Zajištění stravování pro studenty a zaměstnance II.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zajištění stravování pro studenty a zaměstnance II."

Transkript

1 O B C H O D N Í P O D M Í N K Y Příloha č. 1 ZD k veřejné zakázce dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále také jako zákon ) ke zjednodušenému podlimitnímu řízení veřejné zakázky s názvem: Zajištění stravování pro studenty a zaměstnance II. Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 1 (celkem 6)

2 1. Smlouva o zajištění stravování 1.1. Předmět smlouvy Předmětem této smlouvy je poskytnutí dodavatelem služeb: stravování pro studenty a zaměstnance objednatele, spočívajících ve výrobě jednotlivých hotových druhů stravy v provozovně objednatele (dále jen obědy ), jejich výdej v jídelně objednatele, včetně zajištění doplňkového prodeje jídel a zboží v jídelně a prostorách k tomu stanovených objednatelem. Součástí závazku dodavatele dle předchozího bodu je zejména: a) příprava obědů v provozovně objednatele; b) výdej obědů v jídelně objednatele; c) nákup a doprava potravin a zboží pro doplňkový prodej; d) čištění, mytí a dezinfekce veškerého použitého nádobí, nádob pro přepravu stravy, nástrojů a zařízení použitého pro přípravu stravy, úklid místa plnění a dezinfekce; e) zajištění režijního materiálu (čistící, mycí a dezinfekční prostředky, ubrousky, párátka, obalový materiál, apod.); f) likvidace zbytků jídel. Oběd se skládá z polévky a hlavního jídla resp. přílohy. Dodavatel se zavazuje připravovat a vydávat obědy v tomto rozsahu: a) polévka; b) pět druhů hlavních jídel, z toho jedno minutkové (výběr) a jedno jídlo vegetariánské; c) 2 dcl nápoje (slazený nebo neslazený černý čaj, voda, voda se šťávou); d) dle vhodnosti příloha (salát, kompot, ovoce, pečivo, aj.); e) couvert (volné použití dochucovadel k jídlům - sůl, pepř, polévkové koření + párátka na každém stole) Doplňkový prodej: a) Zajištění prodeje svačinových jídel (svačinová polévka, chlebíčky, obložené chleby, bagety, teplá uzenina, tepelně upravené vaječné jídlo, aj.); b) Zajištění prodeje nápojů a ostatních potravin (nealkoholické nápoje vč. chlazených, káva, čaj, sušenky, cukrovinky, zákusky, koutek zdravé výživy, mražené zboží (nanuky, apod.), mléčné výrobky, tři druhy ovoce); c) Zajištění doplňkového prodeje saláty 1.2. Místo a doba plnění Stravovací služby uvedené v předchozím článku smlouvy budou dodavatelem zajišťovány každý pracovní den v prostorách objektu objednatele, tj. na adrese Univerzitní nám. 3/1934, Karviná a Na Vyhlídce 1, Karviná. Výdej hlavních jídel bude probíhat od 11:00 hodin do 14:00 hodin v prostorách jídelny, přičemž výdej minutkových jídel bude probíhat od 10:00 hodin do 15:00 hodin. Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 2 (celkem 6)

3 Otevírací doba doplňkového prodeje pro prodej svačinových jídel bude v pondělí až pátek od 07:00 hod. do 18:00 hod. a v sobotu (v době výuky) od 08:00 hod. do 12:00 hod. v prostorách jídelny resp. bufetu, nebude-li smluvními stranami dohodnuto jinak Cena a platební podmínky Smluvní ceny bez daně z přidané hodnoty (dále jen "DPH"), výše DPH a smluvní cena včetně DPH jsou uvedeny v Příloze č. 1 této smlouvy (Nabídka dodavatele) Cenu obědů a doplňkového prodeje mohou strávníci platit bezhotovostně s využitím studentských / zaměstnaneckých karet pro identifikaci a platbu studenta / zaměstnance a také v hotovosti, prostřednictvím stravenkových poukázek. Smluvní ceny obsahují ocenění veškerých nákladů dodavatele nutných nebo souvisejících s řádným plněním předmětu smlouvy. V jednotkové ceně jsou zahrnuty veškeré náklady na potraviny, mzdové náklady, provozní, dopravní náklady i veškeré poplatky apod. Smluvní cena bez DPH je nepřekročitelná, může být zvýšena pouze v případě, pokud se v daném roce podle údajů Českého statistického úřadu zvýší úhrnný index spotřebitelských cen zboží a služeb v České republice. Přesáhne-li meziroční nárůst inflace v kterémkoliv roce po uzavření smlouvy hodnotu 5 % (pro vyloučení pochybností platí, že k meziročnímu nárůstu inflace za rok, ve kterém byla uzavřena smlouva, se nepřihlíží), může být smluvní cena splatná v následujícím a každém dalším kalendářním roce poté zvýšena podle níže uvedeného vzorce: X = Y * (1 + ((Z (doplňte příslušnou výši roční míry inflace v procentech)/100)) s tím, že X příslušná část ceny za provedení předmětu plnění veřejné zakázky splatná v kalendářních letech následujících po zvýšení v důsledku meziročního nárůstu inflace Y původní část ceny za provedení předmětu plnění veřejné zakázky splatná v následujících kalendářních letech dle smlouvy, resp. dle nabídky uchazeče, kalkulovaná na základě jednotkových cen Z hodnota v % roční míra inflace celkem, která je pro uplynulý rok zveřejněna Českým statistickým úřadem. Změna ceny podléhá souhlasu obou smluvních stran. Dodavatel je oprávněn předložit objednateli žádost o zvýšení ceny a v případě schválení objednatelem cenu od následujícího kalendářního měsíce zvýšit. Žádost musí obsahovat odůvodnění vztahu zvýšení spotřebitelských cen k předmětu plnění této smlouvy. První takové navýšení ceny však může dodavatel navrhnout nejdříve v lednu Smluvní pokuty Dodavatel se zavazuje zaplatit objednateli níže uvedené smluvní pokuty: a) smluvní pokutu za nedodržení zákazu kouření nebo požití alkoholického nápoje v objektu ve výši 1.000,- Kč za každý takový případ; b) nedodržení kvality a kvantity pokrmů (obědů), nezajištění provozu v rozsahu dle čl. [Předmět smlouvy] této smlouvy, nedodržení minimálního sortimentu doplňkového prodeje ve výši 2.000,- Kč za každý takový případ; Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 3 (celkem 6)

4 c) nepředání kopie protokolu z kontroly krajské hygienické stanice ve lhůtě nejpozději do 7 dnů od jejího obdržení ve výši 5.000,- Kč za každý takový případ; d) smluvní pokutu za jakékoliv porušení nebo nesplnění jiné povinnosti dodavatele vyplývající ze smlouvy ve výši 1.000,- Kč za každý takový případ. Celková výše smluvních pokut není omezena jakýmkoliv limitem a smluvní pokuty mohou být kombinovány (tzn. uplatnění jedné smluvní pokuty nevylučuje souběžné uplatnění jakékoliv jiné smluvní pokuty). Smluvní pokuta je splatná do 21 dnů ode dne doručení oznámení o uložení smluvní pokuty objednatelem dodavateli. Oznámení o uložení smluvní pokuty musí vždy obsahovat popis a časové určení události, která v souladu s uzavřenou smlouvou zakládá právo objednatele účtovat smluvní pokutu. Oznámení musí dále obsahovat informaci o způsobu úhrady smluvní pokuty. Uplatnění kterékoliv ze smluvních pokut nezbavuje objednatele práva k uplatnění případné náhrady vzniklé škody způsobené porušením povinnosti, přičemž se částka zaplacených smluvních pokut do výše náhrady škody nezapočítává Doba trvání smlouvy Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem jejího podpisu oběma smluvními stranami a je uzavřena na dobu neurčitou s 6 měsíční výpovědní lhůtou. Platnost a účinnost této smlouvy je po dohodě smluvních stran závislá na nájemní smlouvě užívání prostor kuchyně. Ukončením nájemní smlouvy proto zaniká tato smlouva. 2. Smlouva o nájmu nebytových prostor a věcí movitých 2.1. Předmět a účel smlouvy Předmětem nájmu v budově na Univerzitním náměstí je varna včetně příslušenství, kterou tvoří nebytové prostory o celkové rozloze 512 m², výdejna jídel s příslušenstvím o celkové rozloze 63 m² a bufet s příslušenstvím o celkové rozloze 171 m². Předmětem nájmu v budově Na Vyhlídce je výdejna jídel včetně příslušenství o celkové rozloze 44 m 2. Přesný přehled pronajatých nebytových prostor a příslušenství je uveden v Příloze č. 1 této smlouvy. Účelem nájmu je zajištění stravovacích služeb a provádění nezbytných administrativních úkonů s touto činností související výhradně zajištěné pro pronajímatele. Na tyto služby je uzavřena samostatná smlouva o zajištění stravovacích služeb Práva a povinnosti smluvních stran Pronajímatel je povinen zajistit řádný a nerušený výkon nájemních práv nájemce po celou dobu nájemního vztahu a to zejména tak, aby bylo možno dosáhnout jak účelu této smlouvy, tak i účelu užívání předmětu nájmu. Obsahem této povinnosti je zejména zajištění technického stavu budovy (pokud bude přesahovat rámec běžné Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 4 (celkem 6)

5 údržby), vody, topení, odvodu použité vody, přičemž případné závady budou na náklady pronajímatele odstraněny tak, aby nedošlo nebo došlo jen v míře nezbytné k omezení užívání předmětu nájmu nájemce. Pronajímatel se této povinnosti zprostí, jestliže prokáže, že nesplnění tohoto závazku bylo způsobeno zanedbáním povinností nájemcem. Pronajímatel nebo jiná jim pověřená osoba jsou oprávněny vstoupit do předmětu nájmu spolu s osobou oprávněnou, jednat jménem nájemce [spolu s nájemcem] v pracovních dnech v běžných provozních hodinách nájemce a to zejména za účelem kontroly dodržování podmínek této smlouvy, jakož i provádění údržby, nutných oprav či provádění kontroly elektrického, plynového, vodovodního a dalšího vedení, jestliže je toho zapotřebí. Ve sporném případě se má za to, že provozní hodinou nájemce je doba od 8.00 hod. do hod., jakož i kterákoliv jiná doba, po kterou je nájemce v předmětu nájmu přítomen. Současně je pronajímatel oprávněn vstoupit do předmětu nájmu ve výjimečných případech i mimo výše stanovenou dobu bez doprovodu nájemce nebo jím pověřené osoby, jestliže to vyžaduje náhle vzniklý havarijní stav či jiná podobná skutečnost. O tomto musí pronajímatel nájemce neprodleně uvědomit ihned po takovémto vstupu do předmětu nájmu, jestliže nebylo možno nájemce informovat předem. Nájemce se zavazuje užívat pronajaté prostory jako řádný hospodář, obvyklým způsobem, za účelem uvedeným v této smlouvě, dodržovat obecně platné právní předpisy, zejména protipožární, hygienické a ekologické a pečovat o pronajaté prostory tak, aby na nich nevznikla škoda, za což vše nese plnou odpovědnost. Nájemce se zavazuje udržovat pronajaté prostory vlastním nákladem v dobrém stavu a provádět drobné opravy a údržbu bez jakýchkoli nároků vůči pronajímateli. Součástí tohoto závazku nájemce je i zabezpečení příslušných zařízení tak, aby byla v souladu s bezpečnostními a provozními předpisy a jejich chod odpovídal stanoveným normám. Nájemce je povinen, bez zbytečného odkladu, oznámit pronajímateli potřebu oprav, které přesahují rámec běžné údržby a umožnit pronajímateli jejich provedení. Jinak odpovídá nájemce za škodu, která by nesplněním této povinnosti vznikla. Účastníci se dohodli, že za běžnou údržbu a drobné opravy budou považovány tyto činnosti a povinnosti nájemce: a) Běžná údržba: provádění kontrol a běžných oprav elektroinstalace, malování a nátěry; b) Drobné opravy do částky 4.000,- Kč: opravy jednotlivých vrchních částí podlah, opravy podlahových krytin, výměny prahů a lišt, opravy jednotlivých částí oken a dveří, výměny zámků, kování a klik, výměny osvětlovacích těles, opravy vodovodních výtoků, odsávačů par, baterií, sprch, ohřívačů vody, umyvadel, van, infrazářičů, elektrických vypínačů a zásuvek, opravy nábytku; Nájemce je povinen oznámit pronajímateli potřebu oprav nad rámec obvyklé údržby a drobných oprav užívaných prostor, a to bez zbytečného odkladu poté, co zjistí závadu, jinak odpovídá za škodu, která nesplněním této povinnosti vznikla. Nájemce odpovídá za škodu, která vznikla na pronajatých nemovitostech, i za škodu, která vznikla působením věcí, či osob v těchto prostorách se nacházejících, kromě Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 5 (celkem 6)

6 škody způsobené běžným opotřebením, nebo jednáním, zanedbáním nebo opomenutím ze strany pronajímatele. Veškeré opravy či úpravy, prováděné dodavatelem v užívaných prostorách, pokud nebudou prováděny objednatelem na základě oznámení dodavatele, vyžadují předchozí písemný souhlas objednatele. Součástí oznámení je výslovná specifikace těchto oprav či úprav, jejich popis a finanční rozpočet. Za škody způsobené provozem dodavatele na předmětu užívání nad rámec běžného opotřebení, odpovídá dodavatel až do jejich úplného odstranění. Za ztrátu zařízení a vybavení předaného na základě předávacího protokolu, nebo jiné škody na majetku v poskytnutých prostorách odpovídá dodavatel. Nájemce není oprávněn dát předmět nájmu, či jeho část do podnájmu jiné fyzické, či právnické osobě Cena a platební podmínky Nájemné za pronajaté prostory včetně příslušenství činí ,- Kč (slovy: dvacetosmtisíc korun českých) měsíčně bez DPH. Nájemné pro další období bude hrazeno měsíčně dopředu nejpozději do pátého pracovního dne měsíce, za který má být nájemné hrazeno. Dnem zaplacení nájemného je den připsání nájemného na tento účet. Cena za služby spojené s nájmem se stanoví takto: a) cena za dodané energie a vodu hradí pronajímatel dle skutečné spotřeby na základě údajů podružných měřidel umístěných v pronajatých prostorech měsíčně na základě faktury pronajímatele; b) cena za vytápění užívaných prostor uhradí nájemce ve výši poměrné části užívaných prostor k celkovým vytápěných prostor; c) cena za používání telefonních linek se hradí na základě faktury pronajímatele měsíčně podle skutečné spotřeby (počtu hovorů apod.); Ceny za služby dle předchozího bodu budou pronajímatelem účtovány vždy do 20. dne následujícího měsíce. Nájemce provede úhradu do 14 dnů ode dne doručení vystavení faktury Doba nájmu Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem jejího podpisu oběma smluvními stranami a je uzavřena na dobu neurčitou s 6 měsíční výpovědní lhůtou. Platnost a účinnost této smlouvy je po dohodě smluvních stran závislá na smlouvě o zajištění stravovacích služeb uzavřené mezi nájemcem a jednotlivými zadavateli. V případě ukončení poslední smlouvy o zajištění stravovacích služeb dohodou stran stejným dnem i platnost a účinnost i druhé smlouvy. Pronajímatel je oprávněn od smlouvy odstoupit, pokud nájemce neplní řádně a včas své povinnosti. Kontaktní osoba: Bc. Filip Haferník hafernik@ppe.cz Strana 6 (celkem 6)

Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor

Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor uzavřená podle zákona č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů, níže uvedeného dne, měsíce

Více

SMLOUVA o zajištění stravovacích služeb uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMLOUVA o zajištění stravovacích služeb uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoník, ve znění pozdějších předpisů Část 2 zadávací dokumentace: Vzor smlouvy SMLOUVA o zajištění stravovacích služeb uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoník, ve znění pozdějších předpisů Číslo smlouvy objednatele:

Více

SMLOUVA o zajištění dodávek stravy uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMLOUVA o zajištění dodávek stravy uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů SMLOUVA o zajištění dodávek stravy uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Níže označené smluvní strany-----------------------------------------------------------------------------------

Více

Nájemní smlouva. se níže uvedeného dne měsíce a roku ve smyslu ustanovení 685 a násl. občanského zákoníku domluvili na této

Nájemní smlouva. se níže uvedeného dne měsíce a roku ve smyslu ustanovení 685 a násl. občanského zákoníku domluvili na této Nájemní smlouva Smluvní strany Jméno a příjmení:, Trvalé bydliště:, Rodné číslo:, Číslo OP:, dále jen pronajímatel, na straně jedné a Jméno a příjmení:, Trvalé bydliště:, Rodné číslo:, Číslo OP:, dále

Více

N Á J E M N Í S M L O U V U. I. Předmět smlouvy

N Á J E M N Í S M L O U V U. I. Předmět smlouvy Obec Ktová, se sídlem Ktová čp. 62, 512 63 Rovensko pod Troskami zastoupena starostkou paní Jiřinou Bobkovou, DiS., IČO 00580821, na straně jedné jako pronajímatel. na straně druhé jako nájemce a uzavřeli

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO:

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO: NÁJEMNÍ SMLOUVA o nájmu nebytových prostor VLASTNÍK NEBYTOVÉHO PROSTORU: MĚSTO TRUTNOV Slovanské náměstí 165, 541 01 Trutnov IČO: 278360 SPRÁVCE NEBYTOVÉHO PROSTORU: SPOLEČENSKÉ CENTRUM TRUTNOVSKA PRO

Více

se níže uvedeného dne měsíce a roku ve smyslu ustanovení 685 a násl. občanského zákoníku domluvili na této smlouvě o nájmu bytu: I Předmět nájmu

se níže uvedeného dne měsíce a roku ve smyslu ustanovení 685 a násl. občanského zákoníku domluvili na této smlouvě o nájmu bytu: I Předmět nájmu Smluvní strany Jméno a příjmení: Trvalé bydliště: Rodné číslo: Číslo OP: dále jen pronajímatel, na straně jedné a Jméno a příjmení: Trvalé bydliště: Rodné číslo: Číslo OP: dále jen nájemce, na straně druhé

Více

Smlouva o podnájmu nebytových prostor a úhradě služeb spojených s jejich užíváním

Smlouva o podnájmu nebytových prostor a úhradě služeb spojených s jejich užíváním Smlouva o podnájmu nebytových prostor a úhradě služeb spojených s jejich užíváním Uzavřená podle zák.č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito stranami:

Více

Smlouva č. 2016/12/013/Ja o zajištění přípravy a dovozu obědů

Smlouva č. 2016/12/013/Ja o zajištění přípravy a dovozu obědů Smlouva č. o zajištění přípravy a dovozu obědů dle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Město Třinec se sídlem: Jablunkovská 160, 739 61 Třinec zastoupeno:

Více

Smlouva o nájmu garážového stání č. G x/2013. Čl. I Smluvní strany

Smlouva o nájmu garážového stání č. G x/2013. Čl. I Smluvní strany SMLOUVA o nájmu nebytového prostoru garážového stání a úhradě služeb spojených s jeho užíváním č. G x / 2013 uzavřená dle zákona č. 40/1964 Sb. a zákona č.116/1990 Sb., vše ve znění pozdějších předpisů

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání uzavřená dle ustanovení 2302 a souvisejících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, Pronajímatel: městská část Praha 12 (dále jen občanský zákoník ) Článek

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 361/2015

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 361/2015 č.j.: 361/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 338 ze dne 27.05.2015 Pronájem garážového stání č. 27.25, Sabinova 8/278, Praha 3 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1.

Více

Smlouva o zajištění přípravy a dovozu obědů

Smlouva o zajištění přípravy a dovozu obědů Smlouva o zajištění přípravy a dovozu obědů dle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Město Třinec se sídlem: Jablunkovská 160 739 61 Třinec zastoupeno:

Více

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR [PR SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR uzavřená v souladu se zák.č. 116/1990 Sb.,o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany: 1. L. K. místo podnikání a IČ: (dále

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. uzavřeli dle ustanovení 2235 a násl. zák. č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) tuto nájemní smlouvu:

NÁJEMNÍ SMLOUVA. uzavřeli dle ustanovení 2235 a násl. zák. č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) tuto nájemní smlouvu: Smlouva č. NÁJEMNÍ SMLOUVA NS 1) Městská část Praha 3 se sídlem Havlíčkovo nám. č. 9, Praha 3 zastoupená zástupcem starosty panem PhDr. Matějem Stropnickým (dále jen pronajímatel) 2) Pan, paní, manželé

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-037-010-15 ze dne 5.10.2015 Revokace části usnesení rady č. R-026-001-15 ze dne 29.06.2015 a smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4079/1 v k. ú.

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů

Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 52.08.12 Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Článek I. Smluvní strany Pronajímatel:

Více

Smlouva o poskytování závodního stravování,

Smlouva o poskytování závodního stravování, Smlouva o poskytování závodního stravování, (na základě ustanovení 1746 ods. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník) Smluvní strany: Český hydrometeorologický ústav se sídlem Na Šabatce 17, Praha 4

Více

Nájemní smlouva o nájmu prostor sloužících podnikání uzavřená podle 2302 a násl. a

Nájemní smlouva o nájmu prostor sloužících podnikání uzavřená podle 2302 a násl. a Sml. č. SN/OHMS/./16 Nájemní smlouva o nájmu prostor sloužících podnikání uzavřená podle 2302 a násl. a smlouva o nájmu movitých věcí uzavřená podle 2218 a násl. občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. Jihočeský

Více

Nájemní smlouva. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb., v platném znění mezi. I.

Nájemní smlouva. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb., v platném znění mezi. I. Příloha č. 8 Zásad vzorová nájemní smlouva pro pronájem nebytového prostoru ( doba určitá / neurčitá ) Nájemní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb.,

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor č. xx / 2017

Smlouva o nájmu nebytových prostor č. xx / 2017 Smlouva o nájmu nebytových prostor č. xx / 2017 CPA DELFÍN, příspěvková organizace Slovácké nám. 2377 688 01 Uherský Brod IČO: 71177108 DIČ:CZ71177108 zapsaná: OR KS Brno, oddíl Pr., vložka 1318 bankovní

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS )

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS ) Příloha č. 2 NÁJEMNÍ SMLOUVA Pronajímatel: MKS Holešov Náměstí F. X. Richtera č. p. 190 769 01 Holešov č. ú... Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS ) a Nájemce:.

Více

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU č. 25/05776/16 kterou podle 2302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), uzavřeli tito účastníci Město Uherský Brod se sídlem:

Více

Garáž v areálu Biskupcova 21/18 PODNÁJEMNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2215 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také OZ )

Garáž v areálu Biskupcova 21/18 PODNÁJEMNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2215 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také OZ ) PODNÁJEMNÍ SMLOUVA mezi uzavřená podle 2215 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také OZ ) společností Správa majetkového portfolia Praha 3 a.s. se sídlem: Olšanská 2666/7, 130 00 Praha 3 IČO:

Více

Nájemní smlouva. podle 685 a násl. zák. č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů ( dále jen OZ )

Nájemní smlouva. podle 685 a násl. zák. č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů ( dále jen OZ ) Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 57.14.08 Nájemní smlouva podle 685 a násl. zák. č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů ( dále jen OZ ) Níže uvedeného dne, měsíce

Více

MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Milošem Peterou, IČ: ,

MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Milošem Peterou, IČ: , SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Milošem Peterou, IČ: 00239500, a (dále jen pronajímatel) na straně jedné GRYGAROVÁ Libuše,..,IČ

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Základní školy a Mateřské školy Radnice, příspěvkové organizace Č.j.: 686/2018 Skartační znak: A 10

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Základní školy a Mateřské školy Radnice, příspěvkové organizace Č.j.: 686/2018 Skartační znak: A 10 Základní škola a Mateřská škola Radnice, příspěvková organizace Sídliště 591, 338 28 Radnice IČ : 73740641, tel.: 371 795 057 VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Základní školy a Mateřské školy Radnice, příspěvkové

Více

SMLOUVA O NÁJMU. uzavřená dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

SMLOUVA O NÁJMU. uzavřená dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění SMLOUVA O NÁJMU uzavřená dle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Masarykovo gymnázium, Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Vsetín,

Více

Nájemní smlouva. ..., r.č. / IČ., trvale bytem/sídlem.,..,

Nájemní smlouva. ..., r.č. / IČ., trvale bytem/sídlem.,.., Nájemní smlouva., r.č. / IČ:, trvale bytem/sídlem,, jednající bankovní spojení: vedený u.., var.symbol:, tel: email:. dále jen pronajímatel a., r.č. / IČ, trvale bytem/sídlem,, jednající. bankovní spojení:

Více

Smlouva o podnájmu prostoru sloužícího podnikání

Smlouva o podnájmu prostoru sloužícího podnikání Smlouva o podnájmu prostoru sloužícího podnikání uzavřená v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, níže uvedeného data mezi smluvními stranami Nemocnice Boskovice s.r.o.

Více

Smlouva o zajištění závodního stravování pro potřeby ČSÚ

Smlouva o zajištění závodního stravování pro potřeby ČSÚ Příloha č. 2 výzvy a zadávacích podmínek Závazný návrh smlouvy Smlouva o zajištění závodního stravování pro potřeby ČSÚ uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen ObčZ

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. A. RESTAURACE s výměrou 703 m². K pronájmu jsou určeny: - součástí předmětu pronájmu je i zařízení a vybavení nebytových prostor.

NÁJEMNÍ SMLOUVA. A. RESTAURACE s výměrou 703 m². K pronájmu jsou určeny: - součástí předmětu pronájmu je i zařízení a vybavení nebytových prostor. Příloha č. 2 NÁJEMNÍ SMLOUVA Pronajímatel: MKS Holešov Náměstí F. X. Richtera č. p. 190 769 01 Holešov č. ú. 29432-691/0100, vedený u KB Zastoupení:.., ředitel MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel

Více

SMLOUVA č. xx/xx. o pronájmu a údržbě kopírovacího/multifunkčního zařízení uzavřená v souladu s 2201 a násl. občanského zákoníku. I.

SMLOUVA č. xx/xx. o pronájmu a údržbě kopírovacího/multifunkčního zařízení uzavřená v souladu s 2201 a násl. občanského zákoníku. I. SMLOUVA č. xx/xx o pronájmu a údržbě kopírovacího/multifunkčního zařízení uzavřená v souladu s 2201 a násl. občanského zákoníku I. Smluvní strany Pronajímatel: Zastoupený: CopyPartner s.r.o. Kapitána Jaroše

Více

N Á J E M N Í S M L O U V A dle ustanovení zákona č. 116/90 Sb. o nájmu a podnájmu nebytových prostor

N Á J E M N Í S M L O U V A dle ustanovení zákona č. 116/90 Sb. o nájmu a podnájmu nebytových prostor N Á J E M N Í S M L O U V A dle ustanovení zákona č. 116/90 Sb. o nájmu a podnájmu nebytových prostor uzavřená mezi níže uvedenými stranami: GSN a.s. se sídlem Brno, Čechyňská 8 IČ: 63475545 DIČ: CZ63475545

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení Občanského zákoníku a platných právních předpisů

NÁJEMNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení Občanského zákoníku a platných právních předpisů NÁJEMNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení Občanského zákoníku a platných právních předpisů mezi Pronajímatelem: jméno: bytem: r. č.: e-mail: mobil: v zastoupení na základě plné moci ze dne... (dále jen pronajímatel)

Více

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Č.j. : 20435/2007 32 Číslo v CES : 4072 Číslo úkolu : Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem : Staroměstské nám. 6 Praha 1, 110 15 zastoupená

Více

Článek I. Předmět nájmu

Článek I. Předmět nájmu Nájemní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ust. 685 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito smluvními stranami: Jméno a příjmení:,

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor dle zákona č. 116/1990 Sb., v aktuálním znění. uzavřená dne... mezi smluvními stranami: čl. 1.

Smlouva o nájmu nebytových prostor dle zákona č. 116/1990 Sb., v aktuálním znění. uzavřená dne... mezi smluvními stranami: čl. 1. JUDr. Rudolf Hrubý, advokát nám. Míru 140, 373 72 Lišov IČ: 66227801 zapsaný v ČAK pod evid. č. 7804 tel/fax: 387994544, 602165334 bank. spoj. GE Money Bank a.s., č. 1646133544/0600 e-mail: ak.hruby@volny.cz

Více

NÁVRH SMLOUVY O POSKYTNUTÍ SLUŽEB (dále také smlouva ) č. KRPE-20799/ČJ-1700NE-VZ. I. Smluvní strany

NÁVRH SMLOUVY O POSKYTNUTÍ SLUŽEB (dále také smlouva ) č. KRPE-20799/ČJ-1700NE-VZ. I. Smluvní strany Příloha č. 2 ke KRPE-20799-2/ČJ-2011-1700NE-VZ NÁVRH SMLOUVY O POSKYTNUTÍ SLUŽEB (dále také smlouva ) č. KRPE-20799/ČJ-1700NE-VZ I. Smluvní strany Objednatel název: Česká republika - Krajské ředitelství

Více

Smlouva o pronájmu tělocvičny č.j. MGP/01289/2016

Smlouva o pronájmu tělocvičny č.j. MGP/01289/2016 Smluvní strany Smlouva o pronájmu tělocvičny č.j. MGP/01289/2016 název: Masarykovo gymnázium, Příbor, příspěvková organizace sídlo: Jičínská 528, 742 58 Příbor IČ: 00601641 DIČ: není plátcem DPH bankovní

Více

(Pronajímatel a Nájemce dále společně jako Smluvní strany a jednotlivě jako Smluvní strana ) SMLOUVU O NÁJMU NEMOVITOSTI (dále jen Smlouva )

(Pronajímatel a Nájemce dále společně jako Smluvní strany a jednotlivě jako Smluvní strana ) SMLOUVU O NÁJMU NEMOVITOSTI (dále jen Smlouva ) NÍŽE UVEDENÉHO DNE, MĚSÍCE A ROKU, NÁSLEDUJÍCÍ SMLUVNÍ STRANY: Společenství pro dům č.p. 684, Praha - Letňany, se sídlem Praha 9, Letňany, Kostomlatská, Terezínská 684, PSČ 19000, IČ: 27189678, zapsáno

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Smlouva č. Stránka 1 S M L O U V A O D Í L O uzavřená dle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany 1. Objednatel Česká republika Sídlo: Pražská 52b, 370 04 České Budějovice Zastoupení:

Více

uzavřená podle 663 Občanského zákoníku č. 40/1964 Sb., v úplném znění, uzavřená mezi

uzavřená podle 663 Občanského zákoníku č. 40/1964 Sb., v úplném znění, uzavřená mezi RK-06-2019-16, př. 1 Počet stran: 8 Smlouva o najmu nemovitosti / L? uzavřená podle 663 Občanského zákoníku č. 40/1964 Sb., v úplném znění, uzavřená mezi Vysočina kraj se sídlem: Žižkova 57, Jihlava zastoupená:

Více

Nájemní smlouva. II. Nájemné a úhrada za plnění spojená s užíváním bytu

Nájemní smlouva. II. Nájemné a úhrada za plnění spojená s užíváním bytu uzavřena mezi smluvními stranami paní Evou Dolejšovou, r.č. 765212/2599 Nájemní smlouva bytem Anglická 621/6, 460 10 Liberec 3 /dále jen pronajímateé/ a paní /dále jen nájemce/ Smluvní strany shodně prohlašují,

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě I.Úvodní ustanovení 1. Obchodní společnost Shean s.r.o., se sídlem Svitavská 500, 678 01 Blansko, IČ 26768479, zapsaná v Obchodním

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace Krycí list nabídky KRYCÍ LIST NABÍDKY Název veřejné zakázky: Jazyková výuka pro zaměstnance ÚVČR Identifikační údaje uchazeče právnické osoby Obchodní firma nebo název:

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-023-029-15 ze dne 8.6.2015 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 712/1 v k. ú. Komořany při ulici Krupná Rada městské části 1. s c h v a l u j e

Více

PODNÁJEMNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 719 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku a ve znění pozdějších předpisů

PODNÁJEMNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 719 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku a ve znění pozdějších předpisů PODNÁJEMNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 719 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku a ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany představované nájemcem Jméno: Rodné číslo: Bydliště:

Více

(Návrh) SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽEB

(Návrh) SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽEB (Návrh) SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽEB č. KRPE-38247/ČJ-2012-1700NE-VZ I. Smluvní strany Objednatel název: Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje sídlo: Na Spravedlnosti 2516, 530

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Aqua holding s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Aqua holding s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky společnosti Aqua holding s.r.o. Se sídlem: Holečkova 789/49, 150 00 PRAHA 5 IČ: 29136491 DIČ: CZ29136491 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

Všeobecné podmínky pro pronájem

Všeobecné podmínky pro pronájem Všeobecné podmínky pro pronájem Všeobecné podmínky pro pronájem vypracované dle ustanovení 1751 a násl.zákona č.89/2012 Sb.,Občanský zákoník. Čl. 1 - Účel nájmu a způsob užívání 1.Pronajímatel je oprávněn

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Smlouva o nájmu. mezi. I. Úvodní ustanovení

Smlouva o nájmu. mezi. I. Úvodní ustanovení Smlouva o nájmu uzavřená dle ustanovení 2302 a násl. občanského zákoníku mezi 1. Obcí Nová Ves sídlem č.p. 67, 664 91 Nová Ves IČO: 00637530 zastoupenou Ladislav Horák, starostou bankovní spojení Komerční

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor dle zákona č. 116/1990 Sb., v aktuálním znění. uzavřená dne... mezi smluvními stranami:

Smlouva o nájmu nebytových prostor dle zákona č. 116/1990 Sb., v aktuálním znění. uzavřená dne... mezi smluvními stranami: JUDr. Rudolf Hrubý, advokát nám. Míru 140, 373 72 Lišov IČ: 66227801 zapsaný v ČAK pod evid. č. 7804 tel/fax: 387994544, 602165334 bank. spoj. GE Money Bank a.s., č. 1646133544/0600 e-mail: ak.hruby@volny.cz

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání 1. Město Česká Lípa Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Se sídlem nám. T.G.Masaryka 1, 470 36 Česká Lípa IČ: 00260428, DIČ:CZ00260428 Zastoupené na základě Mandátní smlouvy č. B 06-3831/2008

Více

Městská část Praha - Kunratice. Božena Klepetářová NÁJEMNÍ SMLOUVA

Městská část Praha - Kunratice. Božena Klepetářová NÁJEMNÍ SMLOUVA 17 007 1 00 Městská část Praha - Kunratice a Božena Klepetářová NÁJEMNÍ SMLOUVA TATO NÁJEMNÍ SMLOUVA O NÁJMU GARÁŽOVÉ STÁNÍ V DOMĚ Č. P. 1435/26a "CHRÁNĚNÉ BYTY KUNRATICE" BYLA UZAVŘENA MEZI: 1. Městská

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Město Chrastava, se sídlem nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava, zastoupené starostou Ing. Michaelem Canovem, IČ 00262871, DIČ CZ00262871, na straně jedné (dále

Více

Kupní Smlouva o zajištění služeb

Kupní Smlouva o zajištění služeb Kupní Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4097/6 v k. ú. Modřany na Obchodním náměstí

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4097/6 v k. ú. Modřany na Obchodním náměstí MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-165-001-18 ze dne 16.4.2018 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4097/6 v k. ú. Modřany na Obchodním náměstí Rada městské části 1. s c h v a l u

Více

SMLOUVA O NÁJMU PRODEJNÍHO STÁNKU

SMLOUVA O NÁJMU PRODEJNÍHO STÁNKU SMLOUVA O NÁJMU PRODEJNÍHO STÁNKU uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami: 1. TIC BRNO, příspěvková organizace se sídlem: Radnická 365/2, 602 00 Brno zastoupena: Mgr. et Mgr.

Více

Článek 1. Předmět smlouvy

Článek 1. Předmět smlouvy S M L O U V A o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, tyto smluvní strany: Psychiatrická léčebna v Dobřanech

Více

ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění tuto KUPNÍ SMLOUVU Preambule

ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění tuto KUPNÍ SMLOUVU Preambule Níže uvedeného dne, měsíce a roku sjednaly smluvní strany: se sídlem.. zast... IČ:. DIČ: CZ.. (dále jen prodávající na straně jedné) a TEPVOS, spol. s r.o. se sídlem 562 01 Ústí nad Orlicí, Královéhradecká

Více

Technické služby Havířov a.s. Karvinská 66/1461, Havířov-Město, PSČ S m l o u v a

Technické služby Havířov a.s. Karvinská 66/1461, Havířov-Město, PSČ S m l o u v a S m l o u v a o nájmu sloupů veřejného osvětlení k provozování reklamní činnosti uzavřená dle 2205 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi l. Pronajímatel : Technické služby

Více

VEŘEJNÝ NÁVRH SMLOUVY O PODNÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR OBČERSTVENÍ

VEŘEJNÝ NÁVRH SMLOUVY O PODNÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR OBČERSTVENÍ VEŘEJNÝ NÁVRH SMLOUVY O PODNÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR OBČERSTVENÍ Navrhovatel, společnost Autobusy Karlovy Vary, a.s., se sídlem Karlovy Vary, Sportovní 4, PSČ 360 09, IČ 25332473, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Smlouva o nájmu věci movité č. XXXXXX. uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami dle ustanovení občanského zákoníku č.89/2012sb.

Smlouva o nájmu věci movité č. XXXXXX. uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami dle ustanovení občanského zákoníku č.89/2012sb. Smlouva o nájmu věci movité č. XXXXXX uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami dle ustanovení občanského zákoníku č.89/2012sb. PAPKON s.r.o. Cihelná ulice 776, Štětí 411 08 IČO :62739760 DIČ : CZ62739760

Více

Smlouva o podnájmu nebytových prostor (plné znění smlouvy)

Smlouva o podnájmu nebytových prostor (plné znění smlouvy) Výtisk číslo : Smlouva o podnájmu nebytových prostor (plné znění smlouvy) mezi 1./ Společnost Sbor dobrovolných hasičů (SDH) Študlov IČ: 642 11 517 se sídlem: Študlov okres Svitavy zastoupená: starostou

Více

Smlouva o nájmu bytu Smlouva číslo :../.. SZ ÚMČ Praha 15...

Smlouva o nájmu bytu Smlouva číslo :../.. SZ ÚMČ Praha 15... Příloha č. 8 Zásad vzorová nájemní smlouva byt standartní Smlouva o nájmu bytu Smlouva číslo :../.. SZ ÚMČ Praha 15... Městskou částí Praha 15 se sídlem Boloňská 478/1, 109 00 Praha 10 Horní Měcholupy

Více

Technické služby Havířov a.s. Karvinská 66/1461, Havířov-Město, PSČ S m l o u v a

Technické služby Havířov a.s. Karvinská 66/1461, Havířov-Město, PSČ S m l o u v a S m l o u v a o nájmu sloupů veřejného osvětlení k provozování reklamní činnosti uzavřená dle 2205 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi l. Pronajímatel : Karvinská 66/1461,

Více

Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb

Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb Příloha č. 2 k Č.j. PPR-31679-4/ČJ-2016-990656 Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb uzavřená podle ustanovení 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů,

Více

N Á J E M N Í S M L O U V A

N Á J E M N Í S M L O U V A N Á J E M N Í S M L O U V A n a p r o n á j e m n e b y t o v ý c h p r o s t o r I. Smluvní strany Pronajímatel: a Nájemce: Slezská nemocnice v Opavě, příspěvková organizace, zřízená Moravskoslezským

Více

Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA. Čl. 1 Smluvní strany

Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA. Čl. 1 Smluvní strany Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA (1) Město Napajedla IČO: 002 84 220 Masarykovo náměstí 89 763 61 Napajedla (dále jen pronajímatel ) a Čl. 1 Smluvní strany zastoupené NBTH,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

Smlouva o nájmu budovy k rekreaci. (jméno a příjmení, nebo název/obchodní firma)

Smlouva o nájmu budovy k rekreaci. (jméno a příjmení, nebo název/obchodní firma) Smlouva o nájmu budovy k rekreaci Pronajímatel poskytovatel (jméno a příjmení, nebo název/obchodní firma) (bydliště, nebo sídlo) (předmět podnikání) (IČO) Nájemce spotřebitel (jméno a příjmení, nebo název/obchodní

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání uzavřená podle ust a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání uzavřená podle ust a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání uzavřená podle ust. 2302 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník č.j.: Účastníci smlouvy 1. Městská kulturní zařízení Jeseník, příspěvková organizace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR OBCHODU A MARKETINGU Vedoucí útvaru: Mgr. Pavel Zemánek, MBA, LL.M. tel.: 532 232 945, 001, fax: 543 211 185 e-mail: pavel.zemanek@fnbrno.cz

Více

SMLOUVA O PODNÁJMU BYTU

SMLOUVA O PODNÁJMU BYTU SMLOUVA O PODNÁJMU BYTU uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami podle ust. 2274 a násl. zák.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) Článek 1 Smluvní strany 1. Za Sluncem,

Více

dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice

dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice SMLOUVA O DÍLO dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice Sídlo: Náměstí Jiřího z Poděbrad 342, 508 19 Hořice Zastoupený: Ivanem Doležalem, starostou

Více

(pronajímatel a nájemce jsou dále označováni jednotlivě jako smluvní strana nebo společně též jako smluvní strany )

(pronajímatel a nájemce jsou dále označováni jednotlivě jako smluvní strana nebo společně též jako smluvní strany ) Dnešního dne, měsíce a roku uzavřeli: 1. Základní škola Pelhřimov, Komenského 1326 se sídlem Komenského 1326, Pelhřimov, 393 01 Pelhřimov zastoupená ředitelkou školy Mgr. Nellou Slavíkovou IČO: 70844194

Více

S M L O U V A O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

S M L O U V A O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB S M L O U V A O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Trávníky, bytové družstvo se sídlem na adrese Příčná 1541, 765 02 Otrokovice IČO: 00048852 zapsané v rejstříku u Krajského

Více

SMLOUVA o zajištění závodního stravování uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění (dále jen smlouva)

SMLOUVA o zajištění závodního stravování uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění (dále jen smlouva) SMLOUVA o zajištění závodního stravování uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění (dále jen smlouva) Smluvní strany: Firma: Povodí Odry, státní podnik se sídlem:

Více

VIDA! Gastro v prostorách VIDA! science centra

VIDA! Gastro v prostorách VIDA! science centra VIDA! Gastro v prostorách VIDA! science centra 1. Údaje o zadavateli: Název: Moravian Science Centre Brno, příspěvková organizace Sídlo: Brno, Křížkovského 554/12 Zastoupený: Mgr. Lukášem Richterem, ředitelem

Více

SMĚRNICE č. 12/2005. Článek 1 Nebytové prostory

SMĚRNICE č. 12/2005. Článek 1 Nebytové prostory ORLOVAN, městské bytové družstvo Energetiků 640, Orlová Lutyně SMĚRNICE č. 12/2005 Nájem nebytových prostorů a užívání společných prostorů v domě Schválena: shromážděním delegátů dne 8. 6. 2006 Nabývá

Více

Smlouva uzavřená mezi

Smlouva uzavřená mezi Smlouva uzavřená mezi poskytovatelem Středisko ekologické výchovy a etiky Rýchory - SEVER, Brontosaurus Krkonoše Se sídlem Horská 175, 542 26 Horní Maršov Tel.:, e-mail: sever- IČO: 60153016, DIČ: CZ 60153016

Více

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ DODÁVKY OBĚDŮ

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ DODÁVKY OBĚDŮ SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ DODÁVKY OBĚDŮ kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, tyto smluvní strany: Název: Domov pro seniory

Více

SMLOUVA O NÁJMU PROSTOR SLOUŽÍCÍCH PODNIKÁNÍ

SMLOUVA O NÁJMU PROSTOR SLOUŽÍCÍCH PODNIKÁNÍ SMLOUVA O NÁJMU PROSTOR SLOUŽÍCÍCH PODNIKÁNÍ MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Tomášem Machem Ph.D., IČ 00239500, bankovní spojení 19-0504359359/0800 ČS

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Č. 2018/0359/OSM_OM Smluvní strany

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Č. 2018/0359/OSM_OM Smluvní strany Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Č. 2018/0359/OSM_OM Smluvní strany Pronajímatel: Město Česká Lípa zastoupené starostkou města Mgr. Romanou Žateckou IČ: 00260428 DIČ: CZ00260428 bankovní

Více

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.:

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.: SMLOUVA O DÍLO Objednatel: Městská část Praha Ďáblice Sídlo objednatele: Květnová 553/52, 182 00 Praha 8 IČ: 00231266 DIČ: CZ00231266 Osoba oprávněná jednat: Ing. Miloš Růžička, starosta MČ Kontaktní osoba:

Více

SMLOUVA o zajištění úklidu

SMLOUVA o zajištění úklidu SMLOUVA o zajištění úklidu podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ) Objednatel: Město Nový Bor se sídlem : náměstí Míru 1, PSČ

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů. Příloha č. 2 Závazný vzor Kupní smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů 1) Smluvní strany. Sídlo: Statutární

Více

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR uzavřená mezi 1. Smluvní strany Pronajímatel: Městské kulturní středisko Holešov, příspěvková organizace Sídlo: nám. F. X. Richtra 190, 769 01 Holešov IČ: 00486639 DIČ:

Více

Článek I Smluvní strany

Článek I Smluvní strany Příloha č. 1 Návrh kupní smlouvy K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA podle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

NÁJEMNÍ SMLOUVA podle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi těmito smluvními stranami: Město Kutná Hora, se sídlem Havlíčkovo náměstí 552/1, 284 01 Kutná Hora, zastoupené vedoucí odboru správy majetku paní Ing.

Více

Nájemní smlouva o nájmu bytu v domě zvláštního určení

Nájemní smlouva o nájmu bytu v domě zvláštního určení Příloha č. 10 Zásad vzorová nájemní smlouva pro pronájem bytu v domě zvláštního určení Nájemní smlouva o nájmu bytu v domě zvláštního určení uzavřená dle ust. 685 a násl. zák. č. 40/1964 Sb., občanský

Více

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00C4KLD* SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR Článek I. Smluvní strany Pronajímatel: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535

Více

Příloha č. 3 Návrh smlouvy

Příloha č. 3 Návrh smlouvy Příloha č. 3 Návrh smlouvy Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu na uzavření smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci zakázky. Obsah obchodních podmínek může uchazeč

Více

Smlouva. o pronájmu a provozu tepelného zařízení

Smlouva. o pronájmu a provozu tepelného zařízení Smlouva o pronájmu a provozu tepelného zařízení I. Smluvní strany Pronajímatel: Město Odolena Voda se sídlem: Dolní náměstí 14, 250 70 Odolena Voda zastoupeno Ing. Ditou Výborovou, starostkou města IČ:

Více

RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í

RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í Rady městské části Praha 15 číslo R 62 ze dne 17.12.2014 Název: Uzavření nové nájemní smlouvy s nájemci bytu č. ***, manžely *********, v bytovém domě na *********

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby - domov pro osoby se zdravotním postižením

Smlouva o poskytnutí sociální služby - domov pro osoby se zdravotním postižením Domov bez hranic U Stadionu 1425/3, 408 01 Rumburk Rumburk Tel.: 412 338 345, IČ: 47274549 příspěvková organizace E-mail: vera.brslicova@domovrumburk.cz renata.grundzova@domovrumburk.cz www.domovrumburk.cz

Více

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Smlouvu o nájmu nebytových prostor, věcí movitých a pozemků

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Smlouvu o nájmu nebytových prostor, věcí movitých a pozemků Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA Obec Dobrovíz se sídlem obecního úřadu : Pražská 13, Dobrovíz, 252 61 p. Jeneč IČ: 00241164 Zastoupená : Janou Krupičkovou, starostkou obce jako pronajímatel na straně jedné

Více