TUV

Nástěnné kotle s průtokovým ohřevem TUV NOVINKA Nástěnné kote s průtokovým ohřevem TUV THERM 20, 28 CX.A a TCX.A Nová řídící eektronika je konstruována s důrazem na zvýšení uživateského komfortu, dispej integrovaný přímo na desce Software automatiky

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na Dodávka multifunkční kopírky pro Město Letovice Zadavatel : Město Letovice Masarykovo náměstí 19 679 61 Letovice IČO 280 518

Více

Speciální pěny. Polyetylenová řešení

Speciální pěny. Polyetylenová řešení Speciání pěny Poyetyenová řešení SPECIÁLNÍ PĚNY Posání spoečnosti Seaed Air je zaoženo na ochraně vašich produktů při jejich přepravě po ceém světě. Tuto odpovědnost bereme vemi vážně. Tým zodpovědný za

Více

Katalog produktů Lexmark

Katalog produktů Lexmark Katalog produktů Lexmark Léto 2016 O společnosti Lexmark International nabízí podnikům všech velikostí široké spektrum tiskových a zobrazovacích produktů, softwaru, řešení a služeb, které pomáhají zákazníkům

Více

Cenově výhodná multifunkční zařízení pro barevné zpracování formátu A4 s vysokou produktivitou

Cenově výhodná multifunkční zařízení pro barevné zpracování formátu A4 s vysokou produktivitou imagerunner C225/C225iF zařízení pro barevné zpracování formátu A4 s vysokou produktivitou Tato multifunkční zařízení pro barevné zpracování formátu A4 s širokou paletou funkcí nabízí možnost rychlého

Více

Řada C8000. První kompaktní barevná tiskárna formátu A3 pro běžnou kancelář. C8600n C8600dn C8600cdtn C8800n C8800dn C8800cdtn 1-10 UŽIVATELŮ

Řada C8000. První kompaktní barevná tiskárna formátu A3 pro běžnou kancelář. C8600n C8600dn C8600cdtn C8800n C8800dn C8800cdtn 1-10 UŽIVATELŮ Řada C8000 První kompaktní barevná tiskárna formátu A3 pro běžnou kancelář C8600n C8600dn C8600cdtn C8800n C8800dn C8800cdtn FORMÁTY A3/A4 BAREVNĚ/ ČERNOBÍLE 1-10 UŽIVATELŮ C8600 & C8800 Poloviční velikost

Více

Dosáhněte vysoké tiskové produktivity za dostupnou cenu. Tiskněte a skenujte ve vysoké kvalitě z telefonu.

Dosáhněte vysoké tiskové produktivity za dostupnou cenu. Tiskněte a skenujte ve vysoké kvalitě z telefonu. Datový list Řada tiskáren HP Laser 100 Plnohodnotný laserový tisk. Nízké základní ceny. Dosáhněte vysoké tiskové produktivity za dostupnou cenu. Tiskněte a skenujte ve vysoké kvalitě z telefonu. 1,2 Tiskárna

Více

Karty externích médií Uživatelská příručka

Karty externích médií Uživatelská příručka Karty externích médií Uživatelská příručka Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java je ochranná známka Sun Microsystems USA, Inc. Logo SD je ochranná známka svého vlastníka. Důležité

Více

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ve věci zakázky malého rozsahu zadávané mimo režim zákona o veřejných zakázkách čj.: Maj/377/2011 č.ev. 1184/2011 I.

Více

STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista

STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista OBSAH Kapitola 1: SYSTéMOVé POžADAVKY...1 Kapitola 2: INSTALACE SOFTWARU TISKáRNY V SYSTéMU WINDOWS...2 Instalace softwaru pro lokální tisk... 2 Instalace softwaru

Více

Dosáhněte produktivity multifunkčních tiskáren za dostupnou cenu. Tiskněte, skenujte a kopírujte snadno ve vysoké kvalitě.

Dosáhněte produktivity multifunkčních tiskáren za dostupnou cenu. Tiskněte, skenujte a kopírujte snadno ve vysoké kvalitě. Datový list Plnohodnotný laserový tisk. Nízké základní ceny. Dosáhněte produktivity multifunkčních tiskáren za dostupnou cenu. Tiskněte, skenujte a kopírujte snadno ve vysoké kvalitě. Tiskárna s dynamickým

Více

SW - OFFICE 2013 HOME AND BUSINESS CZ (PRO PODNIKATELE)

SW - OFFICE 2013 HOME AND BUSINESS CZ (PRO PODNIKATELE) Příloha smlouvy č. 1 Popis zboží Kancelářský SW - OFFICE 2013 HOME AND BUSINESS CZ (PRO PODNIKATELE) Kancelářský balík, který je plně kompatibilní s operačním systémem a je v hodný pro výuky. Balík obsahuje

Více

Multifunkční A4 barevná inkoustová bezdrátová tiskárna

Multifunkční A4 barevná inkoustová bezdrátová tiskárna Multifunkční A4 barevná inkoustová bezdrátová tiskárna DCP-T510W TISK KOPIE SKEN BEZDRÁTOVÉ ROZHRANÍ www.brother.eu Multifunkční A4 barevná inkoustová bezdrátová tiskárna DCP-T510W je perfektní řešení

Více

A041. Parametry. Cena stroje. Příslušenství. Spotřební materiál KOPÍRKA PODAVAČE ROLÍ. Označení Funkce Cena v Kč bez DPH

A041. Parametry. Cena stroje. Příslušenství. Spotřební materiál KOPÍRKA PODAVAČE ROLÍ. Označení Funkce Cena v Kč bez DPH Parametry A041 rychlost kopírování: 4 str. A1/min. technologie: analog první výtisk: 25 s. zahřátí: 3 min. gramáž papíru: normální papír: 52 90 g/m 2, průhledný papír: 90 110 g/m 2, polyesterový film:

Více

Jak stroj používat. Přehledný návod 1/5

Jak stroj používat. Přehledný návod 1/5 Jak stroj používat Přehledný návod 1/5 PODPORA Potřebuji poradit s ovládáním stroje Jak systém používat panel Zobrazení Přepínač režimu Nápovědy zvětšeného zobrazení Přihlášení/odhlášení Přerušení kopírovací

Více

Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů

Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů Práce s firemními informacemi Správa firemních dokumentů Jak zaznamenávat, organizovat a sdílet Vaše informace Sharpdesk je jedním z nejoblíbenějších

Více

Černobílá multifunkční tiskárna WorkCentre 4250/4260

Černobílá multifunkční tiskárna WorkCentre 4250/4260 Černobílá multifunkční tiskárna 4250/4260 Pouze 4250 kopírka Výkonná kopírka s automatickým oboustranným kopírováním a volitelným faxem 4250S/4260S Multifunkční zařízení s automatickým oboustranným kopírováním/tiskem/

Více

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2015 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2015 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG duben 205 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG - KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ OBSAH 2 Multifunkční zařízení 3 Barevná A4 bizhub C30 3 A4 bizhub C3350 4 A4 bizhub C3850 5 A4 bizhub

Více

Xerox WorkCentre 7220 / 7225 Ovládací panel

Xerox WorkCentre 7220 / 7225 Ovládací panel Xerox WorkCentre 70 / 7 Ovládací panel Služby dostupné na vaší sestavě tiskárny se mohou lišit. Podrobnosti týkající se služeb a nastavení najdete v uživatelské příručce. ABC DEF Nabídky GHI PQRS 7 JKL

Více

Nákup tiskáren v rámci CS. Část I) - multifunkční barevná tiskárny pro COPY CENTRUM

Nákup tiskáren v rámci CS. Část I) - multifunkční barevná tiskárny pro COPY CENTRUM Část I) - multifunkční barevná tiskárny pro COPY CENTRUM rozlišení min. 1200x1200 dpi rychlost první strany max. 10,5s černobíle rychlost tisku A4/A3 min. 55/27 str/minutu Jazyky popisu stránky PCL 5c,

Více

Tiskárna HP DeskJet Ink Advantage 5275 All-in-One

Tiskárna HP DeskJet Ink Advantage 5275 All-in-One Datový list Tiskárna HP DeskJet Ink Advantage 5275 All-in-One Připojte se a pracujte, tiskněte při nízkých nákladech a využijte všestranný výkon. To vše, včetně cenově dostupného tisku. Upravte nastavení,

Více

CopyCentre TM C65/C75/C90

CopyCentre TM C65/C75/C90 Podrobné specifikace CopyCentre C65 - na obrázku s výstupním stranovým třídičem a bočním zásobníkem. CopyCentre C75 - na obrázku s volitelným vysokokapacitním podavačem na 5.100 listů a vylepšeným finišerem.

Více