ZADÁNÍ ODBORNÝCH STUDIÍ PRO PŘEDMĚT INTEGROVANÁ MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZADÁNÍ ODBORNÝCH STUDIÍ PRO PŘEDMĚT INTEGROVANÁ MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE"

Transkript

1 ZADÁNÍ ODBORNÝCH STUDIÍ PRO PŘEDMĚT INTEGROVANÁ MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE Pro zkoušku si studenti připraví vědeckou studii tedy teoreticky náročný text, vybavený vědeckým aparátem (odkazy, citace, poznámkový aparát, bibliografie) na dále určené téma. Studie bude v rozsahu minimálně , maximálně znaků (písmen, mezer, čárek, teček), orientačně tedy 9-10 stran rukopisu vlastního odborného textu. Nedílnou součástí studie bude navíc obrazová příloha (v podobě ukázek inzerce, na CD s ukázkami reklamních spotů apod.) dokumentující správnost názorů zpracovatele. Práce odevzdávají studenti v tištěném vyhotovení a vyučujícímu pedagogovi: skupina KMK3 v pátek 3. prosince 2010, skupina KMK2 v pátek 17.prosince Současně bude text doručen k témuž datu v elektronické formě na adresu: 9115@vsfs.cz Smyslem studie je prověřit vaši schopnost samostatně zvládat heuristickou přípravu odborného textu, nalézat relevantní informační zdroje, pojmenovat a pochopit věcnou podstatu REÁLNÉ PROBLEMATIKY UPLATNĚNÍ SYSTÉMU INTEGROVANÉ MARKETINGOVÉ KOMUNIKACE, zejména pak vysvětlit jej a nalézat cesty, jak nejrůznější integrované formy komunikací jednoho aktivního komunikujícího subjektu dokáží napomoci k řešení daného komunikačního a komerčního úkolu lépe, než dílčí a nesystémová nasazení jednotlivých propagačních prostředků. Na aplikaci znalostí z oblasti systematiky integrované marketingové komunikace a obecně sociální komunikace, bude při hodnocení práce kladen obzvláště velký důraz. Samozřejmě bude také významné, jak kvalitně navrhnete další optimalizaci komunikace, která by měla efektivně integrovanou formou napomoci daný problém úkol řešit. Případně výjimečně - jak zdůvodníte fakt, že komunikace v těchto souvislostech nemá takové možnosti efektivního vlivu na řešení věcné problematiky. Nepůjde tedy jen o popis toho, jak se v současné době integrovaná forma komunikace podílí na řešení jevu, ale zejména o váš názor, jak by bylo možno ještě efektivněji zapojit komunikace do informování dotčené veřejnosti o významu, nebezpečí, škodlivosti, nezbytnosti řešení, sociálních dopadech apod. daného analyzovaného jevu a zároveň, jak lze pomocí komunikace motivovat veřejnost k aktivní účasti na naplnění stanoveného cíle. Zdůrazňuji: práce musí být založena na faktech, přesné analýze jevu, uvedení relevantních zdrojů. Nejde tedy o volnou úvahu, ale o odborné posouzení možností komunikace při řešení daných globálních projevů. Zásadním východiskem práce bude přesné definování zkoumaného věcného problému, který IMK pomáhá řešit komunikační podporou. Teprve pak může být prezentována analýza jevu, hodnocení a případné návrhy na vyšší formy efektivity IM v daném konkrétním případě.

2 TÉMATA ZÁVĚREČNÝCH PRACÍ Skupina KMK 3 JMÉNO TÉMA Akrmanová Jana Masová média a jejich role: jako studnice poznání nebo jako nástroj manipulace? Andraško Michal Lobbying v českých poměrech. Seriózní aktivita nebo podvodné jednání? Bernatíková Zuzana Analýza IMK vybrané neziskové organizace Brýdl Tomáš Je reklama dohodnutou a povolenou lţí? Bujáčková Lenka Reklama a její působení na zákazníky Černoch Daniel Přeţijí tištěná média dalších 20 let nebo je čeká osud hudebních vydavatelů? Dörfl Jan Marketing ve fotbale Grimberg Tatyana Marketing umění Guzyová Lucie Sponzoring jako nový jev marketingu Heřmanský Jaromír Lobbing v českých poměrech seriozní aktivita, nebo podvodné jednání? Hornig Jaroslav Analýza MK sportovního centra Hubáčková Petra Reklama jako nástroj výchovy a vzdělávání člověka nebo nástroj brutální manipulace? Hubička Jaroslav Reklama jako nástroj kultury a umění v rámci světa? Charousová Veronika Síla maloobchodu a jeho vliv na růst nebo pokles HDP Cholerová Lucie Tělesná image: ideál krásy X obezita Jelínková Jitka Role mediálních mýtů geneze vzniku, síla vlivu a jejich vyuţití v marketingové komunikaci. Jiříková Markéta Posílí věrnostní program loajalitu zákazníků? Kohout František Třetí vlna v ţivotě Země. Králíková Lucie Informační systémy a jejich marketingové vyuţití Kremláček Vladimír Vývoj trhu s gastronomickou technologií Kučera Jan Umění a reklama vznik nové spotřebitelské kultury prostřednictvím grafického designu: pravda nebo leţ? Lacinová Hana Jsou billboardy předurčeny k zániku v záplavě jiných prostředků propagace? Láník Aleš Video reklama nový formát MK Laňková Lucie Mají výrobky Fair trade šanci oproti maloobchodním řetězcům a skutečně pomohou lidem v rozvojových zemích? Lebl Miroslav Politický marketing Matějková Blanka Reklamní agentury a politické kampaně je to efektivní spojení? Muselová Nikola Nesleduje nás někde Velký bratr nebo Velká sestra? Soukromí, svoboda, komunikace a moderní IT. Navrátilová Hana Značka a její role v usměrňování spotřeby Pařenicová Michaela Sociální sítě na internetu Pitříková Eva Arabský svět = svět terorismu? Poláček Michal Asijští tygři Čína a Indie budoucí hrozba, nebo budoucí spása ekonomiky světa? Policarová Lucie Love brands vnímání značky Pospíšilová Hana B.Gates a jeho vize elektronicky řízené domácnosti utopie nebo realita? Prejzová Barbora Bezdomovci globální problém i v české společnosti? Pýchová Marie Privátní značky v maloobchodě Rejmanová-Průšová L. CSR opravdový zájem korporace podílet se na řešení problémů sociálního okolí? Růţičková Adriana Nový specifický segmet single. A co s ním v MK? Řezníčková Tereza Vývoj product placementu jako nástroje MK Corporate Social Responsibility opravdový zájem korporace Samueliová Kateřina podílet se na řešení problémů sociálního okolí či světa, nebo šikovná zástěrka pro získání příznivě naladěného spotřebitele?

3 Soukupová Markéta Svoboda Zdenko Šalanská Ivana Šeborová Darina Šilhánová Iveta Škorpilová Iveta Teifertová Kristýna Tomšů Markéta Unruh Richard Vlach Martin Zbrojková Kristýna Vliv segmentace zákazníků na strategii firmy O2 Národná kultúra súčasná realita a ţiaduce budúcno, alebo základ jednotné globalizované kultúry globalizovaného sveta? Je rodina reliktem tradiční národní společnosti určeným k zániku, nebo přeţije rok 2020? Mediální plánování Děti ohroţený segment globálního světa? Vypněte TV, zapněte ţivot! Operativní leasing osobních vozidel a MK Ekonomický vývoj světa a konflikty mezi chudými a bohatými Evropská kampaň za práva spotřebitele projev odpovědné komunikace občanských iniciativ Nové formy podpory prodeje na českém trhu Geneticky modifikované potraviny mana nebeská pro rozvojový chudý svět, nebo smrtelné nebezpečí? Jak prodat dobro aneb komunikovat CSR není snadné, ale ani nemoţné

4 TÉMATA ZÁVĚREČNÝCH PRACÍ Skupina KMK 2 JMÉNO TÉMA Babišová Adéla Charitativní aktivity nový jev kultury 21. století? Boháčová Diana Marketing ve farmaceutickém průmyslu Branná Radana Jaký bude budoucí světový trh? Je proces fúzí a vzniku stále větších hráčů na globálním trhu Broţová Michaela ku prospěchu lidstva, nebo představuje zatím netušenou hrozbu? Brzobohatá Karolina Telemarketing klady a zápory Bučinský Martin Je skutečně McDonald s takový nepřítel lidstva? Candráková Lucia Role celebrit v marketingové komunikaci Coňková Martina Politický marketing Čech Stanislav Marketing ve strojírenství Je spotřebitel svéprávný, nebo mu musí výrobce při Čermáková Karolína rozhodování o koupi vše napovědět? (Na pozadí americké soudní praxe např. obezita, kuřáci, horká káva v bistru). Klasické dělení manţelských rolí ze 20. století dnes změny Fialová Andrea či neměnnost stavu? A vliv marketingových komunikací, či jiných komunikací na změny rolí? Fíčková Regina Interní komunikace ve vztahu k utváření firemní kultury v pobočce mezinárodní společnosti Flachsová Jana Teenageři kupčíci v chrámu konzumu, nebo specifická cílová skupina národní a globální měřítko jevu. Hamerník Stanislav Globální zájmové organizace a jejich přínos k řešení globálních problémů klady a zápory jejich praxe. Honzíková Zuzana Reklamní agentura a politické kampaně je to efektivní spojení? Hranostýl Petr Nový specifický segment single. A co s ním v marketingové Hrušková Kateřina Komerční kampaň MK České spořitelny Jirsa Jakub Arabský svět = svět terorismu? Kotschy Lubor Nový specifický segment senioři. A co s ním v marketingové Královec Václav Nový specifický segment senioři. A co s ním v marketingové Kročková Kateřina Muslimský svět a svět bohatých je to pravý zdroj světového konfliktu a terorismu? Louvarová Tereza M. Sorel k marketingové komunikaci v ČR Ludvíková Alena Podpora prodeje finančních sluţeb Maršíková Kateřina Márová Sandra Nové formy podpory prodeje na českém trhu Neštický Josef Novák Vladimír Osčádalová Jana Ostárek Alan Pechát Michal Pikna Pavel Prášková Barbora Pruţinová Lenka Rychlovská Lenka Slámová Lucie Sněhotová Hana Vyuţití IMK ve společnosti Gambrinus Vliv krize na spotřební chování PR a veřejnost Moderní formy internetové komunikace Nové spotřebitelské trendy v české společnosti a jejich komunikace. Globalizace nebo národní komunikace v MK jaké kulturní ztráty zde číhají Nové tendence a směry in store komunikace Nové tendence a směry v nástrojích MK Občanská společnost chiméra či realita 21.století? Globální problémy světa a vliv globálních zájmových organizací na ně Komunikace se stávajícími zákazníky motivační program

5 Stejskal Jakub Stibal Miloš Šafránková Lucie Šťastná Eva Štedráková Veronika Trlifajova Lucie Valentová Petra Vašková Jana Veit Ida Vojtíšek Petr Vrátníková Helena Zajíčková Klára Zelená Jana Zeman David Paulík Michal Efektivní komunikace s dospívajícími Studie Mentos Specifika marketingu CR a marketingová strategie subjektu sluţeb v CR Klientská segmentace v bance Porodnost a budoucnost Evropy. Globální značka jako nástroj globalizace unifikace vkusu, přání a potřeb? Nadnárodní společnosti a názory na jejich existenci. Ovládají nadnárodní společnosti svět? Romové, romský problém, integrace v majoritní společnosti, nebo zachování etnického specifika? Řeší adopce dětí na dálku globální problém chudoby? Nebo to řeší vzdělávání? Tvorba komunikační kampaně a dopad na neplánované redukce rozpočtu Stárnutí české populace - trendy vývoje a moţnosti komerčních subjektů v uspokojování potřeb segmentu Ţena a její emancipace v Evropě jednotné moţnosti, nebo kulturní diferenciace?. Politický marketing specifické rysy a principy této aktivity Vznik novodobých ikon určujících běh světa role komunikace při jejich tvorbě Analýza IMK ve společnosti Elektrizace ţeleznic Nezvolená témata Léčiva jako nástroj civilizačního nátlaku? Problémy 3. světa a praxe farmaceutických koncernů. Bude Evropa v roce 2020 kulturně jednotná nebo bohatě kulturně diferencovaná? Chudoba ve světě současný stav a její budoucí dimenze. Bezdomovci globální problém i v české společnosti? ČR a EU komplexnost problému tvorby nových vztahů mezi národním státem a nadnárodním celkem. Co jsou marketingové komunikace počátkem 21. století věda, umění, řemeslo nebo mafiánská blamáţ? Značka a její role v usměrňování spotřeby národní a mezinárodní souvislosti. Manipulace v marketingové komunikaci obecný jev, nebo specifický rys kreativity některých tvůrců a zadavatelů? Pravda a leţ v marketingové komunikaci kde je hranice přijatelné nadsázky? Krize a vliv na výběr nástrojů MK v českém prostředí Marketingové aplikace v nekomerčním světě fakt, utopie nebo zboţné přání? Význam interní komunikace v dobách recese Role MK jako nepřímého nástroje rozšiřování faktických vědomostí vzdělávací funkce IMK Energetické koncepce ČR a nezbytnost IMK při jejich realizaci Současné vnímání problému globálního oteplování co zde zmohou komunikační aktivity. V Praze Podle doc. PhDr. Dušan Pavlů,CSc. doplnil PhDr. Ladislav Lašek

Globální svět a komunikace požadavky k předmětu

Globální svět a komunikace požadavky k předmětu Globální svět a komunikace požadavky k předmětu SMK LS 2012/2013 PhDr. Iva Petrová iva.petrova.13@gmail.com Obsah předmětu V rámci předmětu bude věnována pozornost těmto tématům: Globální svět a komunikace

Více

Vysoká škola finanční a správní, o.p.s. KMK Reklama 1. Cíl: Seznámit s posláním reklamy v rámci integrované marketingové komunikace.

Vysoká škola finanční a správní, o.p.s. KMK Reklama 1. Cíl: Seznámit s posláním reklamy v rámci integrované marketingové komunikace. Reklama - ZS 2011 Bakalářské studium Garant předmětu: prof. PhDr. D. Pavlů, CSc. Vyučující:.. prof. PhDr. D. Pavlů, CSc. PhDr. Ladislav Lašek Ing. Petr Indra Typ studijního předmětu: povinný roč./sem.:..

Více

Public Relations (N_PR) LS 08

Public Relations (N_PR) LS 08 Public Relations (N_PR) LS 08 Bakalářské studium Garant předmětu:. Ing. V. Kunz, Ph.D. Vyučující:.. Ing. T. Dvořáková Ing. P. Klička Ing. V. Kunz, Ph.D. Mgr. M. Kykalová Typ studijního předmětu: volitelný

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 1. 6. 2009 dopoledne Petra Zuzana Svobodová (4.A) Český jazyk a literatura 7:30 7:45 Mgr. Libuše Kovářová / Mgr. Andrea Zadinová / Anglický jazyk 8:30 8:45 Mgr. Silvie Průchová / Mgr. Diana

Více

čtvrtek dopoledne Denní porada vyučujících: 12:30 Denní vyhlášení výsledků: 12:35

čtvrtek dopoledne Denní porada vyučujících: 12:30 Denní vyhlášení výsledků: 12:35 Rozpis studentů u maturitní zkoušky Michael - Střední škola a Vyšší odborná škola reklamní a umělecké tvorby, s. r. o. Třída: 4.D - Ekonomika a podnikání Třída: 4.M - Ekonomika a podnikání, Management

Více

Public Relations 1 (B_PR_1) ZS 09

Public Relations 1 (B_PR_1) ZS 09 Public Relations 1 (B_PR_1) ZS 09 Bakalářské studium Garant předmětu:. Ing. V. Kunz, Ph.D. Vyučující:.. Ing. T. Dvořáková Ing. P. Klička Ing. V. Kunz, Ph.D. Mgr. M. Kykalová Typ studijního předmětu: povinný

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 27. 5. 2019 dopoledne Denní porada vyučujících: 12:10 Denní vyhlášení výsledků: 12:15 Jan Plaček (4.B) sp. - Český jazyk a literatura 8:10 8:30 Mgr. Dana Patočková / Mgr. Lenka Václavíková

Více

Seznam studentů s názvy bakalářských prací

Seznam studentů s názvy bakalářských prací ADAMÍK Marek Komunikace vybrané neziskové organizace a možností jejího zefektivnění ADAMÍKOVÁ Markéta Koncepce komunikace akademické poradny UTB BENKO ML. Vladimír Komunikace společnosti České Dráhy BÖHM

Více

Podpora prodeje (B_PoP) ZS 11

Podpora prodeje (B_PoP) ZS 11 Podpora prodeje (B_PoP) ZS 11 Bakalářské studium Garant předmětu: Vyučující:.. PhDr. K. Eliáš, CSc. PhDr. K. Eliáš, CSc.(PH,KL,MO) Typ studijního předmětu: povinný roč./sem.:... 2/3 Rozsah studijního předmětu:..

Více

METODICKÝ LIST PRVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ STRUKTURA MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ. B_Smak

METODICKÝ LIST PRVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ STRUKTURA MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ. B_Smak Ročník/semestr METODICKÝ LIST PRVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ STRUKTURA MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ B_Smak Zápočet doc. PhDr. Dušan Pavlů, CSc. Cílem prvního tématického celku je definovat základní historické vývojové

Více

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš.

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš. Julie Kubrychtová Milady Horákové1 Praha 17000 Kateřina Hejlíková Studentská2 Praha 16000 Selma Faustusová Kaprova3 Praha 11000 Tereza Vogničová Milady Horákové4 Praha 17000 Dominika Juričková Studentská5

Více

Vysoká škola finanční a správní, o.p.s. KMK ML Public Relations 1

Vysoká škola finanční a správní, o.p.s. KMK ML Public Relations 1 Public Relations 1 B_PR_1 Bakalářské studium Garant předmětu: Ing. Vilém Kunz, Ph.D. Vyučující:.. Mgr. M. Kykalová (PH) Ing. T. Dvořáková (PH) Ing. P. Klička (KL) Ing. V. Kunz, Ph.D. (MO) Typ studijního

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 16. 5. 2016 dopoledne Denní porada vyučujících: 12:10 Denní vyhlášení výsledků: 12:15 Tereza Kohlová sp. - Český jazyk a literatura 8:10 8:30 PaedDr. Jindra Bártová / Mgr. Libuše Mikulecká

Více

Public Relations 2 (B_PR_2) LS 08

Public Relations 2 (B_PR_2) LS 08 Public Relations 2 (B_PR_2) LS 08 Bakalářské studium Garant předmětu:. Ing. V. Kunz, Ph.D. Vyučující:.. Ing. T. Dvořáková Ing. P. Klička Ing. V. Kunz, Ph.D. Mgr. M. Kykalová Typ studijního předmětu: povinný

Více

Vysoká škola finanční a správní, o.p.s. KMK Reklama 1

Vysoká škola finanční a správní, o.p.s. KMK Reklama 1 Reklama 1 - LS 2010 Bakalářské studium Garant předmětu: doc. PhDr. D. Pavlů, CSc. Vyučující:.. doc. PhDr. D. Pavlů, CSc. JUDr. P.Majerik Typ studijního předmětu: povinný roč./sem.:.. 2/4 Rozsah studijního

Více

Výsledková listina Beroun Race Ženy (156 závodníků)

Výsledková listina Beroun Race Ženy (156 závodníků) Výsledková listina Beroun Race 27. 10. 2018 Ženy (156 závodníků) Startovní číslo Jméno Kategorie Vlna Čas 1. 148 Žižka Adam M 1 1:05:56.7 2. 165 Bukvai Miloš M 1 1:07:21.1 3. 2 Fiala Marek M 1 1:08:32.5

Více

5km. Havířov, :08:41 00:17: M 00:17:50 00:00: :09:00 00:17: M 00:19:09 00:01: :09:29 00:19:09

5km. Havířov, :08:41 00:17: M 00:17:50 00:00: :09:00 00:17: M 00:19:09 00:01: :09:29 00:19:09 1 1 1 370 Konderla Jakub 2001 M 00:17:27 00:08:41 00:17:27 2 2 2 175 Garnol Radim 1987 M 00:17:45 00:00:18 16.90 00:09:02 00:17:45 3 3 3 551 Elischer Radan 1987 M 00:17:50 00:00:23 16.82 00:09:00 00:17:50

Více

DOLEJŠÍ, Michaela. BVV - efektivní nástroj marketingové komunikace. Brno : Rašínova

DOLEJŠÍ, Michaela. BVV - efektivní nástroj marketingové komunikace. Brno : Rašínova BOHUŇOVSKÁ, Jana. Efektivita veřejných výdajů státu. Brno : Rašínova vysoká škola s.r.o., 2010. 78 s. BOHUŇOVSKÝ, Ivan. Využití po měrových ukazatelů pro efektivní řízení podniku. Brno : Rašínova vysoká

Více

Public Relations B1 (B_PR_B1) ZS 2011

Public Relations B1 (B_PR_B1) ZS 2011 Public Relations B1 (B_PR_B1) ZS 2011 Bakalářské studium Garant předmětu: Ing. Vilém Kunz, Ph.D. Vyučující:.. Mgr. M. Kykalová (PH) Ing. T. Dvořáková (PH) Ing. P. Klička (KL) Ing. V. Kunz, Ph.D. (MO) Typ

Více

Součástí projektu je webová stránka, která díky propojení s nejčtenějším zpravodajským týdeníkem v ČR Týdnem zaručuje zásah u klíčových zadavatelů.

Součástí projektu je webová stránka, která díky propojení s nejčtenějším zpravodajským týdeníkem v ČR Týdnem zaručuje zásah u klíčových zadavatelů. MarketingSalesMedia je první titul v České republice určený primárně pro zadavatele reklamy s řízenou distribucí, která pokrývá 5000 odběratelů na Českém trhu. Projekt MarketingSalesMedia dodává lidem

Více

NABÍDKA TÉMAT DIPLOMOVÝCH PROJEKTů PRO AKADEMICKÝ ROK 2014/2015 pro studenty 4. ročníku prezenční a kombinované formy studia

NABÍDKA TÉMAT DIPLOMOVÝCH PROJEKTů PRO AKADEMICKÝ ROK 2014/2015 pro studenty 4. ročníku prezenční a kombinované formy studia NABÍDKA TÉMAT DIPLOMOVÝCH PROJEKTů PRO AKADEMICKÝ ROK 2014/2015 pro studenty 4. ročníku prezenční a kombinované formy studia Téma Jméno studenta Vedoucí práce Vliv jednotlivých forem interních PR na firemní

Více

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA Str. 1 KATEGORIE: MK1 50 km, chlapci 0-10 1 280 Trutna Jan 2:14:21 23.22 2 191 Šilpach Dominik 2:39:15 19.59 3 308 Čermák David 2:50:38 18.28 4 328 Chytka Josef 5 228 Bednář Jaroslav ml. 3:09:40 16.45

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 25. 5. 2015 dopoledne Adéla Pírková (4.C) pr. - Dějiny výtvarné kultury 8:20 8:40 {Vkre} Mgr. Martin Dvořák / MgA. Lubomír Ančinec / pr. - Technologie 9:10 9:30 {knih} Jaromíra Slívová

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Třída: 4.D - Ekonomika a podnikání Třída: 4.M - Ekonomika a podnikání Předseda: PhDr. Martin Formánek, Ph.D. Místopředseda: Mgr. Taťána Vycpálková Třídní: Mgr. Milouš Veit, Mgr. Dušanka Veitová Místnost:

Více

Michael - Střední škola a Vyšší odborná škola reklamní a umělecké tvorby, s. r. o.

Michael - Střední škola a Vyšší odborná škola reklamní a umělecké tvorby, s. r. o. Michael - Střední škola a Vyšší odborná škola reklamní a umělecké tvorby, s. r. o. Třída: 4.F - Užitá fotografie a média Třída: 4.FI - Multimediální tvorba Třída: 4.G - Grafický design Třída: 4.M - Ekonomika

Více

středa 18. 5. 2016 sp. - Český jazyk a literatura

středa 18. 5. 2016 sp. - Český jazyk a literatura Rozpis studentů u maturitní zkoušky Matiční gymnázium, Ostrava, příspěvková organizace Třída: OKTB - oktáva B (rok nástupu 2008) Předseda: Mgr. Eva Zahutová Místopředseda: Mgr. Jaroslava Kaňková Třídní:

Více

Součástí projektu je webová stránka, která díky propojení s nejčtenějším zpravodajským týdeníkem v ČR Týdnem zaručuje zásah u klíčových zadavatelů.

Součástí projektu je webová stránka, která díky propojení s nejčtenějším zpravodajským týdeníkem v ČR Týdnem zaručuje zásah u klíčových zadavatelů. MarketingSalesMedia je první titul v České republice určený primárně pro zadavatele reklamy s řízenou distribucí, která pokrývá 5000 odběratelů na Českém trhu. Projekt MarketingSalesMedia dodává lidem

Více

Cílený marketing proces STP

Cílený marketing proces STP Cílený marketing proces STP Segmentation(segmentace) Targeting(tržní cílení) Positioning(tržníumisťov ování) Ing. Lucie Vokáčov ová, vokacova@pef pef.czu.cz Marketingové přístupy k trhu z hlediska tržní

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 27. 5. 2019 dopoledne Denní porada vyučujících: 12:30 Denní vyhlášení výsledků: 12:35 Adam Šmíd sp. - Český jazyk a literatura 8:10 8:35 Mgr. Věra Janečková / Mgr. Dana Volfová / sp. -

Více

Reklama 2. Evžen Staněk. evzen.stanek@vsfs.cz

Reklama 2. Evžen Staněk. evzen.stanek@vsfs.cz Evžen Staněk. evzen.stanek@vsfs.cz Klientský brief pro úkol č. 1 Předmět REKLAMA 2 Pracovní označení CVIČNÁ KOMUNIKAČNÍ AGENTURA NÁZEV ÚKOLU INFORMATIVNÍ A NÁBOROVÁ PROPAGAČNÍ AKCE TERMÍNY prezentace 7.

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: 600008541 Název školy: Gymnázium, Písek, Komenského 89 Zkušební místo: Gymnázium, Písek, Komenského 89 Název zkoušky: Anglický jazyk - didaktický test Učebna dle informačního

Více

Městský běh na 2,4km 2014 Pavel Dvořák 7:52

Městský běh na 2,4km 2014 Pavel Dvořák 7:52 Pavel Dvořák 7:52 1.místo v kategorii Dominik Papp 8:20 2.místo v kategorii Michaela Hlavatá 8:24 1.místo v kategorii Václav Novotný 8:26 3.místo v kategorii Dušan Pavelka 8:48 4.místo v kategorii Radek

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium České Budějovice, Jírovcova 8 Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2010) Termín: pondělí 19. 5. 2014 dopoledne Předseda: Mgr. Soňa Hřídelová Místopředseda: Mgr. Miroslav Habrovanský Třídní: RNDr.Ing.

Více

Rozpis žáků u maturitní zkoušky

Rozpis žáků u maturitní zkoušky Třída: 4.AG - Gymnázium (rok nástupu 2011) Předseda: Mgr. Ivan Šupík Místopředseda: Mgr. Věra Houdková Třídní: Mgr. Eva Plhová Místnost: D5 - pečovatelství sp. ANJ Anglický jazyk - Mgr. Milena Šmehlíková

Více

Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083

Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083 1 Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083 Třída: 4.F (rok nástupu 2008) Termín: pondělí 28. 5. 2012 dopoledne Předseda: Mgr. Zdeňka Rejmanová Místopředseda: Mgr. Dana Kudláčková Třídní: PaedDr. Josef Svoboda

Více

Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008

Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008 Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008 Třída: Třídní učitelka: HT 4. A 65-42-M/004 Hotelnictví a turismus Mgr. Danica Lokajíčková 1. Kateřina Baslová 16. Alena Kukuczková 2. Vojtěch Beseda 17. Lenka

Více

Úvod... VII. 1. Podstata marketingu Shrnutí... 8 Klíčová slova... 9 Otázky... 9 Literatura Strategické marketingové řízení...

Úvod... VII. 1. Podstata marketingu Shrnutí... 8 Klíčová slova... 9 Otázky... 9 Literatura Strategické marketingové řízení... BOUČKOVÁ Jana MARKETING Obsah Úvod... VII Oddíl A Pojetí marketingu a marketingového řízení 1. Podstata marketingu... 3 Shrnutí... 8 Klíčová slova... 9 Otázky... 9 Literatura... 9 2. Strategické marketingové

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky SOŠ cestovního ruchu Pardubice, U Josefa 118 Třída: 4.A - cestovní ruchu (rok nástupu 2011) Třída: 4.B - cestovní ruch (rok nástupu 2011) Třída: *4.A - cestovní ruch (rok nástupu 2010) Termín: pondělí

Více

Michael - Střední škola a Vyšší odborná škola reklamní a umělecké tvorby, s. r. o.

Michael - Střední škola a Vyšší odborná škola reklamní a umělecké tvorby, s. r. o. Třída: 4.M - Ekonomika a podnikání Termín: pondělí 1. 6. 2015 dopoledne Předseda: PhDr. Martin Formánek, Ph.D. Místopředseda: Mgr. Taťána Vycpálková Třídní: Mgr. Milouš Veit Místnost: 6 - učebna Denní

Více

Rok Top 20 50m volný způsob - 10 let

Rok Top 20 50m volný způsob - 10 let Rok 2010 - Top 20 50m volný způsob - 10 let 1 0:32,10 Kolman Václav 1984 1 0:31,30 Pažoutová Kristýna 1994 2 0:32,40 Černík Jan 1992 2 0:32,10 Hartmannová Tereza 1983 3 0:33,30 Hlinský Martin 1976 3 0:33,80

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Třída: 4.G - Grafický design Předseda: Ing. Filip Lacina Místopředseda: Mgr. Milouš Veit Třídní: MgA. Jana Horáčková Místnost: 2 - učebna Rozpis studentů u maturitní zkoušky Michael - Střední škola a Vyšší

Více

Střední odborná škola Luhačovice

Střední odborná škola Luhačovice Střední odborná škola Luhačovice Obor: 63-41-M/01 Ekonomika a podnikání, ŠVP Management umění a reklamy Školní rok: 2014/2015 Témata pro ústní maturitní zkoušku z odborných předmětů 1. Základní funkce

Více

Firemní hry Kooperativy Výsledková listina - Pořadí dle kategorií

Firemní hry Kooperativy Výsledková listina - Pořadí dle kategorií Místo konání: Lyžarský areál Zadov - Kobyla Datum konání: 25/01/2013 Firemní hry Kooperativy Výsledková listina - Pořadí dle kategorií Kategorie: Lyže M1 1 153 HLÁVKA Vítězslav 1986 CZE CZP Brno 00:37.16

Více

Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX. Kategorie 2. - 2004 / 2003 MIX. Kategorie 3.D - 2002 / 2001 dívky

Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX. Kategorie 2. - 2004 / 2003 MIX. Kategorie 3.D - 2002 / 2001 dívky Výsledky Kulatého desetiboje 2008 - jednotlivci Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX Basket Fotbal Tenis Florbal Lacrosse Kuličky Golf Kuželky Petan. Ciky 1. Natálie Hudousková 8 4 10 4 10 0 0 1 2 6 45 2.

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 28. 5. 2018 dopoledne Petra Němečková sp. - Český jazyk a literatura 8:10 8:30 Mgr. Libuše Mikulecká / PaedDr. Jindra Bártová / pr. - Anglický jazyk - ÚZ 9:10 9:25 Mgr. Věra Voborová /

Více

HARMONOGRAM SZZ BAKALÁŘSKÉ STUDIUM OBOR PODNIKOVÁ EKONOMIKA. Pondělí

HARMONOGRAM SZZ BAKALÁŘSKÉ STUDIUM OBOR PODNIKOVÁ EKONOMIKA. Pondělí KOMISE Č. 1 - ZASEDACÍ MÍSTNOST DĚKANÁTU EF, 7. PATRO Pondělí 29. 5. 2017 doc. Dr. Ing. Olga Hasprová Ing. Eva Štichhauerová, Ph.D. PhDr. Ing. Helena Jáčová, Ph.D. Ing. Zuzana Švandová, Ph.D. Ing. Ondřej

Více

Karolína Aubrechtová, Natálie Doležalová, Jakub Mlčoch, Filip Němčanský, Tomáš Palkovič, Karolína Sedláčková, Ondřej Vašíček

Karolína Aubrechtová, Natálie Doležalová, Jakub Mlčoch, Filip Němčanský, Tomáš Palkovič, Karolína Sedláčková, Ondřej Vašíček Třída: I. A Třídní učitelka: Mgr. Hana Homolová Karolína Aubrechtová, Natálie Doležalová, Jakub Mlčoch, Filip Němčanský, Tomáš Palkovič, Karolína Sedláčková, Ondřej Vašíček Pochvala za výborný prospěch

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 23. 5. 2016 dopoledne Denní porada vyučujících: 12:10 Denní vyhlášení výsledků: 12:15 Terezie Kerdová sp. - Český jazyk a literatura 8:10 8:30 Mgr. Dana Patočková / Mgr. Kristýna Tejnická

Více

MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC

MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC partner pro byznys inovace MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC Hlavní zaměření: Odborná specializace: EKONOMIKA a MANAGEMENT Inovační management Informační a komunikační technologie

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: 600012751 Název školy: Gymnázium, Jevíčko, A. K. Vitáka 452 Zkušební místo: Gymnázium, Jevíčko, A. K. Vitáka 452 Název zkoušky: Český jazyk a literatura - didaktický

Více

Vsichni hlavní závod. Page 1

Vsichni hlavní závod. Page 1 Vsichni hlavní závod 1 Kratochvíl Miloš muž 1975 296 00:39:19 2 Miler st. Jiří muž 1975 265 00:40:29 3 Kupidlovský Daniel muž 4.9.1976 43 00:41:10 4 Smrčka Miloš muž 1954 298 00:42:08 5 Herda Jan muž 5.3.1983

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA GASTRONOMICKÁ A HOTELOVÁ s.r.o.

STŘEDNÍ ŠKOLA GASTRONOMICKÁ A HOTELOVÁ s.r.o. ZN: MZ2016/008 Určení oponentů maturitních prací ve školním roce 2015/2016 Podle 15 odst. 4 vyhlášky č. 177/2009 Sb. o podmínkách ukončování vzdělávání ve středních školách maturitou, ve znění pozdějších

Více

CELOSTÁTNÍ KOLO 44. OLYMPIÁDY MLADÝCH CHOVATELŮ 2012 ČÁSLAV

CELOSTÁTNÍ KOLO 44. OLYMPIÁDY MLADÝCH CHOVATELŮ 2012 ČÁSLAV CELOSTÁTNÍ KOLO 44. OLYMPIÁDY MLADÝCH CHOVATELŮ 2012 ČÁSLAV VÝSLEDKOVÁ LISTINA KRÁLÍCI I. věková kategorie Ostárková Ester Opava 28 28 28,5 28 112,50 1 Štípková Dana Nymburk 13 27,66 27 21 88,66 2 Komberec

Více

Hodnocení soutěže Děti 1 - kombinace

Hodnocení soutěže Děti 1 - kombinace Hodnocení soutěže Děti 1 - kombinace Místo Start. č. Tanečník Tanečnice waltz cha-cha polka jive Suma 1. 2. 2 Cimr Tomáš Nováková Veronika XXXXX XXXXX XXXXX XXXXX 20 1. 2. 16 Nepovím Filip Vašková Eliška

Více

Marketing ve veřejné správě (N_MarVS)

Marketing ve veřejné správě (N_MarVS) Marketing ve veřejné správě (N_MarVS) Magisterské studium Garant předmětu: Vyučující: Typ studijního předmětu: Doporučený roč./sem.: Rozsah studijního předmětu:.. Způsob zakončení: Počet kreditů: 3 Forma

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky 2012

Rozpis studentů u maturitní zkoušky 2012 Gymnázium, Mimoň, Letná 263, příspěvková organizace Třída: 4.A - 4.ročník (rok nástupu 2008) Termín: pondělí 21. 5. 2012 dopoledne Předseda: Mgr. Jana Mlynářová Místopředseda: Mgr. David Hollan Třídní:

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 20. 5. 2019 dopoledne Sabina Horáková (4.C) sp. - Český jazyk a literatura 8:10 8:30 Mgr. Kristýna Šelemberková / Mgr. Zdeňka Šeráková / pr. - Biologie - ÚZ 9:10 9:25 Mgr. Markéta Dostálová

Více

Integrovaná marketingová komunikace

Integrovaná marketingová komunikace Integrovaná marketingová komunikace N_IMK Magisterské studium Garant předmětu: doc. PhDr. Dušan Pavlů, CSc. Vyučující:.. doc. D. Pavlů, CSc. (PH) PhDr. M. Hamplová (PH) PhDr. L. Lašek (PH) Ing. P. Klička

Více

Národní Golfová Tour mládeže - 3. major TV ÓČKO, 25.7.2009-25.7.2009, Nová Amerika Kategorie: A chlapci věk 7-12 Výsledková listina

Národní Golfová Tour mládeže - 3. major TV ÓČKO, 25.7.2009-25.7.2009, Nová Amerika Kategorie: A chlapci věk 7-12 Výsledková listina Kategorie: A chlapci věk 7-12 1 ZAPLETAL Matyáš GCAUS 0281117 10,8 84 / 31 84 10,9 2 ČAPEK Adam GCCMS 0680136 18,1 84 / 39 84 17,2 3 NÁVRATA Tomáš PGCMO 0060989 15,6 85 / 36 85 15,6 4 LÉBL Václav jr. GKLIS

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Třída: 4.S - 4. S (rok nástupu 2011) Termín: pondělí 18. 5. 2015 dopoledne Předseda: PhDr. Jana Müllerová Místopředseda: Mgr. Zuzana Kočová Třídní: Mgr. Marian Páchnik Místnost: 9 - Anglický jazyk Slavnostní

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 28. 5. 2018 dopoledne Denní porada vyučujících: 12:10 Denní vyhlášení výsledků: 12:15 Jakub Loukotka sp. - Český jazyk a literatura 8:10 8:30 Mgr. Kristýna Weissová / Mgr. Dana Volfová

Více

kat - SD - Ž Rozplavba / dráha 50 m Tažení figuríny s ploutvemi Kraul s pásem a ploutvemi Volný zpusob s podplaváním překážky 50 m Záchrana modelu

kat - SD - Ž Rozplavba / dráha 50 m Tažení figuríny s ploutvemi Kraul s pásem a ploutvemi Volný zpusob s podplaváním překážky 50 m Záchrana modelu kat - SD - Ž 8 Kneblová Julie 1993 1/2 01:12,60 9 01:19,40 5 00:45,50 1 01:25,80 5 20 Duspivová Kateřina 1993 1/3 01:08,30 4 01:15,70 3 00:49,30 4 01:23,60 2 34 Bímova Kateřina 1992 1/4 disk 10 disk 10

Více

Ing. Petr Bezděk, CSc. doc. Ing. Ludmila Hačkajlová, CSc. Ing. Dana Čápová, Ph.D. Ing. Eduard Hromada, Ph.D. Ing. Lucie Brožová, Ph.D.

Ing. Petr Bezděk, CSc. doc. Ing. Ludmila Hačkajlová, CSc. Ing. Dana Čápová, Ph.D. Ing. Eduard Hromada, Ph.D. Ing. Lucie Brožová, Ph.D. SZZ 2011 Komise 1 Den pondělí 24. ledna 2011, 9.00 Místnost B473 Ing. Petr Bezděk, CSc. doc. Ing. Ludmila Hačkajlová, CSc. Ing. Dana Čápová, Ph.D. Ing. Eduard Hromada, Ph.D. Ing. Lucie Brožová, Ph.D. Ing.

Více

podnikatelských koncepcí, objasnit přístupy sektoru finančních služeb k trhu a

podnikatelských koncepcí, objasnit přístupy sektoru finančních služeb k trhu a Metodický list pro první soustředění kombinovaného studia ------------------------------------------------------------------------------------- Název tematického celku: MARKETINGOVÉ ŘÍZENÍ. KLIENT. Cíl:

Více

VZDĚLÁNÍ A ŘEMESLO 2014

VZDĚLÁNÍ A ŘEMESLO 2014 Soutěž: Dárkové balení (DB) 7 Ivana Baranová Hotelová škola, Třebíč 430 1. 12 Kateřina Müllerová 8 Jana Hejlíková 6 Veronika Brabcová Střední škola obchodu, služeb a podnikání a Vyšší odborná škola, 398

Více

Výsledková listina 47. ročník Lipanské stezky

Výsledková listina 47. ročník Lipanské stezky Výsledková listina 47. ročník Lipanské stezky Kategorie: předškolní děti chlapci 60 m Václav Bryndza 1. Kounice 14,42 2007 Matěj Kadeřábek 2. IAK Chocerady 16,86 2007 Jan Jirkovský 3. Praha 18,37 2008

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Matiční gymnázium, Ostrava, příspěvková organizace

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Matiční gymnázium, Ostrava, příspěvková organizace Rozpis studentů u maturitní zkoušky Matiční gymnázium, Ostrava, příspěvková organizace Třída: 4.A - 4. A (rok nástupu 2011) Předseda: RNDr. Alena Kroupová Místopředseda: Mgr. Svatava Kretková Třídní: Mgr.

Více

INTEGROVANÁ MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE V POJETÍ K.E.CLOWA + D.BAACKA. doc. PhDr. Dušan Pavlů, CSc. dusan.pavlu@vsfs.cz

INTEGROVANÁ MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE V POJETÍ K.E.CLOWA + D.BAACKA. doc. PhDr. Dušan Pavlů, CSc. dusan.pavlu@vsfs.cz INTEGROVANÁ MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE V POJETÍ K.E.CLOWA + D.BAACKA doc. PhDr. Dušan Pavlů, CSc. dusan.pavlu@vsfs.cz 1. CLOW, K.E., BAACK, D.: REKLAMA, PROPAGACE A MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE BRNO: COMPUTER

Více

TEMATICKÉ OKRUHY PRO OPAKOVÁNÍ K MATURITNÍ ZKOUŠCE

TEMATICKÉ OKRUHY PRO OPAKOVÁNÍ K MATURITNÍ ZKOUŠCE strana: 1/8 TEMATICKÉ OKRUHY PRO OPAKOVÁNÍ K MATURITNÍ ZKOUŠCE Název předmětu u maturitní zkoušky: Studijní obor: Ekonomika Podnikání Školní rok: 2012 2013 1.1. Předmět: Ekonomika 1) Předmět ekonomie a

Více

CELOSTÁTNÍ KOLO 48. OLYMPIÁDY MLADÝCH CHOVATELŮ:

CELOSTÁTNÍ KOLO 48. OLYMPIÁDY MLADÝCH CHOVATELŮ: CELOSTÁTNÍ KOLO 48. OLYMPIÁDY MLADÝCH CHOVATELŮ: Rumburk 10. - 14. 8. 2016 VÝSLEDKOVÁ LISTINA KRÁLÍCI I. věková kategorie ŽÁKOVÁ, Žaneta Havlíčkův Brod 28 24,33 22,5 29,5 104,33 1. NĚMCOVÁ, Barbora Frýdek-Místek

Více

Praktická maturitní zkouška

Praktická maturitní zkouška Místnost: 21 - Učebna č. 21 ve 3. posch. Třída: 2PA - Podnikání (rok nástupu 2012) ZIKMUND LADISLAV VÝDUCHOVÁ PETRA VILÍMKOVÁ TEREZA VARGOVÁ NIKOLA TOMANOVÁ MICHAELA TODÁKOVÁ OLGA ŠTĚDRONSKÝ ROBIN ŠÍSTKOVÁ

Více

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS TJ Spartak Trhové Sviny - TJ Kunžak C 6:2 2395-2370 (6:6) 03.12. TJ Lokomotiva České Velenice - KK Lokomotiva Tábor 6:2 2744-2603 (6:6) 07.12. TJ Spartak Trhové Sviny - TJ Sokol Slavonice 2:6 2464-2542

Více

Střední škola obchodu, služeb a řemesel a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Tábor, Bydlinského 2474.

Střední škola obchodu, služeb a řemesel a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Tábor, Bydlinského 2474. Adresa: Bydlinského 2474, 390 02 Tábor, Tel. spojení: ústředna +420 393 033 xxx = od 1. 11. 2018 : podatelna@ssjs-tabor.cz, skola@ssjs-tabor.cz, WWW: http://www.ssjs-tabor.cz IČ: 75050099, DIČ: CZ75050099

Více

VÝVOJ OBYVATELSTVA ČESKA V POSLEDNÍCH 100 LETECH: HISTORICKÝ ATLAS OBYVATELSTVA ČESKÝCH ZEMÍ

VÝVOJ OBYVATELSTVA ČESKA V POSLEDNÍCH 100 LETECH: HISTORICKÝ ATLAS OBYVATELSTVA ČESKÝCH ZEMÍ VÝVOJ OBYVATELSTVA ČESKA V POSLEDNÍCH 100 LETECH: HISTORICKÝ ATLAS OBYVATELSTVA ČESKÝCH ZEMÍ Petra Špačková, Martin Ouředníček, Jana Jíchová, Lucie Pospíšilová & kolektiv projektu NAKI XLVII. konference

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: 600008541 Název školy: Gymnázium, Písek, Komenského 89 Zkušební místo: Gymnázium, Písek, Komenského 89 Název zkoušky: Anglický jazyk - didaktický test Učebna dle informačního

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Střední průmyslová škola a Střední odborné učiliště Pelhřimov, Friedova 1469 Třída: 4ITS - ITS4 (rok nástupu 2015) Termín: pondělí 27. 5. 2019 dopoledne Předseda: Ing. Petr Fořt Místopředseda: Ing. Olga

Více

SEZNAM POKOJŮ V TURISTICKÉ UBYTOVNĚ TJ SLOVAN PŘÍZEMÍ

SEZNAM POKOJŮ V TURISTICKÉ UBYTOVNĚ TJ SLOVAN PŘÍZEMÍ číslo jméno ZUŠ míst číslo jméno ZUŠ číslo jméno ZUŠ Naďa Bubancová Havířov-Město Naďa Bubancová Havířov-Město Naďa Bubancová Havířov-Město Věra Bubancová Havířov-Město Věra Bubancová Havířov-Město Věra

Více

Státní závěrečné zkoušky bakalářského studia FSv ČVUT v Praze na katedře Ekonomiky a řízení ve stavebnictví K126

Státní závěrečné zkoušky bakalářského studia FSv ČVUT v Praze na katedře Ekonomiky a řízení ve stavebnictví K126 Komise č. 1 zasedá dne 2.9.2008 Od 9:00 č. místnosti B 473 Ing. Renáta Heralová Schneiderová, Ph.D. Ing. Václav Tatýrek, Ph.D. Ing. Iveta Střelcová Ing. Jaroslav Synek Ing. Malila Noori, Ph.D. Ing. Lucie

Více

Anna Kadlecová (4.B) Šárka Macháčková (4.B) Natalie Křivková (4.B) Nikola Hejlová (4.B) Veronika Kocourová (4.B) Jiří Sazama (4.B)

Anna Kadlecová (4.B) Šárka Macháčková (4.B) Natalie Křivková (4.B) Nikola Hejlová (4.B) Veronika Kocourová (4.B) Jiří Sazama (4.B) SOŠ cestovního ruchu Pardubice, U Josefa 118 Třída: 4.A - cestovní ruchu (rok nástupu 2011) Třída: 4.B - cestovní ruch (rok nástupu 2011) Třída: 5.D - dálkové studium (rok nástupu 2010) Třída: *4.A - cestovní

Více

Vysoká škola finanční a správní, o.p.s. KMK ML Základy marketingu

Vysoká škola finanční a správní, o.p.s. KMK ML Základy marketingu Základy marketingu (B_Zmar) ZS 09 Bakalářské studium Garant předmětu: Ing.Miloslav Vaňák Vyučující:.. Ing. M. Vaňák Typ studijního předmětu: povinný roč./sem.:.. 1/1 Rozsah studijního předmětu:.. 6 (KS)

Více

PC, POWER POINT, dataprojektor

PC, POWER POINT, dataprojektor Název školy Číslo projektu Autor Název šablony Název DUMu Stupeň a typ vzdělávání Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Vzdělávací okruh Druh učebního materiálu Cílová skupina Anotace Speciální vzdělávací

Více

Státní zkušební komise pro podzimní termín SZZ 2012/2013

Státní zkušební komise pro podzimní termín SZZ 2012/2013 Podle Zákona č.111/1998 Sb., 53 a Vyhlášky děkanky č. 19VD/2012, čl.3 stanovila FPE Komise pro pedagogiku a psychologii: Předseda: Doc. PaedDr. Ladislav P o d r o u ž e k, Ph.D. Místopředseda: PhDr. Dagmar

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 20. 5. 2019 dopoledne Denní porada vyučujících: 12:25 Denní vyhlášení výsledků: 12:30 Laura Katarzyna Lorańczyk sp. - Český jazyk a literatura 8:10 8:30 Mgr. Libuše Mikulecká / PaedDr.

Více

Témata diplomových prací Katedra speciální pedagogiky studijní rok 2017/2018

Témata diplomových prací Katedra speciální pedagogiky studijní rok 2017/2018 Témata diplomových prací Katedra speciální pedagogiky studijní rok 2017/2018 Mgr. Lenka Felcmanová 1. Podpůrná opatření ve vzdělávání žáků s nezdravotními překážkami v učení 2. Podpůrná opatření ve vzdělávání

Více

Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2007) Termín: pondělí dopoledne

Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2007) Termín: pondělí dopoledne Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2007) Termín: pondělí 23. 5. 2011 dopoledne Martin Pavlík pr. - Anglický jazyk 8:20 8:35 Mgr. Miloš Sedlák / Ing. Dagmar Čadová / Josef Kolář pr. - Matematika 8:35 8:50 Mgr.

Více

BOWLING A - chlapci děti do 8 let včetně ( , 2007) Příjmení a jméno 40,- Kč Body Umístění Jílek Jonáš 91 Lev Daniel 88 Havlíček David 84

BOWLING A - chlapci děti do 8 let včetně ( , 2007) Příjmení a jméno 40,- Kč Body Umístění Jílek Jonáš 91 Lev Daniel 88 Havlíček David 84 BOWLING A - chlapci děti do 8 let včetně (... 2008, 2007) Příjmení a jméno 40,- Kč Body Umístění Jílek Jonáš 91 Lev Daniel 88 Havlíček David 84 Blaňár Patrik 79 Široký Ondřej 76 Plaček Nikolas 74 Litinský

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne Strana 1 z 11 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 22.11.2018 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno Potřebné kvórum 1. Volba člena kontrolní komise SVTC7 - Dominik Vild ANO 2. Volba člena

Více

- KK 7: (11:1) TJ - TJ 2: (6:6) TJ - TJ 6: (8:4) TJ - TJ

- KK 7: (11:1) TJ - TJ 2: (6:6) TJ - TJ 6: (8:4) TJ - TJ Kuželky Borovany - KK Lokomotiva Tábor 7:1 2479-2143 (11:1) 22.02. TJ Sokol Chýnov - TJ Jiskra Nová Bystřice 2:6 2356-2393 (6:6) 22.02. TJ Spartak Trhové Sviny - TJ Fezko Strakonice 6:2 2540-2423 (8:4)

Více

- TJ 6: (6:6) TJ

- TJ 6: (6:6) TJ TJ Jiskra Nová Bystřice - TJ Sokol Slavonice 3:5 2470-2511 (5,5:6,5) 05.02. TJ Sokol Chýnov - KK Lokomotiva Tábor 6:2 2548-2404 (7:5) 08.02. TJ Spartak Trhové Sviny - Kuželky Borovany 1:7 2375-2458 (3:9)

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 21. 5. 2018 dopoledne Denní porada vyučujících: 11:55 Denní vyhlášení výsledků: 12:00 Sára Vávrová sp. - Český jazyk a literatura 8:10 8:30 Mgr. Věra Janečková / PaedDr. Jindra Bártová

Více

PUBLIC RELATIONS JAKO SOUČÁST MK. doc. PhDr. Dušan Pavlů, CSc. dusan.pavlu@vsfs.cz

PUBLIC RELATIONS JAKO SOUČÁST MK. doc. PhDr. Dušan Pavlů, CSc. dusan.pavlu@vsfs.cz PUBLIC RELATIONS JAKO SOUČÁST MK doc. PhDr. Dušan Pavlů, CSc. dusan.pavlu@vsfs.cz 1. HLAVNÍ AUTOŘI: SAM BLACK, PETR NĚMEC, PHILIP LESLY, JAROSLAV KOHOUT, MIROSLAV FORET, VÁCLAV SVOBODA 2. SYSTÉM MARKETINGOVÝCH

Více

- TJ 8: (9:3) TJ - 4: (7:5) TJ

- TJ 8: (9:3) TJ - 4: (7:5) TJ KK Lokomotiva Tábor - TJ Centropen Dačice G 6:2 2505-2399 (8:4) 01.03. TJ Centropen Dačice C - TJ Sokol Slavonice 7:1 2673-2529 (8:4) 01.03. TJ Blatná - TJ Loko České Velenice 1:7 2545-2568 (4:8) 01.03.

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Třída: DS5 - Pedagogika pro asistenty (rok nástupu 2008) Termín: pondělí 5. 9. 2011 dopoledne Předseda: Mgr. Alena Hloušková Místopředseda: PhDr. Jiřina Čelechovská Třídní: Mgr. Blanka Broskevičová Drahomíra

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Obchodní akademie Praha 10, Heroldovy sady 1 Třída: 4AL (rok nástupu 2010) Předseda: Mgr. Zdislava Chmelová Místopředseda: Ing. Lenka Bečvářová Třídní: Ing. Eva Nakládalová Místnost: 301-301 Lucie Bažoutová

Více

P R Ů M Y S L O V Ý M A R K E T I N G

P R Ů M Y S L O V Ý M A R K E T I N G P R Ů M Y S L O V Ý M A R K E T I N G 4 ZS, akad.rok 2014/2015 Průmyslový marketing - VŽ 1 Marketingové strategie ZS, akad.rok 2014/2015 Průmyslový marketing - VŽ 2 Klasifikace marketingových strategií

Více

Katedra hydromeliorací a krajinného inženýrství

Katedra hydromeliorací a krajinného inženýrství Katedra hydromeliorací a krajinného inženýrství Životní prostředí 0 + 2 přednášky, zkouška Doc.Ing. Josef Krása, Ph.D. Doc. Ing. Dr. Tomáš Dostál Katedra hydromeliorací a krajinného inženýrství http://storm.fsv.cvut.cz

Více

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS KK Lokomotiva Tábor - TJ Blatná 1:7 2422-2555 (4,5:7,5) 01.02. TJ Kunžak C - TJ Centropen Dačice C 5:3 2602-2599 (6:6) 01.02. TJ Fezko Strakonice - TJ Centropen Dačice G 8:0 2521-2377 (12:0) 01.02. TJ

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky - jaro 2019

Rozpis studentů u maturitní zkoušky - jaro 2019 Třída: DE4A (rok nástupu 2015) Termín: pondělí 27. 5. 2019 dopoledne Třídní: Mgr. Petra Rubešová Slavnostní zahájení: pondělí 27. 5. 2019 7:30 Denní porada vyučujících: 12:45 Denní vyhlášení výsledků:

Více

Národní akční plán podporující pozitivní stárnutí pro období let 2013 až 2017 (Aktualizovaná verze k 31. 12. 2014)

Národní akční plán podporující pozitivní stárnutí pro období let 2013 až 2017 (Aktualizovaná verze k 31. 12. 2014) Národní akční plán podporující pozitivní stárnutí pro období let 2013 až 2017 (Aktualizovaná verze k 31. 12. 2014) Obsah Demografický vývoj v České republice Agenda přípravy na stárnutí na MPSV Národní

Více