SÍLA. PŘÍZNAČNÝ ZVUK VÝFUKU obohacuje zážitek z jízdy o další exkluzivní rozměr. Model QX70 je nezaměnitelný i se zavřenýma očima.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SÍLA. PŘÍZNAČNÝ ZVUK VÝFUKU obohacuje zážitek z jízdy o další exkluzivní rozměr. Model QX70 je nezaměnitelný i se zavřenýma očima."

Transkript

1 70

2 Infiniti QX70 se vymyká všem kategoriím. Je to vůz, ve kterém se spojují sportovní vlastnosti, užitná hodnota a moderní umění. Luxusní crossover s odvážným a výrazným designem a překvapivou flexibilitou. Vůz, který nezapře sportovní duši. Jeho nekompromisní vzhled nenechá nikoho na pochybách: tento vůz si tvoří vlastní pravidla. TROUFALOST

3 VÝJIMEČNOST Není mnoho těch, kdo se pohybují světem s jistotou zrozenou z inteligence a rychlosti. Technologie, které jsou neustále ve střehu, vyzařují pronikavý pocit uvolněné odhodlanosti. Jakmile jste připraveni, máte vše pod kontrolou. VAROVÁNÍ PŘED ČELNÍ SRÁŽKOU (FCW Forward Collision Warning) 1 sleduje prostor před vozem pomocí laserových čidel, upozorní vás na hrozící srážku a může aktivovat inteligentního brzdového asistenta, který pomáhá minimalizovat následky nevyhnutelné kolize. PREVENCE VYJETÍ Z PRUHU (LDW Lane Departure Warning) sleduje pomocí kamery značení na vozovce a může jemným přibrzděním vozu pomoci zabránit nechtěnému opuštění jízdního pruhu. I uprostřed provozu jste obklopeni jistotou. INTELIGENTNÍ TEMPOMAT (ICC Intelligent Cruise Control) automaticky zpomalí, když zjistí zpomalení provozu před vámi. Když je cesta volná, opět zrychlí na vámi požadovanou rychlost. Méně úsilí, více lehkosti.

4 SÍLA Nenechte si ujít zážitek, který se skrývá v každém okamžiku. Strhující výkon skrytý v modelu QX70 čeká jen na váš povel. Při každém doteku plynového pedálu zakusíte akceleraci, která se neprojevuje jen ryzí rychlostí, ale také emocemi. PŘÍZNAČNÝ ZVUK VÝFUKU obohacuje zážitek z jízdy o další exkluzivní rozměr. Model QX70 je nezaměnitelný i se zavřenýma očima. NÁPOR AKCELERACE mění mechanickou sílu v emocionální zážitek. Přesně vyladěný motor dodává točivý moment v širším rozsahu otáček a pocit zrychlení je tím intenzivnější, čím rychleji jedete.

5 NAVIGAČNÍ SYSTÉM INFINITI S PEVNÝM DISKEM s intuitivním zobrazením a jednoduchým rozhraním vás snadno a s jistotou dovede do cíle, a to i ve frekventovaném městském provozu. SYSTÉM ADAPTIVNÍCH PŘEDNÍCH SVĚTLOMETŮ (AFS Adaptive Front-lighting System) natáčí světla podle toho, jak řídíte, a zvyšuje viditelnost při manévrování. Bixenonové světlomety modelu QX70 jsou nejen působivé, ale reagují také na vaše potřeby.

6 INTENZITA Vůz, který miluje rovinky a polyká zatáčky. Nekompromisní reakce na každou změnu směru je doprovázena přetížením odhalujícím jeho sportovní povahu. Překvapující rovnováha a citlivost jsou výsledkem designu, který mění definici crossoveru. ELEKTRONICKÁ REGULACE TLUMIČŮ (CDC Continuous Damping Control) automaticky nastavuje odpružení s ohledem na stabilitu, ovladatelnost a pohodlí. Zpevněné odpružení ve sportovním režimu zaručuje okamžitou odezvu. PŘIZPŮSOBOVÁNÍ OTÁČEK PŘI PODŘAZOVÁNÍ dotváří zážitek ze sportovní jízdy. Když pomocí páčky z hořčíkové slitiny přeřadíte na nižší stupeň, systém automaticky přidá meziplyn, aby připravil motor na nový převod. Hladké a rychlé řazení směrem dolů přispívá k rovnováze a stabilitě.

7 ODMĚNA 21" KOLA Z HLINÍKOVÉ SLITINY zdůrazňují výkon a přitahují pozornost. V jejich designu se slučuje lehká konstrukce s hrubou silou a osobitostí. INTELIGENTNÍ KLÍČ INFINITI Stačí jej mít v kapse nebo v tašce a sedadlo i zrcátka se automaticky nastaví podle vašich osobních předvoleb. Pulsující osvětlení tlačítka zapalování vám oznamuje, že vůz je připraven na váš povel vyrazit na cestu.

8 NEODOLATELNÁ PŘITAŽLIVOST INFINITI QX70

9 ATMOSFÉRA Přívětivé a nevšední prostředí interiéru dokáže vzbudit nečekané emoce. -0,6 MM ROZDÍL OPTICKÁ DOKONALOST U přechodů mezi prvky interiéru mezi palubní deskou a dveřmi nebo středovým panelem není hlavním kritériem matematická přesnost, ale dokonalý vzhled. Přesným výrobním procesem jsme zúžili rozestup mezi palubní deskou a dveřmi ze 3 na 2,4 mm, aby interiér při pohledu z místa řidiče působil hladkým, uceleným dojmem. Jsme přesvědčeni, že při vytváření emocionálně působivého prostředí hraje roli každý úhel. KOŽENÁ SEDADLA Měkká kůže nabízí vytříbený a přirozený pocit, podobně jako luxusní nábytek. Kvalitní materiál a dokonalé zpracování vytváří skutečné mistrovské dílo. VÍTEJTE UVNITŘ Světlo používáme nejen k zajištění vaší bezpečnosti, ale také k tomu, abyste si připadali jako vítaní hosté. Systém osvětlení na uvítanou automaticky reaguje na vaši přítomnost a decentně rozsvítí světla ve dveřích. Jakmile přijdete ještě blíž, rozsvítí se světla v interiéru. Tečku za touto choreografií vytváří rytmicky pulsující tlačítko Start/Stop, kterým vám vůz QX70 dává najevo, že je připraven vyrazit na cestu a čeká jen na vaše oživení. SVĚŽÍ A ČISTÝ VZDUCH PŘI KAŽDÉM NÁDECHU I když není vidět, nelze jej přehlédnout. Systém dvouzónové adaptivní klimatizace se samočinnou recirkulací. Je vybaven polyfenolovým filtrem, který zachycuje 99,5 % alergenů z okolního vzduchu.

10 VÝKON Špičkovou kvalitu montáže, ekonomiku provozu a výkon lze změřit pomocí přístrojů a vyjádřit grafy. Skutečná výjimečnost motorů Infiniti se však pozná až podle pocitu při řízení. 390 k 13,1 * l/100 km 5,0LITROVÝ MOTOR V8 je dravec, který čeká jen na to, až jej odvážete. S každým dotekem plynového pedálu máte k dispozici 390 koňských sil a 500 Nm točivého momentu. Atmosférické sání přitom zaručuje, že nástup výkonu je opravdu okamžitý. Akcelerace je však jen jednou stránkou mince. Křivka výkonu vzbuzuje dojem neomezenosti. A jeho zvuk je skutečně nezapomenutelný. 320 k 12,1 * l/100 km 3,7LITROVÝ MOTOR V6 představuje mocnou kombinaci strhující reakce a inteligentní účinnosti. Díky technologii variabilního časování a zdvihu ventilů (VVEL) dokáže maximálně využít každou kapku paliva a každý litr nasátého vzduchu. Výsledkem je impozantní výkon 320 koňských sil, a to při spotřebě, se kterou ujedete až 9,4 kilometrů ** na jeden litr paliva. 238 k 8,6 * l/100 km ŠESTIVÁLCOVÝ TURBODIESELOVÝ MOTOR S PŘÍMÝM VSTŘIKOVÁNÍM o objemu 3,0 litru v provedení V6 je kultivovaný agregát, který díky 550 Nm točivého momentu maximálně usnadňuje předjíždění. Je propojen se sedmistupňovou automatickou převodovkou, která se přizpůsobuje vašemu stylu řízení. * Tento údaj odpovídá kombinované spotřebě paliva. ** Tento údaj odpovídá spotřebě paliva mimo město. 5,0 litrů 390 k 500 Nm

11 JÍZDNÍ VLASTNOSTI Zvenku nabízí prostorný luxus. Uvnitř se pak skrývá strhující dynamika technologie Infiniti Direct Response. VŽDY DOKONALÁ JÍZDA Ostré zatáčky. Nerovné silnice. Tlumiče s elektronickou regulací pomáhají udržovat dokonalou rovnováhu mezi plynulostí a odezvou, takže si můžete maximálně vychutnat každý kilometr cesty. Systém sleduje pohyb podvozku a nárazy od vozovky, vysílá informace samostatně do jednotlivých tlumičů a nastavuje ideální tuhost. Můžete si také vybrat sportovní režim, který zpevní podvozek pro dosažení maximální odezvy. MAXIMÁLNÍ POTENCIÁL Lepší sání znamená lepší výkon i účinnost motoru. Proto jsme vyvinuli exkluzivní systém variabilního časování a zdvihu ventilů (VVEL Variable Valve Event and Lift). Systém VVEL průběžně nastavuje nejen čas otevírání sacích ventilů, ale také rozsah jejich otevření. Výsledkem je rychlejší odezva a plošší křivka točivého momentu, a to při současném snížení spotřeby a emisí oxidu uhličitého až o 10 %. 47 % VZADU 53 % VPŘEDU NEKOMPROMISNĚ POD KONTROLOU Když jsou jízdní podmínky ideální, systém inteligentního pohonu všech kol (AWD All-Wheel Drive) směruje 100 % výkonu na zadní kola a přispívá tak ke sportovnímu pocitu z jízdy. Současně však neustále sleduje otáčení kol, polohu plynového pedálu a rychlost vozu a může přesměrovat až 50 % dostupného výkonu na přední nápravu pro zvýšení trakce a ovladatelnosti v obtížnějších situacích. Již žádné kompromisy mezi ovladatelností a radostí z řízení. OSTŘEJŠÍ ZATÁČENÍ Aktivní řízení zadní nápravy (RAS Rear Active Steering) natáčením zadních kol při manévrování zvyšuje přesnost a ovladatelnost. Citlivější reakce v každé zatáčce vám pomáhá naplno využít překvapivou rovnováhu a stabilitu modelu QX70. ZVUK VÝKONU Výkonný vůz k vám promlouvá svým výfukem a speciální vyladění výfuku u modelu QX70 přetváří tento zvuk v jedinečný zážitek. Vůz Infiniti je díky němu zcela nezaměnitelný a každý pohyb ručičky otáčkoměru směrem nahoru a dolů se stává výletem do říše ryzích emocí. PŘIROZENĚ CITLIVÁ ROVNOVÁHA Konstrukční architektura typu FM (Front-Midship), na které jsou založeny výkonné sedany značky Infiniti, je rovněž základem designu modelu QX70. Umístění motoru za přední nápravou má za následek téměř rovnoměrné předozadní rozdělení hmotnosti. Mírné posunutí těžiště směrem vpřed se projevuje rychlejším zatáčením a lepší rovnováhou při akceleraci ze zatáček. Výsledkem je přesnost a citlivost, jakou byste od crossoveru nečekali. LEHKÁ KOLA Atraktivní 21" kola z hliníkové slitiny podtrhují vzhled a výkon modelu QX70. Díky své konstrukci a materiálu výrazně snižují neodpruženou hmotnost. Tato úspora hmotnosti umožňuje přesnější vyladění odpružení, což přispívá k citlivějšímu ovládání modelu QX70. Snižuje také spotřebu paliva.

12 ZÁBAVA A ASISTENCE Systém Infiniti InSuite obsahuje řadu intuitivních technologií, které zjednodušují běžné činnosti a předvídají vaše potřeby. Svůj svět tak máte stále pod kontrolou. POHODLÍ V PROVOZU Inteligentní tempomat se sledováním vozidel při nízkých rychlostech (LSF Low Speed Following) umožňuje volbu požadované rychlosti a automaticky zpomalí váš vůz v houstnoucím provozu až do úplného zastavení. Jakmile se provoz uvolní, opět zrychlí na přednastavenou rychlost. 360 SNADNÉ PARKOVÁNÍ Systém sledování okolí vozidla (AVM Around View Monitor) s rohovými parkovacími čidly, detekcí pohyblivých objektů a naváděním při parkování zajišťuje výjimečný přehled o okolí. Na obrazovce vidíte simulovaný pohled z ptačí perspektivy pod úhlem 360, který zřetelně ukazuje předměty zjištěné kolem vozu. Systém vás navíc upozorní, pokud ve vaší blízkosti zjistí pohybující se objekty. Pomáhá vám zachovávat intuitivní přehled o okolí a usnadňuje manévrování s vozem. BEZPEČNÝ PROSTOR Asistent kontroly vzdálenosti (DCA Distance Control Assist) pomocí radaru sleduje vzdálenost od vozidla před vámi. Ve spolupráci s inteligentním tempomatem (ICC Intelligent Cruise Control) umožňuje udržovat přednastavený odstup. Automaticky přibrzdí, když se provoz zpomalí, a znovu zrychlí, jakmile je cesta volná. INTELIGENTNÍ OSVĚTLENÍ Systém adaptivních světlometů (AFS Adaptive Front-lighting System) modelu QX70 osvětluje nejen cestu před vámi, ale také prostor v okolí. Nastavuje světlomety podle úhlu natočení volantu a zajišťuje lepší viditelnost v zatáčkách. Pomáhá vám dříve zahlédnout protijedoucí vozidla a chodce a bezpečně dorazit do cíle vaší cesty. LEPŠÍ POHLED NA SVĚT Navigační systém Infiniti s pevným diskem je nabitý pokročilými a současně intuitivními technologiemi, které zajišťují snadný přístup k řadě užitečných informací. Pohled z ptačí perspektivy nabízí přirozenější pohled na mapu a trojrozměrná zobrazení budov usnadňují hledání cíle v husté městské zástavbě. Systém rozpoznávání hlasu Infiniti umožňuje ovládat navigaci hlasovými příkazy. LUXUSNÍ POSLECH Bose Premium Sound System s jedenácti reproduktory včetně dvou basových přehrává hudbu s podmanivými hloubkami a křišťálovou čistotou. Je optimalizován pro interiér modelu QX70 a přesně se přizpůsobí vaší náladě, ať již jedete kamkoli. Máte také více možností volby: můžete přehrávat CD, streamovat hudbu z kompatibilního zařízení přes Bluetooth nebo připojit a ovládat svůj ipod přes USB port. ELEKTRICKY OVLÁDANÉ PÁTÉ DVEŘE kombinují snadnost s elegancí. Otevírají a zavírají se automaticky stisknutím tlačítka na klice nebo na palubní desce.

13 OCHRANA Koncepce bezpečnostního štítu Infiniti Safety Shield zahrnuje několik vrstev technologií, které sledují jízdní podmínky, pomáhají vyhnout se nehodě a chrání vás i vaše spolucestující, pokud k ní přesto dojde. LEPŠÍ STABILITA PŘI BRZDĚNÍ Systém elektronického rozdělování brzdné síly (EBD Electronic Brake force Distribution) zvyšuje brzdný výkon nastavováním brzdné síly působící na přední a zadní kola. Přispívá nejen k rovnoměrnému opotřebovávání brzd, ale omezuje také efekt ponořování přední části při intenzivním brzdění a zvyšuje tak stabilitu vozidla. Systém kromě toho zjišťuje rozložení nákladu a v případě potřeby zvýší tlak působící na zadní brzdy. PEVNĚJŠÍ A LEHČÍ V oblastech, které jsou důležité z hlediska bezpečnosti při nehodě, je použita mimořádně pevná ocel. Díky jedinečnému procesu výroby má tento materiál více než dvakrát větší pevnost v tahu než běžná ocel. Mimořádná pevnost nejen přispívá k vyšší odolnosti vozu, ale umožnila nám také snížit jeho celkovou hmotnost MPa OCEL S EXTRÉMNÍ PEVNOSTÍ V TAHU 590 MPa BĚŽNÁ OCEL STÁLE VE STŘEHU Inteligentní brzdový asistent (IBA Intelligent Brake Assist) s varováním před čelní srážkou (FCW Forward Collision Warning) 1 pomocí radaru neustále monitoruje a analyzuje rychlost přibližování k vozidlu před vámi a pomáhá zjistit hrozící střet. V případě nebezpečí řidiče dvakrát varuje a je-li třeba, může automaticky aktivovat brzdy a pomoci tak snížit rychlost nárazu. UDRŽOVÁNÍ JÍZDNÍHO PRUHU Systém prevence vyjetí z pruhu (LDP Lane Departure Prevention) pomocí kamery sleduje, zda neopouštíte svůj jízdní pruh bez znamení o změně směru jízdu, a pokud ano, upozorní vás zvukovým signálem. Když i nadále pokračujete ve vyjíždění, systém vám pomůže jemným přibrzděním kol na jedné straně navést vůz zpět. Nikdy vám však nebere kontrolu nad vozem. Je navržen tak, aby pomáhal, ne aby vás nahradil. VŽDY POD KONTROLOU Systém dynamického řízení vozidla (VDC Vehicle Dynamic Control) přizpůsobuje výkon a aplikuje odpovídající brzdný tlak na jednotlivá kola. Pomáhá tak korigovat přetáčivost či nedotáčivost a udržovat vůz ve správné stopě. Spolupracuje přitom se systémem řízení trakce (TCS Traction Control System), který sleduje otáčení kol a pomáhá udržovat pevný kontakt s vozovkou. PŘIPRAVENO K OCHRANĚ Při brzdění za určitých podmínek (nebo při aktivaci inteligentního brzdového asistenta bez sešlápnutí brzdového pedálu) dojde k automatickému předepnutí předních bezpečnostních pásů, které tak mohou lépe zadržet vaše tělo a pomáhají zvýšit účinnost dalších bezpečnostních prvků, jako jsou například airbagy. OPORA, KDYŽ JI POTŘEBUJETE Aktivní opěrky hlavy na předních sedadlech modelu QX70 se při určitých typech zadních srážek mohou posunout dopředu, aby podepřely hlavu a pomohly zabránit zraněním krční páteře.

14 VÝBĚR Odstíny, které se mění podle světla a úhlu pohledu. Kombinace barev exteriéru a exteriéru, které odrážejí výjimečnou energii a náladu. To jsou jen dva příklady, jak Infiniti navrhuje barvy k navození pocitu, ztvárnění emocí a vyjádření povahy vozu. BARVY EXTERIÉRU (KÓD) BARVY INTERIÉRU (KÓD) OBLOŽENÍ INTERIÉRU MOONLIGHT WHITE (QAA) LIQUID PLATINUM (K23) GRAPHITE SHADOW (KAD) UMBRIA TWILIGHT (JAA) IRIDIUM BLUE (RAY) MIDNIGHT MOCHA (NAE) MALBEC BLACK (GAC) BLACK OBSIDIAN (KH3) KŮŽE WHEAT (C) KŮŽE JAVA (P) KŮŽE GRAPHITE (G) BLACK LACQUER A ALUMINIUM CELLO FLAME MAPLE WOOD KOLA 20" KOLA Z HLINÍKOVÉ SLITINY S 5 ZDVOJENÝMI PAPRSKY 21" KOLA Z HLINÍKOVÉ SLITINY, 6 PAPRSKŮ INFINITI Europe, Divize Nissan International SA, CH , Z.A. La Pièce Bât. B2, Route de l Etraz, 1180 Rolle, Švýcarsko Tato brožura obsahuje pouze obecný popis a slouží pro informační účely. Může podléhat změnám a nepředstavuje žádnou nabídku, prohlášení nebo záruku (výslovnou ani předpokládanou) ze strany společnosti INFINITI Europe. Než na základě této brožury přijmete rozhodnutí o nákupu, obraťte se přímo na centrum Infiniti a ověřte si přesnost uvedených informací včetně toho, jak se vztahují na konkrétní vůz. Společnost INFINITI Europe si vyhrazuje právo bez předchozího upozornění kdykoli provést změny v cenách, barvách, materiálech, výbavě, specifikacích a modelech, případně ukončit dostupnost modelů a vybavení. Z důvodů neustálého vývoje výrobků a dalších okolností před výrobou i po ní se skutečný vůz, použité materiály a výbava mohou lišit od této brožury. Některé vozy jsou vyobrazeny s volitelnou výbavou. Přesné informace získáte prohlédnutím skutečného vozu. Dostupnost a dodací lhůty konkrétních verzí a úrovní výbavy se mohou lišit. Specifikace, výbava a příslušenství mohou být v různých zemích různé. Další informace o dostupnosti, výbavě a příslušenství získáte od svého centra Infiniti. 1 Smyslem systému varování před čelní srážku je upozornit vás, než dojde ke střetu. Sám nemůže srážce zabránit. Pracuje pouze v omezeném rozsahu rychlostí. Jezděte vždy opatrně. Společnost Infiniti vynaložila značné úsilí na to, aby vzorky barev v této brožuře co nejpřesněji odpovídaly skutečným barvám vozů. Vzorky barev se mohou mírně lišit v závislosti na tisku a na tom, zda jsou osvětleny denním, zářivkovým nebo žárovkovým světlem. Skutečné barvy si můžete prohlédnout ve svém centru Infiniti. Reprodukce tohoto katalogu nebo jeho částí je bez předchozího svolení společnosti INFINITI Europe zakázána.

15 ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ INFINITI Při návrhu a výrobě originálního příslušenství Infiniti používáme stejně přísné standardy jako u samotných vozů Infiniti. Široká nabídka kvalitních výrobků navržených s ohledem na hladkou integraci je zárukou dokonalého sladění a stylu. PRAHY DVEŘÍ Osvětlené prahy z nerezové oceli s decentním nápisem Infiniti dodají vašemu vozu moderně sportovní vzhled. Prahy dodávané v sadě po dvou osvětlují vstup do vozu a chrání jeho lak. 20" STŘÍBRNÁ KOLA Z HLINÍKOVÉ SLITINY Ať již se vydáte kamkoli, nikdo nezapochybuje o vašem smyslu pro styl a sportovní design. Kola z hliníkové slitiny s 5 paprsky o rozměrech 265/50 R 20. NOSIČ LYŽÍ S nosičem lyží je vůz QX70 ideálním partnerem pro zimní dovolenou. Uzamykatelný nosič se snadnou montáží umožňuje přepravovat až 6 párů lyží. TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ Splňuje nejvyšší požadavky na bezpečnost a funkčnost. Tažné zařízení vám umožní vzít si s sebou opravdu cokoli. Je integrováno do konstrukce vozu a když se nepoužívá, lze jej snadno odebrat. NEREZOVÝ CHRÁNIČ ZADNÍHO NÁRAZNÍKU Při nakládání, vykládání a manipulaci s nákladem mohou snadno vzniknout škrábance a rýhy. Tento chránič nejen dodává vozu stylový vzhled, ale je také dostatečně odolný, aby vydržel každodenní používání. VYOBRAZENÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ: střešní příčníky, značkový střešní box Infiniti a 21" tmavě stříbrná kola z hliníkové slitiny ve stylu turbíny. VLOŽKA DO ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU Vložka z pevného, odolného a pružného materiálu brání pohybu přepravovaných předmětů při jízdě a chrání zavazadlový prostor před poškozením a poškrábáním.

16 SPOLEČNÁ VÁŠEŇ Zrychlený tep. Zlomky sekund. Získaná i ztracená vítězství. Svět Formule 1 klade maximální požadavky na technologie i lidskou vynalézavost. Úspěch přímo závisí na vášni vložené do každé inovace a každého projetého kola. A právě díky této vášni se stal tým Infiniti Red Bull Racing dominantní silou posledních závodních sezón. V závodech Formule 1 se setkává konstrukční genialita s emočním nadšením, což jsou hodnoty, které vyznává i značka Infiniti. Pocit vzrušení, které se prostřednictvím našeho partnera, týmu Infiniti Red Bull Racing, šíří mezi příznivce a vytváří svébytnou kulturu. Nadšení a odhodlání dovedlo tento tým již ke třem po sobě jdoucím vítězstvím v Poháru konstruktérů Formule 1. Naše jedinečné partnerství založené na společných hodnotách je příslibem nových netušených možností pro monoposty Formule 1 i vozy Infiniti. Vzájemná výměna technologií a myšlenek nedávno vyústila ve jmenování trojnásobného mistra světa v závodech Formule 1 Sebastian Vettel naším ředitelem pro výkon. Sebastian se již podílel na vývoji zcela nového modelu Infiniti Q50 a jeho jedinečný cit pro řízení a nadšení pro výkon jsou nejlepší zárukou maximální dynamiky tohoto nového vozu. Nepřekonatelný talent a nadšení, které stály u zrodu jeho úspěchů, tak budou vtištěny i do budoucích vozů značky Infiniti.

17 Maximální luxus vyžaduje víc než dokonalost. Je to pocit nespoutané radosti, která se dotýká něčeho zvláštního ve vašem srdci. V Infiniti jsme přesvědčeni, že jsou situace, kdy je třeba usadit rozum na zadní sedadlo a nechat řídit emoce čisté a původní. A samozřejmě nezapomínat na smyslové vjemy, ať již jde o uhlazené linie karoserie, vůni kůže nebo strhující zvuk motoru. Společnost Infiniti byla založena v roce 1989 a její modelová řada sedanů, coupé, kabrioletů a crossoverů je nyní k dispozici ve 49 zemích po celém světě. Značka Infiniti si získala respekt svým vyzývavým přístupem ke kategorii exkluzivních vozů, popíráním konvencí, neodolatelným a provokativním designem a maximální pozorností k detailu. Naše nadšení pro dokonalou přesnost, strhující výkon a nespoutanou radost z jízdy také přivedlo společnost Infiniti v roce 2011 k partnerství s týmem Red Bull Racing. Není tedy divu, že řídit vůz Infiniti je něco skutečně speciálního.

18 VÝBAVA QX70 GT QX70 GT Premium QX70 S QX70 S Premium QX70 GT QX70 GT Premium QX70 S QX70 S Premium PROVOZNÍ PARAMETRY Posilovač řízení s proměnlivým účinkem Aktivní řízení zadní nápravy (RAS Rear Active Steering) (s výjimkou motoru 3,7 l V6) Odpružení s plynulou regulací tlumičů (CDC Continuous Damping Control) BEZPEČNOST A ZABEZPEČENÍ Brzdy s protilehlými třmeny (vpředu čtyřpístkové, vzadu dvoupístkové) Systém monitorování tlaku v pneumatikách (se zobrazováním tlaku) (TPMS Tyre Pressure Monitoring System) 6 airbagů (čelní airbagy na straně řidiče a spolujezdce, boční airbagy na ochranu kyčlí a hrudníku, podélné hlavové airbagy) Aktivní opěrky hlavy vpředu Dešťový a světelný senzor Automatické stmívání vnitřního zpětného zrcátka Tempomat Omezovač rychlosti Inteligentní tempomat (ICC Intelligent Cruise Control) se systémem sledování vozidel při nízkých rychlostech (LSF Low Speed Following) Varování před čelní srážkou (FCW Forward Collision Warning) Inteligentní brzdový asistent (IBA Intelligent Brake Assist) Systémy upozornění a prevence vyjetí z pruhu (LDW Lane Departure Warning a LDP Lane Departure Prevention) Systém ochrany proti odcizení KOLA Nouzové dojezdové kolo (nahrazuje lepicí soupravu, není kdispozici s dieselovým motorem 3,0 l V6) 20" kola z hliníkové slitiny s 5 zdvojenými paprsky 21" kola z hliníkové slitiny, 6 paprsků EXTERIÉR Vnější zpětná zrcátka v barvě karoserie Sklopná zrcátka pro couvání Vyhřívaná a elektricky sklopná vnější zpětná zrcátka Zatmavená skla oken u zadních a pátých dveří Podélné střešní nosiče z leštěného hliníku Výdechy vzduchu na karoserii a prahy dveří v provedení z matného chromu Vnější označení znakem S v červené barvě Kouřové kryty světlometů Bixenonové adaptivní světlomety (AFS Adaptive Front-lighting System) s ostřikovači a systémem automatického vyrovnávání výšky Mlhová světla vpředu i vzadu Zadní světla LED Metalická barva karoserie Lak odolný proti poškrábání (Scratch Shield) Lak je opatřen jemnou čirou vrstvou, která je schopna sama opravovat malé škrábance a rýhy a zajistit tak dlouhotrvající lesk barvy exteriéru. TECHNOLOGIE Barevný centrální displej s ovladačem Infiniti Controller Zadní kamera, parkovací čidla vpředu a vzadu se zobrazováním Systém sledování okolí vozidla (AVM Around View Monitor) s rohovými parkovacími čidly a detekcí pohybujících se objektů Balíček multimediální výbavy Centrální dotykový displej s vysokým rozlišením s ovladačem Infiniti Controller 30 GB HDD navigační systém s RDS-TMC (Traffic Message Channel), průvodci Michelin a 3D POI zájmové body Přehrávač CD/DVD kompatibilní s MP3 WMA DivX, 10 GB Infiniti Music Box s podporou databáze hudby Gracenote Systém hlasového ovládání pro navigaci Bose Premium Sound System s 11 reproduktory Technologie Bluetooth pro připojení mobilního telefonu a hlasové ovládání Přehrávání audia přes Bluetooth (audio streaming) Klíč I-Key s inteligentním přístupem, otevíráním pátých dveří a inteligentním zapalováním Elektricky ovládaná okna všech dveří s automatickým zavíráním (propojení s klíčem I-Key) Standardní výbava Výbava za příplatek Nelze

19 BARVY A OBLOŽENÍ QX70 GT QX70 GT Premium QX70 S QX70 S Premium QX70 GT / QX70 GT Premium QX70 S / QX70 S Premium POHODLÍ Systém sekvenčního osvětlení Systém osvětlení po vystoupení z vozidla (Follow Me Home) Analogové hodiny Infiniti Dvouzónová adaptivní klimatizace se samočinnou recirkulací Zadní výdechy klimatizace Osvětlená vnitřní zrcátka (u řidiče a předního spolujezdce) Elektricky ovládané střešní okno ZVUK Audio soustava se 7 reproduktory CD přehrávač kompatibilní s formáty MP3 a WMA, 2 GB Infiniti Music Box Balíček multimediální výbavy Konektor USB/iPod a kompatibilní audio konektor RCA INTERIÉR Multifunkční volant Kožený potah volantu a hlavice řadicí páky Čalounění Kůže Kůže Barvy interiéru (kód) Graphite (G) Java (P) Wheat (C) Graphite (G) Java (P) Wheat (C) Barvy exteriéru Kód Typ Black Obsidian KH3 Základní Malbec Black GAC Midnight Mocha NAE Iridium Blue RAY Graphite Shadow KAD Metalická Umbria Twilight JAA Liquid Platinum K23 Moonlight White QAA Obložení interiéru Cello Flame Maple Wood Black Lacquer a Aluminium Standardní výbava Výbava za příplatek Nelze Sloupek řízení výškově a podélně nastavitelný (elektricky) Hliníkové pedály Javorové dřevo Cello Flame Obložení interiéru v kombinaci Black Lacquer a Aluminium (nelze pro čalounění v barvě Wheat) SEDADLA Kožené čalounění sedadel Sedadlo řidiče elektricky nastavitelné v 10 směrech Sedadlo řidiče elektricky nastavitelné ve 14 směrech Sedadlo spolujezdce elektricky nastavitelné v 8 směrech Sportovní sedadla vpředu, včetně elektrického nastavení bočního vedení (pouze u řidiče) a šířky opěradla (pouze u řidiče), ručně ovládané prodloužení sedáku Bederní opěra páteře u řidiče (elektrické nastavení) Nastavení sedadla řidiče, sloupku řízení a vnějších zpětných zrcátek ukládané do paměti (propojení s I-Key) Vyhřívaná a klimatizovaná sedadla řidiče a spolujezdce Sklopné dělené opěradlo zadních sedadel (2/3 1/3) Nastavitelné opěradlo zadních sedadel Systém ISOFIX pro ukotvení dětských autosedaček na zadních sedadlech OBJEM ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU Elektricky ovládané páté dveře Kryt zavazadlového prostoru s dělicí sítí Lékárnička a výstražný trojúhelník s podélnými střešními nosiči Všechny rozměry jsou uvedeny v mm.

20 TECHNICKÉ ÚDAJE QX70 3,0d QX70 3,7 QX70 5,0 MOTOR Typ paliva Diesel Počet válců V6 Objem ccm Výkon 175 kw (238 k) při ot/min Točivý moment 550 N.m při ot/min Převodovka Elektronicky řízená sedmistupňová automatická převodovka s manuálním režimem a řadicími páčkami z hořčíkové slitiny. Převodovka je vybavena funkcí učení, která sleduje styl jízdy řidiče a přizpůsobuje mu automatické řazení převodových stupňů. Režim ručního řazení nabízí sekvenční změnu převodových stupňů Poháněná náprava Inteligentní pohon všech kol (AWD All-Wheel Drive) Emisní norma Euro 5b+ PROVOZNÍ PARAMETRY Maximální rychlost 212 km/h km/h 8,3 s Benzin Benzin V6 V ccm ccm 235 kw (320 k) při ot/min 287 kw (390 k) při ot/min 360 N.m při ot/min 500 N.m při ot/min Elektronicky řízená sedmistupňová automatická převodovka s manuálním režimem a řadicími páčkami z hořčíkové slitiny. Převodovka je vybavena funkcí učení, která sleduje styl jízdy řidiče a přizpůsobuje mu automatické řazení převodových stupňů. Režim ručního řazení nabízí sekvenční změnu převodových stupňů Inteligentní pohon všech kol (AWD All-Wheel Drive) Elektronicky řízená sedmistupňová automatická převodovka s manuálním režimem a řadicími páčkami z hořčíkové slitiny. Převodovka je vybavena funkcí učení, která sleduje styl jízdy řidiče a přizpůsobuje mu automatické řazení převodových stupňů. Režim ručního řazení nabízí sekvenční změnu převodových stupňů Inteligentní pohon všech kol (AWD All-Wheel Drive) Euro 5b+ Euro 5b+ 233 km/h 250 km/h 6,8 s 5,8 s Odhadovaná spotřeba paliva 1 Město Mimo město Kombinovaná 1 Emise CO 2 OVLADATELNOST Řízení Typ Průměr otáčení Zavěšení kol Vpředu Vzadu Brzdy Vpředu/vzadu OBJEMY A HMOTNOSTI 10,8 l/100 km 7,3 l/100 km 8,6 l/100 km 225 g/km Hřebenové řízení vybavené posilovačem s proměnlivým účinkem podle rychlosti vozidla 11,2 m Nezávislé, dvojité lichoběžníkové závěsy s vinutými pružinami a tlumiči, stabilizátor. Modely S a S Premium: elektronická regulace tlumičů (CDC Continuous Damping Control) Nezávislé víceprvkové zavěšení, tlumiče s dvojokruhovým tlumením (DFP Dual Flow Path), stabilizátor. Modely S a S Premium: elektronická regulace tlumičů (CDC Continuous Damping Control) a aktivní řízení zadních kol (RAS Rear Active Steering) Kotouče s odvětráváním o průměru 355 mm vpředu / 350 mm vzadu s protilehlými hliníkovými třmeny (vpředu čtyřpístkové, vzadu dvoupístkové) 16,8 l/100 km 18,9 l/100 km 9,4 l/100 km 9,8 l/100 km 12,1 l/100 km 13,1 l/100 km 282 g/km 307 g/km Hřebenové řízení vybavené posilovačem s proměnlivým účinkem podle rychlosti vozidla Hřebenové řízení vybavené posilovačem s proměnlivým účinkem podle rychlosti vozidla 11,2 m 11,2 m Nezávislé, dvojité lichoběžníkové závěsy s vinutými pružinami a tlumiči, stabilizátor. Modely S a S Premium: elektronická regulace tlumičů (CDC Continuous Damping Control) Nezávislé víceprvkové zavěšení, tlumiče s dvojokruhovým tlumením (DFP Dual Flow Path), stabilizátor. Modely S a S Premium: elektronická regulace tlumičů (CDC Continuous Damping Control) Kotouče s odvětráváním o průměru 355 mm vpředu / 350 mm vzadu s protilehlými hliníkovými třmeny (vpředu čtyřpístkové, vzadu dvoupístkové) Nezávislé, dvojité lichoběžníkové závěsy s vinutými pružinami a tlumiči, stabilizátor. Elektronická regulace tlumičů (CDC Continuous Damping Control) Nezávislé víceprvkové zavěšení, tlumiče s dvojokruhovým tlumením (DFP Dual Flow Path), stabilizátor. Elektronická regulace tlumičů (CDC Continuous Damping Control) a aktivní řízení zadních kol (RAS Rear Active Steering) Kotouče s odvětráváním o průměru 355 mm vpředu / 350 mm vzadu s protilehlými hliníkovými třmeny (vpředu čtyřpístkové, vzadu dvoupístkové) Pohotovostní hmotnost kg Objem zavazadlového prostoru 410 l Palivová nádrž 90 l ROZMĚRY Exteriér Součinitel aerodynamického odporu 0,36 x 2,71 Celková délka mm Celková šířka včetně zpětných zrcátek mm Celková výška s podélnými střešními nosiči mm Rozvor náprav mm Rozchod kol vpředu/vzadu mm/1 640 mm kg kg 410 l 410 l 90 l 90 l 0,35 x 2,71 0,35 x 2, mm mm mm mm mm mm mm mm mm/1 640 mm mm/1 640 mm 1 Uvedené hodnoty byly stanoveny na základě měřicích metod podle evropské směrnice 715/2007/EC. Spotřeba paliva a úroveň CO 2 emisí vozu závisí nejenom na efektivním využití paliva ve voze, ale jsou ovlivněny též stylem jízdy a dalšími mimotechnickými faktory.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SÍLA. PŘÍZNAČNÝ ZVUK VÝFUKU obohacuje zážitek z jízdy o další exkluzivní rozměr. Model QX70 je nezaměnitelný i se zavřenýma očima.

SÍLA. PŘÍZNAČNÝ ZVUK VÝFUKU obohacuje zážitek z jízdy o další exkluzivní rozměr. Model QX70 je nezaměnitelný i se zavřenýma očima. X70 Infiniti QX70 se vymyká všem kategoriím. Je to vůz, ve kterém se spojují sportovní vlastnosti, užitná hodnota a moderní umění. Luxusní crossover s odvážným a výrazným designem a překvapivou flexibilitou.

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

PROBUZENÍ. Nechte se unášet novým pocitem uvědomění sebe sama, svých smyslů, všeho, co vás obklopuje. Každý kilometr vás přenese na jiné místo.

PROBUZENÍ. Nechte se unášet novým pocitem uvědomění sebe sama, svých smyslů, všeho, co vás obklopuje. Každý kilometr vás přenese na jiné místo. X50 NÁDECH Nadechněte se. Okamžik stvořený právě pro vás. Model QX50 je vyjádřením vaší osobnosti a výrazem stylu, který pečuje o pohodlí a odměňuje vaše smysly. Luxusní crossover, který kombinuje atraktivní

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

ÚNIK. Dostupnost se může lišit v závislosti na modelové řadě.

ÚNIK. Dostupnost se může lišit v závislosti na modelové řadě. 60 COUPE & CABRIO ÚNIK Q60 Coupé vás zve na cestu, která je v pravém slova smyslu důvěrná. Magická přitažlivost jeho stylu a strhující intenzita jeho výkonu vás uchvátí na první pohled. Je to příslib zážitku,

Více

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN VÁŠ NOVÝ CIVIC Nový Civic sedan s atraktivním designem a vyspělým konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu a zápalu pro technickou znamenitost. Výrazné a nadčasové linie

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: RX 450h Executive Celková výsledná cena: 2 047 000 Kč Základní cena: 1 930 000 Kč Prvky výbavy na přání: 117 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč MEGANE COUPÉ Od 299 900 Kč RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED OD 284 900 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Více

MASERATI QUATTROPORTE Kč bez DPH. Cena. Akční cena s DPH Kč. Měsíční splátka s DPH

MASERATI QUATTROPORTE Kč bez DPH.   Cena. Akční cena s DPH Kč. Měsíční splátka s DPH MASERATI QUATTROPORTE DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/82/ 1 250 000 Kč bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH Ceníková cena s DPH Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční

Více

Na obrázku je model Jazz 1.3 i-vtec Elegance v barvě Sunset Orange s 16" koly z lehkých slitin a volitelným systémem Honda CONNECT s navigací Garmin.

Na obrázku je model Jazz 1.3 i-vtec Elegance v barvě Sunset Orange s 16 koly z lehkých slitin a volitelným systémem Honda CONNECT s navigací Garmin. NOVÝ JAZZ Na obrázku je model Jazz 1.3 i-vtec Elegance v barvě Sunset Orange s 16" koly z lehkých slitin a volitelným systémem Honda CONNECT s navigací Garmin. [MALÉ AUTO VELKÝ DOJEM Nový tvar karoserie

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ BARVA & KOLA (2) Černá (212) 18" kola z lehké slitiny, 5paprskový design (pouze ), pneumatiky 235/45 R18 ČALOUNĚNÍ A DEKORY V INTERIÉRU Černá látka / černé lesklé obložení (FA24) STANDARDNÍ

Více

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD LIFESTYLE PLUS LIFESTYLE PLUS 1.6 i-dtec 120 k 2WD 6stupňová manuální převodovka 1.6 i-dtec 160 k 4WD 6stupňová manuální převodovka 9stupňová automatická převodovka 2.0 i-vtec 155 k 4WD 6stupňová manuální

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE Nový Civic 5D s novým designem a konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu. Výsledkem je vůz s jedinečnou osobností a sportovním duchem. Vůz, který je

Více

AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH PAKETŮ JOY.

AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH PAKETŮ JOY. AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH PAKETŮ JOY. BMW řady 1 (3dveřová / 5dveřová verze) BMW 116d / 116d EDE / 118d / 118d xdrive / 120d / 120d xdrive / 116i / 118i 140 426 Kč zdarma 100 % BMW 125d / 125i 136

Více

CENÍK 2015. Ceny. EXECUTIVE 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 M/T 814 900 Kč. 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 A/T 854 900 Kč VÝBAVA MOTOR VÝKON PŘEVODOVKA CENA

CENÍK 2015. Ceny. EXECUTIVE 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 M/T 814 900 Kč. 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 A/T 854 900 Kč VÝBAVA MOTOR VÝKON PŘEVODOVKA CENA CENÍK 2015 Ceny VÝBAVA MOTOR VÝKON PŘEVODOVKA CENA 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 M/T 814 900 Kč 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 A/T 854 900 Kč 1 Pakety PAKET OBSAH CENA LEATHER Čalounění sedadel v kombinaci přírodní

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 09.04.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 09.04.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Estoril

Více

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Nový RAV4 Ceník Za 12 045 Kč = Úrok 0 % + měsíčně + Garance budoucí hodnoty vozu Kombinace paketů se zvýhodněním až 50 000 Kč! Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Power 2,0 Valvematic 111 kw 6 M/T

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný dvěma turbodmychadly, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm mm] 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky

Více

Corolla Modelový rok 2014

Corolla Modelový rok 2014 Corolla Modelový rok 2014 Ceník NABÍDKA BŘEZEN 2015 Paket Exclusive se zvýhodněním 41 000 Kč Za 7 550 Kč = Úrok 2,99 % + měsíčně + Garance budoucí hodnoty vozu Pakety výbavy za polovinu ceny! Výbava Motor

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ 300 000 Kč 63 977 bez DPH www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/340/ Cena Ceníková cena bez DPH 75 386 Ceníková cena s DPH 91 217 Akční cena bez DPH 63 977

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč.

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Nový Auris - ceník Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Výbava Motor Výkon Převodovka Standardní cena Zvýhodnění Zaváděcí cena Power

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start MEGANE R.S. PRO OPRAVDOVÉ SPORTOVCE Od 740 900 Kč VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start 740 900 R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start 919 900 Smluvní záruka

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 29.08.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 29.08.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Sparkling

Více

Vaše BMW X3 xdrive20d.

Vaše BMW X3 xdrive20d. Vaše BMW X3 xdrive20d. www.bmw.cz/myconfig/f5g0s3o1 23.03.2017 1/9 Model BMW X3 xdrive20d. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,2 l/100km [1] Emise CO2: 136 g/km [1] 1 181 70 Výbavové

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/382/ 90 584 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 90 584 Ceníková cena s DPH 109 607 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Nero/Rosso

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 2,0 TSI/140 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/96 kw G-TEC (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu

Více

LEXUS RC 200t/300h. Prodloužená záruka LEXUS Záruka na 5 let / 160 000 km a asistenční služby na 5 let bez omezení ujetých kilometrů

LEXUS RC 200t/300h. Prodloužená záruka LEXUS Záruka na 5 let / 160 000 km a asistenční služby na 5 let bez omezení ujetých kilometrů LEXUS RC 200t/300h CENÍK Prodloužená záruka LEXUS Záruka na 5 let / 160 000 km a asistenční služby na 5 let bez omezení ujetých kilometrů LEXUS ProTect 5letá ochrana laku karoserie (pomocí křemíkové vrstvy)

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN 1.6 i -DTEC Motor Převodovka Výbava Výkon (kw/k) Kombinovaná spotřeba (l/100 km) Emise CO 2 (g/km) Cena (Kč) 1.6 i-dtec 6stupňová manuální Comfort 88/120 3,4 91 569 900 1.6 i-dtec 6stupňová manuální

Více

POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ

POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ PŘIZPŮSOBÍ SE VAŠEMU PODNIKÁNÍ Sleva 17% již od 395 900 Kč 22% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ Nissan NV200 Combi poskytuje více prostoru, je flexibilní a nabízí širokou

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč*

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč* NOVÝ MEgaNE COUPÉ od 279 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 60 000 Kč* FINANCOVáNÍ ALL4LimiteD první rok havarijního pojištění zdarma další roky za zvýhodněnou sazbu 1,8 % s 10% spoluúčastí bez poplatků za zpracování

Více

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 1.6 i -DTEC Motor Zdvihový objem (cm 3 ) 1597 Rozvod Palivo Poháněná kola Počet válců 4 Počet ventilů 16 Kompresní poměr 16 Výkon DOHC i-dtec Nafta 2 (přední) Maximální výkon motoru - kw (k) / otáček za

Více

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor ŠKODA OCTAVIA 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory ŠKODA KODIAQ Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 1,4 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/132 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT

MASERATI LEVANTE GRANSPORT MASERATI LEVANTE GRANSPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/417/ 93 371 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 93 371 Ceníková cena s DPH 112 979 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Emozione Nero/Rosso

Více

STANDARDNÍ VÝBAVA. Bezpečnost a zabezpečení

STANDARDNÍ VÝBAVA. Bezpečnost a zabezpečení CENÍK LEXUS IS 1 STANDARDNÍ VÝBAVA Bezpečnost a zabezpečení Vybavení exteriéru ABS (protiblokovací brzdový systém) s EBD (elektronická distribuce brzdné síly) TRC (systém řízení trakční síly) VSC (řízení

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO MASERATI LEVANTE GRANLUSSO DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/446/ 88 019 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 88 019 Ceníková cena s DPH 106 503 Vlastnosti Stav: Barva: Nový Nero/Černá Vlastnosti

Více

V zdání se odpovědnosti

V zdání se odpovědnosti Shrnutí Vaší Vaše konfigurace Exteriér Barva 614 - bílá Ice White Kola Kola PAN 8,0x18" s pneu 235/60 R18 Interiér Výbava Řadící páka Volant Čalounění Hliníkové obložení Shimmer Graphite Podsvícení řadící

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč978,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor Technické údaje Motor Motor 1,2 TSI/63 kw* zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1197 999 1395 1798 Vrtání

Více

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] ŠKODA Octavia RS 230 Zážehové motory Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

NISSAN NV200 FURGON ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. od 278 240 Kč bez DPH* 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu

NISSAN NV200 FURGON ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. od 278 240 Kč bez DPH* 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ od 278 240 Kč * 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 je dostatečně dlouhý pro dvě europalety Nákladový prostor NV200 byl chytře

Více

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,2 OHC,

Více

Vaše BMW 320d xdrive Limousine.

Vaše BMW 320d xdrive Limousine. Vaše BMW 320d xdrive Limousine. 30.08.2018 Model BMW 320d xdrive Limousine. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,1 l/100km [2] Emise CO2: 135 g/km [2] 1 183 00 30.08.2018 2/8 Exteriér

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY 19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/390/ 101 451 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 101 451 Ceníková cena s DPH 122 756 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Passione

Více

V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km.

V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km. 50 Nechte se unášet touhou. Objevte smyslové potěšení luxusu zaměřeného na pocit. Zcela nový model Infiniti Q50 přináší právě takové potěšení. Intenzivní zážitek z vysokého výkonu a nejmodernějších technologií.

Více

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor ŠKODA SUPERB 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/70 kw (A) 1,0 TSI/81 kw 1,4 TSI/92 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km.

V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km. 50 Nechte se unášet touhou. Objevte smyslové potěšení luxusu zaměřeného na pocit. Zcela nový model Infiniti Q50 přináší právě takové potěšení. Intenzivní zážitek z vysokého výkonu a nejmodernějších technologií.

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/309/ Cena Ceníková cena bez DPH 88 486 Ceníková cena s DPH 107 068 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Rosso seats,

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

PULSAR Chytrý, praktický, překvapivý

PULSAR Chytrý, praktický, překvapivý Chytrý, praktický, překvapivý od 299 900 Kč s financováním Nissan Finance Interiér nového NISSANU PULSAR je pojatý opravdu velkoryse. Je neuvěřitelně světlý a vzdušný se spoustou místa pro pohodlné sezení

Více

Dostupné také ve verzi King Cab (2 nebo 4 sedadla) s delší ložnou plochou. VYBERTE SI ZE 3 JÍZDNÍCH REŽIMŮ

Dostupné také ve verzi King Cab (2 nebo 4 sedadla) s delší ložnou plochou. VYBERTE SI ZE 3 JÍZDNÍCH REŽIMŮ Partner pro práci i pro zábavu Již od 495 225 Kč bez DPH 29% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu PRO PRÁCI I PRO ZÁBAVU Užitečná hmotnost: 910 Max. hmotnost přívěsu: 3 000 Dieselové motory o výkonu 140

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více