Most ev. č. M03 přes potok Mikulůvka u domu č.p. 155 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Most ev. č. M03 přes potok Mikulůvka u domu č.p. 155 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY"

Transkript

1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K ZAKÁZCE Most ev. č. M03 přes potok Mikulůvka u domu č.p. 155

2 Obsah Čl. 1.: Identifikační údaje zadavatele Čl. 3.: Komunikace zadavatele s dodavatelem Čl. 4.: Název zakázky Čl. 5.: Druh zakázky Čl. 6.: Předpokládaná hodnota zakázky Čl. 7.: Lhůta pro podání nabídek Čl. 8.: Lhůta pro podání nabídek Čl. 9.: Předmět zakázky v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky Čl. 10.: Pravidla pro hodnocení nabídek Čl. 11.: Podmínky a požadavky na zpracování nabídky Čl. 12.: Požadavek na způsob zpracování nabídkové ceny Čl. 13.: Lhůty a místo plnění zakázky Čl. 14.: Požadavky na varianty nabídek Čl. 15.: Obchodní podmínky Čl. 16.: Požadavky na specifikaci případných poddodavatelů Čl. 17.: Místo pro podání nabídek Čl. 18.: Přílohy výzvy

3 Čl. 1.: Identifikační údaje zadavatele Zadavatelem je obec Mikulůvka se sídlem Mikulůvka 226, Mikulůvka, PSČ , IČ Čl. 2.: Smluvní zastoupení zadavatele a kontaktní údaje 1. Osoba zastupující zadavatele: a. JUSTITIA CONSULTING PARTNERS, s.r.o. se sídlem Půtova 1219/3, Praha 1, PSČ , IČO Společnost zapsaná v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C (dále i zástupce ). b. Jedná se o osobu zastupující zadavatele při provádění úkonů podle zákona souvisejících se zadávacím řízením na základě příkazní smlouvy. Zmocnění je uděleno pro celé řízení vč. výkonu práv a povinností souvisejících se zadávacím řízením, s výjimkou úkonů uvedených v ust. 43 odst. 2 ZZVZ. c. Zástupce vystupuje jménem zadavatele. d. Rozhodným datem pro začátek či ukončení běhu lhůt jsou úkony činěné zástupcem nebo vůči zástupci. 2. Doručování písemností: a. Písemnosti se doručují pouze zástupci, pokud není v zadávacích podmínkách uvedeno jinak. b. Doručení zadavateli nemá účinky pro běh či uplynutí lhůt. c. Písemnosti se považují za doručené dnem, kdy byly zástupci doručeny. Od této doby začínají běžet i případně lhůty vázané na doručení písemností. d. V případě doručování písemností poštou, kurýrní službou apod., doporučuje zástupce avizovat tuto zásilku předem. 3. Doručovací adresy: a. Adresa pro doručování písemností osobně nebo prostřednictvím doručovací služby: JUSTITIA CONSULTING PARTNERS, s.r.o., Půtova 1219/3, Praha 1 Nové Město, PSČ b. Adresa pro doručování písemností em: consulting@justitia.cz 4. Kontaktní osoby: Ing. Lukáš Křesálek, tel.: , nebo Mgr. Vlastimil Křesálek, tel Čl. 3.: Komunikace zadavatele s dodavatelem 1. Komunikace mezi zadavatelem a dodavateli v zadávacím řízení bude probíhat písemně. 2. Písemná komunikace mezi zadavatelem a dodavatelem bude probíhat elektronicky.

4 3. Datové zprávy budou zadavatelem doručovány em. Čl. 4.: Název zakázky Most ev. č. M03 přes potok Mikulůvka u domu č.p. 155 Čl. 5.: Druh zakázky Jedená se o zakázku na stavební práce. Čl. 6.: Předpokládaná hodnota zakázky Předpokládaná hodnota zakázky činí Kč bez DPH. Čl. 7.: Zadávací podmínky 1. Zadávací podmínky: a. Zadávací podmínky tvoří veškeré zadavatelem stanovené podmínky průběhu zadávacího řízení, podmínky účasti v zadávacím řízení, pravidla pro hodnocení nabídek a další podmínky pro uzavření smlouvy na veřejnou zakázku. b. Zadávací podmínky jsou pro dodavatele závazné. c. Zadavatel může, pro účely zajištění řádného průběhu zadávacího řízení, požadovat, aby dodavatel ve lhůtě stanovené zadavatelem objasnil předložené údaje nebo doklady nebo doplnil další nebo chybějící údaje nebo doklady. Nabídka může být na základě takové žádosti doplněna o údaje nebo doklady, které nebudou hodnoceny podle kritérií hodnocení. Za objasnění se považuje i oprava položkového rozpočtu, pokud není dotčena celková nabídková cena. 2. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám: a. Dodavatel je oprávněn po zadavateli písemně požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám. b. Zadavatel může poskytnout dodavateli dodatečné informace k zadávacím podmínkám i bez předchozí žádosti. c. Všem dodavatelům bude poskytnuta stejně hodnotná informace. 3. Způsob zasílání požadavků na dodatečnou informaci: a. Žádost o dodatečnou informaci může podat pověřený pracovník dodavatele. b. Žádost o dodatečnou informaci může být zasílána i em na adresu consulting@justitia.cz. c. Žádost musí být zadavateli doručena nejpozději 4 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek.

5 Čl. 8.: Lhůta pro podání nabídek 1. Lhůta pro podání nabídek: , 10:00 hod. 2. Osobně lze nabídku doručit dne od 09:00 do 10:00 hod., nebo po předchozí domluvě v jiném čase. 3. Za čas podání nabídky odpovídá dodavatel. Zadavatel neuznává zdržení zaviněné poštou, kurýrní službou či jiným přepravcem žádosti. Čl. 9.: Předmět zakázky v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky 1. Předmětem zakázky je dodávka stavby Most ev. č. M03 přes potok Mikulůvka u domu č.p Předmět zakázky je podrobněji vymezen dále v zadávacích podmínkách vč. jejích příloh. Čl. 10.: Pravidla pro hodnocení nabídek 1. Nabídky budou hodnoceny dle ekonomické výhodnosti. 2. Kritéria hodnocení: a. Základním hodnotícím kritériem pro zadání zakázky je nejnižší nabídková cena celkem. b. Hodnocena bude cena celkem včetně DPH. 3. Metoda vyhodnocení nabídek: Pořadí nabídek bude stanoveno podle výše nabídkové ceny, přičemž nejvhodnější je nabídka s nejnižší nabídkovou cenou. Čl. 11.: Podmínky a požadavky na zpracování nabídky 1. Dodavatel je oprávněn podat nabídku na celý předmět zakázky. 2. Nabídka bude předložena písemně v listinné podobě. 3. Nabídka v listinné podobě musí být doručena v řádně uzavřené obálce označené názvem zakázky. 4. Nabídka bude zpracována v českém jazyce. 5. Pokud nebude nabídka zadavateli doručena ve lhůtě nebo způsobem stanoveným v zadávací dokumentaci, nepovažuje se za podanou a v průběhu zadávacího řízení se k ní nepřihlíží. 6. Dodavatel, který podal nabídku v zadávacím řízení, nesmí být současně osobou, jejímž prostřednictvím jiný dodavatel v tomtéž zadávacím řízení prokazuje kvalifikaci.

6 7. Zadavatel vyloučí účastníka zadávacího řízení, který podal více nabídek samostatně nebo společně s jinými dodavateli, nebo podal nabídku a současně je osobou, jejímž prostřednictvím jiný účastník zadávacího řízení v tomtéž zadávacím řízení prokazuje kvalifikaci. 8. Požadavky na obsah nabídky: Nabídkou se rozumí dodavatelem doplněný a podepsaný návrh smlouvy vč. příloh (viz příloha výzvy). Požadavky na doplnění jsou označeny ve smlouvě žlutě. Čl. 12.: Požadavek na způsob zpracování nabídkové ceny 1. Dodavatel uvede nabídkovou cenu do návrhu smlouvy, a to v členění zde uvedeném. 2. Dodavatel ocení jednotlivé položky do předaného soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr, a to v členění zde uvedeném. Oceněný výkaz výměr bude tvořit přílohu návrhu smlouvy. Čl. 13.: Lhůty a místo plnění zakázky 1. Lhůta plnění: a. Zahájení plnění: b. Dokončení plnění: do Místo plnění: staveniště. Čl. 14.: Požadavky na varianty nabídek Zadavatel variantní nabídky nepřipouští. Čl. 15.: Obchodní podmínky 1. Zadavatel pro plnění předmětu zakázky stanovuje obchodní podmínky formou návrhu smlouvy. 2. Dodavatel je povinen obchodní podmínky akceptovat. Zadavatel jejich změnu neumožňuje. 3. Dodavatel doplněné (viz poznámky v textu) a podepsané obchodní podmínky přiloží do nabídky. Čl. 16.: Požadavky na specifikaci případných poddodavatelů 1. Požadavek na předložení seznamu poddodavatelů: a. Zadavatel požaduje, aby dodavatel v nabídce předložil seznam poddodavatelů a uvedl, kterou část veřejné zakázky bude každý z poddodavatelů plnit. b. Dodavatel uvede poddodavatele do přílohy obchodních podmínek (poddodavatelské schéma), a to v členění zde uvedeném.

7 c. Pokud bude dodavatel realizovat zakázku bez poddodavatelů, uvede tuto skutečnost do poddodavatelského schématu, např. poznámkou bez poddodavatelů. d. Doplněné a podepsané poddodavatelské schéma bude tvořit přílohu návrhu smlouvy. 2. Platby poddodavatelům: Zadavatel je oprávněn převést splatné částky úhrady zakázky přímo poddodavateli, a to na základě jeho žádosti, a pakliže prokáže, že plnění provedl řádně a včas a dodavatel je v prodlení s úhradou takového provedeného plnění. Čl. 17.: Místo pro podání nabídek Místem pro podání nabídek je JUSTITIA CONSULTING PARTNERS, s.r.o., kancelář Ostrava, 28. října 1142/168, Ostrava Mariánské Hory, PSČ , consulting@justitia.cz. Čl. 18.: Informace o výsledku zadávacího řízení 1. O výsledku zadávacího řízení budou informováni všichni dodavatelé, kteří podali nabídky ve lhůtě pro podání nabídek a jejíchž nabídky byly hodnoceny. 2. Oznámení výsledku zadávacího řízení bude dodavatelům sděleno písemně formou Oznámení o výběru nejvhodnější nabídky. 3. Oznámení o výběru nejvýhodnější nabídky bude obsahovat minimálně následující informace: a. identifikační údaje dodavatelů, jejichž nabídky byly hodnoceny, b. výsledek hodnocení nabídek, a c. pořadí nabídek. Čl. 19.: Výhrady zadavatele 1. Zrušení zadávacího řízení: a. Zadavatel je oprávněn zadávací řízení zrušit kdykoliv bez uvedení důvodů, nejpozději však do uzavření smlouvy. b. O zrušení zadávacího řízení budou informováni všichni dodavatelé, kteří podali nabídky. c. Zruší-li zadavatel výběrové řízení ve lhůtě pro podání nabídek, informuje zadavatel všechny známé dodavatele. 2. Výhrada práva neuzavření smlouvy: 1. Zadavatel si vyhrazuje právo neuzavřít smlouvu s žádným dodavatelem.

8 3. Náklady spojené s účastí v soutěži: 2. Dodavatel nemá právo na úhradu nákladů spojených s účastí v zadávacím řízení. Čl. 20.: Přílohy výzvy Příloha č. 1: Obchodní podmínky Příloha č. 2: Fotodokumentace Příloha č. 3: Výkaz výměr Příloha č. 4: Výkaz výměr - příloha V Praze dne za osobu zastupující zadavatele Mgr. Vlastimil Křesálek, v. r.

9 Příloha č. 1: Obchodní podmínky Obchodní podmínky viz samostatný soubor

10 Příloha č. 2: Fotodokumentace Fotodokumentace viz samostatný soubor

11 Příloha č. 3: Výkaz výměr Výkaz výměr viz samostatný soubor

12 Příloha č. 4: Výkaz výměr - příloha Výkaz výměr - příloha viz samostatný soubor

Oprava místních komunikací obce Biskupice. Výzva k podání nabídky. do veřejné zakázky malého rozsahu

Oprava místních komunikací obce Biskupice. Výzva k podání nabídky. do veřejné zakázky malého rozsahu Výzva k podání nabídky do veřejné zakázky malého rozsahu Oprava místních komunikací obce Biskupice Obsah dokumentu Čl. 1.: Úvodní informace Čl. 2.: Identifikační údaje zadavatele Čl. 3.: Smluvní zastoupení

Více

Oprava chodníku podél silnice III/05724 v obci Mikulůvka VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Oprava chodníku podél silnice III/05724 v obci Mikulůvka VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K V EŘ EJNÉ ZA KÁZCE MA LÉ H O R OZS AHU Oprava chodníku podél silnice III/05724 v obci Mikulůvka Obsah Čl. 1.: Úvodní informace... 3 Čl. 2.: Název veřejné zakázky... 3 Čl. 3.: Identifikační

Více

Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky

Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky Vše k veřejným zakázkám Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky Čl. 1.: Název veřejné zakázky Vybudování cyklostezky Radslavice

Více

ODVÁDĚNÍ A ČIŠTĚNÍ OV, DSO OLDŘIŠ - BOROVÁ - DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ

ODVÁDĚNÍ A ČIŠTĚNÍ OV, DSO OLDŘIŠ - BOROVÁ - DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ Veřejná zakázka: Odvádění a čištění OV, DSO Oldřiš-Borová - dokumentace pro stavební povolení Zadavatel: DSO Oldřiš-Borová VŠE K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné

Více

OSADA ZADNÍ ARNOŠTOV - REGENERACE ZELENĚ, REGENERACE ALEJÍ, BŘEHOVÝCH POROSTŮ A SOLITÉRNÍCH STROMŮ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

OSADA ZADNÍ ARNOŠTOV - REGENERACE ZELENĚ, REGENERACE ALEJÍ, BŘEHOVÝCH POROSTŮ A SOLITÉRNÍCH STROMŮ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE T E N D E R P A R T N E R S VÁŠ PARTNER PRO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce OSADA ZADNÍ ARNOŠTOV - REGENERACE ZELENĚ, REGENERACE ALEJÍ, BŘEHOVÝCH POROSTŮ

Více

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO 13 RD NA POZEMKU PARC. Č.898/9 V K.Ú. PRŽNO, OBJEKT KOMUNIKACE

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO 13 RD NA POZEMKU PARC. Č.898/9 V K.Ú. PRŽNO, OBJEKT KOMUNIKACE Veřejná zakázka: Inženýrské sítě pro 13 RD na pozemku parc. č.898/9 v k.ú. Pržno, objekt komunikace Zadavatel: Obec Pržno Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K VEŘEJNÉ

Více

Realizace úspor energií v Základní škole Radslavice

Realizace úspor energií v Základní škole Radslavice Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k zakázce malého rozsahu Realizace úspor energií v Základní škole Radslavice Čl. 1.: Název zakázky Realizace úspor energií v Základní

Více

Rekonstrukce městského kamerového dohlížecího systému (MKDS) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

Rekonstrukce městského kamerového dohlížecího systému (MKDS) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K ZADÁ VACÍM U ŘÍ Z ENÍ K V EŘEJ NÉ ZAKÁ ZC E Rekonstrukce městského kamerového dohlížecího systému (MKDS) Obsah Čl. 1.: Úvodní informace Čl. 2.: Název veřejné zakázky Čl. 3.: Identifikační

Více

Cyklistická trasa Ostrava Beskydy, úsek Baška Ostravice s odbočkou do Čeladné zjednodušené podlimitní řízení

Cyklistická trasa Ostrava Beskydy, úsek Baška Ostravice s odbočkou do Čeladné zjednodušené podlimitní řízení Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce Cyklistická trasa Ostrava Beskydy, úsek Baška Ostravice s odbočkou do Čeladné zjednodušené podlimitní řízení Čl.

Více

Rekonstrukce městského kamerového dohlížecího systému (MKDS) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

Rekonstrukce městského kamerového dohlížecího systému (MKDS) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K ZADÁ VACÍM U ŘÍ Z ENÍ K V EŘEJ NÉ ZAKÁ ZC E Rekonstrukce městského kamerového dohlížecího systému (MKDS) Obsah Čl. 1.: Úvodní informace Čl. 2.: Název veřejné zakázky Čl. 3.: Identifikační

Více

Stavební úpravy pro projekt Zateplení Základní umělecké školy, Sologubova 9/A v Ostravě Zábřehu

Stavební úpravy pro projekt Zateplení Základní umělecké školy, Sologubova 9/A v Ostravě Zábřehu Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k zakázce malého rozsahu Stavební úpravy pro projekt Zateplení Základní umělecké školy, Sologubova 9/A v Ostravě Zábřehu Čl. 1.: Název

Více

Zvýšení vydatnosti vodního zdroje a úpravy VDJ. Výzva k podání nabídky. do veřejné zakázky malého rozsahu

Zvýšení vydatnosti vodního zdroje a úpravy VDJ. Výzva k podání nabídky. do veřejné zakázky malého rozsahu Výzva k podání nabídky do veřejné zakázky malého rozsahu Zvýšení vydatnosti vodního zdroje a úpravy VDJ Obsah dokumentu Čl. 1.: Úvodní informace Čl. 2.: Identifikační údaje zadavatele Čl. 3.: Smluvní zastoupení

Více

Turistická rozhledna Kumperk. Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace

Turistická rozhledna Kumperk. Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu Turistická rozhledna Kumperk Čl. 1.: Obsah Čl. 1.: Obsah... 2 Čl. 2.: Název zakázky... 3 Čl. 3.: Identifikační údaje zadavatele...

Více

ZÁVODNÍ STRAVOVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ RBP OD

ZÁVODNÍ STRAVOVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ RBP OD Vše k veřejným zakázkám Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce ZÁVODNÍ STRAVOVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ RBP OD 1. 1. 2012 zjednodušené podlimitní řízení Čl. 1.: Název zakázky ZÁVODNÍ STRAVOVÁNÍ

Více

Zkušebna regionálních souborů a orchestrů v ZUŠ Jevíčko

Zkušebna regionálních souborů a orchestrů v ZUŠ Jevíčko Vše k veřejným zakázkám Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu Zkušebna regionálních souborů a orchestrů v ZUŠ Jevíčko Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO FOTBALOVÉHO HŘIŠTĚ FC TVD SLAVIČÍN

STAVEBNÍ ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO FOTBALOVÉHO HŘIŠTĚ FC TVD SLAVIČÍN Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce STAVEBNÍ ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO FOTBALOVÉHO HŘIŠTĚ FC TVD SLAVIČÍN Čl. 1. Obsah Čl. 1. Obsah... 2 Čl. 2. Název veřejné

Více

Hať-ČOV a splašková kanalizace dokončovací práce - administrace dotace

Hať-ČOV a splašková kanalizace dokončovací práce - administrace dotace VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY do veřejné zakázky malého rozsahu Hať-ČOV a splašková kanalizace dokončovací práce - administrace dotace 1 Obsah Čl. 1. Identifikační údaje zadavatele... 3 Čl. 2. Osoba zastupující

Více

Revitalizace kostela sv. Benedikta v Krnově Kostelci, patrona Evropy, pro rozvoj cestovního ruchu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

Revitalizace kostela sv. Benedikta v Krnově Kostelci, patrona Evropy, pro rozvoj cestovního ruchu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce Revitalizace kostela sv. Benedikta v Krnově Kostelci, patrona Evropy, pro rozvoj cestovního ruchu zjednodušené podlimitní

Více

Výzva k podání nabídky UČÍME MODERNĚ POMOCÍ ICT. k veřejné zakázce. zjednodušené podlimitní řízení. Vše k veřejným zakázkám

Výzva k podání nabídky UČÍME MODERNĚ POMOCÍ ICT. k veřejné zakázce. zjednodušené podlimitní řízení. Vše k veřejným zakázkám Vše k veřejným zakázkám Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce UČÍME MODERNĚ POMOCÍ ICT zjednodušené podlimitní řízení Čl. 1.: Identifikační údaje zadavatele Zadavatelem veřejné zakázky je Střední průmyslová

Více

Výměna vodovodu a kanalizace Okružní IV Jevíčko I. etapa VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. zjednodušené podlimitní řízení

Výměna vodovodu a kanalizace Okružní IV Jevíčko I. etapa VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. zjednodušené podlimitní řízení VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K V EŘ EJNÉ ZA KÁZCE Výměna vodovodu a kanalizace Okružní IV Jevíčko I. etapa zjednodušené podlimitní řízení Obsah Čl. 1.: Úvodní informace... 3 Čl. 2.: Název

Více

Obec Bělkovice-Lašťany

Obec Bělkovice-Lašťany VÝZVA - OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ MIMO ZÁKON Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) V PLATNÉM ZNĚNÍ 1. NÁZEV ZAKÁZKY Název zakázky:

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MĚSTO ČESKÝ TĚŠÍN VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Teplo Těšín Rozvody tepla z kotelny Jablunkovská 1. Obsah výzvy 1. Obsah výzvy... 2 2. Identifikační údaje o veřejném zadavateli...

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MĚSTO ČESKÝ TĚŠÍN VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Rozšíření MK ul. Pod Zvonek zřízení výhyben SO 102 a SO 103 1. Obsah výzvy 1. Obsah výzvy... 2 2. Identifikační údaje o veřejném zadavateli...

Více

Hnojník 351-353 Revitalizace bytového domu

Hnojník 351-353 Revitalizace bytového domu ZADÁVACÍ DOKUMENTACE STAVBY k veřejné zakázce Hnojník 351-353 Revitalizace bytového domu Obsah čl. 1. Informace o zadavateli čl. 2. Úvodní informace čl. 3. Předmět veřejné zakázky čl. 4. Podmínky a požadavky

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK Údaje o zadavateli Zadavatel: Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace Sídlo: Sýkorova 613/1, 736 01 Havířov-Šumbark Oprávněná osoba: Ing.

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY ZADAVATEL: Domov pro osoby se zdravotním postižením Leontýn Roztoky 52, 270 23 Křivoklát Zastoupený: Mgr. Dana Zímová, ředitelka Dále jen zadavatel Veřejná zakázka není

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY S NÁZVEM: Škola na konci světa, přesto bez bariér a moderně (dodávka IT vybavení) Veřejná zakázka je realizována v rámci projektu Škola na konci světa, přesto bez bariér

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY ZADAVATEL: Domov pro osoby se zdravotním postižením Leontýn Roztoky 52, 270 23 Křivoklát Zastoupený: Mgr. Dana Zímová, ředitelka Dále jen zadavatel Veřejná zakázka není

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Vodovod a kanalizace Sobíňov - Hlína Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce zadaná mimo režim zákona

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Jakýkoliv postup či úkon zadavatele učiněný v tomto výběrovém řízení

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY ZADAVATEL: Domov pro osoby se zdravotním postižením Leontýn Roztoky 52, 270 23 Křivoklát Zastoupený: Mgr. Dana Zímová, ředitelka Dále jen zadavatel Veřejná zakázka není

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY ZADAVATEL: Domov pro osoby se zdravotním postižením Leontýn Roztoky 52, 270 23 Křivoklát Zastoupený: Mgr. Dana Zímová, ředitelka Dále jen zadavatel Veřejná zakázka není

Více

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli 1. Název veřejné zakázky Dodávka výpočetní techniky 2. Druh zadávacího řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. 3. Údaje o zadavateli Zadavatel: Muzeum Brněnska, příspěvková

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Vyhlašovaná veřejná zakázka je veřejnou zakázkou malého rozsahu ve smyslu ustanovení 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Tato veřejná zakázka

Více

Obnova kanalizace Přechovice

Obnova kanalizace Přechovice V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y A Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Obnova kanalizace Přechovice V Přechovicích, dne 8. ledna 2018 1 OBSAH:

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY ZADAVATEL: Domov pro osoby se zdravotním postižením Leontýn Roztoky 52, 270 23 Křivoklát Zastoupený: Mgr. Dana Zímová, ředitelka Dále jen zadavatel Veřejná zakázka není

Více

PODMÍNKY REALIZACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Výměna oken v objektu Myslbekova 1389, Děčín 1.

PODMÍNKY REALIZACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Výměna oken v objektu Myslbekova 1389, Děčín 1. STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN MAGISTRÁT MĚSTA DĚČÍN Odbor rozvoje oddělení veřejných zakázek Mírové nám. 1175/5, 405 38 Děčín profil zadavatele: https://zakazky.mmdecin.cz/ PODMÍNKY REALIZACE pro veřejnou zakázku

Více

Stavba revizní šachty ke zpřístupnění podzemního komplexu

Stavba revizní šachty ke zpřístupnění podzemního komplexu MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2282/2016 Spis. zn.: MUS/217/2016 Datum: 6. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.:

Více

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766 MATEŘSKÁ ŠKOLA KORÁLEK, Praha 9 Černý Most, Bobkova 766 Bobkova 766, Praha 9 Černý Most, 198 00, Tel.: +420 281 918 535, reditelna@mskoralekpraha.cz, http://www.mskoralekpraha.cz/ IČ: 70884501 VÝZVA PRO

Více

Hydroizolace obvodového zdiva mateřské školy Požární 61/8, Ostrava - Heřmanice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Hydroizolace obvodového zdiva mateřské školy Požární 61/8, Ostrava - Heřmanice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel:, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Hydroizolace obvodového zdiva mateřské školy Požární 61/8, Ostrava - Heřmanice zadávaná jako veřejná

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce OPRAVA A REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ A CHODBY VE ZDRAVOTNÍM STŘEDISKU Zadavatel: Obec Staré Město se sídlem: Staré Město

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Kraslice nám. 28. října 1438, 358 01 Kraslice Tel. 352 370 450, E-mail majetek@meu.kraslice.cz K uveřejnění! VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na služby

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

Obec Býčkovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

Obec Býčkovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ Obec Býčkovice Býčkovice 57 Č. j.: 133/2016-1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) na

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU s názvem 03/17/B/SP/OM/Ad,, Oprava volného bytu č.3 na ul.vaškova 2626/21 v Moravské- Ostravě zadávaná jako zakázka malého rozsahu v souladu s ust. 27,31

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY ZADAVATEL: Domov pro osoby se zdravotním postižením Leontýn Roztoky 52, 270 23 Křivoklát Zastoupený: Mgr. Dana Zímová, ředitelka Dále jen zadavatel Veřejná zakázka není

Více

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice OBEC VINAŘICE V. ulice 250, 273 07 Vinařice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Číslo veřejné

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Vyhlašovaná veřejná zakázka je veřejnou zakázkou malého rozsahu ve smyslu ustanovení 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Tato veřejná zakázka

Více

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Štipoklasy Štipoklasy 20, 284 01 IČ: 00640409 Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Dodání herních prvků a jejich montáž na hřištích v Kroměříži a místních částech VZMR/2018/2/1 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Dětské hřiště a sportoviště v ulici Bedřicha Zelinky VZMR/2019/2/2 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název:

Více

DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 Odbor investic tel.: 327 710 235, 327 710 111*, fax: 327 710 202 e-mail: investice@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz Č.j.: Vyřizuje:

Více

Střední průmyslová škola Hranice

Střední průmyslová škola Hranice Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku školního nábytku I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1. Zadavatel se sídlem: Studentská 1384, 753 01 HRANICE Zastoupená: Ing. Drahomírou Drašnerovou

Více

Název zakázky: Druh zakázky Stavební práce

Název zakázky: Druh zakázky Stavební práce OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY na zakázku malého rozsahu mimo režim zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, dále jen ZZVZ zadávané dle Metodického pokynu pro oblast zadávání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Dodávka a montáž herních prvků na hřiště, Kroměříž VZMR/2017/2/11 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek účastníků v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6, 27 zákona č. 134/2016 Sb., zákon

Více

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská správa domů s.r.o. IČ: 251 73 570 Sídlo: Náměstí Svobody 8, 385

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: Hl 5094/2017/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Petr Klinecký Tel.:

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace Zadavatel: Obec Kostelec u Křížků, IČ: 00240354 Sídlo: Kostelec u Křížků 73, 25168 Kamenice Statutární zástupce: Zdeněk Králík, starosta Tel: + 420 323 672 743

Více

NÁZEV AKCE: STAVEBNÍ ÚPRAVY BUDOVY PRO POTŘEBY ZUŠ HUSTOPEČE

NÁZEV AKCE: STAVEBNÍ ÚPRAVY BUDOVY PRO POTŘEBY ZUŠ HUSTOPEČE Hustopeče dne 25. 5. 2018 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: STAVEBNÍ ÚPRAVY BUDOVY PRO POTŘEBY ZUŠ HUSTOPEČE Zadavatel: Název: Základní škola a praktická škola

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel:, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Nákup a výroba kancelářského nábytku pro potřeby ÚMOb Slezská Ostrava zadávaná jako veřejná zakázka

Více

Oprava střešního pláště objektu COH Pisárky

Oprava střešního pláště objektu COH Pisárky č.j. 93/19 POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Dopravní podnik města Brna, a.s. Sídlem: Hlinky 64/151, Pisárky, 603 00 Brno Doručovací číslo: 65646 IČ: 25508881 vyhlašuje

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána v souladu s ustanovením 6 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Statutární město Ostrava, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Vypracování projektových dokumentací vč. inženýrských činností modernizace

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Položení mobilního multifunkčního hřiště. Obec Dlouhoňovice

Položení mobilního multifunkčního hřiště. Obec Dlouhoňovice OBEC DLOUHOŇOVICE Školská 71, 564 01 Dlouhoňovice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka

Více

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce Identifikační údaje veřejného zadavatele Zadavatel: Obec Hlubyně Statutární zástupce: Pavel Novotný Adresa: Hlubyně 10, 262 72 Březnice IČ: 006 62 836

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce organizovaná ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen ZVZ), nespadajících pod

Více

Střední škola a základní škola Tišnov, příspěvková organizace nám. Míru 22, Tišnov Ing. Rudolf Mašek, ředitel

Střední škola a základní škola Tišnov, příspěvková organizace nám. Míru 22, Tišnov Ing. Rudolf Mašek, ředitel Tišnov dne 30. 4. 2018 Věc: VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ A ODPADŮ Zadavatel: Název: se sídlem: zástupce: IČO: 000 53 198 bankovní spojení: Komerční

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek OBEC DOLNÍ TŘEBONÍN Výzva k podání nabídek Oprava části cyklostezky v úseku Štěkře - Zlatá Koruna 16.9.2014 Zadavatel Zadavatel: Obec Dolní Třebonín Zástupce: Pavel Ševčík Adresa: Dolní Třebonín 6, 382

Více

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Oprava krytu místní komunikace Paseky nad Jizerou" Identifikace poptávajícího: Poptávající: Obec Paseky nad Jizerou Sídlo: 512 47 Paseky

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce dětského hřiště ZŠ Vojtěcha Kováře, Rumburk

Veřejná zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce dětského hřiště ZŠ Vojtěcha Kováře, Rumburk Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: zastoupený: Město Rumburk, Tř. 9. května 1366/48, 40801 Rumburk IČ: 00261602, DIČ: CZ00261602 Darkem Švábem, místostarostou města Vyzývá uchazeče k předložení

Více

REKONSTRUKCE A OBNOVA VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ V OBCI PRŽNO

REKONSTRUKCE A OBNOVA VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ V OBCI PRŽNO Veřejná zakázka: Rekonstrukce a obnova veřejného osvětlení v obci Pržno Zadavatel: Obec Pržno Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE REKONSTRUKCE A OBNOVA

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel:, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Oprava volných bytů 34A, 36A, 38A, 10C a 19C v domě Hladnovská 757/119a, Ostrava Muglinov zadávaná

Více

Radim Pala, DiS. 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE A POVĚŘENÉ PRO VÝKON ZADAVATELSKÝCH ČINNOSTÍ. Radim Pala, DiS. Radim Pala, DiS.

Radim Pala, DiS. 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE A POVĚŘENÉ PRO VÝKON ZADAVATELSKÝCH ČINNOSTÍ. Radim Pala, DiS. Radim Pala, DiS. OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ MIMO ZÁKON Č. 134/2016 Sb., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název projektu: Registrační

Více

Zateplení zdravotního střediska v Katovicích

Zateplení zdravotního střediska v Katovicích V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y A Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zateplení zdravotního střediska v Katovicích V Katovicích, dne 6. února

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále také jen

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,rekonstrukce bytu č. 13, na adrese Pernerova 17, Praha 8" OVZ/2016/0099 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR") dle

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Nákup lesního malotraktoru

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Nákup lesního malotraktoru Č.j.: 41/000052/VULHM/2017 Strnady, dne 18. 1. 2017 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Nákup lesního malotraktoru. v souladu s podmínkami zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky

Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky Rozšíření technologických a kapacitních možností společnosti JaNo, s.r.o. - dodávka mostových jeřábů Zadavatel JaNo, s.r.o. Mlýnská 453/65, Trnitá, 602 00 Brno

Více

POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU č.j. 223/18 POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Dopravní podnik města Brna, a.s. Sídlem: Hlinky 64/151, Pisárky, 603 00 Brno Doručovací číslo: 65646 IČ: 25508881 vyhlašuje

Více

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, 739 61 Třinec Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nízkonákladové bydlení - sociální

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Krajská pobočka v Pardubicích Boženy Vikové-Kunětické 2011 530 02 Pardubice 2 IČ: 72 496 991 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem (veřejná zakázka

Více

Výzva k podání nabídky (oznámení otevřené výzvy) k veřejné zakázce malého rozsahu dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Výzva k podání nabídky (oznámení otevřené výzvy) k veřejné zakázce malého rozsahu dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek Výzva k podání nabídky (oznámení otevřené výzvy) k veřejné zakázce malého rozsahu dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název zakázky: Druh

Více

Gymnázium, Praha 9, Litoměřická 726

Gymnázium, Praha 9, Litoměřická 726 Č. j. Kh1115/2019 VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM O VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZoZVZ ),

Více

*HZSPX0048MGY* HZSPX0048MGY

*HZSPX0048MGY* HZSPX0048MGY Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň *HZSPX0048MGY* HZSPX0048MGY Číslo jednací: Datum: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Počet listů: Přílohy: HSPM-

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ / VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ / VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Hrdlív OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ / VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Obec Hrdlív, Okres Kladno, Středočeský kraj Hrdlív 79, 273 06 IČO: 00234419 Ing. Radek Růžička, starosta obce Tel:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU s názvem 23/2019/B/SP/OM/Bi Výměna výkladců a související stavební úpravy domu na ul. Nádražní 633/91 v Ostravě Přívoze - ČÁST II. zadávaná jako zakázka

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČ: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY ZADAVATEL: Domov pro seniory Nová slunečnice Na Hranicích 674/18, Bohnice 181 00 Praha 8 Zastoupený: Mgr. Martin Benda, ředitel Dále jen zadavatel Veřejná zakázka není

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova, Svornosti 86/2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j: ZE DNE: NAŠE Č. j.: NAŠE Sp. zn.: POČET LISTŮ DOPISU: VYŘIZUJE: Zdeněk Konečný TEL: 596 803 322 FAX:

Více

TJ Sokol Brno, - Obřany - Maloměřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TJ Sokol Brno, - Obřany - Maloměřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu 2. kategorie na dodávky, v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ). Postup

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více