Příslušenství Audi Q3. Originální příslušenství

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Příslušenství Audi Q3. Originální příslušenství"

Transkript

1 Q3 Příslušenství Audi Q3 Audi Originální příslušenství

2

3 Audi Q3 má charakter. Udělejte z něj individualistu. Audi Q3 má svůj vlastní, jedinečný styl. Je vyjádřen nejen nezaměnitelným designem vozu, ale také jeho flexibilitou. Audi Q3 je kompaktní, přizpůsobivé a funkční, ale s individuálními řešeními z programu Originálního příslušenství Audi nabízí ještě více: osobitost. Strana Příslušenství 4 Sport a design 8 Transport 16 Komunikace 18 Rodina 20 Komfort a ochrana 26

4 4 5 Sport a design Neobjevili jsme znovu kolo. I když to tak po mnoha testech téměř vypadá. V každodenním provozu jsou hliníková litá kola vystavena neustálému zatížení. Rozsáhlé zkoušky zajišťují, aby přesto splňovala vysoké nároky na kvalitu. Náročné metody lití zajišťují vysokou pevnost. Ušlechtilé, několikavrstvé lakování nejen skvěle vypadá, ale poskytuje také efektivní ochranu před poškrábáním Zimní kola hliníková litá, v 5ramenném semi Y-designu kompletní zimní kola, vhodná pro použití sněhových řetězů, ve velikosti 6,5 J x 17 s pneumatikami 215/60 R 17; dynamický design dodá Vašemu Q3 akcenty 2 Sněhové řetězy pro lepší záběr na sněhu a ledu; k dostání v různých velikostech 3 Sportovní koncovky výfuku dvouproudé; z chromované ušlechtilé oceli; k dostání pro čtyřválcové modely 3

5 3

6 6 7 Sport a design

7 1 Ochranný obal na kola čtyřdílná sada s praktickými úchyty umožňuje snadnou a čistou přepravu a skladování kompletních kol; z odolné textilie; do vnějších kapes je možné uložit šrouby kol; k dostání ve 2 velikostech Bezpečnostní šrouby kol lze je povolit dodaným speciálním adaptérem; znesnadňují odcizení 3 Ozdobné čepičky ventilků 4 kovové čepičky ventilků s vyraženým logem Audi chrání ventilek před prachem, nečistotami a vlhkostí; k dostání pro kovové i hliníkové ventilky 3 Pro krásu se musí něco vydržet. Téma: kvalita Hliníková litá kola Například zkouška v mlze okyseleného roztoku chloridu sodného a chloridu měďnatého. Když naši experti testují kvalitu kol z programu Originálního příslušenství Audi, jsou stejně nápadití jako naši designéři. Extrémní teploty, vysoká vlhkost vzduchu, intenzivní sluneční záření počet možných testů je téměř neomezený. Ale nejextrémnějším testem odolnosti je zkouška v mlze okyseleného roztoku chloridu sodného a chloridu měďnatého, krátce CASS. Kola se nejdříve poškodí simulovaným nárazem kamínku a několik dní se kropí tímto velmi korozivním roztokem. V testu musí obstát bez viditelných poškození. Design Vašich kol z programu Originálního příslušenství Audi Vás i po mnoha kilometrech okouzlí jako první den.

8 8 9 Transport Pokud Váš hotel nenabízí sportovní a volnočasové aktivity, přivezte si je s sebou. Kam namíříte příště? S lyžemi do hor, na dlouhou jízdu kajakem, nebo odpočinkový výlet na kole do přírody? Rozhodněte se spontánně. Inteligentní řešení přepravy z programu Originálního příslušenství Audi Vám umožňují flexibilní využití volného času.

9 1 Základní nosič na podélné střešní nosiče základní střešní nosič pro různé doplňky, např. nosič jízdních kol, nosič kajaku, nebo box na lyže a zavazadla; profil je z eloxovaného hliníku; základní střešní nosič se snadno montuje a je uzamykatelný; maximální přípustná celková hmotnost nosiče, přídavných dílů a nákladu 75 kg; samostatně je k dostání praktický vak na uskladnění 1 2 Nosič jízdních kol s upevněním vidlice kola komfortní manipulace; uzamykatelný; vhodný pro jízdní kola s rychloupínacím nábojem předního kola; maximální nosnost 17 kg (lze použít pouze ve spojení se základním střešním nosičem) 3 Nosič jízdních kol nosič jízdních kol ze speciálně tvarovaného hliníkového profilu a práškově lakované oceli umožňuje velmi snadnou montáž jízdního kola; uzamykatelný; maximální nosnost 17 kg (lze použít pouze ve spojení se základním střešním nosičem) 2 3

10 10 11 Transport V Audi Q3 je dostatek místa. Ale něčeho zkrátka není nikdy dost. Objem zavazadlového prostoru l by měl vlastně stačit. Ale pro přepravu neskladných předmětů má Originální příslušenství Audi připravena praktická a elegantní řešení. Abyste si mohli zabalit vše, co chcete Nosič jízdních kol na tažné zařízení uzamykatelný nosič až 2 jízdních kol s maximální nosností 60 kg; na přání: rozšiřující sada pro třetí jízdní kolo; rychlá montáž díky jednoduchému nástrčnému mechanismu; pro otevření zavazadlového prostoru lze nosič jízdních kol několika pohyby odklopit; nosič lze snadno složit a uschovat v dodaném obalu 3 Tažné zařízení mechanicky otočná kulová hlavice, tyč a hlavice tažného zařízení z kované oceli, s integrovanou zásuvkou; ovládání pákou v zavazadlovém prostoru, s kontrolkou v zavazadlovém prostoru a zobrazením v přístrojích pro kontrolu zajištění; včetně stabilizace přívěsu elektronickým stabilizačním programem ESP

11 2 3

12 12 13 Transport 1

13 1 Box na lyže a zavazadla (480 l)* box na lyže vhodný pro zimní vybavení i běžná zavazadla; uzamykatelný a s otevíráním z obou stran; díky hladkému povrchu se snadno čistí (lze použít pouze ve spojení se základním střešním nosičem) 2 2 Box na lyže a zavazadla (450 l)* uzamykatelný a s otevíráním z obou stran; vhodný pro lyže do délky až 2,10 m; v některých případech je otevírání zadní kapoty omezené (lze použít pouze ve spojení se základním střešním nosičem) 3 Box na zavazadla (370 l)* kompaktní box se snadným ovládáním a snadno čistitelným povrchem, uzamykatelný; aerodynamický tvar výborně snižuje hluky větru (lze použít pouze ve spojení se základním střešním nosičem) 3 * Maximální přípustné zatížení 50 kg.

14 14 15 Transport 1 Kalahari, Arktida nebo Florida naše střešní systémy klima znají. Téma: kvalita Střešní systémy Testy vlivu povětrnostních podmínek simulují různé klimatické zóny, ve kterých se Originální příslušenství Audi používá. Suché horké, vlhké chladné, vlhké horké. Různé povětrnostní podmínky na Zemi staví vývojáře před velké výzvy. Protože nezáleží na tom, jestli se žene bouře, prší, nebo žhne slunce. Produkt musí dlouho odolat nejrůznějším klimatickým vlivům. U Audi se proto například boxy na lyže a zavazadla testují na odolnost vůči povětrnostním vlivům a optimalizují. Xenonové lampy a umělý déšť při těchto testech dokážou simulovat zrychleně celý rok. Kromě toho slouží testy základních střešních nosičů například k optimalizaci komfortu manipulace s nimi a komfortu jízdy. Tvar příčníků základního nosiče vychází z důvodu minimalizace hluků větru z aerodynamického profilu nosných ploch letadel. Mnoho testů, jeden cíl: optimální zahájení Vaší příští dovolené s Originálním příslušenstvím Audi. I když Vás to do Kalahari neláká.

15 2 1 Nosič kajaku pro jednomístný kajak do hmotnosti 25 kg (lze použít pouze ve spojení se základním střešním nosičem) 2 Nosič lyží a snowboardů pro pohodlnou přepravu až 6 párů lyží nebo 4 snowboardů; uzamykatelný (lze použít pouze ve spojení se základním střešním nosičem) Koš na zavazadla* pro pohodlnou přepravu zavazadel na střeše; uzamykatelný; profil z eloxovaného hliníku; odolný proti korozi * Maximální přípustné zatížení 57 kg.

16 16 17 Komunikace Profesionál v oblasti komunikace, který se navíc vyzná. Rozmanitá nabídka komunikačních prostředků v Audi Q3 se stará o to, abyste měli vždy s sebou jak svého nejlepšího přítele na telefonu, tak svou oblíbenou hudbu. S novými mapovými podklady pro navigační systém možná objevíte i novou nejmilejší trasu.

17 Aktualizace navigace* 23 GB nových map (pro MMI 3G) s novým obsahem, např. modely krajiny, lepší grafikou, 3D zobrazením bodů zájmu; názornější vyobrazení reálného prostředí; vyšší komfort a uvolněná jízda; náš tip: spojte aktualizaci s příštím servisem Vašeho vozidla 2 Adaptéry pro Audi music interface umožňují připojení různých modelů ipodu a dalších přenosných médií; ovládání přes systém MMI, pokud funkci hudební přehrávač podporuje; pro připojení přenosných přehrávačů je potřeba přídavný adaptér, další informace se dozvíte u prodejce Audi 3 Adaptér pro mobilní telefon* telefonování s nízkou intenzitou vyzařování díky propojení s venkovní anténou; umožňuje nabíjení baterie a komfortní uložení mobilního telefonu během jízdy; k dostání pro řadu běžných mobilních telefonů; předpoklad: příprava pro mobilní telefon (Bluetooth) Dovybavení navigační funkcí* nabízí možnost dodatečně aktivovat navigační funkci a podklady v libovolném pozdějším termínu (předpoklad: rádio Concert a paket Connectivity) * Podrobné informace získáte u prodejce Audi.

18 18 19 Rodina Jezdíme v Audi. Ještě než se naučíme chodit. Ještě to bude pár let trvat, než se Váš potomek rozjede sám. Dětské autosedačky z programu Originálního příslušenství Audi ovšem zajišťují, aby si malí užili při jízdě stejnou zábavu jako velcí Skořepinová autosedačka Audi lze zajistit tříbodovým pásem; integrovaný spodní středový pás zajišťuje lepší držení, nasazená stříška chrání před sluncem; vhodná pro děti do 13 kg (cca 15 měsíců) 2 Upevnění ISOFIX pro skořepinovou autosedačku Audi pro lepší upevnění skořepinové autosedačky Audi; umožňuje rychlou montáž a demontáž; vyšší stabilitu zajišťuje regulovatelná opěra; optimální ochranný účinek pro malé dítě 3 Dětská autosedačka Audi s úchyty ISOFIX s nastavitelným sedákem; výškové nastavení pásu v 7 stupních; tkaninový potah lze prát; vhodná pro děti od 9 do 18 kg (cca 1 až 4 roky) 4 Autosedačka Audi youngster plus poskytuje vysoký komfort díky inteligentnímu vedení upínacích pásů; opěradlo má nastavitelnou výšku a šířku; nastavování lze provádět jednoduše přes průhled pro nastavování velikosti; vhodná pro děti od 15 do 36 kg (cca 3½ roku až 12 let)

19 5 6 5 Dětský svět Audi ještě větší pohodlí pro děti poskytují polštářek, deka, bederní opěrky, zavinovačka a pytel na nohy; ke hře a zábavě slouží plyšový volant Audi, šátek na hraní, řetěz s hračkami a plyšové zvířátko gekon Rob; vše v designu dětských autosedaček Jak souvisí datum s vývojem našich dětských autosedaček? 6 Barevné varianty dětských autosedaček všechny dětské sedačky jsou k dostání v kombinacích klasická stříbrná / černá a sportovní oranžová Signal / černá; použité tkaniny jsou příjemné na dotyk, prodyšné, světlostálé a lze je prát; náhradní potahy Vám nabídne prodejce Audi Téma: kvalita Dětská autosedačka Tento den obdržel Georges de Mestral patent na suchý zip, a tím před vývojáři Audi dodnes stojí výzva: testy suchého zipu. Často jsou na dětských botách nebo bundách suché zipy, které kvůli nechtěnému zachycení poškozují tkaniny. Během testu proto pásky suchého zipu mnohokrát odtrhneme od potahů dětských autosedaček, abychom otestovali jejich odolnost. Až když vlákna obstojí v tomto a mnoha dalších testech, jsou dostatečně dobrá pro použití u dětských autosedaček Audi. Vysokým nárokům Audi však musí vyhovět nejen kvalita, ale také design. Proto jsme látky nitku po nitce podle přesných požadavků našich designérů obarvili, aby se výborně hodily do interiéru Audi. Za samozřejmé považujeme, že jsou látky používané na potahy certifikovány jako ekotextilie a jsou prodyšné.

20 20 21 Komfort a ochrana Aby se do auta vešlo vše. Kromě špíny. V Audi Q3 si můžete udělat skutečné pohodlí. A komfort si užijí také oblek na jednání, deštník a zavazadla. Inteligentní řešení z programu Originálního příslušenství Audi zajišťují pořádek a chrání před znečištěním

21 1 Ochranná vložka do zavazadlového prostoru ochrana zavazadlového prostoru na míru; omyvatelná a robustní; vysoký okraj chrání lépe dno zavazadlového prostoru před vylitými tekutinami 3 Krycí plachta na vozidlo na míru; v antracitové barvě, s logem Audi, z prodyšného a antistatického materiálu; kédry zdůrazňují tvar vozidla; optimálně chrání před prachem a znečištěním; lze použít jen uvnitř budov Ochranná fólie nákladové hrany tvarově přesná ochrana nákladové hrany z transparentní fólie zlepšuje ochranu nárazníku před poškozením při nakládání a vykládání zavazadlového prostoru 2 Ochranná plastová vana do zavazadlového prostoru optimální pro všechna zavazadla, která při přepravě zanechávají často stopy; vysoká ochranná plastová vana je robustní a prakticky se čistí; široké drážky brání klouzání nákladu 4 Lapače nečistot z kvalitního plastu; zabraňují poškození laku a znečištění v oblasti prahů a zadního spoileru; k dostání jako dvoudílná sada pro montáž dopředu a/nebo dozadu

22 22 23 Komfort a ochrana 1 Ramínko na oděvy na bundy, saka nebo jiné oděvy; ramínko se upevňuje na přední opěrky hlavy 3 Multifunkční kapsa v černé barvě; pomocí integrovaného adaptéru lze snadno připevnit k univerzálnímu fixačnímu bodu v prostoru pro nohy spolujezdce 2 Odkládací taška praktická všestranná taška nabízí úložný prostor a pomáhá udržet pořádek ve vozidle; upevňuje se na opěradlo; lze snadno složit a vzít s sebou 4 Pouzdro na deštník v černé barvě, s deštníkem; pomocí integrovaného adaptéru lze snadno připevnit k univerzálnímu fixačnímu bodu v prostoru pro nohy spolujezdce 1

23 3 2 4

24 24 25 Komfort a ochrana 2 Proč by měly boty hrát roli pouze v módě? 1 1 Textilní rohožky Premium střižené na rozměry podlahy Audi Q3; z odolného, hustě tkaného veluru; jsou spojeny s vozidlem povrchovou úpravou na rubu a upevněním na určené body v podlaze; s nápisem Audi Q3 2 Gumové rohožky na míru; lépe chrání před hrubými nečistotami; k podlaze se rohožky připevňují v připravených bodech; s nápisem Audi Q3 3 3 Tempomat¹ udržuje konstantní požadovanou rychlost od cca 30 km/h 2 ; navíc je možný aktivní zásah brzd, např. při sjíždění z kopce, nebo ovládání samostatnou páčkou na sloupku řízení; nastavená rychlost je zobrazena v informačním systému řidiče Audi parking system podporuje řidiče akustickým signálem při příliš malé vzdálenosti od překážek; 4 ultrazvukové senzory jsou skryté v zadním nárazníku; aktivace zařazením zpátečky Téma: kvalita Gumové rohožky Při provádění speciálního testu namáhání jim věnujeme zvláštní pozornost. Zabrzdit, sešlápnout spojku, přidat plyn. Většina řidičů to dělá téměř automaticky, ovšem pro rohožku je to stálé zatížení. Při těchto pohybech totiž dochází k silnému namáhání rohožky botami. Proto se u Originálního příslušenství Audi používá metoda testování, která ověřuje odolnost materiálů: Při tomto testu se rohožka napne do speciálního zařízení. Pryžový podpatek pak simuluje namáhání povrchu podlahy v místě plynového, brzdového a spojkového pedálu. Získané poznatky pomáhají při zdokonalování produktu, aby rohožka splňovala vysoké kvalitativní nároky Originálního příslušenství Audi a samozřejmě také Vaše i po delším používání. Jak vidíte, boty hrají důležitou roli i u Audi. Přinejmenším když se jedná o kvalitu rohožek Vašeho vozu. ¹ O přesném termínu uvedení na trh se prosím informujte u prodejce Audi. ² Pokud to výkon, popř. brzdný účinek motoru dovolí.

25

26 Více Q3? Ale jistě. Na můžete prožít vše ze světa Audi Q3.

27 Konfigurátor Originálního příslušenství Audi Přímo při konfiguraci nového vozu lze jednoduše zvolit Originální příslušenství Audi a sestavit tak kompletně Vaše Audi. 1 1 Možnosti montáže vybraného příslušenství pro Váš vůz konzultujte u svého autorizovaného prodejce Audi. > Originální příslušenství Audi kompletní nabídka Na internetových stránkách naleznete ucelenou nabídku příslušenství pro všechny modely, například mnoho funkčních produktů jako jsou sněhové řetězy, ochranná plachta vozu, praktická svítilna, ale také produkty pro individuální vybavení Vašeho Audi, například exkluzivní čepičky ventilků.

28 Audi Náskok díky technice AUDI AG Ingolstadt Platný od října Tištěno v Německu. 192/ U jednotlivých obrázků se mohou vyskytnout odchylky v barvě, tvaru a materiálu. Údaje o rozsahu dodávky, vzhledu, rozměrech a hmotnostech příslušenství odpovídají informacím, které jsou k dispozici ke dni tisku. Údaje se zakládají na atributech českého trhu. Změny jsou vyhrazeny. Papír na tento katalog byl vyroben z celulózy bělené bez použití chloru.

Příslušenství Audi A1

Příslušenství Audi A1 Audi Náskok díky technice A AUDI AG 85045 Ingolstadt www.audi.cz Platný od září 200 Tištěno v Německu 092/500.0.5 Vyobrazené automobily jsou zčásti vybavené zvláštní výbavou za příplatek. U jednotlivých

Více

Příslušenství Audi A8

Příslušenství Audi A8 Audi Náskok díky technice AUDI AG 85045 Ingolstadt www.audi.cz Platný od března 200 Vyobrazené automobily jsou zčásti vybavené zvláštní výbavou za příplatek. U jednotlivých obrázků se mohou vyskytnout

Více

Ceník příslušenství Audi A3 Sportback. Ceník příslušenství Audi A3 Sportback

Ceník příslušenství Audi A3 Sportback. Ceník příslušenství Audi A3 Sportback Ceník příslušenství Audi A3 Sportback Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu

Více

AUDI originální příslušenství - model A7 Sportback, S7 Sportback

AUDI originální příslušenství - model A7 Sportback, S7 Sportback AUDI originální příslušenství - model A7 Sportback, S7 Sportback Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 4G8071499 8Z8 Hliníkový litý disk, v 5 dvojramenném designu, sada 4ks 8Jx19 ET 26, pro

Více

Ceník příslušenství Audi A8

Ceník příslušenství Audi A8 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 5 Hliníkový litý disk, v 5ramenném designu 8,5 J x 20, pro pneumatiky 255/35 R 20 4E0 071 490 666 15 031,- Údaje o rozsahu

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant

Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant A6 Hliníkový litý disk, v 5ramenném designu, sada 4ks 7,5 J x 16, pro pneumatiky 225/60 R 16 M+S, barva stříbrná, ne pro

Více

AUDI originální příslušenství - model A4 Avant, S4 Avant

AUDI originální příslušenství - model A4 Avant, S4 Avant AUDI originální příslušenství - model A4 Avant, S4 Avant Katalog.číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 8W0071496 8Z8 Hliníkový disk, 5 V-ramen 7Jx16 ET35, stříbrný, pro pneu 205/60 R16 92H 5 463 Kč

Více

AUDI originální příslušenství - model A3 Limuzína, S3 Limuzína

AUDI originální příslušenství - model A3 Limuzína, S3 Limuzína AUDI originální příslušenství - model A3 Limuzína, S3 Limuzína Katalog.číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 8V5071496 8Z8 Hliníkový litý disk v 5ramenném 6,5 J x 16", ET 43, pro pneumatiky designu,

Více

AUDI originální příslušenství - model TT Coupé (Gen.3)

AUDI originální příslušenství - model TT Coupé (Gen.3) AUDI originální příslušenství - model TT Coupé (Gen.3) Katalog.číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 8S0071490 LT7 Disk kola 20" Rima matý černý/stříbrný, 9,0Jx20 ET42, 5 ramen, pro pneu 255/30 ZR20,

Více

Příslušenství Audi A7 Sportback. Originální příslušenství

Příslušenství Audi A7 Sportback. Originální příslušenství A7 Příslušenství Audi A7 Sportback Audi Originální příslušenství Nic neinspiruje více než vlastní charakter. Jedinečné auto: Audi A7 Sportback. Čisté linie se spojují s nenapodobitelnou dynamikou do úplně

Více

Ceník př íslušenství Audi Q5

Ceník př íslušenství Audi Q5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 7 Bezpečnostní šrouby kol lze je povolit dodaným speciálním adaptérem 8R0 071 336 1 484,- Údaje o rozsahu dodávky, Kolo

Více

Příslušenství pro Tiguan

Příslušenství pro Tiguan Příslušenství pro Tiguan OBSAH 04 Sport & design 10 Kola & pneumatiky 14 Transport 24 Komfort & ochrana 34 Servis & péče 38 Lifestyle KVALITY BEZPEČNOSTI VOLKSWAGEN I když jsou měřítka vysoká my míříme

Více

AUDI originální příslušenství - model A3 Cabriolet, S3 Cabriolet

AUDI originální příslušenství - model A3 Cabriolet, S3 Cabriolet AUDI originální příslušenství - model A3 Cabriolet, S3 Cabriolet Katalog.číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 8V0071496 8Z8 Hliníkový litý disk v 5ramenném 6 J x 16", pro penumatiky 205/55 designu,

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník příslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v

Více

Ceník příslušenství Audi A5

Ceník příslušenství Audi A5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 6 7 Hliníkový litý disk, s 5 dutými rameny, leštěný 9 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 antracitový stříbrný 1 Údaje o rozsahu

Více

AUDI originální příslušenství - model Q3

AUDI originální příslušenství - model Q3 AUDI originální příslušenství - model Q3 Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 8U0071497 8Z8 Hliníkový litý disk s 5 dvojitými 6,5 J x 17, pro pneumatiky 215/60 R paprsky, sada 4ks 17, barva

Více

Originální příslušenství VOLKSWAGEN - T6 - modely Transporter, Multivan, Caravelle, California

Originální příslušenství VOLKSWAGEN - T6 - modely Transporter, Multivan, Caravelle, California Originální příslušenství VOLKSWAGEN - T6 - modely Transporter, Multivan, Caravelle, California Str. Obr. Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 6 02 000087012A Kryt na klíč od vozu bílý, černý

Více

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3

Ceník příslušenství Audi A3. Ceník př íslušenství Audi A3 Ceník př íslušenství Audi A3 Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu jako kompletní

Více

Originální příslušenství VOLKSWAGEN - T6 - modely Transporter, Multivan, Caravelle, California

Originální příslušenství VOLKSWAGEN - T6 - modely Transporter, Multivan, Caravelle, California Originální příslušenství VOLKSWAGEN - T6 - modely Transporter, Multivan, Caravelle, California Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 7H0071690A 4P7 Boční ochranné trubky vozy s krátkým rozvorem,

Více

Důvěřujte tomu, co je uvnitř.

Důvěřujte tomu, co je uvnitř. PŘÍSLUŠENSTVÍ Důvěřujte tomu, co je uvnitř. Výrazný design a unikátní technika SUBARU XV a SUBARU Impreza jsou vytvořeny tak, aby byly v souladu s Vaším aktivním životním stylem. Zvýraznit si je můžete

Více

Ceník příslušenství Audi A4

Ceník příslušenství Audi A4 Ceník příslušenství Audi A4 Náskok díky technice Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 5 Hliníkový litý disk, s 5 dutými paprsky, leštěný 1 8,5 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 Údaje o rozsahu

Více

Originální příslušenství Audi. A3 Sportback

Originální příslušenství Audi. A3 Sportback Originální příslušenství Audi A3 Sportback Originální příslušenství Audi. Individualita. Exkluzivita. Originalita. Pohyb je fascinující téma, které dokáže nadchnout většinu lidí. Originální příslušenství

Více

Ceník originálního příslušenství Audi TT Coupé * Audi TT Roadster * Audi TTS Coupé * Audi TTS Roadster

Ceník originálního příslušenství Audi TT Coupé * Audi TT Roadster * Audi TTS Coupé * Audi TTS Roadster Ceník originálního příslušenství Audi TT Coupé * Audi TT Roadster * Audi TTS Coupé * Audi TTS Roadster TT Hliníkový litý disk, v 5ramenném turbo designu ve stříbrné Royal, sada 4ks 9 J x 19, pro pneumatiky

Více

AUDI originální příslušenství - model Q5

AUDI originální příslušenství - model Q5 AUDI originální příslušenství - model Q5 Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 8,5 J x 20, pro pneumatiky 255/45 R Hliníkový litý disk, v 10paprskovém 8R0071490C 4EE 20, pouze ve spojení s

Více

AUDI originální příslušenství - model Q5

AUDI originální příslušenství - model Q5 AUDI originální příslušenství - model Q5 Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 8,5 J x 20, pro pneumatiky 255/45 R Hliníkový litý disk, v 10paprskovém 8R0071490C 4EE 20, pouze ve spojení s

Více

Příslušenství Corolla

Příslušenství Corolla Příslušenství Corolla Na veškeré originální příslušenství Toyota se vztahuje záruka 3 roky/100 000 km v případě montáže na nové vozidlo. V ostatních případech platí záruka 2 roky. Vzhled, specifikace a

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3

Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3 Ceník originálního příslušenství Audi A3 * Audi A3 Cabriolet * Audi S3 A3 Hliníkový litý disk v 5ramenném designu, sada 4ks 6 J x 16", pro penumatiky 205/55 R16, pro A3 8V0071496 8Z8 21 614,- Hliníkový

Více

AUDI originální příslušenství - model Q3

AUDI originální příslušenství - model Q3 AUDI originální příslušenství - model Q3 Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 8U0071497 8Z8 Hliníkový litý disk s 5 dvojitými 6,5 J x 17, pro pneumatiky 215/60 R paprsky 17, barva stříbrná

Více

Důvěřujte tomu, co je uvnitř.

Důvěřujte tomu, co je uvnitř. PŘÍSLUŠENSTVÍ Důvěřujte tomu, co je uvnitř. Výrazný design a unikátní technika SUBARU XV a SUBARU Impreza jsou vytvořeny tak, aby byly v souladu s Vaším aktivním životním stylem. Zvýraznit si je můžete

Více

Osobitost Bezpečnost Komfort a zábava Navigace a komunikace Butik Styl Citroën

Osobitost Bezpečnost Komfort a zábava Navigace a komunikace Butik Styl Citroën Osobitost Bezpečnost Komfort a zábava Navigace a komunikace Butik Styl Citroën Aby se Vám Vaše C5 ještě více líbila 2 Šedé velurové potahy Eagle Různá objednací čísla dle verze. Informujte se u svého prodejce.

Více

Ceník příslušenství Audi Q7

Ceník příslušenství Audi Q7 Sport a design 4 5 Hliníkový litý disk v 8ramenném designu s výměnným ochranným prstencem 8,5 J x 19, ET62, pro pneumatiky 265/50 R 19 4L0 071 499 8Z8 12 953,- Hliníkové lité kolo v 8ramenném designu s

Více

GS PŘÍSLUŠENSTVÍ. Originální příslušenství Lexus pro individuální životní styl

GS PŘÍSLUŠENSTVÍ. Originální příslušenství Lexus pro individuální životní styl GS PŘÍSLUŠENSTVÍ Originální příslušenství Lexus pro individuální životní styl VÝRAZ JEDINEČNOSTI Zcela nový Lexus GS kompletně redefinuje koncept výkonného sedanu. Je v něm zakotvena filosofie neustálé

Více

Připravte se na svůj velký příjezd

Připravte se na svůj velký příjezd Příslušenství Stylové doplňky Připravte se na svůj velký příjezd Udělejte unikátní dojem! Kompletní sortiment stylového příslušenství pro vůz i40 poskytuje vše, co potřebujete, abyste mohli vdechnout svůj

Více

Zvolte si svou vlastní cestu.

Zvolte si svou vlastní cestu. FORSTR PŘÍSLUŠSTVÍ Zvolte si svou vlastní cestu. Každý model Foresteru přichází s překvapivě vysokou úrovní standardní výbavy. A protože se jedná o Subaru, již jen jeho přítomnost z hlediska stylu velmi

Více

Originální příslušenství Volkswagen. Čistá dynamika. Perfektní design. Volkswagen Golf.

Originální příslušenství Volkswagen. Čistá dynamika. Perfektní design. Volkswagen Golf. Originální příslušenství Volkswagen Čistá dynamika. Perfektní design. Volkswagen Golf. Originální příslušenství Volkswagen stejně jako samotná značka znamená zaručenou kvalitu a maximální funkčnost. Tak

Více

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Nový RAV4 Ceník Za 12 045 Kč = Úrok 0 % + měsíčně + Garance budoucí hodnoty vozu Kombinace paketů se zvýhodněním až 50 000 Kč! Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Power 2,0 Valvematic 111 kw 6 M/T

Více

M Motors CZ s.r.o. Na Chodovci 2457/1 141 00 Praha 4 Česká republika www.mitsubishi-motors.cz

M Motors CZ s.r.o. Na Chodovci 2457/1 141 00 Praha 4 Česká republika www.mitsubishi-motors.cz PŘÍSLUŠENSTVÍ http://www.mitsubishi-motors.cz/ http://www.mitsubishimotors.sk/ Bylo vynaloženo mnoho úsilí k zajištění toho, aby obsah této publikace byl přesný a aktuální v době předání do tisku. Vyhrazujeme

Více

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč.

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Nový Auris - ceník Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Výbava Motor Výkon Převodovka Standardní cena Zvýhodnění Zaváděcí cena Power

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A1 Sportback. A1Sportback

Ceník originálního příslušenství Audi A1 Sportback. A1Sportback Ceník originálního příslušenství Audi A1 Sportback A1Sportback Hliníkové lité kolo s 5 paprsky ve tvaru V, sada 4ks, stříbrné 7,5 J x 17, pro pneumatiky 215/40 R 17, nelze pro Quattro 8X0071497 8Z8 28

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Executive. Toyota kód 1kXzxSf. Změna cen vyhrazena. Vytištěno 24.6.2016:

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Executive. Toyota kód 1kXzxSf. Změna cen vyhrazena. Vytištěno 24.6.2016: Toyota kód 1kXzxSf Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Executive Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Executive 497 900 Kč Barva exteriéru Modrá Denim metalíza (8U6) 15 000 Kč Čalounění Pakety Černá látka s koženými

Více

Úložné systémy na nářadí

Úložné systémy na nářadí Brašny na nářadí 179 Opasky a pouzdra na nářadí 183 Mobilní bedny na nářadí 187 Mobilní pracoviště 190 Boxy na nářadí 192 Organizery 197 Podstavce na řezání (kozy) 200 Dílenský nábytek 201 Úložné systémy

Více

Důvěra rozšiřuje to, co je možné.

Důvěra rozšiřuje to, co je možné. PŘÍSLUŠENSTVÍ Důvěra rozšiřuje to, co je možné. Subaru Forester Vás vezme všude tam, kam si budete přát. Pomocí širokého sortimentu originálního příslušenství SUBARU si můžete vylepšit pohodlí, styl a

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 6 st. pr./manuální 5 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfortline 3.6 81 (110) 527 900 1,2 TSI BMT 5.1 81 (110) 467 900 496 900 1,2 TSI

Více

Originální příslušenství I NOVÁ DACIA DUSTER. Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba!

Originální příslušenství I NOVÁ DACIA DUSTER. Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! Nová Dacia Duster Originální příslušenství I NOVÁ DACIA DUSTER Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! 2 OBSAH I NOVÁ DACIA DUSTER DESIGN PŘEPRAVA "Adventure"

Více

NOVÝ RENAULT MEGANE ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÝ RENAULT MEGANE ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÝ RENAULT MEGANE ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÝ RENAULT MEGANE DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu a každé osobnosti. Zvyšuje praktické využití

Více

NOVÁ GENERACE Příslušenství

NOVÁ GENERACE Příslušenství NOVÁ GENERACE Příslušenství Jste sebevědomí, hledáte inspiraci a teď jste ji našli v novém voze Hyundai Santa Fe. Ale dobrodružství ještě nekončí. Vlastně teprve začíná, protože teď můžete dát svému vozu

Více

NOVÝ RENAULT TRAFIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE

NOVÝ RENAULT TRAFIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE NOVÝ RENAULT TRAFIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÝ RENAULT TRAFIC ODOLNOST KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Navrženo pro dlouhodobé využití.

Více

Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč

Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč Renault MÉGANE COUPÉ CENÍK Motor Life Limited Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900 Nyní získáte zimní pneumatiky*

Více

zdvihový objem, litry výkon kw/k

zdvihový objem, litry výkon kw/k S3 Ceník Audi S3 Ceny Audi S3 model počet válců převodovka poznámka zdvihový objem, litry výkon kw/k spotřeba paliva emise CO₂ objednací kód cena cena s DPH (20 %) S3 2.0 TFSI 4 6rychlostní 2,0 195/265

Více

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E5 04B34 07E7 DÉTAIL1 13E1 12C35 12C36 PROJEĎTE SE! Model Citroën C8 zve Vás a celou Vaši rodinu na jedinečnou vyjížďku. Elegantní linie vozu a jeho dynamický styl jsou zvýrazněné

Více

Renault MÉGANE CLIO CENÍK. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. SLEVA 40 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. www.renaultbezcekani.cz. Speciální nabídka skladových vozů na

Renault MÉGANE CLIO CENÍK. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. SLEVA 40 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. www.renaultbezcekani.cz. Speciální nabídka skladových vozů na CLIO Renault MÉGANE CENÍK Motor Authentique Life Limited Energy TCe 115 339 900 359 900 379 900 TCe 130 EDC 419 900 Energy dci 95 379 900 399 900 Energy dci 110 399 900 429 900 dci 110 EDC 449 900 Energy

Více

Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10) Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T Active Model Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T Active Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Více

Yaris - 5dv hatchback

Yaris - 5dv hatchback Ceník originálního příslušenství HIGH TECH přehrávač 08601-00911 Měnič na 6 CD (TM0461) propojovací kabel 08695-00370 15 978 Kč držák PZ425-B0220-60 6 repro vč. zesilovače 440 W PZ490-B0230-00 nýty 12x

Více

RENAULT KANGOO ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

RENAULT KANGOO ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ RENAULT KANGOO ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I RENAULT KANGOO ODOLNOST KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Navrženo pro dlouhodobé využití. Zvyšuje praktické využití vozidla a jeho hodnotu.

Více

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6 Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 1,2 TSI BMT Manuální 5 st. pr. 5.2 63 (85) 447 900 1,2 TSI BMT Manuální

Více

CT 200h PŘÍSLUŠENSTVÍ OB EVTE LEXUS IŽ DNES. Originální příslušenství Lexus pro individuální životní styl.

CT 200h PŘÍSLUŠENSTVÍ OB EVTE LEXUS IŽ DNES. Originální příslušenství Lexus pro individuální životní styl. CT 200h PŘÍSLUŠENSTVÍ Originální příslušenství Lexus pro individuální životní styl. OB EVTE LEXUS IŽ DNES 2011 Lexus Europe (divize Toyota Motor Europe NV/SA) a Lexus Czech & Slovak Republic (divize Toyota

Více

ZDŮRAZNĚTE SVOU JEDINEČNOST!

ZDŮRAZNĚTE SVOU JEDINEČNOST! PŘÍSLUŠENSTVÍ 3008 ZDŮRAZNĚTE SVOU JEDINEČNOST! Vybrali jste si Peugeot 3008, originální a inteligentní crossover, který vám nabízí svou technologickou vyspělost, prvotřídní komfort a bezpečnost. Jeho

Více

Peugeot // Expert Příslušenství

Peugeot // Expert Příslušenství Peugeot // Expert Příslušenství Váš vůz Expert - vašim aktivitám na míru! Exteriér Potřebujete vy i vaši zákazníci stále více možností, jak zvýšit přepravní kapacitu? Nový Peugeot Expert nabízí kompletní

Více

2DIN CD-tuner, USB, AUX,iPod, MP3 PZ476-00212-C0 1 Ks uživatelský manuál PZ420-00212-CS 1 Ks. instalace INSTAL-HILUX 4 h 2 664 Kč

2DIN CD-tuner, USB, AUX,iPod, MP3 PZ476-00212-C0 1 Ks uživatelský manuál PZ420-00212-CS 1 Ks. instalace INSTAL-HILUX 4 h 2 664 Kč Hilux Autorizovaný servis: HO-LA CENTER 2013/07 Platnost od: 10.9.2014 Double Cab Hi-TECH Audio TAS200 Bluetooth Hands-free systém Hotspot - WiFi Navigační systém Go 2DIN CD-tuner, USB, AUX,iPod, MP3 PZ476-00212-C0

Více

Avensis Wagon 2,0 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Avensis Wagon 2,0 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10) Avensis Wagon 2,0 D-4D Stop & Start 6 M/T Active 2 Model Barva exteriéru Čalounění Pakety Avensis Wagon 2,0 D-4D Stop & Start 6 M/T Active 2 Šedá - popelavá (1G3) Kombinace šedá Alcantara / černá látka

Více

RAV4 DOKONALEJŠÍ SUV ÚVOD

RAV4 DOKONALEJŠÍ SUV ÚVOD Příslušenství RAV4 RAV4 2 DOKONALEJŠÍ SUV Jeden vůz, nikdy nekončící sny. Pro ulice v metropolích i divočinu za jejich hranicemi. Ať už Vás život zavane i s Vaší RAV4 kamkoli, s originálním příslušenstvím

Více

subaru-global.com www.subaru.cz PŘÍSLUŠENSTVÍ SUBARU ČESKÁ REPUBLIKA Printed in The Czech Republic (08GNCZCZ-01AC)

subaru-global.com www.subaru.cz PŘÍSLUŠENSTVÍ SUBARU ČESKÁ REPUBLIKA Printed in The Czech Republic (08GNCZCZ-01AC) subaru-global.com www.subaru.cz IMPRZA PŘÍSLUŠSTVÍ SUBARU ČSKÁ RPUBLIKA Printed in The Czech Republic (08GCZCZ-01AC) Objevte vaší individualitu Doplňky pro novou Imprezu jsou navrženy tak aby Vám umožnili

Více

CENÍK. Leon CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Leon CUPRA TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Leon TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Leon 5dv. Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 2.0 TSI 206/280 6,6 154 695 900 Kč 26 000

Více

CENÍK FORD KUGA. Titanium. Trend. Feel the difference. Trend. Titanium. Trend. Titanium. Náš tip

CENÍK FORD KUGA. Titanium. Trend. Feel the difference. Trend. Titanium. Trend. Titanium. Náš tip CENÍK FORD KUGA Základní ceny Motor Výkon Převodovka Pohon Cena včetně DPH 2.0 Duratorq TDCi 103 kw / 140 k 6st. manuální 4x2 587 990 2.0 Duratorq TDCi 103 kw / 140 k 6st. manuální 4x4 679 990 2.0 Duratorq

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ. www.mitsubishi-motors.cz/sk. Mitsubishi Motors Europe B.V. www.mitsubishi-motors-europe.com

PŘÍSLUŠENSTVÍ. www.mitsubishi-motors.cz/sk. Mitsubishi Motors Europe B.V. www.mitsubishi-motors-europe.com PŘÍSLUŠENSTVÍ www.mitsubishi-motors.cz/sk Údaje v tomto katalogu byly aktuální v době přípravy do tisku. Změny čísel dílů a specifikací jsou kdykoliv vyhrazené. Aktuální informace Vám poskytne Váš prodejce

Více

www.volkswagen.cz Volkswagen Golf Comfort Edition Výkon kw (k)

www.volkswagen.cz Volkswagen Golf Comfort Edition Výkon kw (k) www.volkswagen.cz Volkswagen Golf ceník Zdvihový objem (l) Výkon kw (k) Převodovka Comfort Edition 1,2 TSI 63 (85) 5stupňová 329 900 1,2 TSI 63 (85) 7st. DSG 387 900 1,2 TSI 77 (105) 6stupňová 353 900

Více

AUDI originální příslušenství - model A6 Limuzína, S6 Limuzína

AUDI originální příslušenství - model A6 Limuzína, S6 Limuzína AUDI originální příslušenství - model A6 Limuzína, S6 Limuzína Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 7,5 J x 16, pro pneumatiky 225/60 R 4G0071496 8Z8 Hliníkový litý disk, v 5ramenném 16 M+S,

Více

NOVÝ RENAULT MEGANE ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE

NOVÝ RENAULT MEGANE ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE NOVÝ RENAULT MEGANE ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÝ RENAULT MEGANE DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu

Více

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr.

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Ceník Nový Sharan Zdvihový objem (l) 2,0 TDI BMT 2,0 TDI BMT 4MOTION 2,0 TDI BMT Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 5.0 110 (150) 910 900 940 900 5.6 110 (150) 970 900 1 000 900 5.3

Více

Příslušenství Avensis

Příslušenství Avensis Příslušenství Avensis AVENSIS S OSOBITÝM STYLEM Styl, praktičnost, inovace a ochrana. Kolik možností, tolik osobitosti. Originální příslušenství Toyota Vám dává svobodu být sám sebou a přizpůsobit si svůj

Více

Passat Lim HL 2,0 TDI BMT 6DSG

Passat Lim HL 2,0 TDI BMT 6DSG Passat Lim HL 2,0 TDI BMT 6DSG Informativní zobrazení Celková cena 3G245Y10 Passat Lim HL 2,0 TDI BMT 6DSG Celkem: Kč 934 401 Motor 1 968ccm Přední pohon Aut. DSG6 Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba

Více

pro modely bez audio ovládání na volantu PZ409-0029A-E0 1 Ks mnohojazyčný uživatelský manuál PZ420-T0290-EE 1 Ks

pro modely bez audio ovládání na volantu PZ409-0029A-E0 1 Ks mnohojazyčný uživatelský manuál PZ420-T0290-EE 1 Ks RAV 4 Autorizovaný servis: AUTO-MOTO STYL 2010/02 Platnost od: 25.8.2011 Hi-TECH Bluetooth Hands-free systém Bluetooth Hands-free systém USB - ipod HomeLink DVD zábavní systém DVD zábavní systém Navigační

Více

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE NOVÉ KANGOO BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE AKTUÁLNÍ AKCE OOKlimatizace, rádio s MP3 a Bluetooth, dvoje posuvné dveře a bohatá standardní výbava OODodatečná sleva ve výši 20 000 Kč při financování

Více

Nový Touareg Masaj V6 3,0 TDI SCR

Nový Touareg Masaj V6 3,0 TDI SCR Nový Touareg Masaj V6 3,0 TDI SCR Informativní zobrazení Celková cena 7P62RJMA Nový Touareg Masaj V6 3,0 TDI SCR Celkem: Kč 1 567 500 Motor 2 967ccm Pohon všech kol Tiptronic 8st. autom Výkon: 193 kw /

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN DS3

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN DS3 PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN DS3 STYL 04 KOMFORT 10 BEZPEČNOST 12 PŘEPRAVA 14 OCHRANA 16 MULTIMÉDIA 18 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH. 3 000 kg. 3 300 kg

MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH. 3 000 kg. 3 300 kg Renault MASTER MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH COMBI - 9 MÍST L1H1 3 000 kg Energy dci 140 814 900 Energy dci 170 854 900 3 300 kg Energy dci 140 834 900 Energy

Více

Příslušenství nový CItRoËn C4 PICasso

Příslušenství nový CItRoËn C4 PICasso Příslušenství nový CItRoËn C4 PICasso styl 04 KoMFoRt 06 BeZPeČnost 08 PřePRava 10 ochrana 12 MultIMÉDIa 16 KataloG Příslušenství 18 VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro CItRoËn znamená zvolit kvalitu, bezpečnost

Více

Nový Tiguan. Ceník. Manuální 6 st. pr. Aut. DSG7 2,0 TDI BMT 5.0 110 (150) 735 900 827 900

Nový Tiguan. Ceník. Manuální 6 st. pr. Aut. DSG7 2,0 TDI BMT 5.0 110 (150) 735 900 827 900 Ceník Nový Tiguan Zdvihový objem (l) Manuální 6 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 2,0 TDI BMT 5.0 110 (150) 735 900 827 900 Aut. DSG7 2,0 TSI BMT 4MOTION 8.6 132 (180) 838 900 2,0 TDI

Více

Ceník Audi R8 Coupé. R8 Coupé

Ceník Audi R8 Coupé. R8 Coupé Ceník Audi R8 Coupé R8 Coupé Ceny Audi R8 Coupé model počet válců převodovka zdvihový objem, litry výkon kw/k spotřeba paliva emise CO₂ objednací kód cena bez DPH cena s DPH (20 %) R8 4.2 FSI quattro

Více

Tequipment jaro/léto 2011

Tequipment jaro/léto 2011 Tequipment jaro/léto 2011 Obsah Boxster (987) II. generace 4 Cayman II. generace 6 911 Carrera (997) II. generace 8 Cayenne (nové modely) 12 Panamera 14 Příslušenství 16 2 3 II. generace Sportovní výfukové

Více

1. Technické podmínky dle 45 zákona

1. Technické podmínky dle 45 zákona Příloha č.1. Charakteristika zakázky + + ilustrační foto č.1- foto sanitní zástavby + ilustrační foto č.2 - foto exteriéru vozidla + ilustrační foto č.3 - foto umístění boxu krizové připravenosti + ilustrační

Více

Peugeot // 308 SWPříslušenství

Peugeot // 308 SWPříslušenství Peugeot // 308 SWPříslušenství Rozšiřte kvality svého vozu 308 SW Váš vůz může být skutečně S doplňky z nabídky jedinečný! Elegantní design, originálního příslušenství variabilita i prostorný a světlý

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C5

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C5 PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN C5 STYL 04 KOMFORT 06 BEZPEČNOST 08 PŘEPRAVA 10 OCHRANA 14 MULTIMÉDIA 18 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

AUDI originální příslušenství - model A6 Allroad quattro

AUDI originální příslušenství - model A6 Allroad quattro AUDI originální příslušenství - model A6 Allroad quattro Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 4G9071498 8Z8 Hliníkový litý disk, v 5-ti dvouramenném designu, sada 4 ks 7 J x 18, pro pneumatiky

Více

Corolla Modelový rok 2014

Corolla Modelový rok 2014 Corolla Modelový rok 2014 Ceník NABÍDKA BŘEZEN 2015 Paket Exclusive se zvýhodněním 41 000 Kč Za 7 550 Kč = Úrok 2,99 % + měsíčně + Garance budoucí hodnoty vozu Pakety výbavy za polovinu ceny! Výbava Motor

Více

Passat Alltrack 2,0 TDI BMT 4Mot 7DSG

Passat Alltrack 2,0 TDI BMT 4Mot 7DSG Passat Alltrack 2,0 TDI BMT 4Mot 7DSG Informativní zobrazení Celková cena 3G5C9T10 Passat Alltrack 2,0 TDI BMT 4Mot 7DSG Celkem: Kč 1 243 600 Motor 1 968ccm Pohon všech kol Aut. DSG7 Výkon: 176 kw / 240

Více

NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s

NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s Příslušenství NÁŠ VLASTNÍ ODZNAK CTI Ať už se rozhodnete pro hatchback nebo výjimečně prostorné sportovní kombi (SW), každý nový vůz Kia cee d je dodáván s unikátní zárukou. Poskytujeme ji na váš vůz až

Více

Renault KADJAR. Originální příslušenství

Renault KADJAR. Originální příslušenství Renault KADJAR Originální příslušenství Pečujte o sebe! Zjednodušte si život, vezměte si ze všeho to nejlepší a užívejte každého okamžiku. Originální příslušenství Renault, vytvořené speciálně pro Váš

Více

M{ZD{ cx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ

M{ZD{ cx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ M{Z{ cx-5 PŘÍLUŠENVÍ 1 2 4 3 5 7 6 8 VNĚJŠÍ VÝBAVA 1 2 9 10 3 4 5 6 7 11 12 8 OCHRANNÁ LIŠA NAKLÁACÍ HRANY ato stylová nerezová ochranná lišta nakládací hrany s logem CX-5 nejen chrání zadní nárazník před

Více

Originální příslušenství Volkswagen. Dopřejte si o něco víc. Volkswagen Golf Plus.

Originální příslušenství Volkswagen. Dopřejte si o něco víc. Volkswagen Golf Plus. Originální příslušenství Volkswagen Dopřejte si o něco víc. Volkswagen Golf Plus. Originální příslušenství Volkswagen stejně jako samotná značka znamená zaručenou kvalitu a maximální funkčnost. Tak jako

Více

-20%1) NA DĚTSKÉ POKOJE 2 PÁRY PONOŽEK PRO MIMINKA ZDARMA XXXL POUKAZ XXXL DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ.

-20%1) NA DĚTSKÉ POKOJE 2 PÁRY PONOŽEK PRO MIMINKA ZDARMA XXXL POUKAZ XXXL DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ. -20%1) NA DĚTSKÉ POKOJE VČ. SKLÁPĚCÍ STŘÍŠKY 3.599,- 4.599,-** SPORTOVNÍ KOČÁREK LITE WAY OPĚRKA ZAD NASTAVITELNÁ DO 5 POZIC BEZPEČNÝ 5BODOVÝ PÁS NASTAVITELNÁ OPĚRKA NOHOU OTOČNÁ PŘEDNÍ KOLEČKA S MOŽNOSTÍ

Více

Audi RS4 základní motorizace

Audi RS4 základní motorizace Ceník Audi základní motorizace Audi - Zážehové motory model převodovka objednací kód zdvihový objem, litry výkon kw/k emise CO2 spotřeba paliva (21 %) Avant quattro S tronic 8K5RXY 4,2 331 (450) 249 g/km

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva 0% NAVÝŠENÍ 4 100 Kč/měsíčně* CITROËN C3 AKTUÁLNÍ AKCE * splátka platná při 50% akontaci na 36 měsíců včetně havarijního pojištění pro vůz LIVE EDITION 1.0 PureTech 68 MAN Exkluzivní financování s Citroën

Více

AUDI originální příslušenství - model A5 Coupe, S5 Coupe

AUDI originální příslušenství - model A5 Coupe, S5 Coupe AUDI originální příslušenství - model A5 Coupe, S5 Coupe Katalog. číslo Název Popis Cena bez DPH Cena s DPH 7,5 J x 17, pro pneumatiky 225/50 Hliníkový litý disk, v 5ramenném 8T0071497A 8Z8 R17 a 225/55

Více

Cenová nabídka skladový vůz

Cenová nabídka skladový vůz Autodružstvo Podbabská Jméno: Cenová nabídka skladový vůz Autodružstvo Podbabská Sídlo: Pod Paťankou 217/1, 16000 Praha 6 IČO: 48030325 Info email: info@autopodbaba.cz DIČ: CZ48030325 Tel: +420 234 700

Více

CENÍK 2014. Maloobchodní - platný od 1.7.2014

CENÍK 2014. Maloobchodní - platný od 1.7.2014 CENÍK 2014 Maloobchodní - platný od 1.7.2014 Proč si vybrat sportovní kočárek Kozlík * snadná ovladatelnost * nízká hmotnost * polohovatelnost * maximální stabilita a bezpečnost * vhodný pro spoustu sportovních

Více

Energy TCe 130 464 900 489 900 489 900 554 900 554 900. Energy TCe 130 EDC 539 900 539 900 604 900 604 900

Energy TCe 130 464 900 489 900 489 900 554 900 554 900. Energy TCe 130 EDC 539 900 539 900 604 900 604 900 Renault Kadjar Přestaňte se dívat. Začněte žít. CENÍK Motor Life ZEN SPRING EDITION SPRING EDITION PLUS TCe 130 464 900 489 900 489 900 554 900 554 900 TCe 130 EDC 539 900 539 900 604 900 604 900 dci 110

Více

NOVÝ grand SceNic AKTUÁLNÍ AKCE. již od 394 900 Kč

NOVÝ grand SceNic AKTUÁLNÍ AKCE. již od 394 900 Kč NOVÝ grand SceNic již od 394 900 Kč AKTUÁLNÍ AKCE OOSLEVA 50 000 Kč na všechny verze OOExtra zvýhodněný úrok při financování Renault Finance VÝBAVA MOTOR CENÍK SLEVA AKČNÍ CENA 5místný 7místný (každá verze)

Více

Nový Renault MÉGANE Originální příslušenství

Nový Renault MÉGANE Originální příslušenství Objevte více na www.renault.cz Nový Renault MÉGANE Originální příslušenství Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. Tento dokument byl zpracován

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ Expert & Boxer

PŘÍSLUŠENSTVÍ Expert & Boxer PŘÍSLUŠENSTVÍ Expert & Boxer UZPŮSOBTE SVŮJ UŽITKOVÝ VŮZ POTŘEBÁM SVÉ PROFESE Funkční, praktický a ve všech směrech profesionální: vybrali jste si výkonný a efektivní vůz Peugeot Expert nebo Boxer. Oba

Více