Městský úřad Nové Město na Moravě odbor stavební a životního prostředí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Městský úřad Nové Město na Moravě odbor stavební a životního prostředí"

Transkript

1 Městský úřad Nové Město na Moravě odbor stavební a životního prostředí Vratislavovo náměstí 103, Nové Město na Moravě Č.j.: MUNMNM/10520/2014 Nové Město na Moravě, dne Tel.: tomas.pistek@meu.nmnm.cz Upozornění vlastníkům lesa předat souhrnné údaje lesní hospodářské evidence Městský úřad Nové Město na Moravě, odbor stavební a životního prostředí, jako příslušný orgán státní správy lesů podle 48 odst. 2 písm. h) zákona č. 289/1995 Sb., o lesích a o změně a doplnění některých zákonů (lesní zákon), ve znění pozdějších předpisů (dále jen lesní zákon ) a dále v souladu se zákonem č. 226/2013 Sb., o uvádění dřeva a dřevařských výrobků na trh a jeho prováděcím právním předpisem vyhl. MZe č. 285/2013 Sb., o rozsahu a způsobu předávání informací do centrální evidence hospodářskými subjekty a orgány státní správy v oblasti uvádění dřeva a dřevařských výrobků na trh, upozorňuje vlastníky lesa na jejich povinnost předat orgánu státní správy lesů souhrnné údaje lesní hospodářské evidence za rok 2013, a to do 31. března Podle 40 odst. 1 lesního zákona je vlastník lesa povinen vést lesní hospodářskou evidenci o plnění závazných ustanovení plánu a evidenci o provedené obnově lesa v jednotlivých porostech. Podle 40 odst. 2 lesního zákona předá vlastník lesa souhrnné údaje uvedené v odstavci 1 za uplynulý kalendářní rok orgánu státní správy lesů vždy do konce března. Vlastníci lesa mohou použít formulář (viz příloha) Předání souhrnných údajů lesní hospodářské evidence za rok, který je k dispozici na webové stránce nebo u orgánu státní správy lesů na Městském úřadu Nové Město na Moravě, odboru stavebním a životního prostředí, Vratislavovo nám. 103, Nové Město na Moravě, 1. podlaží, č. dveří Podle 37 lesního zákona je vlastník lesa povinen zajišťovat hospodaření v lesích v součinnosti s odborným lesním hospodářem. Odborný lesní hospodář (dále jen OLH ). zabezpečuje vlastníku lesa odbornou úroveň hospodaření v lese podle tohoto zákona a právních předpisů vydaných k jeho provedení. V lesích vlastníků do výměry 50 ha (kromě těch, kteří si vybrali OLH sami), jsou pověřeni výkonem funkce OLH pro jednotlivá katastrální území: Ing. Jiří Driml (tel.: ), Podlesí 29, Svratka na k. ú. Daňkovice, Krásné nad Svratkou, Podlesí u Sněžného a Spělkov. Ing. Milan Jakoš (tel.: ), Unčín 26, Jimramov na k. ú. Ubušín. Ing. Jiří Laštovička (tel.: ), Petrovice 77, Nové Město na Moravě na k. ú. Dlouhé na Moravě, Hlinné, Jiříkovice u Nového Města na Moravě, Křídla, Maršovice u Nového Města na Moravě, Nová Ves u Nového Města na Moravě, Nové Město na Moravě, Olešná na Moravě, Petrovice u Nového Města na Moravě, Pohledec, Radešínská Svratka, Radňovice, Rokytno na Moravě, Řečice nad Bobrůvkou, Slavkovice, Vlachovice u Rokytna a Zubří.

2 Spis.zn. MUNMNM/10520/2014 str. 2 Lesy České republiky, s.p., LS Nové Město na Moravě, Školní 460, Nové Město na Moravě - p. Milan Konečný (tel.: ) na k. ú. Mirošov u Bobrové - Ing. Vít Šimurda (tel.: ) na k. ú. Tři Studně STOPR, s.r.o., U Jatek 77, Nové Město na Moravě - Ing. Pavel Štorek (tel.: ) na k. ú. Borovnice u Jimramova, Jimramov, Sedliště u Jimramova a Trhonice - p. Miloš Ostrýž (tel.: ) na k. ú. Blatiny, Bobrůvka, České Křižánky, České Milovy, Dolní Bobrová, Fryšava pod Žákovou horou, Horní Bobrová, Javorek, Jimramovské Pavlovice, Kadov u Sněžného, Koníkov, Krátká, Kuklík, Líšná, Míchov, Moravské Křižánky, Nový Jimramov, Odranec, Podolí nad Bobrůvkou, Račice u Dlouhého, Radešín nad Bobrůvkou, Roženecké Paseky, Samotín, Sněžné na Moravě, Studnice u Rokyta, Věcov a Vříšť. Vlastníci lesa si mohou vytisknout brožury Rádce vlastníka lesa do výměry 50 ha I., II., III. a IV. díl na Ing. Tomáš Pištěk, v.r. zástupce vedoucí odboru Žádáme městský úřad, úřady městysů a obecní úřady na území správního obvodu ORP Nové Město na Moravě o bezodkladné vyvěšení tohoto dokumentu do data na úředních deskách a současně zveřejnění tohoto dokumentu způsobem umožňujícím dálkový přístup. Po uvedeném datu požadujeme podání zprávy o vyvěšení a sejmutí dokumentu. Datum vyvěšení: : Datum sejmutí:... Podpis oprávněné osoby, potvrzující vyvěšení Razítko:.... Podpis oprávněné osoby, potvrzující sejmutí Razítko:.

3 Spis.zn. MUNMNM/10520/2014 str. 3 Rozdělovník: Vlastníci lesů na území ORP Nové Město na Moravě doručeno vyvěšením na úřední desce prostřednictvím úředních desek úřadů městského, městysů a obecních (zasláno jim datovou schránkou): 1. Městský úřad Nové Město na Moravě (y67bvir) 2. Úřad městyse Bobrová (ithbpzs) 3. Městský úřad Jimramov (pe9b4j8) 4. Úřad městyse Sněžné (uk7bbeu) 5. Obecní úřad Bobrůvka (326a8fu) 6. Obecní úřad Borovnice (pqpbsna) 7. Obecní úřad Daňkovice (h7cavnt) 8. Obecní úřad Dlouhé (rqfbqxx) 9. Obecní úřad Fryšava pod Žákovou horou (ccdaw9e) 10. Obecní úřad Javorek (5bnb8fp) 11. Obecní úřad Kadov (gpgbvaf) 12. Obecní úřad Krásné (vwxaw96) 13. Obecní úřad Křídla (sh8aq83) 14. Obecní úřad Křižánky (uzubme2) 15. Obecní úřad Kuklík (6p8aw93) 16. Obecní úřad Líšná (w44a8jp) 17. Obecní úřad Mirošov (vbvb7r5) 18. Obecní úřad Nová Ves u Nového Města na Moravě (hqxaq87) 19. Obecní úřad Nový Jimramov (sizaysu) 20. Obecní úřad Podolí (369brjn) 21. Obecní úřad Račice (fhhaxat) 22. Obecní úřad Radešín (gprav99) 23. Obecní úřad Radešínská Svratka (rvsavw8) 24. Obecní úřad Radňovice (2xiay5i) 25. Obecní úřad Řečice (aayat78) 26. Obecní úřad Spělkov (8yfayr6) 27. Obecní úřad Tři Studně (8xnaq7c) 28. Obecní úřad Věcov (zrybj3z) 29. Obecní úřad Vlachovice (u3sas6c) 30. Obecní úřad Zubří (cc9aug7)

4 Spis.zn. MUNMNM/10520/2014 str. 4 Příloha: Městský úřad Nové Město na Moravě odbor stavební a životního prostředí Vratislavovo nám Nové Město na Moravě Předání souhrnných údajů lesní hospodářské evidence za rok ( 40 zákona č. 289/1995 Sb., o lesích a o změně a doplnění některých zákonů) adresa: Jméno (název) vlastníka lesa: Výměra lesního majetku:... Kategorie velikosti lesního majetku: A B C D* Jméno odborného lesního hospodáře:..... adresa:..... (1 ) Celková výše těžeb: Součet hmoty všech provedených těžeb mýtních a těžeb předmýtních včetně těžeb nahodilých.... (m3) z toho těžeb nahodilých.. (m3) (2) Plošný rozsah výchovných zásahů v porostech do 40 let věku: Součet ploch porostních skupin, ve kterých byly provedeny plánem umístěné naléhavé a opakované výchovné zásahy (ha) (3) Plošný rozsah obnovy lesních porostů a podíl melioračních a zpevňujících dřevin a) celkový přírůstek holiny těžbou... (ha) b) součet ploch provedeného prvního zalesnění celkem.. (ha) c) součet ploch provedeného prvního zalesnění melioračními a zpevňujícími dřevinami (dle vyhl. Mze č. 83/1996 Sb.). (ha) Datum:. Jméno a příjmení:. Podpis:. * kroužkem označte odpovídající kategorii lesního majetku (viz komentář k vyplnění)

5 Spis.zn. MUNMNM/10520/2014 str. 5 Komentář k vyplnění: Podle ustanovení 40 zákona č. 289/1995 Sb. je vlastník lesa povinen vést lesní hospodářskou evidenci o plnění závazných ustanovení plánu a evidenci o provedené obnově lesa v jednotlivých porostech. Souhrnné údaje o těchto skutečnostech je vlastník lesa povinen předat orgánu státní správy lesů městského úřadu za uplynulý kalendářní rok do konce března. Rozsah poskytovaných údajů se liší s ohledem na druh vlastnictví, výměru lesního majetku a skutečnost zda vlastník lesa hospodaří podle schváleného lesního hospodářského plánu (LHP) nebo protokolem převzaté lesní hospodářské osnovy (LHO). Z tohoto hlediska se lesní majetky rozpadají do následujících kategorií: A Právnické osoby, kterým je svěřeno nakládání se státními lesy a vlastníci obecních lesů, hospodaří podle schváleného LHP nebo převzaté LHO uvedou všechny požadované údaje (1, 2, 3 abc). kteří B Vlastníci lesa s výměrou svého majetku větší než 3 ha, kteří hospodaří podle schváleného lesního hospodářského plánu nebo převzaté LHO uvedou údaje o celkové výši těžeb a plošném rozsahu obnovy lesních porostů včetně podílu melioračních a zpevňujících dřevin použitých při obnově lesa (1,3 abc) C Vlastníci lesa s výměrou svého majetku menší než 3 ha, kteří hospodaří podle převzaté LHO uvedou údaje o celkové výši těžeb a plošném rozsahu obnovy lesních porostů (1, 3 ab) D Vlastníci lesa s výměrou svého majetku menší než 50 ha, kteří nehospodaří podle schváleného LHP nebo protokolárně převzaté LHO uvedou pouze údaj o plošném rozsahu obnovy lesních porostů (3 ab) Údaje o hmotách se uvádí s přesností na m3, o plochách na setiny hektaru. Vlastníkům lesa se doporučuje úzká spolupráce s příslušným odborným lesním hospodářem, který LHE ve většině případů vede v rámci své odborné činnosti. Údaj o výši nahodilých těžeb může sloužit jako podklad pro orgán SSL např. pro posuzování žádosti o změny závazných ustanovení LHP a je nepovinný. Vyplněný formulář zašlete na adresu orgánu SSL městského úřadu uvedenou v záhlaví.

METODICKÉ INFORMACE MINISTERSTVA ZEMĚDĚLSTVÍ ČR ODVĚTVÍ LESNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ

METODICKÉ INFORMACE MINISTERSTVA ZEMĚDĚLSTVÍ ČR ODVĚTVÍ LESNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ METODICKÉ INFORMACE MINISTERSTVA ZEMĚDĚLSTVÍ ČR ODVĚTVÍ LESNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ Ministerstvo zemědělství Odbor státní správy lesů a myslivosti Č.j. 185/1997-5010 V Praze dne 10.3.1997 Vyřizuje: Ing. F. Pásek

Více

Veřejnoprávní smlouva

Veřejnoprávní smlouva Veřejnoprávní smlouva Na základě usnesení Rady města Nové Město na Moravě přijatého pod bodem č. 10/26/RM/2016 na její 26. schůzi konané dne 20.06.2016 a usnesení zastup obce/redy bce/rezhó4nutí starosty

Více

ZÁ VĚREčNÝ ÚČET ZA ROK 2014 MIKROREGION OVOMĚST8KO, IČ

ZÁ VĚREčNÝ ÚČET ZA ROK 2014 MIKROREGION OVOMĚST8KO, IČ ZÁ VĚREčNÝ ÚČET ZA ROK 2014 MIKROREGION OVOMĚST8KO, IČ 70934258 ( 17 zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů) A) ÚDAJE O PL Ě Í PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ ZA

Více

Název obce Částka 2016 Baliny - pečetí Velké Meziříčí Bezděkov - pečetí Velká Bíteš

Název obce Částka 2016 Baliny - pečetí Velké Meziříčí Bezděkov - pečetí Velká Bíteš Název obce Částka 2016 Baliny - pečetí Velké Meziříčí Bezděkov - pečetí Velká Bíteš Blažkov Blízkov - pečetí Měřín Bobrová Bobrůvka Bohdalec Bohdalov Bohuňov Borovnice - pečetí Jimramov Borovník - pečetí

Více

SEZNAM OBCÍ TS Název obce Částka 2016 Počet využitých kas Počet vydaných kas Baliny - pečetí Velké Meziříčí Bezděkov - pečetí Velká Bíteš

SEZNAM OBCÍ TS Název obce Částka 2016 Počet využitých kas Počet vydaných kas Baliny - pečetí Velké Meziříčí Bezděkov - pečetí Velká Bíteš SEZNAM OBCÍ TS 2016 Název obce Částka 2016 Počet využitých kas Počet vydaných kas Baliny - pečetí Velké Meziříčí 4 732 Kč 1 1 Bezděkov - pečetí Velká Bíteš 2 770 Kč 1 1 Blažkov 5 942 Kč 1 1 Blízkov - pečetí

Více

SEZNAM OBCÍ TS Název obce Částka 2017 Baliny - pečetí Velké Meziříčí Bezděkov - pečetí Velká Bíteš

SEZNAM OBCÍ TS Název obce Částka 2017 Baliny - pečetí Velké Meziříčí Bezděkov - pečetí Velká Bíteš SEZNAM OBCÍ TS 2017 Název obce Částka 2017 Baliny - pečetí Velké Meziříčí Bezděkov - pečetí Velká Bíteš Blažkov Blízkov - pečetí Měřín Bobrová Bobrůvka Bohdalec Bohdalov Bohuňov Borovnice - pečetí Jimramov

Více

Žádost o poskytnutí dotace ti.l 1 > I 1 W TrK1' i '"flt...m 'i. A!.?" 'UÍ' j ' 1 ' '' i '... _.. ;

Žádost o poskytnutí dotace ti.l 1 > I 1 W TrK1' i 'flt...m 'i. A!.? 'UÍ' j ' 1 ' '' i '... _.. ; NMNM11153928 N M N M 1 Žádost o poskytnutí dotace ti.l 1 > I 1 W TrK1' i...1......'"flt...m 'i. A!.?" 'UÍ' j ' 1 ' '' i '... _.. ; 10 jii MĚ5T5RÝ UŘAĎ 1 NOVE M ĚSTO na Moravě okres Žďár nad Sázavou WiWQÍi

Více

VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU

VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU Místní akční skupina Zubří země, o.p.s. Příční 405, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem, IČ: 27686809 vyhlašuje výzvu MAS k předkládání žádostí o

Více

Zkušební test č. 1 z předmětu lesnická politika Jméno a příjmení:... Datum:...

Zkušební test č. 1 z předmětu lesnická politika Jméno a příjmení:... Datum:... Zkušební test č. 1 z předmětu lesnická politika Jméno a příjmení:... Datum:... 1. Co se přesně rozumí pro účely lesního zákona lesem: a) Lesní porosty s jejich prostředím a pozemky určené pro plnění funkcí

Více

Standardy kvality při poskytování sociálně-právní ochrany Městským úřadem Nové Město na Moravě

Standardy kvality při poskytování sociálně-právní ochrany Městským úřadem Nové Město na Moravě Standardy kvality při poskytování sociálně-právní ochrany Městským úřadem Nové Město na Moravě 1 OBSAH 1. Místní a časová dostupnost 3-8 2. Prostředí a podmínky. 9-10 3. Informovanost o výkonu sociálně-právní

Více

Nezaměstnanost v POÚ a ORP okresu Žďár nad Sázavou za květen 2019

Nezaměstnanost v POÚ a ORP okresu Žďár nad Sázavou za květen 2019 Nezaměstnanost v POÚ a ORP okresu Žďár nad Sázavou za květen 2019 ORP a příslušné POÚ Uchazeči V evidenci ÚP uchazečů Bystřice nad Pernštejnem 447 12 654 3,5 % 95 Nové Město na Moravě 400 12 530 3,2 %

Více

Nezaměstnanost v POÚ a ORP okresu Žďár nad Sázavou za duben 2019

Nezaměstnanost v POÚ a ORP okresu Žďár nad Sázavou za duben 2019 Nezaměstnanost v POÚ a ORP okresu Žďár nad Sázavou za duben 2019 ORP a příslušné POÚ Uchazeči V evidenci ÚP uchazečů Bystřice nad Pernštejnem 468 12 774 3,7 % 61 Nové Město na Moravě 465 12 617 3,7 % 118

Více

Nezaměstnanost v POÚ a ORP okresu Žďár nad Sázavou za květen 2017

Nezaměstnanost v POÚ a ORP okresu Žďár nad Sázavou za květen 2017 Nezaměstnanost v POÚ a ORP okresu Žďár nad Sázavou za květen 2017 ORP a příslušné POÚ Uchazeči V evidenci ÚP Dosažitelní uchazeči Podíl nezaměstnaných uchazečů Bystřice nad Pernštejnem 659 12 935 5,1%

Více

Standardy kvality při poskytování sociálně-právní ochrany Městským úřadem Nové Město na Moravě

Standardy kvality při poskytování sociálně-právní ochrany Městským úřadem Nové Město na Moravě Standardy kvality při poskytování sociálně-právní ochrany Městským úřadem Nové Město na Moravě 1 OBSAH 1. Místní a časová dostupnost 3-8 2. Prostředí a podmínky. 9-10 3. Informovanost o výkonu sociálně-právní

Více

3. ÚPLNÁ AKTUALIZACE

3. ÚPLNÁ AKTUALIZACE ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY SPRÁVNÍHO ÚZEMÍ OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ 3. ÚPLNÁ AKTUALIZACE Institut regionálních informací, s.r.o. Beethovenova 4 602 00 Brno 2014 OBSAH: 1. ZÁKLADNÍ

Více

Žádost o poskytnutí příspěvku dle dotačního programu

Žádost o poskytnutí příspěvku dle dotačního programu Žádost o poskytnutí příspěvku dle dotačního programu Příloha č. 1 Poskytování příspěvků na podporu hospodaření v lesích v Moravskoslezském kraji pro rok 2013 OBECNÁ ČÁST Podací místo Reg. číslo Otisk razítka

Více

25. září 2018, Bystřice nad Pernštejnem

25. září 2018, Bystřice nad Pernštejnem Seminář pro podnikatele je podpořený z projektu: REALIZACE SCLLD MAS ZUBŘÍ ZEMĚ REŽIJNÍ VÝDAJE II, s reg. č.: CZ.06.4.59/0.0/0.0/15_003/0008882, který je spolufinancován Evropskou unií 25. září 2018, Bystřice

Více

Administrativní mapa správního obvodu Nové Město na Moravě (Stav K )

Administrativní mapa správního obvodu Nové Město na Moravě (Stav K ) Administrativní mapa správního obvodu Nové Město na Moravě (Stav K 1. 1. 2003) Křižánky Sněžné Fryšava pod Žák. horou Kadov Krásné Spělkov Borovnice Daňkovice Javorek Jimramov Nový Sněžné Jimramov Líšná

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚŘAD PRO CIVILNÍ LETECTVÍ K letišti 1149/23 160 08 PRAHA 6 Sp. zn.: Č. j.: 10004-18-701 V Praze dne 12. 2. 2019 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Úřad pro civilní letectví (dále též jako Úřad

Více

Městský úřad Nové Město na Moravě odbor dopravy a vnitřních věcí

Městský úřad Nové Město na Moravě odbor dopravy a vnitřních věcí Městský úřad Nové Město na Moravě odbor dopravy a vnitřních věcí Vratislavovo náměstí 103, 592 31 Nové Město na Moravě HICON-dopravní značení, s.r.o. Kohoutovická 610 641 00 Brno Váš dopis zn./ze dne Naše

Více

Městský úřad Nové Město na Moravě odbor stavební a životního prostředí

Městský úřad Nové Město na Moravě odbor stavební a životního prostředí Městský úřad Nové Město na Moravě odbor stavební a životního prostředí Vratislavovo náměstí 103, 59231 Nové Město na Moravě Čj.: MUNŤJNIvI/15274/2017 Nové Město na Moravě, dne 30.10.2017 Tel.: 566 598

Více

2. ÚPLNÁ AKTUALIZACE

2. ÚPLNÁ AKTUALIZACE ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY SPRÁVNÍHO ÚZEMÍ OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ 2. ÚPLNÁ AKTUALIZACE Institut regionálních informací, s.r.o. Beethovenova 4 602 00 Brno Červen 2012 OBSAH: 1.

Více

Retrospektivní vývoj počtu obyvatel podle jednotlivých sčítání lidu, domů abytů (přepočteno na územní strukturu platnou v roce 1998) Obec Část obce

Retrospektivní vývoj počtu obyvatel podle jednotlivých sčítání lidu, domů abytů (přepočteno na územní strukturu platnou v roce 1998) Obec Část obce (přepočteno na územní strukturu platnou v roce 8) 10 18 0 1 0 1 1 0 1 1 Žďár nad Sázavou Mělkovice Radonín Stržanov Veselíčko Žďár nad Sázavou 1 Žďár nad Sázavou 2 Žďár nad Sázavou 3 Žďár nad Sázavou 4

Více

Náležitosti lesního hospodářského plánu. Kurz oceňování lesa Jan KADAVÝ

Náležitosti lesního hospodářského plánu. Kurz oceňování lesa Jan KADAVÝ Náležitosti lesního hospodářského plánu Kurz oceňování lesa Jan KADAVÝ Obsah prezentace 1. Základní pojmy 2. Náležitosti plánu 3. Digitální plán 4. Informační standard LH 5. Databáze plánu Základní pojmy

Více

ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY SPRÁVNÍHO ÚZEMÍ OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ 1. ÚPLNÁ AKTUALIZACE

ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY SPRÁVNÍHO ÚZEMÍ OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ 1. ÚPLNÁ AKTUALIZACE ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY SPRÁVNÍHO ÚZEMÍ OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ 1. ÚPLNÁ AKTUALIZACE KNESL+KYNČL s.r.o. architektonický ateliér Šumavská 416/15 602 00 Brno Prosinec 2010 OBSAH:

Více

Výzva k vyhotovení LHP 2014-2023. Obec Hradčovice. Se sídlem Hradčovice, 687 33, č. p. 168, IČ 00290963

Výzva k vyhotovení LHP 2014-2023. Obec Hradčovice. Se sídlem Hradčovice, 687 33, č. p. 168, IČ 00290963 Výzva k vyhotovení LHP 2014-2023 Obec Hradčovice Se sídlem Hradčovice, 687 33, č. p. 168, IČ 00290963 Výzva k předložení nabídky na veřeinou zakázku malého rozsahu Zadavatel: obec Hradčovice, IČ 00290963,

Více

VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU

VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU Místní akční skupina MAS Zubří země, o.p.s., IČO: 276 86 809, vyhlašuje výzvu MAS k předkládání žádostí o podporu v rámci Operačního programu

Více

Přehled činnosti f.foresta SG Databázové aplikace pro lesnictví

Přehled činnosti f.foresta SG Databázové aplikace pro lesnictví Přehled činnosti f.foresta SG Databázové aplikace pro lesnictví Foresta SG, a.s. Vznik v roce 1992 Zaměření zejména na: Organizačně-ekonomické poradenství Analýzy/predikce lesního hospodaření Řízení a

Více

Beethovenova 4 602 00 Brno

Beethovenova 4 602 00 Brno !"!#!$%&"'()*+,"-'$./+*0 2%$3%4564 1$1'1 Beethovenova 4 602 00 Brno !" 61 #$%&'()*' +, - 41./0..1#.234$()*#,5(6(&7/3%83!.'%&'9 65 1.1. Státní správa a samospráva 3 1.2. Zpracovatel 3 1.3. Obsah dokumentace

Více

SMĚRNICE č. 19 MINISTERSTVA ZEMĚDĚLSTVÍ ODVĚTVÍ LESNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ

SMĚRNICE č. 19 MINISTERSTVA ZEMĚDĚLSTVÍ ODVĚTVÍ LESNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ SMĚRNICE č. 19 MINISTERSTVA ZEMĚDĚLSTVÍ ODVĚTVÍ LESNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ čj. 790/97-5030 Vyřizuje: Ing. Kubů V Praze dne 9.7.1997 Věc: Směrnice k poskytování podpory na výsadbu minimálního podílu melioračních

Více

Kraj Vysočina Okres Žďár nad Sázavou

Kraj Vysočina Okres Žďár nad Sázavou Okres Žďár Baliny k.ú. Baliny Urbanistické středisko Jihlava, spol. s r.o. Blažkov všechna k.ú. Bobrová všechna k.ú. ÚPN SÚ OkÚ Žďár Bobrůvka k.ú. Bobrůvka Bohdalec k.ú. Bohdalec Bohdalov všechna k.ú ÚPO

Více

MODELY HOSPODÁŘSKÝCH LESŮ II. Etát a legislativa

MODELY HOSPODÁŘSKÝCH LESŮ II. Etát a legislativa MODELY HOSPODÁŘSKÝCH LESŮ II. Etát a legislativa 1.Základní pojmy A) Etát = objem dříví, které lze na daném LHC za dané období vytěžit s ohledem na dosažení stavu vyrovnanosti a těžební nepřetržitosti

Více

ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY SPRÁVNÍHO ÚZEMÍ OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ

ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY SPRÁVNÍHO ÚZEMÍ OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ ÚZEMNĚ ANALYTICKÉ PODKLADY SPRÁVNÍHO ÚZEMÍ OBCE S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ Projekt Územně analytické podklady správního území obce s rozšířenou působností Nové Město na Moravě byl spolufinancován

Více

VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU

VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU Místní akční skupina MAS Zubří země, o.p.s., IČO: 276 86 809 vyhlašuje výzvu MAS k předkládání žádostí o podporu v rámci Operačního programu Životní

Více

1 DEMONSTRAČNÍ OBJEKT: V BABICI

1 DEMONSTRAČNÍ OBJEKT: V BABICI 1 DEMONSTRAČNÍ OBJEKT: 201803 V BABICI 1.1 Identifikace demonstračního objektu Název, číslo DO: V Babici 201803 Plocha DO: 48,10 ha Vlastník: PhDr. Ludvík Belcredi, Pohankova 8, 628 00 Brno Správce: Ing.

Více

1. Které lesy měly nejlepší hospodářský výsledek v roce 2009 (dle Dřevěné knihy)? a) Státní lesy b) Obecní lesy c) Soukromé lesy

1. Které lesy měly nejlepší hospodářský výsledek v roce 2009 (dle Dřevěné knihy)? a) Státní lesy b) Obecní lesy c) Soukromé lesy Zkušební test č. 3 z předmětu lesnická politika Jméno a příjmení: Datum:. 1. Které lesy měly nejlepší hospodářský výsledek v roce 2009 (dle Dřevěné knihy)? a) Státní lesy b) Obecní lesy c) Soukromé lesy

Více

Městský úřad Nové Město na Moravě Oddělení právní a obecního živnostenského úřadu

Městský úřad Nové Město na Moravě Oddělení právní a obecního živnostenského úřadu Hasiči Městský úřad Nové Město na Moravě Oddělení právní a obecního živnostenského úřadu Vratislavovo nám ěslí 103, 59231 Nové Město na Moravě ZÁPS O PRŮĚHU LOSOVÁNÍ POŘADÍ VOLENÍCH STRAN NA HLASOVACÍM

Více

MAS ZUBŘÍ ZEMĚ, o.p.s.

MAS ZUBŘÍ ZEMĚ, o.p.s. MAS ZUBŘÍ ZEMĚ, o.p.s. vyhlašuje výzvu k podání projektu na zajištění propagační akce v rámci Programu rozvoje venkova ČR, opatření III.4.1. Získávání dovedností, animace a provádění 1) Název výzvy: Živý

Více

ORP Nové Město na Moravě

ORP Nové Město na Moravě Systémová podpora rozvoje meziobecní spolupráce v ČR v rámci území správních obvodů obcí s rozšířenou působností Analýza činnosti dobrovolných svazků obcí v území správního obvodu ORP na Moravě 1 1 Obecné

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA MAS Zubří země o.p.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA MAS Zubří země o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA MAS Zubří země o.p.s. 2012 Obsah: 1. Úvod... 2 1.1 Účel založení... 2 1.2 Popis společnosti... 2 1.3 Území působnosti... 2 2. Organizační struktura společnosti... 5 2.1 Přehled orgánů společnosti...

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA OCHRANU LESA

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA OCHRANU LESA ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA OCHRANU LESA Žádost vyplňte strojem, čitelným písmem nebo ji nahraďte sestavou stejné struktury. Šedé položky jsou vyhrazeny pro potřeby poskytovatele nebo podacího

Více

Zákon č. 289/1995 Sb. o lesích. Přehled nejdůležitějších částí

Zákon č. 289/1995 Sb. o lesích. Přehled nejdůležitějších částí Zákon č. 289/1995 Sb. o lesích Přehled nejdůležitějších částí 1 -Účel zákona Stanoví předpoklady: pro zachování lesa, péči o les a obnovu lesa jako národního bohatství, tvořícího nenahraditelnou složku

Více

TÉMA: VÝSADBA DŘEVIN

TÉMA: VÝSADBA DŘEVIN TÉMA: VÝSADBA DŘEVIN Schůzka potencionálních žadatelů MAS OPŽP je podpořena z projektu REALIZACE SCLLD MAS ZUBŘÍ ZEMĚ REŽIJNÍ VÝDAJE II s reg. č.: CZ.06.4.59/0.0/0.0/15_003/0008882, který je spolufinancován

Více

Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1,

Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA OPATŘENÍ K OBNOVĚ LESŮ POŠKOZENÝCH IMISEMI A LESŮ CHŘADNOUCÍCH VINOU ANTROPOGENNÍCH VLIVŮ šedé položky vyplňuje podací místo 1. podací místo 2. otisk podacího

Více

Příkazní smlouva. Číslo:

Příkazní smlouva. Číslo: Příkazní smlouva Číslo: o podmínkách výkonu činnosti odborného lesního hospodáře uzavřená podle ust. 2430 a násl. Občanského zákoníku v plat. znění a v souladu se zákonem č. 289/1995 Sb. o lesích (dále

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA OBNOVU, ZAJIŠTĚNÍ A VÝCHOVU LESNÍCH POROSTŮ DO 40 LET VĚKU

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA OBNOVU, ZAJIŠTĚNÍ A VÝCHOVU LESNÍCH POROSTŮ DO 40 LET VĚKU ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA OBNOVU, ZAJIŠTĚNÍ A VÝCHOVU LESNÍCH POROSTŮ DO 40 LET VĚKU Žádost vyplňte strojem, čitelným písmem nebo ji nahraďte sestavou stejné struktury. Šedé položky jsou

Více

1 DEMONSTRAČNÍ OBJEKT: SRUBY

1 DEMONSTRAČNÍ OBJEKT: SRUBY 1 DEMONSTRAČNÍ OBJEKT: 201701 SRUBY Motto: Nepasečné způsoby hospodaření v listnatých porostech Polabí. 1.1 Identifikace demonstračního objektu Název, číslo DO: Sruby 201701 Plocha DO: 70,65 ha Vlastník:

Více

SMLOUVA o výkonu funkce odborného lesního hospodáře

SMLOUVA o výkonu funkce odborného lesního hospodáře SMLOUVA o výkonu funkce odborného lesního hospodáře 1. Město Proseč, se sídlem Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče, IČ: 00270741, DIČ: CZ00270741, Číslo účtu: 1141642319/0800 zastoupené Janem Macháčkem,

Více

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,,ŽĎÁR S KÉ VR CHY A VYS OČINA VE DNECH 4.-7.6.2009

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,,ŽĎÁR S KÉ VR CHY A VYS OČINA VE DNECH 4.-7.6.2009 NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,,ŽĎÁR S KÉ VR CHY A VYS OČINA VE DNECH 4.-7.6.2009 Určeno pro pěší turistiku, cykloturistiku (silnice, MTB, trek) Ubytování: 3 noci s polopenzí v RS Tábor Tři Studně (3-8 L

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA OPATŘENÍ K OBNOVĚ LESŮ POŠKOZENÝCH IMISEMI A LESŮ CHŘADNOUCÍCH VINOU ANTROPOGENNÍCH VLIVŮ

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA OPATŘENÍ K OBNOVĚ LESŮ POŠKOZENÝCH IMISEMI A LESŮ CHŘADNOUCÍCH VINOU ANTROPOGENNÍCH VLIVŮ ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA OPATŘENÍ K OBNOVĚ LESŮ POŠKOZENÝCH IMISEMI A LESŮ CHŘADNOUCÍCH VINOU ANTROPOGENNÍCH VLIVŮ Žádost vyplňte strojem, čitelným písmem nebo ji nahraďte sestavou stejné

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ LESNÍCH HOSPODÁŘSKÝCH OSNOV. ORP Lysá nad Labem LHO Lysá nad Labem ZO Mělník. s platností od do

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ LESNÍCH HOSPODÁŘSKÝCH OSNOV. ORP Lysá nad Labem LHO Lysá nad Labem ZO Mělník. s platností od do ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ LESNÍCH HOSPODÁŘSKÝCH OSNOV ORP Lysá nad Labem LHO 101813 Lysá nad Labem ZO Mělník s platností od 1. 1. 2017 do 31. 12. 2026 1 1. PŘEDMĚT ZPRACOVÁNÍ LESNÍCH HOSPODÁŘSKÝCH OSNOV Předmětem

Více

Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1,

Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA OBNOVU, ZAJIŠTĚNÍ A VÝCHOVU LESNÍCH POROSTŮ DO 40 LET VĚKU šedé položky vyplňuje podací místo 1. podací místo 2. otisk podacího razítka 3. reg. číslo žádosti

Více

OBSAH. 1) VYHLÁŠENÉ VÝZVY MAS ZUBŘÍ ZEMĚ, o.p.s VÝZVA MAS ZUBŘÍ ZEMĚ OPŽP VÝSADBA DŘEVIN (I.) ) VYHLÁŠENÉ VÝZVY KRAJ VYSOČINA...

OBSAH. 1) VYHLÁŠENÉ VÝZVY MAS ZUBŘÍ ZEMĚ, o.p.s VÝZVA MAS ZUBŘÍ ZEMĚ OPŽP VÝSADBA DŘEVIN (I.) ) VYHLÁŠENÉ VÝZVY KRAJ VYSOČINA... DOTAČNÍ KATALOG 2019 (PRO OBCE) Verze: 1 16.1. 2019 OBSAH 1) VYHLÁŠENÉ VÝZVY MAS ZUBŘÍ ZEMĚ, o.p.s.... 4 1. VÝZVA MAS ZUBŘÍ ZEMĚ OPŽP VÝSADBA DŘEVIN (I.)... 4 2) VYHLÁŠENÉ VÝZVY KRAJ VYSOČINA... 5 OBNOVA

Více

VyhotovilI linka I PROTOKOL

VyhotovilI linka I   PROTOKOL o-. CESKÁ INSPEKCE llvot iho PRO TRFOf Oblastní inspektorát Praha Oddělení ochrany lesa Wolkerova 40/11, 160 00 Praha 6 - Bubeneč tel.: 233066111, fax: 233066103 e-mail: ol@ph.cizp.cz, web: www.cizp.cz

Více

Obecně závazný předpis č. 1/2015 obce Dlouhá Brtnice. Právní předpisy

Obecně závazný předpis č. 1/2015 obce Dlouhá Brtnice. Právní předpisy Obecně závazný předpis č. 1/2015 obce Dlouhá Brtnice. Systém náležité péče majetku obce Dlouhá Brtnice jako hospodářského subjektu uvádějícího poprvé na vnitřní trh dřevo ve smyslu Nařízení (EU) č.995/2010

Více

8. Titul před (FO) 9. Příjmení žadatele (FO) 10. Jméno žadatele (FO) 11. Titul za (FO)

8. Titul před (FO) 9. Příjmení žadatele (FO) 10. Jméno žadatele (FO) 11. Titul za (FO) 154 v lesích podle písmen A až D přílohy č. 9 k zákonu č. 491/2000 Sb., 4. Kód žadatele 5. Rodné číslo (FO) 6. IČO 7. DIČ 8. Titul před (FO) 9. Příjmení žadatele (FO) 10. Jméno žadatele (FO) 11. Titul

Více

SMLOUVA o poskytování odborné úrovně hospodaření a zajištění prací na obhospodařování lesů ve vlastnictví obce.

SMLOUVA o poskytování odborné úrovně hospodaření a zajištění prací na obhospodařování lesů ve vlastnictví obce. SMLOUVA o poskytování odborné úrovně hospodaření a zajištění prací na obhospodařování lesů ve vlastnictví obce. 1. Obec Moravský Písek, Velkomoravská 1, 696 85 Moravský Písek IČ: 00285 137 Číslo účtu:

Více

Klíčová akce č. 16. Řešit institucionální vztah státu k lesům a lesnímu hospodářství. Ing. Vlastibor Ryšánek Ing. Tomáš Dohnanský

Klíčová akce č. 16. Řešit institucionální vztah státu k lesům a lesnímu hospodářství. Ing. Vlastibor Ryšánek Ing. Tomáš Dohnanský Klíčová akce č. 16 Řešit institucionální vztah státu k lesům a lesnímu hospodářství Ing. Vlastibor Ryšánek Ing. Tomáš Dohnanský Definice úkolu 1) Vyjasnit a sjednotit působení státu v péči o krajinu a

Více

Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1,

Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA EKOLOGICKÉ A K PŘÍRODĚ ŠETRNÉ TECHNOLOGIE PŘI HOSPODAŘENÍ V LESE šedé položky vyplňuje podací místo 1. podací místo 2. otisk podacího razítka 3. reg. číslo žádosti

Více

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Komenského náměstí 61, 293 01 Mladá Boleslav Sp. zn. 61069/I/2017/OPLOO/luka Č.j.: 61069/I/2017/OPLOO/luka Oprávněná úřední osoba: Luboš Kašík,

Více

Lesní hospodářská evidence pro potřeby centrální evidence

Lesní hospodářská evidence pro potřeby centrální evidence Lesní hospodářská evidence pro potřeby centrální evidence Rok vykázání LHE: ORP: Identifikační údaje vlastníka/nájemce odevzdávajícího LHE: Jméno vlastníka lesa(jméno, příjmení, titul) nebo (název firmy)

Více

dočasně se vylučuje vstup do lesa

dočasně se vylučuje vstup do lesa Dle rozdělovníku VÁŠ DOPIS ZN. / ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA KARLOVY VARY LCR230/000177/2018/ 26.1.2018 480/OŽP/18-3 Zettlová/2740 1.2.2018 R O Z H O D N U TÍ o dočasném vyloučení vstupu do lesa

Více

NAŘÍZENÍ O DŘEVU LESNÍ HOSPODÁŘSKÁ EVIDENCE CENTRÁLNÍ EVIDENCE SNP

NAŘÍZENÍ O DŘEVU LESNÍ HOSPODÁŘSKÁ EVIDENCE CENTRÁLNÍ EVIDENCE SNP NAŘÍZENÍ O DŘEVU LESNÍ HOSPODÁŘSKÁ EVIDENCE CENTRÁLNÍ EVIDENCE SNP ÚHÚL BRANDÝS NAD LABEM, POBOČKA PLZEŇ Ing. Božena Sochorová 12.3.2015 1 Program Problematika Nařízení (EU) č. 995/2010, kterým se stanoví

Více

Královéhradecký kraj

Královéhradecký kraj Královéhradecký kraj Závazná pravidla Královéhradeckého kraje pro poskytování finančních příspěvků na hospodaření v lesích a způsobu kontroly jejich využití v roce 2015 Obsah: Část I. - Obecné podmínky.

Více

MORAVSKÝ ZEMSKÝ ARCHIV V BRNĚ E 67 SBÍRKA MATRIK OKRES ŽĎÁR NAD SÁZAVOU Inventář. Číslo evidenčního listu NAD: 253

MORAVSKÝ ZEMSKÝ ARCHIV V BRNĚ E 67 SBÍRKA MATRIK OKRES ŽĎÁR NAD SÁZAVOU Inventář. Číslo evidenčního listu NAD: 253 MORAVSKÝ ZEMSKÝ ARCHIV V BRNĚ E 67 SBÍRKA MATRIK OKRES ŽĎÁR NAD SÁZAVOU 1579-1950 Inventář Číslo evidenčního listu NAD: 253 Evidenční číslo pomůcky: 3380 Dr. Mojmír Švábenský Dr. Eva Lupoměchová Brno,

Více

VYPOŘÁDÁNÍ PŘIPOMÍNEK K MATERIÁLU S NÁZVEM: Zpráva o stavu lesa a lesního hospodářství České republiky v roce 2014

VYPOŘÁDÁNÍ PŘIPOMÍNEK K MATERIÁLU S NÁZVEM: Zpráva o stavu lesa a lesního hospodářství České republiky v roce 2014 IV. VYPOŘÁDÁNÍ PŘIPOMÍNEK K MATERIÁLU S NÁZVEM: Zpráva o stavu lesa a lesního hospodářství České republiky v roce 2014 Dle Jednacího řádu vlády byl materiál rozeslán do meziresortního připomínkového řízení

Více

Pravidla pro poskytování finanční podpory na hospodaření v lesích v Jihomoravském kraji 2013-2019

Pravidla pro poskytování finanční podpory na hospodaření v lesích v Jihomoravském kraji 2013-2019 Pravidla pro poskytování finanční podpory na hospodaření v lesích v Jihomoravském kraji 0309 Pravidla pro poskytování finanční podpory na hospodaření v lesích v Jihomoravském kraji 0309 Zastupitelstvo

Více

MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ Těšnov 17, 117 05 Praha 1 V Praze dne 19. 10. 2009 Č.j. 35925/09-16210 Vyřizuje:Tomášek / 221 812 330 Definice obsahu předávaného výměnného formátu digitálních dat lesních hospodářských

Více

Smlouva o dílo LHO Žlutice uzavřená podle 536 a následujících zákona. č. 513/91 Sb., Obchodní zákoník ve znění platných změn a doplňků

Smlouva o dílo LHO Žlutice uzavřená podle 536 a následujících zákona. č. 513/91 Sb., Obchodní zákoník ve znění platných změn a doplňků Smlouva o dílo LHO Žlutice uzavřená podle 536 a následujících zákona. č. 513/91 Sb., Obchodní zákoník ve znění platných změn a doplňků Článek 1. Smluvní strany Objednatel : Statutární město Karlovy Vary

Více

ALTERNATIVNÍ ŘEŠENÍ VYUŽITÍ KALŮ Z KOMUNÁLNÍCH ČOV MIKROREGION NOVOMĚSTSKO

ALTERNATIVNÍ ŘEŠENÍ VYUŽITÍ KALŮ Z KOMUNÁLNÍCH ČOV MIKROREGION NOVOMĚSTSKO ALTERNATIVNÍ ŘEŠENÍ VYUŽITÍ KALŮ Z KOMUNÁLNÍCH ČOV MIKROREGION NOVOMĚSTSKO Ing. Jan Foller ČOV SDRUŽENÉ DO MIKROREGIONU Tři studně Vlachovice Fryšava Lišná Daňkovice Kadov Jimramov Javorek Radešínská Svratka

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA EKOLOGICKÉ A K PŘÍRODĚ ŠETRNÉ TECHNOLOGIE PŘI HOSPODAŘENÍ V LESE

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA EKOLOGICKÉ A K PŘÍRODĚ ŠETRNÉ TECHNOLOGIE PŘI HOSPODAŘENÍ V LESE ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA EKOLOGICKÉ A K PŘÍRODĚ ŠETRNÉ TECHNOLOGIE PŘI HOSPODAŘENÍ V LESE Žádost vyplňte strojem, čitelným písmem nebo ji nahraďte sestavou stejné struktury. Šedé položky

Více

Zákon o ochraně přírody a krajiny č. 114/1992 Sb. 3 odst. 1) b) významný krajinný prvek jako ekologicky, geomorfologicky nebo esteticky hodnotná část

Zákon o ochraně přírody a krajiny č. 114/1992 Sb. 3 odst. 1) b) významný krajinný prvek jako ekologicky, geomorfologicky nebo esteticky hodnotná část Zákon o ochraně přírody a krajiny č. 114/1992 Sb. 3 odst. 1) b) významný krajinný prvek jako ekologicky, geomorfologicky nebo esteticky hodnotná část krajiny utváří její typický vzhled nebo přispívá k

Více

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Komenského náměstí 61, 293 01 Mladá Boleslav Sp. zn. 63504/2019/OŽP/kama Č.j.: 63807/2019/OPLOO/luka Oprávněná úřední osoba: Luboš Kašík, os. č.

Více

Výzva. Městským úřadem Bystřice nad Pernštejnem. odbor životního prostředí Příční 405, Bystřice nad Pernštejnem, PSČ 593 15 Č.j.: OŽP/16668/2015/Ka

Výzva. Městským úřadem Bystřice nad Pernštejnem. odbor životního prostředí Příční 405, Bystřice nad Pernštejnem, PSČ 593 15 Č.j.: OŽP/16668/2015/Ka Městský úřad Bystřice nad Pernštejnem odbor životního prostředí, Bystřice nad Pernštejnem, PSČ 593 15 Č.j.: OŽP/16668/2015/Ka Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky Zpracování lesních hospodářských

Více

Výpis žádostí ze systému edotace

Výpis žádostí ze systému edotace Příloha č. 1 ZK-03-2018-05, př. 1 počet stran: 6 Výpis žádostí ze systému edotace Název dotačního titulu: Zásady Zastupitelstva Kraje Vysočina pro poskytování dotací obcím Kraje Vysočina na akceschopnost

Více

Informace pro Vás 2 INFORMACE

Informace pro Vás 2 INFORMACE Informace pro Vás 2 INFORMCE Přehled finančních příspěvků na hospodaření v lesích poskytovaných Ministerstvem zemědělství Ministerstvo zemědělství podle nařízení vlády poskytuje finanční příspěvky na:

Více

Aktuální informace pro školy území MAS Zubří země, o.p.s. Nové Město na Moravě

Aktuální informace pro školy území MAS Zubří země, o.p.s. Nové Město na Moravě Aktuální informace pro školy území MAS Zubří země, o.p.s. Nové Město na Moravě 8. 6. 2017 OBSAH Šablony pro MŠ A ZŠ I. Poradenství MAS pro školy Výzva MAS IROP č. 3 školy (I.) Připravovaná výzva MAS IROP

Více

Nové Město na Moravě

Nové Město na Moravě Nové Město na Moravě (karta obce: B_8_329) A. OBEC Přehledová mapka Nové Město na Moravě Číslo obce PRVKUK 329 Kód obce PRVKUK 615.8.329. Kód obce (IČOB) 1641 (59623) Číslo ORP (ČSÚ) 8 (618) Název ORP

Více

Z á p i s. Starostka města zahájila v 15.33 hod. Hovory s občany, v rámci kterých bylo projednáno následující:

Z á p i s. Starostka města zahájila v 15.33 hod. Hovory s občany, v rámci kterých bylo projednáno následující: Z á p i s z XXII. zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 23.6. 2009 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám. 103 Starostka města zahájila v 15.33 hod.

Více

O Z N Á M E N Í VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

O Z N Á M E N Í VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU Magistrát města Mladá Boleslav odbor životního prostředí Komenského náměstí 61, 293 49 Mladá Boleslav Úřední hodiny: pondělí 8.00-17.00 středa 8.00-17.00 Číslo jednací: ŽP.221/4.9./28243/2007 V Mladé Boleslavi

Více

A. o výkonu funkce odborného lesního hospodáře podle ustanovení 37 odst. 3), zákona č. 289/1995 Sb., lesního zákona v platném znění

A. o výkonu funkce odborného lesního hospodáře podle ustanovení 37 odst. 3), zákona č. 289/1995 Sb., lesního zákona v platném znění kterou dnešního dne uzavřeli ve smyslu ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) účastníci: Městys stádlec, Stádlec 150, 391 62 Stádlec IČ: 00252930 zastoupený starostou Ing. Milanem Kelichem

Více

Městský úřad Nové Město na odbor dopravy a vnitřních ved

Městský úřad Nové Město na odbor dopravy a vnitřních ved pokádka c) Městský úřad Nové Město na odbor dopravy a vnitřních ved Vratislavovo náměstí 103, 592 3 I Nové Město na Moravě tcs ár oad DOPRAVNÍ Rosice ISS 533 5 I Pardubice Váš dopis zn/ze dne Naše značka

Více

č í s l o / 2007

č í s l o / 2007 Z N A L E C K Ý P O S U D E K č í s l o 141-4 / 2007 o ceně pozemku a lesních porostů v katastrálním území Klášterec nad Orlicí, obci Klášterec nad Orlicí, okres Ústí nad Orlicí, evidovaných na listu vlastnictví

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A ZEMĚDĚLSTVÍ Viz rozdělovník Váš dopis značka // ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Karlovy Vary 2714/ZZ/13-1 Chochel/594 12-08-2013 Záměr vyhlášení

Více

Rozhodnutí. právnické osobě: WCH Biathlon 2013 s.r.o. IČO: sídlo: Brno, Horákova 3080/7, PSČ 61600

Rozhodnutí. právnické osobě: WCH Biathlon 2013 s.r.o. IČO: sídlo: Brno, Horákova 3080/7, PSČ 61600 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor dopravy a silničního hospodářství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Rozhodnutí Žadatel dle 27 odst. 1 správního řádu: WCH Biathlon 2013 s.r.o., IČO: 287 87 897,

Více

M Ě S T O P Ř E R O V. N A Ř Í Z E N Í M Ě S T A P Ř E R O V A č. 2/2008

M Ě S T O P Ř E R O V. N A Ř Í Z E N Í M Ě S T A P Ř E R O V A č. 2/2008 M Ě S T O P Ř E R O V N A Ř Í Z E N Í M Ě S T A P Ř E R O V A č. 2/2008 o záměru zadat zpracování lesních hospodářských osnov pro lesy o výměře menší než 50 ha ve vlastnictví fyzických a právnických osob.

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ ZASTUPITELSTVO KRAJE

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ ZASTUPITELSTVO KRAJE MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ ZASTUPITELSTVO KRAJE Zásady pro poskytování finančních příspěvků na hospodaření v lesích v roce 2012 z rozpočtu Moravskoslezského kraje a způsobu kontroly jejich využití Schválené

Více

Č.J.: 2300/2012/ÚPSÚ/DN - 2/DN/328.3/ZMUS/Ozná

Č.J.: 2300/2012/ÚPSÚ/DN - 2/DN/328.3/ZMUS/Ozná Městský úřad Králíky Č.J.: 2300/2012/ÚPSÚ/DN - 2/DN/328.3/ZMUS/Ozná ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ EV. ČÍSLO: A STAVEBNÍ ÚŘAD VAŠE ZN./ZE DNE: SPISOVÝ ZNAK: 328.3 SK. ZNAK/ LHŮTA: A/5 ADRESÁT: LISTŮ DOKUMENTU:

Více

Čl. I. Úvodní ustanovení

Čl. I. Úvodní ustanovení KARLOVARSKÝ KRAJ ZASTUPITELSTVO KRAJE PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACE NA OPAKOVANOU UMĚLOU OBNOVU LESŮ POŠKOZENÝCH SUCHEM A OCHRANU LESA PROTI ZVĚŘI OPLOCENKAMI Z ROZPOČTU KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBORU ŽIVOTNÍHO

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV Slovanské náměstí 165 PSČ Odbor životního prostředí

MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV Slovanské náměstí 165 PSČ Odbor životního prostředí MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV Slovanské náměstí 165 PSČ 541 16 Odbor životního prostředí Telefon: 499 803 111 V Trutnově dne 22.10. 2013 Spisový znak 221.4.8 Č.j.: 61784/2013 Skartační znak A/10 Oprávněná úřední

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA VYHOTOVENÍ LESNÍCH HOSPODÁŘSKÝCH PLÁNŮ

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA VYHOTOVENÍ LESNÍCH HOSPODÁŘSKÝCH PLÁNŮ ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA VYHOTOVENÍ LESNÍCH HOSPODÁŘSKÝCH PLÁNŮ Žádost vyplňte strojem, čitelným písmem nebo ji nahraďte sestavou stejné struktury. Šedé položky jsou vyhrazeny pro potřeby

Více

Dokument je zpracován na období 2015 až verze duben / 2015

Dokument je zpracován na období 2015 až verze duben / 2015 Strategie území správního obvodu ORP Nové Město na Moravě v oblasti předškolní výchovy a základního školství, sociálních služeb, odpadového hospodářství a vytvoření servisního centra pro starosty obcí

Více

č í s l o 144-7 / 2007

č í s l o 144-7 / 2007 Z N A L E C K Ý P O S U D E K č í s l o 144-7 / 2007 o ceně pozemku a lesních porostů v katastrálním území Deštná u Jindřichova, obci Deštná, okres Jindřichův Hradec, evidovaných na listu vlastnictví č.

Více

Město Nové Město na Moravě

Město Nové Město na Moravě Město Nové Město na Moravě Obecně závazná vyhláška č. 6/2014, o místním poplatku za užívání veřejného prostranství Zastupitelstvo města Nové Město na Moravě se na svém 2.zasedání dne 15.12.2014, usnesením

Více

č í s l o 143-6 / 2007

č í s l o 143-6 / 2007 Z N A L E C K Ý P O S U D E K č í s l o 143-6 / 2007 o ceně pozemků a lesních porostů v katastrálním území Bělušice, obci Bělušice, okres Kolín, evidovaných na listu vlastnictví č. 8 Posudek vypracoval:

Více

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Komenského náměstí 61, 293 01 Mladá Boleslav Sp. zn. 676/2017/OPLOO/luka Č.j.: 676-I/2017/OPLOO/luka Oprávněná úřední osoba: Luboš Kašík, os. č.

Více

ROZHODNUTÍ o vyloučení vstupu do lesa VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

ROZHODNUTÍ o vyloučení vstupu do lesa VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Městský úřad v Říčanech, Masarykovo náměstí 53/40, 251 01 Říčany, ID DS: skjbfwd tel.: +420 323 618 111, fax: +420 323 603 734, http://www.ricany.cz, e-mail: podatelna@ricany.cz Vaše značka/ze dne: / Č.ev.:

Více

Zpracování lesních hospodářských osnov Jilemnicko Krkonoše

Zpracování lesních hospodářských osnov Jilemnicko Krkonoše Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace Ve smyslu 7 odst.3) a dle 18 odst.3) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) - mimo režim zákona - Název

Více

Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1,

Poskytovatel: Ministerstvo zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU NA VYHOTOVENÍ LESNÍCH HOSPODÁŘSKÝCH PLÁNŮ ZA PODMÍNKY POSKYTNUTÍ DAT LESNÍCH HOSPODÁŘSKÝCH PLÁNŮ V DIGITÁLNÍ FORMĚ PRO POTŘEBY STÁTNÍ SPRÁVY LESŮ šedé položky vyplňuje

Více