ZIMA 2010/ Uvedené ceny rekreačních pobytů jsou snížené o příspěvek z SF ČD a.s., ČD Cargo, a.s. a FKSP SŽDC, s.o. V ceně je zahrnuto pojištění.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZIMA 2010/ 2011. Uvedené ceny rekreačních pobytů jsou snížené o příspěvek z SF ČD a.s., ČD Cargo, a.s. a FKSP SŽDC, s.o. V ceně je zahrnuto pojištění."

Transkript

1 ZIMA 2010/ 2011 České dráhy, a.s., ČD Cargo, a.s. a SŽDC, s.o. ve spolupráci s ČD travel, s.r.o. připravily pro nastávající zimní sezónu nabídku rekreačních pobytů, určenou pro zaměstnance ČD a.s., ČD Cargo,a.s. a SŽDC, s.o. a.s. jejich rodinné příslušníky a důchodce. Uvedené ceny rekreačních pobytů jsou snížené o příspěvek z SF ČD a.s., ČD Cargo, a.s. a FKSP SŽDC, s.o. V ceně je zahrnuto pojištění. ŠUMAVA - Železná Ruda - hotel OSTRÝ***. Hotel Ostrý (755 m) je umístěn v nejvýznamnějším turistickém centru západní Šumavy, v malebném horském městečku. Železná Ruda, v atraktivním prostředí na okraji národního parku Šumava ( ha), který s přilehlou chráněnou krajinnou oblastí o celkové rozloze ha tvoří biosférickou rezervaci UNESCO. Nejbližší sjezdovka U nádraží je vzdálena pouhých 200 m od hotelu, je dlouhá 1 km a vhodná pro rodiny s dětmi. Stejně tak jsou vhodné pro rodinné lyžování i lyžařské areály Samoty a Belvedere vzdálené necelých 500 m. Další lyžařské středisko Špičák (1.202 m.n.m.) se nachází necelých 2,5 km od Železné Rudy (5 sjezdovek, čtyřsedačková lanovka, 9 vleků, snowpark). Pro všechny lyžaře doporučujeme i nedaleké atraktivní německé středisko Gross Arber (1456 m n.m.) vzdálené 9 km. Železná Ruda je také ideální výchozí bod pro běžkaře. V okolí je množství upravovaných tratí (okolo 100 km) a to nejen na české, ale i na bavorské straně Šumavy (Arberland). Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky a čtyřlůžkové pokoje, všechny účelně vybaveny pohodlným nábytkem, televizí se satelitním příjmem a telefonem, samostatnou koupelnou se sprchovým koutem a WC. V plné penzi nebo polopenzi. Stravování začíná v sobotu večeří (nástup na rekreaci po hod.) a končí další sobotu snídaní nebo obědem (uvolnění pokoje do hod.). Individuální. Možno cestovat vlakem, autobusem nebo autem. Vlakem do železniční stanice Železná Ruda město a odtud asi 500 m k hotelu. Autobusová zastávka je přímo před hotelem. Parkování je možné přímo u hotelu. Termíny pobytů:

2 Cena poukazu v termínech polopenze plná penze dospělý účastník dítě do 10 let dítě do 15 let Cena poukazu v termínu polopenze plná penze dospělý účastník dítě do 10 let dítě do 15 let Cena poukazu v termínu polopenze plná penze dospělý účastník dítě do 10 let dítě do 15 let Pro důchodce ČD, a.s. a jejich rodinné příslušníky jsou ceny o 500,- Kč vyšší. Příplatek za 1 lůžkový pokoj činí 200,-Kč na osobu a den. Cena pro dítě platí pouze při ubytování s 2 dospělými osobami. Cena zahrnuje: ubytování, stravování, pojištění, 1x využití whirpoolu. Poznámka : Účastníci hradí v hotelu rekreační poplatek pro OÚ. Dítě do 5 let bez nároku na stravu a lůžko 100,-Kč za pobyt. Psům je vstup povolen za poplatek 150,- Kč na den. JESENÍKY - penzion Pacifik - RAMZOVÁ. Penzion Pacifik se nachází v Ramzovském průsmyku, obklopen krásnou přírodou Jeseníků. Ramzová je významné středisko zimních sportů i výchozí bod pro letní pěší turistiku. Výhodou této lokality je velmi dobrá dostupnost i v zimních měsících, a to jak po silnici, tak velmi dobrým železničním spojem, díky němuž je Ramzová lépe dostupná než jiná střediska v Jeseníkách. Ramzová nabízí výborné podmínky pro běžecké i sjezdové lyžování. Magnetem pro lyžaře je zejména kompaktní areál s lanovou dráhou na Černavu s napojením na lanovou dráhu na Šerák, od kterého je penzion Pacifik vzdálen pouhých 200 m. Celá lanová dráha měří přes tři kilometry. Pro méně zdatné lyžaře jsou určeny kratší lyžařské vleky nad dolní stanicí lanovky. Celý areál obsahuje 6 lyžařských vleků a 7 sjezdovek s převýšením m. V těsné blízkosti Ramzové se nachází další oblíbené středisko v osadě Petříkov, dále 1 km vzdálená Ostružná nabízí také výborné podmínky pro lyžování.

3 2-4lůžkové moderně zařízené pokoje. Každý pokoj má vlastní koupelnu, WC. Pro tyto pokoje je na každém patře společná kuchyňka, kde je pro každý pokoj lednice a uzamykatelná skříňka. Dále nabízíme 4 lůžkové apartmány, které jsou vybavené vlastním sociálním zařízením i vlastní kuchyňkou. Rekreace probíhá v 7 denních turnusech s nástupem na rekreaci v sobotu po 15 hod. a ukončením pobytu další sobotu do 10 hod. Vlastní, u pokojů ve společné kuchyňce na patře. Kuchyň je plně vybavená (lednice, plynový sporák, rychlovarná konvice, mikrovlná trouba + veškeré základní vybavení). Individuální. Možnost cestovat vlakem nebo autem. Vlakem Praha Zábřeh na Moravě Ramzová. Penzion se nachází 300 m od zastávky ČD, (po výstupu z vlaku k hlavní silnici, po ní do leva ve směru na Jeseník okolo kapličky, za kterou po 50 m se nachází penzion PACIFIK Ramzová). Penzion má vlastní parkoviště pod uzamčením. Termíny pobytů: cena poukazu bez stravy dospělý přistýlka příplatek za apartmán na týden 700 Cena zahrnuje: ubytování, pojištění, parkování. Poznámka : Účastníci hradí v penzionu poplatek pro OÚ. Psům je vstup povolen po dohodě za poplatek 50,- Kč na den. KOŘENOV - hotel LESNÍ CHATA***. Hotel Lesní chata Kořenov je umístěn v turistickém centru na pomezí Krkonoš a Jizerských hor v klidné části obce Kořenov, mezi Harrachovem a Tanvaldem v blízkosti hranic s Polskou republikou v nadmořské výšce 754 m. K hotelu patří velký areál včetně parkoviště.

4 Díky výhodné poloze je z Kořenova snadný přístup do významných zimních lyžařských středisek jak v Krkonoších, tak i v Jizerských horách. Ve vzdálenosti do 10 km je jich hned několik, například Harrachov, Tanvald či Rokytnice nad Jizerou. Pro úplné začátečníky a rodiny s dětmi možnost lyžování na vleku u hotelu, kde lze využít i školu lyžování Snowart ( pro pokročilejší lyžaře svah Bavorák (600 m), lyžařský areál Rejdice (4 km), lyžařský areál Příchovice (3 km), Paseky (10 km) a jiné. Pro vyznavače bílé stopy je připraveno 50 km upravených běžeckých tratí na Jizerské magistrále. Ve 2 lůžkových pokojích s možností 2 přistýlek. Všechny pokoje jsou účelně vybaveny praktickým pohodlným nábytkem, televizí se satelitním příjmem a telefonem, samostatnou koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou a WC. Součástí hotelu je restaurace, salonek s krbem a kulečníkovým stolem, úschovna lyží, relaxační centrum s whirlpooly, saunou, stolním tenisem a posilovnou. V plné penzi nebo polopenzi, která probíhá na jídelně. Stravování začíná v sobotu večeří (nástup na rekreaci po hod.) a končí další sobotu snídaní nebo obědem (uvolnění pokoje do hod.). Vlastní. Je možnost cestovat vlakem do stanice Kořenov a odtud pěšky 800 m k hotelu. Při cestě autem lze parkovat přímo v areálu. Termíny pobytů: Cena poukazu v termínech polopenze plná penze dospělý účastník dítě do 10 let na přistýlce dítě do 15 let na přistýlce Cena poukazu v termínu polopenze plná penze dospělý účastník dítě do 10 let na přistýlce dítě do 15 let na přistýlce Pro důchodce ČD, a.s. a jejich rodinné příslušníky jsou ceny o 500,- Kč vyšší. Příplatek za 1 lůžkový pokoj činí 200,-Kč na osobu a den. Cena pro dítě platí pouze při ubytování s 2 dospělými osobami.

5 Cena zahrnuje: ubytování, stravování, využití whirlpoolu, stolního tenisu a posilovny, 1x v týdnu taneční večer s hudbou, pojištění, parkování. Poznámka: Účastníci hradí na místě poplatek OÚ. Dítě do 5 let bez nároku na stravu a lůžko zdarma. Psům je vstup povolen po dohodě za poplatek 150,-Kč na den. Vánoční pobyt v období Cena za dospělého a noc s polopenzí činí 250,-Kč Dítě do 15 let na přistýlce 205,-Kč Dítě do 10 let na přistýlce 150,-Kč Příplatek za Štědrý den činí 350,-Kč (v ceně aperitiv, nápoj k jídlu, slavnostní Vánoční menu, výzdoba) Silvestrovský pobyt v období Cena za dospělého a noc s polopenzí činí 380,-Kč Dítě do 10 let na přistýlce 205,-Kč Dítě do 15 let na přistýlce 330,-Kč Příplatek za Silvestrovský večer 600,-Kč Dítě do 15 let 500,-Kč Dítě do 10 let 300,-Kč (v ceně aperitiv, nápoj k jídlu, druhá večeře, 2 dcl šampaňského, hudba) Cena zahrnuje: ubytování, stravování, využití whirlpoolu, stolního tenisu a posilovny, parkování. Poznámka: Účastníci hradí na místě poplatek OÚ. Dítě do 5 let bez nároku na stravu a lůžko zdarma. Psům je vstup povolen po dohodě za poplatek 150,-Kč na den. ČERNÝ DŮL / Pec pod Sněžkou - hotel ODDECH***. Hotel ODDECH se nachází na jednom z krkonošských hřebenů ve výšce 1.120m na pomezí Pece pod Sněžkou a Černého Dolu s výhledem na Obří důl a Sněžku. Možnost sjezdového lyžování ve ski areálu v Peci pod Sněžkou (Zahrádky, Smrk, Javor, Bramberk), který je spojen v blízkosti hotelu přibližovacím vlekem ( Na Muldě). Upravované běžkařské tratě a Krkonošská magistrála jsou v těsné blízkosti hotelu. Ve 2 lůžkových pokojích s možností přistýlky s vlastní koupelnou a WC, TV -SAT. Součástí hotelu je restaurace, bar, úschovna lyží, relaxační centrum s whirlpoolem, soláriem a saunou. Možnost Wi-Fi připojení v hotelové restauraci.

6 Polopenze začíná v sobotu večeří (nástup na rekreaci po hod.) a končí další sobotu snídaní (uvolnění pokoje do hod.). Individuální. Je možnost cestovat vlakem do stanice Svoboda nad Úpou, dále linkovým autobusem do Pece pod Sněžkou a odtud po dohodě se správcem bude zajištěna doprava k hotelu. Parkování aut je zajištěno u Penzionu Květa v Peci pod Sněžkou, cca 200 m nad P4 Zelený potok za poplatek 100,-Kč/auto/noc. Termíny pobytů: ne so (6 nocí) Cena poukazu v termínech polopenze dospělý účastník Dospělý na přistýlce dítě do 12 let Cena poukazu v termínu cena za termín polopenze /6 nocí/ dospělý účastník dospělý na přistýlce dítě do 12 let Pro důchodce ČD, a.s. a jejich rodinné příslušníky jsou ceny ve vedlejší sezoně o 500,- Kč a v hlavní sezoně o 800,-Kč vyšší. Příplatek za 1 lůžkový pokoj činí 180,-Kč na osobu a den. Příplatek za postýlku pro malé dítě činí 50,-Kč na den, psům vstup povolen za poplatek 50,-Kč na den. Cena zahrnuje: ubytování, stravování, pojištění, 1x návštěva whirpoolu, doprava osob a zavazadel sněžnými vozidly do hotelu a zpět. Poznámka: Účastníci hradí na místě poplatek OÚ. Dítě do 3 let bez nároku na stravu a lůžko zdarma.

7 SLOVENSKO - Rájecké Teplice - hotel SKALKA. Pobyt s polopenzí včetně lázeňských procedur!!! Vhodné také pro rodinné příslušníky zaměstnanců účastnících se komplexně ozdravných pobytů (KOP)!!! Hotel SKALKA*** je umístěn v rozsáhlém parku 5 minut od lázeňského centra Rajeckých Teplic. Lázeňské městečko leží 12 km jižně od Žiliny v údolí obklopeném pohořím Martinských holí, Súlovských vrchů, Malé a Velké Fatry. Tato poloha přímo vybízí k lyžařským aktivitám. Přímo v okolí střediska jsou ideální terény pro klasické lyžování, provozovatel hotelu bude v případě dostatku sněhu udržovat i 2,5 km okruh běžecké tratě přímo v areálu parku. Sjezdové lyžování je možné provozovat v několika střediscích s kvalitními upravovanými sjezdovkami. Jedná se o střediska Rajecká Lesná (6 km), Čičmany (12 km), Fačkovské sedlo (20 km),martinské hole (20 km) a Vrátná dolina (35 km). Do všech středisek je možné dohodnout fakultativně dopravu přímo z místa ubytování hotelovým mikrobusem, v případě velkého zájmu autobusem. Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (v omezeném množství jen s výhledem do parku) s vlastním sprchovým koutem a WC. Pokoje jsou vybaveny nábytkem, televizí, ledničkou a telefonem. Pokoje jsou situované do klidného parku a nebo k silnici. V hotelu jsou dva výtahy včetně výtahu pro tělesně postižené. Recepce je v provozu nepřetržitě. Polopenze, strava začíná první den večeří a končí poslední den snídaní. Možnost doobjednat plnou penzi. Relax a hotelové služby: Součástí hotelového komplexu je balneo a relax provoz. Můžete zde využít procedury jako kryobox,, solární louky, nefritové lůžko, oxygenoterapii, magnetoterapii, infra kabinu, fitness centrum a samozřejmě mnoho druhů masáží. Dále je možno v objektu provozovat volnočasové aktivity jako stolní tenis, kulečník, šipky apod. Vlastní. Parkování v areálu hotelu zdarma. Vlaková i autobusová zastávka přímo v obci, spojení z ČR je s přestupem v Žilině. Termíny pobytů: První nástupní termín je a poslední nástupní termín je , v tomto období každý pobyt začíná i končí v sobotu. Ceny za osobu za týdenní pobyt: k silnici do parku dospělý Kč Kč děti do 15 let bez procedur Kč Kč Ceny platí za osobu při obsazení dvoulůžkového pokoje dvěma osobami. Na cenu pro děti do 15 let bez procedur se již nevztahuje sleva za ubytování na přistýlce. Příplatek za 7 obědů Příplatek za jednolůžkový pokoj Sleva za ubytování na přistýlce Kč 750 Kč 600 Kč

8 Pro důchodce ČD, a.s. a jejich rodinné příslušníky jsou ceny o 1.500,- Kč vyšší. Cena zahrnuje: 7x ubytování, 7x stravování formou polopenze, komplexní cestovní pojištění, výběr z jednoho zde uvedeného lázeňského balíčku procedur krása (3x kryobox + fitness, 1x medová masáž, 1x3 hod. saunový svět Afrodite, Solární louky 2x 15 min, 1x limfodrenáž tváře a dekoltu), oddech (1x3 hod. saunový svět Afrodité, 1x saunový svět Diplomat, 1x masáž lávovými kameny, 2x nefritové lůžko, oxygenoterapie s mechanickou kombimasáží 3x20 min., solární louky 2x 15 min) a klasik (klasická masáž 2x20 min, 1x saunový svět Diplomat, 1x2 hod. bazén Aphrodite, 3x kryobox + fitness, 2x nefritové lůžko, oxygenoterapie s mechanickou kombimasáží 2x20 min., solární louky 1x15 min). Závazný výběr lázeňského balíčku provedete až po příjezdu do hotelu přímo na recepci. RAKOUSKO - Maria Alm - penzion TYROL. Pension Tyrol je menší příjemný penzion s domáckou atmosférou a česky mluvícím personálem. Penzion je umístěn nedaleko centra městečka, dobře dostupný z hlavní silnice, v oblasti s krásnými výhledy na téměř 3 tis. metrů vysoké vápencové štíty. Městečko leží v turisticko-lyžařské oblasti Hochkönig Winterreich (výborné lyžařské středisko - 2 minuty autem na parkoviště střediska Aberg, přímo u pensionu zastávka Skibussu), jenž je součástí největší lyžařské oblasti v Rakousku - Ski Amadé (více V okolí se také nachází velké množství udržovaných běžeckých tratí. Služby za poplatek: tenisová hala, squash, aquapark, dětské hřiště, bazén. 2 až 4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením. Pokoje jsou účelně a vkusně vybaveny. Čtvrté lůžko v pokoji je vždy horní postel na palandě. Polopenze v ceně (česká jídla). Vlastní, vzdálenost z Prahy cca 450 km z Brna cca 480 km, parkování zahrnuto v ceně. Termíny pobytů: noci noci noci noci noci noci noci noci noci noci noci noci noci

9 Pro důchodce ČD, a.s. a jejich rodinné příslušníky jsou u 7 denních pobytů ceny o 650,- Kč vyšší. Je možné využít také pobyty na 7 nocí (sečtení výše uvedených turnusů) vždy od soboty do soboty. Cena poukazu: 3 noci 4 noci 7 nocí dospělý 1690,- Kč 2290,- Kč 4190,- Kč dítě do 16 let 1390,- Kč 1790,- Kč 3090,- Kč osoba na horním lůžku palandy 1390,- Kč 1790,- Kč 3090,- Kč Cena zahrnuje: 3/4/7x ubytování, 3/4/7x stravování, pojištění, parkování. Stravování začíná v den příjezdu večeří a končí v den odjezdu snídaní. Cena nezahrnuje: dopravu, skipas. Orientační cena skipasu do celého areálu Ski Amadé na 3 dny 118 euro, na 4 dny 149,5 euro, na 5 dní 172,5 euro. FRANCIE - středisko Samoëns - ubytovací zařízení SNCF. Středisko leží ve francouzských Alpách, nedaleko Chamonix a je dostupné kabinkovou lanovkou. Vesnice se nachází v lyžařské oblasti Le Grand Massif. V oblasti je více než 80 vleků a lanovek, na 260 km sjezdovek, které se nacházejí ve výšce od 800 do 2600 m.n.m. Čtyřlůžkové apartmány (2 dvoulůžkové pokoje) s vlastním sociálním zařízením (umyvadlo, sprcha a WC). V objektu je k dispozici společenská místnost s krbem, televizní místnost, diskotéka, klubovna pro mládež a herna pro děti. Plná penze, včetně nápojů. Restaurace s terasou s panoramatickým výhledem na celé údolí je situována přímo v areálu. Vlakem (možno individuálně automobilem) do Ženevy a dále transfer autobusem. Obdobně i při cestě zpět. Každý účastník si individuálně zajišťuje jízdenky FIP (pravděpodobně ÖBB a SBB). Účastníci bez nároku na FIP si jízdné hradí sami. Termín pobytu i s cestou: Cena pobytu za osobu: ,- Kč. Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí ve 4 lůžkových apartmánech, stravování v plné penzi, 6 denní skipas, lehátka a místenky na trase Praha Ženeva a zpět, transfer Ženeva Samoëns a zpět a cestovní pojištění. Pro důchodce ČD, a.s. a jejich rodinné příslušníky jsou ceny o 2.500,- Kč vyšší.

10 Dětská rekreace - lyžařský kurz pro děti. Hříběcí bouda Strážné Krkonoše. Termín: (pololetní prázdniny) penzion Hříběcí bouda, 2-4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením. kurz určen pro děti školou povinné 6 15 let (ne předškoláci). Zajištěn pestrý celodenní program pod dohledem zkušených instruktorů a zdravotníka. Základní vlek přímo u penzionu, další vleky ve Strážném. plná penze včetně svačin a pitného režimu. autobusová z Prahy. Cena: včetně vleků 3170,- Kč OBJEDNÁVKY POUKAZŮ přijímáme do vyčerpání prostředků ze SF, resp. FKSP nejdéle do Objednávky poukazů je třeba zaslat písemně na tiskopise Závazná objednávka a žádost o poskytnutí příspěvku z prostředků C-SF na rekreaci/* zájezd/* TDM/* léčebný pobyt/* ozdravný pobyt/* na ČD travel, s.r.o., Na Příkopě 31, Praha 1. Kontaktní osoby: Tuzemská rekreace Daniela Švábová telefon ,( i fax) Rakousko, Francie, Slovensko, dětská rekreace Ondřej Šmehlík telefon Poukazy budou přidělovány postupně po obdržení objednávky. Závazná objednávka musí být čitelně a kompletně vyplněna a podepsána objednavatelem a potvrzena zaměstnavatelem. Tiskopis objednávky je zveřejněn na nebo a lze jej obdržet také na vyžádání na tel a Následně Vám zašleme na adresu domů faktury k úhradě poukazů, které je nutné do určeného termínu uhradit. Teprve po připsání platby na účet ČD travel bude vystaven voucher (poukaz). V opačném případě může být zařazen jiný zájemce. Příjemnou dovolenou přeje Vaše ČD travel

Uvedené ceny rekreačních pobytů jsou snížené o příspěvek ze SF ČD a.s., ČD Cargo, a.s. a FKSP SŽDC, s.o. V ceně je zahrnuto pojištění.

Uvedené ceny rekreačních pobytů jsou snížené o příspěvek ze SF ČD a.s., ČD Cargo, a.s. a FKSP SŽDC, s.o. V ceně je zahrnuto pojištění. ZIMA 2011/ 2012 České dráhy, a.s., ČD Cargo, a.s. a SŽDC, s.o. ve spolupráci s ČD travel, s.r.o. připravily pro nastávající zimní sezónu nabídku rekreačních pobytů, určenou pro zaměstnance ČD a.s., ČD

Více

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l KRKONOŠE Rozkládají se v severovýchodních Čechách na hranici mezi Českou republikou a Polskem. Česká část Krkonoš je rozlehlejší a členitější oproti polské.krkonoše jsou nejznámějším pohořím v České republice

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 CK TURISTA Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 4,5,6,8 - denní zájezd Lyžování ve Slovinsku, v nádherných Julských Alpách. Ubytování v luxusním hotelu****

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především

Více

POJEĎTE S NÁMI NA HORY. Milé rodiny, vážení přátelé,

POJEĎTE S NÁMI NA HORY. Milé rodiny, vážení přátelé, POJEĎTE S NÁMI NA HORY Milé rodiny, vážení přátelé, prožijte s námi pololetní a jarní prázdniny. Vybrali jsme pro Vás čtyři horská střediska v Jeseníkách, Beskydech, Krkonoších a Orlických horách. Kromě

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především z

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více

Ceny snížené o příspěvek mají:

Ceny snížené o příspěvek mají: ZIMA 2012/ 2013 České dráhy, a.s., ČD Cargo, a.s. a SŽDC, s.o. ve spolupráci s ČD travel, s.r.o. připravily pro nastávající zimní sezónu nabídku rekreačních pobytů, určenou pro zaměstnance ČD a.s., ČD

Více

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 CK TURISTA Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 4,5,7 - denní zájezd Děti skipas zdarma Rodinné lyžování v Alpách se službami all inclusive (bez alkoholických

Více

ZIMNÍ NABÍDKA JIZERSKÉ HORY

ZIMNÍ NABÍDKA JIZERSKÉ HORY ČESKÁ REPUBLIKA JIZERSKÉ HORY Jizerské hory jsou nejsevernějším pohořím v České republice. Část pohoří se nachází v Polsku. Toto pohoří bylo nazváno podle řeky Jizery, která pramení na úpatí své nejvyšší

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Caprici 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Santa Susanna Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 9 150 Kč

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ 2011 MěDK Elektra, příspěvková organizace Městské a turistické informační centrum Luhainfo Masarykova 950, 763 26 Luhačovice Tel.: 577 133 980 www.luhacovice.cz E-mail: luhainfo2@mdkelektra.cz NABÍDKA UBYTOVÁNÍ

Více

Pobyty na 3 nebo 7 nocí v období

Pobyty na 3 nebo 7 nocí v období JIZERSKÉ HORY Desná Apartmány KAČENKA 4-lůžkový apartmán: vstupní předsíňka, obývací místnost s TV-SAT a s vybavenou kuchyňskou linkou. Schodiště do podkroví, kde jsou dvě oddělené 2-lůžkové ložnice a

Více

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012 Železná Ruda / Šumava Hotel Belveder*** Hotel je situován na louce u lesa na kopci Belveder asi 800 metrů od Železné Rudy, je třípodlažní, nově zrekonstruovaný a je otevřený po celý rok. Najdete zde příjemné

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka!  ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes / / / 2 Poloha: jednoduchý rodinný hotel se nachází v blízkosti klidného letoviska Alykes přímo u pláže, v okolí hotelu je dostatek ochodů a taveren,

Více

Hotel Rosa Nautica 3*

Hotel Rosa Nautica 3* Hotel Rosa Nautica 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 10.08.13-17.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 800 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

Korutanské Alpy: Nassfeld - apartmány Rosenstöckl ****, sauna v ceně / č.2351

Korutanské Alpy: Nassfeld - apartmány Rosenstöckl ****, sauna v ceně / č.2351 CK TURISTA Korutanské Alpy: Nassfeld - apartmány Rosenstöckl ****, sauna v ceně / č.2351 4,6,8 - denní zájezd Lyžování v jižních Alpách. Nejjižnější lyžování v Rakousku nabízí Korutanské Alpy, které hraničí

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné

Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Lyžařský kurz 2010/2011 v Branné Zážitek na celý rok Dobrý den, z pozice provozního manažera Relax centra Kolštejn v Branné si Vás dovoluji oslovit se zajímavou nabídkou spolupráce mezi Vaší školou a našim

Více

Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074

Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074 CK TURISTA Dolomity - Val di Fiemme - hotel **** Bellavista, wellness v ceně / č.2074 5,6,7,8 - denní zájezd Val di Fiemme je jedno z nejpopulárnějších lyžařských středisek z celé Itálie, nabízí skvělé

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012 Benecko / Krkonoše Hotel Star*** Hotel leží v srdci Krkonoš, přímo ve středu lyžařského a turistického střediska Benecko, na jižně orientované straně vrchu Žalý (1036 m.n.m.) v těsné blízkosti lyžařských

Více

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz

HOTEL. Monínec 7, 257 91 Sedlec-Prčice GPS souřadnice hotelu: N 49 32 37.97 E 14 30 58.90 www.moninec.cz www.moninec-hotel.cz konference, školení, relaxační pobyty Relax hotel Monínec*** leží na Javorové skále 70 km na jih od Prahy na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje nedaleko města Sedlec-Prčice. Je nejvyšším bodem v

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA Malý penzion rodinného typu, skládající se z několika budov. Leží v malém centru Succhivo na jihu ostrova, které je oblíbené díky umístění

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ

U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ Turistické informační centrum Husovo náměstí 60 584 01 Ledeč nad Sázavou Tel.: 569 721 471 Email: info@ledecsko.cz www.ledecsko.cz PENZION AEBI Adresa:

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 CK TURISTA Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 3,4,5,6,7 - denní zájezd Lyžování ve slovinských Alpách je znamenité. V Julských Alpách sice nejsou gigantická

Více

UBYTOVACÍ OBJEKT TWINHOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko

UBYTOVACÍ OBJEKT TWINHOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko UBYTOVACÍ OBJEKT TWINOUSE Pruggern 52, oblast Schladming - Dachstein, Rakousko JEKA CS, K Lomu 889, 252 29 Dobřichovice info@jekacs.cz www.jekacs.cz SKYPE: jekacs ( +420 257 712 049 ( +420 602 215 376

Více

PASSO NASSFELD. ( nadmořská výška 686 m m )

PASSO NASSFELD. ( nadmořská výška 686 m m ) PASSO NASSFELD ( nadmořská výška 686 m 2.278 m ) 110 km upravovaných sjezdovek všech druhů obtížnosti patří mezi nejmodernější v celém Rakousku nejvíce slunečných dní v roce 29 moderních vleků a lanovek

Více

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 CK TURISTA Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 5,6,7,8 - denní zájezd Lyžování v Alpách (navíc také předvánoční lyžování a vánoční lyžování) ve skvělých lyžařských

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

BS - Registrační formulář pro ubytovatele

BS - Registrační formulář pro ubytovatele BS - Registrační formulář pro ubytovatele 1. Sídlo firmy / provozovna Název firmy: Obec: Ulice: IČO: Č. orientační Č. popisné VAT ID (DIČ): Číslo účtu: PSČ: Regionální zatřídění: E-mail: Tel.: Fax: Poskytované

Více

V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ

V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ Turistické informační centrum Husovo náměstí 60 584 01 Ledeč nad Sázavou Tel.: 569 721 471 Email: info@ledecsko.cz www.ledecsko.cz HOTEL KASKÁDA ***

Více

Harrachov - Hotel Pytloun ****

Harrachov - Hotel Pytloun **** Harrachov - Hotel Pytloun **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Nově zrekonstruovaný hotel v klidné části Harrachova. Poloha: klidná, v části Rýžoviště, na slunečném svahu s panoramatickým výhledem na sjezdovky

Více

LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT *****

LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT ***** LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT ***** 3,4,5,6,8 - denní zájezd Luxusní apartmánový komplex. Sjezdovky Lipno 200m, Frymburk 10 km, Rakousko 20-50 km. Poloha: cca 200 m nad nádrží Lipno, cca 100m od

Více

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ 5,6,8 - denní zájezd Dovolená v Alpách 2015 Zell am See Kaprun hotel 4* SLEVOVÁ karta Zell am See Kaprun

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 POZNÁMKA: Pro uplatnění příslušné slevy předloží zaměstnanec DPP služební průkaz a Průkaz člena dané odborové organizace

Více

Lyžařské kurzy pro školy 2011/12

Lyžařské kurzy pro školy 2011/12 Lyžařské kurzy pro školy 2011/12 Informace o lyžařských střediscích 1.Nassfeld nadmořská výška 686 m 2.278 m. největší lyžařské vysokohorské středisko 110 km upravovaných sjezdovek všech druhů obtížnosti

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

důchodce (ne však jeho rodinní příslušníci) důchodce (ne však jeho rodinní příslušníci)

důchodce (ne však jeho rodinní příslušníci) důchodce (ne však jeho rodinní příslušníci) ZIMA 2014/ 2015 Uvedené ceny rekreačních pobytů jsou snížené o příspěvek z SF ČD a.s., ČD Cargo, a.s. a FKSP SŽDC, s.o. V ce je zahrnuto pojištění. Ceny snížené o příspěvek mají: ČD, a.s. ČD Cargo, a.s.

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi Achillion hotelové apartmány*** ŘECKO Zakynthos / Amoudi / / Poloha: apartmánový hotel Achillion se nachází v malé vesničce Amoudi cca 6 km od centra Alikanas a Alikes. Achillion leží v klidné části, v

Více

Česká republika. www.cdtravel.cz Česká republika

Česká republika. www.cdtravel.cz Česká republika Česká republika www.cdtravel.cz Česká republika Srbská Kamenice Boží Dar Litice PRAHA Železná Ruda Černá v Pošumaví Bílý Potok Kořenov Strážný Brandlín Pec pod Sněžkou Teplice nad Metují Ramzová Loučná

Více

Ústav tělesné výchovy 2. a 3.LF, Bruslařská 10, Praha 10. tel ,fax:

Ústav tělesné výchovy 2. a 3.LF, Bruslařská 10, Praha 10. tel ,fax: Termín: 22. 1. 29.1. 2011 Pozvánka na zimní kurz ERLEBACHOVA CHATA Místo : Erlebachova chata - Horní Rokytnice Tato chata leží asi 1000 m.n.m. v lyžařském středisku Rokytnice nad Jizerou, nedaleko horské

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky ( základní

Více

Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244

Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244 CK TURISTA Alpy: Nassfeld a Lienzské Dolomity - Erlenhof **** apartmány - aquapark v ceně / č.2244 5,7 - denní zájezd Nádherné lyžování v Alpách takřka na rakousko italské hranici. Výborné ubytování v

Více

Penzion ŽERNOV Český ráj

Penzion ŽERNOV Český ráj Penzion ŽERNOV Český ráj Český ráj je oblíbeným cílem letní turistiky i cykloturistiky. Z místních zajímavostí můžeme uvést Památný strom - lípu v Tatobitech, Obrácené zvony v Rovensku, blízké jsou Prachovské

Více

Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075

Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075 CK TURISTA Dolomity - Val di Fiemme - hotel ***superior Los Andes, wellness v ceně / č.2075 5,6,7,8 - denní zájezd Val di Fiemme je jedno z nejpopulárnějších lyžařských středisek z celé Itálie, nabízí

Více

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob ,

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob , Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel. 97 22 43 051, mob. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

Ve spolupráci s Milenou Berkmanovou pořádá

Ve spolupráci s Milenou Berkmanovou pořádá Costa bary, restauracemi, obchůdky a diskotékami, cca 5 min. od vlakové zastávky velmi dobré spojení do 100-100 s trezory, ' " stolní! dle - &$" # $ %nutno z Prahy do Gerony,! () $*+!, ' včetně pod, pevnou

Více

Protaras - Hotel Mimosa ***

Protaras - Hotel Mimosa *** CK TURISTA Protaras - Hotel Mimosa *** 8 - denní zájezd Poloha: Příjemný hotel s rodinnou atmosférou sestávající z několika dvoupatrových budov je vystavěn na okraji střediska Protaras cca 4 km od jeho

Více

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 7 - denní zájezd Bungalovy v areálu Energy I. Jen pár kroků od krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I. - volný vstup

Více

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri Achilleas studia *** 42 Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska Nidri, přímo u písčité pláže s pozvolným přístupem do vody. Centrum Nidri s přístavem a mnoha tavernami je vzdálený asi 1 kilometr.

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08.

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08. Fortuna 3* 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 27.07.13-03.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 200 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

BULHARSKO 2.6. 11.6.2015. po slevě 7%

BULHARSKO 2.6. 11.6.2015. po slevě 7% BOMBASTICKÁ NABÍDKA PRO SKUPINY I JEDNOTLIVCE pobyt u moře BULHARSKO Letovisko - Primorsko Hotel ANCORA BEACH ***+ 2.6. 11.6.2015 Za cenu : 6. 315,- Kč po slevě 7% Možné uplatnit do 31.3.2015, Autobusová

Více

Chorvatsko. Apartmány Adria Haus. Apartmány Nemira CHORVATSKO / Nemira. www.cdtravel.cz Chorvatsko. CHORVATSKO / Posedarje / / / / / / / / /

Chorvatsko. Apartmány Adria Haus. Apartmány Nemira CHORVATSKO / Nemira. www.cdtravel.cz Chorvatsko. CHORVATSKO / Posedarje / / / / / / / / / Apartmány Adria Haus CHORVATSKO / Posedarje Apartmány Nemira CHORVATSKO / Nemira www.cdtravel.cz 20 / / / / Poloha: apartmánový dům se nachází na kraji osady Posedarje asi 80 m od moře Ubytování: 2 lůžkové

Více

STRAVOVÁNÍ Snídaně je podávaná formou bufetu, večeře je servírovaná (předkrm, hlavní chod a dezert).

STRAVOVÁNÍ Snídaně je podávaná formou bufetu, večeře je servírovaná (předkrm, hlavní chod a dezert). PELOPONÉS TOLO Golden Beach Hotel Polopenze Pro rodiny s dětmi Přímo u pláže Velmi oblíbené místo Zrenovovaný hotel s příjemnou rodinnou atmosférou se nachází v klidnější části letoviska u silnice vedoucí

Více

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Tanvaldsko Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Ze zastávky Tanvaldský špičák je to kousek do největšího lyžařského areálu v Jizerských horách skiareálu Tanvaldský Špičák (linka L12). Je zde pro vás

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

RETAIL Company real estate marketing

RETAIL Company real estate marketing RETAIL Company real estate marketing Realitní a marketingový specialista na maloobchodní trh rychloobrátkového zboží RETAIL COMPANY, s.r.o., Pod višňovkou 21, 140 00 Praha 4, IČ 25 77 74 67, č.ú. 139 810

Více

Skala - Rachoni - Hotel Rachoni Bay ***+

Skala - Rachoni - Hotel Rachoni Bay ***+ CK TURISTA Skala - Rachoni - Hotel Rachoni Bay ***+ 12 - denní zájezd Poloha: Pěkný dvoupatrový hotel, který se nachází ve středisku Rachoni, přímo u písčité pláže vedle hotelu Rachoni Beach ve vzdálenosti

Více

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012 Hotel SNP*** Hotel se nachází v nejnavštěvovanější lokalitě Nízkých Tater v Demänovské Dolině. Jedna z nejkrásnějších dolin měří celkem 16 km, leží jižně od Liptovského Mikuláše a je součástí Národního

Více

Kemer - Hotel Valeri Beach ***+

Kemer - Hotel Valeri Beach ***+ CK TURISTA Kemer - Hotel Valeri Beach ***+ 10 - denní zájezd Poloha: Oblíbený hotel je umístěn přímo u pláže, v blízkosti obchodního a zábavního centra střediska Kemer a ve vzdálenosti cca 55 km od letiště

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

Holiday Resort*** www.cdtravel.cz Chorvatsko. CHORVATSKO / Zaton. Kontakt: Ing. Henrieta Fagulová, tel.: 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.

Holiday Resort*** www.cdtravel.cz Chorvatsko. CHORVATSKO / Zaton. Kontakt: Ing. Henrieta Fagulová, tel.: 606 226 673, email: fagulova@cdtravel. Holiday Resort*** CHORVATSKO / Zaton www.cdtravel.cz Chorvatsko až Poloha: Resort leží v borovicovém háji v dlouhé zátoce chráněné od větru a vln cca 16 km od Zadaru Ubytování: apartmány jsou umístěny

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CHORVATSKO CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky

Více

Hurá do školy! Víkendový adaptační pobyt pro žáčky 1. tříd

Hurá do školy! Víkendový adaptační pobyt pro žáčky 1. tříd Hurá do školy! Víkendový adaptační pobyt pro žáčky 1. tříd PO PRVÉ DO ŠKOLY CO TO ZNAMENÁ? Poprvé do školy. Jaké to je? Jaké pocity děti prožívají? Jaké pocity prožívají rodiče? Těšení a obavy zároveň.

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

LYŽAŘSKÉ KURZY PRO ŠKOLY

LYŽAŘSKÉ KURZY PRO ŠKOLY LYŽAŘSKÉ KURZY PRO ŠKOLY RAKOUSKO 2013 www.ckpk.cz I www.rakousko.cz I www.molltal.cz I www.nassfeld.cz LYŽAŘSKÁ STŘEDISKA WWW.CKPK.CZ NASSFELD nadmořská výška 686 m 2.278 m. největší lyžařské vysokohorské

Více

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku

Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Tanvaldsko Vlakem na Tanvaldský Špičák a Smržovku Ze zastávky Tanvaldský špičák je to kousek do největšího lyžařského areálu v Jizerských horách - skiareálu Tanvaldský Špičák (linka L12). Je zde pro vás

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák*** Železná Ruda - Špičák Lokalita OREA Wellness Hotel Horizont *** a OREA Hotel Špičák *** se nacházejí na jižním svahu

Více

ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY

ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY cestovní kancelář ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY V Ý J I M E Č N Á N A B Í D K A MOŽNOST OKAMŽITÉ NEZÁVAZNÉ REZERVACE e - m a i l : c k @ l o u d a t o u r. c z 3 7 7 2 2 6 0 6 8 J I Ž 1 6 L E T P R O Š K O L Y

Více

Odborová organizace nabízí svým členům rehabilitační pobyty i v roce 2010

Odborová organizace nabízí svým členům rehabilitační pobyty i v roce 2010 Odborová organizace nabízí svým členům rehabilitační pobyty i v roce 2010 Vzhledem ke kladným ohlasům členů ČMOSA na rehabilitační pobyty v letošním roce jsou zabezpečeny tyto pobyty i na rok 2010. Týdenní

Více

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax POBYTY 2018-2019 VE SPA RESORT LIBVERDA Wellness & Relax Platnost: 2. 1. 2018 1. 1. 2020 V balíčku jsou zahrnuty následující služby (pro osobu): 2x (3x)(5x) ubytování v komfortním pokoji 2x (3x)(5x) snídaně

Více

Apartmány Dolní Morava

Apartmány Dolní Morava Apartmány Dolní Morava Apartmány na Větrné Hůrce Apartmánové domy jsou situovány nad místní cestou, nachází se ve vyšší části obce s panoramatickým výhledem na vrchol Kralického Sněžníku přes svahy protější

Více

4 dny lyžování Kaprun - Zell am See

4 dny lyžování Kaprun - Zell am See 4 dny lyžování Kaprun - Zell am See 4 - denní zájezd Možností lyžování v Rakousku je velmi mnoho... Proč se ale s rakouskými lyžařskými hvězdami, jakými jsou třeba Hermann Meier, Felix Gottwald, Michaela

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

DACHSTEIN WEST. Oberösterreich DACHSTEIN WEST DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

DACHSTEIN WEST. Oberösterreich DACHSTEIN WEST DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 2.0 m.320 m 780 m skinabídka komplexně Dachstein West 3 0 8 38 32 8 Krippenstein 3 7 2 0 29 Feuerkogel 0 0 St. Martin / Tennengebirge 0 2 3 0 0 60 6 9 32 % % % 66 23 2 9 38 8 2 22 86 % os./ hod. 6.000

Více

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob ,

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob , Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 97 22 43 053, mob. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo

Více

Achillion hotelové apartmány***

Achillion hotelové apartmány*** Achillion hotelové apartmány*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 97 22 41 920, 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org Řecko Zakynthos / Amoudi www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos Francie Poloha:apartmánový

Více

Jižní Morava. Penzion a chaty Erat. RS Prudká. www.cdtravel.cz Česká republika. Vranovská přehrada Oslnovice. Českomoravská vrchovina Doubravník

Jižní Morava. Penzion a chaty Erat. RS Prudká. www.cdtravel.cz Česká republika. Vranovská přehrada Oslnovice. Českomoravská vrchovina Doubravník Jižní Morava Penzion a chaty Erat Vranovská přehrada Oslnovice 32 Penzion s chatovou osadou se nachází v rekreační oblasti, asi 50 m od písečné pláže Vranovské přehrady, která je centrem vodních sportů.

Více

BULHARSKO po slevě 7%

BULHARSKO po slevě 7% BOMBASTICKÁ NABÍDKA PRO SKUPINY I JEDNOTLIVCE pobyt u moře BULHARSKO Letovisko - Primorsko Hotel ANCORA BEACH ***+ 9.6. 17.6.2015 V ceně : 8. 361,- Kč po slevě 7% Možné uplatnit do 31.3.2015, Doprava kombinovaná

Více

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz WELLNESS & RELAX v Mariánských Lázních marienbad.danubiushotels.cz CÍSAŘSKÉ DNY 3 noci v hotelu Nové Lázně ***** Cena od 9 270 Kč dárek na pokoji 1x minerální koupel v historické Císařské nebo Královské

Více

Černá Hora - Buljarica

Černá Hora - Buljarica Černá Hora - Buljarica PENZION PREMIER VILY ARMENKO LUX VILA GALIJA s ALL INCLUSIVE od 15.790 Kč/os. HOTEL SAVOJO CLUB POLOHA: oblíbený rodinný hotel se nachází přímo na krásné, více než dvoukilometrové

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 ČTYŘDENNÍ REHABILITAČNÍ POBYT

Více

100% garance sněhu. Kaprun Zell am See Saalbach Kitzbühel. Zima 2012 2013 časová sleva až 10 % Vánoce děti ZDARMA. ubytování od 600 Kč/os.

100% garance sněhu. Kaprun Zell am See Saalbach Kitzbühel. Zima 2012 2013 časová sleva až 10 % Vánoce děti ZDARMA. ubytování od 600 Kč/os. Vánoce děti ZDARMA 100% garance sněhu Zima 2012 2013 časová sleva až 10 % Kaprun Zell am See Saalbach Kitzbühel ubytování od 600 Kč/os./noc 3x ubytování s polopenzí 2 690 Kč Kaprun Kaprun pod dominantním

Více

Slovenská republika. Slovenská republika. Obsah. Z naší nabídky

Slovenská republika. Slovenská republika. Obsah. Z naší nabídky BRATISLAVA Žilina 066 063 067 064 Banská Bystrica Vážení přátelé, milí klienti, pro rok 2010 jsme pro vás připravili řadu zajímavých ubytovacích kapacit i ve Slovenské republice. Slovenskou republiku,

Více