Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa"

Transkript

1 Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č /2015 MUCL/50900/2015 Vyřizuje: Ing. Jana Försterová Telefon: Počet listů dokumentu: 4 Počet příloh/počet listů příloh: 4 Datum: Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Město Česká Lípa, zastoupené odborem rozvoje, majetku a investic, Vás vyzývá k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce vedené pod číslem VZ/046/2015. MŠ Severní, Česká Lípa oprava terasy 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky: 1.1. Předmětem veřejné zakázky (dále jen VZ) je zhotovení stavby MŠ Severní, Česká Lípa oprava terasy zahrnující opravu a zateplení konstrukce terasy nad třídami v 1.NP objektu dle projektové dokumentace (příloha č. 3 této výzvy) Zhotovením díla se rozumí úplné, funkční a bezvadné provedení všech stavebních a montážních prací konstrukcí, včetně dodávek potřebných materiálů a zařízení nezbytných pro řádné dokončení díla, dále provedení všech činností souvisejících s dodávkou stavebních prací a konstrukcí, jejichž provedení je pro řádné dokončení díla nezbytné Další činnosti a povinnosti související s realizací stavebních prací vedlejší rozpočtové náklady Předmětem veřejné zakázky jsou zároveň další níže uvedené činnosti a povinnosti a z toho vyplývající vedlejší rozpočtové náklady dodavatele související s realizací předmětu zakázky, které plynou z charakteru, povahy a umístění prováděné stavby, specifických podmínek provádění a z obchodních podmínek stanovených zadavatelem. Výčet a rozsah těchto činností je podrobně uveden v Obchodních podmínkách resp. v návrhu smlouvy o dílo - příloha č. 4 této výzvy. Uchazeč je povinen tyto vedlejší rozpočtové náklady v souladu se zadávacími podmínkami zadavatele ocenit v soupisu stavebních prací - příloha č. 2 této výzvy.

2 Jedná se o následující činnosti: zařízení staveniště provozní a územní vlivy kompletační činnost koordinační činnost zkoušky a revize fotodokumentace provádění díla pojištění díla provoz dalšího subjektu 1.4. Podmínky pro plnění předmětu zakázky jsou uvedeny v následujících přílohách, které jsou nedílnou součástí zadávacích podmínek: Příloha č. 2 - soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr Příloha č. 3 - projektová dokumentace Příloha č. 4 - návrh smlouvy o dílo 2. Podmínky poskytnutí zadávací dokumentace: Zadávací dokumentace bude zpřístupněna na internetových stránkách Města Česká Lípa a dále na internetovém portálu 3. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám: Dodavatel je oprávněn po zadavateli požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám (dále jen dodatečné informace). Případné dotazy ohledně zadávacího řízení mohou dodavatelé uplatnit nejpozději do 13. července 2015 písemně na adrese zadavatele, případně prostřednictvím datové schránky či el. poštou na adresu forsterova@mucl.cz. V případě, že uchazeč využije k odeslání požadavku elektronickou poštu, opatří žádost elektronickým podpisem nebo zároveň zašle originál žádosti písemně na adresu zadavatele nebo prostřednictvím datové schránky. NA ŽÁDOSTI ZASLANÉ V ROZPORU S UVEDENÝMI POKYNY NEBUDE BRÁT ZADAVATEL ZŘETEL. Zadavatel zveřejní dodatečné informace, vyvolané případnými dotazy dodavatelů na internetových stránkách města Česká Lípa v sekci veřejné zakázky na to nejpozději do 14. července Předpokládaná hodnota veřejné zakázky: ,- bez DPH tj ,- Kč,- včetně DPH

3 5. Doba a místo plnění zakázky: 5.1. Datum předání a převzetí staveniště: do 5 pracovních dnů od písemné výzvy objednatele Datum zahájení plnění předmětu díla: do 5 pracovních dnů od předání staveniště Datum ukončení plnění předmětu díla: do Místem plnění předmětu díla je objekt MŠ Severní v České Lípě, ul. Severní č.p. 2214, obec Česká Lípa. 6. Požadavky na kvalifikaci uchazeče: 6.1. K hodnocení bude přijata nabídka uchazeče, který splní kvalifikační předpoklady a ve své nabídce doloží: a) doklady o oprávnění k podnikání dle zákona č. 455/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů a dle předpisů souvisejících, v rozsahu odpovídajícím předmětu zakázky - živnostenský list na provádění staveb, jejich změn a odstraňování b) výpis z obchodního rejstříku, je-li do něj uchazeč zapsán; c) čestné prohlášení, že uchazeč nemá splatné závazky vůči zdravotním pojišťovnám, u nichž jsou pojištění jeho zaměstnanci, nemá splatné závazky na sociálním pojištění, nemá daňové nedoplatky a nemá splatné závazky vůči městu Česká Lípa; d) zadavatel požaduje, aby uchazeč v uplynulých 3 letech realizoval obdobné zakázky, přičemž za obdobnou zakázku zadavatel považuje opravy plochých střech. Splnění tohoto kvalifikačního předpokladu bude doloženo seznamem min. 3 obdobných realizovaných zakázek v min. výši 600 tis. Kč bez DPH u každé z nich. V seznamu bude vždy uveden název zakázky, doba plnění, finanční objem zakázky a kontakty na objednatele, u kterých bude možno si informace ověřit Doklady uvedené v bodech písm. a) a b) budou v nabídce doloženy v prosté kopii. Doklady uvedené v bodech písm. c) a d) budou v nabídce doloženy v originále, datovány a podepsány osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče V případě, že uchazeč využije k prokázání splnění určitého kvalifikačního předpokladu (vyjma výpisu z obchodního rejstříku) subdodavatele, předloží vybraný uchazeč před podpisem smlouvy o dílo smlouvu uzavřenou s takovým subdodavatelem, z níž bude vyplývat závazek subdodavatele k poskytnutí plnění předmětu zakázky alespoň v rozsahu, v jakém subdodavatel prokazuje splnění kvalifikace. Smlouva se subdodavatelem bude předložena v originále a bude podepsána oběma smluvními stranami Zadavatel si vyhrazuje právo vyžádat si od vítězného uchazeče originály nebo úředně ověřené kopie dokladů prokazujících splnění kvalifikace před podpisem smlouvy Nedoložení kteréhokoli z výše uvedených dokladů či nesplnění kvalifikačních předpokladů zadavatele může mít za následek vyloučení uchazeče ze zadávacího řízení.

4 7. Další zadavatelem požadované doklady: 7.1. V případě, že uchazeč hodlá pro plnění předmětu veřejné zakázky využít subdodavatele, přiloží k nabídce seznam předpokládaných subdodavatelů. Tento seznam bude obsahovat: identifikační údaje subdodavatele, specifikaci a předpokládaný rozsah předmětu veřejné zakázky, který bude subdodavatel plnit Zadavatel požaduje závazné prohlášení, že uchazeč bude plnit předmět veřejné zakázky v minimálním objemu 30 % vlastními silami Zadavatel požaduje, aby uchazeč v nabídce předložil závazné prohlášení, že souhlasí se zveřejněním základních údajů o svojí nabídce a se zveřejněním celého znění smlouvy včetně všech případných dodatků, pokud s ním bude smlouva uzavřena na základě výsledku zadávacího řízení Výše uvedené doklady budou v nabídce doloženy v originále, datovány a podepsány osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče Nesplnění požadavků zadavatele či nedoložení kteréhokoli z výše uvedených dokladů může být důvodem k vyloučení uchazeče z dalšího hodnocení. 8. Způsob hodnocení nabídek: Nabídky budou hodnoceny podle jediného kritéria, kterým je výše celkové nabídkové ceny v Kč bez DPH. Na základě výběru nejvhodnější nabídky v tomto zadávacím řízení a v souladu s usnesením Rady města Česká Lípa bude s vybraným uchazečem uzavřena smlouva o dílo. Oznámení o výběru nejvhodnější nabídky bude sděleno všem uchazečům, jejichž nabídky budou hodnoceny, a to nejpozději v termínu do Požadavky na jednotný způsob zpracování nabídkové ceny: 9.1. Cena předmětu veřejné zakázky musí být zpracována pro celý rozsah uvedený ve výzvě a jejích přílohách a bude zahrnovat všechny náklady na veškeré činnosti nutné pro řádné a bezvadné splnění předmětu veřejné zakázky dle této výzvy. Cena bude stanovena v české měně jako cena základní, bude uvedena cena bez DPH, dále vyčísleno DPH a uvedena cena včetně DPH (viz Příloha č. 1 Krycí list nabídky). Celková nabídková cena bude stanovena jako cena nejvýše přípustná za kompletní realizaci předmětu zakázky dle této výzvy Součástí nabídky bude oceněný soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr (Příloha č. 2 této výzvy). Uchazeč doplní u každé rozpočtové položky pouze cenu. Jiné zásahy do výkazu výměr jsou nepřípustné a budou důvodem vyřazení uchazeče z dalšího hodnocení. Uchazeč je povinen ocenit bez výjimek veškeré položky soupisu stavebních prací (ocenění znamená přidělení ceny ke každé položce v soupisu stavebních prací, nikoliv ocenění nulou nebo vynechání ceny položky s odůvodněním, že cena je zahrnuta v jiné položce), a dodržet obsahovou náplň soupisu stavebních prací. Nedoložení oceněného výkazu výměr bude mít za následek vyloučení uchazeče z dalšího hodnocení.

5 9.3. V případě nejasností v zadávacích podmínkách má uchazeč právo požadovat dodatečné informace dle bodu 3 této výzvy. 10. Smluvní a platební podmínky: Smluvní, obchodní a platební podmínky zadavatele jsou uvedeny v návrhu smlouvy o dílo (Příloha č. 4 této výzvy). Do návrhu smlouvy doplní uchazeč pouze svoje identifikační údaje, nabídkovou cenu a číslo pojistné smlouvy. Jiné zásahy do návrhu smlouvy zadavatel nepřipouští a budou důvodem k vyloučení uchazeče z další účasti v zadávacím řízení Návrh smlouvy bude podepsán osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. Nedoložení doplněného návrhu smlouvy podepsaného osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče bude důvodem pro vyloučení uchazeče z další účasti v zadávacím řízení. 11. Požadavky na zpracování nabídky: Zadavatel požaduje, aby nabídka byla zpracována v písemné formě, v českém jazyce a byla podepsána osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče Zadavatel doporučuje, aby nabídka byla opatřena Krycím listem nabídky (viz Příloha č. 1 této výzvy). Nesplnění tohoto požadavku však nebude považováno za nesplnění zadávacích podmínek V případě rozporu mezi údaji uvedenými v Krycím listu nabídky a údaji uvedenými v návrhu smlouvy platí údaje uvedené v návrhu smlouvy Nabídka bude zpracována v následující struktuře: 1. Krycí list nabídky Příloha č. 1 výzvy 2. Doklady prokazující splnění kvalifikačních předpokladů dle bodu 6. této výzvy 3. Oceněný soupis stavebních prací, dodávek a služeb Příloha č. 2 této výzvy 4. Podepsaný návrh smlouvy o dílo Příloha č. 4 této výzvy 5. Seznam předpokládaných subdodavatelů (pokud je hodlá využít) - dle bodu Prohlášení uchazeče, že bude plnit min. 30% předmětu VZ vlastními silami dle bodu 7.2 této výzvy 7. Prohlášení uchazeče souhlas s uveřejněním dle bodu 7.3 této výzvy 8. Doklad o poskytnutí jistoty dle bodu této výzvy 9. Prohlášení uchazeče k vrácení jistoty dle bodu této výzvy Nedoložení kteréhokoli z výše uvedených dokladů vyjma krycího listu může mít za následek vyloučení uchazeče z dalšího hodnocení Písemná nabídka bude předložena s pevně spojenými listy a všechny stránky nabídky budou očíslovány vzestupnou číselnou řadou, aby bylo zabráněno ztrátě či výměně jednotlivých listů. Veškeré části nabídky budou tvořit jeden celek. Nabídka nebude obsahovat přepisy a opravy. Nabídka bude předložena v jednom originálním vyhotovení. 12. Lhůta pro podání nabídek končí dne 17. července 2015 v 12:00 h.

6 13. Místo a způsob podání nabídek: Nabídky se podávají osobně nebo poštou na adresu zadavatele, v podatelně MěÚ Česká Lípa, nám. T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa. Nabídky se podávají v uzavřených obálkách opatřených na přelepu razítkem uchazeče nebo napsaným názvem uchazeče a označených názvem veřejné zakázky MŠ Severní, Česká Lípa oprava terasy a nápisem NABÍDKA - NEOTVÍRAT. Na nabídku podanou po uplynutí lhůty pro podání se pohlíží tak, jako by nebyla podána. Zadavatel bezodkladně vyrozumí uchazeče o tom, že jeho nabídka byla podána po uplynutí lhůty pro podání nabídek. 14. Zadávací lhůta Zadávací lhůta tj. lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, počíná dnem následujícím po skončení lhůty pro podání nabídek a trvá do Další práva zadavatele: Zadavatel si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu zadávacího řízení toto řízení zrušit nebo odmítnout všechny předložené nabídky a to i bez udání důvodu. Případné zrušení zadávacího řízení bude sděleno všem uchazečům, kteří podali nabídku Uchazeči předávají své nabídky bezplatně, z jejich předání nemohou vůči zadavateli uplatňovat žádné nároky včetně nároku na jejich vrácení s výjimkou vzorků vložených do nabídek Zadavatel si vyhrazuje právo požadovat doplňující informace a vysvětlení k podané nabídce uchazeče Zadavatel si vyhrazuje právo doplnit či upravit zadávací dokumentaci v průběhu lhůty pro podání nabídek Veškeré údaje uvedené v nabídce budou ke dni podání nabídky platné V případě jakékoli změny v poměrech vybraného uchazeče týkajících se prokázané kvalifikace, k nimž dojde v období do uzavření smlouvy o dílo, je uchazeč povinen každou takovou změnu nejpozději do 5 pracovních dnů ode dne, kdy nastala, oznámit písemně zadavateli Zadavatel si vyhrazuje právo ověřit a prověřit údaje uvedené jednotlivými uchazeči v nabídkách Zadavatel si vyhrazuje právo v případě nejasností požádat uchazeče o vysvětlení nabídky nebo přizvat uchazeče na jednání hodnotící komise za účelem vysvětlení jeho nabídky Zadavatel nepřipouští podání variantní nabídky Zadavatel nehradí náklady na účast v zadávacím řízení Jakékoliv porušení, nesplnění či nedodržení zadávacích podmínek ze strany uchazeče či uvedení nepravdivých údajů a informací v nabídce bude důvodem k vyloučení uchazeče z další účasti v zadávacím řízení.

7 Vybraný dodavatel je povinen poskytnout součinnost při uzavření smlouvy tak, aby smlouva mohla být uzavřena nejdéle do 5 pracovních dnů ode dne doručení Výzvy k součinnosti při uzavření smlouvy. V případě, že vybraný dodavatel neposkytne součinnost k uzavření smlouvy ve výše uvedené lhůtě, je zadavatel oprávněn vyzvat k uzavření smlouvy druhého případně třetího dodavatele v pořadí nebo zadávací řízení zrušit. 16. Jistota: Zadavatel požaduje, aby uchazeč k zajištění plnění svých povinností vyplývajících z účasti v zadávacím řízení poskytl zadavateli jistotu ve výši ,- Kč, a to složením jistoty na účet zadavatele vedený u KB Česká Lípa, č. ú /0100. Jako variabilní symbol uvede uchazeč číselnou řadu složenou z čísla veřejné zakázky a IČ uchazeče, v tomto případě 046xxxxxxxx Uchazeč vloží do nabídky doklad o poskytnutí peněžní jistoty tj. kopii výpisu z účtu uchazeče, na kterém je uvedena částka odpovídající výši požadované jistoty, která je prokazatelně odečtena ve prospěch účtu zadavatele, případně kopii hotovostní pokladní stvrzenky o složení finančních prostředků na účet zadavatele Uchazeč doloží ve své nabídce rovněž prohlášení uchazeče podepsané osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče případně za uchazeče, ve které uvede platební symboly pro vrácení peněžní jistoty v následujícím pořadí: číslo účtu pro vrácení peněžní jistoty, kód banky, název banky, adresa pobočky banky, příp. variabilní symbol Jistotu uvolní zadavatel: a) uchazečům umístěným na prvních třech místech do 5 pracovních dnů po uzavření smlouvy; b) ostatním hodnoceným uchazečům do 5 pracovních dnů po odeslání rozhodnutí resp. oznámení o výběru nejvhodnější nabídky; c) uchazečům, kteří byli ze zadávacího řízení vyloučeni do 5 pracovních dnů po odeslání rozhodnutí o vyloučení; d) pokud bylo zadávací řízení zrušeno, všem uchazečům do 5 pracovních dnů ode dne odeslání oznámení o zrušení zadávacího řízení Odmítne-li vybraný uchazeč uzavřít smlouvu, připadá složená jistota v celé výši zadavateli. 17. Identifikační údaje zadavatele: Město Česká Lípa se sídlem nám. T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa zastoupen: Mgr. Romanou Žateckou - starostkou města kontaktní osoba: Ing. Jana Försterová, tel. č , forsterova@mucl.cz IČ: DIČ: CZ

8 Za správnost: Mgr. Jolana Nebřenská vedoucí odboru rozvoje, majetku a investic Ing. Jana Försterová v.r. referentka veřejných zakázek v. z. Ing. Hana Ezrová v.r. vedoucí oddělení investic a dotací Přílohy: č. 1 - Krycí list nabídky č. 2 Soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr č. 3 Projektová dokumentace č. 4 Návrh smlouvy o dílo

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 21258 /2015 MUCL/17167/2015 Vyřizuje: Ing. Jana

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 49844 /2015 MUCL/41181/2015 Vyřizuje: Ing. Jana

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 50476/2015 MUCL/41712/2015 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 35283/2015 MUCL/28733/2015 Vyřizuje: Ing.

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č.80883 /2014 MUCL/161013/2014 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Kompletní zadávací dokumentace bude po celou dobu trvání lhůty pro podání nabídek uveřejněna na profilu zadavatele -

Kompletní zadávací dokumentace bude po celou dobu trvání lhůty pro podání nabídek uveřejněna na profilu zadavatele - Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 64397/2015 MUCL/53711/2015 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Váš dopis: Číslo jednací: Počet listů dokumentu/příloh: Vyřizuje/telefon: V České Lípě dne: ZSMSCL409/17 6/ Machačová 29.8.

Váš dopis: Číslo jednací: Počet listů dokumentu/příloh: Vyřizuje/telefon: V České Lípě dne: ZSMSCL409/17 6/ Machačová 29.8. ZÁKLADNÍ ŠKOLA, PRAKTICKÁ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, ČESKÁ LÍPA, MOSKEVSKÁ 679, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Moskevská 679, 470 01 Česká Lípa ředitelna: tel.: 487 522 879 DIČ: CZ70982228 mobil: 736 752 280 IČ:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 86608/2017

Více

Váš dopis: Číslo jednací: Počet listů dokumentu/příloh: Vyřizuje/telefon: V České Lípě dne: ZSMSCL254/ Machačová 25.5.

Váš dopis: Číslo jednací: Počet listů dokumentu/příloh: Vyřizuje/telefon: V České Lípě dne: ZSMSCL254/ Machačová 25.5. ZÁKLADNÍ ŠKOLA, PRAKTICKÁ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, ČESKÁ LÍPA, MOSKEVSKÁ 679, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Moskevská 679, 470 01 Česká Lípa ředitelna: tel.: 487 522 879 DIČ: CZ70982228 mobil: 736 752 280 IČ:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 51782 /2015 MUCL/42823/2015 Vyřizuje: Ing. Jana

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 55346/2015 MUCL/45865/2015 Vyřizuje:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Váš dopis zn.: Ze dne: Datum:

Váš dopis zn.: Ze dne: Datum: Městský úřad Česká Lípa Odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Skartační znak/lhůta: 91.1/V.10 Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: MUCL/19704/2019 Počet stran: 8 Počet

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Dům dětí a mládeže Libertin, Česká Lípa, Škroupovo nám. 138, příspěvková organizace Tel.: 487823404, www.libertin.cz Č.j.: DDM CL /12/19 IČ: 70200815 Datum: 19.3.2019 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 91440/2017

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 78852/2017

Více

Mateřská škola tel/fax.: , MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace

Mateřská škola tel/fax.: , MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace Mateřská škola tel/fax.: 487872504, 731449176 Pražská 836 e-mail: moudra@msprazskadoksy.cz 472 01 Doksy příspěvková organizace IČO 70695369 MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace VÁŠ DOPIS

Více

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 80796/2014 MUCL/160944/2014 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon:

Více

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 66506/2014 MUCL/149819/2014 Vyřizuje:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č.27773 /2014 MUCL/119192/2014 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa Obsah 1. Zadavatel... 3 2. Název veřejné zakázky... 3 3. Předmět veřejné zakázky...

Více

Výzva k podání cenové nabídky

Výzva k podání cenové nabídky Výzva k podání cenové nabídky Město Týniště nad Orlicí vyhlašuje výzvu k podání cenové nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce VZMR II. kategorie zadávaná dle metodiky OPŽP Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Název veřejné

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje města a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: MUCL/41866/2018 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon: 487 881

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 22717/2013 MUCL/15986/2013 Vyřizuje: Alena Kuthanová

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 625/2012 MUCL/496/2012 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadavatel: Česká republika - Státní veterinární správa Se sídlem: Slezská 7/100, 120 56 Praha 2 IČ: 00018562 DIČ: není plátcem daně Bankovní spojení: ČNB Číslo účtu: 4221011/0710 Datová schránka: d2vairv

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

Stavba revizní šachty ke zpřístupnění podzemního komplexu

Stavba revizní šachty ke zpřístupnění podzemního komplexu MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2282/2016 Spis. zn.: MUS/217/2016 Datum: 6. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel město Lovosice, vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 1/2016, uchazeče k podání nabídky na stavební práce na akci s názvem: Lovosice, ul. Prokopa

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL16263/2014/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 nebo V/10 Vyřizuje: Petr Klinecký

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2017/120266-G

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o zadávání veřejných zakázek 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele:

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále zákon ).

Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále zákon ). MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ČJ.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: DATUM: MMB/ 0254110 /2016/OI Ing. Elena Gregorová 542 174 174

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 91246/2014 MUCL/169261 /2014 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Krajské ředitelství policie Libereckého kraje Odbor veřejných zakázek Výzva k podání nabídek Krajské ředitelství policie Libereckého kraje vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Zajištění

Více

Projektová dokumentace Galerie Muzyka

Projektová dokumentace Galerie Muzyka O B E C P L A V Y okres Jablonec n.nisou, kraj Liberecký IČ: 00 262 510 468 46 Plavy 186 483 398 124 775 238 242 mailto: obec@ plavy.cz www.plavy.cz IDDS: sgabjgp v Plavech dne 28.6.2019 čj. 211/2019/PL

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Jakýkoliv postup či úkon zadavatele učiněný v tomto výběrovém řízení

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL13255/2015/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Petr Klinecký Tel.:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Mixážní

Více

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n.

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2086/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

Obnova kanalizace Přechovice

Obnova kanalizace Přechovice V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y A Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Obnova kanalizace Přechovice V Přechovicích, dne 8. ledna 2018 1 OBSAH:

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 01 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu zákona č. 134/2016 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Krajské ředitelství policie Libereckého kraje Odbor veřejných zakázek Výzva k podání nabídek Krajské ředitelství policie Libereckého kraje vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE název: Obec Střílky právní forma zadavatele: obec sídlo: Koryčanská

Více

Oprava propustku v ulici Lužická, Rychnov u Jablonce nad Nisou

Oprava propustku v ulici Lužická, Rychnov u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2160/2015 Datum: 4. června 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 739 336 567 Zadávací

Více

Údržba veřejné zeleně v Rychnově u Jablonce n.n.

Údržba veřejné zeleně v Rychnově u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/914/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 58647/2017 MUCL/50422/2017 Vyřizuje: Martina

Více

Město Štramberk Náměstí 9, Štramberk

Město Štramberk Náměstí 9, Štramberk Město Štramberk Náměstí 9, 742 66 Štramberk PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Název veřejné zakázky: Rekonstrukce koupelen

Více

MĚSTO Jesenice, Mírové náměstí 368, Jesenice

MĚSTO Jesenice, Mírové náměstí 368, Jesenice MĚSTO Jesenice, Mírové náměstí 368, 270 33 Jesenice IČO: 00243825, DIČ: CZ00243825 Účet: ČSOB, a. s., 190607857/0300 E-mail: klementovicova@jesenice-ra.cz Tel/fax: 313 599 381, Tel:313 599 214 Č.j. 3431/12

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Bezbariérové chodníky Mysločovice úsek č.1, úsek č.2 a úsek č.5, etapa č.5 zadávanou jako zakázka

Více

Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka

Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka Adresa pracoviště: Domov seniorů Drachtinka 1631, Erbenova, 539 01 Hlinsko Č.j.: DsD/474/2016/Se Spis. znak skart. znak/lhůta: 60.1./V5 Vyřizuje:

Více

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil Výzva k podání nabídky Obec Horka u Staré Paky (dále jen zadavatel ) v souladu s ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) tímto vyzývají

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

Oprava komunikací v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Oprava komunikací v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/865/2015 Datum: 10. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 739 336 567 Zadávací

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č.

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Rekonstrukce hasičské zbrojnice OBSAH 1 Úvodní ustanovení...

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 3092/2015 MUCL/2412/2015 Vyřizuje: Martina

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: Hl 5094/2017/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Petr Klinecký Tel.:

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MĚSTO ČESKÝ TĚŠÍN VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Teplo Těšín Rozvody tepla z kotelny Jablunkovská 1. Obsah výzvy 1. Obsah výzvy... 2 2. Identifikační údaje o veřejném zadavateli...

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL10095/2014/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 nebo V/10 Vyřizuje: Petr Klinecký

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Dodávky

Více

TJ Sokol Brno, - Obřany - Maloměřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TJ Sokol Brno, - Obřany - Maloměřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu 2. kategorie na dodávky, v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ). Postup

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 27 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zadávanou

Více

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule. Identifikační údaje zadavatele

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule. Identifikační údaje zadavatele OBEC KOLOVÁ Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule Obec Kolová (dále jen zadavatel ) vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu (VZMR) ve smyslu ust.

Více

Obnova a doplnění dopravního značení.

Obnova a doplnění dopravního značení. Věc: Výzva k veřejné zakázce malého rozsahu na služby, zadávanou mimo působnost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) Vzhledem k potřebě zjištění ceny

Více

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Oprava krytu místní komunikace Paseky nad Jizerou" Identifikace poptávajícího: Poptávající: Obec Paseky nad Jizerou Sídlo: 512 47 Paseky

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Michaela Čermáková Dne: 08.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1/2017/OŽP k předkládání nabídek v rámci zadávacího

Více

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská správa domů s.r.o. IČ: 251 73 570 Sídlo: Náměstí Svobody 8, 385

Více

Rekonstrukce komunikací komunikace a zpevněné plochy ul. El. Krásnohorské

Rekonstrukce komunikací komunikace a zpevněné plochy ul. El. Krásnohorské OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je

Více

Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268

Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky, zadávanou podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) s názvem Výměna copilitů ve

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Výzva pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona.

Výzva pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Svitavy Název veřejné zakázky: Zateplení fasády budov MZe, Milady Horákové 10, Svitavy Sídlem: Milady Horákové 373/10, 568 02 Svitavy

Více

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci:

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Podzemní kontejnery v Ostravě Porubě III. I. Zadavatel: Statutární město Ostrava

Více

Změna topného média (plyn) MŠ Pohádka, Chlumec

Změna topného média (plyn) MŠ Pohádka, Chlumec Věc: Výzva k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, zadávanou mimo působnost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) Vzhledem k potřebě zjištění

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 7/2014 Název zakázky: 7/2014 nákup výpočetní techniky a příslušenství Předmět zakázky: nákup výpočetní techniky a příslušenství Typ zakázky: Veřejná zakázka malého

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou mimo režim Zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen Výzva) s názvem Stavební práce objekt č.

Více

Projektová příprava projektu Kulturní centrum kino Varšava, č. p. 285 v Liberci I, ul. Frýdlantská

Projektová příprava projektu Kulturní centrum kino Varšava, č. p. 285 v Liberci I, ul. Frýdlantská S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C Odbor právní a veřejných zakázek náměstí Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 Zájemci o veřejnou zakázku Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / telefon

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Šanov Rekonstrukce ulice Božická Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 Šanov 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více