Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í"

Transkript

1 Praha: Číslo jednací: /2014/KUSK OŢP/Hr Spisová značka: SZ_003329/2014/KUSK/13 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Hromadová l. 443 dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského kraje, odbor ţivotního prostředí a zemědělství, (dále jen krajský úřad), jako věcně a místně příslušný správní orgán podle 29 odst. 1 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení) a 33 písm. a) zákona č. 76/2002 Sb., o integrované prevenci a omezování znečištění, o integrovaném registru znečišťování a o změně některých zákonů (dále jen zákon o integrované prevenci), ve znění pozdějších změn, po provedení správního řízení podle zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů vydává 9. změnu integrovaného povolení č.j /2007/KUSK OŢP/St ze dne ve znění 1. změny IP č.j /2008/KUSK OŢP/Ţi ze dne , 2. změny IP č.j /2009/KUSK OŢP/Ţi ze dne , opravného rozhodnutí č.j /2009/KUSK OŢP/Ţi ze dne , 3. změny IP č.j /2009/KUSK OŢP/Ţi ze dne , 4. změny IP č.j /2010/KUSK OŢP/Ţi ze dne , 5. změny IP č.j /2011/KUSK OŢP/Pav ze dne , 6. změny IP č.j /2012/KUSK OŢP/Pav ze dne , 7. změny IP č.j /2012/KUSK OŢP/Pav ze dne a 8. změny IP č.j /2013/2013/KUSK OŢP/Dvk ze dne (dále jen integrované povolení) podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci provozovateli zařízení : Vápenka Čertovy schody a.s., se sídlem Tmaň č.p. 200, PSČ , IČ , Zborovská 11, Praha 5 tel.: fax:

2 strana 2 / 10 k provozu zařízení: Zařízení na výrobu vápna v rotačních pecích o výrobní kapacitě větší neţ 50 t denně nebo v jiných pecích o výrobní kapacitě větší neţ 50 t denně kategorie dle přílohy č. 1 zákona o integrované prevenci: 3.1. b) Výroba vápna v pecích o výrobní kapacitě větší neţ 50 t za den umístění zařízení: obce Tmaň, Suchomasty, Koněprusy Výroková část integrovaného povolení v platném znění se mění a doplňuje takto: 1. V kapitole Popis zařízení a s ním přímo spojených činností, 1. Technické a technologické jednotky v příloze č. 1 zákona se doplňuje nová jednotka: Pec na výrobu vápna - dvoušachtová pec typu FMT M, souproudá regenerativní šachtová pec se vsázkou vápence o zrnitosti mm. Jako palivo se pouţívá mleté hnědé uhlí (hnědouhelný multiprach) a zemní plyn pro nájezd. Výrobkem je pálené vápno o granulometrii 0 90 mm. Projektovaná kapacita pece je 400 t páleného vápna/den. a ruší se jednotky: Pec na výrobu vápna - tříšachtová pec typu Maerz, FMT,- regenerativní vertikální pec se vsázkou vápence o zrnitosti mm produkuje středně pálené vápno. Jako palivo se pouţívá TTO, lehký topný olej (dále jen LTO ), případně kafilerní tuk, recyklovaný topný olej, HGR nebo zpracovaný řepkový olej, Alternativní palivo ENERGO-OIL, Topný olej REKOL. Projektovaná kapacita pece je 320 t středně páleného vápna/den. Pec na výrobu vápna dvoušachtová pec FMR, souproudá regenerativní pec se vsázkou vápence o zrnitosti mm produkuje pálené vápno o granulometrii 0-90 mm. Jako palivo je vyuţíváno mleté uhlí. Při nájezdu pece se pouţívá zemní plyn. Projektovaná kapacita pece je 400 t páleného vápna/den 2. V kapitole Popis zařízení a s ním přímo spojených činností, 2. Technické a technologické jednotky mimo rámec přílohy č. 1 zákona se ruší jednotka Zásobník mletého uhlí pro novu pec FMR s inertizační stanicí a vykládkou uhlí z vagonů zařízení pro bezpečné skladování hnědouhelného multiprachu (mletého uhlí) v celém rozsahu a nahrazuje se novou jednotkou:

3 strana 3 / 10 Zásobník mletého uhlí pro pec FMT M s inertizační stanicí a vykládkou uhlí z vagonů zařízení pro bezpečné skladování hnědouhelného multiprachu (mletého uhlí) jako paliva pro pec FMT M. Projektovaná kapacita je m 3. Mleté uhlí bude do vápenky dopravováno po ţeleznici a vyloţeno na rozšířené vykládací koleji s pneutransportem do zásobníku. Spodní část zásobníku je opatřena třemi čeřícími prstenci a návarky pro měření teploty a hladiny. Čeřící systém je napojen na přívod tlakového vzduchu a CO 2. Ze zásobníku je uhlí dávkováno do spalovacího systému pece FMT M. Pro bezpečný provoz zásobníku je v jeho blízkosti instalována inertizační stanice, slouţící ke stáčení, skladování a rozvedení CO 2 do příslušných míst sila mletého uhlí. Plynný CO 2 bude slouţit k vytvoření inertní atmosféry jako ochrana proti vznícení uhlí v daném zařízení. Pro bezpečný provoz je zařízení dále vybaveno měřením teploty, monitorováním plynů CO/O 2, přetlakovými a podtlakovými klapkami. Případné úniky multiprachu jsou likvidovány mobilním vysavačem určeným pro toto pouţití. 3. V kapitole Popis zařízení a s ním přímo spojených činností, 3. Přímo spojené činnosti se doplňuje činnost: Hospodářství hnědouhelného multiprachu 4. V kapitole A. Emisní limity, A.1. Ovzduší se ruší znění podmínky A.1.2 Výroba vápna v šachtových pecích Maerz FMT, zdroj č. 102, v celém rozsahu a nahrazuje se novým zněním: A.1.2 Výroba vápna v šachtových pecích při spalování plynných, pevných a kapalných paliv Šachtová pec FMT M, zdroj č. 102, výduch č. 005, palivo plynné, pevné Látka nebo ukazatel Emisní limit TZL 10 mg/m 3 NO x 350 mg/m 3 CO 500 mg/m 3 SO mg/m 3 TOC 30 mg/m 3 Pro emisní limity platí vztaţné podmínky A, tj. koncentrace příslušné látky při normálních stavových podmínkách v suchém plynu s referenčním obsahem kyslíku 11 %.

4 strana 4 / V kapitole A. Emisní limity, A.1. Ovzduší se doplňuje za stávající text podmínky A.1.4 Provozovatel zajistí od data předchozího měření nový text: Měření znečišťujících látek do ovzduší provede autorizovaná měřící skupina s autorizací dle platné legislativy. 6. V kapitole A. Emisní limity, A.1. Ovzduší se ruší znění podmínky A.1.6 Výroba vápna v šachtových pecích Šachtová pec Maerz FMT, zdroj 102 v celém rozsahu a nahrazuje se textem: Nestanoveno 7. V kapitole A. Emisní limity, A.1. Ovzduší, podmínka A.1.7 se ruší v 1. odstavci podmínky text : (NV 354/2002 Sb.) 8. V kapitole A. Emisní limity, A.1. Ovzduší se ruší znění podmínky A.1.11 Výroba vápna v šachtových pecích Dvoušachtová pec FMR, zdroj č. 104 v celém rozsahu a nahrazuje se textem: Nestanoveno 9. V kapitole A. Emisní limity, A.1. Ovzduší, podmínka A.1.13 do stávajícího textu Monitoring, bod 2. Provozovatel zajistí pro ukazatele NO 2 a CO se vkládají ukazatelé : TZL, SO 2 a zároveň se ruší bod 3. Hodnota ukazatele TZL a SO 2 se zjišťuje v celém rozsahu 10. V kapitole A. Emisní limity, A.1. Ovzduší, v podmínkách A.1.1, A.1.3, A.1.5 se ruší text (neplatná kategorizace zdroje): velký zdroj znečišťování ovzduší 11. V kapitole A. Emisní limity, A.1. Ovzduší, v podmínkách A.1.8, A.1.9, A.1.10, A.1.12, A.1.13 se ruší text (neplatná kategorizace zdroje): střední zdroj znečišťování ovzduší (SZZO)

5 strana 5 / V kapitole D. Podmínky zajišťující ochranu zdraví člověka, zvířat a povrchových vod, přírody a krajiny, D.1 Ochrana ovzduší se ruší znění podmínky D.1.4 Provozovatel předloţí před v celém rozsahu a nahrazuje se novým zněním: D.1.4 Provozovatel v dostatečném předstihu před uvedením do provozu zařízení Šachtová pec FMT M předloţí krajskému úřadu ţádost o změnu integrovaného povolení, která bude obsahovat konkrétní, detailní popis (na základě skutečného stavu) zařízení včetně aktualizovaného návrhu podmínek pro provoz tohoto zařízení. Součástí ţádosti o změnu integrovaného povolení bude aktualizovaný provozní řád. 13. V kapitole D. Podmínky zajišťující ochranu zdraví člověka, zvířat a povrchových vod, přírody a krajiny, D.3 Ochrana zdraví člověka se doplňuje nová podmínka: D.3.3 Po uvedení zařízení Šachtová pec FMT M do provozu bude provedeno denní a noční měření hluku vzhledem k umístění bytové zástavby a předpokládanému šíření hluku. Měření bude provedeno autorizovaným nebo akreditovaným pracovištěm. Protokol měření hluku následně předat k zhodnocení a posouzení KHS SČK a KÚ SČK, OŢPaZ. 14. V kapitole K. Tímto rozhodnutím podle 13 odst. 6 zákona o integrované prevenci se ruší podmínka 2. : 2. schvaluje a povoluje Soubor TPP a TOO: Soubor technickoprovozních parametrů a technickoorganizačních opatření k zajištění provozu velkého zdroje znečišťování ovzduší Provozní řád pece FMR Vápenky Čertovy schody a.s. vypracovaný Ing. Liborem Prokopcem dne dle 11 odst. 2 zákona č. 86/2002 Sb. v platném znění. Provozní řád je přílohou č. 2 tohoto rozhodnutí. 15. Součástí tohoto rozhodnutí je: Soubor technickoprovozních parametrů a technickoorganizačních opatření k zajištění provozu stacionárního zdroje znečišťování ovzduší Provozní řád pece FMT M Vápenky Čertovy schody a.s., vypracovaný Ing. Liborem Prokopcem dne , který je nedílnou přílohou č. 1 rozhodnutí o 9. změně integrovaného povolení č.j /2014/KUSK OŢP/Hr, SZ_003329/2014/KUSK /13 ze dne

6 strana 6 / Tímto rozhodnutím se ruší příloha č. 2 rozhodnutí o 2 změně integrovaného povolení č.j /2009/KUSK OŢP/Ţi, SZ_063914/2009/KUSK/15 ze dne : Příloha č. 2 Soubor TPP a TOO ( Soubor technickoprovozních parametrů a technickoorganizačních opatření k zajištění provozu velkého zdroje znečišťování ovzduší Provozní řád pece FMR Vápenky Čertovy schody a.s. vypracovaný Ing. Liborem Prokopcem dne dle 11 odst. 2 zákona č. 86/2002 Sb. v platném znění) 17. Tímto rozhodnutím o 9. změně integrovaného povolení č.j /2014/KUSK OŢP/Hr, SZ_003329/2014/KUSK/13 ze dne se nahrazuje závazné stanovisko ke stavbě zařízení pec na výrobu vápna FMT M vyjmenovaného stacionárního zdroje dle 11 odst. 2 písm. c) zákona č. 201/2012 Sb., o ochraně ovzduší. Veškeré závazné podmínky provozu zařízení uvedené v rozhodnutí o integrovaném povolení v platném znění zůstávají i nadále v platnosti. O d ů v o d n ě n í Krajský úřad Středočeského kraje, odbor ţivotního prostředí a zemědělství, obdrţel dne ţádost společnosti Vápenka Čertovy schody a.s., se sídlem Tmaň č.p. 200, PSČ , IČ , o 9. změnu integrovaného povolení k provozování zařízení Zařízení na výrobu vápna v rotačních pecích o výrobní kapacitě větší neţ 50 t denně nebo v jiných pecích o výrobní kapacitě větší neţ 50 t denně. Zařízení spadá dle přílohy č. 1 zákona o integrované prevenci do kategorie 3.1.b) Výroba vápna v pecích o výrobní kapacitě větší neţ 50 t za den, a je provozováno dle vydaného integrovaného povolení č.j /2007/KUSK OŢP/St ze dne ve znění: 1. změny IP č.j /2008/KUSK OŢP/Ţi ze dne , 2. změny IP č.j /2009/KUSK OŢP/Ţi ze dne , opravného rozhodnutí č.j /2009/KUSK OŢP/Ţi ze dne , 3. změny IP č.j /2009/KUSK OŢP/Ţi ze dne , 4. změny IP č.j /2010/KUSK OŢP/Ţi ze dne , 5. změny IP č.j /2011/KUSK OŢP/Pav ze dne , 6. změny IP č.j /2012/KUSK OŢP/Pav ze dne ,

7 strana 7 / změny IP č.j /2012/KUSK OŢP/Pav ze dne a 8. změny IP č.j /2013/2013/KUSK OŢP/Dvk ze dne Předmětem změny integrovaného povolení je rekonstrukce stávající pece na výrobu vápna tříšachtové pece MAERZ FMT, přičemţ výstavba nové dvoušachtové pece FMR, která byla povolena a zahrnuta do zařízení rozhodnutím o 2. změně integrovaného povolení, nebude realizována. Stávající pec MAERZ FMT bude rekonstruována na pec FMT M, pec FMR je v integrovaném povolení zrušena. Součástí ţádosti o změnu IP je provozní řád pece FMT M. Krajský úřad posoudil ţádost jako úplnou a shledal, ţe se jedná ve smyslu 2 odst. i) o změnu podstatnou. Dle 8 zákona o integrované prevenci oznámil zahájení řízení a rozeslal ţádost k vyjádření účastníkům řízení a příslušným správním úřadům. Současně zajistil zveřejnění stručného shrnutí údajů ze ţádosti v souladu s 8 odst. 2 na své úřední desce, na úředních deskách obcí Tmaň, Suchomasty a Koněprusy a prostřednictvím informačního systému integrované prevence na portálu veřejné správy po dobu 30 dnů. V souladu s 11 zákona o integrované prevenci zaslal krajský úřad ţádost o změnu integrovaného povolení odborně způsobilé osobě ke zpracování odborného vyjádření k celé ţádosti. Ve lhůtě do 30 dní ode dne zveřejnění ţádosti se nepřihlásil ţádný další účastník řízení podle 7 odst.1 zákona o integrované prevenci a nebylo doručeno ţádné vyjádření veřejnosti podle 8 odst. 2 zákona o integrované prevenci. Krajskému úřadu byla doručena vyjádření a stanoviska účastníků řízení, příslušných správních úřadů a odborně způsobilé osoby: - ČIŢP OI Praha, č.j. ČIŢP/41/IPP/ /14/PPA ze dne KHS Středočeského kraje, zn. KHSSC 3762/2014 ze dne MěÚ Beroun, OŢP, č.j. MBE/6422/2014/ŢP-Cir ze dne Středočeský kraj, č.j /2014/kusk ze dne CENIA, č.j. 1330/CEN/14 ze dne Vyjádření odborně způsobilé osoby CENIA, česká informační agentura ţivotního prostředí, bylo dle 11 odst. 3 zákona zveřejněno na úřední desce úřadu a prostřednictvím informačního systému integrované prevence na portálu veřejné správy po dobu 15 dnů. O připomínkách a poţadavcích jednotlivých účastníků řízení, příslušných správních úřadů a odborně způsobilé osoby rozhodl krajský úřad podle 13 odst. 5 zákona o integrované prevenci takto : ČIŢP OI Praha bez připomínek Krajská hygienická stanice Středočeského kraje bez připomínek

8 strana 8 / 10 MěÚ Beroun, OŢP - bez připomínek Středočeský kraj souhlasí se změnou IP CENIA poţadavky, doporučení, připomínky jsou splněny, zohledněny; podmínky vyjádření jsou do rozhodnutí zapracovány. Vyjádření odborně způsobilé osoby vychází z navrţených podmínek provozovatele tak, aby bylo v souladu se zákonem o integrované prevenci, sloţkovými předpisy, a za pouţití BAT tak, aby byla zajištěna vysoká úroveň ochrany ţivotního prostředí jako celku. Zároveň je uplatněno hledisko vymahatelnosti a kontrolovatelnosti. Posouzení BAT bylo provedeno za pouţití: referenční dokument o nejlepších dostupných technikách pro průmyslová odvětví výroby cementu, vápna a oxidu hořečnatého, květen 2010 rozhodnutí 2013/163/EU, kterým se stanoví závěry o nejlepších dostupných technikách (BAT) podle směrnice Evropského parlamentu a Rady 2010/75/EU o průmyslových emisích pro výrobu cementu, vápna a oxidu hořečnatého (dále jen Závěry o BAT ) referenční dokument o nejlepších dostupných technikách při omezování emisí ze skladování, leden 2005 (dále jen BREF ESB) Porovnání zařízení s BAT - Obecné primární techniky; Monitorování; Spotřeba energie; Výběr paliv; Prachové emise z procesů výpalu v peci; Emise NO x, SO x, CO a nárazové nárůsty koncentrace CO; Emise celkového organického uhlíku (TOC); Uzavřené skladování; Prevence nehod a (velkých) havárií; Obecné principy pro minimalizaci prachu z přepravy a manipulace bude v souladu s BAT Souhrnné hodnocení BAT Pouţití nízkoodpadové technologie; Podpora vyuţívání a recyklace látek, které vznikají nebo se pouţívají v technologickém procesu, případně vyuţívání a recyklace odpadu; Srovnatelné procesy, zařízení či provozní metody, které jiţ byly úspěšně vyzkoušeny v průmyslovém měřítku; Charakter, účinky a mnoţství emisí (emise do ovzduší, emise hluku); Datum uvedení zařízení do provozu, Poţadavek prevence nebo omezení celkových dopadů emisí na ţivotní prostředí a rizik s nimi spojených na minimum; Poţadavek prevence havárií a minimalizace jejich následků pro ţivotní prostředí hlediska budou plněna. Na základě výše uvedených skutečností Krajský úřad Středočeského kraje shledal, ţe ţádost společnosti Vápenka Čertovy schody a.s. pro Zařízení na výrobu vápna v rotačních pecích o výrobní kapacitě větší neţ 50 t denně nebo v jiných pecích o výrobní kapacitě větší neţ 50 t

9 strana 9 / 10 denně splnila všechny náleţitosti a je moţné vydat rozhodnutí o změně integrovaného povolení na provozování výše uvedeného zařízení. Správní poplatek ve smyslu zákona č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, pol. 96 písm. b) sazebníku, ve výši ,- Kč byl dne uhrazen bezhotovostním převodem na účet krajského úřadu č / 6000, var. symbol P o u č e n í Proti tomuto rozhodnutí můţe účastník řízení podat ve lhůtě do 15 dnů ode dne jeho oznámení odvolání k Ministerstvu ţivotního prostředí podáním učiněným u Krajského úřadu Středočeského kraje. V odvolání se uvede, v jakém rozsahu je rozhodnutí napadáno a dále namítaný rozpor s právními předpisy nebo nesprávnost rozhodnutí. Lhůta pro podání odvolání se počítá ode dne následujícího po doručení. Rozhodnutí, které bylo dodáno do datové schránky, je doručeno okamţikem, kdy se do datové schránky přihlásí oprávněná osoba, nejpozději však desátý den od okamţiku, kdy bylo rozhodnutí dodáno do datové schránky. V případě doručení písemného vyhotovení rozhodnutí se lhůta pro odvolání počítá ode dne následujícího po doručení, nejpozději však po uplynutí desátého dne, kdy bylo nedoručené a uloţené rozhodnutí připraveno k vyzvednutí. Podané odvolání má podle 85 odst. 1 správního řádu odkladný účinek. otisk úředního razítka Ing. Věra Hromadová odborný referent na úseku ţivotního prostředí

10 strana 10 / 10 Přílohy : Příloha č. 1 Soubor technickoprovozních parametrů a technickoorganizačních opatření k zajištění provozu stacionárního zdroje znečišťování ovzduší Provozní řád pece FMT M Vápenky Čertovy schody a.s., vypracovaný Ing. Liborem Prokopcem dne Obdrţí : Rozdělovník : Účastníci řízení dle 27 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb.: Vápenka Čertovy schody a.s., Tmaň 200, Tmaň Účastníci řízení dle 27 odst. 3 zákona č. 500/2004 Sb.: Obec Tmaň, Sídliště 50, Tmaň Obec Suchomasty, Suchomasty 31, Suchomasty Obec Koněprusy, Koněprusy 63, Beroun 1 Středočeský kraj, Zborovská 11, Praha 5 Povodí Vltavy s.p., Holečkova 8, Praha 5 Ministerstvo ţivotního prostředí, odbor posuzování vlivů na ŢP a integrované prevence, Vršovická 65, Praha 10, (po nabytí právní moci)

Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í

Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í Praha: 22.6.2017 Číslo jednací: 063728/2017/KUSK OŽP/Hr Spisová značka: SZ_063728/2017/KUSK/5 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Hromadová l. 443 dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

R o z h o d n u t í. vydává

R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 7. 9. 2009 Číslo jednací: 058268/2009/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_058268/2009/KUSK/9 Oprávněná úřední osoba: Bc. Eva Hrabovská dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

Rozhodnutí. vydává 3. změnu integrovaného povolení

Rozhodnutí. vydává 3. změnu integrovaného povolení V Praze dne: 12. 3. 2015 Číslo jednací: 128211/2014/KUSK OŢP/Dvo, Spisová značka: SZ_ 128211/2014/KUSK/8 Oprávněná úřední osoba: Ing. Lenka Dvořáková dle rozdělovníku Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského

Více

038439/2010/KUSK OŢP/VITK

038439/2010/KUSK OŢP/VITK V Praze dne: 24.6.2015 Číslo jednací: 073134/2015/KUSK OŢP/VITK Spisová značka: SZ_073134/2015/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: Ing. Kamil Vitner Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

R o z h o d n u t í. vydává

R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 2.12.2009 Číslo jednací: 081570/2009/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_081570/2009/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: Bc. Eva Hrabovská dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení

Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení V Praze dne: 30.10.2009 Číslo jednací: 137937/2009/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_137937/2009/KUSK/5 Vyřizuje: Bc. Eva Hrabovská l. 929 Dle rozdělovníku Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení Krajský

Více

Rozhodnutí. vydává. (dále jen integrované povolení ve znění pozdějších změn) podle 19a odst. 1 zákona o integrované prevenci

Rozhodnutí. vydává. (dále jen integrované povolení ve znění pozdějších změn) podle 19a odst. 1 zákona o integrované prevenci V Praze dne: 17.7.2012 Číslo jednací: 91531/2012/KUSK OŽP/Ho Spisová značka: SZ_91531/2012/KUSK/6 Oprávněná Dle rozdělovníku úřední osoba: Ing. Hana Hoffmanová l. 653 Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského

Více

R o z h o d n u t í. (dále integrované povolení ve znění pozdějších změn) podle 13 odst. 1 zákona o integrované prevenci

R o z h o d n u t í. (dále integrované povolení ve znění pozdějších změn) podle 13 odst. 1 zákona o integrované prevenci V Praze dne: 3. 3. 2015 Číslo jednací: 159052/2014/KUSK OŽP/Fok Spisová značka: SZ_159052/2014/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: Ing. Kateřina Foudová l. 586 ČESKÁ RAFINÉRSKÁ, a.s. Záluží 2 436 01 Litvínov

Více

R o z h o d n u t í. V Praze dne: AVE Kralupy s.r.o. O. Wichterleho Kralupy nad Vltavou

R o z h o d n u t í. V Praze dne: AVE Kralupy s.r.o. O. Wichterleho Kralupy nad Vltavou V Praze dne: 22. 8. 2018 AVE Kralupy s.r.o. Číslo jednací: 054520/2018/KUSK OŽP/VITK O. Wichterleho 810 Spisová značka: SZ_054520/2018/KUSK 278 01 Kralupy nad Vltavou Oprávněná Ing. Kamil Vitner l. 441

Více

R o z h o d n u t í. vydává

R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 30. 8. 2011 Číslo jednací: 114186/2011/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_114186/2011/KUSK/14 Oprávněná úřední osoba: Bc. Eva Hrabovská dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

R o z h o d n u t í. (dále jen integrované povolení v platném znění) podle 19a odst. 2 zákona o integrované prevenci

R o z h o d n u t í. (dále jen integrované povolení v platném znění) podle 19a odst. 2 zákona o integrované prevenci Praha: 17.6.2010 Číslo jednací: 054313/2010/KUSK OŽP/Hr Spisová značka: SZ_054313/2010/KUSK/11 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Hromadová l. 443 dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2017/KUSK OŽP/Pav Spisová značka: SZ_102761/2017/KUSK/6 Oprávněná úřední osoba:

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2017/KUSK OŽP/Pav Spisová značka: SZ_102761/2017/KUSK/6 Oprávněná úřední osoba: V Praze dne: 2.10.2017 Číslo jednací: 102761/2017/KUSK OŽP/Pav Spisová značka: SZ_102761/2017/KUSK/6 Oprávněná úřední osoba: Ing. Jana Pavelková, l.782 dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad

Více

14748/130266/2004/OŽP

14748/130266/2004/OŽP V Praze dne: 20. 4. 2016 Číslo jednací: 041481/2016/KUSK OŽP/Vk Spisová značka: SZ_041481/2016/KUSK/4 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková, tel. linka 855 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský

Více

Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í

Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í Praha: 21.1.2015 Číslo jednací: 126610/2014/KUSK OŢP/Hr Spisová značka: SZ_126610/2014/KUSK/10 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Hromadová l. 443 dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

V Praze dne: 1.10.2013 ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: 125225/2013/KUSK OŢP/Vk

V Praze dne: 1.10.2013 ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: 125225/2013/KUSK OŢP/Vk V Praze dne: 1.10.2013 ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: 125225/2013/KUSK OŢP/Vk Tř. Václava Klementa 869 Spisová značka: SZ_125225/2013/KUSK/6 293 60 Mladá Boleslav Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková

Více

Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í. vydává. 9. změnu integrovaného povolení č.j /1276/2005/OŽP/65 St ze dne

Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í. vydává. 9. změnu integrovaného povolení č.j /1276/2005/OŽP/65 St ze dne Praha: 17.9.2012 Číslo jednací: 085719/2012/KUSK OŽP/Hr Spisová značka: SZ_085719/2012/KUSK/13 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Hromadová l. 443 dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

Rozhodnutí. V Praze dne: Číslo jednací: /2012/KUSK OŽP/Hra. dle rozdělovníku. Oprávněná úřední osoba: Bc.

Rozhodnutí. V Praze dne: Číslo jednací: /2012/KUSK OŽP/Hra. dle rozdělovníku. Oprávněná úřední osoba: Bc. V Praze dne: 8. 8. 2012 Číslo jednací: 076124/2012/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_076124/2012/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: Bc. Eva Hrabovská dle rozdělovníku Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského kraje,

Více

R o z h o d n u t í. vydává

R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 20. 11. 2013 dle rozdělovníku Číslo jednací: 166244/2013/KUSK OŽP/POP Spisová značka: SZ_112091/2013/KUSK/18 Oprávněná úřední osoba: Mgr. Jana Popelková R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

A. Výroková část integrovaného povolení ve znění pozdějších změn se mění a doplňuje takto:

A. Výroková část integrovaného povolení ve znění pozdějších změn se mění a doplňuje takto: V Praze dne: 23.12.2013 Číslo jednací: 158129/2013/KUSK OŽP/Dvk Spisová značka: SZ_158129/2013/KUSK/6 Vyřizuje: Ing. Klára Dvořáková, l. 655 Značka: OŽP/Dvk Rozhodnutí Dle rozdělovníku Krajský úřad Středočeského

Více

V Praze dne: dle rozdělovníku. R o z h o d n u t í. vydává

V Praze dne: dle rozdělovníku. R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 15.8.2012 dle rozdělovníku Číslo jednací: 206048/2011/KUSK OŽP/VITK Spisová značka: SZ_206048/2011/KUSK/18 Oprávněná úřední osoba: Ing. Kamil Vitner R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2018/KUSK OŽP/Vk. Dle rozdělovníku

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2018/KUSK OŽP/Vk. Dle rozdělovníku V Praze dne: 19. 7. 2018 Číslo jednací: 078886/2018/KUSK OŽP/Vk Spisová značka: SZ_078886/2018/KUSK/5 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková, tel. linka 855 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský

Více

R o z h o d n u t í. provozovateli zařízení: Kovohutě Příbram nástupnická, a.s., se sídlem Příbram IV č.p. 530, PSČ , IČ

R o z h o d n u t í. provozovateli zařízení: Kovohutě Příbram nástupnická, a.s., se sídlem Příbram IV č.p. 530, PSČ , IČ V Praze dne: 22.6.2015 Číslo jednací: 066813/2015/KUSK OŢP/Vk Spisová značka: SZ_066813/2015/KUSK/9 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková tel. linka 855 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský

Více

V Praze dne: ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: Spisová značka:

V Praze dne: ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: Spisová značka: V Praze dne: 27.8.2013 ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: Spisová značka: 089126/2013/KUSK OŽP/Vk SZ_089126/2013/KUSK/8 Tř. Václava Klementa 869 293 60 Mladá Boleslav Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková

Více

provozovateli zařízení: ŠKODA AUTO a.s., se sídlem Tř. Václava Klementa 869, Mladá Boleslav IČ

provozovateli zařízení: ŠKODA AUTO a.s., se sídlem Tř. Václava Klementa 869, Mladá Boleslav IČ V Praze dne: 10.4.2013 Číslo jednací: 003790/2013/KUSK OŽP/Dvk Spisová značka: SZ_003790/2013/KUSK/9 Vyřizuje: Ing. Klára Dvořáková, l. 655 Značka: OŽP/Dvk Rozhodnutí Dle rozdělovníku Krajský úřad Středočeského

Více

R o z h o d n u t í. vydává

R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 9. 9. 2016 Číslo jednací: 123781/2016/KUSK OŽP/Vk Spisová značka: SZ_123781/2016/KUSK/7 dle rozdělovníku Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

Rozhodnutí. provozovateli zařízení: RUMPOLD P s.r.o. se sídlem Úslavská 27, Plzeň, IČ

Rozhodnutí. provozovateli zařízení: RUMPOLD P s.r.o. se sídlem Úslavská 27, Plzeň, IČ V Praze dne: 22. 10. 2015 Číslo jednací: 091177/2015/KUSK OŽP/VITK Spisová značka: SZ_091177/2015/KUSK/5 Oprávněná úřední osoba: Ing. Kamil Vitner Dle rozdělovníku Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského

Více

164094/163/2005/OŽP/18

164094/163/2005/OŽP/18 V Praze dne: 27.5.2013 Číslo jednací: 0576922013/KUSK OŽP/Vk Spisová značka: SZ_057692/2013/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková tel. linka 855 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský

Více

R o z h o d n u t í. provozovateli zařízení: Kovohutě Příbram nástupnická, a.s., se sídlem Příbram IV č.p. 530, PSČ , IČ

R o z h o d n u t í. provozovateli zařízení: Kovohutě Příbram nástupnická, a.s., se sídlem Příbram IV č.p. 530, PSČ , IČ V Praze dne: 22.5.2015 Číslo jednací: 167667/2014/KUSK OŢP/Vk Spisová značka: SZ_167667/2014/KUSK/16 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková tel. linka 855 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský

Více

V Praze dne: dle rozdělovníku Číslo jednací: /2011/KUSK OŽP/VITK Spisová značka: SZ_175313/2011/KUSK/5 Oprávněná úřední osoba:

V Praze dne: dle rozdělovníku Číslo jednací: /2011/KUSK OŽP/VITK Spisová značka: SZ_175313/2011/KUSK/5 Oprávněná úřední osoba: V Praze dne: 31.10.2011 dle rozdělovníku Číslo jednací: 175313/2011/KUSK OŽP/VITK Spisová značka: SZ_175313/2011/KUSK/5 Oprávněná úřední osoba: Ing. Kamil Vitner R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

R o z h o d n u t í. změněného rozhodnutím č.j /2011/KUSK OŽP/VITK ze dne ,

R o z h o d n u t í. změněného rozhodnutím č.j /2011/KUSK OŽP/VITK ze dne , V Praze dne: 30. 11. 2015 dle rozdělovníku Číslo jednací: 078546/2015/KUSK OŽP/VITK Spisová značka: SZ_078546/2015/KUSK/9 Oprávněná úřední osoba: Ing. Kamil Vitner R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

R o z h o d n u t í. provozovateli zařízení: TOS-MET slévárna a.s., se sídlem Čelákovice, Stankovského 1687, PSČ , IČ

R o z h o d n u t í. provozovateli zařízení: TOS-MET slévárna a.s., se sídlem Čelákovice, Stankovského 1687, PSČ , IČ V Praze dne: 2. 12. 2016 Číslo jednací: 157894/2016/KUSK OŽP/Vk Spisová značka: SZ_157894/2016/KUSK/8 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková, tel. linka 855 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský

Více

č.j.: ŽP/6253/11 V Plzni dne 15. června 2011 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í

č.j.: ŽP/6253/11 V Plzni dne 15. června 2011 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň č.j.: ŽP/6253/11 V Plzni dne 15. června 2011 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í o změně č. 6 integrovaného

Více

Rozhodnutí o 3. změně integrovaného povolení.

Rozhodnutí o 3. změně integrovaného povolení. V Praze dne: 21.2.2011 Číslo jednací: 178766/2010/KUSK OŽP/Nech Spisová značka: 178766/2010/KUSK/8 Oprávněná Ing. Ondřej Nechyba úřední osoba: tel. 257 280 705 Dle rozdělovníku Rozhodnutí o 3. změně integrovaného

Více

038439/2010/KUSK OŽP/VITK

038439/2010/KUSK OŽP/VITK V Praze dne: 2.3.2015 Číslo jednací: 001177/2015/KUSK OŢP/VITK Spisová značka: SZ_001177/2015/KUSK/6 Oprávněná úřední osoba: Ing. Kamil Vitner Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2016/KUSK OŽP/Vk. Dle rozdělovníku

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2016/KUSK OŽP/Vk. Dle rozdělovníku V Praze dne: 27. 9. 2016 Číslo jednací: 126184/2016/KUSK OŽP/Vk Spisová značka: SZ_121540/2016/KUSK/4 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková, tel. linka 855 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský

Více

Rozhodnutí. V Praze dne: 29. 4. 2014 Číslo jednací: 060573/2014/KUSK OŽP/Hra. dle rozdělovníku. Oprávněná úřední osoba: Bc.

Rozhodnutí. V Praze dne: 29. 4. 2014 Číslo jednací: 060573/2014/KUSK OŽP/Hra. dle rozdělovníku. Oprávněná úřední osoba: Bc. V Praze dne: 29. 4. 2014 Číslo jednací: 060573/2014/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_060573/2014/KUSK/5 Oprávněná úřední osoba: Bc. Eva Hrabovská dle rozdělovníku Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského kraje,

Více

R o z h o d n u t í. 6. změnu integrovaného povolení č.j /1276/2005/OŽP/65 St ze dne ve znění

R o z h o d n u t í. 6. změnu integrovaného povolení č.j /1276/2005/OŽP/65 St ze dne ve znění Praha: 3.2.2011 Číslo jednací: 133446/2010/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_133446/2010/KUSK/15 Oprávněná úřední osoba: Bc. Eva Hrabovská l. 929 dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

Rozhodnutí. 10. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 10. změna IP )

Rozhodnutí. 10. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 10. změna IP ) Spisová zn.: OZP 408/2013 Kle KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Rozhodnutí Krajský úřad Kraje Vysočina,

Více

Rozhodnutí. podle 19a odst. 2 zákona o integrované prevenci a 67 správního řádu

Rozhodnutí. podle 19a odst. 2 zákona o integrované prevenci a 67 správního řádu V Praze dne: 12.1.2015 Číslo jednací: 0155390/2014/KUSK OŽP/Fok Spisová značka: SZ_155390/2014/KUSK/8 Vyřizuje: Ing. Kateřina Foudová Značka: OŽP/Fok Dle rozdělovníku Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského

Více

OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ. rozhodl. o opravě zřejmých nesprávností ve výrokové části rozhodnutí

OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ. rozhodl. o opravě zřejmých nesprávností ve výrokové části rozhodnutí Spisová zn.: KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ Krajský úřad Kraje Vysočina,

Více

ROZHODNUTÍ. rozhodnutí

ROZHODNUTÍ. rozhodnutí Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik ZPS SLÉVÁRNA, a.s. Třída 3. května 1172 763 02 Zlín, Malenovice datum oprávněná úřední osoba číslo jednací spisová značka 14.

Více

Rozhodnutí. vydává účastníku řízení, jímž je podle 27 odst. 1 písm. a) správního řádu subjekt:

Rozhodnutí. vydává účastníku řízení, jímž je podle 27 odst. 1 písm. a) správního řádu subjekt: Praha: 04.09. 2014 Nemocnice Rudolfa a Stefanie Číslo jednací: 055528/2014/KUSK Benešov, a.s., Spisová značka: SZ_055528/2014/KUSK/6 nemocnice Středočeského kraje Vyřizuje / linka: Doležalová Jitka / 927

Více

R o z h o d n u t í. v y d á v á podle 19a odst. 2 zákona o integrované prevenci

R o z h o d n u t í. v y d á v á podle 19a odst. 2 zákona o integrované prevenci V Praze dne: 14.4.2015 Číslo jednací: 165642/2014/KUSK OŽP/Dur Spisová značka: SZ_165642/2014/KUSK/13 Oprávněná Ing. Karol Durdík úřední osoba: dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

009261/2011/KUSK OŽP/VITK

009261/2011/KUSK OŽP/VITK V Praze dne: 27. 11. 2015 Číslo jednací: 133345/2015/KUSK OŽP/VITK Spisová značka: SZ_133345/2015/KUSK/6 Oprávněná úřední osoba: Ing. Kamil Vitner Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

Kapacita zařízení. Instalovaný tepelný příkon 2x 19 MW

Kapacita zařízení. Instalovaný tepelný příkon 2x 19 MW Název části zařízení Plynový a olejový kotel K5, Plynový kotel K6 Kapacita zařízení Instalovaný tepelný příkon 2x 19 MW Zařazení dle přílohy 1 zákona o integrované prevenci do kategorie průmyslových činností

Více

Rozhodnutí. vydává. A. Výroková část integrovaného povolení v platném znění se mění a doplňuje takto:

Rozhodnutí. vydává. A. Výroková část integrovaného povolení v platném znění se mění a doplňuje takto: V Praze dne: 25. 2. 2016 Číslo jednací: 016522/2016/KUSK OŽP/Čpl Spisová značka: SZ_016522/2016/KUSK/10 Oprávněná úřední osoba: RNDr. Petr Čepela Dle rozdělovníku Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského

Více

S-MHMP /2010/OOP-VIII-39/R-6/11/Zul Mgr. Zuláková R O Z H O D N U T Í

S-MHMP /2010/OOP-VIII-39/R-6/11/Zul Mgr. Zuláková R O Z H O D N U T Í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-1043810/2010/OOP-VIII-39/R-6/11/Zul Mgr. Zuláková 236 004 384 Podle rozdělovníku Praha 03.02.2011

Více

009261/2011/KUSK OŢP/VITK

009261/2011/KUSK OŢP/VITK V Praze dne: 20.11.2014 Číslo jednací: 127774/2014/KUSK OŢP/VITK Spisová značka: SZ_127774/2014/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: Ing. Kamil Vitner Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Č.j. SpZn. Vyřizuje/ linka Brno dne: JMK 128967/2009 S JMK 128967/2009 OŽP/Ns Mariana Nosilová/2678

Více

164094/163/2005/OŽP/18

164094/163/2005/OŽP/18 V Praze dne: 27. 7. 2016 Číslo jednací: 093988/2016/KUSK OŽP/Vk Spisová značka: SZ_093988/2016/KUSK/4 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková, tel. linka 855 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01IKV7E* Čj: MSK 73153/2015 Sp. zn.: ŽPZ/14569/2015/Pta 209.1 V50 Vyřizuje: Mgr. Petr Ptašek

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik GLYCONA s.r.o. tř. T. Bati 1635 areál Toma a.s., budova č. 39 765 82 OTROKOVICE datum oprávněná úřední osoba číslo jednací

Více

17402/156649/2004/OŽP

17402/156649/2004/OŽP V Praze dne: 13. 3. 2012 Číslo jednací: 007791/2012/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_007791/2012/KUSK/8 Oprávněná úřední osoba: Bc.Eva Hrabovská dle rozdělovníku Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského kraje,

Více

Rozhodnutí. vydává 3. změnu integrovaného povolení

Rozhodnutí. vydává 3. změnu integrovaného povolení V Praze dne: 20. 10. 2014 Číslo jednací: 091138/2014/KUSK OŽP/Dvo Spisová značka: SZ_ 091138/2014/KUSK/14 Oprávněná úřední osoba: Ing. Lenka Dvořáková dle rozdělovníku Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského

Více

Číslo jednací: /2015/KUSK OŽP/Dur Dle rozdělovníku. R o z h o d n u t í

Číslo jednací: /2015/KUSK OŽP/Dur Dle rozdělovníku. R o z h o d n u t í V Praze dne: 3.4.2015 Číslo jednací: 021411/2015/KUSK OŽP/Dur Spisová značka: 021411/2015/KUSK/10 Dle rozdělovníku Oprávněná úřední osoba: Ing Karol Durdík l. 781 R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň č.j.: ŽP/1454/14 V Plzni dne 14. 2. 2014 Vyřizuje: Ing. Vojtajová R o z h o d n u t í o změně č. 5 integrovaného povolení

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik CS CABOT, spol. s r.o. Masarykova 753 757 27 Valašské Meziříčí datum 17. prosince 2007 vyřizuje Ing. Jan Blažek číslo jednací

Více

R o z h o d n u t í. V Praze dne: BENET AUTOMOTIVE s. r. o. Chobotecká 365/ Mladá Boleslav

R o z h o d n u t í. V Praze dne: BENET AUTOMOTIVE s. r. o. Chobotecká 365/ Mladá Boleslav V Praze dne: 21.9.2015 Číslo jednací: 091849/2015/KUSK OŽP/Fok Spisová značka: SZ_091849/2015/KUSK/12 Oprávněná úřední osoba: Ing. Kateřina Foudová l. 586 BENET AUTOMOTIVE s. r. o. Chobotecká 365/139 293

Více

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/768/16 Spis. zn.: ZN/2585/ŽP/15 Počet listů: 3 Počet příloh: 2 Počet listů příloh: 34 Vyřizuje: Ing. Ivana

Více

SZn: S-MHMP /2008/OOP-VIII-289/R-44/Ryb Praha Vyřizuje: Ing. Rybánska Telefon: R o z h o d n u t í

SZn: S-MHMP /2008/OOP-VIII-289/R-44/Ryb Praha Vyřizuje: Ing. Rybánska Telefon: R o z h o d n u t í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn: S-MHMP-342591/2008/OOP-VIII-289/R-44/Ryb Praha 22.10.2008 Vyřizuje: Ing. Rybánska Telefon: 236 004 386

Více

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2009/KUSK OŽP/Ži. Dle rozdělovníku. Oprávněná úřední osoba: Ing. Jana Židová l.

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: /2009/KUSK OŽP/Ži. Dle rozdělovníku. Oprávněná úřední osoba: Ing. Jana Židová l. V Praze dne: 30.4.2010 Číslo jednací: 186688/2009/KUSK OŽP/Ži Spisová značka: SZ_186688/2009/KUSK/12 Oprávněná úřední osoba: Ing. Jana Židová l.782 Dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

Rozhodnutí. vydává. změněného rozhodnutím č. j /2016/KUSK/OŽP Bo ze dne

Rozhodnutí. vydává. změněného rozhodnutím č. j /2016/KUSK/OŽP Bo ze dne V Praze dne: 15. 7. 2016 Číslo jednací: 059709/2016/KUSK OŽP/Čpl Spisová značka: SZ_059709/2016/KUSK/7 Oprávněná úřední osoba: RNDr. Petr Čepela Dle rozdělovníku Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského kraje,

Více

S-MHMP /2010/OOP-VIII-153/R-16/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í

S-MHMP /2010/OOP-VIII-153/R-16/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-267583/2010/OOP-VIII-153/R-16/Hor Ing. Horvathová 236 004 216 Praha 21.04.2010

Více

V Praze dne: ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: Spisová značka:

V Praze dne: ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: Spisová značka: V Praze dne: 19.7.2012 ŠKODA AUTO a.s. Číslo jednací: Spisová značka: 078664/2012/KUSK OŽP/Vk SZ_078664/2012/KUSK/8 Tř. Václava Klementa 869 293 60 Mladá Boleslav Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková

Více

V Praze dne: dle rozdělovníku Číslo jednací: /2012/KUSK OŽP/VITK Spisová značka: SZ_112416/2012/KUSK/6 Oprávněná úřední osoba:

V Praze dne: dle rozdělovníku Číslo jednací: /2012/KUSK OŽP/VITK Spisová značka: SZ_112416/2012/KUSK/6 Oprávněná úřední osoba: V Praze dne: 19.9.2012 dle rozdělovníku Číslo jednací: 112416/2012/KUSK OŽP/VITK Spisová značka: SZ_112416/2012/KUSK/6 Oprávněná úřední osoba: Ing. Kamil Vitner R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č. j.: JMK 86150/2016 Sp. zn.: S-JMK 637/2016 OŽP/Zlv Brno 03.06.2016 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01ESURT* Čj: MSK 128801/2014 Sp. zn.: ŽPZ/26827/2014/Kou 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Petra Koudelková

Více

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. ktuální

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01X5ZPG* Čj: MSK 40534/2018 Sp. zn.: ŽPZ/7616/2018/Kou 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Petra Koudelková

Více

R o z h o d n u t í. (dále integrované povolení ve znění pozdějších změn) podle 13 odst. 1 zákona o integrované prevenci

R o z h o d n u t í. (dále integrované povolení ve znění pozdějších změn) podle 13 odst. 1 zákona o integrované prevenci V Praze dne: 15.2.2016 Číslo jednací: 147174/2015/KUSK OŽP/Fok Spisová značka: SZ_147174/2015/KUSK/14 Oprávněná úřední osoba: Ing. Kateřina Foudová l. 586 TOS-MET slévárna a.s. Stankovského 1687 250 88

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01LLTQD* Čj: MSK 15698/2016 Sp. zn.: ŽPZ/4068/2015/Ště 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Mgr. Jana Štěpánková

Více

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: Spisová značka: dle rozdělovníku

R o z h o d n u t í. V Praze dne: Číslo jednací: Spisová značka: dle rozdělovníku V Praze dne: 10. 3. 2016 Číslo jednací: Spisová značka: 079176/2015/KUSK OŢP/HoA SZ_079176/2015/KUSK/11 Oprávněná úřední osoba: Ing. Aneta Holasová l.655 dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno R O Z H O D N U T Í

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Č.j. SpZn. Vyřizuje/ linka Brno dne: JMK 60504/2010 S JMK 60504/2010 OŽP/Ns Nosilová Mariana/2678

Více

EMISNÍ VÝSTUPY NO X Z PECÍ MAERZ

EMISNÍ VÝSTUPY NO X Z PECÍ MAERZ EMISNÍ VÝSTUPY NO X Z PECÍ MAERZ Ing. Jiří Jungmann Výzkumný ústav maltovin Praha, s.r.o. Podstata procesu výpal uhličitanu vápenatého při teplotách mezi 900 a 1300 o C reaktivita vápna závisí zejména

Více

PROMET FOUNDRY a.s. Václavská Ostrava-Mar. Hory. Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik ROZHODNUTÍ

PROMET FOUNDRY a.s. Václavská Ostrava-Mar. Hory. Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik ROZHODNUTÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik PROMET FOUNDRY a.s. Václavská 11 709 00 Ostrava-Mar. Hory datum 20. května 2008 oprávněná úřední osoba Ing. Jan Blažek číslo

Více

MINISTERSTVO ŢIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

MINISTERSTVO ŢIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MINISTERSTVO ŢIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 2. 11. 2012 Č.j.: 93850/ENV/12 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na ţivotní

Více

Rozhodnutí. vydává 4. změnu integrovaného povolení

Rozhodnutí. vydává 4. změnu integrovaného povolení V Praze dne: 14. 11. 2014 Číslo jednací: 002666/2014/KUSK OŽP/Dvo Spisová značka: SZ_002666 /2014/KUSK/21 Oprávněná úřední osoba: Ing. Lenka Dvořáková dle rozdělovníku Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského

Více

Rozhodnutí. 11. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 11. změna IP )

Rozhodnutí. 11. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 11. změna IP ) KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Rozhodnutí Krajský úřad Kraje Vysočina, odbor životního prostředí (dále

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01C4AS6* Čj: MSK 35450/2014 Sp. zn.: ŽPZ/7526/2014/Had 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Karin Hadamčíková

Více

Číslo jednací: /2015/KUSK OŽP/Dur Dle rozdělovníku. R o z h o d n u t í

Číslo jednací: /2015/KUSK OŽP/Dur Dle rozdělovníku. R o z h o d n u t í V Praze dne: 8.7.2015 Číslo jednací: 029822/2015/KUSK OŽP/Dur Spisová značka: 029822/2015/KUSK/19 Dle rozdělovníku Oprávněná úřední osoba: Ing Karol Durdík l. 781 R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. ktuální

Více

POROVNÁNÍ EMISNÍCH LIMITŮ A NAMĚŘENÝCH KONCENTRACÍ S ÚROVNĚMI EMISÍ SPOJENÝMI S BAT PRO VÝROBU CEMENTU A VÁPNA (COR 1)

POROVNÁNÍ EMISNÍCH LIMITŮ A NAMĚŘENÝCH KONCENTRACÍ S ÚROVNĚMI EMISÍ SPOJENÝMI S BAT PRO VÝROBU CEMENTU A VÁPNA (COR 1) Ministerstvo životního prostředí Sekce technické ochrany životního prostředí Odbor posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence Čj. 6285/ENV/15 *MIZPP00FESP3* MIZPP00FESP3 Datum 30.01.2015

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 V Praze dne 23. 2. 2015 Č.j.: 9994/ENV/15 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

Váš dopis zn. Spisová značka Vyřizuje / telefon Datum S-MHMP-25181/2015/OCP - Mgr. Zuláková/

Váš dopis zn. Spisová značka Vyřizuje / telefon Datum S-MHMP-25181/2015/OCP - Mgr. Zuláková/ HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Dle rozdělovníku Váš dopis zn. Spisová značka Vyřizuje / telefon Datum S-MHMP-25181/2015/OCP - Mgr. Zuláková/236 004 384 22.04.2015

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX00Q3TML* Čj: MSK 82149/2010 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Petra Koudelková Odbor: Odbor životního

Více

V Praze dne: dle rozdělovníku Číslo jednací: Spisová značka: R o z h o d n u t í

V Praze dne: dle rozdělovníku Číslo jednací: Spisová značka: R o z h o d n u t í V Praze dne: 25.6.2013 dle rozdělovníku Číslo jednací: Spisová značka: 061050/2013/KUSK OŽP/Vk SZ_061050/2013/KUSK/8 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Vacková tel. linka 855 R o z h o d n u t í Krajský

Více

VEPASPOL Olomouc, a.s. Paseka Paseka ROZHODNUTÍ

VEPASPOL Olomouc, a.s. Paseka Paseka ROZHODNUTÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Čj.: KUOK 92757/2013 V Olomouci dne 25. 10. 2013 SpZn.: KÚOK/79799/2013/OŽPZ/7265 Sp. a skart. znak:

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX00OB7S3* Čj: MSK 9999/2010 209.1 V50 Vyřizuje: Mgr. Petr Ptašek Odbor: Odbor životního prostředí

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01WK9CD* Čj: MSK 20088/2018 Sp. zn.: ŽPZ/3586/2018/Kou 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Petra Koudelková

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01M308J* Čj: MSK 22950/2016 Sp. zn.: ŽPZ/4114/2016/Kou 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Petra Koudelková

Více

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne 9.12.2004

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne 9.12.2004 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

V Praze dne: dle rozdělovníku. R o z h o d n u t í. vydává

V Praze dne: dle rozdělovníku. R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 23.2.2012 dle rozdělovníku Číslo jednací: 240153/2011/KUSK OŽP/VITK Spisová značka: SZ_240153/2011/KUSK/10 Oprávněná úřední osoba: Ing. Kamil Vitner R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

S-MHMP /2009/OOP-VIII-408/R-49/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í

S-MHMP /2009/OOP-VIII-408/R-49/Hor Ing. Horvathová R O Z H O D N U T Í HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-560769/2009/OOP-VIII-408/R-49/Hor Ing. Horvathová 236 004 216 Praha 23.12.2009

Více

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/434/16 Spis. zn.: ZN/2561/ŽP/15 Počet listů: 4 Počet příloh: 2 Počet listů příloh: 84 Vyřizuje: Ing. Ivana

Více

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č.j. SpZn Vyřizuje/linka V Brně JMK 110668/2013 S-JMK 110668/2013 OŽP/Zlv Mgr. Zlevorová/2682 06.11.2013

Více

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ. Identifikační údaje Název záměru: REISSWOLF navýšení kapacity zařízení k odstraňování, sběru a výkupu odpadů

ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ. Identifikační údaje Název záměru: REISSWOLF navýšení kapacity zařízení k odstraňování, sběru a výkupu odpadů Praha: 26. 6. 2018 Dle rozdělovníku Číslo jednací: 055322/2018/KUSK Spisová značka: SZ_055322/2018/KUSK Vyřizuje: Mgr. Jana Říhová / l. 782 Značka: OŽP/Říh ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ podle 7 odst. 5 zákona

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01FVMMI* Čj: MSK 7923/2014 Sp. zn.: ŽPZ/3456/2014/Dub 245.1 V5 Vyřizuje: Ing. Lucie Dubnická

Více

Libušská 313/104 Spisová značka: SZ_154821/2018/KUSK/ Praha 4 - Písnice Vyřizuje: RNDr. Zdeněk Pluháček l. 811 Značka: OŽP/Pl

Libušská 313/104 Spisová značka: SZ_154821/2018/KUSK/ Praha 4 - Písnice Vyřizuje: RNDr. Zdeněk Pluháček l. 811 Značka: OŽP/Pl Praha: 11. 3. 2019 RecyKab s.r.o. Číslo jednací: 154821/2018/KUSK OŽP/Pl Libušská 313/104 Spisová značka: SZ_154821/2018/KUSK/6 142 00 Praha 4 - Písnice Vyřizuje: RNDr. Zdeněk Pluháček l. 811 Značka: OŽP/Pl

Více

R O Z H O D N U T Í. Podle rozdělovníku

R O Z H O D N U T Í. Podle rozdělovníku HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTŘEDÍ Podle rozdělovníku SZn.: Vyřizuje: Telefon: S-MHMP-919338/2009/OOP-VIII-406/R-47/Hor Ing. Horvathová 236 004 216 Praha 27.11.2009

Více