Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR )"

Transkript

1 Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) Název veřejné zakázky: Náborové video pro pozici řídící letového provozu, mediální kampaň Identifikace zadavatele: Zadavatel: Se sídlem: IČO zadavatele: DIČ zadavatele: Kontaktní osoba ve věcech technických: Řízení letového provozu České republiky, státní podnik (ŘLP ČR, s.p.) Navigační 787, Jeneč CZ Ing. Hana Vejborová vejborova@ans.cz Telefon: Kontaktní osoba pověřená realizací této VZMR: Mgr. Hana Coufalová coufalova@ans.cz Telefon: Obsah: 1. Informace o druhu veřejné zakázky 2. Informace o předmětu veřejné zakázky, požadavky 3. Lhůta pro podání nabídek 4. Místo pro podání nabídek 5. Požadavky na způsob zpracování nabídky 6. Požadavky na způsob zpracování nabídkové ceny 7. Požadavky na splnění kvalifikace 8. Ochodní podmínky 9. Hodnocení nabídek 10. Ostatní Zadavatel odesláním nebo zveřejněním této výzvy zahajuje zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu. Strana 1 (celkem 8)

2 1. Informace o druhu veřejné zakázky 1.1 Předmětná zakázka je zakázkou malého rozsahu služby. 1.2 Zadávací řízení bylo zahájeno dnem odeslání či zveřejnění této písemné výzvy k podání nabídek. 2. Informace o předmětu veřejné zakázky, požadavky Předmětem plnění veřejné zakázky je návrh a realizace promo náborového videa pro pozici řídící letového provozu, návrh a realizace mediální kampaně a návrh následné mediální komunikace. 2.1 Konkrétně: a) Návrh, prezentace a následné zpracování / vytvoření náborového videa (videí) propagujícího pozici řídícího letového provozu. b) Zpracování návrhu mediální kampaně na sociálních sítích pro natočené video a její následná realizace. c) Zpracování návrhu mediální komunikace přes další typy mediálních kanálů a zpracování kalkulace odhadu souvisejících nákladů. 2.2 Předpokládáný termín plnění: Část ad bod výzvy 2 a), 2 c) a část bodu ad 2 b) Zpracování návrhu mediální kampaně na sociálních sítích pro natočené video : do Část ad bod výzvy 2 b) Realizace mediální kampaně na sociálních sítích : dle požadavků zadavatele, nejpozději zrealizováno do Bližší specifikace požadovaného produktu je uveden v příloze č. 1 této výzvy. 2.3 Tato veřejná zakázka malého rozsahu proběhne ve třech kolech: 1. kolo zaslání nabídky Účastník předloží nabídku ve struktuře podle čl. 5 této výzvy. Nedílnou součástí nabídky musí být prezentace v Power Point (umístěná na elektronickém mediu, CD/flash disk), ve které budou uvedeny minimálně tyto informace: a. Návrh a krátká prezentace náborovéhové videa uvedení nápadů, obsah a zpracování b. Návrh kampaně pro sociální sítě, harmonogram, kalkulace, s uvedením: cíle, který bude v kampani definován a odprezentován, měřitelnosti cíle (způsob měření), návrhu vytipovaných kanalů sociálních sítí a odůvodnění proč jsou vybrány. c. Návrh možností komunikační strategie přes další média, analýza předpokládaných nákladů, zejména pak: výběr média a argumentace zdůvodňující výběr právě tohoto mediálního kanálu, způsob měření výsledků navrhované kampaně a definování cíle, analýza předpokládaných nákladů. Strana 2 (celkem 8)

3 2. kolo prezentace účastníků Během tohoto kola proběhnou prezentace všech účastníků, kteří podali kompletní nabídky. V rámci tohoto kola každý jednotlivý účastník odprezentuje prezentaci zaslanou v rámci prvního kola (lze ji doplnit a použít různé nástroje) a zodpoví případné doplňují dotazy hodnotící komise. Prezentace proběhnou v termínu od Účastník je povinen zúčastnit se tohoto jednání. Přesný termín a místo bude domluven telefonicky s kontaktní osobou uvedenou v nabídce. 3. kolo hodnocení a výběr nevhodnější nabídky 3. Lhůta pro podání nabídek Zájemce podá svou nabídku nejpozději do do 12:00 hod na adresu uvedenou v čl. 4 této výzvy. 4. Místo pro podání nabídek Uchazeč je povinen doručit nabídku buď osobně do podatelny zadavatele v objektu IATCC Praha, Navigační 787, Jeneč - číslo místnosti (v pracovních dnech v úředních hodinách 8:00-14:00) nebo poštou na následující adresu: Řízení letového provozu ČR, s.p., Navigační 787, , Jeneč. Jiné doručení není považováno za řádné podání nabídky. 5. Požadavky na způsob zpracování nabídky 5.1 Nabídka bude obsahovat veškeré náležitosti požadované v této výzvě, bude zpracována v českém jazyce a musí být odeslána v zalepené obálce s označením VZMR Náborové video řlp, mediální kampaň. Obálka bude označena - NEOTVÍRAT!, k rukám Ing. Hany Vejborové, personální oddělení. 5.2 Nabídka bude vhodně spojena do jednoho pare a zajištěna proti manipulaci s jednotlivými listy. Veškeré části nabídky musí být kvalitně vytištěny, aby byly dobře čitelné. Žádný doklad nesmí obsahovat opravy a přepisy, které by zadavatele mohly uvést v omyl. 5.3 Součástí nabídky bude její elektronický záznam ve formátu.pdf uložený na vhodném nosiči (např. CD/ flash disk). 5.4 Zadavatel doporučuje předložit nabídku v následující struktuře: a. krycí list nabídky podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče obsahující identifikační a kontaktní údaje uchazeče, tj. jméno/ název, sídlo/ místo podnikání, kontaktní adresu, IČO, DIČ (bylo-li přiděleno), telefon, , fax, jméno osoby oprávněné jednat jménem uchazeče, bankovní spojení s uvedením čísla účtu, nabídkovou cenu v Kč bez DPH a nabídkovou cenu s DPH, datum zpracování nabídky; b. doklad prokazující splnění kvalifikace dle odst. 7 této výzvy; c. nabídková cena dle čl. 6 této výzvy; d. seznam referenčních zakázek (pokud je uchazeč má); e. prezentace v power point dle odst. 2.3 této výzvy; f. doplněný návrh smlouvy o dílo č. 238/2017/IS/196 podepsaný oprávněnou osobou ze strany uchazeče, vč. doplnění přílohy č. 2 této smlouvy; g. čestné prohlášení o tom, že uchazeč souhlasí se zadáním a podmínkami tohoto zadávacího řízení; h. garanci platnosti nabídky nejméně 3 měsíce; Strana 3 (celkem 8)

4 6. Požadavky na způsob zpracování nabídkové ceny 6.1 Uchazeč předloží nabídkovou cenu jejím uvedením do smlouvy v Kč bez DPH. Cena bude pro účely hodnocení stanovena jako nejvýše přípustná (maximální) částka. Uchazeč předloží nabídkovou cenu ve struktuře uvedené v příloze č. 1 návrhu smlouvy o dílo. 6.2 Zadavatel nepřipouští žádné podmínky, za nichž by mohlo dojít k překročení nabídkové ceny. Předpokládaná maximální nabídková cena zakázky činí Kč (bez DPH). 7. Požadavky na splnění kvalifikace Zadavatel požaduje prokázání této kvalifikace: a. Výpis z obchodního rejstříku či jiné obdobné evidence prokazující oprávněnost podnikání v oblasti související s předmětem této veřejné zakázky malého rozsahu. Uchazeč prokáže splnění kvalifikačního předpokladu předložením kopie tohoto výpisu. 8. Obchodní podmínky: 8.1 Zadavatel nepřipouští platbu předem. 8.1 Obchodní podmínky jsou blíže specifikovány v návrhu smlouvy o dílo č. 238/2017/IS/196 který je přílohou č. 1 této výzvy (dále jen Smlouva). Zadavatel nepřipouští uchazeči odchýlit se od platebních a obchodních podmínek vymezených v přiložené Smlouvě. 8.2 Uchazeč není oprávněn měnit či doplňovat jakékoliv části textu Smlouvy s výjimkou údajů, u nichž je možnost měnit či doplnit přímo uvedena (text zvýrazněný žlutě). V případě, že uchazeč nesplní podmínky pro zpracování Smlouvy, tj. změní části, jejichž změnu zadavatel výslovně neumožnil, nebo uvede údaje, které jsou v rozporu s požadavky zadavatele, nesplňuje nabídka zadávací podmínky a bude vyřazena. 9. Hodnocení nabídek 9.1 Hodnoceny budou nabídky, které splní veškeré požadavky zadavatele uvedené v této výzvě. 9.2 Nabídky budou hodnoceny na základě ekonomické výhodnosti nabídky. Kritéria hodnocení jsou následující: A) Výše nabídkové ceny (CNC) - váha 40 % - jedná se o celkovou nabídkovou cenu bez DPH (viz odst. 6.1 této výzvy), - nabídka s nejnižší jednotkovou cenou každého subkritéria obdrží 100 bodů, - ostatní nabídky budou vztaženy poměrně k nejnižší nabídkové ceně každého subkritéria a bude jim přidělen dosažený počet bodů (Nx100/H, kde N představuje hodnotu nejnižší nabídkové ceny a H představuje hodnotu právě hodnocené nabídky), - nabídky budou vynásobeny vahou daného dílčího hodnotícího kritéria, tj. hodnotou 0,4, odpovídající váze kritéria 40 %, čímž vznikne výsledný získaný počet bodů za toto hodnotící kritérium. B) Kvalita nabízených propagačních náborových nástrojů - váha 60 % Jedná se o dílčí hodnotící kritérium, které je dále rozpracováno do čtyř (4) dílčích subkritérií. BA) Návrh scénáře videa - 45 % V rámci tohoto dílčího subkritéria budou předmětem hodnocení zejména tyto oblasti: a. kreativita a originalita nápadu, váha 55 % Strana 4 (celkem 8)

5 b. cíl, obsah a jeho zpracování, váha 45 % Nabídky jednolitvých uchazečů budou porovnány vůči sobě a budou jim přiděleny body. V rámci každé porovnávané oblasti může uchazeč obdržet až 100 bodů. Body budou přiděleny následovně: Kreativita a originalita nápadu 100 bodů Návrh scénáře je jedinečný, neotřelý mezi sděleními v oblasti náborových videí, je přitažlivý pro hlavní cílovou skupinu (potenciální mladé žadatele o práci řídících letového provozu). Předložený návrh je schopný emočně zasáhnout hlavní cílovou skupinu a oslovit ji tak, aby se aktivně zajímala o nábor řídících letového provozu a aktivně získávala další informace o povolání a podniku. 66 bodů Předložený návrh oslovuje hlavní cílovou skupinu (definována výše) a je schopen oslovit a motivovat k zájmu o nábor řídících letového provozu. Scénář je zajímavý mezi ostatními podobnými náborovými spoty, má potenciál diváka zaujmout. 33 bodů Návrh je schopen zapůsobit na hlavní cílovou skupinu, ale není tolik zajímavý, aby motivoval zajímat se o další podrobnější informace týkající ho se povolání a náboru do pozice řídící letového provozu, které již sdělení nemůže pojmout. 0 bodů Předložený návrh neoslovuje hlavní cílovou skupinu (definovanou výše), není dostatečně atraktivní, originální a nezaujme diváka. Kopíruje format masivně používaných náborových spotů pro účely náboru pozic. Cíl, obsah, jeho zpracování a prezentace 100 bodů Návrh scénáře videa je srozumitelný, výborně a jasně prezentovaný hodnotící komisi, s kvalitním obsahem a diváka vtáhne do atraktivity prostředí firmy, nabízené pozice pozice a vzbudí touhu a sebedůvěru potenciálních zájemců se o nábor zajímat, neodradí nedosažitelností. 66 bodů Návrh scénáře je prezentován jasnou a dobře pochopitelnou formou. Obsahově disponuje myšlenkou či pojetím, které má potenciál zasáhnout hlavní cílovou skupinu s malými výhradami, které nejsou zásadní pro napnění cíle. 33 bodů Předložený návrh scénáře není odprezentován takovým způsobem, aby bylo zřejmé, zda obsahuje jasný cíl videa vzbudit zájem o požadovanou pozici. Zpracování nápadu je spíše cíleno na jinou věkovou skupinu než je hlavní cílová skupina pro nábor pozice řídících letového provozu. Obsah může ukazovat atraktivitu pracovního prostředí, disponuje schopností motivovat diváka pro zízkávání dalších informací k náboru do pozice jen s velkými výhradami. 0 bodů Návrh scénáře je prezentovaván s nesrozumitelným obsahem. Zpracování základní myšlenky není v souladu s cílem zmotivovat hlavní cílovou skupinu a vzbudit zájem o nábor do pozice řídící letového provozu. Hodnocení tohoto subkritéria bude provedeno členy hodnotící komise formou bodování. Každý člen hodnotící komise bude mít možnost ohodnotit každou oblast v rozmezí bodů dle výše uvedené klíče. Výsledné bodové hodnocení v rámci každé oblasti bude stanoveno jako průměrná hodnota získaných ohodnocení od jednotlivých členů hodnotící komise. Všechny body získané za výše uvedená subkritéria budou sečteny a vynásobeny vahou daného dílčího hodnotícího sukritéria, tj. hodnotou 0,55 a 0,45, odpovídající váze kritéria 55 % a 45 %. Strana 5 (celkem 8)

6 dílčího hodnotící kritéria, tj. hodnotou 0,45, odpovídající váze kritéria 45 %. BB) Návrh kampaně pro sociální sítě - 30 % V rámci tohoto dílčího subkritéria bude předmětem hodnocení zejména: a) srozumitelnost cíle, který bude v kampani definován a odprezentován, b) měřitelnost cíle (způsob měření), c) návrh vytipovaných kanalů sociálních sítí a odůvodnění proč jsou vybrány. Nabídky jednolitvých uchazečů budou porovnány vůči sobě a budou jim přiděleny body. V rámci tohoto subkritéria může uchazeč obdržet až 100 bodů. Body budou přiděleny následovně: 100 bodů Navrhovaná kampaň splňuje všechny parametry a-c. Jejich naplnění a vysvětlení je srozumitelné bez připomínek. 75 bodů Kampaň pro sociální sítě obsahuje všechny zadané parametry (a-c),ale prezentace je s drobnými připomínkami. 50 bodů Prezentovaná kampaň na sociálních sítích obsahuje alespoň 2 parametry (a-c) a všechny jsou bez větších připomínek odprezentovány a vysvětleny. 25 bodů Prezentovaná kampaň obsahuje jen 1 (a-c) a je bez větších připomínek odprezentována. 0 bodů Kampaň nesplňuje ani 1 parametr (a-f) nebo není dostatečně a srozumitelně odprezentována. Hodnocení tohoto subkritéria bude provedeno členy hodnotící komise formou bodování. Každý člen hodnotící komise bude mít možnost ohodnotit toho subkritérium v rozmezí bodů dle výše uvedené klíče. Výsledné bodové hodnocení bude stanoveno jako průměrná hodnota získaných ohodnocení od jednotlivých členů hodnotící komise. dílčího hodnotící kritéria, tj. hodnotou 0,3, odpovídající váze kritéria 30 %. BC) Návrh možností komunikační strategie přes další média, analýza předpokládaných nákladů - 15 % V rámci tohoto dílčího subkritéria bude předmětem hodnocení zejména: a) výběr média a argumentace zdůvodňující výběr právě tohoto mediálního kanálu, b) způsob měření výsledků navrhované kampaně a definování cíle, c) analýza předpokládaných nákladů. Nabídky jednolitvých uchazečů budou porovnány vůči sobě a budou jim přiděleny body. V rámci tohoto subkritéria může uchazeč obdržet až 100 bodů. Body budou přiděleny následovně: 100 bodů Navrhovaná kampaň splňuje všechny parametry (a-c). Jejich naplnění a vysvětlení je srozumitelné bez připomínek. 75 bodů Kampaň pro sociální sítě obsahuje všechny zadané parametry (a-c),ale prezentace je s drobnými připomínkami. 50 bodů Prezentovaná kampaň na sociálních sítích obsahuje pouze dva parametry a všechny jsou bez větších připomínek odprezentovány a vysvětleny. 25 bodů Prezentovaná kampaň obsahuje jen jeden parametr. 0 bodů Kampaň nesplňuje žádný parametr nebo není dostatečně a srozumitelně odprezentována. Strana 6 (celkem 8)

7 Hodnocení tohoto subkritéria bude provedeno členy hodnotící komise formou bodování. Každý člen hodnotící komise bude mít možnost ohodnotit toho subkritérium v rozmezí bodů dle výše uvedené klíče. Výsledné bodové hodnocení bude stanoveno jako průměrná hodnota získaných ohodnocení od jednotlivých členů hodnotící komise. dílčího hodnotící kritéria, tj. hodnotou 0,15, odpovídající váze kritéria 15 %. BD) Reference, ukázky již realizovaných zakázek, příklady práce 10 % V rámci tohoto dílčího subkritéria budou předmětem hodnocení referenční zakázky uchazeče, které předložil v rámci nabídky. Uchazeč v rámci nabídky předloží reference za již realizované projekty (pokud je má). Každá refereční zakázka bude obsahovat předmět plnění, zadavatele, pro kterého byl předmět realizován a zároveň uvede v rámci nabídky odkaz na zdroj, kde lze předmět plnění shlédnout a nebo součástí nabídky bude nosič, na kterém lze předmět plnění referenční zakázky shlédnout. Nabídky jednolitvých uchazečů budou porovnány vůči sobě a budou jim přiděleny body. V rámci tohoto subkritéria může uchazeč obdržet až 100 bodů. Body budou přiděleny následovně: 100 bodů Reference a realizované zakázky jsou odprezentovány. Alespoň jedna z již dříve realizovaných zakázek je obsahově blízká této veřejné zakázce pro účely náborové kampaně. Příklady zakázek jsou kreativní, originální a dokáží diváka emocionálně vtáhnout do děje a zaujmout. 66 bodů Reference a realizované zakázky jsou odprezentovány s emociálním nábojem a originálním nádechem. Obsahově jsou však cílené pro jiné účely než náborové spoty. 33 bodů Prezentované zakázky a reference jsou tematicky z jiné než náborové oblasti a mají nevýrazný potenciál vzhledem k dalším prezentovaným realizacím. 0 bodů Nejsou odprezentovány žádné předešlé zakázky a reference. Hodnocení tohoto subkritéria bude provedeno členy hodnotící komise formou bodování. Každý člen hodnotící komise bude mít možnost ohodnotit toho subkritérium v rozmezí bodů dle výše uvedeného klíče. Výsledné bodové hodnocení bude stanoveno jako průměrná hodnota získaných ohodnocení od jednotlivých členů hodnotící komise. dílčího hodnotící kritéria, tj. hodnotou 0,1, odpovídající váze kritéria 10 %. hodnotícího kritéria, tj. hodnotou 0,6, odpovídající váze kritéria 60 %. Hodnocení proběhne na základě následujícího klíče (uvedeno pro přehlednost): Předmět plnění Váha kritéria Váha subkritéria Váha dílčího subkritéria A Výše nabídkové ceny (CNC) 40% Kvalita nabízených propagačních náborových B nástrojů 60% BA Návrh scénáře 45% BAA kreativita a originalita nápadu 55% BAB cíl, obsah a jeho zpracování 45% Strana 7 (celkem 8)

8 BB Návrh kampaně pro sociální sítě 30% Návrh možností komunikační strategie přes další BC média, analýza předpokládaných nákladů 15% Reference, ukázky již realizovaných zakázek, BD příklady práce 10% 9.4 Získaný počet bodů v rámci dvou hodnotících kritérií bude sečten. Nabídka s nejvyšším počtem bodů se umístí na 1. místě, ostatní nabídky budou seřazeny dle získaných bodů sestupně. 9.5 K plnění bude vyzván uchazeč, který bude mít v součtu nejvyšší počet bodů, zároveň splní veškeré požadavky zadavatele stanovené touto výzvou. 9.6 Uchazeč, jehož nabídka nesplní požadavky zadavatele, bude vyloučen. 10. Ostatní 10.1 Zadavatel si vyhrazuje právo tuto veřejnou zakázku malého rozsahu kdykoliv před podpisem smlouvy zrušit bez udání důvodu. Zaslané nabídky se nevracejí. Veškeré náklady na zpracování nabídky nese uchazeč Zadavatel nepřipouští varianty nabídek. Uchazeč může předložit pouze jednu nabídku Veškeré dotazy zašle uchazeč nejpozději 3 dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek Nedílnou součástí této výzvy k podání nabídky jsou následující přílohy: Příloha č. 1 k této výzvě - Smlouva o dílo V Jenči dne Ing. Hana Vejborová Vedoucí personálního oddělení Strana 8 (celkem 8)

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky: Nájem motorových vozidel. Identifikace zadavatele: Zadavatel: Se sídlem: IČO zadavatele: 49710371

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Servis a opravy automobilů značek koncernu VW Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR )

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) Název veřejné zakázky: Provádění oprav a údržby podlahových krytin Identifikace zadavatele: Zadavatel: Se sídlem: IČO zadavatele:

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Rámcové dodávky vizitek a razítek Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky,

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Servis a opravy automobilů zn. FORD 2015-2018 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Poskytování přístupu ke znalostní databázi nezávislých ICT analýz a souvisejících služeb Identifikace zadavatele:

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Nástěnné obrazové kalendáře ŘLP ČR, s.p. pro rok 2016 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Provádění stavebně údržbových prací Identifikace zadavatele: Zadavatel: Se sídlem: IČO zadavatele: 49710371

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Ušití stejnokrojových součástí pro BPS v letech 2014-2015 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Reklamní diáře pro rok 2016 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky, s.p.

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Výběr poskytovatele SW aplikace umožňující kvantitativní hodnocení výkonnosti procesů integrovaného systému

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Reklamní diáře pro rok 2017 a 2018 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky,

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Servis chladícího zařízení Uniflair Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky,

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Rámcové plnění vzdělávání Identifikace zadavatele: Řízení letového provozu České republiky, státní podnik (ŘLP

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Bezpečnostní výcvik a školení operátorů RTG Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Dodávka uživatelských notebooků v roce 2014 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Vodovod a kanalizace Sobíňov - Hlína Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce zadaná mimo režim zákona

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,oprava prostor po havárii vody, na adrese Na Košince 1, k.ú, Libeň, Praha 8" Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR")

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,rekonstrukce střešní krytiny a fasády na adrese Uzavřená 10, Praha 8 - Kobylisy" Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,ochrana majetku na území městské části Praha 8 - antigraffiti program" Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR") dle

Více

ČÁST B. Způsob zpracování nabídky uchazeče

ČÁST B. Způsob zpracování nabídky uchazeče ČÁST B. Způsob zpracování nabídky uchazeče 1. V nabídce musí být uvedeny identifikační údaje uchazeče. 2. Nabídka bude splňovat podmínky stanovené zněním 68 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších

Více

Článek 1 Základní údaje

Článek 1 Základní údaje č. j. ZS6 796/2019 Základní škola Frýdek-Místek, Pionýrů 400, se sídlem Pionýrů 400, 738 02 Frýdek-Místek jako zadavatel vyhlašuje v souladu s ust. 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadavatel: Česká republika - Státní veterinární správa Se sídlem: Slezská 7/100, 120 56 Praha 2 IČ: 00018562 DIČ: není plátcem daně Bankovní spojení: ČNB Číslo účtu: 4221011/0710 Datová schránka: d2vairv

Více

VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ

VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ Praha 7 dne: 25.1. 2018 VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ Věc: Výzva k podání nabídky v zakázce malého rozsahu (ZMR) na realizaci veřejné zakázky na dodávky Sběrný dvůr-město Krásná Hora nad Vltavou-technologická

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce):

Více

Nákup tonerů do tiskáren

Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel: Karlovarská krajská nemocnice a.s. Bezručova 19 360 00 Karlovy Vary IČ: 263 65 804 Zastoupený: JUDr. Zdeněk Horák, MBA generální ředitel Zakázka: Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel v souladu

Více

IČ zadavatele: 60337320 DIČ zadavatele: kontaktních údajů (telefon a emailová Tel.: 603 597 652 adresa):

IČ zadavatele: 60337320 DIČ zadavatele: kontaktních údajů (telefon a emailová Tel.: 603 597 652 adresa): Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Zajištění praktického výcviku žáků v řízení vozidla a v údržbě vozidla pro

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR )

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) Název veřejné zakázky: Uživatelské notebooky pro zónu MIS obnova HW v roce 2016 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Se sídlem:

Více

Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí

Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí Zadávací dokumentace veřejné zakázky Zpracování PENB pro město Týniště nad Orlicí VEŘEJNÝ ZADAVATEL MĚSTO Týniště nad Orlicí se sídlem Mírové náměstí 90, 51721 Týniště nad Orlicí IČ: 00275468 DIČ: CZ00275468

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY STŘEDNÍ ŠKOLA ŘEMESLNÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, SOBĚSLAV, WILSONOVA 405 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výběrové řízení není realizováno dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Výběrové řízení je realizováno

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2017/120266-G

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Léčebna dlouhodobě nemocných Rybitví Činžovních domů , Rybitví IČ: VÝZVA

Léčebna dlouhodobě nemocných Rybitví Činžovních domů , Rybitví IČ: VÝZVA VÝZVA k předložení nabídky včetně zadávací dokumentace dle ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Zadavatel - Léčebna dlouhodobě nemocných Rybitví tímto vyzývá k podání nabídky

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách V Praze dne 2. 10. 2012 č.j.: FZU/THS 615/2012 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Zasíláme Vám výzvu k podání nabídky

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/1638843 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Modernizace

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Zadavatel, Město Rokytnice nad Jizerou si Vás dovoluje vyzvat k prokázání kvalifikace ve smyslu 62 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané v souladu s Příručkou pro žadatele a příjemce výzvy č. 56 Operačního programu Vzdělávání pro

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Reklamní diáře pro rok 2015 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky, s.p.

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky Datum vyhlášení veřejné zakázky:

Více

IČ zadavatele: DIČ zadavatele: adresa): Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč. času)

IČ zadavatele: DIČ zadavatele: adresa): Lhůta pro podávání nabídek (data zahájení a ukončení příjmu, vč. času) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/879241-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice

Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku na službu Úvěr Pohořelice na realizaci akce Infrastruktura pro inovativní a ekologické vzdělávání na ZŠ Pohořelice Zadavatel: Město Pohořelice, Vídeňská 699, 691

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále také jen

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení zadávaném jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, na stavební práce Rekonstrukce veřejného

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky 2019/2 Název veřejné zakázky: "Dodávka učebních pomůcek: Kolový traktor pro praxi a odborný výcvik" Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce)

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel 1.1. Identifikační údaje: Obec Střílky, Koryčanská 47, 768 04 Střílky, IČ: 00287776 1.2. Kontaktní osoba zadavatele: Viktor Ganjuškin starosta

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/972866-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU podle ustanovení 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Letové proužky BOCA Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky, s.p. Se sídlem:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,rekonstrukce bytu č. 13, na adrese Pernerova 17, Praha 8" OVZ/2016/0099 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR") dle

Více

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem VÝZVA ZÁJEMCŮM k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen Výzva ) s názvem ZPRACOVÁNÍ

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen zákon") Tato veřejná zakázka

Více

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE STŘEDOČESKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPS-383200-8/ČJ-2014-0100IT-VZ Praha 12. listopadu 2014 Počet listů: 5 Přílohy: 4/10 V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 7/2014 Název zakázky: 7/2014 nákup výpočetní techniky a příslušenství Předmět zakázky: nákup výpočetní techniky a příslušenství Typ zakázky: Veřejná zakázka malého

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Realizace ad hoc online průzkumů Evidenční číslo VZ VZ 2013/110/115 Druh

Více

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Zadávací dokumentace K veřejné zakázce malého rozsahu Tisk a vazba studijních opor Obsah 1. Základní informace o zakázce 2. Údaje o zadavateli 3. Předmět zakázky specifikace 4. Podmínky a požadavky na

Více

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky )

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) Výběrové řízení je realizováno dle Metodického pokynu pro oblast zadávání zakázek pro programové období 2014 2020 a

Více

Zadavatel: Městská část Praha 7 Úřad městské části Odbor investic a veřejných zakázek nábř. Kpt. Jaroše Praha 7 IČO:

Zadavatel: Městská část Praha 7 Úřad městské části Odbor investic a veřejných zakázek nábř. Kpt. Jaroše Praha 7 IČO: Zadavatel: Městská část Praha 7 Úřad městské části Odbor investic a veřejných zakázek nábř. Kpt. Jaroše 1000 170 00 Praha 7 IČO: 00063754 Č.J.: MČ P7 036785/2018/OIVZ/TS VYŘIZUJE/TEL: Tereza Šípová/tel.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/870515 2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

NA PŘÍKOPĚ PRAHA 1 V Praze dne Č.j.: 2016/091391/CNB/420

NA PŘÍKOPĚ PRAHA 1 V Praze dne Č.j.: 2016/091391/CNB/420 NA PŘÍKOPĚ 28 115 03 PRAHA 1 V Praze dne 3. 8. 2016 Č.j.: 2016/091391/CNB/420 Poptávka České národní banky na výběr dodavatele veřejné zakázky Nová grafická podoba webových stránek ČNB Česká národní banka

Více

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: Systémová SW podpora pro aplikace

Více

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015 Výzva k podání nabídky Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa a.s. vypisuje v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána v souladu s ustanovením 6 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby, ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle zákona č.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j.: MKU / 1695 / 2015 Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Stavební úpravy objektu staré školy v Hlubokém u Kunštátu Zakázka

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

2. ZADAVATEL - IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Plzeň 2015, zapsaný ústav Presslova 2992/14, Plzeň IČO: Ing. Jiřím Suchánkem, ředitelem

2. ZADAVATEL - IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Plzeň 2015, zapsaný ústav Presslova 2992/14, Plzeň IČO: Ing. Jiřím Suchánkem, ředitelem ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále též jako VZMR ) je zadávána dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Projektová dokumentace Oprava zařízení na ohřev teplé vody vč. řídícího systému na kotelně polikliniky Bučovice Identifikace

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky. Hardware a software VZ_NBK_040_2018_03

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky. Hardware a software VZ_NBK_040_2018_03 Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky veřejné zakázky zadávané jako zakázka malého rozsahu dle ustanovení 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY dle Pravidel pro výběr dodavatelů Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost na zakázku Linka pro kalení skla Zadavatel BEPOF,

Více

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci:

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Podzemní kontejnery v Ostravě Porubě III. I. Zadavatel: Statutární město Ostrava

Více

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil Výzva k podání nabídky Obec Horka u Staré Paky (dále jen zadavatel ) v souladu s ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) tímto vyzývají

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.1793 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.1793 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j.: MKU / 1263 / 2016 Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Oprava místní komunikace v Rudce u Kunštátu Zakázka malého rozsahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA ) OBSAH 1 Název veřejné zakázky 2 Identifikační údaje zadavatele 3 Identifikační

Více

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení Zadavatel: Obec Třanovice Třanovice čp.250 739 53 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení nábytkem Obsah zadávací dokumentace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem Číslo veřejné zakázky dle evidence zadavatele: VZ 1171 Zadavatel: Povodí Odry, státní podnik Varenská 3101/49, Moravská Ostrava,

Více

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: Upgrade aplikace PKI Monitor pro provoz

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 3/2017 Název zakázky: Výměna oken v budově ZŠ Školní Předmět zakázky: Výměna 32 kusů okenních sestav v budově ZŠ Školní Typ zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš telefon:

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš   telefon: VÝZVA k podání nabídky zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Výběrové řízení na dodavatele stavebních prací : Víceúčelové sportovní hřiště Horní Lipová 1. Název veřejné zakázky: Výběrové

Více

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: Upgrade aplikací systému IPT - záznam

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzv k podání nbídky k prokázání kvlifikce pro VZ mlého rozshu Název veřejné zkázky: Servisní podpor NN zřízení LNS Brno Identifikce zdvtele: Zdvtel: Řízení letového provozu České republiky, s.p. Se sídlem:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Vzdělávání zaměstnanců STAFIKO stav, s.r.o. Registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.02/35.01446 Název zakázky: Zvýšení kvalifikace, odbornosti a dovednosti zaměstnanců Výběrové řízení

Více

VÝZVA ZADAVATELE K ODESLÁNÍ

VÝZVA ZADAVATELE K ODESLÁNÍ Praha 7 dne: 13. 11. 2017 VÝZVA ZADAVATELE K ODESLÁNÍ Věc: Výzva k podání nabídky v zakázce malého rozsahu (ZMR) na realizaci veřejné zakázky na dodávky Rozšíření separace složek odpadů-město Český Krumlov

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele,

Více

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ POŘADOVÉ ČÍSLO ÚKONU: 3 Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ Výzva k podání nabídky zadávanou podle

Více

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace)

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace) Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace) Ev.č.: 2/2007 Výzva k podání nabídky na dodávku služby: Grafické a tiskové služby Počet stran

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "zákon")

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Kontaktní osoba: Martin Čech Tel.: 267 994 535 Fax: 272 936 597 E-mail: Martin.Cech@sfzp.cz Datum: 05.03.2009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více