Pravidla pro soutěže lodních modelářů žáků KLoM ČR skupiny M Mini Eco 2014

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pravidla pro soutěže lodních modelářů žáků KLoM ČR skupiny M Mini Eco 2014"

Transkript

1 Pravidla pro soutěže lodních modelářů žáků KLoM ČR skupiny M Mini Eco PLATNOST PRAVIDEL 1.1. Pravidla jsou platná pro rok Pokud vyjde na stránkách webu KLoM nové znění Národních pravidel pro soutěže lodních modelářů KLoM ČR pro rok 2014, budou zde zveřejněna pravidla stažena a platná budou ta z oficiálních stránek KLoM ČR. 2. PŘEHLED SOUTĚŽNÍCH TŘÍD Třída Mini Eco Standard Třída Mini Eco Expert Třída Mini Eco Team V Brně Miroslav Foltýn Modelářský klub SMČR lodní modeláři Neptun Brno č.137

2 PRAVIDLA PRO TŘÍDU MINI ECO STANDARD ŽÁCI 3.1. Definice Volně stavěné závodní modely s elektrickým pohonem a ponořeným lodním šroubem (Hydro/Mono pohony a povrchové pohony, které vystupují za záď trupu nejsou povoleny), minimální hmotnost modelu 0,45 kg. Délka modelu nesmí překročit 430 mm. Přečnívající štítek nebude měřen Cíl soutěže Dosažení největšího možného počtu ujetých okruhů během předepsaného času 6 minut na trojúhelníkové trati, (viz. obr. č. 1). V jedné rozjížďce může startovat minimálně 3, maximálně 8 modelů. Je-li přihlášeno více jak 8 závodníků, rozdělí se do několika stejně početných rozjížděk. Z časových důvodů může být počet modelů pro jízdu zvýšen na devět po domluvě s vedoucím startoviště (případně s hlavním rozhodčím). Toto se nesmí stát pravidlem Stavební předpisy, soutěžní pravidla, kontroly ve třídě Mini ECO Standard (a) Model musí být vybaven startovním štítkem. Velikost startovního štítku je 80 mm x 80 mm. Štítek musí být vyroben z bílého a neprůhledného plastu. Nalepená černá čísla musí mít výšku 70 mm a šířku alespoň 10 mm. Startovní štítek musí být oboustranně čitelný a připevněný na modelu nebo vzadu alespoň jedním šroubem. Není-li štítek osobami, které počítají kola čitelný, nebo je průhledný, nejsou kola počítána. Totéž platí, je-li v průběhu jízdy štítek ztracen. Bíle nalakované plochy člunu s nalepeným startovním číslem nejsou dovolené. (b) Jako napájecí zdroj pro pohon se smí použít : Max. 7 článků Ni-Cd nebo Ni-MH velikosti 2/3 AF odpovídajících průmyslovým normám. Jmenovité napětí jednotlivých článků nesmí přesahovat 1,2 V. LiPo: max. hmotnost sady 110 gramů (zapojení 2S1P/ 2S2P/3S1P/3S2P). A123 NANOPHOSPHATE : max. článků (jen A123 RACING): 3 články velikost nebo 2 články velikost V případě použití článků LiPo a LiFePo odpovídá trenér za jejich bezpečné použití. Povoleny jsou jen hotové koupené sady bez jakýchkoliv úprav. Pro jednotlivou jízdu smí být použita pouze jedna sada. Pohonné články musí být snadno přístupné kontrole. Nezávislost přijímačových a pohonných akumulátorů musí být v případě používání přijímačových baterií prokazatelná. (c) Použitý elektromotor podléhá omezení, ve třídě smějí být použity pouze motory typu 400 s feritovými magnety a třípólovým komutátorem, které není dovoleno jakkoli upravovat. Motor nesmí být otevřený, ale časování zvenku je povoleno. Použití ocelových kroužků je povoleno, tyto musejí být snímatelné. Motory s otevřenou, vně přístupnou šachtou pro uhlíky nejsou povoleny.

3 - 3 - (d) Motor musí být zapínán a vypínán pomocí dálkového ovládání nebo ovládán regulátorem otáček. (e) Model kompletně připravený k jízdě se váží na suchu. Váha modelu včetně přijímačových a pohonných článků a přívodních kabelů nesmí být ve třídě Mini ECO Standard menší než 450g (včetně startovního štítku). (f) Bateriové sady LiPo se váží po jízdě. Maximální váha 110 g je včetně silových kabelů s konektory a balančním kabelem s konektorem. (g) Model musí být vybaven nouzovým vypínačem (viz. obr. č. 2) Soutěžní pravidla (a) Závod probíhá na trojúhelníku odpovídajícím pravidlům Naviga s vyjmutou vracecí bójí (obr. č. 1). Závod probíhá ve směru proti smyslu otáčení hodinových ručiček. Startovní čára probíhá v pravém úhlu na vrcholovou bóji. Poté, co je povoleno dát modely na vodu, začíná závod na akustické znamení, které dává vedoucí startoviště. Při tom musí model ležet na vodě zadní částí ke startovnímu stupni. Odstartuje-li některý model po signálu a rychlejší,správně odstartovaný model dosáhne levou boji, pak má být start později startujícího modelu proveden na pravou boji. (b) Jezdí se 3 nebo 4 rozjížďky. Výkony ze dvou nejlepších jízd se sečtou. V případě, že v propozicích bude uvedeno konání finále, osm závodníků s nejlepšími výsledky jede pro stanovení konečného pořadí finálovou jízdu.v případě, že nebude konáno finále, počítá se pro konečné hodnocení výkon ze dvou nejlepších jízd. (c) Doba jízdy je 6 minut. Po této době je každému modelu doměřen čas dojezdu posledního kola (toto kolo se započítává!). Dojezdové časy dvou nejlepších jízd závodníka se rovněž sčítají. (d) Model, který během jízdy nemůže dále pokračovat, může být svážecím člunem vytažen až po skončení jízdy, kromě případu, kdy se model potápí nebo hrozí jeho potopení. (e) Jestliže je bóje objeta ze špatné strany, má závodník právo bóji objet znovu správným směrem za předpokladu, že nepřekáží ostatním modelům. Jestliže se tak nestane, toto kolo se nepočítá. (f) Model musí také po skončení jízdy odpovídat stavebním předpisům této třídy. Vedoucí startoviště toto může kdykoliv zkontrolovat, tedy i po skončení jízdy. Doplnění pravidel pro soutěže žáků. Třída Mini Eco Standard bude vypisována jako samostatná třída žákovských soutěží a nahradí dosavadní národní třídu E 400. Modely stavěné podle původních národních pravidel třídy E 400 mohou startovat ve třídě Mini Eco Standard s výjimkou modelů, které mají Hydro/Mono pohony a povrchové pohony které vystupují vzadu z trupu. Pro žákovské soutěže platí následující úprava pravidel, týkající se použití pohonných zdrojů: Jako napájecí zdroj pro pohon se smí použít rovněž 7 Ni-Cd nebo Ni-Mh článků velikosti AA odpovídajících průmyslovým normám.

4 PRAVIDLA PRO TŘÍDU MINI ECO EXPERT ŽÁCI 4.1. Definice Volně stavěné závodní modely s elektrickým pohonem a ponořeným lodním šroubem (Hydro/Mono pohony a povrchové pohony, které vystupují za záď trupu nejsou povoleny), minimální hmotnost modelu 0,450 kg. Délka modelu nesmí překročit 430 mm. Přečnívající štítek nebude měřen Cíl soutěže Dosažení největšího možného počtu ujetých okruhů během předepsaného času 6 minut na trojúhelníkové trati, (viz. obr. č. 1). V jedné rozjížďce může startovat minimálně 3, maximálně 8 modelů. Z časových důvodů může být počet modelů pro jízdu zvýšen na 9 po domluvě s vedoucím startoviště (případně hlavním rozhodčím). Toto se nesmí stát pravidlem. Při žákovských soutěžích může v jedné rozjížďce startovat minimálně 3, maximálně 6 modelů. Z časových důvodů může být počet modelů pro jízdu zvýšen na 7 po domluvě s vedoucím startoviště (případně hlavním rozhodčím). Toto se nesmí stát pravidlem Stavební předpisy, soutěžní pravidla, kontroly ve třídě Mini ECO Expert Pro tuto třídu platí všechna ustanovení jako pro třídu Mini ECO Standard s výjimkami uvedenými v odstavci Odlišnosti od třídy Mini ECO Standard (a) Použitý elektromotor nepodléhá žádným omezením. (b) Model který bude startovat ve třídě Mini ECO Expert nemůže současně startovat ve třídě Mini ECO Standard, i když bude odpovídat stavebním předpisům této třídy. To stejné platí i opačně.

5 PRAVIDLA PRO TŘÍDU MINI ECO TEAM ŽÁCI 5.1. Definice Mini ECO Team je soutěž družstev s modely třídy Mini ECO Standard na trati viz. obr. č Soutěžní pravidla Družstvo tvoří minimálně 2, maximálně 3 závodníci třídy Mini ECO Standard. Každý závodník smí soutěžit pouze s jedním modelem. Pro modely platí stejné stavební předpisy jako pro třídu Mini ECO Standard. Stejně tak platí předpisy pro povolené články a soutěžní pravidla, pokud není dále uvedena změna. 5.3 Změny oproti pravidlům třídy Mini ECO Standard jsou : (a) Na vodě smí být pouze jeden model z každého družstva. (b) Každý závodník smí na start přinést pouze jeden model a pouze s tímto modelem smí soutěžit. (c) V průběhu závodu jsou odpadlé modely sváženy. Další model příslušného družstva může startovat až když je odpadlý model svážecím člunem vytažen z vody. (d) Jízdní čas je 18 minut. Pro každé družstvo jsou povoleny jen 3 sady akumulátorů. Dobíjení akumulátorů není povoleno. (e) Dotknutí se svážecího člunu vede k okamžité diskvalifikaci celého družstva. (f) Start závodu se provádí jako u startu tříd Mini Eco. Každý další model startuje k pravé spodní bóji. (g) Je povoleno maximálně 6 týmů v jedné skupině. Každý závodník týmu musí v přihlášce uvést 4 krystaly (platí pro pásmo 40MHz). Je-li přihlášeno více jak 6 týmů, rozdělí se do několika stejně početných skupin. (h) Ve třídě Mini Eco Team Žáci je pro tým povolen jeden dospělý jako poradce. Tento dospělý nesmí působit jako startovní pomocník. Smí zasahovat jen podle povolení vedoucího startoviště, když je ohrožena bezpečnost týmu. Proti rozhodnutí vedoucího startoviště není možný žádný protest. Stavební pravidla jsou v souladu s pravidly Naviga M 2012 CZ doplněnými o nové pohonné zdroje Příloha těchto pravidel A1. Soutěžní pravidla pro konání jízd jsou v souladu s národními pravidly U nemistrovských soutěží může pořadatel pro konání soutěžních jízd vypsat finále. V tomto případě se jezdí 3 nebo 4 rozjížďky. Výkony ze dvou nejlepších jízd se sečtou. Osm závodníků (šest pro Mini Eco Expert u žáků) s nejlepšími výsledky jede pro stanovení konečného pořadí finálovou jízdu. Na soutěžích žáků se jezdí 3 nebo 4 rozjížďky, pro konečný výsledek se každému závodníkovi započítává součet dvou jeho nejlepších rozjížděk. Bezpečnostní pravidla pro používání akumulátorů LiPO a A123 NANOPHOSPHATE jsou uvedena v dokumentu Organizace soutěží skupiny M Všeobecné bezpečnostní předpisy v sekci M.

6 Trať tříd ECO Startovní bóje Cílová linie Počítání Cílová linie kol Počítání kol Startovní stupeň Startovní stupeň Obr. č. 1: Trať pro Mini ECO Team Žáci (maximálně 6 soutěžících družstev), Mini ECO Standart Žáci (maximálně 8 soutěžících), Mini ECO Expert Žáci (maximálně 6 soutěžících)

7 Je možné provést propojení mezi konektory. Barva smyčky je červená. Obr. č.2: Nouzový vypínač. Možné varianty umístění na trupu modelu a provedení vypínače.

Jednotlivé třídy lodních modelů sekce M podle pravidel Naviga 2012. Autor: Miroslav Foltýn Datum: 19.4.2014

Jednotlivé třídy lodních modelů sekce M podle pravidel Naviga 2012. Autor: Miroslav Foltýn Datum: 19.4.2014 Jednotlivé třídy lodních modelů sekce M podle pravidel Naviga 2012. Autor: Miroslav Foltýn Datum: 19.4.2014 Skupina tříd Eco Volně stavěné závodní modely s elektrickým pohonem a ponořeným lodním šroubem

Více

NAVIGA 07. pravidla. Skupina M. Platnost od 1.1.2007 pro následující třídy: Spalovacím motorem poháněné modely lodí

NAVIGA 07. pravidla. Skupina M. Platnost od 1.1.2007 pro následující třídy: Spalovacím motorem poháněné modely lodí NAVIGA 07 pravidla Skupina M Platnost od 1.1.2007 pro následující třídy: F1V Spalovacím motorem poháněné modely lodí F3V Spalovacím motorem poháněné modely lodí F1E Elektromotorem poháněné modely lodí

Více

ORGANIZACE SOUTĚŽÍ SKUPINY M

ORGANIZACE SOUTĚŽÍ SKUPINY M ORGANIZACE SOUTĚŽÍ SKUPINY M Pro sezónu 2009 jsou pro soutěže skupiny M stanovena následující organizační a bezpečnostní opatření: 1) Třídy, vypisované na soutěžích seriálu MiČR skupiny M: - Mini ECO Standard,

Více

Naviga pravidla M 2011

Naviga pravidla M 2011 Naviga pravidla M 2011 Platnost od 1.1.2011 pro následující třídy: F1V Spalovacím motorem poháněné modely lodí F3V Spalovacím motorem poháněné modely lodí F1E Elektromotorem poháněné modely lodí F3E Elektromotorem

Více

Článek 1. USTANOVENÍ Tyto stanovy nahrazují v plném znění stanovy z roku 2013. Článek 2. VYHLAŠOVATELÉ A ORGANIZÁTOŘI :

Článek 1. USTANOVENÍ Tyto stanovy nahrazují v plném znění stanovy z roku 2013. Článek 2. VYHLAŠOVATELÉ A ORGANIZÁTOŘI : 1 S T A N O V Y MORAVSKÉHO POHÁRU - soutěží lodních modelářů Článek 1. USTANOVENÍ Tyto stanovy nahrazují v plném znění stanovy z roku 2013. Článek 2. VYHLAŠOVATELÉ A ORGANIZÁTOŘI : Článek 3. STATUT : Organizační

Více

RC Klub SIG N. A. L. Třebíč P R O P O Z I C E. Lo-30 Seriál EX 2013 ( EX So, EX- 500 Ne)

RC Klub SIG N. A. L. Třebíč P R O P O Z I C E. Lo-30 Seriál EX 2013 ( EX So, EX- 500 Ne) RC klub SIG - N. A. L. Třebíč P R O P O Z I C E soutěží lodních modelářů 1) 5. kolo Moravského poháru 2013, 2) 5. kolo seriálu Mistrovství České republiky 2013 kategorie EX Pořadatel: Čísla soutěží: RC

Více

Moravský pohár Platnost od

Moravský pohár Platnost od 1 S T A N O V Y MORAVSKÉHO POHÁRU - soutěží lodních modelářů Článek 1. USTANOVENÍ Tyto stanovy nahrazují v plném znění stanovy z roku 2015. Článek 2. VYHLAŠOVATELÉ A ORGANIZÁTOŘI : Organizační kluby: KLoM

Více

Zbylí členové budou doplněni

Zbylí členové budou doplněni PROPOZICE Číslo a název soutěže: Lo 08 :: 1. Soutěž seriálu MiČR - NS 2017 (26.05 27. 05. 2017) Lo 09 :: 2. Soutěž seriálu MiČR - NS 2017 (27.05 28. 05. 2017) Pověřený klub: KLoM Blansko p.s. reg č. 110

Více

MAJÁK BOROVANY. Modelářský klub SMČR, r. č. 511 U Dubu 481, , Borovany IČ: PROPOZICE

MAJÁK BOROVANY. Modelářský klub SMČR, r. č. 511 U Dubu 481, , Borovany IČ: PROPOZICE MAJÁK BOROVANY Modelářský klub SMČR, r. č. 511 U Dubu 481, 373 12, Borovany IČ: 751 082 75 www.majakborovany.cz PROPOZICE Mistrovství České republiky mládeže 2016 Vyhlašovatel: Svaz modelářů České republiky

Více

Propozice seriálu závodů HIT Holešov

Propozice seriálu závodů HIT Holešov Propozice seriálu závodů HIT Holešov 2015-2016 Pořádající kluby RC Zlín a RC Valmez Racing Místo konání Holešov - sportovní hala u 1.ZŠ GPS: 49.3309461N, 17.5807347E Organizace závodů Závody HIT 2015-2016

Více

!! Přílohy!pravidel! sekce!m!2016!

!! Přílohy!pravidel! sekce!m!2016! !! Přílohy!pravidel! sekce!m!2016! Platné od: 1.1.2016 Zveřejněné: January 2016 Autor: Walter Geens Překlad: Zdenka Dostálová červeně'změny'2016,'modře'cz'národní'úprava' 2016 Naviga All Rights Reserved

Více

MAJÁK BOROVANY. - modelářský klub p.s., r.č. 511 U Dubu 481, , Borovany IČ: PROPOZICE

MAJÁK BOROVANY. - modelářský klub p.s., r.č. 511 U Dubu 481, , Borovany IČ: PROPOZICE MAJÁK BOROVANY - modelářský klub p.s., r.č. 511 U Dubu 481, 373 12, Borovany IČ: 751 082 75 www.majakborovany.cz PROPOZICE 3. a 4. soutěže seriálu Mistrovství ČR sekce NS 2018 Pořadatel: Svaz modelářů

Více

Mistrovství České Republiky lodních modelářů - žáků 2013 Lo - 40

Mistrovství České Republiky lodních modelářů - žáků 2013 Lo - 40 Mistrovství České Republiky lodních modelářů - žáků 2013 Lo - 40 Klub Lodních modelářů v Blansku vznikl v roce 1998. Na počest výročí 15. roku založení klubu v Blansku jeho členové uspořádají Mistrovství

Více

Pravidla Naviga sekce M 2016

Pravidla Naviga sekce M 2016 Pravidla Naviga sekce M 2016 (doplněno o CZ národní specifika) Platné od: 1.1.2016 Autor: Walter Geens Přelaklad a národní úprava: Zdenka Dostálová legenda: změny oproti verzi CZ Naviga 2012, národní specifika

Více

Rychvaldský POHÁR - léto 2013

Rychvaldský POHÁR - léto 2013 RYCHVALDSKÝ POHÁR léto 2013 1/7 Rychvaldský POHÁR - léto 2013 www.rcteamrychvald.cz Ředitel soutěže RP: Luděk Szostek RcTeamRychvald@seznam.cz Stavební a soutěžní pravidla pro závody rádiem řízených modelů

Více

Electric Track, část B a C

Electric Track, část B a C PRAVIDLA RC AUTOKLUBU ČESKÉ REPUBLIKY z.s. MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2019 Electric Track, část B a C B - PRŮBĚH ZÁVODU Electric Track 1.B. Organizační složka závodů 1.1.B. RC Autoklub České republiky

Více

PLACHETNÍ SMĚRNICE Lipenský kotrmelec , Lipno Lipno nad Vltavou

PLACHETNÍ SMĚRNICE Lipenský kotrmelec , Lipno Lipno nad Vltavou 1 Plachetní směrnice Lipenský kotrmelec PLACHETNÍ SMĚRNICE Lipenský kotrmelec 08. 09. 10. 2016, Lipno Lipno nad Vltavou Závod je klasifikován jako Pohár ČR pro lodní třídy RS Feva, RS700 a RS500 a závod

Více

MODELÁŘSKÝ KLUB SMČR

MODELÁŘSKÝ KLUB SMČR MODELÁŘSKÝ KLUB SMČR Klub lodních modelářů ČR FREGATA Bakov nad Jizerou p. s. r. č. 316 IČ : 624 865 78 Pořádá 4. a 5. soutěže seriálu Mistrovství ČR sekce NS 2017. P R O P O Z I C E Vyhlašovatel : Svaz

Více

NÁRODNÍ PRAVIDLA PRO SOUTĚŽE LODNÍCH MODELÁŘŮ ŽÁKŮ

NÁRODNÍ PRAVIDLA PRO SOUTĚŽE LODNÍCH MODELÁŘŮ ŽÁKŮ 2008 NÁRODNÍ PRAVIDLA PRO SOUTĚŽE LODNÍCH MODELÁŘŮ ŽÁKŮ PRAVIDLA PRO KATEGORII EX A TŘÍDY E 400 ECO profi CZ, ECO standart CZ A FSR V6,5 6. změna Zpracovali: Ing. Z. Hanzlík, Ing. V. Švorčík, J. Lejsek,

Více

MAJÁK BOROVANY. - modelářský klub p.s., r.č. 511 U Dubu 481, , Borovany IČ: PROPOZICE

MAJÁK BOROVANY. - modelářský klub p.s., r.č. 511 U Dubu 481, , Borovany IČ: PROPOZICE MAJÁK BOROVANY - modelářský klub p.s., r.č. 511 U Dubu 481, 373 12, Borovany IČ: 751 082 75 www.majakborovany.cz PROPOZICE Mistrovství České republiky mládeže sekce NS 2018 Pořadatel: Svaz modelářů České

Více

Propozice seriálu závodů HIT 2015

Propozice seriálu závodů HIT 2015 Propozice seriálu závodů HIT 2015 Pořádající kluby RC Zlín a RC Valmez Racing Místo konání Otrokovice - dráha RC Klubu Zlín, GPS : 49 12'38.042"N, 17 31'53.214"E Valašské Meziříčí dráha klubu RC Valmez

Více

Olomoucký POHÁR zima 2012/2013

Olomoucký POHÁR zima 2012/2013 Olomoucký POHÁR zima 2012/2013 Ředitel soutěže: Jaroslav Mader Stavební a soutěžní pravidla pro závody rádiem řízených modelů pořádaných klubem Moravia RC Racing Team Olomouc 1. Všeobecná pravidla 1.1.

Více

2. soutěž 22. Seriálu Mistrovství ČR NS r soutěž 22. Seriálu Mistrovství ČR NS r. 2015

2. soutěž 22. Seriálu Mistrovství ČR NS r soutěž 22. Seriálu Mistrovství ČR NS r. 2015 S V A Z M O D E L Á Ř Ů Č E S K É R E P U B L I K Y K L U B L O D N Í C H M O D E L Á Ř Ů Č E S K É R E P U B L I K Y pořádají 2. soutěž 22. Seriálu Mistrovství ČR NS r. 2015 a 3. soutěž 22. Seriálu Mistrovství

Více

5. soutěž 25. Seriálu Mistrovství ČR NS r soutěž 25. Seriálu Mistrovství ČR NS r. 2018

5. soutěž 25. Seriálu Mistrovství ČR NS r soutěž 25. Seriálu Mistrovství ČR NS r. 2018 S V A Z M O D E L Á Ř Ů Č E S K É R E P U B L I K Y K L U B L O D N Í C H M O D E L Á Ř Ů Č E S K É R E P U B L I K Y pořádají 5. soutěž 25. Seriálu Mistrovství ČR NS r. 2018 a 6. soutěž 25. Seriálu Mistrovství

Více

SPORTOVNÍ ŘÁD. Kapitoly 1 až 3 platí pro všechny odborné sekce Klubu lodních modelářů ČR.

SPORTOVNÍ ŘÁD. Kapitoly 1 až 3 platí pro všechny odborné sekce Klubu lodních modelářů ČR. SPORTOVNÍ ŘÁD SEKCE: NS + NSS + EX Kapitoly 1 až 3 platí pro všechny odborné sekce Klubu lodních modelářů ČR. Schváleno na zasedání předsednictva KLoM ČR 7. 11. 2017 Bod 5.1. zpřesnění definice přidělování

Více

pro závod JACHTING v lodní třídě Optimist chlapci, Optimist - dívky

pro závod JACHTING v lodní třídě Optimist chlapci, Optimist - dívky Plachetní směrnice pro závod Hry VII. letní olympiády dětí a mládeže České republiky JACHTING v lodní třídě Optimist chlapci, Optimist - dívky CTL 151407 14. 6. 2015 19. 6. 2015 Plzeňský kraj, Bolevecký

Více

3. soutěž 15.seriálu Mistrovství ČR NS r. 2008. 4. soutěž 15.seriálu Mistrovství ČR NS r. 2008

3. soutěž 15.seriálu Mistrovství ČR NS r. 2008. 4. soutěž 15.seriálu Mistrovství ČR NS r. 2008 S V A Z M O D E L Á Ř Ů Č E S K É R E P U B L I K Y K L U B L O D N Í C H M O D E L Á Ř Ů Č E S K É R E P U B L I K Y pořádají 3. soutěž 15.seriálu Mistrovství ČR NS r. 2008 a 4. soutěž 15.seriálu Mistrovství

Více

Propozice seriálu závodů HIT 2013

Propozice seriálu závodů HIT 2013 Propozice seriálu závodů HIT 2013 Pořádající kluby RC Zlín a RC Valmez Racing Místo konání Otrokovice - dráha RC Klubu Zlín, GPS : 49 12'38.042"N, 17 31'53.214"E Valašské Meziříčí dráha klubu RC Valmez

Více

Klub lodních modelářů r.č.403 Třebechovice pod Orebem IČ:

Klub lodních modelářů r.č.403 Třebechovice pod Orebem IČ: Klub lodních modelářů r.č.403 Třebechovice pod Orebem IČ: 750 930 65 PROPOZICE 1. a 2. soutěže seriálu Mistrovství ČR sekce NS 2012 Vyhlašovatel: Svaz modelářů České republiky Pořadatel: KLoM Třebechovice

Více

Propozice seriálu závodů HIT 2014

Propozice seriálu závodů HIT 2014 Propozice seriálu závodů HIT 2014 Pořádající kluby RC Zlín a RC Valmez Racing Místo konání Otrokovice - dráha RC Klubu Zlín, GPS : 49 12'38.042"N, 17 31'53.214"E Valašské Meziříčí dráha klubu RC Valmez

Více

PRAVIDLA 2018/ Organizační složka závodu

PRAVIDLA 2018/ Organizační složka závodu PRAVIDLA 2018/2019 1. Organizační složka závodu 1.1. RC Blansko ve spolupráci s Kopecký RC pořádá zimní halové závody rádiem řízených modelů aut Electric Track 1:10. Jednotlivé závody jsou pořádány jako

Více

S P O R T O V N Í. Všeobecná pravidla pro věkové skupiny juniorů a seniorů. S E K C E : M

S P O R T O V N Í. Všeobecná pravidla pro věkové skupiny juniorů a seniorů. S E K C E : M S P O R T O V N Í Ř Á D Všeobecná pravidla pro věkové skupiny juniorů a seniorů. S E K C E : M Tento sportovní řád vychází ze Sportovního řádu používaného v letech 2000 2013 a je určen jako všeobecná část

Více

PRAVIDLA 2017/2018 1

PRAVIDLA 2017/2018 1 PRAVIDLA 2017/2018 1 1. Organizační složka závodu 1.1. RC Blansko ve spolupráci s Kopecký RC pořádá zimní halové závody rádiem řízených modelů aut Electric Track 1:10. Jednotlivé závody jsou pořádány jako

Více

SPORTOVNÍ ŘÁD SEKCE: NS

SPORTOVNÍ ŘÁD SEKCE: NS SPORTOVNÍ ŘÁD Všeobecná pravidla pro věkové skupiny juniorů a seniorů SEKCE: NS Kapitoly 1 až 3 platí pro všechny odborné sekce Klubu lodních modelářů ČR. Schváleno na zasedání předsednictva KLoM ČR 12.

Více

Stavební a soutěžní pravidla

Stavební a soutěžní pravidla Stavební a soutěžní pravidla 1:8 IC Buggy 4WD 1:8, 1:10 Monster Truck 1:8 Elektro Truggy/Buggy 4WD 1:10 Elektro 4WD 1:10 Elektro 2WD 1:10 Elektro SC (Short Course) 2WD 1:10 Elektro SC (Short Course) 4WD

Více

5. soutěž 17.seriálu Mistrovství ČR NS r. 2010

5. soutěž 17.seriálu Mistrovství ČR NS r. 2010 K L U B L O D N Í C H M O D E L Á Ř Ů Č E S K É R E P U B L I K Y PROPOZICE 5. soutěž 17.seriálu Mistrovství ČR NS r. 2010 Pořadatel: KLoM č. 131 ADMIRAL Jablonec nad Nisou Číslo soutěže: LO-20 Datum konání:

Více

NÁRODNÍ PRAVIDLA PRO SOUTĚŽE LODNÍCH MODELÁŘŮ a ŽÁKŮ

NÁRODNÍ PRAVIDLA PRO SOUTĚŽE LODNÍCH MODELÁŘŮ a ŽÁKŮ 2012 NÁRODNÍ PRAVIDLA PRO SOUTĚŽE LODNÍCH MODELÁŘŮ a ŽÁKŮ PRAVIDLA PRO KATEGORII EX F 4 žáci Výklad provedení jízdní zkoušky F2, F4 MINI ECO Standart MINI ECO Expert MINI ECO Team FSR V3,5 elévové Pravidla

Více

S P O R T O V N Í. Všeobecná část

S P O R T O V N Í. Všeobecná část S P O R T O V N Í Ř Á D Všeobecná část Platí pro všechny odborné sekce Klubu lodních modelářů ČR Schváleno na zasedání předsednictva KLoMČR 29. 10. 2016 Platnost nabývá 01. 01. 2017 2 1. Soutěže lodních

Více

S P O R T O V N Í. Všeobecná pravidla pro věkové skupiny juniorů a seniorů.

S P O R T O V N Í. Všeobecná pravidla pro věkové skupiny juniorů a seniorů. S P O R T O V N Í Ř Á D Všeobecná pravidla pro věkové skupiny juniorů a seniorů. Platí pro všechny odborné sekce Klubu lodních modelářů ČR Schváleno na zasedání předsednictva KLoMČR 12. 10. 2013 a s dodatečnou

Více

Přebor Moravskoslezského kraje v eskymování a nominace na Mistrovství České republiky v eskymování 2014

Přebor Moravskoslezského kraje v eskymování a nominace na Mistrovství České republiky v eskymování 2014 Přebor Moravskoslezského kraje v eskymování a nominace na Mistrovství České republiky v eskymování 2014 Vodácký oddíl STS Chvojkovice Brod, klub vodáků Krnov, o.s. a ZO AVZO TSČ ČR Outdoor klub Krnov srdečně

Více

PRAVIDLA 2016/2017 1

PRAVIDLA 2016/2017 1 PRAVIDLA 2016/2017 1 1. Organizační složka závodu 1.1. RC Blansko ve spolupráci s Kopecký RC pořádá zimní halové závody rádiem řízených modelů aut Electric Track 1:10. Jednotlivé závody jsou pořádány jako

Více

MSP a Rychvaldský POHÁR zima

MSP a Rychvaldský POHÁR zima MSP / RYCHVALDSKÝ POHÁR zima 2015 2016 1/8 MSP a Rychvaldský POHÁR zima 2015-2016 Ředitel soutěže: Luděk Szostek www.rcteamrychvald.cz RcTeamRychvald@seznam.cz Stavební a soutěžní pravidla pro závody rádiem

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 2. RC Rallye Český Krumlov Volný závod

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 2. RC Rallye Český Krumlov Volný závod ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 2. RC Rallye Český Krumlov 2012 Volný závod OBSAH: 1. Úvod 2. Organizace 3. Program 4. Přihlášky 5. Pojištění 6. Reklama a označení 7. Pneumatiky 8. Palivo 9. Seznamovací jízdy 10.

Více

Propozice soutěže O pohár starostu města Prostějov 6. ročník I. a II. kolo SPORTOVNÍ DEN NA KOLEČKÁCH

Propozice soutěže O pohár starostu města Prostějov 6. ročník I. a II. kolo SPORTOVNÍ DEN NA KOLEČKÁCH Propozice soutěže O pohár starostu města Prostějov 6. ročník I. a II. kolo SPORTOVNÍ DEN NA KOLEČKÁCH 1.5. 2010 a 18.9. 2010 ADRENALINSPORT KLUB & FK DUKLA Prostějov místo konání Severní obslužná - Prostějov,

Více

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANA 1. KOLO NEDĚLE 8. 11. 2015 Dětská liga kumite je série samostatných turnajů, určených pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenost, či např. potřebují

Více

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANA 2. KOLO NEDĚLE 13. 12. 2015 Dětská liga kumite je série samostatných turnajů, určených pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenost, či např. potřebují

Více

Mini-Z HM Cup

Mini-Z HM Cup Mini-Z HM Cup 2016 2017 Základní pravidla: Seriál závodů se vypisuje vždy na celou další závodní sezónu. Termíny jednotlivých závodů určuje výhradně pořadatel. Ze 12 platných závodů v sezoně se budou každému

Více

Mini-Z F1 Cup

Mini-Z F1 Cup Mini-Z F1 Cup 2016 2017 Základní pravidla: Seriál závodů se vypisuje vždy na celou další závodní sezónu. Termíny jednotlivých závodů určuje výhradně pořadatel. Ze 12 platných závodů v sezoně se budou každému

Více

P R O P O Z I C E. První otevřené žákovské mistrovství České republiky lodních modelářů pro všechny zájemce o lodní modelářství.

P R O P O Z I C E. První otevřené žákovské mistrovství České republiky lodních modelářů pro všechny zájemce o lodní modelářství. P R O P O Z I C E První otevřené žákovské mistrovství České republiky lodních modelářů pro všechny zájemce o lodní modelářství. Pořadatel: Klub lodních modelářů Ktiš, Obec Ktiš, spřátelené kluby a kamarádi

Více

PRE Mini-Z Cup

PRE Mini-Z Cup Základní pravidla: PRE Mini-Z Cup 2016 2017 Seriál závodů PRE Mini-Z Cup se vypisuje vždy na celou další závodní sezónu. Termíny jednotlivých závodů určuje výhradně pořadatel. Ze 12 platných závodů v sezoně

Více

Podzimní cena Středočeského kraje v záchranářských disciplínách 2018

Podzimní cena Středočeského kraje v záchranářských disciplínách 2018 Podzimní cena Středočeského kraje v záchranářských disciplínách 2018 za podpory LEVELSPORTKONCEPT s.r.o. Pořadatel: Neratovický Plavecký Klub z.s. Místo konání závodů: Plavecký bazén Neratovice, Mládežnická

Více

PROPOZICE. 1. Mini Mistrovství světa ve standardních žákovských kategoriích PR/32, PR/24, ES/G12 BRNO

PROPOZICE. 1. Mini Mistrovství světa ve standardních žákovských kategoriích PR/32, PR/24, ES/G12 BRNO PROPOZICE 1. Mini Mistrovství světa ve standardních žákovských kategoriích PR/32, PR/24, ES/G12 BRNO 3. 5. květen 2019 Pořadatel: Automodelářský klub SRC BRNO, p. s. Datum a místo konání: 3. - 5. květen

Více

Mistrovství České republiky mládeže SRC dráhové modely automobilů. Zlín Tlumačov dubna 2017

Mistrovství České republiky mládeže SRC dráhové modely automobilů. Zlín Tlumačov dubna 2017 Mistrovství České republiky mládeže SRC dráhové modely automobilů Zlín Tlumačov 28. 29. dubna 2017 Vyhlašovatel: Svaz modelářů České republiky (U Pergamenky 3, Praha 7) Pořadatel: SRC Zlín modelářský klub

Více

Část B - s o u t ě ž n í

Část B - s o u t ě ž n í Tato pravidla platí pro stavbu modelů, vytyčení drah a všechny soutěže s modely aut na dálkové - bowdenové ovládání. Část A - s t a v e b n í p r a v i d l a 1. Modely na dálkové - bowdenové ovládání jsou

Více

Propozice seriálu závodů HIT Holešov

Propozice seriálu závodů HIT Holešov Propozice seriálu závodů HIT Holešov 2017-2018 Pořádající kluby RC Zlín a RC Valmez Racing Místo konání Holešov - sportovní hala u 1. ZŠ GPS: 49.3309461N, 17.5807347E Organizace závodů Závody HIT 2017-2018

Více

Jarní cena Neratovic v záchranářských disciplínách 2018

Jarní cena Neratovic v záchranářských disciplínách 2018 Jarní cena Neratovic v záchranářských disciplínách 2018 Pořadatel: Neratovický Plavecký Klub z.s. Místo konání závodů: Plavecký bazén Neratovice, Mládežnická 435 277 11 Neratovice Datum: 10.3.2018, sobota

Více

Tato pravidla platí pro stavbu modelů, vytyčení drah a všechny soutěže s modely aut na dálkové - bowdenové ovládání.

Tato pravidla platí pro stavbu modelů, vytyčení drah a všechny soutěže s modely aut na dálkové - bowdenové ovládání. Tato pravidla platí pro stavbu modelů, vytyčení drah a všechny soutěže s modely aut na dálkové - bowdenové ovládání. Pro ROK 2016 (1) Část A - s t a v e b n í p r a v i d l a 1. Modely na dálkové - bowdenové

Více

Jarní cena města Mladá Boleslav v záchranářských disciplínách 2016

Jarní cena města Mladá Boleslav v záchranářských disciplínách 2016 Jarní cena města Mladá Boleslav v záchranářských disciplínách 2016 Pořadatel: Oblastní spolek ČČK Mladá Boleslav, MS VZS ČČK Neratovice Datum: sobota 9. dubna 2016 Místo konání: Městský bazén Mladá Boleslav

Více

PROPOZICE. Český pohár v běhu na lyžích dospělých a dorostu s mezinárodní účastí ledna Horní Mísečky

PROPOZICE. Český pohár v běhu na lyžích dospělých a dorostu s mezinárodní účastí ledna Horní Mísečky PROPOZICE Český pohár v běhu na lyžích dospělých a dorostu s mezinárodní účastí 4. 6. ledna Horní Mísečky 1 2 Český pohár v běhu na lyžích dospělých a dorostu s mezinárodní účastí. Propozice upravené dne

Více

Propozice ETL Evropská tunelová liga FS4/VFS4 2 ročník 11/2012-4/2013

Propozice ETL Evropská tunelová liga FS4/VFS4 2 ročník 11/2012-4/2013 Propozice ETL Evropská tunelová liga FS4/VFS4 2 ročník 11/2012-4/2013 Propozice závodů V souladu se sportovním řádem FAI a na základě vypsaných pravidel Evropské tunelové ligy v disciplíně Skupinová akrobacie

Více

Tento otevřený seriál nabízí evropským automodelářům možnost atraktivních závodů.

Tento otevřený seriál nabízí evropským automodelářům možnost atraktivních závodů. 1. Předmluva Tento otevřený seriál nabízí evropským automodelářům možnost atraktivních závodů. Seriál se řídí pravidly, které sestavil tým organizátorů,na základě evropských standardů. Nejedná se o společenství

Více

Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu

Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu Vozidla: osobní terénní vozidla s pohonem obou náprav do hmotnosti 3500 kg Kategorie: se dělí na Leštěnky a Speciály. Do jaké kategorie je vozidlo zařazeno, určí hlavní

Více

Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu

Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu Vozidla: osobní terénní vozidla s pohonem obou náprav do hmotnosti 3500 kg Kategorie: se dělí na I. II. a III. stupeň obtížnosti tratě Do jaké kategorie je vozidlo zařazeno,

Více

MSP a Rychvaldský POHÁR zima

MSP a Rychvaldský POHÁR zima MSP / RYCHVALDSKÝ POHÁR zima 2016 2017 1/8 MSP a Rychvaldský POHÁR zima 2016-2017 Ředitel soutěže: Luděk Szostek www.rcteamrychvald.cz RcTeamRychvald@seznam.cz Stavební a soutěžní pravidla pro závody rádiem

Více

Plachetní směrnice závodu: O 54 Modrou stuhu Boleváku v lodních třídách Pirát, Evr.,Fb, Fin, Las, Optimist, Lar. CTL 0814 15

Plachetní směrnice závodu: O 54 Modrou stuhu Boleváku v lodních třídách Pirát, Evr.,Fb, Fin, Las, Optimist, Lar. CTL 0814 15 Plachetní směrnice závodu: O 54 Modrou stuhu Boleváku v lodních třídách Pirát, Evr.,Fb, Fin, Las, Optimist, Lar. CTL 0814 15 Pořádané ve dnech 23. a 24.08.2008 Jachetním oddílem Lokomotiva Plzeň na Boleváku

Více

Plachetní směrnice CTL 082106 To je celá, to je půl, TJ Lodní sporty Brno, 3. 4. 5. 2008

Plachetní směrnice CTL 082106 To je celá, to je půl, TJ Lodní sporty Brno, 3. 4. 5. 2008 082106 To je celá, to je půl, Brno, 3. 4. 5. 2008 Plachetní směrnice, strana 1/6 Závod To je celá, to je půl Pořadatel TJ Lodní sporty Brno Lodní třídy Cadet (3M), Vaurien (4P), T24 (3M), Optimist (1)

Více

Soutěžní řád oblastních soutěží ČSOS oblast Vysočina platný od

Soutěžní řád oblastních soutěží ČSOS oblast Vysočina platný od Soutěžní řád oblastních soutěží ČSOS oblast Vysočina platný od 1. 1. 2017 1. Základní ustanovení 1.1 Soutěžní řád platí pro soutěže oblasti Vysočina ČSOS v orientačním běhu. 1.2 Rozdělení soutěží mistrovské

Více

Soutěžní pravidla. třídy FOOTY. Datum: 7.1.2015 Revize: Soubor: SOUTĚŽNÍ PRAVIDLA FOOTY.DOC

Soutěžní pravidla. třídy FOOTY. Datum: 7.1.2015 Revize: Soubor: SOUTĚŽNÍ PRAVIDLA FOOTY.DOC Soutěžní pravidla třídy FOOTY Zpracoval Jméno Hubáček Podpis Datum: 7.1.2015 Revize: Soubor: SOUTĚŽNÍ PRAVIDLA FOOTY.DOC Seznam revizí Číslo Datum Kapitola Autor Poznámka 1 7.1.2015 Výchozí verze Hubáček

Více

Př. 4 - Zvláštní ustanovení. Příloha zasedání SSK. čas/čas 1. oficiální měřený trénink. 1. oficiální měřený trénink

Př. 4 - Zvláštní ustanovení. Příloha zasedání SSK. čas/čas 1. oficiální měřený trénink. 1. oficiální měřený trénink Příloha 4 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ (krátká verze) OBSAH: I PROGRAM II ORGANIZACE Článek 1 III VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Článek 2-8 IV PŘEJÍMKY Článek 9-10 V PRŮBĚH ZÁVODU Článek 11-17 VI UZAVŘENÉ PARKOVIŠTĚ VÝSLEDKY

Více

Rozpis závodů: Pořadí disciplín:

Rozpis závodů: Pořadí disciplín: Jarní cena Neratovic v záchranářských disciplínách 2016 Pořadatel: MS VZS ČČK Neratovice místo: Plavecký bazén Neratovice Datum: 5.3. 2016 sobota Mládežnická 435 Prezentace: 7:45-8:15 277 11 Neratovice

Více

11. a 12. 05. 2013 OTROKOVICE

11. a 12. 05. 2013 OTROKOVICE 2013 11. a 12. 05. 2013 OTROKOVICE Pořadatel: Ředitel závodu: Hlavní rozhodčí: Internet: Přihláška k závodu: Adresa přihlášek: Speedskating club Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1828, 765 02 OTROKOVICE, Czech

Více

Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu

Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu Soutěž vozů 4X4 v OFFROAD trialu Vozidla: osobní terénní vozidla s pohonem obou náprav do hmotnosti 3500 kg Kategorie: Do jaké kategorie je vozidlo zařazeno (LEŠTĚNKY / SPECIÁLY), určí hlavní rozhodčí

Více

Otázky pro rozhodčí v LRU Feeder

Otázky pro rozhodčí v LRU Feeder Otázky pro rozhodčí v LRU Feeder Závodní a soutěžní řád platný pro rok 2017 (aktualizováno 14.3.2017) 1. V případě bouřky se závod započítává, odchytá-li se minimálně: a. Polovina závodu b. Půl hodiny

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ (krátká verze)

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ (krátká verze) ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ (krátká verze) OBSAH: I PROGRAM II ORGANIZACE Článek 1 III VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Článek 2-8 IV PŘEJÍMKY Článek 9-10 V PRŮBĚH ZÁVODU Článek 11-17 VI UZAVŘENÉ PARKOVIŠTĚ VÝSLEDKY PROTESTY

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 3. RC Rallye Český Krumlov 2013. Volný závod

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 3. RC Rallye Český Krumlov 2013. Volný závod ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 3. RC Rallye Český Krumlov 2013 Volný závod OBSAH: 1. Úvod 2. Organizace 3. Program 4. Přihlášky 5. Pojištění 6. Reklama a označení 7. Pneumatiky 8. Palivo 9. Seznamovací jízdy 10.

Více

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE ATLETICKÝ ČTYŘBOJ ZÁKLADNÍCH ŠKOL Kolín, 11. října 2017

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE ATLETICKÝ ČTYŘBOJ ZÁKLADNÍCH ŠKOL Kolín, 11. října 2017 PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE ATLETICKÝ ČTYŘBOJ ZÁKLADNÍCH ŠKOL Kolín, 11. října 2017 A. Všeobecná ustanovení 1. Adresa sportovní kanceláře: OR AŠSK Kolín, Kojice 21, 53312 Chvaletice Antonín Morávek

Více

TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky. MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPěLÝCH OTROKOVICE 2012

TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky. MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPěLÝCH OTROKOVICE 2012 TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPěLÝCH OTROKOVICE 2012 výška - sprint - překážky - dálka trojskok koule trojboj propozice čtvrtek 1. března 2012 Městská sportovní

Více

Standartní propozice (Skalica) ( )

Standartní propozice (Skalica) ( ) Standartní propozice (Skalica) (11.06.2016) Propozice závodu (Skalica, 11.06.2016) Seriál/podnik je otevřen všem jezdcům bez ohledu na držení licencí. Každý podnik sestává ze dvou jízd. Body obdrží všichni

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD atletického víceboje pro členy přípravek atletických oddílů SLAVOJE STARÁ BOLESLAV SPARTAKU ČELÁKOVIC TJ NERATOVIC pro rok 2013

SOUTĚŽNÍ ŘÁD atletického víceboje pro členy přípravek atletických oddílů SLAVOJE STARÁ BOLESLAV SPARTAKU ČELÁKOVIC TJ NERATOVIC pro rok 2013 SOUTĚŽNÍ ŘÁD atletického víceboje pro členy přípravek atletických oddílů SLAVOJE STARÁ BOLESLAV SPARTAKU ČELÁKOVIC TJ NERATOVIC pro rok 2013 POŘADATEL: Technicky zabezpečuje AO Slavoj Stará Boleslav. SYSTÉM

Více

DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky)

DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky) DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky) + DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE 2.kolo SOBOTA 03. 02. 2018 Celá akce je určena výhradně pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenost.

Více

MEZIKRAJOVÉ UTKÁNÍ DRUŽSTEV STARŠÍCH ŽÁKŮ A STARŠÍCH ŽÁKYŇ

MEZIKRAJOVÉ UTKÁNÍ DRUŽSTEV STARŠÍCH ŽÁKŮ A STARŠÍCH ŽÁKYŇ MEZIKRAJOVÉ UTKÁNÍ DRUŽSTEV STARŠÍCH ŽÁKŮ A STARŠÍCH ŽÁKYŇ V HALE O. JANDERY V PRAZE STROMOVCE 9. PROSINCE 2017 Rozpis závodu Pořadatel: Místo: z pověření ČAS pořádá atletický oddíl PSK Olymp Praha areál

Více

Soutěž v požárním útoku o putovní pohár ředitele TEPOSTOP, spol. s.r.o. (o pohár starší a mladší žáci) Pozn. přípravka formou libovolných ukázek

Soutěž v požárním útoku o putovní pohár ředitele TEPOSTOP, spol. s.r.o. (o pohár starší a mladší žáci) Pozn. přípravka formou libovolných ukázek 9. ROČNÍK Soutěž v požárním útoku o putovní pohár ředitele TEPOSTOP, spol. s.r.o. (o pohár starší a mladší žáci) Pozn. přípravka formou libovolných ukázek Soutěž v netradičním požárním útoku o putovní

Více

PRAVIDLA NEXT RC RALLY CHAMPIONSHIP 2017 ORGANIZAČNÍ ČÁST

PRAVIDLA NEXT RC RALLY CHAMPIONSHIP 2017 ORGANIZAČNÍ ČÁST PRAVIDLA NEXT RC RALLY CHAMPIONSHIP 2017 ORGANIZAČNÍ ČÁST 1. Pořadatel šampionátu, pořadatel soutěže Pořadateli šampionátu jsou pořadatelé jednotlivých soutěží. Pořadatelé šampionátu určují pravidla a

Více

Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností. Přihlášky zasílejte přes webový formulář:

Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností. Přihlášky zasílejte přes webový formulář: Propozice závodu Název závodu: Otrokovická ZUBR desítka 2018 Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností Pořadatel: DRAGON BOAT EVENTS Termín: Sobota 14. července

Více

Propozice seriálu závodů HIT Holešov

Propozice seriálu závodů HIT Holešov Propozice seriálu závodů HIT Holešov 2018-2019 Pořádající kluby RC Zlín a RC Valmez Racing Místo konání Holešov - sportovní hala u 1. ZŠ GPS: 49.3309461N, 17.5807347E Organizace závodů Závody HIT 2018-2019

Více

Děkujeme Vám za zakoupení regulátoru T MOTOR.

Děkujeme Vám za zakoupení regulátoru T MOTOR. Děkujeme Vám za zakoupení regulátoru T MOTOR. Vysoce výkonný BEC regulátoru T MOTOR byl speciálně navržen pro použití ve 3D modelech, proto zvládá vysoké proudové odběry bez nežádoucích výpadků. Nemá problém

Více

KAMIWAZA CUP 2016 FINÁLE DĚTSKÉ LIGY KUMITE

KAMIWAZA CUP 2016 FINÁLE DĚTSKÉ LIGY KUMITE KAMIWAZA CUP 2016 FINÁLE DĚTSKÉ LIGY KUMITE Kamiwaza cup je závod určený především pro nejmenší závodníky a pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenosti, či např. potřebují zkušenosti z karate

Více

DRAGON BOAT EVENTS z.s. / MĚSTO OTROKOVICE. Přihlášky zasílejte přes webový formulář:

DRAGON BOAT EVENTS z.s. / MĚSTO OTROKOVICE. Přihlášky zasílejte přes webový formulář: Propozice závodu Název závodu: Otrokovická ZUBR desítka 2019 Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností Závod je součástí seriálu DRAGON RACE 2019 Pod záštitou:

Více

Klub lodních modelářů r. č. 403 Třebechovice pod Orebem IČ:

Klub lodních modelářů r. č. 403 Třebechovice pod Orebem IČ: Klub lodních modelářů r. č. 403 Třebechovice pod Orebem IČ: 750 930 65 PROPOZICE 1. a 2. soutěže seriálu Mistrovství ČR sekce NS 2018 Pořadatel: Svaz modelářů České republiky z.s. Pověřený klub, číslo:

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ MISTROVSTVÍ EVROPY PRO AUTOKROSOVÉ JEZDCE

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ MISTROVSTVÍ EVROPY PRO AUTOKROSOVÉ JEZDCE ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ MISTROVSTVÍ EVROPY PRO AUTOKROSOVÉ JEZDCE PŘEROV CZ 12. 14.8.2011 Tento dokument vychází z platných propozic Přílohy Mezinárodních sportovních předpisů a z nejnovější verze Standardních

Více

JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŢMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI kategorie B, C, D, E. Plavecký stadion Český Krumlov

JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŢMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI kategorie B, C, D, E. Plavecký stadion Český Krumlov JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŢMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI 2011 kategorie B, C, D, E Místo konání: Plavecký stadion Český Krumlov Datum konání: 17. 12. 2011 Pořadatel: klub sportovních potápěčů NEPTUN

Více

STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country

STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country Český svaz cyklistiky vypisuje národní pohár horských kol v olympijské disciplíně cross-country. Pohár se uskuteční v termínu od

Více

SUPER CUP 2016 VYPSÁNÍ září 2016 MÍSTO KONÁNÍ. YC Dyje Břeclav, Nové Mlýny, Czech Republic Pořadatelé:

SUPER CUP 2016 VYPSÁNÍ září 2016 MÍSTO KONÁNÍ. YC Dyje Břeclav, Nové Mlýny, Czech Republic  Pořadatelé: SUPER S SUPER CUP 2016 S VYPSÁNÍ SUPERCUP CZECH REPUBLIC, Vítr z vinohradů CTL 162154 3. 4. září 2016 MÍSTO KONÁNÍ YC Dyje Břeclav, Nové Mlýny, Czech Republic www.ycdyje.cz Pořadatelé: YC Dyje Břeclav

Více

PROVÁDĚCÍ POKYNY BMX 2015

PROVÁDĚCÍ POKYNY BMX 2015 PROVÁDĚCÍ POKYNY BMX 2015 I. Všeobecně - Všechny soutěže BMX musí probíhat v rámci platných mezinárodních pravidel BMX-UCI, UEC, těchto Prováděcích pokynů, Ustanovení k závodu a Zápisů z jednání komise

Více

Přihlášky zasílejte přes webový formulář: 200m vybojkované dráhy, start z pevných startovacích bloků

Přihlášky zasílejte přes webový formulář:   200m vybojkované dráhy, start z pevných startovacích bloků Propozice závodu Název závodu: Otrokovická ZUBR desítka 2017 Součást seriálu Mistrovství dračích lodí ČR / Torrsen Cup 2017 Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností

Více

Plachetní směrnice pro závod. Cena Šumavy. V případě rozporu mezi jednotlivými pravidly, rozhoduje pravidlo uvedené níže v tomto výčtu.

Plachetní směrnice pro závod. Cena Šumavy. V případě rozporu mezi jednotlivými pravidly, rozhoduje pravidlo uvedené níže v tomto výčtu. Plachetní směrnice pro závod Cena Šumavy v lodních třídách: Evropa, Laser, Laser4.7, Optimist, Pirát CTL 131313 8.6. - 9.6.2013 JK Černá v Pošumaví, Lipno, Česká republika 1 PRAVIDLA 1.1 Závod bude řízen

Více

O Pohár Krnova v záchranářských disciplínách 2017

O Pohár Krnova v záchranářských disciplínách 2017 O Pohár Krnova v záchranářských disciplínách 2017 Pořadatel: VZS ČČK pobočný spolek Krnov Místo konání závodů: Městské lázně Krnov, Čsl. Armády 15, Krnov 25 m, 6 drah. Datum: 21. 1. 2017, sobota Prezentace:

Více

FINÁLE ŠUMAVSKÉHO POHÁRU MTB 2015. MTB XCO A ZÁVOD DO VRCHU Vimperk 6. 9. 2015

FINÁLE ŠUMAVSKÉHO POHÁRU MTB 2015. MTB XCO A ZÁVOD DO VRCHU Vimperk 6. 9. 2015 Pořadatel: Bike klub Vimperk Místo: Vimperk Náměstí svobody Termín: Neděle 6. 9. 2015 Ředitel závodu: Vojtěch Huřík Hlavní rozhodčí: Ing. Luděk Sáska Velitel trati: Ondřej Šavrňák MTB XCO A ZÁVOD DO VRCHU

Více

Evropa, Finn, Laser 4.7, Laser, 420

Evropa, Finn, Laser 4.7, Laser, 420 Lipno Regatta 2011 02.09.-04.09.2011 Lipno Černá v Pošumaví Strana 1 z 6 Plachetní směrnice pro závod Lipno Regatta 2011 v lodních třídách Evropa, Finn, Laser 4.7, Laser, 420 CTL 1329/2011 02.09.- 04.09.2011

Více

DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky)

DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky) DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky) + DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANKY 1.kolo SOBOTA 24. 11. 2018 Celá akce je určena výhradně pro děti, které nemají zatím větší závodní

Více