Zpráva o hospodaření za rok 2013

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zpráva o hospodaření za rok 2013"

Transkript

1 Zpráva o hospodaření za rok 2013 MAS Podbrněnsko IČ: /7 Zpráva o hospodaření za rok 2013 Místní akční skupina Podbrněnsko, o.s. Vídeňská 699, Pohořelice Místní akční skupina Podbrněnsko, o.s. byla zaregistrována na Ministerstvu vnitra ke dni , pod číslem jednacím VS/1-1/91620/13-12, současně bylo přiděleno IČ Následně byla podána registrace na Finanční úřad, a to k dani z příjmu právnických osob, dani srážkové a dni zálohové. Finanční úřad přidělil sdružení DIČ CZ První Valná hromada se konala dne K tomuto dni bylo zaregistrováno 26 členů. Územní příslušnost schválilo 30 obcí - za oblast Pohořelicka jsou to Pohořelice, Vlasatice, Ivaň, Vranovice, Přibice, Šumice, Cvrčovice, Odrovice, Loděnice, Malešovice, za oblast Židlochovicka - Přísnotice, Žabčice, Nosislav, Unkovice, Hrušovany u Brna, Medlov, Ledce, Vojkovice, Sobotovice, Bratčice, Syrovice, Holasice, Rajhrad, Popovice, Rebešovice, Otmarov, Rajhradice, Opatovice, Blučina, a Židlochovice. Území MAS Podbrněnsko Na první Valné hromadě bylo schváleno organizační schéma partnerství, byly schváleny jednací řády valné hromady, výkonné rady a dozorčí rady.členy výkonné rady se stali zástupci Židlochovicka - Vlastimil Helma za veřejný sektor, Bc. Milada Válková za podnikatele a Mgr. Lukáš Nevěděl za neziskový sektor. Pohořelicko za veřejný sektor reprezentuje Ing. Josef Svoboda a Ondřej Veselý za neziskový sektor. Členem dozorčí rady za Židlochovicko se stal Luboš Přichystal reprezentující veřejný sektor, za Pohořelicko Mgr. Jaroslav Svoboda za neziskový sektor a Ing. Roman Osička za podnikatelský sektor. Předsedou občanského sdružení byl zvolen Ing. Josef Svoboda za Pohořelicko a místopředsedou Vlastimil Helma na Židlochovicko. Osobou odpovědnou za koordinaci realizace projektu získávání dovedností, animace a provádění a prací na přípravě ISÚ, byla určena Ing. Ivana Kohútová.

2 Zpráva o hospodaření za rok 2013 MAS Podbrněnsko IČ: /7 Členské příspěvky pro rok 2013 byly stanoveny ve výši 5,- Kč na obyvatele, ostatní členové z řad neziskových organizací a podnikatelských subjektů ve výši 250,- Kč na rok. Všechny členské příspěvky byly v průběhu roku 2013 uhrazeny. Dne se konala druhá Valná hromada, početčlenů se do tohoto období zvýšil na 32. Na konané Valné hromadě byli přijati další 3 členové, celkový počet členů je 35. Na druhé Valné hromadě bylo členům oznámeno, že účetní práce bude provádět Ing. Michaela Schönwälderová na základě dohody o provedení práce, odměňována dle výkazů práce, dále byl schválen nákup účetního a mzdového software, a to za zvýhodněných podmínek k již odebíraným programům Města Židlochovice. Na druhé Valné hromadě bylo chváleno přijetí dotace z Programu rozvoje venkova na realizaci projektu Získávání dovedností, animace a provádění pro nově vzniklou MAS v celkové výši ,- Kč, z toho 75% představují prostředky PRV SZIF, a to ve výši ,- Kč a 25% vlastní zdroje ve výši ,- Kč. Přidělená dotace na Osvojování dovedností MAS je proplácena následně na základě uhrazených nákladů. První žádost o platbu byla podána v prosinci 2013 dle skutečně vynaložených nákladů do konce listopadu 2013, a to ve výši ,- Kč, z toho je 75% dotace poskytnutá z rozpočtu PRV SZIF ve výši ,25 Kč, 25% jsou vlastní zdroje ve výši ,75 Kč. Do konce roku 2013 byly propláceny další doklady vztahující se k dotaci. Celkový stav dotačních výdajů ke dni je ,- Kč, z toho bude ze SZIF proplaceno ,75 Kč, částka ve výši ,25 představuje vlastní zdroje k dotaci. Další výdaje budou propláceny v roce 2014, k vyúčtování dotace dojde v červnu V souvislosti se schválenou dotací na Osvojování dovedností MAS byly schváleny návratné finanční výpomoci na předfinancování projektu. Smlouvy o návratné finanční výpomoci byly uzavřeny s městem Židlochovice ve výši ,- Kč a obcí Žabčice ve výši ,- Kč. Jak Město Židlochovice, tak Obec Žabčice zaslali finanční prostředky na běžný účet občanského sdružení, kde byly tyto prostředky využity ke krytí nákladů souvisejících s dotací. Splácení této výpomoci proběhne vždy po obdržení dotace, nejdéle však bude celá částka splacena do dvou let od poskytnutí výpomoci. Na druhé Valné hromadě bylo schváleno členství MAS Podbrněnsko v Národní síti MAS, která sjednocuje jednotlivé MAS, lobuje za MAS na státní úrovni při nastavování programových pravidel. V roce 2013 byl uhrazen členský příspěvek Národní MAS ve výši 7.000,- Kč. Po založení sdružení byl zřízen bankovní účet u České spořitelny. Podpisové právo do banky má předseda sdružení Ing. Josef Svoboda, který odsouhlasí každý výdaj nejenom v bance, ale i v pokladně. V průběhu roku 2013 byly prostřednictvím banky nebo pokladny uskutečněny tyto pohyby: PŘÍJMY 1. Členské příspěvky V průběhu roku byly uhrazeny členské příspěvky v celkové výši ,- Kč. Členské příspěvky byly uhrazeny od všech 35 členů.

3 Zpráva o hospodaření za rok 2013 MAS Podbrněnsko IČ: /7 Název subjektu /Jméno sektor Počet obyvatel Počet obyvatel pro příspěvky Členský příspěvek 1 Sdružení obcí Čistá Jihlava Veřejný ,00 Kč 2 Region Židlochovicko Veřejný ,00 Kč 3 Mikroregion Rajhradsko Veřejný ,00 Kč 4 Obec Žabčice Veřejný ,00 Kč 5 ZŠ Pohořelice, přísp. Organizace Veřejný x x 250,00 Kč 6 ZŠ Židochovice, přísp. Organizace Veřejný x x 250,00 Kč 7 TJ Sokol Pohořelice NNO x x 250,00 Kč 8 Mateřské centrum Robátko NNO x x 250,00 Kč 9 Kynologický klub Židlochovice NNO x x 250,00 Kč 10 Římskokatolická farnost Nosislav NNO x x 250,00 Kč 11 Farní sbor Českobratrské církve evangelické v Nosislavi NNO x x 250,00 Kč 12 Mgr. Hana Svobodová NNO x x 250,00 Kč 13 Myslivecké sdružení Pohořelice NNO x x 250,00 Kč 14 Rybníkářství Pohořelice a. s. PO x x 250,00 Kč 15 Nevěděl Lukáš, Mgr. FO x x 250,00 Kč 16 Válková Milada, Bc. FO-OSVČ x x 250,00 Kč 17 Cezava a. s. PO x x 250,00 Kč 18 Kokrhel Jaromír FO-OSVČ x x 250,00 Kč 19 Flajšinger Jan FO - OSVČ x x 250,00 Kč 20 Římskokatolická farnost Loděnice u Moravského Krumlova NNO x x 250,00 Kč 21 Římskokatolická farnost Pohořelice NNO x x 250,00 Kč 22 OSEVA-traing, spol. s r.o. PO x x 250,00 Kč 23 Pohořelický Divadelní Ansámbl Pohoda o.s. NNO x x 250,00 Kč 24 Klempířství Kohút, s.r.o. PO x x 250,00 Kč 25 STREKON A-Z, s.r.o. PO x x 250,00 Kč 26 Zdeňka Růžičková FO x x 250,00 Kč 27 Základní umělecká škola, Pohořelice, veřejný x x 250,00 Kč 28 Eva Bechová FO-0SVČ x x 250,00 Kč 29 Veronika Bechová FO-OSVČ x x 250,00 Kč 30 Obec Vranovice veřejný ,00 Kč

4 Zpráva o hospodaření za rok 2013 MAS Podbrněnsko IČ: /7 31 Obec Vojkovice veřejný ,00 Kč 32 Sdružení Židlochovice NNO x x 250,00 Kč 33 Obec Trboušany NNO ,00 Kč 34 Obec Němčičky NNO ,00 Kč 35 Obec Pravlov NNO ,00 Kč Celkem členské příspěvky za rok Přijaté návratné finanční výpomoci od členů sdružení V roce 2013 sdružení obdrželo od města Židlochovice návratnou finanční výpomoc ve výši ,- Kč a od obce Žabčice ve výši ,- Kč. Obě návratné finanční výpomoci v celkové výši ,- Kč jsou bezúročné se splatností po obdržení dotace z Programu rozvoje venkova na projekt Získávání dovedností, animace a provádění pro nově vzniklou MAS, nejdéle však do dvou let. 3. Přijaté úroky v bance Celkové přijaté úroky v bance do konce roku 2013 jsou ve výši 170,08 Kč ,00 Souhrn všech příjmů za rok Členské příspěvky od členů sdružení ,00 Kč 2. Přijaté návratné finanční výpomoci od členů sdružení ,00 Kč 3. Přijaté úroky v bance 170,08 Kč Příjmy celkem za rok ,08 Kč VÝDAJE 1. Členský příspěvek k NS MAS V roce 2013 byly uhrazeny dva příspěvky pro Národní síť Místních akčních skupin v celkový výši 7.000,- Kč. První příspěvek byl uhrazen ve výši 2.000,- Kč, jakočlenský příspěvek pro rok 2013, druhý příspěvek na činnost vyjednávacího týmu ve výši 5.000,- Kč. 2. Mzdové výdaje Dne byla uzavřena dohoda o provedení práce s Ing. Michaelou Schönwälderovou na zpracování účetnictví, mezd, daňových přiznání a přípravu účetních podkladů k dotacím. V roce 2013 byly mzdové náklady na zpracování účetní, mzdové, daňové a dotační oblasti vyplaceny dle pracovních výkazů mzdové prostředky v celkové výši ,- Kč. Tyto prostředky jsou hrazeny z členských příspěvků členů. Druhá část mzdových výdajů roku 2013 vznikla z důvodu uzavřených dohod o provedení práce, a to dvě dohody od a třetí dohoda od s Bc. Ondřejem Veselým. První dohoda o provedení práce je uzavřená na koordinaci a vlastní realizaci aktivit pro zpracování podkladů pro zpracování analytické a strategické části ISÚ, druhá dohoda je uzavřená na specifikaci požadavků na webové stránky MAS Podbrněnsko a jejich realizaci, výběr dodavatele a třetí dohoda je uzavřená na konzultaci a odborné poradenství IT při specifikaci zadání, výběru dodavatele a odborného posouzení funkčnosti stránek během zkušebního provozu.

5 Zpráva o hospodaření za rok 2013 MAS Podbrněnsko IČ: /7 Od byly uzavřeny dohody o provedení práce s Ing. Ivanou Kohútovou na koordinaci a vlastní realizaci aktivit pro zpracování podkladů pro zpracování analytické a strategické části ISÚ, s Ing. Janou Richterovou na koordinaci a vlastní realizaci aktivit pro zpracování podkladů pro zpracování analytické a strategické části ISÚ a Bc. Ivou Brůchovou na přípravu dat (textů a obrazových příloh) pro vložení na web zaměstnavatele Od byla uzavřena dohoda o provedení práce s Mgr. Lukášem Nevědělem PhDr. na koordinaci a vlastní realizaci aktivit pro zpracování podkladů pro zpracování analytické a strategické části ISÚ a od se Zdeňkem Štursou opět na koordinaci a vlastní realizaci aktivit pro zpracování podkladů pro zpracování analytické a strategické části ISÚ. Všechny takto uskutečněné mzdové výdaje v roce 2013 jsou součástí uznatelných nákladů dotace, a to v celkové výši ,- Kč. Všechny dohody o provedení práce byly uzavřeny na dobu určitou, a to do , po dobu realizace dotace na Osvojování MAS. Pouze dohody o provedení práce s Ing. Michaelou Schönwälderovou na administrativní práce, zpracování účetnictví, mzdové agendy a daňových přiznání a Bc. Ondřejem Veselým na konzultaci a odborné poradenství IT byly uzavřeny na dobu neurčitou. Z hrubých mezd byly odvedeny dle platné legislativy srážkové, popřípadě zálohové daně. Dne bylo podáno daňové přiznání k dani srážkové a dani zálohové. Všechny daně byly řádně a včas uhrazeny, z daňových přiznání nevyplývá žádný nedoplatek. 3. Služby Na službách bylo v roce 2013 vydáno celkem ,25 Kč. Dle přijatých faktur byly proplaceny služby: Registrace domény podbrnensko.cz, jejímž dodavatelem je INTERNET CZ, a.s. Mzdový program PAM - Práce a mzdy od firmy Gordic s.r.o. Pronájem programu Helios Fenix pro rok 2013 od Města Židlochovice Tisk a skládání letáku od firmy v.e.tercie, s.r.o. Vytvoření webové prezentace od firmy ABRA Software a.s. Grafické práce - Logotyp MAS Podbrněnsko od Jakuba Koce Vytvoření dotazníku, specifikace informací, vložení on-line dotazníku na webové stránky a zpracování a jeho vyhodnocení Mgr. Vítem Hrabinou Rozvoz a výlep plakátů Mgr. Evou Trumpešovou-Rudolfovou Licence, hosting a y firmě ABRA Software a.s. Seznam ukazatelů a přehled obcí Českému statistickému úřadu, org.sl.státu 109,00 Kč 6 201,25 Kč 3 630,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč 4 000,00 Kč 6 500,00 Kč 3 700,00 Kč 5 808,00 Kč 410,00 Kč Dle pokladní dokladů se jedná o: Poštovné k žádosti o bezdlužnost na FÚ Kolek k žádosti o bezdlužnost na FÚ Roznášku propagačních materiálů v obcích 26,00 Kč 100,00 Kč 7 283,00 Kč Celkem za služby z přijatých faktur a pokladních dokladů ,25 Kč

6 Zpráva o hospodaření za rok 2013 MAS Podbrněnsko IČ: /7 4. Materiál Za materiál bylo v roce 2013 vydáno celkem 2.144,- Kč. Dle přijatých faktur se jedná o: 25 ks flipchart bílých papírů od firmy B2B Partner s.r.o ,00 Kč Dle pokladních dokladů se jedná o: Razítko Celkem za materiál z přijatých faktur a pokladních dokladů 958,00 Kč 2 144,00 Kč 5. Občerstvení Podle pokladních dokladů se jedná o: občerstvení při jednání o struktuře webových stránek Chlebíčky, káva, čaj, nápoje kulatého stolu ze dne Chlebíčky, káva, čaj, nápoje kulatého stolu ze dne Celkem za občerstvení podle pokladních dokladů 321,00 Kč 3 930,00 Kč 3 431,00 Kč 7 682,00 Kč 6. Bankovní poplatky Celkové bankovní poplatky uhrazeny v roce 2013 jsou ve výši 1.700,16 Kč. Souhrn všech výdajů za rok 2013: 1. Členský příspěvek k NS MAS 7 000,00 Kč 2. Mzdové výdaje ,00 Kč 3. Služby ,25 Kč 4. Materiál 2 144,00 Kč 5. Občerstvení 7 682,00 Kč 6. Bankovní poplatky 1 700,16 Kč Celkem výdaje za rok ,41 Kč Rozdíl mezi příjmy a výdaji v roce 2013 představuje zůstatek bankovního účtu a pokladny, tj , 67 Kč. Ke dni proběhla inventarizace bankovního účtu i pokladny s výsledkem: Zůstatek v bance Zůstatek v pokladně Celkový zůstatek financí k využití v následujících obdobích Dále bylo inventarizací zjištěno: Závazek za zaměstnanci - mzdy za prosinec 2013 Zálohová daň FÚ za prosinec 2013 Srážková daň FÚ za prosinec 2013 Dohadné účty aktivní - časové rozlišení dotace PRV ze SZIF Dlouhodobé závazky z návratných finančních výpomocí ,67 Kč 1 015,00 Kč ,67 Kč ,00 Kč 2 250,00 Kč 937,00 Kč ,75 Kč ,00 Kč

7 Zpráva o hospodaření za rok 2013 MAS Podbrněnsko IČ: /7 Závazky z mezd a daní vyplývají ze zpracování mezd za prosinec 2013, jejich úhrady proběhly v lednu Dohadný účet aktivní ve výši ,75 Kč představuje celkovou částku, kterou sdružení obdrží z dotace na Osvojování dovedností MAS, tato částka představuje 75% celkových uznatelných nákladů dotace, 25% nákladů dotace je hrazeno z vlastních zdrojů sdružení. Návratné finanční výpomoci přestavují ,- Kč od Města Židlochovice a ,- Kč od Obce Žabčice. Inventarizace proběhla ke dni a byla zpracována účetní - Ing. Michaelou Schönwälderovou. Inventarizace pokladny byla provedena na fyzický stav ke dni , kontrolu provedl předseda sdružení - Ing. Josef Svoboda a osoba odpovědná za pokladnu - Ing. Ivana Kohútová. Všechny zůstatky jsou vyčísleny a řádně doloženy. Daňové přiznání k dani z příjmů právnických osob Daňové přiznání k dani z příjmů, včetně požadovaných příloh, za rok 2013 bylo podáno na Finanční úřad v průběhu měsíce března Náklady a výnosy byly členěny dle nákladů a výnosů: 1. Osvobozené výnosy a náklady: Jedná se o výnosy a náklady zčlenských příspěvků. Výnosy zčlenských příspěvků představují ,- Kč, náklady kčlenským příspěvkům představují ,29 Kč. Rozdílčiní ,75 Kč. Tatočástka je od daně z příjmů právnických osob osvobozena, daň z této činnosti se neplatí. 2. Nejsou předmětem daně - bankovní poplatky a přijaté úroky z banky: Jedná se o výnosy z přijatých úroků připsaných na bankovní účet a náklady z bankovních poplatků. Na bankovní účet bylo připsáno 170,08 Kč, na bankovních poplatcích bylo zaplaceno 1.700,16 Kč. Rozdíl činí mínus 1.530,08 Kč. Činnost je ztrátová, daň z této činnosti se neplatí. 3. Nejsou předmětem daně - dotace z PRV SZIF osvojování dovedností MAS: Jde o výnosy a náklady z dotace z PRV SZIF Osvojování dovedností MAS. Výnosy z dotace jsou ve výši ,75 Kč, náklady k dotaci představují ,- Kč. Rozdíl činí mínus ,25 Kč. Činnost je ztrátová, daň z této činnosti je se neplatí. Jiné výnosy a náklady nebyly v průběhu roku 2013 zaznamenány. Zpracovala - Ing. Michaela Schönwälderová V Židlochovicích dne

Příjmy svazku za rok 2014:

Příjmy svazku za rok 2014: 1/5 Příjmy svazku za rok 2014: Příspěvky svazku za rok 2014: Na Valné hromadě dne 10.12.2013 byly odsouhlaseny členské příspěvky na rok 2014. Výše členského příspěvku byla stanovena na 11,- Kč na obyvatele

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za rok 2014. Místní akční skupina Podbrněnsko

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za rok 2014. Místní akční skupina Podbrněnsko Místní akční skupina Podbrněnsko Vídeňská 699, 691 23 Pohořelice ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2014 1

Více

Příjmy svazku za rok 2018:

Příjmy svazku za rok 2018: 1/8 Příjmy svazku za rok 2018: Příspěvky svazku za rok 2018: Na Valné hromadě dne 20.12.2017 byly odsouhlaseny členské příspěvky na rok 2018. Výše členského příspěvku byla stanovena na 11,- Kč na obyvatele

Více

Příjmy svazku za rok 2017:

Příjmy svazku za rok 2017: 1/9 Příjmy svazku za rok 2017: Příspěvky svazku za rok 2017: Na Valné hromadě dne 20.12.2016 byly odsouhlaseny členské příspěvky na rok 2017. Výše členského příspěvku byla stanovena na 11,- Kč na obyvatele

Více

PODPORA SPOLEČENSKÝCH A VZDĚLÁVACÍCH AKCÍ SUBJEKTŮ MAS PODBRNĚNSKO, O. S.

PODPORA SPOLEČENSKÝCH A VZDĚLÁVACÍCH AKCÍ SUBJEKTŮ MAS PODBRNĚNSKO, O. S. MAS Podbrněnsko o. s. vyhlašuje tréninkovou výzvu k předkládání žádostí o dotaci na akce v rámci opatření III. 4. 1. Získávání dovedností, animace a provádění Programu rozvoje venkova ČR. PODPORA SPOLEČENSKÝCH

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za rok Místní akční skupina Podbrněnsko

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za rok Místní akční skupina Podbrněnsko Místní akční skupina Podbrněnsko Brněnská 2, 691 23 Pohořelice ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2015 1 OBSAH:

Více

Místní akční skupina Podbrněnsko

Místní akční skupina Podbrněnsko Místní akční skupina Podbrněnsko Brněnská 2, 691 23 Pohořelice ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2016 1 Obsah

Více

VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU

VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU Místní akční skupina MAS Podbrněnsko, spolek, IČO: 01343971, vyhlašuje výzvu MAS k předkládání žádostí o podporu v rámci Operačního programu Životní

Více

DSO Cyklistická stezka Brno - Vídeň Masarykova 100 IČO:

DSO Cyklistická stezka Brno - Vídeň Masarykova 100 IČO: Závěrečný účet za rok 2017 1/7 DSO Cyklistická stezka Brno - Vídeň Masarykova 100 IČO: 75045974 Příjmy svazku Závěrečný účet za rok 2017 Na zasedání Valné hromady konané dne 15.9.2016 byl schválen členský

Více

VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU

VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU VÝZVA MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PODPORU Místní akční skupina MAS Podbrněnsko, spolek, IČO: 01343971, vyhlašuje výzvu MAS k předkládání žádostí o podporu v rámci Operačního programu Životní

Více

Výroční zpráva místní akční skupiny RÝMAŘOVSKO, o.p.s. za kalendářní rok 2010

Výroční zpráva místní akční skupiny RÝMAŘOVSKO, o.p.s. za kalendářní rok 2010 Výroční zpráva místní akční skupiny RÝMAŘOVSKO, o.p.s. za kalendářní rok 2010 Činnost společnosti RÝMAŘOVSKO, o.p.s. je zaměřena na podporu rozvoje regionu naplňovaném pomocí dotačního titulu Programu

Více

Místní akční skupina Podbrněnsko. Brněnská 2, Pohořelice

Místní akční skupina Podbrněnsko. Brněnská 2, Pohořelice Místní akční skupina Podbrněnsko Brněnská 2, 691 23 Pohořelice ------------------------------------------------------------------------------ VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2017 1 Obsah Výroční zpráva 1. Základní

Více

DSO Cyklistická stezka Brno - Vídeň Masarykova 100 IČO:

DSO Cyklistická stezka Brno - Vídeň Masarykova 100 IČO: Závěrečný účet za rok 2016 1/10 DSO Cyklistická stezka Brno - Vídeň Masarykova 100 IČO: 75045974 Příjmy svazku Závěrečný účet za rok 2016 Na zasedání Valné hromady konané dne 22.9.2015 byl schválen členský

Více

Svazek obcí Východní Krkonoše, Národní 199, 541 01 Trutnov mobil: 731 183 920, e-mail: info@vychodnikrkonose.cz http:// www.vychodnikrkonose.

Svazek obcí Východní Krkonoše, Národní 199, 541 01 Trutnov mobil: 731 183 920, e-mail: info@vychodnikrkonose.cz http:// www.vychodnikrkonose. Svazek obcí Východní Krkonoše, Národní 199, 541 01 Trutnov mobil: 731 183 920, e-mail: info@vychodnikrkonose.cz http:// www.vychodnikrkonose.cz Zpráva k závěrečnému účtu Svazku obcí Východní Krkonoše (dále

Více

Kapitola 2 Krátkodobý finanční majetek

Kapitola 2 Krátkodobý finanční majetek Kapitola 2 Krátkodobý finanční majetek SHRNUTÍ UČIVA O KRÁTKODOBÉM FINANČNÍM MAJETKU se účtuje ve druhé účtové třídě. Patří sem zejména peníze v pokladně, ceniny, bankovní účty a krátkodobé cenné papíry.

Více

Sdružení obcí Čistá Jihlava. Závěrečný účet za rok 2014

Sdružení obcí Čistá Jihlava. Závěrečný účet za rok 2014 Sdružení obcí Čistá Jihlava Závěrečný účet za rok 2014 Údaje o organizaci Název Sdružení obcí Čistá Jihlava Adresa Vídeňská 699 691 23 Pohořelice IČO 70261326 Právní forma Svazek obcí Kontaktní údaje Telefon

Více

DSO Cyklistická stezka Brno - Vídeň Masarykova 100 IČO:

DSO Cyklistická stezka Brno - Vídeň Masarykova 100 IČO: Závěrečný účet za rok 2018 1/11 DSO Masarykova 100 IČO: 75045974 Příjmy svazku Závěrečný účet za rok 2018 Na zasedání Valné hromady konané dne 19.12.2017 byl schválen členský příspěvek ve výši 4,- Kč na

Více

Místní akční skupina Podbrněnsko. Brněnská 2, Pohořelice

Místní akční skupina Podbrněnsko. Brněnská 2, Pohořelice Místní akční skupina Podbrněnsko Brněnská 2, 691 23 Pohořelice ------------------------------------------------------------------------------ VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2018 Obsah 1. Základní údaje... 3 1.1.

Více

Výroční zpráva Místní akční skupiny Šipka

Výroční zpráva Místní akční skupiny Šipka Výroční zpráva Místní akční skupiny Šipka 2014 Obsah Účetní závěrka...2 Činnost Místní akční skupiny Šipka v roce 2014 a její zhodnocení...9 Účetní závěrka R O Z V A H A (Kontrola aktiv a pasiv) Číslo

Více

Díky vstřícné spolupráci členů sdružení a dobrovolníků IVCP, o.s. naplňuje stanovené cíle občanského sdružení, které si určilo ve svých stanovách.

Díky vstřícné spolupráci členů sdružení a dobrovolníků IVCP, o.s. naplňuje stanovené cíle občanského sdružení, které si určilo ve svých stanovách. Obsah 1. Slovo úvodem...2 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...3 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...3 2.2. Poslání a činnost IVCP,o.s. Plzeň...4 2.3. Hlavní činnosti IVCP,

Více

VALNÁ HROMADA OS MAS ZA HUMNAMA HRUŠKY

VALNÁ HROMADA OS MAS ZA HUMNAMA HRUŠKY VALNÁ HROMADA OS MAS ZA HUMNAMA HRUŠKY 28. 11. 2012 Program jednání 1. Zahájení, technický bod 2. Přijetí nových členů MAS 3. Zpráva o činnosti MAS za období od poslední valné hromady 4. Rozšíření územní

Více

Kapitola 2 Krátkodobý finanční majetek

Kapitola 2 Krátkodobý finanční majetek Kapitola 2 Krátkodobý finanční majetek SHRNUTÍ UČIVA O KRÁTKODOBÉM FINANČNÍM MAJETKU se účtuje ve druhé účtové třídě. Patří sem zejména peníze v pokladně, ceniny, bankovní účty a krátkodobé cenné papíry.

Více

Výroční zpráva místní akční skupiny RÝMAŘOVSKO, o.p.s. za kalendářní rok 2011

Výroční zpráva místní akční skupiny RÝMAŘOVSKO, o.p.s. za kalendářní rok 2011 Výroční zpráva místní akční skupiny RÝMAŘOVSKO, o.p.s. za kalendářní rok 2011 Činnost společnosti RÝMAŘOVSKO, o.p.s. je zaměřena na podporu rozvoje regionu naplňovaném pomocí dotačního titulu Programu

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 21 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Chodov IČ: 00872059 Přezkoumání

Více

Závěrečný účet Obce Nové Vsi za rok 2008

Závěrečný účet Obce Nové Vsi za rok 2008 Závěrečný účet Obce Nové Vsi za rok 2008 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtu, ve znění platných předpisů) Hospodaření Obce Nová Ves v roce 2008 se řídilo v souladu

Více

Účetní závěrka Regionu Za Moravú sestavená ke dni 31.12.2012

Účetní závěrka Regionu Za Moravú sestavená ke dni 31.12.2012 Dobrovolný svazek obcí Region Za Moravú Mistřice 9 687 12 IČO : 708 78 919 Účetní závěrka Regionu Za Moravú sestavená ke dni 31.12.2012 A Závěrečný účet Regionu Za Moravú za rok 2012 Zpracovaný na základě

Více

.s. 2014 Sídlo: Proseč pod Ještědem 89, 463 43 Český Dub IČ:

.s. 2014 Sídlo: Proseč pod Ještědem 89, 463 43 Český Dub IČ: .s. 2014 Výroční zpráva MAS Podještědí z. s. Sídlo: Proseč pod Ještědem 89, 463 43 Český Dub IČ: 266 60 016 Název SPL : Zlepšení kvality života životního prostředí v Podještědí II Registrační číslo MAS

Více

Sdružení pracovníků DDM v ČR, Karlínské nám. 7, 186 Praha 8. Zpráva o hospodaření za období 1.1.2010 do 31.12.2010. Výnosy: Výnosy z hlavní činnosti

Sdružení pracovníků DDM v ČR, Karlínské nám. 7, 186 Praha 8. Zpráva o hospodaření za období 1.1.2010 do 31.12.2010. Výnosy: Výnosy z hlavní činnosti Sdružení pracovníků DDM v ČR, Karlínské nám. 7, 186 Praha 8 Zpráva o hospodaření za období 1.1.2010 do 31.12.2010 Výnosy: Výnosy celkem Výnosy z hlavní činnosti Výnosy z vedlejší činnosti 931.936,45 Kč

Více

Závěrečný účet Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš. za rok 2014

Závěrečný účet Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš. za rok 2014 DSO: Svazek obcí Kelčany, Milotice, Skoronice,Vacenovice,Vlkoš IČ: 75833352 Rozpočtový rok: 2014 Závěrečný účet Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš za rok 2014 Závěrečný účet DSO

Více

Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou. ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2011

Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou. ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2011 Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2011 Sestavená dne 20. 1. 2012 Forma hospodaření: Zřizovatel: Příspěvková organizace Město

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET. DSO Vodovody a kanalizace Židlochovicko za rok 2012

ZÁVĚREČNÝ ÚČET. DSO Vodovody a kanalizace Židlochovicko za rok 2012 DSO Vodovody a kanalizace Židlochovicko za rok 2012 I. Vyhodnocení příjmové části rozpočtu schválený rozpočet upravený rozpočet skutečnost 2012 Nedaňové příjmy třída 2 16 847 000,00 16 931 000,00 16 927

Více

Návrh - Závěrečný účet Svazku obcí údolí Desné k Svazek obcí údolí Desné Šumperská 775, Rapotín IČO:

Návrh - Závěrečný účet Svazku obcí údolí Desné k Svazek obcí údolí Desné Šumperská 775, Rapotín IČO: Návrh - Závěrečný účet Svazku obcí údolí Desné k 31. 12. 2018 Název: Svazek obcí údolí Desné Adresa: Šumperská 775, 788 14 Rapotín IČO: 65497074 Členové SOÚD: 1) Obec Rapotín 5) Obec Loučná nad Desnou

Více

PODBRNĚNSKO - SLUNEČNÝ KRAJ

PODBRNĚNSKO - SLUNEČNÝ KRAJ venkov podpora spolupráce MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA PODBRNĚNSKO - SLUNEČNÝ KRAJ Vážení občané, Do rukou se Vám dostává informační materiál Místní akční skupiny Podbrněnsko. Dozvíte se, co to místní akční skupiny

Více

Závěrečný účet a rozbor hospodaření svazku obcí Mikroregion Sokolov východ za rok 2017

Závěrečný účet a rozbor hospodaření svazku obcí Mikroregion Sokolov východ za rok 2017 Závěrečný účet a rozbor hospodaření svazku obcí Mikroregion Sokolov východ za rok 2017 1. Základní údaje o rozpočtu Rozpočet svazku byl sestaven a čerpán dle schváleného návrhu rozpočtu. Výše příspěvků

Více

Zápis z dozorčí rady konané dne

Zápis z dozorčí rady konané dne Zápis z dozorčí rady konané dne 9.4.2014 Přítomni: Ing. Jindřich Svoboda, Ing. Petr Villner, Ing. Martin Barták, Lenka Krejčíková Program dozorčí rady: 1. Informace o ekonomické situaci Sportovního klubu

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 21 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Těšovice IČ: 00670715

Více

Mikroregion Miroslavsko,nám. Svobody 1, Miroslav

Mikroregion Miroslavsko,nám. Svobody 1, Miroslav Mikroregion Miroslavsko,nám. Svobody 1, 671 72 Miroslav IČ 71182039, www.miroslavsko.cz ZÁVĚREČNÝ ÚČET za rok 2017 V Miroslavi, dne 25. dubna 2018 Předkládá: Volf Roman předseda svazku Zpracovala: Bc.

Více

Příloha k účetní závěrce za období roku 2013

Příloha k účetní závěrce za období roku 2013 Příloha k účetní závěrce za období roku 2013 1 OBECNÉ ÚDAJE 1.1 Identifikace účetní jednotky Společnost: MAS Lužnicko o. p. s. Sídlo Zákostelní 720, 391 11 Planá nad Lužnicí Právní forma Obecně prospěšná

Více

Rozvoj Krnovska o.p.s., Na náměstí 106, Osoblaha IČO Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti za rok 2014.

Rozvoj Krnovska o.p.s., Na náměstí 106, Osoblaha IČO Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti za rok 2014. Rozvoj Krnovska o.p.s., Na náměstí 106, Osoblaha IČO 26838401 Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti za rok 2014. Přehled činností vykonávaných v kalendářním roce s uvedením vztahu k účelu založení

Více

Místní akční skupina Staroměstsko

Místní akční skupina Staroměstsko Výroční zpráva 2013 Náměstí Hrdinů 100, 686 03 Staré Město IČO: 227 07 441 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova, Evropa investuje do venkovských oblastí Základní údaje o území MAS je občanské sdružení,

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření MAS. rok Místní akční skupina Kelečsko - Lešensko - Starojicko, z.s.

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření MAS. rok Místní akční skupina Kelečsko - Lešensko - Starojicko, z.s. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření MAS rok 2015 Místní akční skupina Kelečsko - Lešensko - Starojicko, z.s. Obsah 1. Úvod... 3 2. Členové MAS... 4 3. Orgány a pracovní tým spolku... 5 4. Jednání orgánů

Více

ZPRÁVA PRO VALNOU HROMADU O HOSPODAŘENÍ SČOO

ZPRÁVA PRO VALNOU HROMADU O HOSPODAŘENÍ SČOO SPOLEČENSTVO ČESKÝCH OPTIKŮ A OPTOMETRISTŮ Praha 4, Novodvorská 1062/12 (IČO: 45773092) ZPRÁVA PRO VALNOU HROMADU O HOSPODAŘENÍ SČOO ZA ROK 2015 Zpracoval ing. Čestmír Kameš, daňový a účetní poradce Duben

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření MAS. rok Místní akční skupina Kelečsko - Lešensko - Starojicko, z.s.

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření MAS. rok Místní akční skupina Kelečsko - Lešensko - Starojicko, z.s. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření MAS rok 2016 Místní akční skupina Kelečsko - Lešensko - Starojicko, z.s. Obsah 1. Úvod... 3 2. Členové MAS... 4 3. Orgány a pracovní tým spolku... 5 4. Jednání orgánů

Více

Návrh závěrečného účtu Obce Tvarožná za rok 2014

Návrh závěrečného účtu Obce Tvarožná za rok 2014 Obec Tvarožná Tvarožná 40 664 05 Tvarožná IČ 00282731 Návrh závěrečného účtu Obce Tvarožná za rok 2014 zpracovaný na základě zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů Obsah závěrečného

Více

MAS Vyškovsko, z.s. Výroční zpráva

MAS Vyškovsko, z.s. Výroční zpráva MAS Vyškovsko, z.s. Obsah : Výroční zpráva 1. Úvod 2. Činnost v roce 2016 3. Zpráva o hospodaření 4. Návrh rozpočtu na rok 2017 5. Plán činnosti MAS Za období od 01/2016 až 12/2016 1.Úvod Vážení členové

Více

I. Údaje o plnění rozpočtu, přehled rozpočtových změn v roce 2014, výsledek. IV. Stav nesplacených přijatých úvěrů a půjček

I. Údaje o plnění rozpočtu, přehled rozpočtových změn v roce 2014, výsledek. IV. Stav nesplacených přijatých úvěrů a půjček Závěrečný účet za rok 2014 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Název organizace Obec Dolní Dobrouč IČO 00278742 Právní forma Obec Sestaveno

Více

Závěrečný účet Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš za rok 2017

Závěrečný účet Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš za rok 2017 Závěrečný účet Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš za rok 2017 V souladu s 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů zveřejňuje

Více

Závěrečný účet Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš za rok 2015

Závěrečný účet Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš za rok 2015 Závěrečný účet Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš za rok 2015 V souladu s 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů zveřejňuje

Více

OPATŘENÍ III.4.1 ZÍSKÁVÁNÍ DOVEDNOSTÍ, ANIMACE A PROVÁDĚNÍ

OPATŘENÍ III.4.1 ZÍSKÁVÁNÍ DOVEDNOSTÍ, ANIMACE A PROVÁDĚNÍ OPATŘENÍ III.4.1 ZÍSKÁVÁNÍ DOVEDNOSTÍ, ANIMACE A PROVÁDĚNÍ 1) NÁVRH ZÁVAZKOVÁNÍ PRO 17. KOLO PŘÍJMU ŽÁDOSTÍ 2) POPIS OPATŘENÍ 3) DEFINICE PŘÍJEMCE DOTACE 4) DRUH A VÝŠE DOTACE 5) ZPŮSOBILÉ VÝDAJE, ČÍSELNÍK

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí DSO Mikroregion Žermanické a Těrlické přehrady, IČ: za rok 2018

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí DSO Mikroregion Žermanické a Těrlické přehrady, IČ: za rok 2018 KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor podpory korporátního řízení a kontroly 28. října 117, 702 18 Ostrava KUMSX022P1WZ Čj.: MSK 31773/2019 Sp. zn.: KON/18222/2018/Sam 113.1 V10 Vyřizuje: Ing. Blanka

Více

Osnovy k rekvalifikačnímu kurzu účetnictví

Osnovy k rekvalifikačnímu kurzu účetnictví Osnovy k rekvalifikačnímu kurzu účetnictví (vyučovací hodina = 5 minut) Poučení o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci 1 Právní úprava účetnictví 2 podstata, význam a funkce účetnictví právní úprava

Více

I. Údaje o plnění rozpočtu, přehled rozpočtových změn v roce 2015, výsledek. IV. Stav nesplacených přijatých úvěrů a půjček

I. Údaje o plnění rozpočtu, přehled rozpočtových změn v roce 2015, výsledek. IV. Stav nesplacených přijatých úvěrů a půjček Závěrečný účet za rok 2015 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Název organizace Obec Dolní Dobrouč IČO 00278742 Právní forma Obec Sestaveno

Více

Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR

Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR Kotnovská 137, 390 01 Tábor Tel./fax: 381 213 332 e-mail:apsscr@apsscr.cz, www.apsscr.cz Pravidla hospodaření Asociace poskytovatelů sociálních služeb České

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZDĚCHOV ZA ROK 2010

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZDĚCHOV ZA ROK 2010 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZDĚCHOV ZA ROK 2010 Podle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů. 1/ Rozpočet, hospodářský výsledek / údaje jsou v Kč, po

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET. DSO Vodovody a kanalizace Židlochovicko za rok 2015

ZÁVĚREČNÝ ÚČET. DSO Vodovody a kanalizace Židlochovicko za rok 2015 DSO Vodovody a kanalizace Židlochovicko za rok 2015 Číslo Schváleno příjmy výdaje financování 1/2015 2. října 2015 33 900 000,00 43 859 000,00 9 959 000,00 2/2015 30. prosince 2015 33 858 000,00 42 870

Více

Havlíčkův Brod

Havlíčkův Brod Havlíčkův Brod 17.3.2016 členské příspěvky: 1 067 000,00 Kč 1 727 809,00 Kč členské příspěvky ve výši 10 000 Kč - 170 členů (stav k VH) dary na vyjednávání/ konzultace: 10 000,00 Kč 38 000,00 Kč dary 2

Více

I. Údaje o plnění rozpočtu, přehled rozpočtových změn v roce 2017, výsledek. IV. Stav nesplacených přijatých úvěrů a půjček

I. Údaje o plnění rozpočtu, přehled rozpočtových změn v roce 2017, výsledek. IV. Stav nesplacených přijatých úvěrů a půjček Závěrečný účet za rok 2017 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Název organizace Obec Dolní Dobrouč IČO 00278742 Právní forma Obec Sestaveno

Více

Závěrečný účet Obce Brumovice za rok 2009

Závěrečný účet Obce Brumovice za rok 2009 Závěrečný účet Obce Brumovice za rok 2009 1. Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2009 (údaje jsou v tis. Kč) Schválený rozpočtová upravený plnění %plnění rozpočet opatření rozpočet k 31.12. k upr. rozpočtu

Více

Příloha k účetní závěrce 2014 společnosti VIAVIS a.s.

Příloha k účetní závěrce 2014 společnosti VIAVIS a.s. Příloha k účetní závěrce 2014 společnosti VIAVIS a.s. IČ: 25848402 28. února 2015 VIAVIS a. s. Obránců Míru 237/35 703 00 Ostrava tel.: +420 595 174 250 e-mail: info@viavis.cz web: www.viavis.cz zapsána

Více

Jednoduché účetnictví. Hana Jurajdová

Jednoduché účetnictví. Hana Jurajdová Jednoduché účetnictví Hana Jurajdová Účetnictví Jednoduché (účetnictví?) Podvojné Výdaje a Příjmy Základ daně Tok finančních prostředků Knihy: peněžní deník, evidence Náklady a Výnosy Zobrazení skutečnosti

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET. za rok Mikroregion Miroslavsko nám. Svobody 1, Miroslav IČ , N á v r h

ZÁVĚREČNÝ ÚČET. za rok Mikroregion Miroslavsko nám. Svobody 1, Miroslav IČ ,   N á v r h Mikroregion Miroslavsko nám. Svobody 1, 671 72 Miroslav IČ 71182039, www.miroslavsko.cz N á v r h ZÁVĚREČNÝ ÚČET za rok 2016 V Miroslavi, dne 12. května 2017 Předkládá: Volf Roman v.r. předseda svazku

Více

Zpráva revizní komise za rok 2014 Česká myelomová skupina

Zpráva revizní komise za rok 2014 Česká myelomová skupina Zpráva revizní komise za rok 2014 Česká myelomová skupina Marta Krejčí Mikulov, 11.4. 2015 Revizní zpráva základní informace - I Účetnictví Občanského sdružení (spolku) je řádně vedeno v účetním programu

Více

6.8 Základní účtování nákladů a výnosů

6.8 Základní účtování nákladů a výnosů .8 Základní účtování nákladů a výnosů.8.1 Vymezení pojmu náklady a výnosy Náklady Při zhotovování výrobků nebo provedení jiných výkonů dochází ke spotřebě výrobních činitelů (spotřeba materiálu, pracovní

Více

Mikroregion Stropník Nám. Republiky 5, Duchcov IČ reg. u Krajského úřadu Ústeckého kraje pod č.629/sr/2004/org SO.

Mikroregion Stropník Nám. Republiky 5, Duchcov IČ reg. u Krajského úřadu Ústeckého kraje pod č.629/sr/2004/org SO. Mikroregion Stropník Nám. Republiky 5, 419 01 Duchcov IČ 712 25 340 reg. u Krajského úřadu Ústeckého kraje pod č.629/sr/2004/org SO Závěrečný účet Údaje o ročním hospodaření svazku obcí za rok 2016 (dle

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/68947/2018/OK/7131 Počet listů: 7 Č.j.: KUOK 33624/2019 Počet stran: 7 Počet stejnopisů: 2 Počet příloh: 0 Počet

Více

Číslo řádku. C.IV. Jiná aktiva celkem Náklady příštích období (381) Číslo řádku. B. Cizí zdroje celkem

Číslo řádku. C.IV. Jiná aktiva celkem Náklady příštích období (381) Číslo řádku. B. Cizí zdroje celkem ROZVAHA (BILANCE) Zpracováno v souladu s Společenství vlastníků jednotek Nad Přehradou 619, Praha 10 017 74 956 Nad Přehradou 619, Horní Měcholupy Praha 10 PSČ: 109 00 A K T I VA Stav k poslednímu dni

Více

ZNAČENÍ SÍTĚ NEMOTOROVÉ DOPRAVY MIKROREGION SVAZKU OBCÍ ČISTÁ JIHLAVA

ZNAČENÍ SÍTĚ NEMOTOROVÉ DOPRAVY MIKROREGION SVAZKU OBCÍ ČISTÁ JIHLAVA ZNAČENÍ SÍTĚ NEMOTOROVÉ DOPRAVY MIKROREGION SVAZKU OBCÍ ČISTÁ JIHLAVA BEZPEČNĚ POHOŘELICKEM Obsah Rozdělení tras, lokalizace bodů značení... 2 Popis jednotlivých bodů značení dle katastrů obcí... 4 Branišovice...

Více

Výroční zpráva. rok 2012

Výroční zpráva. rok 2012 Výroční zpráva rok 2012 Místní akční skupina Kelečsko - Lešensko - Starojicko, o.s. Obsah 1. Úvod... 3 2. Členové MAS... 4 3. Orgány a pracovní tým sdružení... 6 4. Jednání orgánů v r. 2012... 8 5. Vyhlášené

Více

Mikroregion Miroslavsko, nám. Svobody 1, 671 72 Miroslav IČ 71182039, www.miroslavsko.cz. za rok 2014

Mikroregion Miroslavsko, nám. Svobody 1, 671 72 Miroslav IČ 71182039, www.miroslavsko.cz. za rok 2014 Mikroregion Miroslavsko, nám. Svobody 1, 671 72 Miroslav IČ 71182039, www.miroslavsko.cz N á v r h ZÁVĚREČNÝ ÚČET za rok 2014 V Miroslavi, dne 22. května 2015 Předkládá: Volf Roman předseda svazku Zpracovala:

Více

návrh ZÁVĚREČNÝ ÚČET DSO Vodovody a kanalizace Židlochovicko za rok 2017

návrh ZÁVĚREČNÝ ÚČET DSO Vodovody a kanalizace Židlochovicko za rok 2017 Číslo Schváleno příjmy výdaje financování 1/2017 28. listopad 2017 20 181 000,00 19 250 000,00-931 000,00 2/2017 29. prosinec 2017 20 181 000,00 18 662 000,00-1 519 000,00 Číslo Schváleno příjmy výdaje

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/43301/2018/OK/7710 Počet listů: 7 Č.j.: KUOK 6188/2019 Počet stran: 7 Počet stejnopisů: 2 Počet příloh: 0 Počet

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Tlumačov, IČ: za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Tlumačov, IČ: za rok 2011 KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁVÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCÍ A KONTROLY Škroupova 18, 306 13 Plzeň Výtisk č. 1 Čj: EK/3435/11 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Tlumačov,

Více

Závěrečný účet Regionu Za Moravú za rok 2013 Zpracovaný na základě zákona číslo 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů

Závěrečný účet Regionu Za Moravú za rok 2013 Zpracovaný na základě zákona číslo 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů Dobrovolný svazek obcí Region Za Moravú Mistřice 9 687 12 IČO : 708 78 919 Závěrečný účet Regionu Za Moravú za rok 2013 Zpracovaný na základě zákona číslo 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE PŘÍSNOTICE ------------------------------------------------------------- ZA ROK 2003 ---------------------

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE PŘÍSNOTICE ------------------------------------------------------------- ZA ROK 2003 --------------------- ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE PŘÍSNOTICE ------------------------------------------------------------- ZA ROK 2003 --------------------- I. Úvod Bilance příjmů a výdajů za rok 2003. II. Plnění rozpočtu příjmů II.

Více

Závěrečný účet města Bystřice za rok 2010

Závěrečný účet města Bystřice za rok 2010 Závěrečný účet města Bystřice za rok 2010 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů) I. Finanční hospodaření města v roce 2010 Zastupitelstvo

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Vojkovice, IČ za rok 2015

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Vojkovice, IČ za rok 2015 Elektronický podpis - 26.1.2016 KUMSX01LGC8Z Certifikát autora podpisu : KRAJSKÝ ÚŘAD Jméno : Ing. Jiří Urbánek Vydal : PostSignum Qualified C... Platnost do : 26.7.2016 MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor podpory

Více

PARDUBICKÝ KRAJ krajský úřad ~ai ic~

PARDUBICKÝ KRAJ krajský úřad ~ai ic~ Lu PARDUBICKÝ KRAJ krajský úřad ~ai ic~ Zpráva o výsledku přezkoumánĺ hospodaření dobrovolného svazku obcí DSO Sdružení obcí mikroregionu Hlinecko, IČ: 70151156 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KÚOK/35408/2012/KŘ-K/7326 Č.j.: KUOK 1652/2013 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 7 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/59167/2018/OK/7152 Počet listů: 6 Č.j.: KUOK 21667/2019 Počet stran: 6 Počet stejnopisů: 2 Počet příloh: 0 Počet

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KUOK/27690/2014/KŘ-K/756 Č.j.: KUOK 3297/2015 Odbor kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 6 Přílohy: O Zpráva o výsledku

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE PŘÍSNOTICE -------------------------------------------------------------

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE PŘÍSNOTICE ------------------------------------------------------------- ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE PŘÍSNOTICE ------------------------------------------------------------- ZA ROK 2005 --------------------- I. Úvod Bilance příjmů a výdajů za rok 2005. II. Plnění rozpočtu příjmů II.

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE Smlouva č.01/2018 sport, mládež, vzdělávání MĚSTO KUTNÁ HORA dále jen m ě s t o nebo p o s k y t o v a t e l Sparta Kutná Hora, z.s. zastoupené starostou Ing. Josefem Viktorou sídlem Havlíčkovo náměstí

Více

ROZVAHA pro nevýdělečné organizace ve zkráceném rozsahu

ROZVAHA pro nevýdělečné organizace ve zkráceném rozsahu ROZVAHA pro nevýdělečné organizace ve zkráceném rozsahu ke dni 31.12.2016 (v celych tisících Kc) ˇ IČO 26983389 51703 Název a sídlo účetní jednotky Sdruzení ˇ SPLAV z.s. 84 Skuhrov nad Belou ˇ Označení

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE NEVRATICE ZA ROK 2014

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE NEVRATICE ZA ROK 2014 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE NEVRATICE ZA ROK 2014 podle ustanovení 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů 1. Plnění rozpočtu příjmů a výdajů obce:

Více

Závěrečný účet Souhrnné informace o hospodaření Mikroregionu Strážnicko, dobrovolného svazku obcí za rok 2014 včetně účetních výkazů a příloh.

Závěrečný účet Souhrnné informace o hospodaření Mikroregionu Strážnicko, dobrovolného svazku obcí za rok 2014 včetně účetních výkazů a příloh. Závěrečný účet 2014 Souhrnné informace o hospodaření Mikroregionu Strážnicko, dobrovolného svazku obcí za rok 2014 včetně účetních výkazů a příloh. 1 Obsah: Identifikace... 3 Statutární orgán svazku...

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí DSO Mikroregion Hvozdnice, IČ za rok 2016

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí DSO Mikroregion Hvozdnice, IČ za rok 2016 KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor podpory korporátního řízení a kontroly 28. října 117, 702 18 Ostrava KUMSX01S41QN Čj.: MSK 55473/2017 Sp. zn.: KON/11611/2016/Sam 113.1 V10 Vyřizuje: Ing. Blanka

Více

Zápis z dozorčí rady konané dne 25.4.2014

Zápis z dozorčí rady konané dne 25.4.2014 Zápis z dozorčí rady konané dne 5..0 Přítomni: Ing. Jindřich Svoboda, Ing. Martin Barták, Lenka Krejčíková Omluven: Ing. Petr Villner. Informace o stavu Sportovního klubu SC Kolín a HC Kolínští Kozlové

Více

6.8 Základní účtování nákladů a výnosů

6.8 Základní účtování nákladů a výnosů 6 Základní účtování nákladů a výnosů 6.8 Základní účtování nákladů a výnosů 6.8.1 Vymezení pojmu náklady a výnosy Náklady! & Při podnikatelské činnosti dochází ke spotřebě majetkových složek (například

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce KLUKY. IČ: za rok Mgr. Zdeňka Semiánová - starostka Jana Veselá, Dis.

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce KLUKY. IČ: za rok Mgr. Zdeňka Semiánová - starostka Jana Veselá, Dis. Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: Čj.: SZ 060507/2013/KUSK 00221012014/KUSK Stejnopis č. ~ Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce KLUKY IČ: 00509400 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo dne:

Více

Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s.

Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s. výchovného poradenství Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s., 10. 10. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření Asociace výchovných poradců, o.s. za rok 2012, 2013,. Předložena Radou Avp Valné

Více

Rozvaha. ke dni (v Kč)! SKP - Naděje pro život IČ Žižkova 2076/ Jihlava. církevní právnická osoba A K T I V A

Rozvaha. ke dni (v Kč)! SKP - Naděje pro život IČ Žižkova 2076/ Jihlava. církevní právnická osoba A K T I V A Rozvaha ke dni 31.12.2009 (v Kč)! IČ 70876339 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky SKP - Naděje pro život Žižkova 2076/108 586 01 Jihlava církevní právnická osoba A K T I V A A. Dlouhodobý majetek

Více

Zápis z programového výboru. Ing. Vlastimil Klobása - Vinařský spolek Nikolčičtí vinaři o. s. - Římsko katolická farnost Hustopeče

Zápis z programového výboru. Ing. Vlastimil Klobása - Vinařský spolek Nikolčičtí vinaři o. s. - Římsko katolická farnost Hustopeče Zápis z programového výboru Datum konání: 11. září 2012 Místo konání: Obecní úřad Vrbice Přítomní: Tomáš Bílek - předseda MAS Hustopečsko o. s., Obec Vrbice Kamil Konečný - místopředseda MAS Hustopečsko

Více

Sestavený dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů.

Sestavený dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů. ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE CVRČOVICE ZA ROK 2016 Sestavený dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů. Obsah: 1) Plnění rozpočtu 2) Vyúčtování dotací 3) Zpráva o výsledku hospodaření

Více

Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2015

Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2015 Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2015 Vyvěšeno dne: Sejmuto dne: Obsah: Údaje o mikroregionu Bystřička... 3-4 Bilance hospodaření...... 5 Údaje o plnění rozpočtu... 6 Vyúčtování

Více

Závěrečný účet Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš za rok 2016

Závěrečný účet Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš za rok 2016 Závěrečný účet Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš za rok 2016 V souladu s 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů zveřejňuje

Více

Název: Místní akční skupina Podbrněnsko, spolek. Adresa: Brněnská 2, 691 23 Pohořelice. Kontakty:

Název: Místní akční skupina Podbrněnsko, spolek. Adresa: Brněnská 2, 691 23 Pohořelice. Kontakty: S Název: Místní akční skupina Podbrněnsko, spolek Adresa: Brněnská 2, 691 23 Pohořelice Kontakty: Mgr. Bc. Ondřej Veselý, vesely@podbrnensko.cz, +420 777 129 560 Mgr. Bc. Martin Braun, braun@podbrnensko.cz,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA COMENIUS MORAVUS, o.p.s. (dále je společnost) za rok 2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA COMENIUS MORAVUS, o.p.s. (dále je společnost) za rok 2008 VÝROČNÍ ZPRÁVA COMENIUS MORAVUS, o.p.s. (dále je společnost) za rok 2008 A. Přehled činností vykonávaných v kalendářním roce s uvedením vztahu k účelu založení obecně prospěšné společnosti Obecně prospěšná

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí VODA - svazek obcí, IČ: za rok 2016

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí VODA - svazek obcí, IČ: za rok 2016 Elektronický podpis - 4.5.2017 KUMSX01S58JW Certifikát autora podpisu : KRAJSKÝ ÚŘAD Jméno : Ing. Martin Hajduk Vydal : PostSignum Qualified C... Platnost do : 29.6.2017 MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor podpory

Více

Zápis z dílčího přezkoumání hospodaření města Polná

Zápis z dílčího přezkoumání hospodaření města Polná MUPLP000F8DJ Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava MUPLP000F8DJ Stejnopis č.: j Č. j.: KUJ! 70522/2017 KO Zápis z dílčího přezkoumání hospodaření města Polná se sídlem Husovo

Více

6.8 Základní účtování nákladů a výnosů

6.8 Základní účtování nákladů a výnosů Základní účtování nákladů a výnosů 6 6.8 Základní účtování nákladů a výnosů 6.8.1 Vymezení pojmu náklady a výnosy Náklady Při podnikatelské činnosti dochází ke spotřebě majetkových složek (například spotřeba

Více