PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO"

Transkript

1 PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO

2

3 LEPŠÍ NEBO NEJLEPŠÍ JE TO VAŠE VOLBA ŘADA PROFI ŘADA PROFI vše, co uživatel profesionál potřebuje. Úspěšnou produktová řada od Hobartu můžete nalézt všude tam, kde jsou požadovány ty nejvyšší standardy na čistotu. Spojuje účinnou techniku oplachu s naprostou uživatelskou příjemností a nízkými provozními náklady. Početné varianty vybavení posouvají řadu PROFI do kategorie dokonale vhodného řešení mytí nádobí pro jakýkoli druh podniku. ŘADA PREMAX Modely řady PREMAX jsou dokonalé pro uživatele, kteří potřebují vyšší úroveň profesionality. Protože PREMAX vytváří standardy ve všech oblastech: minimální provozní náklady a ohromující uživatelskou příjemnost, spojenou s maximálním výkonem. PREMAX je ta nejhospodárnější a nejinovativnější řada mycích strojů na trhu. Nádavkem k charakteristice řady PROFI, PREMAX vyhrává nad uživateli svými unikátními vlastnosti a je ideálním partnerem pro ty nejvyšší standardy v dokonalém provozu EXKLUZIVNĚ V ŘADĚ PREMAX Ty nejexkluzivnější funkce a prvky řady PREMAX jsou v tomto prospektu označeny tímto písmem na zlatém pozadí.

4 PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO NABÍZÍME TO NEJLEPŠÍ ŘEŠENÍ Čisté a nablýskané sklo je vizitkou Vašeho podniku a jeden z prvních dojmů, které o něm Váš host získá. Všechny mycí stroje na sklo HOBART prošly tímto testem se zdviženou vlajkou aniž by se sklenice musely leštit ručně. Navíc inovativní technologie Vám nabízí větší pohodlí a hospodárnost. Pouze u značky HOBART vlastní aktivní sušení, model GCP PREMAX žádné ruční leštění skla Pouze u značky HOBART- otevírání dvířek bez úniku páry Integrované zařízené na obrácenou osmózu RO-I dává ručnímu leštění sbohem S HOBARTem máte možnost vyndávat z myčky studené čisté a lesklé sklenice Vzhledem ke spotřebě pouhých 1,9 l čerstvé vody na jedno umytí jsou myčky na sklo HOBART jedny z nejúspornějších svého druhu. Díky našim mycím strojům na sklo vřadách PREMAX a PROFI Vám můžeme nabídnout dokonalé řešení Vašich požadavků. Navíc, máme také produkty na úpravu vody, které jsou na míru šité Vaší myčce a dokonalé mycí a oplachové prostředky pro optimální a dlouho trvající mycí výsledky a dlouhou životnost samotné myčky. Náš obsáhlý program s koši a doplňky Vás zásobí tím správným košem na každý typ sklenice.

5

6 PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO NAŠE MODELY: PREMAX GCP*: Kompaktní model pro sofistikované potřeby a usnadnění používání. PREMAX GCP je první myčka skla na světě, která vydává zcela suché sklenice. Se spotřebou 1,9 l čerstvé vody na jedno umytí se řadí na 1.místo v hospodárnosti na trhu. Po otevření dvířek neuniká žádná pára. Rozměry koše: 400x400 mm, kompletní instalační výška 700 mm. PREMAX GP: Prémiový model s maximální kapacitou. Ideální pro bary a obslužné pulty před hosty, jelikož za provozu neunikají žádné. Rozměry koše: 500x500 mm. PROFI GC*: Menší model pro profesionální využití v barech, restauracích a hotelích. Se spotřebou 1,9 lčerstvé vody na jedno umytí seřadí na 1.místo v hospodárnosti na trhu. Rozměry koše: 400x400 mm, kompletní instalační výška 700 mm. PROFI GX LOW BODY: Dokonalé řešení pro velkou kapacitu mytí, ale s malou výškou pod barovým pultem. Rozměry koše: 500x500 mm, kompletní instalační výška 700 mm. PROFI GX : Velký model pro profesionální využití v barech, restauracích a hotelích. Velká kapacita, rozměry koše: 500x500 mm. Podrobnosti dále v textu a přehledu technických údajů. * K dostání od

7 HOSPODÁRNOST: AKTIVNÍ SCHNUTÍ Ruční utírání sklenic je velmi časově náročné a pracné. Tato činnost s sebou také nese vyšší riziko rozbití a s tím spojenými náklady, stejně jako nebezpečí poranění. Myčka PREMAX GCP je první profesionální myčka na sklo na trhu s integrovaným AKTIVNÍM SUŠENÍM. Suchý, teplý vzduch spojený s inovativním systémem proudění vzduchu odstraňuje vlhkost ze sklenic a odvádí ji z mycí komory. Sklenice již nemusí být pulírovány ručně. Integrované AKTIVNÍ SUŠENÍ se stará o schnutí vašich sklenic, chrání vaše zaměstnance a brání zbytečným vícenákladům DVOUKOŠOVÝ SYSTÉM Hotely, kavárny a bistra s velkým obratem snídaňového a kávového nádobí často myjí koše, které obsahují jen kávové šálky. To znamená, že myčka není vytížená na 100%. Díky inteligentnímu dvoukošovému systému HOBART můžete mýt naráz dva mycí koše v jednom mycím programu. Jeden koš s šálky vespod a současně, aby se využila úplně síla spodního mycího ramene, a druhý koš s šálky a příbory nad ním. Horní koš se zakládá do středových vodících lišt a využívá plně výkonu horního mycího ramene. Díky optimálnímu využití kapacity mycího prostoru je možné snížit spotřebu vody, energie a mycího plus oplachového prostředku o 50 % v porovnání s běžným využitím. INTELIGENTNÍ KONTROLA MYCÍHO ROZTOKU Úroveň znečištění mycího roztoku závisí na denně se měnícímu menu, jídlech, kteří si hosté vyberou a na denní době. Běžné myčky nejsou schopné přizpůsobit své programy podle skutečného znečištění stroje. Obvykle používají maximální množství oplachové vody, pro zajištění dostatečné regenerace mycího roztoku. Ve výsledku používají více vody, než ve skutečnosti potřebují. Inteligentní systém kontroly mycího roztoku HOBART průběžně měří kvalitu mycího roztoku a udržuje množství oplachové vody na minimu, nutném pro zajištění zcela hygienického mycího výsledku. To snižuje množství čerstvé vody použité na jeden oplach až na 2.0 l. Inteligentní systém kontroly mycího roztoku HOBART může uspořit až 20 % chemie, vody a energie.

8 PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO MYCÍ VÝSLEDEK: GLASS SHINE - základní mycí program Nové sklenice mají často ochrannou vrstvu, kterou nelze smýt během klasického mycího programu to vede ke špatným výsledkům jak při oplachu, tak sušení. Navíc sklenice, stejně jako porcelán, podléhají snadno vytváření úporných usazenin a zabarvení (např. škroby, minerály, někdy dokonce nečistoty z jídel), které také nelze odstranit během normálního mytí v myčce. Pro dosažení dokonalých výsledků je nutné sklenice a porcelán čas od času renovovat. Speciální program GLASS SHINE toto zvládne automaticky. GLASS SHINE zlepšuje výsledky, přičemž eliminuje nepříjemné ztráty času při ručním čištění. Integrovaný systém s reverzní osmózou Voda s velkým podílem minerálů zanechává nepřitažlivé zbytky na skle během a po schnutí a sklo se potom musí ručně leštit, což je práce časově náročná, nese s sebou riziko rozbití a ohrožení hygieny. Zařízení na úpravu vody s názveml HYDROLINE PURE RO-I (přísl. za příplatek) na principu obrácené osmózy odstraňuje z vody všechny minerály, které způsobují tyto problémy a dodává do myčky vyčištěnou čirou vodu. Sklenice vychází z myčky zářivě čisté a ruční leštění se stává otázkou minulosti. Modulární zásuvková konstrukce umožňuje používat RO-I pro všechny mycí stroje na sklo jako integrovanou součást-ať už umístěnou pod myčkou nebo vedle ní. HYDROLINE PURE RO-I systém na demineralizaci vody nabízí mycí výsledky beze skvrn, spojené s nenáročnou, flexibilní a prostorově úspornou instalací. GENIUS-X² - systém jemných sít Neustále čistý mycí roztok, to je klíčový požadavek pro optimální mycí výsledek, s menší spotřebou vody a chemických prostředků. V této další generaci systému jemných sít GENIUS-X voda prochází průběžně systémem sít a filtrů. Během mycí fáze se většina nečistot odstraní v prvním kroku odčerpávání. Jakékoli zbývající částice zůstávají ve filtru a poté se odstraní v druhém kroku odčerpávání, přesně před oplachovou fází programu. Podle modelu myčky se objem vody v tanku nahradí 1.9 litry, nebo 2,0 litry čerstvé horké oplachové vody. Tato optimální regenerace zajišťuje dokonalý mycí výsledek. Systém jemných sít se čistí během fáze odčerpávání. GENIUS-X pomáhá snižovat spotřebu mycího prostředku až o 30 %. Oplach s 1.9 l vody Hlavní úlohou oplachu čerstvou vodou je smýt mycí prostředek z mytého nádobí. Způsob, jakým je čerstvá voda distribuována, určuje kolik vody se na oplach použije. Oplachový systém má speciálně tvarované precizní trysky a optimalizuje distribuci vody, takže myčky PREMAX GCP a PROFI GC spotřebují jen 1.9 litru vody na program. Spotřebu vody, chemie a energie můžete tak snížit až o 35%.

9

10 PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO MYCÍ VÝSLEDEK: Oplach AQUA-PLUS Oplachování vyšších sklenic nebo skla s komplikovaným tvarem klade velké nároky na konečný oplach. Naše myčky mají speciální program AQUA-PLUS, při kterém oplach probíhá se zvýšeným objemem čerstvé vody. Oplach HOT & COLD Nádobí a sklenice na sklo mají vycházet z myčky suché, pivní sklenice a sklo na nealko nejlépe studené. S přepínatelným oplachem HOT & COLD je obojí možné. Můžete zvolit mezi teplým a studeným oplachem kdykoli a bez čekání. Studený oplach znamená, že se sklenice opláchnou studenou vodou hned po teplé mycí fázi programu. Sklenice jsou připravené k použití hned po skončení mycího programu. Pivo si zachová hustou pěnu delší dobu. Oplach teplou vodou zlepšuje vlastní schnutí skla. Mycí stroje na sklo s funkcí HOT & COLD zlepšují pružnost práce a současně snižují provozní náklady. Oplachovéčerpadlo ACCURINSE Zajištění konstantní teploty a objemu studené vody pro oplach je základem pro dosažení nejen čistého, ale také hygienického stolního nádobí. Oplachové čerpadlo ACCURINSE průběžně distribuuje konstantní množství čerstvé vody přes myté nádobí. Objem vody je zcela nezávislý na tlaku vody vřadu a tak se předchází směšování se studenou vodou. Podle zvoleného mycího dodává systém ACCURINSE přesně 2.5 litru čerstvé vody o teplotě minimálně 65 C, a to v každém programu, pro zajištění dokonalých hygienických standardů. Oplachové čerpadlo ACCURINSE šetří až 30 % vody, energie a chemických prostředků. Topné těleso ECOTHERM Stále udržovaná vysoká teplota mytí dostává maximální mycí výkon z mycího roztoku. Výzkum společnosti HOBART zjistil, že vyšší mycí teplota optimalizuje účinnost mycího prostředku. ECOTHERM zajišťuje konstantních 55 C dokonce i v nepřetržitém provozu. Teplo navíc pohlcené nádobím v myčce také vylepšuje výsledek sušení.

11 MYCÍ VÝSLEDEK: Kontrola polohy síta tanku Čistý mycí roztok a přesné dávkování mycího prostředku jsou klíčovými faktory pro dosažení čistého a hygienického mycího výsledku. Účinný filtrační systém je zbytečný, pokud není na správném místě. Kontrola polohy síta PROOF má spínač, který je propojen s inteligentní kontrolní jednotkou VISIOTRONIC a kontroluje správné nasazení sít v opačném případě znemožní spuštění mycího programu. OBSLUHA: Otevírání dveří VAPOSTOP Při otevírání běžných mycích strojů na sklo uniká z prostoru dveří horká pára. Systém VAPOSTOP v řadě PREMAX odsává vlhkostí nasycený vzduch prostřednictvím vícestupňové ventilace. Díky tomuto odtahu je účinně zabráněno úniku páry, takže vyjímání nádobí z myčky je pro personál mnohem jednodušší a hosté na baru nejsou rušeni unikající parou. Prolínání vlhkosti do místnosti je oproti ostatním typům mycím strojů o 45% nižší. Širokoúhlé trysky FAN Účinnost mytí z velké části závisí na distribuci mycího roztoku a zabránění vzniku hluchým míst. Ostřikový úhel a přesnost mycí trysky jsou základními faktory pro dosažení správné mycí síly a patentované širokoúhlé trysky FAN zajišťují podstatně širší a preciznější ostřikový úhel. V porovnání s běžnými mycími systémy rozvádějí mycí roztok účinněji, rovnoměrněji po celém koši, zabraňují hluchým místům, obzvláště v rozích. Inteligentní ovládací jednotka VISIOTRONIC Ovládací panel musí uživateli zobrazit základní informace, jako stav programu nebo varování, okamžitě a přehledně. Další informace o probíhajícím mycím programu, teplotě nebo provozní údaje musí být dostupné snadno a rychle. Ovládání VISIOTRONIC uspokojí všechny tyto požadavky. Veškeré nutné informace se objevují na velkém displeji, jak ve formě textů, tak v symbolech. Displej je aktivován snímáním pohybu a deaktivován, když se obsluha vzdálí od myčky. Tlačítko START je neustále podsvícené a používá barevné rozlišení k označení aktuálního stavu programu. Inteligentní ovládací panel VISIOTRONIC zajišťuje jednoduché a intuitivní ovládání vaší myčky HOBART.

12 PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO MYCÍ VÝSLEDEK: Zobrazení zbývajícíhočasu Tlačítko START slouží také jako ukazatel času zbývajícího do konce programu a zobrazení jeho aktuálního stavu. Čtyři dílky tlačítka se zabarvují po směru hodinových ručiček. Dokonce i v pracovních špičkách si může personál urovnat priority a díky přehledu pracovat efektivněji. I čas zbývající do konce sušení ENERGETIC se také zobrazuje na displeji, CLIP-IN mycí a oplachová ramena Zdokonalili jsme náš snadný způsob vyjímání mycích a oplachových ramen. Nyní stačí jen jednou rukou vytáhnout obě ramena z mycí komory, díky zaklapávacímu uzávěru - systém CLIP-IN. Po vyčištění lze vrátit ramena na místo bez použití jakéhokoli nářadí, snadno a rychle. Hygienický program INTENSIVE Špinavá myčka nemůže produkovat čisté nádobí. Současně se postupem času mohou uvnitř ukládat částice nečistot, škrobů a někdy také vodní kámen, což může vést k množení bakterií a špatnému hygienickému stavu myčky. Spolu se speciálně tvarovanými čistícími tabletami HOBART INTENSIVE pomáhá hygienický program účinně odstraňovat tyto usazeniny z mycího tanku a komory a zanechává myčku vyčištěnou a s čerstvou vůní. Integrovaný změkčovač vody Vodní kámen je často zodpovědný za vytváření usazenin na součástkách myčky, na bojleru a topných tělesech, přičemž snižuje účinnost a výkonnost mycího prostředku, zvyšuje provozní náklady a způsobuje poruchy. Myčky mohou být vybaveny vestavěným změkčovačem vody. Automatické změkčování vody zajišťuje hladký provoz myčky. Stará se i efektivní ochranu myčky a obzvláště topných těles v bojleru a zabraňuje vytváření vodního kamene.

13

14 PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO OBSLUHA: SPOLEHLIVOST & FLEXIBILITA Ukazatel zásoby chemie Integrovaný ukazatel stavu chemie neustále kontroluje stav zásob chemických prostředků jak v zásobnících v myčce, tak i v externích nádobách (kanystrech). Upozorňuje na to, že je čas doplnit mycí nebo oplachový prostředek a tak zajišťuje hladký provoz myčky bez prostojů a dlouhodobě efektivní mycí výsledky. Tichý rozběh SOFT START V barech a bistrech jsou mycí stroje na sklo nebo nádobí často umístěny v obslužném pultu, blízko hostů. Pomalý rozběh komponentů u mycích strojů HOBART výrazně snižuje emise hluku. Navíc zabraňuje rozbití skla a prodlužuje životnost myčky díky ochraně jejích součástek. Vyvážená samozavírací dvířka Hydraulické pohlcovače nárazu poskytují pružinám zavírání dveří jemné otevírání a tiché zavírání. Vylisované vodící drážky pro zavážení koše přímo ve dvířkách usnadňují zakládání a vykládání nádobí pro obsluhu, a to ze všech stran. Zaručená kvalita Profesionální mycí stroj provede za svůj život až 85,000 programů. Spolehlivost strojů HOBART není žádná náhoda: naše myčky jsou opakovaně vystavovány každodenním požadavkům, v zájmu zajištění výkonu po progresivním použití. Například dvířka otevíráme a zavíráme více než 100,000 krát. Odpadníčerpadlo Odpadní čerpadlo, součást standardní výbavy myčky, odčerpává špinavou vodu do jakéhokoli odpadu do maximální výšky 1 m. Multi -Phasing (230/400 V) Flexibilní zapojení umožňuje připojit jednu a tu samou myčku na napětí buď 230 V nebo 400 V. Podle místních podmínek lze přehodit napětí kdykoli jednoduchým přepojením. INSTALAČNÍ VÝŠKA COMPACT Instalační výška pod bary a stoly je často velmi nízká. HOBART nabízí řešení svými modely PREMAX GCP, PROFI GC a PROFI GXC : S instalační výškou pouhých 700 mm se tyto myčky vejdou pod kterýkoli bar.

15

16 PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO VÝKRESY: (1) Ohebná odpadní hadice (2) přívod čerstvé vody (3) napájecí kabel, (4) hadička mycího prostředku a), (5) hadička oplachového prostředku a) a) Pro myčky s externími zásobníky chemie

17 VÝBAVA: MODEL HOSPODÁRNOST ACTIVE sušení Inteligentní kontrola mycí vody Dvoukošový systém MYCÍ VÝSLEDEK Základní mycí program GLASS SHINE Systém jemných sít GENIUS-X Integrovaná reverzní osmoza Oplach 1.9 l vody Oplach AQUA-PLUS Oplach HOT & COLD Oplach. čerpadlo ACCURINSE Topné těleso ECOTHERM Kontrola polohy síta PROOF Širokoúhlé trysky FAN OBSLUHA Otvírání dveří VAPOSTOP Inteligentní ovlád. VISIOTRONIC Ukazatel zbývajícího času Hygienický program INTENSIVE Mycí a oplach. ramena CLIP-IN Zabudovaný změkčovač vody Ukazatel zásoby chemie Tichý rozběh SOF PROTECT Spolehlivost & flexibilita Vyvážené dveře Přezkoušená kvalita Odpadní čerpadlo Multi-Phasing (230/400 V) Kompaktní instalační výška Koše ve výbavě Koš na sklo se 4 řadami Univerzální koš na sklo se 4 řadami Univerzální koš na sklo s 5 řadami standard za příplatek není k dispozici * k dispozici od

18 PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO TECHNICKÉ ÚDAJE: MODEL TRVÁNÍ PROGRAMU 1, 3 TEPLOTA v C Mycí teplota cca Oplachová teplota cca 75/120 s 60/90/120 s 60/90/120 s 75/120 s 60/90/120 s +speciální progr. +speciální progr. + speciální progr. +speciální progr. +speciální progr. KAPACITA 2 Košů/hod Sklenic/hod OBJEM TANKU SPOTŘEBA ČERSTVÉ VODY 1,9 l/ koš 2,0 l /koš 2,0 l /koš 1,9 l/koš 2,0 l/koš CELKOVÝ PŘÍKON STANDARD SNÍŽENÝ ROZMĚRY Šířka Hloubka Výška Zavážecí výška Rozměry košů 1 myčka je vybavena automatickou kontrolou mycího programu pro zajištění hygienického výsledku i při připojení na studenou vodu a se sníženým příkonem 2 teoretický výkon 3 Multiphasing možnost připojení na 230 nebo 400V, stačí přesvorkovat. * k dispozici od UCELENÝ KONCEPT PRO HYGIENICKÉ MYTÍ: ÚPRAVA VODY To správné řešení pro každou kvalitu vody: patrony pro částečné nebo úplně odsolení HYDROLINE STAR a STAR EXTRA a systémy na bází reverzní osmózy HYDROLINE PURE RO-I a RO-C zajišťují mytí beze skvrn a bez následného leštění. CHEMICKÉ PROSTŘEDKY Ty správné mycí a oplachové prostředky pro každé využití na každý druh nádobí ty pravé. Řada prostředků HYLINE.

19 SPOLEČNOST HOBART je světový lídr na trhu s mycí technikou a renomovaný výrobce varné techniky, strojů na mechanickou přípravu potravin a ekologických zařízení. Společnost byla založena v roce 1897 v městětroy, Ohio, nyní HOBART zaměstnává více než zaměstnanců po celém světě. Ve výrobním závodě v Offenburgu, v Německu, vyvíjí, vyrábí a distribuuje po celém světě mycí techniku. Zákazníci po celém světě, restaurace, hotely, jídelny, pekárny, řeznictví, supermarkety, aerolinky a zaoceánské lodě, všichni přísahají na naše inovativní produkty, které považují za hospodárné a ekologické jedničky na trhu. Jakmile se objeví na světě myčka, která bude umět mýt bez vody, bude to jistě HOBART. KRONEN Praha, spol. s r.o., Lysinská 1863/44, Praha 12 Modřany, tel.: , fax: , kronen@kronen.cz,

PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO A NÁDOBÍ

PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO A NÁDOBÍ PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO A NÁDOBÍ LEPŠÍ NEBO NEJLEPŠÍ JE TO VAŠE VOLBA ŘADA PROFI ŘADA PROFI vše, co uživatel profesionál potřebuje. Úspěšnou produktová řada od Hobartu můžete nalézt všude tam,

Více

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110 Velká síla na nejmenším prostoru Optimální mycí výsledky STR 110 vysoký výkon a flexibilita Winterhalter specialista na inovativní řešení mytí +

Více

Mycí stroje průchozí na nádobí

Mycí stroje průchozí na nádobí AM 900-10N oplachové čerpadlo,zpětný ventil Elektronické ovládání s barevnou indikací Kryt uzavřený ze všech stran Hlubokotažený tank, zaoblené rohy, samočistící program Mycí stroje průchozí na nádobí

Více

Perfektní čistota bez dodatečného leštění. Nové tankové myčky s integrovanou reverzní osmózou

Perfektní čistota bez dodatečného leštění. Nové tankové myčky s integrovanou reverzní osmózou Perfektní čistota bez dodatečného leštění Nové tankové myčky s integrovanou reverzní osmózou 2 Dokonalá čistota: Jak snadné Naplňte ta nejvyšší očekávání hostů a šetřete přitom čas i peníze Vybraná pohostinnost

Více

Přesvědčivá výkonem a komfortem obsluhy

Přesvědčivá výkonem a komfortem obsluhy Průchozí košová myčka nádobí PT-500 Přesvědčivá výkonem a komfortem obsluhy PT-500 PT-500 rozzáří všechno nádobí Pod označením PT-500 uvádí společnost Winterhalter na trh svou novou průchozí košovou myčku

Více

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce. Toto zboží nelze koupit GS V

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce. Toto zboží nelze koupit GS V Myčka GS 315(400V) Naše cena bez DPH : 130.500 Kč Naše cena s DPH : 157.905 Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce Toto zboží nelze koupit GS 315-400 V Počkejte prosím, myčka ještě není připravena k provozu.

Více

Winterhalter série GS 600. Myčky na hrnce, plechy a pracovní pomůcky Winterhalter. Dopřejte si správnou velikost

Winterhalter série GS 600. Myčky na hrnce, plechy a pracovní pomůcky Winterhalter. Dopřejte si správnou velikost Winterhalter série GS 600 Myčky na hrnce, plechy a pracovní pomůcky Winterhalter Dopřejte si správnou velikost Série GS 600 Myčky na hrnce, plechy a pracovní pomůcky Winterhalter Mytí kuchyňského nádobí

Více

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce Myčka GS 215(400V) Naše cena bez DPH : 105.000 Kč Naše cena s DPH : 127.050 Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce Toto zboží nelze koupit Varianty provedení myčky GS 215: Počkejte prosím, myčka ještě

Více

GS 640/660. +++ Myc ky na kuchyňské nádobi pro gastronomii +++

GS 640/660. +++ Myc ky na kuchyňské nádobi pro gastronomii +++ GS 640/660 +++ Myc ky na kuchyňské nádobi pro gastronomii +++ +++ Winterhalter +++ Winterhalter specialista Dodáme Vám čisté nádobí, to Vám garantujeme. Jako specialisté s desítky let trvajícími zkušenostmi,

Více

Podstolové a průchozí Myčky. Profesionální zařízení pro mytí a vaření

Podstolové a průchozí Myčky. Profesionální zařízení pro mytí a vaření Podstolové a průchozí Myčky Profesionální zařízení pro mytí a vaření power is the key Simply built to last Výrobky, které vydrží Lídr ve výrobě myček nádobí a sporáků velkého formátu pro použití v hoteliérství.

Více

GS 202/GS 215. +++ myc ky sklenic +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++

GS 202/GS 215. +++ myc ky sklenic +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++ GS 202/GS 215 +++ myc ky sklenic +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++ +++ Winterhalter +++ Váš specialista na mytí Včasná a důsledná specializace na zvláštní požadavky mytí nádobí a skla v gastronomii

Více

Myčky Brandt 2007. Myčky 2007. Výkonnost. Úspora času. Uživatelský komfort. Bezpečnost -Větší zabezpečení s - Tichý chod 45-47 db

Myčky Brandt 2007. Myčky 2007. Výkonnost. Úspora času. Uživatelský komfort. Bezpečnost -Větší zabezpečení s - Tichý chod 45-47 db Myčky Brandt 2007 Výkonnost Myčky Brandt 2007 - Dostupná ve 100% řady - 100% elektronická řada - 100% účinný program pro pánve : Úspora času - Kratší cyklus mytí - Čištění bez námahy Myčky 2007 Uživatelský

Více

MYČKY NÁDOBÍ. AquaSteam. Design Carisma. Myčky Whirlpool stále vítězí v evropských nezávislých testech, 33x byly NEJLEPŠÍ.* Myčky Green Generation

MYČKY NÁDOBÍ. AquaSteam. Design Carisma. Myčky Whirlpool stále vítězí v evropských nezávislých testech, 33x byly NEJLEPŠÍ.* Myčky Green Generation W H I R L P O O L M Y T Í AquaSteam V myčce AquaSteam 6. smysl spolupracují moderní senzory a inteligentní programy s cílem dosáhnout dokonalého umytí a věnovat tak vašemu nádobí nejvyšší možnou péči.

Více

GS 402. +++ bistro myc ka nádobí +++ +++ novy mycí standard pro bistra, snack bary +++

GS 402. +++ bistro myc ka nádobí +++ +++ novy mycí standard pro bistra, snack bary +++ GS 402 +++ bistro myc ka nádobí +++ +++ novy mycí standard pro bistra, snack bary +++ +++ Winterhalter +++ Váš specialista na mytí Včasná a důsledná specializace na zvláštní mycí požadavky v gastronomii

Více

W H I R L P O O L M Y T Í

W H I R L P O O L M Y T Í W H I R L P O O L M Y T Í AquaSteam V myčce AquaSteam 6. smysl spolupracují moderní senzory a inteligentní programy s cílem dosáhnout dokonalého umytí a věnovat tak vašemu nádobí nejvyšší možnou péči.

Více

Myčky s optimalizovaným oplachovým systémem. Myčky na černé nádobí a pracovní pomůcky. Pásové myčky a myčky s automatickým posuvem košů

Myčky s optimalizovaným oplachovým systémem. Myčky na černé nádobí a pracovní pomůcky. Pásové myčky a myčky s automatickým posuvem košů Nové úsporné modely Winterhalter Inteligentní technologie pro úsporné myčky Myčky s optimalizovaným oplachovým systémem GS 215 GS 302 / GS 315 GS 502 / GS 515 Myčky skla GS 202 ReTemp a GS 215 ReTemp Průchozí

Více

+++ winterhalter celkový program +++ winterhalter

+++ winterhalter celkový program +++ winterhalter +++ winterhalter celkový program +++ winterhalter +++ Winterhalter +++ Řešení se systémem Již mnoho let je značka Winterhalter ve svém oboru pojmem. S inovativními řešeními mytí je firma Winterhalter jedním

Více

Myčky skla. košů/hod. Myčky skla. Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30. košů/hod. Zkrácená specifikace

Myčky skla. košů/hod. Myčky skla. Dvouplášťová S, 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30. košů/hod. Zkrácená specifikace Pol. č.: Model: Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30 Projekt: SIS # AIA # Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30 košů/ hod 402119 (ZGWSIG) Myčka skla "S",

Více

GS 302/GS 315. +++ My`ćky nádobí +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++

GS 302/GS 315. +++ My`ćky nádobí +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++ GS 302/GS 315 +++ My`ćky nádobí +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++ +++ Winterhalter +++ Váš specialista na mytí Včasná a důsledná specializace na zvláštní požadavky mytí nádobí a skla v gastronomii

Více

SOUPIS ZAŘÍZENÍ GASTRO

SOUPIS ZAŘÍZENÍ GASTRO SOUPIS ZAŘÍZENÍ GASTRO Č. POPIS ks ROZMĚR ELEKTŘINA PLYN Poznámky Š H V 230V 380V 01 MYTÍ BÍLÉHO NÁDOBÍ 01.01 Pracovní stůl s dřezem 300x500 mm a baterií, drtič na odpadky atyp 1,5 1700x1200x900 mm 01.02

Více

Řada Effisilent (60cm) Myčky

Řada Effisilent (60cm) Myčky MYČKY NÁDOBÍ Řada Effisilent (60cm) Myčky Elektronika myček Effisilent Myčky Maxi displej 9programůmytí Odloženéspuštěníaž 24 hodina ukazatel zbývajícího času Intuitivní ovládání Touch control Digitální

Více

Všeobecné instrukce pro instalaci, obsluhu a údržbu

Všeobecné instrukce pro instalaci, obsluhu a údržbu Všeobecné instrukce pro instalaci, obsluhu a údržbu MYČKY NÁDOBÍ S ČELNÍM OTVÍRÁNÍM MODEL: FI 50 Obr. 1 A = přívod vody E = přívod elektrické energie D = odpadní hadice R = připojovací svorkovnice Obr.

Více

Specifikace předmětu poptávkového řízení

Specifikace předmětu poptávkového řízení Příloha č. 3 /nedílná součást Zadávací dokumentace Vybavení školní jídelny a ostatní spotřebiče pro SOŠ a SOU Zařízení Počet kusů konvektomat Elektrický dvouplášťový kotel s duplikátorem Servírovací stolek

Více

Zeleno-žlutá má sílu. Filtry MANN-FILTER pro stavební stroje

Zeleno-žlutá má sílu. Filtry MANN-FILTER pro stavební stroje Zeleno-žlutá má sílu Filtry MANN-FILTER pro stavební stroje Zaručená kvalita originálního náhradního dílu: Program výrobků MANN-FILTER pro stavební stroje: Vzduchové filtry Olejové filtry Palivové filtry

Více

Jednonádržové myčky s posuvem košů STR. Velká síla na nejmenším prostoru

Jednonádržové myčky s posuvem košů STR. Velká síla na nejmenším prostoru Jednonádržové myčky s posuvem košů STR Velká síla na nejmenším prostoru Cílená řešení mytí na míru Čistota a hygiena Koš za košem 2 V hotelovém a gastronomické oboru a rovněž ve společném stravování se

Více

Zeleno žlutá je odolná. Filtry MANN-FILTER pro zemědělské stroje

Zeleno žlutá je odolná. Filtry MANN-FILTER pro zemědělské stroje Zeleno žlutá je odolná Filtry MANN-FILTER pro zemědělské stroje Stejná výkonnost jako první den Program výrobků MANN-FILTER pro zemědělské stroje: Vzduchové filtry Olejové filtry Palivové filtry Filtry

Více

Návod k obsluze GI63315X

Návod k obsluze GI63315X CZ Návod k obsluze GI63315X Ovládací panel 8 7 1 2 3 4 5 6 1. Tlačítko Zapnout/Vypnout: slouží pro zapnutí/vypnutí přívodu energie. 2. Tlačítko Program: stiskněte tlačítko pro volbu mycího programu.

Více

WD-4S PODSTOLOVÁ MYČKA

WD-4S PODSTOLOVÁ MYČKA WD-4S PODSTOLOVÁ MYČKA PODSTOLOVÁ MYČKA WD-4S Vysoce kvalitní švédský design čistý, jednoduchý a funkční design z nerezové oceli a tvrzeného skla. Perfektní výsledky - pokaždé speciálně navržená mycí ramena

Více

Green&clean průchozí myčky

Green&clean průchozí myčky Profesionální myčky Electrolux jsou vyráběny pro zákazníky s nejvyššími nároky na výkonné, ekologické, ekonomické a ergonomické řešení mycích provozů. Kompletní sortimentní nabídka zahrnuje myčky skla,

Více

Zanussi Professional Zanussi Professional Active

Zanussi Professional Zanussi Professional Active Myčky nádobí Systém Díky systémům společnosti Zanussi Professional prošla moderní gastronomie rozsáhlým vývojem. Každý odborník v tomto oboru oceňuje tento systém jako reálnou hnací sílu vývoje, který

Více

Mycí stroje na sklo Mycí stroj na sklo GC-31 Technické provedení: Provedení: Elektronické ovládání s barevnou indikací

Mycí stroje na sklo Mycí stroj na sklo GC-31 Technické provedení: Provedení: Elektronické ovládání s barevnou indikací Mycí stroje na sklo Mycí stroj na sklo GC-31 Provedení: Elektronické ovládání s barevnou indikací, Dva programy jejichž délku lze nastavit dle teploty vtupní vody pro oplach Dvojité dveře Dveřní bezpečnostní

Více

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20

SONETTO. Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 SONETTO Vzduchové kompresory SONETTO 8-20 Alup Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma Alup Kompressoren má více než 90 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet

Více

Parní vysavač SGV 6/5 a SGV 8/5

Parní vysavač SGV 6/5 a SGV 8/5 Parní vysavač SGV 6/5 a SGV 8/5 SGV 6/5 *EU 1.092-000.0 kal. týden 17/2014 SGV 8/5 *EU 1.092-010.0 kal. týden 17/2014 Technické údaje SGV 6/5 SGV 8/5 Topný výkon (W) 3000 3000 Délka kabelu (m) 7,5 7,5

Více

Perfektní provedení a výkon až do posledního detailu

Perfektní provedení a výkon až do posledního detailu Perfektní provedení a výkon až do posledního detailu Hladina hluku 42 Myčky od firmy Küppersbusch jsou vynikající nejen díky svým mycím vlastnostem, ale mají zároveň velmi tichý provoz. Hladina hluku je

Více

Myčky nádobí. Generace E-VO

Myčky nádobí. Generace E-VO Myčky nádobí Generace E-VO FAGOR INDUSTRIAL Myčky nádobí Inovace Investice do budoucnosti 2 Generace E-VO Myčka nádobí Fagor generace EVO vychází z inovativní a revoluční myšlenky: spojit do jednoho produktu

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE Myčky nádobí VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2014 Mytí nádobí Inteligentní technologie 6. smysl vašemu nádobí přináší čistotu a lesk, po nichž toužíte. A zároveň šetří čas, který můžete věnovat jiným, oblíbenějším

Více

MYČKY NÁDOBÍ. Technologie 6. smysl. Design. Vybavení myčky

MYČKY NÁDOBÍ. Technologie 6. smysl. Design. Vybavení myčky W H I R L P O O L M Y Č K Y N Á D O B Í MYČKY NÁDOBÍ Technologie 6. smysl Ušetří vám 30 % energie, vody a času myčky nádobí se 6. smyslem automaticky měří stupeň znečištění vody a tomu přizpůsobují parametry

Více

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics. www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.cz OBSAH Úvod... 3 Technická specifikace... 4 Popis filtru... 6 Popis činnosti

Více

OBSAH VEŠKERÉ PODMÍNKY O ZÁRUCE JSOU UVEDENY V ZÁRUČNÍM LISTĚ.

OBSAH VEŠKERÉ PODMÍNKY O ZÁRUCE JSOU UVEDENY V ZÁRUČNÍM LISTĚ. MYČKA NA NÁDOBÍ CDI 2015 Návod na použití VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU! Děkujeme Vám, že jste se rozhodli pro výrobek společnosti Candy; kvalitní myčku nádobí zaručující vysoký výkon a spolehlivost. Firma Candy vyrábí

Více

Průchozí myčka nádobí

Průchozí myčka nádobí Průchozí myčka nádobí WD-7 BECAUSE WE DO CARE Každá instalace se musí stát dobrou referencí! www.wexiodisk.cz WD-7 Nová generace kombinovaných myček pro malé a středně velké kuchyně. Nikdy dříve nebylo

Více

EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ.

EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ. EcoCCore NOVÁ DIMENZE V OBLASTI ČIŠTĚNÍ A ODMAŠŤOVÁNÍ DÍLŮ www.durr.com Čištění dílů jako plnohodnotný plnohodnotný proces proces Neustále stoupající nároky na kvalitu dílů vyžadují v oblasti průmyslového

Více

Winterhalter série GS 500. Průchozí košové myčky nádobí Winterhalter. Nejlepší výkon při nejvyšší flexibilitě

Winterhalter série GS 500. Průchozí košové myčky nádobí Winterhalter. Nejlepší výkon při nejvyšší flexibilitě Winterhalter série GS 500 Průchozí košové myčky nádobí Winterhalter Nejlepší výkon při nejvyšší flexibilitě Série GS 500 průchozí košové myčky nádobí Winterhalter Série GS 500 výkonná a flexibilní Winterhalter

Více

Brněnská 30, Žďár nad Sázavou, tel./fax: , gsm: ,

Brněnská 30, Žďár nad Sázavou, tel./fax: , gsm: , www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.cz OBSAH Úvod... 3 Technická specifikace... 4 Popis filtru... 6 Popis činnosti

Více

Mistrovské dílo funkčnosti a designu

Mistrovské dílo funkčnosti a designu Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu V prodeji od září 2015 Nové Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu. Kompletní zařízení Geberit AquaClean Mera povyšuje komfort

Více

Kärcher HDC vysoký tlak z jednoho místa

Kärcher HDC vysoký tlak z jednoho místa Kärcher HDC vysoký tlak z jednoho místa Stacionární vysokotlaké čištění představuje dokonalé řešení, když je třeba používat pravidelně vysoký čisticí výkon. Pro více uživatelů v rozdílných oblastech použití

Více

Plynový konzenzační kotel Výstup: kw TRIGON XL. Kompaktní, vysoký výkon

Plynový konzenzační kotel Výstup: kw TRIGON XL. Kompaktní, vysoký výkon Plynový konzenzační kotel Výstup: 150 570 kw TRIGON XL Kompaktní, vysoký výkon TRIGON XL Flexibilní pro všech Nový standard TRIGON XL představuje významný krok kupředu v technologii vytápění. Díky extrémně

Více

ARGON GASTRONOMICKÁ HYGIENA PRODUKTOVÝ KATALOG

ARGON GASTRONOMICKÁ HYGIENA PRODUKTOVÝ KATALOG GASTRONOMICKÁ HYGIENA PRODUKTOVÝ KATALOG STROJNÍ MYTÍ NÁDOBÍ UNIVERZÁL univerzální mycí prostředek Tekutý univerzální mycí prostředek pro profesionální myčky nádobí, vhodný pro mytí všech druhů nádobí

Více

BESTSELLERS ,- NOVÝ HOME&GARDEN. FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Dlouhodobě nízká cena

BESTSELLERS ,- NOVÝ HOME&GARDEN. FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Dlouhodobě nízká cena BESTSELLERS 2017 HOME&GARDEN FC 5 Myčka podlah pro domácnosti 2v1. Myje a odsává v jednom kroku. Obj. číslo: 1.055-500.0 Plošný výkon: cca 60 m 2 na jedno naplnění nádrže Pracovní šířka: 300 mm Otáčky

Více

Koncept průchozích/zvedacích myček

Koncept průchozích/zvedacích myček Koncept průchozích/zvedacích myček BECAUSE WE DO CARE Nový zelený koncept průchozích myček šetří více než jen vodu... Wexiödisk představuje inovativní a ekologické řešení Vašeho mytí nádobí. Dnes se většina

Více

WHIRLPOOL. VESTAVNÉ Myčky nádobí

WHIRLPOOL. VESTAVNÉ Myčky nádobí WHIRLPOOL VESTAVNÉ Myčky nádobí NOVÉ MYČKY SE 6. SMYSLEM A ENERGETICKOU TŘÍDOU A++ SI OBLÍBÍTE DÍKY MNOHA UŽITEČNÝM FUNKCÍM NOVÝCH MYČEK WHIRLPOOL UŠETŘÍTE ENERGII A PERFEKTNĚ UMYJETE I SILNĚ ZNEČISTĚNÉ

Více

Myčky. Máme tu nejlepší myčku. Šetříme s ní, není slyšet a navíc šetří i životní prostředí

Myčky. Máme tu nejlepší myčku. Šetříme s ní, není slyšet a navíc šetří i životní prostředí Myčky Máme tu nejlepší myčku. Šetříme s ní, není slyšet a navíc šetří i životní prostředí MYČKY Nejúspornější a nejtišší na trhu S hlučností 42 dba ji při chodu sotva uslyšíte 42 dba HLUČNOST 130 dba ~

Více

Výrobky SC 5.800 C. Technické údaje

Výrobky SC 5.800 C. Technické údaje Výrobky SC 5.800 C Parní čistič Premium ve žluté. S tlakem páry 4,0 bar, topným výkonem 1800 W a průběžně plnitelnou nádrží na čistou vodu a funkcí VapoHydro - voda-pára a opcí žehlení. Vybavení: Dětská

Více

PRESSEINFORMATION TISKOVÁ ZPRÁVA

PRESSEINFORMATION TISKOVÁ ZPRÁVA PRESSEINFORMATION TISKOVÁ ZPRÁVA EcoCWave od Dürr Ecoclean: Špičková kvalita, nízké provozní náklady a všestranné použití při čištění dílů na bázi vodných roztoků Filderstadt / Německo, červen 2014 - Dürr

Více

Mycí stroje na nádobí s automatickým posuvem košů PROFI

Mycí stroje na nádobí s automatickým posuvem košů PROFI Mycí stroj CS-A CS-A s mono oplachem cena Kč bez DPH 301 230 výkon až 90 košů/hod CS-A s duo oplachem cena Kč bez DPH 326 090 Provedení: základní model pro doplnění Jednotanková myčka s automatickým posunem

Více

ankové myčky Nejlepší výsledky při nejkratší době mytí

ankové myčky Nejlepší výsledky při nejkratší době mytí Tankové myčky PG 8164 PG 8165 PG 8166 PG 8169 ankové myčky Nejlepší výsledky při nejkratší době mytí Více čistoty. Více lesku. Více pohodlí. Rychle a razantně proti nečistotě, šetrně k Lesknoucí se sklenice,

Více

TĚLESO KTERÉ DÝCHÁ : Inteligentní a zdravé větrání

TĚLESO KTERÉ DÝCHÁ : Inteligentní a zdravé větrání OXYGEN KČ 2014.CZ TĚLESO KTERÉ DÝCHÁ : Inteligentní a zdravé větrání Jaga Oxygen není tradiční systém ventilace, ale energeticky účinný ventilační systém. Oxygen Hybrid řešení jsou připravena pro použití

Více

BESTSELLERS 2015 2690,- 4490,- HOME&GARDEN. PARNÍ ČISTIČ SC 3 Pára nonstop. Okamžitě připravený k použití.

BESTSELLERS 2015 2690,- 4490,- HOME&GARDEN. PARNÍ ČISTIČ SC 3 Pára nonstop. Okamžitě připravený k použití. BESTSELLERS 2015 HOME&GARDEN PARNÍ MOP SC 1 Floor Kit Kompaktní parní čistič a mop v jednom. Rychle po ruce a perfektní pro průběžné čištění. Obj. číslo: 1.516-264.0 Plošný výkon: 20 m² Doba ohřevu: 3

Více

Green&clean průchozí myčky

Green&clean průchozí myčky Profesionální myčky Electrolux jsou vyráběny pro zákazníky s nejvyššími nároky na výkonné, ekologické, ekonomické a ergonomické řešení mycích provozů. Kompletní sortimentní nabídka zahrnuje myčky skla,

Více

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector.

Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. Pro každý úkol jsou zde jednotky Vector. LEHKÉ A JEDNODUCHÉ Je vašim cílem udržení stálé teploty na dlouhé vzdálenosti s maximálním užitečným zatížením a minimálním prostojem? Jednotka Vector 1350 v sobě

Více

PÁRA S KVALITOU. Parní zvlhčovač vzduchu s elektrodovým ohřevem Condair EL. Zvlhčování a odpařovací chlazení vzduchu

PÁRA S KVALITOU. Parní zvlhčovač vzduchu s elektrodovým ohřevem Condair EL. Zvlhčování a odpařovací chlazení vzduchu PÁRA S KVALITOU Parní zvlhčovač vzduchu s elektrodovým ohřevem Condair EL Zvlhčování a odpařovací chlazení vzduchu Parní zvlhčovač vzduchu s elektrodovým ohřevem Rozvod páry flexibilní hadicí Condair EL

Více

Celkový program. Celkový program

Celkový program. Celkový program Celkový program Celkový program pro hygienicky čisté nádobí 2009 / 2010 Profil společnosti Winterhalter Promyšlené a kompletní: Řešení mytí nádobí od společnosti Winterhalter Jako specialista na řešení

Více

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics. www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.cz OBSAH Úvod... 3 Technická specifikace... 4 Popis filtru... 6 Popis činnosti

Více

Mycí program Změkčovače vody

Mycí program Změkčovače vody Mycí program Změkčovače vody Myčky nádobí a skla 192 Koše plastové do myček 197 Sprchy 201 Baterie 203 Změkčovače vody 204 Testry 208 Náplně 208 191 Vysvětlivky Kávovary Distribuce Mytí Chlazení Šokery

Více

Myčky nádobí. Výjimečné inovace pro výjimečný lesk. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností.

Myčky nádobí. Výjimečné inovace pro výjimečný lesk. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností. Skupina BSH je držitelem licence k ochranné známce Siemens AG. Myčky nádobí Výjimečné inovace pro výjimečný lesk siemens-home.cz Siemens. Seznamte se s budoucností. Síla inteligentně propojených senzorů

Více

Konvektomaty. Konvektomaty Retigo Orange 172. Konvektomaty Retigo Blue 176. Regenerátory & udržovací skříň 179. Podestavby 180. konvektomaty retigo

Konvektomaty. Konvektomaty Retigo Orange 172. Konvektomaty Retigo Blue 176. Regenerátory & udržovací skříň 179. Podestavby 180. konvektomaty retigo Konvektomaty konvektomaty retigo 171 RM 600 O firmě Konvektomaty Konvektomaty Retigo Orange 172 Konvektomaty Retigo Blue 176 Regenerátory & udržovací skříň 179 Podestavby 180 Vysvětlivky Regály Myčky Vitríny

Více

KONVEKTOMATY. Konvektomaty... 249. Regenerátory... 255. Udržovací skříně... 255. Příslušenství... 256. Konvektomaty

KONVEKTOMATY. Konvektomaty... 249. Regenerátory... 255. Udržovací skříně... 255. Příslušenství... 256. Konvektomaty ... 249 Regenerátory... 255 Udržovací skříně... 255 Příslušenství... 256 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační www.rmgastro.cz www.rmgastro.pl 247 Ve zkratce: RM GASTRO VISION je generace

Více

KitchenPro. Čistější Bezpečnější Zdravější

KitchenPro. Čistější Bezpečnější Zdravější Čistější Bezpečnější Zdravější Hlavním úkolem je zajistit čistou a bezpečnou kuchyň Klíčové úkoly: Zajištění bezpečnosti potravin Zajištění bezpečnosti zaměstnanců Zvýšení produktivity Uklouznutí a pády

Více

PREMAX GP/FP EFEKTIVNÍ SPOLEHLIVÉ INOVATIVNÍ

PREMAX GP/FP EFEKTIVNÍ SPOLEHLIVÉ INOVATIVNÍ PRŮMYSLOVÉ MYTÍ NÁDOBÍ MYČKA SKLA A NÁDOBÍ PREMAX GP/FP VYROBENO V NĚMECKU Vyrobeno v Německu představovalo na dlouhou dobu synonymum jakosti a spolehlivosti v segmentu vysoce kvalitního zboží - a to platí

Více

MYCÍ PROGRAM změkčovače vody

MYCÍ PROGRAM změkčovače vody mycí program / změkčovače vody 125 O firmě MYCÍ PROGRAM změkčovače vody Myčky nádobí a skla 126 Koše plastové do myček 130 Sprchy 135 Baterie 136 Změkčovače vody 139 Testry 143 Náplně 143 Veškerá zobrazení

Více

WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA

WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA PODPULTOVÁ MYČKA WD-4S Velmi kvalitní švédský design čistý a funkční design v nerezové oceli a tvrzeném skle. Perfektní výsledky za všech okolností speciálně navržená mycí ramena

Více

Kotle - sklopné, s míchadlem (EL)

Kotle - sklopné, s míchadlem (EL) Varná zařízení řady Electrolux ThermaLine jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně. Ucelená řada

Více

komeo CENTRÁLA PRO ÚPRAVU VODY Ochranuje ž & cistí ž

komeo CENTRÁLA PRO ÚPRAVU VODY Ochranuje ž & cistí ž komeo CENTRÁLA PRO ÚPRAVU VODY Ochranuje ž & cistí ž Doma mám vodu vysoké kvality Věděli jste? Průměrně spotřebováváme 140 litrů vody denně na osobu pro vaření, hygienu a udržování domácnosti. Voda je

Více

spotřebiče s technologií 6. smysl

spotřebiče s technologií 6. smysl Ves tavné spotřebiče s technologií 6. smysl inteligence, kterou máte na konečcích svých prstů mytí nádobí MIKROVLNNÉ TROUBY trouby odsavače par chlazení inteligentní spotřebiče, které do vašich domovů

Více

SATA Čistící zařízení. Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství. Optimální čištění pistolí

SATA Čistící zařízení. Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství. Optimální čištění pistolí SATA Čistící zařízení Lakovací pistole I Systémy kelímků I Ochrana dýchacího ústrojí I Filtrační technika I Příslušenství Optimální čištění pistolí Rychlé a důkladné mezi čištění Pomocí pneumatických rychlých

Více

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev Encore Manual System Vynikající výkon lepší kontrola procesu aplikace vysoká opakovatelnost a přesnost vyšší účinnost lepší kvalita

Více

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics. www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.cz OBSAH Úvod... 3 Technická specifikace... 4 Popis filtru... 6 Popis činnosti

Více

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů Vysoce efektivní a ekonomické složení produktů Pro čisticí prostředky Kärcher jsou používány vysoce kvalitní suroviny. Díky tomu je možné používat produkty ve velmi malém dávkování, při kterém se šetří

Více

ŽEHLICÍ TECHNIKA NOVA-S-PLUS. Žehlící stůl s přisáváním/nafukováním

ŽEHLICÍ TECHNIKA NOVA-S-PLUS. Žehlící stůl s přisáváním/nafukováním ŽEHLICÍ TECHNIKA ŽEHLICÍ TECHNIKA 1 NOVA-S-PLUS Žehlící stůl s přisáváním/nafukováním TECHNICKÉ ÚDAJE NOVA-S-Plus Příkon motoru přisávání 0,60 kw Příkon mot. nafukování 0,60 kw Příkon ohřevu žehlící desky

Více

DRYPOINT M PLus. Sušení. Hospodárnost na minimálním prostoru. DRYPOINT M PLUS, řešení dva v jednom pro filtraci a sušení

DRYPOINT M PLus. Sušení. Hospodárnost na minimálním prostoru. DRYPOINT M PLUS, řešení dva v jednom pro filtraci a sušení Výrobky Beko DRYPOINT M PLus Sušení Hospodárnost na minimálním prostoru DRYPOINT M PLUS, řešení dva v jednom pro filtraci a sušení Výrobky BEKO Sušení DRYPOINT M PLUS Dva v jednom: úspěšný koncept membránových

Více

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda

Tepelná čerpadla. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. arotherm VWL vzduch/voda Tepelná čerpadla arotherm VWL vzduch/voda Vzduch jako zdroj tepla Tepelná čerpadla Vaillant arotherm

Více

Elektrické ohřívače vody. Vysoký komfort teplé vody pro Váš domov

Elektrické ohřívače vody. Vysoký komfort teplé vody pro Váš domov Elektrické ohřívače vody Vysoký komfort teplé vody pro Váš domov 2 Elektrické ohřívače vody Elektrické ohřívače vody eznamte se se všemi výhodami Všude jako doma V bytě, v domě, na chatě u jezera, v horském

Více

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody

Chytrý termostat. Vlastnosti, funkce, výhody Chytrý termostat Vlastnosti, funkce, výhody siemens.com/buildingtechnologies Chytrý termostat Siemens Termostat, který je jiný. Vyroben pro profesionální trh, pomáhá vytvářet perfektní místa. Co odlišuje

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY

VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY 1-29 7 Ještě chytřejší vaření Víme přesně, jak si vybíráte ideální sporák pro svou kuchyni. Kvalitní, krásný, chytrý a úsporný. právě taková je mica - již léta oceňovaná ve střední

Více

FilterMax F. Modulární víceučelová filtrační jednotka s integoravným předseparátorem

FilterMax F. Modulární víceučelová filtrační jednotka s integoravným předseparátorem Modulární víceučelová filtrační jednotka s integoravným předseparátorem je kompletní filtrační řešení pro celou dílnu. Díky integrovanému předseparátoru je filtr ideální pro použití s kouřem a hrubými

Více

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy Optimální vestavná hloubka Díky vestavné hloubce jen 40 cm lze košové systémy BLANCO SELECT použít téměř pro každou dřezovou skříňku. Flexibilní

Více

MYCÍ SYSTÉMY KÄRCHER

MYCÍ SYSTÉMY KÄRCHER MYCÍ SYSTÉMY KÄRCHER PROFESSIONAL Portálové mycí linky Kärcher CB 3 jednoduše, rychle a ekonomicky V oboru mytí osobních vozů je důležitá flexibilita, efektivita, rychlost a samozřejmě také perfektní výsledek.

Více

NABÍDKA. Číslo nabídky: N/290/2019 Zákazník: Datum: Termín dodání: 4-5 týdnů

NABÍDKA. Číslo nabídky: N/290/2019 Zákazník: Datum: Termín dodání: 4-5 týdnů NABÍDKA Číslo nabídky: N/290/2019 Zákazník: Datum: 28.06.2019 Termín dodání: 4-5 týdnů Záruka na kávovary je 1 rok. Podmínky této záruky jsou následující: a.) Přívodní voda musí být vždy upravena změkčovací

Více

Sklopné pánve - plynové, netlakové

Sklopné pánve - plynové, netlakové Varné kotle a pánve Electrolux ThermaLine řady THERMETIC jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně.

Více

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory MANN+HUMMEL filtry: spolehlivé a hospodárné Při výrobě stlačeného vzduchu velmi úzce spolupracují odlučovače oleje, které odstraňují olej ze vzduchu, se vzduchovými a

Více

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více

Getinge 46 DeZinfekční myčky. Always with you

Getinge 46 DeZinfekční myčky. Always with you Getinge 46 DeZinfekční myčky Always with you Jaké objemy potřebujete umýt a dezinfikovat? Jaké druhy a tvary? Modelová řada Getinge 46 nabízí přístroje a příslušenství, které dokonale vyhoví Vašim potřebám.

Více

Thermaline pánve Thermetic (S20)

Thermaline pánve Thermetic (S20) Varná zařízení řady Electrolux ThermaLine jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně. Ucelená řada

Více

HD 7/16-4 ST Technický list výrobku

HD 7/16-4 ST Technický list výrobku HD 7/16-4 ST Technický list výrobku HD 7/16-4 ST Výhody pro zákazníky Standardní příslušenství Prostorově úsporné vertikální stacionární řešení Čtyřpólový, pomalu běžící elektromotor Nasávání RM prostředku

Více

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. EXTRAKTORY EXTRAKTORY TW 300 S TW 300 Car Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí

Více

AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015

AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015 Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015 Swiss Quality CafeRomatica 855 VÍTĚZ TESTU Celostříbrný Vyhřívaná odkládací plocha pro šálky Mimořádně tichý kónický mlýnek z kalené oceli Mléčná pěna stisknutím

Více

ROVNOTLAKÉ VĚTRACÍ JEDNOTKY DUPLEX EASY

ROVNOTLAKÉ VĚTRACÍ JEDNOTKY DUPLEX EASY ROVNOTLAKÉ VĚTRACÍ JEDNOTKY DUPLEX EASY CZ Specialista na větrání a rekuperaci tepla PROČ ŘÍZENÉ VĚTRÁNÍ? Zdravé životní prostředí I v interiéru budov potřebujeme dýchat čistý vzduch. Větrací jednotka

Více

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Plynové kondenzační kotle Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Vytápění s budoucností Připraveni na budoucnost Logamax plus GB192i - nástěnný kondenzační kotel S řadou kondenzačních kotlů Buderus budete

Více

Kotle plynové- kulaté, nesklopné

Kotle plynové- kulaté, nesklopné Varné kotle a pánve Electrolux ThermaLine řady THERMETIC jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně.

Více

Myčky nádobí. Umývačky riadu

Myčky nádobí. Umývačky riadu Myčky nádobí Umývačky riadu CZ Myčky nádobí šíře 5 cm Umývačky riadu o šírke 5 cm 1LF-52 1LF-53I/IN/X/P/PN Návod k používání a nastavení programů Návod na použitie a nastavenie programov MC 1A CZ Děkujeme

Více

Přírodní geotermální energie.

Přírodní geotermální energie. Geotermální tepelné čerpadlo ROTEX Přírodní geotermální energie. ROTEX HPU ground tepelné čerpadlo využívající geotermální energii. Kompaktní, odpovědné k životnímu prostředí s vynikající účinností. Pro

Více