Topsin M 70 WP registrant: NIS

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Topsin M 70 WP registrant: NIS"

Transkript

1 Topsin M 70 WP registrant: NIS Fungicidní systémový přípravek ve formě dispergovatelného prášku k ochraně proti chorobám polních plodin, okrasných rostlin, tabáku, jahodníku, kmínu a okurek. Účinná látka: thiophanate-methyl 70 % tj. 1,2-bis-(3-methoxy-karbonylthioureido)-benzen POZOR! OHROŽUJE ZDRAVÍ PŘI POŽITÍ, NADÝCHÁNÍ A STYKU S POKOŽKOU A SLIZNICEMI! PRO VČELY RELATIVNĚ NEŠKODNÝ! PRO RYBY A OSTATNÍ VODNÍ ORGANISMY JEDOVATÝ! PŘÍPRAVEK NESMÍ BÝT POUŽIT JINAK NEŽ JAK JE UVEDENO V NÁVODU NA POUŽITÍ! CHRAŇTE PŘED DĚTMI A NEPOUČENÝMI OSOBAMI! Balení: Registrační číslo: /1999 Výrobce: NIPPON SODA CHEMICAL CO. LTD., Tokyo, Japonsko Číslo šarže: Datum výroby: Doba použitelnosti přípravku: 2 roky od data výroby. Působení: Thiophanate-methyl je systémový fungicid s kurativní a protektivní účinností, je přijímán listy i kořeny. Návod k použití: Plodina Choroba Dávkování OL Poznámka cukrovka, cerkosporióza 0,2-0,3 kg 21 od července krmná řepa dle signalizace jahodník padlí 0,08 % před zakvétáním a případně po sklizni Plodina Choroba Dávkování OL Poznámka tabák padlí 0,08 % 14 při prvých výskytech pšenice 1 stéblolam 0,5 kg na počátku ozimá listové 0,8 kg do vymetání a klasové choroby ječmen 1 stéblolam 0,5 kg na počátku ozimý ječmen 1 rhynchosporiová 0,5 kg při počínajícím skvrnitost výskytu, ve

2 růžepadlí 0,15 % při prvních výskytech, opakovat kmín Cercospora 0,8 kg 1. ošetření carvi dle potřeby 0,75 kg + (2 l) (LV) Ulvapron počátkem tvorby květní osy, 2. ošetření před květem okurky padlí 0,075 % 21 zálivka (1 l/rostlina) při prvních příznacích opakovat dle potřeby OL=ochranná lhůta (dny) Poznámka: 1 ) zákaz zkrmování ošetřené zelené hmoty Příprava postřikové kapaliny: Odvážené množství přípravku se rozmíchá s trochou vody v pomocné nádobě na hladkou kaši, která se vleje do nádrže postřikovače, naplněné do poloviny vodou a za stálého míchání se nádrž doplní na stanovený objem. Bezpečnost a ochrana zdraví při práci: Při práci s přípravkem používejte ochranný oděv typ Unita nebo Lesan, ochranný obličejový štít ŠP-15 nebo D-1 s čepcem, gumové rukavice a gumové boty, popřípadě komerčně dostupné, schválené ekvivalenty uvedené typové ochrany. Při přípravě postřiku se navíc použije zástěra z PVC nebo z pogumovaného textilu. Při manipulaci nutno zamezit potřísnění kůže a vniknutí přípravku do očí, nejíst, nepít a nekouřit. Po skončení práce nutno pečlivě očistit postřikové zařízení a opláchnout čistou vodou, důkladně si omýt ruce a všechny ostatní nekryté části těla. Postřik se smí provádět jen za bezvětří nebo mírného vánku a v tom případě ve směru po větru od pracujících. Postřik nesmí zasáhnout sousední kultury! Přípravek není hořlavinou. Při styku s ohněm se eventuelní požár se hasí nejlépe hasicí pěnou, hasicím práškem, eventuálně pískem nebo zeminou. Vodou jen v případě jemného zmlžování a jen v těch případech, kdy je zaručeno, že kontaminovaná hasební voda nepronikne do veřejné kanalizace a nezasáhne zdroje spodních vod a recipienty vod povrchových. Pozor! Při požárním zásahu musejí být použity izolační dýchací přístroje, neboť při hoření může docházet ke vzniku toxických zplodin! První pomoc: při požití: V případě náhodného požití a ve všech případech otravy či podezření na otravu neprodleně dopravit postiženého k lékaři! Při náhodném požití podat 10 tablet aktivního uhlí +0,5 l vlažné vody a drážděním hrdla vyvolat zvracení. při zasažení oka: Vyplachovat velkým množstvím vody po dobu 15 min a opět vyhledat lékaře. při zasažení pokožky: Odstranit potřísněný oděv a zasažená místa omýt mýdlem a teplou vodou. při nadýchání: Přerušit práci a opustit zamořený prostor. Vynést postiženého na čerstvý vzduch, zajistit klidovou polohu, chránit před chladem.

3 Informovat lékaře o poskytnuté první pomoci a o přípravku, s kterým postižený pracoval. V případě potřeby konzultovat příslušné toxikologické středisko: Klinika nemocí z povolání- Toxikologické informační středisko, Vyšehradská 49, Praha 2, tel.: 02/ Skladování: Přípravek skladujte v uzavřených originálních obalech v uzamčených, suchých a větratelných skladech při teplotách 5-35 C odděleně od potravin, krmiv, hnojiv, dezinfekčních prostředků, hořlavin a obalů od těchto látek. Chránit před vlhkem, ohněm a přímým slunečním svitem. Likvidace obalů a nepoužitelných zbytků: Případné zbytky oplachové kapaliny nebo postřikové jíchy se zředí v poměru 1:5 s vodou a beze zbytku vystříkají na ošetřeném pozemku: nesmí zasáhnout zdroje vod podzemních ani recipienty vod povrchových. Prázdné obaly od přípravku se po důkladném vypláchnutí a znehodnocení předají do sběru k recyklaci, případně se spálí ve schválené spalovně vybavené dvojstupňovým spalováním s teplotou C ve druhém stupni a s čištěním plynných zplodin. Oplachové vody se použijí na přípravu postřikové kapaliny. Nepoužitelné zbytky přípravku včetně obalů se spálí ve spalovně stejných parametrů jako pro obaly. Aplikační zařízení se opláchne 3% roztokem sody a omyje vodou. - ochranná známka Nippon soda Chemical co. ltd. Topsin M 70 WP registrant: AGB Fungicidní systémový přípravek ve formě dispergovatelného prášku k ochraně proti chorobám polních plodin, okrasných rostlin, tabáku, jahodníku, kmínu a okurek. Účinná látka: thiophanate-methyl 70 % tj. 1,2-bis-(3-methoxy-karbonylthioureido)-benzen POZOR! OHROŽUJE ZDRAVÍ PŘI POŽITÍ, NADÝCHÁNÍ A STYKU S POKOŽKOU A SLIZNICEMI! PRO VČELY RELATIVNĚ NEŠKODNÝ! PRO RYBY A OSTATNÍ VODNÍ ORGANISMY JEDOVATÝ! PŘÍPRAVEK NESMÍ BÝT POUŽIT JINAK NEŽ JAK JE UVEDENO V NÁVODU NA POUŽITÍ! CHRAŇTE PŘED DĚTMI A NEPOUČENÝMI OSOBAMI! Balení: 2 5 g Al-fólie, kartón s potiskem 100 g PE dóza s potiskem Registrační číslo: /1999 Výrobce: NIPPON SODA CO. LTD., Tokyo, Japonsko Doplňkový registrant: Agro Bio Opava, nám. Osvoboditelů, OPAVA Číslo šarže: Datum výroby: Doba použitelnosti přípravku: 2 roky od data výroby. Působení: Thiophanate-methyl je systémový fungicid s kurativní a protektivní účinností, je přijímán listy i kořeny.

4 Plodina Choroba Dávkování OL Poznámka jahodník padlí 0,08 % před zakvétáním tj. 8 g/10 l vody a případně po sklizni růže padlí 0,15 % při prvních výskytech, opakovat dle potřeby kmín Cercospora 8 g/6 l vody/100 m 2 1. ošetření Návod k použití: carvi počátkem tvorby květní osy, 2. ošetření před květem okurky padlí 0,075 % 21 zálivka (1 l/rostlina) při prvních příznacích opakovat dle potřeby OL=ochranná lhůta (dny) Příprava postřikové kapaliny: Odvážené množství přípravku se rozmíchá s trochou vody v pomocné nádobě na hladkou kaši, která se vleje do nádrže postřikovače, naplněné do poloviny vodou a za stálého míchání se nádrž doplní na stanovený objem. Bezpečnost a ochrana zdraví při práci: Při práci s přípravkem používejte ochranný oděv typ Unita nebo Lesan, ochranný obličejový štít ŠP-15 nebo D-1 s čepcem, gumové rukavice a gumové boty, popřípadě komerčně dostupné, schválené ekvivalenty uvedené typové ochrany. Při přípravě postřiku se navíc použije zástěra z PVC nebo z pogumovaného textilu. Při manipulaci nutno zamezit potřísnění kůže a vniknutí přípravku do očí, nejíst, nepít a nekouřit. Po skončení práce nutno pečlivě očistit postřikové zařízení a opláchnout čistou vodou, důkladně si omýt ruce a všechny ostatní nekryté části těla. Postřik se smí provádět jen za bezvětří nebo mírného vánku a v tom případě ve směru po větru od pracujících. Postřik nesmí zasáhnout sousední kultury! Přípravek není hořlavinou. Při styku s ohněm se eventuelní požár se hasí nejlépe hasicí pěnou, hasicím práškem, eventuálně pískem nebo zeminou. Vodou jen v případě jemného zmlžování a jen v těch případech, kdy je zaručeno, že kontaminovaná hasební voda nepronikne do veřejné kanalizace a nezasáhne zdroje spodních vod a recipienty vod povrchových. Pozor! Při požárním zásahu musejí být použity izolační dýchací přístroje, neboť při hoření může docházet ke vzniku toxických zplodin! První pomoc: při požití: V případě náhodného požití a ve všech případech otravy či podezření na otravu neprodleně dopravit postiženého k lékaři! Při náhodném požití podat 10 tablet aktivního uhlí +0,5 l vlažné vody a drážděním hrdla vyvolat zvracení. při zasažení oka: Vyplachovat velkým množstvím vody po dobu 15 min a opět vyhledat lékaře. při zasažení pokožky: Odstranit potřísněný oděv a zasažená místa omýt mýdlem a teplou vodou.

5 Přerušit práci a opustit zamořený prostor. Vynést postiženého na čerstvý vzduch, zajistit klidovou polohu, chránit před chladem. Informovat lékaře o poskytnuté první pomoci a o přípravku, s kterým postižený pracoval. V případě potřeby konzultovat příslušné toxikologické středisko: Klinika nemocí z povolání- Toxikologické informační středisko, Vyšehradská 49, Praha 2, tel.: 02/ Skladování: Přípravek skladujte v uzavřených originálních obalech v uzamčených, suchých a větratelných skladech při teplotách 5-35 C odděleně od potravin, krmiv, hnojiv, dezinfekčních prostředků, hořlavin a obalů od těchto látek. Chránit před vlhkem, ohněm a přímým slunečním svitem. Likvidace obalů a nepoužitelných zbytků: Prázdné obaly důkladně vypláchněte vodou a likvidujte jako komunální odpad. Případné zbytky postřikové jíchy a oplachové kapaliny se zředí vodou cca 1:5 a beze zbytku vystříkají na ošetřovanou plochu tak, aby nedošlo k zasažení zdrojů podzemních vod či recipientů vod povrchových. Aplikační zařízení se opláchne 3% roztokem sody a omyje vodou. - ochranná známka Nippon soda Chemical co. ltd. Seznam přípravků při nadýchání:

Fundazol 50 WPregistrant: CNN

Fundazol 50 WPregistrant: CNN Fundazol 50 WPregistrant: CNN Postřikový systémový fungicid ve formě dispergovatelného prášku proti chorobám polních plodin, ovocných dřevin a okrasných rostlin. Účinná látka: benomyl 50 % tj. methyl 1-(buzylkarbamoyl)benzimidazol-2-ylkarbamát

Více

POZOR! MŮŽE OHROZIT ZDRAVÍ PŘI POŽITÍ, NADÝCHÁNÍ A STYKU

POZOR! MŮŽE OHROZIT ZDRAVÍ PŘI POŽITÍ, NADÝCHÁNÍ A STYKU (drobné balení-100 a 500 ml) Stimulátor růstu rostlin ve formě s vodou mísitelného kapalného koncentrátu ke stimulaci výnosu rajčat, polní papriky, zakořeňování řízků karafiátů a stimulaci klíčení semen

Více

Semeron 25 wpregistrant: CG

Semeron 25 wpregistrant: CG Semeron 25 wpregistrant: CG Postřikový herbicidní přípravek ve formě dispergovatelného prášku k hubení plevelů v porostech kapusty, krmné kapusty, zelí a kedlubnů. Účinná látka: desmetryn 25 % tj. 2-methylamino-4-methylthio-6-isopropylamino-1,3,5-triazin

Více

AGROKROM AGROKROM AGROKROM

AGROKROM AGROKROM AGROKROM Seznam přípravků Přípravek na ochranu rostlin Fazor Postřikový, systémově působící růstový regulátor ve formě ve vodě rozpustných granulí k inhibici rašení a klíčení skladované konzumní cibule a konzumních

Více

MERPAN 80 WG PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN

MERPAN 80 WG PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN MERPAN 80 WG Fungicidní přípravek ve formě ve vodě rozpustných dispergovatelných granulí k ochraně ovocných dřevin, okrasných rostlin, zeleniny a révy vinné proti houbovým

Více

Přípravek na ochranu rostlin. Postřikový fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu určený k ochraně brambor proti plísni bramborové

Přípravek na ochranu rostlin. Postřikový fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu určený k ochraně brambor proti plísni bramborové Přípravek na ochranu rostlin ALTIMA 500 SC Postřikový fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu určený k ochraně brambor proti plísni bramborové Účinná látka: 500 g/l fluazinam tj. 3-chlor-N-(3-chlor-5-trifluormethyl-2-pyridyl)-

Více

Účinná látka : 250 g/l azoxystrobin tj. methyl-(e)-2-/2(6-i2-cyanophen-oxy)pyrimidin-4-yloxy/-phenyl)-3- methoxyacrylat

Účinná látka : 250 g/l azoxystrobin tj. methyl-(e)-2-/2(6-i2-cyanophen-oxy)pyrimidin-4-yloxy/-phenyl)-3- methoxyacrylat Přípravek na ochranu rostlin. QUADRIS Fungicid ve formě suspenzního koncentrátu k ochraně proti plísni révové (Plasmopara viticola) a padlí révovému (Uncinula necator). Účinná látka : 250 g/l azoxystrobin

Více

KAPUT. Přípravek na ochranu rostlin Varovné označení! Chemický přípravek

KAPUT. Přípravek na ochranu rostlin Varovné označení! Chemický přípravek KAPUT Přípravek na ochranu rostlin Varovné označení! Chemický přípravek Postřikový herbicidní přípravek ve formě rozpustného koncentrátu pro ředění vodou k hubení vytrvalých a jednoletých plevelů na orné

Více

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN GOLATRON

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN GOLATRON PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN GOLATRON Postřikový selektivní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu pro ředění vodou k hubení plevelů v cukrovce a krmné řepě. Účinná látka: metamitron 700 g/l, tj.:

Více

Pomocný prostředek na ochranu rostlin ATPLUS 463. Adjuvant určený ke zvýšení adheze, penetrace a biologické účinnosti herbicidů.

Pomocný prostředek na ochranu rostlin ATPLUS 463. Adjuvant určený ke zvýšení adheze, penetrace a biologické účinnosti herbicidů. Pomocný prostředek na ochranu rostlin ATPLUS 463 Adjuvant určený ke zvýšení adheze, penetrace a biologické účinnosti herbicidů. Účinné látky: 60 % parafinový olej 40 % POE-sorbitol oleat POE-tridecylalcohol

Více

Směs Bladexu a SYS Nadibut se aplikuje při výšce hrachu 5-15 cm, plevele mají 2-4 listy, lze použít i v pelušce. Čočka (preemergentně) -neošetřovat

Směs Bladexu a SYS Nadibut se aplikuje při výšce hrachu 5-15 cm, plevele mají 2-4 listy, lze použít i v pelušce. Čočka (preemergentně) -neošetřovat Postřikový suspenzní přípravek k hubení lipnicovitých a dvouděložných plevelů v řepce, hrachu, pelušce, bobu, čočce, vojtěšce, kukuřici a obilninách bez podsevu. Účinná látka: cyanazin 500 g/l tj. 2-ethylamino-4-chlor-6-(2-kyano-2-propyl)-amino-1,3,5-triazin

Více

Clomazone 360 g/l tj. 2-(2-chlorobenzyl)-4,4-dimethyl-1,2-oxazolidin-3-onxi

Clomazone 360 g/l tj. 2-(2-chlorobenzyl)-4,4-dimethyl-1,2-oxazolidin-3-onxi SOUBĚŽNÝ PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN Dovoz povolen Státní rostlinolékařskou správou Dráždivý POZOR! R43: Může vyvolat senzibilizaci při styku s kůží. R53: Může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve

Více

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN MONITOR

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN MONITOR PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN MONITOR 75 WG Postřikový selektivní postemergentní herbicid ve formě dispergovatelného mikrogranulátu proti pýru plazivému, chundelce metlici a dalším jednoletým travám a některým

Více

MONITOR 75 WG. Účinná látka: sulfosulfuron 75 % t.j.1-(4,6-dimethoxypyrimidin-2-yl)-3-(2-ethylsulfonylimidazo[1,2-a]pyridin-3-yl) sulfonylmočovina

MONITOR 75 WG. Účinná látka: sulfosulfuron 75 % t.j.1-(4,6-dimethoxypyrimidin-2-yl)-3-(2-ethylsulfonylimidazo[1,2-a]pyridin-3-yl) sulfonylmočovina PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN MONITOR 75 WG Postřikový selektivní postemergentní herbicid ve formě dispergovatelného mikrogranulátu proti pýru plazivému, chundelce metlici a dalším jednoletým travám a některým

Více

P Ř Í P R A V E K N A O C H R A N U R O S T L I N. TARGA Super

P Ř Í P R A V E K N A O C H R A N U R O S T L I N. TARGA Super P Ř Í P R A V E K N A O C H R A N U R O S T L I N TARGA Super 5 EC Postřikový selektivní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu k postemergentnímu hubení jednoletých trávovitých plevelů a pýru

Více

1) Plodina, oblast použití. 2) Škodlivý organismus, jiný účel použití

1) Plodina, oblast použití. 2) Škodlivý organismus, jiný účel použití Regulátor růstu a vývoje na bázi emulgovatelného koncentrátu určený na zvýšení odolnosti proti poléhaní ječmene a pšenice ozimé. zařízení v blízkosti povrchových vod/zabraňte kontaminaci vod splachem z

Více

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN. Pouze pro profesionální uživatele MIRAGE 45 ECNA

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN. Pouze pro profesionální uživatele MIRAGE 45 ECNA PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN Pouze pro profesionální uživatele MIRAGE 45 ECNA Širokospektrální fungicid s lokálně systémovým účinkem ve formě emulgovatelného koncentrátu s protektivními a eradikativními

Více

Postřikový kontaktní fungicid ve formě vodorozpustného mikrogranulátu na ochranu proti padlí v ochraně rostlin.

Postřikový kontaktní fungicid ve formě vodorozpustného mikrogranulátu na ochranu proti padlí v ochraně rostlin. Přípravek na ochranu rostlin Kumulus WG Postřikový kontaktní fungicid ve formě vodorozpustného mikrogranulátu na ochranu proti padlí v ochraně rostlin. Účinná látka: síra 80% Registrační číslo: 4098-0

Více

Přípravek na ochranu rostlin

Přípravek na ochranu rostlin Přípravek na ochranu rostlin Garlon* 4 EC Garlon 4 EC je postřikový arboricid a herbicid k hubení nežádoucích dřevin, pařezů, buřeně a plevelů v lesním hospodářství, k likvidaci pařezové výmladnosti a

Více

SOUBĚŽNÝ OBCHOD PŘÍPRAVKU NA OCHRANU ROSTLIN. Kategorie uživatelů: Přípravek může být používán pouze profesionálním uživatelem.

SOUBĚŽNÝ OBCHOD PŘÍPRAVKU NA OCHRANU ROSTLIN. Kategorie uživatelů: Přípravek může být používán pouze profesionálním uživatelem. SOUBĚŽNÝ OBCHOD PŘÍPRAVKU NA OCHRANU ROSTLIN Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití. Prochloras 450 EC Obchodní název referenčního přípravku: Mirage 45 ECNA Typ přípravku a typ působení přípravku:

Více

t.j. 1-(bifenyl-4-yloxy)-3,3-dimethyl-1-(1H-1,2,4-triazol-1-yl)butan-2-ol

t.j. 1-(bifenyl-4-yloxy)-3,3-dimethyl-1-(1H-1,2,4-triazol-1-yl)butan-2-ol PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN - FUNGICID. Baycor 25 WP Postřikový fungicid ve formě smáčitelného prášku k ochraně jádrovin proti strupovitosti, rybízu a angreštu proti rzi vejmutovkové, višně a třešně proti

Více

Přípravek na ochranu rostlin. Mospilan 20 SP. Účinná látka: acetamiprid 200 g/kg tj. (E)-N1-[(6-chloro-3-pyridyl)methyl] N2 kyano N1 methylacetamidin

Přípravek na ochranu rostlin. Mospilan 20 SP. Účinná látka: acetamiprid 200 g/kg tj. (E)-N1-[(6-chloro-3-pyridyl)methyl] N2 kyano N1 methylacetamidin Přípravek na ochranu rostlin Mospilan 20 SP Systémově účinný selektivní insekticid ve formě ve vodě rozpustného prášku určený k hubení širokého spektra živočišných škůdců v ochraně rostlin, zejména mšici

Více

Datum vytvoření: 23.08.2004 verze č.: 3 Upraveno: 9. 8. 2006; 9. 11. 2006; 22.6.2007;19.5.2008, 02.12.2010 PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN - FUNGICID

Datum vytvoření: 23.08.2004 verze č.: 3 Upraveno: 9. 8. 2006; 9. 11. 2006; 22.6.2007;19.5.2008, 02.12.2010 PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN - FUNGICID PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN - FUNGICID Casoar Postřikový přípravek ve formě suspenzního koncentrátu k ochraně brambor proti plísni bramborové, obsahující plně systemickou i kontaktní složku. Účinná látka:

Více

INNVIGO Sp. z o.o. WETO 250 EC ETIKETA PŘÍPRAVKU NA OCHRANU ROSTLIN WETO 250 EC. Pro profesionální použití

INNVIGO Sp. z o.o. WETO 250 EC ETIKETA PŘÍPRAVKU NA OCHRANU ROSTLIN WETO 250 EC. Pro profesionální použití ETIKETA PŘÍPRAVKU NA OCHRANU ROSTLIN Pro profesionální použití Postřikový fungicidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu k ochraně proti houbovým chorobám v pšenici ozimé, triticále ozimém a

Více

Pomocný prostředek na ochranu rostlin ATPLUS 463

Pomocný prostředek na ochranu rostlin ATPLUS 463 Pomocný prostředek na ochranu rostlin ATPLUS 463 Adjuvant ATPLUS 463 ve formě emulgovatelného koncentrátu určený ke zvýšení adheze, penetrace a biologické účinnosti herbicidů. Účinné látky: 60 % parafinový

Více

prohexadion 42,39 g/kg (ve formě vápenaté soli 50 g/kg) (5 % hmot.) trinexapak-ethyl 75 g/kg (7,5 % hmot.)

prohexadion 42,39 g/kg (ve formě vápenaté soli 50 g/kg) (5 % hmot.) trinexapak-ethyl 75 g/kg (7,5 % hmot.) Přípravek na ochranu rostlin PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘILOŽENÝ NÁVOD K POUŽITÍ. Medax Max Regulátor růstu a vývoje ve formě granulí dispergovatelných ve vodě (WG) ke proti poléhání pšenice, ječmene,

Více

prohexadion 42,39 g/kg (ve formě vápenaté soli 50 g/kg) (5 % hmot.) trinexapak-ethyl 75 g/kg (7,5 % hmot.)

prohexadion 42,39 g/kg (ve formě vápenaté soli 50 g/kg) (5 % hmot.) trinexapak-ethyl 75 g/kg (7,5 % hmot.) Přípravek na ochranu rostlin PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘILOŽENÝ NÁVOD K POUŽITÍ. Medax Max Regulátor růstu a vývoje ve formě granulí dispergovatelných ve vodě (WG) ke proti poléhání pšenice, ječmene,

Více

Pomocný prostředek na ochranu rostlin ATPLUS 463

Pomocný prostředek na ochranu rostlin ATPLUS 463 Pomocný prostředek na ochranu rostlin datum použitelné do ATPLUS 463 Adjuvant ATPLUS 463 ve formě emulgovatelného koncentrátu určený ke zvýšení adheze, penetrace a biologické účinnosti herbicidů. Účinné

Více

AGROKROM AGROKROM AGROKROM

AGROKROM AGROKROM AGROKROM Seznam přípravků Furadan 350 F Přípravek na ochranu rostlin Tekutý insekticidní přípravek ve formě dispergovatelného koncentrátu pro ředění vodou k hubení žravých a savých škůdců včetně škůdců vzcházejících

Více

Přípravek na ochranu rostlin

Přípravek na ochranu rostlin Přípravek na ochranu rostlin CHORUS 50 WG Postřikový fungicidní přípravek ve formě ve vodě dispergovatelných granulí určený k ochraně jádrového ovoce proti strupovitosti. Účinná látka: 500 g/kg cyprodinil

Více

MIKADO. HERBICID Selektivní herbicid ve formě suspenzního koncentrátu pro postemergentní hubení jednoděložných a dvouděložných plevelů v kukuřici.

MIKADO. HERBICID Selektivní herbicid ve formě suspenzního koncentrátu pro postemergentní hubení jednoděložných a dvouděložných plevelů v kukuřici. MIKADO HERBICID Selektivní herbicid ve formě suspenzního koncentrátu pro postemergentní hubení jednoděložných a dvouděložných plevelů v kukuřici. Účinná látka : chlormesulone 300 g/l tj. 2-(2-chloro-4-mesylbenzoyl)-cyclohexane-1,3-dione

Více

S U L I K O L K. Účinná látka : síra 50% Přípravek na ochranu rostlin

S U L I K O L K. Účinná látka : síra 50% Přípravek na ochranu rostlin Přípravek na ochranu rostlin ( R) S U L I K O L K Postříkový kontaktní fungicid ve formě smáčitelného prášku k ochraně proti houbovým chorobám rostlin a roztočům na révě vinné. Účinná látka : síra 50%

Více

Přípravek na ochranu rostlin. Propik

Přípravek na ochranu rostlin. Propik Přípravek na ochranu rostlin Propik Postřikový fungicidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu k ochraně proti houbovým chorobám v pšenici ozimé, triticale ozimém a ječmeni jarním. Účinná látka:

Více

Přípravek na ochranu rostlin ABRINGO

Přípravek na ochranu rostlin ABRINGO Přípravek na ochranu rostlin ABRINGO Postřikový širokospektrální kontaktní fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu (SC) k ochraně pšenice proti braničnatkám a ječmene proti rynchosporiové

Více

Registrační číslo: 3938-0

Registrační číslo: 3938-0 EGULÁTO ŮSTU A VÝVOJE egistrační číslo: 3938-0 Charakteristika egulátor růstu a vývoje ve formě vodného koncentrátu určený ke zpevnění stébla a omezení poléhání obilnin, řepky ozimé a okrasných rostlin

Více

Mospilan 20 SP. Přípravek na ochranu rostlin. POZOR! Označení z hlediska zvláštních rizik: R 20/22: Zdraví škodlivý při vdechování a požití.

Mospilan 20 SP. Přípravek na ochranu rostlin. POZOR! Označení z hlediska zvláštních rizik: R 20/22: Zdraví škodlivý při vdechování a požití. Přípravek na ochranu rostlin Mospilan 20 SP Systémově účinný insekticid ve formě ve vodě rozpustného prášku určený k hubení širokého spektra živočišných škůdců v ochraně rostlin, zejména mšici chmelové

Více

Přípravek na ochranu rostlin ABRINGO

Přípravek na ochranu rostlin ABRINGO Přípravek na ochranu rostlin ABRINGO Postřikový širokospektrální kontaktní fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu (SC) k preventivní kontrole braničnatek (Septoria) v pšenici a rhynchosporiové

Více

BUMPER SUPER. Přípravek na ochranu rostlin

BUMPER SUPER. Přípravek na ochranu rostlin Přípravek na ochranu rostlin BUMPER SUPER Postřikový kombinovaný fungicidní přípravek se systémovým a lokálně systémovým účinkem ve formě emulgovatelného koncentrátu k ochraně cukrovky a řepy krmné, ječmene,

Více

Pouze pro profesionální uživatele SOPRANO

Pouze pro profesionální uživatele SOPRANO PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN Pouze pro profesionální uživatele SOPRANO Postřikový fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu určený k ochraně ječmene jarního a pšenice ozimé proti houbovým chorobám.

Více

FUNGICID. Registrační číslo: registrace se očekává pro sezónu 2008

FUNGICID. Registrační číslo: registrace se očekává pro sezónu 2008 UNGICID Registrační číslo: registrace se očekává pro sezónu 2008 Charakteristika Postřikový fungicidní přípravek se systémovým účinkem ve formě suspenzního koncentrátu proti listovým a klasovým chorobám

Více

Přípravek na ochranu rostlin. Quadris Max. Fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu určený k ochraně révy proti houbovým chorobám.

Přípravek na ochranu rostlin. Quadris Max. Fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu určený k ochraně révy proti houbovým chorobám. Přípravek na ochranu rostlin Fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu určený k ochraně révy proti houbovým chorobám. Účinné látky: 93,5 g/l azoxystrobin tj. methyl (E)-2-{2-[6-(2-kyanofenoxy)pyrimidin-4-yloxy]fenyl}-3-metoxyacrylat

Více

Sportak HF. prochloraz 450 g/l. Přípravek na ochranu rostlin. tj. N-propyl-N-[2-(2,4,6-trichlorfenoxy) ethyl ] imidazol-1-karboxamid.

Sportak HF. prochloraz 450 g/l. Přípravek na ochranu rostlin. tj. N-propyl-N-[2-(2,4,6-trichlorfenoxy) ethyl ] imidazol-1-karboxamid. Přípravek na ochranu rostlin Sportak HF Postřikový fungicidní přípravek s lokálně systemickým účinkem ve formě emulgovatelného koncentrátu k ochraně proti chorobám stébel, listů a klasů obilnin a k ochraně

Více

Přípravek na ochranu rostlin

Přípravek na ochranu rostlin Přípravek na ochranu rostlin KARATHANE* New Karathane* New je postřikový emulgovatelný koncentrát k ředění vodou proti padlí na révě vinné. Účinná látka: meptyldinokap 350 g/l tj. 2-(1-methylheptyl)-4,6-dinitrofenyl-but-2-enoát

Více

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN HERBICID.

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN HERBICID. PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN HERBICID. Ronstar 25 EC Selektivní herbicidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu k hubení dvouděložných a jednoděložných plevelů v cibuli, česneku a karafiátech.

Více

POMOCNÝ PROSTŘEDEK NA OCHRANU ROSTLIN GROUNDED

POMOCNÝ PROSTŘEDEK NA OCHRANU ROSTLIN GROUNDED POMOCNÝ PROSTŘEDEK NA OCHRANU ROSTLIN GROUNDED Adjuvant ve formě emulgovatelného koncentrátu pro použití v zemědělství, zahradnictví a lesnictví. Je určený ke postřikových kapalin, snížení úletu při aplikaci,

Více

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN KEZURO. Přípravek může být používán pouze profesionálním uživatelem Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití.

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN KEZURO. Přípravek může být používán pouze profesionálním uživatelem Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití. PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN KEZURO Přípravek může být používán pouze profesionálním uživatelem Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití. Herbicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu

Více

POMOCNÝ PROSTŘEDEK NA OCHRANU ROSTLIN GROUNDED

POMOCNÝ PROSTŘEDEK NA OCHRANU ROSTLIN GROUNDED POMOCNÝ PROSTŘEDEK NA OCHRANU ROSTLIN GROUNDED Adjuvant ve formě emulgovatelného koncentrátu pro použití v zemědělství, zahradnictví a lesnictví. Je určený ke postřikových kapalin, snížení úletu při aplikaci,

Více

Přípravek na ochranu rostlin. Postřikový fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu určený k ochraně brambor proti plísni bramborové

Přípravek na ochranu rostlin. Postřikový fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu určený k ochraně brambor proti plísni bramborové Přípravek na ochranu rostlin ALTIMA 500 SC Postřikový fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu určený k ochraně brambor proti plísni bramborové Účinná látka: 500 g/l Fluazinam (38,8 %) tj.

Více

Přípravek na ochranu rostlin ACTELLIC 50 EC

Přípravek na ochranu rostlin ACTELLIC 50 EC Přípravek na ochranu rostlin ACTELLIC 50 EC Postřikový insekticidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu k hubení ch škůdců v uskladněných obilninách, prázdných skladech, mlýnech, pekárnách,

Více

Postřikový přípravek ve formě ve vodě dispergovatelného granulátu proti houbovým chorobám jabloně, révy vinné, máku setého, angreštu a růží

Postřikový přípravek ve formě ve vodě dispergovatelného granulátu proti houbovým chorobám jabloně, révy vinné, máku setého, angreštu a růží Přípravek na ochranu rostlin Discus Postřikový přípravek ve formě ve vodě dispergovatelného granulátu proti houbovým chorobám jabloně, révy vinné, máku setého, angreštu a růží Účinná látka: kresoxim-methyl

Více

Fungicidní přípravek ve formě dispergovatelného koncentrátu určený k ochraně révy vinné proti houbovým chorobám.

Fungicidní přípravek ve formě dispergovatelného koncentrátu určený k ochraně révy vinné proti houbovým chorobám. Přípravek na ochranu rostlin PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘILOŽENÝ NÁVOD K POUŽITÍ. DYNALI Fungicidní přípravek ve formě dispergovatelného koncentrátu určený k ochraně révy vinné proti houbovým chorobám.

Více

Přípravek na ochranu rostlin BONTIMA. Fungicidní přípravek ve formě emulgovaného koncentrátu, určený k ochraně ječmene proti houbovým chorobám.

Přípravek na ochranu rostlin BONTIMA. Fungicidní přípravek ve formě emulgovaného koncentrátu, určený k ochraně ječmene proti houbovým chorobám. Přípravek na ochranu rostlin Fungicidní přípravek ve formě emulgovaného koncentrátu, určený k ochraně ječmene proti houbovým chorobám. Účinné látky: 187,5 g/l cyprodinil (18,47 %) 4-cyklopropyl-6-phenyl-N-phenylpyrimidin-2-amine

Více

Blok III - Identifikace osob, které uplatňují práva z registrace přípravku:

Blok III - Identifikace osob, které uplatňují práva z registrace přípravku: Blok I - Identifikace: PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN Pouze pro profesionální uživatele Flowbrix Fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu k ochraně révy vinné proti plísni révové a dalších plodin

Více

Přípravek na ochranu rostlin

Přípravek na ochranu rostlin 2 Přípravek na ochranu rostlin Dursban* 10 G Dursban* 10 G je širokospektrální insekticid ve formě granulátu k hubení žravých půdních škůdců; jako např. drátovců v cukrovce, řepě krmné, kukuřici seté,

Více

Sportak HF. prochloraz 450 g/l (39,96% hmot.) Přípravek na ochranu rostlin. tj. N-propyl-N-[2-(2,4,6-trichlorfenoxy) ethyl ] imidazol-1-karboxamid

Sportak HF. prochloraz 450 g/l (39,96% hmot.) Přípravek na ochranu rostlin. tj. N-propyl-N-[2-(2,4,6-trichlorfenoxy) ethyl ] imidazol-1-karboxamid Přípravek na ochranu rostlin Sportak HF Postřikový fungicidní přípravek s lokálně systemickým účinkem ve formě emulgovatelného koncentrátu (EC) k ochraně ječmene proti rynchosporiové skvrnitosti a hnědé

Více

POMOCNÝ PROSTŘEDEK NA OCHRANU ROSTLIN ROLLWET

POMOCNÝ PROSTŘEDEK NA OCHRANU ROSTLIN ROLLWET POMOCNÝ PROSTŘEDEK NA OCHRANU ROSTLIN ROLLWET Adjuvant ve formě rozpustného koncentrátu pro použití v zemědělství, zahradnictví a lesnictví. Je určený ke postřikových kapalin, snížení úletu při aplikaci,

Více

t.j manganatý komplex N-propyl-N-/2-(2,4,6-trichlorfenoxy)-ethyl/-1-H imidazol-1- karboxamidu

t.j manganatý komplex N-propyl-N-/2-(2,4,6-trichlorfenoxy)-ethyl/-1-H imidazol-1- karboxamidu Přípravek na ochranu rostlin Sporgon 50 WP Fungicidní přípravek ve formě dispergovatelného prášku k ochraně žampionů proti nižším houbám (Verticillium, Mycogone, Cladobotryum) a proti moniliovému úžehu

Více

FURY 10 EW PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN VAROVÁNÍ

FURY 10 EW PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN VAROVÁNÍ PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN 22-01-2016 FURY 10 EW Postřikový insekticidní přípravek ve formě emulze typu olej ve vodě k ochraně rostlin proti škodlivým organismům v zemědělství a lesnictví. Účinná látka:

Více

prochloraz 450 g/l (39,96% hmot.)

prochloraz 450 g/l (39,96% hmot.) Přípravek na ochranu rostlin Adept TM Postřikový fungicidní přípravek s lokálně systemickým účinkem ve formě emulgovatelného koncentrátu (EC) k ochraně proti chorobám stébel, listů a klasů obilnin a k

Více

R 22 Zdraví škodlivý při požití R 50/53 Vysoce toxický pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí

R 22 Zdraví škodlivý při požití R 50/53 Vysoce toxický pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN - HERBICID. Sencor 70 WG Selektivní postřikový herbicid ve formě dispergovatelného mikrogranulátu k hubení plevelů v porostech bramboru, hrachu, rajčete, vojtěšky, chřestu

Více

pyrimethanil (ISO) 400 g/l (36,7% hmot.)

pyrimethanil (ISO) 400 g/l (36,7% hmot.) Přípravek na ochranu rostlin PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘILOŽENÝ NÁVOD K POUŽITÍ. Scala Fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu (SC) proti strupovitosti jádrovin a proti plísni šedé na jahodníku

Více

Scala. pyrimethanil (ISO) 400 g/l (36,7% hmot.) Přípravek na ochranu rostlin. Účinná látka: PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘILOŽENÝ NÁVOD K POUŽITÍ.

Scala. pyrimethanil (ISO) 400 g/l (36,7% hmot.) Přípravek na ochranu rostlin. Účinná látka: PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘILOŽENÝ NÁVOD K POUŽITÍ. Přípravek na ochranu rostlin PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘILOŽENÝ NÁVOD K POUŽITÍ. Scala Fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu (SC) proti strupovitosti jádrovin a proti plísni šedé na jahodníku

Více

Postřikový přípravek ve formě vodorozpustného dispergovatelného mikrogranulátu proti živočišným škůdcům v ochraně rostlin

Postřikový přípravek ve formě vodorozpustného dispergovatelného mikrogranulátu proti živočišným škůdcům v ochraně rostlin Přípravek na ochranu rostlin Regent 800 WG Postřikový přípravek ve formě vodorozpustného dispergovatelného mikrogranulátu proti živočišným škůdcům v ochraně rostlin Účinná látka: fipronil 800 g/kg tj.

Více

DOMARK 10 EC. Přípravek na ochranu rostlin

DOMARK 10 EC. Přípravek na ochranu rostlin Přípravek na ochranu rostlin DOMARK 10 EC Postřikový systémový fungicidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu k ochraně jabloní proti strupovitosti jabloně a padlí jabloňovému a révy vinné proti

Více

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN MERPAN 80 WG

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN MERPAN 80 WG PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN MERPAN 80 WG Fungicidní přípravek ve formě ve vodě dispergovatelných granulí k ochraně jádrovin a okrasných rostlin proti houbovým chorobám. Účinná látka: captan 800 g/kg (80%),

Více

Ridomil Gold MZ Pepite

Ridomil Gold MZ Pepite Přípravek na ochranu rostlin Ridomil gold MZ Pepite Fungicidní přípravek ve formě ve vodě dispergovatelných granulí určený k ochraně bramboru, cibule, okurky, rajčete a révy vinné proti houbovým chorobám.

Více

SOUBĚŽNÝ OBCHOD PŘÍPRAVKU NA OCHRANU ROSTLIN Souběžný obchod povolen Státní rostlinolékařskou správou. PropiStar 490 EC

SOUBĚŽNÝ OBCHOD PŘÍPRAVKU NA OCHRANU ROSTLIN Souběžný obchod povolen Státní rostlinolékařskou správou. PropiStar 490 EC SOUBĚŽNÝ OBCHOD PŘÍPRAVKU NA OCHRANU ROSTLIN Souběžný obchod povolen Státní rostlinolékařskou správou PropiStar 490 EC Postřikový kombinovaný fungicidní přípravek se systémovým a lokálně systémovým účinkem

Více

SOUBĚŽNÝ OBCHOD PŘÍPRAVKU NA OCHRANU ROSTLIN Souběžný obchod povolen Státní rostlinolékařskou správou. Prochloras 450 EC

SOUBĚŽNÝ OBCHOD PŘÍPRAVKU NA OCHRANU ROSTLIN Souběžný obchod povolen Státní rostlinolékařskou správou. Prochloras 450 EC SOUBĚŽNÝ OBCHOD PŘÍPRAVKU NA OCHRANU ROSTLIN Souběžný obchod povolen Státní rostlinolékařskou správou Prochloras 450 EC Širokospektrální fungicid s lokálně systémovým účinkem ve formě emulgovatelného koncentrátu

Více

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN BUZZ ULTRA DF

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN BUZZ ULTRA DF PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN BUZZ ULTRA DF Postřikový systémový fungicidní přípravek ve formě ve vodě dispergovatelných granulí (WG) k ochraně pšenice a řepky olejky proti houbovým chorobám. Účinná látka:

Více

Přípravek na ochranu rostlin. Postřikový fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu určený k ochraně brambor proti plísni bramborové.

Přípravek na ochranu rostlin. Postřikový fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu určený k ochraně brambor proti plísni bramborové. Přípravek na ochranu rostlin ALTIMA 500 SC Postřikový fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu určený k ochraně brambor proti plísni bramborové. Účinná látka: 500 g/l fluazinam (38,8 %) PŘÍPRAVEK

Více

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN VIGOFUN 250 EC. Pro profesionální uživatele

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN VIGOFUN 250 EC. Pro profesionální uživatele PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN Pro profesionální uživatele je fungicidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu (EC) určený k preventivní a kurativní aplikaci při ochraně jabloní proti strupovitosti

Více

Bayer PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN FUNGICID PRO PROFESIONÁLNÍ UŽIVATELE

Bayer PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN FUNGICID PRO PROFESIONÁLNÍ UŽIVATELE PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN FUNGICID PRO PROFESIONÁLNÍ UŽIVATELE Přípravek lze použít v ekologickém zemědělství podle Nařízení Rady (ES) č. 834/2007 a Nařízení Komise (ES) č.889/2008 o ekologické produkci

Více

Růstový regulátor ve formě vodného koncentrátu ke zpevnění stébla a omezení poléhání ječmene, žita a tritikale.

Růstový regulátor ve formě vodného koncentrátu ke zpevnění stébla a omezení poléhání ječmene, žita a tritikale. Přípravek na ochranu rostlin Terpal C Růstový regulátor ve formě vodného koncentrátu ke zpevnění stébla a omezení poléhání ječmene, žita a tritikale. Účinné látky: ethephon 155 g/l t.j. 2-chlorethylfosfonová

Více

SOUBĚŽNÝ OBCHOD PŘÍPRAVKU NA OCHRANU ROSTLIN Souběžný obchod povolen Ústředním kontrolním a zkušebním ústavem zemědělským.

SOUBĚŽNÝ OBCHOD PŘÍPRAVKU NA OCHRANU ROSTLIN Souběžný obchod povolen Ústředním kontrolním a zkušebním ústavem zemědělským. SOUBĚŽNÝ OBCHOD PŘÍPRAVKU NA OCHRANU ROSTLIN Souběžný obchod povolen Ústředním kontrolním a zkušebním ústavem zemědělským Mix DP 160 Selektivní postřikový postemergentní herbicidní přípravek ve formě suspenzního

Více

Přípravek na ochranu rostlin. Podezření na vyvolání rakoviny Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky

Přípravek na ochranu rostlin. Podezření na vyvolání rakoviny Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky Přípravek na ochranu rostlin INSEGAR 25 WG Postřikový insekticidní přípravek ve formě vodorozpustných dispergovatelných granulí k ochraně jabloní proti obaleči jablečnému, révy vinné proti obaleči jednopásému

Více

Přípravek na ochranu rostlin

Přípravek na ochranu rostlin Přípravek na ochranu rostlin SCORE 250 EC Postřikový fungicidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu určený k ochraně jádrovin proti strupovitosti a celeru proti septorióze celeru. Účinná látka:

Více

Přípravek na ochranu rostlin AGENT

Přípravek na ochranu rostlin AGENT Přípravek na ochranu rostlin AGENT Fungicidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu určený k ochraně pšenice a ječmene proti houbovým chorobám. Účinné látky: 125 g/l propikonazol tj. (2RS,4RS;2RS,4SR)-1-{[2-(2,4-dichlorfenyl)-4-propyl-1,3-dioxolan-2-yl]methyl}-1H-

Více

Přípravek na ochranu rostlin ACTELLIC 50 EC

Přípravek na ochranu rostlin ACTELLIC 50 EC Přípravek na ochranu rostlin ACTELLIC 50 EC Postřikový insekticidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu k hubení ch škůdců v uskladněných obilninách, prázdných skladech, mlýnech, pekárnách,

Více

Přípravek na ochranu rostlin TEBUCUR 250 EW

Přípravek na ochranu rostlin TEBUCUR 250 EW Přípravek na ochranu rostlin TEBUCUR 250 EW Systemický fungicidní přípravek ve formě emulze typu olej ve vodě (EW) k ochraně řepky, ječmene a pšenice ozimé proti houbovým chorobám. Účinná látka: tebukonazol

Více

VYSOCE TOXICKÝ PRO VODNÍ ORGANISMY, S DLOUHODOBÝMI ÚČINKY.

VYSOCE TOXICKÝ PRO VODNÍ ORGANISMY, S DLOUHODOBÝMI ÚČINKY. PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN 31-01-2015 FURY 10 EW Postřikový insekticidní přípravek ve formě emulze typu olej ve vodě k ochraně rostlin proti škodlivým organismům v zemědělství a lesnictví. Účinná látka:

Více

Sportak EW. prochloraz 450 g/l (39,82% hmot.) Přípravek na ochranu rostlin. Účinná látka: PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘILOŽENÝ NÁVOD K POUŽITÍ.

Sportak EW. prochloraz 450 g/l (39,82% hmot.) Přípravek na ochranu rostlin. Účinná látka: PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘILOŽENÝ NÁVOD K POUŽITÍ. Přípravek na ochranu rostlin PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘILOŽENÝ NÁVOD K POUŽITÍ. Sportak EW Postřikový fungicidní přípravek s lokálně systemickým účinkem ve formě emulze typu olej ve vodě (EW) k ochraně

Více

Přípravek na ochranu rostlin CUPROCAFFARO. Postřikový fungicid ve formě smáčitelného prášku k ochraně rostlin proti houbovým chorobám rostlin.

Přípravek na ochranu rostlin CUPROCAFFARO. Postřikový fungicid ve formě smáčitelného prášku k ochraně rostlin proti houbovým chorobám rostlin. Přípravek na ochranu rostlin CUPROCAFFARO Postřikový fungicid ve formě smáčitelného prášku k ochraně rostlin proti houbovým chorobám rostlin. Účinná látka: oxichlorid mědi ; 869,6 g/kg (obsah kovové mědi

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Datum revize: Název výrobku: Retacel extra R 68

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Datum revize: Název výrobku: Retacel extra R 68 Datum vydání: 20.12.1999 Datum revize: 2.4.2003 BEZPEČNOSTNÍ LIST Název výrobku: Retacel extra R 68 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku:

Více

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN LEANDER

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN LEANDER PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN LEANDER Postřikový fungicidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu k ochraně pšenice ozimé a ječmene jarního proti padlí travnímu. Účinná látka: fenpropidin 750 g/l

Více

Přípravek na ochranu rostlin. Fungicidní mořidlo ve formě suspenzního koncentrátu k ochraně osiva pšenice a tritikale proti houbovým chorobám.

Přípravek na ochranu rostlin. Fungicidní mořidlo ve formě suspenzního koncentrátu k ochraně osiva pšenice a tritikale proti houbovým chorobám. Přípravek na ochranu rostlin DIVIDEND 030 FS Fungicidní mořidlo ve formě suspenzního koncentrátu k ochraně osiva pšenice a tritikale proti houbovým chorobám. Účinná látka: 30 g/l difenoconazole tj. 3-chlor-4-[(2RS,

Více

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN IMPACT

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN IMPACT PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN IMPACT Systémový fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu (SC) k ochraně obilnin proti houbovým chorobám. Držitel rozhodnutí o povolení: Cheminova A/S, P.O.Box

Více

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN-RŮSTOVÝ REGULÁTOR

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN-RŮSTOVÝ REGULÁTOR ETHREL PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN-RŮSTOVÝ REGULÁTOR Růstový regulátor ve formě tekutého koncentrátu mísitelného s vodou pro usnadnění mechanizované sklizně, k urychlení dozrávání a ke stimulaci tvorby

Více

Kontaktní organický fungicid ve formě vodorozpustných disperzních granulí k ochraně ovocných dřevin proti houbovým chorobám

Kontaktní organický fungicid ve formě vodorozpustných disperzních granulí k ochraně ovocných dřevin proti houbovým chorobám Přípravek na ochranu rostlin Delan 700 WDG Kontaktní organický fungicid ve formě vodorozpustných disperzních granulí k ochraně ovocných dřevin proti houbovým chorobám Účinná látka: dithianon 700 g/kg tj.

Více

Bezpečnostní list Strana 1 z 5

Bezpečnostní list Strana 1 z 5 Bezpečnostní list Strana 1 z 5 1. Označení látky nebo přípravku Údaje o výrobku Obchodní název: Použití: Sítotisková barva vodou ředitelná VU K potisku přírodního textilu sítotiskovou technikou. Výrobce:

Více

POMOCNÝ PROSTŘEDEK NA OCHRANU ROSTLIN VELOCITY

POMOCNÝ PROSTŘEDEK NA OCHRANU ROSTLIN VELOCITY POMOCNÝ PROSTŘEDEK NA OCHRANU ROSTLIN VELOCITY Adjuvant ve formě emulgovatelného koncentrátu pro použití v zemědělství, zahradnictví a lesnictví. Je určený ke postřikových kapalin, zvýšení a zrychlení

Více

CAPITAN 25 EW. Přípravek na ochranu rostlin. Fungicid. flusilazole 250 g/l. T Toxický. N Nebezpečný pro životní prostředí

CAPITAN 25 EW. Přípravek na ochranu rostlin. Fungicid. flusilazole 250 g/l. T Toxický. N Nebezpečný pro životní prostředí Přípravek na ochranu rostlin CAPITAN 25 EW Fungicid Systémový postřikový fungicid ve formě emulze olej:voda k ochraně proti houbovým chorobám obilnin a řepky olejné. reg. ochranná známka E.I. Du Pont de

Více

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN PRO PROFESIONÁLNÍ UŽIVATELE PROPI 25 EC

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN PRO PROFESIONÁLNÍ UŽIVATELE PROPI 25 EC PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN PRO PROFESIONÁLNÍ UŽIVATELE PROPI 25 EC Postřikový fungicidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu k ochraně ječmene, pšenice, ovsa, žita, luk a pastvin proti houbovým

Více

SOUBĚŽNÝ OBCHOD PŘÍPRAVKU NA OCHRANU ROSTLIN Souběžný obchod povolen Ústředním kontrolním a zkušebním ústavem zemědělským. Fenris

SOUBĚŽNÝ OBCHOD PŘÍPRAVKU NA OCHRANU ROSTLIN Souběžný obchod povolen Ústředním kontrolním a zkušebním ústavem zemědělským. Fenris SOUBĚŽNÝ OBCHOD PŘÍPRAVKU NA OCHRANU ROSTLIN Souběžný obchod povolen Ústředním kontrolním a zkušebním ústavem zemědělským Fenris Postřikový fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu určený

Více

Tolar Gold 96 EC. Xi Dráždivý N Nebezpečný pro životní prostředí

Tolar Gold 96 EC. Xi Dráždivý N Nebezpečný pro životní prostředí SOUBĚŽNÝ PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN Dovoz povolen Státní rostlinolékařskou správou. Tolar Gold 96 EC Postřikový herbicidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu k hubení prosovitých trav a některých

Více

FIXOR je regulátor růstu a vývoje ve formě rozpustného koncentrátu (SL) určený k redukci nadměrné násady plodů u jabloní.

FIXOR je regulátor růstu a vývoje ve formě rozpustného koncentrátu (SL) určený k redukci nadměrné násady plodů u jabloní. Přípravek na ochranu rostlin FIXOR FIXOR je regulátor růstu a vývoje ve formě rozpustného koncentrátu (SL) určený k redukci nadměrné násady plodů u jabloní. Účinná látka: kyselina 1-naftyloctová 100 g/l

Více

Zinkuran SC HNOJIVO ES. Etiketa. Suspenze zinkového hnojiva

Zinkuran SC HNOJIVO ES. Etiketa. Suspenze zinkového hnojiva Zinkuran SC Etiketa HNOJIVO ES Typ hnojiva: Suspenze zinkového hnojiva Deklarovaný obsah: 31,6 % celkový zinek (Zn) (500 g Zn/l), z toho: 30,0 % zinek (Zn) jako oxid zinečnatý (475 g Zn/l) 1,6 % zinek

Více

Přípravek na ochranu rostlin. Pouze pro profesionální uživatele. Solfernus V

Přípravek na ochranu rostlin. Pouze pro profesionální uživatele. Solfernus V Přípravek na ochranu rostlin Pouze pro profesionální uživatele Solfernus V Solfernus V je fungicidní přípravek ve formě suspenzního koncentrátu (SC) pro ředění vodou, s povrchovým působením, k preventivnímu

Více

t.j. (2RS,3SR)-1-[3-(2-chlorfenyl)-2,3-epoxy-2-(4-fluorofenyl)propyl]-1H-1,2,4-triazol

t.j. (2RS,3SR)-1-[3-(2-chlorfenyl)-2,3-epoxy-2-(4-fluorofenyl)propyl]-1H-1,2,4-triazol Přípravek na ochranu rostlin Adroit Postřikový fungicidní přípravek se systémovým účinkem ve formě suspenzního koncentrátu (SC) proti listovým a klasovým chorobám v ječmeni a pšenici. Pouze pro profesionální

Více

tj. 8-tert-butyl-1,4-dioxaspiro [4.5]dekan-2-ylmethyl (ethyl)(propyl)amin

tj. 8-tert-butyl-1,4-dioxaspiro [4.5]dekan-2-ylmethyl (ethyl)(propyl)amin PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN - FUNGICID. Falcon 460 EC Fungicidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu k ochraně pšenice, ječmene, révy a okrasných rostlin proti houbovým chorobám. Účinná látka:

Více