SMLOUVA o nájmu nebytových prostor

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SMLOUVA o nájmu nebytových prostor"

Transkript

1 SMLOUVA o nájmu nebytových prostor PRONAJÍMA TEL: se sídlem orgánů: zastoupený: IČO: (dále jen "pronaiímatel") a NÁJEMCE: zastoupený: sídlo: IČO: bankovní spojení: číslo účtu: (dále jen "nájemce") Městská část Praha 8, Zenklova 35, Praha 8- Libeň, Mgr. Václavem Vomáčkou, starostou Městské části Praha TANEC PRAHA, občanské sdružení Mgr. Yvonou Kreuzmannovou- Daňkovou Jirsíkova 4, Praha ll IPB, a.s /5100 uzavírají s platností ode dne podpisu oběma smluvními stranami následující nájemní smlouvu: I. Předmět smlouvy Pronajímatel pronajima nájemci nebytový prostor v domě čp. 540, v k.ú. Karlín, ulice Jirsíkova, č.or. 4, Praha 8, šesté podlaží, č. prostoru 510, počet místností čtyři, o celkové podlahové výměře 125,20 m 2, a to pro účely: provozování kanceláří, reprezentativních a skladových prostor. Pronajímané prostory jsou popsány v pasportu nebytových prostor a plánku, které se stanou nedílnou součástí této smlouvy. TI. Doba trvání nájemního vztahu Nájemní smlouva se uzavírá na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou tři měsíce, která počíná běžet od prvého dne měsíce následujícího po doručení písemné výpovědi druhé smluvní straně. Nájemní vztah vzniká dnem 15. listopadu O předání a převzetí nebytových prostor určených v článku I. této smlouvy bude smluvními stranami pořízen písemný protokol o předání a převzetí nebytových prostor, podepsaný zástupci obou smluvních stran nejpozději do 15 dnů od nabytí účinnosti této smlouvy.

2 Obsahem tohoto protokolu budou závěry veškerých dříve provedených revizí technických zařízení, bezpečnosti, hygieny a požární ochrany, které byly v pronajímaných nebytových prostorech provedeny dle obecně závazných předpisů. III. Cena nájmu a poskytovaných služeb Nájemné a platby, resp. zálohové platby za poskytované služby, se stanovují dohodou stran: A) Roční sazby nájemného za 1 m 2 plochy: (slovy: 125,20 m 2 za 300,00 Kč/m 2, tj. celkem ,00 Kč třicet sedm tisíc pět set šedesát korun českých) Rozpočet úhrad nájemného: měsíční úhrada za nájem denní úhrada za nájem 3.130,00 Kč 104,00 Kč Nájemce je povinen za rok, v němž tato smlouva nabyla účinnosti a za poslední rok platnosti této smlouvy, zaplatit pouze poměrnou část ročního nájemného. B) Roční zúčtovatelné zálohy za služby a způsob jejich účtování budou pronajímatelem jednostranně stanoveny zasláním výpočtového listu. Takto stanovené zálohy budou pronajímatelem pravidelně nejméně jedenkrát ročně zúčtovány a případné přeplatky či nedoplatky budou mezi stranami vyrovnány na základě zvláštních faktur se splatností 14 dnů. V případě změn cen shora uvedených služeb si pronajímatel vyhrazuje právo na úpravu stanovených částek v souladu s obecně závaznými právními a cenovými předpisy. Nájemné (včetně služeb) je stanoveno měsíčně a je splatné do každého 5. dne běžného měsíce. Nájemné a zálohy za služby se platí jednou částkou. Nájemné bude nájemcem hrazeno příkazem k úhradě, a to na účet České spořitelny, a. s., pob. pro Prahu 8, Sokolovská 1: Číslo účtu: /0800 Konstantní symbol: 308 Variabilní symbol: 540/510 Sjednané nájemné dle odst. A) tohoto článku smlouvy se každoročně, počínaje rokem 1999, zvýší k běžného roku o index růstu spotřebitelských cen, vyhlášený Českým statistickým úřadem za uplynulý rok. Nový výpočet nájemného bude pronajímatelem nájemci v této lhůtě oznámen zasláním výpočtového listu.

3 Nájemce bere na vědomí, že ceny poskytovaných služeb stanovených zálohově (čl. ID. písm. B této smlouvy) budou rozúčtovány v souladu s obecně platnými právními předpisy, přičemž energie (resp. media), pro které budou po dohodě s pronajímatelem instalovány samostatné měřící zařízení, budou účtovány podle skutečně naměřené spotřeby. IV. Stav pronajímaných prostor Nájemce prohlašuje, že stav pronajímaných prostor je mu znám, že byl mezi ním a správcem nebytových prostor sepsán Zápis o obhlídce nebytových prostor, a v tomto stavu je od pronajímatele přebírá. v. Investice a vnitřní úpravy Nájemce bere na vědomí, že pronajatý prostor je dosud stavebně fotoateliér. určen jako Pronajímatel prohlašuje, že uzavřením této smlouvy dává nájemci "souhlas vlastníka" ke změně účelu užívání na účel uvedený v čl. I. této smlouvy. Nájemce se zavazuje, že po projednání s pronajímatelem požádá do 31. prosince 1997 příslušný stavební úřad o změnu účelu užívání tohoto prostoru k účelu uvedenému v čl. I. této smlouvy. Náklady na běžnou údržbu a opravy si hradí nájemce. Provádět stavební úpravy zejména ty, na něž je třeba stavební povolení nebo ohlášení je nájemce oprávněn provádět pouze po písemném souhlasu pronajímatele a při dodržení povinností dle stavebního zákona a předpisů souvisejících. Nájemce je oprávněn úměrně vlastními technickými prostředky zabezpečit ochranu svého majetku v pronajatých prostorách. Nájemce je oprávněn po dohodě s pronajímatelem instalovat na budově reklamní zařízení, které bude vhodným a estetickým způsobem propagovat jeho činnost v pronajatém prostoru. VI. Základní práva a povinnosti smluvních stran Veškerá práva a povinnosti vyplývající z nájemního vztahu se řídí zákonem č Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů, a dalšími obecně závaznými právními předpisy. Nájemce se zavazuje dodržovat v pronajatých prostorech příslušné bezpečnostní, hygienické a požární předpisy a řídit se obecně závaznými právními předpisy. Nájemce je povinen předložit pronajímateli, resp. správci pokud je určen, závěry veškerých technických revizí a revizí v oblastech bezpečnosti, hygieny a požární ochrany, které v pronajatých prostorech po dobu trvání nájemního vztahu budou provedeny.

4 Ostatní povinnosti nájemce: VII. Povinnosti nájemce 1. Nájemce je povinen oznámit pronajímateli změnu: a/ adresy trvalého pobytu, resp. sídla právnické osoby, bl změnu nebo ztrátu způsobilosti k provozování činnosti, pro kterou byly nebytové prostory pronajaty, a to nejpozději do 8 dnů od vzniku této změny; každou závadu nebo událost, pro kterou se pronajaté prostory stanou nezpůsobilé ke smluvenému způsobu užívání. cl neprodleně 2. Nájemce je povinen zpřístupnit pronajaté prostory osobám pověřeným pronajímatelem, a to kdykoli na požádání odpovědného zástupce pronajímatele, za účelem kontroly dodržování ustanovení této nájemní smlouvy nebo za účelem údržby nebo oprav prováděných pronajímatelem. VIII. Podstatná porušení smlouvy Za podstatná porušení smlouvy se považuje zejména: nezaplacení nájemného a úhrad za služby do 30 dnů od jejich splatnosti, a to neprodleně po písemném upozornění na tuto skutečnost ze strany pronajímatele, pokud nebylo předem písemně dohodnuto jinak, opakovaně opožděné placení nájemného a úhrad za služby v nejméně třech po sobě následujících platebních lhůtách, pokud nebylo předem písemně dohodnuto jinak, porušování bezpečnostních a požárních předpisů, ačkoliv byl nájemce na tuto skutečnost písemně upozorněn a přes opakovanou výzvu nezjednal nápravu, provádění stavebních úprav bez souhlasu pronajímatele, k případné žádosti nájemce je pronajímatel povinen vyjádřit se do 30 dnů po jejím obdržení, provede-li nájemce stavební úpravy v rozporu se stavebním zákonem a ostatními obecně závaznými právními předpisy a závady neodstraní i přes písemné upozornění pronajímatele na tuto skutečnost, porušení povinností stanovených v článcích VI. a VII. této nájemní smlouvy, Pokud nájemce poruší, příp. nedodrží, výše uvedené povinnosti, je pronajímatel oprávněn vypovědět tuto smlouvu a uplatnit u nájemce nárok na úhradu prokazatelných škod vzniklých mu jednáním nájemce. 1. Nájemní vztah končí v případě: IX. Ukončení nájemního vztahu -výpovědi, uplynutím výpovědní lhůty, - dohody, dnem sjednaným v dohodě,

5 - odstoupením od smlouvy v zákonem upravených případech. 2. Nájemce je oprávněn vypovědět tuto smlouvu: a) stane-li se nájemce bez svého zavinění nezpůsobilým k provozování činnosti, pro kterou si nebytový prostor najal, b) stane-li se předmět nájmu bez zavinění nájemce nezpůsobilým ke smluvenému užívání, c) poruší- li pronajímatel hrubě své povinnosti vyplývající ze smlouvy, resp. z obecně závazných předpisů, 3. Pronajímatelje oprávněn kdykoli vypovědět tuto smlouvu z důvodů uvedených v čl. VIII. této smlouvy nebo z důvodů uvedených v zákoně č. 116/90 Sb. v platném znění. 4. Smluvní strany se dohodly, že veškerou korespondenci zaslanou "Doručenkou do vlastních rukou" budou považovat za doručenou i zasláním na posledně známou adresu sídla právnické osoby, a to dnem vrácení zásilky poštou z důvodu nepřevzetí zásilky, odmítnutí převzetí, příp. z důvodu nenahlášené změny adresy. 5. Ke dni skončení nájmu je nájemce povinen převzaté prostory protokolárně předat pronajímateli ve stavu, v jakém byly převzaty a případně se souhlasem pronajímatele upraveny, s přihlédnutím k obvyklé míře opotřebení. Pokud nájemce nedodrží výše uvedenou povinnost, je pronajímatel oprávněn nechat na náklady a nebezpečí nájemce vyklidit tyto nebytové prostory, kdykoliv po uplynutí jednoho týdne ode dne, kdy povinnost předání nebytových prostor vznikla. X. Smluvní pokuty Smluvní strany se dohodly, že nájemce zaplatí pronajímateli smluvní pokutu v případě, že: a/ nájemné, včetně úhrad za služby nebude hrazeno včas a ve sjednané výši, bl nájemce bude v prodlení s vyklizením a předáním pronajatého prostoru dle čl. IX odst. 5 této smlouvy. Výše smluvní pokuty se stanovuje dohodou smluvních stran ve výši -ad a/ 1% z dlužné částky za každý den prodlení, - ad b/ 5% z průměrné roční úhrady za nájem a služby za každý den prodlení. Smluvní pokuta sjednaná v této smlouvě nevylučuje nárok pronajímatele vůči nájemci na náhradu prokazatelných škod. Sjednanou výši smluvní pokuty vzniklou v daném měsíci je nájemce povinen zaplatit pronajímateli vždy do 5. dne následujícího měsíce.

6 XL Prohlášení Pronajímatel prohlašuje, že ke dni podpisu této smlouvy oběma smluvními stranami jsou zrušeny nájemní smlouvy nebo dohody dříve uzavřené, které se týkaly pronajímaného prostoru a na pronajímaných prostorách neváznou žádné právní závady, Nájemce bere na vědomí, že pronajímatel je oprávněn ustanovit na základě mandátní smlouvy správce, který bude jeho jménem vykonávat některá jeho práva spojená s vlastnictvím předmětu nájmu. Správce však nebude oprávněn uzavírat dohody o změnách této nájemní smlouvy, ani ji vypovědět bez příkazu vlastníka. XII. Závěrečná ustanovení Vztahy mezi pronajímatelem a nájemcem, neupravené touto smlouvou, se řídí občanským zákoníkem a ostatními obecně závaznými právními předpisy. Obsah této smlouvy může být změněn nebo doplněn se souhlasem obou smluvních stran, a to pouze formou písemných dodatků ke smlouvě. Práva a povinnosti vyplývající z této smlouvy přecházejí na právní nástupce obou smluvních stran. Tato smlouva se vyhotovuje ve čtyřech stejnopisech, z nichž 3 vyhotovení obdrží pronajímatel a 1 nájemce. Smluvní strany prohlašují, že smlouvu řádně přečetly, že její ustanovení jsou jim jasná a srozumitelná a že ji uzavírají na základě své pravé a svobodné vůle, bez nátlaku a nikoli v omylu či tísni za nápadně nevýhodných podmínek. Na důkaz toho připojují zástupci obou stran své právoplatné podpisy. V Praze dne cl '1 7- I 1/,r) /) r,. V Praze, 19. listopad 1997 t. "fanec Za nájemce: PRAHA C (\ (., ~ 1.Jirsíkova 4 ~.-- [k\-~ "f86 00 Praha a g. Yvona Kreuzmannová - Daňková ředitelka sdružení SPRÁVCE: Kontaktní osoba:,f/e:l-ti'n 19 Razítko: telefon:

SMLOUVA O NÁJMU NEBÝTOÝYCH PROSTOR. Městská část Praha 8. Zenklova 35, 180 48 Praha 8- Libeň 000 63 797. Janem Lukavským

SMLOUVA O NÁJMU NEBÝTOÝYCH PROSTOR. Městská část Praha 8. Zenklova 35, 180 48 Praha 8- Libeň 000 63 797. Janem Lukavským ~' SMLOUVA O NÁJMU NEBÝTOÝYCH PROSTOR PRONAJÍMATEL: se sídlem orgánú: IČO: zastoupený: (dále jen "pronajímatel") a NÁJEMCE: adresa: IČO: DIČ: bankovní spojení: číslo účtu: (dále jen "nájemce") Městská

Více

Nájemní smlouva o nájmu garáže 2011/0015/MO.DSM

Nájemní smlouva o nájmu garáže 2011/0015/MO.DSM Nájemní smlouva o nájmu garáže 2011/0015/MO.DSM PRONAJÍMATEL: se sídlem orgánů: bankovní spojení: číslo účtu: IČ: DIČ: zastoupený: Městská část Praha 8 Zenklova 35, 180 48 Praha 8 - Libeň, Česká spořitelna,

Více

DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB)

DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB) DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB) 2018/./OSM.DOBCH Uživatel: Městská část Praha 8 se sídlem: Zenklova 1/35, 180 48 Praha 8 Libeň IČ: 00063797 DIČ: CZ00063797 bankovní spojení: Česká spořitelna, a. s.,

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTORŮ. Sml 01543/2009. Městská část Praha 8

NÁJEMNÍ SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTORŮ. Sml 01543/2009. Městská část Praha 8 NÁJEMNÍ SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTORŮ Sml 01543/2009 PRONAJÍMATEL: se sídlem orgám1: IČ: DIČ: bankovní spojení: číslo účtu: zastoupený: Městská část Praha 8 Zenklova 35, 180 48 Praha 8- Libeň, 000

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTORŮ 201 0/0634/MO.DSM. Městská část Praha 8. Zenklova 35, Praha 8 - Libeň, , CZ ,

NÁJEMNÍ SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTORŮ 201 0/0634/MO.DSM. Městská část Praha 8. Zenklova 35, Praha 8 - Libeň, , CZ , NÁJEMNÍ SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTORŮ 201 0/0634/MO.DSM PRONAJÍMATEL: se sídlem orgánů: Č: DČ: bankovní spojení: číslo účtu: zastoupený: Městská část Praha 8 Zenklova 35, 180 48 Praha 8 - Libeň,

Více

SMLOUVA o nájmu garáže evid. č. SM/2006/0 134. (dálejen "pronajímatel"),

SMLOUVA o nájmu garáže evid. č. SM/2006/0 134. (dálejen pronajímatel), SMLOUVA o nájmu garáže evid. č. SM/2006/0 134 PROAJÍMATEL: se sídlem orgánů: bankovní spojení: číslo účtu: IČ: DIČ: zastoupený: Městská část Praha 8 Zenklova 35, 180 48 Praha 8- Libeň, Česká spořitelna,

Více

SMLOUVA o nájmu garáže evid. č. SM/2006/0303. (dále jen "pronajímatel"), není plátcem DPH, Česká spořitelna, a. s.

SMLOUVA o nájmu garáže evid. č. SM/2006/0303. (dále jen pronajímatel), není plátcem DPH, Česká spořitelna, a. s. SMLOUVA o nájmu garáže evid. č. SM/2006/0303 PRONAJÍMATEL: se sídlem orgánů: bankovní spojení: číslo účtu: Č: DČ: zastoupený: Městská část Praha 8 Zenklova 35, 180 48 Praha 8- Libeň, Česká spořitelna,

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 361/2015

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 361/2015 č.j.: 361/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 338 ze dne 27.05.2015 Pronájem garážového stání č. 27.25, Sabinova 8/278, Praha 3 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1.

Více

Nájemní smlouva. ..., r.č. / IČ., trvale bytem/sídlem.,..,

Nájemní smlouva. ..., r.č. / IČ., trvale bytem/sídlem.,.., Nájemní smlouva., r.č. / IČ:, trvale bytem/sídlem,, jednající bankovní spojení: vedený u.., var.symbol:, tel: email:. dále jen pronajímatel a., r.č. / IČ, trvale bytem/sídlem,, jednající. bankovní spojení:

Více

Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA. Čl. 1 Smluvní strany

Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA. Čl. 1 Smluvní strany Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA (1) Město Napajedla IČO: 002 84 220 Masarykovo náměstí 89 763 61 Napajedla (dále jen pronajímatel ) a Čl. 1 Smluvní strany zastoupené NBTH,

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání 1. Město Česká Lípa Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Se sídlem nám. T.G.Masaryka 1, 470 36 Česká Lípa IČ: 00260428, DIČ:CZ00260428 Zastoupené na základě Mandátní smlouvy č. B 06-3831/2008

Více

Nájemní smlouva. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb., v platném znění mezi. I.

Nájemní smlouva. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb., v platném znění mezi. I. Příloha č. 8 Zásad vzorová nájemní smlouva pro pronájem nebytového prostoru ( doba určitá / neurčitá ) Nájemní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb.,

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-037-010-15 ze dne 5.10.2015 Revokace části usnesení rady č. R-026-001-15 ze dne 29.06.2015 a smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4079/1 v k. ú.

Více

SMLOUVA O NÁJMU POZEMKU č. 5/3140/2003

SMLOUVA O NÁJMU POZEMKU č. 5/3140/2003 SMLOUVA O NÁJMU POZEMKU č. 5/3140/2003 PRONAJÍMATEL: Servisní středisko pro správu svěřeného majetku (SeS) Městské části (MČ) Praha 8 se sídlem na adrese: Šiškova čp. 1223, 182 00 Praha 8 -Kobylisy, Č:

Více

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR [PR SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR uzavřená v souladu se zák.č. 116/1990 Sb.,o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany: 1. L. K. místo podnikání a IČ: (dále

Více

Dodatek nájemní smlouvy dle Občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., 2201 Číslo smlouvy 002/2014

Dodatek nájemní smlouvy dle Občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., 2201 Číslo smlouvy 002/2014 Dodatek nájemní smlouvy dle Občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., 2201 Číslo smlouvy 002/2014 Článek 1 Smluvní strany 1) Obec Kryštofovy Hamry, Kryštofovy Hamry 64, 431 91 Vejprty, zastoupená Bc.Františkem

Více

Nájemní smlouva. kterou uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku:

Nájemní smlouva. kterou uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku: Nájemní smlouva kterou uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku: ve smyslu ust. 2235 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění: 1. Město Rotava, IČ: 00259551, se sídlem Rotava,

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO:

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO: NÁJEMNÍ SMLOUVA o nájmu nebytových prostor VLASTNÍK NEBYTOVÉHO PROSTORU: MĚSTO TRUTNOV Slovanské náměstí 165, 541 01 Trutnov IČO: 278360 SPRÁVCE NEBYTOVÉHO PROSTORU: SPOLEČENSKÉ CENTRUM TRUTNOVSKA PRO

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Město Chrastava, se sídlem nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava, zastoupené starostou Ing. Michaelem Canovem, IČ 00262871, DIČ CZ00262871, na straně jedné (dále

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů

Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 52.08.12 Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Článek I. Smluvní strany Pronajímatel:

Více

Nájemní smlouva. podle 685 a násl. zák. č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů ( dále jen OZ )

Nájemní smlouva. podle 685 a násl. zák. č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů ( dále jen OZ ) Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 57.14.08 Nájemní smlouva podle 685 a násl. zák. č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů ( dále jen OZ ) Níže uvedeného dne, měsíce

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTORŮ. Sml 01542/2009. Městská část Praha 8

NÁJEMNÍ SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTORŮ. Sml 01542/2009. Městská část Praha 8 NÁJEMNÍ SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTORŮ Sml 01542/2009 PRONAJÍMATEL: se sídlem orgánů: Č: DČ: bankovní spojení: číslo účtu: zastoupený: Městská část Praha 8 Zenklova 35, 180 48 Praha 8-Libeň, 000 63

Více

Nájemní smlouva. se níže uvedeného dne měsíce a roku ve smyslu ustanovení 685 a násl. občanského zákoníku domluvili na této

Nájemní smlouva. se níže uvedeného dne měsíce a roku ve smyslu ustanovení 685 a násl. občanského zákoníku domluvili na této Nájemní smlouva Smluvní strany Jméno a příjmení:, Trvalé bydliště:, Rodné číslo:, Číslo OP:, dále jen pronajímatel, na straně jedné a Jméno a příjmení:, Trvalé bydliště:, Rodné číslo:, Číslo OP:, dále

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS )

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS ) Příloha č. 2 NÁJEMNÍ SMLOUVA Pronajímatel: MKS Holešov Náměstí F. X. Richtera č. p. 190 769 01 Holešov č. ú... Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS ) a Nájemce:.

Více

Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012

Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012 Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012 Níže uvedeného dne, měsice a roku uzavřeli: "; \ J IČ: Rvskvv:i.':, se sídlem Boskcvi e, Masarykovo nám. 4/2 680 18 Boskovice,

Více

Nájemní smlouva. II. Nájemné a úhrada za plnění spojená s užíváním bytu

Nájemní smlouva. II. Nájemné a úhrada za plnění spojená s užíváním bytu uzavřena mezi smluvními stranami paní Evou Dolejšovou, r.č. 765212/2599 Nájemní smlouva bytem Anglická 621/6, 460 10 Liberec 3 /dále jen pronajímateé/ a paní /dále jen nájemce/ Smluvní strany shodně prohlašují,

Více

(pronajímatel a nájemce jsou dále označováni jednotlivě jako smluvní strana nebo společně též jako smluvní strany )

(pronajímatel a nájemce jsou dále označováni jednotlivě jako smluvní strana nebo společně též jako smluvní strany ) Dnešního dne, měsíce a roku uzavřeli: 1. Základní škola Pelhřimov, Komenského 1326 se sídlem Komenského 1326, Pelhřimov, 393 01 Pelhřimov zastoupená ředitelkou školy Mgr. Nellou Slavíkovou IČO: 70844194

Více

SMLOUVA O NÁJMU BYTU Č. --/OBP/2019/BYT

SMLOUVA O NÁJMU BYTU Č. --/OBP/2019/BYT SMLOUVA O NÁJMU BYTU Č. --/OBP/2019/BYT Čl. I Smluvní strany 1) Městská část Praha 5 se sídlem Praha 5, nám. 14. října 1381/4, PSČ 150 22 zastoupena RNDr. Danielem Mazurem, PhD., starostou IČO: 00063631

Více

Článek I. Předmět nájmu

Článek I. Předmět nájmu Nájemní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ust. 685 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito smluvními stranami: Jméno a příjmení:,

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Město Rýmařov Se sídlem: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov Zastoupena: Ing. Petrem Kloudou - starostou IČO: 00296317 Bankovní spojení: Česká spořitelna

Více

MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Milošem Peterou, IČ: ,

MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Milošem Peterou, IČ: , SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Milošem Peterou, IČ: 00239500, a (dále jen pronajímatel) na straně jedné GRYGAROVÁ Libuše,..,IČ

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění. mandátní smlouvu:

MANDÁTNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění. mandátní smlouvu: MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany 1... IČ:.. zapsaný v.. Bankovní spojení:., jehož

Více

Městská část Praha - Kunratice. Božena Klepetářová NÁJEMNÍ SMLOUVA

Městská část Praha - Kunratice. Božena Klepetářová NÁJEMNÍ SMLOUVA 17 007 1 00 Městská část Praha - Kunratice a Božena Klepetářová NÁJEMNÍ SMLOUVA TATO NÁJEMNÍ SMLOUVA O NÁJMU GARÁŽOVÉ STÁNÍ V DOMĚ Č. P. 1435/26a "CHRÁNĚNÉ BYTY KUNRATICE" BYLA UZAVŘENA MEZI: 1. Městská

Více

Č. 71/2016 NSV/3003/2016

Č. 71/2016 NSV/3003/2016 Nájemní smlouva Č. 71/2016 NSV/3003/2016 1. Město Česká Lípa zastoupené starostkou města Mgr. Romanou Žateckou se sídlem nám. T.G.Masaryka 1, 470 36 Česká Lípa IČ: 00260428, DIČ:CZ00260428 Bankovní spojení:

Více

Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012

Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012 Zveřejnení záměru na pronájem a provoz občerstvení-bufetu na koupališti ve Velké Kraši pro letní sezónu 2012 Obec Velká Kraš jako provozovatel koupaliště ve Velké Kraši zastoupená : Vlastou Kočí, starostkou

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-173-031-14 ze dne 23.9.2014 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 1859/250 v k. ú. Kamýk se společností Penny Market s.r.o. Rada městské části 1.

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor

Smlouva o nájmu nebytových prostor Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřena v souladu s ustanovením 663 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., Občanský zákoník, v platném znění a zákona č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor,

Více

smlouvu o nájmu nebytových prostor

smlouvu o nájmu nebytových prostor Níže uvedeného dne, měsíce a roku ujednali Obec Klínec IČ: 00640719 se sídlem Klínec, 252 10 Mníšek pod Brdy zastoupená panem Janem Doubravou, starostou dále jen jako pronajímatel na straně jedné a Radek

Více

I. Smluvní strany. III. Účel nájmu

I. Smluvní strany. III. Účel nájmu N Á J E M N Í S M L O U V A I. Smluvní strany Pronajímatel: Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice zastoupená starostkou obce Soňou Černou IČO: 00234508 Nájemce: II. Předmět

Více

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU č. 25/05776/16 kterou podle 2302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), uzavřeli tito účastníci Město Uherský Brod se sídlem:

Více

RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í

RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 Název: U S N E S E N Í Rady městské části Praha 15 číslo R - 125 ze dne 18.2.2015 Uzavření Smlouvy č. SML-2015-10014 se společností Eltodo Citelum s.r.o. o podnájmu kabelového

Více

Smlouva o podnájmu nebytových prostor a úhradě služeb spojených s jejich užíváním

Smlouva o podnájmu nebytových prostor a úhradě služeb spojených s jejich užíváním Smlouva o podnájmu nebytových prostor a úhradě služeb spojených s jejich užíváním Uzavřená podle zák.č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito stranami:

Více

Nájemní smlouva o nájmu bytu v domě zvláštního určení

Nájemní smlouva o nájmu bytu v domě zvláštního určení Příloha č. 10 Zásad vzorová nájemní smlouva pro pronájem bytu v domě zvláštního určení Nájemní smlouva o nájmu bytu v domě zvláštního určení uzavřená dle ust. 685 a násl. zák. č. 40/1964 Sb., občanský

Více

Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor

Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor uzavřená podle zákona č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů, níže uvedeného dne, měsíce

Více

Nájemní smlouva. Článek I. Předmět smlouvy. Článek II. Účel nájmu

Nájemní smlouva. Článek I. Předmět smlouvy. Článek II. Účel nájmu Nájemní smlouva (uzavřená podle Občanského zákoníku) Pronajímatel:..., nar.:..., bydliště:..., občanství:..., jiné údaje:... (dále jen jako "pronajímatel") Nájemce:..., nar.:..., bydliště:..., občanství:...,

Více

S M L O U V A O N Á J M U

S M L O U V A O N Á J M U S M L O U V A O N Á J M U Smluvní strany: Společnost Saquaro, s. r. o., IČ: 015 70 595 se sídlem Kolovratská 110/4, Praha 10, PSČ: 100 00 zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíle C, vložka

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. A. RESTAURACE s výměrou 703 m². K pronájmu jsou určeny: - součástí předmětu pronájmu je i zařízení a vybavení nebytových prostor.

NÁJEMNÍ SMLOUVA. A. RESTAURACE s výměrou 703 m². K pronájmu jsou určeny: - součástí předmětu pronájmu je i zařízení a vybavení nebytových prostor. Příloha č. 2 NÁJEMNÍ SMLOUVA Pronajímatel: MKS Holešov Náměstí F. X. Richtera č. p. 190 769 01 Holešov č. ú. 29432-691/0100, vedený u KB Zastoupení:.., ředitel MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

SMLOUVĚ O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR

SMLOUVĚ O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR 1. Město Čáslav, IČ: 00236021 se sídlem Čáslav-Staré Město, nám. Jana Žižky z Trocnova 1/1 jednající starostou města Ing. Jaromírem Strnadem (dále jen pronajímatel) a 2. Velkoobchod ORION spol. s r.o.,

Více

evid. č. 8/3140/2008

evid. č. 8/3140/2008 NÁJEMNÍ SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH evid. č. 8/3140/2008 PROSTORŮ PRONAJÍMATEL: se sídlem orgánů: Č: (dále jen pronajímatel") NÁJEMCE: se sídlem: Č: (dále jen "nájemce") Servisní středisko pro správu svěřeného

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-023-029-15 ze dne 8.6.2015 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 712/1 v k. ú. Komořany při ulici Krupná Rada městské části 1. s c h v a l u j e

Více

N Á J E M N Í S M L O U V U. I. Předmět smlouvy

N Á J E M N Í S M L O U V U. I. Předmět smlouvy Obec Ktová, se sídlem Ktová čp. 62, 512 63 Rovensko pod Troskami zastoupena starostkou paní Jiřinou Bobkovou, DiS., IČO 00580821, na straně jedné jako pronajímatel. na straně druhé jako nájemce a uzavřeli

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Č. 2018/0359/OSM_OM Smluvní strany

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Č. 2018/0359/OSM_OM Smluvní strany Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Č. 2018/0359/OSM_OM Smluvní strany Pronajímatel: Město Česká Lípa zastoupené starostkou města Mgr. Romanou Žateckou IČ: 00260428 DIČ: CZ00260428 bankovní

Více

Nájemní smlouva uzavřená dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen NOZ ).

Nájemní smlouva uzavřená dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen NOZ ). Nájemní smlouva uzavřená dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen NOZ ). I. Smluvní strany Vyšší odborná škola Jana Ámose Komenského adresa: Nádražní 120, 702 00

Více

Nájemní smlouva čj. 2015 /..

Nájemní smlouva čj. 2015 /.. ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA 9 - LEHOVEC, CHVALETICKÁ 918 Nájemní smlouva čj. 2015 /.. Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli mezi sebou: pronajímatel : Základní škola, Praha 9 Lehovec, Chvaletická 918 zastoupený

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor

Smlouva o nájmu nebytových prostor Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřena v souladu s ustanovením 663 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, v platném znění a zákona č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor,

Více

Městská část Praha - Kunratice. Mgr. Frédéric Dongmo NÁJEMNÍ SMLOUVA

Městská část Praha - Kunratice. Mgr. Frédéric Dongmo NÁJEMNÍ SMLOUVA Městská část Praha - Kunratice a Mgr. Frédéric Dongmo NÁJEMNÍ SMLOUVA TATO SMLOUVA O NÁJMU POZEMKŮ BYLA UZAVŘENA DLE. ZÁK. Č. 89/2012 SB., OBČANSKÝ ZÁKONÍK VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH ZMĚN A DOPLŇKŮ, NÍŽE UVEDENÉHO

Více

S M L O U V U O V Ý P Ů J Č C E

S M L O U V U O V Ý P Ů J Č C E Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace se sídlem: Vrchlického 59, Jihlava, 586 33 lčo: 00090638 bankovní spojení: KB a.s. Jihlava, číslo účtu: 18736681/0100 zastoupená: MUDr. Lukášem Velevem, MHA, ředitelem

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

SMLOUVA O NÁJMU BYTU NA DOBU URČITOU

SMLOUVA O NÁJMU BYTU NA DOBU URČITOU SMLOUVA O NÁJMU BYTU NA DOBU URČITOU Alfa, s.r.o., IČO 487 22 131 sídlem Václavské náměstí 25, 110 00 Praha 1, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

Více

PODNÁJEMNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 719 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku a ve znění pozdějších předpisů

PODNÁJEMNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 719 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku a ve znění pozdějších předpisů PODNÁJEMNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 719 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku a ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany představované nájemcem Jméno: Rodné číslo: Bydliště:

Více

Smlouva o nájmu budovy k rekreaci. (jméno a příjmení, nebo název/obchodní firma)

Smlouva o nájmu budovy k rekreaci. (jméno a příjmení, nebo název/obchodní firma) Smlouva o nájmu budovy k rekreaci Pronajímatel poskytovatel (jméno a příjmení, nebo název/obchodní firma) (bydliště, nebo sídlo) (předmět podnikání) (IČO) Nájemce spotřebitel (jméno a příjmení, nebo název/obchodní

Více

Smlouva o podnájmu. Smluvní strany:

Smlouva o podnájmu. Smluvní strany: Smlouva o podnájmu Smluvní strany: společnost Saquaro, s.r.o., IČ: 015 70 595 se sídlem Kolovratská 110/4, Praha 10, PSČ: 100 00 zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíle C, vložka 208498 zastoupená

Více

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu kupní smlouvy. Obchodní

Více

Smlouva o nájmu věci movité č. XXXXXX. uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami dle ustanovení občanského zákoníku č.89/2012sb.

Smlouva o nájmu věci movité č. XXXXXX. uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami dle ustanovení občanského zákoníku č.89/2012sb. Smlouva o nájmu věci movité č. XXXXXX uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami dle ustanovení občanského zákoníku č.89/2012sb. PAPKON s.r.o. Cihelná ulice 776, Štětí 411 08 IČO :62739760 DIČ : CZ62739760

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. č (114-2/1715/18)

NÁJEMNÍ SMLOUVA. č (114-2/1715/18) NÁJEMNÍ SMLOUVA č. 2018000064 (114-2/1715/18) kterou uzavřely Pronajímatel: statutární město Českc Budějovice se sídlem: nám. Přemysla Otakara II. 1/1, 370 92 České Budějovice za které jedná: Ing. Jiří

Více

t a k t o: Nájemní smlouva I. Předmět nájmu

t a k t o: Nájemní smlouva I. Předmět nájmu Příloha č. 6 Zásad vzorová smlouva na pronájem pozemku NÁJEMNÍ SMLOUVA Smlouva číslo: SML-... SZ ÚMČ Praha 15. kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavírají podle ust. 2201 a násl. zákona č. 89/2012

Více

Smlouva o nájmu. mezi. I. Úvodní ustanovení

Smlouva o nájmu. mezi. I. Úvodní ustanovení Smlouva o nájmu uzavřená dle ustanovení 2302 a násl. občanského zákoníku mezi 1. Obcí Nová Ves sídlem č.p. 67, 664 91 Nová Ves IČO: 00637530 zastoupenou Ladislav Horák, starostou bankovní spojení Komerční

Více

SMLOUVU. Preambule. Článek 1 Předmět a místo plnění

SMLOUVU. Preambule. Článek 1 Předmět a místo plnění Příloha č. 1 Česká republika - Ministerstvo práce a sociálních věcí Jednající: Mgr. Kateřinou Šiškovou, Odbor kancelář ministryně a public relations Sídlo: Na Poříčním právu 1/376, Praha 2, PSČ 128 01

Více

SMLOUVA O PODNÁJMU BYTU

SMLOUVA O PODNÁJMU BYTU SMLOUVA O PODNÁJMU BYTU uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami podle ust. 2274 a násl. zák.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) Článek 1 Smluvní strany 1. Za Sluncem,

Více

SMLOUVA O NÁJMU. uzavřená dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

SMLOUVA O NÁJMU. uzavřená dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění SMLOUVA O NÁJMU uzavřená dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Masarykovo gymnázium, Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Vsetín,

Více

RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í

RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í Rady městské části Praha 15 číslo R 62 ze dne 17.12.2014 Název: Uzavření nové nájemní smlouvy s nájemci bytu č. ***, manžely *********, v bytovém domě na *********

Více

se níže uvedeného dne měsíce a roku ve smyslu ustanovení 685 a násl. občanského zákoníku domluvili na této smlouvě o nájmu bytu: I Předmět nájmu

se níže uvedeného dne měsíce a roku ve smyslu ustanovení 685 a násl. občanského zákoníku domluvili na této smlouvě o nájmu bytu: I Předmět nájmu Smluvní strany Jméno a příjmení: Trvalé bydliště: Rodné číslo: Číslo OP: dále jen pronajímatel, na straně jedné a Jméno a příjmení: Trvalé bydliště: Rodné číslo: Číslo OP: dále jen nájemce, na straně druhé

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání (uzavřená dle 2302 NOZ).. (název) se sídlem,. IČO: zastoupen/ jednající.. (dále jen Pronajímatel ) a... (jméno a příjmení) s místem podnikání IČO:... (dále

Více

Kupní Smlouva o zajištění služeb

Kupní Smlouva o zajištění služeb Kupní Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo

Více

Smlouva o podnájmu bytu

Smlouva o podnájmu bytu Odbor bytový Úřadu městské části Brno-střed Dominikánská 2, 601 69 Brno FI_BO_11/1 Pravidla pronájmu bytů v městské části Brno-střed a Kritéria a způsob pro výběr žadatelů o pronájem bytu v městské části

Více

Nájemní smlouva 2013/0740/MO.DOBCH. Zenklova 35, 180 48 Praha 8 -Libe1'í, 000 63 797,

Nájemní smlouva 2013/0740/MO.DOBCH. Zenklova 35, 180 48 Praha 8 -Libe1'í, 000 63 797, Nájemní smlouva 2013/0740/MO.DOBCH Smluvní strany: Městská část Praha 8 se sídlem orgánů: I Č : DI Č : bankovní spojení: číslo účtu: zastoupená: Zenklova 35, 180 48 Praha 8 -Libe1'í, 000 63 797, (dále

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor dle zákona č. 116/1990 Sb., v aktuálním znění. uzavřená dne... mezi smluvními stranami: čl. 1.

Smlouva o nájmu nebytových prostor dle zákona č. 116/1990 Sb., v aktuálním znění. uzavřená dne... mezi smluvními stranami: čl. 1. JUDr. Rudolf Hrubý, advokát nám. Míru 140, 373 72 Lišov IČ: 66227801 zapsaný v ČAK pod evid. č. 7804 tel/fax: 387994544, 602165334 bank. spoj. GE Money Bank a.s., č. 1646133544/0600 e-mail: ak.hruby@volny.cz

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 996 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 996 ze dne č.j.: 1064/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 996 ze dne 14.12.2015 Pronájem části pozemku parc. č. 2799/9 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

Nájemní smlouva. uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: takto: I. Předmět a účel nájmu

Nájemní smlouva. uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: takto: I. Předmět a účel nájmu Nájemní smlouva uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: Obec Libhošť (IČ:72086718 Podíl:1/1) Libhošť č.p. 1 Libhošť, 742 57 jako pronajímatel na

Více

Nájemní smlouva. č... Uzavřena dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen Smlouva ), mezi následujícími stranami:

Nájemní smlouva. č... Uzavřena dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen Smlouva ), mezi následujícími stranami: Nájemní smlouva č.... Uzavřena dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen Smlouva ), mezi následujícími stranami: Pronajímatel: Senior Via, s.r.o. Ocelářská 891/16, Vysočany

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 61 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 61 ze dne č.j.: 64/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 61 ze dne 03.02.2016 Pronájem části pozemku parc. č. 2639/126 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 123/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 103 ze dne 17.02.2016 Pronájem nebytového prostoru v budově Vinohradská 176/1513, Praha 3 firmě Ortopedie Praha 3 s.r.o. Rada městské

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY PEČOVATELSKÁ SLUŽBA uzavřená dle 91 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách a 51 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, v platném znění, níže uvedeného dne,

Více

Nájemní smlouva uzavřená dle ust a násl. zákona Č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník. I. Smluvní Strany. Nájemní smlouvu. II.

Nájemní smlouva uzavřená dle ust a násl. zákona Č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník. I. Smluvní Strany. Nájemní smlouvu. II. H 353.572/y J' Nájemní smlouva uzavřená dle ust. 2235 a násl. zákona Č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník I. Smluvní Strany Město Černošice zastoupeno: Mgr. Filipem Kořínkem, starostou se sídlem Iuflgxøvfl

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor č. xx / 2017

Smlouva o nájmu nebytových prostor č. xx / 2017 Smlouva o nájmu nebytových prostor č. xx / 2017 CPA DELFÍN, příspěvková organizace Slovácké nám. 2377 688 01 Uherský Brod IČO: 71177108 DIČ:CZ71177108 zapsaná: OR KS Brno, oddíl Pr., vložka 1318 bankovní

Více

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR KUJCP00RGLCE SN/OHMS/121/10 Pronajímatel Jihočeský kraj se sídlem: U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice zastoupený Ing. Bc. Jiřím Fidlerem, vedoucím odboru

Více

SMLOUVA O NÁJMU PROSTOR SLOUŽÍCÍCH PODNIKÁNÍ

SMLOUVA O NÁJMU PROSTOR SLOUŽÍCÍCH PODNIKÁNÍ SMLOUVA O NÁJMU PROSTOR SLOUŽÍCÍCH PODNIKÁNÍ MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Tomášem Machem Ph.D., IČ 00239500, bankovní spojení 19-0504359359/0800 ČS

Více

I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o nájmu prostoru sloužícího podnikání uzavřená podle ust. 1785 a násl. zákona č. 89/2014 Sb., občanský zákoník, v účinném znění, mezi níže uvedenými účastníky: D/16/249

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 710 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 710 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 710 ze dne 17.10.2018 Pronájem části pozemku parc. č. 3961/6 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc. č. 3961/6 v

Více

Smlouva o podnájmu. smlouvu o podnájmu nemovitostí. Článek 1 Předmět a účel nájmu

Smlouva o podnájmu. smlouvu o podnájmu nemovitostí. Článek 1 Předmět a účel nájmu Smlouva o podnájmu Smluvní strany: společnost PROMOVEO GROUP a.s., IČ: 28728467 se sídlem A. Cihláře 191, Šimonovice-Minkovice, PSČ: 463 12 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí

Více

- V Z O R - Smlouva o ubytování

- V Z O R - Smlouva o ubytování - V Z O R - Smlouva o ubytování Smluvní strany: společnost Saquaro, s.r.o., IČ: 015 70 595 se sídlem Kolovratská 110/4, Praha 10, PSČ: 100 00 zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíle C, vložka

Více

Městská část Praha - Kunratice. GREMYSTA system, s.r.o. NÁJEMNÍ SMLOUVA

Městská část Praha - Kunratice. GREMYSTA system, s.r.o. NÁJEMNÍ SMLOUVA 18 002 1 00 Městská část Praha - Kunratice a GREMYSTA system, s.r.o. NÁJEMNÍ SMLOUVA TATO SMLOUVA O NÁJMU POZEMKŮ BYLA UZAVŘENA DLE. ZÁK. Č. 89/2012 SB., OBČANSKÝ ZÁKONÍK VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH ZMĚN A DOPLŇKŮ,

Více

Nájemní smlouva. ..., r.č.., trvale bytem.,.., bankovní spojení:. vedený u..., var.symbol:, tel: ..

Nájemní smlouva. ..., r.č.., trvale bytem.,.., bankovní spojení:. vedený u..., var.symbol:, tel:  .. Nájemní smlouva., r.č., trvale bytem,, bankovní spojení: vedený u.., var.symbol:, tel: email:. dále jen pronajímatel a., r.č., trvale bytem,, bankovní spojení: vedený u.., var.symbol:, tel: email:. dále

Více

Příloha č. 3 Návrh smlouvy

Příloha č. 3 Návrh smlouvy Příloha č. 3 Návrh smlouvy Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu na uzavření smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci zakázky. Obsah obchodních podmínek může uchazeč

Více

SMLOUVA O NÁJMU. I. Smluvní strany. uzavírají tuto smlouvu o nájmu veřejného tábořištěv Ostré. II. Předmět nájmu

SMLOUVA O NÁJMU. I. Smluvní strany. uzavírají tuto smlouvu o nájmu veřejného tábořištěv Ostré. II. Předmět nájmu SMLOUVA O NÁJMU Obec Ostrá zastoupená Mgr. Janou Kauckou Ostrá 172, Lysá nad Labem, 289 22 IČ : 00239585 dále jen pronajímatel a...... dále jen nájemce I. Smluvní strany uzavírají tuto smlouvu o nájmu

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Poskytovatel: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Smlouva č. Sociální služby Karviná, příspěvková organizace Sokolovská 1761, 735 06 Karviná - Nové Město IČO: 709 97 136 zastoupený ředitelkou Mgr.

Více

Pravidla Rady Kraje Vysočina pro pronajímání prostor v sídle Kraje Vysočina. ze dne č. 01/14

Pravidla Rady Kraje Vysočina pro pronajímání prostor v sídle Kraje Vysočina. ze dne č. 01/14 Rada Kraje Vysočina Pravidla Rady Kraje Vysočina pro pronajímání prostor v sídle Kraje Vysočina ze dne 14. 1. 2014 č. 01/14 Čl. 1 Úvodní ustanovení Tato Pravidla vymezují prostory v sídle Kraje Vysočina,

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání uzavřená dle ustanovení 2302 a souvisejících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, Pronajímatel: městská část Praha 12 (dále jen občanský zákoník ) Článek

Více

Technické služby Havířov a.s. Karvinská 66/1461, Havířov-Město, PSČ S m l o u v a

Technické služby Havířov a.s. Karvinská 66/1461, Havířov-Město, PSČ S m l o u v a S m l o u v a o nájmu sloupů veřejného osvětlení k provozování reklamní činnosti uzavřená dle 2205 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi l. Pronajímatel : Technické služby

Více