Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice"

Transkript

1

2 Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Již takto dopředu sděluji všem hráčů a hráčkám, že dnešní zpravodaj přináší Vám všem zcela zásadní informace o další budoucnosti našich soutěží. Nezapomněl jsem ani na tradiční informace o všech našich soutěžích včetně komentářů k odehraným zápasům ve dvouhře mužů i žen + podrobný komentář k nedělní smíšence. Všem hráčům a hráčkám přeji co nejlepší čtení těchto informací nejlépe u kávy, čaje, horké čokolády a něčeho mlsného k tomu. Doufám, že dnešní zpravodaj do Vás naleje tolik pozitivní energie, kolik to jen půjde! Aspoň tolik, kolik jí bylo ve mně, když jsem pro Vás tento zpravodaj připravoval. Ať se Vám všem daří co nejvíc!

3

4 Kosmetika LF Lenka Fleklová

5 Tip soutěže Název soutěže Hra základní skupiny Termín soutěže play off hlavní Ploučka cup - muži dvouhra výkonnostní Forrest cup - muži dvouhra elitní Turnaj Borců - muži dvouhra Pronájem kurtů na soutěžní mače 100,- Kč/1 hodina hlavní Ploučka cup - ženy dvouhra výkonnostní Ladies cup - ženy dvouhra elitní Turnaj Mistryň dvouhra Startovné na jednodenní turnaje 200,- Kč/1 osoba kolo osmifinále dlouhodobá Lípa cup týmová soutěž čtvrtfinále semifinále finále

6 Termíny pro jednodenní turnaje - jaro a léto areál U Ploučnice v České Lípě. Frajers cup - dvouhra - muži vždy od 9:00 16:00 hodin 4 kurty. Startovné 200,- Kč/1 osoba Kalendářní měsíc den v týdnu datum turnaje Poznámka Srpen 2015 sobota turnaj základní série neděle turnaj základní série Září 2015 neděle finálový turnaj jarní a letní sezóny Termíny pro jednodenní turnaje - jaro a léto areál U Ploučnice v České Lípě. Ploučka cup - čtyřhra - muži vždy od 9:00 16:00 hodin 4 kurty. Startovné 200,- Kč/1 osoba Kalendářní měsíc den v týdnu datum turnaje Poznámka Srpen 2015 neděle turnaj základní série Září 2015 sobota turnaj základní série neděle finálový turnaj jarní a letní sezóny Termíny pro jednodenní turnaje - jaro a léto areál U Ploučnice v České Lípě. Smíšenka cup - smíšené páry vždy od 9:00 16:00 hodin 4 kurty. Startovné Kč/1 osoba Kalendářní měsíc den v týdnu datum turnaje Poznámka Srpen 2015 sobota turnaj základní série Září 2015 neděle turnaj základní série neděle finálový turnaj jarní a letní sezóny Termíny pro jednodenní turnaje - jaro a léto areál U Ploučnice v České Lípě. Ploučka cup - čtyřhra ženy vždy od 9:00 16:00 hodin 4 kurty. Startovné 200,- Kč/1 osoba. Kalendářní měsíc den v týdnu datum turnaje Poznámka Srpen 2015 neděle turnaj ženské čtyřhry Září 2015 sobota turnaj ženské čtyřhry

7 Datum Časové rozmezí Turnaj Uzávěrka přihlášek Sobota :00 16:00 Frajers cup Dvouhra - muži Středa Neděle :00 16:00 Ploučka cup Čtyřhra - ženy Čtvrtek Neděle :00 16:00 Ploučka cup Čtyřhra - muži Čtvrtek Sobota :00 16:00 Smíšenka cup Smíšená čtyřhra Středa Neděle :00 16:00 Frajers cup Dvouhra - muži Čtvrtek Jednotné startovné na všechny jednodenní turnaje: 200,- Kč/1 osoba. Platí se v recepci areálu před zahájením účasti na turnaji.

8

9

10 Důležité informace na úvod zpravodaje. V soutěži Ploučka cup dvouhra muži odjel Láďa Müller na 2 týdenní dovolenou s návratem Dohrávka play off této dlouhodobé soutěže se tak protáhne o další týden. Je to sice mrzuté, že se play off mužského Ploučka cupu ve dvouhře stále nedohrálo, ale v období dovolených se s tím zkrátka musí počítat. Důležité je, aby soutěž byla maximálně spravedlivá a férová a umožnila všem hráčům v play off své vyřazovací mače sehrát. Jakákoliv kontumace může soutěž hrubě ovlivnit a zkreslit celkový výsledek. Již při sestavování termínové listiny na jaro a léto jsme s touto možností počítali a proto je závěrečný večírek, na němž se budou předávat ceny všem držitelům pohárů v dlouhodobých soutěžích uskuteční až v sobotu Tato letošní zkušenost je pro nás důležitá s ohledem na následující sezóny. Již při tvorbě termínové listiny na jarní a letní soutěže budeme brát ohled právě na období dovolených. Základní skupiny a 1. kolo play off budou mít vždy pevný termín. Pro zbytek play off se pak nastaví termíny tak, aby co nejvíce zohledňovali právě období dovolených. Není jednoduché pořádat takto velké soutěže. Při tak velkém počtu hráčů se ne vždy podaří zavděčit všem. Věřte nám ale, že se snažíme o co nejférovější soutěže a podmínky pro Vás všechny. Máme velký zájem na tom, aby všechny naše soutěže byly vůči Vám všem férové a vstřícné. Nejde pokaždé jen ustupovat a nebo jen trestat. Každá soutěž má svá pravidla a řád. Pokud by tomu tak nebylo, soutěže by přestaly být úspěšnými a čekal by je postupný rozpad. To by pro nás znamenalo zničení veškeré naší v tuto chvíli již 4 leté práce na rozvoji všech našich soutěží. Nemůžeme proto nic takového dovolit. Věřím, že všech 5 zbývajících zápasů v play off soutěže Ploučka cup dvouhra muži se dohraje nejpozději do neděle Ať Vám všem můžu do této doby sdělit jméno vítěze soutěže, do které se přihlásilo 54 hráčů.

11 S velkým předstihem oznamuji všem hráčům a hráčkám datum a čas konání závěrečného večírku, který zakončí jarní a letní sezónu 2015 v areálu U Ploučnice. Na večírku se budou předávat všechny poháry a věcné ceny všem hráčům a hráčkám ve všech dlouhodobých soutěžích včetně týmové soutěže Lípa cup. Přesný program závěrečného večírku bude upřesněn po dohodě s nájemcem areálu Martinem Muzikantem. Datum konání večírku Vám všem oznamuji již nyní, abyste si ve velkém předstihu zajistili pro tento večírek svůj volný čas. Večírek je určený nejen pro úspěšné hráče, hráčky a týmy, ale také pro všechny ostatní členy a členky naší velké tenisové rodiny. Večírek je vždy o pohodě a pomáhá utužovat a stmelovat naší velkou tenisovou partu tenisovou rodinu.

12 Žebříček ZRT dvouhra - muži a ženy. Žebříček ZRT muži Žebříček ZRT dvouhra muži stále vede Ladislav Müller s minimálním náskokem 75 bodů na 2. Vláďu Jaloveckého. Vláďa Jalovecký vystřídal na 2. místě Miloše Nedbala, který dočasně klesl až na 5. místo. Celkově 3. pozici zatím drží Štěpán Skrbek společně s Pavlem Pekárkem. Posun Vládi Jaloveckého na 2. místo v ZRT způsobily 2 výhry v základní skupině Turnaje Borců, které Vláďovi přinesly již 200 bodů. Vláďa může dokonce jít dokonce i na 1. místo v případě, že postoupí do semifinále soutěže Ploučka cup dvouhra muži. Souboj o přední příčky je velmi vyrovnaný a napínavý. V dolní polovině žebříčku se o 6 příček vpřed posunul Lukáš Mašek a to díky 2 výhrám v základní skupině turnaje Forrest cup dvouhra muži. Lukáš se z 33. příčky posunul aktuálně již na 27. místo. Zbývající play off mače + další zápasy v obou finálových turnajích znovu zamíchají pořadím všech hráčů. Příští týden tak může celkové pořadí ZRT vypadat znovu úplně jinak. Žebříček ZRT ženy - Žebříček ZRT dvouhra ženy vedení ženského žebříčku se ujala Angelika Bergerová a již 2. týden se objevuje na 1. místě. Hned v závěsu je Jitka Doutnáčová. Obě hráčky se spolu utkají ve finále soutěže Ploučka cup dvouhra ženy. Vítězka tohoto mače získá do ZRT dalších 250 bodů navíc a dostane se do bodového trháku. Nicméně ani pak nebude o nejlepší hráčce ženského ZRT ani zdaleka rozhodnuto. Finálový turnaj Mistryň může díky zvýšeným bodům oproti Ploučka cupu přinést další změny na prvních místech. Šanci tak mají i ostatní Mistryně, které spolu hrají tento prestižní turnaje. Angelice budu přát, aby si i v dalším týdnu udržela průběžné 1. místo v ženském ZRT. Jitka je ale dosud jediná hráčka bez prohraného mače. Jak bude vypadat ZRT v pondělí ? Necháme se překvapit.

13 Ploučka cup 2015 dvouhra muži - informace. Dlouhodobá soutěž Ploučka cup dvouhra zná již 2 semifinalisty. Jsou jimi Miloš Nedbal, který čeká na vítěze mače Pavel Pekárek x Vladimír Jalovecký a Ladislav Müller, jehož soupeřem bude vítěz mače Štěpán Skrbek x Antonín Slavík. Miloš i Láďa si postupem do semifinále již zajistili pohár za postup mezi 4 nejlepší hráče soutěže. Zbývající 2 čtvrtfinálové mače slibují opravdu velké tenisové bitvy. V zápase mezi Pavlem Pekárkem a Vláďou Jaloveckým půjde již o 2. vzájemný mač v této soutěži. Pavel bude určitě chtít vrátit Vláďovi prohru ze základní skupiny E. Vítěz tohoto mače se utká s 3. postupujícím ze skupiny E Milošem Nedbalem. Skupina E, tak bude mít ve finále svého zástupce. Poprvé s v našem play off stalo, že 3 postupující hráči ze stejné základní skupiny se takto spolu mezi sebou utkají o postup do finále. Je to známka obrovské kvality těchto 3 hráčů ze skupiny E. Soupeřem Ládi Müllera bude v boji o postup do finále buď vítěz skupiny F Štěpán Skrbek nebo vítěz skupiny C Antonín Slavík. Do konce 1. ročníku soutěže Ploučka cup dvouhra muži zbývá dohromady již jen 5 zápasů, které určí prvního držitele velkého poháru a také prvního vítěze, jehož jméno bude vyznačeno na velkém putovním poháru. Šanci má stále ještě 6 posledních hráčů. Vyhrát celou soutěž může kterýkoliv z nich. Ať se to podaří tomu nejlepšímu z Vás!

14 Ploučka cup 2015 dvouhra komentáře vybraných zápasů. Štěpán Skrbek Milan Sklenář 6:2 6:1 osmifinále Gratuluji Štěpánovi k postupu do čtvrtfinále. Štěpán v zápase s Milanem potvrdil roli favorita a svou letošní skvělou formu v této soutěži. Štěpán bez prohry vyhrál základní skupinu F a také v pavouku play off si zatím vede velmi dobře. Štěpánovi výkony jsou dosud velmi suverénní. Více se zapotil pouze v zápasech s Filipem Nešněrou a Lubošem Skalkou, kdy nad oběma soupeři vyhrál v 1 ze 2 setů vždy až poměrem 7:5. Štěpánova hra i forma je velmi stabilní. Štěpánova hra je neskutečně kvalitní. Chcete-li v zápase se Štěpánem uspět, musíte si tzv. jít pro body a uhrávat si je sám. Milan i přes jednoznačně vypadající výsledek podal v tomto zápase podal vynikající výkon. Štěpán ale dosud hraje ve skvělé formě a pohodě. Štěpánův čtvrtfinálový soupeř Tonda Slavík je ale na tom ale podobně, a tak si to vítěz skupiny C Tonda a vítěz skupiny F Štěpán rozdají nejen o postup do semifinále, ale také o možnost pokračovat v boji o velký pohár. Milanovi tímto děkuji za jeho letošní výkony a účast v soutěži Ploučka cup dvouhra muži. Milan ve skupině A prohrál jen 2 mače. Po obrovské 3 setové tenisové bitvě v 1. kole play off zdolal Vladimíra Jermana, výborného hráče. Soutěž opouští s hrdostí a vztyčenou hlavou, protože prohrál až s jedním z favoritů na zisk velkého poháru. Díky Milane za úžasné výkony. V turnaji Borců si v základní skupině zahraješ znovu jak s Vláďou Jermanem, tak se Štěpánem. Také další soupeři ve skupině jsou velmi kvalitní. Věřím ale, že se Milan v zelené skupině Turnaje Borců neztratí a zvládne postoupit tak jako v Ploučka cupu do vyřazovacích bojů. Ať se Ti Milane v Borcích daří co nejvíc a uhraješ si do konce letošní sezóny co nejlepší možné výsledky a body do ZRT. Těším se na Tvoje další mače.

15 Ploučka cup 2015 dvouhra komentáře vybraných zápasů. Ladislav Müller Michal Tupý 6:4 6:2 - čtvrtfinále Druhým semifinalistou a jistým držitelem poháru je Láďa Müller. Láďa se na postup mezi 4 nejlepší hráče soutěže tentokrát dost nadřel. Michal je skvělý hráč a s Láďou byl schopen hrát rovnocenné výměny. Michal je letos prvním hráčem, který dokázal v 1 mači sebrat Láďovi 6 gamů. To se nikomu jinému v zápase s Láďou až dosud nepodařilo. Potvrzuje se, že ve čtvrtfinále takto velké soutěže jsou jen samí silní hráči. Láďa se v semifinále utká s vítězem mače mezi Štěpánem Skrbkem a Tondou Slavíkem. Láďa stejně jako jeho soupeř Michal vyhráli své základní skupiny. Nyní si Láďa může svou současnou formu udržovat v základní skupině Turnaje Borců do doby, než se dozví jméno svého semifinálového soupeře. Láďovi přeji, aby semifinále nebylo pro něj konečnou stanicí a dokázal se dostat až do souboje o velký pohár. Michalovi tímto moc a moc děkuji za jeho letošní výkony a účast v takto náročné soutěži. Po dlouhé léčbě zraněného svalu se Michal velmi rychle v základní skupině rozkoukal a hned při své 1. účasti jí vyhrál. V 1. kole s elegancí přešel přes svého soupeře a v osmifinále po velké bitvě zdolal 3. nasazeného hráče do hlavní soutěže Ondru Nuderu. Ve čtvrtfinále narazil na rozjetého Láďu, který v předchozích 10 zápasech ztratil dohromady jen 11 gamů. Michal se svou účastí ve čtvrtfinále zařadil mezi špičkové hráče našich soutěží. Na svou letošní účast v Ploučka cup může být Michal velmi hrdý. Hrál jsi skvěle Míšo! V turnaji Borců bude Michal moci na své současné výkony navázat. V Borcích si Michal znovu zahraje se svým čtvrtfinálovým přemožitelem a prohru z play off tak bude moci Láďovi oplatit. Michal bude určitě i v Borcích bude patřit mezi hráče, kteří zasáhnou výrazně do bojů o zisk trofeje a také 1. místa v ZRT pro rok Michalovi přeji co nejlepší výsledky ve finálovém turnaji a co nejvíce posbíraných bodů do ZRT.

16 Turnaj Borců dvouhra muži finálový turnaj. Turnaj Borců už má odehrané svoje první zápasy. Kromě červené skupiny se v modré, zelené i fialové odehrál vždy minimálně již 1 zápas. První opravdu velkou tenisovou bitvou v Borcích se stala odveta za osmifinále play off mezi Milošem Nebalem a Martinem Kalendou. V soutěži Ploučka cup byl úspěšnější Miloš Nedbal, který vítěze skupiny A vyřadil z bojů o velký putovní pohár. Martin se ale v odvetě vypjal k opravdu velkému výkonu. V krásném 3 setovém mači Miloše porazil a vrátil mu tak vyřazení z pavouka play off. Martinův originální komentář k tomuto zápasu najdete o stránku níže. Také další zápasy v základních skupinách slibují velké tenisové bitvy. Ve všech skupinách na sebe narazí v některých případech hráči, kteří spolu už letos hráli ať už v základní skupině nebo v play off. V těchto zápasech tak půjde o odvety za tyto mače. Turnajový klíč dal k sobě dohromady i hráče, kteří spolu letos ještě v soutěžním mači na 2 vítězné sety nehráli. Všechny skupiny mají nesmírně kvalitní obsazení. Ve všech zápasech se mohou odehrávat opravdu velké tenisové bitvy. Turnaj Borců je především soubojem o co nejvíce bodů do ZRT pro losování hlavní soutěže v roce 2016 a také o 1. místo v ZRT v sezóně Kromě toho jsou do turnaje věnovány také 4 pěkné poháry. Turnaj má svou kvalitu a prestiž mezi hráči. Pro všechny Borce je turnaj velkou příležitostí na potvrzení své letošní skvělé herní formy a dosažených výsledků v hlavní soutěži Ploučka cup dvouhra muži. Zatím je velmi předčasné předvídat, který hráč turnaje se stane Borcem č.1 a vítězem žebříčku ZRT pro rok Úspěch přeji všem Borcům. Ať vyhraje nejlepší Borec z Vás všech!

17 Finálové turnaje dvouhra komentáře hráčů a hráček k zápasům. Zdravím všechny hráče a hráčky z finálových turnajů ve dvouhře Na těchto stránkách budu Vám všem v případě, že o to projevíte zájem zveřejňovat Vaše příspěvky a komentáře k Vámi odehraným zápasům ve finálových turnajích. Vím, jak těžké mače se svými soupeři ve finálových turnajích máte. O to větší emoce v nich prožíváte. Nebojte se proto o své prožitky z těchto náročných zápasů podělit s ostatními členy a členkami našich soutěží. Zvláště pak v případě, kdy Vás zápas stál hodně sil a úsilí a Vám se ho podařilo nakonec zvládnout. O to cennější pak tyto výhry jsou a o to větší emoce pak z těchto zápasů prožíváte. Bude jen dobře, když se o svou radost podělíte z ostatními hráči a hráčkami. Vaše komentáře pomůžou všem hráčům a hráčkám v jejich dalším úsilí o co nejlepší výsledky, podpoří jejich motivaci vítězit a zároveň tím pomůžete i dalšímu rozvoji našich soutěží. Zveřejním všechny Vaše komentáře, které mi do mailu přijdou. Nebudu měnit žádná slova. Jen Vás prosím o vynechání expresivních výrazů.

18 Martin Kalenda x Miloš Nedbal 6:4 4:6 6:4 Turnaj Borců modrá skupina. Ahoj Zdendo, nahlašuji Ti výsledek Kalenda Nedbal 6:4, 4:6, 6:4 Povedla se mi odveta za play off, ale zápas to byl opět úžasný. Začali jsme v pondělí, při mém vedení 5:4 a 40:30, začalo pršet. Museli jsme přerušit, a dohrát až dnes. Takže dnešní první balonek byl velmi důležitý. Hned jsem setbol proměnil, to byla klika. Potom v druhém setu vyrovnaná hra, kdy byl ale pan Nedbal trochu herně lepší. Šli jsme do 3. setu. Ihned jsem šel do vedení 2:0. Potom pan Nedbal vyrovnal na 2:2, oba gamy vyhrál čistou hrou, to už jsem to začínal vidět špatně. V pátém gamu třetího setu, jsem ale udělal já čistou hru, a to mě nakoplo. Utrhnul jsem to až na 5:2 a šel jsem podávat na vítězství v zápase. Udělal jsem dvě dvojchyby, 5:3. Potom pan Nedbal lehce na 5:4. Tíhu okamžiku jsem zvládnul, ale opravdu to bylo o fous. Pro mě krásný tenis, neskutečný výměny, kdy jsem zahrál míče že to ani nechápu. Pan Nedbal výborný tenista, člověk!!! Prostě super zážitek. Pan Nedbal je určitě lepší tenista, ale tentokrát stálo štěstí na mojí straně Děkuji za tento turnaj!!! Emoce ze mě jenom tryskají!!! Přeji hezký zbytek dnešního dne. Martin Kalenda

19 Zdeněk Hykš x Vasil Dogaru 7:5 6:3 Forrest cup skupina C. Připojuji se tímto k Martinovi Kalendovi a připojuji zde svůj komentář k mojí 2. letošní výhře v soutěžních zápasech. Poprvé po 2 předchozích prohrách se mi podařilo porazit Vasila Dogaru. Nebyl to vůbec lehký mač, protože Vasil se od našeho posledního vzájemného mače hodně zlepšil. V naší skupině hrál Vasil přede mnou již s Lukášem Maškem, kterého dlouho trápil a s Lukášem prohrál až 1:2 na sety. O to větší cenu pro mě tato výhra má. Je to důkaz toho, co píšu již dlouhou dobu. Každý hráč ať už je na jakékoliv výkonnostní úrovni může vyhrát soutěžní mač. Vždy je to jen otázka času a Vaší trpělivosti, kdy se Vám to povede. A to i v případě, kdy se Vám tak jako mě dlouhodobě herně a výsledkově nedaří. Dřív nebo později ale přijde pomalu ale jistě období, kdy začnete v sobě cítit, že se Váš výkon postupně zvedá. Začnete si více věřit a najednou si na kurtu dovolíte věci, o kterých jste před tím ani nepřemýšleli. Pomůžou Vám také zkušenosti z předchozích zápasů. Čím déle prohráváte, tím více se musíte do svého dalšího soupeře tzv. zakousnout. Vzít zápas jako boj o každý míč a nedat svému soupeři od začátku šanci si myslet, že to bude jednoduchá záležitost. Ve vyrovnaných zápasech vždy vyhrává hráč, který má větší vůli po vítězství a nebojí se důležitých momentech zápasů zariskovat a jít si pro body. Bojácný a opatrný hráč nikdy nic nevyhrál. Velké trofeje vyhrávají většinou hráči a hráčky, kteří se zkrátka nebojí hrát odvážně a jdou si pro trofej. Mě v tomto mači šlo o hodně. Potřeboval jsem vyhrát, abych si zachoval šanci na postup ze skupiny. Bojoval jsem jako lev a kromě začátku 1. setu, kdy jsem prohrával 1:2 na gamy jsem od této chvíle uchopil otěže mače do svých rukou. I přes obvyklé množství nevynucených chyb jsem postupně dokázal jejich počet snižovat a díky nátlakové a agresivní hře jsem si nakonec došel pro výhru. V rozhodujících momentech se nesmíte bát zkusit soupeře překvapit. Mě se povedlo kraťasem od základní čáry z bekhendové strany vybojovat mečbol. Druhý mečbol jsem pak proměnil vítěznou smečí 10 čísel před základní lajnu svého soupeře. To jsou chvíle, pro které stojí za to hrát tenis. Proto zejména všem hráčům, kterým se letos tolik nedaří vzkazuji: Bojujte jako lvi a nebojte se jít si pro body. Dříve nebo později každý z Vás vyhraje svůj velký mač!

20 Forrest cup dvouhra muži finálový turnaj. Finálový turnaj Forrest cup dvouhra muži se pomalu rozjíždí. Kromě skupiny D se ve všech dalších odehrály první mače. Skupina C má již 4 výsledky ze svého zápasového programu. Turnaj Forrest cup potvrzuje, že i v tomto turnaji se budou mezi Forresty odehrávat opravdu velké tenisové bitvy. Ze 7 dosud odehraných zápasů šli hned 3 z nich do 3 setů. Ve skupině A porazil Jaromír Smělý 2:1 na sety Jardu Hochmuta. Ve skupině C se na výhru 2:1 velmi nadřel Lukáš Mašek v zápase s Vasilem Dogaru. Lukáš má ale díky této výhře již 150 bodů do žebříčku ZRT. A to je opravdu velmi důležité. Každý bod v tomto turnaji má pro sezónu 2016 svou velkou cenu. Výhodou pro hráče v turnaji Forrest cup je, že z každé 5 členné skupiny postupují hned 4 hráči do pavouka play off. Na postup ze skupiny Vám může za určitých okolností stačit i 1 výhra ze 4 zápasů. Každý hráč tak může v tomto turnaji velmi dobře uspět a uhrát výborné výsledky. Nová motivace přináší všem účastníkům turnaje velké šance na celkově vynikající výsledek v celém turnaji. Semifinalisté turnaje zakončí sezónu i ziskem poháru, který jim zůstane již napořád. Většina soupeřů v tomto turnaji má srovnatelnou výkonnost. Vyhrát celý turnaj může opravdu kdokoliv. Úspěch přeji všem Forrestům. Ať vyhraje ten nejlepší z Vás!

21 Ploučka cup dvouhra ženy Dlouhodobá soutěž Ploučka cup dvouhra ženy zná již obě finalistky. Jsou jimi Jitka Doutnáčová a Angelika Bergerová. Jitka v semifinále ve 2 setech porazila Ilču Suchou. Angie pak po velké 3 setové bitvě zdolala Marcelu Vejmělkovou. Poražené hráčy Marcela a Ilča si na závěrečném večírku převezmou poháry za účast v semifinále. Marcele a Ilče děkuji za jejich letošní účast v ženském Ploučka cupu. Zisk pohárů za semifinále je skvělý výsledek a na svůj výkon v celé soutěži můžete být velmi hrdé. V konkurenci 12 tenistek jste určitě uspěly a odehrály vynikající soutěž. Nyní si spolu zahrajete ještě finálový turnaj Mistryň. Oběma Vám přeji, aby se Vám i finálový turnaj vydařil co nejvíc! Jitka si společně s Angie zahrají opravdu velké finále, na nějž se v případě, že mi bude sdělen jeho termín přijdu určitě podívat a napíšu ho Vám všem, abyste si i Vy mohli tohoto mače zúčastnit. Jitka zatím celou soutěž prochází bez prohry a nebude chtít prohrát ani ve finále. Zvlášť, když má na dosah velký putovní pohár. Angie Bergerová s Jitkou již v této sezóně hrála v modré skupině. Jejich první vzájemný zápas byl velmi vyrovnaný, když ve dvou setech 2x 6:4 vyhrála Jitka. Finálový mač může ale mít úplně jiný průběh. Zvláště po té, kdy je zejména Angie velmi psychicky posílena díky velké semifinálové tenisové bitvě, když dokázala porazit vítězku červené skupiny Marcelu Vejmělkovou. Výhru přeji oběma ženám. Ať vyhraje lepší hráčka!

22 Ploučka cup dvouhra ženy semifinále komentáře Angelika Bergerová x Marcela Vejmělková 6:3 3:6 6:1 Ve prvním semifinále ženského Ploučka cup ve dvouhře došlo k velké 3 setové bitvě. Obě tenistky mají za sebou skvělé výsledky v této soutěži. Marcela bez prohry vyhrála červenou skupinu a ve čtvrtfinále hladce ve 2 setech přešla přes Irču Martínkovou. Angie v modré skupině prohrála jen s Jitkou Doutnáčovou a to po vyrovnaném průběhu. Ve čtvrtfinále pak Angie podobně hladce vyřadila Renátu Krausovou. Zápas dvou skvělých tenistek ukázal, jak kvalitní tenistky v ženské soutěži jsou. Angie měla před zápasem z Marcely obavy, a zpočátku si na výhru moc nevěřila. V samotném mači se ale Angie do své soupeřky pustila s velkou vervou a odhodláním. Odvaha a nebojácnost se Angelice nakonec vyplatila a díky tomu si zahraje svoje první velké finále s nesmírně těžkou soupeřkou. Angelice budu přát, aby si finále co nejvíce užila a měla na tento mač co nejlepší vzpomínky. Marcele tímto děkuji za její letošní účast v soutěži Ploučka cup dvouhra ženy. Až na prohru v semifinále zvládla porazit všechny své soupeřky a zcela zaslouženě si vybojovala pohár za účast v semifinále. Soutěž opustila až po velké 3 setové bitvě se vztyčenou hlavou. Marcela může být na své výsledky v celé soutěži velmi hrdá. V turnaji Mistryň si zahraje další skvělé mače a prohru ze semifinále bude moci své přemožitelce Angie již v základní skupině vrátit. Tak ať se Ti Marcelo daří co nejvíc!

23 Ploučka cup dvouhra ženy semifinále komentáře Jitka Doutnáčová Ilona Suchá 6:0 6:3 Ve druhém semifinále ženského Ploučka cupu se utkaly spolu vítězka modré skupina Jitka Doutnáčová s 3. postupující hráčkou z modré skupiny Ilčou Suchou. Jitka na cestě do semifinále postoupila bez boje pro zranění Kamily Ajšmanové. Ilča pak ve čtvrtfinále celkem hladce přešla přes Álu Soukupovou. Souboj v semifinále mezi Ilčou a Jitkou dopadl podobně jako jejich 1. mač v základní skupině. Jitka v obou vzájemných zápasech s velmi kvalitní hráčkou Ilčou potvrdila svou současnou skvělou herní formu. Jitka zcela zaslouženě postoupila až do finále do souboje o velký putovní pohár. Výborně Jíťo, moc Ti gratuluji. Skvělý výkon! Ve finále čeká na Jitku opravdu velmi těžká soupeřka. Bude to velká tenisová bitva. Jitka se již nyní určitě pilně připravuje a těší se na tento mač. Iloně děkuji za její letošní skvělé výkony v ženském Ploučka cupu. Ilča si z 1. ročníku soutěže odnese malý pohár za účast v semifinále. To je opravdu skvělý úspěch pro sympatickou a pohodovou hráčku Ilču. Ilčo, gratuluji Ti k tomuto velkému úspěchu! Nyní si zahraješ finálový turnaj Mistryň. S 5 kvalitními soupeřkami si zahraješ jak o poháry, tak o konečné 1. místo v ZRT. Ilče přeji, aby se ji finálový turnaj vydařil co nejvíc! Jitka si nyní užije svůj první velký finálový mač a svou výkonnost a skvělou formu určitě potvrdí i ve finálovém turnaji Mistryň. Ať se Vám Jíťo a Ilčo daří i nadále co nejvíc!

24 Turnaj Mistryň dvouhra ženy Turnaj Mistryň má za sebou zatím jen 1 mač. Ilča Suchá prohrála s finalistkou soutěže Ploučka cup dvouhra ženy Angie Bergerovou. Na další výsledky čekáme. Angie si díky této výhře zajistila průběžné 1. místo v žebříčku ZRT. Věřím, že se turnaj postupně rozjede a další výsledky začnou přibývat. Všem účastnicím přeji co nejlepší výsledky v 1. ročníku turnaje, který rozhodne o vítězce žebříčku ZRT pro sezónu Ať se všem Mistryním daří co nejvíc a zápasy v turnaji 6 nejlepších hráček celé sezóny si co nejvíce užijí.

25 Ladies cup dvouhra ženy Turnaj Ladies cup dvouhra ženy stále čeká na své první výsledky. V tabulce jsou zapsané zatím jen kontumační výhry všech hráček nad Kamilou Ajšmanovou, která si zlomila kotník a z turnaje musela odstoupit. Pro celkem 5 zbývajících hráček jsou určeny 4 poháry. Šance na zisk poháru je pro všechny hráčky v turnaji obrovská. Očekávám proto v tomto turnaji velké tenisové bitvy mezi všemi 5 tenistkami. Ať se Vám všem daří ve všech zápasech co nejvíc!

26 Ploučka cup 2015 čtyřhra muži neděle Turnaj Ploučka cup čtyřhra muži zatím až na pár Milan Hahnel Vladimír Jalovecký čeká na své další účastníky. Mužské deblové turnaje zatím mají nejnižší účast, což je velká škoda, protože v těchto turnajích se hrají vždy velmi vyrovnané tenisové bitvy a o překvapující výsledky nebývá nouze. Věřím, že se do neděle ještě další mužské páry přihlásí. Přijďte si zahrát mužský debl a užít si jak zápasy tak pohodu, která na těchto turnajích vždy vládne.

27 Smíšenka cup smíšená čtyřhra neděle komentář. Druhý turnaj smíšených párů se nesl opět ve výborné přátelské atmosféře. Z 10 původně přihlášených párů si 8 z nich zahrálo turnaj. V sobotu večer mi volal Láďa Říha, že jeho manželka dostala zánět středního ucha. V den turnaje pak pro nemoc nedorazila Jitka Doutnáčová a Péťa Souček musel zklamaně odejít domů. Zůstaly nám 2 skupiny po 4 párech. Na 4 kurtech jsme v naprosté pohodě a ve velkém časovém předstihu odehrály obě základní skupiny. Před začátkem play off jsme si tak mohli dovolit i malou polední přestávku. Bohužel pro Pavla Hisema, jeho tenisová partnerka Irena Martínková po dlouhých telefonátech turnaj před play off opustila. Přesné důvody nám nesdělila. Druhým smutným hráčem v turnaji se tak stal Pavel Hisem, který se velmi těšil na play off mače, ale bez partnerky nemohl do nich nastoupit. Zápasy v play off tak páru Pavel Hisem Irena Martínková musely být skrečovány a zkontumovány ve prospěch jejich soupeřů. Nabídku Lenky Fleklové na její alternaci ve 2 párech nešlo přijmout. Všechny naše turnaje mají jasná pravidla a řád. Není možné, aby se v průběhu turnaje měnilo složení dvojic. To opravdu nejde. Má-li to být turnaj o ceny a o body do žebříčku, nemůžeme si takové změny v jeho průběhu dovolit. Pavla Hisema mi bylo velmi líto, stejně tak jako Ládi Říhy a Péti Součka. Moc bych všem 3 přál, aby si turnaj zahráli a odehráli co nejlíp to šlo. Bohužel nemoci, zranění a rodinné problémy nelze předvídat. Již v sobotu bude další smíšenka, stejně tak v i měsíci Září a po té i v halové sezóně. Možnost zahrát si další smíšenky tak dostanou jak Láďa, Péťa a Pavel, tak i další zájemci a zájemkyně.

28 Smíšenka cup smíšená čtyřhra neděle komentář. Po sportovní stránce měl turnaj tradičně velmi vysokou úroveň. Již v základních skupinách se odehrávaly velmi vyrovnané mače. V červené skupině došlo na situaci, kdy 3 páry měly po jejím skončení 1 výhru a 2 prohry. O konečném pořadí těchto 3 párů pak musela rozhodnout jejich vzájemná minitabulka. V minitabulce se vždy počítají nejprve sety. Není-li možné použít sety, počítá se poměr gamů ze vzájemných zápasů těchto 3 párů. V modré skupině pak 2 zápasy došly až do tie breaku. Nechybělo mnoho a také tady se po skončení skupiny počítala minitabulka. Tak vyrovnaný turnaj to byl. Žádný pár neměl dopředu nic jistého. Jediným párem, který turnaj vyhrál bez jediné prohry byli Štěpán Skrbek Renáta Krausová. Štěpán s Renatou vyhráli 4 ze 6 zápasů poměrně jednoznačně. V základní skupině ale nebyli daleko od prohry v zápase s párem Pavel Veselý Ilona Suchá. Také finále mělo vyrovnaný průběh. Koncovku ale lépe zvládli Štěpán s Renatou a díky tomu získali svůj první letošní turnajový triumf a zlaté medaile z turnaje smíšených párů. Gratuluji Štěpánovi a a Renatě! Skvělý turnaj! Finalistou turnaje se stali Michael Berger Angelika Bergerová. Miky s Angie si v základní skupině počínali velmi suverénně, kdy ve 3 zápasech prohráli pouhé 3 gamy. Ve čtvrtfinále si poradili s Pavlem a Ilčou. V semifinále ale museli hodně bojovat s párem Jaroslav Soukup Ála Soukupová, který vyhráli i přes průběžné vysoké vedení nakonec jen velmi těsně. Ve finále pak Miky s Angie utrpěli svou jedinou turnajovou prohru, kdy podlehli až po velké tenisové bitvě. Stříbrné medaile jsou ale pro tento sympatický pár určitě skvělým úspěchem.

29 Smíšenka cup smíšená čtyřhra neděle komentář. Bronzové medaile si po velmi sympatickém výkonu v celém turnaji vybojovali Pavel Soukup Alena Soukupová. Pavel s Álou sehráli skvělý turnaj, kdy ze 6 zápasů dokázali 4 vyhrát. Prohráli jen mače s oběma finálovými páry. Ve skupině se Štěpánem a Renatou, v semifinále pak s manžely Bergerovými. Bronzovou medaili si pak vybojovali zcela suverénně a hned při svém první startu v našich soutěžích si tak odnesli velmi cennou památku. Poprvé se v našem turnaji stalo, že hned 4 páry skončili svou účast s bilancí 2 výhry a 4 prohry. Párem na 4. místě v celkovém pořadí se stali Standa Křížek Dáša Fadrhoncová. Standa s Dášou ve skupině vyhráli 1 zápas stejně jako 2 další páry a skupinu skončili s bilancí 1:2 na zápasy. V minitabulce vzájemných zápasů měli ale nejlepší celkové skóre na gamy. Díky tomu šli ze skupiny z 2. místa. Ve čtvrtfinále měli hrát s párem Pavel Hisem Irena Martínková. Pro odstoupení Irčy z turnaje šli ale bez boje rovnou do semifinále. V zápasech o medaile se Standovi s Dášou již tolik nedařilo. Přesto nakonec skvělé 4. místo a velký přísun bodů do DZRT! Na 5. místě se po skončení turnaje umístili Pavel Veselý Ilona Suchá. Pavel s Ilčou jako jediný pár nevybojoval v základní skupině ani jednu výhru. Velmi však potrápili nejlepší pár turnaje a jako jediný pár je donutili hrát tie break. Ve čtvrtfinále prohráli s pozdějšími finalisty manžely Bergerovými. V zápasech o konečné umístění ale nakonec našli cestu k výhrám a zvládli jak malé semifinále, tak poslední mač o konečné 5. místo. Pavel s Ilčou tak můžou celý turnaj hodnotit určitě pozitivně. Konečné 6. místo obsadili Václav Norek Jitka Zahrádková. Venca s Jitkou začínali turnaj v červené skupině, v níž o konečném pořadí musela rozhodnout až minitabulka. Jen velmi těsně o 1 game obsadili ve skupině 4. místo.

30 Smíšenka cup smíšená čtyřhra neděle komentář. Tato smůla jim ve čtvrtfinále přinesla za soupeře později nejlepší pár v celém turnaji, Štěpána s Renčou. Malé semifinále nemuseli hrát díky kontumaci pro pár Pavel Hisem Irena Martínková. V zápase o 5. místo prohráli s párem Pavel Veselý Ilča Suchá. Za výkon v celém turnaji si ale Venca s Jíťou zaslouží velkou pochvalu. Na 7. místě se umístil pár Pavel Košnar Lenka Fleklová. Pavel s Lenkou začínali turnaj v červené skupině. Minitabulka na po jejím konci určila Pavlovi s Lenkou za soupeře pro čtvrtfinále celkově bronzový pár celého turnaje Pavla a Álu Soukupovi. V malém semifinále podlehli Pavlovi s Ilčou. Poslední mač turnaje o 7. místo pak vyhráli bez boje. Pavel s Lenkou ale celý turnaj hráli výborně. V žádném zápase herně nepropadali a své soupeře často velmi trápili. Svědčí o tom i těsná prohra ve skupině s párem Václav Norek Jitka Zahrádková. Turnaj byl ale celkově velmi vyrovnaný a tak 7. místo určitě není neúspěch. Konečné 8. místo obsadil pár Pavel Hisem Irena Martínková. Pavel s Irčou velmi nadějně rozjeli svou účast v turnaji. V modré skupině porazili Pavla s Ilonou Suchou, s Pavlem a Álou Soukupovými dokonce prohráli až v tie breaku. Velmi dobře hráli i s nejlepším párem turnaje Štěpánem a Renatou. O to větší škoda byla, že Irča hodně smutně opustila po základní skupině celý turnaj. Pavel s Irčou měli ve čtvrtfinále hrát s párem Standa Křížek Dáša Fadrhoncová. Šance na postup do bojů o medaile byla pro Pavla s Irčou velmi vysoká. Odstoupení Ireny ale nakonec přineslo páru 3 kontumační prohry v play off a konečné 8. místo. Pavel s Irčou rozhodně měli na to, aby zamíchali konečným pořadím turnaje. Nečekané události ale nelze předvídat. Pavel s Irčou budou mít znovu šanci v sobotu

31 Smíšenka cup smíšená čtyřhra neděle závěr. Celkově se druhá smíšenka velmi vydařila. Parta se tu sešla opět výborná. Tímto bych chtěl poděkovat všem 8 párům za skvělý turnaj a za báječnou atmosféru, kterou spolu všichni vytvořili. Byla to moc prima neděle a děkuji Vám všem za to, že jsem mohl s Vámi být. Celkem 6 párů zůstalo až do úplného konce. O celkové atmosféře turnaje svědčí i fotky, které byly při vyhlášení výsledků turnaje pořízeny. Jsem moc rád, že i v období dovolených a konkurenci turnajů v areálech v okolí České Lípy se na náš turnaj přihlásilo celkem 10 smíšených párů. Škoda nemoci Kláry a Jíti, stejně tak předčasné opuštění turnaje u Ireny Martínkové. Přesto mě tento turnaj znovu dodal další pozitivní energii, která se určitě přenášela i na všechny smíšené páry. Mám radost z toho, že naše práce, která se předchází organizaci všech našich soutěží není marná. V zimní halové sezóně naplánujeme pro smíšenky další turnaje a bude-li Váš zájem i nadále takto vysoký, připravíme i pro smíšenky tak jako pro singlové turnaje mužů atraktivní turnajovou sérii. Děkuji Vám všem za Váš čas. Těším se na další setkání jak s Vámi všemi, tak s dalšími účastníky a účastnicemi smíšenek v sobotu od 9:00, kdy pořádáme v pořadí již 3. turnaj smíšených párů. Ať se Vám všem daří co nejvíc!

32 Kosmetika LF Smíšenka cup sobota Kosmetika LF Na 3. smíšenku v sobotu jsou již nyní přihlášeny 4 páry. Těším se na další přihlášky. Přijďte si s námi zahrát! Rádi Vás všechny uvítáme. Ať se zase naše skvělá parta opět může společně sejít a zahrát si nejen tenis, ale užít si i hodně pohody, pozitivní energie a veselé nálady.

33 Ploučka cup čtyřhra ženy neděle Na první čistě ženský deblový turnaj je stále přihlášeno 7 párů. Očekávám v brzké době již 8 pár. Turnaj se tak určitě uskuteční. Věřím, že se do uzávěrky přihlášek najdou ještě další ženské páry. Takový úspěch ženského deblu jsme určitě nečekali. Budeme na to myslet při sestavování termínové listiny pro zimní halové turnaje, kdy se i pro ženy budeme snažit pořádat zimní halové turnaje jak ve dvouhře, tak ve čtyřhře. Hodně bude záležet na tom, kolik dostaneme termínů a jaké podmínky nám budou ze strany nájemce areálu Martina Muzikanta nabídnuty. Rozhodně ale i pro Vás ženy budeme pořádat zimní halové turnaje. Určitě ne zatím v tak velkém počtu jako pro muže, kterých je dosud mnohem více. Budou-li ale i mezi Vámi přibývat další účastnice našich soutěží, můžete se i Vy ženy dočkat svých turnajových sérií tak jako mají muži. Ženy jsou nedílnou součástí našich soutěží a bez Vás by naše tenisová rodina nemohla být kompletní. Již v prvním roce máte stejné body ve všech soutěžích tak jako muži. Zůstane to tak i pro další roky. Nyní je jen na Vás, jak námi nabídnutou šanci využijete a jak se jí chopíte. Rádi pro Vás uspořádáme další čistě ženské soutěže. Jde jen o to, aby Vás byl dostatečný počet na každou námi pořádanou akci. Věřím, že se i ženské soutěže budou rozvíjet stejně dobře, jako u mužů. Moc Vám ženy fandím a těším se na další spolupráci s Vámi.

34 Jak to bude vypadat v praxi: Zimní i letní sezóna bude mít určený počet turnajů v 1. a 2. kategorii termínová listina na zimu a léto. Na jeden turnaj Frajers Masters Cup připadají 2 až 3 turnaje Frajers Open. Nejprve se vždy odehrají 2 až 3 otevřené turnaje a teprve po té se vloží Frajers Masters cup. Počítáme s tím, že každá zima i léto by měla mít dohromady 2 nebo 3 Frajers Masters cupy a 4 až 6 turnajů Frajers Open. Každou zimní i letní sezónu zakončí grandslamový Super Frajer o velké body a poháry. Přesně to uvidíte již na termínové listině pro zimní halové turnaje. Termínová listina pro zimní halové turnaje se bude připravovat již na konci srpna Oba singlové turnaje jsou již téměř naplněné. Děkuji Vám všem za Váš zájem o singlové turnaje. Již v zimní halové sezóně plánujeme velké změny v sérii singlových turnajů. Zůstane rozlišená zimní a letní sezóna, nicméně body, které Frajeři získají do žebříčku ZF již v této jarní a letní sezóně si ponesou do haly. Singlové turnaje se podobně jako v ATP rozdělí na 3 základní kategorie. 1. Frajers Open turnaje pro všechny zájemce o účast 4 až 6 otevřených turnaje hraných o medaile. 2. Frajers Masters Cup 2 až 3 vložené turnaje hraných o poháry a zvýšené body do žebříčku ZF 16 Frajerů dle aktuálního pořadí v ZF po odehrání stanoveného počtu otevřených turnajů. 3. Grandslam Super Frajer 2 finálové turnaje (1x v zimě, 1x v létě) pro 16 nejlepších Frajerů celé zimní a a letní sezóny.

35 Hlavní důvody pro tyto změny jsou následující: 1. Velký zájem o singlové turnaje mužů mezi Vámi. 2. Věříme, že se nám podaří na všechny tyto turnaje zajistit ceny prostřednictvím sponzorů. 3. Cílem je přiblížit singlovou sérii co nejvíce modelu v ATP, kde profi hráči musí také odehrát určité množství singlových turnajů nižší kategorie, kde si uhrají potřebný počet bodů na to, aby si mohly zúčastnit turnaje vyšší kategorie s lepším bodovým hodnocením. 4. Výrazné zvýšení konkurence a dalšího zájmu Vás všech o singlovou sérii. 5. Celkové zatraktivnění mužských singlových turnajů. 6. Zajištění stálé klientely a zvýšení počtu hráčů, kteří hrají naše soutěže. Tyto změny se musí ještě doladit a zajistit pro jejich realizaci mnoho důležitých věcí. Nejdříve termínová listina, po té zajistit sponzory a ceny a připravit samotnou realizaci turnajové série. Co je důležité vědět, že všichni Frajeři, kteří hráli zimní halové turnaje v sezóně 2014/15 budou již od zimní halové sezóny 2015/16 tyto získané body obhajovat. To samé bude i v letní sezóně To znamená, že body, které si v jarní a letní sezóně 2016 uhrajete, budete obhajovat v létě V singlové sérii nastavíme stejný systém jako v ATP, kdy na každém turnaji budete body jak získávat tak obhajovat. Pro tento účel bude vždy připraven celkový žebříček ZF, kdy uvidíte, jaké body jste v daném kalendářním měsíci uhráli nebo obhájili. Další informace zveřejníme v příštím vydání zpravodaje v úterý

36 Lípa cup 2015 týmová soutěž. Druhé semifinále týmové soutěže Lípa cup se bude dohrávat v ve středu Hned po té se dozvíte, který tým vyzve již jistého finalistu tým Nadoraz k bitvě o velký putovní pohár, určený pro nejlepší tým. Tím, že se o 1 týden protáhla dohrávka 2. semifinálového mače, nastavujeme o 1 kalendářní týden termín pro velké týmové finále a to až do neděle Podrobnější komentář k týmové soutěži najdete již v příštím čísle zpravodaje v úterý

37 Informace o dalším rozvoji tenisových soutěží. Pokračujeme v dalším informování Vás všech v tom, jak dále by se měly naše soutěže již od příští sezóny rozvíjet. Zde jsou první konkrétní informace. 1. Již během následujících 2 kalendářních týdnů začneme zjišťovat možnosti a pravidla pro založení neziskové organizace pod názvem Tenisová rodina v České Lípě. 2. Připravit návrh na stanovy a všechny další potřebné podklady pro založení neziskovky. 3. Neziskovka by měla začít fungovat již od startu zimní halové sezóny 2015/16. Co dalšího je potřeba udělat, aby naše soutěže fungovaly co nejlépe: 1. Zajištění a případné doplnění organizačního týmu nové rozdělení úloh v týmu, jasné stanovení pravidel spolupráce mezi všemi členy týmu. To je nejdůležitější bod a jeho realizace si vyžádá více času. Bez kvalitní spolupráce celého organizačního týmu nelze zajistit další rozvoj našich soutěží. 2. Zrekonstruovat a zpřehlednit naše webové stránky Naše stránky dosud poskytují maximální možný informační servis. Jejich denní návštěvnost je velmi dobrá a překvapila i samotný clsport.cz. Jsme Vám za to velmi vděční. O úspěchu stránek svědčí i množství reklamy, kterou tam vložil správce stránek. Od startu zimní halové sezóny 2015/16 se stránky více zpřehlední a zatraktivní tak, abyste se v nich vždy nejen rychle zorientovali a našli potřebné informace, ale také Vám nabídli i trochu zábavy.

38 Informace o dalším rozvoji tenisových soutěží. 3. Pro všechny námi vytvořené soutěže se musí připravit loga a také jedno velké centrální logo pro název Tenisová rodina v České Lípě. Stejně tak se musí připravit podklady pro organizaci všech našich soutěží, např. organizační šablony pro jednodenní turnaje, atd. 4. Zpracována bude také zcela nová nabídka pro případné sponzory a přispěvatele do naší neziskové organizace tak, abychom zajistili stálý přísun finančních prostředků na zajištění financí pro všechny naše soutěže - medaile a poháry + případné věcné ceny a další organizační záležitosti. 5. Zajistit musíme také lepší propagaci a dokumentaci našich soutěží včetně pořizování fotografií a videozáznamů z námi pořádaných soutěží a turnajů. Rádi bychom natáčeli videa např. z losování hlavních soutěží mužů a žen, z významných zápasů, závěrečného večírku a dalších domluvených akcí. 6. Po založení neziskové organizace by mělo dojít k uzavření dlouhodobé písemné dohody o stálé spolupráci mezi naší neziskovou organizací a nájemcem areálu firmou Sportovní Centrum Česká Lípa tak, abychom si zajistili dlouhodobou možnost trvale pořádat a rozvíjet všechny naše námi pořádané soutěže a turnaje. To jsou hlavní body dalšího rozvoje našich tenisových soutěží. Čeká nás ještě spousta práce. Budeme jen rádi, když se mezi Vámi najdou hráči a hráčky, kteří projeví zájem pomoci nám v zajištění dalšího rozvoje našich soutěží. Děláme to hlavně pro Vás pro všechny, abychom mohli pokračovat v tom co nás baví nejvíc! Hraní tenisových mačů a turnajů a zároveň neztratily možnost se pravidelně scházet a utužovat naši velkou tenisovou partu tenisovou rodinu!

39 Dnešní komentář se bude zabývat především naznačenými změnami nutnými pro zajištění dlouhodobé budoucnosti našich soutěží. Mnozí z Vás si pamatují, jak skvěle se za 3 letní sezóny uchytili námi pořádané soutěže a turnaje v areálu na Slovance. V době, kdy jsme měli největší úspěchy, nám začalo být naznačováno, že další pokračování našich soutěží v té podobě, v jaké jsme je pořádali, již není v areálu na Slovance žádoucí. Majiteli areálu se nelíbilo jak celkové pojetí soutěží, tak např. název Tenisová rodina. Již v průběhu sezóny 2014 jsem tak byl přinucen začít podnikat kroky k tomu, abychom naše soutěže uchovali i v dalších letech a mohli je dále rozvíjet. Tato zkušenost je pro mě osobně pořád velmi čerstvá a dodnes mě to moc mrzí. Nechali jsme tam nejen hráčskou klientelu, ale celý systém soutěží, který tam nový organizátor jen převzal. Jen nerad bych znovu zažil podobnou zkušenost v dalších letech naší činnosti. Snažím se proto podnikat již nyní přípravné kroky směřující k zajištění dlouhodobé budoucnosti našich soutěží, tak abychom naší 4 letou práci nezahodili do koše a nezničili celou tuto skvělou partu. Naším zájmem naopak je soutěže nejen zachovat, ale zajistit je celkově jak po sponzorské stránce, tak po stránce jejich dlouhodobé budoucnosti. Pro další rozvoj našich soutěží je důležité dát dohromady jak stálý a velmi dobře fungující organizační tým, tak co nejlepší organizační projekt. Abychom mohli celý náš záměr realizovat, potřebujeme k tomu založit občanské sdružení neziskovou organizaci.

40 Nezisková organizace pod názvem Tenisová rodina v České Lípě zaštítí celý náš projekt. Budeme mít možnost daleko snáze zajišťovat sponzory a získávat prostředky pro další rozvoj našich soutěží. K tomu potřebujeme mít jak stanovy, tak další vyřešené záležitosti, jako sídlo organizace, vedení neziskovky atd. Vše teprve začnu zjišťovat. Naše neziskovka bude fungovat jako velké občanské sdružení s jasným programem a organizační strukturou. V rámci neziskovky můžeme celý náš projekt dotáhnout do takové podoby, která bude Vám všem přinášet stálou radost a možnost pravidelně hrát tenis bez toho, abyste si museli sami shánět soupeře nebo být odkázáni pouze na hráče a hráčky, které znáte ze svého okolí. Pravidelně se bude střídat letní i zimní sezóna. Zima bude zaměřena na klasické jednodenní turnaje ve dvouhře i ve čtyřhře. Začínat bude vždy v půlce listopadu a nabídne všem hráčům a hráčkám celou řadu turnajů k tomu, abyste si i v zimních měsících mohli udržovat a dále vylepšovat svou herní formu. V létě se pak zaměříme kromě jednodenních turnajů také na dlouhodobé individuální a týmové soutěže. Všichni hráči i hráčky budou vždy prostřednictvím našich stránek informováni o všech soutěžích a turnajích. Nově budou zavedeny grandslamy ve formě velkých finálových turnajů pro jednotlivé turnajové série. Rok 2016 odstartuje grandslamy nejprve ve dvouhře mužů. V případě zvýšení zájmu i o další turnaje např. v mužské čtyřhře, tak i tam jsme připraveni grandslamy zavést.

41 Důvod, proč se tyto 2 turnaje jmenují grandslamy je proto, že tento turnaj bude vrcholem a velkým finále v dané turnajové sérii buď v zimě nebo v létě. Hodně bude záležet na tom, kolik dostaneme v letní nebo zimní sezóně termínů. Jsem ale přesvědčen, že turnajová série v mužské dvouhře, která bude mít tuto podobu Vás bude velmi zajímat. V podstatě se přiblížíme systému ATP, kdy si na menších turnajích kategorie Open budete muset nejprve uhrát body na to, abyste si mohli zahrát Frajers Masters cup. Na grandslamu pak budou jen ti hráči, kteří z celé série např. 4-6 turnajů Frajers Open a 2 turnajů kategorie Frajers Masters cup posbírají nejvíce bodů. Přinese Vám to novou motivaci, nový adrenalin. Podpoří to Vaší soutěživost a snahu všem soupeřům ukázat, že jste to právě Vy, kdo si vybojuje účast na grandslamu. Zároveň ale budete muset své perně vybojované úspěchy rok za rokem potvrzovat a obhajovat podobně jako např. Djokovič nebo Federer se musí každý rok starat o to, aby je hráči jako např. Raonič nebo Berdych na jejich pozicích nevystřídali. Konečně tak začne pořádná turnajová série, kdy si všichni hráči, kteří si budou chtít dokázat, že na grandslam patří, pořádně užijí. Zároveň se tyto turnaje stanou příležitostí i pro mladé tenisové dravce, kteří se budou snažit tlačit se na žebříčku co nejvíce nahoru a dotírat na špičkové hráče. Špičkoví hráči si pak budou muset udržovat, případně vylepšovat svou výkonnost, aby je právě dravci na předních pozicích nevystřídali.

42 V letních měsících pak postupně dojde k zastropování maximálního počtu hráčů a hráček v dlouhodobých soutěžích. V případě, že se zájem bude zvyšovat a další hráči se začnou hlásit do dlouhodobých soutěží, budeme se muset definitivně rozhodnout, kolik hráčů a hráček pustíme do hlavní soutěže v dané sezóně, abychom to stihli odehrát. Můj odhad je maximálně 56 nebo 64 tenistů. Co je důležité, finálový turnaj Borců bude mít stále 24 hráčů. Je to z toho důvodu, aby si turnaj zachoval svou úroveň a prestiž. Borci nejsou turnajem určeným pro všechny hráče, ale pouze pro ty, kteří mají odpovídající výkonnost a zajistí si postavení na ZRT do 24. místa po odehrání základních skupin a 1. kola play off v hlavní soutěži Ploučka cup. V případě, že zájem o dlouhodobé soutěže převýší i maximální kapacitu, bude zavedena kvalifikace. Je to všechno zatím velmi čerstvé a budeme to muset ještě dotáhnout do finální podoby. Přesto víme, co můžeme dokázat a co k tomu potřebujeme a to je to nejdůležitější. Pouze manažeři, kteří mají vizi, jasnou představu a svá rozhodnutí a jednotlivé kroky promýšlejí delší čas dopředu mohou mít úspěch. My se o to snažíme. Věřím, že další vývoj našich soutěží bude mít tak jako dosud stoupající tendenci a my všichni budeme moci hrát soutěžní tenis ještě mnoho let. A o to nám všem jde ze všeho nejvíc!

Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15.

Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15. Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15. Úvodem bych rád poděkoval všem zúčastněným párům, které turnaj odehrály.

Více

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Dnešní zpravodaj je tak jako všechny předchozí plný důležitých informací. Dalším příspěvkem od Vás hráčů a hráček je pak

Více

Kosmetika LF Lenka Fleklová

Kosmetika LF Lenka Fleklová Kosmetika LF Lenka Fleklová Úvodní slovo. Vítám všechny členy a členky naší tenisové rodiny. Dnešní zpravodaj Vám přináší čerstvé informace o našich soutěžích. Novinkou jsou komentáře ke 2 vybraným zápasům

Více

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní informace o tom, jak budou probíhat jarní a letní soutěže

Více

Úvodní slovo. Zdeněk

Úvodní slovo. Zdeněk Kosmetika LF Úvodní slovo. Všem rekreačním tenistům a tenistkám přeji co nejlepší čtení dnešního zpravodaje. Dozvíte se v něm další nové informace. Jednou z nich je, že počet našich sponzorů se rozrostl

Více

Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace

Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace zaměřené na start jarní a letní sezóny 2015. V procesu

Více

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Dnešní zpravodaj Vám přináší jako vždy spoustu nových informací. Dozvíte se o výsledcích naší společné schůzky s nájemcem

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 BABOLAT AERO PRO DRIVE, málo hraná, v perfektním stavu, váha 300g, grip 3, cena 800,- Kč, tel 721 998 492 Pavel Pekárek Zdravím všechny členy a členky tenisové

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Hlavní logo tenisové rodiny. Mužské soutěže. Ženské soutěže. Smíšené a týmové soutěže. Mužské žebříčky. Ženské žebříčky. Smíšené páry a týmová soutěž. Všechna

Více

Kosmetika LF Lenka Fleklová

Kosmetika LF Lenka Fleklová Kosmetika LF Lenka Fleklová Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice V dnešním zpravodaji, který jsem zpracovával s maximální zodpovědností najdete Mnoho nových

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zdravím všechny členy a členky naší tenisové rodiny, zdravím také všechny fanoušky a zájemce i zájemkyně o naše tenisové soutěže. Dnešní zpravodaj je nabitý

Více

Úvod k tenisové rodině.

Úvod k tenisové rodině. Úvod k tenisové rodině. Tenisová rodina začala vznikat v roce 2012 v tenisovém areálu na Slovance v České Lípě. Každým rokem se zvyšoval počet hráčů a účastníků našich soutěží a přibýval i počet jednodenních

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Hlavní logo tenisové rodiny. Mužské soutěže. Ženské soutěže. Smíšené a týmové soutěže. Všechna loga byla vytvořena v programu Power Point. Programy na vytvoření loga neumožňují buď

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV

OREL TENIS CUP LICHNOV Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení Turnaj je určen pouze pro amatérské tenisty, tj. hráč nesmí být registrován v soutěžích pořádaných Českým či

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV

OREL TENIS CUP LICHNOV Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení Turnaj je určen pouze pro amatérské tenisty, tj. hráč nesmí být registrován v soutěžích pořádaných Českým či

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽÍ. Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží:

PRAVIDLA SOUTĚŽÍ. Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží: Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579 Te n i s o v é s o u t ě ž e o p o h o d ě. PRAVIDLA SOUTĚŽÍ Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží: Česká Lípa

Více

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17 Ve čtvrtek 5. dubna odpoledne se konalo ve Vysokém Mýtě historicky první kolo Českého poháru ve stolním tenise. Vysokomýtským byl nalosován oddíl z nedaleké Chrudimi, konkrétně TJ Sokol Chrudim, která

Více

ATP Otrokovice 2013 single

ATP Otrokovice 2013 single ATP Otrokovice 2013 single Opět tu máme atraktivní sezónní tenisovou soutěž, kde má každý jedinečnou možnost zahrát si větší počet zápasů a hlavně s různými soupeři s cílem neustále se zdokonalovat ve

Více

Sportovní klub Kuželky Vrchlabí. 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů

Sportovní klub Kuželky Vrchlabí. 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů Sportovní klub Kuželky Vrchlabí 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů Vrchlabí 2015 2016 Místo: Pořadatel: kuželna Vrchlabí SKK Vrchlabí Hrací termíny: říjen 2015 duben 2016 Hrací dny: čtvrtek, sobota,

Více

Prize money: 100 000,- CZK. Pravidla turnaje

Prize money: 100 000,- CZK. Pravidla turnaje LAMA TENIS TOUR 2015 O nejlepší hráče DEBLU Prize money: 100 000,- CZK Pravidla turnaje Vlastní volba dvojice ve skupinové části každého kola turnaje 16 nově utvořených dvojic dle pravidel turnaje, odehraje

Více

Prize money: ,- CZK

Prize money: ,- CZK LAMA TOUR 2011 O nejlepší hráče DEBLU Prize money: 100 000,- CZK Nová pravidla turnaje Vlastní volba dvojice ve skupinové části každého kola turnaje 16 nově utvořených dvojic dle pravidel turnaje, odehraje

Více

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2016

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2016 TJ NIVNICE ODDÍL STOLNÍHO TENISU si vás dovoluje pozvat na sedmý ročník turnaje MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2016 NIVNICE 17. ZÁŘÍ 2016 SPONZOŘI Ruční výroba dřev na stolní tenis ZLATNICTVÍ VÝMOLOVI UHERSKÝ

Více

PROPOZICE. Oddíl nohejbalu TJ Spartak MSEM Přerov

PROPOZICE. Oddíl nohejbalu TJ Spartak MSEM Přerov PROPOZICE Pořadatel: Oddíl nohejbalu TJ Spartak MSEM Přerov Kontakt: Jiří Pavelka ředitel turnaje; mobil: +420 602 503 273; mail: pavelkaj@medialine.cz Petr Nadymáček organizační zajištění; mobil: +420

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Bowlingový turnaj pro všechny

Bowlingový turnaj pro všechny Bowlingový turnaj pro všechny Místo konání: Bowlingzone Pardubice Termín kvalifikací: 9.7.2018 31.8.2018 Finálový den: 1.9.2018 Organizační zajištění: Denis Kinc, tel.: 774333335, email: denis.kinc@seznam.cz

Více

Turnaj stolního tenisu

Turnaj stolního tenisu - 1 - Turnaj stolního tenisu Turnaj se konal 28. května 2016 jako 2. roč. Memoriálu Luboše Vernera. Účast z ostatních klubů byla malá, byli však přítomni 4 členové výboru Společnosti Parkinson včele s

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA Z.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2017 Pohár města Česká Lípa 23. 24. 9. 2017 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2010 a mladší Hokejový turnaj 2017 - Česká Lípa - r. 2010

Více

Červená. Modrá. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Marek Šedivý Roman Jenšovská. Petr Souček Pavel Košnar. Lukáš Mašek Ondra Nudera

Červená. Modrá. Milan Hahnel Vladimír Jalovecký. Marek Šedivý Roman Jenšovská. Petr Souček Pavel Košnar. Lukáš Mašek Ondra Nudera Červená Modrá Milan Hahnel Vladimír Jalovecký Marek Šedivý Roman Jenšovská Petr Souček Pavel Košnar Lukáš Mašek Ondra Nudera Stanislav Peřinka Daniel Jukl Ondra Holovčák Jaroslav Tomek Michael Berger st.

Více

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2017

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2017 TJ NIVNICE ODDÍL STOLNÍHO TENISU si vás dovoluje pozvat na osmý ročník turnaje MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2017 NIVNICE 9. ZÁŘÍ 2017 SPONZOŘI Ruční výroba dřev na stolní tenis ZLATNICTVÍ VÝMOLOVI UHERSKÝ

Více

Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013

Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013 Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013 Popis soutěže více kurtů, více zápasů pro každého! Jedinečná soutěž na 7 krytých kurtech formou nafukovací haly, která nemá v celé Evropě obdoby. Soutěž obsahuje tři

Více

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky.

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky. Hodnocení ročníku V pátek 11. 11. 2016 se v hale základní školy konal již 6. ročník tohoto turnaje žáků a žákyň základních škol. V letošním ročníku jsme evidovali celkem osm základních škol, které reprezentovaly

Více

Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2013 ROZPIS SOUTĚŽE

Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2013 ROZPIS SOUTĚŽE A. Všeobecná ustanovení Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2013 ROZPIS SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala Štvanice 38, 170 00 Praha 7 tel. 222 333 417, mobil 777

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA O.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2016 Pohár města Česká Lípa 24. 25. 9. 2016 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2009 a mladší Hokejový turnaj 2016 - Česká Lípa - r. 2009

Více

NHL(R) Neoficiální Hokejová Liga Rekreační, Rybníkářů, Revmatiků a dalších podobných R.

NHL(R) Neoficiální Hokejová Liga Rekreační, Rybníkářů, Revmatiků a dalších podobných R. NHL(R) Neoficiální Hokejová Liga Rekreační, Rybníkářů, Revmatiků a dalších podobných R. PROPOZICE Irjo Zagata, V Brně 28.1.2013 NHL(R) je soutěž rekreačních hráčů ledního hokeje, zejména těch, kterým se

Více

METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU

METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU ČESKÉHO SNOOKERU OBSAH Podmínky pro zavedení turnaje do žebříčku... 2 Postup pro zavedení turnaje do žebříčku... 2 Propozice turnaje... 2 Povinné odstavce...

Více

Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup

Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup Malí fotbalisté FK Ústí nad Labem ovládli první kvalifikaci turnaje E.ON Junior Cup. Během 10 zápasů inkasovali

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2013 Jménem České Asociace

Více

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00 SK Ďáblice Sobota 4.11. ve 14:00 Vážení příznivci fotbalu, podzimní část sezony nám pomalu končí a já musím s potěšením konstatovat, že se i přes velikou konkurenci v přeboru stále držíme v top trojce,

Více

Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2018 ROZPIS SOUTĚŽE

Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2018 ROZPIS SOUTĚŽE A. Všeobecná ustanovení Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2018 ROZPIS SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala Štvanice 38, 170 00 Praha 7 tel. 222 333 417, mobil 777

Více

8) Na soupisku mohou být zařazení jen ti hráči, kteří již nemají registraci k závodní hře.

8) Na soupisku mohou být zařazení jen ti hráči, kteří již nemají registraci k závodní hře. LIGA NEREGISTROVANÝCH TENISTŮ NYMBURSKA SOUTĚŽNÍ ŘÁD PRO ROK 2017 2) Soutěže se mohou zúčastnit družstva, která a) souhlasí s tímto Soutěžním řádem, b) do soutěže se přihlásí a c) zaplatí příslušný vstupní

Více

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2018

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2018 TJ NIVNICE ODDÍL STOLNÍHO TENISU si vás dovoluje pozvat na osmý ročník turnaje MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2018 NIVNICE 15. ZÁŘÍ 2018 PARTNEŘI Ruční výroba dřev na stolní tenis ZLATNICTVÍ VÝMOLOVI UHERSKÝ

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 8 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Zas je tu jaro, je tu,lidí šílí zpívá Lucie Bílá v jedné ze svých písniček. Letos by se určitě dalo říct,že opravdu všichni šílí radostí,že konečně

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA Z.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2017 Pohár města Česká Lípa 16. 17. 9. 2017 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2009 a mladší Hokejový turnaj 2017 - Česká Lípa - r. 2009

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení A. Turnajové disciplíny a kategorie A.1 Dvouhra mužů A.2 Dvouhra žen A.3 Čtyřhra Dvouhra žen se hraje bez

Více

Systém soutěží a klasifikační řád ČASQ. sezóna 2010-11

Systém soutěží a klasifikační řád ČASQ. sezóna 2010-11 Systém soutěží a klasifikační řád ČASQ sezóna 2010-11 1. SOUTĚŽE JEDNOTLIVCŮ 1A. SOUTĚŽE DOSPĚLÝCH SOUTĚŽE MUŽŮ SOUTĚŽE ŽEN 1B. SOUTĚŽE MASTERS 1C. SOUTĚŽE VE ČTYŘHŘE 1D. SOUTĚŽE JUNIORŮ 2.SOUTĚŽE DRUŽSTEV

Více

Druhý hrací den LPPS rozhodnul o finalistech

Druhý hrací den LPPS rozhodnul o finalistech Druhý hrací den LPPS 24.8. 2014 rozhodnul o finalistech Slovo pořadatelů: Byl to velmi napínavý den. Až poslední kolo rozhodlo o tom, kdo se utká v semifinále Ligy na Střeleckém ostrově. Nakonec se ke

Více

Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz

Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz 1. Pořadatel Grand Prix: Pražský svaz stolního tenisu z.s. (PSST) 2. Termíny turnajů: Budou uvedeny v termínové listině PSST na webových

Více

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 29. dubna 2017 v Praze Dne

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 29. dubna 2017 v Praze Dne Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 61. ročník 9. dubna 017 v Praze Dne 9.. 017 se v sobotu konalo Mistrovství České republiky ve stolním tenisu

Více

Číslo 10 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY

Číslo 10 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 10 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Jarní část tenisové sezóny je v plném proudu a ke slovu přišly soutěže družstev. Bývaly časy, kdy jsem se na tuto část tenisové sezóny velmi těšil.

Více

HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU OVL ( )

HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU OVL ( ) HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU OVL (2013-2014) V Ostravě 11.10.2013 Projekt je realizován za finančního přispění statutárního města Ostravy a městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz HRACÍ SYSTÉM 12. ROČNÍKU

Více

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek Reklama na ženskou házenou. Přesně to předvedly celky Slavie Praha a Baníku Most v předehrávce 13. kola MOL ligy. Ve strhujícím duelu nakonec slávistky díky gólu Veroniky Galuškové v čase 59:58 zvítězily

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U13: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019

Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019 Propozice Okresní nohejbalové soutěže Pardubice 2019 Pro okresní soutěže, vyjma níže uvedených úprav, platí v plném rozsahu Soutěžní řád nohejbalu a Pravidla nohejbalu vydané Českým nohejbalovým svazem.

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 62. ročník 14. dubna 2018 v Českých Budějovicích

Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 62. ročník 14. dubna 2018 v Českých Budějovicích Mistrovství České republiky družstev a jednotlivců ve stolním tenisu pro sluchově postižené 6. ročník 1. dubna 018 v Českých Budějovicích Dne 1.. 018 se v sobotu konalo Mistrovství České republiky ve stolním

Více

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2016-2017 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

Úspěchy Publikováno:

Úspěchy Publikováno: Úspěchy 2017-2018 Publikováno: 1.1.1970 Školní rok 2017-2018 Pohár rozhlasu 2018 - krajské kolo - účast ve čtyřech kategoriích a medailové úspěchy ve čtyřech kategoriích - starší dívky a starší chlapci

Více

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Vypisovatel Česká bowlingová asociace (dále jen ČBA) Zátopkova 100/2, p. s. 40, 160 17 Praha 6 Strahov 2. Vedoucí soutěže Předseda

Více

BBO klasické měsíční turnaje v roce 2016 propozice

BBO klasické měsíční turnaje v roce 2016 propozice BBO klasické měsíční turnaje v roce 2016 propozice (nově atraktivnější herní systém a pravidelné střídání mazacích modelů) Místo konání: Best Bowling Zličín Termíny: 13.1., 10.2., 9.3., 13.4., 11.5., 8.6.,

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 2. - 3. 10. 2010 Turnaj se bude konat

Více

Pravidla Havlovické tenisové ligy

Pravidla Havlovické tenisové ligy Pravidla Havlovické tenisové ligy Termín Jarní ligy: 27.3 24. 6. 2015 Termín Podzimní ligy: 1. Základní ustanovení 1.1 Pořadatelem Havlovická Tenisová liga je TJ Sokol Havlovice, o.s, IČO: 13586424, DIČ:CZ13586424.

Více

CZECH. Mezinárodní šipkový turnaj WDF jako kategorie 3 a BDO kategorie C. Sportovní centrum TJ Bohemians - hala Hagibor, Izraelská 6, Praha 10

CZECH. Mezinárodní šipkový turnaj WDF jako kategorie 3 a BDO kategorie C. Sportovní centrum TJ Bohemians - hala Hagibor, Izraelská 6, Praha 10 ČESKÁ ŠIPKOVÁ ORGANIZACE ŘÁDNÝ ČLEN WORLD DARTS FEDERATION (WDF) WORLD WORLD DARTS FEDERATION 14. CZECH OPEN Mezinárodní šipkový turnaj WDF jako kategorie 3 a BDO kategorie C Pátek 31. října 2008 Smíšené

Více

PDF byl vytvořen zkušební verzí FinePrint pdffactory http://www.fineprint.cz

PDF byl vytvořen zkušební verzí FinePrint pdffactory http://www.fineprint.cz TJ SOKOL NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ MUŽI OP-II HODNOCENÍ SEZÓNY 2002/2003 HODNOCENÍ Příprava Sezóna 2002/2003 začala podobně jako v loňském roce. Hráči se sešli v tělocvičně až v září. Mužstvo se letos nezúčastnilo

Více

5. ročník Zimní UBULIGY 2015/2016 UBU UNĚTICE: VÝSLEDKY V ZÁKLADNÍCH SUPINÁCH:

5. ročník Zimní UBULIGY 2015/2016 UBU UNĚTICE: VÝSLEDKY V ZÁKLADNÍCH SUPINÁCH: 5. ročník Zimní UBULIGY 2015/2016 UBU UNĚTICE: VÝSLEDKY V ZÁKLADNÍCH SUPINÁCH: 1. KOLO UNĚTICKÝ PIVOVAR NEDĚLE 10. LEDNA 2015 9-13 HODIN: LUKÁŠ PRAHA 13 KSŘ PRAHA 17 B 2:0 22:12 1. DVOJICE SVĚTLANA+

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U11:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U11: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U11: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

Šachový turnaj TECHEM CUP

Šachový turnaj TECHEM CUP Šachový klub Staré Město, ve spolupráci se společností Techem, pořádá Šachový turnaj TECHEM CUP Hrací systém: Turnaj se bude hrát vyřazovacím, tzv. K.O. systémem. Účastníci budou rozděleni do postupového

Více

6. 9. + 10. 12. 13. 16. 2012 2014. 17. 29. 2014 (ZRT, DZRT, ZF

6. 9. + 10. 12. 13. 16. 2012 2014. 17. 29. 2014 (ZRT, DZRT, ZF Zpravodaj Slovánek Strana Kapitola 1. Obsah zpravodaje. 2. Úvod do tenisové rodiny. 3. Organizační výbor tenisových soutěží na Slovance. 4. Sponzoři letní tenisové sezóny na Slovance. 5. Úvodní slovo ředitele

Více

STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020

STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020 STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020 www.stcstolnitenis.cz 1. Řízení soutěží Soutěže řídí Středočeský svaz stolního tenisu (dále jen STSST) prostřednictvím své Komise rozhodčích (dále

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

Tenisový turnaj O POHÁR STAROSTY PRAHY 5

Tenisový turnaj O POHÁR STAROSTY PRAHY 5 Tenisový turnaj O POHÁR STAROSTY PRAHY 5 Praha 5 hledá nové tenisové talenty pro světový tenis v kategoriích BABYTENIS a MLADŠÍ ŽÁCI pro děti ve věku 7-12let obě kategorie budou mít vítěze a vítězku. 20.

Více

Soutěžní řád České asociace Stiga Game, o.s.

Soutěžní řád České asociace Stiga Game, o.s. Soutěžní řád České asociace Stiga Game, o.s. Podle tohoto soutěžního řádu (řádu) se řídí všechny soutěže ve stolním hokeji pořádané Českou asociací Stiga Game, o.s. (Asociace) s výjimkou mezinárodních

Více

CZDA - SPORTOVNÍ PRAVIDLA JEDNOTLIVCŮ A DVOJIC PLATNÁ A NEMĚNNÁ PRO SEZÓNU 2012 / Všeobecné pojmy

CZDA - SPORTOVNÍ PRAVIDLA JEDNOTLIVCŮ A DVOJIC PLATNÁ A NEMĚNNÁ PRO SEZÓNU 2012 / Všeobecné pojmy CZDA - SPORTOVNÍ PRAVIDLA JEDNOTLIVCŮ A DVOJIC PLATNÁ A NEMĚNNÁ PRO SEZÓNU 2012 / 2013 1. Všeobecné pojmy Hráč - pod pojmem hráč jsou zahrnuty všechny osoby, startující v jakékoliv soutěži a kategorii

Více

Hráno 17. ledna. Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci. Tradiční fotbalové turnaje žactva pořádané OFS Olomouc v hale gymnázia Hejčín

Hráno 17. ledna. Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci. Tradiční fotbalové turnaje žactva pořádané OFS Olomouc v hale gymnázia Hejčín Hráno 17. ledna Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci, odstartovala kategorie starších žáků. Do prvního turnaje nastoupili chlapci Litovle, Horky, Černovíra a Nových Sadů a Nemilan. Novosadští dokonce

Více

Novobydžovská amatérská tenisová liga (NB ATL)

Novobydžovská amatérská tenisová liga (NB ATL) P R A V I D L A 2016 1. Základní ustanovení 1.1 Identifikace Název: Novobydžovská amatérská tenisová liga (dále jen NB ATL) Pořadatel: Tělovýchovná jednota Jiskra Nový Bydžov, IČ: 15062155 Revoluční 773,

Více

MOL liga 14. kolo HC Zlín Slavia Praha 21:22 (10:12)

MOL liga 14. kolo HC Zlín Slavia Praha 21:22 (10:12) Vybojované vítězství. Tak nazval trenér Slavie Praha Richard Řezáč výhru 22:21 svých svěřenkyň ve Zlíně ve 14. kole MOL ligy. Slavii nadále patří o skóre druhé místo v tabulce za Iuventou Michalovce a

Více

Medvídek Teddy barvy a tvary

Medvídek Teddy barvy a tvary CZ Habermaaß-hra 5878 Moje první hra Medvídek Teddy barvy a tvary Moje první hra Medvídek Teddy barvy a tvary První umísťovací hra pro 1 až 4 malé medvídky od 2 let. Autor: Christiane Hüpper Ilustrace:

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 2. - 3. 10. 2010 Turnaj se bude konat

Více

Aneto, jak vzpomínáte na semifinálový turnaj ve Strakonicích?

Aneto, jak vzpomínáte na semifinálový turnaj ve Strakonicích? Praha O nadcházejícím víkendu vyvrcholí v Písku házenkářská nejvyšší soutěž starších žákyň. Do finále se probojovalo šest nejúspěšnějších celků republiky HC Háje, Sokol Kobylisy, DHK Uherské Hradiště,

Více

HRY VIII. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE 2017 Házená

HRY VIII. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE 2017 Házená HRY VIII. LETNÍ OLYMPIÁDY DĚTÍ A MLÁDEŽE 2017 Házená 1. Pořadatel: Jihomoravský krajský svaz házené, DHK Tatran Bohunice s.r.o. 2. Místo soutěže: Hala SHC Maloměřice 3. Kategorie Starší žákyně (ročník

Více

MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014

MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014 MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ VE SQUASHI 2014 Jménem České Asociace Squashe si vás dovolujeme pozvat

Více

PROPOZICE. Termíny a místa konání: 25 turnajů v období duben září 2018, podrobné informace na

PROPOZICE. Termíny a místa konání: 25 turnajů v období duben září 2018, podrobné informace na PROPOZICE Název tour: ČGK Tour 2018 6. ročník otevřených golfových turnajů, určených především pro členy Českého golfového klubu, ale i pro jejich kamarády, partnery nebo doprovod (tj. všechny hravé a

Více

Okresní nohejbalový svaz Praha západ. Okresní soutěž a přebor mužů v nohejbale Praha - západ 2015 ROZPIS

Okresní nohejbalový svaz Praha západ. Okresní soutěž a přebor mužů v nohejbale Praha - západ 2015 ROZPIS Okresní nohejbalový svaz Praha západ Okresní soutěž a přebor mužů v nohejbale Praha - západ 2015 ROZPIS 1. Předpis Hraje se dle platných Pravidel nohejbalu, Soutěžního řádu, tohoto rozpisu a jeho případných

Více

PROPOZICE TURNAJE Ještědská série

PROPOZICE TURNAJE Ještědská série PROPOZICE TURNAJE Ještědská série 1. Platnost předpisů a řádů Ještědská serie se řídí: a) propozicemi turnaje b) základní pravidla hry vydané Českomoravskou bowlingovou asociací c) turnaj je zařazen do

Více

SEZÓNA OPEN TOUR 3B VS

SEZÓNA OPEN TOUR 3B VS Českomoravský billiardový svaz The Billiard Association of the Czech Republic Zátopkova 100/2, 160 17, Praha 6 Břevnov Bankovní spojení: GE Money Bank č.ú.155116518/0600 Čl.1 OT 3B - VŠEOBECNÉ PROPOZICE

Více

PROPOZICE. Region střední Čechy/Praha. Městské Mistrovství ABL. Regionální Mistrovství ABL

PROPOZICE. Region střední Čechy/Praha. Městské Mistrovství ABL. Regionální Mistrovství ABL PROPOZICE Městské Mistrovství ABL Regionální Mistrovství ABL Region střední Čechy/Praha 1. Hlavní pořadatel soutěže Karel Kutina SILVER LANE PRODUCTION s.r.o. Cukrovarnická 30, 162 00 Praha 6 Tel : 608-862698,

Více

PROPOZICE. České Amatérské Bowlingové Ligy ABL

PROPOZICE. České Amatérské Bowlingové Ligy ABL PROPOZICE České Amatérské Bowlingové Ligy ABL 10.ročník jaro 2009 1. Pořadatel soutěže SILVER LANE PRODUCTION s.r.o. Cukrovarnická 30, 162 00 Praha 6 Ořechovka Tel : 608-862698, E-mail : info@bowlingweb.cz

Více

SADSKÁ A-Z LOKOMAT SQUASHOVÁ LIGA

SADSKÁ A-Z LOKOMAT SQUASHOVÁ LIGA SADSKÁ A-Z LOKOMAT SQUASHOVÁ LIGA Organizační informace & Pravidla soutěže Datum poslední úpravy: 1. 11. 2017 SADSKÁ A-Z LOKOMAT SQUASHOVÁ LIGA 1) Sadská A-Z LOKOMAT squashová liga (dále jen SSL) je klubová

Více

36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23.

36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23. ORGANIZÁTOR: POŘADATEL: MÍSTO KONÁNÍ: 36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23. ZÁŘÍ 2007 ČESKÝ BADMINTONOVÝ SVAZ ZÁTOPKOVA

Více

PROPOZICE. Přebor Záběhlice A. České Amatérské Bowlingové Ligy ABL. 7.ročník 2006 jaro

PROPOZICE. Přebor Záběhlice A. České Amatérské Bowlingové Ligy ABL. 7.ročník 2006 jaro PROPOZICE České Amatérské Bowlingové Ligy ABL 7.ročník 2006 jaro Přebor Záběhlice A Praha, 6.2. 2006 Základní pravidla 1. Pořadatel soutěže Bowling Magazín ČR SILVER LANE PRODUCTION s.r.o. Cukrovarnická

Více

HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA

HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA HOKEJOVÉ KLUBY HC LEDEČ N.S. A HC SVĚTLÁ N.S. pořádají 1. ročník dvoudenního hokejového turnaje mladších a starších žáků HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA Získal Stanley Cup, vyhrál mistrovství světa dospělých

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 3 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Letní sezóna 2013 klepe na dveře a bylo nutno udělat začátkem roku několik důležitých kroků. Leden je měsíc, kdy se hlásí družstva do soutěží řízených

Více

Mokrovratský zpravodaj

Mokrovratský zpravodaj číslo 7 červenec 2015 Mokrovratský zpravodaj Měsíčník pro Mokrovraty, Pouště a okolí Vážení spoluobčané, budeme rádi, pokud si i v létě najdete chvilku na Mokrovratský zpravodaj. Mnozí jistě relaxujete

Více

SPAR CUP. 1. Platnost předpisů a řádů. 2. Místo konání. 3. Termíny konání. Turnaj Spar Cup se řídí: a) propozicemi turnaje Spar Cup

SPAR CUP. 1. Platnost předpisů a řádů. 2. Místo konání. 3. Termíny konání. Turnaj Spar Cup se řídí: a) propozicemi turnaje Spar Cup SPAR CUP 1. Platnost předpisů a řádů Turnaj Spar Cup se řídí: a) propozicemi turnaje Spar Cup b) základní pravidla hry vydané Českou bowlingovou asociací Turnaj je zařazen do bodovacího žebříčku FIRO-tour

Více

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 Český svaz Air-hockey, o.s. vyhlašuje schéma soutěží jednotlivců a družstev pro sezónu 2015. Jednotlivci i celá hráčská uskupení se mohou do soutěží zapojit účastnicky

Více

MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ

MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ 1.7.2013 8.ročník - KLATOVSKÉHO LIGOVÉHO POHÁRU 2013 JEŽOVY 29.6.2013 Minulý víkend měl na programu v pořadí již 8.ročník Klatovského ligového poháru, který byl opět sehrán jako kvalifikační

Více

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE Vážení rodiče, hráči, Dovolte nám, abychom Vás informovali o aktuálním dění v TCM a představili Vám několik akcí, které jsme připravili pro naše mladé členy. Současně

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs TJ Spartak Příbram 31.10.2015 18:30 Partneři hokejového týmu: KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje,

Více

Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: IV.liga

Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: IV.liga Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: IV.liga IV. liga JM oblasti 2014/2015 Hraje se podle posledního vydání pravidel badmintonu s výjimkou ustanovení tohoto rozpisu podle sportovních dokumentů

Více