Kandidáti na předsedu mohou být zároveň nominováni na kandidáty do rady PK. Hlasování o tomto návrhu: pro: 49, zdržel: 7, Schváleno.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kandidáti na předsedu mohou být zároveň nominováni na kandidáty do rady PK. Hlasování o tomto návrhu: pro: 49, zdržel: 7, Schváleno."

Transkript

1 Výroční členská schůze Asociace chovatelů plemene Angus Budovatelská 1005, Trhové Sviny, PSČ , IČ: (Asociace není zapsaná v Obchodním rejstříku) , Penzion U lyžaře, Hybrálec, Jihlava Program: 1) Zahájení 2) Návrh a schválení zapisovatele a ověřovatele zápisu 3) Volba komisí (mandátové, volební, návrhové) 4) Zpráva předsedy Asociace chovatelů plemene Angus 5) Zpráva o hospodaření Asociace chovatelů plemene Angus 6) Přijetí nových členů 7) Schválení výběrových komisí pro základní výběry býků 2015/2016 8) Volba nového předsedy a členů RPK 9) NVHZ v Brně ) Diskuse 11) Vyhodnocení chovatelů 12) Usnesení 13) Závěr 1. Zahájení Václav Jungwirth seznámil s programem schůze. Hlasování: jednohlasně schválen. 2. Zapisovatel a ověřovatel zápisu Navrženi: zapisovatel Pavla Vydrová, ověřovatel Ivo Chládek, Vladimír Lepša Hlasování: Jeden se zdržel. Schváleno. Navrhovaní kandidáti na předsedu Asociace: Ing. Ivo Chládek (souhlasí s kandidaturou) Milana Šebelka (souhlasí s kandidaturou) Ing. Vladimír Šašek (nesouhlasí s kandidaturou) Ing. Václav Jungwirth (nesouhlasí s kandidaturou) Milan Šusta (nesouhlasí s kandidaturou) Kandidáti na předsedu mohou být zároveň nominováni na kandidáty do rady PK. Hlasování o tomto návrhu: pro: 49, zdržel: 7, Schváleno. Navrhovaní kandidáti do rady PK: Vráblík Miroslav, Ing. (souhlasí), Jungwirth Václav, Ing. (souhlasí), Berka Jan, Ing. (souhlasí), Šebelka Milan (v případě neúspěchu na volbu předsedy souhlasí), Nechvátal Milan (souhlasí), Hromas Jan, Ing. (souhlasí), Aleš Hatlák (souhlasí), Vladimír Šašek, Ing. (souhlasí), Ivo Chládek, Ing. (v případě neúspěchu na volbu předsedy souhlasí), Jan Kofroň, Ing. (souhlasí), Pavel Kozák (nesouhlasí), Martin Nejdl (souhlasí), Lepša Vladimír (souhlasí) 3. Volba komisí (přítomno 57 členů s hlasovacím právem (vč. plných mocí) z 87 členů = usnášeníschopní) Mandátová komise: Miroslav Vráblík (předseda), Aleš Hatlák, Petra Matějíčková

2 Hlasování: zdržel 1, schváleno Volební komise: Anna Tůmová (předseda), Milan Šusta, Adolf Hojek Hlasování: jednohlasně Návrhová komise: Jan Berka (předseda), Jan Švéda, Jan Kofroň Hlasování: zdržel 1, schváleno. 4. Zpráva předsedy Asociace chovatelů plemene Angus Šašek: 22. VČS Asociace chovatelů plemene Angus K dnešnímu dni 87 řádných členů a zájem trvá Za uplynulý rok se nepodařila uspokojivě vyřešit názorová nejednotnost na způsob hodnocení našich zvířat. Domnívám se však, že je to přirozený jev ve vývoji naší chovatelské činnosti a bude tomu tak i v budoucnosti. Debata na téma PH, která v uplynulém roce byla někdy až příliš emotivní a kterou taktéž považuji za běh na dlouhou trať, přinesla jednu velmi pozitivní odezvu. Spousta více či méně odborných článků, na základě kterých si každý zájemce může vytvořit svůj názor na tuto problematiku. V roce 2014 bylo do plemenitby vybráno celkem 262 (197) býků plemene AA z 332 (259) kusů zařazených do testu, tedy 78,9 % (76,1 %) úspěšnost. Někteří býci se prodávali ještě v roce 2015 a pár kusů zůstalo neprodáno. Akce sladění oka proběhla tentokrát v Lesonické rolnické společnosti na býcích ve výkrmu. Rozhodně se nemusíme stydět za II. Jihočeskou Angus show včetně atraktivní soutěže juniorů. Pozor na dominantní postavení některých chovatelů na stupních vítězů. Dánský rozhodčí obstál v očích chovatelů na jedničku! V uplynulém roce jsme z časových důvodů vypustili Angus Tour. Od 13. do účast na European Angus Forum ve Finsku v počtu 28 účastníků skoro víc Čechů než angusů ve Finsku. Zajímavá zkušenost. Příští setkání v Portugalsku. Domnívám se, že díky vysoké poptávce a aktivní obchodní politice svazu prožíváme šťastná léta v oblasti odbytu. Závěr: Přítomní berou na vědomí. 5. Zpráva o hospodaření Asociace chovatelů plemene Angus Zprávu o hospodaření přednesl Václav Jungwirth. Hospodaření skončilo přebytkem (celá zpráva přílohou zápisu na sekretariátu Svazu). Hlasování: Jednohlasně schváleno. 6. Přijetí nových členů Členové, kteří se přihlásili do Asociace v roce 2015: Lukáš Lepša František Valihrach Michal Šusta Josef Havlík Farma Kudlov s.r.o. (Ing. Švéda) Nyní 92 členů celkem. Hlasování: Přijetí nových členů jednohlasně schváleno.

3 7. Schválení výběrových komisí pro základní výběry býků 2015 Návrh: Výběrové komise pro období 2015/2016 ve složení 1 profesionál jmenovaný svazem a dva chovatelé jmenovaní Asociací. Hlasování: PRO: 23, PROTI: 26, ZDRŽEL: 10 (celkem hlasovalo 59 lidí z 62 přítomných) Závěr: Návrh nebyl nadpoloviční většinou přijat, platí tedy původní složení: Výběrová komise bude vždy tříčlenná ve složení: 2 inspektoři ČSCHMS a 1 chovatel. Jmenovité složení komisí je přílohou tohoto zápisu. Hlasování: Jednohlasně schváleno. 8. Volba předsedy Asociace AA a členů Rady PK AA Hlasujících: 62 (vč. nově přijatých členů) VOLBA PŘEDSEDY: Kandidáti na předsedu: Milan Šebelka, Ivo Chládek Hlasování (tajné): Šebelka 29 hlasů, Chládek 33 hlasů Závěr: Na nadcházející čtyřleté období byl zvolen předsedou Asociace chovatelů plemene Angus Ing. Ivo Chládek. VOLBA RADY PK: Hlasování (tajné): Vráblík Miroslav - 43 hlasů Berka Jan 39 hlasů Jungwirth Václav - 36 hlasů Nechvátal Milan 34 hlasů Vladimír Šašek 32 Hromas Jan 30 hlasů Šebelka Milan 23 hlasů Jan Kofroň 23 Lepša Vladimír 22 Aleš Hatlák 13 Nejdl Martin - 12 Ivo Chládek nekandidoval z důvodu zvolení předsedou Asociace = automaticky se stává předsedou Rady PK AA Závěr: Nová rada PK AA bude pracovat ve složení Chládek, Vráblík, Berka, Jungwirth, Nechvátal a Šašek Dosavadní předseda, Ing. Vladimír Šašek, poděkoval přítomným za aktivní spolupráci a soudržnost chovatelů plemene AA a popřál novému předsedovi hodně zdaru. Nově zvolený předseda, Ing. Ivo Chládek, poděkoval za zvolení do nové funkce. 9. Národní výstava hospodářských zvířat Brno 2015 Kopecký informoval přítomné o průběhu příprav na NVHZ ( ), uzávěrka přihlášek pro vystavující chovatele je ! Požádal chovatele o součinnost při dovozu zvířat na výstavu veterinární osvědčení připravit než přijede kamion, doprava bude plánována co nejekonomičtěji. Veškeré propozice na webu ČSCHMS. Šampionát AA (sobota ) bude soudcovat ředitel plemenných knih z Lucemburska a současně mezinárodní rozhodčí Jerry Ernst.

4 Návrh: Šampionát rozšířit o kategorii telat. Otázkou je, zda vodit telata s matkami nebo samotná (od jakého věku). Závěr: Nová rada PK podmínky projedná a dá na vědomí chovatelům. 10. Diskuse Šebelka poděkoval za hlasy svých voličů při kandidatuře na předsedu asociace. Berka přítomným předložena tabulka 1. otelení u G100 ze stavů v Centrální evidenci (oproti prezentaci výsledků Karla Šeby, který má data z KU). Vráblík zamyšlení nad raností plemene, apeloval na včasné zapouštění jalovic (viz výsledky prezentace Karla Šeby) - bude odesláno na y členů Asociace. Dalším problémem jsou nesmyslná mezidobí (příliš krátké, neodpovídající délce březosti) návrh na řešení k projednání Radě PK. Kopecký otázka zjišťování DNA u plemenných zvířat při prodeji do zahraničí (prosí o zvážení, AA je jediné masné plemeno v ČR, které DNA dokládat nemusí). Chládek, Berka navrhují, aby byla povinnost provádět paternitu u jalovic při prodeji do zahraničí diskutována na Radě PK AA. Hlasování: Kdo je pro, aby se problematikou zjišťování DNA resp. paternity zabývala rada PK. Výsledek hlasování: PRO: 45, PROTI: 4, zdržel: 8, ignoroval: 5 Vráblík nabídl chovatelům možnost zprostředkování prodeje všech kategorií skotu v rámci obchodování ČSCHMS. Tůmová žádá předsedu o pravidelnou aktualizaci webu Asociace Malát nabídl chovatelům zájezd na veletrh Agribition (Regina, Kanada) v případě zájmu co nejdříve kontaktovat sekretariát svazu. Jungwirth nadnesl nutnost zapsání Asociace do spolkového rejstříku. Úkol pro nového předsedu Asociace = nové stanovy předložit ke schválení na další VČS Asociace. Šašek poděkování za spolupráci a rozloučení. 11. Vyhodnocení chovatelů Chovatelům předána ocenění za umístění v následujících kategoriích: - Množství vyprodukovaného masa na krávu - Dosažení indexu celkové plemenné hodnoty - krávy - Dosažení indexu plemenné hodnoty plemenní býci - Nejlépe hodnocený býk za exteriér při výběrech v roce 2014 Konkrétní ocenění příloha zápisu na sekretariátu Svazu. 12. Usnesení Ing. Berka přednesl návrh na usnesení: Asociace 1. bere na vědomí zprávu jejího předsedy Ing. Šaška o činnosti za uplynulé období. 2. schvaluje zprávu o svém hospodaření za rok schvaluje přijetí pěti nových členů.

5 4. schvaluje výběrové komise pro základní výběry plemenných býků ve stejném složení jako v roce 2014 = 2 zástupci Svazu (inspektoři) a jeden chovatel (zástupce Asociace). 5. akceptuje výsledky voleb předsedy a členů Rady plemenné knihy. 6. pověřuje předsedu a členy Rady PK zajištěním účasti členů Asociace na Národní výstavě hospodářských zvířat v Brně. Při zajišťování účasti vyzývá k úzké součinnosti s příslušnými orgány ČSCHMS a organizátory výstavy. 7. požaduje rozšíření šampionátu AA na NVHZ o kategorii telata přesnou specifikaci stanoví Rada PK a ve spolupráci s ČSCHMS upřesní způsob hodnocení. 8. rozhodla o rozeslání materiálu týkající se doby 1. otelení na ové adresy. 9. požaduje prověřit délku mezidobí u chovatelů, kde je tato doba kratší než 275 dní. 10. pověřuje Radu PK vytvořením návrhu na způsob kontroly paternity plemenic u jednotlivých chovatelů a zvážením modelu plošného analyzování DNA u zvířat určených k prodeji, případně všech narozených zvířat samičí populace. 11. bere na vědomí připomínku o efektivnosti vážení telat ve 120 dnech. 12. pověřuje předsedu aktualizací webových stránek Asociace. 13. pověřuje předsedu zabezpečením návrhu na aktualizaci dokumentů Asociace, zvláště stanov a také zajištěním zapsaní do spolkového rejstříku. 14. upozorňuje na nedořešení úkolů, viz usnesení z evidovaných pod bodem 8 a 9. Návrhy na doplnění nebyly žádné. Hlasování: Usnesení VČS jednohlasně schváleno. 13. Závěr - ukončení schůze Ing. Václavem Jungwirthem ve 13:30 hodin. ve Hybrálci u Jihlavy zapsala Pavla Vydrová Ověřil: Ivo Chládek Vladimír Lepša

6 Členové komise AA - II. Turnus Den Datum Začátek OPB/chovatel kusy Členové komise Pondělí :00 OPB Janovice 4 A.Hatlák Středa :00 OPB Cunkov 25 J.Kofroň Pátek :00 OPB Měcholupy 18 V. Lepša Pátek :00 Nejdl Martin, Kvaslice 2 M. Šebelka Pátek :00 Nejdl Zdeněk, Kvaslice 3 M. Šebelka Sobota :00 Šumavský angus, Soběsuky 26 M.Nechvátal Neděle :30 Ing. Tůmová Anna, Mar. Lázně 3 M.Nejdl Neděle :00 MORAVIA ZL s.r.o., Kopanina 5 M.Nejdl Pondělí :00 OPB Kundratice 13 M.Vráblík Úterý :00 Skalický Jiří, Libnov 19 V.Silovský Sobota :30 Statek Mitrov 14 V.Šašek J. Úterý :00 OPB Benešov 16 J.Dvořák Sobota :30 Hromas Jan, Stvolínky 2 M.Nejdl Neděle :00 VETLABFARM s.r.o., Dolní Dobrouč 10 V.Šašek Pondělí :00 OPB Osík 20 J.Dvořák Pondělí :00 Dvořák Josef, Telecí 10 M.Vráblík Úterý :00 Tegro, s.r.o. Těšenov 13 V.Šašek Úterý :00 Šašek Vladimír, Rantířov 13 M.Nechvátal Středa :00 Egert Jiří, Lomnice nad Lužnicí 10 V.Lepša Čtvrtek :00 ZD Brloh 20 M.Vráblík Čtvrtek :30 Kofroň Jan, Radhostice 11 M.Šebelka

Asociace chovatelů Aberdeen angus, z.s. Brloh 215, Brloh IČ: Zápis z jednání Rady Asociace

Asociace chovatelů Aberdeen angus, z.s. Brloh 215, Brloh IČ: Zápis z jednání Rady Asociace Asociace chovatelů Aberdeen angus, z.s. Brloh 215, 382 06 Brloh IČ: 60072121 Zápis z jednání Rady Asociace konané dne 12.6. 2019 od 12:30 hod v Hotelu Elzet Měšice 474, 391 56 Tábor. Přítomni členové rady:

Více

1. Zahájení Ing. Ivo Chládek seznámil přítomné s programem schůze. Zahájení 9:50. Schválení programu. Hlasování: Jednohlasně schváleno.

1. Zahájení Ing. Ivo Chládek seznámil přítomné s programem schůze. Zahájení 9:50. Schválení programu. Hlasování: Jednohlasně schváleno. 25. výroční členská schůze Asociace chovatelů plemene Angus, z. s. Asociace chovatelů Aberdeen Angus, z.s., se sídlem Brloh 215, 382 06 Brloh, IČ: 60072121 23. 3. 2018, Penzion u Lyžaře, Hybrálec Program:

Více

Plemeno: Aberdeen Angus

Plemeno: Aberdeen Angus Plemeno: Aberdeen Angus Tabulka 4) Počet narozených telat v kontrolním roce 5) Genotyp živě narozeno celkem Z toho narozeno mrtvě zmetání podíl naroz. z toho podíl % z narozeno telat celkem narozeno celkem

Více

Zápis z výroční členské schůze ČSCHMS

Zápis z výroční členské schůze ČSCHMS Zápis z výroční členské schůze ČSCHMS Skalský Dvůr 6.9.2011 1. Prezence Na VČS bylo pozváno celkem 456 řádných členů, 223 zájmových a 5 čestných. Přítomno: 85 řádných členů a 13 zájmových. Prezenční listina

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 - 1 - č.j. 6/2010 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 12.11.2010 18:00 hodin Ukončení jednání: 12.11.2010 18:45 hodin

Více

Zápis z 10. členské schůze

Zápis z 10. členské schůze Zápis z 10. členské schůze Spolku nazvaného: Občanské sdružení Montessori Kladno, z.s. IČ: 22719849, se sídlem: Pařížská 2249, Kročehlavy, 272 01 Kladno, zapsaného ve spolkovém rejstříku vedeném Městským

Více

Zápis z výroční členské schůze ČSCHMS. Skalský Dvůr 11. 9. 2013

Zápis z výroční členské schůze ČSCHMS. Skalský Dvůr 11. 9. 2013 Zápis z výroční členské schůze ČSCHMS Skalský Dvůr 11. 9. 2013 1. Prezence Na VČS bylo pozváno celkem 537 řádných členů, 221 zájmových a 7 čestných. Přítomno: 89 řádných členů a 17 zájmových. Prezenční

Více

Obec Rychnov na Moravě Rychnov na Moravě 63 IČO: , DIČ:CZ Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období

Obec Rychnov na Moravě Rychnov na Moravě 63 IČO: , DIČ:CZ Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období Obec Rychnov na Moravě 569 34 Rychnov na Moravě 63 IČO: 00277312, DIČ:CZ00277312 Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období 2018-2022 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov

Více

Zápis z výroční členské schůze ČSCHMS

Zápis z výroční členské schůze ČSCHMS Zápis z výroční členské schůze ČSCHMS Skalský Dvůr 6.9.2007 1. prezence Na VČS bylo pozváno celkem 531 řádných členů a 53 zájmových. Přítomno: 100 řádných členů, 6 zájmových, 8 hostů. Prezenční listina

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v sále Kulturního domu v Bašce

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v sále Kulturního domu v Bašce Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne 1. 11. 2018 v sále Kulturního domu v Bašce Přítomni: 15 členů zastupitelstva 46 občanů 64 účast celkem 1. Zahájení, hymna 2. Informace o výsledcích

Více

Zápis z řádné valné hromady společnosti. Lázně Mšené, a.s.

Zápis z řádné valné hromady společnosti. Lázně Mšené, a.s. Zápis z řádné valné hromady společnosti Lázně Mšené, a.s. se sídlem Mšené lázně, Lázeňská 62, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem v oddílu B, vložka 211, IČ 44569530

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: 7.11.2014 od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici Zasedání zastupitelstva obce Březnice bylo zahájeno v 18:01 hod., dne: 7.11.2014

Více

Zápis z výroční členské schůze Českého svazu chovatelů masného skotu, z.s. Hotel Skalský Dvůr

Zápis z výroční členské schůze Českého svazu chovatelů masného skotu, z.s. Hotel Skalský Dvůr Zápis z výroční členské schůze Českého svazu chovatelů masného skotu, z.s. Hotel Skalský Dvůr 20. 9. 2017 Prezence Na VČS bylo pozváno celkem 1001 členů z toho 714 řádných členů, 273 zájmových a 14 čestných.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 07. 11. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Městys Velký Vřešťov Zastupitelstvo městyse Velkého Vřešťova Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

ABERDEEN ANGUS - vývoj RPH dle ročníku narození

ABERDEEN ANGUS - vývoj RPH dle ročníku narození ABERDEEN ANGUS - vývoj RPH dle ročníku narození KRÁVY - přímý efekt Do výpočtu byly zahrnuty všechny žijící a vyřazené krávy zapsané do PK oddíl "A" počet krav ročník narození do 2000 2001 2002 2003 2004

Více

Zápis ze č lenske sčhů ze Odborove organizače PILA Ptení

Zápis ze č lenske sčhů ze Odborove organizače PILA Ptení Místo jednání: Hospoda Ptenský Dvorek Datum jednání: 4. 3. 2017 Zahájení jednání: 15.30h Ukončení jednání: 17.00h Přítomni: Omluveni: Účast: dle presenční listiny dle presenční listiny Členské schůze se

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

Zápis z 27. výroční členské schůze ČSCHMS. Skalský Dvůr

Zápis z 27. výroční členské schůze ČSCHMS. Skalský Dvůr Zápis z 27. výroční členské schůze ČSCHMS Skalský Dvůr 21. 9. 2016 1. Prezence Na VČS bylo pozváno celkem 656 řádných členů, 267 zájmových a 12 čestných (celkem všech 935). Přítomno: 87 členů (76 řádných,

Více

Český svaz chovatelů, Klub chovatelů králíků Činčil velkých se sídlem ve Vrbičanech oběžník č. I /2019 ( 216 )

Český svaz chovatelů, Klub chovatelů králíků Činčil velkých se sídlem ve Vrbičanech oběžník č. I /2019 ( 216 ) Oběžník obsahuje: Český svaz chovatelů, Klub chovatelů králíků Činčil velkých se sídlem ve Vrbičanech oběžník č. I /2019 ( 216 ) 1) Informace z výboru klubu 2) Zápis z členské schůze 3) Usnesení výroční

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne , od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne , od 17:00 hodin Obec Buková Zastupitelstvo obce Buková Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne 7. 11. 2014, od 17:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Jaroslav Komosný konstatoval, že zápis ze zasedání číslo 3/2014 byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí, námitky proti zápisu nebyly podány.

Jaroslav Komosný konstatoval, že zápis ze zasedání číslo 3/2014 byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí, námitky proti zápisu nebyly podány. O b e c K r u m v í ř, Krumvíř č. 184, PSČ 69173 Zápis ze schůze Zastupitelstva obce konané dne 4.11.2014 č. 4/2014 Předsedající starosta Obce Krumvíř Jaroslav Komosný zahájil 4. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 31. října 2018 v v Kulturním domě v Lovčicích

Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 31. října 2018 v v Kulturním domě v Lovčicích Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 31. října 2018 v 18.00 v Kulturním domě v Lovčicích Přítomni:

Více

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ).

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ). Z á p i s č.1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne 3. 11. 2014 od 18.00 hod. v místnosti č.3 obecního úřadu v Sebranicích Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v sále Kulturního domu v Bašce

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v sále Kulturního domu v Bašce Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne 30. 10. 2014 v sále Kulturního domu v Bašce Přítomni: 15 členů zastupitelstva 50 občanů 65 účast celkem 1. Zahájení, hymna 2. Informace o výsledcích

Více

Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina. Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov

Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina. Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov Přítomni: viz Příloha č. 1 Prezenční listina 1. Zahájení Valné

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 02. 11. 2018 od 18:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malešovice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze sněmu Místní akční skupiny Království Jestřebí hory, o.p.s.

Zápis ze sněmu Místní akční skupiny Království Jestřebí hory, o.p.s. Zápis ze sněmu Místní akční skupiny Království Jestřebí hory, o.p.s. čtvrtek 3. 3. 2016 od 18:00 Penzion U Skutilů, Pilníkov Program: 1. Přivítání 2. Volba mandátové, volební a návrhové komise a schválení

Více

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Valná hromada členů Golf Clubu Semily (dále jen GCS) se konala v sobotu dne 17. února 2018 od 14,00 hod. v restauraci U Bernarda v Semilech.

Více

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu VŠPJ č. 1/2018 ze dne 7. února 2018

Zápis z řádného zasedání Akademického senátu VŠPJ č. 1/2018 ze dne 7. února 2018 Akademický senát Vysoké školy polytechnické Jihlava Zápis z řádného zasedání Akademického senátu VŠPJ č. 1/2018 ze dne 7. února 2018 Přítomni: za akademickou komoru (dále jen AK): 9 (viz prezenční listina)

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne 1. 11. 2018, od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec, konaného dne 1. listopadu 2018, od 20:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec, konaného dne 1. listopadu 2018, od 20:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec, konaného dne 1. listopadu 2018, od 20:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Jihomoravského kraje

Zápis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Jihomoravského kraje Zápis z VH Krajského sdružení NS MAS ČR Jihomoravského kraje Termín: 13. 2. 2015 od 12:00 Místo: zasedací místnost, RO SZIF, Kotlářská 53, Brno Přítomní: dle prezenční listiny (příloha č. 1) PROGRAM: 1.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Doubravice Zastupitelstvo obce Doubravice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, konaného dne 3.11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne v hod. v Kulturním domě ve Švábenicích.

Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne v hod. v Kulturním domě ve Švábenicích. Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne 3.11.2006 v 18.00 hod. v Kulturním domě ve Švábenicích. Nejstarší člen zastupitelstva obce pan Pištělka Libor přivítal všechny přítomné na ustavujícím

Více

Zápis z náhradního zasedání členské schůze Českého občanského spolku proti plicním nemocem se sídlem Kartouzská 6, Praha 5

Zápis z náhradního zasedání členské schůze Českého občanského spolku proti plicním nemocem se sídlem Kartouzská 6, Praha 5 Zápis z náhradního zasedání členské schůze Českého občanského spolku proti plicním nemocem se sídlem Kartouzská 6, 150 98 Praha 5 Datum konání: 13. 6. 2016 Místo konání: Nemocnice Na Bulovce, Budínova

Více

Zápis ze zasedání členské schůze Klubu chovatelů Bearded collií (dále jen KCHBC), dne 10.10.2015

Zápis ze zasedání členské schůze Klubu chovatelů Bearded collií (dále jen KCHBC), dne 10.10.2015 Zápis ze zasedání členské schůze Klubu chovatelů Bearded collií (dále jen KCHBC), dne 10.10.2015 Místo zasedání: Restaurace Na zahrádce, ul. U výstaviště 496/3, České Budějovice Průběh zasedání: Zasedání

Více

Zápis z výroční členské schůze ČSCHMS konané 23.3.2005 ve Skalském dvoře

Zápis z výroční členské schůze ČSCHMS konané 23.3.2005 ve Skalském dvoře Zápis z výroční členské schůze ČSCHMS konané 23.3.2005 ve Skalském dvoře 1. Schůzi zahájil předseda ČSCHMS ing. Pavel Káčer 2. Řízení schůze se ujal ing. Chroust, pozdravil všechny přítomné a provedl uvítání

Více

ZÁPIS Z 15. SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ BYTOVÉHO DRUŽSTVA DUBINA II.

ZÁPIS Z 15. SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ BYTOVÉHO DRUŽSTVA DUBINA II. ZÁPIS Z 15. SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ BYTOVÉHO DRUŽSTVA DUBINA II. Termín konání: 6. června 2015 Místo konání: Praha, sídlo Sdružení bytových družstev a společenství vlastníků ČR - budova Družstevní asociace,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vřesina. konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vřesina. konaného dne Obec Vřesina Zastupitelstvo obce Vřesina Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vřesina konaného dne 05. 11. 2014 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Vřesina začalo

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání:

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání: Z á p i s z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov Datum konání: 31. 10. 2018 Přítomni: Vyšinská Veronika, Tureničová Ludmila, Šimková Michaela, Ing. Kačírek Miroslav, Kubíček Michal,

Více

Z Á P I S č. 9 /2018

Z Á P I S č. 9 /2018 Z Á P I S č. 9 /2018 ze zasedání zastupitelstva obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 31.10.2018 v Pluhově Žďáru 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pluhův Žďár (dále též jako

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne 7.11.2014 v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Účast : Petr Elis, Mgr. Zdeněk Gajdoš, Alfréd Kadavý, PhDr. Jiřina Rozsypalová, Radek Zelinka Hodina

Více

Výsledek hlasování: Pro 9 Proti 0 Zdrželi se 0 Usnesení č. 2/18/Z1 bylo schváleno.

Výsledek hlasování: Pro 9 Proti 0 Zdrželi se 0 Usnesení č. 2/18/Z1 bylo schváleno. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Archlebov, č. 1. konaného dne 2.11.2018 v tělocvičně Základní školy v Archlebově, na adrese: Archlebov 357, od 19:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Adamov, konaného dne 10. listopadu 2010 od 19:30 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Adamov, konaného dne 10. listopadu 2010 od 19:30 hodin. Obec Adamov Zastupitelstvo obce Adamov Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Adamov, konaného dne 10. listopadu 2010 od 19:30 hodin. Zasedání Zastupitelstva

Více

Novotný Jiří. Program :

Novotný Jiří. Program : Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Železný Brod konaného dne 5. 11. 2018 Zasedání bylo zahájeno v 16:00 hod. a skončeno v 16:45 hod. Z celkového počtu 15 zastupitelů bylo přítomno 13 členů,

Více

Zápis č. 1/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 7. listopadu 2014 v v Kulturním domě v Lovčicích

Zápis č. 1/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 7. listopadu 2014 v v Kulturním domě v Lovčicích Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis č. 1/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 7. listopadu 2014 v 18.00 v Kulturním domě v Lovčicích

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ konaného dne 24. dubna 2004 v sále Městské knihovny v Děčíně IV

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ konaného dne 24. dubna 2004 v sále Městské knihovny v Děčíně IV Oblastní stavební bytové družstvo Děčín se sídlem v Děčíně IV, Jeronýmova 425, PSČ 405 63 zapsáno v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl Dr XXVI, vložka 302 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ

Více

Zápis z VČS ČSCHMS ze dne místo konání Hotel 9 Skal Zahájení jednání z pověření výboru svazu zahajuje jednání VČS, přivítání hostů, MZE,

Zápis z VČS ČSCHMS ze dne místo konání Hotel 9 Skal Zahájení jednání z pověření výboru svazu zahajuje jednání VČS, přivítání hostů, MZE, Zápis z VČS ČSCHMS ze dne 26.3.2003 místo konání Hotel 9 Skal Zahájení jednání Chroust z pověření výboru svazu zahajuje jednání VČS, přivítání hostů, MZE, ZA, Svaz chovatelů CS skotu a jiní hosté seznámení

Více

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel ,

Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ tel , Město MILOVICE Kancelář starosty nám. 30. června 508, Milovice, PSČ 289 23 tel. 325 517 100, e-mail: meu@mesto-milovice.cz USNESENÍ z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Milovice č. 7/2014 ze dne

Více

Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svinařov, konaného dne , od hodin.

Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svinařov, konaného dne , od hodin. Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svinařov, konaného dne 9.11.2010, od 17.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Svinařov bylo zahájeno v 17.00 hodin dosavadním

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Pucov Zastupitelstvo obce Pucov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pucov, konaného dne 1. 11. 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pucov

Více

Katedra speciální zootechniky, FAPPZ ČZU Praha. Šlechtění masného skotu v ČR

Katedra speciální zootechniky, FAPPZ ČZU Praha. Šlechtění masného skotu v ČR Katedra speciální zootechniky, FAPPZ ČZU Praha Šlechtění masného skotu v ČR Testování a posuzování užitkových vlastností krav bez tržní produkce mléka KUMP Kontrola užitkovosti masných plemen KUMP zajišťují

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 6.listopadu 2010, od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 6.listopadu 2010, od 17:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 6.listopadu 2010, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jílovice, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jílovice, konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jílovice, konaného dne 30. 10. 2018 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE JÍLOVICE bylo zahájeno v 18,00 hodin v kulturním domě

Více

bod 2) Složení slibu zastupitelstva Předsedající v souladu s 69 odst.2 zákona o obcích vyzval přítomné členy zastupitelstva

bod 2) Složení slibu zastupitelstva Předsedající v souladu s 69 odst.2 zákona o obcích vyzval přítomné členy zastupitelstva Zápis z ustavujícího veřejného zasedání zastupitelstva města Rabí, konaného dne 7.11.2014 od 19 hodin v zasedací síni města Rabí čp.57. Ustavující veřejné zasedání zastupitelstva města Rabí bylo zahájeno

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen "ZO") konaného dne 2.11.2014 od 17:00 hodin v místním pohostinství. Jednací číslo: 1

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Katov, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Katov, konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Katov, konaného dne 3. 11. 2018 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Katov (dále též jako zastupitelstvo") bylo zahájeno v 18.10

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne , od hodin v restauraci Česká hospoda

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne , od hodin v restauraci Česká hospoda ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne 6. 11. 2014, od 19.00 hodin v restauraci Česká hospoda Přítomni: Vnislav Konvalinka, Karel Čech, Vojtěch Musil, Miroslav Stříbrný,

Více

Výpis ze zápisu č. 1/14

Výpis ze zápisu č. 1/14 Město VELKÉ PAVLOVICE Výpis ze zápisu č. 1/14 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Velké Pavlovice, které se konalo ve čtvrtek dne 30. října 2014 v 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Tento výpis

Více

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne 4. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení: 17:00 hodin Ukončení: 17:20

Více

O b e c S e l e t i c e

O b e c S e l e t i c e Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Seletice, konaného dne 24. října 2018, od 17:00 hodin. Přítomni: Mgr. Bc. Zdeněk Havlík dosavadní starosta, Václav Matucha, Ing. Jaroslav Sedláček, Vladimír

Více

SVJ Tererova Tererova 1356/6, Chodov, Praha 11

SVJ Tererova Tererova 1356/6, Chodov, Praha 11 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství Tererova 1355-1356 se sídlem Tererova 1356/6a, 149 00 Praha 4 Chodov, IČO 291131316 konané dne 1.11.2018 v Komunitním centru Matky Terezy od 18:30 hodin Program

Více

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin.

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin. Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne 29.10 2018, od 16 :00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pavlov (dále též jako zastupitelstvo

Více

ZÁPISU z jednání Sněmu ČMMJ, z.s. OMS Olomouc konaného dne od hodin v reprezentačním sále hotelu Záložna v Příkazích

ZÁPISU z jednání Sněmu ČMMJ, z.s. OMS Olomouc konaného dne od hodin v reprezentačním sále hotelu Záložna v Příkazích ZÁPISU z jednání Sněmu ČMMJ, z.s. OMS Olomouc konaného dne 3.4.2016 od 10.00 hodin v reprezentačním sále hotelu Záložna v Příkazích Sněm ČMMJ, z.s. OMS Olomouc v souladu s 121, 125 a 127 stanov ČMMJ svolala

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Ondřejov konaného dne

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Ondřejov konaného dne Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Ondřejov konaného dne 1. 11. 2018 Přítomni: Beránek Václav Brabec Josef Brilová Romana Chadzitaskos Goce Kölblová Jaroslava Kvapil David Lanzendörfer

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis. Navržený program jednání:

Zápis. Navržený program jednání: Zápis ze společného jednání výboru a DK MO Českého rybářského svazu, z.s., místní organizace v Letohradě, konané dne 23.1.2019 ve 19.30 hod. v klubovně MO. Přítomni: Členové výboru (dále jen V) : Ing.

Více

Zápis č. 8/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březí, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis č. 8/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březí, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Březí Zastupitelstvo obce Březí Zápis č. 8/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březí, konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

ABERDEEN ANGUS - vývoj RPH dle ročníku narození

ABERDEEN ANGUS - vývoj RPH dle ročníku narození ABERDEEN ANGUS - vývoj RPH dle ročníku narození KRÁVY Do výpočtu byly zahrnuty všechny žijící a vyřazené krávy zapsané do PK oddíl "A" počet krav ročník narození do 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7, Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7, Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7, 569 43 Jevíčko Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel.,fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel.,fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel.,fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Hnanice č

Více

Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves

Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Krásněves, konaného dne 7.11.2014, od 19:00 hodin. Přítomni zastupitelé: Jaroslav Šedý, Bedřich Staněk, Josef

Více

Obec Chraštice, okres Příbram PROGRAM:

Obec Chraštice, okres Příbram PROGRAM: Obec Chraštice, okres Příbram Zápis č. 10/2018 z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva (ze dne 3.11.2018, 18.00 18.45 hodin) PŘÍTOMNI: Marie Dvořáková dosavadní starostka, Mgr. Karel Derfl, Renata

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Datum a místo konání: 14.3.2012 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, Louny

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, Louny Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne 3.11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, 440 01 Louny Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC STUDNICE STUDNICE 2, BUDIŠOV, IČ:

OBEC STUDNICE STUDNICE 2, BUDIŠOV, IČ: OBEC STUDNICE STUDNICE 2, 675 03 BUDIŠOV, IČ: 00378631 email: ou.studnice@pvtnet.cz, http://www.studnice-tr.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Studnice, konaného dne 10.11. 2010, od 18:00

Více

Zápis z 26. výroční členské schůze ČSCHMS. Skalský Dvůr

Zápis z 26. výroční členské schůze ČSCHMS. Skalský Dvůr Zápis z 26. výroční členské schůze ČSCHMS Skalský Dvůr 23. 9. 2015 1. Prezence Na VČS bylo pozváno celkem 617 řádných členů, 237 zájmových a 9 čestných (celkem všech 863). Přítomno: 65 řádných členů a

Více

Obec Nový Ples Nový Ples 28, Jaroměř

Obec Nový Ples Nový Ples 28, Jaroměř Obec Nový Ples Nový Ples 28, 551 01 Jaroměř IČO: 00272892 e-mail:novy.ples@cbox.cz 724 180 090 Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nový Ples konaného dne 2. 11. 2018 Začátek jednání: 18:15

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Moravičany bylo zahájeno v 18,00 hodin dosavadním starostou obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce smilovy Hory, konaného dne od 20:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce smilovy Hory, konaného dne od 20:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce smilovy Hory, konaného dne 27. 10. 2018 od 20:00 hodin Přítomni: Ing. Tomáš Cihelna, Josef Hlavnička, Jana Králová, František Mrázek, Josef Novotný, Jaroslav

Více

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1

Z Á P I S. z členské schůze Bytového družstva Plevenská konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Z Á P I S z členské schůze Bytového družstva Plevenská 3115 3117 konané dne 15. června 2017 od 18 hodin v jídelně základní školy Rakovského 3136/1 Přítomni: členové družstva Plevenská 3115-3117 dle prezenční

Více

Zastupitelstvo obce schvaluje ověřovatele zápisu: V. Chlanová, F. Kába

Zastupitelstvo obce schvaluje ověřovatele zápisu: V. Chlanová, F. Kába Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 1. listopadu 2018, od 18:00 hodin v Kulturním domě v Pačejově-nádraží, v suterénu 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné

ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné ZÁPIS č. 1/14 z 1. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 06.11.2014 od 18:00 hod v salonku Restaurace U Mocnáře v Deštné Přítomno: devět zvolených členů zastupitelstva: David Šašek DiS., Bc.

Více

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě konaného dne , od 18:06 hodin.

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě konaného dne , od 18:06 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Lhota u Příbramě ( 95 zákona o obcích) Obec Lhota u Příbramě Č.j. 234/2018/OULuPb Lhota u Pb., 1. 11. 2018 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Chýnice Karlštejnská Tachlovice. ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chýnice, konaného dne 5.11.

Obec Chýnice Karlštejnská Tachlovice. ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chýnice, konaného dne 5.11. ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chýnice, konaného dne 5.11.2018 v 18:00 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Chýnice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ponědraž, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ponědraž, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Ponědraž Zastupitelstvo obce Lhota Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ponědraž, konaného dne 5.11.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne 01.11.2018, od 19,00 hodin Program: 1. Zahájení, návrh programu jednání. 2. Určení ověřovatelů a zapisovatele. 3. Volba návrhové komise. 4.

Více

Jednací řád členské schůze spolku Landseer klub České republiky, z.s.

Jednací řád členské schůze spolku Landseer klub České republiky, z.s. Landseerklub České republiky, z.s. IČ 62537253, se sídlem U Kostela 166, Ratboř, 28141, zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddíle L, vložce 6181 (dále jen LKČR nebo Spolek

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne 01. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod I - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne 7. 11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou (dále též

Více

Z á p i s. 2) Jiří Richter provedl kontrolu osvědčení a potvrdil tak platnost nově zvolených členů OZ. Souhlasí - 7

Z á p i s. 2) Jiří Richter provedl kontrolu osvědčení a potvrdil tak platnost nově zvolených členů OZ. Souhlasí - 7 Z á p i s Z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva obce OSTRUŽNO, konaného dne 31. října 2018 od 19,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ostružně. Přítomni: 7 členů OZ: Bittnerová Zdeňka,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 3. listopadu 2010, od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 3. listopadu 2010, od 17:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 3. listopadu 2010, od 17:00 hodin. Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva města Nová Bystřice (dále

Více

JEDNACÍ ŘÁD místní akční skupiny (MAS) Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s.

JEDNACÍ ŘÁD místní akční skupiny (MAS) Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s. JEDNACÍ ŘÁD místní akční skupiny (MAS) Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s. Preambule Jednací řád MAS upravuje přípravu a svolání jednání Valné hromady spolku, Rady spolku a Kontrolního a monitorovacího

Více

Zápis z jednání valné hromady SKIP Moravskoslezského a Olomouckého kraje dne v Knihovně Petra Bezruče v Opavě

Zápis z jednání valné hromady SKIP Moravskoslezského a Olomouckého kraje dne v Knihovně Petra Bezruče v Opavě Svaz knihovníků a informačních pracovníků České republiky Moravskoslezského a Olomouckého kraje Zápis z jednání valné hromady SKIP Moravskoslezského a Olomouckého kraje dne 8. 4. 2015 v Knihovně Petra

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Krásněves, konaného dne 31.10.2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

USNESENÍ z ustavující schůze spolku konané dne

USNESENÍ z ustavující schůze spolku konané dne USNESENÍ z ustavující schůze spolku konané dne 18.01.2017 --------------------------------------------------------- Místo: Společenská místnost, Křivoklát 256, 270 23 Křivoklát. I. Program jednání 1/ Zahájení,

Více