Registrace do obchodní sítě INFOBURZY. PŘIHLÁŠKA NA TIPAŘSKOU SMLOUVU Ano PŘIHLÁŠKA NA KOORDINÁTORSKOU. PŘIHLÁŠKA NA 7 SMLUV NA POBOČKU.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Registrace do obchodní sítě INFOBURZY. PŘIHLÁŠKA NA TIPAŘSKOU SMLOUVU Ano PŘIHLÁŠKA NA KOORDINÁTORSKOU. PŘIHLÁŠKA NA 7 SMLUV NA POBOČKU."

Transkript

1 registrace Sídlo: Slezská 7/100, Praha 2, PSČ IČO: Spisová značka C, Městský soud v Praze Předmět podnikání: - činnost finančního konzultanta Registrace do obchodní sítě INFOBURZY PŘIHLÁŠKA NA TIPAŘSKOU SMLOUVU Ano PŘIHLÁŠKA NA KOORDINÁTORSKOU PŘIHLÁŠKA NA 7 SMLUV NA POBOČKU. Ano ID spolupracovníka SOUHLAS se zasíláním kontaktů pro jejich další vyřizování jméno příjmení titul Ano pořadové číslo ANO adresa trvalého bydliště ulice, číslo popisné a orientační město nebo obec PSČ adresa kontaktního bydliště ulice, číslo popisné a orientační město nebo obec PSČ datum narození mobilní telefon národnost SOUHLAS: Údaje z této registrace slouţí jen pro přípravu smlouvy na spolupráci, na základní spolupráci na základě Tipařské smlouvy kdy účelem smlouvy je získávání klientů na naše produkty dle našich produktů. Za tím účelem se poskytuje infoburza a za malé investice či výsledky další kontakty na ředitele firem.. Odměny jsou uvedeny ve smlouvě. číslo bankovního účtu Provize za klienty na naše produkty za klienty na byty ANO za klienty na naše produkty ANO VIDEA ZÁKLADNÍ NABÍDKA A BYT Při fungující základní spolupráci, na základě písemné smlouvy, a po dohodě, je moţné provádět za odměnu, za úplatu či za provizi další práce, např. koordinátora na mandátní činnost při developerské výstavbě bytů nebo součinnost s projektem rekvalifikace pro lidi z pracovních úřadů a nebo vytváření pracovních míst pro zaměstnávání lidí z pracovních úřadů. Při fungující základní spolupráci a po dohodě je moţno spolupodílet se práci s klienty, kterým by se nabízela tvorba dalších malých poboček. Nový spolupracovník souhlasí, aby byly jeho osobní údaje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů zpracovány, uchovány a vyuţity k jednáním o smluvním vztahu po dobu 1 roku. K VYŘÍZENÍ klienti 1,2,3,4,5,6 Potvrzuji, ţe všechny údaje a data uvedené v této ţádosti jsou platné. Nového spolupracovníka pod sebe registroval: přidělená nadřízená: paní Pavlína Schmidtová tel.: konzultacnispolecnost27686@seznam.cz Podpis nového spolupracovníka (vyťukat) místo podpisu: datum podpisu: Zaslání této registrace: na Konzultacni-spolecnost@seznam.cz Nebo poštou na adresu: PAVEL ŠÁMAL, PO BOX 64, Beroun

2 Pan Mgr. Roman Machura předseda druţstva investorů Zasílací adresa: Cukrovarská 2/27, Pošta Čakovice, Praha 9 Pan JUDr. Karel Jelínek Právník v naší firmě a v realitách a zakládající člen Stavebních druţstev investorů karel.jelinek@prvnivltavska.cz Právní poradenství zdarma za spolupráci: Na tel: Kaţdý den Po-Pá od 8,00.00 do hod. Kancelář: Těšnov 5, Praha 8 Martina Švejdová franchisantka, Manaţerka obchodní sítě 7 smluv na okresní pobočku Konzultacni-spolecnost27427@seznam.cz Zasílací adresa: Poste restante, Cukrovarská 2/27, Pošta Čakovice, Praha 9 Ing. V. Ţeníšek Ředitel a Koordinátor, Projekt manaţer, pro práci s s klienty na byty a řediteli firem a pro spolupráci Konzultacni-spolecnost@seznam.cz Zasílací adresa: Poste restante, Cukrovarská 2/27, Pošta Čakovice, Praha 9 Pavel Šámal jednatel Konzultacni-spolecnost@seznam.cz Zasílací adresa: Poste restante, Cukrovarská 2/27, Pošta Čakovice, Praha 9 IČO: Pavlína Schmidtová Manaţerka obchodní sítě Prodej internetové reklamy. Manaţerka obchodní sítě INFOBURZY Reality, finance, development Konzultacni-spolecnost27686@seznam.cz Zasílací adresa: Poste restante, Cukrovarská 2/27, Pošta Čakovice, Praha 9

3 POKYNY PRO REGISTRUJÍCÍHO - registraci vyplnit na počítači, poslat em na nadřízené a na Konzulzacnispolecnost@seznam.cz nebo vytisknout, nebo poslat poštou na uvedenou adresu: Pavel Šámal, PO BOX 64, Beroun, - Smlouva bude tipařská, na uvedené zprostředkování klientů a za uvedených finančních odměn a podmínek nároků na odměny i z činností lidí pod sebou (o které se ale budete starat a pečovat). REGISTRACE: Jen podklad k přípravě tipařské smlouvy. Povinná věc ze zákona, pro evidenci údajů, registrace jde kdykoliv zrušit. ODMĚNY-PRÉMIE: Činnost partnera, odměny 3.1. Základní spolupráce: a) získávání klientů na naše společné produkty: odkaz na ESHOP: Práce s klienty na nemovitosti, na byty, na apartmány a práce s dalšími klienty.

4 3.2. ROZŠÍŘENÁ SPOLUPRÁCE b) na koordinátorskou smlouvu 3.3. Odměny za spolupráci: Partner má odměny: Jedná se o tyto odměny přímé a následné: Jedná se o tyto odměny, z práce lidí, které se spolupráci seţenou, třeba inzerováním na internetu: Za inzerci A) 15 % z trţby za reklamu za 1.900,- Kč B) 15 % z trţby za reklamu za 3.600,- Kč C) 15 % z trţby za reklamu za 7.200,- Kč Za reality D) za klienty na byty: 7.500,- E) za klienty na patra bytů ,- Kč Za finance F) za klienta na investice na 32%: při investici Kč je odměna 600,- Kč + 600,- Kč G) za klienta na investice na 17%: při investici Kč je odměna 300,- Kč + 200,- Kč H) za klienta na investice na 12%: při investici Kč je odměna 300,- Kč + 200,- Kč I) za klienta na investice na 6%: při investici Kč je odměna 300,- Kč + 200,- Kč J) za klienta na vklad do získávání dalších investorů: %: při investici Kč je odměna 500,- Kč (bod.č.4. z ředitelské nabídky) Dále odměny z lidí pod sebou, které si registruje pod sebe a o které se stará: 3.4. Odměny za spolupráci podle tabulky Ředitelská nabídka a nebo Rodinná nabídka pro rodiny (tzv. meziprovize). Tyto meziprovize jsou: dle Rodinné nabídky pro rodiny (tabulka nabídky produktů i odměn v jednom) Dále odměny na koordinátorskou příkazní smlouvu: a) Za zajištění pozemku pro výstavbu. 1/6 z dosaţené provize z ceny pozemku. (Obvykle je provize okolo 3 %, takţe odměna by se pohybovala ve výši 0,5% z ceny pozemku) b) Za klientský servis prováděný sám je odměna dle Pravidel na rozdělování peněz do celé struktury, rovnoměrně. (viz. informace v intranetu příkazce). c) Za podporu při získávání dalších klientů na zaloţení vlastního Svěřenského fondu je odměna dle daných a uvedených odměn v intranetu příkazce. d) Za dílčí 1/6 koordinace na akci, odměna 1/6 z rozpočtu developerské akce. Další odměny za práci v rodinách, pro operátorky, referentky a koordinátorku: e) Za získané realitní referenty podíl z poplatků a dále stálý podíl ze struktury daný všeobecnými podmínkami jednatelky uvedené v intranetu příkazce.

5 Popis práce: Účel a předmět spolupráce zajišťovat klienty na založení vlastních Svěřenských fondů 2.1. Účelem této smlouvy je vymezení vzájemných práv a povinností smluvních stran, které mezi nimi vzniknou v důsledku jejich spolupráce, jejich předmětem je spolupráce, získávání klientů na založení vlastních Svěřeneckých fondů. Splatnost provize 4.1. Nárok na provizi Partner má nárok na Provizi pouze tehdy, jestliže stanoveným způsobem poskytne informace o vytipovaném klientovi; a Koordinátor v důsledku informací Partnera provede sjednaný obchod a obdrží peníze Splatnost provizí Provize za všechny obchody, za které mu vznikne nárok ve stejném kalendářním měsíci (tedy při plnění všech ostatních podmínek v takovém kalendářním měsíci, ve kterém je Koordinátoru vyplacena provize za daný zprostředkovaný obchod budou partneru vyplaceny bezhotovostní na jeho bankovní účet do konce následujícího měsíce nebo po dohodě po obdržení platby (k 15.dni nebo k 30 dni v měsíci). ODMĚNY-Z PRODANÝCH PRODUKTŮ ŘEDITELSKÉ NABÍDKY TABULKA S PRODUKTY A ODMĚNAMI (pro Vás):

6 VYSVĚTLENÍ K NABÍDCE PRO SPOLUPRÁCI: Viz. Videa pusťte si, zde.. je jich asi 80 INTRANET: Slouţí pro informace, obsahuje rozpočty, obsazovací plány /obsazováky/, investiční plány, dále odkazy na zásilky, videa na základní nabídku, videa na roboty na peníze, odkaz na 8 produktů, které by nabízel Svěřenecký fond atd. VIDEO - PRO KLIENTY NA RODINNÝ DŮM 3+kk: (s dalšími nabídkami) SPOJENÍ BYTU A 5 VIDEÍ O SVĚŘENECKÝCH FONDECH VIDEO - PRO KLIENTY NA 1/10 APARTMÁNU V KRKONOŠÍCH (s dalšími nabídkami)

7 15 inzerátů s obrázky k inzerci do skupin na Facebook pro získávání klientů na naše nabídky: (za klienty jsou právě dané provize) Podává se na Facebook jen text a obrázek. A kdyţ se někdo ozve ale pozitivní, tak po něm chtějte aspoň , ale je lepší i telefonní číslo. Pro další kontaktování. 1. inzerát: Nabídka na rodinný dům, s pozemkem, Praha 9. Cena dle dohody, moţno splácet hypotečním úvěrem, který pomůţeme vyřídit. 2. inzerát Nabídka na RODINNÝ DŮM PRAHA 9 ČAKOVICE typ F, 104 m2 Lokalita výstavby: Praha 9 Čakovice

8 3. inzerát NABÍDKA NA VÝSTAVBU RODINNÉHO DOMU m2 V HRUBÉ STAVBĚ ZA 1,5 mil. Kč.. Cena: 1, ,- Kč 4. inzerát NABÍDKA NA TYPOVÝ PROJEKT RODINNÉHO DOMU 4+1 LEOPOLD 125 m2 za ,- Kč Cena projektové dokumentace : ,- Kč jen stavební část

9 5. inzerát NABÍDKA NA CHORVATSKO, 1 TÝDEN POBYT U MOŘE, ostrov MURTER za 5.800,- Kč / 1 osobu Cena: 5.800,- Kč / 1 týden / 1 osobu 6. inzerát Postavíme spolu bytový dům, a Vy vyděláte ,- Kč Nutná investice: ,- Kč (nebo si je u nás vyděláte spoluprací) Právní smlouva, průběţný přehled, kontrola majetku. Financování: přes sehnané klienty na byty a jejich financování. Váš zisk: ,- Kč + k tomu zaplacené dohlíţení JUDr. Jelínkem po celou dobu trvání akce.

10 7. inzerát NABÍDKA NA DŮM: RODINNÝ DŮM od 1.850,000,- Kč do 2, ,- Kč. MOŢNOST SNÍŢIT CENU DOMU za cenu obchodní spolupráce v oblasti prodeje internetové reklamy, realit, financí a developmentu. Cena: od Kč 8. inzerát NABÍDKA NA APARTMÁN NA HORÁCH A TEN PRONAJÍMAT. Roční příjmy aţ ,- Kč. A roční platby hypotéky cca ,- Kč. Tedy platíte z příjmů z pronájmů. APARTMÁNY 2+kk v Řadových rodinných domech, Smrţovka, Krkonoše na koupi a další pronájem (výhodná investice). Financování jako víkendové bydlení na hypotéku.

11 9. inzerát NABÍDKA AUTO LEVNĚ. AUTO LEVNĚ, Pořízení auta za realitní provize na běţný leasing, a přidáváme moţnost pasivních příjmů z realit. Princip kombinace vlastní práce a shánění lidí pod sebe do obchodní sítě na prodej našich všech nabídek. 10. inzerát NABÍDKA NA BYT NEBO RODINNÝ DŮM LEVNĚ Pořízení bytu, či rodinného domu za realitní provize na běţný hypoteční úvěr, a přidáváme moţnost pasivních příjmů z realit. Princip kombinace vlastní práce a shánění lidí pod sebe do obchodní sítě na prodej našich všech nabídek.

12 11. inzerát NABÍDKA NA PŮLPATRO BYTŮ. Nabídka na POLOVINU CELÉHO PATRA BYTŮ na jejich další pronájem a z pronájmů byty splácet. Pak Vám byty zůstanou jako zisk. Cena: ,- Kč 12. inzerát SPOLUPRÁCE, ZÁKLADNÍ NABÍDKA ODMĚN. SPOLUPRÁCE. ZÁKLADNÍ NABÍDKA. ODMĚNY PRO RODIMY, CENY: Za zprostředkování klientů na naše produkty Vám náleţí provize od nás. Výdělek: cca od 8.500,- Kč /měs.

13 13. inzerát NABÍDKA: Nabídka na 17% zhodnocení Vašich peněz nebo na 32% úrok ročně. Investice do pozemku na byty a investice do projektové dokumentace. 14. inzerát Nabídka na Kanadského realitního robota na peníze 5.000,- Kč měsíčně (coţ je jen soubor aţ 10 ti lidí na realitní spolupráci oslovující další lidi nabídkou na byty, rodinné domy, apartmány. Výnos z realitních provizí. Aţ ,- Kč měsíčně pro Vás. Měli byste zájem o tuto pro Vás výhodnou nabídku? Měli byste rádi kvůli penězům něco jako vlastní malou okresní realitní kancelář s napůl vlastními realitními makléři?

14 15. inzerát Nabídka Zelené karty do bankomatu. Jedná se o produkt, kdy si na jedné straně sice postupně a po 500,- Kč měsíčně platíte 1 člověka na práci pod sebou, ale na druhé straně pak berete výplatu jako on, takţe pro Vás dobrý obchod a klasický pasivní příjem. Člověka pod Vás Vám právě za malý poplatek seţeneme my, takţe jen platíte a inkasujete a jinak nic neděláte. Vhodné k placení nájmů, leasingu, hypoték a jiných splátek. A karta je přenositelná, coţ má pro Vás jistě další výhody.

KOORDINÁTORSKÁ PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2430 až 2444 občanského zákoníku v platném znění:

KOORDINÁTORSKÁ PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2430 až 2444 občanského zákoníku v platném znění: KOORDINÁTORSKÁ PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2430 až 2444 občanského zákoníku v platném znění: 1. Strany Konzultační společnost, s.r.o. Sídlo: Slezská 7/100, Praha 2, PSČ 120 00 IČO:

Více

návratnost do fondu za tyto činnosti a klienty: Za klienta na auto levně 1.900,- Kč.

návratnost do fondu za tyto činnosti a klienty: Za klienta na auto levně 1.900,- Kč. ZAKLÁDACÍ LISTINA ID 29083 na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU ID 27420 TYP ID 26424 NA PASIVNÍ PŘÍJMY (vytvoření střediska) na 2 účty, jeden provozní a jeden vybírací přistoupení ke středisku a Zakládací

Více

Obchodní smlouva na spolupráci na 3.pozici na obchodníka na dopracování klientů na byty a apartmány

Obchodní smlouva na spolupráci na 3.pozici na obchodníka na dopracování klientů na byty a apartmány Obchodní smlouva na spolupráci na 3.pozici na obchodníka na dopracování klientů na byty a apartmány verze 1.0. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v platném znění, část IV. Hlava II. díl 5 číslo

Více

Obchodní smlouva na spolupráci na 2. pozici na obchodníka na získávání a zpracování klientů na byty, rodinné domy a apartmány za 80.

Obchodní smlouva na spolupráci na 2. pozici na obchodníka na získávání a zpracování klientů na byty, rodinné domy a apartmány za 80. Obchodní smlouva na spolupráci na 2. pozici na obchodníka na získávání a zpracování klientů na byty, rodinné domy a apartmány za 80.000,- Kč verze 1.0. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2430 až 2444 občanského zákoníku v platném znění:

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2430 až 2444 občanského zákoníku v platném znění: PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2430 až 2444 občanského zákoníku v platném znění: 1. Strany Konzultační společnost, s.r.o. Sídlo: Slezská 7/100, Praha 2, PSČ 120 00 IČO: 25632001 spisová

Více

funkce 1 na člověka pod sebe do obchodní sítě funkce 2 investice do projektové dokumentace připravované akce

funkce 1 na člověka pod sebe do obchodní sítě funkce 2 investice do projektové dokumentace připravované akce 5 ti funkční Zelená karta do bankomatu na pasivní příjmy k nájmům, k bytu, k rodinnému domu nebo ke komerčnímu apartmánu na krátkodobé pronájmy přes UBER, nebo ke svému malému Svěřenskému fondu (investice

Více

a na činnosti, že se shání potenciální klientela a na činnosti prodeje levných aut, bytů a rodinných domů.

a na činnosti, že se shání potenciální klientela a na činnosti prodeje levných aut, bytů a rodinných domů. ZAKLÁDACÍ LISTINA ID 26424 na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU NA PASIVNÍ PŘÍJMY (střediska) na 2 účty, provozní a inkasní přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra svěřenský fond ID

Více

verze 1.0. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v platném znění, část IV. Hlava II. díl 5 číslo ID: Článek 1.

verze 1.0. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v platném znění, část IV. Hlava II. díl 5 číslo ID: Článek 1. Smlouva na 2. pozici na odměny ze spolupracovníků pod sebou vyřizující klienty z dotazníků - tipařská smlouva na náhodné, ale pěkné pasivní příjmy. na vedení lidí pod sebou v jedné řadě k vyřizování předběžných

Více

jméno: tel.:.. ..

jméno: tel.:..  .. ZAKLÁDACÍ LISTINA ID 31711 na děditelnost, na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU ID 27420 TYP ID 26424 NA PASIVNÍ PŘÍJMY A na odběr předběžných klientů náhodné příjmy (vytvoření střediska) na 2 analytické

Více

a na činnosti, že se shání potenciální klientela a na činnosti prodeje levných aut, bytů a rodinných domů.

a na činnosti, že se shání potenciální klientela a na činnosti prodeje levných aut, bytů a rodinných domů. ZAKLÁDACÍ LISTINA ID 27737 na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU ID 26107 TYP ID 26424 NA PASIVNÍ PŘÍJMY (střediska) na 2 účty, jeden provozní a jeden vybírací přistoupení ke středisku a Zakládací listině

Více

1. ČÁST: ZAKLÁDACÍ LIST Zakládací list, ID schváleno: PER ROLLAM (na dálku) /podle stanov/ 6.000,- Kč rozdělení na výdaje /zálohy na mzdy/

1. ČÁST: ZAKLÁDACÍ LIST Zakládací list, ID schváleno: PER ROLLAM (na dálku) /podle stanov/ 6.000,- Kč rozdělení na výdaje /zálohy na mzdy/ ZAKLÁDACÍ LISTINA id27092 pro finanční poradce na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU (střediska) na 2 účty (investiční a na pasivní příjmy) přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra id26107

Více

Smlouva na spolupráci tipařská na provádění posílání SMS

Smlouva na spolupráci tipařská na provádění posílání SMS Smlouva na spolupráci tipařská na provádění posílání SMS verze 1.1. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v platném znění, část IV. Hlava II. díl 5 číslo ID: Článek 1. Smluvní strany 1.1. Konzultační

Více

Nájmy Vaší provozovny (i penzionu) placené provizemi za klienty na byty a na rodinné domy á 7.500,- Kč za každého klienta.

Nájmy Vaší provozovny (i penzionu) placené provizemi za klienty na byty a na rodinné domy á 7.500,- Kč za každého klienta. VITRUAL OFFICE sledovací zařízení na produktivitu lidí Nájmy Vaší provozovny (i penzionu) placené provizemi za klienty na byty a na rodinné domy á 7.500,- Kč za každého klienta. Dobrý den, připravili jsme

Více

a na činnosti bydlení ve vzorovém domě a provádění jeho prohlídek klientům a činnosti prodeje s činností připojování poboček k prodávaným domům.

a na činnosti bydlení ve vzorovém domě a provádění jeho prohlídek klientům a činnosti prodeje s činností připojování poboček k prodávaným domům. ZAKLÁDACÍ LISTINA ID26421 na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU NA VZOROVÝ DŮM (střediska) a 2 účtům s náhledem a podpisy správce přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra id26107 k vzorovému

Více

Smlouva na spolupráci tipařská na provádění SMS na byt LEA 130 m2

Smlouva na spolupráci tipařská na provádění SMS na byt LEA 130 m2 Smlouva na spolupráci tipařská na provádění SMS na byt LEA 130 m2 verze 1.1. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v platném znění, část IV. Hlava II. díl 5 číslo ID: Článek 1. Smluvní strany

Více

přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra svěřenský fond ID na pasivní příjmy.

přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra svěřenský fond ID na pasivní příjmy. ZAKLÁDACÍ LISTINA ID 31701 na děditelnost na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU ID 27420 TYP ID 26424 NA PASIVNÍ PŘÍJMY (vytvoření střediska) na 2 analytické účty, jeden analytický účet provozní a jeden

Více

Tipařská smlouva na spolupráci na zajišťování klientů sms zprávami klientů1 - investorů

Tipařská smlouva na spolupráci na zajišťování klientů sms zprávami klientů1 - investorů Tipařská smlouva na spolupráci na zajišťování klientů sms zprávami klientů1 - investorů verze 1.0. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v platném znění, část IV. Hlava II. díl 5 číslo ID: Článek

Více

Auto placené: akontací a pak měsíčními splátkami. Na splátky nájmu je možnost pasivních příjmů.

Auto placené: akontací a pak měsíčními splátkami. Na splátky nájmu je možnost pasivních příjmů. AUTO ZA 1,- Kč (a rodinný dům 3+kk 67 m2 za 1,590.000,- Kč) Auto placené: akontací a pak měsíčními splátkami. Na splátky nájmu je možnost pasivních příjmů. Dobrý den, připravili jsme pro Vás zajímavou

Více

Zakládací list, ID schváleno: PER ROLLAM (na dálku) /podle stanov/ 2.000,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- 24.

Zakládací list, ID schváleno: PER ROLLAM (na dálku) /podle stanov/ 2.000,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- 24. ZAKLÁDACÍ LISTINA id26223 na založení SVĚŘENECKÉHO FONDU (střediska) a účtu se 2 podpisy pí. Ing. Dana Vítková přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra id26107 a na činnosti investice

Více

a karta do bankomatu na pasivní příjmy k autu. Auto placené z realitní produktivity z lidí pod sebou.

a karta do bankomatu na pasivní příjmy k autu. Auto placené z realitní produktivity z lidí pod sebou. a karta do bankomatu na pasivní příjmy k autu. Auto placené z realitní produktivity z lidí pod sebou. k autu. Auto za spolupráci a za výsledky z lidí pod sebou. Dobrý den, připravili jsme pro Vás zajímavou

Více

NABÍDKA NA PŮLPATRO 2 BYTŮ

NABÍDKA NA PŮLPATRO 2 BYTŮ NABÍDKA NA PŮLPATRO 2 BYTŮ Když nemáte investice, tak by Vám je půjčili investoři jako banka. A Vy jim to budete z nájmů splácet a pak to jednou bude Vaše. Za seniory se inkasuje 20.000 Kč měsíčně a v

Více

1. ČÁST: ZAKLÁDACÍ LIST

1. ČÁST: ZAKLÁDACÍ LIST ZAKLÁDACÍ LISTINA typ id28801 na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU (střediska) a účtu přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra id26107 a na činnosti investice částky 10.000 Kč pro profinancování

Více

Irena Šmejkalová Provozovna

Irena Šmejkalová Provozovna Husitská 51, Praha Druţstvo investorů REALITNÍ NÁBĚR a ROZDĚLENÍ NA MENŠÍ JEDNOTKY (apartmány, ubytovny, kancelář), a zajištění jednotlivých klientů inzercí, SMS, a kontextovou reklamou a prodej celému

Více

a 2 Zelené karty na PASIVNÍ PŘÍJMY z lidí pod sebou a na placení SMS kujících brigádnic. Auto placené z meziprovizí z realitních tipařek.

a 2 Zelené karty na PASIVNÍ PŘÍJMY z lidí pod sebou a na placení SMS kujících brigádnic. Auto placené z meziprovizí z realitních tipařek. a 2 Zelené karty na PASIVNÍ PŘÍJMY z lidí pod sebou a na placení SMS kujících brigádnic. Auto placené z meziprovizí z realitních tipařek. Dobrý den, připravili jsme pro Vás zajímavou možnost, a to možné

Více

NOVÉ AUTO ZA 1,- Kč Auto splácené z multilevelu Družstva investorů MLM se učí na vysokých školách je to jen forma

NOVÉ AUTO ZA 1,- Kč Auto splácené z multilevelu Družstva investorů MLM se učí na vysokých školách je to jen forma NOVÉ AUTO ZA 1,- Kč Auto splácené z multilevelu Družstva investorů MLM se učí na vysokých školách je to jen forma Dobrý den, připravili jsme pro Vás zajímavou možnost, a to možné získání auta na družstevní

Více

K BYTU OD NÁS 4 TAKOVÉ LICENCE (4 ZELENÉ KARTY, ALE JEN

K BYTU OD NÁS 4 TAKOVÉ LICENCE (4 ZELENÉ KARTY, ALE JEN Zelená karta Družstva investorů Je účet u banky, na který Vám budou chodit peníze, tzv. pasivní příjmy z práce lidí pod Vámi v obchodní síti, z lidí, které Vám seženeme, zaškolíme a budeme se Vám i nám

Více

číslo ID: Článek 1. Smluvní strany

číslo ID: Článek 1. Smluvní strany PŘEDREZERVAČNÍ SMLOUVA NA POZEMEK SMRŢOVKA typ 30518b verze 1.0. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v platném znění, část IV. Hlava II. díl 5 číslo ID: Článek 1. Smluvní strany Družstvo investorů

Více

číslo ID: Článek 1. Smluvní strany

číslo ID: Článek 1. Smluvní strany PŘEDREZERVAČNÍ SMLOUVA NA POZEMEK KRALUPY MINICE typ 30518 verze 1.0. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v platném znění, část IV. Hlava II. díl 5 číslo ID: Článek 1. Smluvní strany Družstvo

Více

se sídlem: (doplní se) Tel: (doplní se) dále jen Franchisant

se sídlem: (doplní se) Tel:   (doplní se) dále jen Franchisant Smlouva na velkou kancelářskou franchisu o obchodním zastoupení pro jeden projekt mezi franchisorem a provozovatelem administrativní kanceláře na sdruţení na direct marketig práce callcentra, na reality,

Více

zapsaná v obchodním rejstříku vedeného Městským soudem v Praze oddíl

zapsaná v obchodním rejstříku vedeného Městským soudem v Praze oddíl Smlouva na velkou kancelářskou franchisu o obchodním zastoupení mezi franchisorem a provozovatelem administrativní kanceláře na v zastoupení franchisora Svěřenský fond, sdruţení na direct marketig, reality,

Více

7 smluv s pobočkou jejich názvy a číslovačka okresů

7 smluv s pobočkou jejich názvy a číslovačka okresů 7 smluv s pobočkou jejich názvy a číslovačka okresů Smlouvy pro provozovatelskou firmu (třeba účetní firmu, v malé franchise s franchisantkou Druţstva investorů) 1.kanceláře (1.administrativního apartmánu).

Více

SKRIPT 1 na dotazníky. A SMS zaslat po hovoru. A zaslat po hovoru

SKRIPT 1 na dotazníky. A SMS zaslat po hovoru. A  zaslat po hovoru SKRIPT 1 na dotazníky Pripravili jsme pro Vás 3 dotazniky, stranky Já Vám je pošlu do emailu, a když bude na nekterou z otázek Vaše odpověď, tak nám zašlete odpověď. A SMS zaslat po hovoru Pripravili jsme

Více

Vyuţití obchodní sítě a jejích výhod pro lidi co mají osobní bankrot (nebo insolvenci).

Vyuţití obchodní sítě a jejích výhod pro lidi co mají osobní bankrot (nebo insolvenci). Bakalářská práce free podklad pro studenty finančně-správních oborů: Vyuţití obchodní sítě a jejích výhod pro lidi co mají osobní bankrot (nebo insolvenci). Ze dne: 29. prosince 2012 Autor: Václav Ţeníšek

Více

Řešení Prospeca. Řešení Prospeca zhodnocení Vašeho majetku investicí do nemovitosti na pronájem! A my víme jak to uchopit.

Řešení Prospeca. Řešení Prospeca zhodnocení Vašeho majetku investicí do nemovitosti na pronájem! A my víme jak to uchopit. Řešení Prospeca Řešení Prospeca zhodnocení Vašeho majetku investicí do nemovitosti na pronájem! A my víme jak to uchopit. 1 Představení záměru V kombinaci historicky nejnižších úrokových sazeb a stále

Více

ZAKLÁDACÍ LISTINA id26107 na založení SVĚŘENECKÉHO FONDU (střediska) a účtu se 2 podpisy p. Pavel Houra

ZAKLÁDACÍ LISTINA id26107 na založení SVĚŘENECKÉHO FONDU (střediska) a účtu se 2 podpisy p. Pavel Houra ZAKLÁDACÍ LISTINA id26107 na založení SVĚŘENECKÉHO FONDU (střediska) a účtu se 2 podpisy p. Pavel Houra a na činnosti PODPOR pro spolupráci a pro obchodní podporu činnosti autodopravy stavebních materiálů

Více

návratnost do fondu Zakládací list, ID schváleno: PER ROLLAM (na dálku) /podle stanov/ Za klienta na auto levně 1.900,- Kč.

návratnost do fondu Zakládací list, ID schváleno: PER ROLLAM (na dálku) /podle stanov/ Za klienta na auto levně 1.900,- Kč. ZAKLÁDACÍ LISTINA id27420 na založení SVĚŘENSKÉHO FONDU (střediska) a účtu se 2 podpisy pí. Alena Bajtošová založení střediska tj. analytického účtu podle stanov Družstva investorů na zajištění náhradního

Více

CZ.1.07/1.5.00/34.0499

CZ.1.07/1.5.00/34.0499 Číslo projektu Název školy Název materiálu Autor Tematický okruh Ročník CZ.1.07/1.5.00/34.0499 Soukromá střední odborná škola Frýdek-Místek,s.r.o. VY_32_INOVACE_251_ESP_06 Marcela Kovářová Datum tvorby

Více

FINANČNÍ MATEMATIKA Finanční produkty. www.zlinskedumy.cz

FINANČNÍ MATEMATIKA Finanční produkty. www.zlinskedumy.cz FINANČNÍ MATEMATIKA Finanční produkty www.zlinskedumy.cz Finanční produkty jsou půjčky, hypotéky, spoření, nejrozšířenější jsou produkty, jejichž hlavní zaměřením je: správa financí: běžné účty zhodnocení

Více

PRVNÍ INFORMACE, SCHÉMA

PRVNÍ INFORMACE, SCHÉMA PRVNÍ INFORMACE, SCHÉMA 12) ZPRAVODAJE, DEVELOPERSKÉ ČASOPISY, KALKULACE, INTRANET 1) POZEMEK POZEMKY 11) REALITNÍ MAKLÉŘI Zajišťující nové klienty na rodinné domy a klienty na byty Souhlas s inženýrskou

Více

CZ.1.07/1.4.00/21.1920

CZ.1.07/1.4.00/21.1920 Finanční produkty Masarykova ZŠ a MŠ Velká Bystřice projekt č. CZ.1.07/1.4.00/21.1920 Název projektu: Učení pro život Č. DUMu: VY_32_INOVACE_39_07 Tématický celek: Rodina a finance Autor: Mgr. Drahomíra

Více

EZPRAVODAJ Družstva investorů K akci BOŘANOVICE u LETŇAN ze soboty 6. prosince 2014

EZPRAVODAJ Družstva investorů K akci BOŘANOVICE u LETŇAN ze soboty 6. prosince 2014 EZPRAVODAJ Družstva investorů K akci BOŘANOVICE u LETŇAN ze soboty 6. prosince 2014 1. BYTOVÝ DŮM 24 BYTŮ BOŘANOVICE U LETŇAN, U PRAHY 9 Rentiérka developerské akce Rentiérka nejprve platí 3 měsíční rekvalifikační

Více

Smlouva na Velkou stavební franchisu

Smlouva na Velkou stavební franchisu Smlouva na Velkou stavební franchisu se stavební firmou, jako sdruţení na svěřenecký fond dle 1448 a násl. NOZ (Nového Občanského zákoníku) /Smlouva na pronájem obchodního úseku stavební firmě z 50% -

Více

POZEMKY: BRATRONICE čísla pozemku:

POZEMKY: BRATRONICE čísla pozemku: Zpravodaj z pondělí 22. ledna 2018 1. BRATRONICKÉ DOMY S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU Pronájmy pro seniory v klidné lokalitě zajišťující klid a soukromí. Objekt 01 DOMY PRO SENIORY Objekt 02 BYTY 3 RD NA SOBĚ

Více

Žádost o poskytnutí úvěru pro fyzické osoby

Žádost o poskytnutí úvěru pro fyzické osoby Žádost o poskytnutí úvěru pro fyzické osoby ID obchodu Údaje o klientovi Domácnost 1 1 2 Titul, jméno a příjmení Rodné číslo Datum narození (má-li RČ bo známé) Místo narození Občanství Trvalé bydliště

Více

Výhody poradce Money Plus +

Výhody poradce Money Plus + PRESENTÁTOR Popis práce finančního trenéra Sociální dávky při pracovní neschopnosti, Půjčky vs. Investice, Financování bydlení a Finanční svoboda Výhody poradce Money Plus + penzijní fond hypotéka leasing

Více

Sazebník poplatků Poštovní spořitelny změny od k

Sazebník poplatků Poštovní spořitelny změny od k Sazebník poplatků Poštovní spořitelny změny od 1. 9. 2016 k 1. 12. 2016 původně nově B ÚVĚRY Úvěry pro fyzické osoby Hypoteční úvěry Sazebník za peněžní a obchodní služby poskytované fyzickým osobám Hypoteční

Více

Expresní ocenění bytu (pomocí cenové mapy pro vybrané lokality)

Expresní ocenění bytu (pomocí cenové mapy pro vybrané lokality) Sazebník ČSOB pro fyzické osoby občany změny od 1. 9. 2016 k 1. 12. 2016 původně nově OBSAH B ÚVĚRY Hypoteční úvěry Sazebník Hypoteční banky, a.s. Tento Sazebník je platný pro smlouvy uzavřené od 1. 12.

Více

Žádost o poskytnutí hypotečního úvěru pro fyzické osoby

Žádost o poskytnutí hypotečního úvěru pro fyzické osoby Údaje o klientovi: Klient č. 1 a 2 Klient číslo 1 Klient číslo 2 Titul, jméno a příjmení: Rodné číslo: Datum narození (má-li RČ bo známé) Státní příslušnost (u cizinců uveďte zemi) Trvalé bydliště: Korespondenční

Více

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č.

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. I. Smluvní strany CreditKasa s.r.o., IČO 048 23 541, se sídlem Hradecká 2526/3, Praha 3, Vinohrady, PSČ 130 00, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY - k obchodování s byty z aukcí a dražeb přes vlastní Svěřenecký fond

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY - k obchodování s byty z aukcí a dražeb přes vlastní Svěřenecký fond VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY - k obchodování s byty z aukcí a dražeb přes vlastní Svěřenecký fond Konzultační společnost, s.r.o. Všeobecné smluvní podmínky 1. Úvodní ustanovení Závazky se řídí ustanoveními

Více

PŘÍLOHA D: Výše úrokových sazeb od období finanční krize z roku 2008 do března Úvěry na nákup nemovitostí fixace sazby do 1 roku [%]

PŘÍLOHA D: Výše úrokových sazeb od období finanční krize z roku 2008 do března Úvěry na nákup nemovitostí fixace sazby do 1 roku [%] PŘÍLOHA D: Výše úrokových sazeb od období finanční krize z roku 2008 do března 2015 Období Úvěry na nákup nemovitostí průměr [%] nemovitostí fixace sazby do 1 roku [%] nemovitostí fixace do 5 let [%] 135

Více

Dobré místo pro život, skvělé pro investici. Kladno.

Dobré místo pro život, skvělé pro investici. Kladno. Dobré místo pro život, skvělé pro investici. Kladno. Proč investovat do bytů na Kladně?» Kladno se může pochlubit minulostí, která je ve 20. století proměnila ve světoznámou průmyslovou metropoli.» Prudký

Více

Život v zahraničí Banka

Život v zahraničí Banka - Obecně Mohu vybrat peníze z bankomatu v [název země] bez placení poplatků? Dotaz, jestli je výběr z bankomatu zpoplatněn při výběru v určitých zemích Jaké jsou poplatky za výběr z cizího bankomatu? Dotaz,

Více

FINANČNÍ MATEMATIKA Základní pojmy od A do O. www.zlinskedumy.cz

FINANČNÍ MATEMATIKA Základní pojmy od A do O. www.zlinskedumy.cz FINANČNÍ MATEMATIKA Základní pojmy od A do O www.zlinskedumy.cz Finanční matematika = soubor obecných matematických metod uplatněných v oblasti financí např. poskytování krátkodobých a dlouhodobých úvěrů,

Více

Program ČS pro podnikatele Dostupné Snadné Flexibilní

Program ČS pro podnikatele Dostupné Snadné Flexibilní Program ČS pro podnikatele Dostupné Snadné Flexibilní Tomáš Reytt ředitel odboru klientské segmenty pro soukromou a firemní klientelu České spořitelny 27. ledna 2011 Přes 200 tisíc firemních klientů Produkty

Více

Kreditní karty vydávané ve spolupráci s partnery

Kreditní karty vydávané ve spolupráci s partnery Kreditní karty vydávané ve spolupráci s partnery Československá obchodní banka, a. s. Kreditní karty vydávané ve spolupráci s partnery Česká republika, ve znění k 1. 11. 2009 Obsah A B C Kreditní karta

Více

Život v zahraničí Banka

Život v zahraničí Banka - Obecně Mohu vybrat peníze z bankomatu v [název země] bez placení poplatků? Dotaz, jestli je výběr z bankomatu zpoplatněn při výběru v určitých zemích Jaké jsou poplatky za výběr z cizího bankomatu? Mohu

Více

ení a produkty UniCredit Bank pro stomatology

ení a produkty UniCredit Bank pro stomatology Služby, řešen ení a produkty UniCredit Bank pro stomatology Novinky UniCredit Bank pro stomatology dostupnější kontokorent Profesionál k podnikatelskému účtu vklady prostřednictvím České pošty na Váš účet

Více

Příloha smlouvy o úvěru č. xxxxxxxxxx Příloha dodatku č. yyyyyyyyyy ke smlouvě o úvěru č. xxxxxxxxxx

Příloha smlouvy o úvěru č. xxxxxxxxxx Příloha dodatku č. yyyyyyyyyy ke smlouvě o úvěru č. xxxxxxxxxx Příloha smlouvy o úvěru č. xxxxxxxxxx Příloha dodatku č. yyyyyyyyyy ke smlouvě o úvěru č. xxxxxxxxxx Přehled výhod Následující dokument obsahuje přehled služeb a zvýhodnění, které Vám nabízíme v souvislosti

Více

6. Přednáška Vkladové (depozitní) bankovní produkty

6. Přednáška Vkladové (depozitní) bankovní produkty 6. Přednáška Vkladové (depozitní) bankovní produkty VKLADOVÉ BANKOVNÍ PRODUKTY bankovní obchody, při kterých banka získává cizí peněžní prostředky formou vkladů nebo emisí dluhových cenných papírů. Mezi

Více

Informace trvale přístupné spotřebiteli

Informace trvale přístupné spotřebiteli Informace trvale přístupné spotřebiteli 1. Poskytovatel trvale zpřístupní v listinné podobě, na jiném trvalém nosiči dat, nebo na svých internetových stránkách: a) své kontaktní údaje, zejména poštovní

Více

POZEMKY: Katastrální území: Zdiměřice čísla pozemku: 147/1 a 147/4

POZEMKY: Katastrální území: Zdiměřice čísla pozemku: 147/1 a 147/4 Zpravodaj Družstva investorů z pondělí 28. dubna 2014 pro investory na 7% z pronájmů 1. ZDIMĚŘICKÉ PENZIONY Pronájmy pro seniory ve zdravé a klidné lokalitě zajišťující klid a soukromí. Objekt 01 - PENZION

Více

Sazebník účty Pro občany, platný od

Sazebník účty Pro občany, platný od Sazebník účty Měsíční vedení účtu v CZK/EUR/USD Odchozí úhrada domácí platba Příchozí úhrada domácí platba Odchozí úhrada platba v rámci Equa bank (včetně platby s konverzí měn) Příchozí úhrada platba

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny) 2. Spotřebitelské, hotovostní úvěry 3. Americké

Více

Obsah přednášky. Východiska a pozadí fungování islámských bank Jednotlivé techniky používané v IB Platební styk Poskytování úvěrů Závěr

Obsah přednášky. Východiska a pozadí fungování islámských bank Jednotlivé techniky používané v IB Platební styk Poskytování úvěrů Závěr Blanka Křížová Obsah přednášky Východiska a pozadí fungování islámských bank Jednotlivé techniky používané v IB Platební styk Poskytování úvěrů Závěr Islámské bankovnictví: východiska šaria = svatý zákon

Více

Speciální nabídka služeb a produktů UniCredit Bank pro ambulantní lékaře a lékaře podnikatele (firmy)

Speciální nabídka služeb a produktů UniCredit Bank pro ambulantní lékaře a lékaře podnikatele (firmy) Speciální nabídka služeb a produktů UniCredit Bank pro ambulantní lékaře a lékaře podnikatele (firmy) Proč UniCredit Bank? zaujala mě zvýhodněná nabídka bankovních služeb pro lékaře chci být obsluhován

Více

Finanční gramotnost pro SŠ -6. modul Úvěry a předlužení

Finanční gramotnost pro SŠ -6. modul Úvěry a předlužení Modul č. 6 Ing. Miroslav Škvára O úvěrech Co říká o úvěru Wikipedie? Úvěrje formou dočasného postoupení zboží nebo peněžních prostředků (půjčka) věřitelem, na principu návratnosti, dlužníkovi, který je

Více

Stanovy družstva investorů

Stanovy družstva investorů Stanovy družstva investorů čl. 1 Účel a předmět stanov 1.1. Účelem a předmětem těchto stanov je vymezení práv a povinností členů družstva, které vzniknou v důsledku činnosti člena družstva, které jsou

Více

Zpravodaj Družstva investorů z pondělí 2. června 2014 akce byty pro mladé OSTRAVA 1. POZEMKY Pozemky jde fotit paní Marie Frantová. Smlouva budoucí s majitelem pozemku na 9 měsíců a bude o přípravě nové

Více

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat Malé představení velkých možností Nechte se překvapovat Pomůžeme vám se vším, co se týká peněz. A rádi! Věnováno našim klientům Ať právě peníze máte, či je zrovna potřebujete, chcete je rozmnožit nebo

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny) 2. Účelové, hotovostní úvěry 3. Americké hypotéky

Více

PODMÍNKY A RIZIKA PŘI ZÍSKÁVÁNÍ PŮJČEK II.

PODMÍNKY A RIZIKA PŘI ZÍSKÁVÁNÍ PŮJČEK II. II. Název školy Číslo projektu Autor Název šablony Název DUMu Stupeň a typ vzdělávání Vzdělávací oblast Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město CZ.1.07/1.5.00/34.1007 Ing. Miroslava Kořínková III/2

Více

PŮJČKY - pokračování

PŮJČKY - pokračování PŮJČKY - pokračování Výukový materiál je připraven pro 8. ročník s využitím Power pointové prezentace a sešitu. Žáci se seznámí s různými možnostmi půjček, s jejich výhodami a nevýhodami, pracují s tabulkou,

Více

Všeobecné obchodní podmínky Portálu Cincink

Všeobecné obchodní podmínky Portálu Cincink Všeobecné obchodní podmínky Portálu Cincink Všeobecné obchodní podmínky Portálu Cincink Aktuální Všeobecné obchodní podmínky Portálu Cincink 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny) 2. Spotřebitelské, hotovostní úvěry 3. Americké

Více

Hypoteční úvěry Hypoteční úvěr = úvěr zajištěný zástavním právem (hypotéka = zástava) k nemovitosti

Hypoteční úvěry Hypoteční úvěr = úvěr zajištěný zástavním právem (hypotéka = zástava) k nemovitosti Hypoteční úvěr = úvěr zajištěný zástavním právem (hypotéka = zástava) k nemovitosti obvykle se jako zástava využívá financovaná nemovitost, ale není to podmínkou, ručit lze i objektem jiným určený jak

Více

Důchodová reforma = šance pro aktivní občany

Důchodová reforma = šance pro aktivní občany Důchodová reforma = šance pro aktivní občany 5.9.2012 Vydání 2012/09/05 Obsah Úvod - strana 1 Jak poznat dobrou firmu - strana 2 Pilíře důchodové reformy str. 3 Výhody a nevýhody II. A III. pilíře str.

Více

KOBLÍŽEK PLZEŇ s. r. o. SMLOUVA O ZÁPŮJČCE

KOBLÍŽEK PLZEŇ s. r. o. SMLOUVA O ZÁPŮJČCE SMLOUVA O ZÁPŮJČCE mezi KOBLÍŽEK PLZEŇ s.r.o. IČ: 290 62 543, DIČ: CZ 290 625 43 Telefon: 608 279 911 Sídlo: Plzeň, Manětínská 1543/69, PSČ 323 00 Email: dotazy@koblizekplzen.cz vedená Krajským soudem

Více

Přehled funkčností a parametrů služby Internet Banka

Přehled funkčností a parametrů služby Internet Banka Přehled funkčností a parametrů služby Internet Banka Pasivní operace Internet Banka s mobilním klíčem Internet Banka s certifikáty Internet Banka Mini Zůstatky na účtech Přehled transakcí Přehled příkazů

Více

Kdo dnes kupuje nové byty?

Kdo dnes kupuje nové byty? Praha, 1. srpna 2010 Kdo dnes kupuje nové byty? Podle průzkumu, který společně připravila developerská společnost BEMETT a HypoAsistent, společnost zabývající se hypotečním poradenstvím v oblasti nemovitostí,

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny) 2. Účelové, hotovostní úvěry 3. Americké hypotéky

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny) 2. Spotřebitelské, hotovostní úvěry 3. Americké

Více

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI. uzavřená podle 642 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI. uzavřená podle 642 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku SMLOUVA O SPOLUPRÁCI uzavřená podle 642 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku se sídlem: Sokola Tůmy 1099/1, Hulváky 709 00 Ostrava jednající: jednatelem společnosti IČ: 023 56 937 DIČ: CZ

Více

Úvěrové instituce a jejich zprostředkovatelé, bankovní produkty. Univerzita Třetího věku Hradec Králové. Říjen 2010

Úvěrové instituce a jejich zprostředkovatelé, bankovní produkty. Univerzita Třetího věku Hradec Králové. Říjen 2010 Úvěrové instituce a jejich zprostředkovatelé, bankovní produkty Univerzita Třetího věku Hradec Králové Říjen 2010 Úvěrové instituce Banky akciové společnosti oprávněné přijímat vklady, poskytovat úvěry

Více

Financování bydlení. Na co se připravit při financování bydlení. Finance pro rodinu

Financování bydlení. Na co se připravit při financování bydlení. Finance pro rodinu Financování bydlení Na co se připravit při financování bydlení Finance pro rodinu 2019 1 Obsah Úvod... 3 Co mám na mysli pod pojmem financováním bydlení?... 4 Jak probíhá první schůzka?... 4 Jak schůzka

Více

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat Malé představení velkých možností Nechte se překvapovat Pomůžeme vám se vším, co se týká peněz. A RÁDI! BĚŽNÝ ÚČET SPOŘENÍ A INVESTICE PŮJČKY U nás neplatíte žádné poplatky, zato máte o svých penězích

Více

Speciální nabídka služeb a produktů UniCredit Bank pro nemocniční lékaře a lékaře zaměstnance

Speciální nabídka služeb a produktů UniCredit Bank pro nemocniční lékaře a lékaře zaměstnance Speciální nabídka služeb a produktů UniCredit Bank pro nemocniční lékaře a lékaře zaměstnance Proč UniCredit Bank? zaujala mě zvýhodněná nabídka bankovních služeb pro lékaře chci být obsluhován odborníky

Více

PŘÍLOHA A PRAVIDLA A POSTUPY

PŘÍLOHA A PRAVIDLA A POSTUPY PŘÍLOHA A PRAVIDLA A POSTUPY Obsah 1 PRAVIDLA A POSTUPY... 3 2 KOMUNIKACE MEZI STRANAMI... 3 3 PRAVIDLA A POSTUPY... 3 4 INSTALACE ZAŘÍZENÍ PARTNERA, ÚDRŽBA A OPRAVY PŘEDMĚTU NÁJMU... CHYBA! ZÁLOŽKA NENÍ

Více

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky.

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Podnikejte s námi Kdo jsme Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Kromě klasického zprostředkování

Více

PLÁN PRO NÁS ČESKÉ LIDI JEDE UDĚLAT CESTA DO SI REGENSBURGU POBOČKU V NĚMECKU ME DO REGENSBURGU

PLÁN PRO NÁS ČESKÉ LIDI JEDE UDĚLAT CESTA DO SI REGENSBURGU POBOČKU V NĚMECKU ME DO REGENSBURGU PLÁN PRO NÁS ČESKÉ LIDI JEDE UDĚLAT CESTA DO SI REGENSBURGU REALITNÍ POBOČKU V NĚMECKU ME DO REGENSBURGU Kapitola 1 Všechno má svŧj dŧvod, jen my se kolikrát ani nedovíme, jaký. Ale nevadí. Hlasuje se

Více

Optimální půjčka vám umožní získat i neúčelovou část použitelnou na jakékoli nepodnikatelské účely.

Optimální půjčka vám umožní získat i neúčelovou část použitelnou na jakékoli nepodnikatelské účely. POTŘEBUJI PŮJČIT Jestliže potřebujete rychle půjčit finanční prostředky a hledáte solidního partnera, pak jste v Modré pyramidě na správné adrese. Díky půjčkám z naší nabídky si můžete jednoduše a bez

Více

Průvodce koupí jednotky

Průvodce koupí jednotky Rezidence Mlýnská strouha, Plzeň Průvodce koupí jednotky Společnost Rezidence Mlýnská strouha s.r.o. Vám, našemu klientovi, sestavila pro maximální přehlednost a informovanost jednoduchý postup a výčet

Více

Sazebník - účty Platný od 3.10.2015

Sazebník - účty Platný od 3.10.2015 Sazebník - účty Platný od 3.10.2015 Měsíční vedení účtu v CZK Měsíční vedení účtu v EUR/USD Měsíční výpis z účtu - zasílání elektronicky - zasílání poštou Běžný účet CZK/EUR/USD Šablona platby (zadání,

Více

Sazebník účty Pro občany, platný od

Sazebník účty Pro občany, platný od Sazebník účty Běžný účet CZK/EUR/USD Měsíční vedení účtu v CZK/EUR/USD Odchozí úhrada domácí platba Příchozí úhrada domácí platba Odchozí úhrada platba v rámci Equa bank (včetně platby s konverzí měn)

Více

TEPELNÉ HOSPODÁŘSTVÍ BROUMOV /0300

TEPELNÉ HOSPODÁŘSTVÍ BROUMOV /0300 Strana: 1/5 Rok / č výpisu: 2016/1 BIC: CEKOCZPP IBAN: CZ03 0300 0000 0002 1916 5520 Typ účtu: Osobní účet v CZK Frekvence: měsíční JARMILA ŠŤASTNÁ Větrná 263 550 01 Broumov - Nové Město Aktualizace obchodních

Více

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0205 Šablona: VI/2 Sada: 1 Číslo

Více

Účty Sazebník pro členy programu Odbory Plus

Účty Sazebník pro členy programu Odbory Plus Účty Sazebník pro členy programu Odbory Plus Platný od 1.2.2015 Měsíční vedení účtu v CZK Měsíční vedení účtu v EUR/USD Měsíční výpis z účtu - zasílání elektronicky - zasílání poštou Běžný účet CZK/EUR/USD

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ. 1.07/1.5.00/34.0996 Číslo materiálu Název školy Jméno autora Tématická oblast Předmět Ročník VY_32_INOVACE_EKO149

Více

Bytové družstvo Tyršova 8-16, Vyškov IČ:

Bytové družstvo Tyršova 8-16, Vyškov IČ: Česká spořitelna, a.s. INDIKATIVNÍ NABÍDKA Bytové družstvo Tyršova 8-16, Vyškov IČ: 282 61 135 INDIKATIVNÍ NABÍDKA České spořitelny, a. s. 12. 23.9.2016 AKTUALIZACE NABÍDKY Z 13.9.2016 A 21.7.2016 V souvislosti

Více

CENÍK PRODUKTŮ A SLUŽEB PRO SOUKROMÉ OSOBY (Hypotéky) účinný od 1.7.2009

CENÍK PRODUKTŮ A SLUŽEB PRO SOUKROMÉ OSOBY (Hypotéky) účinný od 1.7.2009 CENÍK PRODUKTŮ A SLUŽEB PRO SOUKROMÉ OSOBY (Hypotéky) účinný od 1.7.2009 1. Příprava úvěru 1.1. Přijetí a posouzení žádosti zdarma 1.2. Zpracování úvěrové dokumentace zdarma 1.3. Pořízení výpisu z úvěrových

Více