USNESENÍ ze schůze RM č. 1 /2007 konané dne 17. ledna 2007

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "USNESENÍ ze schůze RM č. 1 /2007 konané dne 17. ledna 2007"

Transkript

1 RM schvaluje: USNESENÍ ze schůze RM č. 1 /2007 konané dne 17. ledna Uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor v objektu čp. 116 na ul. Ráboňova v Tišnově se společností BAZ Power Computing, s.r.o. dle předloženého návrhu. 2. Uzavření dohody o ukončení nájemního vztahu p. Zdeňka Bartoně k nebytovým prostorům v objektu čp. 116 na ul. Ráboňova v Tišnově dle předloženého návrhu. 3. Vyhlášení záměru pronájmu, příp. prodeje objektu bez čísla popisného - bývalé kotelny K 16 na ul. Osvobození v Tišnově s pozemkem parc.č.st o výměře 176 m Vyhlášení záměru prodeje částí pozemku v k.ú. Tišnov parc.č. 786/30 podle GP nově označených parc.č. 786/107 o výměře 6 m 2, parc.č. 786/108 o výměře 7 m 2, parc.č. 786/109 o výměře 4 m 2 a parc.č. 786/11 o výměře 3 m 2 Společenství vlastníků pro dům sestávající z čp. 1638, 1639, 1640 na ulici Květnická v Tišnově. 5. Uzavření nájemní smlouvy na byt č. 6 na ulici Polní 639 v Tišnově s paní Terezou Ansorgovou, bytem Tišnov na dobu určitou dva roky, tj. od do Uzavření nájemní smlouvy na byt č. 17 na ulici 28. října 1708 v Tišnově s panem Michalem Palmou a paní Dagmar Kročilovou, bytem Tišnov na dobu určitou dva roky, t.j. od do Uzavření nájemní smlouvy na byt č. 7 na ulici Na Mlékárně 255 v Tišnově s paní Jitkou Malou a panem Milanem Packem na dobu určitou do Mimořádné přidělení bytu č. 2 na ulici Jungmannova 934 v Tišnově paní Marii Juránkové, bytem Tišnov a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na dobu určitou jeden rok. 9. Přidělení bytu č K Čimperku v Tišnově dle předloženého návrhu a pořadí a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na dobu určitou dva roky, t.j. od do při splnění podmínek dle dotačního titulu. 10. Uzavření nájemní smlouvy na byt č. 2 na ulici Na Mlékárně 795 v Tišnově s panem Zdeňkem Bikárem bytem Tišnov na dobu určitou 6 měsíců od do Uzavření licenční smlouvy opravňující bezplatně užít Rastrové územní plány obcí. Smlouva se uzavírá mezi Městem Tišnov a Jihomoravským krajem dle předloženého návrhu. 12. Rozpočtová opatření v rámci schváleného rozpočtu za rok 2006 dle předloženého návrhu. 13. Jmenování do funkce kronikáře města Tišnova Mgr. Evu Komprsovou, bytem Tišnov. 14. Odvolání člena školské rady při ZŠ Tišnov, Smíškova 840 Mgr. Jaroslava Komprse.

2 Jmenování člena školské rady při ZŠ Tišnov, Smíškova 840 Ing. Zuzanu Brzobohatou. 16. Platy ředitelů příspěvkových organizací města Tišnova dle předloženého návrhu. 17. Uzavření veřejnoprávní smlouvy dle ustanovení 63 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů a ustanovení 160 odst. 5 zákona č. 500/2004 Sb., správního řádu, ve znění zákona č. 413/2005 Sb., podle níž budou orgány města Tišnova vykonávat přenesenou působnost podle zákona č. 200/1990 Sb., o přestupcích, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o přestupcích ), v rozsahu ustanovení 53 odst. 1 zákona o přestupcích a zvláštních zákonů, obsahujících skutkové podstaty přestupků, k jejichž projednávání jsou příslušné orgány obcí, pro orgány městyse Deblín, a to na dobu neurčitou s možností výpovědi i bez udání důvodu k a kalendářního roku a s ujednanou tříměsíční výpovědní lhůtou. 18. V souladu s ust. 102, odst.2, písm. f) a j) zákona č.128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších změn a doplňků změnu celkového počtu zaměstnanců Městského úřadu v Tišnově s účinností od dle návrhu tajemníka MěÚ. Celkový počet zaměstnanců MěÚ Tišnov od se stanoví na Jmenování Redakční rady Tišnovských novin, a to ve složení: šéfredaktor: PhDr. Josef Zacpal tajemník: Iva Dvořáčková členové: Ing. Zuzana Brzobohatá Marie Lieberzeitová Mgr. Václav Štaud 20. Pokladní řád MěÚ Tišnov dle předloženého návrhu. 21. Bilanci finančních prostředků vynaložených na rozvoz obědů službou sociální péče Pečovatelskou službou v roce Ceník služby sociální péče Pečovatelské služby s účinností od dle předloženého návrhu. 23. Jednací řád Rady města Tišnova a ruší tím původní Jednací řád Rady města Tišnova ze dne Dohodu o partnerství k projektu: Podpora vytváření krajských plánů střednědobého rozvoje sociálních služeb a vytváření místních partnerství v Jihomoravském kraji. Dohoda se uzavírá mezi Městem Tišnov a Komunitním plánováním o.p.s. 25. Smlouvu číslo č. 10/2006 ze dne projektanta Ing. Jiřího Matuly na dodávku projektu pro územní řízní stavby Tišnov rekonstrukce nám. 28. října ve znění předloženého návrhu.

3 RM vyhlašuje konkurs: V souladu s ustanovením 102 odst.2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), v platném znění, v souladu s ustanovením 166 odst. 2 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborné a jiném vzdělávání (školský zákon), v souladu s vyhláškou č. 54/2005 Sb., o náležitostech konkurzního řízení a konkurzních komisí 1. v y h l a š u j e konkurz na obsazení funkce ředitele/ředitelky Mateřské školy Tišnov, U Humpolky 1686, okres Brno-venkov, příspěvkové organizace, s nástupem od j m e n u j e konkurzní komisi na obsazení funkce ředitele/ředitelky Mateřské školy Tišnov, U Humpolky 1686, okres Brno-venkov, příspěvkové organizace ve složení: - člen určený zřizovatelem předseda: ing. Zuzana Brzobohatá - člen určený zřizovatelem: RNDr. Hana Pokorná - člen určený ředitelem krajského úřadu: Mgr. Růžena Jonášová - odborník v oblasti státní správy ve školství, organizace a řízení: Mgr. Eva Karlíčková - pedagogický pracovník příslušné příspěvkové organizace: Vlasta Švecová - školní inspektor České školní inspekce: Mgr. Hana Tesaříková 3. p o v ě ř u j e Mgr. Ivu Valovou funkcí tajemníka komise. Tajemník není členem konkurzní komise 4. s t a n o v í obsah textu veřejného oznámení konkurzního řízení takto: Požadavky: 1) Předpoklady pro výkon funkce ředitele školy stanovené 5 zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů, tzn.: a) odborná kvalifikace odpovídající 6 zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících a změně některých zákonů, b) délka praxe v souladu s 5 odst. 1 písm. b) zákona 563/2004 Sb., tj. 3 roky, c) občanská a morální bezúhonnost d) zdravotní způsobilost 2) znalost školské problematiky a předpisů, 3) organizační a řídící schopnosti, Náležitosti přihlášky : 1) ověřené doklady osvědčující kvalifikační předpoklady 2) ověřené kopie dokladů o průběhu zaměstnání a délce pedagogické praxe 3) strukturovaný životopis 4) koncepce rozvoje školy (maximální rozsah 5 stran strojopisu) 5) originál, popřípadě ověřená kopie výpisu z rejstříku trestů (ne starší 3 měsíců) nebo doklad o jeho vyžádání 6) čestné prohlášení podle 4 odst. 3 zákona č. 451/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů, 7) originál, popřípadě ověřená kopie lékařského potvrzení o způsobilosti k výkonu funkce (ne starší 3 měsíců) Přihlášky s uvedenými doklady doručte do do 15, 00 hod. na podatelnu MěÚ Tišnov, nám. Míru 346, Tišnov. Obálku označte slovy: KONKURZ MŠ U HUMPOLKY - NEOTVÍRAT!

4 - 4 - RM doporučuje ZM schválit: 1. Rozpočet Města Tišnov na rok Rozpočtový výhled Města Tišnov na období Uzavření smlouvy o budoucí kupní smlouvě mezi Městem Tišnov a Marií Reimerovou, bytem Veverská Bítýška na odkoupení části pozemku v k.ú. Tišnov parc.č. 2255/4 o výměře cca 50 m 2 za kupní cenu 70,- Kč/m Odkoupení pozemku v k.ú. Tišnov parc.č. 664/1 o výměře 601 m 2 ve vlastnictví Jana Chrástka a Marie Chrástkové, oba bytem v Tišnově za kupní cenu 260,- Kč/m Obecně závaznou vyhlášku města Tišnova č. 1/2007 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů dle předloženého návrhu. 6. Výši odměn pro neuvolněné členy Zastupitelstva města Tišnova dle předloženého návrhu s účinností od RM doporučuje ZM vzít na vědomí: 1. Odstoupení Diecézní charity Brno od odkoupení nemovitosti bývalé kotelny K 16 na ul. Osvobození v Tišnově s parc.č.st RM bere na vědomí: 1. Zprávu o plnění úkolů RM a ZM. 2. Zprávu o živnostenském podnikání za rok Zprávu o činnosti Komise k projednávání přestupků města Tišnova za rok Zprávu o investicích na rok Návrh Jednacího řádu komisí Rady města Tišnova. 6. Zápis ze schůze komise majetkové ze dne Zápis ze schůze komise sociální a zdravotní ze dne Zápis ze schůze komise sportovní ze dne Zápis z komise životního prostředí ze dne Dopis Mgr. Miroslava Pavlíka. 11. Dopis Mgr. Zdeňky Dohnálkové, členky Zastupitelstva města Tišnova. 12. Záměr realizace půdní vestavby objektu náměstí Míru 346 dle varianty A studie Ing. arch. Zdeňka Tihelky.

5 - 5 - RM ukládá: 1. Odboru správy majetku a investic zajistit přípravu podkladů pro zadání projektové dokumentace pro investiční akce: - úprava náměstí Míru a zklidnění dopravy v centru, - pokračování projektu humanizace obytných zón, - podpora moderní likvidace odpadů, - parková úprava a vybudování obřadní síně na novém hřbitově. Úkol: odbor správy majetku a investic 2. Odboru kultury a školství ve spolupráci s odborem správy majetku a investic posoudit možnosti využití volných půdní vestavby ZŠ 28. října, Tišnov. Úkol.: odbor kultury a školství, odbor správy majetku a investic 5. Odboru správy majetku a investic připravit informaci o stavu nevyužívaných kotelen. Úkol: odbor správy majetku a investic 6. Odboru správy majetku a investic oslovit všechny zájemce o pronájem nemovitosti čp. 117 na ul. Ráboňova v Tišnově za účelem doplnění jejich žádostí konkrétním projektem využití objektu, který bude obsahovat následující náležitosti: - uvažovanou dobu pronájmu - cenu nájmu - přesný účel nájmu - požadavky na rekonstrukci objektu včetně kalkulace nákladů a způsob jejího financování. Úkol: odbor správy majetku a investic Termín: do konce ledna Odboru správy majetku a investic prověřit zdravotní stav 2 lip v Pejškově a na základě jeho vyhodnocení realizovat zdravotní řez. Úkol: odbor správy majetku a investic Termín: Odboru kultury a školství, odboru správy majetku a investic společně s komisí životního prostředí a Ekoporadnou v Tišnově připravit informační leták Nespalujte doma odpady. Úkol: odbor kultury a školství Termín: odbor správy majetku a investic komise životního prostředí, Ekoporadna v Tišnově 9. Ing. Zuzaně Brzobohaté projednat s Mgr. Miroslavem Pavlíkem možnost podání žádosti o poskytnutí veřejné finanční podpory. Úkol: Ing. Zuzana Brzobohatá Termín: Místostarostovi p. Zdeňku Melkesovi osobně projednat záměr rekonstrukce nám. 28. října s Mgr. Zdeňkou Dohnálkovou. Úkol: místostarosta Zdeněk Melkes Termín: do konce ledna Ing. František Svoboda starosta města Tišnova. Zdeněk Melkes 1. místostarosta

2. Vypsání poptávkového řízení na akci Úprava plochy u pomníku na nám. 28 října v Tišnově a vyzvání 4 dodavatelů dle předloženého návrhu.

2. Vypsání poptávkového řízení na akci Úprava plochy u pomníku na nám. 28 října v Tišnově a vyzvání 4 dodavatelů dle předloženého návrhu. USNESENÍ ze schůze RM č. 6/2008 konané dne 13. února 2008 RM schvaluje: 1. Obsah textu veřejného oznámení konkurzních řízení na obsazení funkce ředitele/ředitelky Základní školy Tišnov, Smíškova 840, okres

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 8

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 8 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 8 DNE: 11. 2. 2019 JEDNACÍ ČÍSLO: 110/2019/ŠKS NÁZEV: Vyhlášení konkursního řízení na místo ředitele/ředitelky PO ZŠ Palachova 2189/35, Žďár nad Sázavou. ANOTACE: Vyhlášení konkursního

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 83

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 83 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 83 DNE: 12. 2. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1401/2018/ŠKS NÁZEV: Vyhlášení konkursního řízení na místo ředitele/ky PO ZŠ Švermova 4 a PO ZŠ Komenského 2 ANOTACE: Vyhlášení konkursního

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 3 /2007 konané dne 28. února 2007

USNESENÍ ze schůze RM č. 3 /2007 konané dne 28. února 2007 USNESENÍ ze schůze RM č. 3 /2007 konané dne 28. února 2007 RM schvaluje: 1. Předložený Závěrečný účet Města Tišnova za rok 2006 a doporučuje ZM ke schválení. 2. Předložený výkaz hospodaření ZŠ nám. 28.

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/13/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatelku

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/29/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 07/2014 konané dne 2. dubna 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 07/2014 konané dne 2. dubna 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 07/2014 konané dne 2. dubna 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/07/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

VZOROVÉ FORMULÁŘE ke konkurzním řízením na obsazení pracovních míst ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcí

VZOROVÉ FORMULÁŘE ke konkurzním řízením na obsazení pracovních míst ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcí VZOROVÉ FORMULÁŘE ke konkurzním řízením na obsazení pracovních míst ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcí 1. Vzor vyhlášení konkurzního řízení (Zřizovatel) v souladu s vyhláškou č. 54/2005

Více

RaM po projednání schválila:

RaM po projednání schválila: Usnesení z 14. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 06.11.2017 od 14.30 hodin v kanceláři starosty města upraveno!!! RaM po projednání schválila: Usnesení č. 310/17: RaM schválila program jednání

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2014 konané dne 12. únor 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2014 konané dne 12. únor 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2014 konané dne 12. únor 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/03/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-163-035-14 ze dne 24.6.2014 Vyhlášení konkursního řízení na funkci ředitele/ředitelky příspěvkové organizace Mateřská škola Oáza v Praze 12 a pověření

Více

strážník městské policie

strážník městské policie Výběrové řízení na obsazení pozice strážníka městské policie Město Rotava vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pozice strážník městské policie Předpoklady: 1. Tělesná a zdravotní způsobilost k výkonu

Více

Příloha k usnesení. ze 49. zasedání rady obce konané dne v 17. hodin v kanceláři starosty obce

Příloha k usnesení. ze 49. zasedání rady obce konané dne v 17. hodin v kanceláři starosty obce 49/02/2018- RO-U Příloha k usnesení ze 49. zasedání rady obce konané dne 5. 2. 2018 v 17. hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: Bc. Pavel Mana, Ing. Martin Solanský, Ing. Petr Bohušík, Ing. Pavla Novosadová

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2012 konané dne 15. února 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2012 konané dne 15. února 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 03/2012 konané dne 15. února 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/03/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

3. RM bere na vědomí stav finančních prostředků na účtech města ke dni

3. RM bere na vědomí stav finančních prostředků na účtech města ke dni Souhrn usnesení z 64. schůze rady města - 17. října 2016 1. RM schvaluje navržený program jednání 2. RM bere na vědomí informace 3. RM bere na vědomí stav finančních prostředků na účtech města ke dni 16.10.2016

Více

Radovan Klusák Mgr. Marek Babák Mgr. Zdeňka Dohnálková Ing. Petr Bábor, Ph.D příchod 9.38 hodin

Radovan Klusák Mgr. Marek Babák Mgr. Zdeňka Dohnálková Ing. Petr Bábor, Ph.D příchod 9.38 hodin ZÁPIS ze zasedání Rady města Tišnova č. 22/2012, konané dne 24. října 2012 Zahájení Schůzi Rady města zahájil v 8:00 hodin Jan Schneider - starosta města Tišnova. Přítomno: 4 členové - RM je usnášeníschopná.

Více

Příklady dokumentů ke konkurznímu řízení:

Příklady dokumentů ke konkurznímu řízení: Příklady dokumentů ke konkurznímu řízení: Usnesením č. 02-3/2015/R ze dne 1. března 2015 Rada obce Horní Lhota po projednání I. v y h l a š u j e v souladu s 102 odst. 2 )písm. b) zákona č. 128/2000 Sb.,

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 06/2010 konané dne 24. února 2010

USNESENÍ ze schůze RM č. 06/2010 konané dne 24. února 2010 USNESENÍ ze schůze RM č. 06/2010 konané dne 24. února 2010 RM schvaluje: 1. Uzavření Smlouvy o dílo s Ing. Evou Wagnerovou, jejíž předmětem je vypracování architektonické studie Park pod kostelem dle předloženého

Více

USNESENÍ ze schůze ZM č. 5/2011 konané dne 30. června 2011

USNESENÍ ze schůze ZM č. 5/2011 konané dne 30. června 2011 USNESENÍ ze schůze ZM č. 5/2011 konané dne 30. června 2011 0. Zahájení 01/05/2011 ZM schvaluje program zasedání, předložený starostou města Tišnova Janem Schneiderem. 1. Zpráva o činnosti Rady města Tišnova

Více

3. RM bere na vědomí stav finančních prostředků na účtech města ke dni

3. RM bere na vědomí stav finančních prostředků na účtech města ke dni Souhrn usnesení z 49. schůze rady města - 30. července 2012 1. RM schvaluje navržený program jednání 2.1 RM revokuje - ruší svoje usnesení z 47. schůze RM konané dne 25. června 2012 uvedené pod bodem 9.9

Více

Rada města po projednání schválila:

Rada města po projednání schválila: Usnesení z 16. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 28.11.2018 od 13.30 h Přítomni: dle prezenční listiny - 5 Rada města po projednání schválila: v kanceláři starosty města!upraveno! Usnesení č.

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/17/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 15/2014 konané dne 9. července 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 15/2014 konané dne 9. července 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 15/2014 konané dne 9. července 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/15/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/14/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 6/2011 konané dne 16. března 2011

USNESENÍ ze schůze RM č. 6/2011 konané dne 16. března 2011 USNESENÍ ze schůze RM č. 6/2011 konané dne 16. března 2011 01/06/2011 RM schvaluje Zprávu o hospodaření MěKS Tišnov za rok 2010. 02/06/2011 RM schvaluje rozdělení hospodářského výsledku MěKS Tišnov za

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 09/2013 konané dne 15. května 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 09/2013 konané dne 15. května 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 09/2013 konané dne 15. května 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/09/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2014 konané dne 3. prosince 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2014 konané dne 3. prosince 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2014 konané dne 3. prosince 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/31/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 19/2018

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 19/2018 Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, 793 05 Moravský Beroun Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 19/2018 Tajemník Městského úřadu Moravský Beroun dne 16.10.2018, v souladu se zákonem č. 312/2002

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 05/2014 konané dne 13. března 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 05/2014 konané dne 13. března 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 05/2014 konané dne 13. března 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/05/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

U s n e s e n í z 26. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 26. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 26. jednání rady města dne 19.03.2012 v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/26/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 26. jednání rady města Bod programu 1.

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 24/2013 konané dne 6. listopadu 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 24/2013 konané dne 6. listopadu 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 24/2013 konané dne 6. listopadu 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/24/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2011 konané dne 21. prosince 2011. 1. Technický bod ( schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání)

USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2011 konané dne 21. prosince 2011. 1. Technický bod ( schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2011 konané dne 21. prosince 2011 1. Technický bod ( schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/31/2011 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 6 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 14. schůze Rady města Hostinné, konané dne 23.04.2019 218/14/RM/2019 Schválení programu 14. schůze RM program 14. schůze: 1. Schválení programu

Více

Usnesení. přijatá na 34. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 34. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 34. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 2.10.2015 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 1037. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 277/2015-282/2015, 1038. Rada

Více

z 16.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne od 13:00 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov

z 16.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne od 13:00 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov USNESENÍ z 16.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne 18. 6. 2019 od 13:00 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov Usnesení RaMěst č. 16/1/2019/R z 18. 6. 2019 1. Užití prostředků investičního

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 73

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 73 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 73 DNE: 25.09.2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 1223/2017/STAR NÁZEV: Výběrové řízení na obsazení funkce ředitele/ředitelky příspěvkové organizace KULTURA ŽĎÁR ANOTACE: Rada města vyhlašuje

Více

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne 19. 6. 2018 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:44 hod v krizové místnosti radnice. Přítomno: S členů,

Více

z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp.

z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp. U s n e s e n í z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného 13.12.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp. 139 Organizační záležitosti 19/1.1 Program

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne 1. 11. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4376/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1647/2017 Rada

Více

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Zastupitelstva města Kojetína ze dne , , a

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Zastupitelstva města Kojetína ze dne , , a U S N E S E N Í z 8. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 18. září 2007 v 15:00 hodin v sále Hotelu Pivovar Kojetín, nám. Dr. E. Beneše 61, Kojetín 3. Zpráva o činnosti RM (ústně) Usn.

Více

ZÁPIS ze zasedání Rady města Tišnova č. 11/2012, konané dne 30. května 2012

ZÁPIS ze zasedání Rady města Tišnova č. 11/2012, konané dne 30. května 2012 ZÁPIS ze zasedání Rady města Tišnova č. 11/2012, konané dne 30. května 2012 Zahájení Schůzi Rady města zahájil v 8:00 hodin Jan Schneider - starosta města Tišnova. Přítomno: 5 členů - RM je usnášeníschopná.

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 541/12-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 541/12-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Kojetína, konané dne 2. prosince 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

U S NES E N Í z 28. schůze rady města Žacléř, konané dne 9. prosince 2015

U S NES E N Í z 28. schůze rady města Žacléř, konané dne 9. prosince 2015 U S NES E N Í z 28. schůze rady města Žacléř, konané dne 9. prosince 2015 Program: 1. Rozdělení výtěžku z Rozsvěcení vánočního stromu. 2. Obecně závazná vyhláška č. 2/2015. 3. Byty. 4. Nabídka na zpracování

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 15/2009 konané dne 17. června 2009

USNESENÍ ze schůze RM č. 15/2009 konané dne 17. června 2009 USNESENÍ ze schůze RM č. 15/2009 konané dne 17. června 2009 RM schvaluje: 1. Vyhlášení záměru pronájmu části pozemku parc. č. 1476/9 v k. ú. Tišnov části areálu letního kina v Tišnově o výměře cca 1 250

Více

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 1/2014

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 1/2014 Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, 793 05 Moravský Beroun Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 1/2014 Tajemník Městského úřadu Moravský Beroun dne 22.01.2014 v souladu s 7 zákona č. 312/2002

Více

Vedoucí / vedoucího Centra sociálních služeb Varnsdorf

Vedoucí / vedoucího Centra sociálních služeb Varnsdorf OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Město Varnsdorf, zastoupené tajemníkem Městského úřadu Varnsdorf, vyhlašuje dne 16.11.2016 výběrové řízení na obsazení pracovního místa: Vedoucí / vedoucího Centra

Více

Informace o přijatých usneseních z 38. schůze Rady města Šluknov konané dne 23. ledna 2012 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 38. schůze Rady města Šluknov konané dne 23. ledna 2012 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 19/2013 konané dne 18. září 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 19/2013 konané dne 18. září 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 19/2013 konané dne 18. září 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/19/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 25/2018

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 25/2018 Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, 793 05 Moravský Beroun Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 25/2018 Tajemník Městského úřadu Moravský Beroun dne 20.12.2018, v souladu s ustanovením 7 zákona

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1218/01-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1218/01-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne U S N E S E N Í z 54. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 16. ledna 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Delegování člena RM R 1215/01-13

Více

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 50 konané dne

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 50 konané dne USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 50 konané dne 5. 11. 2012 Usnesení č. 368/12 RM pořízení územní studie na výstavbu průmyslové zóny v Brtnici. Usnesení č. 369/12 RM starostovi Stanislavu Jirků

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 43. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 08.06.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/43R/2016

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2009 konané dne 24. listopadu 2009

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2009 konané dne 24. listopadu 2009 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2009 konané dne 24. listopadu 2009 RM schvaluje: 1. Komunitní plán sociálních služeb správního obvodu Tišnov na období 2010 2012 a doporučuje ho ke schválení ZM. 2. Uzavření

Více

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 3/2016

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 3/2016 Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4,793 05 Moravský Beroun Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 3/2016 Tajemník Městského úřadu Moravský Beroun dne 29.06.2016 v souladu se zákonem č.312/2002

Více

ZÁPIS č. 3. ze dne , Přítomni: Přizváni: Program:

ZÁPIS č. 3. ze dne , Přítomni: Přizváni: Program: ZÁPIS č. 3. z jednání Rady města Prachatice ze dne 3.12.2018, konaného od 9,00 hodin v Velká zasedací síň na MěÚ Prachatice Přítomni: Přizváni: PaedDr. Jan Klimeš (místostarosta), Ing. Petr Kolín DiS.

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 66

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 66 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 66 DNE: 09.05.2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 1056/2017/STAR NÁZEV: Výběrové řízení na obsazení funkce ředitele/ředitelky příspěvkové organizace SPORTIS ANOTACE: Rada města vyhlašuje výběrové

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení funkce Vedoucího úřadu tajemníka Městského úřadu Kolín.

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení funkce Vedoucího úřadu tajemníka Městského úřadu Kolín. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení funkce Vedoucího úřadu tajemníka Městského úřadu Kolín. Město Kolín Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I. tel.: +420 321 748 111, fax: +420 321 720 911

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 70. schůze Rady města Hostinné, konané dne 30.11.2016 1073/70/RM/2016 Schválení programu 70. schůze rady města program 70. schůze: 1. Schválení programu

Více

Usnesení ze zasedání ZM č. 8/2014 konaného dne 15. prosince Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání)

Usnesení ze zasedání ZM č. 8/2014 konaného dne 15. prosince Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) Usnesení ze zasedání ZM č. 8/2014 konaného dne 15. prosince 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/08/2014 Zastupitelstvo města Tišnova schvaluje za

Více

MĚSTO LIBOCHOVICE. Městský úřad Libochovice, nám. 5. května č. p. 48, Libochovice. Bc. Petr Hlavička, tajemník městského úřadu

MĚSTO LIBOCHOVICE. Městský úřad Libochovice, nám. 5. května č. p. 48, Libochovice. Bc. Petr Hlavička, tajemník městského úřadu MĚSTO LIBOCHOVICE Městský úřad Libochovice, nám. 5. května č. p. 48, 411 17 Libochovice Bc. Petr Hlavička, tajemník městského úřadu Oznámení o vyhlášení výběrového řízení Město Libochovice Městský úřad

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne 18. 11. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV 3902/2015 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 547/2015 Rada města Jablonné

Více

Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 4/2017

Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 4/2017 Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, 793 05 Moravský Beroun Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 4/2017 Tajemník Městského úřadu Moravský Beroun dne 18.01.2017 v souladu s 7 zákona č. 312/2002

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 2/2011 konané dne 26. ledna 2011

USNESENÍ ze schůze RM č. 2/2011 konané dne 26. ledna 2011 USNESENÍ ze schůze RM č. 2/2011 konané dne 26. ledna 2011 01/02/2011 RM bere na vědomí Zprávu o živnostenském podnikání za rok 2010 a doporučuje ZM vzít zprávu na vědomí. 02/02/2011 RM doporučuje ZM schválit

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Beroun P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Beroun, která se konala dne 28.11.2018 1049/2/RM/2018 Program schůze rady města I. Rada města schvaluje program schůze rady města

Více

RADA MĚ STSKÉ Č ÁSTI PRAHA 2

RADA MĚ STSKÉ Č ÁSTI PRAHA 2 RADA MĚ STSKÉ Č ÁSTI PRAHA 2 Zápis 3. mimořádné jednání Rady městské části Praha 2 konané dne 11.03.2013 Přítomni: Dále přítomni: Omluveni: Ověřil: Zapsal: Hosté: Mgr. Jana Černochová, starostka, Jana

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 23/2012 konané dne 7.listopadu 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 23/2012 konané dne 7.listopadu 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 23/2012 konané dne 7.listopadu 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/23/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

Z Á P I S č. 5/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 5/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 5/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 5.6.2012 Přítomni: 6 členů: Ing. Karel Souček - předseda, Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová, JUDr.

Více

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení Usnesení ze 12. zasedání (řádného) zastupitelstva Obce Libavské Údolí konaného dne 15.12.2016 v zasedací síni Obecního úřadu od 17.00 hod. 238/16 Zastupitelstvo obce Libavské Údolí schvaluje následující

Více

Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 1/2017

Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 1/2017 Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, 793 05 Moravský Beroun Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 1/2017 Tajemník Městského úřadu Moravský Beroun dne 06.01.2017 v souladu s 7 zákona č. 312/2002

Více

U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Letovice konané 27. 10. 2015 2015-RM-26-1 Rada města bere na vědomí stav prováděných oprav na opěrné zdi komunikace k Zámku Letovice. 2015-RM-26-2 Rada města doporučuje

Více

U S N E S E N Í ze dne 22. prosince 2010

U S N E S E N Í ze dne 22. prosince 2010 R A D A M Ě S T A Ú S T Í N A D O R L I C Í 5. U S N E S E N Í ze dne 22. prosince 2010 75/2010 RM s c h v a l u j e Dodatek č. 7 ke Smlouvě o dílo na zajištění sběru, svozu, třídění, využití a odstranění

Více

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 10/15/Ko

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 10/15/Ko ZM města KRNOVA SS 10/15/Ko U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného ve středu dne 9. prosince 2015 v 16:30 hod. v Hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově č. usn. 227/10

Více

Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově městského úřadu v Dolních Kounicích

Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově městského úřadu v Dolních Kounicích Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 12.2.2018 v budově městského úřadu v Dolních Kounicích Přítomní: Ing. Radka Formánková - starostka Lumír Konečný - místostarosta. MUDr. Petr Fila-radní,

Více

RADA MĚSTA KORYČANY. Výpis usnesení ze 40. zasedání dne 12. dubna 2016

RADA MĚSTA KORYČANY. Výpis usnesení ze 40. zasedání dne 12. dubna 2016 R M 1/ 40 / 16 s c h v a l u j e Program zasedání Rady města Koryčany. Pro: 4, Proti: 0, Zdržel se: 0, Nepřítomno: 1 p. 2. R M 2/ 40 / 16 u k l á d á starostce města prověřit možnost ukončení nájmu pozemků

Více

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 8/2018

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 8/2018 Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, 793 05 Moravský Beroun Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 8/2018 Tajemník Městského úřadu Moravský Beroun dne 26.3.2018, v souladu s 7 zákona č. 312/2002

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. června 2016 u p r a v e n á v e r z e č. 166/2016 v působnosti valné hromady společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří spol. s r. o., se

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 9. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.12.

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 9. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.12. ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 9. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.12. 2007 240/2007 9. ZM V bere na vě d o m í zápis a usnesení z jednání Finančního

Více

VÝPIS USNESENÍ 3. schůze Rady města Slavičín konané dne

VÝPIS USNESENÍ 3. schůze Rady města Slavičín konané dne VÝPIS USNESENÍ 3. schůze Rady města Slavičín konané dne 28. 11. 2018 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona

Více

Usnesení RM č.07/2014 Rada města Jablonné v Podještědí projednala a schvaluje Jednací řád komisí Rady města Jablonné v Podještědí.

Usnesení RM č.07/2014 Rada města Jablonné v Podještědí projednala a schvaluje Jednací řád komisí Rady města Jablonné v Podještědí. Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 1 ze dne 12. listopadu 2014 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Č.j. OVV/3482/2014 Počet stránek: 5 Usnesení RM č.01/2014 Rada města Jablonné

Více

U S N E S E N Í z 2. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č.2/9 2/27)

U S N E S E N Í z 2. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č.2/9 2/27) U S N E S E N Í z 2. jednání Rady města Štramberka, konaného dne 16. 12. 2014. (Usnesení č.2/9 2/27) (Toto usnesení je upraveno podle zák. č.. 101/2000 zákon o ochraně osobních údajů) Č. j. ST/3411/2014/51.2

Více

Informace o přijatých usneseních z 29. schůze Rady města Šluknov konané dne 10. října 2011 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 29. schůze Rady města Šluknov konané dne 10. října 2011 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Město Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í. z 2. schůze Rady města Lomnice nad Popelkou konané dne Rada města bere na vědomí

Město Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í. z 2. schůze Rady města Lomnice nad Popelkou konané dne Rada města bere na vědomí Město Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Lomnice nad Popelkou konané dne 19. 11. 2018 Rada města bere na vědomí 14 / 18 / RM informaci Mgr. B. Kubátové, ředitelky Nemocnice následné

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-35/2016 Datum jednání: 09.03.2016 Program jednání (USN-R3-777/2016) Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Program jednání 4. Uzavření smlouvy o smlouvě budoucí kupní na byt

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015 č. 52 u p r a v e n á v e r z e informaci o dokladové inventarizaci provedené k 31.12.2014. č. 53 informaci o provedených fyzických

Více

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 22/2018

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 22/2018 Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, 793 05 Moravský Beroun Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 22/2018 Tajemník Městského úřadu Moravský Beroun dne 18.12.2018 vyhlašuje výběrové řízení na

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. dubna 2013

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. dubna 2013 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. dubna 2013 č. 91 u p r a v e n á v e r z e 1. doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří schválit a) změnu rozpočtu na rok 2013 rozpočtové

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 20. jednání Rady města

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 02.11. 2015 Zápis č. 7/2015 z Komise bytové RM Sezimovo Ústí, ze dne 21. 10. 2015 (mat. č. 361/2015) Usnesení č. 363/2015 I. Bere na vědomí zápis

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 10 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Hostinné, konané dne 21.11.2018 16/2/RM/2018 Schválení programu 2. schůze RM program 2. schůze: 1. Schválení programu 2.

Více

Výpis schválených usnesení z 12. schůze Rady města Polná konané 10. června 2015

Výpis schválených usnesení z 12. schůze Rady města Polná konané 10. června 2015 Výpis schválených usnesení z 12. schůze Rady města Polná konané 10. června 2015 RM-368/12/2015 Rada města Polná schvaluje program schůze v tomto znění: 1. Kontrola usnesení z 11. schůze RM 2. Majetkoprávní

Více

U S N E S E N Í z 21. schůze rady města Žacléř, konané dne 2. září 2015

U S N E S E N Í z 21. schůze rady města Žacléř, konané dne 2. září 2015 U S N E S E N Í z 21. schůze rady města Žacléř, konané dne 2. září 2015 Program: 1. 7. zasedání zastupitelstva města. 2. Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo. 3. Žádost ČČK. 4. Žádosti o pokácení stromů. 5.

Více

USNESENÍ 37. schůze Rady města Jirkov konané dne

USNESENÍ 37. schůze Rady města Jirkov konané dne USNESENÍ 37. schůze Rady města Jirkov konané dne 1.12.2008 777/37/R/2008 Kontrola plnění usnesení I. bere na vědomí splněná usnesení č.386/21/r/2008, 547/26/R/2008, 667/32/R/2008, 698/34/R/2008, 710/35/R/2008,

Více

Kancelář starosty a tajemníka

Kancelář starosty a tajemníka Kancelář starosty a tajemníka nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Vyřizuje: Brejšová Telefon: +420 465 385 269 E-mail: petra.brejsova@lanskroun.eu Čj.: MULA

Více

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně čj. MCH 3828 /2013 spisová značka 3826 /2013/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 83. zasedání dne 4. září 2013 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně RM 1/83/13 schvaluje

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 10/2012 konané dne 16. května 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 10/2012 konané dne 16. května 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 10/2012 konané dne 16. května 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/10/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatelku

Více

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice U s n e s e n í z XIX. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 12.12.2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného

Více