JARNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "JARNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA"

Transkript

1 % % JARNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA

2 PRAVIDLA: 1. Kupón je možné uplatnit pouze v OC Letňany. 2. Kupón je platný v termínu uvedeném na přední straně, nebo do vyprodání zásob. 3. Kupón platí pouze na jeden nákup a není možné ho směnit za hotovost. 4. Slevy není možné kombinovat s jinými slevami, akcemi a věrnostními kluby, není-li uvedeno jinak. 5. Slevy není možné sčítat. 6. Slevu není možné uplatnit na dárkové poukázky. 7. Letňany Centre, s. r. o. zastupující OC Letňany nenese zodpovědnost za nemožnost uplatnění slevového kupónu a nezodpovídá za žádnou škodu, ušlý zisk, případně jinou újmu vzniklou v této souvislosti.

3 20 % NA NEZLEVNĚNÉ A 5 % NA ZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ Slevy nelze kombinovat. Neplatí na nákup poukázek. Nelze použít zákaznickou kartu A3 SPORT.

4 HODNOTNÝ DÁREK K NÁKUPU K nákupu nad 1000 Kč od nás obdržíte dárek - pero Parker nebo zápisník Moleskine. Vyberte si, co vám udělá větší radost.

5 15 % PŘI NÁKUPU NAD 399 Kč

6 DÁREK K NÁKUPU NAD 3000 Kč Platí do vyprodání zásob.

7 20 % NA VŠE NEZLEVNĚNÉ Slevu nelze kombinovat s jinými akčními nabídkami a slevami.

8 20 % NA VŠE Sleva se nevztahuje na Lego, kočárky, autosedačky a na jejich příslušenství a na položky označené hvězdičkou. Slevy a akce nelze sčítat.

9 20 % PŘI MINIMÁLNÍ HODNOTĚ NÁKUPU Kč Slevu je možné uplatnit na nákup v minimální hodnotě Kč. Slevu není možné sčítat ani kombinovat s dalšími slevami/akcemi, pouze s CRM kupónem z Baťa klubu. Zboží zakoupené v této akci lze pouze vyměnit, nelze vrátit.

10 20 % NA CELÉ PORTFOLIO DERMOKOSMETIKY Platí pouze v BENU Lékárně OC Letňany Praha po předložení karty BENU PLUS. Slevy nelze sčítat a uplatnit na e-shopech. Sleva neplatí na již zlevněné zboží. Sleva platí do vyprodání zásob

11 20 % NA NÁKUP OBLEKU

12 20 % NA SLUŽBY A PRODUKTY MONSIEUR

13 1+1 SHAKE ZDARMA

14 LONG CHICKEN 1+1 ZDARMA

15 PŘI NÁKUPU 2 KUSŮ 20 % NA DRUHÝ LEVNĚJŠÍ Nevztahuje se na dárkové certifikáty.

16 20 % NA DÁMSKÉ ŠATY Jednorázový slevový kupón platí pouze v prodejně C&A v OC Letňany. Kupón není možné kombinovat s jinou slevovou akcí. Neplatí na nákup dárkové karty. Nevztahuje se na předcházející nákupy.

17 20 % NA VŠE

18 20 % NA VŠE NEZLEVNĚNÉ

19 30 % LETECKÉ POBYTOVÉ ZÁJEZDY NA KANÁRSKÉ OSTROVY FUERTEVENTURA, TENERIFE A GRAN CANARIA Z NABÍDKY LÉTO 2019 Slevu nelze kombinovat s žádnými dalšími slevami. Slevu lze uplatnit pouze na dospělou osobu. Slevu nelze uplatnit na dětské ceny. Slevu lze využít na nově zakoupený zájezd, nikoliv zpětně. Slevový kupón bude při zakoupení zájezdu prodejcem odebrán.

20 NOVÝ ÚČET S POJIŠTĚNÍM PLATEBNÍ KARTY NA ROK ZDARMA

21 20 % NA RUČNÍ ŠLEHAČE A TYČOVÉ MIXÉRY ETA Kupón se nedá kombinovat s jinými slevami. Platí pouze na nezlevněné položky.

22 Čistič oken Kärcher WV 50 plus, bateriový Původní cena Akční cena Kč Kč

23 1000 Kč NA NÁKUP KOŽENÉ BUNDY

24 25 % NA DÁMSKÉ KOŽENÉ KABELKY A PENĚŽENKY

25 25 % NA VŮNĚ Nabídka platí pouze pro držitele Karty Douglas. Sleva se nevztahuje na již zlevněný sortiment.

26 20 % NA VŠE Nabídka platí pouze pro držitele Karty Douglas. Sleva se nevztahuje na již zlevněný sortiment.

27 300 Kč NA NEZLEVNĚNÉ DIOPTRICKÉ OBRUBY PŘI NÁKUPU NAD Kč Sleva nelze uplatnit na nákup na e-shopu.

28 1+1 ZDARMA NA PARFÉMY S FEROMONY TWILIGHT EXTRA STRONG WOMAN

29 30 % NA TOPY, HALENKY, KOŠILE A KORZETY

30 20 % NA VŠECHNY SLUNEČNÍ BRÝLE Ostatní slevy a výhody se nesčítají. Neplatí pro Eshop.

31 Hrajte o statisíce ZDARMA! Předložte tento kupón na pobočce Fortuny, získejte jednu hru Lucky Six zdarma a hrajte o statisíce! 18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Platí pro prvních 1000 klientů!

32 25 % NA SEZÓNNÍ DRINK 0,5 l

33 25 % NA KOMPLETNÍ DIOPTRICKÉ BRÝLE (OBRUBA + BRÝLOVÉ ČOČKY) Akci nelze kombinovat ani sčítat s jinými akčními nabídkami nebo slevovými kupony.

34 20 % NA VEŠKERÝ SORTIMENT Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží.

35 20 % PŘI NÁKUPU NAD Kč Nelze kombinovat s jinými výhodnými nabídkami a slevami.

36 10 % NA NOVOU KOLEKCI

37 30 % NA 1 PRODUKT Z NOVÉ BĚŽECKÉ KOLEKCE ZNAČKY PRO TOUCH PŘI NÁKUPU BĚŽECKÉ OBUVI Platí i na zlevněné zboží. Neplatí na zboží z letáků a slevových knížek, nelze kombinovat s jinými akčními nabídkami a slevovými kupony. Neplatí na kola včetně odrážedel, elektrokola, dárkové poukázky, servis a sortiment značky Kostka.

38 50 % NA KUCHYNĚ NA MÍRU + DOPRAVA A MONTÁŽ ZA 1 KČ Sleva z cen doporučených dodavatelem. Sleva platí na značky Vito a Blogg. Slevy není možné kumulovat ani kombinovat s jinými akcemi. Nevztahuje se na zboží ve výprodeji. Montáž za 1 Kč platí při nákupu kuchyní na míru Vito a Nolte v minimální hodnotě Kč. Doprava za 1 Kč platí při nákupu kuchyně s montáží Vito a Nolte v minimální hodnotě Kč. Platí do vzdálenosti 50 km od místa prodeje. Žádná z uvedených akcí se nevztahuje na již uzavřené kupní smlouvy.

39 20 % NA JEDEN VYBRANÝ PRODUKT Sleva platí na jeden vybraný produkt po předložení kuponu v prodejně KIKA Letňany. Neplatí na e-shopu Neplatí na výprodeje, zboží z letáku, označené jako KIKA tip, Akce a na již uzavřené kupní smlouvy. Neplatí na nákup KIKA dárkových karet, elektrospotřebičů, textilních značek JOOP!, Marc O Polo, PIP STUDIO, kuchyní Blogg, trampolín, bazénů a vířivek. Nelze sčítat ani kombinovat s jinými akcemi. Sleva z dosavadních prodejních cen.

40 20 % NA STŘÍBRNÉ ŠPERKY Slevu nelze kombinovat s jinou slevou či akční nabídkou ani s výkupem zlata protihodnotou. Sleva neplatí na produkty značky Mt. Blanc, Festina, Swarovski, kolekci 9999, snubní prsteny, opravy, zakázkovou výrobu a dárkové šeky. Sleva se nevztahuje na výměnu zboží.

41 20 % NA VŠE Sleva platí na celý sortiment prodejny, tedy tisíce knížek, deskové hry a další skvělé dárky. Neplatí pouze na již zlevněné zboží, nákup dárkových knižních poukazů, učebnic, nákup z e-shopu a slevy se nekombinují.

42 NAD 250 K NÁKUPU Kč PLÁTĚNÁ TAŠKA LA FORMAGGERIA GRAN MORAVIA ZDARMA.

43 20 % NA NOVOU KOLEKCI Neplatí na slevněné výrobky a on-line shop. Slevy není možné kombinovat. Akce platí pouze v prodejně v OC Letňany.

44 20 % NA KOLEKCI PRÁDLA I PLAVEK JARO/LÉTO 2019 Slevy a akce nelze kombinovat.

45 20 % NA NEZLEVNĚNÝ SORTIMENT K NÁKUPU NAD Kč

46 15 % NA NÁKUP NAD 1500 Kč* Nabídka platí na nezlevněné oblečení, potraviny či jejich kombinaci. Nelze ji kombinovat s jinými akcemi a slevami a lze ji použít jednorázově pouze v prodejně OC Letňany.

47 Big Mac Velké McMenu 99 Kč 129 Kč Kupon odevzdejte u pokladny nebo naskenujte v samoobslužném kiosku. Kupon nelze kombinovat s jinými akcemi McDonald s

48 10 % NA CELÝ PEKAŘSKÝ A CUKRÁŘSKÝ SORTIMENT Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží.

49 20 % NA JÍDLO Neplatí na nápoje a výhodné menu.

50 10 % Z CELKOVÉ CENY NÁKUPU

51 AŽ 500 Kč NA NÁKUP POTRAVIN Získejte ke každé platbě kartou Money Card Smart v obchodech s potravinami 1 % zpět až do výše 500 Kč měsíčně. Navíc se zvýhodněnými podmínkami za vedení karty. Více informací na pobočkách MONETA Money Bank.

52 20 % NA NEZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ Slevy nelze sčítat ani kombinovat s jinými akcemi.

53 1+1 ZDARMA ZÍSKEJTE KRYT ČI OCHRANNÉ SKLO ZDARMA! Nabídka se nevztahuje na originální kryty Apple a Samsung. Zdarma je vždy levnější výrobek. Více informací v prodejně.

54 AŽ52 % Z MALOOBCHODNÍCH CEN NA KUCHYŇSKÝ NÁBYTEK značek Dolti, Dolti Collection, Livanza a Bauformat od největšího prodejce kuchyní společnosti Oresi. Slevové kupóny se nesčítají, akci nelze kombinovat s ostatními nabídkami a slevovými akcemi. Sleva se nevztahuje na dopravu a montáž.

55 20 % PŘI NÁKUPU NAD Kč Nevztahuje se na zboží označené SPECIAL PRICE a zlevněné zboží. Nelze kombinovat se slevovými kupony.

56 20 % NA CELÝ SORTIMENT Sleva se nevztahuje na akční nebo již zlevněné položky. Slevy nelze kombinovat s jinými slevovými akcemi.

57 MINI MAKRONKA ZDARMA PŘI NÁKUPU JAKÉKOLI KÁVY ZÍSKÁTE ZDARMA BROSKVOVO- MERUŇKOVOU MINI MAKRONKU. Voucher odevzdejte u pokladny. Slevy nelze kombinovat ani sčítat.

58 30 % NA PEDRO 1 KG/SÁČEK

59 20 % NA KOŽENÉ KABELKY

60 25 % NA VYBRANÝ PRODUKT Sleva nelze uplatnit na zlevněné a akční zboží. Sleva lze uplatnit pouze v OC Letňany po dobu platnosti kupónu.

61 NA ANTIPARAZITNÍ OBOJKY ZNAČKY FORESTO OBOJEK PRO MALÉ PSY A KOČKY Původní cena Naše cena 899 Kč 569 Kč OBOJEK PRO VELKÉ PSY Původní cena Naše cena 999 Kč 729 Kč Sleva platí pouze při předložení tohoto kupónu. Nelze kombinovat s jinými akcemi a slevami. Sleva lze uplatnit pouze v OC Letňany po dobu platnosti kupónu.

62 20 % NA KOLEKCI JARO/ LÉTO 2019 KROMĚ KOLEKCE SILVERLINE Sleva se nesčítá s dalšími slevami.

63 20 % NA VŠE Sleva platí na celou útratu v naší restauraci.

64 30 % NA TRIČKO PTS

65 10 % NA POLŠTÁŘE TEMPUR Nelze ji kombinovat s dalšími slevami a akcemi.

66 20 % NA VYBRANÉ MATRACE PERDORMIRE Nelze ji kombinovat s dalšími slevami a akcemi.

67 PIVO ZDARMA* *K hlavnímu jídlu ze stálé nabídky nebo ze speciálního výběru šéfkuchaře dostanete 1x 0,5 l Staropramen 11 z tanku zdarma. Slevy nelze kombinovat.

68 20 % NA NÁKUP PŘI KOUPI 2 POLOŽEK Platné na kompletně novou kolekci Quiksilver, Roxy a DC Shoes Jaro/Léto Nelze kombinovat s jinými probíhajícími akcemi.

69 20 % NA VEŠKERÝ NEZLEVNĚNÝ SORTIMENT

70 K ZAKOUPENÉMU BURGERU VÁM NADĚLÍME HRANOLKY + BEZEDNÝ NÁPOJ

71 20 % NA SLUNEČNÍ BRÝLE ZNAČKY RELAX

72 20 % NA VEŠKERÝ SORTIMENT Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží.

73 20 % NA NOVOU KOLEKCI Slevu není možné kombinovat s jinými akcemi.

74 2 x TALL FRAPPUCCINO za 179 Kč

75 2 x GRANDE CAPPUCCINO NEBO CAFFÉ LATTÉ za 139 Kč

76 25 % I NA ZLEVNĚNÉ ZBOŽÍ, VYJMA YANKEE CANDLE A BOMB

77 50 Kč PŘI NÁKUPU N AD 250 Kč Sleva se nevztahuje se na nákup dárkových poukázek a zboží ve výprodeji. Slevu nelze kombinovat se slevou z věrnostního programu nebo jiným slevovým kupónem.

78 200 Kč PŘI NÁKUPU NAD 1000 Kč Sleva se nevztahuje se na nákup dárkových poukázek a zboží ve výprodeji. Slevu nelze kombinovat se slevou z věrnostního programu nebo jiným slevovým kupónem.

79 2+1 ZDARMA Kupte dva poukazy na jízdu v Surf Areně typu A a jeden ve stejné hodnotě dostanete ZDARMA. Platí při nákupu na recepci Surf Areny po předložení slevového kuponu. Platnost kupónu:

80 20 % NA SADU I JEDNOTLIVÉ KUSY NÁDOBÍ Z ŘADY HOME PROFI

81 20 % NA VŠECHNY PÁNVE Z ŘADY PRESTO

82 40 % NA VŠECHNY BUNDY, KABÁTY A SAKA Sleva je z původní ceny a bude odečtena na pokladně po předložení kuponu.

83 20 % NA CELÝ SORTIMENT ZBOŽÍ Neplatí pro značky LORUS a FESTINA - zde 10 %, pro dárkové poukázky a již zlevněné zboží.

84 20 % NA CELÝ NÁKUP

85 20 % NA CELÝ NÁKUP Slevy nelze sčítat s jinými slevami a nelze uplatnit na nákup dárkových poukázek VITALAND.

86 200 Kč NA PŘÍSLUŠENSTVÍ Pořiďte si u nás příslušenství alespoň v hodnotě Kč a my vám dáme k nákupu slevu 200 Kč.

87 OTEVŘEME BRZY!

88 SLEVOVÁ KNÍŽKA JE PLATNÁ POUZE V PRODEJNÁCH OC LETŇANY. NABÍDKU NELZE KOMBINOVAT S JINÝMI MI A AKČNÍMI NABÍDKAMI, POKUD NENÍ UVEDENO JINAK. NABÍDKA PLATÍ V TERMÍNU KUPÓN JE NUTNÉ PŘEDLOŽIT PŘI NÁKUPU. VÍCE INFORMACÍ NA: OCLETNANY.CZ OCLETNANY OC.LETNANY

SLEVA 20 % Slevy nelze kombinovat. Neplatí na nákup poukázek. Nelze použít zákaznickou kartu A3 SPORT. Platnost kupónu:

SLEVA 20 % Slevy nelze kombinovat. Neplatí na nákup poukázek. Nelze použít zákaznickou kartu A3 SPORT. Platnost kupónu: Slevová knížka Pravidla: 1. Kupón je možné uplatnit pouze v OC Letňany. 2. Kupón je platný v termínu uvedeném na přední straně, nebo do vyprodání zásob. 3. Kupón platí pouze na jeden nákup a není možné

Více

VÁNOČNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA

VÁNOČNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA VÁNOČNÍ SLEVOVÁ KNÍŽKA PRAVIDLA: 1. Kupón je možné uplatnit pouze v OC Letňany. 2. Kupón je platný v termínu uvedeném na přední straně, nebo do vyprodání zásob. 3. Kupón platí pouze na jeden nákup a není

Více

50% sleva na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. 25% 15% sleva. 20% sleva. 20% sleva. 1+1 zdarma. 30% sleva.

50% sleva na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. 25% 15% sleva. 20% sleva. 20% sleva. 1+1 zdarma. 30% sleva. 50% na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. Sleva se nevztahuje na další akce a nelze ji kombinovat s jinými mi. B S BEAUTY SALON 25% na všechny služby. na čištění oděvů kromě

Více

Dny Marianne v PALLADIU ( ) Přehled slev a speciálních nabídek SLEVA / SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Dny Marianne v PALLADIU ( ) Přehled slev a speciálních nabídek SLEVA / SPECIÁLNÍ NABÍDKA Dny Marianne v PALLADIU (15. 17. 9. 2017) Přehled slev a speciálních nabídek PRODEJNA A3 SPORT ALPINE PRO ARMANI JEANS ADIDAS ALBI BAŤA CCC C&A CALVIN KLEIN CALZEDONIA CLINIQUE DERMACOL DM DROGERIE MARKT

Více

Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, Marie Kurzová Centre Manager NC Géčko

Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, Marie Kurzová Centre Manager NC Géčko Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, právě držíte v ruce naší podzimní slevovou knížku. A opět Vám, věříme, děláme radost a to hned 22 krát. Ano, je to tak! Celkem 22 kuponů z naší slevové knížky

Více

20% 50% Akce 30% 200Kč 10% SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA. Sleva 200 Kč při nákupu nad 1000 Kč. na nezlevněné zboží.

20% 50% Akce 30% 200Kč 10% SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA SLEVA. Sleva 200 Kč při nákupu nad 1000 Kč. na nezlevněné zboží. 50% 20% na druhý levnější kus. na nezlevněné zboží. Nelze kombinovat s jinými akcemi. Platnost 13. 11. 2014. 20% Akce při nákupu nad 10 000 Kč. 10 % na vše. Nakupte za minimálně 600 Kč a obdržíte poukaz

Více

Sleva 200 Kč. na veškerý sortiment

Sleva 200 Kč. na veškerý sortiment Sleva 200 Kč na veškerý sortiment platnost: 08. 11. 24. 11. 2013 Sleva 200 Kč platí na veškerý sortiment při nákupu nad 1 000 Kč. Kupon je možné uplatnit i na zlevněné zboží, ale nelze jej kombinovat s

Více

15 % sleva. na celý nákup. Platí při platbě ČSOB platební kartou v termínu od 11. do 13. 9. 2015.

15 % sleva. na celý nákup. Platí při platbě ČSOB platební kartou v termínu od 11. do 13. 9. 2015. 40% 30% 20% 25% 15% Být naším klientem se vyplatí ČSOB vám přináší září plné skvělých výhod. Stačí zaplatit ČSOB platební nebo kreditní kartou a můžete výhodně nakoupit u našich partnerů. p Pokud budete

Více

Pokud budete potřebovat některý z kuponů opakovaně, najdete jej ke stažení na www.svetodmen.cz. 15 % sleva. na celý nákup

Pokud budete potřebovat některý z kuponů opakovaně, najdete jej ke stažení na www.svetodmen.cz. 15 % sleva. na celý nákup 25% 40% 15% 20% 30% Svět odměn slaví 1. narozeniny. Dárky ale rozdáváme vám! Přidejte se k našim členům, plaťte Era platební kartou a využijte lákavé nabídky našich partnerů. Aktivujte si Svět odměn v

Více

AERONAUTICA MILITARE SLEVA 50 70 % na vybrané artikly. Platí 1. 17. 5. 2015.

AERONAUTICA MILITARE SLEVA 50 70 % na vybrané artikly. Platí 1. 17. 5. 2015. A3 SPORT SLEVA 20 % na nezlevněné zboží a 5 % na zlevněné zboží. Slevy nelze kombinovat. Neplatí na poukázky. Nelze použít zákaznickou kartu A3 SPORT. AERONAUTICA MILITARE SLEVA 50 70 % na vybrané artikly.

Více

20 % 50 % AKCE. 5ÀSEC Sleva 20 % na čištění. Sleva se nevztahuje na barvení, čištění koberců a kůží. ALBI Sleva 20 % na produkty s logem Albi.

20 % 50 % AKCE. 5ÀSEC Sleva 20 % na čištění. Sleva se nevztahuje na barvení, čištění koberců a kůží. ALBI Sleva 20 % na produkty s logem Albi. 5ÀSEC Sleva na čištění. Sleva se nevztahuje na barvení, čištění koberců a kůží. ALBI Sleva na produkty s logem Albi. ALPINE PRO Sleva. AUTOMYČKA EXPRESS Sleva 50 % na balíček mycích programů 4 + 7 Nanotec.

Více

to nejlepší ze 30% sleva 899 Kč 2 600 Kč 3 340 Kč 1329 Kč Dámská kabelka Přívěsek lapač snů Přívěsek Engelsrufer srdce košilka + župan 1190 + 1790 Kč

to nejlepší ze 30% sleva 899 Kč 2 600 Kč 3 340 Kč 1329 Kč Dámská kabelka Přívěsek lapač snů Přívěsek Engelsrufer srdce košilka + župan 1190 + 1790 Kč to nejlepší ze 2015 Přívěsek lapač snů 2 600 Kč Dámská kabelka 899 Kč Přívěsek Engelsrufer srdce 3 340 Kč košilka + župan 1190 + 1790 Kč sleva 30% Dámské kožené lodičky české výroby 1899 Kč 1329 Kč Podprsenka

Více

Nakupuj se slevovkou

Nakupuj se slevovkou Nakupuj se slevovkou 21. 3. 24. 3. 2019 slevová knížka OTEVÍRACÍ DOBA OBCHODY 9.00 21.00 HYPERMARKET 7.00 22.00 RESTAURACE A KAVÁRNY 8.00 24.00 ZÁBAVA 10.00 24.00 AUTOMYČKA 8.00 21.00 FITNESS Po Pá / 7.00

Více

Black Weekend v termínu , kdy budeme zákazníkům poskytovat slevu 20 % na vše nezlevněné.

Black Weekend v termínu , kdy budeme zákazníkům poskytovat slevu 20 % na vše nezlevněné. Komletní seznam slev: PRODEJNA 5ásec SLEVY Přineste 4 a více kusů a získáte slevu -30% (sleva se nevztahuje na doplňkové služby, čištění již v akci, na čištění kůže, kožešiny, koberce a úpravy oděvů).

Více

Nakupuj se slevovkou slevová knížka OTEVÍRACÍ DOBA OBCHODY HYPERMARKET RESTAURACE A KAVÁRNY

Nakupuj se slevovkou slevová knížka OTEVÍRACÍ DOBA OBCHODY HYPERMARKET RESTAURACE A KAVÁRNY OTEVÍRACÍ DOBA OBCHODY 9.00 21.00 HYPERMARKET 7.00 22.00 RESTAURACE A KAVÁRNY 8.00 24.00 ZÁBAVA 10.00 24.00 AUTOMYČKA 8.00 21.00 FITNESS Po Pá / 7.00 22.00 So Ne / 9.00 21.00 PARKOVIŠTĚ OTEVŘENO 24 HODIN

Více

Dárková knížka ODMAMINKY Dětská planeta 2015. Prolistujte před nákupem!

Dárková knížka ODMAMINKY Dětská planeta 2015. Prolistujte před nákupem! Dárková knížka ODMAMINKY Dětská planeta 2015 Prolistujte před nákupem! Kde kupóny uplatnit? Nejlepší slevový portál pro děti www.odmaminky.cz Chytré mámy šetří s námi! Na veletrhu V e-shopech info@odmaminky.cz

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Cestování Soukenné náměstí Liberec 485 105 215 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a 669/2a, OC Forum zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,-

Více

STĚHUJEME SE VYPRODÁVÁME

STĚHUJEME SE VYPRODÁVÁME TEPLICE PO OC Olympia, Srbická 464 - NE: 9.00-21.00 STĚHUJEME SE VYPRODÁVÁME Nabídka platí od 19. 4. do 3. 5. 2018 nebo do vyprodání zásob pouze v prodejně ASKO - NÁBYTEK Teplice, a to - pokud není u konkrétního

Více

Vítejte ve světě plánovaných kuchyní!

Vítejte ve světě plánovaných kuchyní! Vítejte ve světě plánovaných kuchyní! kika, kam jinam? 46.990. Ḵč místo 78.437,- navýšení na tento produkt*** STUDIO PLÁNOVANÝCH KUCHYNÍ V KIKA, DOPŘEJTE SI KUCHYNI OD PROFESIONÁLŮ Trend Lack výběr z několika

Více

SOUTĚŽ. Nakup na Nightshoppingu 18. května nad Kč a VYHRAJ luxusní vůz BMW na týden nebo dárkové poukázky Galerie Vaňkovka.

SOUTĚŽ. Nakup na Nightshoppingu 18. května nad Kč a VYHRAJ luxusní vůz BMW na týden nebo dárkové poukázky Galerie Vaňkovka. SOUTĚŽ Nakup na Nightshoppingu 18. května nad 1 500 Kč a VYHRAJ luxusní vůz BMW na týden nebo dárkové poukázky Galerie Vaňkovka. Zaregistruj se u hostesek v naší lounge v rotundě a užij si ochutnávky PROSECCA,

Více

Tady je svět ještě v pořádku

Tady je svět ještě v pořádku Tato nabídka platí od 5. 3. do 1. 4. 2015. Kabát dámský, různé barvy, velikost 38-48 1690,Kalhoty, více barev, S-2XL 499,Kabelka, v nabídce více druhů a barevných provedení 499,Šátek, v nabídce více druhů

Více

20 % 25 % DÁREK 20 % 50 %

20 % 25 % DÁREK 20 % 50 % ALBI Sleva na produkty s logem Albi. ` ALDO Sleva na novou kolekci. ALOVE Dárek ke každému nákupu (stylová šperkovnice). Dárky jsou dostupné pouze do rozdání zásob. DÁREK ALPINE PRO Sleva. AUTOMYČKA EXPRESS

Více

Slevová knížka ODMAMINKY FOR TOYS 2015. Prolistujte před nákupem!

Slevová knížka ODMAMINKY FOR TOYS 2015. Prolistujte před nákupem! Slevová knížka ODMAMINKY FOR TOYS 2015 Prolistujte před nákupem! Kde kupóny uplatnit? Nejlepší slevový portál pro děti www.odmaminky.cz Chytré mámy šetří s námi! Na veletrhu V e-shopech Při aktivitách

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Activity Park Všemina Všemina 300 Všemina 577 116 611 http://www.vsemina.cz 0.00% sleva pro držitele SP - speciální balíčky - viz text Exim Tours a.s. - Zlín OC Čepkov Tyršovo nábř. 5496 Zlín

Více

2 3 4 5 6 7 VAŠE DĚTI ROSTOU. A LYŽE OD INTERSPORTU S NIMI. Každoroční starosti, že vaše děti vyrostly a že pro ně budete muset kupovat kompletně nové vybavení na lyže, můžete letos hodit za hlavu. V INTERSPORTU

Více

Platí od 23.04. do 06.05.2012. Platí od 23.04. do 06.05.2012 Platí od 23.04. do 06.05.2012 PŘI NÁKUPU KUCHYNĚ KÜCHEN DOPRAVA A MONTÁŽ

Platí od 23.04. do 06.05.2012. Platí od 23.04. do 06.05.2012 Platí od 23.04. do 06.05.2012 PŘI NÁKUPU KUCHYNĚ KÜCHEN DOPRAVA A MONTÁŽ Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika - jednička v nápadech na bydlení! Kuchyňské studio v kika Plánovaná kuchyně Trend Lack (např. 18774796, 18774803) Platí od 23.04. do 06.05.2012 Platí od 23.04.

Více

VÝPRODEJ STĚHUJEME SE. OC Olympia, Srbická NE:

VÝPRODEJ STĚHUJEME SE. OC Olympia, Srbická NE: TEPLICE PO OC Olympia, Srbická 464 - NE: 9.00-21.00 VÝPRODEJ STĚHUJEME SE Nabídka platí od 5. 4. do 19. 4. 2018 nebo do vyprodání zásob pouze v prodejně ASKO - NÁBYTEK Teplice, a to - pokud není u konkrétního

Více

Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu.

Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu. Vybraní partneři: Děkujeme za Vaši důvěru, věříme, že s námi budete spokojeni. Jako poděkování Vám přinášíme slevy a výhody u partnerů Bonus Clubu. Mnoho výhodných nákupů Vám přeje Váš Team X Energie Partneři

Více

Kuchyňské studio v novém a trendy stylu. Naše značky TATO KVALITNÍ KUCHYNĚ UŽ OD. Plánovaná kuchyně Flash, ** SPOTŘEBIČE BATERIE DŘEZY

Kuchyňské studio v novém a trendy stylu. Naše značky TATO KVALITNÍ KUCHYNĚ UŽ OD. Plánovaná kuchyně Flash, ** SPOTŘEBIČE BATERIE DŘEZY Kuchyňské studio v novém a trendy stylu Plánovaná kuchyně Flash, 1001435-88** odsavač, 372867-2, EEK E indukční deska, 332983 trouba, 235223, EEK A lednice, 361626, EEK A+ myčka, 246704, EEK A mikrovlnná

Více

Ušetřete s námi Kč

Ušetřete s námi Kč Ušetřete s námi 102 220 Kč VÝPRODEJ * A-61% -61% PLATNOST AKCE OD 8. 6. DO 16. 6. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. -61% -58% OBÝVÁKY OBÝVÁKY V -55% -46% SPANÍ AŽ AŽ AŽ AŽ www.jena-nabytek.cz

Více

VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA SLEVY NA BYTOVÉ DOPLŇKY

VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA SLEVY NA BYTOVÉ DOPLŇKY 70 % AŽ * VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA SLEVY NA BYTOVÉ DOPLŇKY Koberec Ducato, 80 150cm,0505806-00, 0505807-00, 0505809-00, 0505810-00 - 1 299,- 120 170, 0505806-01, 0505807-01,

Více

léta Tady je svět ještě v pořádku Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,- Tato nabídka platí od 9.4. do 5.5.

léta Tady je svět ještě v pořádku Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,- Tato nabídka platí od 9.4. do 5.5. léta Klobouk dámský, elegantní, v bílé barvě 169,- Tričko dámské, nebo s elastanem, různé druhy a barvy, velikost: S-2XL/38-48 Kalhoty dámské, materiál: 100 % viskóza, se vzorem, velikost: S-2XL 499,-

Více

Slevová knížka ODMAMINKY PRODÍTĚ 2015 Prolistujte před nákupem!

Slevová knížka ODMAMINKY PRODÍTĚ 2015 Prolistujte před nákupem! Slevová knížka ODMAMINKY PRODÍTĚ 2015 Prolistujte před nákupem! Feedo Bazárek Připravte nám krabici s věcmi Postaráme se vám o to VYKUPUJEME krásné věci po vašich dětech! 1 2 3 4 Dejte nám vědět kam máme

Více

PLATNOST AKCE OD 17. 8. DO 25. 8. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu.

PLATNOST AKCE OD 17. 8. DO 25. 8. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. -76 až Letní j e d o r p ý v PLATNOST AKCE OD 17. 8. DO 25. 8. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. %, ložnice, y k á v ý b o a n ačky* d e s, ě n y h kuc www.jena-nabytek.cz V jednoduchosti

Více

Slevová knížka ODMAMINKY FOR KIDS 2015. Prolistujte před nákupem!

Slevová knížka ODMAMINKY FOR KIDS 2015. Prolistujte před nákupem! Slevová knížka ODMAMINKY FOR KIDS 2015 Prolistujte před nákupem! Kde kupóny uplatnit? Nejlepší slevový portál pro děti www.odmaminky.cz Chytré mámy šetří s námi! Na veletrhu V e-shopech Při aktivitách

Více

Vaše odměna za věrnost. www.eop.cz/vernost

Vaše odměna za věrnost. www.eop.cz/vernost Vaše odměna za věrnost www.eop.cz/vernost Vážení zákazníci, rádi bychom Vám touto formou poděkovali dlouhodobou věrnost, kterou nám projevujete. I díky Vám můžeme soustavu zásobování teplem postupně obnovovat

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Hotel Atom Velkomeziříčská 640/45 Třebíč 561 200 123, 739 348 914 http://www.hotelatom.cz 10.00% na ubytování 35.00% ba víkendové pobyty pá-ne na 2 noci Hotel Zámek Valeč Valeč 1 Valeč 724 400

Více

249,- 299,- Jen do 18.11.2015! 349,- TOP S FLITRY PLATÍ OD 05.11.2015. K dostání i v těchto barvách: www.takko.com. KARDIGAN s lesklou nitkou

249,- 299,- Jen do 18.11.2015! 349,- TOP S FLITRY PLATÍ OD 05.11.2015. K dostání i v těchto barvách: www.takko.com. KARDIGAN s lesklou nitkou PLATÍ OD 05.11.2015 TOP S FLITRY K dostání i v těchto barvách: 125 CZK VÁNOČNÍ SPECIÁL Zakupte dárkovou kartu v hodnotě alespoň 750 CZK a získejte navíc akční kupón* na 125 CZK.** FROHE WEIHNACHTEN Pro

Více

3 590 Kč. 5 572 Kč. 2 637 Kč

3 590 Kč. 5 572 Kč. 2 637 Kč buďte originální pánská bunda 10 429 Kč 3 590 Kč sako + 2 kalhoty 9 996 Kč 5 572 Kč pánský oblek 7 999 Kč 2 637 Kč A U R U M podprsenka Playtex a Wonderbra - 30% dámský top 1 105 Kč 580 Kč dámské hodinky

Více

KUPON KUPON KUPON 1.500,- Kč 2.500,- Kč 3.000,- Kč. Platí od 16.05. do 02.06.2013. Platí od 16.05. do 02.06.2013. Platí od 16.05. do 02.06.2013.

KUPON KUPON KUPON 1.500,- Kč 2.500,- Kč 3.000,- Kč. Platí od 16.05. do 02.06.2013. Platí od 16.05. do 02.06.2013. Platí od 16.05. do 02.06.2013. Venku jako doma! kika jednička v nápadech na bydlení! VYZVEDNĚTE SI NOVÝ ZAHRADNÍ KATALOG ZDARMA V KIKA židle.90. Ḵč místo.90,- -0% nebo na www.kika.cz Peru Hliníková kostra, umělý výplet. židle..90,-

Více

Život je plný OBI momentů

Život je plný OBI momentů 100 Kč sleva Při nákupu nad 1.000 Kč Slevový kupon 205200121200000007 Kupon na slevu v hodnotě 100 Kč můžete uplatnit při nákupu nad 1.000 Kč. Slevový kupon si vytiskněte a před zaplacením v případě využití

Více

CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K Ceny jsou uvedeny včetně DPH. CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K 1. 8. 2019 Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Denní sazba se uplatní dle délky trvání Nabídky, kterou Uživatel zvolil, v okamžiku jejího vystavení Kategorie

Více

VÝPRODEJ STĚHUJEME SE. OC Olympia, Srbická NE:

VÝPRODEJ STĚHUJEME SE. OC Olympia, Srbická NE: TEPLICE PO OC Olympia, Srbická 464 - E: 9.00-21.00 VÝPRODEJ STĚHUJEME SE abídka platí od 22. 3. do 5. 4. 2018 nebo do vyprodání zásob pouze v prodejně ASKO - ÁBYTEK Teplice, a to - pokud není u konkrétního

Více

Výprodej expozičního zboží

Výprodej expozičního zboží 73 73 slevy až %* Výprodej expozičního zboží % * PLATNOST AKCE OD 19. 10. DO 27. 10. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. www.jena-nabytek.cz Alfa 48 % pohovka 6999 Kč 13 699 Kč S pevnou konstrukcí,

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. nám. Přemysla Otakara II. 39 http://www.cedok.cz Exim Tours a.s. - NC Géčko Vrbné 2360 Penzion Minor*** Školní 8 387 202 859, 387 202 858, 387 202 860 0.00% na nabídku zájezdů v poslední

Více

799,- 1190,- 199,- Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě

799,- 1190,- 199,- Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě Tato nabídka platí od 13. 3. do 8. 4. 2014 nebo do vyprodání zásob. Kalhoty dámské s elastanem, dobře sedí na každé postavě 799,- Bunda dámská zapínání ke krku, 1490,Kabelka dámská Šátek dámský 1190,-

Více

-15 % -10 % ,- DEJTE NOVÝ ROZMĚR VAŠÍ PODLAZE -28% KOBERCŮ PRO VÁŠ

-15 % -10 % ,- DEJTE NOVÝ ROZMĚR VAŠÍ PODLAZE -28% KOBERCŮ PRO VÁŠ Akční nabídka platí od 5. 10. do 23. 10. 2016. KOBERCE DEJTE NOVÝ ROZMĚR VAŠÍ PODLAZE DOMOV Vašeho Života *34.999,- 24.999,- 180 x 120 CM 0% navýšení*** -28% Kusový koberec Patchwork více rozměrů a barevných

Více

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM LETNÍ PNEUMATIKY SE SLEVOU AŽ 25 % LETNÍ PNEUMATIKY Původní cena Akční cena 165/70 R14 81T Barum Brillantis 2 1 470 Kč 1 103 Kč 185/60 R15 XL 88H Matador MP 16 Stella 2 2

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování ARNICA Lipnice nad Lipnice nad Lipnice nad 603 330 588, http://www.ubytovanilipnice.c 10.00% na ubtování na min. 2 noci 193 608 830 588 z FOREST Lipnice nad Lipnice nad Lipnice nad 603 330 588,

Více

BŘEZEN-DUBEN 2018 ZEMĚ NENÍ PLACATÁ! ČARODĚJNICE DIVADLO PRO DĚTI V ŘÍŠI ČESKÝCH DĚJIN

BŘEZEN-DUBEN 2018 ZEMĚ NENÍ PLACATÁ! ČARODĚJNICE DIVADLO PRO DĚTI V ŘÍŠI ČESKÝCH DĚJIN BŘEZEN-DUBEN 2018 ZEMĚ NENÍ PLACATÁ! DIVADLO PRO DĚTI V ŘÍŠI ČESKÝCH DĚJIN ČARODĚJNICE 1. PRO ŽENY 7. 4. 2. 5. 8. 3. 6. 9. 1. Reserved, Dámské zelené šaty 1499 Kč, 2. Mohito, Šedá kabelka 549 Kč, 3. CCC,

Více

prodejna bytové doplňky a dekorace v centru prahy nová v bílé labuti 699,- 70 x 90 cm, 140 x 200 cm Platnost letáku od 7. 9. do 20. 9.

prodejna bytové doplňky a dekorace v centru prahy nová v bílé labuti 699,- 70 x 90 cm, 140 x 200 cm Platnost letáku od 7. 9. do 20. 9. nová prodejna v bílé labuti Platnost letáku od 7. 9. do 20. 9. 2015 lepší cena než na internetu! 699,- 70 x 90 cm, 140 x 200 cm různé designy, 100% bavlna. 70 x 90 cm, 140 x 200 cm. 699 Kč (17213472) 70

Více

rokov zábavy zľavové kupóny

rokov zábavy zľavové kupóny rokov zábavy zľavové kupóny www.europasc.sk na celý nákup. Zl avu nie je možné kombinovať s ostatnými zl avovými akciami a s Reward Card, neplatí na služby a nákup darčekových poukážok. na nezľavnený,

Více

28 % sleva. Moje Šťastná. je zase tady! na pánskou víceúčelovou obuv NIKE CIRCUIT TRAINER II. na dámskou běžeckou obuv DURAMO ELITE W.

28 % sleva. Moje Šťastná. je zase tady! na pánskou víceúčelovou obuv NIKE CIRCUIT TRAINER II. na dámskou běžeckou obuv DURAMO ELITE W. 28 % sleva na pánskou víceúčelovou obuv NIKE CIRCUIT TRAINER II. Původní cena 1 390 Kč. Nová cena 990 Kč. 27 % sleva na dámskou běžeckou obuv DURAMO ELITE W. Původní cena 1 490 Kč. Nová cena 1 090 Kč.

Více

DÁRKOVÁ KARTA ZA 500 Kč ZDARMA

DÁRKOVÁ KARTA ZA 500 Kč ZDARMA DÁRKOVÁ KARTA ZA 500 Kč ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 2 000 Kč V OBCHODECH V PASÁŽI THE DESIGNER GALLERY* *PLATÍ OD 4. DO 7. 10. PRO PRVNÍCH 300 ZÁKAZNÍKŮ. SEZNAM OBCHODŮ A VÍCE NAJDETE NA CENTRUMCHODOV.CZ. DESIGNER

Více

Platí od 14.10. do 03.11.2013. Platí od 14.10. do 03.11.2013. Platí od 14.10. do 03.11.2013. DOPRAVA A MONTÁŽ PLÁNOVANÝCH KUCHYNÍ ZA 1,- KČ!

Platí od 14.10. do 03.11.2013. Platí od 14.10. do 03.11.2013. Platí od 14.10. do 03.11.2013. DOPRAVA A MONTÁŽ PLÁNOVANÝCH KUCHYNÍ ZA 1,- KČ! Vítejte ve světě kuchyní! KIKA, KAM JINAM? IHRE GARANTIEKÜCHE navýšení na tento produkt**** Plánovaná kuchyně Lavis výběr z několika dekorů předních ploch. Cenové příklady: Základní sestava. 44.699,- Kč

Více

simply clever Originální příslušenství

simply clever Originální příslušenství Šekováknížka knížkaplná plná slev 2014 Šeková slev 2012 Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: Zákazníkem je fyzická osoba Slevu může uplatnit pouze majitel vozu Akce probíhá

Více

Neomezeně slev našim členům!

Neomezeně slev našim členům! Manuál pro použití KLUBOVÉ KARTY pro sezónu 2018-2019 (každý řádný člen obdrží Klubovou kartu na aktuální sezónu s těmito výhodami) Vítejte mezi členy florbalového klubu FBS OLOMOUC, níže najdete, jaké

Více

Věrnostní program pro platební kartu UNIQA

Věrnostní program pro platební kartu UNIQA Věrnostní program pro platební kartu UNIQA Stačí používat kartu VISA UNIQA k úhradě Vašich nákupů u všech obchodníků v České republice i zahraničí, a to včetně internetových. Za každou platbu kartou automaticky

Více

KVĚTEN-ČERVEN 2018 PODÁVÁME SNÍDANI DOBROČINNÝ KNIHOTRH ZMRZLINA JISTÁ! PRO VŠECHNY ŠKOLOU POVINNÉ OFICIÁLNÍ VÁŽENÍ ZÁPASNÍKŮ

KVĚTEN-ČERVEN 2018 PODÁVÁME SNÍDANI DOBROČINNÝ KNIHOTRH ZMRZLINA JISTÁ! PRO VŠECHNY ŠKOLOU POVINNÉ OFICIÁLNÍ VÁŽENÍ ZÁPASNÍKŮ KVĚTEN-ČERVEN 2018.18 11:34 PODÁVÁME SNÍDANI DOBROČINNÝ KNIHOTRH OFICIÁLNÍ VÁŽENÍ ZÁPASNÍKŮ ZMRZLINA JISTÁ! PRO VŠECHNY ŠKOLOU POVINNÉ TIPY PRO LETNÍ MĚSÍCE! 2 dámy 1 5 3 6 4 9 7 10 8 1. Mohito Dámské

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: OlfinCar s.r.o. Na Rybárně 1670 500 02 Hradec

Více

Zahradní set, umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm, cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků

Zahradní set, umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm, cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků Zahradní katalog 2018 Závěsná houpačka, umělý ratan černý nebo bílý / kovová konstrukce, křeslo 88 120 60 cm, 2x polštářek, nosnost 150 kg 1003265-00, 01 cena za set stolu, lavice, 2 křesel a Zahradní

Více

PODZIM HŘEJIVÝ. Tato nabídka platí od do

PODZIM HŘEJIVÝ. Tato nabídka platí od do Tady je svět ještě v pořádku Tato nabídka platí od 13. 9. do 9. 10. 2018. HŘEJIVÝ PODZIM Kabát dámský 1990,- Kabát pánský 1690,- Kalhoty dámské Jeans pánské Kabelka Vsaďte na růžovou. Rozzáří vás a její

Více

Věrnostní program pro platební kartu UNIQA

Věrnostní program pro platební kartu UNIQA Věrnostní program pro platební kartu UNIQA Stačí používat kartu VISA UNIQA k úhradě Vašich nákupů u všech obchodníků v České republice i zahraničí, a to včetně internetových. Za každou platbu kartou automaticky

Více

...CHVILKA JEN PRO SEBE...

...CHVILKA JEN PRO SEBE... ...CHVILKA JEN PRO SEBE... PRO KRÁSNÁ SPOLEČNÁ RÁNA DĚLÁME DOMOV ÚTULNĚJŠÍ MÍSTO PRO DOKONALÝ ODPOČINEK VYBERTE SI VZHLED A DEKOR ČELA POSTELE 4 PRAKTICKÉ LED OSVĚTLENÍ V CENĚ ČELA POSTELE S OSVĚTLENÍM

Více

-30% ZA 1,- KČ! * Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika jednička v nápadech na bydlení!

-30% ZA 1,- KČ! * Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika jednička v nápadech na bydlení! Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika jednička v nápadech na bydlení! IHRE GARANTIEKÜCHE Plánovaná kuchyně Puncta NA KUCHYNĚ! * DOPRAVA A MONTÁŽ KUCHYNÍ ZA 1,- KČ! * AKCE *Sleva se nevztahuje na kuchyňské

Více

SLEVY AŽ 50 %

SLEVY AŽ 50 % SLEVY AŽ 50 % 17. 21. 5. TISÍC DÁRKŮ V JEDNOM ELECTRONIC USE ONLY 123456 7890 1 2 3 4 5 6 0000 VALID THRU MONTH / YEAR 12/18 DÁRKOVÁ KARTA KREDIT 1 000 Kč VALID ONLY IN THE CZECH REPUBLIC WHERE MASTERCARD

Více

Ztráty a nálezy. Od byly na Městském úřadě Znojmo odevzdány následující věci:

Ztráty a nálezy. Od byly na Městském úřadě Znojmo odevzdány následující věci: Ztráty a nálezy Od 1.8.2016 byly na Městském úřadě Znojmo odevzdány následující věci: č. evid. nález datum nalezení vyhlášeno 206. Dámská hnědá kabelka 4.8.2016 4.8.2016 208. Mobilní telefon NOKIA 13.8.2016

Více

Platí od 23.08. do 12.09.2010. Platí od 23.08. do 12.09.2010.

Platí od 23.08. do 12.09.2010. Platí od 23.08. do 12.09.2010. Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika - jednička v nápadech na bydlení! Od září pro Vás máme nově zrekonstruované oddělení kuchyní! Plánovaná kuchyně Spot výběr z 8 dekorů předních ploch ve vysokém

Více

JARO SE BLÍŽÍ! NOVÁ SLEVOVÁ KNÍŽKA JE TADY! UŠETŘETE AŽ 20 460 KČ! intersport.cz katalog.intersport.cz

JARO SE BLÍŽÍ! NOVÁ SLEVOVÁ KNÍŽKA JE TADY! UŠETŘETE AŽ 20 460 KČ! intersport.cz katalog.intersport.cz intersport.cz katalog.intersport.cz JARO SE BLÍŽÍ! NOVÁ SLEVOVÁ KNÍŽKA JE TADY! UŠETŘETE AŽ 20 460 KČ! Platnost od 6.3. do 5.4.2015 nebo do vyprodání zásob. Sledujte nás na Přichází teplé počasí a spolu

Více

Šeková knížka plná plná slev slev

Šeková knížka plná plná slev slev Šeková knížka plná plná slev slev 2012 2014 Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: Zákazníkem je fyzická osoba Slevu může uplatnit pouze majitel vozu Akce probíhá v autorizovaných

Více

Zahradní set, cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků. umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm,

Zahradní set, cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků. umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm, Zahradní katalog 2018 Závěsná houp ačka, umělý ratan če nebo bílý / ko rný vová konstrukce, křeslo 88 120 2x polštářek 60 cm,, nosnost 150 kg 1003265-00, 01 cena za set stolu, lavice, 2 křesel a 14 500.

Více

cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm,

cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm, Zahradní katalog 2018 Závěsná houp ačka, umělý ratan če nebo bílý / ko rný vová konstrukce, křeslo 88 12 0 2x polštářek 60 cm,, nosnost 150 kg 1003265-00, 01 cena za set stolu, lavice, 2 křesel a 14 500.

Více

Více za méně každý den!

Více za méně každý den! Tričko s dlouhým rukávem, dívčí nebo chlapecké, s motivy, různé vzory a barvy, 2-7 let 249,- 89,- Sada pro malého hasiče: hasičský vůz s délkou cca. 50 cm, dvě figurky a hasičská přilba v sadě Plyšový

Více

Platí od do Platí od do Platí od do % -40% DOPRAVA A MONTÁž. A NOLTE ZA 1,- Kč!

Platí od do Platí od do Platí od do % -40% DOPRAVA A MONTÁž. A NOLTE ZA 1,- Kč! Vítejte ve světě plánovaných kuchyní! kika - jednička v nápadech na bydlení! Počítačové Platí od 22.08. do 04.09.2011 Platí od 22.08. do 04.09.2011 Platí od 22.08. do 04.09.2011-40% NA KUCHYNě značky!*

Více

Benefitní poukázky pro odbory

Benefitní poukázky pro odbory Benefitní poukázky pro odbory Zrušte dárkové koše a jiné vhodné dárky Firma Up Česká republika s. r. o. s odborovou tradicí vám připravila zajímavou nabídku. Chcete opakovat stále stejný systém, či hledáte

Více

Smetanovo nám. 26 Litomyšl % na vyhlídkové lety

Smetanovo nám. 26 Litomyšl % na vyhlídkové lety Cestování Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl 724 313 719, 602 331 119 http://www.agropension.cz 10.00% na ubytování mimo hlavní prázdniny, rezervace nutná telefonicky nebo online na www.agropension.cz

Více

20 % AERONAUTICA MILITARE. Sleva 20 % při nákupu nad 3 000 Kč.

20 % AERONAUTICA MILITARE. Sleva 20 % při nákupu nad 3 000 Kč. AERONAUTICA MILITARE Sleva 20 % při nákupu nad 3 000 Kč. 20 % ALDO Sleva 40 % na kabelky a módní doplňky při nákupu nezlevněné obuvi. 40 % ALPINE PRO Sleva 20 % na veškerý nezlevněný sortiment. 20 % AUTOMYČKA

Více

25% -20%1) 4.996,- NA TÉMĚŘ VŠE 333, ,- XXXL POUKAZ 24/7 E-SHOP DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ. NEBO

25% -20%1) 4.996,- NA TÉMĚŘ VŠE 333, ,- XXXL POUKAZ 24/7 E-SHOP DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ. NEBO 24/7 E-SHOP WWW.XXXLUTZ.CZ DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ. -20%1) NA TÉMĚŘ VŠE 333,- 699,-* 333,- 699,-* NEBO XXXL POUKAZ 25% 1) NA PŘÍŠTÍ NÁKUP Výběr poukazu platí pouze pro kamenné prodejny. 1.332,-

Více

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016, 2017 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí)

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016, 2017 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí) poř.č. ev. číslo zaevidováno popis 1 1/14 06.01.2014 Svazek klíčů. 2 9/14 16.01.2014 Klíč od vozidla. 3 11/14 17.01.2014 Peněženka s obsahem. 4 12/14 17.01.2014 Tričko. 5 13/14 17.01.2014 Taška. 6 15/14

Více

LISTOPAD-PROSINEC 2016 UŽ JSOU NÁM DVA! VYPEČENÉ VÁNOCE ...JSME VE FORMĚ SLAVÍME! INSPIRACE STŘENO PRO VÁNOČNÍ NÁKUPY NA LEDOVÝ KOBLIH!

LISTOPAD-PROSINEC 2016 UŽ JSOU NÁM DVA! VYPEČENÉ VÁNOCE ...JSME VE FORMĚ SLAVÍME! INSPIRACE STŘENO PRO VÁNOČNÍ NÁKUPY NA LEDOVÝ KOBLIH! LISTOPAD-PROSINEC 16 UŽ JSOU NÁM DVA! SLAVÍME! VYPEČENÉ VÁNOCE...JSME VE FORMĚ ZA STŘENO NA LEDOVÝ KOBLIH! INSPIRACE PRO VÁNOČNÍ NÁKUPY 2 ks Hot wings ZDARMA K JAKÉMUKOLIV MENU, BOXU NEBO KYBLÍKU Platnost

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Balkan Bus - Hellas Tour Netušilova 1623/1 Prostějov 608 829 222 http://www.balkanbus.cz 10.00% na všechny zájezdy. Nárok na slevu je potřeba nahlásit při objednávání Hotel Tennis Club Za Kosteleckou

Více

POŘIĎTE SI LETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ

POŘIĎTE SI LETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ POŘIĎTE SI LETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ Využijte akční nabídku ŠKODA Originálního příslušenství Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: DRUPOL,výrobní družstvo, Komenského 947, Zdice Tel.: 311 685 312,

Více

-40% Vítejte ve světě plánovaných kuchyní a koupelen! STUDIO PLÁNOVANÝCH KUCHYNÍ V KIKA, DOPŘEJTE SI KUCHYNI OD PROFESIONÁLŮ

-40% Vítejte ve světě plánovaných kuchyní a koupelen! STUDIO PLÁNOVANÝCH KUCHYNÍ V KIKA, DOPŘEJTE SI KUCHYNI OD PROFESIONÁLŮ Vítejte ve světě plánovaných kuchyní a koupelen! kika jednička v nápadech na bydlení! Nábytek zdarma počítačové plánování! kuchyně je investice na mnoho let, při jejím výběru záleží hlavně na kvalitě kuchyně

Více

Sleva 5. 12. 8. 12. 2015 DOPRAVA ZDARMA! ** na veškerý sortiment. PLATNOST AKCE OD 2. 12. DO 8. 12. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu.

Sleva 5. 12. 8. 12. 2015 DOPRAVA ZDARMA! ** na veškerý sortiment. PLATNOST AKCE OD 2. 12. DO 8. 12. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. 43 % * Sleva na veškerý sortiment PLATNOST AKCE OD 2. 12. DO 8. 12. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. 5. 12. 8. 12. 2015 DOPRAVA ZDARMA! ** www.jena-nabytek.cz 2. 42 % CLIP ušák 5 999 Kč

Více

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016, 2017 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí)

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016, 2017 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí) poř.č. ev. číslo zaevidováno popis 1 1/14 06.01.2014 Svazek klíčů. 2 9/14 16.01.2014 Klíč od vozidla. 3 11/14 17.01.2014 Peněženka s obsahem. 4 12/14 17.01.2014 Tričko. 5 13/14 17.01.2014 Taška. 6 15/14

Více

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí)

Ztráty a nálezy rok 2014, 2015, 2016 Uvedené věci, lze vyzvednou na adrese: MěÚ Vsetín, Svárov INFORMACE (přízemí) poř.č. ev. číslo zaevidováno popis 1 1/14 6.1.2014 Svazek klíčů. 2 9/14 16.1.2014 Klíč od vozidla. 3 11/14 17.1.2014 Peněženka s obsahem. 4 12/14 17.1.2014 Tričko. 5 13/14 17.1.2014 Taška. 6 15/14 20.1.2014

Více

Bluzony Velikosti: 36 46, každý kus REKLAMY Od 6. prosince 2017 Z NAŠÍ

Bluzony Velikosti: 36 46, každý kus REKLAMY Od 6. prosince 2017 Z NAŠÍ www.kik.cz Od 6. prosince 2017 Z NAŠÍ TV REKLAMY Bluzony Velikosti: 36 46, každý kus Náhrdelníky Každý kus jen 55,- Náušnice Každý pár jen 55,- Topy s lurexem, velikosti: 34 48, 159,- Šaty s lurexem, velikosti:

Více

Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu

Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu Všeobecná pravidla Alexandria Bonus Klubu 1. Alexandria Bonus Klub (dále jen ABK) je určen pro stálé zákazníky cestovní kanceláře Alexandria. Jeho cílem je nabídnout a poskytnout stálým zákazníkům souhrn

Více

-30% KUPONY, SLEVY, VÝHODY

-30% KUPONY, SLEVY, VÝHODY -30% -20% VELKÁ KIKA KUPONOVÁ KNÍŽKA -50% KUPONY, SLEVY, VÝHODY Milá kika zákaznice, milý kika zákazníku! Přineste si domů ty nejnovější trendy roku 2010 a ušetřete díky naší velké kuponové knížce s mnoha

Více

BŘEZEN DUBEN 2017 SLEVOVÉ KUPÓNY UVNITŘ NOVÁ ENERGIE POHÁDKY MEZI NITKAMI LOOK ELITE MODEL JARO PŘICHÁZÍ PLNÍME VAŠE SNY CÍTÍTE TEN MRÁZ?

BŘEZEN DUBEN 2017 SLEVOVÉ KUPÓNY UVNITŘ NOVÁ ENERGIE POHÁDKY MEZI NITKAMI LOOK ELITE MODEL JARO PŘICHÁZÍ PLNÍME VAŠE SNY CÍTÍTE TEN MRÁZ? BŘEZEN DUBEN 17 1.17 10:25 SLEVOVÉ KUPÓNY UVNITŘ NOVÁ ENERGIE JARO PŘICHÁZÍ PLNÍME VAŠE SNY CÍTÍTE TEN MRÁZ? POHÁDKY MEZI NITKAMI LOOK ELITE MODEL CASTING 1. BUĎTE CHIC! 7. 6. 9. 3. VSAĎTE NA KVĚTINOVÝ

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec Králové ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec Králové , Cestování Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec 495 534 620, 495 534 621 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč

Více

Šeková knížka plná slev 2015

Šeková knížka plná slev 2015 Šeková knížka plná slev 2015 Pro vozy starší čtyř let ŠKODA Service ŠKODA originální díly ŠKODA Originální příslušenství Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: Zákazníkem

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. pro prodej vstupenek na prohlídkové trasy 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. pro prodej vstupenek na prohlídkové trasy 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Všeobecné obchodní podmínky společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. pro prodej vstupenek na prohlídkové trasy 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ 1.1. PPAS je obchodní společnost Plzeňský Prazdroj, a.s.,

Více

Bonusy a dárky pro Vaši firmu nejen ze Skandinávie!

Bonusy a dárky pro Vaši firmu nejen ze Skandinávie! Bonusy a dárky pro Vaši firmu nejen ze Skandinávie! jednoduchá volba kvality originální norské svetry kvalitní firemní oblečení dárková káva a čaj Chcete: originalitu, exkluzivitu, kvalitu... KDO JSME?

Více

Šeková knížka plná plná slev slev

Šeková knížka plná plná slev slev Šeková knížka plná plná slev slev 2012 2013 ŠKODA Service ŠKODA originální díly ŠKODA Originální příslušenství Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: Zákazníkem je fyzická

Více

NAKUPTE A UŠETŘETE 125 CZK

NAKUPTE A UŠETŘETE 125 CZK Platí od 7..06 Třpytivé tričko s výstřihem typu "voda" POUZE 99,- To jsou naše VÁNOCE. NAKUPTE A UŠETŘETE 5 CZK * xfgæ4-æ!ffnu-(^ 887070000007070785708 * Při předložení tohoto kupónu a v případě nákupní

Více

...ROMANTICKY KAŽDÝ DEN..

...ROMANTICKY KAŽDÝ DEN.. DĚLÁME DOMOV ÚTULNĚJŠÍ...ROMANTICKY KAŽDÝ DEN.. BÝT SPOLU A V POHODLÍ Nabídka platí do vyprodání zásob ve všech prodejnách ASKO - NÁBYTEK v ČR. Více informací na poslední stránce. Prospekt 8OKG_CZ. VARIABILNÍ

Více

-15 % koberce, podlahy. dokonalá kvalita nejširší výběr *1.959,- 799,- -59 % Platnost od do různé rozměry a motivy

-15 % koberce, podlahy. dokonalá kvalita nejširší výběr *1.959,- 799,- -59 % Platnost od do různé rozměry a motivy koberce, podlahy dokonalá kvalita nejširší výběr Platnost od 1. 11. do 23. 11. 2017 DOMOV Vašeho Života 1. 5. 11. 2017-15 % NA KUSOVÉ KOBERCE Slevy není možné kumulovat. Nevztahuje se na zboží ve výprodeji,

Více

vč. polohování opěradla XXXL VÝBĚR KŮŽÍ A LÁTEK

vč. polohování opěradla XXXL VÝBĚR KŮŽÍ A LÁTEK SPECIÁL SEDACÍ SOUPRAVY NEJVĚTŠÍ DŮM NÁBYTKU V ČESKÉ REPUBLICE 2) 15.999,- 34.054,-* SEDACÍ SOUPRAVA vč. polohování opěradla -44%1) +11% EXTRA SLEVA NÁBYTEK A POHOVKY 1) Sedací souprava s červeným látkovým

Více

20% 30% KRÁSA A ŠPERKY Zľava 20% na celý sortiment a 30% na značky Salvatore Ferragamo, Missoni, Lanvin, Desigual a Jaguar.

20% 30% KRÁSA A ŠPERKY Zľava 20% na celý sortiment a 30% na značky Salvatore Ferragamo, Missoni, Lanvin, Desigual a Jaguar. KRÁSA A ŠPERKY 20% 30% Zľava 20% na celý sortiment a 30% na značky Salvatore Ferragamo, Missoni, Lanvin, Desigual a Jaguar. Zľavu nie je možné kombinovať s inými mi. MÓDA 20% na nezľavnený sortiment MÓDA

Více