NOVÁ GENERACE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NOVÁ GENERACE 170-2 450-4"

Transkript

1 NOVÁ GENERACE REHM měřítko moderního sváření a řezání REHM online:

2 2 Inovace v akci > Odborná veřejnost je nadšena! Více než tun oceli visí nad A8. Nové veletržní parkoviště na stuttgartském letišti je mistrovským dílem inženýrské techniky vytvořené s novým měřítkem pro nejmodernější svařovací techniku v ochranné atmosféře MIG/MAG, inovace v akci

3 Síla bez konce a úžasně bezpečná nejjednodušší manipulace 3 > Smart Machine Control: Vy zadáte, nové SMC řídí SMC je zcela nová, inteligentní a nadřazená koncepce řízení strojů. > POWER za hranicemi limitů Nejvyšší doba zapnutí: U limitů, na nichž ostatní ztroskotávají, to u SYNERGIC.PRO 2 teprve začíná. > Nejlepší poměr cena-výkon v každé třídě MIG/MAG Podařilo se nám dosáhnout nového kvantového skoku v technice MIG/MAG. Výsledek: SYNERGIC.PRO 2 NOVÁ TECHNOLOGIE SMC OD FIRMY REHM s nekonečnou silou, nejvyšší dobou zapnutí a absolutně robustním podvozkem s revoluční Smart Machine Control SMC (Smart Machine Control) je zcela nová, inteligentní a nadřazená koncepce řízení strojů. SMC vede k vynikajícím výsledkům svařování a činí obsluhu nejen velice snadnou, ale také báječně bezpečnou. s prověřenou technologií SDI s rozšířenou paletou typů s variantami pro kufr podávání PROSTĚ SVAŘUJTE ZBYTEK ZAŘÍDÍ TECHNOLOGIE SMC! Nespokojte se s málem! SDI (Stepless Dynamic Induction) Plynule regulovatelná elektronická svařovací tlumivka s ultrarychlou regulací pro vynikající zapalovací vlastnosti a vysoce stabilní elektrický oblouk. RSC (Realtime Speed Control) Sledování skutečného času a vysoce přesná regulace rychlosti podávání drátu s digitálním čidlem pro konstantní posuv drátu. CCM (Characteristic Curve Memory) Integrovaná databáze svařovacích parametrů se shromážděnými znalostmi odborníků. RMI (REHM Machine Interface) Rychlé a bezpečné nastavení svařovacích parametrů a zároveň velice jednoduchá manipulace.

4 Kvantový skok ve svařovací technologii MIG/MAG plynule regulovatelná svařovací tlumivka digitální regulace rychlosti podávání drátu integrovaná databáze svařovacích parametrů automatické nastavení svařovacích parametrů podle tloušťky materiálu REHM SMC (Smart Machine Control) Jedinečná koncepce regulace, vyvinutá firmou REHM, ve stupňovitě zapínaném zařízení. Délka elektrického oblouku se nereguluje jen měřením napětí elektrického oblouku a svařovacího proudu, ale navíc také přes digitální záznam rychlosti podávání drátu. REHM SDI (Stepless Dynamic Induction) SDI zvyšuje hospodárnost: Jelikož oproti běžným, stupňovitě spínaným zařízením MIG/MAG je možné lépe kontrolovat vnášení tepla a je silně snížená tvorba rozstřiků v přechodovém oblouku, je třeba podstatně méně dodatečných prací. Během celého procesu zapálení a elektrického oblouku je trvale sledován přechod kapek a je digitálně regulován jako u nejmodernějších zdrojů impulsového proudu. Nastavení správných svařovacích parametrů je díky začleněné databázi svařovacích parametrů a komfortní koncepci ovládání jednoduché a bezpečné. Zabudovaný mikroprocesor díky tomu bleskově a velice účinně vyrovnává změny a udržuje délku elektrického oblouku výrazně konstantní. Díky tomu je možné vlastnosti svařování ještě lépe přizpůsobit podmínkám svařování, např. ve vynucených polohách jako je svar zdola nahoru, nadhlavní svar nebo při svařování s dlouhým stick-out na těžko přístupných místech. Díky technologii REHM SDI s plynule nastavitelnou, elektronickou svařovací tlumivkou má SYNERGIC.PRO 2 vynikající zapalovací vlastnosti a vysoce stabilní elektrický oblouk. Tlumicí účinek je přitom optimalizován přes integrované řízení procesu. Díky tomu je tvorba rozstřiků snížena na minimum.

5 SMC Smart Machine Control 5 REHM RSC (Realtime Speed Control) Změny délky elektrického oblouku jsou díky RSC rychleji a účinněji vyrovnávány. Vedle měření napětí elektrického oblouku je přímo na posuvovém motoru přes inkrementální čidlo snímána také rychlost podávání. S RSC jsou změny délky elektrického oblouku včas zjištěny a zkorigovány. RSC je zárukou konstantních rychlostí podávání drátu nezávisle na teplotě posuvového motoru nebo znečištění balíku hadice. REHM CCM (Characteristic Curve Memory) Automatické nastavení svařovacích parametrů podle tloušťky materiálu. Všechny příslušné svařovací parametry jsou zvoleny automaticky, a to s optimálními hodnotami parametrů. Rozsáhlá, začleněná databáze svařovacích parametrů (CCM) je napěchovaná znalostmi odborníků se zkušenostmi z praxe. Přes kombinaci materiálu, průměru drátu a stupně napětí jsou z databáze předvoleny všechny synergické parametry potřebné pro úspěšný proces svařování. Během svařování jsou skutečné hodnoty trvale porovnávány s těmito procesními parametry a v případě potřeby jsou bleskově upraveny. Veškeré parametry potřebné pro perfektní svařování (více než 900) zvolí CCM podle příslušných požadavků stroje. REHM RMI (REHM Machine Interface) Snadné jako hračka a záruka, že již nedojde k chybné obsluze: RMI umožňuje rychlé a bezpečné nastavení správných svařovacích parametrů a zároveň nabízí tu nejjednodušší obsluhu zvolit materiál, nastavit tloušťku materiálu svařovat.

6 Manipulace: Neuvěřitelně snadná a výjimečně bezpečná REHM RMI (REHM Machine Interface) Rychlé a přesto bezpečné nastavení správných svařovacích parametrů. 1. Digitální zobrazení svařovacího napětí s funkcí hold. 5. Otočný spínač pro rychlost drátu a korekci délky elektrického oblouku. 6. Volba synergického programu: Kombinace materiál/průměr drátu a ruční provoz. Přes volič programu se zvolí synergická charakteristika pro danou kombinaci materiál-průměr drátu. 2. Digitální zobrazení svařovacího proudu s funkcí hold a zobrazení tloušťky materiálu. 3. Druhy provozu: Zobrazení tloušťky materiálu, 2-taktní, 4-taktní režim, body, interval. Pro usnadnění správného nastavení napětí je možné toto provést také přes zadání tloušťky materiálu. Zbývající svařovací parametry zvolí SYNERGIC.PRO 2 automaticky. 4. Nastavení času bodu a intervalu 7. Plynulá regulace tvrdosti elektrického oblouku (technologie SDI). Přes dodatečné, plynulé vyrovnání tlumivky regulátorem SDI je možné navíc ručně optimalizovat působení svařovací tlumivky respektive charakteristiku elektrického oblouku. Tak je možné ještě optimálněji přizpůsobit svařovací charakteristiky podmínkám svařování. 8. Spínač hrubých stupňů 9. Spínač jemných stupňů

7 Vytvořeno pro průmyslový provoz 7 > Vytvořeno pro průmyslový provoz Nejvyšší doba zapnutí, absolutně robustní podvozek a výkonové komponenty, které garantují nejvyšší spolehlivost. Čistá spolehlivost O spolehlivosti a kvalitě jsme skálopevně přesvědčeni. Protože všechny části zařízení řady SYNERGIC.PRO 2 až po ten nejmenší šroubek prošly sofistikovanými dlouhodobými testy pro ostré nasazení. Záruka výrobce v délce 3 let je tedy pro nás samozřejmostí. Snadno manipulovatelný kufr podávání drátu Kufr podávání drátu je pevně usazen na proudovém zdroji. Přesto je možné jím lehce otáčet až pod úhlem 360. Samozřejmě je možné kufr podávání drátu bez jakéhokoli nářadí jednoduše sejmout pohybem ruky a je možné ho používat i s namontovaným vozíkem (opce). Rovnoměrný posuv drátu Silný, elektronicky řízený, přesný pohon drátu zajišťuje i u balíků hadice v délce 5 m plný výkon. Snadná manévrovatelnost Díky robustnímu podvozku s velkými, lehce se pohybující koly je možné s přístroji v dílně a na staveništi bez problémů manévrovat a přepravovat je. Jsou vhodné také pro přepravu jeřábem nebo zdvihacím vozíkem (od 250-4). Bezpečné zapálení Automatický pomalý náběh drátu REHM řídí rychlost posuvu drátu až do zapálení elektrického oblouku. Zároveň je proces zapalování díky optimalizovanému nastavení elektronicky řízené tlumivky značně zlepšený. Rychlost rychlost náběhu je navíc možné v případě potřeby manuálně změnit. Klidný elektrický oblouk Trvalé sledování síťového napětí a kompenzace kolísání sítě zajišťují rovnoměrný, klidný elektrický oblouk a díky tomu optimální výsledky svařování. Žádné připálení Díky kontrolovanému řízení podávání drátu je zaručena konstantní délka konce drátu a automaticky správný čas volného hoření drátu. Tím je zabráněno připálení k obrobku nebo k proudové trysce. Čas volného hoření drátu je možné v případě potřeby navíc manuálně změnit. Dofuk plynu Čas dofuku plynu je možné v případě potřeby navíc manuálně změnit. Nízké emise hluku Optimální struktura krytu a zapojení standby u větráku a vodního čerpadla zajišťují příjemné, trvalé nasazení s nízkým hlukem.

8 8 Univerzální použití Je jedno, zda svařujete ocel, ušlechtilou ocel nebo hliník. zpracováváte tenké nebo silné materiály, pozinkované nebo hliníkované plechy pájením MIG, přesné sladění vysoce kvalitních výkonových komponentů v našich přístrojích vede k impozantním vlastnostem svařování zároveň s vysokým výkonem odtavení. VYSOCE VÝKONNÉ VODNÍ OBĚHOVÉ CHLAZENÍ SYNERGIC.PRO W + WS a 450-4W + WS jsou vybaveny mimořádně silným vodním oběhovým chlazením se systémem výměníku tepla. VOLITELNÝ MONTÁŽNÍ KUFR NEBO KUFR DO LODĚNICE Pro SYNERGIC.PRO S, 350-4S, 350-4WS, 450-4S a 450-4WS je volitelně možné dodat také montážní kufr nebo kufr do loděnice. 230 V / 400 V SYNERGIC.PRO umožňuje díky síťové přípojce přepínatelné z 230 V na 400 V rozšíření oblasti použití v dílně a na staveništi.

9 230-2AM QUATTRO-MIG Nové typy speciálních přístrojů pro použití na tenké plechy 9 > SYNERGIC.PRO QUATTRO-MIG Víceúčelový přístroj včetně charakteristik hliníku > SYNERGIC.PRO AM Pájení MIG pozinkovaných a hliníkovaných plechů karosérií SYNERGIC.PRO QUATTRO MIG A AM SVAŘOVÁNÍ OD SENZAČNÍCH 15 A SYNERGIC.PRO Quattro-MIG a AM se hodí zvláště pro použití při zpracování tenkých plechů od senzačních 15 A svařovacího proudu. Speciální synergické programy ke svařování MIG/MAG a pájení MIG pozinkovaných a hliníkovaných plechů karosérií z nich navíc dělají ideální přístroje pro autodílny. SYNERGIC.PRO QUATTRO MIG UNIVERZÁLNÍ PŘÍSTROJ VČETNĚ CHARAKTERISTIK HLINÍKU Quattro-MIG je se svým 4-kladkovým pohonem a dodatečnými synergickými charakteristikami skutečně univerzálním zařízením pro svařování hliníkových materiálů. Každý, kdo musí svařovat s tenkými dráty, by se neměl vzdávat tohoto 4-kladkového pohonu. S ním je možné provádět jemné svářecí práce na tenkém plechu s ještě větší procesní bezpečností.

10 WS Dokonalý program pro A chlazený plynem a A chlazený vodou SYNERGIC.PRO kompaktní, plynem chlazená zařízení s 2-kladkovým pohonem SYNERGIC.PRO , und kompaktní, plynem chlazená zařízení se 4-kladkovým pohonem SYNERGIC.PRO kompaktní, plynem chlazená průmyslová zařízení se 4-kladkovým pohonem SYNERGIC.PRO S S plynem chlazená průmyslová zařízení s odděleným kufrem podávání drátu a 4-kladkovým pohonem SYNERGIC.PRO W W kompaktní, vodou chlazená průmyslová zařízení se 4-kladkovým pohonem SYNERGIC.PRO WS WS vodou chlazená průmyslová zařízení s odděleným kufrem podávání drátu a se 4-kladkovým pohonem TECHNICKÉ ÚDAJE SYNERGIC.PRO Typ AM QUATTRO MIG Rozsah nastavení [A] Doba zapnutí při Imax. 40 C [%] Svařovací proud* [A] Napětí naprázdno [V] Spínací stupně Podávání drátu 2 kladky 2 kladky 2 kladky 4 kladky 2 kladky 4 kladky 4 kladky Síťové připojení [V] 1x230 1x230 2x400 3x400 3x400 3x400 3x400 3x400 Jištění (setrvačné) [A] Chlazení hořáku plyn plyn plyn plyn plyn plyn plyn Stupeň krytí IP 21 IP 21 IP 21 IP 21 IP 21 IP 21 IP 21 Hmotnost [kg] Rozměry dxšxv [mm] 800 x 330 x 620 Obj. č Doporučení pro premium set MM 15/25 MM 15/25 MM 15/25 MM 15/25 MM 25/35 MM 25/35 MM 25/35 Obj. č Technické změny vyhrazeny. Všechna zařízení nesou značku CE a S a odpovídají normě EN * při 100 % ED 40 C

11 WS Absolutně spolehlivý i v nejtěžších podmínkách použití 11 NAŠE MOŽNOSTI VYBAVENÍ Náš program příslušenství splní každé přání. sada vzduchových filtrů sada nářadí držák balíku hadice závěsná oka pro jeřáb vozík pro kufr podávání drátu hořák push-pull kufr podávání construction a shipyard a mnoho dalších NAŠE BALÍČKY PREMIUM Kompletní balíčky příslušenství je možné získat volitelně jako sady premium. Tyto mimořádně kvalitní sady příslušenství jsou všechny vybaveny značkovými výrobky jako hořáky Abicor-Binzel s balíky hadice 4 m, redukčními ventily 200 bar argon/co 2 (32 l/min), zemnicí kabely s kvalitními ukostřovacími svorkami a délkou 4 m. Velice výhodné ceny sad platí pouze spolu s koupí příslušného svařovacího přístroje. TECHNICKÉ ÚDAJE SYNERGIC.PRO WS Typ W W S S WS S WS Rozsah nastavení [A] Doba zapnutí při Imax. 40 C [%] Svařovací proud* [A] Napětí naprázdno [V] Spínací stupně Podávání drátu 4 görgő 4 görgő 4 görgő 4 görgő 4 görgő 4 görgő Síťové připojení [V] 3x400 3x400 3x400 3x400 3x400 3x400 Jištění (setrvačné) [A] Chlazení hořáku plyn plyn plyn voda plyn voda Stupeň krytí IP 23 IP 23 IP 23 IP 23 IP 23 IP 23 Hmotnost (s kufrem) [kg] (134) 123 (147) 127 (151) 136 (160) 140(164) Rozměry dxšxv (s kufrem) [mm] 1040 x 560 x 850 (1040 x 560 x 1400) Obj. č. kompakt s kufrem podávání drátu Doporučení pro premium set MM 25/35 MM 25/35 MM 26/50 MM 401/50 MM 36/70 MM 401/70 Obj. č S = se zvláštním kufrem podávání drátu, W = chlazený vodou A műszaki változtatás jogát fenntartjuk. A készülékekhez további tartozékok felár ellenében rendelhetők. Berendezéseink CE- és S-jelzéssel rendelkeznek és megfelelnek Technické změny vyhrazeny. Dodatečná vybavení přístrojů je možné získat za příplatek. Všechna zařízení nesou značku CE a S a odpovídají normě EN * při 100 % ED 40 C

12 Svařovací technika REHM o nás! VÝROBNÍ PROGRAM REHM Zařízení pro svařování v ochranné atmosféře REHM MIG/MAG SYNERGIC.PRO 2 chlazený plynem do 450 A SYNERGIC.PRO 2 chlazený vodou do 450 A MEGA.ARC plynule regulovatelný do 450 A RP REHM Professional do 560 A Zařízení pro impulsní svařování MEGAPULS do 500 A Zařízení pro svařování v ochranné atmosféře REHM WIG TIGER, přenosný invertor 100 KHz TRANSTIG/INVERTIG pojízdná vodou chlazená zařízení WIG Technologie invertoru REHM TIGER a BOOSTER 100 KHz elektrodové invertory Zařízení pro plazmové řezání REHM Příslušenství pro svařování a doplňkové materiály Odsávání dýmu při svařování Otočné svařovací stoly Poradenství pro techniku svařování Oprava hořáků Servis Vývoj, konstrukce a výroba vše pod jednou střechou v našem závodě v Uhingenu. Díky této centrální organizaci a našim závazkům do budoucna můžeme rychle převést nové poznatky do výroby. Přání a nároky našich zákazníků tvoří základ pro náš pokrokový vývoj výrobků. Četné patenty a ocenění svědčí o přesnosti a kvalitě našich výrobků. Blízkost k zákazníkovi a kompetentnost jsou principy, které jsou na prvním místě při poradenství, školení a servisu. REHM Service-Hotline: +49 (0) 180/ (0) 180/ REHM online: REHM Uhingen REHM GmbH u. Co KG Schweißtechnik Ottostraße 2 Š D Uhingen Telefon: +49 (0) Telefax: +49 (0) rehm@rehm-online.de Internet: Váš specializovaný prodejce: MetaCom 04/07 Wa

ZDROJE PRO SVAŘOVÁNÍ 2007/2008. REHM měřítko moderního svařování a řezání

ZDROJE PRO SVAŘOVÁNÍ 2007/2008. REHM měřítko moderního svařování a řezání ZDROJE PRO SVAŘOVÁNÍ 2007/2008 REHM měřítko moderního svařování a řezání 2 REHM ZDROJE PRO SVAŘOVÁNÍ Přehled/obsah Zdroje pro svařování MIG/MAG 4 SYNERGIC.PRO 2 4 RP 8 MEGA.ARC 10 PANTHER 14 MEGAPULS MIG/MAG

Více

REHM zdroje pro svařování Přehled/obsah

REHM zdroje pro svařování Přehled/obsah ZDROJE PRO SVAŘOVÁNÍ 2012/2013 2 REHM zdroje pro svařování Přehled/obsah Zdroje pro svařování MIG/MAG 4 SYNERGIC.PRO 2 4 MEGA.ARC 14 PANTHER 20 MEGAPULS 22 Zdroje pro svařování WIG 30 TIGER DC / AC/DC

Více

MIG/MAG/MMA Kompaktní zdroje / Invertory. Origo TM Mig C3000i panel MA23, MA23A

MIG/MAG/MMA Kompaktní zdroje / Invertory. Origo TM Mig C3000i panel MA23, MA23A MIG/MAG/MMA Kompaktní zdroje / Invertory Origo TM Mig C3000i panel MA23, MA23A Profesionální invertorové zdroje pro svařování MIG/MAG/ MMA a drážkování uhlíkovou elektrodou. Nastavení proudu v rozsahu

Více

SAFMIG BLX Inteligentní, stupňově řízené zdroje pro svařování metodou MIG/MAG ve verzi kompaktní i s odděleným podavačem.

SAFMIG BLX Inteligentní, stupňově řízené zdroje pro svařování metodou MIG/MAG ve verzi kompaktní i s odděleným podavačem. SAFMIG BLX Inteligentní, stupňově řízené zdroje pro svařování metodou MIG/MAG ve verzi kompaktní i s odděleným podavačem. Produktivita je klíčem k úspěchu současných firem a ta může být dosažena pomocí

Více

Invertorový zdroj pro svařování metodou MIG/MAG. Počátek nové éry

Invertorový zdroj pro svařování metodou MIG/MAG. Počátek nové éry Invertorový zdroj pro svařování metodou MIG/MAG Počátek nové éry OPTIPULS i Velmi jednoduché a uživatelsky příjemné ovládání, vynikající svařovací vlastnosti a kompaktní a odolná konstrukce to vše předurčuje

Více

MicorMIG 400. v přehledu KRATKE-INFORMACE. Roste s Vašimi výzvami. Plynulá inteligence. Jistá budoucnost Individuálně konfigurovatelné

MicorMIG 400. v přehledu KRATKE-INFORMACE. Roste s Vašimi výzvami. Plynulá inteligence. Jistá budoucnost Individuálně konfigurovatelné KRATKE-INFORMACE MicorMIG 400 Roste s Vašimi výzvami. Jistá budoucnost Individuálně konfigurovatelné Plynulá inteligence v přehledu Jistá budoucnost S vestavěnou možností aktualizace pro budoucí svařovací

Více

MagicWave 1700/2200 TransTig 2200

MagicWave 1700/2200 TransTig 2200 MagicWave 1700/2200 TransTig 2200 Konstrukce 3D MagicWave 1700/MagicWave 2200/FK 2200 MW 1700 170 A při 35 % D.Z. při 40 C 15,0 kg MW 2200 220 A při 35 % D.Z. při 40 C 24 kg (svařovací zdroj + chladicí

Více

MODELOVÁ ŘADA NEJEN NOVÝ VZHLED 1-2007. www.omc.cz ČESKÝ VÝROBCE SVÁŘECÍ TECHNIKY

MODELOVÁ ŘADA NEJEN NOVÝ VZHLED 1-2007. www.omc.cz ČESKÝ VÝROBCE SVÁŘECÍ TECHNIKY MODELOVÁ ŘADA NEJEN NOVÝ VZHLED 1-2007 ČESKÝ VÝROBCE SVÁŘECÍ TECHNIKY INOVACE ŘADY GAMA INVERTOROVÝ SVÁŘECÍ ZDROJ PRO MMA/TIG GAMA 151 Invertorový svářecí stroj GAMA 151 je určen především pro svařování:

Více

pro ruční svařování MIG/MAG v průmyslu i v řemeslech

pro ruční svařování MIG/MAG v průmyslu i v řemeslech pro ruční svařování MIG/MAG v průmyslu i v řemeslech Žárovka Thomase Alva Edisona nebyla první na trhu. Ale byla tou, která s konečnou platnos pomohla elektřině k průlomu. Stále znovu mění vynálezy svět.

Více

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL

/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging LSC LOW SPATTER CONTROL NAŠÍM CÍLEM JE VYTVOŘIT DOKONALÝ OBLOUK PRO KAŽDÉ POUŽITÍ! Výhody / 3 LSC: MODIFIKOVANÝ KRÁTKÝ OBLOUK S EXTRÉMNĚ VYSOKOU STABILITOU.

Více

VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ

VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ NOVINKA MicorTIG série VRCHOL MOBILNÍHO TIG SVAŘOVÁNÍ www.lorch.eu Balíček TIG-Power: Kompaktní. Vysoce flexibilní. Intuitivní. TIG svařování, kdekoli chcete: Je jedno, zda jde o provoz na rozvodnou síť,

Více

TRANSPULS SYNERGIC 2700

TRANSPULS SYNERGIC 2700 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging TRANSPULS SYNERGIC 2700 / MIG/MAG, TIG DC a svařování obalenou elektrodou VŠEOBECNĚ POUŽITÍ VÝKONNÝ SYSTÉM / TPS 2700 je zcela zvláštní svařovací zdroj.

Více

FastMig M. Výkonný profesionální MIG / MAG svařovací zdroj pro náročné aplikace

FastMig M. Výkonný profesionální MIG / MAG svařovací zdroj pro náročné aplikace FastMig M Výkonný profesionální MIG / MAG svařovací zdroj pro náročné aplikace Kemppi FastMig M jsou moderní a vysokovýkonné synergické MIG / MAG svařovací zdroje určené pro nasazení v náročných podmínkách,

Více

250 / 320 PULSE SMART 250 / 320 PULSE MOBIL

250 / 320 PULSE SMART 250 / 320 PULSE MOBIL / 320 PULSE SMART / 320 PULSE MOBIL CZ 02/2018 axe PULSE smart (AL) axe 320 PULSE smart (AL) pro svařování metodou MIG/MAG a MMA, pulzní režim. U invertorů AL je plnohodnotná možnost svařování hliníku,

Více

NEOMIG 3000XP XP

NEOMIG 3000XP XP NEOMIG 3000XP - 4000XP SYNERGICKÉ svařovací zdroje NEOMIG 3000 XP a 4000 XP, s krokovou regulací svařovacího napětí, jsou určeny Synergické zdroje NEOMIG 3000XP a NEOMIG 4000XP vynikají vysokou dynamikou

Více

CITOLINE. Nová řada stupňově řízených svařovacích poloautomatů MIG/MAG. www.oerlikon-welding.com www.airliquidewelding.com

CITOLINE. Nová řada stupňově řízených svařovacích poloautomatů MIG/MAG. www.oerlikon-welding.com www.airliquidewelding.com CITOLINE Nová řada stupňově řízených svařovacích poloautomatů MIG/MAG www.oerlikonwelding.com www.airliquidewelding.com Zdroje CITOLINE: jednoduché a efektivní Připojení napájecího kabelu: Jednofázové

Více

Metoda MIG MIG. Svařování MIG. Svařování MIG. Svařování plněnou elektrodou s vlastní ochranou. MIG / MAG svářečky

Metoda MIG MIG. Svařování MIG. Svařování MIG. Svařování plněnou elektrodou s vlastní ochranou. MIG / MAG svářečky Svařování MIG Metoda MIG MIG Svařování MIG Hořák Hubice Směr svařování Ochranný plyn Oblouk Svarová lázeň Ztuhlý svarový kov Kontaktní průvlak (špička) Plný drát nebo Plněná elektroda Ochranná atmosféra

Více

Expert na svařování MMA

Expert na svařování MMA Expert na svařování MMA Invertor, tyristor i usměrňovač, kompletní nabídka zařízení Oerlikon na svařování obalenými elektrodami. www.oerlikon-welding.com www.airliquidewelding.com Svařování MMA Při svařování

Více

CITOTIG DC. Profesionální řada. Přenosná svařovací zařízení TIG dc. www.airliquidewelding.cz

CITOTIG DC. Profesionální řada. Přenosná svařovací zařízení TIG dc. www.airliquidewelding.cz CITOTIG DC Profesionální řada Přenosná svařovací zařízení TIG dc www.airliquidewelding.cz CITOTIG DC Profesionální řada CITOTIG DC Profesional nabízí špičkovou technologii pro svařování TIG DC s uživatelsky

Více

Výrobce profesionální svařovací techniky

Výrobce profesionální svařovací techniky FROWELD Svařovací a nabíjecí technika Lukáš Čech, Tyršova 499, 417 05 Osek, Tel.: 417 538 552, 728 262 393, E-mail: info@froweld.cz www.froweld.cz Výrobce profesionální svařovací techniky Mahe, spol. s

Více

Metoda TIG. Metoda TIG. Svařování TIG: Metoda & Graf výběru. Obloukové svařování metodou TIG. Svářečky pro metodu TIG. Graf výběru pro svařování TIG

Metoda TIG. Metoda TIG. Svařování TIG: Metoda & Graf výběru. Obloukové svařování metodou TIG. Svářečky pro metodu TIG. Graf výběru pro svařování TIG Svařování TIG: Metoda & Graf výběru Metoda TIG Metoda TIG Obloukové svařování metodou TIG Vstup vody (Studená) Vodič proudu TIG hořák Dýza plynu Vstup ochranného plynu Wolframová elektroda Oblouk Svařovací

Více

TransPocket 2500 / 3500. Obalená elektroda & WIG DC

TransPocket 2500 / 3500. Obalená elektroda & WIG DC TransPocket 2500 / 3500 Obalená elektroda & WIG DC Inteligentní hlava hledá silné a odolné tělo VŠEOBECNĚ NASAZENÍ Vývojový posun v každém ohledu Na počátku byla vytvořena téměř geniální koncepce: Systém

Více

Svařování MIG/MAG I TEŽKÝ PRŮMYSL. Řada sigma²

Svařování MIG/MAG I TEŽKÝ PRŮMYSL. Řada sigma² Svařování MIG/MAG PRO ŘEMESLNÍKY I TEŽKÝ PRŮMYSL Řada sigma² Řekněte své požadavky přizpůsobíme ideální svařovací stroj podle nich sigma² s impulzním obloukem i bez něj Sigma² je druhou generací oblíbených

Více

Tecna Závěsné odporové svařovací kleště s integrovanou řídící jednotkou

Tecna Závěsné odporové svařovací kleště s integrovanou řídící jednotkou Tecna 3321 3328 Závěsné odporové svařovací kleště s integrovanou řídící jednotkou Závěsné bodovací kleště 16 38 KVA (při 50 %) Tyto vzduchem ovládané závěsné bodové kleště s integrovanou řídící jednotkou

Více

Jednoduché ovládání Profesionální výsledky. 2. generace navařovacího přístroje. joke easyspot

Jednoduché ovládání Profesionální výsledky. 2. generace navařovacího přístroje. joke easyspot Jednoduché ovládání Profesionální výsledky 2. generace navařovacího přístroje joke easyspot Co přináší nový joke easy SPOT? Vlastnosti tohoto přístroje jej předurčují především na opravy poškozených a

Více

Pulzní / STT svářečky

Pulzní / STT svářečky CO JE TO NEXTWELD? Výzvy, kterým v současnosti čelí průmyslová výroba jsou stále více obtížné. Zvyšující se náklady na práci, materiál a energii, intenzivní domácí a mezinárodní konkurence a úbytek nabídky

Více

FastMig X 450 MXP 37 Pipe

FastMig X 450 MXP 37 Pipe FastMig X 450 MXP 37 Pipe Kompletní řešení pro svařování trubek a plechů Excelentní svařování trubek s digitální přesností a kvalitou. Proč zařízení FastMig x 450: - PipeRoot software pro svařování kořene

Více

Bodové svařovací stroje kva s kyvnými ramenem, nožním a pneumatickým ovládáním TECNA

Bodové svařovací stroje kva s kyvnými ramenem, nožním a pneumatickým ovládáním TECNA Bodové svařovací stroje 16-25 kva s kyvnými ramenem, nožním a pneumatickým ovládáním TECNA 4640 4649 Bodové svařovací stroje 16-25 kva s kyvnými ramenem, nožním a pneumatickým ovládáním Tecna bodové svářečky

Více

Základní výbava každého, kdo se chce zabývat profesionálním svářením plastů pomocí přídavného svářecího materiálu (svářecího drátu).

Základní výbava každého, kdo se chce zabývat profesionálním svářením plastů pomocí přídavného svářecího materiálu (svářecího drátu). Horkovzdušné ruční svářecí přístroje Základní výbava každého, kdo se chce zabývat profesionálním svářením plastů pomocí přídavného svářecího materiálu (svářecího drátu). Základní charakteristika přístrojů

Více

OBSAH. Charakteristika 3 Volitelné příslušenství 3, 4 Technické údaje 5 Výkon, řídící jednotka 6 Technické výkresy 7

OBSAH. Charakteristika 3 Volitelné příslušenství 3, 4 Technické údaje 5 Výkon, řídící jednotka 6 Technické výkresy 7 OBSAH Charakteristika 3 Volitelné příslušenství 3, 4 Technické údaje 5 Výkon, řídící jednotka 6 Technické výkresy 7 Bodové svařovací stroje -25 kva s kyvným ramenem Bodové svářečky jsou nově konstruovány

Více

NOVINKY VE SVAŘOVACÍ TECHNICE OERLIKON

NOVINKY VE SVAŘOVACÍ TECHNICE OERLIKON NOVINKY VE SVAŘOVACÍ TECHNICE OERLIKON Ing.Jan Veverka, OMNITECH spol s.r.o. Oerlikon kompletní řada zdrojů pro svařování a dělení materiálů Kompletní řada zahrnují zdroje pro svařování metodou MMA, MIG/MAG,

Více

MMA WIG. DC DC Puls. DC DC Puls. Snadné ruční svařování obalenou elektrodou. Pico 160 cel puls.

MMA WIG. DC DC Puls. DC DC Puls. Snadné ruční svařování obalenou elektrodou. Pico 160 cel puls. MMA DC DC Puls WIG DC DC Puls Snadné ruční svařování obalenou elektrodou Pico 160 cel puls www.ewm-group.com Pico 160 cel puls Snadné ruční svařování obalenou elektrodou Všude použitelný Extrémně lehký

Více

Mgr. Ladislav Blahuta

Mgr. Ladislav Blahuta Mgr. Ladislav Blahuta Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace Tento výukový materiál byl zpracován v rámci akce EU peníze středním školám - OP VK 1.5. výuková sada ZÁKLADNÍ

Více

ŘADA SIGMA SIGMA SVAŘOVÁNÍ MIG/MAG PRO ŘEMESLNÍKY I TEŽKÝ PRŮMYSL

ŘADA SIGMA SIGMA SVAŘOVÁNÍ MIG/MAG PRO ŘEMESLNÍKY I TEŽKÝ PRŮMYSL SIGMA SVAŘOVÁNÍ MIG/MAG PRO ŘEMESLNÍKY I TEŽKÝ PRŮMYSL ŘEKNĚTE SVÉ POŽADAVKY PŘIZPŮSOBÍME IDEÁLNÍ SVAŘOVACÍ STROJ PODLE NICH SIGMA S IMPULZNÍM OBLOUKEM I BEZ NĚJ Sigma je druhou generací oblíbených svařovacích

Více

ŘADA GALAXY SIGMA GALAXY - KONCEPCE INTELIGENTNÍHO SVAŘOVÁNÍ, DÍKY KTERÉ SE KAŽDÝ SVÁŘEČ STANE ODBORNÍKEM

ŘADA GALAXY SIGMA GALAXY - KONCEPCE INTELIGENTNÍHO SVAŘOVÁNÍ, DÍKY KTERÉ SE KAŽDÝ SVÁŘEČ STANE ODBORNÍKEM SIGMA GALAXY - KONCEPCE INTELIGENTNÍHO SVAŘOVÁNÍ, DÍKY KTERÉ SE KAŽDÝ SVÁŘEČ STANE ODBORNÍKEM JEDNODUCHOST VE SPOJENÍ S NEJMODERNĚJŠÍ TECHNOLOGIÍ KONCEPCE INTELIGENTNÍHO SVAŘOVÁNÍ, DÍKY KTERÉ SE KAŽDÝ

Více

Výrobce profesionální svařovací techniky

Výrobce profesionální svařovací techniky FROWELD Svařovací a nabíjecí technika Lukáš Čech, Tyršova 499, 417 05 Osek, Tel.: 417 538 552, 728 262 393, E-mail: info@froweld.cz www.froweld.cz Výrobce profesionální svařovací techniky Mahe, spol. s

Více

CITOTIG II DC Průmyslové zdroje

CITOTIG II DC Průmyslové zdroje CITOTIG II DC Průmyslové zdroje Jedno nebo třífázově napájené přenosné invertory pro vysoce kvalitní svařování metodou MMA a TIG DC nelegovaných nebo nerezavějících ocelí. 2570-21 CITOTIG II 200 DC, 300

Více

SIGMA GALAXY

SIGMA GALAXY SIGMA GALAXY 300 400 500 Sigma Galaxy jednoduchost ve spojení s nejmodernější technologií Koncepce inteligentního svařování, díky které se každý svářeč stane odborníkem Sigma Galaxy nová generace strojů

Více

PŘEKVAPIVĚ JEDNODUCHÝ PROFESIONÁLNÍ SVAŘOVACÍ ZDROJ

PŘEKVAPIVĚ JEDNODUCHÝ PROFESIONÁLNÍ SVAŘOVACÍ ZDROJ SIGMA 300C / 400C / 400 STB PŘEKVAPIVĚ JEDNODUCHÝ PROFESIONÁLNÍ SVAŘOVACÍ ZDROJ MIG/MAG, MMA svařování DUO Plus TM MIG Manager Jednoduché ovládání Provedení Advanced nebo Basic Kompaktní podavač MWF 41

Více

ŠAMPIÓN V DÍLNĚ. Série M-Pro

ŠAMPIÓN V DÍLNĚ. Série M-Pro Série M-Pro ŠAMPIÓN V DÍLNĚ. TŘI KROKY K PERFEKTNÍMU SVARU Inteligentní parametry stiskem tlačítka VÝBĚR ZE TŘÍ KONCEPTŮ OVLÁDÁNÍ Od Nice & Easy až po High-Performance ŠEST VARIANT VÝKONU Včetně MIG pájecích

Více

Výrobce profesionální svařovací techniky

Výrobce profesionální svařovací techniky FROWELD Svařovací a nabíjecí technika Lukáš Čech, Tyršova 499, 417 05 Osek, Tel.: 417 538 552, 728 262 393, E-mail: info@froweld.cz www.froweld.cz Výrobce profesionální svařovací techniky Mahe, spol. s

Více

Svařovací zdroje TIG AC/DC - Invertory Genesis 1700/2200 AC/DC 115 Genesis 2700/3200 AC/DC 118 Genesis 4000 AC/DC 121 Hořáky TIG 123

Svařovací zdroje TIG AC/DC - Invertory Genesis 1700/2200 AC/DC 115 Genesis 2700/3200 AC/DC 118 Genesis 4000 AC/DC 121 Hořáky TIG 123 ceník_011 česky www.selcoweld.com www.selcoweld.com Shrnutí Svařovací zdroje MIG/MAG - Invertory Genesis 3200 MSE 3 Genesis 4000/5000 MSE 7 Quasar 320/400 SMC 11 Quasar 320/400/500 MSE 15 Svařovací zdroje

Více

Plasmové řezací zdroje Genesis 35 149 Genesis 60 150 Genesis 90 151 Sistor 82 152 Sistor 142 153 Hořáky Plasma 154

Plasmové řezací zdroje Genesis 35 149 Genesis 60 150 Genesis 90 151 Sistor 82 152 Sistor 142 153 Hořáky Plasma 154 katalog_011 česky www.selcoweld.com www.selcoweld.com Shrnutí Svařovací zdroje MIG/MAG - Invertory Genesis 3200 MSE 3 Genesis 4000/5000 MSE 7 Quasar 320/400 SMC 11 Quasar 320/400/500 MSE 15 Svařovací

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

PROFESIONÁLNÍ ZDROJE SELCO PRO SVÁŘENÍ TIG DC + MMA

PROFESIONÁLNÍ ZDROJE SELCO PRO SVÁŘENÍ TIG DC + MMA GENESIS 1500 TLH Lehký jednofázový svařovací invertor nové konstrukce, pro svařování metodou TIG plnou nebo pulsní vlnou a obalenou elektrodou. Svářecí zdroj GENESIS 1500 TLH poskytuje vysoký svařovací

Více

IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu strojů

IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu strojů Per Loewgren, globální manažer pro výrobky pro oblast středně velkých robotů, obloukové svařování, řezání a nepřetržité laserové svařování IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu

Více

Systémy pro sváření podlah

Systémy pro sváření podlah Systémy pro sváření podlah Ruční svářečky Rion Rion Digital Rion 120 Volt Rion 230 Volt Rion Digital 120 Volt Rion Digital 230 Volt obednávací c. 6600077 obednávací c. 6600075 obednávací c. 6600084 obednávací

Více

Plazmový řezací systém TransCut 300

Plazmový řezací systém TransCut 300 Plazmový řezací systém TransCut 300 Plazmové řezání s kapalným provozním médiem Jméno přednášejícího Pobočka Firma Ulice Místo Vysoká mobilita s plazmovým řezacím systémem TransCut 300 Kompaktní, přenosný

Více

OBSAH Charakteristika Volitelné příslušenství Nastavení ramen, příslušenství Technické údaje Technické výkresy Řídící jednotky

OBSAH Charakteristika Volitelné příslušenství Nastavení ramen, příslušenství Technické údaje Technické výkresy Řídící jednotky OBSAH Charakteristika 3 Volitelné příslušenství 3 Nastavení ramen, příslušenství 4 Technické údaje 5 Technické výkresy 6 Řídící jednotky 7 Hlavní technické parametry 7 Bodové svařovací stroje s kyvnými

Více

ELEKTRICKÝ KLADKOSTROJ GPM

ELEKTRICKÝ KLADKOSTROJ GPM ELEKTRICKÝ KLADKOSTROJ GPM Ivan Muri, CEO Jsme švýcarský výrobce s plně automatizovaným výrobním procesem s výrobním závodem ve Švýcarsku. Vysoká funkčnost, trvanlivost a robustnost našich výrobků pomáhá

Více

POWERCUT 650. Universální plazmový zdroj pro ruční dělení materiálů. Aplikace

POWERCUT 650. Universální plazmový zdroj pro ruční dělení materiálů. Aplikace POWERCUT 50 Universální plazmový zdroj pro ruční dělení materiálů Silný a výkonný POWERCUT 50 je výkonný kompletní pálicí zdroj s pevnou konstrukcí vyhovující většině aplikací pro dělení Maximální tloušt

Více

MIG-A TWIST MIG/MAG SVAŘOVACÍ HOŘÁKY

MIG-A TWIST MIG/MAG SVAŘOVACÍ HOŘÁKY MIG-A TWIST MIG/MAG SVAŘOVACÍ HOŘÁKY MIG-A Twist - nové patentované svařovací hořáky s nejdokonalejší ergonomií a flexibilitou MIG-A Twist - nová generace svařovacích hořáků Vzhled nových hořáků MIG-A

Více

Chladicí systémy ke zdroji ORBIMAT

Chladicí systémy ke zdroji ORBIMAT Chladicí systémy ke zdroji ORBIMAT Pojezd ORBICAR W s integrovaným kapalinovým chlazením Pojezd ORBICAR W je z důvodu v něm integrovaného kapalinového chlazení perfektním doplňkem zdrojů proudu Orbitalum

Více

Bodové svařovací stroje s kyvnými a lineárními rameny kva. Typ 4620N 4630N 4629N 4630N 4621N 4623N

Bodové svařovací stroje s kyvnými a lineárními rameny kva. Typ 4620N 4630N 4629N 4630N 4621N 4623N Bodové svařovací stroje s kyvnými a lineárními rameny 35 50 kva Typ 46N 4630N 4629N 4630N 4621N 4623N Charakteristika chroěděné držáky elektrod pro velkou pracovní zátěž a dlouhou životnost, pro přímou

Více

SVAŘOVAT VŠUDE. ZA VŠECH PODMÍNEK. BEZ KOMPROMISŮ.

SVAŘOVAT VŠUDE. ZA VŠECH PODMÍNEK. BEZ KOMPROMISŮ. Série X SVAŘOVAT VŠUDE. ZA VŠECH PODMÍNEK. BEZ KOMPROMISŮ. EXTRÉMNĚ SILNÝ Perfektní svařování elektrodou do průměru 8 mm EXTRÉMNĚ ROBUSTNÍ Ochrana proti stříkající vodě a proti pádu z výšky až 60 cm EXTRÉMNĚ

Více

FilterMax F. Modulární víceučelová filtrační jednotka s integoravným předseparátorem

FilterMax F. Modulární víceučelová filtrační jednotka s integoravným předseparátorem Modulární víceučelová filtrační jednotka s integoravným předseparátorem je kompletní filtrační řešení pro celou dílnu. Díky integrovanému předseparátoru je filtr ideální pro použití s kouřem a hrubými

Více

SVAŘOVÁNÍ ELEKTRODOU

SVAŘOVÁNÍ ELEKTRODOU Oblouk pro to nejlepší svařování venku SVAŘOVÁNÍ ELEKTRODOU Naše řešení pro každou výzvu při svařování elektrodou: série MicorStick od strany 8, série X od strany 14 6 www.lorch.eu www.lorch.eu 7 Série

Více

CITOPULS III 420/520 CITOSTEEL III 420/520

CITOPULS III 420/520 CITOSTEEL III 420/520 CITOPULS III 420/520 CITOSTEEL III 420/520 Svařujte moderními svařovacími procesy a docílíte vyšší produktivity www.airliquidewelding.cz High Tech svařovací zdroje CITOPULS/CITOSTEEL pro metodu MIG/MAG

Více

CITOSTEEL 420. Zařízení pro MIG/MAG svařování s vynikajícími výsledky. www.airliquidewelding.cz

CITOSTEEL 420. Zařízení pro MIG/MAG svařování s vynikajícími výsledky. www.airliquidewelding.cz CITOSTEEL 420 Zařízení pro MIG/MG svařování s vynikajícími výsledky. www.airliquidewelding.cz CITOSTEEL 420 CITOSTEEL 420 je nový produkt na trhu svařovací techniky pro metodu MIG/MG. Díky pokrokovým procesům

Více

Komplexní výrobní linka pro High-Tech traktorové kabiny

Komplexní výrobní linka pro High-Tech traktorové kabiny ODBORNÉ TÉMA Komplexní výrobní linka pro High-Tech traktorové kabiny Fendt se spoléhá na svařovací techniku od Cloos. Odborný článek od S. Nüchtern-Baumhoff, Carl Cloos Schweißtechnik GmbH, Haiger Foto:

Více

Bodové svařovací stroje s kyvnými a lineárními rameny kva TECNA

Bodové svařovací stroje s kyvnými a lineárními rameny kva TECNA Bodové svařovací stroje s kyvnými a lineárními rameny 35 50 kva TECNA 4660 4668 Bodové svařovací stroje s kyvnými a lineárními rameny 35 50 kva Tecna bodové svářečky jsou konstruovány pro splnění všech

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

REMKO ARCTIC-WP INVERTOROVÁ TEPELNÁ ČERPADLA

REMKO ARCTIC-WP INVERTOROVÁ TEPELNÁ ČERPADLA REMKO ARCTIC-WP INVERTOROVÁ TEPELNÁ ČERPADLA Řešení s tepelnými čerpadly pro jednoduchou nástěnnou montáž Série RVT-ARCTIC 1-2014 Kvalita se systémem REMKO DODAVATEL SYSTÉMŮ ORIENTOVANÝ NA ZÁKAZNÍKY PO

Více

PI 200 250 320 400 500

PI 200 250 320 400 500 PI 200 250 320 400 500 Migatronic Pi TIG svařovací stroje v ucelené řadě od přenosných až po zdroje pro těžký průmysl Pět zdrojů proudu tři řídící panely Pi 200 jednofázový TIG DC nebo TIG AC/DC stroj

Více

Podavač drátu drive 4X. Perfektní pohon. /// Dokonalost jako princip. /// simply more

Podavač drátu drive 4X. Perfektní pohon. /// Dokonalost jako princip.   /// simply more Podavač drátu drive 4X Perfektní pohon / Dokonalost jako princip www.multimatrix.info / simply more MULTIMATRIX / podavač drátu drive 4X Univerzální použitelnost Podavač drátu drive 4X Ať už na staveništích

Více

Hořáky MIG / MAG pro ruční svařování AL 2300 / 3000 / 4000 (plynem chlazené) AW 2500 / 4000 / 5000 / 7000 (vodou chlazené)

Hořáky MIG / MAG pro ruční svařování AL 2300 / 3000 / 4000 (plynem chlazené) AW 2500 / 4000 / 5000 / 7000 (vodou chlazené) Hořáky MIG / MAG pro ruční svařování AL 2300 / 3000 / 4000 (plynem chlazené) AW 2500 / 4000 / 5000 / 7000 (vodou chlazené) Nová řada hořáků sestává jednak z úplně nových výrobků, na druhé straně došlo

Více

Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden

Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden BP 5 Home & Garden, čerpadlo nejlepší kvality s dlouhou životností, s účinným 4-stupňovým pohonem pro zahradní zavlažování a zásobování domácností vodou (např. dešťovou

Více

Vitopend 111-W. Nejvyšší komfort přípravy teplé. vody v rozměrech nástěnného kotle

Vitopend 111-W. Nejvyšší komfort přípravy teplé. vody v rozměrech nástěnného kotle Vitopend 111-W Závěsný plynový kotel s integrovaným nerezovým zásobníkem teplé vody, typ WHSB, s modulovaným atmosférickým hořákem pro provoz závislý a nezávislý na vzduchu v místnosti. Rozsah tepelného

Více

Jednofázové odporové svařovací lisy KVA (při 50 %)

Jednofázové odporové svařovací lisy KVA (při 50 %) Jednofázové odporové svařovací lisy 3 KVA (při %) Odporové svařovací lisy Tecna řady 2 jsou vhodné pro použití ve všech výrobních podnicích, kde ocení jejich výkonnost, spolehlivost a modularitu. Jsou

Více

CITOPULS III 420/520 CITOSTEEL III 420/520

CITOPULS III 420/520 CITOSTEEL III 420/520 CITOPULS III 420/520 CITOSTEEL III 420/520 Svařujte moderními svařovacími procesy a docílíte vyšší produktivity www.airliquidewelding.cz High Tech svařovací zdroje CITOPULS/CITOSTEEL pro metodu MIG/MAG

Více

Doporučené základní materiály Ocel

Doporučené základní materiály Ocel 2000 2001 MTG3500 S / MTG5000 S standard, Up/Down (ruční svař.hořáky pro TransSteel) Nástavce 45 Tepelný ochranný štít (pouze 500A) Koaxiální kabel Přípojka FSC (Fronius System Connector) straně centrály

Více

Digitální řízení s profesionálním náskokem

Digitální řízení s profesionálním náskokem ARC-H a.s. Doudlevecká 17, CZ - 301 38 Plzeň Tel./Fax: +420 377 227 918,377 221 145 E-mail: arc@arc-h.cz internet:www.arc-h.cz Kemppi Pro Evolution Digitální řízení s profesionálním náskokem V dnešních

Více

Katalog strojů. září 2009

Katalog strojů. září 2009 Katalog strojů září 2009 Stolní a sloupové vrtačky Převodové vrtačky Magnetické vrtačky Jádrové vrtáky Karnasch Tváření otvorů Thermdrill Stolní vrtačko-frézky Převodové vrtačko-frézky Univerzální frézky

Více

NOVÁ ŘADA. Profesionální kvalita za atraktivní cenu! Made in Germany. Vysokotlaké čističe řady K 1050. www.kranzle.cz

NOVÁ ŘADA. Profesionální kvalita za atraktivní cenu! Made in Germany. Vysokotlaké čističe řady K 1050. www.kranzle.cz Vysokotlaké čističe řady K 1050 Profesionální kvalita za atraktivní cenu! Made in Germany. Partner specializovaných obchodů! NOVÁ ŘADA Made in Germany www.kranzle.cz Vysokotlaké čističe řady K 1050 K 1050

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Plně hydraulický průmyslový zametací stroj na plyn se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení: Ruční

Více

Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN.

Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN. VÝSTAVBA Se silným sáním, tichý a mobilní: Nový Dustex 25 l a Dustex 35 l FEIN. Dva kompaktní odsavače prachu s mimořádně vysokým sacím výkonem. Dostanou se všude a mají vše s sebou. Promyšlené profesionální

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

VÍCEÚČELOVÝ, MODULÁRNÍ STROJ NEOMEZENÉ MOŽNOSTI PRO VAŠÍ PRODUKTIVITU

VÍCEÚČELOVÝ, MODULÁRNÍ STROJ NEOMEZENÉ MOŽNOSTI PRO VAŠÍ PRODUKTIVITU Suprarex SXE-P VÍCEÚČELOVÝ, MODULÁRNÍ STROJ NEOMEZENÉ MOŽNOSTI PRO VAŠÍ PRODUKTIVITU Stroje Procesy Řídící systémy Programování Prostředí Pálicí stroje ESAB SUPRAREX jsou skupinou strojů s nejširší rozmanitostí.

Více

Zpracování pásoviny. Products Elektrické stroje Čerpadla, pumpy a děrovací stroje Zpracování pásoviny

Zpracování pásoviny. Products Elektrické stroje Čerpadla, pumpy a děrovací stroje Zpracování pásoviny Products Elektrické stroje Čerpadla, pumpy a děrovací stroje Zpracování pásoviny Zpracování pásoviny 1 / 9 Ohýbání a děrování proudové pásoviny 2 / 9 Pro proudovou pásovinu 120 x 12 mm Univerzálním pracovním

Více

Jednofázová plazmová řezačka s pilotním systémem

Jednofázová plazmová řezačka s pilotním systémem Jednofázová plazmová řezačka s pilotním systémem C1049VD-1 VECTOR DIGITAL C41 Rozsah dodávky: 1. Zdroj VECTOR DIGITAL C41 2. Plazmový řezací hořák SG-45 4 m (pevné připojení) (gumový plášť) 4. Odlučovač

Více

KYSLÍKOVÉ A PLAZMOVÉ PÁLÍCÍ STROJKY

KYSLÍKOVÉ A PLAZMOVÉ PÁLÍCÍ STROJKY Český výrobce a dodavatel hořáků, kabeláží a spotřebních dílů pro plazmové, laserové a kyslíko-acetylenové řezání a svařování KYSLÍKOVÉ A PLAZMOVÉ PÁLÍCÍ STROJKY APL CUTTING, s.r.o. Autorizovaný prodejce

Více

ER WELDING CENÍK PRODUKTU KONCOVÝ ZÁKAZNÍK

ER WELDING CENÍK PRODUKTU KONCOVÝ ZÁKAZNÍK TI ER WELDING CENÍK PRODUKTU KONCOVÝ ZÁKAZNÍK TIGER WELDING platné od 01/2011 - strana 1 - TŘÍFÁZOVÉ INVERTORY PRO SVAŘOVÁNÍ METODAMI MMA, TIG, MIG/MAG TIGER 220 MMA/ES-V/HF, 270 MMA/ES-V/HF, 320 MMA/ES-V/HF

Více

Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H

Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H GX 75 popř. GX 75 2H tvoří základ systému. Výkonná pásová bruska, na kterou se při profesionálním použití můžete vždy spolehnout: robustní konstrukce, snadná

Více

KATALOG VÝROBKŮ 2007 SVAŘ OVACÍ ZDROJE

KATALOG VÝROBKŮ 2007 SVAŘ OVACÍ ZDROJE KATALOG VÝROBKŮ 2007 SVAŘ OVACÍ ZDROJE JEDNODUŠE VÍCE, KDYŽ JDE O SVAŘOVÁNÍ: PRO KAŽDÝ ÚKOL MÁME SPRÁVNÉ ŘEŠENÍ! Jednoduše více technologie! Jsme vedoucím evropským výrobcem HI-TEC svařovacích zdrojů a

Více

OW REINFORCED PUMP TP

OW REINFORCED PUMP TP Doplňující listy k návodu k obsluze Doplněk z výroby CZ OW DRIVE 4D OW REINFORCED PUMP TP Dbejte na dodatkové systémové dokumenty! Všeobecné pokyny Přečtěte si návod k obsluze! Návod k obsluze vás seznámí

Více

E K O N O M I C K É Ř E Š E N Í. S P O L E H L I V É A Ú Č I N N É.

E K O N O M I C K É Ř E Š E N Í. S P O L E H L I V É A Ú Č I N N É. FALCON. E K O N O M I C K É Ř E Š E N Í. S P O L E H L I V É A Ú Č I N N É. FALCON. Optimální poměr nákladů a užitku pro Váš úspěch. Robustní stroj FALCON lze použít pro plazmové, autogenní nebo kombinované

Více

Vysokotlaké čističe bez ohřevu třídy Kompakt

Vysokotlaké čističe bez ohřevu třídy Kompakt Nová HD-C Range ve variantách: HD 5/12 C Plus *EU HD 5/12 CX Plus *EU HD 5/15 C Plus *EU HD 5/15 CX Plus *EU HD 6/13 C Plus *EU HD 6/13 CX Plus *EU Vysokotlaké čističe bez ohřevu třídy Kompakt Myšlenka:

Více

JEDNOFÁZOVÉ INVERTORY PRO SVAŘOVÁNÍ OBALENOU ELEKTRODOU

JEDNOFÁZOVÉ INVERTORY PRO SVAŘOVÁNÍ OBALENOU ELEKTRODOU Kühtreiber, s.r.o. platné od 01/2016 - strana 1 - JEDNOFÁZOVÉ INVERTORY PRO SVAŘOVÁNÍ OBALENOU ELEKTRODOU KITin 165, 190, 150, 170, KUTIL 149 50994 KUTIL 149 1x230 V 4 819 50040 KITin 165 1x230 V 7 677

Více

Profesionální bodové sváøeèky pro autoservisy Typy 3450, , 8095N, výkon KVA

Profesionální bodové sváøeèky pro autoservisy Typy 3450, , 8095N, výkon KVA Profesionální bodové sváøeèky pro autoservisy Typy 3450, 3650-3670, 8095N, výkon 10-25 KVA Kromě přesného svařování bez odstřiků jsou stroje TECNA velmi vhodné pro opravy karosérie po menších kolizích

Více

Svářečky a příslušenství

Svářečky a příslušenství Svařovací technika MIG-MAG Kombi TIG Invertory Elektrodové invertory Řezání plasmou Příslušenství pro svařování Autogenní technika Svářečky a příslušenství 1 10 důvodů pro Vaši důvěru výhody výrobků Schweißkraft

Více

Katalog strojů. září 2009

Katalog strojů. září 2009 Katalog strojů září 2009 Stolní a sloupové vrtačky Převodové vrtačky Magnetické vrtačky Jádrové vrtáky Karnasch Tváření otvorů Thermdrill Stolní vrtačko-frézky Převodové vrtačko-frézky Univerzální frézky

Více

VYSOCE VÝKONNÉ VENTILÁTORY

VYSOCE VÝKONNÉ VENTILÁTORY VYSOCE VÝKONNÉ VENTILÁTORY Vysoce výkonné ventilátory Mobilní siláci pro oblast staveb a sanity Kvalita se systémem VYSOCE VÝKONNÉ VENTILÁTORY Mobilní siláci pro oblast staveb a sanity s kuličkovými ložisky

Více

MERKLE NABÍDKA MERKLE NABÍDKA VYUŽIJTE NYNÍ VÝHODY SPLÁTKOVÉHO PRODEJE BEZ NAVÝŠENÍ! Profesionální zařízení pro každé použití: SPLÁTKOVÝ PRODEJ

MERKLE NABÍDKA MERKLE NABÍDKA VYUŽIJTE NYNÍ VÝHODY SPLÁTKOVÉHO PRODEJE BEZ NAVÝŠENÍ! Profesionální zařízení pro každé použití: SPLÁTKOVÝ PRODEJ 1 / 2009 MERKLE NABÍDKA MERKLE NABÍDKA SPLÁTKOVÝ PRODEJ Představujeme Vám nové výrobní řady profesionálních svařovacích zdrojů Merkle, které jsou vyrobeny s použitím nejnovějších poznatků v oblasti svařování.

Více

FilterMax DF. Modulární víceučelová filtrační jednotka

FilterMax DF. Modulární víceučelová filtrační jednotka Modulární víceučelová filtrační jednotka FilterMax DF je efektivní a kompaktní řešení problémů s prachem a dýmy. Filtr FilterMax DF zvládá znečištění ovzduší ze strojírenského průmyslu, stejně jako nevýbušný

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch. Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014.

W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch. Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014. W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014. Jedině Paldu! Štípačka dřeva 1050 a horizontální štípačka

Více

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.EUROM.CZ WWW.ROMBV.COM EUROM... VÍCE NEŽ JEN STROJE Používáno vice jak 1350 uživateli denně Velmi snadná obsluha díky ergonomii Vyčištění

Více

HT4400. Systém pro řezání se suchou plazmou HySpeed 400 A s kyslíkovou technologií LongLife a spotřebními díly CoolCoreTM

HT4400. Systém pro řezání se suchou plazmou HySpeed 400 A s kyslíkovou technologií LongLife a spotřebními díly CoolCoreTM HYPERTHERM USA 30..0 HT4400 Plazma HySpeedTM pro přímé pálení a řezání úkosu Systém pro řezání se suchou plazmou HySpeed 400 A s kyslíkovou technologií LongLife a spotřebními díly CoolCoreTM Začíná tam,

Více

ARO robotické svařování správná volba

ARO robotické svařování správná volba Robotické svařování ARO robotické svařování správná volba Odbornost ve svařování Kleště Kompletní rada pneumatických kleští a kleští s elektrickým pohonem pro 50/60 Hz, nebo střední frekvenci MF Skříňka

Více