ZÁPIS Z 4. JEDNÁNÍ Kontrolního výboru Zastupitelstva města Karlovy Vary

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS Z 4. JEDNÁNÍ Kontrolního výboru Zastupitelstva města Karlovy Vary"

Transkript

1 ZÁPIS Z 4. JEDNÁNÍ Kontrolního výboru Zastupitelstva města Karlovy Vary Dne 20. dubna 2017 se uskutečnilo jednání Kontrolního výboru zřízeného zastupitelstvem města Karlovy Vary. Místo jednání: Doba jednání: Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Zasedací síň v 1. patře budovy Magistrátu města Karlovy Vary, Moskevská 21 Jednání bylo zahájeno v 15:00 hod. a skončeno v 16:20 hod. JUDr. Hana Zemanová,Vadim Lavrivský, JUDr. Renata Kozáková, Mgr. Ivan Váňa, PhDr. Mgr. Zdeněk Musil Ing. Pavel Andrejkiv, Mgr. Viktor, Ing. Zdeněk Míkovec Ing. Josef Janů PROGRAM JEDNÁNÍ: 1. Schválení programu jednání 2. Kontrola zápisu z 3. jednání Kontrolního výboru ze dne Kontrola plnění úkolů 4. SPLZaK 5. Oprava chodníku v ulici I.P. Pavlova č.23 a č.25, Karlovy Vary 6. Kontrola usnesení RM a ZM 7. Závěr 1. Schválení programu jednání Předsedkyně JUDr. Zemanová navrhla program jednání ve výše uvedeném znění.

2 Program jednání v předloženém znění byl schválen. 2. Kontrola zápisu z 3. jednání Kontrolního výboru Členové výboru provedli kontrolu zápisu z 3. jednání Kontrolního výboru ze dne Nebyla vznesena žádná připomínka. Členové Kontrolního výboru provedli kontrolu zápisu z 3. jednání ze dne Kontrola plnění úkolů Přijaté úkoly byly splněny. a) Zpracování přehledu veřejných zakázek v režimu výjimek ze Zásad o zadávání veřejných zakázek úkol trvá. Vzhledem k nepřítomnosti Ing. Janů na jednání Kontrolního výboru, pověřili členové předsedkyni, aby kontaktovala Ing. Janů ve věci plnění úkolů. Úkol trvá. Vzhledem k nepřítomnosti Ing. Janů na jednání Kontrolního výboru, pověřili členové předsedkyni, aby kontaktovala Ing. Janů ve věci plnění úkolů.

3 b) ZŠ J.A. Komenského členové Kontrolního výboru se seznámili se zprávami a vzali na vědomí, že reakce RM na tyto zprávy nejsou a dál budou sledovat stav na ZŠ Komenského. Členové Kontrolního výboru se seznámili se zprávami a vzali na vědomí, že reakce RM na tyto zprávy nejsou a dál budou sledovat stav na ZŠ Komenského. c) Dopravní terminál úkol trvá. Vzhledem k nepřítomnosti Ing. Janů na jednání Kontrolního výboru pověřili členové Kontrolního výboru předsedkyni, aby kontaktovala Ing. Janů ve věci plnění úkolů. Úkol trvá. Vzhledem k nepřítomnosti Ing. Janů na jednání Kontrolního výboru, pověřili členové předsedkyni, aby kontaktovala Ing. Janů ve věci plnění úkolů. d) KV Aréna vs Ing. Houdek předsedkyně JUDr. Zemanová informovala členy Kontrolního výboru, že soudní řízení stále probíhá a po skončení a vyhlášení rozsudku bude členy o výsledku informovat.

4 Předsedkyně JUDr. Zemanová informovala členy Kontrolního výboru, že soudní řízení stále probíhá a po skončení a vyhlášení rozsudku bude členy o výsledku informovat. e) Pronájem reklamních ploch (dotaz k usnesení RM ze dne , bod č. 25, 29). Úkol z 2. jednání Kontrolního výboru ze dne Ing. Pavlasová vysvětlila členům podmínky nájemného pro umísťování reklamních ploch. Kontrolní výbor v této věci doporučuje, aby byla správa ploch pro umístění reklam svěřena pouze jednomu odboru Magistrátu města a to, odboru majetku města nebo odboru technickému. Ing. Pavlasová vysvětlila členům podmínky nájemného pro umísťování reklamních ploch. Kontrolní výbor v této věci doporučuje, aby byla správa ploch pro umístění reklam svěřena pouze jednomu odboru Magistrátu města a to, odboru majetku města nebo odboru technickému 4. SPLZaK a) členové Kontrolního výboru vzali na vědomí dopis Mgr. Burdy a rozhodli, aby byl přílohou zápisu. Pověřili předsedkyni, aby v této věci vystoupila na ZM a vyjádřila názor členů Kontrolního výboru, kteří cítí rozpor mezi vyjádřením Mgr. Burdy a smlouvou o úpravě budoucích vztahů mezi městem a SPLZaK ze dne , kde je konstatováno, že do pozice zadavatele veřejné zakázky na odběr vřídelní soli vstupuje tímto dnem město Karlovy Vary, potažmo SMKV (odbor majetku města).

5 Členové Kontrolního výboru vzali na vědomí dopis Mgr. Burdy a rozhodli, aby byl přílohou zápisu. Pověřli předsedkyni, aby v této věci vystoupila na ZM a vyjádřila názor členů Kontrolního výboru, kteří cítí rozpor mezi vyjádřením Mgr. Burdy a smlouvou o úpravě budoucích vztahů mezi městem a SPLZaK ze dne , kde je konstatováno, že do pozice zadavatele veřejné zakázky na odběr vřídelní soli vstupuje tímto dnem město Karlovy Vary, potažmo SMKV (odbor majetku města). b) členové Kontrolního výboru vzali na vědomí všechny materiály ve věci Ing. Trnky, přičemž v právním rozboru zástupce SPLZaK se konstatuje, že organizace postupuje plně v souladu se Zřizovací listinou a že výklad p. Riedla je protiprávní. Členové Kontrolního výboru neshledali důvod o těchto závěrech právní kanceláře pochybovat. Členové Kontrolního výboru vzali na vědomí všechny materiály ve věci Ing. Trnky, přičemž v právním rozboru zástupce SPLZaK se konstatuje, že organizace postupuje plně v souladu se Zřizovací listinou a že výklad p. Riedla je protiprávní. Členové Kontrolního výboru neshledali důvod o těchto závěrech právní kanceláře pochybovat. 5. Oprava chodníku v ulici I.P. Pavlova č.23 a č.25, Karlovy Vary Na jednání Kontrolního výboru se dostavila Ing. Pavlasová a zodpověděla dotazy ve věci opravy chodníku I.P. Pavlova č.23 a 25 a informovala členy, že v rámci plánovaných rekonstrukcí dojde v r a v r také k opravě uvedeného chodníku. Členové Kontroního výboru pověřili p. Lavrivského, aby stěžovatele v tomto duchu a výše uvedeném, informoval.

6 Na jednání Kontrolního výboru se dostavila Ing. Pavlasová a zodpověděla dotazy ve věci opravy chodníku I.P.Pavlova č.23 a č.25 a informovala členy, že v rámci plánovaných rekonstrukcí dojde v r a v r také k opravě uvedeného chodníku. Členové Kontroního výboru pověřili p. Lavrivského, aby stěžovatele v tomto duchu a výše uvedeném, informoval. 6. Kontrola usnesení RM a ZM Kontrolní výbor projednal usnesení RM ze dne a Dotazy k materiálům byly zodpovězeny. Kontrolní výbor projednal usnesení RM ze dne a Závěr Na závěr jednání poděkovala JUDr. Hana Zemanová přítomným členům Kontrolního výboru za účast a v 16:20 hod. jednání Kontrolního výboru zřízeného zastupitelstvem města Karlovy Vary ukončila. Další jednání Kontrolního výboru se uskuteční dne od 15:00 hod. v 1. patře budovy Magistrátu města Karlovy Vary, Moskevská 21. V Karlových Varech, dne JUDr. Hana Zemanová. Zapsal: Alena Kusá - tajemnice

ZÁPIS Z 5. JEDNÁNÍ Kontrolního výboru Zastupitelstva města Karlovy Vary

ZÁPIS Z 5. JEDNÁNÍ Kontrolního výboru Zastupitelstva města Karlovy Vary ZÁPIS Z 5. JEDNÁNÍ Kontrolního výboru Zastupitelstva města Karlovy Vary Dne 18.května 2017 se uskutečnilo jednání Kontrolního výboru zřízeného zastupitelstvem města Karlovy Vary. Místo jednání: Doba jednání:

Více

ZÁPIS Z 7. JEDNÁNÍ Kontrolního výboru Zastupitelstva města Karlovy Vary

ZÁPIS Z 7. JEDNÁNÍ Kontrolního výboru Zastupitelstva města Karlovy Vary ZÁPIS Z 7. JEDNÁNÍ Kontrolního výboru Zastupitelstva města Karlovy Vary Dne 15. září 2016 se uskutečnilo jednání Kontrolního výboru zřízeného Zastupitelstvem města Karlovy Vary. Místo jednání: Doba jednání:

Více

ZÁPIS Z 2. JEDNÁNÍ Kontrolního výboru Zastupitelstva města Karlovy Vary

ZÁPIS Z 2. JEDNÁNÍ Kontrolního výboru Zastupitelstva města Karlovy Vary ZÁPIS Z 2. JEDNÁNÍ Kontrolního výboru Zastupitelstva města Karlovy Vary Dne 14. února 2019 se uskutečnilo 2. jednání Kontrolního výboru zřízeného Zastupitelstvem města Karlovy Vary. Místo jednání: Doba

Více

MĚSTO CHEB KONTROLNÍ VÝBOR ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KONTROLNÍ VÝBOR ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 39737/2015 05.05.2015 Zápis a usnesení z 5. jednání kontrolního výboru Zastupitelstva města Chebu Datum a hodina zahájení jednání: 5.5.2015 v 15:33 hod. Místo konání jednání:

Více

Statutární město Brno Kontrolní výbor Zastupitelstva města Brna Z7/KV/19,

Statutární město Brno Kontrolní výbor Zastupitelstva města Brna Z7/KV/19, V Brně dne 29.08.2016 primátorovi města Brna členům kontrolního v ýboru ZMB tajemníkovi MMB vedoucímu odboru interního auditu a kontrol y MMB vedoucímu odboru organizačního MMB Zasíláme Vám zápis a usnesení

Více

Z á p i s. Omluveni: MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA, Ing. Petr Kilevník, Ing. Roman Pavlíček

Z á p i s. Omluveni: MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA, Ing. Petr Kilevník, Ing. Roman Pavlíček Z á p i s z 6. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 30. 9. 2013 od 14:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, JUDr.

Více

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing.

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing. Z á p i s ze 7. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 18. 11 2013 od 14:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, Ing.

Více

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Ing. Petr Kilevník, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing. Zdeněk Urban

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Ing. Petr Kilevník, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing. Zdeněk Urban Z á p i s z 12. jednání Výboru kontrolního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 14. 4. 2014 od 15:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, Mgr.

Více

Z á p i s. Přítomni: Ing. Vladimír Derner, Ing. Petr Kilevník, Mgr. Jitka Košťálová, Ing. Petr Kubát, Ing. Josef Mázl Ing. Lucie Javůrková (tajemnice)

Z á p i s. Přítomni: Ing. Vladimír Derner, Ing. Petr Kilevník, Mgr. Jitka Košťálová, Ing. Petr Kubát, Ing. Josef Mázl Ing. Lucie Javůrková (tajemnice) Z á p i s z 8. jednání Výboru kontrolního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 16. 12. 2013 od 15:00 hod. restaurace Satchmo, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, Ing. Petr Kilevník,

Více

MĚSTO CHEB KONTROLNÍ VÝBOR ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KONTROLNÍ VÝBOR ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 48835/2015 01.06.2015 Zápis a usnesení z 6. jednání kontrolního výboru Zastupitelstva města Chebu Datum a hodina zahájení jednání: 1.6.2015 v 15:30 hod. Místo konání jednání:

Více

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO ZÁPIS o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání

Více

Z á p i s. Program jednání:

Z á p i s. Program jednání: Z á p i s z 28. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 14. 9. 2011 od 9,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Omluveni: Mgr. Táňa Šormová,

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 12/2015 z 12. zasedání konaného dne 08.09.2015 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

Z á p i s. Omluveni: JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing. Roman Pavlíček

Z á p i s. Omluveni: JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing. Roman Pavlíček Z á p i s z 9. jednání Výboru kontrolního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 13. 1. 2014 od 15:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, JUDr.

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-49-2016 Termín jednání 27. července 2016 Začátek jednání 16:00 Ing. Zdeněk Praus Starosta městyse Bc. Miloš Tichý Místostarosta městyse Přítomni

Více

Z á p i s z 11. jednání kontrolního výboru konaného dne

Z á p i s z 11. jednání kontrolního výboru konaného dne Z á p i s z 11. jednání kontrolního výboru konaného dne 11.01.2016 Přítomni: p. Kopal, p. Čáp, p. Gros, pí Ing. Kroutil, pí Ing. Kuchtová, Ph.D., p. Ševčík, p. Ing. Havel a tajemník p. Ing. Doležal Jednání

Více

Z á p i s. Omluveni: 0. Program jednání:

Z á p i s. Omluveni: 0. Program jednání: Z á p i s z 35. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 11. 4. 2012 od 9,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Mgr. Táňa Šormová, Jan Bém,

Více

Zápis z 15. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne od hodin

Zápis z 15. jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne od hodin Zastupitelstva města, které se Strana č. 1 /5 Přítomni: Kozák Roman, Panc Oldřich, Rychtaříková Jana, Volfová Jitka, Strnad Miroslav, Svoboda Petr, Zajícová Jana, Ulbrich Jaroslav, Dědečková Andrea přítomna

Více

Kontrolní výbor Zastupitelstva Městského obvodu Plzeň 3 Z Á P I S

Kontrolní výbor Zastupitelstva Městského obvodu Plzeň 3 Z Á P I S Kontrolní výbor Zastupitelstva Městského obvodu Plzeň 3 Z Á P I S ze 15. schůze výboru konané dne 14. března 2016 od 15:30 hodin v zasedací místnosti suterén ÚMO Plzeň 3 Přítomni: p. Strobach, p. Zeman,

Více

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Mgr. Jitka Košťálová, Ing. Zdeněk Urban, MVDr. Pavel Bělobrádek, PhD.

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Mgr. Jitka Košťálová, Ing. Zdeněk Urban, MVDr. Pavel Bělobrádek, PhD. Z á p i s z 3. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 4. 3. 2013 od 14,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, Ing. Petr

Více

23. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

23. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:05 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 23. schůze Rady městské části Praha 8, konané v úterý dne 28. května 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Vítek; Slabihoudek,

Více

Zápis č. 9/2016. z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného dne

Zápis č. 9/2016. z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného dne Zápis č. 9/2016 z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného dne 20.1.2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu jednání: 1. Schválení programu jednání 2. Stížnost

Více

Zastupitelstvo města Chropyně

Zastupitelstvo města Chropyně Zastupitelstvo města Chropyně Datum jednání: 13.12.2018 Číslo jednání: 2 1040-ZM2018 Plán práce Kontrolního výboru Zastupitelstva města Chropyně na rok 2019 a zpráva o činnosti výboru za uplynulé období

Více

27. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

27. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 27. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 19. června 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Ludková, Vítek; Slabihoudek,

Více

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM

Zápis z 29. zasedání Finančního výboru ZM 1/8 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluveni: p. Rychtaříková, p. Šimoník Neomluveni: Hosté: p. Nebřenská Zasedání řídi: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.00 hodin.

Více

Z á p i s. dle prezenční listiny. Neomluveni:

Z á p i s. dle prezenční listiny. Neomluveni: Z á p i s z 28. jednání výboru pro dopravu Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 7. 6. 2012 od 9 hod. v zasedací místnosti Správy a údržby silnic Královéhradeckého kraje, a.s. Přítomni:

Více

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014

KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-STŘED ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI KONTROLNÍ VÝBOR ZMČ BS ZÁPIS č. 2/2014 z 2. zasedání konaného dne 4. 12. 2014 od 16:00 hod. na ÚMČ BS, Dominikánská 2, v zasedací

Více

107. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 9:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus.

107. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 9:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Petrus. Z á p i s ze 107. schůze Rady městské části Praha 8, konané v pátek dne 23. března 2018 od 9:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; MgA. Vilgus, Ph.D., Nepil;

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-53-2016 Termín jednání 12. října 2016 Začátek jednání 15:00 Přítomni Ing. Zdeněk Praus Bc. Miloš Tichý Antonín Podzimek Mgr. Alena Zvěřinová Miloslav

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014 Přítomni : Omluven : Leo Kordas,

Více

22. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

22. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 22. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 22. května 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková (= 2 radní MČ).

Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková (= 2 radní MČ). Z á p i s z 19. schůze Rady městské části Praha 8, konané v pondělí dne 15. dubna 2019 od 11:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Vítek; Slabihoudek, Bc. Švarc,

Více

Zápis č. 2/2018. z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného. dne

Zápis č. 2/2018. z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného. dne Zápis č. 2/2018 z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného dne 23. 5. 2018 Přítomni: Marie Zacharová, Bc. Lucie Michková, Bc. Michal Hroza, Ing. Josef Svoboda Ph.D., Mgr.

Více

Z á p i s. hosté: Mgr. Alena Koukalová, Ing. Iva Krunčíková

Z á p i s. hosté: Mgr. Alena Koukalová, Ing. Iva Krunčíková Z á p i s z, konaného dne od 15:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: JUDr. Miroslav Antl, Ing. Vladimír Derner, Ing. Petr Kilevník, Mgr. Jitka Košťálová, Ing. Petr Kubát, Ing. Josef

Více

16. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

16. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 16. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 20. března 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ Z Á P I S z 51. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 9. října 2014 v 15:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : Omluveni : viz presenční listina

Více

Statutární město Brno Kontrolní výbor Zastupitelstva města Brna Z7/KV/4,

Statutární město Brno Kontrolní výbor Zastupitelstva města Brna Z7/KV/4, V Brně dne 16.03.2015 primátorovi města Brna členům kontrolního v ýboru ZMB tajemníkovi MMB vedoucímu odboru interního auditu a kontrol y MMB vedoucímu odboru organizačního MMB Zasíláme Vám zápis a usnesení

Více

OBEC CHOTOVICE ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne 9. 4. 2015 od 18:00 hodin

OBEC CHOTOVICE ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne 9. 4. 2015 od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chotovice, konaného dne 9. 4. 2015 od 18:00 hodin Zasedání číslo 3/2015 Datum 9. 4. 2015 Přítomni Jednání řídil Ověřovatelé zápisu Program jednání Dle prezenční

Více

Městský úřad Česká Lípa. Strana č. 1 / 6

Městský úřad Česká Lípa. Strana č. 1 / 6 Zastupitelstva města, které se konalo Strana č. 1 / 6 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Hosté: JUDr. Marie Nedvědová, Ing. Jiří Wawrečka, Olga Rottová, Lukáš Fojtík, Otomar Němeček, Mgr. Libor Šmejda, Mgr.

Více

z 11. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 24. listopadu 2011 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

z 11. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 24. listopadu 2011 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 Kontrolní výbor ZMO Plzeň 3 sady Pětatřicátníků 7 9, 30100 Plzeň; tel: +420 378 036 500; email: skarda@plzen.eu Z Á P I S z 11. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň

Více

Zápis. o průběhu 10. zasedání Z a s t u p i t e l s t v a města Zbýšova konaného dne 28. 11. 2011 od 17,00 hodin na MěÚ Zbýšov

Zápis. o průběhu 10. zasedání Z a s t u p i t e l s t v a města Zbýšova konaného dne 28. 11. 2011 od 17,00 hodin na MěÚ Zbýšov Město Z b ý š o v, Masarykova 248, 664 11 Zbýšov Zápis o průběhu 10. zasedání Z a s t u p i t e l s t v a města Zbýšova konaného dne 28. 11. 2011 od 17,00 hodin na MěÚ Zbýšov 1. A Určení ověřovatelů a

Více

Z Á P I S. Ustavujícího zasedání ZMČ se zúčastnilo : 31 členů Zastupitelstva MČ Praha 9, 7 vedoucích odborů (dle prezenční listiny),

Z Á P I S. Ustavujícího zasedání ZMČ se zúčastnilo : 31 členů Zastupitelstva MČ Praha 9, 7 vedoucích odborů (dle prezenční listiny), Z Á P I S z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva MČ Praha 9, konaného dne 6.11.2014 v zasedací místnosti nové budovy radnice, Sokolovská 14/324, Praha 9 Ustavujícího zasedání ZMČ se zúčastnilo : 31 členů

Více

MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO

MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Skalná č. ZM 01/ 2018 Místo konání : Zasedací místnost SH ve Skalné Datum konání : 08.02.2018 Čas konání : 16, 30 hod. Ukončeno

Více

Zápis č. 7 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 7 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 7 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 16. 4. 2014 Přítomni: Ing. Jana Hašková Nepřítomni: Vasil Mádr Petr Haltmar Ing. Pavel Horák Jana Kirchnerová Ing. Gabriel

Více

ZÁPIS z 22. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 19:10 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice

ZÁPIS z 22. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 19:10 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 22. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 13. 9. 2017 od 19:10 hodin v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 - Ďáblice Přítomni: Tatjana Dohnalová (příchod 19:54 hod.),

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 2. jednání. Výboru kontrolního ZHMP konaného dne ve 13:00 hod.

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 2. jednání. Výboru kontrolního ZHMP konaného dne ve 13:00 hod. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy ZÁPIS z 2. jednání Výboru kontrolního ZHMP konaného dne 16. 1. 2019 ve 13:00 hod. Zasedací místnost č. 136 / 1. patro, MHMP - Nová radnice, Mariánské

Více

Z á p i s. z 28. jednání kontrolního výboru konaného dne 9. října 2017

Z á p i s. z 28. jednání kontrolního výboru konaného dne 9. října 2017 Z á p i s z 28. jednání kontrolního výboru konaného dne 9. října 2017 Přítomni: p. Kopal, p. Gros, p. Čáp, p. Ševčík, p. Ing. Havel a tajemník p. Ing. Doležal Omluveny: pí Ing. Kroutil a pí Ing. Kuchtová,

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 2. jednání. Výboru finančního ZHMP konaného dne ve 14:00 hod.

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 2. jednání. Výboru finančního ZHMP konaného dne ve 14:00 hod. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy ZÁPIS z 2. jednání Výboru finančního ZHMP konaného dne 25. 2. 2019 ve 14:00 hod. Malá zasedací místnost Rady HMP, Nová radnice, Mariánské nám. 2,

Více

17. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

17. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 17. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 27. března 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 26. 4. 2017, od 18.00 hodin v hasičské zbrojnici 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva 03/2017

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-14-2015 Termín jednání 27. dubna 2015 Začátek jednání 16:00 Ing. Zdeněk Praus Starosta městyse Bc. Miloš Tichý Místostarosta městyse Přítomni Antonín

Více

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM).

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM). Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva města Židlochovice, konaného dne 26. března 2014 v 18:00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ, ul. Nádražní 750 v Židlochovicích Dle prezenční listiny, která je přílohou

Více

Z Á P I S. z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 11. listopadu 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

Z Á P I S. z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 11. listopadu 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 Kontrolní výbor ZMO Plzeň 3 sady Pětatřicátníků 7 9, 30100 Plzeň; tel: +420 378 036 500; email: skarda@plzen.eu Z Á P I S z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň

Více

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 10 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 11. 1. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Ing. Michal Majer Mgr. Přemysl Dvorský, Ph.D. Mgr. Petr Kouba Mgr. Ivana Grigárková

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis. z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis. z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu 1. Zahájení Jednání ZO zahájil starosta obce Vladimír Tomášek v 18 hod. Přivítal

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ Z á p i s ze 108. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 28. března 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

24. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 10:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

24. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) v 10:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 24. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 29. května 2019 od 10:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis č. 5 Z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 5 Z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 5 Z výjezdního zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 12. 12. 2017 Přítomni: Ing. David Alt, DiS. Ing. Tomáš Dostal Ing. Jana Goláňová Ing. Radan Holásek, BA Ing.

Více

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu MĚSTO HOSTINNÉ Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu Přítomni: 17 zastupitelů města dle prezenční listiny Omluveni:

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 5. dubna 2017 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 5. dubna 2017 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 5. dubna 2017 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ing. Miroslav Čepčář, Ladislav Beran, Ing. Pavlína Jedličková,,

Více

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.4.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva. Po 10 min. od zahájení se dostavil p. Jaroslav Šavrda. Omluveni:

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/287/15/KY Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Zápis z jednání ustavujícího Zastupitelstva města Hrádek, konaného dne 31. října 2018 v sále Domu kultury Hrádek

Zápis z jednání ustavujícího Zastupitelstva města Hrádek, konaného dne 31. října 2018 v sále Domu kultury Hrádek Zápis z jednání ustavujícího Zastupitelstva města Hrádek, konaného dne 31. října 2018 v sále Domu kultury Hrádek Doba jednání : 17.00 17.45 hod. Přítomni : Sobotková Marcela Mgr., Sobotka Pavel, Šístek

Více

13. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:10 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

13. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:10 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 13. schůze Rady městské části Praha 8, konané v úterý dne 26. února 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Vítek; Slabihoudek,

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova Materiál číslo: 11 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 30.01.2019 Předkládá Ing. Čermáková Libuše - předsedkyně výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu s ohledem na ochranu

Více

Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne

Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne Zápis č. 8 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne 23. 2. 2016 Počet přítomných senátorů: 15 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Hosté: prof. Dr. Ing. Dana Dluhošová,, doc. Ing. Martin Macháček,

Více

Podle prezence byla na zasedání přítomna nadpoloviční většina členů ZHMP a bylo tedy schopno se usnášet.

Podle prezence byla na zasedání přítomna nadpoloviční většina členů ZHMP a bylo tedy schopno se usnášet. Z Á P I S z 1.- ustavujícího zasedání Zastupitelstva hlavního města Prahy, které se konalo dne 28.listopadu 2002 od 10.00 hodin ve velké zasedací síni Nové radnice Dle prezence bylo přítomno: 70 členů

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ).

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ). Z á p i s ze 111. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 9. května 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Radovan Klusák Mgr. Marek Babák Mgr. Zdeňka Dohnálková Ing. Petr Bábor, Ph.D příchod 9.38 hodin

Radovan Klusák Mgr. Marek Babák Mgr. Zdeňka Dohnálková Ing. Petr Bábor, Ph.D příchod 9.38 hodin ZÁPIS ze zasedání Rady města Tišnova č. 22/2012, konané dne 24. října 2012 Zahájení Schůzi Rady města zahájil v 8:00 hodin Jan Schneider - starosta města Tišnova. Přítomno: 4 členové - RM je usnášeníschopná.

Více

ZÁPIS z 20. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 18:00 hod. v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8- Ďáblice

ZÁPIS z 20. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne od 18:00 hod. v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8- Ďáblice Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 20. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 21. 6. 2017 od 18:00 hod. v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8- Ďáblice Přítomni: Ing. Tomáš Dvořák, Mgr. Simona Dvořáková,

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-16-2015 Termín jednání 18. května 2015 Začátek jednání 16:00 Ing. Zdeněk Praus Starosta městyse Bc. Miloš Tichý Místostarosta městyse Přítomni

Více

z jednání zastupitelstva obce Starý Poddvorov konané dne 11. srpna 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu

z jednání zastupitelstva obce Starý Poddvorov konané dne 11. srpna 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis č. 50 z jednání zastupitelstva obce Starý Poddvorov konané dne 11. srpna 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny 7 členů zastupitelstva Omluveni: Gertner, Malá Program:

Více

Zápis z 20. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva města Přerova ze dne

Zápis z 20. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva města Přerova ze dne Zápis z 20. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva města Přerova ze dne 05.09.2016 Naše č.j.: MMPr/114606/2016 Sp. zn.: MMPr/094442/2016 Sp. sk. zn.: 101.2.3 A 10 Datum: 08.09.2016 Přítomni: Michal

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne

Zápis č. 21 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne Zápis č. 21 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 3. 11. 2011 Přítomni: Beil Zdeněk, Ing. Jesch Reinhard Pospíšil Ladislav Pospíšilová Jaroslava Pudil Jiří, JUDr. Ing.

Více

Zápis č. 7/2016. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis č. 7/2016. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis č. 7/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 20.10. 2016 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Jednání probíhalo od 18:00 do 18:50 hodin Přítomní zastupitelé:

Více

Omluven: p. JUDr. Rambousek, tajemník ÚMČ.

Omluven: p. JUDr. Rambousek, tajemník ÚMČ. Z á p i s z 8. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 23. ledna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Zápis. z V. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Kulturním domě Rubín, Makovského náměstí 3, Brno

Zápis. z V. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Kulturním domě Rubín, Makovského náměstí 3, Brno Zápis z V. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 20. 06.2019 v Kulturním domě Rubín, Makovského náměstí 3, Brno Zahájení: 17:04 hodin Přítomni: viz prezenční listina Omluven:

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z Á P I S ze 6. jednání Výboru pro veřejnou správu, evropské fondy a protikorupční opatření ZHMP

Z Á P I S ze 6. jednání Výboru pro veřejnou správu, evropské fondy a protikorupční opatření ZHMP Z Á P I S ze 6. jednání Výboru pro veřejnou správu, evropské fondy a protikorupční opatření ZHMP konaného dne 30. 8. 2011 Přítomni: Členové výboru: Ing. Gabriela Kloudová, MBA (předsedkyně) Ing. Karel

Více

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Milosl

Zápis č. Z ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Milosl Zápis č. Z-16-05 ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. prosince 2016 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Ing. Ivana Fiedlerová, Miloslav Janda, Ing. Hana Jarošová, Ing. Jiří Jančík, Karel

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 25.2.2015 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis z 18. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva města Přerova ze dne

Zápis z 18. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva města Přerova ze dne Zápis z 18. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva města Přerova ze dne 06.06.2016 Naše č.j.: MMPr/076062/2016 Sp. zn.: MMPr/071493/2016 Sp. sk. zn.: 101.2.3 A 10 Datum: 08.06.2016 Přítomni: Omluveni:

Více

20. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

20. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s z 20. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 24. dubna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 24. listopadu 2014 od 17:00 hod ve velkém sále Kulturního domu Dubna. Přítomni: František Brendl,

Více

Zápis ze shromáždění delegátů

Zápis ze shromáždění delegátů Zápis ze shromáždění delegátů JAVOŘICE, stavebního bytového družstva konaného dne 21. 5. 2018 v zasedací místnosti SOŠ a SOU v Třešti, K Valše 38 Přítomno: 12 delegátů z celkového počtu 13 delegátů Program

Více

ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016

ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016 ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016 čj. DFF/184/16 Přítomni: členové AS FF UHK dle přiložené prezenční listiny Omluven: Bc. Tomáš Tázlar Hosté:

Více

Zápis z 10. zasedání Finančního výboru ZM. Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 18.00 hodin.

Zápis z 10. zasedání Finančního výboru ZM. Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 18.00 hodin. 1/6 ZM Přítomni: viz. presenční listina Omluveni: p. Vencovský Neomluveni: Hosté: Ing. Peterková, Mgr. Hluštík Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 18.00 hodin.

Více

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 15.09.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Z Á P I S. zasedání číslo 6 Zastupitelstva města Město Albrechtice. konané dne v Klubovna tělocvičny ZŠ od 17:00 hod.

Z Á P I S. zasedání číslo 6 Zastupitelstva města Město Albrechtice. konané dne v Klubovna tělocvičny ZŠ od 17:00 hod. město Město Albrechtice nám. ČSA 27/10, 793 95 Město Albrechtice tel.č.: 554 637 360 e-mail: podatelna@mesto-albrechtice.cz Z Á P I S zasedání číslo 6 Zastupitelstva města Město Albrechtice konané dne

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Březiněves

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Březiněves MČ PRAHA - BŘEZINĚVES U Parku 140/3, 182 00 Praha 8 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva MČ Praha Březiněves Zasedání bylo zahájeno v 18.00 hod. starostou Ing. Jiřím Haramulem. Přítomní zastupitelé: dle

Více

p. Sýkora, p. Peroutka, p. Forst, p. Němec, p. Vašák, p. Matějka, p. Hodina, pí Johánková, JUDr. Vrbecká, Ing. Uzlová

p. Sýkora, p. Peroutka, p. Forst, p. Němec, p. Vašák, p. Matějka, p. Hodina, pí Johánková, JUDr. Vrbecká, Ing. Uzlová Z Á P I S z 3. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 14. června 2010 od 18:00 hodin na Městském úřadě Mirošov --------------------------------------------------------------------

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 12. 2016 25. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis ze shromáždění delegátů

Zápis ze shromáždění delegátů Zápis ze shromáždění delegátů JAVOŘICE, stavebního bytového družstva konaného dne 30. 5. 2016 v zasedací místnosti SOŠ a SOU v Třešti, K Valše 38 Přítomno: 11 delegátů z celkového počtu 13 delegátů, 9

Více

Přítomni: Jaroslav Růžička Mgr. Petr Panaš Helena Lexová Mgr. Petr Hošek

Přítomni: Jaroslav Růžička Mgr. Petr Panaš Helena Lexová Mgr. Petr Hošek Zápis z jednání výboru při Zastupitelstvu města Litoměřice Kontrolní výbor (KV) konaného dne 21. 02. 2018 od 16:00 hod. V kanceláři KV na MěÚ Litoměřice Přítomni: Jaroslav Růžička Mgr. Petr Panaš Helena

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 11, Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka, IČ:254762 Č. j. : Kyselka/55/15/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 215 konaného dne 9. 12. 215,

Více