Kupni Smlouva. Cislo prodavajiciho: neni zadano Cislo kupujiciho: VPSKP-421-7/CJ K3

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kupni Smlouva. Cislo prodavajiciho: neni zadano Cislo kupujiciho: VPSKP-421-7/CJ-2013-9609K3"

Transkript

1 Kupni Smlouva Cislo prodavajiciho: neni zadano Cislo kupujiciho: VPSKP-421-7/CJ K3 uzavfena podle 409 a nasl. zakona., c. 513/1991 Sb. obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pravnich pfedpisu 1. Smluvni strany Kupujici: Sidlem: Zastoupena: 1C: DIG: Bankovni spojeni: Cislo uctu: Kontaktni osoba: telefon: Vyssi policejni skola MV pro kriminaini policii Ceperka 215, Opatovice nad Labem, plk. Ing. Zdenek Jedlicka, feditel skoly neni platcem ClMB Hradec Kralove /07010 Martin Sustr sustr.vpsce@gmail.com {dale jen,,kupujici") Prodavajici: Sidlem: Zastoupena: 1C: DlC: Bankovni spojeni: Cislo uctu: Kontaktni osoba: telefon: Mot art s.r.o. Velesinska 659, Praha 9 Martinem Novotnym CZ UniCredit Bank Czech Republic, a.s /2700 Martin Novotny suzuki(o>motart.cz (dale jen,,prodavajici") Smluvni strany se dohodly, ze jejich zavazkovy vztah se fidi ve smyslu ustanoveni 262 odst. 1 zakona c. 513/1991 Sb., obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu (dale jen,,obchz"), tfmto zakonem a podle 409 a nasl. Obchodni zakonik uzaviraji tuto kupni smlouvu (dale jen,,smlouva"). strana I (celkcm 5)

2 2. Pfedmet a ucel Smlouvy 2.1. Prodavajici se touto Smlouvou zavazuje, ze doda kupujicimu motocykl SUZUKI SFV 650 Gladius s upravou dvojiho fizeni pro vycvik. Podrobna specifikace motocyklu je uvedena v pfiloze c. 1, ktera tvofi samostatnou nedilnou soucast teto smlouvy. Dale se prodavajici zavazuje, ze pfevede na kupujiciho vlastnicke pravo k teto movite veci Kupujici se zavazuje, ze zbozi pfevezme a uhradi prodavajicimu za dodane zbozi smluvenou kupni cenu. 3. Doba a misto plneni 3.1. Prodavajici se zavazuje dodat kupujicimu zbozi uvedene v cl teto Smlouvy nejpozdeji do Mistem dodani zbozi je sidlo kupujiciho Vyssi policejni skola MV pro kriminalni policii, odbor Praha Ruzyne 3.3. Vlastnicke pravo ke zbozi vznika kupujicimu pfevzetim motocyklu. 4. Kupni cena 4.1. Smluvni strany se ve smyslu zakona c. 526/1990 Sb., o cenach, ve zneni pozdejsich pfedpisu, dohodly na nasledujicich kupnich cenach: CenabezDPH DPH21% Cena vcetne DPH Kc Kc Kc 4.2. Celkova kupni cena za zbozi je ve vysi ,- Kc vcetne DPH 21%. Tato kupni cena se sjednava jako nejvyse pripustna. V takto stanovene kupni cene jsou zahrnuty veskere naklady prodavajiciho souvisejici s dodanim zbozi (napf. naklady na pfestavbu, dopravu do mista plneni, clo, apod.). 5. Platebni podminky 5.1. Zaplaceni kupni ceny bude provedeno bezhotovostne po prevzeti zbozi kupujicim na zaklade prodavajicim vystaveneho dahoveho dokladu, a to na bankovni ucet uvedeny na tomto dahovem dokladu. Kupujici zaplati kupni cenu die dahoveho dokladu do 21 kalendafnich dnu ode dne doruceni dahoveho dokladu kupujicimu Za den splneni platebni povinnosti se povazuje den pfipsani kupni ceny na ucet prodavajiciho Zuctovaci dahovy doklad doruci prodavajici kupujicimu ve dvou vytiscich neprodlene, a to v den prevzeti zbozi kupujicim Zuctovaci dahovy doklad musi obsahovat zejmena vsechny nalezitosti stanovene zakonem c. 235/2004 Sb., o dani z phdane hodnoty, ve zneni pozdejsich pravnich pfedpisu Kupujici je opravnen pfed uplynutim Ihuty splatnosti vratit dahovy doklad, ktery neobsahuje pozadovane nalezitosti, neni dolozen pozadovanymi nebo uplnymi doklady, nebo obsahuje strana 2 (celkem 5)

3 nespravne cenove udaje. Prodavajici je povinen novy dahovy doklad dorucit kupujicimu do 10 dnu ode dne doruceni vraceneho dahoveho dokladu Ve vracenem dahovem dokladu musi kupujici vyznacit duvod vraceni dokladu. Prodavajici je povinen vystavit novy dahovy doklad stim, ze opravnenym vracenim dahoveho dokladu pfestava bezet puvodni Ihuta splatnosti dahoveho dokladu a bezi nova Ihuta splatnost V pfipade nedodrzeni terminu splatnosti dahoveho dokladu (faktury) vystavenou prodavajicim je tento opravnen uctovat kupujicimu urok z prodleni ve vysi 0,05 % z ceny dodavky vcetne DPH za kazdy zapocaty kalendafni den prodleni V pfipade, ze prodavajici nedodrzi termin dodani zbozi ve sjednane Ihute je kupujici opravnen uctovat prodavajicimu smluvni pokutu ve vysi 0,05 % vcetne DPH za kazdy i zapocaty kalendafni den prodleni. Smluvni pokuta je splatna do 21 dnu od jejiho vystaveni kupujicim prodavajicimu. 6. Dodaci podminky a pfedani a prevzeti zbozi 6.1. Prodavajici je povinen: dodat kupujicimu zbozi nove, nepouzite, neposkozene, odpovidajici platnym technickym, bezpecnostnim a hygienickym pfedpisum, a to vcetne dokladu, jez jsou nutne k pfevzeti a provozu zbozi; zajistit, aby dodane zbozi splhovalo pozadavky pfislusnych platnych norem a pfedpisu Jako nedilnou soucast dodavky zbozi se prodavajici zavazuje kupujicimu dodat ke zbozi doklady, jez jsou nutne k uzivani zbozi, pfejimaci a zkusebni protokoly vcetne servisniho sesitu v ceskem jazyce Kupujici ma pravo pfi pfedani zbozi na dohodnutem miste vyzkouset {vcetne zkusebni jizdy) a zkontrolovat kompletaci a uplnost dodavaneho zbozi. Nedohodnou-li se obe smluvni strany jinak, zkusebni jizda je omezena delkou 10 km. Zavady zjistene pfi zkousce, zkusebni jizde nebo chybejici polozky kompletace zbozi, budou odstraneny prodavajicim do doby vzajemne sjednane mezi obema stranami V den, ktery bude vzajemne dohodnut obema stranami, prodavajici pfeda kupujicimu zbozi v dohodnutem miste pfedani. Zastupci kupujiciho a prodavajiciho tuto skutecnost potvrdi podpisem pfedavaciho protokolu. Pfevzetim zbozi pfechazi na kupujiciho nebezpeci jeho poskozeni, ztraty nebo zniceni Datum a hodina pfedani zbozi bude dohodnuta mezi zamestnanci prodavajiciho a kupujiciho povefenym jednanim telefonicky nebo elektronicky. Za okamzik oznameni se povazuje den doruceni teto zpravy kupujicimu elektronickou cestou. 7. Zarucni podminky 7.1. Zarucni doba na motocykl se sjednava na dobu 2 roky na vyrobni vady a vady materialu a bezi od pfevzeti motocyklu kupujicim. Pokud je v dokumentaci vyrobce stanovena kratsi zarucni doba, plati ustanoveni o zaruce die pfedchozi vety tohoto clanku Smlouvy. strana 3 (celkem 5)

4 7.2. Kupujici bude uplathovat pravo na reklamaci motocyklu a odstraneni zavad v ramci zarucni doby u autorizovanych opravcu a servisu znacky Suzuki Kupujici je povinen pfi pfevzeti zbozi upozornit na jeho zjevne vady a poskozeni, tato uvest v pfedavacim protokolu, jinak nema narok na jejich bezplatne odstraneni. 8. Zanik Smlouvy Smluvni strany se dohodly na torn, ze tato Smlouva zanika vedle pfipadu stanovenych zak. c. 40/1964 Sb., obcansky zakonik, ve zneni pozdejsich pravnich pfedpisu a Obchodniho zakoniku take: 8.1. dohodou smluvnich stran spojenou se vzajemnym vyrovnanim ucelne vynalozenych nakladu splnenim vsech zavazku fadne a vcas. 9. Vyssi moc 9.1. Za okolnosti vylucujici odpovednost smluvnich stran za prodleni s plnenim smluvnich zavazku die teto Smlouvy (vyssi moc) jsou povazovany takove pfekazky, ktere nastanou nezavisle na vuli povinne smluvni strany a brani ji ve splneni jeji povinnosti z teto Smlouvy, jestlize nelze rozumne pfedpokladat, ze by povinna smluvni strana takovou prekazku nebo jeji nasledky odvratila nebo pfekonala, a dale, ze by v dobe vzniku smluvnich zavazku z teto Smlouvy vznik nebo existenci techto pfekazek pfedpokladala Za pfekazky die bodu 9.1. teto Smlouvy se vyslovne povazuji zivelne pohromy, jakakoliv embarga, obcanske valky, povstani, valecne konflikty, teroristicke utoky, nepokoje nebo epidemic. Za zivelne pohromy se zejmena povazuje pozar, uder blesku, povoden nebo zaplava, vichfice nebo krupobiti, sesuv nebo zficeni lavin, skal, zemin nebo kameni. Za okolnost vylucujici odpovednost prodavajiciho se vyslovne nepovazuje jakykoliv problem prodavajiciho s plnenim jeho subdodavatelu Nastanou-li okolnosti vylucujici odpovednost jedne ze smluvnich stran, ktere zpusobi ci mohou zpusobit podstatne zpozdeni jakehokoliv terminu podle teto Smlouvy, ci zanik nebo zruseni zavazku podle teto Smlouvy, jsou smluvni strany povinny se neprodlene o techto okolnostech vylucujicich odpovednost informovat a vstoupit do jednani ohledne reseni vznikle situace. Prodavajici ani kupujici nejsou opravnent takto vznikle situace jakkoliv zneuzit ve svuj prospech a jsou povinni v dobre vife usilovat o dosazeni pfijatelneho reseni pro obe smluvni strany v co nejkratsi dobe. V pfipade poruseni teto povinnosti spolupracovat, kteroukoli smluvni stranou, je tato smluvni strana v prodleni s plnenim svych povinnosti die teto Smlouvy V pfipade, ze nedojde k dohode smluvnich stran, terminy plneni jednotlivych povinnosti podle teto Smlouvy dotcene okolnosti vylucujici odpovednost se prodluzuji o dobu, po kterou okolnost vylucujici odpovednost trvala Ucinky okolnosti vylucujici odpovednost jsou omezeny pouze na dobu, dokud trva pfislusna pfekazka, s niz jsou tyto ucinky spojeny. strana 4 (celkem 5)

5 10. Zvlastni ujednani Pravni vztahy, jakoz i prava a povinnosti smluvnich stran nefeseni touto Smlouvou se fidi pfislusnymi ustanovenimi zakona c. 513/1991 Sb. obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pravnich pfedpisu Vsechny pravni vztahy, ktere vzniknou pfi realizaci zavazku vyplyvajicich z teto Smiouvy, se fidi pravnim fadem Ceske republiky Tuto Smlouvu Ize menit pouze pisemnym, cislovanym, oboustranne potvrzenym ujednanim, vyslovne nazvanym dodatek ke Smiouve podepsanym statutarnimi organy nebo zmocnenymi zastupci obou smluvnich stran. Jine zapisy, protokoly apod, se za zmenu Smiouvy nepovazuji. V pfipade zmeny zastupce kupujicino (zamestnance povefeneho jednanim) nebo prodavajiciho (osoba opravnena kjednani) nebude vyhotoven dodatek ke Smiouve; smluvni strana, u ktere ke zmene zastupce doslo, je povinna tuto zmenu oznamit druhe smluvni strane. Ucinnost zmeny nastava okamzikem doruceni oznameni pfislusne smluvni strane Zastupce kupujiciho muze cinit pouze ukony, ke kterym ho opravhuje tato Smlouva. Ukony jim ucinene nad takto vymezeny ramec jsou neplatne Smluvni strany sjednaly, ze dorucovani se provadi na adresy sidla stran uvedene v cl. 1 teto Smiouvy, a to prostfednictvim osoby, ktera provadi prepravu zasilek (kuryrni sluzba), nebo prostfednictvim drzitele postovni licence podle zvlastniho pravniho pfepisu, doporucene nebo osobne proti potvrzeni o pfevzeti. V pfipade, ze smluvni strana odmitne dorucovanou zasilku pfevzit, plati den odmitnuti pfevzeti za den doruceni. V pfipade, ze smluvni strana nevyzvedne zasilku v ulozni dobe u drzitele postovni licence ma se za to, ze zasilka byla dorucena tfetim dnem od ulozeni a to, i kdyz se smluvni strana o ulozeni nedozvedela. Ujednani tohoto clanku se vztahuji pouze na doruceni jakehokoli druhu pisemnych dokladu V pfipade zaniku prodavajiciho je tento povinen ihned sdelit kupujicimu tuto skutecnost nebo sdelit sveho pravniho nastupce. V pfipade zmeny sidla, mista podnikani, nebo dorucovaci adresy prodavajiciho je prodavajici povinen neprodlene tuto skutecnost oznamit kupujicimu. Pokud prodavajici tuto povinnost nesplni, plati pro dorucovani pisemnosti adresa uvedena vcl. 1 teto Smiouvy Prodavajici bere na vedomi, ze mistem plneni jsou objekty statniho ufadu a zavazuje se dodrzovat veskera interni nafizeni upravujici vstup do techto objektu, ktera byla v teto souvislosti vydana pfislusnym organem Prodavajici souhlasi se zvefejnenim obsahu teto Smiouvy, krome ustanoveni, ktera obsahuji obchodni tajemstvi Smlouva je vyhotovena ve tfech vyhotovenich z nichz jeden obdrzi prodavajici a dva kupujici. Kazdy vytisk ma platnost originalu. VCeperce V Praze za kupujiciho za prodavajiciho plk. Ing. Zdenek Jedlicka feditel skoly Martin Novotny jednatel Mot Art s. r. o. strana 5 (celkem 5)

SMLOUVA O DÍLO dle ust. 536 a násl. obchodního zákoníku. evidenční číslo:

SMLOUVA O DÍLO dle ust. 536 a násl. obchodního zákoníku. evidenční číslo: SMLOUVA O DÍLO dle ust. 536 a násl. obchodního zákoníku evidenční číslo: Smluvní strany Mendelova univerzita v Brně se sídlem na ul. Zemědělská 1, Brno, PSČ 613 00 IČ: 62156489, DIČ:CZ 62156489 Bankovní

Více

K U P N Í S M L O U V A evidenční číslo: uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů

K U P N Í S M L O U V A evidenční číslo: uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů K U P N Í S M L O U V A evidenční číslo: uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany 1.1 Mendelova univerzita v Brně se sídlem: Zemědělská

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zdkonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (ddlejen,,obchodni zdkonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

KUPNI SMLOUVA c.09-5/2011 (k c. j. KRPL /CJ VZ)

KUPNI SMLOUVA c.09-5/2011 (k c. j. KRPL /CJ VZ) KUPNI SMLOUVA c.09-5/2011 (k c. j. KRPL - 42220-7/CJ-2011-1800VZ) die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen,,obchodni zakonik") nize uvedeneho dne,

Více

KUPNi SMLOUVA c.j. KRPL-49055-8/CJ-2011-1800VZ

KUPNi SMLOUVA c.j. KRPL-49055-8/CJ-2011-1800VZ KUPNi SMLOUVA c.j. KRPL-49055-8/CJ-2011-1800VZ die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich predpisu, (dale jen,,obchodni zakonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

Smlouva o vzdělávání pedagogických pracovníků I. Smluvní strany:

Smlouva o vzdělávání pedagogických pracovníků I. Smluvní strany: Registrační číslo Projektu: CZ.1.07/1.3.52/02.0015 Název Projektu: PRO(EU)ROPE Profesní rozvoj pedagogů Datum zahájení realizace dílčí březen 2014 Datum ukončení realizace dílčí červen 2014 aktivity projektu:

Více

KUPNI SMLOUVA. 1. Smluvni strany. Kvetna 15, 603 00 Brno. Ing. Martin Klanica, ustfedni feditel SZPI. CNB, pobocka Brno cislo uctu: 75014149 DIC:

KUPNI SMLOUVA. 1. Smluvni strany. Kvetna 15, 603 00 Brno. Ing. Martin Klanica, ustfedni feditel SZPI. CNB, pobocka Brno cislo uctu: 75014149 DIC: KUPNI SMLOUVA 1. Smluvni strany Ceska republika - Statni zemedelska a potravinafska inspekce Sidlo: Za kterou jedna: Bankovni spojeni: Kvetna 15, 603 00 Brno Ing. Martin Klanica, ustfedni feditel SZPI

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ. die 409 a ndsl. zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisfl, zakonik")

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ. die 409 a ndsl. zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisfl, zakonik) KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl. zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisfl, (ddlejen,,obchodni zakonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

SMLOUVA O VYKONU CINNOSTI KOORDINATORA BOZP Uzavfena ve smyslu ustanoveni 269, odst. 2 zakona c. 513/1991 Sb., Obchodniho zakoniku

SMLOUVA O VYKONU CINNOSTI KOORDINATORA BOZP Uzavfena ve smyslu ustanoveni 269, odst. 2 zakona c. 513/1991 Sb., Obchodniho zakoniku Cislo smlouvy Objednatele: VPSKP 51-14/CJ-2013-9609K3 Cislo smlouvy Koordinator a BOZP: SMLOUVA O VYKONU CINNOSTI KOORDINATORA BOZP Uzavfena ve smyslu ustanoveni 269, odst. 2 zakona c. 513/1991 Sb., Obchodniho

Více

Kupní smlouva. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů (dále jen: Smlouva )

Kupní smlouva. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů (dále jen: Smlouva ) Kupní smlouva uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů (dále jen: Smlouva ) Kupující: Čl. 1. Smluvní strany Česká republika - Úřad pro ochranu hospodářské

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Prodávající: Jan Vitoul sídlo: Litovel Nová Ves 5, p. Chudobín 783 21 právní forma: Fyzická osoba zastoupený:

Více

KUPNl SMLOUVA. die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zneni, (dale jen,,obcansky zakonik") KRPL-97366-7/CJ-2015-1800VZ

KUPNl SMLOUVA. die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zneni, (dale jen,,obcansky zakonik) KRPL-97366-7/CJ-2015-1800VZ KUPNl SMLOUVA die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zneni, (dale jen,,obcansky zakonik") KRPL-97366-7/CJ-2015-1800VZ nize uvedeneho dne, mesice a roku byla mezi smluvnimi

Více

KUPNI SMLOUVA. Stfedni prumyslova skola, Stfedni odborna skola a Stfedni odborne uciliste, Hradec Kralove,

KUPNI SMLOUVA. Stfedni prumyslova skola, Stfedni odborna skola a Stfedni odborne uciliste, Hradec Kralove, Pfiloha c. 7 KUPNI SMLOUVA Cislo: kterou ve smyslu pfislusnych ustanoveni zakona c. 513/1991 Sb., obchodniho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu, uzavfely nize uvedeneho dne, mesice a roku na zaklade

Více

Kupní smlouva. č / uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů

Kupní smlouva. č / uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů Kupní smlouva č. 2-288/2012-7214 uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů 1. Smluvní strany Kupující : ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO OBRANY

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-54520-5/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zdkonik, ve zneni pozdejsich predpisu, (ddlejen,,obchodnf zdkonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

Smluvni strany. zapsana v obchodnim rejstfiku vedenym krajskym soudem v Usti nad Labem, oddilc, vlozka21089 (dale jen,,prodavajici")

Smluvni strany. zapsana v obchodnim rejstfiku vedenym krajskym soudem v Usti nad Labem, oddilc, vlozka21089 (dale jen,,prodavajici) KUPNi SMLOUVA C.j. KRPL-32271-6/CJ-2015-1800VZ die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zn ni, (dale jen,,obcansky zakonik") nize uvedeneho dne, mesice a roku byla mezi smluvnimi

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodávka technologie hrubotřídění pro společnost PRAGOTRADE spol. s. r. o. 1. SMLUVNÍ STRANY

Více

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 2 k č.j.: PPR-885-12/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-45721-5/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodnizdkonik, ve znenipozdejsich predpisu, (ddlejen,,obchodni zdkonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla uzavfena

Více

Rámcová smlouva na poskytování služeb přepravy žáků a pedagogů na exkurze

Rámcová smlouva na poskytování služeb přepravy žáků a pedagogů na exkurze Příloha č. 2 Rámcová smlouva na poskytování služeb přepravy žáků a pedagogů na exkurze uzavřená podle 760-773 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů a analogicky

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-88532- /CJ-2012-1800VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-88532- /CJ-2012-1800VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-88532- /CJ-2012-1800VZ die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen,,obchz"), nize uvedeneho dne, mesice a roku mezi smluvnimi

Více

Smlouva na poskytování služeb přepravy osob

Smlouva na poskytování služeb přepravy osob teská republika Nejvyšší kontrolnl ťďad L Jankovcova Z 170041'r.7 (lo) "Poskytování služeb přepravy osob" Smlouva na poskytování služeb přepravy osob uzavřená podle 2550 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Smlouva o dílo č. 9730/00009 uzavřená podle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších právních předpisů 1. Smluvní

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

Návrh kupní smlouvy Č.J.: PPR-1401/ČJ-2015-990656

Návrh kupní smlouvy Č.J.: PPR-1401/ČJ-2015-990656 Návrh kupní smlouvy Č.J.: PPR-1401/ČJ-2015-990656 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I. Smluvní

Více

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany Příloha č. 5 Návrh kupní smlouvy KUPN Í SMLO UV A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel Příloha č. 4 ZD OBCHODNÍ PODMÍNKY ve smyslu 44 odstavec 3 písmeno a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na dodávky Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány ve

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Čl. I.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Čl. I. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Čl. I. SMLUVNÍ STRANY 1.1. Kupující: Městská část Praha Kunratice Se sídlem: K

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Sídlo: Strnady 136, 252

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany číslo smlouvy kupujícího: číslo smlouvy prodávajícího: uchazeč v dále uvedené smlouvě řádně a správně doplní údaje na zeleně vyznačených místech dle své předkládané nabídky 1.1. Prodávající: Prodávající:

Více

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Příloha č. 3 k č.j.: PPR-2262-35/ČJ-2012-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ:

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném..

Více

I lo 1112 lo 11 ls

I lo 1112 lo 11 ls / Veřejná zakázka malého rozsahu Smlouva na poskytování služeb přepravy osob uzavřená podle 2550 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Poskytovatel: Pragotour s.r.o. č. Smlouvy

Více

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Kupní smlouva č. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx I. Smluvní strany Obec Měšice Se sídlem: Hlavní 55, 250 64 Měšice IČ: 00240451

Více

KUPNÍ SMLOUVA Část...

KUPNÍ SMLOUVA Část... Příloha č. 3 KUPNÍ SMLOUVA Část... Článek I. Smluvní strany 1. se sídlem zastoupená:. bankovní spojení:. číslo účtu:. IČ:. DIČ: CZ.... (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ) (dále jen prodávající

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon Předmět veřejné

Více

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

Článek I Smluvní strany

Článek I Smluvní strany Příloha č. 1 Návrh kupní smlouvy K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

KUPNi SMLOUVA c. 382/4263

KUPNi SMLOUVA c. 382/4263 EDOMED EDOMED s.r.o. U vinohradske nemocnice 3 13000Praha3 Ceska republika KUPNi SMLOUVA c. 382/4263 Smluvni strany: EDOMED s. r. o. IC:CZ63673169 sidlem Praha 3, U Vinohradske nemocnice 3, PSC: 130 00

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

Kupní smlouva. č.j. KRPK-33403/ČJ VZ. v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva. č.j. KRPK-33403/ČJ VZ. v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva č.j. KRPK-33403/ČJ-2011-1900VZ v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany 1) Česká republika Krajské ředitelství policie

Více

Rámcová smlouva o dílo

Rámcová smlouva o dílo Rámcová smlouva o dílo uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel: Město SEMILY se sídlem Husova 82, 513

Více

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Příloha č. 2 k č.j.: PPR-2375-21/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 7 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ:

Více

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Číslo: Společnost zastoupena: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis do OR: a Kupující: Společnost

Více

Kupní smlouva č. 1230/00005 uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších právních předpisů

Kupní smlouva č. 1230/00005 uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších právních předpisů Kupní smlouva č. 1230/00005 uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších právních předpisů 1. Smluvní strany Kupující: VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA

Více

ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění tuto KUPNÍ SMLOUVU Preambule

ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění tuto KUPNÍ SMLOUVU Preambule Níže uvedeného dne, měsíce a roku sjednaly smluvní strany: se sídlem.. zast... IČ:. DIČ: CZ.. (dále jen prodávající na straně jedné) a TEPVOS, spol. s r.o. se sídlem 562 01 Ústí nad Orlicí, Královéhradecká

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

VZOR KUPNÍ SMLOUVY O PRODEJI OSOBNÍCH AUTOMOBILŮ

VZOR KUPNÍ SMLOUVY O PRODEJI OSOBNÍCH AUTOMOBILŮ Příloha č. 7 zadávací dokumentace VZ Dodávka automobilů pro Úřad pro ochranu hospodářské soutěže v roce 2014 VZOR KUPNÍ SMLOUVY O PRODEJI OSOBNÍCH AUTOMOBILŮ zapsaná v obchodním rejstříku vedeném, se sídlem:

Více

SMĚRNICE č. 1/2014 pro přípravu a zadávání veřejných zakázek v rámci Kolejí a menz Univerzity Karlovy v Praze. KUPNÍ SMLOUVA č..

SMĚRNICE č. 1/2014 pro přípravu a zadávání veřejných zakázek v rámci Kolejí a menz Univerzity Karlovy v Praze. KUPNÍ SMLOUVA č.. KUPNÍ SMLOUVA č. čj. čl. I. Smluvní strany Kupující: UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE KOLEJE A MENZY se sídlem: Voršilská 144/1, 116 43 Praha 1 IČ: 00216208 DIČ: CZ00216208 Bankovní spojení: Komerční banka Praha

Více

K U P N Í S M L O U V A. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany

K U P N Í S M L O U V A. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Mendelova univerzita v Brně se sídlem: Zemědělská 1665/1, Brno 613 00 zřízená v souladu s příslušnými

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ Článek I. Smluvní strany Město Kolín, IČ: 00235440 Karlovo náměstí 78, 280 02 Kolín I. zastoupeno starostou města Mgr. Bc. Vítem Rakušanem (dále jen kupující na straně jedné)

Více

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ-2010-1900VZ dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název..

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Níže označené smluvní strany:

KUPNÍ SMLOUVA. Níže označené smluvní strany: KUPNÍ SMLOUVA uzavřena podle 2079 a násl., zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Níže označené smluvní strany: Obec Pěnčín se sídlem 463 45 Pěnčín čp.62 osoba oprávněna

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb.,obchodní zákoník. I. Smluvní strany. Kupující:

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb.,obchodní zákoník. I. Smluvní strany. Kupující: RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb.,obchodní zákoník I. Smluvní strany Kupující: Gymnázium J.S.Machara, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Královická 668, Se sídlem:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. Smluvní strany. Kupující: Sídlo: Žlutava 271, Napajedla Jejímž jménem jedná: Ing. Stanislav Kolář - starosta

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. Smluvní strany. Kupující: Sídlo: Žlutava 271, Napajedla Jejímž jménem jedná: Ing. Stanislav Kolář - starosta NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY Kupující: Smluvní strany Název: Obec Žlutava Sídlo: Žlutava 271, 763 61 Napajedla Jejímž jménem jedná: Ing. Stanislav Kolář - starosta E-mail: obeczlutava@volny.cz Telefon/fax: 577

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Kupní smlouva. č prodávajícího

Kupní smlouva. č prodávajícího K U JC P 0 1 9C X M 3 Kupní smlouva Okupujícího č. 2015011 prodávajícího p / v / r /p /^ y - í í Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: U Zimního stadionu

Více

Kupní smlouva č. xxxxxxx

Kupní smlouva č. xxxxxxx NÁVRH Kupní smlouva č. xxxxxxx Uzavřená dle ustanovení 269 odst. obchodního zákoníku č. 513/91 Sb. ve znění pozdějších změn a doplnění. dodavatel: a zadavatel: I. Smluvní strany... IČO: DIČ: zastoupená

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

č. ev. ČSÚ: /2011 uzavřená podle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. Základní ustanovení

č. ev. ČSÚ: /2011 uzavřená podle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. Základní ustanovení Kupní smlouva Příloha č. 1 vzor kupní smlouvy č. ev. ČSÚ: /2011 uzavřená podle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. se sídlem IČ: DIČ: Bankovní

Více

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu kupní smlouvy. Obchodní

Více

SMLUVNÍ VZOR Kupní smlouva č. 9130/xxx uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů

SMLUVNÍ VZOR Kupní smlouva č. 9130/xxx uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Počet stran: 10 SMLUVNÍ VZOR Kupní smlouva č. 9130/xxx uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů 1. Smluvní

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (společně dále také jen smluvní strany, nebo jednotlivě smluvní strana )

KUPNÍ SMLOUVA. (společně dále také jen smluvní strany, nebo jednotlivě smluvní strana ) KUPNÍ SMLOUVA Číslo smlouvy kupujícího: PPR-7074-29/ČJ-2016-990656 Smluvní strany: Česká republika Ministerstvo vnitra Sídlo: Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34, Praha IČO: 00007064 DIČ: CZ00007064 Zastoupená:

Více

Kupní smlouva č. 1660/00026 uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších právních předpisů

Kupní smlouva č. 1660/00026 uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších právních předpisů Příloha č. 5 Zadávací dokumentace SMLUVNÍ VZOR část č. 4 VZ Kupní smlouva č. 1660/00026 uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších právních předpisů 1.

Více

SMLOUVA O DÍLO. Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany:

SMLOUVA O DÍLO. Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany: SMLOUVA O DÍLO Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany: Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268 Právní forma: příspěvková organizace jejímž zřizovatel je Pardubický kraj Se sídlem: Dašická

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) (dále jen smlouva ) mezi: Thomayerova nemocnice Se sídlem: Vídeňská 800, 140 59 Praha

Více

Smlouva o dilo uzavfena die 536 a nasl. obchodniho zakoniku c. 513/1991 SJbC.j.; v platnem zneni na realizaci akce:

Smlouva o dilo uzavfena die 536 a nasl. obchodniho zakoniku c. 513/1991 SJbC.j.; v platnem zneni na realizaci akce: Smlouva o dilo uzavfena die 536 a nasl. obchodniho zakoniku c. 513/1991 SJbC.j.; v platnem zneni na realizaci akce: Zpracovani a projednani projektove dokumentace..desfova kanalizace a zpevnenych ploch

Více

Kupní smlouva. I. Předmět smlouvy

Kupní smlouva. I. Předmět smlouvy Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Obchodní podmínky Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 262 a 409 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění mezi těmito smluvními

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

Rámcová kupní smlouva č. xxxxxxx

Rámcová kupní smlouva č. xxxxxxx NÁVRH Rámcová kupní smlouva č. xxxxxxx Uzavřená dle ustanovení 269 odst. obchodního zákoníku č. 513/91 Sb. ve znění pozdějších změn a doplnění. dodavatel: a zadavatel: I. Smluvní strany... IČO: DIČ: zastoupená

Více

KUPNi SMLOUVA c. j. KRPL-82396-16/CJ-2014-1800VZ

KUPNi SMLOUVA c. j. KRPL-82396-16/CJ-2014-1800VZ KUPNi SMLOUVA c. j. KRPL-82396-16/CJ-2014-1800VZ die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen "obcansky zakonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku

Více

SMĚRNICE č. 1/2014 pro přípravu a zadávání veřejných zakázek v rámci Kolejí a menz Univerzity Karlovy v Praze OBJEDNÁVKA

SMĚRNICE č. 1/2014 pro přípravu a zadávání veřejných zakázek v rámci Kolejí a menz Univerzity Karlovy v Praze OBJEDNÁVKA OBJEDNÁVKA č. Smluvní strany Objednatel: UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE KOLEJE A MENZY se sídlem: Voršilská 144/1, 116 43 Praha 1 IČ: 00216208 CZ00216208 Bankovní spojení: Komerční banka Praha 1 Číslo účtu:

Více

Bankovní spojení: Číslo účtu: Zapsaná v obchodním rejstříku soudu v, oddíl, vložka

Bankovní spojení: Číslo účtu: Zapsaná v obchodním rejstříku soudu v, oddíl, vložka Společnost/Název: IČO: Sídlo/Místo podnikání: Zastoupená: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zapsaná v obchodním rejstříku soudu v, oddíl, vložka dále též jako prodávající na straně jedné, a Město Kosmonosy

Více

Návrh kupní smlouvy. I Smluvní strany

Návrh kupní smlouvy. I Smluvní strany Příloha č. 2 k č.j. PPR-14748-3/ČJ-2014-990656 Návrh kupní smlouvy č.j. PPR-14748/ČJ-2014-990656 uzavřená v souladu 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

K U P N Í S M L O U V A. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

K U P N Í S M L O U V A. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Plnění veřejné zakázky je finančně zajištěno prostředky ze strukturálních fondů EU (OP VVV projekt s názvem Podpora multidisciplinarity výzkumných programů mladých vědců s registračním číslem CZ.02.2.69/0.0/0.0/16_018/0002333

Více

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou:

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: KUPNí SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: na straně jedné: a na straně druhé: se sídlem: zastoupená: zapsána:

Více

Článek I Vymezení pojmů

Článek I Vymezení pojmů Číslo obchodní smlouvy dle evidence objednatele: S 13/A5101/2017 Číslo obchodní smlouvy dle evidence zhotovitele: KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-80753/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-45722-5/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl. zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zdkonik, ve zneni pozdejsich predpisu, (ddlejen,,obchodni zdkonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1 Kupní smlouva Vybavení školy nábytkem 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: Základní škola Karlovy Vary, Poštovní 19, příspěvková organizace Sídlo: Poštovní 19, 360 01 Karlovy Vary Zastoupena: Mgr.

Více

Kupní smlouva č. ev.../2015

Kupní smlouva č. ev.../2015 Kupní smlouva č. ev..../2015 uzavřená ve smyslu z.č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek 1 Smluvní strany Ladislav Ministr Místo podnikání:

Více

Smlouva uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Smlouva uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) 1. Smluvní strany Kupující: Smlouva uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) MĚSTO BÍLINA Zastoupena: Josefem Horáčkem, starostou Sídlo: Břežánská

Více

Č... Smluvní strany. kupní smlouvu: 1. Předmět smlouvy

Č... Smluvní strany. kupní smlouvu: 1. Předmět smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Č... Smluvní strany Vojenská zdravotní pojišťovna České republiky se sídlem: Praha 9, Drahobejlova 1404/4, PSČ: 190 03 jejímž jménem jedná: MUDr. Karel Štein, generální ředitel IČ: 47114975

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Kupní smlouva č. 2350/00001 uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších právních předpisů 1. Smluvní strany Kupující:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupující: Sídlo: IČ: 27791637 DIČ: Jednající: I. Smluvní strany ARS rozvojová agentura, s.r.o.

Více

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA Návrh - KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a následujících zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. 1 Objednatel : Sídlo: Zastoupení : Smluvní strany Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova,

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: D10015. Evidenční číslo prodávajícího:

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník)

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) mezi: Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Vídeňská 800 140 59 Praha 4, Zapsaná

Více

Kupní smlouva č. xxxxxxx

Kupní smlouva č. xxxxxxx NÁVRH Kupní smlouva č. xxxxxxx Uzavřená dle ustanovení 269 odst. obchodního zákoníku č. 513/91 Sb. ve znění pozdějších změn a doplnění. dodavatel: a zadavatel: I. Smluvní strany... IČO: DIČ: zastoupená

Více

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ)

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) I. Smluvní strany 1.1. Prodávající: (doplní uchazeč) Zapsaný v Obchodním rejstříku vedeném u

Více

KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ VZ

KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ VZ KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ-2011-0300VZ uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek

Více

KUPNÍ SMLOUVA OSOBNÍ AUTOMOBIL A UŽITKOVÝ AUTOMOBIL VAN "

KUPNÍ SMLOUVA OSOBNÍ AUTOMOBIL A UŽITKOVÝ AUTOMOBIL VAN KUPNÍ SMLOUVA OSOBNÍ AUTOMOBIL A UŽITKOVÝ AUTOMOBIL VAN - 2016" uzavřená podle 2085 a následujících Občanského zákoníku Článek 1. Smluvní strany 1.1. Kupující: Podkrušnohorský zoopark Chomutov, příspěvková

Více

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Kupní smlouva K U J C P 0 0 0 V 0 E J č. smlouvy kupujícího: SK/OINF/030/15 č. smlouvy prodávajícího VH -09-2015 Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Kupní smlouva č. 2150/00001 uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších právních předpisů 1. Smluvní strany Kupující:

Více

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Příloha č.4 - Vzor návrhu smlouvy Kupní smlouva uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující: Střední

Více