GDPR nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "GDPR nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů"

Transkript

1 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci se se společností Podroužek, Moník, Petera a partneři, advokátní kancelář s.r.o. POŘÁDÁ ODBORNÝ SEMINÁŘ GDPR nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů Ochrana osobních údajů dle nového Nařízení EP a Rady (EU) 2016/679 ze dne o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES 31. října 2017 v Hradci Králové konferenční sál v sídle společnosti EMPLA spol. s r.o. Dovolujeme si Vás pozvat na seminář zabývající se tématem: Ochrana osobních údajů dle nového Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů). Zpracování osobních údajů je nezbytnou součástí aktivit každého z Vás a nové Nařízení se tak dotýká v zásadě každého podnikatelského i nepodnikatelského subjektu. S novou právní úpravou přichází řada nových povinností v oblasti ochrany osobních údajů, které se promítají do oblasti interních procesů a používaných dokumentů. Zavedení nových pravidel a splnění povinností dle Nařízení je spojeno s poměrně přísnými pokutami (až do výše 20 mil. EUR). Tento seminář je proto určen zejména následujícím cílovým skupinám: Ředitelé, manažeři Personalisté Správci dat a databází Vedoucí IT, bezpečnosti, marketingu Statutární orgány společnosti a prokuristé Seminář, který pořádá naše společnost ve spolupráci se společností Advokátní kancelář Podroužek, Moník, Petera a partneři, advokátní kancelář s.r.o., bude založen především na seznámení se s praktickou stránkou Vašich práv a povinností v souvislosti s ochranou osobních údajů, a to z pohledu poskytovatele, zpracovatele a správce osobních údajů.

2 Vysvětlíme Vám definice jednotlivých pojmů, základní zásady a práva subjektů osobních údajů. Zaměříme se dále na povinnosti správců a zpracovatelů vč. jejich praktické aplikace, odpovědnosti, posouzení rizik a vedení záznamů. Podrobně rozebereme institut Pověřence pro ochranu osobních údajů, dopad GDPR pro zaměstnavatele včetně kamerových systémů na pracovišti a v neposlední řadě i prevenci předcházení ukládání pokut (které mohou být až ve výši 20 mil EUR). Spolupracující advokátní kancelář je v případě Vašeho zájmu připravena zanalyzovat současný stav ve Vaší společnosti/instituci a navrhnout Vám řešení úpravy interních procesů kompatibilní s novou právní úpravou včetně vyhotovení vnitřních směrnic pro zacházení s osobními údaji. 8,30 9,00 PREZENCE 9,00 13,15 ODBORNÝ PROGRAM Přednáší: Mgr. Jitka Moníková, advokátka Podroužek, Moník, Petera a partneři, advokátní kancelář s.r.o. Mgr. Hana Zimová, advokátka Podroužek, Moník, Petera a partneři, advokátní kancelář s.r.o. Mediální partneři

3 GDPR nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů Ochrana osobních údajů dle nového Nařízení EP a Rady (EU) 2016/679 ze dne o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES 31. října 2017 v Hradci Králové konferenční sál v sídle společnosti EMPLA spol. s r.o. 8,30 9,00 PREZENCE 9,00 11,00 ODBORNÝ PROGRAM 11,00 11,15 PŘESTÁVKA, OBČERSTVENÍ 11,15 13,15 ODBORNÝ PROGRAM OBSAH SEMINÁŘE: Seznámení se s novou právní úpravou ochrany osobních údajů Práva subjektů osobních údajů Povinnosti správců a zpracovatelů osobních údajů s praktickým zaměřením Institut Pověřence pro ochranu osobních údajů Dopad GDPR pro zaměstnavatele Kodexy chování a osvědčení o ochraně osobních údajů Pokuty v případě porušení nařízení a možnosti jejich snížení 13,15 hod. ZÁVĚR Přestávky si stanovují přednášející. Změna programu vyhrazena.

4 1. DATUM A MÍSTO KONÁNÍ: středa HRADEC KRÁLOVÉ EMPLA spol. s r. o. Za Škodovkou 305, Hradec Králové Konferenční sál budova B ORGANIZAČNÍ POKYNY Kde nás najdete: Směr na Jičín, na křižovatce za nadjezdem trati ČD doleva. Odbočka je mezi prodejnou Fiat a Benzinou. Poté se jede cca 300 metrů a na další křižovatce se odbočí doleva k trati. Na parovodu ve výšce cca 3 metry nad zemí je šipka směr EMPLA. ODKAZ NA MAPU GPS souřadnice: ,6 s. š ,4 v. d. MOŽNOSTI PARKOVÁNÍ Doporučujeme zaparkovat v okolí naší firmy, případně na parkovišti u nádraží nebo u prodejny LIDL a přejít přes most do sídla firmy. Pokud se budete dopravovat vlakem nebo autobusem, je vhodné využít vyznačenou pěší cestu z vlakového či autobusového nádraží do místa konání semináře v sídle společnosti Empla spol. s r. o. Délka cesty přibližně 10 minut. Přechod kolejí nedoporučujeme!! Zároveň můžete pro cestu z vlakového nádraží nebo autobusového terminálu využít i městskou hromadnou dopravu (MHD), a to autobusovou linku číslo 15 směr Lochenice (vystoupit již na 2. zastávce s názvem Nadjezd, přejít tříproudovou silnici) nebo autobusovou linku číslo 16 směr Stěžery, která odjíždí od vlakového nádraží (vystoupit buď na 3. zastávce Kavák nebo 4. zastávce Zelenina ) a přejít do sídla společnosti EMPLA viz. mapky níže. PARKING PĚŠÍ CESTA OD VLAKU A AUTOBUSU směr Praha FIAT BENZINA MHD č. 15 Nadjezd směr centrum MHD č. 15 Nadjezd MHD č. 16 Zelenina EMPLA MHD č. 16 Zelenina EMPLA MHD č. 16 Kavák BUS VLAK

5 2. PŘIHLÁŠKY K ÚČASTI NA SEMINÁŘ Řádně vyplněnou závaznou přihlášku (viz poslední strana) zašlete nejpozději: do Přihlášku naleznete na (na Úvodní straně v Novinkách a seminářích) EMPLA spol. s r. o., Za Škodovkou 305, Hradec Králové IČO: , DIČ: CZ fax: Kontaktní osoba: Ing. Lucie Jasinková, Barbora Dörreová Tel.: , ÚHRADA SEMINÁŘE Účastnický poplatek činí základ daně 1.239,67 Kč 21 % DPH 260,33 Kč celkem včetně DPH ,- Kč 1 500,- Kč včetně DPH a obsahuje: - vložné za osobu, studijní materiály a drobné občerstvení. Platbu uhraďte na účet č /0300 ČSOB Hradec Králové, variabilní symbol nebo hotově u prezence. Zálohovou fakturu vystavíme pouze na vyžádání. V případě duplicitní nebo nesprávné platby účtujeme manipulační poplatek 100,- Kč z vracené částky. 4. DAŇOVÝ DOKLAD, POTVRZENÍ O PLATBĚ Platba provedená před termínem konání semináře je zálohou ve výší 100 % dohodnuté ceny. Daňový doklad bude zaslán poštou na základě prokázaného zaplacení. Účast na akci nepotvrzujeme. Zprávu Vám zašleme jen v případě, že nebudeme moci Vašemu požadavku vyhovět. 5. STORNOVACÍ PODMÍNKY Při neúčasti účastnický poplatek nevracíme. V případě, že nebyl poukázán na náš účet, bude dodatečně pro nedodržení storno podmínek fakturován. Přihlášku je možné písemně stornovat z vážných důvodů 3 dny před zahájením semináře nebo je možno vyslat náhradníka. Potvrzení závazné přihlášky bude považováno za souhlas s organizací a cenou semináře.

6 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA odborný seminář GDPR OBECNÉ NAŘÍZENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HRADEC KRÁLOVÉ VS Jméno a příjmení: Název firmy: Ulice: PSČ: Město IČO: DIČ: Rodné číslo: (u fyzických osob) Telefon: Fakturační údaje Fax: Přeji si, aby mi byly zasílány aktuální informace o připravovaných odborných seminářích, kurzech a dalších službách na níže uvedenou ovou adresu: ANO NE Potvrzujeme závazně, že dne jsme uhradili (uhradíme) částku......kč z účtu č u peněžního ústavu na účet č /0300 ČSOB Hradec Králové, VS zaplatíme hotově u prezence. Razítko a podpis vysílající organizace: Podpis účastníka: Údaje, které uvedete na této přihlášce budou použity pro vystavení daňového dokladu. Prosíme Vás, abyste jim věnovali náležitou pozornost. Děkujeme. V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, účastník výše uvedené akce odesláním této přihlášky uděluje souhlas společnosti EMPLA spol. s r. o. se zpracováním osobních údajů pro účely zajištění odborné akce.

POŘÁDÁ ODBORNÝ SEMINÁŘ INTERNÍ AUDITOR EMS. 7. března 2019 Hradec Králové. Přednáškový sál EMPLA spol. s r.o. Hradec Králové

POŘÁDÁ ODBORNÝ SEMINÁŘ INTERNÍ AUDITOR EMS. 7. března 2019 Hradec Králové. Přednáškový sál EMPLA spol. s r.o. Hradec Králové EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ ODBORNÝ SEMINÁŘ INTERNÍ AUDITOR EMS

Více

Novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci pracovnělékařské služby z pohledu zaměstnavatele

Novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci pracovnělékařské služby z pohledu zaměstnavatele EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář Novinky v oblasti bezpečnosti

Více

NOVINKY V AKTUÁLNÍ LEGISLATIVĚ ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ, s vyhláškou č. 387/2016 Sb.

NOVINKY V AKTUÁLNÍ LEGISLATIVĚ ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ, s vyhláškou č. 387/2016 Sb. EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný seminář ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ,

Více

Novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Povinnosti zaměstnavatele

Novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Povinnosti zaměstnavatele EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář Novinky v oblasti bezpečnosti

Více

AKTUALIZACE NORMY ISO A ISO 9001

AKTUALIZACE NORMY ISO A ISO 9001 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ ODBORNÝ SEMINÁŘ AKTUALIZACE NORMY ISO

Více

Novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci s výhledem na rok 2017

Novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci s výhledem na rok 2017 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář Novinky v oblasti bezpečnosti

Více

AKTUALIZAČNÍ SEMINÁŘ PRO PRACOVNÍKY ČISTÍREN ODPADNÍCH VOD

AKTUALIZAČNÍ SEMINÁŘ PRO PRACOVNÍKY ČISTÍREN ODPADNÍCH VOD EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář AKTUALIZAČNÍ SEMINÁŘ

Více

ISPOP - NOVINKY 2019 (Integrovaný systém plnění ohlašovacích povinností a ohlašování prostřednictvím ISPOP)

ISPOP - NOVINKY 2019 (Integrovaný systém plnění ohlašovacích povinností a ohlašování prostřednictvím ISPOP) EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář ISPOP - NOVINKY 2019

Více

SEDIMENTY A ZEMINY 2016

SEDIMENTY A ZEMINY 2016 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný workshop 15. listopadu 2016

Více

Novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci s výhledem na rok 2016

Novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci s výhledem na rok 2016 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář Novinky v oblasti bezpečnosti

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný workshop 2. února 2017 Hradec

Více

PREVENCE ZÁVAŽNÝCH HAVÁRIÍ NOVÁ PRÁVNÍ ÚPRAVA

PREVENCE ZÁVAŽNÝCH HAVÁRIÍ NOVÁ PRÁVNÍ ÚPRAVA EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář PREVENCE ZÁVAŽNÝCH HAVÁRIÍ

Více

Vzdělávání pracovníků měřících skupin pátek 21. září 2018 Hradec Králové

Vzdělávání pracovníků měřících skupin pátek 21. září 2018 Hradec Králové ASOCIACE AUTORIZOVANÝCH LABORATOŘÍ PRO MĚŘENÍ EMISÍ a EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví si Vás dovolují pozvat na odborný seminář

Více

ISPOP - NOVINKY 2016 (Integrovaný systém plnění ohlašovacích povinností a ohlašování prostřednictvím ISPOP)

ISPOP - NOVINKY 2016 (Integrovaný systém plnění ohlašovacích povinností a ohlašování prostřednictvím ISPOP) EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář ISPOP - NOVINKY 2016

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ Odborný, rozšířený workshop NAKLÁDÁNÍ

Více

PROVOZOVÁNÍ KOMPOSTÁREN

PROVOZOVÁNÍ KOMPOSTÁREN EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný seminář EMPLA spol. s r. o.,

Více

Vzdělávání pracovníků měřících skupin čtvrtek 21. září 2017 Hradec Králové

Vzdělávání pracovníků měřících skupin čtvrtek 21. září 2017 Hradec Králové ASOCIACE AUTORIZOVANÝCH LABORATOŘÍ PRO MĚŘENÍ EMISÍ a EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví si Vás dovolují pozvat na odborný seminář

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ ODBORNÝ WORKSHOP ZEMINY JAKO ODPADY

Více

Vzdělávání pracovníků měřících skupin úterý 20. září 2016 Hradec Králové

Vzdělávání pracovníků měřících skupin úterý 20. září 2016 Hradec Králové ASOCIACE AUTORIZOVANÝCH LABORATOŘÍ PRO MĚŘENÍ EMISÍ a EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví si Vás dovolují pozvat na odborný seminář

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ ODBORNÝ SEMINÁŘ BOZP aktuálně: povinnosti

Více

SEDIMENTY A ZEMINY 2019

SEDIMENTY A ZEMINY 2019 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ Odborný, rozšířený workshop 5. března

Více

Vzdělávání pracovníků měřících skupin úterý 22. září 2015 Hradec Králové

Vzdělávání pracovníků měřících skupin úterý 22. září 2015 Hradec Králové ASOCIACE AUTORIZOVANÝCH LABORATOŘÍ PRO MĚŘENÍ EMISÍ a EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví si Vás dovolují pozvat na odborný seminář

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář AKTUALIZAČNÍ SEMINÁŘ

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář NAKLÁDÁNÍ S CHEMICKÝMI

Více

SOFT MANAGEMENT - INTERPERSONÁLNÍCH DOVEDNOSTÍ

SOFT MANAGEMENT - INTERPERSONÁLNÍCH DOVEDNOSTÍ EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný kurz SOFT MANAGEMENT - aneb

Více

PROBLEMATIKA ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ

PROBLEMATIKA ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ VZDĚLÁVACÍMU PROGRAMU BYLA UDĚLENA AKREDITACE MINISTERSTVA VNITRA podle 31 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání

Více

PROBLEMATIKA OCHRANY OVZDUŠÍ

PROBLEMATIKA OCHRANY OVZDUŠÍ VZDĚLÁVACÍMU PROGRAMU BYLA UDĚLENA AKREDITACE MINISTERSTVA VNITRA podle 31 zákona č.312/2002sb. o úřednících územních samosprávných celků EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání

Více

NOVINKY V AKTUÁLNÍ LEGISLATIVĚ ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ

NOVINKY V AKTUÁLNÍ LEGISLATIVĚ ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný seminář 8. březen 2017 Brno

Více

ISPOP - NOVINKY 2017 (Integrovaný systém plnění ohlašovacích povinností a ohlašování prostřednictvím ISPOP)

ISPOP - NOVINKY 2017 (Integrovaný systém plnění ohlašovacích povinností a ohlašování prostřednictvím ISPOP) EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář ISPOP - NOVINKY 2017

Více

AKTUALIZACE NORMY ISO A ISO 9001

AKTUALIZACE NORMY ISO A ISO 9001 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ ODBORNÝ SEMINÁŘ AKTUALIZACE NORMY ISO

Více

NOVELIZACE ODPADOVÉ LEGISLATIVY v první polovině roku 2016

NOVELIZACE ODPADOVÉ LEGISLATIVY v první polovině roku 2016 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný seminář Moravská zemská knihovna,

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář Posuzování vlivů záměrů

Více

ZEMINY A SEDIMENTY 2016

ZEMINY A SEDIMENTY 2016 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ ODBORNÝ WORKSHOP ZEMINY A SEDIMENTY

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný workshop SEDIMENTY A ZEMINY

Více

ISPOP - NOVINKY 2019 (Integrovaný systém plnění ohlašovacích povinností a ohlašování prostřednictvím ISPOP)

ISPOP - NOVINKY 2019 (Integrovaný systém plnění ohlašovacích povinností a ohlašování prostřednictvím ISPOP) EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář ISPOP - NOVINKY 2019

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá AKTUALIZAČNÍ KURZ PRO PODNIKOVÉ EKOLOGY

Více

PREVENCE ZÁVAŽNÝCH HAVÁRIÍ NOVÁ PRÁVNÍ ÚPRAVA

PREVENCE ZÁVAŽNÝCH HAVÁRIÍ NOVÁ PRÁVNÍ ÚPRAVA EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ ODBORNÝ SEMINÁŘ PREVENCE ZÁVAŽNÝCH HAVÁRIÍ

Více

PROBLEMATIKA NAKLÁDÁNÍ S CHEMICKÝMI LÁTKAMI

PROBLEMATIKA NAKLÁDÁNÍ S CHEMICKÝMI LÁTKAMI VZDĚLÁVACÍMU PROGRAMU BYLA UDĚLENA AKREDITACE MINISTERSTVA VNITRA podle 31 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání

Více

SEDIMENTY A ZEMINY 2016

SEDIMENTY A ZEMINY 2016 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný workshop 29. listopadu 2016

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá AKTUALIZAČNÍ KURZ PRO PODNIKOVÉ EKOLOGY

Více

ODPADY novinky a připravované změny v roce 2016

ODPADY novinky a připravované změny v roce 2016 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný seminář Moravská zemská knihovna,

Více

Novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci s výhledem na rok 2016

Novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci s výhledem na rok 2016 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář POZOR ZMĚNA MÍSTA KONÁNÍ

Více

SEDIMENTY A ZEMINY 2018

SEDIMENTY A ZEMINY 2018 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ SEDIMENTY A ZEMINY 2018 23. leden 2018

Více

SEDIMENTY A ZEMINY 2015

SEDIMENTY A ZEMINY 2015 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný workshop 1. prosince 2015 BRNO

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá AKTUALIZAČNÍ KURZ PRO PODNIKOVÉ EKOLOGY

Více

PROBLEMATIKA VODNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ

PROBLEMATIKA VODNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ VZDĚLÁVACÍMU PROGRAMU BYLA UDĚLENA AKREDITACE MINISTERSTVA VNITRA podle 31 zákona č.312/2002sb. o úřednících územních samosprávných celků EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání

Více

SEDIMENTY A ZEMINY 2019

SEDIMENTY A ZEMINY 2019 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ Odborný, rozšířený workshop SEDIMENTY

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá AKTUALIZAČNÍ KURZ PRO PODNIKOVÉ EKOLOGY

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. pořádá odborný seminář Posuzování vlivů záměrů

Více

NOVÉ POVINNOSTI PRO STAVEBNÍKY řešení ochrany nových či rekonstruovaných objektů určených k bydlení před hlukem 25.

NOVÉ POVINNOSTI PRO STAVEBNÍKY řešení ochrany nových či rekonstruovaných objektů určených k bydlení před hlukem 25. EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný seminář NOVÉ POVINNOSTI PRO

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ ODBORNÝ SEMINÁŘ Základní přehled povinností

Více

NOVINKY PRO OHLAŠOVÁNÍ AGENDY OVZDUŠÍ A PROCESU ISPOP

NOVINKY PRO OHLAŠOVÁNÍ AGENDY OVZDUŠÍ A PROCESU ISPOP EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví společnosti pořádá tradiční odborný seminář NOVINKY PRO OHLAŠOVÁNÍ AGENDY OVZDUŠÍ A PROCESU ISPOP

Více

NOVÉ POVINNOSTI PRO STAVEBNÍKY řešení ochrany nových či rekonstruovaných objektů určených k bydlení před hlukem 11. května 2016 Hradec Králové

NOVÉ POVINNOSTI PRO STAVEBNÍKY řešení ochrany nových či rekonstruovaných objektů určených k bydlení před hlukem 11. května 2016 Hradec Králové EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný seminář NOVÉ POVINNOSTI PRO

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví. (aplikace procesu posuzování v praxi)

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví. (aplikace procesu posuzování v praxi) EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví pořádá odborný seminář EIA - POSUZOVÁNÍ VLIVŮ NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ (aplikace procesu posuzování

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví pořádá odborný seminář VELKÁ NOVELA VODNÍHO ZÁKONA č. 254/2001 Sb. úterý 2. listopadu 2010 Hradec

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví VZDĚLÁVACÍMU PROGRAMU BYLA UDĚLENA AKREDITACE MINISTERSTVA VNITRA podle 31 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví VZDĚLÁVACÍMU PROGRAMU BYLA UDĚLENA AKREDITACE MINISTERSTVA VNITRA podle 31 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání

Více

Vzdělávání pracovníků měřících skupin pondělí 20. září 2010, SVK v Hradci Králové

Vzdělávání pracovníků měřících skupin pondělí 20. září 2010, SVK v Hradci Králové ASOCIACE AUTORIZOVANÝCH LABORATOŘÍ PRO MĚŘENÍ EMISÍ a EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví si Vás dovolují pozvat na odborný seminář

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví JE ZAŽÁDÁNO O AKREDITACI PROGRAMU U MINISTERSTVA VNITRA podle 31 zákona č. 312*2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví VZDĚLÁVACÍMU PROGRAMU BYLA UDĚLENA AKREDITACE MINISTERSTVA VNITRA podle 31 zákona č. 312*2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví VZDĚLÁVACÍMU PROGAMU BYLA UDĚLENA AKREDITACE MINISTERSTVA VNITRA podle 31 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání

Více

VÁS ZVE NA SEMINÁŘ. čtvrtek 21. dubna 2011 Hradec Králové, Studijní a vědecká knihovna

VÁS ZVE NA SEMINÁŘ. čtvrtek 21. dubna 2011 Hradec Králové, Studijní a vědecká knihovna SPOLEČNOST VODNÍ ZDROJE EKOMONITOR SPOL. S R.O. AKREDITOVANÁ U MINISTERSTVA VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY PRO VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ A ČLEN ASOCIACE INSTITUCÍ VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH VÁS ZVE NA

Více

Po absolvování semináře obdrží účastníci certifikát.

Po absolvování semináře obdrží účastníci certifikát. Seminář je určen provozovatelům, vlastníkům a zaměstnancům ČOV a týká se povinností, které vyplývají ze zákoníku práce, zákona č. 309/2006 Sb., kterým se upravují další požadavky bezpečnosti a ochrany

Více

PODNIKOVÝ EKOLOG PRO ZAČÁTEČNÍKY (základní přehled povinností v oblasti ochrany životního prostředí pro podnikatelské subjekty)

PODNIKOVÝ EKOLOG PRO ZAČÁTEČNÍKY (základní přehled povinností v oblasti ochrany životního prostředí pro podnikatelské subjekty) EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ ODBORNÝ SEMINÁŘ PODNIKOVÝ EKOLOG PRO

Více

Vzdělávání pracovníků měřících skupin úterý 20. září 2016 Hradec Králové

Vzdělávání pracovníků měřících skupin úterý 20. září 2016 Hradec Králové ASOCIACE AUTORIZOVANÝCH LABORATOŘÍ PRO MĚŘENÍ EMISÍ a EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví si Vás dovolují pozvat na odborný seminář

Více

Novela stavebního zákona a změny ve vodním zákoně,

Novela stavebního zákona a změny ve vodním zákoně, Společnost Vodní zdroje Ekomonitor spol. s r.o. si Vás dovoluje pozvat na seminář Novela stavebního zákona a změny ve vodním zákoně, který se bude konat 2. pr osince 2013 v hotelu For tuna City, Pr aha.

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ ODBORNÝ WORKSHOP SYSTÉM ŘÍZENÍ ENVIRONMENTÁLNÍHO

Více

Hradec Králové, čtvrtek 10. května 2012 Kongresové, výstavní a společenské centrum Aldis

Hradec Králové, čtvrtek 10. května 2012 Kongresové, výstavní a společenské centrum Aldis SPOLEČNOST VODNÍ ZDROJE EKOMONITOR SPOL. S R.O. AKREDITOVANÁ U MINISTERSTVA VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY PRO VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ A ČLEN ASOCIACE INSTITUCÍ VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH VÁS ZVE NA

Více

VÁS ZVE NA SEMINÁŘ. čtvrtek 8. září 2011 Hradec Králové, Studijní a vědecká knihovna

VÁS ZVE NA SEMINÁŘ. čtvrtek 8. září 2011 Hradec Králové, Studijní a vědecká knihovna SPOLEČNOST VODNÍ ZDROJE EKOMONITOR SPOL. S R.O. AKREDITOVANÁ U MINISTERSTVA VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY PRO VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ A ČLEN ASOCIACE INSTITUCÍ VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH VÁS ZVE NA

Více

GDPR - Obecné nařízení o ochraně osobních údajů

GDPR - Obecné nařízení o ochraně osobních údajů Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu Tel. 606 628 873 NABÍZÍME VÁM KURZ GDPR - Obecné nařízení o ochraně osobních údajů 25.5.2018 VSTOUPÍ V PLATNOST NAŘÍZENÍ, KTERÉ ZNAMENÁ DOSUD NEJVĚTŠÍ ZMĚNY

Více

Hradec Králové, středa 25. dubna 2012 Kongresové, výstavní a společenské centrum Aldis

Hradec Králové, středa 25. dubna 2012 Kongresové, výstavní a společenské centrum Aldis SPOLEČNOST VODNÍ ZDROJE EKOMONITOR SPOL. S R.O. AKREDITOVANÁ U MINISTERSTVA ČESKÉ REPUBLIKY PRO VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ A ČLEN ASOCIACE INSTITUCÍ VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH VÁS ZVE NA SEMINÁŘ

Více

Metodika jak na to je právě uváděna do praxe. VÁS ZVE NA WORKSHOP. úterý 15. listopadu 2011 Hradec Králové, Hotel Tereziánský dvůr

Metodika jak na to je právě uváděna do praxe. VÁS ZVE NA WORKSHOP. úterý 15. listopadu 2011 Hradec Králové, Hotel Tereziánský dvůr SPOLEČNOST VODNÍ ZDROJE EKOMONITOR SPOL. S R.O. AKREDITOVANÁ U MINISTERSTVA VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY PRO VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ A ČLEN ASOCIACE INSTITUCÍ VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH VÁS ZVE NA

Více

středa 14. září 2011 Hradec Králové, Hotel Tereziánský dvůr

středa 14. září 2011 Hradec Králové, Hotel Tereziánský dvůr SPOLEČNOST VODNÍ ZDROJE EKOMONITOR SPOL. S R.O. AKREDITOVANÁ U MINISTERSTVA VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY PRO VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ A ČLEN ASOCIACE INSTITUCÍ VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH VÁS ZVE NA

Více

BEZPEČNOST, HYGIENA A POŽÁRNÍ OCHRANA PŘI SVAŘOVÁNÍ

BEZPEČNOST, HYGIENA A POŽÁRNÍ OCHRANA PŘI SVAŘOVÁNÍ ČESKÁ SVÁŘEČSKÁ SPOLEČNOST CZECH WELDING SOCIETY Novotného lávka 5, 110 01 Praha 1; telefon: 221 082 377; fax: 221 082 239 ČESKÁ SVÁŘEČSKÁ SPOLEČNOST člen mezinárodních organizací MEZINÁRODNÍHO SVÁŘEČSKÉHO

Více

Po ukončení semináře obdrží účastníci certifikát o absolvování školení.

Po ukončení semináře obdrží účastníci certifikát o absolvování školení. Seminář je určen provozovatelům, vlastníkům a zaměstnancům ČOV a týká se povinností, které vyplývají ze zákoníku práce, zákona č. 309/2006 Sb., kterým se upravují další požadavky bezpečnosti a ochrany

Více

Výběr, použití, ošetřování a údržba osobních ochranných prostředků v českých technických normách

Výběr, použití, ošetřování a údržba osobních ochranných prostředků v českých technických normách Vás zve na odborný seminář Výběr, použití, ošetřování a údržba osobních ochranných prostředků v českých technických normách Termín semináře Místo konání Český normalizační institut Konferenční centrum

Více

Hradec Králové, úterý 5. června 2012 Hotel Tereziánský dvůr

Hradec Králové, úterý 5. června 2012 Hotel Tereziánský dvůr SPOLEČNOST VODNÍ ZDROJE EKOMONITOR SPOL. S R.O. AKREDITOVANÁ U MINISTERSTVA VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY PRO VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ A ČLEN ASOCIACE INSTITUCÍ VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH a ZDRAVOTNÍ

Více

VÁS ZVE NA SEMINÁŘ. úterý 4. října 2011 Hradec Králové, Hotel Tereziánský dvůr

VÁS ZVE NA SEMINÁŘ. úterý 4. října 2011 Hradec Králové, Hotel Tereziánský dvůr SPOLEČNOST VODNÍ ZDROJE EKOMONITOR SPOL. S R.O. AKREDITOVANÁ U MINISTERSTVA VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY PRO VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ A ČLEN ASOCIACE INSTITUCÍ VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH VÁS ZVE NA

Více

Veřejné zakázky v roce 2015

Veřejné zakázky v roce 2015 JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Vás zve na odborný seminář Veřejné zakázky v roce 2015 Lektor: Mgr. Ing. Ivo Macek - z Advokátní kanceláře Tinthoferová - v letech 2010-2013 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže

Více

KONFERENCE PRO ZDRAVOTNÍ SESTRY A NELÉKAŘSKÉ ZDRAVOTNICKÉ PRACOVNÍKY. Informace: www.inline.cz, e-mail: inline@inline.cz, tel.

KONFERENCE PRO ZDRAVOTNÍ SESTRY A NELÉKAŘSKÉ ZDRAVOTNICKÉ PRACOVNÍKY. Informace: www.inline.cz, e-mail: inline@inline.cz, tel. KONFERENCE PRO ZDRAVOTNÍ SESTRY A NELÉKAŘSKÉ ZDRAVOTNICKÉ PRACOVNÍKY Téma : Komunikace bez problémů : Jak asertivně ustát svoje práva + trénink. Vážené dámy a vážení pánové, dovolujeme si Vás pozvat na

Více

Certifikace a zkoušení mechanických zábranných a poplachových systémů po roce 2015

Certifikace a zkoušení mechanických zábranných a poplachových systémů po roce 2015 TREZOR TEST s.r.o. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Spojení Sídlo - kancelář Na Vršku 67 Na Vršku 67 250 67 Klecany 250 67 Klecany Praha východ

Více

Svaz chemického průmyslu České republiky

Svaz chemického průmyslu České republiky Svaz chemického průmyslu České republiky si Vás dovoluje pozvat na SEMINÁŘ 2. září 2008 ROSMARIN BUSINESS CENTER, Dělnická 213/12, Praha 7 http://www.schp.cz K tématu Nová evropská politika chemických

Více

KONFERENCE PRO ZDRAVOTNÍ SESTRY A NELÉKAŘSKÉ ZDRAVOTNICKÉ PRACOVNÍKY. kritiky a hněvu.

KONFERENCE PRO ZDRAVOTNÍ SESTRY A NELÉKAŘSKÉ ZDRAVOTNICKÉ PRACOVNÍKY. kritiky a hněvu. KONFERENCE PRO ZDRAVOTNÍ SESTRY A NELÉKAŘSKÉ ZDRAVOTNICKÉ PRACOVNÍKY Téma : Komunikace bez problémů : Jak zvládat komunikační bariéry + vhodné používání Vážené dámy a vážení pánové, kritiky a hněvu. dovolujeme

Více

NABÍZÍME VÁM KURZ INFORMACE OD SPECIALISTY BOZP ROBERTA KŘEPINSKÉHO

NABÍZÍME VÁM KURZ INFORMACE OD SPECIALISTY BOZP ROBERTA KŘEPINSKÉHO Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu Tel. 606 628 873 NABÍZÍME VÁM KURZ INFORMACE OD SPECIALISTY BOZP ROBERTA KŘEPINSKÉHO PRACOVNĚLÉKAŘSKÉ SLUŽBY 2017 - ZABEZPEČENÍ POVINNOSTÍ ZAMĚSTNAVATELE V

Více

NABÍZÍME VÁM KURZ INFORMACE OD SPECIALISTY BOZP ROBERTA KŘEPINSKÉHO

NABÍZÍME VÁM KURZ INFORMACE OD SPECIALISTY BOZP ROBERTA KŘEPINSKÉHO Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu Tel. 606628873 NABÍZÍME VÁM KURZ INFORMACE OD SPECIALISTY BOZP ROBERTA KŘEPINSKÉHO POVINNOSTI VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ V OBLASTI BOZP, CELKOVÝ PŘEHLED DLE AKTUÁLNÍ

Více

Současný stav certifikace a zkoušení mechanických zábranných a poplachových systémů systém a požadavky 2016

Současný stav certifikace a zkoušení mechanických zábranných a poplachových systémů systém a požadavky 2016 TREZOR TEST s.r.o. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Spojení Sídlo - kancelář Na Vršku 67 Na Vršku 67 250 67 Klecany 250 67 Klecany Praha východ

Více

Současný stav certifikace a zkoušení mechanických zábranných a poplachových systémů systém a požadavky 2016

Současný stav certifikace a zkoušení mechanických zábranných a poplachových systémů systém a požadavky 2016 TREZOR TEST s.r.o. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Spojení Sídlo - kancelář Na Vršku 67 Na Vršku 67 250 67 Klecany 250 67 Klecany Praha východ

Více

NABÍZÍME VÁM KURZ INFORMACE OD SPECIALISTY BOZP ROBERTA KŘEPINSKÉHO. Pracovnělékařské služby z pohledu zaměstnavatele v roce 2019

NABÍZÍME VÁM KURZ INFORMACE OD SPECIALISTY BOZP ROBERTA KŘEPINSKÉHO. Pracovnělékařské služby z pohledu zaměstnavatele v roce 2019 Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu Tel. 606 628 873 NABÍZÍME VÁM KURZ INFORMACE OD SPECIALISTY BOZP ROBERTA KŘEPINSKÉHO Pracovnělékařské služby z pohledu zaměstnavatele v roce 2019 UCELENÝ PŘEHLED

Více

Smluvní podmínky otevřeného programu KONEC BOLESTI ZAD, Marie Zemánková

Smluvní podmínky otevřeného programu KONEC BOLESTI ZAD, Marie Zemánková Smluvní podmínky otevřeného programu KONEC BOLESTI ZAD, Marie Zemánková Smluvní podmínky otevřeného programu KONEC BOLESTI ZAD, Marie Zemánková, IČ 70945349 (dále jen ŠKOLA ZAD MARIE ZEMÁNKOVÉ) 1. Objednávat

Více

N A B Í Z Í M E V Á M VZDĚLÁVACÍ PROGRAM CÍL NABÍZENÉHO VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU

N A B Í Z Í M E V Á M VZDĚLÁVACÍ PROGRAM CÍL NABÍZENÉHO VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU OLOMOUC TRAINING CENTRE s.r.o., pobočka Hlinsko v Č., 539 71 Holetín 26 tel / fax 469 311 851, mobil 603 185 084, e mail otc.hl@otc-olomouc.cz N A B Í Z Í M E V Á M VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PROJEKTOVÉ ŘÍZENÍ

Více

ZAMĚSTNANECKÁ ATRAKTIVITA ANEB JAK PROPAGOVAT ZAMĚSTNAVATELE A PRACOVNÍ POZICE NA INTERNETU Jednoduše, prakticky, s co nejnižšími náklady

ZAMĚSTNANECKÁ ATRAKTIVITA ANEB JAK PROPAGOVAT ZAMĚSTNAVATELE A PRACOVNÍ POZICE NA INTERNETU Jednoduše, prakticky, s co nejnižšími náklady Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu Tel. 606628873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ WORKSHOP ZAMĚSTNANECKÁ ATRAKTIVITA ANEB JAK PROPAGOVAT ZAMĚSTNAVATELE A PRACOVNÍ POZICE NA INTERNETU Jednoduše, prakticky,

Více

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu Tel. 606628873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM EKONOMIKA PRO MANAŽERY Ekonomické informace tvoří společný jazyk podnikání - úspěchy i prohry se měří pomocí finančních

Více

Schvalování ICT projektů a hodnocení jejich nákladů v české veřejné správě

Schvalování ICT projektů a hodnocení jejich nákladů v české veřejné správě Česká společnost pro systémovou integraci ve spolupráci s MV ČR a VŠE v Praze a s podporou partnerů konference Microsoft a BDO IT si Vás dovoluje pozvat na konferenci Schvalování ICT projektů a hodnocení

Více

ČESKÁ SPOLEČNOST PRO JAKOST Novotného lávka 5, 116 68 Praha 1. si Vás dovoluje pozvat na přípravný seminář OZO BOZP

ČESKÁ SPOLEČNOST PRO JAKOST Novotného lávka 5, 116 68 Praha 1. si Vás dovoluje pozvat na přípravný seminář OZO BOZP ČESKÁ SPOLEČNOST PRO JAKOST Novotného lávka 5, 116 68 Praha 1 si Vás dovoluje pozvat na přípravný seminář OZO BOZP (Odborně způsobilá osoba v plnění úkolů v prevenci rizik) a na Zkoušku OZO BOZP Termín

Více

AGE MANAGEMENT V ČESKÝCH ORGANIZACÍCH

AGE MANAGEMENT V ČESKÝCH ORGANIZACÍCH ČESKÁ SPOLEČNOST PRO JAKOST Novotného lávka 5, 116 68 Praha 1 Ve spolupráci s si Vás dovoluje pozvat na seminář AGE MANAGEMENT V ČESKÝCH ORGANIZACÍCH Pořádaný v rámci akcí Evropského roku aktivního stárnutí

Více

10. ročník. Konference je součásti cyklu. Pozvánka a přihláška

10. ročník. Konference je součásti cyklu. Pozvánka a přihláška 10. ročník Pod záštitou Ministerstva životního prostředí ČR, Svazu měst a obcí České republiky, Hospodářské komory České republiky a města Hradec Králové. Pořádá EKO-KOM, a. s., ve spolupráci s ASEKOL,

Více

Závazná přihláška na konferenci PRO-ENERGY CON 2012 19. a 20. listopad 2012 - Hotel Galant, Mikulov ČR

Závazná přihláška na konferenci PRO-ENERGY CON 2012 19. a 20. listopad 2012 - Hotel Galant, Mikulov ČR Závazná přihláška na konferenci PRO-ENERGY CON 2012 19. a 20. listopad 2012 - Hotel Galant, Mikulov ČR 1) 2) 3) 4) (*) údaje vyplňte jen v případě požadavku na rezervaci ubytování. Název společnosti: Adresa

Více