Prostředky na celkové ošetření ryb, zejména pro KOI

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Prostředky na celkové ošetření ryb, zejména pro KOI"

Transkript

1 Prostředky na celkové ošetření ryb, zejména pro KOI TYP skladové číslo Cena bez DPH číslo zboží Koi Care EX-5 Antiparasit 10 ml / 1,8 m3 EX ml na 9 m3 496,00 Kč EX ml na 18 m3 885,00 Kč EX ml na 36 m ,00 Kč EX ml na 90 m ,00 Kč Koi Care EX-5 Antiparasit Malachitová zeleň a formaldehyd, pokud jsou aplikovány společně, jsou nejlepšími prostředky pro ošetření běžných parazitálních infekcí. Koi Care EX-5 je specielní směs z obou těchto důležitých látek, které se aplikují denně po dobu 5 dnů. Koi Care EX-5 není pouhým antiparazitálním prostředkem, nýbrž odstraňuje rovněž efektivně další infekce, způsobené houbami nebo plísněmi. Složení přípravku bylo zvoleno tak, že se dá bez problémů aplikovat přímo v jezírku, kde jsou i více choulostivé ryby, jako jsou jeseteři, líni a jeseni. EX-5 je možno použít i jako prevenci, jako např. zjara nebo když jsou do jezírka vysazeny nové ryby. V takových případech postačuje pouze jedna odpovídající dávka. Před aplikaci EX-5 je třeba mít na paměti následující: - zeolit, aktivní uhlí atd. je třeba z filtrace odstranit - samotná filtrace zůstává v provozu - UV-C zářič je třeba vypnout - zvýšit vzduchování - ryby je třeba po dobu aplikace průběžně pozorovat alespoň 3 hodiny - nemíchat s jinými medikamenty

2 - kvalitativní parametry vody před aplikací zkontrolovat a po aplikaci přípravku rovněž - aplikaci provádějte pouze v případech, kdy máte dostatek času na průběžné sledování výsledků a reakcí ryb a aby bylo možno v případě potřeby provést příslušná opatření a odpovídajícím způsobem zasáhnout - pokud se nedostaví žádné zlepšení, je možno dávku opakovat, ale nejdříve po 10 dnech - minimální teplota vody při aplikaci je 10 C - minimální skladovací teplota 5 C - po otevření zkonzumujte do 6 měsíců - chraňte před dětmi a domácími zvířaty, přípravek může poškodit zdraví, nevdechujte, dráždí pokožku a oči v případě zasažení opláchnout velkým množstvím čisté vody, noste ochranné rukavice a oděv. V případě nehody nebo nevolnosti ihned vyhledejte lékaře. - v případě aplikace v uzavřené místnosti je třeba zajistit dostatečné větrání - zdraví škodlivé - složení: malachitová zeleň 1000 mg, formaldehyd 9800 mg - tento produkt je určen pouze pro ryby všeho druhu - přípravek nelze aplikovat u zvířat, které jsou v potravním řetězci člověka, nebo i jiných živočichů - vedlejší účinky nejsou v současné době známé

3 Koi Care F - M - G Mixture 10 ml / 364 l F - G - M Mixture 250 ml na 9,1 m3 496,00 Kč F - G - M Mixture 500 ml na 18,2 m3 885,00 Kč F - G - M Mixture 1000 ml na 36,4 m ,00 Kč F - G - M Mixture 2500 ml na 91 m ,00 Kč Koi Care F-M-G Mixture F-M-G Mixture je již připravená směs z malachitové zeleně 500 mg a formaldehydu mg a je účinná proti parazitům, jako jsou trichodina, costia childonella, pijavice nebo ichtyopthirius. Na základě tohoto složení přípravku se doporučuje provádět pouze jednou za delší období. Neaplikovat raději u choulostivějších druhů ryb, jako jsou jeseni, jeseteři, líni atd. Ryby alespoň po dobu 3 hodin po aplikaci pozorujte. Vypnout UV-C zářič zapnout až po změně zabarvení vody. Nelze kombinovat s jinými přípravky. Min. teplota vody 10 C, min. skladovací teplota 5 C, filtrace m ůže zůstat v provozu.dodržujte bezpečnostní předpisy, chraňte před dětmi. Jinak viz výše KoiCare EX-5. Spotřebujte max. do 6 měsíců po otevření originál balení. Určeno pouze pro ošetření ryb, žádných jiných zvířat.

4 Koi Care Gill Wash Gill Wash 250 ml 291,00 Kč Gill Wash 500 ml 421,00 Kč Gill Wash 1000 ml 745,00 Kč Koi Care Gill Wash Rybí žábry jsou místem výměny plynů a iontů. Tento rybí orgán je velmi citlivý a může být u důvodů špatné kvality vody a okolních vlivů poškozen. Tento léčebný prostředek plní dvě důležité funkce při ošetřování ryb: - 1) má antibakteriální a anitiparazitální účinek při ochraně žaber - 2) odstraňuje nadbytečné zahlenění, zašlemování žaber, čímž mohou ryby lépe dýchat. Přípravek je možno použít i pro rybí koupel, a to 5 ml Gill Wash na 15 litrů vody. Rybu můžeme v takové koupeli ponechat cca 30 minut. - krátkodobá koupel 5 ml na 15 litrů vody - karanténa 10 ml na 112 litrů vody - desinfekce 10 ml na 10 litrů vody - normální dávkování 10 ml na 364 litrů vody Při delším ošetření ryb v karanténě je dávkování 10 ml na 122 litrů vody. Gill Wash má zvýšený účinek v měkké vodě, proto je třeba aplikovat v takovéto vodě poloviční množství. K dezinfekci keserů nebo sítí aplikujeme 10 ml na 10 litrů vody. UV-C zářič před aplikací vypnout, opětné zapnutí až po cca 5-ti dnech. Kombinace s jinými produkty se nedoporučuje. Min. teplota vody při aplikaci 10 C. Filtrace může být stále zapnutá. Jedná se o dezinfekční prostředek. Po otevření originál balení spotřebujte do 6 měsíců.

5 Koi Care Acriflavin 10 ml / 360 l Acriflavin 250 ml na 9 m3 355,00 Kč Acriflavin 500 ml na 18 m3 521,00 Kč Acriflavin 1000 ml na 36 m3 921,00 Kč Acriflavin 2500 ml na 90 m ,00 Kč Koi Care Acriflavin Acriflavin je antiseptikum specielně pro bakterie rodu pseudomonas a aeromonas, které vyvolávají infekční místa na otevřených zraněních. Pokud je do vody aplikován Acriflavin, pakl se snižuje nejenom nebezpečí infekce, ale snižuje se i infekční intenzita u jezírek, ve kterých se již bakterie vyskytují. Tento prostředek je ideální pro karanténní nádrže. Aplikace přípravku, jako prevence u nádrží, ve kterých se žádná bakteriální infekce nevyskytuje, se neprovádí. Medikamentálně účinná složka pro 100 ml je 80 mg acriflavin UV-C zářič před aplikací vypnou, zapnout opět, až se zabarvení vody vytratí, kombinace s jinými produkty není možná, min. skladovací teplota 5 C, filtrace m ůže zůstat v provozu.

6 Koi Care B-D-S Anti Geschwür 10 ml / 364 l B-D-S 250 ml na 9 m3 496,00 Kč B-D-S 500 ml na 18 m3 885,00 Kč B-D-S 1000 ml na 36 m ,00 Kč B-D-S 2500 ml na 90 m ,00 Kč Koi Care B-D-S Anti Geschwür Tento přípravek je velmi účinný prostředek proti zahnívání ploutví ryb, proti pijavicím a červům, parazitujícím na kůži nebo žábrách. Zahnívání ploutví je poměrně závažné onemocnění, které je bakteriálního původu. Zejména na ocasních ploutvích může dojít k mimořádně těžkým zánětům. Pijavice jsou do jezírka obvykle zavlečeny spolu s novými rybami a při špatných kvalitativních poměrech vody se velmi rychle rozšiřují. Pijavice jsou zakotveny hluboko v rybí kůži a tudíž dochází k jejímu poškození a otevření možnosti pro vniknutí nákazy. Vzhledem k tomu, že žaberní červi, kteří kladou vajíčka, jsou ve srovnání s živorodými proti obvyklým prostředkům poměrně odolní, je třeba situaci průběžně kontrolovat, zda je ošetření úspěšné. UV-C před aplikací přípravku vypnout, opětné zapnutí po změně zabarvení vody, min. teplota vody při aplikaci 10 C, min. skladovací teplota 5 C, filtrace m ůže zůstat v provozu. Zdraví škodlivý.

7 Koi Care Permanganat Dip Permanganat Dip 250 ml na 9 m3 355,00 Kč Permanganat Dip 500 ml na 18 m3 531,00 Kč Permanganat Dip 1000 ml na 36 m3 921,00 Kč Permanganat Dip 2500 ml na 90 m ,00 Kč Koi Care Permanganat Dip Velmi silný pozitivní účinek při vředovitosti, proti parazitům, ostatním infekcím a celkovému čištění vody v nádrži.. Kaliumpermanganat je velmi silné antiseptikum a anitiparazitální prostředek a působí velmi účinně i jako tinktura proti plísním, kapřivci (argulus) a tyčinkovému onemocnění (lernea). Přípravek může být aplikován i přímo do jezírka slouží i k odbourávání a redukci organických nečistot. Omezení hnilobných procesů. Tím napomáhá i ke zvýšení obsahu kyslíku ve vodě. * 2 mg na 1 litr na hodin 10 ml na 200 litrů hodin 10 ml na 1 litr max. doba koupele 30 minut 10 ml na 40 litrů - max. doba koupele 30 minut 10 ml na 400 litrů jezírko Složení: medikamentálně působící složka na 100 ml je 4000 mg kalium permanganat UV-C zářič před aplikací vypnout, opětné zapojení až po vytracení zabarvení vody, kombinace s jinými prostředky není možná, min. teplota vody při aplikaci 10 C, min. skladovací teplota 10 C, filt raci je možno ponechat v provozu. Nemíchat s jinými prostředky. Neaplikovat při teplotě vody vyšší jak 22 C. Zajistit stabilní a dostatečné vzduchování vody.

8 Koi Care Koivits 10 ml / 182 l Koivits 125 ml 319,00 Kč Koivits 500 ml 709,00 Kč Koi Care Koivits V průběhu růstové fáze dostanou ryby povětšinou nedostatečné množství vitamínů, které jsou pro zdravý růst potřebné. Vitamínů je třeba pro prvotřídní kondici a aktivní imunitní systém. Koivits může být nastříkán na krmení nebo přímo do jezírka. Obsahuje veškeré esenciální vitamíny, které ryby potřebují proti onemocněním, aby zůstaly zdravé a měly intenzivní barvy. Chrání ryby před nemocemi způsobené stresem, zvyšuje apetit ryb a zlepšuje jejich celkový zdravotní stav. Urychluje rekonvalescenci po prodělaných onemocněních. U mladých jedinců Koi napomáhá rozvinutí jejich potenciálu barev. Určeno nejen pro Koi, ale i ostatní druhy ryb. Dodržujte zásady hygieny po styku s přípravkem si řádně umyjte ruce. Pro nemocné nebo uzdravující se ryby je třeba dvojnásobného množství, aby byl imunitní systém znovu nastartován a byla tak dána rybám podpora v boji s nemocí. UV-C zářič a filtrace mohou zůstat v provozu, produkt lze kombinovat, min. skladovací teplota 10 C.

9 Koi Care Ulcer-Swab Ulcer-Swab 125 ml 391,00 Kč Koi Care Ulcer-Swab Čistí a dezinfikuje poškozenou nebo vředovitou kůži ryb Ulcer-Swab se nanáší na poraněná místa, resp. poškozené tělní partie. Tato tekutina na rány čistí, dezinfikuje a uklidňuje poraněná místa. Aby tento silně antiseptický prostředek působil na poranění s optimální účinností, doporučujeme poraněné místo, po aplikaci ULCER-Swab, ještě ošetřit s Wound Seal. Poranění, způsobená vnitřními bakteriemi, mají za následek otevřenou vředovitost a jsou příčinou osmotického šoku ryb. Ošetření, utěsnění otevřených poranění dává ochrannému mechanizmu ryb lepší možnost fungování. Tím se plně využívá této jedinečné vlastnosti přípravku. Použití: 1) Poranění se nejprve s pomocí ULCER-Swab vyčistí. 2) KoiCare Wound Seal se nanese přímo na poraněné místo a bezprostřední okolí. Je třeba zamezit přímému nanesení na žábry léčené ryby. Pokud to rybu příliš nestresuje, je možná aplikace každý den, až do praktického vyléčení. 3) To by mělo proběhnout do cca 21 dnů. Pokud ne, je třeba vyhledat zvěrolékaře (antibiotika nebo jiné medikamenty, krmiva). Chraňte před dětmi! Pro použití v okrasných vodních plochách.

10 Koi Care Wound Seal Wound Seal 125 ml 391,00 Kč Koi Care Wound Seal Dezinfekční a hojivý prostředek proti vředovitosti Proces hojení poraněného místa je tímto prostředkem výrazně urychlen, jelikož tato pasta obsahuje kromě antiseptických účinných látek i Aloe Vera.. Poranění se optimálně uzavře, což ochrání rybu před osmotickým šokem a dalším stresem. Pro dosažení optimálních hojících účinků je doporučováno poraněná místa předem ošetřit a očistit přípravkem Ulcer-Swab. Postup při ošetření ryby: - nejprve se vřed nebo poraněné místo vyčistí přípravkem Koi Care Ulcer Swab. - poté se Wound Seal nanese přímo na otevřený vřed a okolí místa poranění. Zamezte možnosti nanesení přípravku na žábra ryby. Denní ošetření, až do úplného vyléčení, zamezuje stresování ryby - po 21 dnech by léčba měla vykázat pozitivní výsledky. Pokud by se tak nestalo, je třeba vyhledat veterináře-specialistu.

11 Koi Care Actizyme Actizyme 100 g na 23 m3 496,00 Kč Koi Care Actizyme Tato směs z enzymů a bakterií specielně pro snadnější odbourávání kalů a usazenin na dně jezírka. Zároveň je slouží tento přípravek jako startér pro filtrační zařízení, který zvyšuje a optimalizuje biologickou filtrační schopnost filtrace. To platí zejména pro letní období, kdy se může teplota vody výrazněji zvýšit a bakterie mají problém s nedostatkem kyslíku a rovněž produkce množství nečistot je poměrně vysoká. Filtrace tedy již nemusí svoji funkci plně zvládat. Actizym slisovaný prášek ve formě pelet redukuje rychle obsah dusitanů. Actizym by měl být aplikován do filtrační jednotky, v takovémto období, jednou týdně. Naše doporučení: specielně jezírka na koupání, která jsou velmi často bez jakékoli filtrace, rovněž potřebují zachování biologické rovnováhy. Aplikace tohoto přípravku přímo do jezírka je možná a žádoucí. U nádrží s rybami držte zpočátku osádku na úrovni ca 10% původně zamýšleného celkového množství. Při odstraňování kalů a bahna dávkujte týdně polovinu dávkovacího množství. Pokud nemáte žádnou filtraci nebo jakýkoli cirkulační systém je možné pelety ponořit do vody v umělohmotném sáčku s otvory, nebo zamíchat do mezi kameny. Stále je třeba kontrolovat hodnotu ph a obsah a suchém místě mimo dosah dětí.

12 Koi Care Chlor-Go Chlor-Go 250 ml na 9 m3 319,00 Kč Chlor-Go 500 ml na 18 m3 496,00 Kč Chlor-Go 250 ml na 36 m3 849,00 Kč Koi Care Chlor-Go Těžké kovy, jako např. zinek, měď a olovo, jsou s pomocí prostředku Chlor-GO z vody z vodovodního řádu rychle a bezpečně odstraněny. To se týká rovněž chlóru.tato skutečnost podstatně urychluje možnost vysazení ryb do jezírka nebo jakékoli jiné nádrže s čerstvou vodou, aniž by byly vystaveny nebezpečí otravy těmito kovy. Přípravek má dále i uklidňující účinnost při transportu ryb. Doporučujeme jeho aplikaci do transportních nádrží nebo pytlů s rybami, a to bez ohledu na to o jakou běžnou kvalitu vody se jedná. Přípravek činí rychle z chór obsahující vody vodu vhodnou pro ryby, vč. Koi. Je možná aplikace i s jinými prostředky Koi Care

13 Koi Care Anti-schaum Anti-Schaum 125 ml 408,00 Kč Anti-Schaum 250 ml 602,00 Kč Koi Care Anti-schaum Pěna na vodní hladině má několik příčin např. během výtěru ryb (zbytky mlíčí a jiker), nadbytek živin, krmení s vyšším obsahem proteinů. V každém případě je pohled na vodní hladinu s pěnou opticky poněkud méně příznivý. S pomocí tohoto přípravku je možno pěnu spolehlivě odstranit. Je třeba dávkovat tak a do té doby, až je pěna z vodní hladiny zcela odstraněna. Je však třeba aplikovat postupně a úsporně. Anti-Schaum je vhodný i pro fontány, různé vodní hry a obrazce, a to jak v interiéru, tak i exteriéru. Anti-Schaum není jedovatý a může být aplikován i v jezírkách s rybami. Dávkování je odvislé od požitých systémů. Jako základ nebo pravidlo je třeba použít 2,5 ml (50 kapek) na litrů vody a případné potřebné zvýšené množství přidáváme pozvolna, abychom měli kontrolu. Pro dosažení lepších výsledků je vhodné přípravek předem promíchat s určitým množstvím vody a poté teprve aplikovat přímo do jezírka. Pro ryby je přípravek zcela neškodný.

14 Refine - Montmorilonit Refine - Montmorilonit 2000 g 715,00 Kč Refine - Montmorilonit 4000 g 1 211,00 Kč Refine - Montmorilonit Jedná se o nejčistší, o vápník obohacený jílovitý minerál (montmorilonit), který je v současnosti na trhu k dostání. Montmorilonit platí u japonských chovatelů Koi jako nejlepší a nejjistější metoda obohacení vody v rybníku o důležité přírodní minerály. Refine podstatně vylepšuje zdraví ryb a podporuje rybí apetit. Obohacuje vodu o nezbytné přírodní minerály, které jdou rybám velmi k duhu. Ryby mají předpoklady k dosažení vysoké kvality kůže, rychlého růstu a plného zdraví. Ryby vytěží z potravy optimum, hlavně vitamíny a dobře ji stráví. Refine je možno nejprve rozpustit v menším množství rybniční vody a poté aplikovat přímo do jezírka. Ryby poté přijímají minerál, krom jiného, i kůží a nebo žábrami. Při přidání Refine do jezírka je možno sledovat ještě jeden vedlejší a příjemný efekt. Ve vodě se vznášející jemné částice se usadí na dno jezírka. Refine je možno míchat spolu s krmením pro ryby. Pro obsah kalcia tak mohou ryby, o vitamíny a minerály obohacená krmiva, tyto lépe přijímat a lépe strávit. Trávicí proces je podporován a tak jsou Koi méně zatěžováni a stresováni. Díky zlepšenému trávení ryby rychleji rostou a zároveň je možno i omezit množství krmení. * - smíchání s běžným krmením 6g Refine na 50 g krmení - v jezírku 20 g Refine na litrů vody - u nových jezírek 40 g Refine na litrů vody

Medikamenty pro ryby. 25 g / m3. Argumortus - použití proti vnějším parazitům

Medikamenty pro ryby. 25 g / m3. Argumortus - použití proti vnějším parazitům Medikamenty pro ryby TYP skladové číslo Cena / ks/m/m2 číslo zboží Paramortus - použití na potírání jednobuněčných parazitů a proti plísňovým infekcím 25 ml / m3 Paramortus 100 ml Z1200134 617,00 Kč 26001-1

Více

SauerstoffAktiv / OxyActive - aktivní kyslík. Název Dávkování Max. obsah Číslo výrobku Cena Kč / ks

SauerstoffAktiv / OxyActive - aktivní kyslík. Název Dávkování Max. obsah Číslo výrobku Cena Kč / ks Ošetření a péče o vodu TeichFit - základní prostředek na úpravu rybniční vody - připraví optimální životní podmínky pro všechny obyvatele jezírka - nastavuje a stabilizuje hodnotu ph na cca 8,3 - zvyšuje

Více

DENNERLE Algenschutz Phosphat EX

DENNERLE Algenschutz Phosphat EX DENNERLE Algenschutz Phosphat EX Fosfát je nejvýživnější složka pro řasy. Pokud voda obsahuje voda velké množství fosfátu, množí se řasy. Tento prostředek váže fosfát v jezírku a tím se zamezuje růstu

Více

Jakostní japonské krmení pro KOI. FUJIYAMA - dietní základní krmení. plavací. Charakteristika

Jakostní japonské krmení pro KOI. FUJIYAMA - dietní základní krmení. plavací. Charakteristika 57 Jakostní japonské krmení pro KOI FUJIYAMA - dietní základní krmení Teplota vody od 10 C Proteiny 30,0% Tuky 5,0% Vláknina 5,6% Popeloviny 6,9% Fosfát 0,7% Vápník 0,4% Balení v kg 5 / 10 A 10,000 jednotek/kg

Více

TYP. TESTERY na rybniční vodu. Cena / ks / m / m2. skladové číslo. číslo výrobku

TYP. TESTERY na rybniční vodu. Cena / ks / m / m2. skladové číslo. číslo výrobku TYP skladové číslo Cena / ks / m / m2 číslo výrobku TESTERY na rybniční vodu Pondlab 200 - Wassertest (kufřík); Test: hodnota ph, amonium/amoniak / nitrid/nitrát Z324046 1 033,00 Kč NT 280 Náhradní náplň

Více

Zboží ø v mm Číslo výrobku Cena Kč / ks 1 kg 6,5 10029 263

Zboží ø v mm Číslo výrobku Cena Kč / ks 1 kg 6,5 10029 263 72 Aquamaster Color - na barvy Teplota vody od 15 C Proteiny 40,0% Tuky 3,0% Vláknina 3,0% Popeloviny 13,0% Vápník 1,0-3,0 % spirulina, stabilizovaný vitamín C, vitamíny A/D3/E, selenové kvasnice, astaxantin,

Více

KRMIVA PRO KOI KAPRY CLAY. Prebiotické a probiotické krmivo. Plovoucí krmivo. Zvýrazňuje barevnost ryb. Obsahuje ACTIGEN. Vysoce atraktivní krmivo

KRMIVA PRO KOI KAPRY CLAY. Prebiotické a probiotické krmivo. Plovoucí krmivo. Zvýrazňuje barevnost ryb. Obsahuje ACTIGEN. Vysoce atraktivní krmivo 2019 KRMIVA PRO KOI KAPRY Plovoucí krmivo Prebiotické a probiotické krmivo Obsahuje ACTIGEN Zvýrazňuje barevnost ryb Obsahuje Monmorillonit Vysoce atraktivní krmivo Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Krásná jezírka s čistou vodou ve třech krocích

Krásná jezírka s čistou vodou ve třech krocích Krásná jezírka s čistou vodou ve třech krocích Rádi Vám poradíme! TeichFit evropský patent Osvědčený základní prostředek na ošetření vody v jezírku nastavuje po aplikaci optimální kvalitativní hodnoty

Více

ŽUMPY SEPTIKY EnviSep

ŽUMPY SEPTIKY EnviSep ŽUMPY SEPTIKY EnviSep Prostředek určený k rozkladu organických nečistot v žumpách a septicích. V každém gramu přípravku se nachází 5 bilionů bakterií, které dokáží efektivně rozložit veškerý organický

Více

KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY

KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY Potápivé krmivo Prebiotické a probiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Vysoce atraktivní krmivo DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE Inovativní

Více

Nejdůležitější kvalitativní parametry vody a jejich optimální nastavení

Nejdůležitější kvalitativní parametry vody a jejich optimální nastavení Nejdůležitější kvalitativní parametry vody a jejich optimální nastavení Hodnota ph Hodnota ph je nejdůležitější veličinou, která charakterizuje kvalitu vody. Udává, zda je voda alkalická nebo kyselá a

Více

Krmiva pro koi kapry '16/'17

Krmiva pro koi kapry '16/'17 Krmiva pro koi kapry '16/'17 Potápivé krmivo Obsahuje Actigen Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Prebiotické krmivo Obsahuje minerální jíl Obsahuje omega-3 mastné kyseliny Staple Nízký obsah energie

Více

Nádherné akvarijní rostliny díky perfektně nastavené péči. Systémová péče o rostliny

Nádherné akvarijní rostliny díky perfektně nastavené péči. Systémová péče o rostliny Nádherné akvarijní rostliny díky perfektně nastavené péči Systémová péče o rostliny sera péče o rostliny Vyvážený a kompletní systém pro individuální a účinnou péči o rostliny sera florena pro vodní rostliny,

Více

PÍSEK DO FILTRACÍ. 25kg 205,-

PÍSEK DO FILTRACÍ. 25kg 205,- PÍSEK DO FILTRACÍ 25kg 205,- Písek do filtrací je křemenný sušený písek o zrnitosti 0,6-1,2 mm k použití do bazénových filtrací. Písková filtrace funguje na přírodním principu čištění vody, je vysoce účinná,

Více

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ 90-TI DENNÍ TRANSFORMACE 90-ti denní - TRANSFORMACE 90-ti denní TRANSFROMACE je vaše šance jak zlepšit zdraví a postavu. Ve 12-ti týdenním programu vyčistíme váš organismus od toxinů,

Více

Perfektní ústní hygiena

Perfektní ústní hygiena SupraShine zubní pasta Terminator ústní voda 2 Obvyklé zubní pasty obsahují problematické složky Methyl-a/nebo butyl parabeny - konzervační látky - jsou to látky, u kterých je podezření, že jsou karcinogenní

Více

Vápenec mletý V/7, druh B. Výrobce: Krkonošské vápenky Kunčice, a.s., Kunčice nad Labem 150

Vápenec mletý V/7, druh B. Výrobce: Krkonošské vápenky Kunčice, a.s., Kunčice nad Labem 150 Příbalový leták Vápenec mletý V/7, druh B Výrobce: Krkonošské vápenky Kunčice, a.s., 543 61 Kunčice nad Labem 150 Číslo rozhodnutí o registraci: 0296 Chemické a fyzikální vlastnosti: vlastnost: hodnota:

Více

KRMIVA PRO TILAPIE. Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Potápivé krmivo. Plovoucí krmivo. Udržitelné krmivo. Poloplovoucí krmivo

KRMIVA PRO TILAPIE. Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Potápivé krmivo. Plovoucí krmivo. Udržitelné krmivo. Poloplovoucí krmivo 2019 KRMIVA PRO TILAPIE Potápivé krmivo Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez proteinu ze suchozemských zvířat

Více

Oceněné rostlinné hnojivo!

Oceněné rostlinné hnojivo! Oceněné rostlinné hnojivo! Powder Feeding Organická a minerální hnojiva byla v zemědělství používána po tisíce let, ovšem co se týká zemědělské techniky a zdrojů, tak ty se příliš nezměnily. Co ho dělá

Více

TO-Natural nitrogen K, organické hnojivo

TO-Natural nitrogen K, organické hnojivo TO-Natural nitrogen K, organické hnojivo Výrobce: TONAK a.s., Zborovská 823, 741 01 Nový Jičín Číslo registrace: 4284 Chemické a fyzikální vlastnosti: Vlastnost: Hodnota: vlhkost v % max. 10,0 % spalitelné

Více

Chemikálie pro úpravu bazénové vody, privátní a veřejná správa. GHC Invest, s.r.o. Korunovační 6 170 00 Praha 7

Chemikálie pro úpravu bazénové vody, privátní a veřejná správa. GHC Invest, s.r.o. Korunovační 6 170 00 Praha 7 Chemikálie pro úpravu bazénové vody, privátní a veřejná správa GHC Invest, s.r.o. Korunovační 6 170 00 Praha 7 I tak může vypadat voda v bazénu bez použití správných chemických přípravků. Stejný bazén

Více

Zásady hygieny rukou

Zásady hygieny rukou Zásady hygieny rukou Věstník MZ ČR částka 5/2012 str.15 METODICKÝ NÁVOD - HYGIENA RUKOU PŘI POSKYTOVÁNÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE http://www.mzcr.cz/legislativa/dokumenty/vestnik-c5/2012_6452_2510_11.ht Ruce zdravotníka

Více

KRMIVA PRO KAPROVITÉ RYBY

KRMIVA PRO KAPROVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO KAPROVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze

Více

TYP skladové číslo Cena bez DPH číslo výrobku

TYP skladové číslo Cena bez DPH číslo výrobku UV - C zářiče(nerez) / lampy Profi UV-C zářič 16 W - nerez 15 000 l Z313007 7 518,00 Kč 3100746 Profi UV-C zářič 40 W - nerez 35 000 l Z313008 10 460,00 Kč 3100750 Profi UV-C zářič 75 W - nerez 70 000

Více

2019 KRMIVA PRO SUMCOVITÉ RYBY

2019 KRMIVA PRO SUMCOVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO SUMCOVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze

Více

Jak se porvat se štípanci s pomocí přírody aneb hojivé balzámy (nejen) z louky a zahrady

Jak se porvat se štípanci s pomocí přírody aneb hojivé balzámy (nejen) z louky a zahrady Publikováno na Prima Nápady (http://napady.iprima.cz) Domů > Jak se porvat se štípanci s pomocí přírody aneb hojivé balzámy (nejen) z louky a zahrady Jak se porvat se štípanci s pomocí přírody aneb hojivé

Více

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI OBJEVTE SÍLU ALOE Co je kolekce Aloe Vera? Kolekce Aloe Vera je vysoce kvalitní kosmetika s jemným složením, vytvořená na základě certifikované aloe, která poskytuje komplexní péči všem typům pleti, včetně

Více

Představujeme Vám prémiová KOI krmiva japonského výrobce JPD

Představujeme Vám prémiová KOI krmiva japonského výrobce JPD Představujeme Vám prémiová KOI krmiva japonského výrobce JPD Hlavní atributy KOI krmiv JPD: velmi kvalitní rybí krmiva obohacená o vitamíny C a E výrobní technologie na vysoké úrovni spolupráce s předními

Více

Zdravotní problémy v chovu akvarijních ryb

Zdravotní problémy v chovu akvarijních ryb Zaplísnění jiker - u ryb bez vyvinuté péče o potomstvo. - dochází k zaplísnění během inkubace jiker. - nejčastěji plísně Achlya a Saprolegnia - napadají odumřelé jikry a poté jikry sousedící. - použití

Více

Colostrum ESSENS. kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity

Colostrum ESSENS. kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity Colostrum ESSENS kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity Co je colostrum? Colostrum, česky mlezivo, je první mléko produkované savci několik hodin po porodu. Má jedinečné složení, které se liší od složení

Více

KRMIVA PRO JESETEROVITÉ RYBY

KRMIVA PRO JESETEROVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO JESETEROVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu

Více

Krmiva pro lososovité ryby 2016

Krmiva pro lososovité ryby 2016 Krmiva pro lososovité ryby 2016 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

2019 KRMIVA PRO LOSOSOVITÉ RYBY

2019 KRMIVA PRO LOSOSOVITÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO LOSOSOVITÉ RYBY Potápivé krmivo Vhodné pro aquakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze

Více

Rybníkový filtr BTF50000

Rybníkový filtr BTF50000 Version 1.2 česky Rybníkový filtr BTF50000 Návod na obsluhu Art.-Nr.: 261 49 Art.-Bez.: BTF50000 Obsah: Poznámky: Důležitá upozornění 2 Před uvedením do provozu 2 Řádné použití 3 Všeobecné bezpečnostní

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle zákona č.356/2003sb.a vyhlášky č. 231/2004Sb.)

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle zákona č.356/2003sb.a vyhlášky č. 231/2004Sb.) Datum vydání: Strana Datum revize: 1/7 Název výrobku: GUAA 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce, prvního distributora nebo distributora: 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku:

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

INFEKČNÍ ONEMOCNĚNÍ ÚSTNÍ DUTINY AFTY A OPARY

INFEKČNÍ ONEMOCNĚNÍ ÚSTNÍ DUTINY AFTY A OPARY INFEKČNÍ ONEMOCNĚNÍ ÚSTNÍ DUTINY AFTY A OPARY Sliznice dutiny ústní a rtů je náchylná ke vzniku defektů. Toto lokální poškození sliznice může vést ke vzniku zánětů, nebo vytvořit prostředí, ke snazšímu

Více

Sipping. Katedra ošetřovatelství LF, MU PhDr. Simona Saibertová

Sipping. Katedra ošetřovatelství LF, MU PhDr. Simona Saibertová Sipping Katedra ošetřovatelství LF, MU PhDr. Simona Saibertová Přípravky enterální klinické výživy dle složení a stupně naštěpení jednotlivých živin: polymerní, oligomerní, speciální a modulární Polymerní

Více

Mléko a mléčné výrobky ve výživě seniorů

Mléko a mléčné výrobky ve výživě seniorů Mléko a mléčné výrobky ve výživě seniorů Ing. Jiří Kopáček, CSc. Českomoravský svaz mlékárenský Tisková konference propagačního a edukačního programu Mléko vás zdraví 08.11.2019 Měnící se demografický

Více

B. PŘÍBALOVÁ INFORMACE

B. PŘÍBALOVÁ INFORMACE B. PŘÍBALOVÁ INFORMACE OBAL = PŘÍBALOVÁ INFORMACE PRO: 1. JMÉNO A ADRESA DRŽITELE ROZHODNUTÍ O REGISTRACI A DRŽITELE POVOLENÍ K VÝROBĚ ODPOVĚDNÉHO ZA UVOLNĚNÍ ŠARŽE, POKUD SE NESHODUJE Držitel rozhodnutí

Více

Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech

Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech Není důležité být vždy nejrychlejší, mnohem důležitější je, aby produkty,

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků DROGERIE Compactní prací prostředky Compact Automat Dávkujete méně, ale vyperete stejné množství prádla. univerzální prací prostředek pro praní bílého i barevného prádla

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Vyhlášky MŽP 27/1999 Sb.

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Vyhlášky MŽP 27/1999 Sb. 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE 1.1. CHEMICKÝ NÁZEV LÁTKY/OBCHODNÍ NÁZEV PŘÍPRAVKU: Základní parketový lak na vodní bázi. Číslo CAS: přípravek Číslo ES (EINECS): přípravek Další

Více

Krmiva pro jezírkové ryby '16/'17

Krmiva pro jezírkové ryby '16/'17 Krmiva pro jezírkové ryby '16/'17 Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Pond pellet Vyvážený poměr nutrinetů Lze krmit po celý rok Nízká úroveň

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

Označení nebezpečných látek Vyobrazení, R věty a S věty

Označení nebezpečných látek Vyobrazení, R věty a S věty Označení nebezpečných látek Vyobrazení, R věty a S věty Kód Text R1 Výbušný v suchém stavu R2 Nebezpečí výbuchu při úderu, tření, ohni nebo působením jiných zdrojů zapálení R3 Velké nebezpečí výbuchu při

Více

Krmiva pro jeseterovité ryby 2017

Krmiva pro jeseterovité ryby 2017 Krmiva pro jeseterovité ryby 2017 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

MITHON SP TEKUTÝ ALGICIDNÍ PŘÍPRAVEK

MITHON SP TEKUTÝ ALGICIDNÍ PŘÍPRAVEK MITHON SP TEKUTÝ ALGICIDNÍ PŘÍPRAVEK Mithon SP je tekutý, nepěnivý chemický přípravek sloužící k preventivnímu ošetření proti růstu řas a k jejich likvidaci. Tento přípravek je vhodný pro ošetření vody

Více

Č ISTIČ KUČHYNĚ. Výrobce nenese odpovědnost za škody způsobené nevhodným užitím přípravku.

Č ISTIČ KUČHYNĚ. Výrobce nenese odpovědnost za škody způsobené nevhodným užitím přípravku. Č ISTIČ KUČHYNĚ Odmašťuje, čistí a dezinfikuje v jediném kroku. Čistič kuchyně, je určen pro odstraňování mastnoty, olejů, tuků i biologických nečistot z obkladů, dřeva, plastových povrchů (vhodný na všechny

Více

kůží R48/22: Zdraví škodlivý: nebezpečí vážného poškození zdraví při dlouhodobé expozici požíváním

kůží R48/22: Zdraví škodlivý: nebezpečí vážného poškození zdraví při dlouhodobé expozici požíváním R-věty a S-věty R-věty (jednoduché) R1: Výbušný v suchém stavu R2: Nebezpečí výbuchu při úderu, tření, ohni nebo působením jiných zdrojů zapálení R3: Velké nebezpečí výbuchu při úderu, tření, ohni nebo

Více

Granulovaný přípravek k desinfekci půdy, určený k boji proti patogenním půdním houbám, půdním háďátkům a plevelům.

Granulovaný přípravek k desinfekci půdy, určený k boji proti patogenním půdním houbám, půdním háďátkům a plevelům. Přípravek na ochranu rostlin Basamid Granulát Granulovaný přípravek k desinfekci půdy, určený k boji proti patogenním půdním houbám, půdním háďátkům a plevelům. Účinná látka: dazomet 970 g/kg t.j. 3,5-dimethyl-1,3,5-thiadiazinan-2-thion

Více

R-věty. ToxInfo Consultancy and Service Limited Partnership www.msds-europe.com Tel.: +36 70 335 8480

R-věty. ToxInfo Consultancy and Service Limited Partnership www.msds-europe.com Tel.: +36 70 335 8480 R-věty R1 - Výbušný v suchém stavu R 2 - Nebezpečí výbuchu při úderu, tření, ohni nebo působením jiných zdrojů zapálení R3 - Velké nebezpečí výbuchu při úderu, tření, ohni nebo působením jiných zdrojů

Více

Krmiva pro sumcovité ryby 2019

Krmiva pro sumcovité ryby 2019 Krmiva pro sumcovité ryby 2019 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Profesionální řada. WC NET Aktivátor septiků 16 ks. WC Net Čistič odpadů Turbo. 500 ml. WC NET Gel na ucpané odpady. 1000 ml

Profesionální řada. WC NET Aktivátor septiků 16 ks. WC Net Čistič odpadů Turbo. 500 ml. WC NET Gel na ucpané odpady. 1000 ml Profesionální řada WC NET Aktivátor septiků 16 ks Zajišťuje správné fungování septiku za pomoci mikroorganizmů, které se podílejí na rozkladných procesech. Zároveň odstraňuje zápach a snižuje počet vyvážek.

Více

1. NÁVOD NA ÚPRAVU BAZÉNOVÉ VODY 3. Před uvedení bazénu do provozu 3 Po napuštění bazénu 3 Úprava vody během sezóny 3 Dopouštění nové vody do bazénu 4

1. NÁVOD NA ÚPRAVU BAZÉNOVÉ VODY 3. Před uvedení bazénu do provozu 3 Po napuštění bazénu 3 Úprava vody během sezóny 3 Dopouštění nové vody do bazénu 4 Obsah 1. NÁVOD NA ÚPRAVU BAZÉNOVÉ VODY 3 Před uvedení bazénu do provozu 3 Po napuštění bazénu 3 Úprava vody během sezóny 3 Dopouštění nové vody do bazénu 4 2. PŘECHOD Z CHLÓRU NA GUAA 5 3. MOŽNÉ PROBLÉMY

Více

Telata SANO KONCEPT VÝŽIVY SKOT

Telata SANO KONCEPT VÝŽIVY SKOT Telata SANO KONCEPT VÝŽIVY SKOT VÍTEJTE Vážený zákazníku, vážený zájemce o naše výrobky, velmi nás těší, že Vás zaujal Sano koncept výživy pro telata. Na následujících stránkách najdete důležité informace

Více

Péče o vodu: Řešení problémů - tipy, triky a podpora

Péče o vodu: Řešení problémů - tipy, triky a podpora Péče o vodu: Řešení problémů - tipy, triky a podpora Jaké jsou nejčastější problémy? Jak je ihned odstranit? Jak jim předcházet do budoucna? Jaké jsou nejčastější problémy? Zelená voda (ve vzácných případech

Více

Bezpečnostní list Strana 1 z 5

Bezpečnostní list Strana 1 z 5 Bezpečnostní list Strana 1 z 5 1. Označení látky nebo přípravku Údaje o výrobku Obchodní název: Použití: Sítotisková barva vodou ředitelná VU K potisku přírodního textilu sítotiskovou technikou. Výrobce:

Více

BIHOP K + Vysoký obsah Zn

BIHOP K + Vysoký obsah Zn BIHOP K + Vysoký obsah Zn Roztok stopových prvků, hořčíku a draslíku s kolagenními aminokyselinami Regenerační a antistresový účinek Rozsah a způsob použití: BIHOP K + je kapalný přípravek pro foliární

Více

Datum vydání : 03.09.2007 Strana : 1/7. 1.1. Chemický název látky/ WEICON Kyanoakrylátové lepidlo typy VA 20, 100, 300, 1401, 1500, 8312, 8406

Datum vydání : 03.09.2007 Strana : 1/7. 1.1. Chemický název látky/ WEICON Kyanoakrylátové lepidlo typy VA 20, 100, 300, 1401, 1500, 8312, 8406 Datum vydání : 03.09.2007 Strana : 1/7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE 1.1. Chemický název látky/ obchodní název přípravku: WEICON Kyanoakrylátové lepidlo typy VA 20, 100, 300,

Více

Společné doplňky. PH plus je přípravek na zvýšení ph bazénové vody ve formě prášku. Dávkování: 10 g/m 3 vody zvýší hodnotu ph o 0,1

Společné doplňky. PH plus je přípravek na zvýšení ph bazénové vody ve formě prášku. Dávkování: 10 g/m 3 vody zvýší hodnotu ph o 0,1 Společné doplňky PH plus je přípravek na zvýšení ph bazénové vody ve formě prášku. Dávkování: 10 g/m 3 vody zvýší hodnotu ph o 0,1 PH minus je přípravek na snížení ph bazénové vody ve formě dobře rozpustných

Více

R- a S- věty v češtině používané v bezpečnostních listech

R- a S- věty v češtině používané v bezpečnostních listech Standardní věty označující specifickou rizikovost a standardní pokyny pro bezpečné nakládání s nebezpečnými chemickými látkami a nebezpečnými chemickými přípravky Standardní věty označující specifickou

Více

KEIM-Restauro-Grund. www.novacek-fasady.cz. exteriér / interiér. Popis: Minerální restaurátorská suchá hmota s hydraulickými pojivy.

KEIM-Restauro-Grund. www.novacek-fasady.cz. exteriér / interiér. Popis: Minerální restaurátorská suchá hmota s hydraulickými pojivy. www.novacek-fasady.cz KEIM-Restauro-Grund exteriér / interiér Popis: Oblast použití: Dodávaná forma: Minerální restaurátorská suchá hmota s hydraulickými pojivy. KEIM-Restauro-Grund je náhrada přírodního

Více

ZÁRUKA 36 měsíců TOPNÁ TĚLESA S TERMOSTATEM 25-350 W

ZÁRUKA 36 měsíců TOPNÁ TĚLESA S TERMOSTATEM 25-350 W 25-350 W TOPNÁ TĚLESA S TERMOSTATEM Celoponorné topné těleso s termostatem, který udržuje teplotu v toleranci ±1 C. Vhodné pro sladkou i mořskou vodu, jednoduché a přesné nastavení teploty, teplotní rozsah

Více

Na jakém principu BROILACT funguje?

Na jakém principu BROILACT funguje? manuál produktu 1 Co je BROILACT? BROILACT byl vyvinut selekcí bakterií získaných ze střeva jediné, zdravé, dospělé nosnice prosté specifických patogenů a ostatních nežádoucích bakterií. Jedná se tedy

Více

2. Informace o složení přípravku Výrobek obsahuje tyto nebezpečné látky:

2. Informace o složení přípravku Výrobek obsahuje tyto nebezpečné látky: Strana 1 (celkem 5) Strana 1 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Larrin na rez a vodní kámen (s rozprašovačem) Číslo výrobku: 01246 Číslo

Více

KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY

KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY 2019 KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Zvyšuje obranyschopnost Vysoká stravitelnost DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE

Více

Krmiva pro kaprovité ryby 2018

Krmiva pro kaprovité ryby 2018 Krmiva pro kaprovité ryby 2018 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovocí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

Curzate M wp Talendo Tanos 50 wg

Curzate M wp Talendo Tanos 50 wg Curzate M wp Talendo Tanos 50 wg Fungicidy firmy DuPont k ochraně révy vinné Curzate M wp Osvědčený a spolehlivý kombinovaný fungicid proti plísni révy Účiné látky: cymoxanil 4,5 % + mancozeb 68 % Přednosti

Více

KAPITOLA IZOLACE SPOJŮ

KAPITOLA IZOLACE SPOJŮ NÁVOD K POUŽITÍ DVOUSLOŽKOVÉ PUR PĚNY na bázi systému BAYTHERM VP.PU.27.HK04R Po montáží spojů STAR PIPE (včetně skládacích ohybů a odboček T) je nutno provést jejich izolaci pomocí polyuretanové pěny.

Více

FitLine All-in-1000 Plus

FitLine All-in-1000 Plus Probiotický - nové heslo? Mluvíme-li dnes o jogurtu a jiných kysaných mléčných výrobcích, nesmí chybět pojem probiotický. Ale co toto slovo vlastně znamená? Probiotica ( probiotický ) = pro život - jsou

Více

Návnady pro rybaření 2019

Návnady pro rybaření 2019 Návnady pro rybaření 2019 Potápivé krmivo Vysoce lákavá návnada Plovoucí krmivo Vnadidlo POLOPLOVOUCÍ krmivo Stabilní ve vodě Krmná peleta OBSAHUJE ASTAXANThin Chytací peleta DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE

Více

Ošetření vína. Ošetření moštu Kvašení Ošetření mladého vína Úprava tříslovin a chuti Stabilizace Další produkty

Ošetření vína. Ošetření moštu Kvašení Ošetření mladého vína Úprava tříslovin a chuti Stabilizace Další produkty Ošetření vína Ošetření moštu Kvašení Ošetření mladého vína Úprava tříslovin a chuti Další produkty Vulcasulph L Forte Vulcasulph L Forte,(NH 4 ) 2 S 2 O 5, je 70%ní roztok amoniumbisulfitu a je používán

Více

DANDRUFF. control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku. Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí

DANDRUFF. control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku. Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí DANDRUFF control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku Pro zdravou vlasovou pokožku bez lupů Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí Představujeme CAVIAR CLINICAL DANDRUFF CONTROL

Více

Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18

Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18 Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18 Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Nové Premixy a SUROVINY Vylepšený premix ve všech krmivech Coppens: BIO-MOS

Více

Protipožární tmel na bázi vermiculitgrafitu a polyvinylacetátového zhášedla. Komponenty: grafit, hydroxid hlinitý, oxidethanol, voda

Protipožární tmel na bázi vermiculitgrafitu a polyvinylacetátového zhášedla. Komponenty: grafit, hydroxid hlinitý, oxidethanol, voda 1/5 1 Identifikace látky: Detaily o produktu: Obchodní název: List č.: 007 Popis : Protipožární tmel na bázi vermiculitgrafitu a polyvinylacetátového zhášedla. Komponenty: grafit, hydroxid hlinitý, oxidethanol,

Více

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů Vysoce efektivní a ekonomické složení produktů Pro čisticí prostředky Kärcher jsou používány vysoce kvalitní suroviny. Díky tomu je možné používat produkty ve velmi malém dávkování, při kterém se šetří

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Varybond High Temperature Bearing

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Varybond High Temperature Bearing Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Nedoporučované způsoby použití Jen pro

Více

CENÍK platný od

CENÍK platný od 1., www.postovni-schranky-dols.cz DIČ CZ25391941 CENÍK platný od 1.3.2017 ( CENY UVEDENY BEZ DPH ) 2. VŠEOBECNÉ INFORMACE : Dodací a platební podmínky : Dodací a platební podmínky jsou uváděny v kupní

Více

Pachová oplocenka k redukci a zamezení dopravních nehod způsobených zvěří pro ochranu zvěře i člověka, je testována a doporučována společností ADAC.

Pachová oplocenka k redukci a zamezení dopravních nehod způsobených zvěří pro ochranu zvěře i člověka, je testována a doporučována společností ADAC. koncentrát koncentrát Pachová oplocenka Pachová oplocenka k redukci a zamezení dopravních nehod způsobených zvěří pro ochranu zvěře i člověka, je testována a doporučována společností ADAC. Čistič Čistič

Více

ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO...

ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO... pro komplexní regeneraci ZDRAVÝ ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO... 25. 4. 2004 Praha, hotel Pyramida Ing. Helena Kacerovská Směs bylin ALOE VERA = ALOE BARBADENSIS - 92 % PANAX GINSENG (všehoj

Více

Čištění a dezinfekce zásobníků utěrek

Čištění a dezinfekce zásobníků utěrek Čištění a dezinfekce zásobníků utěrek Petr Havlíček Brand Manager BODE Disinfectants BODE SCIENCE CENTER. Výzkumem k prevenci infekcí Komise pro dezinfekční prostředky ve Svazu pro aplikovanou hygienu

Více

Krmiva pro sumcovité ryby 2018

Krmiva pro sumcovité ryby 2018 Krmiva pro sumcovité ryby 2018 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

IVASANSpray. IVASANPets. novágeneracedezinfekcních prípravkůurcenýchpro chovateleajejichmazlícky

IVASANSpray. IVASANPets. novágeneracedezinfekcních prípravkůurcenýchpro chovateleajejichmazlícky IVASANSpray a IVASANPets novágeneracedezinfekcních prípravkůurcenýchpro chovateleajejichmazlícky Určeno k dezinfekci povrchů, ploch a předmětů Účel použití typ 3: Koncentrovaný kapalný dezinfekční prostředek

Více

Rediar. Efektivní podpora při řešení trávicích problémů u telat FARM-O-SAN - PŘEŽVÝKAVCI

Rediar. Efektivní podpora při řešení trávicích problémů u telat FARM-O-SAN - PŘEŽVÝKAVCI Rediar Efektivní podpora při řešení trávicích problémů u telat REDIAR JE Vysoký obsah vitaminů A, D a E Obohaceno probiotiky Vysoký obsah elektrolytů a glukózy Snadná aplikace rychle a snadno rozpustný

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Název výrobku: Rychlotuhnoucí podsyp FERMACELL

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Název výrobku: Rychlotuhnoucí podsyp FERMACELL Datum vydání: 16.10.2006 Datum revize: 30.06.2012 Strana: 1/6 1. Identifikace látky, přípravku, výrobce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace přípravku: Rychlotuhnoucí podsyp

Více

Všechno pro zdravé jezírko Jezírková lékárna

Všechno pro zdravé jezírko Jezírková lékárna Všechno pro zdravé jezírko Jezírková lékárna ..všechno..všechno pro Jezírková ekologie Vaše Okolní faktory 4 Obsah živin ve vodě 5 Test vody Zdraví jezírka 8 Kvalita vody 10 Test vody 12 Problémy s vodou

Více

Aleš Blaška. Katalog 2013

Aleš Blaška. Katalog 2013 Katalog 2013 Kompletní produktová řada Gebo Liquid utěsňovací přípravky pro plynové ohřívače, topné soustavy a kotle Liquid Micro vhodný k utěsnění u plynových ohřívačů při ztrátě 10 l vody za den Strana

Více

Video Jak si vytvořit samočistící fasádu (

Video Jak si vytvořit samočistící fasádu ( POPIS VÝROBKU: Jedná se o velmi účinný funkční minerální nátěr pro ochranu povrchů staveb, který funguje na bázi fyzikálního jevu zvaného fotokatalýza. Nátěrová vrstva je aktivována ultrafialovou složkou

Více

Pěsticí kosmetika Dermaton

Pěsticí kosmetika Dermaton Pěsticí kosmetika Dermaton Dermaton oil» pro každodenní ošetřování suché a normální pokožky» zklidňuje a obnovuje pokožku po vystavení nepříznivým vlivům» tlumí bolest při zčervenání pokožky» odstraňuje

Více

Nebezpečí infekce. Zpracoval: Ondráček Zdeněk 2008

Nebezpečí infekce. Zpracoval: Ondráček Zdeněk 2008 Zpracoval: Ondráček Zdeněk 2008 Infekce je proces, při kterém se choroboplodné mikroorganismy (bakterie, viry, paraziti) dostávají do styku s hostitelským makroorganismem a vyvolávají jeho onemocnění.

Více

SikaQuick 506 FerroGard

SikaQuick 506 FerroGard Malta pro rychlé opravy s integrovanou ochranou výztuže Technický list SikaQuick 506 FerroGard/ strana 1/5 SikaQuick 506 FerroGard Druh 1-komponentní rychle tvrdnoucí modifikovaná cementová malta s integrovanou

Více

V rozvojových zemích zemře ročně 1,6 miliónu dětí v důsledku nozokomiálních nákaz. Zdroj: Světová zdravotnická organizace

V rozvojových zemích zemře ročně 1,6 miliónu dětí v důsledku nozokomiálních nákaz. Zdroj: Světová zdravotnická organizace V rozvojových zemích zemře ročně 1,6 miliónu dětí v důsledku nozokomiálních nákaz. Zdroj: Světová zdravotnická organizace Celosvětově je každý 4. až 20. pacient nakažen nozokomiální infekcí 1) V každém

Více

Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek. Využijte maximum díky pufrování

Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek. Využijte maximum díky pufrování Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek Využijte maximum díky pufrování Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem kvalita.

Více

INOVATIVNÍ ŘEŠENÍ PŘI ZJIŠŤOVÁNÍ A ODSTRAŇOVÁNÍ BIOFILMŮ VÝROBEK ŠETRNÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ

INOVATIVNÍ ŘEŠENÍ PŘI ZJIŠŤOVÁNÍ A ODSTRAŇOVÁNÍ BIOFILMŮ VÝROBEK ŠETRNÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ INOVATIVNÍ ŘEŠENÍ PŘI ZJIŠŤOVÁNÍ A ODSTRAŇOVÁNÍ BIOFILMŮ VÝROBEK ŠETRNÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ INOVATIVNÍ ŘEŠENÍ PŘI ZJIŠŤOVÁNÍ A ODSTRAŇOVÁNÍ BIOFILMŮ Konečné řešení komplexního problému V potravinářském

Více

Krmiva pro odchov lososa 2017

Krmiva pro odchov lososa 2017 Krmiva pro odchov lososa 2017 Potápivé krmivo Vyvinuto pro recirkulační systémy - RAS Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

POKON ZELENÉ RASTLINY

POKON ZELENÉ RASTLINY Datum vydání: 24/10/2007 POKON ZELENÉ RASTLINY tyčinky Strana 1 (celkem 5) 1. Identifikace látky/přípravku a společnosti 1.1 Identifikace přípravku POKON ZELENÉ RASTLINY tyčinky Číslo zboží T151 1.2 Použití

Více

Materiály 1. ročník učebních oborů, maturitních oborů ON, BE. Bez příloh. Identifikační údaje školy

Materiály 1. ročník učebních oborů, maturitních oborů ON, BE. Bez příloh. Identifikační údaje školy Identifikační údaje školy Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Bratislavská 2166, 407 47 Varnsdorf, IČO: 18383874 www.vosassvdf.cz, tel. +420412372632 Číslo projektu Název

Více

Intumex AN. Intumex AN. Strana: 1/5 Bezpečnostní list Dle Nařízení (ES) 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 03.12.2007 Datum revize: 02.01.

Intumex AN. Intumex AN. Strana: 1/5 Bezpečnostní list Dle Nařízení (ES) 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 03.12.2007 Datum revize: 02.01. 1/5 1 Identifikace látky: Detaily o produktu: Obchodní název: List č.: 006 Popis: Vodou ředitelný přípravek na bázi akrylových polymerů s anorganickými plnidly. Doporučené použití látky / přípravku: Protipožání

Více