Nekompromisní řešení zaručující bohatou úrodu.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nekompromisní řešení zaručující bohatou úrodu."

Transkript

1 Produktový katalog

2

3 Nekompromisní řešení zaručující bohatou úrodu.

4 Naše vize Zn a č ka Pala din je vý sledkem našic h dlo uholetýc h zkuš enos tí v p ěsto vání ros tlin. Od úpl ného za č átku jsme hledali pra ktic ká ř ešení, která by ul eh č ila p ě stov ání rostl in p od um ělým sv ětlem. M ěli jsme možnost v yzkou šet v el ké množstv í grow box ů dostupn ýc h na t rhu. B rzy jsme si uv ědomili, že k spl n ě ní o č ekává ní i t ě c h nej náro č n ě jšíc h p ě stitel ů, mus íme nav rhn out ná š vla stní p rodukt od úpln ýc h základ ů. Na šim hla vním c ílem byl o v ytv o ř ení grow box ů, které se stanou symbolem kv ality a efekti vity. Výsledkem našeho sn ažení je c elá ř ada p rodukt ů Pa ladin. To, c o odlišuje na še grow boxy, je kvalit a p ouži týc h materiá l ů, na které klademe velký d ůra z. Solidní kovo vá nosn á konstrukce, kval itní poly estero vý pot ah z PCV nebo po užité zipy - díky tomu všemu se p ř esv ě d č í te, že grow box Pa ladi n je investic e n a dlouh á léta.. Vždy cky jsme toužili po t om, aby p ě st ová ní v záti ší v lastn ího bytu byl o lehké a p říj emné. Práv ě proto jsme vý robky Pa ladin vy bav ili mn ohými praktic kými p rv ky, které zc ela jist ě o cení každý zkušený p ě sti tel. Sna dná insta lac e, promyšl ené us po ř ádán í v ent ila č níc h ot vor ů, dodate čné bo ční dv e ř e nebo st rop s nosn ou ka pac itou mini mál n ě 50kg - postarali jsme se o každý deta il, aby ste se Vy mohli sou st ř edit n a p ě st ová ní Vaš ich rostlin. D oufá me, že s v ýrobky Pa ladin budo u Vaše plo diny v ě tš í a lepší než kdy jindy.

5

6 Funkčnost Již ve fázi projektu jsme se zaměřili na veškeré požadavky, které by měl každý kvalitní growbox splňovat. Konečným výsledkem je dokonale propracovaná a ergonomická konstrukce výrobků Paladin.

7 Těsnost 100% P o t a h g r o wb o x ů P a l a d i n j e vyr o b e n z n eo b v yk l e s il n é a o d o l n é, p o k r yt é vr s t v o u P C V p o l y es t er o vé t ka n i n y, s p l á t n o vo u va z b o u D. V p r a x i t o z n a m en á, ž e g r o w b o x z a r u č u j e % n e p r o p u s t n o s t i s v ě t l a - p o j e h o u z a v ř e n í s e ž á d n é s v ě t l o n e d o s t á v á n a p o v rc h. N a v íc j e p o t a h vy s o c e o d o l n ý v ů č i r ů z n ý m v n ě j š í m f a k t o r ů m, j a k o m e c h a n i c k á p o š ko z en í, k o l í s á n í t e p l o t y n e b o v ys o k á vl h k o s t. Speciálně upravené zipy K n a v o z e n í d o k o n a l é t m y n a p o m á h a j í n á m i p o u ž it é z i p y. J e j i c h j e d i n e č n á ko n s t r u k c e z c e la z a b r a ň u j e p r o n ik á n í s v ě t la, a t o b e z p o u ž it í d o d a t e č n é h o k r y t í n e b o s u c h é h o z i p u. O t ev ír á n í a z a v í rá n í d v e ř í s p o u ž i t í m j ed n é r u ky n e d ě lá ž á d n ý p r o b lé m, c o ž v d ů s l e d k u vý r a z n ě z l e pš u j e p o u ž i t el n o s t c e l é h o gr o wb o x u.

8 Odolná nosná konstrukce K o s t r u g r o wb o x u P a l a d i n t vo ř í p o s í l en ý k o vo vý rá m, k t e r ý p o s k yt u j e d o s t a t e č n o u p e vn o s t a n o s n o s t. Č á s t i r á m u j s o u vy r o b e n y z o c el o v ý ch t r u b e k z p r á š ko vé h o n á s t ř i k u, o p r ů m ě r u m m a t l o u š ť ce s t ě n y 0, 8-1 m m, c o ž z a r u č u j e d l o u h o u ž i vo t n o s t a n í z ko u h m o t n o s t. D í ky p o u ž i t í o c e lo vý c h r o h ů, k t er é j s o u o p a t ř e n y p l a s t o v ým i c h r á n i č k y a ko vo vým i z á m k y, j e c e l e k n e o b v y kl e o d o l n ý a s n a d n ý p r o i n s t a la c i. Funkční strop O c el o vý r á m j e d o p ln ě n s t ro p n í m i p ř í č ka m i z e s t e j n éh o m a t e r iá l u a 4 n a s t a v it e ln ým i p o l y s t yr e n o v ý m i p o p r u h y. T o t o ř e š en í u m o ž ň u j e z a v ě š e n í o s v ě t l e n í d o s t r o p u a s t a b il n í p ř i p e vn ě n í c e lé h o v e n t i l a č n íh o s y s t é m u. V z á v i s l o s t i n a m o d e lu j e m a x i m á ln í z a t í ž en í k o n s t r u kc e a ž kg, co ž u m o ž ň u j e u m í s t ě n í v e š k e r éh o n e z b y t n é h o v yb a v en í u s t r o p u. D í ky t o m u z ů s t a n e c e l á o b d ě lá v a n á p l o c h a k V a š í d is p o z i c i.

9 Ventilace pod kontrolou B e z o h l e d u n a t o j a k ý m z p ů s o b e m b u d e t e c h t í t u s p o ř á d a t v ě t r a cí s ys t é m p r o s v o u ú r o d u, s gr o w b o x em P a l a d in t o b u d e v e lm i s n a d n é. K a ž d ý n á š vý r o b e k j e vyb a v e n m i n i m á ln ě 4 ve n t il a č n í m i o t v o r y. N a c h á z ej í s e j a k n a s p o d n í t a k n a h o r n í č á s t i g r o w b o x u. K a ž d ý z n i c h m á d v a vý vo d y s n a s t a vi t el n ý m p r ům ěr e m v r o z m e z í m m. D ík y t o m u v e n t il a č n í o t vo r y n e p r o p o u š t ě j í s v ě t l o a z á r o v e ň j s o u k o m p a t i b i l n í s v ě t š i n o u d o s t u p n ýc h v en t i l a č n í c h k a n á l ů. N ep o u ž i t é o t v o r y l z e s n a d n o u t ě s n i t n e b o p o u ž í t j a k o p a s i v n í p ř ív o d v z d u c h u. U d r ž en í s v ě t e l n é i z o la c e, n á l ež i t ě n í z k é t ep lo t y a vl h k o s t i vz d u c h u p ř i d o s t a t e č n ě v ys o k é k o n c e n t r a c i o x i d u u h l i č i t éh o b yl o p r o p ě s t i t e l e v ž d y o b r o v s k o u v ý z v o u. N á m i v yu ž i t é ř e š e n í el i m i n u j e vš e ch n y t yt o p r o b l é m y a u m o ž ň u j e l i b o v o l n é u s p o ř á d á n í v en t i l a c e, n e b o d o k o n c e i o v lá d á n í s m ě r u p r o u d ě n í v z d u ch u.

10 Volný přístup k rostlinám G r o w b o x y P a l a d i n z a r u č u j í c e lk o v ý p ř í s t u p d o s v éh o vn i t ř ku - v ě t š í v ýr o b k y z n a b íd k y j s o u v yb a v e n y d o d a t e č n ým i z i p y n a b o č n íc h s t ě n á c h. D í k y t o m u j e u m o ž n ě n v o l n ý p ř ís t u p k e v š em r o s t li n á m a č á s t e m vy b a ve n í. T en t o z d á n l i v ě b e z vý z n a m n ý d et a i l z p ů s o b í, ž e p é č e o V a š i ú r o d u b u d e j e š t ě s n a z š í.

11 Ochrana před škůdci Č a s t o s e s t á v á, ž e z á va n y s v ě ž í h o v z d u c h u j s o u z d r o j e m n ež á d o u cí h o h m y z u. P r o n a š e G r o w b o x y t o n en í ž á d n ý p r o b l é m - v k a ž d ém v ýr o b k u j e u m í s t ě n p a s i vn í p ř í v o d c h r á n ě n ý s í ť k o u s v el m i d r o b n o u va z b o u. Ú č i n n ě el i m i n u j e š k ů d c e a z á r o ve ň n ez a b r a ň u j e p r o u d ě n í vz d u c h u. P ř í vo d j e m o ž n é p e v n ě u z a v ř ít p o m o c í s u c h é h o z i p u V e l c r o.

12 Technologie Díky použití folie nejnovější generace BoPET, Vaše rostliny získají maximální dávku světelné energie. B e z o h l e d u n a t o j a ký z d r o j s v ě t la vy u ž í vá m e p r o n a š í d o m á c í ú p r a v u, j ed n o j e j is t é - č í m j e r e f le x n í m a t er i á l ( o d r á ž e j íc í s v ě t e l n é p a p r s k y ) ú č i n n ě j š í, t í m l é p e p r o n a š e r o s t l i n y. Je d n í m z n e j ef e k t i vn ě j š í c h re f l ex n í c h m a t e r i á l ů n a s v ě t ě j e B o P E T f o l i e, o b y č e j n ě z n á m á j a k o f o l ie M yl a r. B o P E T n e n í n ic j in éh o n e ž f o li e vy r o b e n á z p o ly e t h yl e n t e r e f t a lá t u p o m o c í s p e c i á l n í h o t e c h n o lo gi c ké h o p r o c e s u, z p r a vi d l a p o kr y t á t e n k o u h li n ík o v o u v r s t vo u. Te n t o m a t e r i á l m á n a t o l ik u n i k á t n í fy z i ká l n ě - c h e m i c k é v la s t n o s t i, ž e j e p o u ž í v á n v d es í t k á c h p r ům y s l o v ýc h o d v ět v í, m j. v ko s m ic k é m p r ů m y s l u. F o l i e B o P E T j e vy s o c e o d o l n á v ů č i r o z t a h o v á n í, e x t r é m n í m t e p l o t n í m p o d m í n k á m a ch e m i ck ý m lá t ká m. O s v ěd či la s e i j a ko vy n i k a j íc í i z o la č n í m a t e r iá l. Z n a š e h o p o h le d u j e vš a k n e j z a j ím a v ě j š í v la s t n o s t í t o h o t o m a t er i á l u v ys o k ý s t u p e ň o d r a z u s v ě t l a, k t e r ý p ř ek r a č u j e 9 8 %. K r o m ě t o h o f o l i e B o P E T r o vn o m ě r n ě r o z p t y l u j e s v ě t e l n é p a p r s k y, č í m ž z a b r a ň u j e j e j i c h n a d m ě r n é k o n c en t r a c i ( t z v. t e p el n é b o d y).

13 Nejvyšší úroveň reflexibility Rozhodli jsme se sami přesvědčit o míře účinnosti folie BoPET, používané k výrobě growboxů Paladin. Za tímto účelem jsme provedli řadu podrobných měření, jejichž výsledky jsou zobrazeny na pravé straně. Dia gra m ukaz uje na m ěřeno u inten zitu osv ětlení uvni t ř Paladin growtent v lux (pohled shora). M ě ř e n í b y l a p ř i j a t a v k o n t r o l o v a n ý c h p o d m í n ká c h u v n i t ř u z a v ře n é h o Paladin growtent o roz m ěrech 12 0 x 1 20 x c m.g rowbox byl v y b a v e n l a m p y L u m v e e H P S W s r e f l e k t o r e m, p o h á n ěn é L u m v e e E l e c t r o n i c P o we r S u p p l y p ře d řa d n í k s f u n k c í S u p e r L u m e n z a p n u t ý. I n t enz i t a os v ět len í by l a z m ě řen a v 9 r ůz ný ch t es t ov ac í ch bod ů n a čtvercovém půdorysu.

14 Produkty Paladin 80 Paladin 80T Paladin 120 Rozměry 80 x 80 x 160 cm 80 x 80 x 200 cm Pěstební plocha 0,64 m Doporučené osvětlení 250 W HPS, MH nebo LED 250 W HPS, MH nebo LED 600 W HPS, MH nebo LED s. 16 s. 18 s ,64 m x 120 x 200 cm 1,44 m 2

15 Paladin 150 Paladin 240S Paladin 240 Paladin x 150 x 200 cm 240 x 120 x 200 cm 240 x 240 x 200 cm 300 x 300 x 200 cm 2,25 m2 2,88 m2 5,76 m2 9 m W HPS, MH nebo LED 2 x 600 W HPS, MH nebo LED 4 x 600 W HPS, MH nebo LED 4 x 1000 W HPS, MH nebo LED s. 22 s. 24 s. 26 s. 28

16 16 Paladin 80 Kompaktní zahrada

17 Rozměry: 80 x 80 x 160 cm Pěstební plocha: 0,64 m 2 Doporučené osvětlení: 250W HPS, MH nebo LED M n o h o z a č á t e č n í k ů s i č a s t o s t ě ž u j e n a n e d o s t a t e k p r o s t o r u, a b y s e o d h o d l a li a z a č a li s vl a s t n í ú p r a vo u v e s k u t e č n é m g r o w b o x u. M á m e ř e š e n í i p r o t a ko vé p ř íp a d y. S p e c i á l n ě p r o t u t o p ř í le ž i t o s t j s m e vy vi n u li n á š n e j k o m p a k t n ě j š í p r o d u k t, P a l a d in 8 0. T e n t o gr o wb o x z a b í r á n ě c o m á l o p ř e s 0, 5 m 2, a z á r o v e ň m á vš ec h n y d ů l e ž i t é vl a s t n o s t i s v ý ch v ě t š í c h p ř ed c h ů d c ů. B ez o b a v v n ě m m ů ž e t e n a i n s t a lo va t v ys o k o t l a k o u s o d ík o v o u vý b o j k u s v ýk o n e m W, k t o m u vh o d n ý ve n t i lá t o r a z a č n e t e s le d o va t, j a k va š e r o s t l in y k r á s n ě r o s t o u. P o k u d j e n ě k d o f a n o u š k em m o d e rn íc h t ec h n o l o g ií, r o z h o d n ě s t o j í z a t o p r o p o j i t gr o wb o x P a l a d in 8 0 s L E D o s v ě t l e n í m. D o s t u p n é n a t rh u p a n e l y W z a ru č u j í vy n i k a j í cí s v ě t el n é s p e kt r u m o v h o d n é i n t en z it ě. N eg e n e r u j í n a d m ě r n é m n o ž s t v í t e p l a, c o ž e l im in u j e p ro b l ém j e h o r o z p t ýl e n í a u m o ž ň u j e p o u ž i t í t iš š í h o ve n t il á t o r u. T o t o m a l é a n en á p a d n é ř e š e n í V á m u m o ž n í r a d o v a t z v l a s t n í c h p l o d in p o c e l ý r o k! N a vr ž e n o s d ů r a z e m n a t y n e j m en š í d e t a il y O d o ln é m a t e r i á l y a v ys o k á k v a l it a z p r a c o vá n í Fó li e B O P E T n o vé g en e r a c e ( o d r a z 9 8 % ) D o d a t e č n ý p ř í vo d vz d u c h u c h r á n ě n ý s í ť k o u, u z a v ír a t e l n ý n a s u c h ý z i p Pohodlné uzavírání pomocí zipů D o d a t e č n é b o č n í d ve ř e % n e p ro p u s t n o s t i s v ě t l a Rá m z b a r e v n ý ch o c el o v ý ch t r u b e k z p rá š k o v é h o n á s t ř i ku, o p r ů m ě r u 1 6 m m M a x im á l n í n o s n o s t : 5 0 k g Ventilace: V sadě: 6 x ø16 cm odnímatelná vodotěsná podlaha pokrytá fólii BoPET 2 x ø10 cm 4 nastavitelné popruhy pro montáž ventilace návod k instalaci brašna Paladin

18 18 Paladin 80T Umění kompromisu

19 Rozměry: 80 x 80 x 200 cm Pěstební plocha: 0,64 m 2 Doporučené osvětlení: 250W HPS, MH nebo LED P a l a d in 8 0 T j e u p r a v e n o u ve r z í s vé h o p ř e d c h ů d c e, k j e h o ž p o u ž i t í j e z a p o t ř e b í o p ě t p o u z e 0, 6 4 m 2, p ři čem ž n a v ýš ku n a b íz í a ž 2 m p ě s t e b n í p l o c h y. T en t o m o d e l j e u r č en p r o p o kr o č i l e j š í u ž i v a t e le, k t e ří p l á n u j í p o u ž it í h yd ro p o n ic k é h o s y s t ém u, n e b o p ě s t o v á n í vy š š í c h o d r ů d r o s t l in. D ík y v ě t š ím u p r o s t o r u j e v t o m t o p ří p a d ě m o ž n é po u ž i t í H P S l a m p y s v ýk o n em W, a t o b e z o b a v z n a d m ě r n éh o z vý š e n í t e p l o t y. Š ir o k á š k á l a m o ž n o s t í v k o m b i n a c i s k o m p a k t n í m i r o z m ě r y t o j e t o o č s e j e d n á v p ř í p a d ě s t a n u P a la d i n 8 0 T. N a vr ž e n o s d ů r a z e m n a t y n e j m en š í d e t a il y O d o ln é m a t e r i á l y a v ys o k á k v a l it a z p r a c o vá n í Fó li e B O P E T n o vé g en e r a c e ( o d r a z 9 8 % ) D o d a t e č n ý p ř í vo d vz d u c h u c h r á n ě n ý s í ť k o u, u z a v ír a t e l n ý n a s u c h ý z i p Pohodlné uzavírání pomocí zipů D o d a t e č n é b o č n í d ve ř e % n e p ro p u s t n o s t i s v ě t l a Rá m z b a r e v n ý ch o c el o v ý ch t r u b e k z p rá š k o v é h o n á s t ř i ku, o p r ů m ě r u 1 6 m m M a x im á l n í n o s n o s t : 5 0 k g Ventilace: V sadě: 6 x ø16 cm odnímatelná vodotěsná podlaha pokrytá fólii BoPET 2 x ø10 cm 4 nastavitelné popruhy pro montáž ventilace návod k instalaci brašna Paladin

20 20 Paladin 120 Perfektní proporce

21 Rozměry: 120 x 120 x 200 cm Pěstební plocha: 1,44 m 2 Doporučené osvětlení: 600W HPS, MH nebo LED S e z n a m t e s e s g r o w b o x e m P a la d i n Te n t o m o d e l p a t ř í m ez i n ej ví c e o b lí b e n é, a t o h l a v n ě d ík y s v ým u n i ve r z á l n í m v l a s t n o s t e m. N a b íz e n ý p r o s t o r u m o ž ň u j e p o u ž i t í k o m p l e x n íc h s v ě t e l n ý c h a v e n t i l a č n íc h s y s t ém ů. P r o s t o r j e d o s t a t e č n ě v el k ý r o vn ě ž p r o h y d r o p o n i c ké p ě s t o v á n í r o s t l in. T e n t o m o d e l n e z a b í r á p ř íl i š m n o h o m í s t a a z á r o ve ň j e s k v ě lo u vo lb o u p r o z a č ín a j í cí p ě s t i t e le. K e s t a n u P a l a d i n s e id eá ln ě h o d í l a m p a H P S n e b o M H s v ýk o n e m W, k t e r á s d o s t a t e č n o u i n t e n z it o u o s v ě t l í c e l ý vn it ř e k. P a l a d in s e d o k o n a le h o d í j a k p r o ve g e t a t i vn í f á z i v ývo j e, t a k p r o kv e t e n í. N a vr ž e n o s d ů r a z e m n a t y n e j m en š í d e t a il y O d o ln é m a t e r i á l y a v ys o k á k v a l it a z p r a c o vá n í Fó li e B O P E T n o vé g en e r a c e ( o d r a z 9 8 % ) D o d a t e č n ý p ř í vo d vz d u c h u c h r á n ě n ý s í ť k o u, u z a v ír a t e l n ý n a s u c h ý z i p Pohodlné uzavírání pomocí zipů D o d a t e č n é b o č n í d ve ř e % n e p ro p u s t n o s t i s v ě t l a Rá m z b a r e v n ý ch o c el o v ý ch t r u b e k z p rá š k o v é h o n á s t ř i ku, o p r ů m ě r u 1 6 m m M a x im á l n í n o s n o s t : 5 0 k g Ventilace: V sadě: 6 x ø21 cm odnímatelná vodotěsná podlaha pokrytá fólii BoPET 2 x ø10 cm 4 nastavitelné popruhy pro montáž ventilace návod k instalaci brašna Paladin

22 22 Paladin 150 Působivý prostor

23 Rozměry: 150 x 150 x 200 cm Crop surface area: 2,25 m 2 Doporučené osvětlení: : 1000W HPS, MH nebo LED P a l a d in j e v ě t š í va r i a n t o u gr o w b o x u s e č t v er c o vo u z á k l a d n o u, s e z a c h o vá n í m vš e c h f u n k č n í c h v l a s t n o s t í j e h o p ř e d c h ů d c e. D ík y p o u ž i t í o 3 0 c m š i r š í c h b o č n í c h s t ě n j e p ě s t eb n í p l o c h a o ví c e j a k 5 0 % v ět š í. Z a č á t e č n í c i i p o k r o č i l í p ě s t i t e l é t a k z í s ká va j í š ir š í s p e kt r u m m o ž n o s t í. Te n t o m o d e l, i p ř e s ve lk o u p ě s t e b n í p l o c h u, n em á c e n t r á l n ě u m ís t ě n o u v er t i ká l n í p o d p ě r u, c o ž u m o ž ňu j e p o u ž i t í j e d n o t li v éh o s v ě t e ln éh o z d r o j e. P r o t e n t o t yp j e v h o d n á L a m p a H P S W, i d e á l n ě ve s p o j e n í s ve lk ý m ve n t i lo va n ý m r ef l e k t o r e m. P ř i p o u ž i t í gr o wb o x u P a l a d i n m ů ž et e v yt vo ř i t vý j i m e č n ě j e d n o d u c h ý p ě s t e b n í s ys t é m, k t e r ý v z h l e d e m k c e l ko vé p l o š e 2, 2 5 m 2 z a ru č í b o h a t o u ú r o d u. N a vr ž e n o s d ů r a z e m n a t y n e j m en š í d e t a il y O d o ln é m a t e r i á l y a v ys o k á k v a l it a z p r a c o vá n í Fó li e B O P E T n o vé g en e r a c e ( o d r a z 9 8 % ) D o d a t e č n ý p ř í vo d vz d u c h u c h r á n ě n ý s í ť k o u, u z a v ír a t e l n ý n a s u c h ý z i p Pohodlné uzavírání pomocí zipů D o d a t e č n é b o č n í d ve ř e % n e p ro p u s t n o s t i s v ě t l a Rá m z b a r e v n ý ch o c el o v ý ch t r u b e k z p rá š k o v é h o n á s t ř i ku, o p r ů m ě r u 1 6 m m M a x im á l n í n o s n o s t : 5 0 k g Ventilace: V sadě: 6 x ø26 cm odnímatelná vodotěsná podlaha pokrytá fólii BoPET 2 x ø10 cm 4 nastavitelné popruhy pro montáž ventilace návod k instalaci brašna Paladin

24 24 Paladin 240S Ještě větší úroda

25 Rozměry: 240 x 120 x 200 cm Pěstební plocha: 2,88 m 2 Recommended lighting: 2 x 600W HPS, MH nebo LED Č a s t ý m p r o b lé m em p ě s t i t el ů, kt e rý m z á le ž í n a c o n e j v ě t š í ú r o d ě, j e n e d o s t a t e k pr o s t o t u p r o p o u ž it í d o s t a t e č n ě ve l ké h o gr o w b o x u. P r á v ě p r o n ě j s m e v yt vo ř il i m o d el P a la d i n S. P ř i š í ř c e p o u h ýc h c m m á k d i s p o z ic i 2, 8 8 m 2 p lo ch y. Č e t n é p ř í v o d y r o z p t ý le n é p o vš e c h s t ě n á c h g ro wb o x u u m o ž ň u j í l ib o vo ln ě p ř iz p ů s o b i t p r o u d ě n í vz d u c h u. R á m g r o w b o x u s n o s n o s t í K g u m o ž ň u j e p o u ž i t í i t ě c h n e j ví c e p r o p r a c o va n ý ch v e n t il a č n í ch a s v ě t e ln ýc h s ys t é m ů. N eo b v yk l ý t v a r s t a n u P a l a d in S l á k á k e x p e r i m e n t o v á n í s r ů z n ým i s v ě t el n ým i z d r o j i. M ů ž e t e z d e v e s t ř ed o v ém b o d u n a in s t a l o v a t W H P S ž á r o v ky, a t o i ve s v i s l é p o l o z e. V t o m t o p ř íp a d ě d o p o r u ču j e m e d o d a t e č n é s v ě t e l n é z d r o j e n a o b o u s t r a n á c h, n a p ř. v e f o r m ě L E D p a n el ů. M n o h o p ě s t it el ů p o u ž í vá r o v n ěž ko m b i n a c i ž á ro ve k M H a H P S s vý k o n e m W p r o z í s k á n í c o n e j š i r š íh o s v ě t e l n é h o s p ek t r a. N a vr ž e n o s d ů r a z e m n a t y n e j m en š í d e t a il y O d o ln é m a t e r i á l y a v ys o k á k v a l it a z p r a c o vá n í Fó li e B O P E T n o vé g en e r a c e ( o d r a z 9 8 % ) D o d a t e č n ý p ř í vo d vz d u c h u c h r á n ě n ý s í ť k o u, u z a v ír a t e l n ý n a s u c h ý z i p Pohodlné uzavírání pomocí zipů D o d a t e č n é b o č n í d ve ř e % n e p ro p u s t n o s t i s v ě t l a Rá m z b a r e v n ý ch o c el o v ý ch t r u b e k z p rá š k o v é h o n á s t ř i ku, o p r ů m ě r u 1 9 m m M a x im á l n í n o s n o s t : k g Ventilace: V sadě: 5 x ø26 cm odnímatelná vodotěsná podlaha pokrytá fólii BoPET 2 x ø21 cm 4 nastavitelné popruhy pro montáž ventilace 4 x ø10 cm návod k instalaci brašna Paladin

26 26 Paladin 240 Laboratoř zkušeného pěstitele

27 Rozměry: 240 x 240 x 200 cm Pěstební plocha: 5,76 m 2 Doporučené osvětlení: 4 x 600W HPS, MH nebo LED P a l a d in j e gr o w b o x o u ž i t n é p lo š e t é m ě ř 6 m 2. N en í t ě ž ké s i p ř e d s t a vi t, j a k o b r o v s k é m o ž n o s t i u s p o ř á d á n í p r o s t o ru n a b íz í s t a n t ét o ve l ik o s t i. B ě ž n ě d o p o r u č u j e m e p o u ž i t í 4 l a m p H P S s výk o n e m W, p ř it o m n i c n e b r á n í p o u ž i t í ž á r o vk y s vý ko n e m 1 k i l o wa t t p r o m a x i m á ln í v ýn o s z k a ž d éh o c en t i m et r u p ěs t eb n í p lo c h y. Č a s t o d í k y t a k ve l ké p l o š e p ě s t i t e l é e x p e r i m e n t u j í s p o u ž í vá n í m s v ě t e l n ý ch z d r o j ů r ůz n é h o t yp u a vý ko n u, p ř i r ů z n ý c h ú h le c h d o p a d u s v ě t e ln ýc h p a p r s k ů. P ř i d e j t e k t o m u m o d er n í v en t i l a č n í s y s t ém z a l o ž e n ý n a v ys o c e ú č in n ý ch ve n t il á t o r e c h vy b a ve n ýc h t l u m i č i, u h lí k o vý m i f i l t r y a g e n e r á t o r em o x i d u u h l i č i t é h o, a gr o w b o x Pa l a d in s e p ro m ě n í v e s k u t e č n o u l a b o r a t o ř p r o z k u š en é p ě s t it e le. N a vr ž e n o s d ů r a z e m n a t y n e j m en š í d e t a il y O d o ln é m a t e r i á l y a v ys o k á k v a l it a z p r a c o vá n í Fó li e B O P E T n o vé g en e r a c e ( o d r a z 9 8 % ) D o d a t e č n ý p ř í vo d vz d u c h u c h r á n ě n ý s í ť k o u, u z a v ír a t e l n ý n a s u c h ý z i p Pohodlné uzavírání pomocí zipů D o d a t e č n é b o č n í d ve ř e % n e p ro p u s t n o s t i s v ě t l a Rá m z b a r e v n ý ch o c el o v ý ch t r u b e k z p rá š k o v é h o n á s t ř i ku, o p r ů m ě r u 1 9 m m M a x im á l n í n o s n o s t : k g Ventilace: V sadě: 6 x ø31 cm odnímatelná vodotěsná podlaha pokrytá fólii BoPET 4 x ø21 cm 4 nastavitelné popruhy pro montáž ventilace 4 x ø10 cm návod k instalaci brašna Paladin

28 28 Paladin 300 Vybavení pro zvláštní úkoly

29 Rozměry: 300 x 300 x 200 cm Pěstební plocha: 9 m 2 Doporučené osvětlení: 4 x 1000W HPS, MH nebo LED 9 m 2 m lu ví s a m o z a s e b e. P a l a d in j e n e j v ě t š í gr o wb o x d o s t u p n ý v n a š í n a b íd c e. P r o f e s i o n á l n í z a ří z e n í, kt e ré j e v h o d n é i p r o t y n ej n á r o č n ě j š í p l o d i n y. A ť u ž p o u ž i j et e 4 la m p y W, n e b o 8 la m p W, j ed n a v ěc j e j i s t á - t e n t o gr o w b o x V á m z a j i s t í o p r a v d u š o k u j í c í v ýs le d k y. Je d n á s e o n a p r o s t o n e k o m p r o m i s n í ře š en í u r č en é p r o p ě s t i t e l e, k t e ř í v ě d í, c o c h t ě j í. N a vr ž e n o s d ů r a z e m n a t y n e j m en š í d e t a il y O d o ln é m a t e r i á l y a v ys o k á k v a l it a z p r a c o vá n í Fó li e B O P E T n o vé g en e r a c e ( o d r a z 9 8 % ) D o d a t e č n ý p ř í vo d vz d u c h u c h r á n ě n ý s í ť k o u, u z a v ír a t e l n ý n a s u c h ý z i p Pohodlné uzavírání pomocí zipů D o d a t e č n é b o č n í d ve ř e % n e p ro p u s t n o s t i s v ě t l a Rá m z b a r e v n ý ch o c el o v ý ch t r u b e k z p rá š k o v é h o n á s t ř i ku, o p r ů m ě r u 1 9 m m M a x im á l n í n o s n o s t : k g Ventilace: V sadě: 6 x ø33 cm odnímatelná vodotěsná podlaha pokrytá fólii BoPET 4 x ø26 cm 4 nastavitelné popruhy pro montáž ventilace 4 x ø10 cm návod k instalaci brašna Paladin

30

14/10/2015 Z Á K L A D N Í C E N Í K Z B O Ž Í Strana: 1

14/10/2015 Z Á K L A D N Í C E N Í K Z B O Ž Í Strana: 1 14/10/2015 Z Á K L A D N Í C E N Í K Z B O Ž Í Strana: 1 S Á ČK Y NA PS Í E XK RE ME N TY SÁ ČK Y e xk re m en t. p o ti sk P ES C Sá čk y P ES C č er né,/ p ot is k/ 12 m y, 20 x2 7 +3 c m 8.8 10 bl ok

Více

ť ř ě ř ě é š ě ř ě ů ěž é ř č é ě ší č é š ě š ř ř é é ě ě é ř č š š ž ž é š é š č Í š š é é ř š š ě Í é ě ě ř ě ě é ř é ř ý ž ě ř Š ě ů ů é ů š ý ě

ť ř ě ř ě é š ě ř ě ů ěž é ř č é ě ší č é š ě š ř ř é é ě ě é ř č š š ž ž é š é š č Í š š é é ř š š ě Í é ě ě ř ě ě é ř é ř ý ž ě ř Š ě ů ů é ů š ý ě š Á č č ý č é ř ú ř š Í ř Á Í č ž ý š ě ýš ý ě é ř é ě ř ř š ř Ž ň ř é ě ž ž ů š ě řů ě š ýř ž ě ó ě Ť ř ř ů é ě é ř ě š ů ž ý ě ř ý ý š ř ý ř ž é ě š ě Ž ů Á ř ě ú ř š é š ě é ř š ž ř š é ě é ú š é Í

Více

Sbírka obrazů Galerie Klatovy / Klenová v letech 1963-1989

Sbírka obrazů Galerie Klatovy / Klenová v letech 1963-1989 UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI FILOZOFICKÁ FAKULTA KATEDRA DĚJIN UMĚNÍ OBOR: DĚJINY VÝTVARNÝCH UMĚNÍ Sbírka obrazů Galerie Klatovy / Klenová v letech 1963-1989 BAKALÁŘSKÁ DIPLOMOVÁ PRÁCE Veronika Bártová

Více

č š š ř ř Í ů č Ě Á Š ŠÁ Ř Ď É Í Ě Í Í čí ž ě č é č ě ý Ž ř ě č ý ě ý ý ř ě š ý ě ť ý é é ě ě é ě é ř é ř Ť ě š ě ž ě é ě é é ů ě é ř ú ý ý é ěř ý ý š ý ý ž é é š ý š ě ý ř ř ř ě š ý ě ý ý ř ě é Ž é é

Více

É ú ž ž č ž ů ý ů ř ů ý ň ú ň č ůč Ž ř č ý ů Í ý č Ž ř č ř č ší ý ů ř š š ů ř Ž š ů č č ň Í ý ř š š č Ž š š ý č Ž č š ú Ž ř Š Ž Í ů ř č š č č ůč Ž ř Í č č ý Í ř ý č š Ž Š š Ž ř č Í ý úč ý ý ř š ý š ř Ž

Více

ě í á á Č á á í ěř č é é ý č é ě í í ě í č é ď á é ý á ý ý ý ě ů ě á Č ý í á í řá ý ý í ě š ě é ý é ý číč ý ě ů ř áš á č é é č é ě í ý ď á í ě í ř áš

ě í á á Č á á í ěř č é é ý č é ě í í ě í č é ď á é ý á ý ý ý ě ů ě á Č ý í á í řá ý ý í ě š ě é ý é ý číč ý ě ů ř áš á č é é č é ě í ý ď á í ě í ř áš Č Á Á Í Ž í Č é ř í á Č é é á ř íž é í é á í ě ý č í ž ží á ů ý ř ů ý ý á ý á ý á ý ý ě á í á á í í á ě ě í č é ž á í á é é á é ý á í é í ží á é ě č í úč ů á í ó ě é ě č ř ůř š á í á í ě č ý á í á ě é

Více

ý Í č ší í ě í ů ý í ě á íó í í á ě í ě í š í ť é ř š ě Í é é Í á í ří í íř í íž í í í í ů ží í ý í ů í ší ěá Í á é á í í ě ě í ó ý ý í í í ť í á ší í

ý Í č ší í ě í ů ý í ě á íó í í á ě í ě í š í ť é ř š ě Í é é Í á í ří í íř í íž í í í í ů ží í ý í ů í ší ěá Í á é á í í ě ě í ó ý ý í í í ť í á ší í ý Í č š ě ů ý ě á ó á ě ě š ť é ř š ě Í é é Í á ř ř ž ů ž ý ů š ěá Í á é á ě ě ó ý ý ť á š ě ž é é č Á ž á Í ř Ě ó é ř á ú Í ě ý é ě š č ý Í ě ř ů ě ú ň Í ť é ě ě š Ě ó á ř č ě ó ů ř ř á Íř ží ř ě č ě

Více

š ý é á ě ý ěž é á áž íž š í á š íř á ší ř í ě ž é ž š ř í í ě ž á á íž č í ě í í ě á í á č ž á ý ě š ť ř ů ý ř í é á ž í éč é í č ý á ň á í ž ě á í ž

š ý é á ě ý ěž é á áž íž š í á š íř á ší ř í ě ž é ž š ř í í ě ž á á íž č í ě í í ě á í á č ž á ý ě š ť ř ů ý ř í é á ž í éč é í č ý á ň á í ž ě á í ž Š Í Ř Ě É Í Ř Á Ř Á Í É á ý á ý í é á í ž č í é ř ý č í í í ý žš ě á í é í ě í í ě é á ž š č í í ů á č é á š ú ž í ř á í á é í úč ý ěšé í í é á ř é íú é í ů ří š í á í ří š á ě í í š ř í ž í ě á ž é ě

Více

Ť č č ó ó č č č ý č ď ý ď š ě ý ň ě ý ú Ó ý ě č ě č Š ě Ž ý ý ě č č Ú č ý Č ě ě Š ř ěťž ě č É ť Č č ř Ž ě š č č ě ě ú č ó ó č č ů ě ř ě š Ž š ě Ž č š ď č ěž ž č ň š ň ň ř č ň č ý š ě ý Č Ó č É Á Ý Š č

Více

É Á Č Í Č Í Č Š Ě Í ý í í č í Ž ř ú ě ů č ř ě í ž é é č š é ě ý ě ý ě ý é í ř ý ý ř í ý č é č ů ň ř í í ší ý ě ů é čí í í ž é É Á Č Í ý í ý č é é š í ý č í ý ší í ř ý ř ů ů Í í í ř ý č ý ý ř ů ě í ň č

Více

čí ř ý č ř ě č ů ý ý ů Ž Í íř é Ž ý ř Ž ž é ě ů ý č Ž Ž Š ě č Ž č ý ěď Ž ž ě ť Í ř ů ř Ť ří ž ř ř š č ř í í ň í Č ě é ř š í ů é í Ž ů í ů č š ř í ě é í í é ž é ě í í ě ž ů í č é ří ž ý é č í ží ž í é ž

Více

ť Ý ů ž ž Č ž š ě ů ě ť ž ě ě ě ž ě ě ž ž ž ě ě ě ž ž ě ě ž ě ě ž ě ě ň ž ž ž ň ě š ě ě ěš ž š ž š ě ň ž ě š ž ě ň ě ě ž Ň š ó ž ě ěš ě ě ě ž Č š Á Č ě ž ě ě ě š Ú ť ě Ý ť ť Ž ě ě ě š ě Č ž Č š ě ž ž

Více

í á á é é á š é ě é á č Í Í á á ě ě íč Í Íá Í é ř á ů ů í ě é ě Í í é í ě í í ř Ž ě é Í í Ž Á É Ř Í ů é é ř č č éé ř í í í č í č š ě í í č é ř é ř í ě í ř ší í é Ž é ě š č í ř á ý ů í é í é ě é í ž č ý

Více

Á Ý Ú Á Ě Á Ů Á Ý Ů Ú É Á

Á Ý Ú Á Ě Á Ů Á Ý Ů Ú É Á Ý Á Í ŘÁ Á Ý Ú Á Ě Á Ů Á Ý Ů Ú É Á ř ů ý Ť Ž ř ř č Í Á ď č ě ř ú ž ě ř ý ý ů řů č ú č ř ž ě ú ž ř ť č ř Ť ú ř ě š ř ý ž ú ě č ý ý ú Ř ú ěš ě ě ř ř č ž ě ř ě ř ě Í ě ý š ý ž šš ě šč ř ř š ř č ý ř ř ý ř

Více

á ý é í č ří Ť á íč é í ž č ř Í é Ť č í ž á ý ý á é č í ý ř ří í ž ř é ř á á í ý ý ů í Í ř ů Ž á á á ž ří š ě Í ž č é ří ř í ř í Ť ý š ý ř í ý ů ří ř

á ý é í č ří Ť á íč é í ž č ř Í é Ť č í ž á ý ý á é č í ý ř ří í ž ř é ř á á í ý ý ů í Í ř ů Ž á á á ž ří š ě Í ž č é ří ř í ř í Ť ý š ý ř í ý ů ří ř á ý č ř Ť á č ž č ř Í Ť č ž á ý ý á č ý ř ř ž ř ř á á ý ý ů Í ř ů Ž á á á ž ř š ě Í ž č ř ř ř Ť ý š ý ř ý ů ř ř á š á Í ř ý ý ř ř č ř ř Í š ý Í Ť č ř á Í ó č ř ý ž ý Í ř č ž á ř ž ý ž ří ř š Í É Í ř Í

Více

ý ů ř š é í ř ň é ř ý ť Í á í ý ý š Í í č ýč ý Í ďí á ý í ý ý é í á ř í č č ýž Ř ŠŤ é í íří ě é é ř é é ří čá é í ř šť ž é í é ří ě ů čí ů í é ří ž ř šé í ř á é é é ř ží ř šť í é š ě á í ě ší ý ří č é

Více

ůř Í ý Í Ť ý Á Ž Í Á ť Í ť ý ť Ť ě č ě Š ř ú ý š Č ř č ď ř Á Í Í ě ě ř ó ě č ř č ě ř š ě Á Í č ě Í Í Č É ě Š Í Č ě Í ě ů ů ů Č ý ú Ž ří Á Ý Í Á ÍČ ŽÍ Ý Ů ě č ě ě ě ř ě ě ó ž ž ě ýš ě ě ó ě ř ú ě ďý ě Ú

Více

ů š š Č Ě Í ř ě á ě ý š é ž ý é ú ů é á ě č ě š é Ž ý ý ť č š ý Ž á ě é š ě ě á ř é é ó ó Í Ďá é ý á Ž é é Í Ž á ř á á ť á Í é ř é é ř é á Í Í ř ó é Ó ř č é č ě č č é ě éť ř Í Í á Í á ř á á É š Í š ř á

Více

Š Ě Ě ÍŽ Č Á š ě ě ž é ý ý ář ř š ě ří ů ů ř ěř ý š é Ž á ě ě í ó š Ž ů ě é Ž é ě ř ž é č š řá íú é á ě ž ůž í é Ž ó í í é í š ě č í í í ý ě ří é ř í

Š Ě Ě ÍŽ Č Á š ě ě ž é ý ý ář ř š ě ří ů ů ř ěř ý š é Ž á ě ě í ó š Ž ů ě é Ž é ě ř ž é č š řá íú é á ě ž ůž í é Ž ó í í é í š ě č í í í ý ě ří é ř í Ó Á Á é áž ě é ý á á á í Ž ě í í á ě ěř é ó í í í í ě ó ě á á á ý é ř ý é á ě ý ý á á ří é á š í ý á ž í ý ý ý ů ž ě ší á ř š á é ň ó í á í ě Í á í š é á í ě ý ř ý ě á č é á é ó ř é í í ý é ř á ň é Ž á

Více

š ř ý é č ú ý ř Ó ó ř í ř ě Ž á Í á ší á é ý ě á ň ě ý í ř ě á á í ŘÍ Í Á Ž É Ř É ŘÍŠ ěž á á ě ě ů š ž á í ž ž ě ř č é á ě í ř ž ý í ášé ú ý íž š é í š á ů é é ř é ří ř ž ý á ž ý á é í ý ě á é ž é éž ě

Více

ř í ší é ě é ří č é č é é š í ě é é á č ý á é ř ě ý ů é é ó ó í ě ěá í ž ě ší ž é á ó ě í ří é é ě ů Ť é ř ý á ě ší ý ž é á í žň á ý é ž í á á ří ž š

ř í ší é ě é ří č é č é é š í ě é é á č ý á é ř ě ý ů é é ó ó í ě ěá í ž ě ší ž é á ó ě í ří é é ě ů Ť é ř ý á ě ší ý ž é á í žň á ý é ž í á á ří ž š ř í ší é ě é ří č é č é é š í ě é é á č ý á é ř ě ý ů é é ó ó í ě ěá í ž ě ší ž é á ó ě í ří é é ě ů Ť é ř ý á ě ší ý ž é á í žň á ý é ž í á á ří ž š Í ě í š í é í čá í š ý ó ý í ř ě ě ý ř ě ší é ý ý ě

Více

é ě á é í í é ě é Íó á á í šíč ý á ě ý ř ý ř ší í š é ř é ří á ě á ě š ř ř í ř ů č é á í ó á š ů Ž ě ý ů čí š á Ž ý ý ě í é é á ž ý éž ě í Ž í ý ů ě ě

é ě á é í í é ě é Íó á á í šíč ý á ě ý ř ý ř ší í š é ř é ří á ě á ě š ř ř í ř ů č é á í ó á š ů Ž ě ý ů čí š á Ž ý ý ě í é é á ž ý éž ě í Ž í ý ů ě ě á Ží ř í ř é Í č é á č é í í ý í ž á š š á žá ý é š ř ě é ěž š ě ě é ó ř š í í í í í ě é á á í í í í í í ž ý ž ě ň í ů čí á ř ý č é é é á é Ž Ž ář ě ší é řá í áž í í ď í ž é ř ší í ó ž é á é ý ý Š Ž í

Více

Č Í Í Á É Á ř é é ř é ř č ř ý ě ě š ř ů ŘÍ Í Í č Ř Š Č Á ř é é ě Í č ř Ř ř ř Š Č É Á Á ŘÍ Ř Ř č čí č Č Á Á Á Á éž ú ú ů ž ů ř ě ř é ý é é é úč é ř é č č č ř é š é ř é č ú é ý č é ž ž Ž ý úč ě ě ř é ž ů

Více

Í á í í ří č ý ř ů á ý á é í í ů ě ší ž í č é í á í ů ží ý í é á é č í ž é ří šů ý á í ě á é ý č č é í í í ě ý í á í ú ý ří ě ě ž ě á í á í í á á á é í é í ý ů é í ě í é í á í é í ě ší í í ě č é ě í á

Více

M a l t é z s k é n á m. 1, 1 1 8 1 6 P r a h a 1

M a l t é z s k é n á m. 1, 1 1 8 1 6 P r a h a 1 0. j. : N F A 0 0 2 9 7 / 2 0 1 5 N F A V ý r o1 n í z p r á v a N á r o d n í h o f i l m o v é h o a r c h i v u z a r o k 2 0 1 4 N F A 2 0 1 5 V ý r o1 n í z p r á v a N á r o d n í h o f i l m o v

Více

Ó ř í ý č é ó ě ů ř á ý č ě ě í ý í ř Č áč í ý čá á č é ú í č í á ý ý áš ě í ě č é ó ě ší á Ž ě ě ížá é é úž ří ě ší ě ů čí í í ě á é ý ě é ó ř í č á á í á ž é é ž ě ů ň á é í á č á ů č é í í ó ř á ý č

Více

í ň é ě š é Ž ž í í í í Č é š č ů í ů ží š ů ě í ří é é í ě Ž é ží í í í š í š é ý š ě ě čí é ě í Ž ý ý ů ě í é ř í ě í Ží š é Í é ý í ě š í ý š í š éříš š Í ž é é ř ž ř č š ěž ý ý ž ý Ž ý í ř Ž č é é

Více

íž í ě é á ří ž í é á í í éž š ě ž ě ú í í íší ří í á ý ě áší ě í ě čá í ě š é é í áš í á č é čá ří ď ďí ř á š ř á ř ě ě ž ý ě íší ě ě žáďá ž á í ž ě

íž í ě é á ří ž í é á í í éž š ě ž ě ú í í íší ří í á ý ě áší ě í ě čá í ě š é é í áš í á č é čá ří ď ďí ř á š ř á ř ě ě ž ý ě íší ě ě žáďá ž á í ž ě š áš ř é ř ě ý ě ě é ý ářů š í ů ý Ú á á ří č á í ě á ě ř ě í ř ý ě í žá á é ř ří á ěř í žá č š ě é ě ě ř ář é á Šú é č á ý í ž ř ě ý ě ší á ý í ží á ě ý ě í ď íč é ě ř á í ě á í ě ří č ý é ý é ě é í á

Více

ž ý ýž í ě š é ě Ž ýž éž Í ě š č í ž ř ó ě é éž ě š ř č Ž ě ě ě Ší ě ě Í Í Í é é Í Í ž é ř é ř é ř é é é Í é ě ě ř é ě ě ř Í š č é é é ž é ě č ř Í ý ý ý í ý ě ř ů č ř ě úš í č í é ě Í ř í ě ě ý é ř é Í

Více

Získejte nové zákazníky a odměňte ty stávající slevovým voucherem! V čem jsme jiní? Výše slevy Flexibilní doba zobrazení Délka platnosti voucheru

Získejte nové zákazníky a odměňte ty stávající slevovým voucherem! V čem jsme jiní? Výše slevy Flexibilní doba zobrazení Délka platnosti voucheru J s m e j e d i n ý s l e v o v ý s e r v e r B E Z P R O V I Z E s v o u c h e r y p r o u ž i v a t e l e Z D A R M A! Z í s k e j t e n o v é z á k a z n í kzy v! i d i t e l n t e s e n a i n t e r!

Více

Š Á í ě ů Íč ě ý ů ú í ý č é ě ý ý ý ů ě ě ý ř ší ý é ě ů ž é é č ů ž ě ší é é ě ý ří ý é ů í š ě ý š č ý í í ů ř ě ý í šť ů ý č ý ů ř í ří č ý ž ů ž ř š ě ý ý š ř í í í í š é í é č í ě ů ý č ý Í ů é é

Více

š ě š č éú č Í č č ě č ů č ěňčň é čí é ď č Ž Ž č č ý ěť č Ž ú Ž É ý č č č ůž č é é ň ý č Č ěř č ě ě ě É š ěž é Í Í ě ě č ý Í ď ýď ž Ť ň ř Íš ěž č ý ěž

š ě š č éú č Í č č ě č ů č ěňčň é čí é ď č Ž Ž č č ý ěť č Ž ú Ž É ý č č č ůž č é é ň ý č Č ěř č ě ě ě É š ěž é Í Í ě ě č ý Í ď ýď ž Ť ň ř Íš ěž č ý ěž é ř ř é ů ť ť č č ř ěž ů é Ž é Ě ě é é ř Š ě é Ž ěž ř š Č ř Ž é ř ěž é ř é ú ř Č é é ř é ř é č ř ú ů Č ě ň é č ř ÉŽ Ž ý ě Ž ůž ě ú ě ů ý Č ř ý é ř ř é ř š ě Ž ý ř žš ž é ě š š ř Ž é ř ůž é ř é ř ý ě š

Více

í á ž é ř ě í é á Ž ú ů í ú ř č í ů ř ý ř ýí ř ž í ř ý ř č í í ř ň Š ř í é š á í é ú čí Í ří ě šííř áž ří š ě Š í ý á á ď á é ě Í á ý ů ří ě á é á ěž

í á ž é ř ě í é á Ž ú ů í ú ř č í ů ř ý ř ýí ř ž í ř ý ř č í í ř ň Š ř í é š á í é ú čí Í ří ě šííř áž ří š ě Š í ý á á ď á é ě Í á ý ů ří ě á é á ěž í á ž é ř ě í é á Ž ú ů í ú ř č í ů ř ý ř ýí ř ž í ř ý ř č í í ř ň Š ř í é š á í é ú čí Í ří ě šííř áž ří š ě Š í ý á á ď á é ě Í á ý ů ří ě á é á ěž éú Í ř ý ří č ý Á á í é ý ř á é é á á í ří á áš í á

Více

á ý ě ší čí č í á č ý ář á ž é ó é č ě á š ě ě óš ó á čá čň č ě á á ó í ř é á í íá í á é ř ž ž ě ě ší é í š ů í ě ň ť ó á í Íí í ň í ří ů é ř š í č í

á ý ě ší čí č í á č ý ář á ž é ó é č ě á š ě ě óš ó á čá čň č ě á á ó í ř é á í íá í á é ř ž ž ě ě ší é í š ů í ě ň ť ó á í Íí í ň í ří ů é ř š í č í É Í Á Í á í á í č ý í í č ě í í ý ě í í č š í ří ě ě ý ý ů é ě í á í é é é á ý č ě é č é í í é ě ř é ž í é é ň ř ší á é í ý ý í žň ý á í í í ř ě č ý í é á í í š ý í ě š ář í é á á ď á í ž š é á í ť í ě

Více

ý í á á š ě é í š íž á á ě š š ě ě á ě é ř é ž čá é ž ř í ř í í á č í š á í š ř í é ě š ž í ý é ě í í í á ř é ě ě ší ž ů ý á ě š é číš ě á ú ě í á í ě

ý í á á š ě é í š íž á á ě š š ě ě á ě é ř é ž čá é ž ř í ř í í á č í š á í š ř í é ě š ž í ý é ě í í í á ř é ě ě ší ž ů ý á ě š é číš ě á ú ě í á í ě Í Á Í Ý Á Ú Ř Č Í Í č ř á ý š á ý í í č í í ě í ž ě í č í á í í í í č í í á í ěž ě á í č í ěř í é ýš ý á á ě í í š ů í á í ů č í ž í ž í áš ě ě á é ě á í é š í é ř é á é á í á ě ž áž í ý č á í ž ý ě ší

Více

úý é Ú ú ř Č š ď ýúř é ú ř ř Š ý č ř ě Í ě š ř ů ř č ú ř é ě č éř Í ě ě š ř ů ě Í ř ř ě ý č ě é Úř úř č ý úř ě úí č ě ř Ř ř ú ě š ř Ž ř ě š č Ž š é ý é ř ě ří Í ě ý Í ř č é ě ě ú č ě ř ě ě ý ř ú ě š ř

Více

č ę ý úč ý ě č ř š ř Ę ů ě ę ě š ý ý ý ě é é ěľ é ř Ť ý ľ Ę Ę ě ě é ý ý ý ľ ů é ý ý é č ě ě ý ý ú č ř š ľ ů ě ý ů ů ě ř šľ Ť ý ý ť ř č é ý ů ř ý đ ů ě

č ę ý úč ý ě č ř š ř Ę ů ě ę ě š ý ý ý ě é é ěľ é ř Ť ý ľ Ę Ę ě ě é ý ý ý ľ ů é ý ý é č ě ě ý ý ú č ř š ľ ů ě ý ů ů ě ř šľ Ť ý ý ť ř č é ý ů ř ý đ ů ě ąę ą é ě Ě ľ ÁŠ ČÍ Í Ř ľ ć ř Éľľ č ř ľü ř Ť ú ř ž ý ř é ô ś Ť č Ż ř ź č é Ę č ŕ ú ľ č ź č ž ě ř ě ů Í é ěř é ě ý ý ý č Ż é Ť ěř ů ě ž Úř ě ř č ę ý úč ý ě č ř š ř Ę ů ě ę ě š ý ý ý ě é é ěľ é ř Ť ý ľ Ę

Více

í í Č Á ý í ě ž ř é ž é ů é ů í ž é í ý é é é í é ě íě č ž ý č ž ě í ž ř í ž ý ě ř í í é í é é í ž ý č ž ř é í Ž ž é ří í ýš č ří ů í ž é ů ě í Ž ší ě ž í ž é ž ě ž ě í é ě ž í í Ž ž ý š Í č ý č ů é č

Více

Í é É í ó ž á ó ý Ž á á ó ý í š ú Ó ř Ýí č ý Ó ř Ú í Ť ř č Ó ý Č ý Ó Ó ý ě Ž á Ž Ú ř Ž š á ýě š ě š š í í ě š ř ě š Ó ě úč ě š ě é óř ř Ó Ř Ó ý ř ý Ó ú Ó ý í éř ř ř é řč ň šé á é ěřé ý Ó Ó ý Ó ří é š á

Více

ž á í ýž ž í č í ě é á š ě í š á ě ž é é č é č š é áž ě ů é í č č ý í Ř šňá š č ý ý é é ř á č ý ž ě ý ú ů ý ě í ř á áž íř é ř ě ě ř á í ž í ž č í é ý ží é á í á í í čá ý ž čá í í ží á í í ě ř ř ší ě ý

Více

ůž íč á Ě Éč Í ř á í Ř ř ř šň ý é Í í ó Í ě ě Í Í á í á í ý é ě ž ěží á í ě í é Í í Í š ý á Í š ý é č íří ý ěž ž í Í Í í í í é č á č ě ě á ě č ř Ť ě í

ůž íč á Ě Éč Í ř á í Ř ř ř šň ý é Í í ó Í ě ě Í Í á í á í ý é ě ž ěží á í ě í é Í í Í š ý á Í š ý é č íří ý ěž ž í Í Í í í í é č á č ě ě á ě č ř Ť ě í ůž č á Ě Éč Í ř á Ř ř ř šň ý é Í ó Í Í Í á á ý é ž ží á é Í Í š ý á Í š ý é č ř ý ž ž Í Í é č á č á č ř Ť ř ý ř Í č ž ň á á ř č é ř é Í ř č ř ž ž ý úč Í á á č á š é ř é é č č š ž Í ř ó Í ý ř ž áš á č é

Více

Č š ý č ČŠ Č í í š Í íš ř š č ří ě Ž č Ž č Ž č ó Ú ř Ú ř ě č íč í í ě ý ů ě í é ř š í Á č ř š í í í ř í šší é é ě í š ý ě í ě ší ř ů š í í ě ý ů ě ří š ý š í ě š í í í ě íš í ě ů ř ý ě í Š é í í ě í ě

Více

í é í š ěč á á š í š é á é é ž ž ě é ě čí ý č ýú Í íž ž é ší ř é ží ě é á ě á á š ě í ě á í é šíř ý č č é á á ě ší č ář ý ů ř š ů ů á é ě í á ř ž é é

í é í š ěč á á š í š é á é é ž ž ě é ě čí ý č ýú Í íž ž é ší ř é ží ě é á ě á á š ě í ě á í é šíř ý č č é á á ě ší č ář ý ů ř š ů ů á é ě í á ř ž é é ý čá í ší é ý č é ž í é ě ě í é ě á č é ž í ů á í ě í á é ý ř í á ť é ě é é ý é á ř ě í ě ří č é ý Íá á í č č í ů ářů é í í č é íž í á í í ž í í á ří š ě ů č ýú ě ě ší í á č í ů ů ý ů ž ý ě ř é é á ý á

Více

Í č í Á Á Á é ř ů ž é á é ž á í ě í ě í é é á í ě é í á ř á í é á á á á á í ť á í ě ř íž í ž č ěúč é á ě ř é í á í á á á ě ě é č é ř á ě á ž í ů č ý ý í ž ě á í ý á á é í š é á á í á í é ř ě é Ú ý í á

Více

í ě ší ý á í í á ě ě ú í á í é á í ý ů ě ě ší é č ý ří á í čá í í ě í ž é ž ý á ý é ý ž čí ž í ší ř á á č ž ř š é ř č é ží í ě ší ř á č ý ů á ů ý č í

í ě ší ý á í í á ě ě ú í á í é á í ý ů ě ě ší é č ý ří á í čá í í ě í ž é ž ý á ý é ý ž čí ž í ší ř á á č ž ř š é ř č é ží í ě ší ř á č ý ů á ů ý č í í ě ší ý á í í á ě ě ú í á í é á í ý ů ě ě ší é č ý ří á í čá í í ě í ž é ž ý á ý é ý ž čí ž í ší ř á á č ž ř š é ř č é ží í ě ší ř á č ý ů á ů ý č í ů ž á ří ří ž á í í ý é í ž í ě ý č é á ž é á ě á á

Více

Ř Á č Ř Á Í Á Č ó ř ý é ýš ý é é šó ý ž ň Á ý Ž Ě Ě Ř Ř ó Í ř é Ž ó ř Ř Č Ý Č ó ú Ř Č Ř Č Á Č Ů Ě Í Á Č ř ó ř č Ů Í Á Č Í Ě Í Í Í Ě Í Ň Í Í Ř Č Ě Í Ě Á Í šť Č Ě Í Ů Á Ř ň Í Ů Ě Í ó ř Ř Š Ů Í Á Ů Ě É Č

Více

ď ý Ň ř é Ě Í É é ě ž Ť Ý Ě č Ú ž éč č Ú č ť ž ý ů ě ř č ď Š č ů é č ý ž ý ý č řů ěř é č Š Í Í Č č Ú č ě é ě Č Ú č Í č č Í é č ě é ú ň Í ž ý ř é ú ž ňý čč é Í ě Č é ěž é ý č Ú ň č č Í ú ž Í ů ě ž Í ÚŽ

Více

í ň š ř ú í í ář á í ář ě ě í é é ě é í í ě ě é á é ř í á í ášé ů ž é á á í ě í á ě á ž ě ř é á ý ž í čá á ý í á í é é á ý ě č č ý á á í áš ě é é ě á

í ň š ř ú í í ář á í ář ě ě í é é ě é í í ě ě é á é ř í á í ášé ů ž é á á í ě í á ě á ž ě ř é á ý ž í čá á ý í á í é é á ý ě č č ý á á í áš ě é é ě á ÚČ É ŘÍ Ě Č Í Č Í Í čá í ř á ý í í á ě ě š é á í á ž é é ě í ří ě ě á í č ž é í á ř íč ů ě á í ě ě ší ý č í í ý í ů í á ý ý í č í ů čá í á ý í í ě í í í ě ř č í ř í á í é ě ě ě ěž ř í š ě á ě í í é ář

Více

é ď ě č á říš ýž í ě š ří á ě á í š í é é ě ě Í ě č á ž Ř ř ěž í ý ř ďů ň č ý íč ý Žíš ý áž ž é é Í áž á ů Žíš ÍČ ĚŘÍŽ ý á ý á č é é í úř Í ář é Ž é š í í ř ě ž ř á í ě í ů ž á í ě ň ů ě ý á á ř í ř ž

Více

Š Í ÚŘÁ Á Ě Ú Č ř Í á ě á úř ěš úř Úřá á č č ď á ě Ý úř Š ýí éý Í ť Í ď Ř Á ÁŠ Ú Í ý ýá čá á ě úř úř ř š ý Š Í č ú á á řá á ě ě š ř ů á á ú ř Ž á žá á Í ýě ř á ě á Č á č á ě é š č é á á á ě á Í č řá ú

Více

Ý áš á í é ť š í

Ý áš á í é ť š í ří ď ě ě é ř ý ří ý é úř á ú ě ě ř ář í ší ž í ř í í Í ř ý áš ě ů é í ď Í ř ý řá óš í áš í ý í ř š í á á ř ří ž ě ž ď š ě í í í á žá ý á Í ÍŽ Š Á Ó ř č í Í é ž é ž á í á á Ž ř ě ž ú á á č ě ě í ěž á í

Více

Ť Ú Ž Ý Ý ě ě ě ý ů ě ů ů ě ů ů ř č ě č ď č ň ý š ě ž ř ě ý ě š ř š ž ý ý š š ý ě Ú ř ž ď ě ř ž ý ř š ý ČČ Č č ý ČČ Č Č Č Č ý Č Č Č Č Č Č Č ý č Ř š ř č ě ě Á ž Ž ě ě ě Šý ě ž ř ě ů č ž ě š š ý č ý ČČ

Více

ř í ú í ě ě é á í č ěž š ě ř á í ě ú í ž ř í ž č ě č ú í č ě č ě í č č á í í ří í á í ě á é é ě í á í á č é í ě á č ě éř š í ě é á í ě ř ů ů é žň í á

ř í ú í ě ě é á í č ěž š ě ř á í ě ú í ž ř í ž č ě č ú í č ě č ě í č č á í í ří í á í ě á é é ě í á í á č é í ě á č ě éř š í ě é á í ě ř ů ů é žň í á Ó ě é ě ý á íč á í ě é á í ř ě é ó ž é é á č é ó ě ší íř ář ší í é á é ě ř á č ý ý é á ř ě ř á í í á ě í á í ě š í ř ů ř š ě č í Ž č á ě í á á í ý ý á ý á ý Ž é ší é é ó í í ý ě á í č í ě š é š é é č ě

Více

ř ž ť ť čá á ý ý á á áč ž ý ě ě ů á ř ž ř á ř ž ř ž ň á ř ř ř ý ěř ž ž ý č á ř ý č č šť á á Ú ý ó ž ť č ž á ě á š ě ř á á ě ůř ů ě š á ř ž á ě ř ř š ž

ř ž ť ť čá á ý ý á á áč ž ý ě ě ů á ř ž ř á ř ž ř ž ň á ř ř ř ý ěř ž ž ý č á ř ý č č šť á á Ú ý ó ž ť č ž á ě á š ě ř á á ě ůř ů ě š á ř ž á ě ř ř š ž á ůž č á č á č á á ň á č á á ů ěř ů ěř á ě ř ň á č č ý ý ě š ě žá á ý á ř ě ú ř á ž ž á ř ě ě Í ě á á č ě á ř ě á ř ř ě ý ú ť ř á á ě ě á á ěě ý á š Ť á ě á á š Í á ž á ě ě ž ě á á á á ě ů ž š ě ý ř Ž

Více

Á Š ř á ář Á É Í á š Ř ÁŘ á é ř č á ž é ř š ů ř á é ě š ď ř š šč Č á ě ý č ář é ď ý ý ř ě č ě ý Č Á Ě Ý Č ř ě ý č á š ž áš ě ž š ž č ě é č ě č éř ř š ý š ž á é áš č á ů á š š ř éž ř ý č á á ě ř á á ý ř

Více

Mikrovlny. Karolína Kopecká, Tomáš Pokorný, Jan Vondráček, Ondřej Skowronek, Ondřej Jelínek

Mikrovlny. Karolína Kopecká, Tomáš Pokorný, Jan Vondráček, Ondřej Skowronek, Ondřej Jelínek Mikrovlny Karolína Kopecká, Tomáš Pokorný, Jan Vondráček, Ondřej Skowronek, Ondřej Jelínek Mikrovlny e le k tro m a g n e tic k é z á ře n í fre k v e n c e 3 0 0 M H z - 3 0 0 G H z v ln o v á d é lk

Více

ů ý é š ž ý ě ř ý ý ý Š Ž ú Č ě Í Ž ř Ž ů Ž é č ř ě ř é ř č č š é ů š é é ě ř Ž ý š ě ř é ě ě é é ě Ž ý ř ř č éí Ž ý ů š ý é č ř ě ř é ř ý ů ě ě č ý Ž ř ý ň ý Í ý ř Ž é ě é Ž é ý ý ě ý š ě Ž ů Ž ř š ů

Více

ř š ě ř Č á ě á š á č Ž é č š ú ó é é ě Žá ě í ý ž ý ž é ř řé ž ě ý ó ř ý í č ě č á é í ú č í é é í řé Ó ý říš Ž žé ó ž ý á é šé ř š á é ě šá ú ú á ě

ř š ě ř Č á ě á š á č Ž é č š ú ó é é ě Žá ě í ý ž ý ž é ř řé ž ě ý ó ř ý í č ě č á é í ú č í é é í řé Ó ý říš Ž žé ó ž ý á é šé ř š á é ě šá ú ú á ě ž é ú ý číž ř ž ě ž é ú á ž ř ě š ú ř ý ý Ž š Č é ú š ě ž ě é í Ž ý á á á á ž Ž é š ě Ž ě é í ý Ž í ž ý é č é ř óž ě ž é á ř ř ť é á á ú é é ž ě í á é Í í í ť í ě ší é á é číž Ž ě í ě í í ž É í ý ř é í

Více

ě č ž ě š ž Ť Ó ě ě š ě Ť ž ž Ť š ě š Ž ě ě ě ž ě ě ž ě Ž ě ž Ť ě ě š ě ž Ť Ť č š ž Ť ě ě Í ě Í ď Í Ž ť ěí Ť Í ě Ť ě š š š ě Ť š Ť š č č Ú Ť Š š Š ú Í š Ž ě Š ť Íč ě ě ž ě ě ě č ě Ť ě Í ě Š ú ď ž Ý ž č

Více

Ž č éří š é š ří í č ó Ž ří š é š ó Ě Ě É Ě Ě ě š čů čů ó ý ů í č ó š ý ó ě ó í Ž ě ó í ř čí Ú á č é ó č éš é č ě ž ó í íš ó ó ý ó ý č ó ě Ť ý ě íř í ě č č ó ý é ů ó é ó á í ě Ť ó ó í ě ý ý ó í íč ó ó

Více

í š ž í í í š č ě é áž ž ě ě ý š ý á ž ž í í á á ů ě ě Š á á č á áž é á č á á č á í ř ý é é š ě š ě á á á ó é ě í ě í ž č ž čí í í á í ř č ý ý á í č é

í š ž í í í š č ě é áž ž ě ě ý š ý á ž ž í í á á ů ě ě Š á á č á áž é á č á á č á í ř ý é é š ě š ě á á á ó é ě í ě í ž č ž čí í í á í ř č ý ý á í č é ÁŇ Š Á ů čí á Š á á ě ů ž í č é á í čá í í í é í ě í é í á í ž ě ě ř ě č é á í ý ř áš í á í é ě ší ý ř Š á ě ě é é ší č í ří Ž Ž é ř á í ý ý á í ě ř ě č í Š á úč č í í é č í á Š á í í á í í é ě é ř é é

Více

ú ů ě ě ž é éčí í íž š é ří ý čí í í ží ě á á ý ú š á ž ú č á ř á ě é ó ýž é š á í ě ř ř č ý ž ú ě ý ý é řé ú ú ú ž ú ř é ž š ý í ě í ý ý Ž ž š ě Ž ó

ú ů ě ě ž é éčí í íž š é ří ý čí í í ží ě á á ý ú š á ž ú č á ř á ě é ó ýž é š á í ě ř ř č ý ž ú ě ý ý é řé ú ú ú ž ú ř é ž š ý í ě í ý ý Ž ž š ě Ž ó í í í Í Í ÍÍ ě ě ú ř ó ě ě ě ě ě ě ě ě é ž Ž í Í ě ě č Ž ž é é é é ž ů ň š š š ž ú ř ě ý Í ř řá ř Í é ě í ě Í áč ř ě ě á í ě ě ý ě ř í ří ě š ř š á ří ě ě á ří ý í š í éš ě ř ě řá Í š ě š ě ě ě á š ě á

Více

Š Š á ý í á íč é á í í á í ě ž ř á í í ě é í í č ř ů čí ří š í í š Š č é í á š á í ó í á ž í ů čí ý í ě é í ý ý ý ý ůč é ě é ý é ů číý ř á í í ů ě ý ě é ář ě ří é á č ý ě ý í é ě í ř é í é á í ě í ě ý

Více

ž ě ů ý č š Č ů ě č š ž Š ř ň ý ť ě š ď č ř ť ď Č ý ě ó ě š Č šš ň č šš

ž ě ů ý č š Č ů ě č š ž Š ř ň ý ť ě š ď č ř ť ď Č ý ě ó ě š Č šš ň č šš ř ó ě ř ř ř ř ě ú Č ý ř ě úř ý ň ýš ý č č š ž ě ů ý č š Č ů ě č š ž Š ř ň ý ť ě š ď č ř ť ď Č ý ě ó ě š Č šš ň č šš ž ý ý ů ř ě ž ý Ú ů ř ž č ó ě ýř ý ý ň ě ň ě č ý ř ň ř ž č Ů ř ů č ý ú ů ž ý Á Ř č č

Více

é á Š ě ó ř ž á Á Š ě á ů é á í ř š áž č á ů í á í í ě í é á í ě š ří č ě í á á ů í í ř é í ž í ě ší řá č í ř ů í é é á é é ě ě ň é á ří á ň é ř č í Č

é á Š ě ó ř ž á Á Š ě á ů é á í ř š áž č á ů í á í í ě í é á í ě š ří č ě í á á ů í í ř é í ž í ě ší řá č í ř ů í é é á é é ě ě ň é á ří á ň é ř č í Č č ý ů á á á č á í ě ě ší ž ó Íě ří š ý č ó ý ě ý ě č ý ř č é é ě í í š ž í ý í á í ř ší í č é é č é í ž ř ď č í í č é í Š Ý é á í ý é ž ž č ž č éč é ě á é á č í í ú ř á č é á č á ří ž ý í í é ú ě č ó ý

Více

PaedDr. Jindřich Marek: Prapor z žižkovského muzea

PaedDr. Jindřich Marek: Prapor z žižkovského muzea Č Í Í í Ý Ú Á Ý ž É Í ď Ý É š ř í Ž Í íž š Ó Ž Ř ř É ř Ó ý ý ý ř Ó É ý ě Ó ř í É í č Ž Ťů Ó č Ž ď ě ů ř Ú ť Ř É Ť ř ě ú ů É ú ý ů š šší Ó ě ů ý Ú č č ě ď É É ř í í ú É úí Ť í Ž ňě ď ť íč Í í š úš ě í ě

Více

ž í éó é Č ó í ě ý ží í šíř í č ář ř ší ž í ů ě ý ý é ě ý é ó ě á á ž á ř ř é í íž á ž Ž á á á ý á á á í Š é ž ý ě ší ť é ý é ů ě ý ý ť íž ý ý ý ř ší č ě á á í í ří á ě í á č ě ý í é čí í í ž é ě ý í

Více

á í í Č ť ó í íď ý í í íř ý ř ě Í č ť í á š á ý é ů á í ť č Í Í é ď ž é ž ť é éř ů í š ší ý í Í é á É í ě é ř í Í í é í ř ě á ó í í ě š ě ý á ř í á í

á í í Č ť ó í íď ý í í íř ý ř ě Í č ť í á š á ý é ů á í ť č Í Í é ď ž é ž ť é éř ů í š ší ý í Í é á É í ě é ř í Í í é í ř ě á ó í í ě š ě ý á ř í á í á Č ť ó ď ý ř ý ř ě Í č ť á š á ý é ů á ť č Í Í é ď ž é ž ť é éř ů š š ý Í é á É ě é ř Í é ř ě á ó ě š ě ý á ř á ě é Í Ž ý ť ó ř ý Í ů ů ů š Í ý é ý ý ů é ů š é ů ó Žá Í á Íř ě šř ó ř ě é ě é Ě š č á č

Více

Č Á ý á é í í é ú á ě ž é ř á Ž ě é ř š é ž ý ří ý ž ě ň ě í ř ř í ž ý á ů á é í é í ů ě ě í ž é ů í ěž éú í ú ě ž ů á ě Ž řú ň ň áž ž ě é ě ř éů é í í ž ů ř í í é é í ř é í í í ů í í ř í ž á é Ž Ť é ú

Více

o d e vz d á v e j t ek o m p l e t n í, / n e r o z e b r a n é /, a b y s e t y t o

o d e vz d á v e j t ek o m p l e t n í, / n e r o z e b r a n é /, a b y s e t y t o o b d o b í : X e r v e n e c s r p e n z á í 2 0 1 1 U S N E S E N Í Z A S T U P I T E L S T V A Z v e e j n é h o z a s e d á n í Z a s t u p i t e l s t v a o b c e d n e 3 0. 6. 2 0 1 1 p r o s t e

Více

ěř é é ě ř ř á ý ří í á č ť é Ž ř ř ě á č á é ě é á ěř čí á ě č á á í ř ě ě ě ý É Á Á Á Í á á č é č á ě ě ří á á č á ěž ž ěž ý áž ě í á ý á á ž áš č í š ší ř ě ší ý á á ž ů é é é Ž ě á á í í í Ž í ž š

Více

Ý é š á ě í í čá í ří í á ň ě ě á ř ář í ý ý á ů Č ě ý í šíč é ů é é á í ě ý í ě é ý ě é áž ý řá í č ě é ř á š ří é š í í ě é ě ž ý ří ě ůž á ř ž č íší í á í ř š é í ž á ý é í á š ě ž í č é á í í í áš

Více

á ě í č é ř č é š í á ž í ý č ě ř ř Ů ě í š á á ů í é ú í č é š é ů ř š ý ří í ě á ú ěš ě í é í é ě é ř ó ř š ě á é ší ř ž ř ý ý ý ř í í ř Í Á ř í é Ž

á ě í č é ř č é š í á ž í ý č ě ř ř Ů ě í š á á ů í é ú í č é š é ů ř š ý ří í ě á ú ěš ě í é í é ě é ř ó ř š ě á é ší ř ž ř ý ý ý ř í í ř Í Á ř í é Ž í ě ž š č é í š ý ž í ý ý é é á ří ě ší ě á í č é č Í á ý ž ě á č á ý ž č á č é á í č é íř á ř í ý é ý é á ř á í í í ě í é á í ý ě ý á ů ú é ě ů č č é í í ě é č ý í í ř š á é ř é í á é á í é ý á ý ů ě

Více

ůž Ý í ů é í á í ě ý ř ó í Ó ř ě č ů ž ž é ří é í á á áž ě í á ý ě š ž ů ěř ž ě á í ž á á ý á č ý á ý ý ě á ě š í ý á řá á č í á í ů í á š ý á ž á í á é Č ě ý á á í čí ě ší ž á í é í é é é íž é ě č í ý

Více

ž Í ú č č ě ó ě ě é ó ů Ú č Č č ý š ú ě ó š ý ě é ó ý ý ř ž ó č ť Č č ř č é ý é ě ř é é č é ý č é č č ř ě ě ř ě ž č ý ó ž ý č ý š ě é ř ý š š č é č č é ě č Í ó ó ý č ó ý Ž č č é ů ů ř ě ě š ř ě é ř ě

Více

č čí č í ě ě ř ů ě ř é í é ů Č é é ř í í ó é ř í í ó í č é ž é Č ý ěší Ý Ř č ž í í ý č é ž ú í ěš é Š ó ě í í í é ů Č é ž ň ěší ý ř ů í í é Č ř é í ý ý ť č í ř ě ě é ř úč é ý ů Č é š í é é č é ý ř š é

Více

ř ě š ý č ů č č ý č ý š č ý ý ž é ž ě š č ř ý ž ž č ě é ý ž ě š ř ů č ř ř ž ř č ř č ě č ě ě ř ž ž ó ň ý é ě ý č š ř ě šš č ř ý úř é č č ř ýš č ř č ě č

ř ě š ý č ů č č ý č ý š č ý ý ž é ž ě š č ř ý ž ž č ě é ý ž ě š ř ů č ř ř ž ř č ř č ě č ě ě ř ž ž ó ň ý é ě ý č š ř ě šš č ř ý úř é č č ř ýš č ř č ě č š č š ž ř Č ě ý ě ř ě é úč č é ú ý ě ý ů ů č š ř ů Č ě ě š č š ě č ý ě š ž č ř č é ř ě é ě úč ě ý ě č é é č ž ž ě š ě ž ý ě ř ě é ů ž ě š ř š ě š ř ě ě č é č ž ř š ě ý č ú ú ě š ž ý ř š ý ř ČČ Č ý č ý

Více

í é é á š ě í ý ž ď í é žřá čí ř é č í čí á ř á čí é á á á ž ď ř ú ě á í ý ž á ř š í ž ě á š ř ý ř á č í ř á ď ě á á í ě í á ďí é ď ř í č ř ž ř á é č

í é é á š ě í ý ž ď í é žřá čí ř é č í čí á ř á čí é á á á ž ď ř ú ě á í ý ž á ř š í ž ě á š ř ý ř á č í ř á ď ě á á í ě í á ďí é ď ř í č ř ž ř á é č ť ď ě ý Ž ý Ž ě ř šá ú é ě é žč ě á ó ž á ě č ď ě ž ří šě í á Ž é á ě č é é ě ě é ě ě ž žě ě řě ě ý á í ě ď ě á ž é á ě ý č ě áú ě á ýž ě ý ú í á ž č ř á ěž ěžš ž ó ě é á ř ě ř ě ž ě á ý í ý š ší á ě ší

Více

č ě á é č č é á ě ň ř ě á í ž í čá é á é ř á ů á í é č é á ě ů ý í á á ě ří ř á í é ž ý ř ě ý ů č ý ě é á Ž í č é é ěž čí ě é ý ě í é ř á ý ř ě ů ě š

č ě á é č č é á ě ň ř ě á í ž í čá é á é ř á ů á í é č é á ě ů ý í á á ě ří ř á í é ž ý ř ě ý ů č ý ě é á Ž í č é é ěž čí ě é ý ě í é ř á ý ř ě ů ě š Č Á ÍÝ É č é í í ř á ý š ý í ř á í í ě ší é ú č á ě ý ů á í ů čí í ř č ž í í ř ů ě é ě éú í ě č ě ě í í í í ý ý ří č ý čá á ý ář á á é ú ůž é č ě ří ž í ří á í á á é á á ý ě ů á í á č č ě Ž ú á ú ří š

Více

š ň Ú é ě ť Ě ě ř Ě ť ě š ř š ě Ě č Í ú š ě ěť ř ý é ř ů č ž ť ý ý Í é ě é ř Ě Í ť ě ě č ť ý ů ž ě ž ř ž ě ů ž Í č ě ý ý ě é č é ť ě ú ř Ě ř ě ů č ř ě ž ě ě š Ě ž ě ě ž ý ěř ž ů ú ě ó Á č ť é ě ť ó é

Více

č í ů ž ý ěř í Ž ř í š ě ží á íá í é íž á ě ě ý á í é ž ů é í á é ž ě ž ř ě ř Ž é ří ž ý ě í č í é á é á í á ý ěř ř ší ř é ů ů č ě ň í í ěšť é č í á í

č í ů ž ý ěř í Ž ř í š ě ží á íá í é íž á ě ě ý á í é ž ů é í á é ž ě ž ř ě ř Ž é ří ž ý ě í č í é á é á í á ý ěř ř ší ř é ů ů č ě ň í í ěšť é č í á í í í á ů ř Ž á á í ě í ů á ž ž é í ř ř ě č í Ž ž í ě í í á ěřá ý č í í í ý á á čí ř á ý ž é é é í řá í ý ěň í í é á ě ě č ěř í í řá á í í č á ě ší ů ě í ů ě ř á č é ě é ě í á í ří á í ě í é á á ě é é é

Více

í ý ó ý ó š í á á é ě ší é í ě ě é Č Ě í í í é ý ž é á í ž ý ů ý í ů í á é ě ňá ů š ě é ř é ší á í ž ř í čí é ý ř ž ý é á í ý ý é č é é ě é é í ř í š

í ý ó ý ó š í á á é ě ší é í ě ě é Č Ě í í í é ý ž é á í ž ý ů ý í ů í á é ě ňá ů š ě é ř é ší á í ž ř í čí é ý ř ž ý é á í ý ý é č é é ě é é í ř í š í ý ó ý ó š í á á é ě ší é í ě ě é Č Ě í í í é ý ž é á í ž ý ů ý í ů í á é ě ňá ů š ě é ř é ší á í ž ř í čí é ý ř ž ý é á í ý ý é č é é ě é é í ř í š í ř í é čí í ř č é ř č é ř ě ý é í í č í é í é čá ř

Více

ý á ů ř á á í č ý á í ž é í ř á á č á á á í á š á í é š á ý š ě ě ň ý ěř á í ě ž á ý é čí ž í í Á č ý ě ý ů č ý á á í ř í á á ý á á é ž ě č é á ě á í

ý á ů ř á á í č ý á í ž é í ř á á č á á á í á š á í é š á ý š ě ě ň ý ěř á í ě ž á ý é čí ž í í Á č ý ě ý ů č ý á á í ř í á á ý á á é ž ě č é á ě á í Í Á Ě É Í ů ě í ř á í č á ý ě ě á á ň č é č é ž ř á í í í čí í í í č á ř á ě ů ě ž č ý á á ř í í ý í ě ž ý á í ý á ř ž á ž ů ě ší ž í č ý í ů á í á š ří á í č ř í í ů á í á á ě ž ří í í ří á š á á é ž

Více

ž ř ž ě ěá é é á ě ě ú Í ř Ť á é á ě ž š ž ě č ě ř é ý ě ř á ž ď á é á ě ě ř á á ýě ý ří ě š é ě Í ěá ť ž ř šř Á ý ř ú ý é ě ě č é ě ř á ú á á ť Í á ě

ž ř ž ě ěá é é á ě ě ú Í ř Ť á é á ě ž š ž ě č ě ř é ý ě ř á ž ď á é á ě ě ř á á ýě ý ří ě š é ě Í ěá ť ž ř šř Á ý ř ú ý é ě ě č é ě ř á ú á á ť Í á ě ú á áč ří ěř á é ý Í ř á ž é ž é á ž ň ěá ť á é á é ě ř Í ě é á ý ý ý ř ě é ř é ř ě á Í ž ě é č é é ý š ř ú Í á é ě ě ý ů ř á č á ž á č ěá č é č á ž ř ž ě ěá é é á ě ě ú Í ř Ť á é á ě ž š ž ě č ě ř é ý

Více

Ž Ě Á ě á é ř ž ě ě é í é ý é č é á í ž á í í ě é ě í ář í á í č ý ř á í ž á ž í ě é í é ě í ř š í í ě é ě í č é í ů ž ý č ř í é ý ě á ž č é ó ě ú ň í í č é á í í ž ř ě é í ů í áž á í ž ě é á ř ě é ý ň

Více

ý úř é é ř ý č Ř ř ž č č é é ě ý š ě é ě š ě ěž Č é ř Č ěč ě Č ý š ě ř č Í š ž č ř Á Í ý č š ě Í ě šť Ú č é ý š ě ř ý Č ÁŠ é ý š ě š é ý š ě Ž ř ý š Č ý š ě ř Š ě é ž ě č ž ž č Ť ž ě Š š Úř ě ý Š Ť ž é

Více

á ý é ó ý é ř č š š š ů ě ř ř á ý ý řá é á řá ě ý Ž ž ý ž á ř é é ě é ř š é á ě é á ž ý á é ř ž é ř ě é é á č ě é á é á á á á á á é ěž Áá Ž ě é á é ž áš ě šť ý á ě č ě č áí ý á é é řš ú ř é ý á ž Ž á č

Více

á ž í žší é í ň í á ě í ý á ů ů ř í á ř é í ť í á é á ů á ě ý úř š ň í ů Ž č é á ů é í á ý č ý Ží á í ý š ý á á ě ý Šť ří í á ý á á á á Ž í žší é í ň í ě í Ž ř í á ří é á Í é ť í á í í ž í ť Ž á ě ž ý

Více

řá š á š č ř ř š á ř ě í í á ř ě é á á á ě í ě á á č ě Ú š í ú ý ě í á á ř áš ý á ř ě ě ú é íž Íé é ě ší š é í é é ý ř ř Ú é ř š žíš š ů í š ě é í š ě

řá š á š č ř ř š á ř ě í í á ř ě é á á á ě í ě á á č ě Ú š í ú ý ě í á á ř áš ý á ř ě ě ú é íž Íé é ě ší š é í é é ý ř ř Ú é ř š žíš š ů í š ě é í š ě ř ý čí ý řá š á š č ř ř š á ř ě í í á ř ě é á á á ě í ě á á č ě Ú š í ú ý ě í á á ř áš ý á ř ě ě ú é íž Íé é ě ší š é í é é ý ř ř Ú é ř š žíš š ů í š ě é í š ě ě ě ř á š Žíš á á í ž č é á é í ž ň š ř ě

Více

Č á í č ř é ř í ý č č á Ž ž á í í č Č á ý ř ž ř á Ž á í í čá ý ř č ý ú ý í á č á é ý í á í čí Č é á ý ř ů ň á í č á ň č í čí í á ů é Č č é í č íůč á ě í í í íž ě é ý í á í č ě é é é í á í ů ř č ý ý č é

Více

ý ř Ž í í é í í í ě í ř í Č ý ř í ř í Č Á ý ř í í ď í é Í čí ř í ř é ě ě ý é ř í ř í é č ř í ďď í ě ú ě ž í č ř í í ř í ú í ý ů ý ů í í ř í ř í í í ř í ť ř í ě ý í ř íď š ěř í ř í í ď í ř í í í é í í í

Více

ý á ě ě ž ů ž čá ř á á é á á á Í Í Í Í é Í á ř á á é š é ž Á Íě ř Í Í á á á ě č é á Ť é á é é Í á á ň é úč ů č Ďě ř Í ů Í ě ě á ů š ý á ž á Í ó Ž ž ý

ý á ě ě ž ů ž čá ř á á é á á á Í Í Í Í é Í á ř á á é š é ž Á Íě ř Í Í á á á ě č é á Ť é á é é Í á á ň é úč ů č Ďě ř Í ů Í ě ě á ů š ý á ž á Í ó Ž ž ý á Í á á ř é ě č š š ž ý ř ě ý ý řč ů á á ž ž é ů á á á é Í é úž ý á ě ě ž ý á Í á ě š ý é ě é ů á á ě č ě ř á é ě ř ě é ěá á ř é ú ý ó č á ř á ř ž ě é é á á á ě ě á ž á á ě á ř á ž ý é á š ě š ý ý á ž

Více

ť ěž ý ě ú íč úž č ý ěč ý úž ě í š Í Ž é š ěř ž č á úž ěč é ž í á ě ě á á ú š á í ě ž ř ě č ě á ý Č í Ž ž í é ě ž ž ě ší ž ú ěč á ý éž ě é ř š č úž č

ť ěž ý ě ú íč úž č ý ěč ý úž ě í š Í Ž é š ěř ž č á úž ěč é ž í á ě ě á á ú š á í ě ž ř ě č ě á ý Č í Ž ž í é ě ž ž ě ší ž ú ěč á ý éž ě é ř š č úž č ň ď ť ý ř ť ž Í ě ě é ě í é ě Í ÍýšÍá ý á ě í čí á ú č íť č í ú é ý é Ř ř Ř ř ě ý í í ý š ě ň ú čá č ř á ý í ř í ž Í í č é á é š ě ň í š á š ě ě š ě á á í áš ě á č é Č Í ý á ďť í ě ž í í á í í ě í í í

Více

í ď é ď é á ž í č é á č é ý á íč Č á č áý í í ý č í í á Ž é á í ů ě éúč ž á ř čí á í č á í á í Č é í ř ěž é čí á í č í ž ě á Í í á í í š ě á íž čá ř í í í á ž é á í á í ř ž ě ř Č ů ř ěž ý ů ř ž ě á í ůž

Více

Žť í Ž é Ě ý ň é Ť í

Žť í Ž é Ě ý ň é Ť í á á á ě ě ý ů ě ě Žť í Ž é Ě ý ň é Ť í Á Ž ř Í ě í ě í ě ď š ě í í í í š ť ž áů ě á í í ě í ý ž ě ě š š ě á á í ž ú ší ůí á áť é í é č ří ě ž ě ě č í íž ší ě á á Í ř Í ě ř č ě á š Íá Í á ú Í š á ř é í

Více

ř á ž á é é á žíš š é ž ě ú ú í í é ě Ž á ě ú č ž š Ž ř é š é é é ó á Ž á á á ý í ú ú š áč ó ý č á á é ě Ó éž á é šá ú Ó áš é í č é á í á Ž é é ř Ó é

ř á ž á é é á žíš š é ž ě ú ú í í é ě Ž á ě ú č ž š Ž ř é š é é é ó á Ž á á á ý í ú ú š áč ó ý č á á é ě Ó éž á é šá ú Ó áš é í č é á í á Ž é é ř Ó é É é í áž í í ý í í ě é ď š ší á í á á ř é ř í ů ů čí í ř ž á č á á ří ě ě á č ó á í í ý ě í é ě á é á ý ě ší á ř ú č ý ý š ďá á í ů í ř í š é í čá č í ů í é é í í ě š ž ě é ě é í í ě ý ů ý í í ý říž é

Více

ž ě é ú ž é ů á ž ú á š ú Í Ť č é ž ě š ý ěž é řá é é Í č é ž ý Í ě ť ě ě ž é úř ž ř ú ý ř žá ý ý ř ú ý ý ůž ý ř á ě á á ř ě é á á ě ř á ř á é á á é ž

ž ě é ú ž é ů á ž ú á š ú Í Ť č é ž ě š ý ěž é řá é é Í č é ž ý Í ě ť ě ě ž é úř ž ř ú ý ř žá ý ý ř ú ý ý ůž ý ř á ě á á ř ě é á á ě ř á ř á é á á é ž ň č ý ě ř š ž ř ř é ý á ř é š ě á ú č č ý ě ž é ř á ů á á á ť é ěř ů ť Ť ž č Í úž Ě ě š á é á ě á ř é ř ě ě ž áč ž ě ůž á ž ů á ů é á á á ř é š ě á ž ě š á š é ř áč ý ř ž é ř á ý é ě ž ž ý á ý ů ěř ť ě

Více

ý á ř é é č ř á ě Č é á ž é é čě á í é čě říš ý á é á á číš ě ú ú á á ý ýš í Ž čě é č é á í áš ýš ý ř ř á ě ě é ž í á š ě č ž é ú š ě úž é í ě á á ý ó í ýš ďé ěě řá říš ý á ó š žá š ý ř ú ř ú á š í ě ď

Více

Áč Ř á ň ř á í ř í ú í ě é í á í ž ř á á á á á á š í í í č í á í Í éžá ž á ň Ž á ů ý čá íé á š ě é ě ž č íč á ň í ž čí á é á ě ží á ž úč Ž ě č ř ší ž

Áč Ř á ň ř á í ř í ú í ě é í á í ž ř á á á á á á š í í í č í á í Í éžá ž á ň Ž á ů ý čá íé á š ě é ě ž č íč á ň í ž čí á é á ě ží á ž úč Ž ě č ř ší ž Áč Ř á ň ř á í ř í ú í ě é í á í ž ř á á á á á á š í í í č í á í Í éžá ž á ň Ž á ů ý čá íé á š ě é ě ž č íč á ň í ž čí á é á ě ží á ž úč Ž ě č ř ší ž ě ží í ě é ěč ě ěč ě čí ž ů í ší á ň í é í ř é ř áší

Více

č ý é ů é ý é é ž ó ž Č é ě ěš é ř ů ř ý ěž č ň č ý č é č ř ě é č é č ů č ž š ě ý ě š č ů ů é č é č ý é é ž č ě ě é ý č ě é č ů ě ů ě ý ů ě č é ř é č ď ř ě ýš č č č č č é é č ž č ě š ť ě ě ý ř é ž č ý

Více