500 K váno ní dárky standard

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "500 K váno ní dárky standard"

Transkript

1 Váno ní dárky standard Váno ní dárky standard charakteristika dárk : váno ní dárky - standard finan ní charakteristika limit: dárk : váno ní dárky standard Dobr dárek s.r.o. finan ní limit: /ks bez DPH min.mno ství pro dodání: +-50ks 6/2009 Dobr dárek s.r.o.

2 500 K ko í ek s perní ky popis: prout n ko í ek r zn ch barev a velikostí napln n váno ními perní ky. Baleno v celofánu. Branding pomoci navázání Italská bábovka panettone + sekt popis: originální italská bábovka se sektem. Balení v kartonové originální krabici. K dispozici i jiné druhy a balení t chto vynikajících bábovek. Branding pomocí navázání odlévání olova. wood popis: váno ní sada na odlévání olova v luxusní d ev né kazet. Branding pomoci navázání medová sada v krabi ce popis: med ve skle, nádoba na med. Baleno v krabi ce z vlnité lepenky (r zné barvy) s pr hledem. Branding pomocí vlo ení karti ky i nalepení títku.

3 váno ní sada s pálenkou Popis: slivovice 0,2l ve skle, aj, ajové bonbony a su enky Baleno v kartonové krabici s pr hledn m víkem. mísa VB M pln ná perní ky popis: st ední mísa Villeroy&Boch napln né váno ními perní ky. Baleno v celofánu a kartonové krabici. Branding pomocí vlo ení Pop. mo né i perní ky na zakázku. sada sva ené horké jablko s vínem popis: lahvi ka vína 0,25l, sklen n hrne ek, plechovka s váno ním inst. Nápojem + váno ní ozdoba. Baleno v dárkové kartonové krabi ce. Branding pomocí vlo ení i navázání karti ky nebo mo né pískování do skla originální louská ek na o echy popis: originální patent louská ku na o echy kov. Mo nost balit s váno ní ozdobou a o echy. Branding pomocí vlo ení karti ky i potisku louská ku samotného.

4 ajová sady - modrá popis: ajové produkty sypané aje, bonbony, med, váno ní pun, sví ky,. Barevn lad no do modra. Branding vlo ením nebo navázáním ajové sada - ervená popis: ajové produkty sypané aje, bonbony, med, váno ní pun, sví ky,. Barevn lad no do ervena Branding vlo ením nebo navázáním ajová sada ervená II. popis: ajové produkty sypané aje, bonbony, med, váno ní pun, sví ky,. Barevn lad no do ervena Branding vlo ením nebo navázáním podtác s no em ve tvaru kapra popis: teakov podnos í ka 50cm Dárková krabice. Branding pomoci vlo ení

5 s rové prkénko popis: prkénko na s r s no i na s r, baleno v kartonu. K dispozici více druh prkének na s r. Branding vlo ením karti ky, nalepením samolepky nebo laser do d eva sada kvetoucí aj popis: sada se sklen nou konvi kou a dv ma hrne ky + kvetoucí a sá kové aje Baleno v originální krabici. Branding mo ností p evázání stuhou s navázáním o echobuch popis: originální louská ek na o echy. Vlo eno do polypropylenového obalu. Branding nejlépe laserem do d eva Ocen no HV ZDOU 3D REKLAMY. originální party porcelán popis: miska s napichovátky na jednohubky a ty inky. Baleno v originální krabi ce. Mo no p ebalit do dárkové krabice a p evázat stuhou. Branding pomocí potisku na alkoholtester

6 iv váno ní strome ek popis: cca 50 cm vysok iv ozdoben stromek s balem. Vlo eno v kartonové krabici. Branding mo no na jutov obal samolepa. stojan na víno Magic Wine popis: originální stojan na víno et z. Vlo eno v polypropylenovém obalu. Branding na obal nebo nav ení karti ky na samotn stojan. Ocen no ZLATÁ KORUNA. okoládov notebook popis: notebook v reálné velikosti s okoládovou klávesnicí. Vlastní potisk monitoru. (min.100ks) su ená k ta men í balení popis: su ená k ta cca 0,5kg. Baleno v krabici dle obrázku. Mo no ud lat sadu s vínem. Branding navázáním

7 kosmetická sada VB popis: svícen od Villeroy & Boch, sví ka, m dlo a krém na ruce a na t lo. Baleno v originální kartonové krabici VB. Branding vlo ením nebo navázáním sada louská ek s tácem popis: bukov tác se sklema nerezem + louská ek Baleno v hezké kartonové krabici. Branding vlo ením nebo navázáním trvanlivá Panettone popis: v borné italské sladké trvanlivé pe ivo s kandovan m ovocem a rozinkami. Baleno váno n s ozdobou. Dárek vhodn pro jednotlivce i kolektiv. K v b ru mnoho druh balení. Branding pomocí navázání sada s portsk m vínem, salámem a odléváním olova popis: portské víno DACOSTA se su en m salámem, odléváním olova a pralinkami Leonidast. Baleno v kartonové krabici. Branding pomocí karti ky nebo potisku na krabici.

8 cube - party misky s napichovátky popis: porcelánové misky 4 ks, 4x napichovátka Baleno v dárkové kartonové krabici. Branding vlo ením nebo navázáním sada luxusních aj popis: designové balení anglick ch aj Baleno v dárkové kartonové krabici. Branding vlo ením nebo navázáním gurmánská sada Paul Newmann popis: gurmánské speciality od Paula Newmanna. Baleno v dárkové kartonové krabici. gurmánská sada s vínem popis: víno, su en salám, olivy a dal í pochutiny. Vlo eno v dárkové kartonové krabici na satén.

9 sada na ledovou kávu pro dva popis: dv sklenice, dlouhé l íce, káva Davidoff, l íce na zmrzlinu, váno ní dekorace. Vlo eno v dárkové kartonové krabici. Branding vlo ením nebo navázáním sada na ledovou kávu pro jednoho popis: jedna sklenice, dlouhá l íce, káva Davidoff, l íce na zmrzlinu, váno ní dekorace. Vlo eno v dárkové kartonové krabici. Branding vlo ením nebo navázáním kávová sada popis: álek na kávu s pod álkem, inst. káva, belgické pralinky. Vlo eno v dárkové kartonové krabici. Branding vlo ením nebo navázáním sada presso pro dva popis: dva álky na presso s pod álky, inst. Káva. Vlo eno v dárkové kartonové krabici. Branding vlo ením nebo navázáním

10 medová sada popis: designová nádoba na med, balení medu Vlo eno v dárkové kartonové krabici. Branding vlo ením nebo navázáním ajová sada - porcelán popis: hrne ek na aj s pod álkem, balení luxusního aje, váno ní dekorace Vlo eno v dárkové kartonové krabici. Branding vlo ením nebo navázáním ajová sada - sklo popis: sklen n designov álek s pod álkem a l i kou, balení luxusního aje, váno ní dekorace. Vlo eno v dárkové kartonové krabici. Branding vlo ením nebo navázáním sada s karlovarsk mi oplatkami popis: skleni ky Villeroy & Boch, plechová dóza s karlovarsk mi oplatkami. Baleno v kartonové dárkové krabici.

11 sada 2 hrne k popis: italsk porcelán sada dvou hrne k na presso s pod álky. Balení v kartonu viz obrázek. Branding pomocí navázání sada s kávovarem popis: italsk porcelán sada dvou hrne k na presso s pod álky, l i ek a kávovaru. Balení v kartonu viz obrázek. Branding pomocí navázání sada ke káv popis: italsk porcelán sada mlé enky, cuk enky a kle tí na cukr. Balení v kartonu viz obrázek. Branding pomocí navázání olivová sada - Luis popis: miska na olivy,sví ka a olivy. Baleno v dárkové kartonové krabici. Pop. mo n i potisk porcelánu.

12 sada pálenek popis: velká a malá pálenka v kartonovém obalu s obrázkem Prahy. P i odb ru v t ích mno ství mo nost vlastního potisku kartonu. Branding pomocí navázání olivová sada popis: porcelánov stojánek na pochutiny, balení oliv, malé víno 0,25l. Vlo eno v dárkové kartonové krabici. Branding pomocí navázání nebo vlo ení s rové prkénko s ná iním I. popis: d ev né prkénko se sklen nou deskou na krájení a servírování s r s no i a vidli kou. Baleno v kartonové krabici s potiskem mo no p ebalit do váno ního papíru. Pop. laser do d eva. s rové prkénko s ná iním II. popis: d ev né prkénko se sklen nou deskou na krájení a servírování s r s no i a vidli kou. Baleno v kartonové krabici s potiskem mo no p ebalit do váno ního papíru. Pop. laser do d eva.

13 tematické talí e 8 druh popis: r zné tematické talí e pizza, dort, t stoviny, ovoce, s r, ryby, sushi, zelenina,.. Balení v kartonu viz obrázek. Mo no zabalit do váno ního papíru. Branding pomocí navázání nebo vlo ení s rové prkénko se uplíkem popis: d ev né prkénko se sklen nou deskou a uplíkem na no e na s r. Balení v kartonové krabici viz. obrázek. Mo no zabalit do váno ního papíru. Pop. laser do d eva. servírovací talí s no em popis: servírovací talí s no em na s r. Baleno v kartonové krabici. Mo no zabalit do váno ního papíru. s rové prkénko - struna popis: d ev né prkénko na s r se sklen nou deskou a se strunou na krájení s ru. Balení v kartonové krabici. Mo no zabalit do váno ního papíru. Pop. laser do d eva.

14 hrne ek s ozdobou popis: porcelánov hrne ek s talí kem, plechová dóza koule s váno ními perní ky, l i ka. Baleno v kartonové dárkové krabi ce. Branding pomocí navázání nebo vlo ení medová sada popis: porcelánov talí ek, nádoba na med, med. Baleno v dárkové kartonové krabi ce. Branding pomocí navázání nebo vlo ení sada s pralinkami popis: porcelánov hrne ek s pod álkem, l i ka, belgické pralinky. Baleno v dárkové kartonové krabi ce. ajová sada popis: porcelánov hrne ek s talí kem, l i ka, balení aje, pralinky. Baleno v dárkové kartonové krabi ce.

15 kávová sada popis: porcelánov hrne ek s talí kem, instantní káva Davidoff, pralinky. Baleno v dárkové kartonové krabi ce. Branding pomocí navázání nebo vlo ení s rové prkénko se uplíkem popis: porcelánov hrne ek s talí kem, instantní káva, pralinky. Baleno v dárkové kartonové krabi ce. Branding pomocí navázání nebo vlo ení ajová sada popis: porcelánov hrne ek s talí kem, balení aje, pralinky. Baleno v dárkové kartonové krabi ce s pr hledem. Branding pomocí navázání nebo vlo ení sada hrne ku s perníkem popis: porcelánov hrne ek s talí kem, v t í váno ní perník. Baleno v dárkové kartonové krabi ce s pr hledem. Branding pomocí navázání nebo vlo ení

16 D kujeme za pozornost D kujeme za pozornost a t íme se na p ípadnou spolupráci. a t íme se na p ípadnou spolupráci T m Dobrého dárku T m Dobrého dárku Uvedené obrázky slou í jako inspirace na téma dárk a ve finálním provedení mohou b t nahrazeny Uvedené obrázky slou í jako inspirace na téma dárk a ve finálním provedení mohou b t adekvátními p edm ty z d vodu obm ny sortimentu, aktuálnímu stavu zásob i vámi po adovaného nahrazeny adekvátními p edm ty z d vodu obm ny sortimentu, aktuálnímu stavu zásob i vámi cenového limitu. P i dal í komunikaci budete s p ípadnou odli ností obeznámeni. po adovaného cenového limitu. P i dal í komunikaci budete s p ípadnou odli ností obeznámeni. Ceny jsou uvedeny bez brandingu a bez DPH. Ceny jsou uvedeny bez brandingu a bez DPH.

váno ní dárky - VIP Váno ní dárky VIP Dobr dárek s.r.o. min.mno ství pro dodání: 6/2009 Dobr dárek s.r.o.

váno ní dárky - VIP Váno ní dárky VIP Dobr dárek s.r.o. min.mno ství pro dodání: 6/2009 Dobr dárek s.r.o. Váno ní dárky VIP Váno ní dárky VIP charakteristika dárk : charakteristika dárk : finan ní limit: finan ní limit: min.mno ství pro dodání: váno ní dárky - VIP VIP dárky +- 30ks Dobr dárek s.r.o. 6/2009

Více

Váno ní dárky economy

Váno ní dárky economy Váno ní dárky economy Nabídka váno ních dárk economy váno ní dárky economy charakteristika dárk : váno ní dárky - levn j í varianty charakteristika dárk : váno ní dárky - levn j í varianty finan ní limit:

Více

VÁNOCE. originalita. kvalita. obal ČESKÉ TRADICE DROBNOSTI VÍNO & PORTSKÉ KÁVA & ČAJ & PUNČ MED & MEDOVINA GURMÁNSKÉ SADY & KOŠE VILLEROY & BOCH

VÁNOCE. originalita. kvalita. obal ČESKÉ TRADICE DROBNOSTI VÍNO & PORTSKÉ KÁVA & ČAJ & PUNČ MED & MEDOVINA GURMÁNSKÉ SADY & KOŠE VILLEROY & BOCH S L A D K O S T I ČESKÉ TRADICE DROBNOSTI VÍNO & PORTSKÉ KÁVA & ČAJ & PUNČ MED & MEDOVINA GURMÁNSKÉ SADY & KOŠE VILLEROY & BOCH Č E S K É VÁNOCE originalita. kvalita. obal OCENĚNÍ & TROFEJE A NĚCO NAVÍC

Více

01 Čajové svíčky. Barevné kalíšky - čajové svíčky vyrábíme i do barevných hliníkových kalíšků nebo do barevných plastových kalíšků.

01 Čajové svíčky. Barevné kalíšky - čajové svíčky vyrábíme i do barevných hliníkových kalíšků nebo do barevných plastových kalíšků. 01 Čajové svíčky Vyrábíme čajové svíčky o hmotnosti 14 a 16 g bez kalíšku i s hliníkovým kalíškem o Ø 39mm, dále barevné a barevné vonné s dobou hoření 4,5h. Čajové svíčky s hmotností 23g ve vyšším hliníkovém

Více

Velikonoce 2016. jaro je tady

Velikonoce 2016. jaro je tady Velikonoce 2016 jaro je tady Přivítejte s námi Velikonoce a potěšte své obchodní přátele či kolegy milým sladkým dárkem, který povzbudí jarní náladu nebo si užijte spoustu zábavy při přípravě jarních dobrot.

Více

, originalni vinne darky s napadem

, originalni vinne darky s napadem Magic. stojan na víno originalni vinne darky s napadem Originální designově zajímavě řešený vinný stojan z chromovaného řetězu který zaujme nejen svou překvapivou funkčností ale i osobitým designem hodícím

Více

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Chrudim, Čáslavská 205. 6. Inventář

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Chrudim, Čáslavská 205. 6. Inventář Klíčová slova: 6. Inventář Inventář, pokrmy, nápoje, drobní stolní inventář, prádlo, talíře, příbory, skleničky, pomocný inventář, inventář na teplé nápoje, servis, konzumace, debaras Text: Inventář je

Více

Ozdoby z foukaných perlí. Ozdoby z foukaného skla. Simaxové svícny. Simaxové svícínky

Ozdoby z foukaných perlí. Ozdoby z foukaného skla. Simaxové svícny. Simaxové svícínky Ozdoby z foukaných perlí Tradiční korálkové ozdoby z foukaných dutých perlí, možný výběr z bohaté kolekce na základě poptávky. Malé ozdoby do 10 cm 25-001 Cena: 60,- až 150,- Kč/ks dle velikosti, složitosti

Více

... (akademický titul, jméno, p íjmení, v decká hodnost), datum narození:, trvalý pobyt:., bydlišt :...

... (akademický titul, jméno, p íjmení, v decká hodnost), datum narození:, trvalý pobyt:., bydlišt :... #2810/SBE/2016-SBEM@V 2810/SBE/2016-SBEMI.j.: UZSVM/SBE/2575/2016-SBEM Kupní smlouva (movité v ci) eská republika Ú ad pro zastupování státu ve v cech majetkových, se sídlem Rašínovo náb eží 390/42, 128

Více

NABÍDKA STRAVOVÁNÍ. Vážení hosté, vítáme Vás!

NABÍDKA STRAVOVÁNÍ. Vážení hosté, vítáme Vás! NABÍDKA STRAVOVÁNÍ Vážení hosté, vítáme Vás! Jsme rádi, že jste si pro svůj pobyt zvolili naše zařízení a chtěli bychom Vám nabídnout výběr z pestré nabídky jídel v našem stravovacím provozu. Nabízíme:

Více

originalita * kvalita * obal

originalita * kvalita * obal originalita * kvalita * obal VIP vánoční dárky 2008 Villeroy & Boch a jiné charakteristika dárků: cílová skupina: finanční limit: reprezentativní partneři, klienti a VIP klienti bez omezení (kalkulace

Více

V DÁRKOVÝCH PRODEJNÁCH

V DÁRKOVÝCH PRODEJNÁCH ˇ Vánocní inspirace 2013 V DÁRKOVÝCH PRODEJNÁCH PRO MAMINKU LED SVÍČKY VYROBENÉ Z PRAVÉHO VOSKU, NESTÉKAJÍ, NEČOUDÍ MIHOTAVÉ LED SVĚTLO NAVODÍ ROMANTICKOU ATMOSFÉRU NAPÁJENO 2-3 TUŽKOVÝMI BATERIEMI (DLE

Více

Katalog pomůcek Montessori a didaktických pomůcek

Katalog pomůcek Montessori a didaktických pomůcek Katalog pomůcek Montessori a didaktických pomůcek 1 Komu? Všechny pomůcky bezplatně zapůjčujeme dětem s těžkým zdravotním postižením prostřednictvím jejich rodin, učitelů, vychovatelů, škol apod. Proč?

Více

D LE ITÉ INFORMACE. P edstavujeme vám zakázkový katalogový program COOL Pocket Katalog do kapsy.

D LE ITÉ INFORMACE. P edstavujeme vám zakázkový katalogový program COOL Pocket Katalog do kapsy. D LE ITÉ INFORMACE P edstavujeme vám zakázkový katalogový program COOL Pocket Katalog do kapsy. COOL Pocket program umo uje vytvá et jedine né, kompletn zakázkové mini katalogy, efektivní a levné zp soby

Více

Recepty Microgourmet talíř + kalíšky

Recepty Microgourmet talíř + kalíšky Recepty Microgourmet talíř + kalíšky Talíř microgourmet Rýže Suroviny: Cca 100 g rýže (1/2 kalíšku) a 1 hrnek vody, sůl Postup: Do talíře nasypeme rýži a přelijeme vodou. Talíř dáme na základ microgourmeta.

Více

l. 1 Úvodní ustanovení

l. 1 Úvodní ustanovení OBEC V EMYSLICE Obecn závazná vyhlá ka. 1 / 2015 o stanovení systému shroma ování, sb ru, p epravy, t íd ní, vyu ívání a odstra ování komunálních odpad a nakládání se stavebním odpadem na území obce V

Více

Velikonoční nabídka reklamních cukrovinek

Velikonoční nabídka reklamních cukrovinek Velikonoční nabídka reklamních cukrovinek 2015 Výrobce a dodavatel reklamních cukrovinek Uvedené ceny jsou za minimální náklad bez DPH a dopravy. V případě zájmu Vám rádi zašleme kalkulaci dle Vašeho konkrétního

Více

Technická specifikace propagačních předmětů s logem norway grants

Technická specifikace propagačních předmětů s logem norway grants Technická specifikace propagačních předmětů s logem norway grants Grafické návrhy potisků zadavatele vycházejí z požadavků na publicitu donora a budou finalizovány dle vybraných konkrétních produktů. Obrázky

Více

Při odběru celého balení 12 ks

Při odběru celého balení 12 ks Uvedené ceny jsou bez DPH. Kurz Kč / je 27,- Kč obj.kod: 2301480-S19 Při odběru celého balení 12 ks Lžíce polévková Věra d-18,5cm Bal.12ks 1 ks VIP 4,74 Kč Nůž příborový Věra d-20,8cm Bal.12ks 1 ks VIP

Více

EXCLUSIVE COLLECTION. www.dedra.cz Všechny výrobky s kódem DA jen do vyprodání zásob. Platnost přílohy: od TEĎ do 31.12.2009 do 16.00 hodin!

EXCLUSIVE COLLECTION. www.dedra.cz Všechny výrobky s kódem DA jen do vyprodání zásob. Platnost přílohy: od TEĎ do 31.12.2009 do 16.00 hodin! EXCLUSIVE COLLECTION Platnost přílohy: od TEĎ do..009 do 6.00 hodin! Obj. č. AA060 leták ks www.dedra.cz Všechny výrobky s kódem DA jen do vyprodání zásob. EXCLUSIVE COLLECTION DA Impozantní lampa s bílým

Více

Nakupujte. hezky česky

Nakupujte. hezky česky Nakupujte hezky česky MÁME TO NEJLEPŠÍ Z ČESKA. 7 z 10 VÝROBKŮ v PENNY pochází z Česka. Nakupujte Díky označení zeleným jablíčkem fakt jednoduše poznáte, co je pro vás dobré. PLATNOST LETÁKU OD PONDĚLÍ

Více

Mgr. Bc. Hana Krýslová. Inventář na polévky a přílohy

Mgr. Bc. Hana Krýslová. Inventář na polévky a přílohy Název školy Název projektu Číslo projektu Číslo šablony Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň Digitalizace výuky CZ.1.07/1.5.00/34.0977 VY_32_inovace_ST17 Číslo materiálu 17

Více

dostává se vám do ruky výběr vánočních dárků, které jsme připravili pro rok 2011. Rádi bychom vám nabídli alternativu

dostává se vám do ruky výběr vánočních dárků, které jsme připravili pro rok 2011. Rádi bychom vám nabídli alternativu Vážení obchodní přátelé, D O B R Ý D Á R E K S. R. O. originalita. kvalita. obal dostává se vám do ruky výběr vánočních dárků, které jsme připravili pro rok 2011. Rádi bychom vám nabídli alternativu klasických

Více

MALÁ BONBONIÉRA OBLÍBENÉ. Sada 9 ks čokoládek. Mléčná nebo hořká čokoláda. Motiv univerzální nebo firemní. Vánoční motiv od 1 ks, firemní od 50 ks.

MALÁ BONBONIÉRA OBLÍBENÉ. Sada 9 ks čokoládek. Mléčná nebo hořká čokoláda. Motiv univerzální nebo firemní. Vánoční motiv od 1 ks, firemní od 50 ks. 2 MALÁ BONBONIÉRA OBLÍBENÉ Sada 9 ks čokoládek. Mléčná nebo hořká čokoláda. Motiv univerzální nebo firemní. Vánoční motiv od 1 ks, firemní od 50 ks. Cena za kus Od 50 ks Od 100 ks 75 Kč 65 Kč 61 Kč Ceny

Více

Včas umět a znát je napořád Předškolní vzdělávání základ pro zdravý a bezpečný život EKOLOGICKÁ VÝCHOVA

Včas umět a znát je napořád Předškolní vzdělávání základ pro zdravý a bezpečný život EKOLOGICKÁ VÝCHOVA Včas umět a znát je napořád Předškolní vzdělávání základ pro zdravý a bezpečný život EKOLOGICKÁ VÝCHOVA = environmentální výchova, vzdělávání, osvěta (ekologická výchova) DEFINICE EVVO Výchova, osvěta

Více

Veselé Vánoce. Vánoční nabídka reklamních cukrovinek. Výrobce a dodavatel reklamních cukrovinek

Veselé Vánoce. Vánoční nabídka reklamních cukrovinek. Výrobce a dodavatel reklamních cukrovinek Výrobce a dodavatel reklamních cukrovinek Škárova 9, 612 00 Brno Tel.: +420549212775-6 Mobil: +420777135149 lysakova@premiera.cz havlikova@premiera.cz www.premiera.cz Uvedené ceny jsou pro minimální náklad

Více

VÁNOČNÍ SLADKOST. Mandle nebo čokoládové pralinky ve zlaté krabičce. 140 Kč Cena bez DPH NOVINKA

VÁNOČNÍ SLADKOST. Mandle nebo čokoládové pralinky ve zlaté krabičce. 140 Kč Cena bez DPH NOVINKA 1 2 VÁNOČNÍ SLADKOST NOVINKA Mandle nebo čokoládové pralinky ve zlaté krabičce 100 g mandle v hořké čokoládě nebo 100 g mandle slané pražené nebo 8 ks pralinka mléčná, oříšková nebo kávová 30 ks roksové

Více

č. 1/2009 OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA LETOHRAD

č. 1/2009 OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA LETOHRAD OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA LETOHRAD č. 1/2009 kterou se stanoví systém shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a systém nakládání se stavebním odpadem Zastupitelstvo

Více

Obecně závazná vyhláška města Moravská Třebová č. 5/2006,

Obecně závazná vyhláška města Moravská Třebová č. 5/2006, Obecně závazná vyhláška města Moravská Třebová č. 5/2006, o systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a systému nakládání se stavebním odpadem, vznikajícím

Více

Stoly s výsuvným systémem

Stoly s výsuvným systémem ROTT s.r.o. Hromnice 27 330 11 Třemošná Tel.: +420 377 959 157 Fax: +420 377 959 222 info@rott-nabytek.cz www.rott-stoly.cz Stoly s výsuvným systémem Výška stolu je standardně 75 cm, u modelů Anna a Caro

Více

Vánoční sady s potravinami a české vánoce AF Production s.r.o, Prokopka 176/2, Praha 9, Tel:

Vánoční sady s potravinami a české vánoce AF Production s.r.o, Prokopka 176/2, Praha 9, Tel: s potravinami a české vánoce 2018 Tradice českých Vánoc Štědrovečerní odlévání olova Štědrovečerní odlévání olova. pánvička na odlévání olova, olověné mince 6 ks, Papírová krabička 9299 168,- Kč/kus Tradice

Více

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY. Datum přijetí: 6. září 2000 Datum účinnosti od: 1. července 2001

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY. Datum přijetí: 6. září 2000 Datum účinnosti od: 1. července 2001 SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY Profil předpisu: Titul předpisu: Vyhláška Ministerstva průmyslu a obchodu, kterou se stanoví řady jmenovitých hmotností a jmenovitých objemů přípustných pro některé druhy

Více

Polévky 35,- 0.33l Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem a domácími nudlemi

Polévky 35,- 0.33l Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem a domácími nudlemi Polévky 0.33l Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem a domácími nudlemi 35,- 0.33l Česneková (vývar,česnek,vejce,šunka,sýr,op.chléb) 35,- 0.33l Česneková speciál (vývar,česnek,anglická slanina,tvarůžka,vejce,op.chléb)

Více

JÍDELNÍ LÍS TEK 13. - 19. 2. 2012 týden 7

JÍDELNÍ LÍS TEK 13. - 19. 2. 2012 týden 7 Po 13.2.12 JÍDELNÍ LÍS TEK 13. - 19. 2. 2012 týden 7 Den Snídan P esnídávka Ob d Sva ina Ve e e 3, 2 3, 9, 2, 9/2,, 14 3, 9, 2, 9/2, 14, ZAM, CIZI 3, 2,, 14 Polévka hov zí vývar se zeleninou a Lipánek

Více

Velikonoční nabídka reklamních cukrovinek

Velikonoční nabídka reklamních cukrovinek 2012 Výrobce a dodavatel reklamních cukrovinek Škárova 9, 612 00 Brno Tel.: +420549212775-6 Mobil: +420777135149 lysakova@premiera.cz havlikova@premiera.cz www.premiera.cz Uvedené ceny jsou pro minimální

Více

Nakupujte. hezky česky

Nakupujte. hezky česky Nakupujte hezky česky PLATNOST LETÁKU OD PONDĚLÍ 14. 9. DO STŘEDY 16. 9. 2015 Nakupujte hezky česky MÁME TO NEJLEPŠÍ Z ČESKA. 7 z 10 VÝROBKŮ v PENNY pochází z Česka. U označení zeleným jablíčkem si můžete

Více

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň. Název školy. Název projektu. Číslo materiálu 31. Mgr. Bc.

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň. Název školy. Název projektu. Číslo materiálu 31. Mgr. Bc. Název školy Název projektu Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň Digitalizace výuky Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ST31 Číslo materiálu 31

Více

Bosch Promoline. Program 2011. 1 - cs - PT-ACE/MKB1 Technické změny vyhrazeny. Výrobce neodpovídá za chyby tisku.

Bosch Promoline. Program 2011. 1 - cs - PT-ACE/MKB1 Technické změny vyhrazeny. Výrobce neodpovídá za chyby tisku. 1 - cs - PT-ACE/MKB1 Technické změny vyhrazeny. Výrobce neodpovídá za chyby tisku. Program 2011 Robert Bosch odbytová s r.o. Pod Višňovkou 1661/35 140 00 Praha 4 - Krč www.bosch.cz/ew www.bosch-pt.com

Více

Programový komplet pro evidence provozu jídelny v. 2.55. modul Sklad. 2001 Sviták Bechyně Ladislav Sviták hotline: 608/253 642

Programový komplet pro evidence provozu jídelny v. 2.55. modul Sklad. 2001 Sviták Bechyně Ladislav Sviták hotline: 608/253 642 Programový komplet pro evidence provozu jídelny v. 2.55 modul Sklad 2001 Sviták Bechyně Ladislav Sviták hotline: 608/253 642 Obsah 1 Programový komplet pro evidenci provozu jídelny modul SKLAD...3 1.1

Více

Městys Okříšky. vývozu, dovozu a tranzitu odpadů a postup při udělování souhlasu k vývozu dovozu a tranzitu odpadů (Katalog odpadů)

Městys Okříšky. vývozu, dovozu a tranzitu odpadů a postup při udělování souhlasu k vývozu dovozu a tranzitu odpadů (Katalog odpadů) Městys Okříšky Obecně závazná vyhláška č. 3/2013, o systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních a stavebních odpadů, o komunitním kompostování a způsobu využití

Více

NABÍDKOVÝ KAtAlOg www.versailles.cz

NABÍDKOVÝ KAtAlOg www.versailles.cz NABÍDKOVÝ KAtAlOg Dárkově balený alkohol 2 A) Obal na 1 láhev ledového nebo slámového vína. Materiál : kraft B) Obal na 1 láhev vína Materiál : kraft C) Obal na Habánské víno. Materiál: přírodní hnědý

Více

SLANÝ DORT SLANÝ DORT PEČENÝ. Korpus: 800 g hladké mouky, 4 dl vlažné vody, 0,8 dl mléka, 2 lžičky soli, 2 lžičky kmínu, 2 lžíce octa, 4 dkg droždí

SLANÝ DORT SLANÝ DORT PEČENÝ. Korpus: 800 g hladké mouky, 4 dl vlažné vody, 0,8 dl mléka, 2 lžičky soli, 2 lžičky kmínu, 2 lžíce octa, 4 dkg droždí SLANÝ DORT Korpus: 800 g hladké mouky, 4 dl vlažné vody, 0,8 dl mléka, 2 lžičky soli, 2 lžičky kmínu, 2 lžíce octa, 4 dkg droždí 1. pomazánka: 1 pomazánkové máslo, 1 vrchovatá lžíce flory, 1 plechovka

Více

28. Úsporné žárovky. 19. Půlnoční slosování. 29. Úsporné žárovky. 30. Úsporné žárovky. 31. Úsporné žárovky. 32. Úsporné žárovky. 33.

28. Úsporné žárovky. 19. Půlnoční slosování. 29. Úsporné žárovky. 30. Úsporné žárovky. 31. Úsporné žárovky. 32. Úsporné žárovky. 33. 1. Půlnoční slosování 2. Půlnoční slosování 3. Půlnoční slosování 4. Půlnoční slosování 5. Půlnoční slosování 6. Půlnoční slosování 7. Půlnoční slosování 8. Půlnoční slosování 9. Půlnoční slosování 10.

Více

Micro plus nádoba. Zpracovala: Simona VRABCOVÁ

Micro plus nádoba. Zpracovala: Simona VRABCOVÁ Micro plus nádoba Mikrovlnná trouba (dále jen MT) (osvětové okénko) Mikrovlny nemají ionizující účinek (jako rentgenové záření) proto nedochází k rozbíjení chemických vazeb a ani změně nutričních hodnot.

Více

SKVĚLÉ NÁKUPY. KiK více než 3 200 filiálek po celé Evropě. www.kik-textilien.com. Nákupní tašky. Dekorativní zajíčci

SKVĚLÉ NÁKUPY. KiK více než 3 200 filiálek po celé Evropě. www.kik-textilien.com. Nákupní tašky. Dekorativní zajíčci Od 9. března 0 SKVĚLÉ NÁKUPY Nákupní tašky na kolečkách s teleskopickou rukojetí, lze vysunout na 90 cm, hlavní přihrádka se zipem a tunýlkem, rozměry: cca 50 x 5 x 8 cm, každý kus jen 9,- VEŠKERÉ ZBOŽÍ

Více

Ovoce do škol Příručka pro žadatele

Ovoce do škol Příručka pro žadatele Ve smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 556 fax: 296 326 111 e-mail: info@szif.cz Ovoce do škol Příručka pro žadatele OBSAH 1. Základní informace 2. Schválení pro dodávání produktů 3. Stanovení limitu

Více

Alergeny. Porady vedoucích školních jídelen prosinec 2014, KHS LK

Alergeny. Porady vedoucích školních jídelen prosinec 2014, KHS LK Alergeny Porady vedoucích školních jídelen prosinec 2014, KHS LK Potravinová alergie nepřiměřená reakce organismu na látky, se kterými se setkává ve svém prostředí imunitní základ ztráta imunitní tolerance

Více

10028802 5340882PB2 Plastová láhev s netradičním šroubovacím víčkem, 212zelená

10028802 5340882PB2 Plastová láhev s netradičním šroubovacím víčkem, 212zelená SKP kód Strana Prodej 2013 RP AO 10000204 5030244PB2 Hliníková láhev s karabinou, světle modrá 211 90,20 Kč 10000205 5030245PB2 Hliníková láhev s karabinou, červená 211 90,20 Kč 10008801 5140401PB2 Sluneční

Více

Vzorový jídelníček na týden č.2 Jídelníček sestavila nutriční terapeutka Dana Sasáková.

Vzorový jídelníček na týden č.2 Jídelníček sestavila nutriční terapeutka Dana Sasáková. Vzorový jídelníček na týden č.2 Jídelníček sestavila nutriční terapeutka Dana Sasáková. Pondělí Snídaně: NB chléb. Máslo. Med. Káva. Cukr 100 g NB chléb 10 g máslo 20 g med 10 g bylinkový smetanový sýr

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK NA OBDOBÍ OD 18. 1. 2016 DO 21. 2. 2016

JÍDELNÍ LÍSTEK NA OBDOBÍ OD 18. 1. 2016 DO 21. 2. 2016 JÍDELNÍ LÍSTEK NA OBDOBÍ OD 18. 1. 2016 DO 21. 2. 2016 Den Snídaně Přesnídávka Oběd Svačina Večeře Druhá večeře Polévka slepičí s kapáním (1,, 6, 7, 9, 1), Zapečené těstoviny po Párek, Hrášek na smetaně

Více

Kód SMERO Název zboží Typ Prodejní cena bez DPH Balicí papír pro potraviny havana - eko

Kód SMERO Název zboží Typ Prodejní cena bez DPH Balicí papír pro potraviny havana - eko Kód SMERO Název zboží Typ Prodejní cena bez DPH 6201210 Balicí papír pro potraviny havana - eko 373.000 6201615 Balicí papír pro potraviny pergamenová náhrada, žlutá 515.000 654060 Pečící papír 400 x 600

Více

Vyhlá ka obce Bludov o nakládání s komunálním a stavebním odpadem.

Vyhlá ka obce Bludov o nakládání s komunálním a stavebním odpadem. Vyhlá ka obce Bludov o nakládání s komunálním a stavebním odpadem. Zastupitelstvo obce se usneslo dne 17. 12. 2001 vydat podle 10 písm. a) a 84 odst. 2 písm. l) zákona. 128/2000 Sb., o obcích, a v souladu

Více

Vánoční nabídka 2012 reklamních cukrovinek

Vánoční nabídka 2012 reklamních cukrovinek Výrobce a dodavatel reklamních cukrovinek Škárova 9, 612 00 Brno Tel.: +420549212775-6 Mobil: +420777135149 premiera@premiera.cz lysakova@premiera.cz havlikova@premiera.cz www.premiera.cz Uvedené ceny

Více

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 640 Kč + 440,00 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč 1,80 Kč + 1,50 Kč

Ceník reklamního potisku tampoprintem paušál 640 Kč + 440,00 Kč 3,20 Kč + 2,20 Kč 2,80 Kč + 2,00 Kč 2,50 Kč + 1,80 Kč 1,80 Kč + 1,50 Kč Přirážka při potisku obdobných předmětů totožnou předlohou a barvou v jedné sérii: 120 Kč za každou změnu předmětu, násobeno počtem barev. Uvedené ceny jsou včetně výroby klišé (předlohy pro tisk). Pro

Více

ZAHRADNÍ SEZÓNA ZAČÍNÁ

ZAHRADNÍ SEZÓNA ZAČÍNÁ NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 1) ZAHRADNÍ SEZÓNA ZAČÍNÁ 2.499,- 5.499,-* BALKONOVÁ SOUPRAVA, 3DÍLNÁ SEZÓNNÍ 3DÍLNÁ Balkonová souprava, 3dílná, kontrukce ze stabilních ocelových trubek antracitové

Více

ZMĚNA CENÍKU VČELAŘSKÝCH POTŘEB

ZMĚNA CENÍKU VČELAŘSKÝCH POTŘEB ZMĚNA CENÍKU VČELAŘSKÝCH POTŘEB Český svaz včelařů změnil pro usnadnění výpočtu ocenění včelařského majetku a na základě usnesení PÚV ČSV ze dne 19. 9. 2006 ceník včelařských potřeb schválený dne 25. 3.

Více

Studené p edkrmy. Polévky

Studené p edkrmy. Polévky Studené p edkrmy 50g Šunková rolka 49,00 K 75g Sýrový talí ek 49,00 K 1 ks Pln né raj e 49,00 K Polévky 0,33l Zel ka s kope kem smetany 39,00 K 0,23l Slezská esneka ka se sýrem 29,00 K 0,23l Svatební s

Více

Snídaně. Něco k pivu. Polévky

Snídaně. Něco k pivu. Polévky Snídaně 4ks Dietní párek (hořčice, kečup, krenex) 1ks Vařená klobása (hořčice, kečup, krenex) Hemenex (3ks vejce, šunka) Míchaná vajíčka (3ks vajec na cibulce se slaninou) Obložený talíř (šunka, sýr, džem,

Více

Státní zemědělský intervenční fond

Státní zemědělský intervenční fond TISKOVÁ ZPRÁVA Značka KLASA nabídne další kvalitní potraviny Praha, 26. 2. 2015 Ke konci minulého a začátkem letošního roku bylo značkou kvality KLASA oceněno 35 nových produktů. Do portfolia oceněných

Více

Bioodpad. Nepatří sem: Do kontejneru patří:

Bioodpad. Nepatří sem: Do kontejneru patří: Bioodpad listí, tráva, plevel zbytky ovoce, zeleniny čajové sáčky kávová sedlina hlína z květináčů skořápky ořechů a vajec piliny dřevní štěpka z větví stromů a keřů zbytky jídel (gastroodpad) jedlé oleje

Více

Usnesení DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU.

Usnesení DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU. .j.: 041 EX 1445/05-130 Usnesení Soudní exekutor Mgr. Miloš Dvo ák, Exekutorský ú ad Sokolov, se sídlem Loket, Zahradní 328, PS 357 33, pov ený provedením exekuce na základ usnesení, které vydal Okresní

Více

O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení čís. SKO/M/001/2016 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi movitého majetku

O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení čís. SKO/M/001/2016 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi movitého majetku 1387/SKO/2016-SKOM Č.j.: UZSVM/SKO/2183/2016-SKOM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových odbor Odloučené pracoviště Kolín, Karlovo náměstí 45, 280 50 Kolín 1 O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení

Více

KATALOG VÁŠ DODAVATEL REKLAMNÍCH CUKROVINEK MINI BOXY

KATALOG VÁŠ DODAVATEL REKLAMNÍCH CUKROVINEK MINI BOXY KATALOG VÁŠ DODAVATEL REKLAMNÍCH CUKROVINEK MINI BOXY 2013-2014 Obsah katalogu TOP NEW Bonbony Lízátka Komprimáty Čokoláda, mince, bonboniery, čokosady Kavárna, sušenky, oplatky, cukr, čaj, káva, smetánky,

Více

Nakupujte. hezky česky

Nakupujte. hezky česky Nakupujte hezky česky PLATNOST LETÁKU OD PONDĚLÍ 17. 8. DO STŘEDY 19. 8. 2015 Nakupujte hezky česky BANÁNY 1 kg MÁME TO NEJLEPŠÍ Z ČESKA. 7 z 10 VÝROBKŮ v PENNY pochází z Česka. U označení zeleným jablíčkem

Více

VÝHERNÍ LISTINA SDH PŘESTAVLKY Z MAŠKARNÍHO PLESU

VÝHERNÍ LISTINA SDH PŘESTAVLKY Z MAŠKARNÍHO PLESU strana 1 VÝHERNÍ LISTINA SDH PŘESTAVLKY Z MAŠKARNÍHO PLESU POŘÁDANÉHO DNE 21. 2. 2015 celkový počet stran 6 1 SMETÁČEK + LOPATKA 1 50 BONBONIÉRA 8B 2 BASIČKA PIVA 19 51 POUKAZ - KVĚTINÁŘSTVÍ 14B 3 BONBONIÉRA

Více

Obecně závazná vyhláška č. 4/2006 města Kopřivnice o odpadech

Obecně závazná vyhláška č. 4/2006 města Kopřivnice o odpadech Obecně závazná vyhláška č. 4/2006 města Kopřivnice o odpadech Zastupitelstvo města Kopřivnice se na svém 2. zasedání, konaném dne 7. 12. 2006, usneslo vydat na základě 17 odst. 2 zákona č. 185/2001 Sb.,

Více

Kam s tím. Stručný návod jak nakládat se vzniklým odpadem

Kam s tím. Stručný návod jak nakládat se vzniklým odpadem Kam s tím Stručný návod jak nakládat se vzniklým odpadem A Alobal Akumulátory Akvária Autovrak Autoskla Azbest Sběrný dvůr, případně směsný Bez rybiček a vody do barevného skla. U oprávněného likvidátora

Více

Dveře plné ocelové falcované/ s polodrážkou s požární odolností EW 30 DP1

Dveře plné ocelové falcované/ s polodrážkou s požární odolností EW 30 DP1 OBSAH : Úvod, kontakty 1. Charakteristika a použití 2. Standardní rozměry 3. Popis standardního provedení 4. Technické parametry 5. Nadstandardní provedení za příplatek 6. Stavební příprava 7. Záruční

Více

Myslivecká chata Grůň

Myslivecká chata Grůň Myslivecká chata Grůň Vážení hosté, děkujeme Vám, že jste nás navštívili a přejeme Vám dobrou chuť a příjemné posezení. Provozní doba kuchyně je od 11 hodin, poslední objednávky jídel příjímáme 30 minut

Více

VÝBORNÉ SLADKOSTI. Krémové košíčky s koktejlovými višněmi

VÝBORNÉ SLADKOSTI. Krémové košíčky s koktejlovými višněmi VÝBORNÉ SLADKOSTI Krémové košíčky s koktejlovými višněmi Rozpočet: 210 g hladké mouky, 70 g moučkového cukru, 2 žloutky, 140 g másla, špetka soli, citrónová kůra, vanilkový cukr. Nastavovaný máslový krém

Více

RECEPTY Z CHŘESTU NA RADIU DECHOVKA

RECEPTY Z CHŘESTU NA RADIU DECHOVKA RECEPTY Z CHŘESTU NA RADIU DECHOVKA Polévka Krémová polévka z vojkovického chřestu Máslový chřest v křupavé strouhance s novým bramborem Holandská omáčka Hlavní chod / Main course Kuřecí prsa plněná bílým

Více

JÍDELNÍ LÍS TEK týden 18

JÍDELNÍ LÍS TEK týden 18 Po 0.4.1 JÍDELNÍ LÍS TEK 0. 4. - 6. 5. 01 týden 18 Den Snídan P esnídávka Ob d Sva ina Ve e e, 9,, 9/, 9, ZAM, CIZI, 9,, 9/, Polévka dro ová, Sýr m kký, Jogurt, Máslo porce 1 ks, Frankfurtská vep ová pe

Více

Technická specifikace upomínkové a reklamní předměty, interaktivní hrací předměty mechanické

Technická specifikace upomínkové a reklamní předměty, interaktivní hrací předměty mechanické Technická specifikace upomínkové a reklamní předměty, interaktivní hrací předměty mechanické Interaktivní hrací předměty mechanické Jeseníky 1. Šlapací čtyřkolka 1 ks Kapacita: 2 sedadla vepředu pro dvě

Více

SKLÁDACÍ SKLADOVACÍ KONTEJNER KOVOBEL

SKLÁDACÍ SKLADOVACÍ KONTEJNER KOVOBEL SKLÁDACÍ SKLADOVACÍ KONTEJNER KOVOBEL VÝŠKA 2600 mm NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽÍVÁNÍ A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ KOVOBEL, výrobní družstvo Telefon: +420 379 724 441 Cihlářská 503 Fax : +420 379 722 552 344 01

Více

Jak třídit odpad PAPÍR SKLO

Jak třídit odpad PAPÍR SKLO Jak třídit odpad PAPÍR Do modrých nádob můžete odhodit: noviny, časopisy, kancelářský papír, reklamní letáky, knihy, sešity, krabice, lepenka, kartón, papírové obaly (např. sáčky), nápojové krabice mokrý,

Více

mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů

mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů Sbor dobrovolných hasičů Havířov Město vás zve na mezinárodní pohárovou soutěž mladých hasičů Pořadatel: SDH Havířov Město za finanční podpory Mezinárodního Visegradského fondu, Termín konání: sobota 14.

Více

Kouzelné hůlky a úložné kazety.

Kouzelné hůlky a úložné kazety. Kouzelné hůlky a úložné kazety. Námi nabízené originální a exkluzívní dřevěné kouzelné hůlky různých tvarů a odstínů jsou žádané na trhu pro svůj jedinečný vzhled, ruční zpracování z rozmanitých druhů

Více

Kouzelné. Anna Šmalcová Z PAPÍRU 2 KRAJKY

Kouzelné. Anna Šmalcová Z PAPÍRU 2 KRAJKY Kouzelné Anna Šmalcová KRAJKY Z PAPÍRU 2 ˇ krabicky a dekorace Ȭ ǰȱ Ȭȱ Ȭ Ć ȱ þ ę Çȱ ȱ ² stiȱ ȱ ȱ+ Ç ȱ»ȱ ȱ»ǰȱ ǰȱ ǰȱ»ȱ² ȱ grafika: Martin Ondra, www.martinondra.cz Kouzelné krajky z papíru 2 krabicky a dekorace

Více

Netradiční adventní věnec 46 Jedlé dárky

Netradiční adventní věnec 46 Jedlé dárky Jedlé dárky Svátky, malé oslavy nebo jen obyčejná návštěva u přátel. To vše jsou příležitosti, kam se velké dary příliš nehodí, originalita je vítána a osobní charakter dárku je milou přidanou hodnotou.

Více

Tel.:

Tel.: 65 Kc Od 130 Kc MALÁ BONBONIÉRA OBLÍBENÉ 9 ks čokoládek s lastním motiem 9 ks mléčná nebo hořká čokoláda á 5g lastní mo nebo logo možnost doplnění o nitřní přebal s textem yuži i jako PF český ýrobce

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O P Ř E R O V. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 13/2001

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O P Ř E R O V. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 13/2001 S T A T U T Á R N Í M Ě S T O P Ř E R O V OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 13/2001 o nakládání s komunálním odpadem Úplné znění obecně závazné vyhlášky č. 13/2001, o nakládání s komunálním odpadem, tak, jak

Více

16057.P 16048.S 16047.C 16052.P 35724.Q 35722.S. Domácí pohoda. Stylový louskáček na ořechy Crack-it. Trvanlivé bambusové prkénko

16057.P 16048.S 16047.C 16052.P 35724.Q 35722.S. Domácí pohoda. Stylový louskáček na ořechy Crack-it. Trvanlivé bambusové prkénko Stylový louskáček na ořechy Crack-it Ø 160 205 mm ks 1-19 20+ 60+ 200+ Kč 325,- 294,- 283,- 277,- 16057.P Trvanlivé bambusové prkénko 430 260 19 mm ks 1-29 30+ 60+ 200+ Kč 201,- 181,70 175,30 171,30 16048.S

Více

Restaurace Na Svaté. Přejeme Vám dobrou chuť. Něco dobrého k pivu: Polévka: Předkrm: Ryby: 100g Domácí tlačenka s cibulí a octem 25,-

Restaurace Na Svaté. Přejeme Vám dobrou chuť. Něco dobrého k pivu: Polévka: Předkrm: Ryby: 100g Domácí tlačenka s cibulí a octem 25,- Něco dobrého k pivu: 100g Domácí tlačenka s cibulí a octem 25,- 1ks Škvarková pomazánka, chléb a cibulí 23,- 2ks Olomoucké tvarůžky na chlebu 35,- 100g Uzené maso podávané na prkénku, hořčice, křen, okurka,

Více

Mrkvová pomazánka (syrová mrkev) mrkev (syrová, strouhaná) petržel kořenová (syrová, strouhaná) vejce (natvrdo uvařené, ustrouhané)

Mrkvová pomazánka (syrová mrkev) mrkev (syrová, strouhaná) petržel kořenová (syrová, strouhaná) vejce (natvrdo uvařené, ustrouhané) Celerová pomazánka celer 1 pomazánkové zakysaná smetana ananas pórek 15 g Celer ustrouháme najemno a přidáme k vyšlehanému máslu. Zjemníme zakysanou smetanou a promícháme s nakrájeným ananasem a pórkem.

Více

MC - Maloobchodní cena s DPH 1

MC - Maloobchodní cena s DPH 1 - Maloobchodní cena s DPH 1 žky Classic 859853 N žky univerzální 6411501985323 21,00 859850 žky univerzální pro leváky 6411501985019 21,00 859874 N žky kuchy ské 6411501987471 21,00 859870 žky kuchy ské

Více

13⁴⁰. Pulíme ceny 7⁴⁰ 74⁴⁰ 89⁹⁰ 309,- -50 % Pomazánkové máslo 150 g 100 g = 8,93 Kč neochucené 26,90 -50 % -50 % -24 % -16 % Více na straně 2 a 3.

13⁴⁰. Pulíme ceny 7⁴⁰ 74⁴⁰ 89⁹⁰ 309,- -50 % Pomazánkové máslo 150 g 100 g = 8,93 Kč neochucené 26,90 -50 % -50 % -24 % -16 % Více na straně 2 a 3. 6 ks Nescafé Classic instantní káva 200 g = 37,20 Kč 148,90 74⁴⁰ 5 kg Vídeňské párky 14,90 14,90 14,90 7⁴⁰ Pulíme ceny Více na straně 2 a 3. Vepřová kýta vcelku 1 kg -24 % 118,90 89⁹⁰ 12 ks Pomazánkové

Více

Seva stavebnice 1239. Stavebnice Seva pro dívky 1 JUMBO

Seva stavebnice 1239. Stavebnice Seva pro dívky 1 JUMBO 20030151 1. 20030122 20030134 1.450,- 1.230,- Stavebnice Seva přijela pouť JUMBO Stavebnice SEVA Přijela pouť Jumbo obsahuje 2 stavebnice SEVA Přijela pouť. V boxu tak naleznete 1486 dílků. Už tedy nehrozí

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Městyse Nové Veselí č.1/2009

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Městyse Nové Veselí č.1/2009 OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Městyse Nové Veselí č.1/2009 Zastupitelstvo městyse Nové Veselí se na svém zasedání dne 12.3.2009 usnesením č. 14, usneslo vydat na základě 17 odst.2 zákona č. 185/2001., o odpadech

Více

Bulharská pomazánka Čertova pomazánka Česneková pomazánka 1 Česneková pomazánka 2 Česneková pikantní pomazánka

Bulharská pomazánka Čertova pomazánka Česneková pomazánka 1 Česneková pomazánka 2 Česneková pikantní pomazánka Bulharská pomazánka 300 g dietního salámu, malý rajský protlak, malá tatarská omáčka, kyselá okurka, cibule Salám meleme na masovém strojku nebo strouháme na struhadle. Přidáme strouhanou okurku, rajský

Více

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň. Název školy. Název projektu. Číslo materiálu 29. Mgr. Bc.

Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň. Název školy. Název projektu. Číslo materiálu 29. Mgr. Bc. Název školy Název projektu Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň Digitalizace výuky Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ST29 Číslo materiálu 29

Více

Článek 1 Předmět a působnost. Článek 2 Základní pojmy

Článek 1 Předmět a působnost. Článek 2 Základní pojmy Obecně závazná vyhláška číslo 16/2012, o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na území města Uherský Brod

Více

H o t e l S v o r n o s t

H o t e l S v o r n o s t H o t e l S v o r n o s t p Provozovatel: Svornost, s.r.o. Telefon: 420 / 281 932 122 Novozámecká 284 420 / 281 931 513 19012 Praha 9 - Dolní Počernice Fax: 420 / 281 931 100 Bankovní spojení: ČSOB Praha

Více

Základní škola, Staré Město, okr. Uherské Hradiště, příspěvková organizace. Komenské 1720, Staré Město, www.zsstmesto.cz. Metodika

Základní škola, Staré Město, okr. Uherské Hradiště, příspěvková organizace. Komenské 1720, Staré Město, www.zsstmesto.cz. Metodika Základní škola, Staré Město, okr. Uherské Hradiště, příspěvková organizace Komenské 1720, Staré Město, www.zsstmesto.cz Metodika k použití počítačové prezentace A Z kvíz Mgr. Martin MOTYČKA 2013 1 Metodika

Více

Dárkové krabičky. Zdeňka Pospíšilová

Dárkové krabičky. Zdeňka Pospíšilová Dárkové krabičky Zdeňka Pospíšilová 2008 Zabývám se ruční výrobou svatebních, dětských a ostatních dárkových krabiček, které jsou určeny pro různé příležitosti. Doufám, že Vás moje nabídka zaujme. Zdeňka

Více

w w w. by - i n sp i re. c z

w w w. by - i n sp i re. c z decoration 2009 www.by-inspire.cz www.luis.cz, e-mail: luis@luis.cz 3 White porcelane by ÍSLO ZBOŽÍ BARVA KOLEKCE BARVA SORTIMENTU s b ctn MOC 7701-00-00 WAWE PURE bílá 6 0 48 190 K Presso šálek s 7701-00-01

Více

J Í D E L N Í L Í S T E K

J Í D E L N Í L Í S T E K Zařízení: VLRZ, Magnitogorská 2, 0 00 Praha 0 VK Vyškov - středisko Moravská Třebová 5.04.206 09:24 J Í D E L N Í L Í S T E K Hlavní činnost - vzs na dny 8.4.206-29.4.206 Pondělí 8.4.206 Snídaně Pomazánka

Více

JEDNORÁZOVÉ NÁDOBÍ. str. 152-154. Obaly na potraviny. Papírové nádobí, dřevěné náčiní. str. 155. Plastové a aluminiové nádobí a náčiní. str.

JEDNORÁZOVÉ NÁDOBÍ. str. 152-154. Obaly na potraviny. Papírové nádobí, dřevěné náčiní. str. 155. Plastové a aluminiové nádobí a náčiní. str. Obaly na potraviny str. - Papírové nádobí, dřevěné náčiní str. Plastové a aluminiové nádobí a náčiní str. Plastové kelímky str. 7 CENOVÝ HIT Menu box EKO Z pěnového PS 079 079 0797 0798 787 787 7877 nedělený

Více

SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ STRÁŽNICE

SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ STRÁŽNICE SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ STRÁŽNICE Vás vítá na tradičním hasičském plese K tanci a dobré náladě hraje hudební skupina D A N C E B A N D Tombola 1 Skluzavkavka 2 Šiška salámu 3 Šiška salámu 4 Svíčka 5 Šampaňské

Více

JEDORÁZOVÉ NÁDOBÍ. Menu boxy - termo 162. Misky kulaté, hranaté 163. Systém k balení potravin 164. Folie na potraviny 164

JEDORÁZOVÉ NÁDOBÍ. Menu boxy - termo 162. Misky kulaté, hranaté 163. Systém k balení potravin 164. Folie na potraviny 164 JEDORÁZOVÉ NÁDOBÍ Menu boxy - termo Misky kulaté, hranaté Systém k balení potravin Folie na potraviny Menuboxy a tašky - papírové Nepromastitelný papír Krabice na pizzu, tašky Servírovací a svačinové sáčky

Více