Zpravodaj zima 2015/16

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zpravodaj zima 2015/16"

Transkript

1 Zpravodaj zima 2015/16

2 Zpravodaj zima 2015/16

3 Hlavní logo tenisové rodiny. Mužské soutěže. Ženské soutěže. Smíšené a týmové soutěže.

4 Mužské žebříčky. Ženské žebříčky. Smíšené páry a týmová soutěž.

5 Všechna loga byla vytvořena v programu Power Point. Programy na vytvoření loga neumožňují buď dostatečné možnosti pro zpracování konkrétního loga, kombinaci více obrázků najednou, nebo Vám neumožní stažení loga do PC. Loga navržená pro naše soutěže byla v programu Power Point nejprve vytvořena, následně uložena ve formátu JPEG a po té zpět zkopírována do programu Power Point. Zadarmo a přitom v programu, který umožňuje nejlepší možnosti na zpracování loga se mi podařilo vytvořit nikoli profesionální, přesto jednoduchá a přitom solidní loga pro všechny naše soutěže. V průběhu další činnosti je možné loga postupně upravit do jiné podoby. V dané situaci jsou ale dostačující pro další pořádání našich soutěží.

6

7 Zdravím všechny členy a členky naší tenisové rodiny, zdravím také všechny fanoušky a zájemce i zájemkyně o naše tenisové soutěže. Druhý zimní zpravodaj nemá v sobě mnoho změn. Aktuální informace byly přidány do listopadových turnajů. Ponechány byly informace o neziskové organizaci. Nové informace zveřejníme po zaregistrování naší neziskovky na ministerstvu vnitra. Komentář se zabývá zejména blížícími se halovými turnaji, které začínají již tento týden. Užijte si dnešní zpravodaj. Těším se na první zimní halový turnaj. Ať se Vám všem daří co nejvíc! Zdeněk

8 Zimní halové turnaje. Sobota Frajers Open dvouhra muži. Sobota Smíšenka Open smíšená čtyřhra. Sobota Ploučka Open čtyřhra muži. Jednotný začátek všech turnajů 18:00 02:00 hodin. Startovné na turnaje: Frajers Open Kč/1 osoba Smíšenka Open, Ploučka Open Kč/1 osoba. Hlavní ceny: Medaile o průměru 70 mm. Výsledky všech halových turnajů se započítávají do určených žebříčků.

9 Zimní halové žebříčky. ZF Žebříček Frajerů dvouhra muži. DZRT deblový žebříček rekreačních tenistů smíšené páry. DZRT deblový žebříček rekreačních tenistů čtyřhra muži. DZRT deblový žebříček rekreačních tenistek čtyřhra ženy. Na stránkách tenisovarodina.clsport.cz jsou již v záložce Žebříčky připraveny všechny 3 hlavní tenisové žebříčky pro turnajové série v mužské dvouhře a čtyřhře a pro smíšenou čtyřhru. Žebříčky pro ženskou dvouhru a čtyřhru budou dodány později podle zájmu žen o zimní halové turnaje.

10 Obhajoba bodů žebříčky ZF a DZRT. Příklad č. 1 neobhájené body pokles na žebříčku. Listopad 2014 Listopad 2015 Rozdíl Zůstatek bodů 200 bodů 150 bodů - 50 bodů 150 Příklad č. 2 obhájené body postup na žebříčku. Listopad 2014 Listopad 2015 Rozdíl Zůstatek bodů 200 bodů 300 bodů bodů 300 Příklad č. 3 obhájené body obhájení pozice na žebříčku. Listopad 2014 Listopad 2015 Rozdíl Zůstatek bodů 200 bodů 200 bodů 0 bodů 200

11 Termínová listina - zimní halová sezóna 2015/16 Listopad 2015 Datum turnaje: Název turnaje: Čas turnaje sobota Frajers Open - dvouhra - muži 18:00-02:00 sobota Smíšenka Open - smíšená čtyřhra 18:00-02:00 sobota Ploučka Open - čtyřhra - muži 18:00-02:00 Prosinec 2015 Datum turnaje: Název turnaje: Čas turnaje sobota Smíšenka Open - smíšená čtyřhra 19:00-02:00 sobota Ploučka cup - čtyřhra - ženy 18:00-02:00 pátek Frajers Open - dvouhra - muži 14:00 -? Leden 2016 Datum turnaje: Název turnaje: Čas turnaje sobota Ploučka Open - čtyřhra - muži 18:00-02:00 sobota Frajers Masters Cup - dvouhra - muži 18:00-02:00 sobota Smíšenka Open - smíšená čtyřhra 18:00-02:00 Únor 2016 Datum turnaje: Název turnaje: Čas turnaje sobota Frajers Open - dvouhra - muži 18:00-02:00 sobota Ploučka Cup - čtyřhra - muži 18:00-02:00 sobota Ploučka Cup - čtyhra - ženy 18:00-02:00 Březen 2016 Datum turnaje: Název turnaje: Čas turnaje sobota Frajers Masters Cup - dvouhra - muži 18:00-02:00 sobota Ploučka Cup - dvouhra - ženy - zima :00-02:00 Duben 2016 Datum turnaje: Název turnaje: Čas turnaje sobota Frajers Open - dvouhra - muži 18:00-02:00 sobota Smíšenka Cup - smíšená čtyřhra 18:00-02:00 sobota Frajers Cup Grandslam - dvouhra - muži 18:00-02:00

12 Frajers Open sobota Start zimní halové sezóny se již nezadržitelně blíží a s ním i první zimní halový turnaj v mužské dvouhře. Pro zimní halovou sérii již byl zpracován a zveřejněn celkový Žebříček Frajerů. Do žebříčku jsou zapsáni všichni Frajeři, kteří v zimní halové sezóně 2014/15 a v jarní a letní sezóně 2015 prošli turnajovou sérií. Najdete v něm body pro obhajobu ze zimy 2014/15 + celkový počet bodů získaných v jarní a letní halové sezóně. Příklad počítání obhajoby bodů najdete na straně 9. Do celkového pořadí v ZF se započítají pouze body, získané v letošním roce. Body ze sezóny 2014/15 se z celkového počtu odečtou. Záleží jen na úspěšnosti jednotlivých Frajerů, jestli se v celkovém pořadí ZF budou po listopadovém turnaji posunou směrem nahoru nebo dolů. Nejtěžší pozici ze všech Frajerů má Štěpán Skrbek, který v sezóně 2014/15 vyhrál všechny halové turnaje. V každém měsíci tak bude obhajovat 405 bodů. Pokud tyto body obhájí, zůstanou mu v ZF i pro další část sezóny. V případě nižšího počtu získaných bodů, může Štěpán o svůj náskok v čele ZF postupně přijít. Pro zimní halovou sezónu 2015/16 platí stejný bodový systém jako v jarní a letní sezóně Tento bodový systém již zůstane v platnosti i pro všechny následující zimní i letní sezóny v turnajové sérii Frajerů.

13 Smíšenka Open sobota Počet smíšených párů pro první zimní halový turnaj přibývá zatím pomalu. V tuto chvíli je zaplněno 6 míst z 12 možných. Věřím ale, že počet smíšených párů se ještě zvýší. Byla by škoda nevyužít možnosti, které Vám naše soutěže nabízejí a nezahrát si večerní halový turnaj. V sérii smíšených párů je stejně jako v mužských halových turnajích připraven celkový žebříček smíšených párů. Na rozdíl od mužské dvouhry se smíšených párů v letošní zimní halové sezóně netýká obhajoba bodů. V loňské sezóně se odehrály jen 2 turnaje smíšených párů a nebyla zavedena tak jako letos turnajová série smíšených párů. Proto se loňské body z obou turnajů nebudou do letošní zimní halové sezóny počítat a po odehrání lednového a březnového turnaje smíšených párů budou tyto body všem loňským párům z žebříčku DZRT odečteny. Všechny smíšené páry tak mají v letošní zimní halové sezóně stejnou startovní čáru. Kolik bodů získáte, tolik si jich ponesete do příští zimní halové sezóny v roce 2016/17. První obhajoba bodů čeká smíšené páry v jarní a letní sezóně 2016, kdy budou obhajovat body z jara a léta Těším se na turnaje smíšených párů. Věřím, že si smíšené turnaje všichni společně co nejvíce užijeme!

14 Ploučka Open sobota První zimní halový turnaj v mužské čtyřhře má tak jako mužský singl již naplněnou maximální kapacitu + 2 náhradní páry navíc. Jsem moc rád, že se o mužské debly v zimní halové sezóně zvedl zájem. Počet zimních halových turnajů v mužské čtyřhře nemusí být konečný. V případě, že ženy neprojeví dostatečný zájem o své zimní halové turnaje, bude minimálně 1 z těchto termínů přenechán mužské čtyřhře. Turnajová série v mužské čtyřhře má stejně jako mužská dvouhra a smíšená čtyřhra připravený celkový žebříček pro zimní sérii. Platí v něm stejná pravidla a bodový systém jako v případě mužské dvouhry. Mužské deblové páry si již v této zimní halové sezóně užijí nejen turnaje, ale také obhajobu bodů. Na rozdíl do mužské singlové série, nemají deblisté svůj Masters turnaj. Pro letošní zimní halovou sezónu jsme tento typ turnaje nevypsali, protože jsme netušili, jak velký zájem o mužskou čtyřhru v zimě bude. Může se to ale v průběhu zimní sezóny ještě změnit. Vše záleží na tom, jak se zimní halová série v mužském deblu vyvine. A také na zájmu žen o jejich turnaje. Ženy mají vypsány 3 zimní halové turnaje. Pokud ani jeden z nich neobsadí, dostanou mužské debly minimálně 1 z těchto 3 termínů. V takovém případě může být tento turnaj vypsán jako kategorie Masters. Jsme ale teprve na začátku zimy a tak je zatím předčasné něco předvídat. Těším se na všechny mužské halové turnaje.

15 Založení neziskové organizace (NO) Tenisová rodina. Do konce měsíce října nebo nejpozději na jeho začátku dojde k zaregistrování stanov a k založení dlouho očekávané neziskové organizace pod názvem Tenisová rodina v České Lípě. Význam pro soutěže: 1. Možnost zajištění a získání sponzorů a partnerů pro naše soutěže. 2. Rozšíření našich soutěží i do dalších areálů mimo Českou Lípu. 3. Zvýšení podvědomí o našich soutěží, získání dalších hráčů a hráček. 4. Celkové zlepšení organizace všech našich soutěží. Význam pro hráče a hráčky našich soutěží: 1. Zajištění kvalitních cen pro všechny naše soutěže. 2. Zlepšení organizačního servisu. 3. Možnost zahrát si s velkým počtem nových soupeřů a soupeřek. 4. Možnost zapojit se do činnosti neziskové organizace.

16 Založení neziskové organizace (NO) Tenisová rodina. Význam pro organizátory: 1. Možnost rozšíření organizačního týmu o další hráče a hráčky. 2. Zlepšení celkové organizační činnosti. 3. Získání nových kontaktů v areálech při navazování spolupráce. 4. Další možnosti, vznikající v průběhu činnosti neziskové organizace. Zakladatelé neziskové organizace Tenisová rodina v České Lípě. Zdeněk Hykš, Lukáš Mašek, Radek Barkman.

17 Tenisová rodina v České Lípě zahájení činnosti NO. 1. valná hromada. Registraci stanov musí dle zákona provést nejméně 3 osoby. Minimálně jedna z nich musí být starší 18 let. Po provedené registraci na Ministerstvu vnitra v Praze svolá jeden ze zakladatelů 1. valnou hromadu. Valná hromada se koná vždy 1x za 2 roky od data registrace neziskové organizace. Valná hromada zvolí vedení neziskové organizace, schválí stanovy, rozdělí kompetence pro členy organizačního výboru a určí organizační směr činnosti neziskové organizace. Organizační výbor má mít dle stanov 5 členů. Nezisková organizace také zvolí členy kontrolního a hospodářského výboru. Organizační výbor řídí činnost NO. Schůze organizačního výboru je 1x za 2 měsíce.

18 Tenisová rodina v České Lípě zahájení činnosti NO. 2. Možnosti pro hráče a hráčky. Po zaregistrování stanov a naší neziskové organizace bude všem hráčům a hráčkám oznámen termín a program 1. valné hromady. Hráči a hráčky se budou moci této 1. valné hromady zúčastnit. Všichni přítomní hráči a hráčky budou mít hlasovací právo a volit své zástupce nebo sami nabídnout kandidaturu do organizačního výboru NO. Přítomní hráči i hráčky se zapíší do prezenční listiny, která poslouží jako jeden z dokladů o konání 1. valné hromady. Z 1. valné hromady se pořídí zápis, který společně s prezenční listinou bude odeslán na Ministerstvo vnitra v Praze. Zájemci o vstup do neziskové organizace zaplatí pokladníkovi roční registrační příspěvek ve výši Kč/1 osoba a obdrží průkazku člena nebo členky neziskové organizace.

19 Tenisová rodina v České Lípě zahájení činnosti NO. 3. Volené pozice do organizačního výboru doba mandátu 2 roky. předseda NO: kandidát Zdeněk Hykš místopředseda NO: kandidát Lukáš Mašek 3 členové organizačního výboru kandidáti David Gregor, Radek Barkman Agenda činnosti neziskové organizace: Dlouhodobé individuální a týmové soutěže muži a ženy. Jednodenní turnaje ve dvouhře i čtyřhře muži a ženy. Výsledkový servis příprava žebříčků a tabulek pro soutěže. Zástupce pro média propagace a prezentace NO. Videa a fotografický servis z činnosti NO. Do neziskové organizace je potřeba zvolit také 3 členy kontrolního a hospodářského výboru. Další agendu a úkoly můžeme řešit až na 1. valné hromadě.

20 Tenisová rodina v České Lípě zahájení činnosti NO. 4. Zaměření neziskové organizace. Nezisková organizace může mít svůj zdroj příjmů. Záleží jen na nás, jak se postaráme o financování činnosti NO. Nezisková organizace nevytváří žádný zisk. Veškeré příjmy investuje do své činnosti. Hlavním důvodem pro založení neziskovky je co nejlepší organizační zajištění všech našich soutěží. Hlavní investice pro naší neziskovku: 1. Zajištění cen pro všechny naše soutěže poháry, medaile, věcné ceny. 2. Příprava a realizace propagačních materiálů např. videa, fotky, atd. 3. Příprava a realizace doprovodných akcí pro naše soutěže. Zdroje možných příjmů pro NO: 1. Členské příspěvky. 2. Sezónní startovné pro dlouhodobé soutěže rok Příspěvky od sponzorů a partnerů. 4. Další zdroje vytvářené v průběhu činnosti NO.

21 Tenisová rodina v České Lípě zahájení činnosti NO. 5. Požadavky pro kandidáty do organizačního výboru. Vlastní + PC, přístup na Facebook. Dostatek volného času pro organizační činnost několik hodin týdně. Elán a nadšení do práce schopnost týmové práce. Spolehlivost a loajalita ochota podřídit se týmovému zájmu. Ochota sdělit svůj názor a návrhy pro splnění společných cílů. 6. Odměny pro členy organizačního týmu. Permice zdarma pro dlouhodobé soutěže jaro a léto 2016 v hodnotě 3.500,- Kč všichni členové organizačního výboru. Startovné zdarma pro jednodenní turnaje přímý organizátor turnaje. Další odměny a výhody, které si svou prací v NO v jejím průběhu vybudujeme. Práce v neziskové organizaci je čistě dobrovolná činnost. Zájemci o vstup do organizačního výboru, pokud chtějí v ní pracovat, musí upřednostnit vždy zájem o plnění cílů NO před získáním vlastního prospěchu!

22 Komentář 2. zimního zpravodaje se dnes vrátí k přípravě zimní halové sezóny a k založení neziskové organizace. Do startu prvního zimního halového turnaje zbývají ještě 4 dny. Přestávka mezi koncem jarní a letní sezóny + startem zimní halové sezóny byla téměř 1 měsíc. Mnohé z Vás, včetně mě samotného již určitě svrbí ruce a těší se na své první soutěžní mače v zimní halové sezóně. Zimní sezónu připravujeme velmi pečlivě. Naším cílem je, abyste si za své startovné zimní halové turnaje co nejvíce užili. Proto všechny turnajové rozpisy připravíme tak, abyste si v rámci singlových i deblových turnajů užili za 1 večerní turnaj minimálně 5 zápasů na 1 vítězný set. Pokud nepostoupíte ze skupiny do play off o medaile nebo o poháry, připravíme pro Vás zápasy o umístění tak, abyste si měli možnost zahrát co nejvíce zápasů v jednom turnaji, ne však více než 6 setů ve dvouhře a 7-8 setů ve čtyřhře. Rozpisy a rozlosování budou prakticky stejné nebo hodně podobné těm loňským. Rozlosování se bude dělat vždy na základě aktuálního pořadí v jednotlivých žebříčcích. Proto žebříčky máme, abychom mohli podle nich nasazovat a rozdělovat hráče a páry do skupin. Noví hráči a nové páry si budou muset své body a pozice teprve vybojovat. Stejně jako v registrovaných tenisových soutěžích.

23 Pro všechny hráče, hráčky i páry platí stejný bodový systém, jako v jarní a letní sezóně Záležet bude na šikovnosti jednotlivých hráčů, hráček i párů, jak se jim bude v letošní zimní halové sezóně dařit. Muži budou mít letos svoji první obhajobu bodů za loňskou sezónu. Každý získaný bod je letos obzvlášť důležitý. Zejména pro hráče a páry, kteří si chtějí zahrát závěrečné finálové turnaje nejlepších hráčů a párů. Znamená to např. nevynechávat zápasy o konečné umístění v případě, že se Vám nepodaří postoupit do bojů o trofeje. I tyto body Vás mohou přiblížit k Vašemu cíli. Dostat se na závěrečný grand slam nebo finálový turnaj nemusí být nijak snadné. Konkurence bude velká. Velký favorit a nejlepší hráč loňské zimní i letošní letní sezóny 2015 Štěpán Skrbek rozhodně bude mít co obhajovat. Štěpán si svými famózními výkony vysloužil u všech svých soupeřů velký respekt. Přesto už v letošní zimní sezóně se můžou najít další Frajeři, kteří Štěpánovi budou šlapat na paty. V mužském deblu je situace jiná. V loňské sezóně se páry různě promíchávaly. Málokterý pár vydržel hrát celou zimní halovou sezónu ve stejném složení. Letos to může být podobné. Přesto bych všem mužským párům doporučil, aby ve stejném složení zkusili hrát více jak 1 turnaj. Už jen pro zvýšení Vašich šancí na účast v závěrečném finále.

24 Každý turnaj se nemusí úplně zadařit. Společná účast na všech nebo většině turnajů zimní série Vám ale může dát dostatek bodů na to, abyste si zahráli velké finále. V mužských deblech bude v letošní zimní sezóně ještě větší konkurence než v sezóně 2014/15. Do turnajové série se letos přihlásily velmi silné páry. Každý turnaj může přinést mnoho vyrovnaných tenisových bitev. Žádný pár nemá předem jisté, že celou turnajovou sérii vyhraje. Nejlepší pár loňské zimní i letošní letní sezóny Milan Hahnel Vladimír Jalovecký můžou již v této zimní sezóně čekat opravdu těžké a náročné tenisové bitvy. Obhajoba bodů a 1. pozice tak nebude pro 1. nasazený pár nijak snadná. Smíšenky mají v letošní zimní sezóně svou první turnajovou sérii. Zájem o tento typ turnajů zatím není tak velký jako v loňské sezóně. Věřím ale, že se tyto turnaje uskuteční v rozsahu, v jakém jsou plánovány. Smíšenky mají pevné místo v našich soutěžích. Vynikající přátelská atmosféra těchto turnajů spojená s vysokou herní úrovní je vždy zlatým hřebem našich soutěží. Těším se také na čistě ženské turnaje. Ženy mají v letošní zimní sezóně hned 3 příležitosti zahrát si večerní halový turnaj. Bohužel podmínky, které nám dal nájemce areálu neumožňují, abychom mohli hrát v jinou hodinu a zejména ženám tak nabídli i odpolední turnaje.

25 Večerní turnaje ale mají své kouzlo a pokud hráči či hráčky přijdou ve správné pozitivní náladě, večerní turnaj si vždy maximálně užijí. Jsme moc rádi, že jsme Vám mohli nabídnout již 2. zimní halovou sezónu. Je to velká zásluha Vás všech. Nyní se soustředíme na to, abychom zimní halovou sezónu zajistili také po organizační stránce. Nejen rozpisy a rozlosování, ale také ceny jsou důležité. Z toho důvodu jsme již na ministerstvo vnitra dodali naše první stanovy a nyní čekáme na jejich potvrzení. Po vyřízení všech nezbytných formalit připravíme 1. valnou hromadu s možností účasti Vás všech. Úkolem 1. valné hromady je zejména volba předsedy, místopředsedy a 3 členů organizačního výboru, dále pak úprava a schválení stanov, nastavení směru organizace našich soutěží a schválení způsobu komunikace mezi členy včetně způsobu dosažení našich cílů. Valná hromada se koná vždy po 2 letech. První je hned po založení. Rozjetí neziskovky umožní našim soutěžím daleko lepší zabezpečení. Budeme si pak moci dovolit dodávat na turnaje nejen ceny, ale také např. míče nebo zaplatit malé občerstvení. Pořádat budeme moci i lepší doprovodné akce typu závěrečný večírek a další věci. Pokud bychom neziskovku nezaložili, žádný další rozvoj našich soutěží by již nebyl možný.

26 Závěrem bych chtěl poděkovat všem hráčům i hráčkám, že jste našim soutěžím zachovali i nadále Vaší přízeň. Je to pro nás velmi důležité. Vy všichni jste pro nás stálou a důležitou inspirací v pokračování naší práce. Budeme jen rádi, když se počet Vás hráčů a hráček nejen udrží na stávající úrovni, ale do našich soutěží budou dále přicházet noví hráči i hráčky. Zároveň uvítáme každého zájemce, který bude chtít pomoci našich soutěžím i v rámci zakládané neziskovky. Ať už jako aktivní člen, nebo ve formě sponzoringu či příspěvku našim soutěžím. To vše bude naše neziskovka i naše soutěže potřebovat. Chceme a hodláme naše soutěže dále rozvíjet. Můžeme to dokázat ale jen s Vámi všemi. Těším se tedy na Vaší účast a spolupráci s Vámi všemi. Ať se Vám všem daří co nevíc! V zimní halové sezóně na viděnou! Tenisové rodině zdar a sílu!!!

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Hlavní logo tenisové rodiny. Mužské soutěže. Ženské soutěže. Smíšené a týmové soutěže. Všechna loga byla vytvořena v programu Power Point. Programy na vytvoření loga neumožňují buď

Více

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní informace o tom, jak budou probíhat jarní a letní soutěže

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zdravím všechny členy a členky naší tenisové rodiny, zdravím také všechny fanoušky a zájemce i zájemkyně o naše tenisové soutěže. Dnešní zpravodaj je nabitý

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 BABOLAT AERO PRO DRIVE, málo hraná, v perfektním stavu, váha 300g, grip 3, cena 800,- Kč, tel 721 998 492 Pavel Pekárek Zdravím všechny členy a členky tenisové

Více

Úvodní slovo. Zdeněk

Úvodní slovo. Zdeněk Kosmetika LF Úvodní slovo. Všem rekreačním tenistům a tenistkám přeji co nejlepší čtení dnešního zpravodaje. Dozvíte se v něm další nové informace. Jednou z nich je, že počet našich sponzorů se rozrostl

Více

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Dnešní zpravodaj je tak jako všechny předchozí plný důležitých informací. Dalším příspěvkem od Vás hráčů a hráček je pak

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽÍ. Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží:

PRAVIDLA SOUTĚŽÍ. Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží: Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579 Te n i s o v é s o u t ě ž e o p o h o d ě. PRAVIDLA SOUTĚŽÍ Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží: Česká Lípa

Více

Úvod k tenisové rodině.

Úvod k tenisové rodině. Úvod k tenisové rodině. Tenisová rodina začala vznikat v roce 2012 v tenisovém areálu na Slovance v České Lípě. Každým rokem se zvyšoval počet hráčů a účastníků našich soutěží a přibýval i počet jednodenních

Více

Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky.

Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky. Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky. Tenisové soutěže, které vznikly již v roce 2012 v tenisovém areálu na Slovance

Více

Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15.

Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15. Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15. Úvodem bych rád poděkoval všem zúčastněným párům, které turnaj odehrály.

Více

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Dnešní zpravodaj Vám přináší jako vždy spoustu nových informací. Dozvíte se o výsledcích naší společné schůzky s nájemcem

Více

Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace

Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace zaměřené na start jarní a letní sezóny 2015. V procesu

Více

Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz

Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz 1. Pořadatel Grand Prix: Pražský svaz stolního tenisu z.s. (PSST) 2. Termíny turnajů: Budou uvedeny v termínové listině PSST na webových

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2013 Jménem České Asociace

Více

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Již takto dopředu sděluji všem hráčů a hráčkám, že dnešní zpravodaj přináší Vám všem zcela zásadní informace o další budoucnosti

Více

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 Český svaz Air-hockey, o.s. vyhlašuje schéma soutěží jednotlivců a družstev pro sezónu 2015. Jednotlivci i celá hráčská uskupení se mohou do soutěží zapojit účastnicky

Více

PROPOZICE. Oddíl nohejbalu TJ Spartak MSEM Přerov

PROPOZICE. Oddíl nohejbalu TJ Spartak MSEM Přerov PROPOZICE Pořadatel: Oddíl nohejbalu TJ Spartak MSEM Přerov Kontakt: Jiří Pavelka ředitel turnaje; mobil: +420 602 503 273; mail: pavelkaj@medialine.cz Petr Nadymáček organizační zajištění; mobil: +420

Více

MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014

MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014 MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ VE SQUASHI 2014 Jménem České Asociace Squashe si vás dovolujeme pozvat

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 2. - 3. 10. 2010 Turnaj se bude konat

Více

Červená. Modrá. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Marek Šedivý Roman Jenšovská. Petr Souček Pavel Košnar. Lukáš Mašek Ondra Nudera

Červená. Modrá. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Marek Šedivý Roman Jenšovská. Petr Souček Pavel Košnar. Lukáš Mašek Ondra Nudera Červená Modrá Milan Hahnel Vladimír Jalovecký Marek Šedivý Roman Jenšovská Petr Souček Pavel Košnar Lukáš Mašek Ondra Nudera Stanislav Peřinka Daniel Jukl Ondra Holovčák Jaroslav Tomek Michael Berger st.

Více

SUPERPOHÁR 2010 1 verze 1.0 23.01.2010

SUPERPOHÁR 2010 1 verze 1.0 23.01.2010 SUPERPOHÁR 2010 1 verze 1.0 23.01.2010 Důvod Rozvoj členské základny baseballu v České Republice prostřednictvím nejvíce rostoucí kategorie mládeže do 10ti let. Umožnění zapojení škol do soutěže pomocí

Více

Kosmetika LF Lenka Fleklová

Kosmetika LF Lenka Fleklová Kosmetika LF Lenka Fleklová Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice V dnešním zpravodaji, který jsem zpracovával s maximální zodpovědností najdete Mnoho nových

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2016 2017 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

ODDÍL STOLNÍHO TENISU TJ JISKRA KAMENICKÝ ŠENOV VARHANY. Víkend stolního tenisu v našem městě.

ODDÍL STOLNÍHO TENISU TJ JISKRA KAMENICKÝ ŠENOV VARHANY. Víkend stolního tenisu v našem městě. ODDÍL STOLNÍHO TENISU TJ JISKRA KAMENICKÝ ŠENOV pořádá 2. ročník turnaje VARHANY Víkend stolního tenisu v našem městě. Datum: sobota 6.5.2017 6. krajský bodovací turnaj LK dorostu a staršího žactva neděle

Více

NOČNÍ LIGA V BEACHVOLEJBALE 2014

NOČNÍ LIGA V BEACHVOLEJBALE 2014 NOČNÍ LIGA V BEACHVOLEJBALE 2014 13. ROČNÍK NOČNÍ LIGY!!! Termíny: vždy v pátek 23.5., 6.6., 27.6., 4.7., 18.7., 15.8.; finále 29.8.2014 Účast: Dvojice bez rozdílu pohlaví a věku. Zúčastnit se mohou také

Více

6. Přihlášky a odhlášky:

6. Přihlášky a odhlášky: Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2015-2016 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Vypisovatel Česká bowlingová asociace (dále jen ČBA) Zátopkova 100/2, p. s. 40, 160 17 Praha 6 Strahov 2. Vedoucí soutěže Předseda

Více

Velkou cenu Jižního Města 2018

Velkou cenu Jižního Města 2018 TTC ELIZZA PRAHA klub stolního tenisu pořádá Velkou cenu Jižního Města 2018 Bodovací turnaj mladšího a nejmladšího žactva ve stolním tenisu 8. 9. září 2018 Sportovní hala Jižního Města areál ZŠ Květnového

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 2. - 3. 10. 2010 Turnaj se bude konat

Více

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2016-2017 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

PRAVIDLA A PROPOZICE VYSOČINA TOUR 2017

PRAVIDLA A PROPOZICE VYSOČINA TOUR 2017 PRAVIDLA A PROPOZICE VYSOČINA TOUR 2017 Seriál turnajů na jednotlivých hracích místech. Série se skládá ze 30 základních turnajů (žádný zvýhodněný ani nějak jinak bodovaný) + Úvodní turnaj (bodovaný) a

Více

Sportovní klub Kuželky Vrchlabí. 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů

Sportovní klub Kuželky Vrchlabí. 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů Sportovní klub Kuželky Vrchlabí 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů Vrchlabí 2015 2016 Místo: Pořadatel: kuželna Vrchlabí SKK Vrchlabí Hrací termíny: říjen 2015 duben 2016 Hrací dny: čtvrtek, sobota,

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA Z.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2017 Pohár města Česká Lípa 23. 24. 9. 2017 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2010 a mladší Hokejový turnaj 2017 - Česká Lípa - r. 2010

Více

Český tenisový svaz. 1. Pravidla pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS. 2. Soutěžní řád pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS

Český tenisový svaz. 1. Pravidla pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS. 2. Soutěžní řád pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS Český tenisový svaz 1. Pravidla pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS 1.1. Pravidla minitenisu 1.2. Pravidla babytenisu 2. Soutěžní řád pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS 2.1. Společná ustanovení pro soutěže

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu Středočeský krajský volejbalový svaz ČVS http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu 2012 2013 modrý a červený volejbal chlapců, dívek a smíšených družstev

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 24. - 25. 10. 2009 Turnaj je pořádán

Více

Rozpis 33. ročníku Bodovacích turnajů mládeže JmSST

Rozpis 33. ročníku Bodovacích turnajů mládeže JmSST Rozpis 33. ročníku Bodovacích turnajů mládeže JmSST 2018-2019 1. Pořadatel BTM: Jihomoravský svaz stolního tenisu 2. Pořadatelé jednotlivých turnajů: Z řad oddílů stolního tenisu JmSST na základě přihlášek

Více

c) body jsou přiznány za získané umístění v hracím plánu, skreč má pro postup hráče na hracím plánu hodnotu vítězství.

c) body jsou přiznány za získané umístění v hracím plánu, skreč má pro postup hráče na hracím plánu hodnotu vítězství. SOUTĚŽNÍ ŘÁD SENIORSKÉHO TENISU Článek 1 Soutěžní řád stanoví organizaci a řízení seniorských tenisových soutěží hraných na území České republiky (dále jen ČR), včetně mezinárodních, pokud pro ně neplatí

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA O.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2016 Pohár města Česká Lípa 24. 25. 9. 2016 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2009 a mladší Hokejový turnaj 2016 - Česká Lípa - r. 2009

Více

1. Pravidla pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS. 2. Soutežní rád kategorií MINITENIS a BABYTENIS

1. Pravidla pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS. 2. Soutežní rád kategorií MINITENIS a BABYTENIS 1. Pravidla pro kategorie MINITENIS a BABYTENIS 2. Soutežní rád kategorií MINITENIS a BABYTENIS Tato pravidla a soutežní rád platí pro vekové kategorie do devíti let. Platnost od 1.10.2006 1. Pravidla

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016 Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2017

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2017 TJ NIVNICE ODDÍL STOLNÍHO TENISU si vás dovoluje pozvat na osmý ročník turnaje MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2017 NIVNICE 9. ZÁŘÍ 2017 SPONZOŘI Ruční výroba dřev na stolní tenis ZLATNICTVÍ VÝMOLOVI UHERSKÝ

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA Z.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2017 Pohár města Česká Lípa 16. 17. 9. 2017 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2009 a mladší Hokejový turnaj 2017 - Česká Lípa - r. 2009

Více

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz připraveno 2. ledna 2009 základní informace Motto Fotbal každý den Koncept stanice 1. LIGA je nová televizní

Více

Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013

Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013 Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013 Popis soutěže více kurtů, více zápasů pro každého! Jedinečná soutěž na 7 krytých kurtech formou nafukovací haly, která nemá v celé Evropě obdoby. Soutěž obsahuje tři

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2018 2019 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

Systém soutěží a klasifikační řád ČASQ. sezóna 2010-11

Systém soutěží a klasifikační řád ČASQ. sezóna 2010-11 Systém soutěží a klasifikační řád ČASQ sezóna 2010-11 1. SOUTĚŽE JEDNOTLIVCŮ 1A. SOUTĚŽE DOSPĚLÝCH SOUTĚŽE MUŽŮ SOUTĚŽE ŽEN 1B. SOUTĚŽE MASTERS 1C. SOUTĚŽE VE ČTYŘHŘE 1D. SOUTĚŽE JUNIORŮ 2.SOUTĚŽE DRUŽSTEV

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Bowlingový turnaj pro všechny

Bowlingový turnaj pro všechny Bowlingový turnaj pro všechny Místo konání: Bowlingzone Pardubice Termín kvalifikací: 9.7.2018 31.8.2018 Finálový den: 1.9.2018 Organizační zajištění: Denis Kinc, tel.: 774333335, email: denis.kinc@seznam.cz

Více

SPAR CUP. 1. Platnost předpisů a řádů. 2. Místo konání. 3. Termíny konání. Turnaj Spar Cup se řídí: a) propozicemi turnaje Spar Cup

SPAR CUP. 1. Platnost předpisů a řádů. 2. Místo konání. 3. Termíny konání. Turnaj Spar Cup se řídí: a) propozicemi turnaje Spar Cup SPAR CUP 1. Platnost předpisů a řádů Turnaj Spar Cup se řídí: a) propozicemi turnaje Spar Cup b) základní pravidla hry vydané Českou bowlingovou asociací Turnaj je zařazen do bodovacího žebříčku FIRO-tour

Více

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2016

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2016 TJ NIVNICE ODDÍL STOLNÍHO TENISU si vás dovoluje pozvat na sedmý ročník turnaje MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2016 NIVNICE 17. ZÁŘÍ 2016 SPONZOŘI Ruční výroba dřev na stolní tenis ZLATNICTVÍ VÝMOLOVI UHERSKÝ

Více

STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020

STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020 STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020 www.stcstolnitenis.cz 1. Řízení soutěží Soutěže řídí Středočeský svaz stolního tenisu (dále jen STSST) prostřednictvím své Komise rozhodčích (dále

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV

OREL TENIS CUP LICHNOV Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení Turnaj je určen pouze pro amatérské tenisty, tj. hráč nesmí být registrován v soutěžích pořádaných Českým či

Více

Zápis z valné hromady TJ Sokol Mohelno dne

Zápis z valné hromady TJ Sokol Mohelno dne Zápis z valné hromady TJ Sokol Mohelno dne 17.3.2013 SOKOL / 2013 / Valná hromada OBSAH 1 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY TJ SOKOL MOHELNO... 2 1.1 Zahájení, přivítání hostů... 2 1.2 Volba předsednictva, návrhové,

Více

Konference KNS - Přílohy Osnice, 23. února 2019

Konference KNS - Přílohy Osnice, 23. února 2019 SOUTĚŽE 2019 HRACÍ DNY A HODINY SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH KNS Soutěž KP a KS družstev mužů KP družstev mládeže ( dorost, žáci ) Sobota 9:00-15:00 -- Neděle --** 09:00 Státní svátky 9:00 15.00 ( 18.kol ) --** 09:00

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

Česká softballová asociace. Zátopkova 100, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 233 356 441 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv.

Česká softballová asociace. Zátopkova 100, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 233 356 441 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv. Česká softballová asociace Zátopkova 100, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 233 356 441 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv.cz předkládá dotační politiku ČSA na období 2009-2012 Dotační politika

Více

39. ročník REGIONÁLNÍHO POHÁRU dospělých

39. ročník REGIONÁLNÍHO POHÁRU dospělých Výkonný výbor Regionálního svazu stolního tenisu Kutná Hora vypisuje 39. ročník REGIONÁLNÍHO POHÁRU dospělých pro sezónu 2016/2017 A. Všeobecná ustanovení: 1. Hlavní pořadatel: VV RSST Kutná Hora 2. Jednotlivé

Více

ATP Otrokovice 2013 single

ATP Otrokovice 2013 single ATP Otrokovice 2013 single Opět tu máme atraktivní sezónní tenisovou soutěž, kde má každý jedinečnou možnost zahrát si větší počet zápasů a hlavně s různými soupeři s cílem neustále se zdokonalovat ve

Více

8) Na soupisku mohou být zařazení jen ti hráči, kteří již nemají registraci k závodní hře.

8) Na soupisku mohou být zařazení jen ti hráči, kteří již nemají registraci k závodní hře. LIGA NEREGISTROVANÝCH TENISTŮ NYMBURSKA SOUTĚŽNÍ ŘÁD PRO ROK 2017 2) Soutěže se mohou zúčastnit družstva, která a) souhlasí s tímto Soutěžním řádem, b) do soutěže se přihlásí a c) zaplatí příslušný vstupní

Více

METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU

METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU ČESKÉHO SNOOKERU OBSAH Podmínky pro zavedení turnaje do žebříčku... 2 Postup pro zavedení turnaje do žebříčku... 2 Propozice turnaje... 2 Povinné odstavce...

Více

Kongresové Centrum Aldis Hradec Králové

Kongresové Centrum Aldis Hradec Králové Kongresové Centrum Aldis Hradec Králové www.karaterec.com Ing. Jiří Boček / Prezident Českého svazu karate Vážené dámy a pánové, je pro mne velkou ctí pozvat vás na 13. ročník největší soutěže karate v

Více

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Pozvánka na basketbalový turnaj 3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Termín: 26. 28. 12. 2014 (pátek až neděle) Centrem místa konání: Městská sportovní hala Plzeň, Úslavská 75 Kategorie: U10

Více

Výroční zpráva 2013. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2013. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2013 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2013. Štěpánkovické

Více

TTC ELIZZA PRAHA. pořádá. Bodovací turnaj dorostu a nejmladšího žactva. ve stolním tenisu září 2016

TTC ELIZZA PRAHA. pořádá. Bodovací turnaj dorostu a nejmladšího žactva. ve stolním tenisu září 2016 TTC ELIZZA PRAHA klub stolního tenisu pořádá Bodovací turnaj dorostu a nejmladšího žactva ve stolním tenisu 10. 11. září 2016 Sportovní hala Jižního Města areál ZŠ Květnového vítězství 1554, 149 00 Praha

Více

Stanovy SFL - Small Floorball League

Stanovy SFL - Small Floorball League SFL - Small Floorball League Stanovy SFL - Small Floorball League I. Základní ustanovení 1. Small floorball league ( SFL ) je amatérská soutěž určená pro vyplnění volného času, hraná dle pravidel Čfbu

Více

BOGI CUP. Tel.: Tel.: organizátor BOGI SPORT klub, z. s.

BOGI CUP.   Tel.: Tel.: organizátor BOGI SPORT klub, z. s. Michal Házl Mgr. Patrik Zeman Tel.: 608 608 466 Tel.: 724 918 604 E-mail: info@bogi-sport.cz Přihlášky: zasílat elektronicky do 5. 10. 2018 na e-mail: info@bogi-sport.cz. Prezentace: soupisky nejdříve

Více

Formát České Snookerligy Jednotlivců PRO SEZÓNU

Formát České Snookerligy Jednotlivců PRO SEZÓNU Formát České Snookerligy Jednotlivců PRO SEZÓNU 2016-2017 Rozdělení Liga je strukturovaná do regionů a měst Region Zahrnuje města, celkem alespoň 8 hráčů Počet hráčů v regionu ovlivňuje body, které lze

Více

CZDA - SPORTOVNÍ PRAVIDLA JEDNOTLIVCŮ A DVOJIC PLATNÁ A NEMĚNNÁ PRO SEZÓNU 2012 / Všeobecné pojmy

CZDA - SPORTOVNÍ PRAVIDLA JEDNOTLIVCŮ A DVOJIC PLATNÁ A NEMĚNNÁ PRO SEZÓNU 2012 / Všeobecné pojmy CZDA - SPORTOVNÍ PRAVIDLA JEDNOTLIVCŮ A DVOJIC PLATNÁ A NEMĚNNÁ PRO SEZÓNU 2012 / 2013 1. Všeobecné pojmy Hráč - pod pojmem hráč jsou zahrnuty všechny osoby, startující v jakékoliv soutěži a kategorii

Více

Materiály ke Konferenci PSST 2014

Materiály ke Konferenci PSST 2014 Pražský svaz stolního tenisu Zátopkova 100/2 160 17 Praha 6 - Strahov IČO: 22716670 www.prazskypinec.cz Materiály ke Konferenci PSST 2014 Návrh Jednacího řádu konference PSST 2014 Návrh Volebního řádu

Více

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Mikulášský halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2003 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, FC Slovan Liberec,,

Více

Česká softballová asociace. Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv.

Česká softballová asociace. Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv. Česká softballová asociace Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv.cz předkládá dotační politiku ČSA na období 2013-2016 Dotační politika

Více

STANOVY. DĚTI KŘIVOKLÁTSKA, z.s. 270 23 KŘIVOKLÁT 93 IČO 70847789

STANOVY. DĚTI KŘIVOKLÁTSKA, z.s. 270 23 KŘIVOKLÁT 93 IČO 70847789 STANOVY DĚTI KŘIVOKLÁTSKA, z.s. 270 23 KŘIVOKLÁT 93 IČO 70847789 1 Stanovy Děti Křivoklátska, z.s. zapsaného spolku Článek I. Základní ustanovení 1. Děti Křivoklátska, z. s. (dále jen zapsaný spolek )

Více

REGIONÁLNÍ TOUR MLÁDEŽE ZÁPAD B ročník VŠEOBECNÉ PROPOZICE

REGIONÁLNÍ TOUR MLÁDEŽE ZÁPAD B ročník VŠEOBECNÉ PROPOZICE REGIONÁLNÍ TOUR MLÁDEŽE ZÁPAD B 2018 9. ročník VŠEOBECNÉ PROPOZICE Kategorie hlavní - žebříčkové HCP věková kategorie formát hry odpaliště A mladší žáci a žákyně do 28,0 7-12 Na rány RED B starší žáci

Více

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO:

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO: Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu FBS Olomouc, o. s., Sukova, 77900 Olomouc IČO: 658798 Program jednání: Zahájení valné hromady Schválení jednacího a hlasovacího řádu valné hromady Volba

Více

CZECH. Mezinárodní šipkový turnaj WDF jako kategorie 3 a BDO kategorie C. Sportovní centrum TJ Bohemians - hala Hagibor, Izraelská 6, Praha 10

CZECH. Mezinárodní šipkový turnaj WDF jako kategorie 3 a BDO kategorie C. Sportovní centrum TJ Bohemians - hala Hagibor, Izraelská 6, Praha 10 ČESKÁ ŠIPKOVÁ ORGANIZACE ŘÁDNÝ ČLEN WORLD DARTS FEDERATION (WDF) WORLD WORLD DARTS FEDERATION 14. CZECH OPEN Mezinárodní šipkový turnaj WDF jako kategorie 3 a BDO kategorie C Pátek 31. října 2008 Smíšené

Více

Zpráva o činnosti projektu Strahovská liga ve stolním tenise za období 2014 a cíle projektu pro rok 2015

Zpráva o činnosti projektu Strahovská liga ve stolním tenise za období 2014 a cíle projektu pro rok 2015 Zpráva o činnosti projektu Strahovská liga ve stolním tenise za období 2014 a cíle projektu pro rok 2015 Autor dokumentu: Jiří Hanč,29.10.2014 Projekt Strahovská liga ve stolním tenise Stav Funguje Ekonom.

Více

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2018

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2018 TJ NIVNICE ODDÍL STOLNÍHO TENISU si vás dovoluje pozvat na osmý ročník turnaje MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2018 NIVNICE 15. ZÁŘÍ 2018 PARTNEŘI Ruční výroba dřev na stolní tenis ZLATNICTVÍ VÝMOLOVI UHERSKÝ

Více

MISTROVSTVÍ REGIONU JIŽNÍ MORAVY

MISTROVSTVÍ REGIONU JIŽNÍ MORAVY PROPOZICE - JEDNOTLIVCI MÍSTA KONÁNÍ : BOWLING HOKNA, BOWLING BLANSKO, BOWLING MIKULOV VYPISOVATEL : REGIONÁLNÍ VÝBOR ČESKÉ BOWLINGOVÉ ASOCIACE ZAČÁTEK VŠECH MISTROVSTVÍ UVEDENÝCH V TĚCHTO PROPOZICÍCH

Více

Rozpis. Soutěže JMKVS. Mistrovství jihomoravského kraje v plážovém volejbale dětí a mládeže

Rozpis. Soutěže JMKVS. Mistrovství jihomoravského kraje v plážovém volejbale dětí a mládeže Rozpis 2019 Soutěže JMKVS Rozpis soutěže pro turnaje plážového volejbal (tzv. Junior Beach Ligy) pro děti a mladistvé. Mistrovství jihomoravského kraje v plážovém volejbale dětí a mládeže Obsah Řízení

Více

HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU OVL ( )

HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU OVL ( ) HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU OVL (2013-2014) V Ostravě 11.10.2013 Projekt je realizován za finančního přispění statutárního města Ostravy a městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU

Více

Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: IV.liga

Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: IV.liga Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: IV.liga IV. liga JM oblasti 2014/2015 Hraje se podle posledního vydání pravidel badmintonu s výjimkou ustanovení tohoto rozpisu podle sportovních dokumentů

Více

BADMINTON Club Kladno

BADMINTON Club Kladno BADMINTON Club Kladno Badminton Club Kladno byl založen v roce 1969. Z jeho řad vyšli hráči a hráčky, kteří v průběhu jeho osmatřicetiletého působení získali řadu domácích i zahraničních mistrovských titulů.

Více

Vážení sportovní přátelé, dovolte abychom Vás srdečně pozvali na mezinárodní hokejový turnaj žáků KOMETA CUP 2011 v kategoriích:

Vážení sportovní přátelé, dovolte abychom Vás srdečně pozvali na mezinárodní hokejový turnaj žáků KOMETA CUP 2011 v kategoriích: Bantam 1998 25. 28. 8. 2011 Mezinárodní hokejový turnaj žáků Peewee 2000 1. 4. 9. 2011 Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna. Vážení sportovní přátelé, dovolte abychom Vás srdečně pozvali na

Více

Stanovy. Spolek rodičů a přátel školy ZŠ Ostrava Hrabová

Stanovy. Spolek rodičů a přátel školy ZŠ Ostrava Hrabová Stanovy Spolek rodičů a přátel školy ZŠ Ostrava Hrabová Spolek přijalo název: Spolek rodičů a přátel školy ZŠ Ostrava Hrabová Spolek má sídlo: Paskovská 110/46, Ostrava Hrabová, 720 00 Spolek je společenstvím

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV V TENISE, POŘÁDANÝCH SEVEROČESKÝM TENISOVÝM SVAZEM (dále SeTeS) V ROCE 2017

ROZPIS SOUTĚŽÍ SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV V TENISE, POŘÁDANÝCH SEVEROČESKÝM TENISOVÝM SVAZEM (dále SeTeS) V ROCE 2017 ROZPIS SOUTĚŽÍ SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV V TENISE, POŘÁDANÝCH SEVEROČESKÝM TENISOVÝM SVAZEM (dále SeTeS) V ROCE 2017 A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Názvy soutěží, věkové kategorie: Severočeská divize dospělých Severočeská

Více

Rozlosování soutěží družstev pro sezónu 2015/2016

Rozlosování soutěží družstev pro sezónu 2015/2016 Krajská STK (Praha) Romana Loskotová Souběžná I.č.26 158 00 Praha 5 tel.: 608 246 878 e-mail : loskotovka@seznam.cz Rozlosování soutěží družstev pro sezónu 2015/2016 2.Regionální liga Praha+Stč kraj dospělých

Více

G2000 GOLF TOUR

G2000 GOLF TOUR G2000 GOLF TOUR 2012 www.g2000.cz CÍL G2000 GOLF TOUR 2012 Cílem G2000 GOLF TOUR je nabídnout společnostem, které mají zájem zúčastnit se, sérii golfových turnajů se servisem na vysoké úrovni, tak aby

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV

OREL TENIS CUP LICHNOV Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení Turnaj je určen pouze pro amatérské tenisty, tj. hráč nesmí být registrován v soutěžích pořádaných Českým či

Více

Česká softballová asociace Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv.

Česká softballová asociace Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv. Česká softballová asociace Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv.cz předkládá dotační politiku ČSA na období 2013-2016 (upraveno

Více

PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ

PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE 2018 KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ 1 2 Komise nohejbalu Rokycany Český nohejbalový svaz Jiráskova 214/I, 337 01 Rokycany ------------------------------------------

Více

NHL(R) Neoficiální Hokejová Liga Rekreační, Rybníkářů, Revmatiků a dalších podobných R.

NHL(R) Neoficiální Hokejová Liga Rekreační, Rybníkářů, Revmatiků a dalších podobných R. NHL(R) Neoficiální Hokejová Liga Rekreační, Rybníkářů, Revmatiků a dalších podobných R. PROPOZICE Irjo Zagata, V Brně 28.1.2013 NHL(R) je soutěž rekreačních hráčů ledního hokeje, zejména těch, kterým se

Více

Směrnice Prague Bears

Směrnice Prague Bears Směrnice Prague Bears 1. Typy registrace a) Spolek provádí registrace uživatelů na webových stránkách. Existují dva typy registrace: členové Prague Bears příznivci spolku b) Typ registrace člen Prague

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ SPRÁVNÍ RADY ASOCIACE MALÉHO FOTBALU ČESKÉ REPUBLIKY 28. PROSINCE 2013, JIHLAVA

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ SPRÁVNÍ RADY ASOCIACE MALÉHO FOTBALU ČESKÉ REPUBLIKY 28. PROSINCE 2013, JIHLAVA ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ SPRÁVNÍ RADY ASOCIACE MALÉHO FOTBALU ČESKÉ REPUBLIKY 28. PROSINCE 2013, JIHLAVA 1. Správní rada Asociace malého fotbalu České republiky, o. s. (dále jen jako SR ) schválila program jednání

Více

pořádá Turnaj v minihokeji ročníku 2010 a mladší

pořádá Turnaj v minihokeji ročníku 2010 a mladší pořádá Turnaj v minihokeji ročníku 2010 a mladší Propozice turnaje Místo turnaje: Termín konání: Vedení turnaje: Zimní stadion Rudolická 1700 434 01 Most 26.12.2017 úterý od 09:00 do 16:30 hodin Tauš David

Více

Zápis ze schůze VV sekce snooker 12/07/2016

Zápis ze schůze VV sekce snooker 12/07/2016 Zápis ze schůze VV sekce snooker 12/07/2016 Místo konání: Chocerady Datum konání: 12.7.2016 Přítomní: Nepřítomní: Tomáš Kejla, Eva Poskočilová, Jan Chvátal, Jindřich Prchal František Nejedlo Agenda 1.

Více

NABÍDKA PRO PARTNERY

NABÍDKA PRO PARTNERY NABÍDKA PRO PARTNERY HODNOTY KLUBU Rokytnický fotbal má za sebou více než šedesátiletou historii. Pro řadu lidí se za tu dobu stal neoddělitelnou součástí života ve městě. Všichni členové pracují pro klub

Více

HRY VIII. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE 2017 Házená

HRY VIII. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE 2017 Házená HRY VIII. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE 2017 Házená 1. Pořadatel: Jihomoravský krajský svaz házené, DHK Tatran Bohunice s.r.o. 2. Místo soutěže: Hala SHC Maloměřice 3. Kategorie Starší žákyně (ročník

Více

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 29. dubna 2017 v Praze Dne

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 29. dubna 2017 v Praze Dne Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 9. dubna 017 v Praze Dne 9.. 017 se v sobotu konalo Mistrovství České republiky ve stolním tenisu

Více