JD Bug Tréner. Výr. Číslo: Návod k použití:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "JD Bug Tréner. Výr. Číslo: 2302. Návod k použití:"

Transkript

1 JD Bug Tréner Výr. Číslo: 2302 Návod k použití: Upozornění: Tento návod k použití obsahuje mnoho upozornění a varování. Každé porušení pravidel může vést k úrazu. Nebudeme proto pokaždé opakovat, že při nedodržení předpisů se to může stát. Upozornění: Překontrolujte před každou jízdou Váš JD Bug trenér. Jízda s JD Bug trenérem může být nebezpečná. Správná prohlídka a ošetření tohoto výrobku je Vaší povinností, která minimalizuje riziko poranění. Před použitím zkontrolujte všechny uzávěry a opotřebení. Prověřte Váš JD Bug trenér před každou jízdou. Okamžitě vyměňte nebo odstraňte všechny poškozené nebo opotřebované díly. Upozornění: Tento trenér je vyroben podle designu JD. Všechny originální díly, které byly v době koupě přiloženy, jsou slučitelné s rámem, řídítky a s ostatními částmi. Některé příslušenství, které je k dostání v obchodech, nemusí být slučitelné s tímto výrobkem. Kontaktujte Vážho prodejce nebo ještě dříve výrobce JD pokud potřebujete náhradní díl. Maximální hmotnost (zatížení) je 30 kg.

2 Návod: JD Bug trenér je tréninkové odrážedlo pro děti od 3 do 5 let. Není to žádný kolo, protože nemá žádné pedály. Toto tréninkové odrážedlo umožní vašemu dítěti přirozenou a hravou cestou naučit se udržet rovnováhu a správné držení. Přitom se Vaše dítě naučí rozlišovat pravou a levou stranu a kombinovat tento cit vlastního těla pro rozlišení těchto směrů. S JD Bug trenérem se Vaše dítě naučí vyvíjet esenciální elementy vlastního vývoje pohybu. Vědecké výzkumy dokázaly, že tyto dovednosti jsou pro děti velmi důležité, zejména pro jejich zdravý vývoj. Hraní je trénink, trénink je zábava, zábava je vývoj dovednosti. JD Bug trenér dá vašemu dítěti perfektní nástroj pro vývoj dovednosti pohybu vpřed a přitom i spoustu zábavy. A. Přední kolo I. Sedadlo B. Řidítko J. Podpera sedadla C. Ochranní plech (plast) vpředu K. Ochranní plech (plast) vzadu D. Nápravová vidlice L. Zadní kolo E. Brzdová páka M. Nádrž F. Rukojeť-držadlo N. Brzdový kabel G. Korman O. Brzda H. Rám odrážadla P. Adaptér Montáž: Tento výrobek může sestavovat pouze dospělá osoba. Upozornění: JD doporučuje, aby montáž převedla vždy pouze dospělá osoba. Mnozí prodejci mají v nabídce také montáž, ale pouze za poplatek. Když Váš prodejce nemá možnost servisní montáže, nechte si toto odrážedlo smontovat v nějaké prodejně kol, nebo v servisu za malý poplatek.

3 Montážní upozornění: Pro všechny montáže použijte 5mm imbusový klíč. Ujistěte se, zda fungují brzdy. Když nemáte potřebné montážní nářadí, nebo nerozumíte návodu, zaneste tento JD Bug trenér autorizovanému mechanikovi, který převede správnou montáž, případně další potřebné nastavení. Vybalení: Vytáhněte obsah z krabice. Odstraňte karton a ochranné plastové díly. Překontrolujte obsah krabice na případné škrábance na laku, zamotané kabely a jiné transportní poškození. Tento produkt se dodává kvůli přepravě nesmontovaný, aby nevznikly žádné problémy při dopravě, i když může být ochranný obal částečně poškozen. Pokud by se vyskytly poškození při dopravě, kontaktujte Vašeho prodejce. Potřebné nářadí pro montáž: Jediné nářadí, které potřebujete při montáži, je 5mm imbusový klíč. Montážní upozornění: Když nemáte potřebné montážní nářadí nebo nerozumíte návodu, zaneste tento JD Bug trenér autorizovanému mechanikovi, který převede správnou montáž, případně další montážní nastavení. Montáž řídítek: Vsaďte nápravu odrážedla do kormidelní trubice tak, jak je to zobrazeno na obrázku 2a a 2b. Kormidlo je předinstalováno.

4 Vsaďte řídítka a horní nápravový můstek do nápravové trubice tak, jak je to zobrazeno na obrázku 2c. Kormidelní trubice jde přes horní nápravový můstek (A) tak jak je to zobrazeno na obrázku (2d). Nápravový konec musíte napasovat do otvoru na horním nápravovém můstku. Spára mezi trubicemi je úzká a potřebuje silnou ruku, nebo úder gumovým kladivem, aby se řídítka dostali do správné polohy. Namontujte nástavec a stavěcí šroub jako je na obrázku 2e. Použijte imbusový klíč a zatáhněte stavěcí šroub podle obrázku 2f tak dlouho a pevně, aby náprava správně sedla do kormana. To se nazývá:,, preloading "

5 Jakmile je náprava pevně zafixovaná, uvolněte nastavovací šroub o ¼ až ½ zatažení. To uvolní tzv.,,preloading,, a umožní rotaci (otáčení) kormana bez spojení. Přezkoušejte to tím, že budete otáčet s kormen z leva do prava. Přitom by měl řídítka s lehkým třením a bez pozastavení dát řídit. Potom jak jste pevně zatáhli šroub, namontujte gumový kryt na šroub tak, jak je to zobrazeno na obrázku 2g. Montáž sedáku: Posuňte sedadlovou podpěru do sedací trubky jako je to na obrázku 3a a pak pevně zatáhněte sedadlovou svorku s 5mm imbusovým klíčem. Tlak kol-pneumatik: Kola by měly být vždy nafoukané na 2,67 bar (mezi PSI).

6 Správná výška sedáku: Abyste správně nastavili výšku sedáku, nejprve dítě posaďte na odrážedlo. Ujistěte se, aby se Vaše dítě dotýkalo nohama země a mohlo s nimi i chodit. (Obrázek 3b). Na sedadlové trubce je označena bezpečnostní linie. Tato nesmí být vyšší než sedlová svorka. To není bezpečné (obrázek: 3c). Když je to nutné, vyzkoušejte vícekrát nastavení výšky sedla, abyste se přesvědčili, že jste nastavili správnou výšku sedáku pro Vaše dítě. Pravidelně překontrolujte nastavení výšky sedáku, neboť dítě v této vývojové periode rychle roste. Správná výška sedáku je důležitá pro správné použití odrážedla a zajištění maximálního tréninku a zábavy pro Vaše dítě. Bezpečnostní kontrola: Před každou jízdou překontrolujte celý JD Bug trenér Pokud je to nutné, utáhněte pevně šrouby na řídítkách a sedadle. Pravidelně překontrolovat tlak kol odrážedla. Pravidelně překontrolujte brzdy. Pravidelně překontrolujte výšku sedla. Pravidla bezpečnosti a silničního provozu: Upozornění pro rodiče: Před každou jízdou vysvětlete dětem (přiměřeně jejich věku), což je na cestách důležité, které pravidla silničního provozu platí a jaké nebezpečí na silnicích číhá. Děti a rodiče by si měli spolu přečíst pravidla silničního provozu. Příjezdové a výjezdové cesty: Při příjezdových a výjezdových cestách se stávají nejčastěji fatální úrazy. Přesvědčte se, jaká nebezpečí hrozí při vašem vlastním výjezdu, nebo při výjezdu Vašich sousedů. Váš výjezd není žádná startovací rampa. Upřete pozornost na tyto bezpečnostní pravidla: Předtím než vstoupíte na chodník, nebo pokud jdete na dětské hřiště podívejte se nejdříve vlevo, vpravo a pak opět vlevo. Značka STOP Pokud přehlédnete značku STOP je dost možné, že Vás srazí a poraní auto, nebo jiné motorové vozidlo. Proto vždy zůstaňte stát při světelné signalizaci či značce STOP. Nevycházejte z toho, že ji i jiný účastník silniční dopravy vidí. Raději se spoléhejte na sebe a ne na jiných řidičů. Upřete pozornost na tyto bezpečnostní pravidla: Zastavte u všech značkách a světelné signalizaci STOP bez toho, jaká je momentální dopravní situace. Dříve než přejdete na druhou stranu cesty, podívejte se na všechny strany. Dávejte pozor na auta, která jsou za Vámi, nebo které odbočují vpravo a stojí vedle Vás.

7 Odbočování bez označení: Děti bývají často zraněny při nehodách ze zadu, protože nečekaně odbočují, nebo se nedívají za sebe když právě procházejí přes silnici. Zaměříte pozornost na tyto bezpečnostní pravidla při odbočování vlevo: Přes cestu přejíždějte jen přes křižovatky. Trénujte koukání přes rameno, aniž jste sešli z linie. Ježdění během noci: Nejezděte v noci, při špatných povětrnostních podmínkách a za snížené viditelnosti. Silniční pravidná: Nahrajte se na cestách nebo na ulici Nejezděte po silničních komunikacích Nejezděte v noci Nejezděte během deště a přeháněk Zastavte při každé značce STOP Přes cestu přecházejte pouze na chráněných a označených místech Nikdy nepoužívejte odrážedlo v blízkosti schodů, či bazénů Vždy používejte ochrannou helmu a pevné boty Dodržujte pravidla silničního provozu a tyto Previdi: Skoro všechny země a regiony mají zákony ohledně povinnosti nošení ochranných pomůcek, helem, povolení kol a o ježdění na chodnících a cestách. Odpovědností rodičů je zjistit, zda jejich děti byly seznámeny se všemi pravidly silničního provozu. Tento trenér je koncipován pro ježdění na chodnících a dětských hřištích, Tato místa jsou veřejná prostranství, určené pro všechny. Prosíme abyste tato práva respektovali. Jezděte s odpovědností. Ujistěte se, že neohrožujete chodců a že ani oni Vám nepřekážejí. Dávejte pozor při změnách dopravní situace, při silničních dírách, při posunutí kanálových vík, při spárách na cestách, při pozůstatcích stavebních prací na cestách (zůstatky ostrých předmětů, hřebíky) a na chodnících, protože tyto by mohly poškodit Vaše kola a přimět Vás jezdit po dopravní komunikaci. Zůstaňte vždy stát při značce Stopp Nikdy neberte druhou osobu na odrážedlo Nikdy se nezavěšujte na jezdící auto Nedělejte neočekávané pohyby a otáčení Dbejte na pravidla přednosti Jízda s JD Bug trenérem může být nebezpečná. V některých případech se může stát, že Vám tento trenér selže bez příčiny výrobce. Pokud používáte odrážedlo tak jako kolo, je dost možné, že Vám to přinese větší riziko poranění.

8 Limitovaná záruka Tato limitovaná záruka je jediná záruka pro JD Bug trenér. Zde není žádná výslovná nebo předpokládaná záruka. Výrobce zaručuje záruční dobu pro tento výrobek (bez výrobních vad) na 6 měsíců od data nákupu. Záruka neobsahuje normální opotřebení kol (pneumatik) rámu, nebo kabelu, také nesprávné ošetřování a nesprávné uskladnění tohoto trenéra. Tato limitovaná záruka pozbývá okamžitou platnost pokud: Byl tento trenér použit na dopravu (odvoz něčeho) nebo byl použit ve volném čase na jiný účel než je to dovoleno Byl modifikovaný Byl zapůjčen někomu jinému Prověřte si regionální zákony a zjistěte, na kterých místech můžete tento výrobek legálně používat. Výrobce není povinen uhradit škodu při krádeži nebo při poškození, při přímém nebo nepřímém použití. Pokud byste měli právo na servis během záruční doby, musíte kontaktovat JD firmou přes webovou stránku JD firma Vám zaručuje, že vaše otázky budou vybaveny v přísné tajnosti. Vyhrazené právo na změny a úpravy. Autorizovaná záruka je dána jen přes JD Corporation.

Prevodovka pre TCO3 & TCO4 číslo výrobku: 2313 Příslušenství Návod k použití

Prevodovka pre TCO3 & TCO4 číslo výrobku: 2313 Příslušenství Návod k použití Prevodovka pre TCO3 & TCO4 číslo výrobku: 2313 Příslušenství Návod k použití Montáž Příslušenství mohou sestavovat pouze dospělé osoby. Upozornění: JD důrazně doporučuje, aby toto příslušenství sestavoval

Více

Y-BIKE Extreme NÁVOD K POUŽITÍ

Y-BIKE Extreme NÁVOD K POUŽITÍ Y-BIKE Extreme NÁVOD K POUŽITÍ DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Upozornění DŮLEŽITÁ OPATŘENÍ: Stejně jako na jiných pojízdných výrobcích i jízda na dětském odrážedle může být riskantní činnost, při které se

Více

Skladací minitrampolína. Návod k použití NR: 1254

Skladací minitrampolína. Návod k použití NR: 1254 Skladací minitrampolína Návod k použití NR: 1254 Tento návod si důkladně přečtěte. Je to důležitá část tohoto výrobku, proto si ho odložte pro případ, že by se vyskitly v budoucnu problémi, nebo otázky.

Více

Koloběžka SPARTAN 16-12

Koloběžka SPARTAN 16-12 Koloběžka SPARTAN 16-12 S23191 S23192 Návod na použití Důležité: Před montáží, použitím či prováděním údržby si prosím důkladně pročtěte tento manuál a uschovejte jej tak, aby byl v případě potřeby kdykoliv

Více

Vážení zákazníci, příznivci sportu,

Vážení zákazníci, příznivci sportu, Vážení zákazníci, příznivci sportu, děkujeme, že jste si zakoupili náš výrobek a rádi bychom Vás tímto chtěli upozornit, abyste věnovali náležitou pozornost tomuto návodu a řídili se jím ať už při montáži,

Více

ELEKTRICKÝ SKÚTR CITY 306 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

ELEKTRICKÝ SKÚTR CITY 306 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ELEKTRICKÝ SKÚTR CITY 306 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Děkujeme za nákup našeho elektrického skútru. Před použitím pečlivě čtěte tuto uživatelskou příručku. OBSAH I. PRO UŽIVATELE II. POPIS HLAVNÍCH ČÁSTÍ III.

Více

IN 2013 Koloběžka WORKER Glacer Uživatelský návod

IN 2013 Koloběžka WORKER Glacer Uživatelský návod IN 2013 Koloběžka WORKER Glacer Uživatelský návod Dodavatel: Seven Sport s.r.o., Dělnická, Vítkov 749 01 www.insportline.cz Tel.: +420-556 770 199 DŮLEŽITÉ: PŘEČTĚTE SI POZORNĚ TENTO MANUÁL PŘED POUŽITÍM

Více

Přední náboj / zadní náboj (kotoučová brzda)

Přední náboj / zadní náboj (kotoučová brzda) (Czech) DM-HB0005-03 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ Komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE HB-M4050 FH-M4050 HB-M3050 FH-M3050 HB-RM33 FH-RM33 FH-RM35 HB-TX505 FH-TX505 Přední náboj / zadní

Více

IN 1336 Bench lavička HERO

IN 1336 Bench lavička HERO N Á V O D N A P O U Ž I T Í IN 1336 Bench lavička HERO Děkujeme, že jste se rozhodli pro koupi našeho produktu. Ačkoliv vynakládáme velké úsilí k zajištění kvality každého našeho 1 výrobku, ojediněle se

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7744 Koloběžka Worker Fliker JB315

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7744 Koloběžka Worker Fliker JB315 UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7744 Koloběžka Worker Fliker JB315 1 DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ Před použitím výrobku si pozorně přečtěte tento manuál. Tento výrobek je určen pro osoby starší 7 let. Hmotnost

Více

Barre Anna. Baletní tyč

Barre Anna. Baletní tyč Barre Anna Baletní tyč 10032652 CZ Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

BERGER XS-03 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA.

BERGER XS-03 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. BERGER XS-03 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA www.ds-exim.cz madlo držák rukojeti Zatahovací spoj Vřeteno držadla Skládací přezka Pedál s protiskluzovou plochou Odrazka brzda blatník Tlumič Přední kolo stojánek Kontrolka

Více

Výměnu proveďte v následujícím pořadí:

Výměnu proveďte v následujícím pořadí: Jak vyměnit tlumiče přední nápravy na Mitsubishi Colt Z30 Výměnu proveďte v následujícím pořadí: 1 Vyměňte zároveň oba tlumiče v rámci opravy vašeho auta Mitsubishi Colt Z30. 2 Zatáhněte páku ruční brzdy.

Více

Plochý pedál. Příručka prodejce DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828. Nepatřící do sad PD-GR500. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl

Plochý pedál. Příručka prodejce DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828. Nepatřící do sad PD-GR500. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl (Czech) DM-PD0001-03 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Plochý pedál DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828 Nepatřící do sad PD-GR500 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ...

Více

Přečtěte si a uschovejte tento návod.

Přečtěte si a uschovejte tento návod. Výr. Číslo: 305 CZ: Přečtěte si a uschovejte tento návod. JD Bug Scooter-vlastní manuál + bezpečnostní příručka Skútr - díly a komponenty Rozložení Bug JD skútry při prvním použití Kontrola před jízdou

Více

Výměnu proveďte v následujícím pořadí:

Výměnu proveďte v následujícím pořadí: Jak vyměnit přední brzdový třmen Výměnu proveďte v následujícím pořadí: 1 Zatáhněte páku ruční brzdy. 3 2 Pod zadní kola umístěte klíny. 4 Zvedněte přední část vozidla a zajistěte vozidlo na podpěrách

Více

Návod na používaní střešního boxu MD19 CENTRÁLNÍ ZÁMEK

Návod na používaní střešního boxu MD19 CENTRÁLNÍ ZÁMEK CZ Návod na používaní střešního boxu MD19 CENTRÁLNÍ ZÁMEK Vážení zákazníci, jsme velmi rádi, že jste se rozhodli pro koupi našeho střešního boxu a přejeme Vám, abyste měli užitek a radost z jeho užívání.

Více

Výměnu proveďte v následujícím pořadí:

Výměnu proveďte v následujícím pořadí: destičky kotoučové brzdy na Výměnu proveďte v následujícím pořadí: 1 Výměnu brzdových destiček provádějte v setu; vždy vyměňte všechny destičky na jedné nápravě. Umožní to efektivnější brzdění. 2 Zatáhněte

Více

Uživatelská příručka. Speedkid1 (Model TJ-24A) Tato uživatelská příručka byla zpracována pro www.mrakyhracek.cz. Uživatelskou příručku uschovejte!

Uživatelská příručka. Speedkid1 (Model TJ-24A) Tato uživatelská příručka byla zpracována pro www.mrakyhracek.cz. Uživatelskou příručku uschovejte! Uživatelská příručka Uživatelská příručka Speedkid1 (Model TJ-24A) Uživatelskou příručku uschovejte! Tato uživatelská příručka byla zpracována pro Blahopřejeme Vám k zakoupení vozíku Qeridoo Sportrex!

Více

Stunt Scooter Výr. Číslo. 2289

Stunt Scooter Výr. Číslo. 2289 Stunt Scooter Výr. Číslo. 2289 Návod k montáži a použití. Blahopřejeme Vám ke koupi tohoto produktu. Přečtěte si prosím pozorně tyto pokyny. Instrukce jsou nedílnou součástí produktu. 1. Kontrola jednotlivých

Více

Výměnu proveďte v následujícím pořadí:

Výměnu proveďte v následujícím pořadí: Jak vyměnit tlumiče přední nápravy na FIAT PUNTO 188 Výměnu proveďte v následujícím pořadí: 1 Vyměňte zároveň oba tlumiče v rámci opravy vašeho auta FIAT PUNTO 188. 2 Zatáhněte páku ruční brzdy. 3 Pod

Více

Výměnu proveďte v následujícím pořadí:

Výměnu proveďte v následujícím pořadí: destičky kotoučové brzdy na Výměnu proveďte v následujícím pořadí: 1 Výměnu brzdových destiček provádějte v setu; vždy vyměňte všechny destičky na jedné nápravě. Umožní to efektivnější brzdění. Zatáhněte

Více

Před používáním tohoto výrobku si přečtěte a pochopte tento návod. Výr. Číslo 2340

Před používáním tohoto výrobku si přečtěte a pochopte tento návod. Výr. Číslo 2340 Před používáním tohoto výrobku si přečtěte a pochopte tento návod. Výr. Číslo 2340 Nabíjení baterie Po každé jízdě vypnout. Když ponecháte bez používání, baterie se nebude muset dát nabít. Opravy a

Více

Mercedes-Benz. Příslušenství B6 6 56 0450 Základní nosič na podélně integrovaný nosník. Návod k obsluze. Rozsah použití: Nové VITO W 639

Mercedes-Benz. Příslušenství B6 6 56 0450 Základní nosič na podélně integrovaný nosník. Návod k obsluze. Rozsah použití: Nové VITO W 639 Mercedes-Benz Příslušenství B6 6 56 0450 Základní nosič na podélně integrovaný nosník Návod k obsluze Rozsah použití: Nové VITO W 639 Bezpečnost provozu Nebezpečí zranění Na Vašem vozidle jsou k dispozici

Více

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08 1 2 3 4 5 2 6 K 7 J G H J I 8 9 S R T Q 10 11 C D E, F A F J B K 3 CZ ČEŠTINA 1 OBECNĚ Tento symbol znamená VÝSTRAHU. Nedodržení

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL MODEL MAGNETIC. www.bplumen.cz/kinetic Pavel Bárta - BP LUMEN, Puškinova 546, 542 32 Úpice

UŽIVATELSKÝ MANUÁL MODEL MAGNETIC. www.bplumen.cz/kinetic Pavel Bárta - BP LUMEN, Puškinova 546, 542 32 Úpice MODEL UŽIVATELSKÝ MANUÁL MAGNETIC Pavel Bárta - BP LUMEN, Puškinova 546, 542 32 Úpice K sestavení potřebujete: 14mm klíč, 4mm imbusový klíč Při rozbalení zkontrolujte, zda máte všechny díly OBSAH BALENÍ

Více

Výměnu proveďte v následujícím pořadí:

Výměnu proveďte v následujícím pořadí: Jak vyměnit tlumiče přední nápravy Výměnu proveďte v následujícím pořadí: 1 Vyměňte zároveň oba tlumiče v rámci opravy vašeho auta Toyota Prius II. 2 Zatáhněte páku ruční brzdy. 3 Pod zadní kola umístěte

Více

Výměnu proveďte v následujícím pořadí:

Výměnu proveďte v následujícím pořadí: Jak vyměnit tlumiče přední nápravy na VOLKSWAGEN TOURAN 1 Výměnu proveďte v následujícím pořadí: 1 Vyměňte zároveň oba tlumiče v rámci opravy vašeho auta VOLKSWAGEN TOURAN 1. 2 Zatáhněte páku ruční brzdy.

Více

Návod Bezpečnostní schůdky do bazénu

Návod Bezpečnostní schůdky do bazénu Návod Bezpečnostní schůdky do bazénu Art.Nr. 128074 Stránka 1 z 8 Obsah: Návod Bezpečnostní schůdky do bazénu... 1 1 Obecné informace... 3 1.1.1 Varování... 3 1.1.2 Náhradní díly... 3 2 Montáž... 4 2.1.1

Více

Uživatelská. 0+ 0-13 kg 0-12 m

Uživatelská. 0+ 0-13 kg 0-12 m Směřující proti směru jízdy Uživatelská ECE R44 04 Skupina Hmotnost Věk 0+ 0-13 kg 0-12 m 1 Děkujeme, že jste si vybrali BeSafe izi Sleep ISOfix BeSafe vytvořil tuto sedačku s velkou péčí, aby ochránila

Více

Uživatelská příručka: VENKOVNÍ HOUPAČKA. Jednomístná houpačka SWING - 1 -

Uživatelská příručka: VENKOVNÍ HOUPAČKA. Jednomístná houpačka SWING - 1 - Uživatelská příručka: VENKOVNÍ HOUPAČKA Jednomístná houpačka SWING mm - 1 - Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. V PŘÍPADĚ CHYBĚJÍCÍCH NEBO ROZBITÝCH DÍLŮ, PROSÍM KONTAKTUJTE PRODEJCE. PARTS, PLEASE

Více

Výměnu proveďte v následujícím pořadí:

Výměnu proveďte v následujícím pořadí: Jak vyměnit přední brzdový třmen na VOLKSWAGEN TOURAN 1 Výměnu proveďte v následujícím pořadí: 1 Zatáhněte páku ruční brzdy. 3 2 Pod zadní kola umístěte klíny. 4 Zvedněte přední část vozidla a zajistěte

Více

12-16 palcový skútr pokyny a montážní brožura Výr. Číslo. 2320

12-16 palcový skútr pokyny a montážní brožura Výr. Číslo. 2320 12-16 palcový skútr pokyny a montážní brožura Výr. Číslo. 2320 Důležité: Před montáží, jízdou na skútru nebo před provedením údržby si prosím důkladně přečtěte tento návod. Uchovejte si tuto brožuru pro

Více

Uživatelský manuál Koloběžka OLPRAN

Uživatelský manuál Koloběžka OLPRAN Uživatelský manuál Koloběžka OLPRAN Děkujeme, že jste si zakoupili, naší koloběžku OLPRAN. Před použitím si pozorně přečtěte tento manuál. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY DOPORUČENÍ: KOLOBĚŽKU NEPOUŽÍVEJTE, NEPROVÁDĚJTE

Více

Skimmer NÁVOD K INSTALACI. Skimmer 082012 OBCHOD S BAZÉNY. www.marimex.cz. 3.028 15.140 litrů/h (800 4.000 galonů/h) INTERNETOVÝ

Skimmer NÁVOD K INSTALACI. Skimmer 082012 OBCHOD S BAZÉNY. www.marimex.cz. 3.028 15.140 litrů/h (800 4.000 galonů/h) INTERNETOVÝ NÁVOD K INSTALACI Skimmer Požadovaný průtok filtračního zařízení: 3.028 15.140 litrů/h (800 4.000 galonů/h) NEJVĚTŠÍ INTERNETOVÝ ETOV A OBCHOD S BAZÉNY 1 Skimmer 082012 OBSAH 1. Důležité bezpečnostní zásady...str.

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Model č. 45-0315 45-0315- AF 315 ROZMETADLO. VAROVÁNÍ: Pozorně si přečtěte Pokyny a pravidla pro bezpečný provoz

NÁVOD K OBSLUZE. Model č. 45-0315 45-0315- AF 315 ROZMETADLO. VAROVÁNÍ: Pozorně si přečtěte Pokyny a pravidla pro bezpečný provoz NÁVOD K OBSLUZE Model č. 45-0315 VAROVÁNÍ: Pozorně si přečtěte Pokyny a pravidla pro bezpečný provoz 45-0315- AF 315 ROZMETADLO Bezpečnost Provoz Údržba Díly nejrychlejší způsob jak nakoupit díly www.speedepart.com

Více

Návod k obsluze Montážní stojan

Návod k obsluze Montážní stojan BMW Motorrad Radost z jízdy Návod k obsluze Montážní stojan z Obecné pokyny Úvod Jsme rádi, že jste se rozhodli pro montážní stojan společnosti BMW Motorrad. Zkratky a symboly UPOZORNĚNÍ označuje ohrožení

Více

Uživatelský manuál pro elektrokolo

Uživatelský manuál pro elektrokolo Uživatelský manuál pro elektrokolo Obsah Všeobecné instrukce Inspekce před jízdou Nabíjení Údržba Řešení problémů Záruka Všeobecné instrukce Balení - Odstraňte obalové materiály. Nejlepší je vyříznout

Více

BAZÉNOVÉ SCHŮDKY INTEX

BAZÉNOVÉ SCHŮDKY INTEX Aktualizováno 28.1.2013 BAZÉNOVÉ SCHŮDKY INTEX Modely 36 (91 cm) & 42 (107 cm) & 48 ' (122 cm) NÁVOD K POUŽITÍ DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ Před instalací a použitím tohoto výrobku je nutné, abyste

Více

Bezpečnost. Obecné. Bílá nebo červená univerzální sluneční clona Hnací jednotky Groundsmaster a Reelmaster. Během provozu stroje.

Bezpečnost. Obecné. Bílá nebo červená univerzální sluneční clona Hnací jednotky Groundsmaster a Reelmaster. Během provozu stroje. Form No. Bílá nebo červená univerzální sluneční clona Hnací jednotky Groundsmaster a Reelmaster Číslo modelu 30349 Číslo modelu 30552 3408-265 Rev D Návod k instalaci DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ CALIFORNIA Důležité

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Elektrická koloběžka X W 60V 20 Ah LITHIUM

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Elektrická koloběžka X W 60V 20 Ah LITHIUM UŽIVATELSKÝ MANUÁL Elektrická koloběžka X7 1000W 60V 20 Ah LITHIUM 1 Varování Při jízdě používejte vhodné ochranné pomůcky Nejezděte na skútru v hustém provozu, v mokru nebo náledí. Před jízdou nepijte

Více

Výměnu proveďte v následujícím pořadí:

Výměnu proveďte v následujícím pořadí: destičky kotoučové brzdy na Výměnu proveďte v následujícím pořadí: 1 Vyměňte brzdové destičky na spolu, v párech, na každé nápravě. Zajistí to účinné brzdění. Zatáhněte páku ruční brzdy. Nemyjte brzdové

Více

NÁVOD K OBSLUZE POUZE PRO SOUKROMOU POTŘEBU. Před použitím nebo montáží WallyFlex si, prosím, pečlivě přečtěte tento Návod k obsluze.

NÁVOD K OBSLUZE POUZE PRO SOUKROMOU POTŘEBU. Před použitím nebo montáží WallyFlex si, prosím, pečlivě přečtěte tento Návod k obsluze. NÁVOD K OBSLUZE POUZE PRO SOUKROMOU POTŘEBU Před použitím nebo montáží WallyFlex si, prosím, pečlivě přečtěte tento Návod k obsluze. HEAd office CANAdA 3, Marcel-Ayotte St Blainville (Québec) J7C 5L7 Tel.:

Více

Montážní návod pro dílenský jeřáb

Montážní návod pro dílenský jeřáb Montážní návod pro dílenský jeřáb BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Přečtěte si pečlivě tyto pokyny před použitím! DŮLEŽITÉ Přečtěte si všechny pokyny před použitím a dodržujte všechny instrukce a bezpečnostní pokyny,

Více

Šroub spojovacího a zdvihacího ramena zubařského křesla A-dec 311

Šroub spojovacího a zdvihacího ramena zubařského křesla A-dec 311 Instalační příručka Šroub spojovacího a zdvihacího ramena zubařského křesla A-dec 311 Doporučené nástroje Šestihranné korunkové klíče o průměru 5/16" a 3/8" Prodlužovací nástavec (doporučeno 16") Ráčna

Více

Návod k sestavení a provozu

Návod k sestavení a provozu Návod k sestavení a provozu Obsah 1 Varování 2 Provoz 3 Konstrukce a provoz 3.1 Konstrukce Montáž hlavy Montáž pedálů Demontáž sedla 3.2 Provoz 4 Bezpečnostní opatření 5 Údržba Varování Provoz Děti by

Více

Základní funkce: - dálkové ovládání, manuální ovládání - zvukové efekty - bezpečnostní pásy - světla - vstup pro Mp3. Motorka F918

Základní funkce: - dálkové ovládání, manuální ovládání - zvukové efekty - bezpečnostní pásy - světla - vstup pro Mp3. Motorka F918 Základní funkce: - dálkové ovládání, manuální ovládání - zvukové efekty - bezpečnostní pásy - světla - vstup pro Mp3 Motorka F918 Specifikace: Vhodná věková kategorie: 36 83 měsíců. Max. zátěž: 25 kg.

Více

POWXQ53600T Copyright 2010 VARO www.varo.com

POWXQ53600T Copyright 2010 VARO www.varo.com STOJAN PRO STOLNÍ PILU POWXQ53600T POWXQ5360 CS 1 SEZNAM OBSAHU BALENÍ Odstraňte veškeré balicí materiály. Odstraňte zbývající obaly a přepravní přípravky (jsou-li přítomny). Zkontrolujte úplnost obsahu

Více

C1 / C3 lifecycle rotopedy 1. KONTAKTNÍ INFORMACE MONTÁŽ... 2 SEZNAM SOUČÁSTEK... 2 PRŮVODCE MONTÁŽÍ... 3

C1 / C3 lifecycle rotopedy 1. KONTAKTNÍ INFORMACE MONTÁŽ... 2 SEZNAM SOUČÁSTEK... 2 PRŮVODCE MONTÁŽÍ... 3 POKYNY K MONTÁŽI OBSAH 1. KONTAKTNÍ INFORMACE... 2 2. MONTÁŽ... 2 SEZNAM SOUČÁSTEK... 2 PRŮVODCE MONTÁŽÍ... 3 1 1. KONTAKTNÍ INFORMACE VÝHRADNÍ ZASTOUPENÍ V ČR: CZECH FITNESS GROUP, S.R.O Jankovcova 1037/49

Více

IN 1225 PROFI insportline LEG PRESS/HACK SQUAT (CH3003) Návod na použití - CZ - 1 -

IN 1225 PROFI insportline LEG PRESS/HACK SQUAT (CH3003) Návod na použití - CZ - 1 - IN 1225 PROFI insportline LEG PRESS/HACK SQUAT (CH3003) Návod na použití - CZ - 1 - Základní informace: 1. Tento stroj je určen pro komerční použití. Stroj je určen pro komerční účely a vyšší výkonnostní

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ TRENAŽÉRU

NÁVOD NA MONTÁŽ TRENAŽÉRU NÁVOD NA MONTÁŽ TRENAŽÉRU CZ ÚVOD 1 MONTÁŽ RÁMU 3 INSTALACE JEDNOTKY 4 UCHYCENÍ KOLA 5 ODEPNUTÍ KOLA 7 UPOZORNĚNÍ 8 DOPORUČENÍ 8 MONTÁŽ JEDNOTKY 12 Děkujeme, že jste si vybrali trenažér Novo Mag Force.

Více

max 40 mm 30-55 mm max 30-55 mm 03ISRABSF01

max 40 mm 30-55 mm max 30-55 mm 03ISRABSF01 A B 30-55 mm max 40 mm 30-55 mm max 40 mm C D 03ISRABSF01 E F M N G H O P I L Q R CZ Než začnete sedačku používat, pozorně si přečtěte návod. Návod si pečlivě uschovejte pro možnost nahlédnutí v budoucnu.

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 2055 Bagr WORKER

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 2055 Bagr WORKER UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 055 Bagr WORKER OBSAH ÚVOD... 3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 DÍLY A SOUČÁSTKY ZAŘÍZENÍ... 3 MONTÁŽNÍ POKYNY... 4 POKYNY K ÚDRŽBĚ... 4 ZÁRUČNÍ PODMÍNKY, REKLAMACE... 5 ÚVOD Děkujeme

Více

MOSCONI GLADEN ONE 70.6 MOSCONI GLADEN ONE MOSCONI GLADEN ONE UŽIVATELSKÝ MANUÁL BEZPEČNOSTNÍ POKYNY

MOSCONI GLADEN ONE 70.6 MOSCONI GLADEN ONE MOSCONI GLADEN ONE UŽIVATELSKÝ MANUÁL BEZPEČNOSTNÍ POKYNY MOSCONI GLADEN ONE 70.6 MOSCONI GLADEN ONE 130.2 MOSCONI GLADEN ONE 250.2 UŽIVATELSKÝ MANUÁL BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Výhradním dovozcem značky Mosconi Gladen do České Republiky je Ahifi s.r.o. (www.ahifi.cz)

Více

Silniční náboj pro kotoučovou brzdu

Silniční náboj pro kotoučovou brzdu (Czech) DM-HB0004-01 Příručka prodejce Silniční náboj pro kotoučovou brzdu HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Tato příručka prodejce je primárně určená profesionálním cyklomechanikům.

Více

Návod na použití PROFI insportline BRADLA RK4201

Návod na použití PROFI insportline BRADLA RK4201 Návod na použití PROFI insportline BRADLA RK4201 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY ZAJIŠŤUJE DODAVATEL SEVEN SPORT s. r. o., Dělnická 957, 74901 Vítkov tel. +420 556300970, www.insportline.cz pre Slovensko: insportline

Více

Mercedes-Benz. Příslušenství B6 6 87 0095. Střešní box Návod k obsluze

Mercedes-Benz. Příslušenství B6 6 87 0095. Střešní box Návod k obsluze Mercedes-Benz Příslušenství B6 6 87 0095 Střešní box Návod k obsluze Účel použití Tento návod k montáži je určen pro instalaci střešních boxů M, L, XL na základní střešní nosič Mercedes-Benz Alustyle a

Více

Výměnu proveďte v následujícím pořadí:

Výměnu proveďte v následujícím pořadí: Jak vyměnit pružiny předního zavěšení kol na AUDI A4 B6 Výměnu proveďte v následujícím pořadí: 1 Pružiny vyměňujte vždy společně. 2 Zatáhněte páku ruční brzdy. 3 Pod zadní kola umístěte klíny. Uvolněte

Více

Výměnu proveďte v následujícím pořadí:

Výměnu proveďte v následujícím pořadí: Jak vyměnit brzdové destičky zadních brzdových čelistí na Výměnu proveďte v následujícím pořadí: 1 Vyměňte brzdové destičky na spolu, v párech, na každé nápravě. Zajistí to účinné brzdění. Uvolněte upevňovací

Více

Výměnu proveďte v následujícím pořadí:

Výměnu proveďte v následujícím pořadí: Jak vyměnit motorový olej a olejový Výměnu proveďte v následujícím pořadí: 1 Vyměňte motorový olej při výměně olejového flitru na Opel Corsa C. Umístěte auto nad jámu nebo auto zvedněte pomocí zvedáku

Více

Ace Flyer Teeter -Totter (model )

Ace Flyer Teeter -Totter (model ) Ace Flyer Teeter -Totter (model 151110) překlad návodu na montáž Tento návod má 32 stránek PRODUKT URČENÝ PRO SOUKROMÉ (DOMÁCÍ) POUŽITÍ V INTERIÉRU A EXTERIÉRU 1 Bezpečnostní upozornění Pokud nebudete

Více

CHODÍTKO PRO SENIORY NÁVOD K POUŽITÍ

CHODÍTKO PRO SENIORY NÁVOD K POUŽITÍ CZ CHODÍTKO PRO SENIORY NÁVOD K POUŽITÍ Vážený zákazníku, děkujeme Vám za důvěru, kterou jste projevil nákupem tohoto výrobku. Důkladně si přečtěte tyto pokyny k použití a uchovejte je pro další použití.

Více

Návod na obsluhu a údržbu

Návod na obsluhu a údržbu 1 Návod na obsluhu a údržbu 04-2016 VŠEOBECNÉ INFORMACE Tento návod představuje nedílnou součást výrobku, ke kterému byl přiložen, a musí být uchován pro budoucí potřebu. Pozorně si přečtěte upozornění

Více

Výměnu proveďte v následujícím pořadí:

Výměnu proveďte v následujícím pořadí: Jak vyměnit zadní brzdový kotouč Výměnu proveďte v následujícím pořadí: 1 Vyměňte brzdové kotouče na autě Honda CR-V 2 v kompletním setu na každé nápravě, bez ohledu na stav jednotlivých komponentů. Zaručí

Více

Směřující proti směru jízdy. Skupina Hmotnost Věk. 0+ 0-13 kg 0-12 m

Směřující proti směru jízdy. Skupina Hmotnost Věk. 0+ 0-13 kg 0-12 m Směřující proti směru jízdy Návod k obsluze ECE R44 04 Skupina Hmotnost Věk 0+ 0-13 kg 0-12 m 1 Děkujeme, že jste si vybrali BeSafe izi Go ISOfix BeSafe vytvořil tuto sedačku s velkou péčí, aby ochránila

Více

Uživatelská příručka na elektrokolo Citybike 26"

Uživatelská příručka na elektrokolo Citybike 26 Uživatelská příručka na elektrokolo Citybike 26" Stránka 1 I. OBECNÉ INFORMACE Prosím, přečtěte si tuto příručku pečlivě, ještě před použitím. Dodržujte instrukce týkající se výkonu, použití, údržby a

Více

TAŽENÝ KARTÁČOVÝ SBĚRAČ PROVOZNÍ PŘÍRUČKA

TAŽENÝ KARTÁČOVÝ SBĚRAČ PROVOZNÍ PŘÍRUČKA TAŽENÝ KARTÁČOVÝ SBĚRAČ PROVOZNÍ PŘÍRUČKA BEZPEČNOSTNÍ PRAVIDLA Nezapomeňte, že každé silové zařízení může způsobit zranění, pokud je ovládáno nesprávným způsobem nebo pokud uživatel nerozumí tomu, jak

Více

Návod k montáži. Kompletní sada základního vybavení vpředu a vzadu. Stav: V

Návod k montáži. Kompletní sada základního vybavení vpředu a vzadu. Stav: V Návod k montáži Kompletní sada základního vybavení vpředu a vzadu Stav: V9.20191001 30322558-02-CS Přečtěte si a dodržujte tento návod. Uschovejte tento návod pro budoucí použití. Uvědomte si, že na domovské

Více

Před použitím Vaší nové elektrické mini čtyřkolky si řádně prostudujte manuál

Před použitím Vaší nové elektrické mini čtyřkolky si řádně prostudujte manuál Před použitím Vaší nové elektrické mini čtyřkolky si řádně prostudujte manuál Obsah DŮLEŽITÉ... 3 ÚDRŽBA BATERIE A NÁVOD K JEJÍMU NABÍJENÍ... 3 VAROVÁNÍ... 3 BEZPEČNOST... 4 STRUČNÝ PŘEHLED BEZPEČNOSTNÍCH

Více

STIGA PARK 2WD. 110 Combi Pro. 125 Combi Pro

STIGA PARK 2WD. 110 Combi Pro. 125 Combi Pro STIGA PARK 2WD 110 Combi Pro 125 Combi Pro 8211-0546-02 1 2 2 1 3 4 5 6 7 8 C A B 2 9 10 1/3 11 12 D 13 14 24 Nm 45 Nm 3 ČEŠTINA CS 1 OBECNĚ Tento symbol znamená VÝSTRAHU. Nedodržení pokynů může vést k

Více

Návod na použití ERGOMETER Eliptical DENVER

Návod na použití ERGOMETER Eliptical DENVER Návod na použití ERGOMETER Eliptical DENVER ZÁRUČNÍ A POZÁRUČNÍ SERVIS ZAJIŠŤUJE: SEVEN SPORT s. r. o., Dělnická 5, 4 01 Vítkov www.insportline.cz tel/fax: +40 556 0 11, email: servis@insportline.cz pre

Více

Neskákejte pokud máte problémy s vysokým krevním tlakem. Nedělejte žádná salta, přemety ani kotrmelce

Neskákejte pokud máte problémy s vysokým krevním tlakem. Nedělejte žádná salta, přemety ani kotrmelce Trampolína Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Prosím, pečlivě si přečtěte tento návod k obsluze / montáži. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Předáváte-li tento výrobek

Více

Provozní příručka. Tažený provzdušňovač s hnojením 45,4 kg

Provozní příručka. Tažený provzdušňovač s hnojením 45,4 kg Provozní příručka Tažený provzdušňovač s hnojením 45,4 kg POKYNY PRO MONTÁŽ A PROVOZ PRAVIDLA PRO BEZPEČNÝ PROVOZ Každé silové zařízení může způsobit zranění, pokud je ovládáno nesprávným způsobem nebo

Více

Návod k obsluze a montáži

Návod k obsluze a montáži Návod k obsluze a montáži VOZÍK DVOUKOLOVÝ S NAFUKOVACÍMI KOLY POUŽÍVAT POUZE VE VENKOVNÍM PROSTŘEDÍ! PŘED POUŽITÍM VÝROBKU PŘEČÍST NÁVOD! Návod k obsluze uschovejte pro další použití! POZOR! Výrobek nepatří

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Basketbalový koš insportline Montrose

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Basketbalový koš insportline Montrose UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 14590 Basketbalový koš insportline Montrose OBSAH BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 SEZNAM DÍLŮ... 3 MONTÁŽNÍ POSTUP... 4 ZÁRUČNÍ PODMÍNKY, REKLAMACE... 5 2 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Manuál si

Více

Dětské elektrické autíčko Ford Focus RS

Dětské elektrické autíčko Ford Focus RS Dětské elektrické autíčko Ford Focus RS 1 Model: Ford Focus RS Věková kategorie: 3 až 7 let Maximální zatížení: 30 KG Exekutivní normy: GB6675&GB19865 EN71&EN62115 Položka Baterie Motor Věk Maximální zatížení

Více

1. Správně vybavené jízdní kolo Dokresli jízdní kolo na obrázku a nakresli mu i výbavu. Výbavu jízdního kola najdeš v rámečcích.

1. Správně vybavené jízdní kolo Dokresli jízdní kolo na obrázku a nakresli mu i výbavu. Výbavu jízdního kola najdeš v rámečcích. S11A 1. Správně vybavené jízdní kolo Dokresli jízdní kolo na obrázku a nakresli mu i výbavu. Výbavu jízdního kola najdeš v rámečcích. zadní brzdy zvonek zadní odrazka přední brzdy přední odrazka odrazky

Více

12 "Dětský skútr KidCool NR: 2311

12 Dětský skútr KidCool NR: 2311 12 "Dětský skútr KidCool NR: 2311 Upozornění: tento skútr je vhodný pro děti od 5 let maximální hmotnost 65 kg Překontrolujte před každou jízdou všechny šrouby a svorky Překontrolujte před každou jízdou

Více

Hydraulický lis 20 T ruční a nožní pumpa. Návod k obsluze. Profigaraz. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel.

Hydraulický lis 20 T ruční a nožní pumpa. Návod k obsluze. Profigaraz. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. Hydraulický lis 20 T ruční a nožní pumpa Návod k obsluze Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. 1. Bezpečnostní pravidla O udržování lisu by se měla starat kvalifikovaná

Více

Výměnu proveďte v následujícím pořadí:

Výměnu proveďte v následujícím pořadí: Jak vyměnit brzdové destičky zadních brzdových čelistí na Výměnu proveďte v následujícím pořadí: 1 Výměnu brzdových destiček provádějte v setu; vždy vyměňte všechny destičky na jedné nápravě. Umožní to

Více

BULETIN Č. CX-CZ UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA A BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRO RUČNÍ ŘETĚZOVÝ KLADKOSTROJ KITO ŘADY CX

BULETIN Č. CX-CZ UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA A BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRO RUČNÍ ŘETĚZOVÝ KLADKOSTROJ KITO ŘADY CX BULETIN Č. CX-CZ UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA A BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRO RUČNÍ ŘETĚZOVÝ KLADKOSTROJ KITO ŘADY CX 1 OBSAH 1. DEFINICE... 3 2. PŘEDPOKLÁDANÉ POUŽITÍ... 3 3. MONTÁŽ... 3 4. PŘED POUŽITÍM... 3 4.1 Bezpečnost...

Více

Návod k obsluze Zvedák 2 t, návod k použití

Návod k obsluze Zvedák 2 t, návod k použití Návod k obsluze Zvedák 2 t, návod k použití Císlo výr. / Article No.: 99432 Jazyky / Languages: cs BERNER_79136.pdf 2013-09-12 Návod k obsluze (CZ) 099432 1 Česky ZODPOVĚDNOST VLASTNÍKA Vlastník a/nebo

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Trojkoloběžka 2v1 WORKER Blagrie

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Trojkoloběžka 2v1 WORKER Blagrie UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 16872 Trojkoloběžka 2v1 WORKER Blagrie Obrázek je pouze ilustrační. OBSAH BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY... 3 POPIS VÝROBKU... 4 DÍLY A DOPLŇKY... 4 MONTÁŽNÍ POKYNY... 4 ÚDRŽBA... 4 ZÁRUČNÍ

Více

Houpačka hnízdo. Návod k montáži. Tchibo GmbH D Hamburg 89753HB21XVII

Houpačka hnízdo. Návod k montáži. Tchibo GmbH D Hamburg 89753HB21XVII Houpačka hnízdo cs Návod k montáži Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 89753HB21XVII 2016-10 334 627 Vážení zákazníci, dodržujte prosím bezpodmínečně všechny montážní pokyny uvedené v tomto návodu. Pozorně si

Více

CSEasy Funkční princip

CSEasy Funkční princip CSEasy Funkční princip Šroub (6 kusů) Montážní zarážka Konvenční disk CSEasy - Pneumatika CSEasy - Adapter Kompresní ploténka Vnitřní adaptér pozůstává ze tři segmentů a pryžového (gumového) obkladu. CSEasy

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S. Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC

UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S. Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC UŽIVATELSKÝ MANUÁL BOARD 8S Spínací skříň s 8 zásuvkami typu IEC OBSAH ÚVOD...3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...4 PROVOZNÍ PODMÍNKY...4 ZAPOJENÍ...5 Připojení do sítě...5 Výstupy...5 OVLÁDÁNÍ...5 ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBA...6

Více

TRANSPORT T - TRANSPORT XT TRANSPORT XT GEMELLATE MONTÁŽNÍ NÁVOD EINSATZBEREICH NUTZFAHRZEUGE

TRANSPORT T - TRANSPORT XT TRANSPORT XT GEMELLATE MONTÁŽNÍ NÁVOD EINSATZBEREICH NUTZFAHRZEUGE TRANSPORT T - TRANSPORT XT TRANSPORT XT GEMELLATE MONTÁŽNÍ NÁVOD EINSATZBEREICH NUTZFAHRZEUGE 1 Transport T - XT C H D A E B H D B E A F G A B C D E F G H napínací páka napínací řetěz vnitřní zavírací

Více

Výměnu proveďte v následujícím pořadí:

Výměnu proveďte v následujícím pořadí: Jak vyměnit uložení přední vzpěry zavěšení kol na BMW 5 E 39 Výměnu proveďte v následujícím pořadí: 1 Zatáhněte páku ruční brzdy. 2 Pod zadní kola umístěte klíny. 3 4 Zvedněte přední část vozidla a zajistěte

Více

DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K OBSLUZE

DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K OBSLUZE DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K OBSLUZE CZ Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si přečtěte tento návod. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Rádi bychom požádali rodiče a ostatní odpovědné

Více

Výměnu proveďte v následujícím pořadí:

Výměnu proveďte v následujícím pořadí: Jak vyměnit motorový olej a olejový Výměnu proveďte v následujícím pořadí: 1 Vyměňte motorový olej při výměně olejového flitru na BMW 3 E46. Umístěte auto nad jámu nebo auto zvedněte pomocí zvedáku 2 Vozidlo

Více

Saunové osvětlení A-910

Saunové osvětlení A-910 Saunové osvětlení A-910 max. 40 W/IP54 NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ Česky CS Verze 02/19 Ident. č. BA-A910 Návod k montáži a použití S. 2/8 Obsah 1 Všeobecná bezpečnostní upozornění a pokyny k montáži 3 2

Více

Návod na používání střešního boxu MD15 STANDARDNÍ ZÁMEK

Návod na používání střešního boxu MD15 STANDARDNÍ ZÁMEK CZ Návod na používání střešního boxu MD15 STANDARDNÍ ZÁMEK Vážení zákazníci, jsme velmi rádi, že jste se rozhodli pro koupi našeho střešního boxu a přejeme Vám, abyste měli užitek a radost z jeho užívání.

Více

Pneumatická pistole 1/2" 1492 Nm. Profigaraz. Návod k obsluze. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel.

Pneumatická pistole 1/2 1492 Nm. Profigaraz. Návod k obsluze. Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. Pneumatická pistole 1/2" 1492 Nm Návod k obsluze Před použitím si přečtěte pokyny a dodržování bezpečnostních pravidel. 1. Bezpečnostní pokyny Upozornění! Zajistěte, aby se při používání tohoto zařízení

Více

e-scooter kola s podporou elektrického motoru Návod na montáž

e-scooter kola s podporou elektrického motoru Návod na montáž e-scooter kola s podporou elektrického motoru Návod na montáž Úvod Děkujeme, že jste si koupili elektrické kolo. Doufáme, že Vám přinese spoustu radosti. Kvůli bezpečné přepravě dodáváme elektrické kolo

Více

Dětská jídelní židlička

Dětská jídelní židlička Dětská jídelní židlička Návod k obsluze www.babypoint.eu DŮLEŽITÉ, USCHOVEJTE PRO POZDĚJŠÍ POTŘEBU: ČTĚTE POZORNĚ! VAROVÁNÍ! Odstraňte plastový obal, v němž byla židlička zabalena, z dosahu dětí, hrozí

Více

Originalbedienungsanleitung/Ersatzteilliste 6. Original operating manual/spare parts list 9

Originalbedienungsanleitung/Ersatzteilliste 6. Original operating manual/spare parts list 9 Originalbedienungsanleitung/Ersatzteilliste 6 Original operating manual/spare parts list 9 Notice d utilisation d origine/liste de pièces de rechange 11 Manual de instrucciones original/lista de piezas

Více

NÁVOD K OBSLUZE ZAHRADNÍHO SKLENÍKU D030996

NÁVOD K OBSLUZE ZAHRADNÍHO SKLENÍKU D030996 NÁVOD K OBSLUZE ZAHRADNÍHO SKLENÍKU D030996 VŠEOBECNÁ UPOZORNĚNÍ: - před montáží skleníku si pečlivě přečtete tento návod - ujistěte se, že součástí balení jsou všechny díly, uvedené v tomto návodu - roztřiďte

Více

www.mrakyhracek.cz Uživatelská příručka Speedkid2 (Model TJ-20A-2013)

www.mrakyhracek.cz Uživatelská příručka Speedkid2 (Model TJ-20A-2013) Uživatelská příručka Uživatelská příručka Speedkid2 (Model TJ-20A-2013) Uživatelskou příručku uschovejte! Tato uživatelská příručka byla zpracována pro Blahopřejeme Vám k zakoupení vozíku Qeridoo Sportrex!

Více

LED svítidlo na zrcadlové skříně

LED svítidlo na zrcadlové skříně LED svítidlo na zrcadlové skříně cs Informace o výrobku 16262FV05X02IX 2019-02 Bezpečnostní pokyny Výrobek je vybaven bezpečnostními prvky. Přesto si pozorně přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte tento

Více

Uživatelský manuál - CZ IN 5375 Koloběžka JD BUG Progipo (MS108) Přečtěte a uschovejte tento manuál DŮLEŽITÁ ZPRÁVA PRO RODIČE: Manuál obsahuje důležité informace. Z bezpečnostních důvodů je nezbytné,

Více