Usnesení. Z: Ing. Pavel Šafařík, vedoucí OVV

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Usnesení. Z: Ing. Pavel Šafařík, vedoucí OVV"

Transkript

1 Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 54. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 4 členů rady města. Rada města schvaluje: 2441/R/ /R/ Předložený program schůze rady města. Zařazení soukromých telefonních čísel zaměstnanců města Moravská Třebová, zařazených do městského úřadu, městské policie nebo Centra volného času a soukromých čísel jejich rodinných příslušníků, do korporátní sítě města Moravská Třebová za podmínek stanovených v předložených Podmínkách využití zaměstnanecké výhody zařazení soukromých telefonních čísel sítě T-Mobile do korporátní sítě města Moravská Třebová. Z: Ing. Pavel Šafařík, vedoucí OVV 2443/R/ Záměr prodeje pozemku parc. č. 164 o výměře 87 m 2, kultura zahrada v obci a katastrálním území Moravská Třebová, část obce Město, ul. Ztracená. 2444/R/ Záměr prodeje části pozemku parc. č. 2188/2 o výměře 595 m 2, kultura zahrada (jedná se cca o 450 m 2 ) v obci a katastrálním území Moravská Třebová, část obce Předměstí, ul. Vodní. 2445/R/ Záměr prodeje pozemků: 1. parc. č. 1491/10 o výměře 33 m 2, kultura zastavěná plocha a nádvoří, v obci a katastrálním území Moravská Třebová, ul. Dukelská, 2. parc. č o výměře 37 m 2, kultura zastavěná plocha a nádvoří v obci a katastrálním území Moravská Třebová, ul. Bezručova, 3. parc. č. 2053/6 o výměře 63 m 2, kultura zastavěná plocha a nádvoří vobci a katastrálním území Moravská Třebová, ul. Pod Hamry, 4. parc. č. 673/4 o výměře 40 m 2, kultura zastavěná plocha a nádvoří v obci a katastrálním území Moravská Třebová, ul. Komenského, 5. parc. č. 819/4 o výměře 46 m 2, kultura zastavěná plocha a nádvoří v obci a katastrálním území Moravská Třebová, Rybní náměstí.

2 Město Moravská Třebová /R/ Uzavření smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene a následně uzavření vlastní smlouvy, za účelem zřízení a provozování zařízení distribuční soustavy kabelového vedení NN v obci a katastrálním území Moravská Třebová, na pozemku p. č s ČEZ Distribuce, a.s. a smlouvu o právu stavby. Rozsah věcného břemene bude vyznačen v geometrickém plánu, který bude nedílnou součástí smlouvy. Věcné břemeno bude zřízeno za úplatu, formou jednorázové odměny stanovené dohodou ve výši 1000 Kč včetně DPH. Náklady spojené s uzavřením smlouvy uhradí oprávněný z věcného břemene. 2447/R/ Záměr pronájmu části pozemku par. č o výměře 45 m 2, kultura zahrada, na ul. Bezručově, v obci a k. ú. Moravská Třebová, za účelem zřízeni zahrady u bytového domu. 2448/R/ Záměr pronájmu pozemku par. č. 2077/34 o celkové výměře 159 m 2, kultura trvalý travní porost, na Křížovém vrchu, v obci a k. ú. Moravská Třebová, za účelem zřízení zahrady v zahrádkářské osadě. 2449/R/ Záměr pronájmu pozemku par. č. 2077/59 o celkové výměře 219 m 2, kultura trvalý travní porost, na Křížovém vrchu, v obci a k. ú. Moravská Třebová, za účelem zřízení zahrady v zahrádkářské osadě. 2450/R/ Uzavření smlouvy o výpůjčce části nemovitosti části zadního traktu domu č. p. 371, část obce Předměstí, ul. Komenského č. o. 46 v Moravské Třebové o celkové výměře 80,5 m 2, s Občanským sdružením Bonanza, se sídlem Vendolí 308, PSČ , IČ: , zastoupeném Mgr. et Bc. Lenkou Buchtovou, předsedkyní OS, za účelem provozování služby Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež, dle předloženého návrhu. Smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou. 2451/R/ Uzavření nájemní smlouvy na dobu určitou 6 měsíců na byt č. 3 o velikosti na nám. T. G. Masaryka č. o. 25 v Moravské Třebové.

3 Město Moravská Třebová /R/ Na základě žádosti prodloužení lhůty na vyklizení bytu č. 1, ul. Olomoucká č. o. 12, Moravská Třebová do /R/ Uzavření smlouvy o dodávce vody pro závlahové zařízení na zámeckém nádvoří projektu Cesta od renesance k baroku", s firmou VHOS, a.s. Nádražní 6, Moravská Třebová, v souladu s předloženým návrhem. Z: Ing. Miroslav Netolický, vedoucí ORM 2454/R/ Uzavření smlouvy o dílo s vítězem výběrového řízení, firmou Miroslav Horáček - P&H servis, Komenského 64, Moravská Třebová, IČ: , na veřejnou zakázku Plynofikace ústředního vytápění nemovitosti na ulici Svitavská č.o. 44 v Moravské Třebové. Z: Bc. Gabriela Horčíková, jednatelka Technických služeb Moravská Třebová s.r.o. 2455/R/ Uzavření smlouvy na realizaci dodávky informačních kiosků s vítězem zadávacího řízení veřejné zakázky Cesta od renesance k baroku INFORMAČNÍ KIOSKY Ing. Michalem Měřínským, Tábor 2328/18b, Brno, IČ Z: Ing. Miroslav Netolický, vedoucí ORM Rada města neschvaluje: 2456/R/ Žádost o udělení výjimky z Ubytovacího řádu na ubytovně Brněnské, a to ve věci povolení umístění psa na dožití. Rada města bere na vědomí: 2457/R/ /R/ Předloženou informaci o plnění usnesení rady a zastupitelstva města. Předloženou informaci odboru sociálních věcí a zdravotnictví týkající se problematiky záškoláctví ve správním obvodu Moravské Třebové - obce s rozšířenou působnosti, včetně řešení záškoláctví.

4 Město Moravská Třebová /R/ Předloženou zprávu o vyřizování stížností a petic za I. pololetí /R/ Předloženou zprávu z jednání komise památkové péče rady města dne Rada města jmenuje: 2461/R/ Bc. Lucii Jakubkovou vedoucí organizační složky města Moravská Třebová Centrum volného času města Moravská Třebová ke dni Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ Rada města vyhlašuje: 2462/R/ V souladu s vnitřním předpisem č. 4/2011, směrnicí Zadávání zakázek malého rozsahu, výběrové řízení na veřejnou zakázku Oprava střechy a komínů, bytový dům zadní trakt, nám. TGM 34/25, Moravská Třebová a schvaluje: 1. Seznam firem, které budou obeslány nabídkou: - Josef Šťastný, Brněnská 50/45, Moravská Třebová, IČ: Mati Moravia s.r.o., Koclířov 204, , IČ: Metali s.r.o. Útěchov 45, Moravská Třebová, IČ: Květoslav Soška, Linhartice 164, Moravská Třebová, IČ: NAVI SY, s.r.o. Sokolovská 82/3, Svitavy, IČ: JS Moravská Třebová, Sušice 105, Moravská Třebová, IČ: Hodnotící komisi ve složení: - Bc. Viera Mazalová člen, Andrea Drozdová Šramová náhradník - Bc. Gabriela Horčíková člen, Drahomíra Koschatová - náhradník - Ing. Pavel Brettschneider člen, JUDr. Miloš Izák náhradník - Miloš Beyer člen, Ing. Rudolf Rada náhradník 3. Hodnotící kriteria obsažená ve výzvě k podání nabídky: - celková nabídková cena 100 % Z: Bc. Gabriela Horčíková, jednatelka Technických služeb Moravská Třebová s.r.o.

5 Město Moravská Třebová /R/ V souladu s vnitřním předpisem č. 4/2011, směrnicí Zadávání zakázek malého rozsahu, výběrové řízení na veřejnou zakázku Oprava střechy a komínů, bytový dům, ul. Bránská 41/8, Moravská Třebová a schvaluje: 1. Seznam firem, které budou obeslány nabídkou: - Josef Šťastný, Brněnská 50/45, Moravská Třebová, IČ: Mati Moravia s.r.o., Koclířov 204, , IČ: Metali s.r.o. Útěchov 45, Moravská Třebová, IČ: Květoslav Soška, Linhartice 164, Moravská Třebová, IČ: NAVI SY, s.r.o. Sokolovská 82/3, Svitavy, IČ: JS Moravská Třebová, Sušice 105, Moravská Třebová, IČ: Hodnotící komisi ve složení: - Bc. Viera Mazalová člen, Andrea Drozdová Šramová náhradník - Bc. Gabriela Horčíková člen, Drahomíra Koschatovánáhradník - Ing. Pavel Brettschneider člen, JUDr. Miloš Izák náhradník - Miloš Beyer člen, Ing. Rudolf Rada náhradník 3. Hodnotící kriteria obsažená ve výzvě k podání nabídky: - celková nabídková cena 100 % Z: Bc. Gabriela Horčíková, jednatelka Technických služeb Moravská Třebová s.r.o. 2464/R/ V souladu s vnitřním předpisem č. 4/2011, směrnicí Zadávání zakázek malého rozsahu, výběrové řízení na veřejnou zakázku Výměna oken MŠ Piaristická dokončení a schvaluje: 1. Seznam firem, které budou obeslány nabídkou: - EP okna s.r.o., Svitavská 304/2, Mor. Třebová, IČ: SULKO s.r.o., náměstí Míru 79/5, Svitavy, IČ: VPO Protivanov, a.s., Soudní 1391/3, Svitavy, IČ: OKNOSTYL group s r.o., náměstí Míru 48/69, Svitavy, IČ: PKS MONT, a.s., Havlíčkova 439, Litomyšl - Zahájí, IČ:

6 Město Moravská Třebová 6 - JKM Pomezí, s.r.o., Pomezí 35, Pomezí, IČ: PAPA STAVÍ s.r.o., Šebetov 22,, Šebetov, IČ: Josef Šťastný, Brněnská 50/45, Moravská Třebová, IČ: Mati Moravia s.r.o., Koclířov 204, , IČ: Cyril Jirouš, Karla Čapka 14, Moravská Třebová, IČ: Hodnotící komisi ve složení: - JUDr. Miloš Izák - člen, Ing. Pavel Brettschneider -náhradník, - Ing. Miloš Mička - člen, RNDr. Josef Ošťádal náhradník - Ludmila Lišková - člen, Karel Musil - náhradník 3. Hodnotící kriteria obsažená ve výzvě k podání nabídky: - celková nabídková cena bez DPH - 100% Z: Ing. Miroslav Netolický, vedoucí ORM Rada města odkládá: 2465/R/ Projednání tisků: - č. 9 (Prodej a směna pozemků s Petrem Strakou, bytem Jiráskova č.o. 109 v obci a katastrálním území Moravská Třebová) - č. 10 (Návrh na uzavření smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene stavba kanalizace, obec Kunčina kat. území Moravská Třebová) - č. 20 (Stanovení zadání VŘ na realizaci stavby Splašková kanalizace v ulici Rybní ) V Moravské Třebové Zapsal: Ing. Stanislav Zemánek Ing. Pavel Brettschneider místostarosta města Ing. Václav Mačát místostarosta města

Usnesení. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ

Usnesení. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 22. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 20.07.2015 od 15:30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 7 členů rady

Více

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 47. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 10.04.2012 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

Město Moravská Třebová 1. Usnesení

Město Moravská Třebová 1. Usnesení Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 20. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 05.08.2019 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: nám. T. G. Masaryka č.o. 29 Rada města schvaluje:

Více

Usnesení. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH

Usnesení. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 92. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 04.11.2013 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. nám. T. G. Masaryka za účasti

Více

Usnesení. z 54. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 54. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 54. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 03.10.2016 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 1948/R/031016: předložený

Více

Usnesení. Město Moravská Třebová 1

Usnesení. Město Moravská Třebová 1 Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 7. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 07.02.2011 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 5 členů

Více

Usnesení. z 82. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 82. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 82. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 30.10.2017 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 3053/R/301017: předložený

Více

Usnesení. z 49. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 49. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 49. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 25.07.2016 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 1764/R/250716: předložený

Více

Usnesení. z 63. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 63. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 63. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 20.02.2017 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 2275/R/200217: předložený

Více

Usnesení. ze 110. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnosti, na: Radnici

Usnesení. ze 110. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnosti, na: Radnici Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 110. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 15.10.2018 od 16:00 hod v: Zasedací místnosti, na: Radnici Rada města schvaluje: 4066/R/151018: předložený

Více

Usnesení. z 101. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnosti, na: Olomoucké

Usnesení. z 101. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnosti, na: Olomoucké Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 101. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 23.07.2018 od 16:00 hod v: Zasedací místnosti, na: Olomoucké Rada města schvaluje: 3821/R/230718:

Více

Usnesení. z 86. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 86. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 86. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 08.01.2018 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 3256/R/080118: předložený

Více

Usnesení. Z: JUDr. Jana Zemánková, vedoucí OKST. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH

Usnesení. Z: JUDr. Jana Zemánková, vedoucí OKST. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 113. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 07.07.2014 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 5

Více

Usnesení. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OKST

Usnesení. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OKST Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 96. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 02.12.2013 od 17:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 7 členů rady

Více

Z: Ing. Miroslav Netolický, vedoucí ORM. Z: Ing. Miroslav Netolický, vedoucí ORM

Z: Ing. Miroslav Netolický, vedoucí ORM. Z: Ing. Miroslav Netolický, vedoucí ORM Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 53. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 23.07.2012 od 16:30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 6 členů rady

Více

Usnesení. 708/R/ Prodloužení termínů úkolů rady města takto: - 477/R/ z původního termínu na nový termín

Usnesení. 708/R/ Prodloužení termínů úkolů rady města takto: - 477/R/ z původního termínu na nový termín Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 26. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 29.08.2011 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 6 členů

Více

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 23. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 25.07.2011 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 6 členů rady

Více

Usnesení. Předložený program zasedání zastupitelstva města.

Usnesení. Předložený program zasedání zastupitelstva města. Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 18. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 22.10.2012 od 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 15 členů

Více

Usnesení. z 52. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:30 hod v: Zasedací místnost, na: Olomoucká

Usnesení. z 52. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:30 hod v: Zasedací místnost, na: Olomoucká Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 52. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 05.09.2016 od 16:30 hod v: Zasedací místnost, na: Olomoucká Rada města schvaluje: 1885/R/050916: předložený

Více

Usnesení. z 98. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnici

Usnesení. z 98. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnici Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 98. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 18.06.2018 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnici Rada města schvaluje: 3708/R/180618: předložený

Více

Usnesení. Navýšení mzdového limitu příspěvkové organizaci II. Mateřská. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF

Usnesení. Navýšení mzdového limitu příspěvkové organizaci II. Mateřská. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 34. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 14.12.2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 6 členů

Více

Usnesení. 246/R/230215 Předložený plán práce komise rady města pro výchovu a vzdělávání na rok 2015. Z: Magda Srncová, předsedkyně komise

Usnesení. 246/R/230215 Předložený plán práce komise rady města pro výchovu a vzdělávání na rok 2015. Z: Magda Srncová, předsedkyně komise Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 9. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 23.02.2015 od 16:15 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 6 členů

Více

Usnesení. Prodloužení termínu usnesení č. 2239/R/ z původního termínu na nový termín

Usnesení. Prodloužení termínu usnesení č. 2239/R/ z původního termínu na nový termín Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 57. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 17.09.2012 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 88. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 16.09.2013 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. nám. T. G. Masaryka za účasti

Více

Usnesení. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF

Usnesení. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 80. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 24.06.2013 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 6 členů

Více

Usnesení. ze 100. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnosti, na: Radnici

Usnesení. ze 100. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnosti, na: Radnici Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 100. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 09.07.2018 od 16:00 hod v: Zasedací místnosti, na: Radnici Rada města schvaluje: 3781/R/090718: předložený

Více

Usnesení. Z: Ing. Miroslav Netolický, vedoucí ORM

Usnesení. Z: Ing. Miroslav Netolický, vedoucí ORM Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 86. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 19.08.2013 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 5 členů

Více

Usnesení. Z: Mgr. Lenka Greplová, ředitelka knihovny

Usnesení. Z: Mgr. Lenka Greplová, ředitelka knihovny Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 35. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 11.01.2016 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 6 členů

Více

Usnesení. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH

Usnesení. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 41. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 30.01.2012 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

Usnesení. z 38. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 38. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 38. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 15.02.2016 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 1288/R/150216: předložený

Více

Usnesení. z 61. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 61. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 61. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 23.01.2017 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 2221/R/230117: předložený

Více

Usnesení. ze 77. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. ze 77. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 77. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 21.08.2017 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 2829/R/210817: předložený

Více

Usnesení. 808/R/100815 Dodatek č. 1 vnitřního předpisu č. 2/2013, Organizační řád, v souladu s předloženým návrhem.

Usnesení. 808/R/100815 Dodatek č. 1 vnitřního předpisu č. 2/2013, Organizační řád, v souladu s předloženým návrhem. Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 24. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 10.08.2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

Usnesení. Z: Bc. Viera Mazalová Ing. Petr Václavík, vedoucí OD

Usnesení. Z: Bc. Viera Mazalová Ing. Petr Václavík, vedoucí OD Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 114. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 21.07.2014 od 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 4

Více

Usnesení. z 50. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 50. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 50. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 08.08.2016 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 1788/R/080816: předložený

Více

Usnesení. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH

Usnesení. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 78. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 20.05.2013 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 6 členů

Více

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF Moravská Třebová 1 Usnesení z 60. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 15.10.2012 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 6 členů rady

Více

Usnesení. z 60. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 60. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 60. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 09.01.2017 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 2194/R/090117: předložený

Více

Usnesení. Z: Ing. Pavel Šafařík, vedoucí OVV

Usnesení. Z: Ing. Pavel Šafařík, vedoucí OVV Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 55. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 20.08.2012 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

Usnesení. z 57. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: radnice

Usnesení. z 57. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 57. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 14.11.2016 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: radnice Rada města schvaluje: 2080/R/141116: předložený

Více

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: JUDr. Jana Blahová, vedoucí OKST

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: JUDr. Jana Blahová, vedoucí OKST Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 67. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 14.01.2013 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

Usnesení. Město Moravská Třebová 1

Usnesení. Město Moravská Třebová 1 Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 76. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 29.04.2013 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

Usnesení. Z: JUDr. Jana Zemánková, vedoucí OKST

Usnesení. Z: JUDr. Jana Zemánková, vedoucí OKST Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 85. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 12.08.2013 od 16:30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 6 členů

Více

Usnesení. Z: Ing. Miroslav Netolický, vedoucí ORM. Z: Eliška Trefilová, vedoucí komise. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF

Usnesení. Z: Ing. Miroslav Netolický, vedoucí ORM. Z: Eliška Trefilová, vedoucí komise. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 40. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 16.01.2012 od 16:45 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 23.07.2012 od 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 16 členů

Více

Usnesení. Předložený návrh plánu činnosti komise rady města sociální, zdravotní a péče o děti na II. pololetí 2013.

Usnesení. Předložený návrh plánu činnosti komise rady města sociální, zdravotní a péče o děti na II. pololetí 2013. Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 83. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 22.07.2013 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 6 členů

Více

Usnesení. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH

Usnesení. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH. Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 66. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 17.12.2012 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 7 členů rady

Více

Město Moravská Třebová. Usnesení

Město Moravská Třebová. Usnesení Usnesení ze 109. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 19.05.2014 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 6 členů rady města. Rada města

Více

Usnesení. z 94. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 94. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 94. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 14.05.2018 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 3569/R/140518: předložený

Více

Usnesení. z 56. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 56. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 56. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 31.10.2016 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 2041/R/311016: předložený

Více

Usnesení. Město Moravská Třebová 1

Usnesení. Město Moravská Třebová 1 Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 31. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 17.10.2011 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

Usnesení. z 87. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 87. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 87. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 22.01.2018 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 3287/R/220118: předložený

Více

Usnesení. Město Moravská Třebová 1

Usnesení. Město Moravská Třebová 1 Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 15. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 27.05.2019 od 17:00 hod v: Zasedací místnost, na: nám. T. G. Masaryka č.o. 29 Rada města schvaluje:

Více

Usnesení. Z: Ing. Pavel Brettschneider, místostarosta. Z: JUDr. Jana Blahová, vedoucí OKST

Usnesení. Z: Ing. Pavel Brettschneider, místostarosta. Z: JUDr. Jana Blahová, vedoucí OKST Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 52. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 25.06.2012 od 16:45 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

Usnesení. Z: Mgr. Petr Vágner, ředitel ZŠ

Usnesení. Z: Mgr. Petr Vágner, ředitel ZŠ Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 29. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 19.10.2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

Usnesení. Předložený plán práce komise památkové péče rady města na rok 2014. Z: Miloslav Kužílek, předseda komise

Usnesení. Předložený plán práce komise památkové péče rady města na rok 2014. Z: Miloslav Kužílek, předseda komise Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 100. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 27.01.2014 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7

Více

Usnesení. nám. 125, 532 11 Pardubice, IČO 70892822 o poskytnutí neinvestiční. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF

Usnesení. nám. 125, 532 11 Pardubice, IČO 70892822 o poskytnutí neinvestiční. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 43. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 27.02.2012 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 6 členů

Více

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 06.06.2011 od 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 20 členů

Více

Usnesení. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ

Usnesení. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 25. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 24.08.2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 6 členů

Více

Usnesení. Město Moravská Třebová 1

Usnesení. Město Moravská Třebová 1 Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 36. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 21.11.2011 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

Usnesení. z 51. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 51. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 51. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 22.08.2016 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 1830/R/220816: předložený

Více

Usnesení. Změnu termínu plnění usnesení č. 1145/R/160112 z původního termínu 30.04.2012 na nový termín 21.05.2012.

Usnesení. Změnu termínu plnění usnesení č. 1145/R/160112 z původního termínu 30.04.2012 na nový termín 21.05.2012. Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 48. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 30.04.2012 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 5 členů

Více

Usnesení. přísp. 2007

Usnesení. přísp. 2007 Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 29.10.2007 od 15.00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 21 členů

Více

Usnesení. z 46. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 46. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 46. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 06.06.2016 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 1626/R/060616: předložený

Více

Usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje: 475/Z/ Předložený návrh programu zasedání zastupitelstva města.

Usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje: 475/Z/ Předložený návrh programu zasedání zastupitelstva města. Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 19. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 8.12.2008 od 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 20 členů

Více

Město Moravská Třebová 1. Usnesení

Město Moravská Třebová 1. Usnesení 1 Usnesení z 18. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 08.07.2019 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: nám. T. G. Masaryka č.o. 29 Rada města schvaluje: 688/R/080719: předložený

Více

Usnesení. z 53. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 53. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 53. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 19.09.2016 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 1902/R/190916: předložený

Více

Usnesení. Město Moravská Třebová 1

Usnesení. Město Moravská Třebová 1 Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 112. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 23.06.2014 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7

Více

Usnesení. a) závazné ukazatele stanovené radě města

Usnesení. a) závazné ukazatele stanovené radě města Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 3.3.2008 od 15.00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 19 členů

Více

Usnesení. z 67. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: radnice

Usnesení. z 67. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 67. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 10.04.2017 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: radnice Rada města schvaluje: 2417/R/100417: předložený

Více

Usnesení. z 89. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 17:00 hod v: Zasedací místnost, na: Olomoucká

Usnesení. z 89. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 17:00 hod v: Zasedací místnost, na: Olomoucká Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 89. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 19.02.2018 od 17:00 hod v: Zasedací místnost, na: Olomoucká Rada města schvaluje: 3342/R/190218: předložený

Více

Usnesení. 898/R/ Změnu termínu plnění usnesení č. 4346/R/ z původního termínu na nový termín

Usnesení. 898/R/ Změnu termínu plnění usnesení č. 4346/R/ z původního termínu na nový termín Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 27. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v úterý 22.09.2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 4 členů

Více

Usnesení. 186/R/ Předložený plán činnosti komise životního prostředí rady města na období 1. pololetí roku 2015.

Usnesení. 186/R/ Předložený plán činnosti komise životního prostředí rady města na období 1. pololetí roku 2015. Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 6. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 26.01.2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

Usnesení. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF

Usnesení. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 16. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 02.05.2011 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 6 členů

Více

Usnesení. z 80. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 80. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 80. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 02.10.2017 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 2950/R/021017: předložený

Více

Město Moravská Třebová. Usnesení

Město Moravská Třebová. Usnesení Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 16.03.2015 od 15.00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 20 členů zastupitelstva města.

Více

Usnesení. Předložený program zasedání zastupitelstva města.

Usnesení. Předložený program zasedání zastupitelstva města. Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 24.10.2011 od 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 19 členů

Více

Usnesení. - původní termín: 13.10.2014 - nový termín: 31.12.2014 Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH

Usnesení. - původní termín: 13.10.2014 - nový termín: 31.12.2014 Z: Bc. Viera Mazalová, vedoucí OMMKH Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 119. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 15.09.2014 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7

Více

Usnesení. z 13. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 15:00 hod v: Zasedací místnost, na: Olomoucká

Usnesení. z 13. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 15:00 hod v: Zasedací místnost, na: Olomoucká Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 25.04.2016 od 15:00 hod v: Zasedací místnost, na: Olomoucká Zastupitelstvo města schvaluje:

Více

Usnesení. z 66. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 66. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 66. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 20.03.2017 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 2383/R/200317: předložený

Více

Usnesení. z 44. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 44. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 44. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 23.05.2016 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 1571/R/230516: předložený

Více

Usnesení. z 19. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na:

Usnesení. z 19. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 19. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 22.07.2019 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Rada města schvaluje: 739/R/220719: předložený program

Více

Usnesení. Město Moravská Třebová 1

Usnesení. Město Moravská Třebová 1 Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 6. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 21.01.2019 od 16:00 hod v: Zasedací místnosti, na: nám. T. G. Masaryka č. o. 29 Rada města schvaluje:

Více

Usnesení. a) závazné ukazatele stanovené radě města

Usnesení. a) závazné ukazatele stanovené radě města Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 15. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 11.8.2008 od 15.00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 19 členů

Více

Usnesení. záměr prodeje pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě "Nová" v Moravské Třebové:

Usnesení. záměr prodeje pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Nová v Moravské Třebové: Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Olomoucká č.o. 2 Zastupitelstvo města

Více

Město Moravská Třebová. Usnesení

Město Moravská Třebová. Usnesení Usnesení z 94. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 18.11.2013 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů rady města. Rada města

Více

Usnesení. uzavření smlouvy s firmou Elektro KSK spol. s r.o., IČO: , na zpracování Studie veřejného osvětlení městské památkové rezervace.

Usnesení. uzavření smlouvy s firmou Elektro KSK spol. s r.o., IČO: , na zpracování Studie veřejného osvětlení městské památkové rezervace. Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 21. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 19.08.2019 od 17:00 hod v: Zasedací místnost, na: nám. T. G. Masaryka č.o. 29 Rada města schvaluje:

Více

USNESENÍ ze 43. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 12. července 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ ze 43. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 12. července 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ ze 43. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 12. července 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/43/2016 Schválení programu 43. schůze Rady města Uničova

Více

Usnesení. z 59. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 59. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 59. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 12.12.2016 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 2137/R/121216: předložený

Více

Usnesení. 8/R/261118: předložený plán zimní údržby místních komunikací v Moravské Třebové pro období Z: Gabriela Horčíková

Usnesení. 8/R/261118: předložený plán zimní údržby místních komunikací v Moravské Třebové pro období Z: Gabriela Horčíková Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 2. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 26.11.2018 od 15:00 hod v: Zasedací místnosti, na: nám. T. G. Masaryka č. o. 29 Rada města schvaluje:

Více

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 18. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala ve středu 27.05.2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

Usnesení. Z: JUDr. Miloš Izák, starosta města Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ

Usnesení. Z: JUDr. Miloš Izák, starosta města Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF. Z: Ing. Stanislav Zemánek, tajemník MěÚ Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 21. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 27.06.2011 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7 členů

Více

Usnesení. Město Moravská Třebová 1

Usnesení. Město Moravská Třebová 1 Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 102. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 03.03.2014 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 7

Více

Usnesení. z 79. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 79. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 79. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 18.09.2017 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 2875/R/180917: předložený

Více

Usnesení. ze 74. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod. v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. ze 74. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod. v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 74. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 03.07.2017 od 16:00 hod. v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 2695/R/030717: předložený

Více

Usnesení. 837/Z/010914 Doplnění chybějících kronik města v souladu s předloženým návrhem PhDr. Františka Matouška, variantou č. 2.

Usnesení. 837/Z/010914 Doplnění chybějících kronik města v souladu s předloženým návrhem PhDr. Františka Matouška, variantou č. 2. Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 32. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 01.09.2014 od 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 20 členů

Více

Usnesení. 622/R/ Změnu termínu plnění usnesení č. 549/R/ z původního termínu na nový termín

Usnesení. 622/R/ Změnu termínu plnění usnesení č. 549/R/ z původního termínu na nový termín Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 19. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 08.06.2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 6 členů

Více

Město Moravská Třebová 1. Usnesení

Město Moravská Třebová 1. Usnesení 1 Usnesení z 16. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 10.06.2019 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: nám. T. G. Masaryka č.o. 29 Rada města schvaluje: 600/R/100619: předložený

Více

Usnesení. z 55. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 55. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 55. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 17.10.2016 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 1986/R/171016: předložený

Více

Usnesení. 359/R/300315 Změnu termínu plnění usnesení č. 4346/R/210714 z původního termínu 13.04.2015 na nový termín 30.06.2015.

Usnesení. 359/R/300315 Změnu termínu plnění usnesení č. 4346/R/210714 z původního termínu 13.04.2015 na nový termín 30.06.2015. Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 12. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 30.03.2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na nám. T. G. Masaryka za účasti 6 členů

Více