Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697"

Transkript

1 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 váš dopis zn.: ze dne: náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: datum: místo odeslání: MVNMX001WM7H MVNM/12805/2013 S-MVNM/12805/2013 Ing. Petr Kaděrka Veselí nad Moravou Věc: Výzva k podání nabídky Projekční technika 2013 Číselné označení zakázky: P13V Město Veselí nad Moravou, odbor Kancelář tajemníka hodlá vybavit zasedací místnost projekční technikou pro zajištění možností prezentace na úseku samosprávy v oblasti majetku a investic města. Specifikace poptávky: Vyhlašovatel: Město Veselí nad Moravou tř. Masarykova 119, Veselí nad Moravou zastoupené Ing. Milošem Kozumplíkem, starostou IČ: odbor Kancelář tajemníka kontaktní osoba: Ing. Petr Kaděrka, informatik Vymezení předmětu zakázky: Předmětem zakázky je dodávka datového projektoru, projekční plochy, montáž a zaškolení Technické parametry: Datový projektor: formát obrazu 16:9 (16:10), projekční vzdálenost 5 8 m, úhlopříčka promítaného obrazu do 3,20 m na projekční vzdálenost, rozlišení Full HD (1920 x 1080, 1920 x 1200), technologie 3 LCD, svítivost min ANSI, kontrast min. 2000:1, životnost lampy min hod., vstupy - počítač (VGA) 1 x D-Sub (HD-15) + Digitální 1 x HDMI + 1 x DVI-D, dálkové ovládání, náhradní lampa Projekční plocha min. 270 x 170 cm s povrchem Matte White elektrická s radiovým ovládáním Konstrukce pro zavěšení plátna Montáž, kabelové propojení, instalace Základní zaškolení uživatelů Adresa: tř. Masarykova 119, Veselí nad Moravou IČ: DIČ: CZ Bankovní spojení: ČS a.s /0800, KB a.s /0100 Telefon: Fax: mesto@veseli-nad-moravou.cz

2 Financování: Předpokládaná hodnota zakázky: ,- Kč bez DPH Platba fakturou, splatnost minimálně 14 dní od dokončení a protokolárního předání zakázky Ostatní požadavky: Počet let záruky na jednotlivé komponenty minimálně 2 roky (maximálně započítaná 4 roky) Termín dodání do tří týdnů od podpisu smlouvy Místo plnění objekt vyhlašovatele (přiložený plánek příloha č. 2) Požadavky na kvalifikační předpoklady uchazečů: Požadujeme splnění základních kvalifikačních předpokladů ke dni podání nabídky dle zákona o veřejných zakázkách formou čestného prohlášení Profesní kvalifikační předpoklady v oboru doložte výpisem z živnostenského rejstříku (není nutný ověřený) Jazyk nabídky: Nabídka může být podána pouze v českém jazyce Obsah nabídky: Součástí nabídky musí být deklarace uchazeče, že jím nabízené zboží splňuje všechny požadavky vyhlašovatele uvedené v této výzvě Nabídková cena musí být uvedená u jednotlivých položek a to bez DPH, DPH a cena celkem včetně DPH Nabídková cena bude stanovena uchazečem jako pevná maximální a musí obsahovat veškeré jeho náklady na splnění celé zakázky Návrh kupní smlouvy dle přílohy č. 1. Do vyhodnocení nabídek bude zařazena každá nabídka, která bude splňovat výše uvedené parametry zadání. Způsob hodnocení nabídek: Nabídky uchazečů budou posuzovány podle: Nabídkové ceny 85% váhy Délky záruky 15% váhy Úplné doručené nabídky budou vyhodnoceny a na základě tohoto vyhodnocení bude vybrán dodavatel. Výběrovým kritériem budou s váhou 85% celkové pořizovací náklady a s váhou 15% délka záruky. Ostatní podmínky: Dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách 18 odst. 5 není zadavatel povinen zadávat veřejné zakázky malého rozsahu dle tohoto zákona, avšak musí dodržovat zásady uvedené v 6, tedy transparentnost, rovné zacházení a zákaz diskriminace Zadavatel nepřipouští variantní řešení Zadavatel si vyhrazuje právo soutěž zrušit Strana 2 (celkem 6)

3 Podáním nabídky dodavatel bere na vědomí, že zadavatel poté, co bude uzavřena smlouva s dodavatelem, který podal nejvhodnější nabídku, (nebo poté, co bude výběrové řízení zrušeno) zveřejní na profilu zadavatele zprávu o posouzení a hodnocení nabídek, jejíž součástí budou mj. i identifikační údaje všech dodavatelů, kteří podali nabídku a informace o nabídkových cenách těchto uchazečů a vyslovuje s výše uvedeným souhlas. Smlouvu s vybraným uchazečem zveřejní zadavatel v plném rozsahu Termín pro odevzdání nabídek: Pokud se rozhodnete reagovat kladně na naši výzvu, prosíme o doručení nabídky do do 9:00 na kontaktní adresu poštou nebo osobně do kanceláře odboru KT dv. č. B-229, 230 (park Petra Bezruče 697) či na podatelnu tamtéž. Obálku označte zřetelně nápisem Projekční technika 2013 SOUTĚŽ NEOTVÍRAT. Nabídku můžete podat též elektronicky prostřednictvím datových schránek. ID datové schránky Města Veselí nad Moravou je ismbss3. Nabídka může být podána pouze v českém jazyce. V nabídce uveďte kontaktní údaje (jméno, , telefon) na osobu, která bude mít u Vaší firmy nabídku k vyřízení. Komunikace s účastníky bude probíhat elektronicky, případně telefonicky, dodatečné informace v průběhu lhůty pro podání nabídek budou poskytovány elektronicky na profilu zadavatele. Seznam uchazečů a doručené nabídky budou předloženy komisi pro otevírání obálek a vyhodnocení nabídek, která posoudí jejich úplnost a provede jejich vyhodnocení. Otevírání obálek se uskuteční bezprostředně po ukončení doručování nabídek, tedy od 9:00 hodin. Na základě vyhodnocení bude vypracováno doporučení Radě města Veselí nad Moravou, která rozhodne o výběru dodavatele. Veškeré materiály týkající se výběru budou zveřejněny na profilu zadavatele a v případě Vaší účasti ve výběrovém řízení budou paralelně zaslány i na Vaši ovou adresu. Ing. Petr Kebrle vedoucí odboru kancelář tajemníka Strana 3 (celkem 6)

4 Příloha č. 1 návrh smlouvy na zakázku Kupní smlouva č.. Město Veselí nad Moravou se sídlem ve Veselí nad Moravou, tř. Masarykova 119, PSČ IČ DIČ CZ Bankovní spojení /0100 zastoupené Ing. Milošem Kozumplíkem - starostou jako kupující XY obec, PSČ IČ DIČ Bankovní spojení jako prodávající a uzavřeli níže uvedeného dne tuto kupní smlouvu I. Prodávající se zavazuje, že dodá kupujícímu dále uvedené zboží a kupující se zavazuje, že toto zboží odebere a zaplatí kupní cenu. Zboží hodnota bez DPH délka záruční doby Dataprojektor + náhradní lampa Projekční plátno Konstrukce pro zavěšení plátna Instalace Zaškolení CELKEM hodnota bez DPH Cena uvedená v čl. I neobsahuje DPH podle platných předpisů, DPH bude uvedena podle platných předpisů v okamžiku dodávky. Dodací lhůta činí 15 pracovních dnů od podpisu této smlouvy oběma stranami. II. III. IV. Kupující zaplatí kupní cenu na základě faktury vystavené prodávajícím splatné do 14 dnů ode dne vystavení faktury, na účet prodávajícího uvedený v záhlaví této smlouvy. V. Vlastnictví k předmětu koupě přejde na kupujícího teprve úplným zaplacením kupní ceny, přičemž nebezpečí náhodné zkázy nebo škody na předmětu koupě přechází na kupujícího okamžikem jeho převzetí od přepravce či prodávajícího. Strana 4 (celkem 6)

5 Prodávající poskytuje kupujícímu záruku na jakost zboží v trvání xx (min. 24) měsíců. VI. VII. V případě, prodlení se splněním peněžitého závazku zaplatí kupující prodávajícímu úrok z prodlení ve výši 0,1 % z dlužné částky za každý den prodlení. V případě nedodržení termínu dodání uvedeného v článku III., je kupující oprávněn požadovat snížení kupní ceny o 0,1 % za každý den prodlení. VIII. Práva a povinnosti smluvních stran výslovně v této smlouvě neupravená se řídí příslušnými ustanoveními obchodního zákoníku. Tato smlouva je sepsána ve třech vyhotoveních. Jedno pro prodávajícího a dvě pro kupujícího. Platnosti a účinnosti nabývá smlouva dnem podpisu obou stran. S uzavřením této smlouvy souhlasila Rada města Veselí nad Moravou na svém xx. zasedání dne dd. mm. 20rr bod... Účastníci si smlouvu přečetli, souhlasí s celým jejím obsahem, což stvrzují svým vlastnoručním podpisem. Ve Veselí nad Moravou dne... x za prodávajícího Ing. Miloš Kozumplík starosta za kupujícího Strana 5 (celkem 6)

6 Příloha č. 2 plánek umístění projekční techniky strana dataprojektoru 773 cm strana plátna 860 cm Světlá výška ve středu klenby je 4,56 m, ve vzdálenosti cca 0,5 m ode zdi je výška 3,20 m. Výška světel v místnosti je 2,90 m, není problém je o cca 20 cm zvednout. V místnosti stejného typu, kde máme instalaci podobnou, je uchycení plátna ve výšce 3,10 m, horní hrana plátna ve výšce světel (2,90 m), vzdálenost plátna ode zdi 0,5 m. Vzhledem k velikosti místnosti je vhodné umístit plátno o cca 20 cm výš i za cenu jeho dalšího posunu ode zdi v řádu 10 cm (tedy max. na 0,6 m). Adresa: tř. Masarykova 119, Veselí nad Moravou IČ: DIČ: CZ Bankovní spojení: ČS a.s /0800, KB a.s /0100 Telefon: Fax: mesto@veseli-nad-moravou.cz

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 váš dopis zn.: ze dne: náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání:

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 váš dopis zn.: ze dne: náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání:

Více

Město Veselí nad Moravou Městský úřad Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou Městský úřad Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou Městský úřad Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka pracoviště park Petra Bezruče 697 náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání: MVNMX007TWGJ

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání: MVNMX003THLN MVNM/39761/2014 S-MVNM/39761/2014

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 váš dopis zn.: ze dne: náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání:

Více

Město Veselí nad Moravou Městský úřad Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou Městský úřad Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou Městský úřad Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka pracoviště park Petra Bezruče 697 náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání: MVNMX006IG7C

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání: MVNMX00418WI MVNM/7121/2015

Více

Výzva k podání nabídky. Realizace pomníku padlým rumunským vojákům

Výzva k podání nabídky. Realizace pomníku padlým rumunským vojákům Město Veselí nad Moravou starosta VESELí IP.I NAD MORAVOU náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: MVNMX0079COJ MVNM/19226/2017 S-MVNM/19226/2017 KS vyřizuje: tel.: e-mail: Ing. Jitka Vašicová 518670110 vasicova@veseli-nad-moravou.cz

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání: MVNMX005KTO7 MVNM/7351/2016

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 váš dopis zn.: ze dne: náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání:

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání: MVNMX006V640 MVNM/7866/2017

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 váš dopis zn.: ze dne: náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání:

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání: MVNMX0081KGI MVNM/5487/2018

Více

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání: MVNMX009J35D MVNM/5758/2019

Více

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n.

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2086/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

Oprava propustku v ulici Lužická, Rychnov u Jablonce nad Nisou

Oprava propustku v ulici Lužická, Rychnov u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2160/2015 Datum: 4. června 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 739 336 567 Zadávací

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Sídlo: Strnady 136, 252

Více

Údržba veřejné zeleně v Rychnově u Jablonce n.n.

Údržba veřejné zeleně v Rychnově u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/914/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

1. Zadavatel. 2. Specifikace

1. Zadavatel. 2. Specifikace Věc: Oprava výzvy pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem: VÚDDŠ,DDŠ, SŠ,ZŠ a ŠJ Mor. Krumlov rozšíření vozového parku 1. Zadavatel Výchovný ústav,dětský domov se školou,

Více

Oprava komunikací v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Oprava komunikací v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/865/2015 Datum: 10. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 739 336 567 Zadávací

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu nabídku podanou podle zákona č. 137/2006 Sb., v platném znění

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu nabídku podanou podle zákona č. 137/2006 Sb., v platném znění NEMOCNICE S POLIKLINIKOU HAVÍŘOV, příspěvková organizace 736 01 Havířov Město, Dělnická 1132/24 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu nabídku podanou podle zákona č. 137/2006 Sb., v platném

Více

Jmenování komise pro otevírání obálek a kontrolu obsahu nabídek na zakázku: "Nové originální tonery 2018"

Jmenování komise pro otevírání obálek a kontrolu obsahu nabídek na zakázku: Nové originální tonery 2018 Město Veselí nad Moravou Městský úřad Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka pracoviště park Petra Bezruče 697 1::1 VESELí 1. 11III.1NAD MORAVOU náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail:

Více

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Název veřejné zakázky: Bezpečnostní sondy pro páteřní síť Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány formou a strukturou kupní smlouvy. Účastník ve své nabídce

Více

Dodávka laboratorního nábytku

Dodávka laboratorního nábytku Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka

Více

Město Veselí nad Moravou Městský úřad Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou Městský úřad Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou Městský úřad Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka pracoviště park Petra Bezruče 697 náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání: MVNMX007QG0Y

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené Valašské Meziříčí, Vsetínská 454

Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené Valašské Meziříčí, Vsetínská 454 Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené 757 01 Valašské Meziříčí, Vsetínská 454 Výzva k předložení nabídky Předmět nabídky: Obnova vozového parku - 9 místný automobil PODMÍNKY

Více

č. ev. ČSÚ: /2011 uzavřená podle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. Základní ustanovení

č. ev. ČSÚ: /2011 uzavřená podle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. Základní ustanovení Kupní smlouva Příloha č. 1 vzor kupní smlouvy č. ev. ČSÚ: /2011 uzavřená podle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. se sídlem IČ: DIČ: Bankovní

Více

K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30

Více

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. pro veřejnou zakázku malého rozsahu. Dodávka projekční techniky (Příloha k výzvě k podání nabídek)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. pro veřejnou zakázku malého rozsahu. Dodávka projekční techniky (Příloha k výzvě k podání nabídek) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka projekční techniky (Příloha k výzvě k podání nabídek) Obsah: 1. Zadavatel 2. Vymezení předmětu zakázky 3. Místo a termín plnění 4. Podmínky

Více

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil Výzva k podání nabídky Obec Horka u Staré Paky (dále jen zadavatel ) v souladu s ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) tímto vyzývají

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A uzavřená dle 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění uzavřená mezi níže uvedenými stranami: 1. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Nemocnice Kyjov, příspěvková organizace

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

"Veselí nad Moravou, Chodník - ul. Komenského, tř. Masarykova, ul. Svatoplukova, etapa I - stavební úpravy ul. Komenského".

Veselí nad Moravou, Chodník - ul. Komenského, tř. Masarykova, ul. Svatoplukova, etapa I - stavební úpravy ul. Komenského. I Odbor majetku a investic Městského úřadu pracoviště Park Petra Bezruče 697 VESELí NAD MORAVOU váš dopis zn.: ze dne: náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: email: MVNMX00214TN MVNM/16947/2013

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 3/2017 Název zakázky: Výměna oken v budově ZŠ Školní Předmět zakázky: Výměna 32 kusů okenních sestav v budově ZŠ Školní Typ zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodávka technologie hrubotřídění pro společnost PRAGOTRADE spol. s. r. o. 1. SMLUVNÍ STRANY

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném..

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 7/2014 Název zakázky: 7/2014 nákup výpočetní techniky a příslušenství Předmět zakázky: nákup výpočetní techniky a příslušenství Typ zakázky: Veřejná zakázka malého

Více

Jmenování komise pro otevírání obálek a kontrolu obsahu nabídek na zakázku:

Jmenování komise pro otevírání obálek a kontrolu obsahu nabídek na zakázku: Město Veselí nad Moravou Městský úřad Veselí nad Moravou odbor kancelář tajemníka pracoviště park Petra Bezruče 697 II: LIII.I NAD VESELí MORAVOU náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail:

Více

1. základní škola, Rakovník, Martinovského 153. Věc: Zahájení výběrového řízení - výzva k podání nabídky

1. základní škola, Rakovník, Martinovského 153. Věc: Zahájení výběrového řízení - výzva k podání nabídky Věc: Zahájení výběrového řízení - výzva k podání nabídky Dne 22. února 2013 1. základní škola, Rakovník, Martinovského 153 vyhlašuje zahájení výběrového řízení na dodávku vybavení souvisejícího s dosažením

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany číslo smlouvy kupujícího: číslo smlouvy prodávajícího: uchazeč v dále uvedené smlouvě řádně a správně doplní údaje na zeleně vyznačených místech dle své předkládané nabídky 1.1. Prodávající: Prodávající:

Více

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice V Ý B Ě R O V É Ř Í Z E N Í Zadávací dokumentace Název zakázky: Nákup devítimístného vozidla ISŠ Sokolnice Zadavatel: Zadavatelem

Více

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel Příloha č. 4 ZD OBCHODNÍ PODMÍNKY ve smyslu 44 odstavec 3 písmeno a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na dodávky Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány ve

Více

Stavba revizní šachty ke zpřístupnění podzemního komplexu

Stavba revizní šachty ke zpřístupnění podzemního komplexu MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2282/2016 Spis. zn.: MUS/217/2016 Datum: 6. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.:

Více

Věc: Dodávka A)Velkoobjemová chladnice na skladování diagnostik a vzorků - 2 kusy nebo B) Chladicí box na míru 1 kus

Věc: Dodávka A)Velkoobjemová chladnice na skladování diagnostik a vzorků - 2 kusy nebo B) Chladicí box na míru 1 kus V Praze dne 23. 06. 2014 Čj.: 568-65/2014 - ÚVN Věc: Dodávka A)Velkoobjemová chladnice na skladování diagnostik a vzorků - 2 kusy nebo B) Chladicí box na míru 1 kus Ústřední vojenská nemocnice Vojenská

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka )

Více

ZADÁVACÍ LIST VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ZADÁVACÍ LIST VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ 1. Základní údaje: Identifikační údaje zadavatele: Rybitví č.p. 296,, IČ: 28778758 zapsán v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 26785 Název a popis předmětu zakázky

Více

Obec Předměřice nad Jizerou

Obec Předměřice nad Jizerou PnJ13MJ293K Obec Předměřice nad Jizerou 29474 Předměřice nad Jizerou č.p. 132, okres Mladá Boleslav Váš dopis s čj.: Ze dne: Číslo jednací: PnJ-666/2017 Spisová značka: PnJ/2017/084 B Vyřizuje: Hana Bláhová

Více

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE STŘEDOČESKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPS-383200-8/ČJ-2014-0100IT-VZ Praha 12. listopadu 2014 Počet listů: 5 Přílohy: 4/10 V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou

Více

Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách)

Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách) Naše značka: Vyřizuje / tel: V Praze, dne: Č. j.: 1172/2014 Ing. Radko Sáblík / 257 320 533 23. 7. 2014 Kontaktní osoba: Jan Černohorský / 607 121 582 Výzva k podání cenové nabídky (zák. č. 137/2006 Sb.

Více

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen VZMR ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů.

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup nového osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup nového osobního automobilu Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup nového osobního automobilu 1. Zadavatel Výchovný ústav, DDŠ,SŠ,ZŠ a ŠJ, Počátky, Horní 617 se sídlem: 39464 Počátky, Horní 617 IČO: 7084580

Více

Dodávka výpočetní techniky

Dodávka výpočetní techniky Střední průmyslová škola na Proseku 190 00 Praha 9, Novoborská 610/2 Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1614/2014 Haniš/286 028 366 19. 6. 2014 Výzva k podání cenové nabídky k účasti na zakázce

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Výzva k podání nabídek ROP NUTS II Jihozápad Registrační číslo a název CZ.1.14/2.4.00/19.02574, Modernizace odborných učeben a dílen projektu: SOŠ Velešín Název zakázky: Pořízení nábytku

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník)

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) mezi: Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Vídeňská 800 140 59 Praha 4, Zapsaná

Více

Kupní smlouva. číslo prodávajícího: číslo kupujícího:.../vš/2018

Kupní smlouva. číslo prodávajícího: číslo kupujícího:.../vš/2018 Kupní smlouva číslo prodávajícího: číslo kupujícího:..../vš/2018 Uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Název zakázky: Město Broumov, třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Název zakázky: Město Broumov, třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Město Broumov, třída Masarykova 239, 550 01 Broumov, IČ 00272523 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název zakázky: Nákup 16ks MS Office Standard 2016 OLP NL Govt Zadávací podmínky Zadavatel tímto stanovuje

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ dále jen oznámení K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY DĚTSKÉ HŘIŠTĚ

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ dále jen oznámení K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY DĚTSKÉ HŘIŠTĚ OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ dále jen oznámení K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY na zakázku malého rozsahu v souladu s 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Provádění zimní údržby komunikací v Rychnově u Jablonce nad Nisou v sezóně 2015/2016

Provádění zimní údržby komunikací v Rychnově u Jablonce nad Nisou v sezóně 2015/2016 MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, 488 880 921 Datum: 1. července 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 739 336 567 Zadávací dokumentace a výzva

Více

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1370/2013 Haniš/286 028 366 2. 5. 2013

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1370/2013 Haniš/286 028 366 2. 5. 2013 Střední průmyslová škola na Proseku 190 00 Praha 9, Novoborská 610/2 Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1370/2013 Haniš/286 028 366 2. 5. 2013 Věc: Výzva k podání cenové nabídky na realizaci

Více

Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Číslo jednací:249/2015 Vyřizuje: Gracík Datum: 3.8.2015 Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Kupní smlouva. č.j. KRPK-33403/ČJ VZ. v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva. č.j. KRPK-33403/ČJ VZ. v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva č.j. KRPK-33403/ČJ-2011-1900VZ v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany 1) Česká republika Krajské ředitelství policie

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: D10015. Evidenční číslo prodávajícího:

Více

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ:

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ: Obec Klenová Klenová 65 340 21 Janovice nad Úhlavou IČ:00573515 v souladu s ustanovením 18 odst.5, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE AKCE DODÁVKA A INSTALACE SÍTÍ PROTI HMYZU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE AKCE DODÁVKA A INSTALACE SÍTÍ PROTI HMYZU Domov seniorů Břeclav, příspěvková organizace. Veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE AKCE DODÁVKA A INSTALACE SÍTÍ PROTI HMYZU 1. Název veřejné zakázky : Dodávka

Více

Hasičský záchranný sbor Kraje Vysočina Ke Skalce 32, 586 04 Jihlava

Hasičský záchranný sbor Kraje Vysočina Ke Skalce 32, 586 04 Jihlava Hasičský záchranný sbor Kraje Vysočina Ke Skalce 32, 586 04 Jihlava Číslo zakázky: HSJI-2411/E-2015 Datum vyhlášení: 28.05. 2015 Č.j.: HSJI-2411-1/E-2015 Počet listů: 3 Počet příloh: 2/3 Výzva k podání

Více

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská správa domů s.r.o. IČ: 251 73 570 Sídlo: Náměstí Svobody 8, 385

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro měření odporu spouště Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva 1

Více

Smlouva o dodávce LCD monitorů uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi:

Smlouva o dodávce LCD monitorů uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi: Smlouva o dodávce LCD monitorů uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi: Českou národní bankou Na Příkopě 28 115 03 Praha 1 zastoupenou: Ing.

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu

Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu Lhůta pro podání nabídek: 4.5.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: +420 377 402 500 rericha@fnplzen.cz

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ).

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ). Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2015/098853-G

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění

Kupní smlouva. uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Kupní smlouva uzavřená dle ust. 2079 a n. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění Smluvní strany:.. společnost jednající... se sídlem... IČ:... společnost zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Modernizace TC Veselí nad Moravou 1. etapa

Modernizace TC Veselí nad Moravou 1. etapa Výzva k podání nabídky vč. zadávací dokumentace na veřejnou zakázku s názvem Modernizace TC Veselí nad Moravou 1. etapa PID: MVNMX0090A8G č.j.: MVNM/31102/2018 KT číslo VZ na profilu zadavatele: P18V00000015

Více

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany Příloha č. 5 Návrh kupní smlouvy KUPN Í SMLO UV A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.:

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.: SMLOUVA O DÍLO Objednatel: Městská část Praha Ďáblice Sídlo objednatele: Květnová 553/52, 182 00 Praha 8 IČ: 00231266 DIČ: CZ00231266 Osoba oprávněná jednat: Ing. Miloš Růžička, starosta MČ Kontaktní osoba:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/879241-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Číslo zakázky 5/2016 Název zakázky: Oprava střechy Předmět zakázky: Typ zakázky: Výzva k podání nabídek Oprava střechy budovy ZŠ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen VZ ). Datum vyhlášení 4.6. 2016

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupující: Sídlo: IČ: 27791637 DIČ: Jednající: I. Smluvní strany ARS rozvojová agentura, s.r.o.

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 1/2016 Název zakázky: Výměna oken v objektu ZŠ Školní 5, MŠ Weberova 16, Děčín Předmět zakázky: Vyměněno bude 19 sestav oken oddělenými výplněmi v budově ZŠ Školní

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011

Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011 Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 6 zákona č.

Více

Č. j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 4. listopadu 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 2/8. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu

Č. j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 4. listopadu 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 2/8. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE ÚSTECKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č. j. KRPU-227474-3/ČJ-2016-0400VZ Ústí nad Labem 4. listopadu 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 2/8 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře, příspěvková organizace,, VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Identifikační údaje zadavatele Název Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře,

Více

"Veselí nad Moravou, Parkovací plochy při ul. Rumunská - I.etapa, Oplocení pozemku p.č. 4331/28, k.ú. Veselí- Předměstí".

Veselí nad Moravou, Parkovací plochy při ul. Rumunská - I.etapa, Oplocení pozemku p.č. 4331/28, k.ú. Veselí- Předměstí. Město Veselí nad Moravou Odbor majetku a investic Městského úřadu pracoviště Park Petra Bezruče 697 ~ VESELí 1.-.1 NAD MORAVOU váš dopis zn.: ze dne: náš PID: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail:

Více

K 89-1/2011 V Ostravě dne Výtisk č.4 Počet listů: 2 Přílohy: 1 + CD. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 89-1/2011 V Ostravě dne Výtisk č.4 Počet listů: 2 Přílohy: 1 + CD. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 89-1/2011 V Ostravě dne 22.11.2011 Výtisk č.4 Počet listů: 2 Přílohy: 1 + CD Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: IVC Nošovice interiérové vybavení 1. Zadavatel:

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

Zařízení interiéru objektu NTIS a CTPVV

Zařízení interiéru objektu NTIS a CTPVV Západočeská univerzita v Plzni Zařízení interiéru objektu NTIS a CTPVV Stručný popis zakázky nebo nákupu(ů) : Předmětem veřejné zakázky je výběr dodavatele, který bude po dobu účinnosti rámcové kupní smlouvy

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Pořízení softwaru pro podporu řízení lidských zdrojů a technická podpora po dobu realizace projektu Dodávka

Více