WELLNESS CENTRUM VITALINE - CENÍK

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "WELLNESS CENTRUM VITALINE - CENÍK"

Transkript

1 WELLNESS CENTRUM VITALINE - CENÍK Wellness centrum VitaLine Vstup do wellness centra na 1 hodinu (vnitřní bazén + whirlpool): dospělý 90 Kč dítě do 11,9 let 45 Kč Vstup do wellness centra na 2 hodiny (zahrnuje vnitřní bazén, whirlpool, finskou saunu, parní saunu, infrasaunu, solární louku a Kneippovu šlapací koupel): dospělý 250 Kč dítě do 11,9 let 125 Kč Procedury Suchá uhličitá koupel 40 minut Kč Lymfomasáž 40 minut Kč Hydromasáž 20 minut Kč Ruční aromamasáž částečná 30 minut Kč (záda + šíje, horní končetiny nebo dolní končetiny) Ruční aromamasáž celková 60 minut Kč (záda + nohy) Masáž lávovými kameny záda 30 minut Kč celé tělo bez obličeje 60 minut Kč celé tělo včetně obličeje 90 minut Kč Zábal rašelinový 20 minut Kč Zábal voskový 25 minut Kč Baňkování 30 minut Kč Thalassoterapie a voňavé relaxační procedury Zpevňující zábal z mořských řas částečný zábal 60 minut Kč celotělový zábal 90 minut Kč Revitalizující a povzbuzující ošetření s rozmarýnem částečný zábal 60 minut Kč celotělový zábal 90 minut Kč Zeštíhlující zábal s masáží rukavicí kessa částečný zábal 60 minut Kč celotělový zábal 90 minut Kč Zábal ze žlutého marockého jílu na stehna a hýždě 40 minut Kč Jasmínové ošetření zad a zadní části nohou 40 minut Kč Vanilkové hýčkání částečný zábal 60 minut Kč celotělový zábal 90 minut Kč Jasmínové hýčkání částečný zábal 60 minut Kč celotělový zábal 90 minut Kč Levandulové hýčkání částečný zábal 60 minut Kč celotělový zábal 90 minut Kč Čokoládové hýčkání částečný zábal 60 minut Kč Masáž svíčkou 60 minut Kč

2 VNITŘNÍ BAZÉN Součást hodinového i dvouhodinového vstupu do wellness centra. Základní informace: rozměr bazénu 3,5 x 6 metrů hloubka bazénu rovnoměrná 1,3 metru slaná voda salinita 0,5 0,6 teplota vody C 3 hydromasážní trysky v různých výškách protiproudové plavání večerní osvětlení Kapacita bazénu je 4 dospělé osoby nebo 7 dětí. Cca 0,5 % soli ve vodě bazénu se stará o příjemně měkkou a křišťálově čistou vodu. Elektrolýza mírně slané vody zajišťuje dokonalou hygienu. Voda je velmi příjemná a nedochází k dráždění sliznice, očí, průdušek a žaludku. Neprojevují se alergie na chlor, mizí zvláště zápach z chloru. Jedná se o velmi příznivou alternativu bez používání běžné chlorové chemie. Každý, kdo se koupal v moři, zná ten osvěžující pocit, který vyvolává slaná voda. Sůl jako přísada do lázně čistí a změkčuje vodu, dále má příznivé účinky na Vaši pokožku. Proto se doporučuje použití tohoto systému pro všechny alergiky. WHIRLPOOL Součást hodinového i dvouhodinového vstupu do wellness centra. Skupinová vířivá lázeň s relaxačním účinkem. Je vhodná u onemocnění pohybového aparátu, stavů předráždění, únavy a na relaxaci. Whirlpool ve wellness cenu VitaLine je profesionální whirlpool s přelivovým žlábkem a teplotou vody C. Má sezení pro 4 dospělé osoby s perličkovou koupelí a dvě z těchto sezení jsou vybavena hydromasážními tryskami. Pro večerní provoz je vybaven osvětlením. Vedle vlastního příjemného pocitu z koupele je přímo z whirlpoolu krásný výhled na přírodní rybník a zookoutek Wellness hotelu Panorama.

3 INFRASAUNA Součást dvouhodinového vstupu do wellness centra. Je možné též čerpat samostatně cena 50 Kč za osobu. Infrasauna je systémem v termoterapii nahrazující klasické saunování a slouží k prohřátí těla infračerveným zářením až do hloubky 4 cm. Jedná se o působení teplého a suchého vzduchu o teplotě cca. 45 C v uzavřeném prostoru sauny. Jako významný termoregulační mechanizmus se uplatní výdej tepla pocením, zlepší se prokrvení kůže, dochází k prohřátí a uvolnění svalů a pojiva. Doporučená doba pobytu je minut pro dospělého, ale řídí se vždy subjektivním pocitem klienta. Je využívána k navození celkového uvolnění, k odpočinku, k relaxaci po svalové námaze, u svalového revmatismu, bolestí kloubů a páteře nebo jako předehřátí a uvolnění svalů před masáží. Půl hodiny před a po aplikaci této procedury se doporučuje vypít skleničku čisté minerální vody. Infrasauna spaluje kalorie a ovlivňuje nadváhu, podporuje krevní oběh a posiluje kardiovaskulární systém, odstraňuje bolesti, ulevuje svalům a ztuhlosti kloubů, odstraňuje toxiny a minerální odpad, zotavuje pokožku, zlepšuje imunitní systém, omezuje stres a únavu. Kontraindikace: Procedura není vhodná při akutním onemocnění, dále u kardiaků, onkologických pacientů, pacientů s epilepsií a u projevů krvácení.

4 FINSKÁ SAUNA Součást dvouhodinového vstupu do wellness centra. Využívá se působení suchého, horkého vzduchu o teplotě C. Doba pobytu v sauně je minut. Jakmile máte pocit horka, opusťte prohřívárnu a ochlaďte se studenou sprchou v ochlazovně. Po krátkém odpočinku 5-10 minut můžete celou proceduru opakovat - ideálně 3x (max. 5x). Mezi jednotlivé fáze můžete vložit plavání v bazénu. Pobyt v sauně vždy ukončete studenou sprchou a pokožku důkladně vytřete. Při ukončení saunování doporučujeme odpočinek v délce minut na lehátkách. Pravidelné saunování přispívá ke zvýšení nespecifické obranyschopnosti, k otužování, k celkové regeneraci a relaxaci. Je vhodné jako prevence chorob z nachlazení, onemocnění dýchacích cest, lehká revmatická onemocnění, funkční poruchy prokrvení, migrény, klimakterických potíží. Důležitý je správný pitný režim! Kontraindikace: Je nevhodné u všech akutních onemocnění a úrazů, u epilepsie, u nemocí srdce a cév, nádorových onemocnění a krvácivých stavů. Desatero sauny - obecné zásady použití veřejné sauny 1. V prostorách sauny včetně ochlazovny a prostoru s lehátky nekuřte, nejezte a pijte jen nealkoholické nápoje z plastových lahví, které jsou k dispozici u recepce wellness provozu. 2. V šatně si odložte vše vezměte s sebou pouze mycí potřeby (ne však ve skle), ideálně dva větší ručníky nebo osušky. 3. Před prvním vstupem do potírny se umyjte mýdlem a řádně se osprchujte. Vlasy si umyjte až před posledním vstupem do potírny. 4. Před každým vstupem do potírny setřete vodu z povrchu těla. Do sauny nevstupujte v obuvi! 5. Do potírny vezměte jen ručník, na který si sednete nebo lehnete. V potírně dýchejte jen ústy! Suchý vzduch při dýchání nosem vysušuje sliznici a způsobuje bolesti hlavy. 6. Při pocení masírujte povrch těla (např. vlastním kartáčem). 7. Po dokonalém prohřátí 10 až 15 minutách vyjděte z potírny, opláchněte se pod sprchou a ochlaďte se v prostoru ochlazovny, kde jsou k dispozici sprcha RAIN a přívalová sprcha se studenou vodou. Ochlaďte pokud možno celé tělo i s hlavou, nebo alespoň zátylek. Při pocitu chladu se vraťte z ochlazovny do potírny. Je vhodné mít na nohou plážovou obuv, abyste neprochladli od nohou. 8. Proceduru teplo-chlad opakujte dle pocitu - nejlépe 3x a maximálně 5x. 9. Po posledním ochlazení se opláchněte vlažnou vodou, nepoužívejte již mýdlo. 10. V odpočívárně (na lehátcích) zůstaňte alespoň 20 minut, nejlépe zabaleni v osušce bez oděvu. Po skončení saunování si dopřejte lehké jídlo v naší restauraci, džus, tekutiny, případně i něco slaného. Naprosto nevhodné je pití tvrdého alkoholu. Rušíte tím vliv lázně na svůj organismus.

5 PARNÍ SAUNA Součást dvouhodinového vstupu do wellness centra. Jak správně používat parní lázeň: 1. Proveďte řádnou očistu těla vodou a mýdlem a před vstupem do potírny použijte WC. 2. V potírně zůstaňte tak dlouho, dokud nejste řádně prohřátí (není zdravé dobu v potírně přetáhnout tak, že se dostaví pocity mdlob a točení hlavy). Délka pobytu v parní sauně je vždy individuální, obvykle však min. Prohřívání těla saunujících se dociluje v prohřívárně, která je vyhřátá na průměrnou teplotu C při vysoké vlhkosti vzduchu dosažené parní mlhou. Tělo je vystaveno v ohřívárně nejen účinkům horka, ale i vlhka ze všech stran a účinku ohřátých lavic, na nichž návštěvníci sedí. 3. Po odchodu z parní lázně je doporučeno se osprchovat není nezbytně nutné se prudce ochlazovat použijte vlažnou vodu. Intenzitu ochlazení volí každý saunující podle svých pocitů a zkušeností, kromě sprchy lze použít ochlazování na chladném vzduchu. Fáze prohřívání a ochlazování se obvykle opakují 2-3x tak, aby bylo docíleno příjemných pocitů. Doba a intenzita prohřívání se ponechává na návštěvnících sauny. 4. Po ukončení saunování, případně po masáži doporučujeme odpočinek minut na lehátkách v odpočívárně. 5. Dodržováním všech našich rad a pokynů si sami vytvoříte nejvhodnější prostředí ke zdravému saunování. Po ukončení procedur dle bodu 1-5 je účelné malé občerstvení, které má v organismu doplnit zejména vypocenou vodu a minerální soli. K tomu se nejlépe hodí neslazené minerálky, ovocné šťávy nebo jiné nealkoholické nápoje, které jsou k dispozici v recepci wellness centra. Prohřívání v páře má jako lázeňská procedura výrazný preventivní účinek. Pravidelné návštěvy páry zvyšují otužilost organismu a jeho odolnost proti běžným infekcím horních cest dýchacích, povzbuzuje a vylepšuje nervové i hormonální funkce organismu a umožňují organismu zbavovat se ve zvýšené míře škodlivých zplodin látkové přeměny. Z hlediska léčebného se sauna chápe jako pudový prostředek léčby. Osvědčuje se hlavně při chronických rýmách a zánětech nosohltanu a hlasivek, dále u revmatických chorob a různých pohybových potíží. Je vhodná při léčbě poúrazových následků, osvědčuje se při nespavosti, při nedostatečném prokrvení končetin, zlepšuje stavy po nadměrném účinku vibrací, ovlivňuje příznivě i některé obtíže při přechodu u žen. Před použitím sauny jako léčebné procedury je však třeba se vždy předem poradit s ošetřujícím lékařem. Kontraindikace Do páry nemají přístup osoby s akutním onemocněním, zejména při zánětech dýchacích cest, se zvýšenou teplotou, s kašlem, s rýmou, průjmem, s bolestmi hlavy, dále osoby s chorobami budícími odpor, zejména s kožními vyrážkami, otevřenými hnisajícími nebo krvácejícími ranami. Vstup není dále dovolen osobám trpícím přenosnými chorobami, bacilonosičům nebo osobám, v jejichž blízkém okolí se vyskytly přenosné choroby. Pára se nedoporučuje osobám trpícím ischemickou chorobou srdeční, se stavy těsně po infarktu myokardu a cévními chorobami.

6 SOLNÁ INHALACE Solná inhalace probíhá v parní sauně každou středu součást dvouhodinového vstupu do wellness centra. V parní kabině je v podobě velmi jemné mlhoviny rozprašován jemně roztok solanky. Jemné kapičky mlhoviny se vstřebávají kůží a sliznicí dýchacích cest, kde reagují s volnými kyslíkovými radikály, které jsou zodpovědné za poškození buněk, předčasné stárnutí a podílí se na vzniku řady autoimunních onemocnění. Vhodné u opakovaných onemocnění dýchacích cest, astma bronchiale, u ekzémů, atopických dermatitid a psoriázy, ke zvýšení obecné odolnosti a obranyschopnosti, v rekonvalescenci a k regeneraci pokožky. Přirozeně posiluje imunitní systém. Kontraindikace: nejsou publikovány

7 KNEIPPOVA ŠLAPACÍ KOUPEL Součást dvouhodinového vstupu do wellness centra. Šlapací lázeň jako nožní koupel je součástí vodoléčby Kneippova typu. Jde o aktivní pohyb /šlapání/ v případě wellness centra VitaLine v bazénku se stále mírně protékající studenou vodou s výškou hladiny do 35 cm, shodně napodobující osvědčené procedury realizované na alpských horských potocích. K aktivní masáži chodidel může být brodítko naplněno vrstvou valounů. Pohyb klient provádí šlapáním ve studené vodě po dobu vteřin. Při terapii nadzvedává vysokým krokem chodidla nad hladinu a opět noří do chladné vody. Po té z bazénku vystoupí a nohy osuší a ponechá v teplém prostředí. Proceduru je možno opakovat, avšak nohy nesmí být již předem terapií studené nebo prochlazené. Terapie je vhodná při bolestech hlavy, neurovegetativní dystonii, syndromu chladných nohou, u počínajících varixů, pozitivně ovlivňuje krevní oběh a prokrvení končetin, vede k otužování. Po terapii se dostavuje velice příjemný pocit prohřátí dobře prokrvených končetin. Kontraindikace: Onemocnění srdeční, nedostatečně léčený krevní tlak, chronický zánět ledvin, stavy po mozkové příhodě, infekční onemocnění a záněty nohou (erysiper, flegmona), nechlazení. DODRŽUJTE BEZPEČNOST! Při vstupu do koupele se přidržujte madla a při terapii středového pilíře, při terapii nespěchejte a důsledně šlapejte vysokou tzv. čapí chůzí. V bazénku může být vždy jen 1 osoba!

8 SOLÁRNÍ LOUKA Součást dvouhodinového vstupu do wellness centra. Solární louku může využívat jen zákazník se zdravou kůží. V opačném případě podle doporučení odborného lékaře. Jde o ryze individuální zdravotní okolnosti vycházející z fototypu pleti a zdravotních rizik jedince. Odpovědnost za použití každého wellness zařízení (tedy i solární louky) je vždy na každém jednotlivém uživateli. Solární louka TAHITI je svými účinky blízká soláriím avšak s menší účinností opalování a je zcela bezkontaktní (na rozdíl od horizontálních solárií), působí velkoplošně a je ideální pro provozy krytých bazénů a wellness center, pro něž byla zkonstruována. Je vhodné začít např. s délkou osvícení 5 minut na každou stranu těla. Pokud nebudete pozorovat po prvním slunění na kůži nežádoucí účinky, můžete další slunění prodloužit o 1 minutu. Potom doporučujeme jeden den vynechat a další den pokračovat se stejnou délkou slunění. Tímto postupem si můžete vybudovat během 2 3 týdnů tzv. sluneční odolnost. Ta vás může částečně ochránit při pobytu na slunci (nikoliv však proti záření UVA, které je vyzařováno např. přístroji na opalování). Po vybudování sluneční odolnosti můžete následně pobyt pod slunečními zářiči pro udržení zkrátit o 25%. Doporučujeme dodržovat následující opatření: pokud si nejste jistí typem své pokožky, konzultujte odborného lékaře při nežádoucí reakci pokožky pobyt pod zářiči přerušte pokud se objeví zánětlivé místo nebo puchýřek, konzultujte ihned s lékařem v případě potřeby používejte sluneční brýle nebo mějte zavřené oči před návštěvou sluneční louky odstraňte z těla kosmetické vrstvy používejte ochranné nátěry proti sluníčku s ochranným faktorem 2-3, není to však nezbytně třeba užívání některých léků se neslučuje s pobytem na sluneční louce (viz. kontraindikace) doporučujeme slunění max. 1x za den a nekombinovat se sluněním na slunci po předchozím sprchování či koupání se zkracuje doba opalování pod solární loukou po opalování je vhodné pokožku ošetřit vhodným kosmetickým přípravkem měňte polohu těla Absolutní kontraindikace: zhoubný nádor kůže a stav po jeho odstranění mnohačetná pigmentová znaménka na kůži porfyrie - poruch látkové přeměny složek krevního barviva léky s fotosenzibilizujícím účinkem A. Tetacyklinová antibiotika(např. Deomyxykoin, Oxymykoin) B. Diuretika (Furosemid, Furon, Furamex) C. Antidepresiva thymoleptika (Melitramin, Amitriptylin, Prothiaden) D. Neuroleptika (Plegomazin)

9 E. Chemoterapeutika (Desurol, Biseptol) F. Sulfasalazin G. Lokální kortikosteroidy H. Stav po očkování I. Psoraleny J. Antidiabetika (Dirasan, Chlorpropamid) K. Antirytmika (Cordaron) akutní zánětlivá a infekční kožní onemocnění děti do 12 let nevhodné zánětlivé a degenerativní onemocnění oka stav po úrazu oka rekonvalescence po operaci oka laserem hyperfunkce štitné žlázy (Graves Basedovova choroba) ischemická choroba srdeční a vysoký krevní tlak horečka herpes labialis, genitálie opary zarudnutí kůže po opalování Relativní kontraindikace: fototyp I perorální antikoncepce těhotenství kosmetické přípravky s možností fotosenzibilizace stav bezprostředně po chirurgických a kosmetických zákrocích xeroderma pigmentosum dědičné onemocnění kůže se sklonem k nádorové přeměně Při jiných zdravotních potížích možné rozšíření kontraindikací a je nutné, aby vhodnost konzultoval každý klient sám se svým lékařem. Návštěvník wellness centra VitaLine je povinen seznámit se s tímto provozním řádem a řídit se jím a v případě nečekaných reakcí na solární louku doporučním svého lékaře. Každý návštěvník wellness centra nese odpovědnost za zdravotní rizika sám. Příklad plánu slunění pro průměrnou pokožku: 7 denní 14 denní Den Min. Den Min ,5 3, 4 8, ,5 7 vynechat 7 13, , 10 13,5 11, 12 15,5 13, 14 17

10 SUCHÁ UHLIČITÁ KOUPEL (SUK) SUK je jedna z nejpříjemnějších a nejpoužívanějších lázeňských procedur. Kysličník uhličitý rozšiřuje cévy a zvyšuje prokrvení v povrchových vrstvách pokožky i hlouběji v organizmu. Ovlivňuje zejména odvádění škodlivých látek z problematických partií pokožky, působí protizánětlivě, má hojivé, analgetické a vitalizační účinky, odstraňuje vyčerpanost, obnovuje elasticitu a pružnost pleti. Zlepšuje prokrvení periferních částí těla, podporuje okysličení tkání při poruchách srdečně cévního sytému, při ischémii, po infarktu. Metodu lze doplnit o aplikaci krémů, např.: proti celulitidě, revma, pro lepší prokrvení aj. Při aplikaci SUK klient minut pohodlně leží ve velkém plastikovém vaku naplněném kvalitním medicinálním CO 2. Kromě příjemného tepla, případného jemného mravenčení, zvlhčení kůže, euforického pocitu a tendence k spánku nic zvláštního necítí. Právě v těchto okamžicích dochází v těle k množství aktivních protireakcí, ke zvýšené činnosti všech žláz s vnější a vnitřní sekrecí, k mobilizaci všech metabolických, hormonálních, nervových a psychických procesů. Hlavní účinky SUK: komplexní regenerace lidského organismu, úprava činnosti štítné žlázy pomoc při srdečních potížích, normalizace krevního tlak prevence poruch metabolismu, prevence infarktu, mozkové mrtvice, trombózy, embolie, psychoimunologického selhání, revmatických nemocí výrazná aktivizace imunitního systému, což se projevuje např. rychlejším hojením pooperačních ran, podporou protizánětlivých a hojících procesů, výrazným zlepšením některých kožních nemocí zvýšenou odolností proti virovým nákazám zvýšení celkové kondice organismu zvýšení svalového prokrvení, rychlá regenerace svalů zvýšení hladiny pohlavních hormonů a tím i sexuality pánové pozor (!) zvýšení energetického, kyslíkového a krevního zásobení mozku a tím zlepšení jeho činnosti (potlačení neklidu a trémy) zlepšení prokrvení a výživy pokožky pomáhá ke snížení nadváhy vzniklé ze stresu, přejídáním nebo jako náhrada za chybějící životní uspokojení Kůra ke snižování nadváhy a odstranění celulitidy, poruchy prokrvení, onemocnění srdce a cév, dýchací potíže, psoriasis, hypertenze, klouby, sexuální dysfunkce, stres, nespavost, psychická zátěž. Ze zkušenosti lékařů i klientů vyplynula jako nejúčinnější aplikace 10ti SUK v průběhu 4 6 týdnů. Tuto kůru je vhodné opakovat 2x až 4x ročně, nejlépe na jaře a na podzim. Kontraindikace: Těžké anémie a polyglobulie, těžká srdeční nedostatečnost, těžké koronární sklerózy, hemofilie, nebezpečné stavy krvácení. Procedura v trvání 40 minut 210 Kč

11 LYMFOMASÁŽ (LYMFODRENÁŽ) Lymfatické cévy odpovídají za odplavování toxických látek ze tkání. Lymfa obsahuje vodu, bílkoviny, tuky, soli, odumřelé buňky, baktérie, látky, vzniklé jako odpad metabolických procesů. Průchodu lymfy je dosahováno tlakem svalstva a podkožního vaziva při pohybu. Ochablé svaly a podkožní tkáně jsou nejčastější příčinou nedostatečného odvádění lymfy. Běžnými projevy jsou pocity únavy, těžké nohy, otoky, celulitida, oslabení imunitního systému. Lymfatická masáž stimuluje činnost mízovodů, obnovuje průchodnost v kritických místech, zrychluje odvádění nahromaděných škodlivin z organizmu. Má vynikající regenerační, preventivní i terapeutické účinky. Příznivě ovlivňuje křečové žíly, trombózy, poúrazové a pooperační otoky, cévní nedostatečnost, lymfedémy, ale i průběh rehabilitace po sportovním výkonu, turistice, při zaměstání s vysokým zatížením nohou. Lymfomasáž je vyhledávanou terapií proti celulitidě. Je však vhodné absolvovat vždy celou kůru (optimálně 10x) a dodržovat pitný režim. Používáme přístroj PNEUVEN BEVUK 4.14 PD, který umožňuje kompresní lymfodrenáž a to jak dolní části těla (tzv.kalhoty ) tak i paží. Přístroj pracuje s postupující tlakovou vlnou. Naplňováním jednotlivých komor speciálních návleků se v naprogramovaných intervalech vytváří zvolna postupující tlak, který účinně nahradí nefungující svalovou pumpu. Vznikají lehké, rytmické tlakové vlny. Běží od špiček chodidel nebo od kotníků přes lýtka, stehna a boky. Pak tlak povoluje a opět začíná nová vlna. Masáž je většinou vnímána jako velmi příjemná. Již po první proceduře v délce 40 minut je dosahováno měřitelných výsledků. V nohou nastupuje pocit lehkosti, zmenšuje se objem stehen, boků i pasu. K ošetření celulitidy je optimální alespoň 10 procedur. Existují značné individuální rozdíly, které závisí na věku a na stupni postižení vaziva. Břišní manžeta přispívá k rychlému snížení objemu pasu i u tzv. pivního břicha. Masáž břicha podporuje zažívání a pohyblivost střev. Přirozeným způsobem se tak aktivuje trávení a odchod stolice. V tomto ohledu se výsledek dostavuje již po první proceduře. Stejně jako masáž ostatních částí těla je pociťována jako příjemná a uvolňující. Přístrojová lymfodrenáž založená na přerušované kompresi končetiny a vytváření tlakové vlny podpoří jak lymfatický tak i žilní systém. Seznam kontraindikací: pravostranná srdeční dekompenzace, jaterní cirhoza, onemocnění ledvin akutní onemocnění kůže alergického, bakteriálního, virového či plísňového původu lokální zánětlivé a bolestivé edematózní stavy akutní horečnaté stavy, nejasné břišní bolesti apod. gravidita (břišní oblast) dekompenzovaná onemocnění obecně (neléčené maligní onemocnění) Procedura v trvání 40 minut 250 Kč

12 HYDROMASÁŽ Hydromasáž na profesionálním vodním vyhřívaném lůžku wellsystem relax (hydrojet) Mechanická hydromasáž na profesionálním, vyhřívaném, vodním lůžku, které patří k několika málo instalovaným v České republice. Je to masáž, kterou si řídíte Vy sami. Pouze se položíte v lehkém oblečení na podložku (nedochází ke kontaktu těla s vodou) a sami necháte trysky, aby masírovaly celé Vaše tělo nebo pouze jeho potřebnou část. Pomocí manuálního ovladače můžete řídit masáž z polohy na zádech a pomocí posuvné lišty se můžete sami stanovit sílu masáže. Hydrojet jako lázeňský masérský stroj Vám přinese odlehčení po sportovní činnosti, ale i psychickém uvolnění. Dalším pozitivním účinkem masáže Hydrojet je: zvýšené prokrvení kůže, svaloviny a vnitřních orgánů aktivace látkové přeměny, přeorientování látkové výměny obnovování zlepšení transportu živin a kyslíku do tkáně normalizace napětí svalů aktivace regulace dýchání vytvoření harmonické rovnováhy v nervové soustavě a v hormonálních hladinách s pozitivním účinkem na svěžest, zdraví a regeneraci pomocí oživení nebo uvolnění změna nálady ve vztahu k vyšší motivaci, zlepšená koncentrace atd. venózní a lymfatická drenáž zmírnění bolestivých stavů uvolnění zjizvené tkáně, léčba migrény Jste -li unavení po celodenním napětí, trpíte-li bolestmi zad či nohou nebo máte-li problémy s nespavostí, migrénou či celulitidou, pak neváhejte a přijďte si vyzkoušet naše hydromasážní lůžko HYDROJET. HYDROJET Vám odlehčí od Vašich bolestí a přinese psychické uvolnění. Kontraindikace: Masáž Hydrojet je velice šetrná relaxační masáž, jejíž intenzitu si klient volí. Nad to je prováděna i v oblečení bez tvrdých a ostrých doplňků a rozsah kontraindikací je v podstatě nulový. Přístroj není určen pro kojence a malé děti do 7 lety! Pro děti a mládež ve věku od 8-17 let platí následující: používat masážní přístroj pouze se souhlasem rodičů nebo opatrovníka nebo po konzultaci s lékařem. Procedura v trvání 20 minut 150 Kč

13 MASÁŽ LÁVOVÝMI KAMENY Masáž lávovými kameny patří mezi nejluxusnější masáže, která svými účinky určitě uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Správně provedená masáž vás dovede k absolutní relaxaci, a mnohdy vás ukolébá i k posilujícímu spánku. K masáži se používají speciální lávové kameny, které výborně akumulují teplo a tím přispívají k větší účinnosti masáže. Lávové kameny pomáhají odstraňovat blokace na důležitých bodech (meridiánech) a též rozproudit energii ve Vašem těle. Tyto kameny mají zároveň i mimořádně silnou energetickou vibraci ( KHz), jsou předem nahřívány ve vodní lázni na teplotu C. Tímto nesmírně příjemným způsobem jsou postupně uvolněny jednotlivé partie těla a jsou střídavě masírovány kameny i bez nich (klasická masáž). Ke zvýšení efektu celé masáže se používá exotický, aroma olej, který umocní Vaše pocity. Masáž je určena pro všechny věkové kategorie. Nedoporučuje se těhotným ženám a lidem, kteří jsou citliví na teplo, mají křečové žíly, silná kožní onemocnění. Celková doba masáže je dle druhu: 30 minut záda 500 Kč 60 minut celé tělo bez obličeje 650 Kč 90 minut celé tělo včetně obličeje 900 Kč

14 RAŠELINOVÝ ZÁBAL Šetrnější varianta rašelinového zábalu, patřící k oblíbeným a ověřeným tepelným terapiím. Účinnost huminních látek je identická s klasickým rašelinovým zábalem. Díky umístění 3-4 mm vrstvy rašelinové směsi mezi dvěma foliemi, z nich je jedna prostupná účinným látkám (vlies), se stává šetrnější k přírodním zdrojům. Přírodní příměsi zabraňují větším únikům vody ze zábalu a také výraznějšímu znečištění při aplikaci fyzioterapeutem. Zábal aplikuje fyzioterapeut s využitím nosičů tepla zahřátých na teplotu kolem C, které v celé ploše přiloží na jednorázový rašelinový zábal umístěný propustnou stranou na postiženém místě klienta po dobu min. Postupným uvolňováním tepla přes zábal se zabrání tepelnému šoku. Jeden zábal se doporučuje minimálně 1x denně. K lokální tepelné terapii jako podpůrný prostředek při chronických revmatických onemocněních pohybového ústrojí a degenerativním onemocněním kloubů (svalový a kloubní revmatismus, artritida, poškození plotýnek, atd), neuralgii, ischiasu, poruchách prokrvení periférií, následky nehod, náchylnosti k nemocem a kataru. Kontraindikace: Nedoporučuje se při horečnatých onemocněních srdce a krevního oběhu, hypertonii, vysoce zánětlivých procesech, poraněních a infekcích pokožky, pokud neurčí lékař jinak. Procedura v trvání 20 minut VOSKOVÝ ZÁBAL 120 Kč Voskový zábal je teplý zábal z přírodního vosku, který kombinuje jemné teplo s aromatickou vůní. Včelí vosk obsahuje teplo a světlo léta, ve kterém bylo vytvořen. Ve včelím úlu je vosk fyzickým tělem včel. Slouží k líhnutí nových včel, vytváření a uchovávání potravy v zimě jako tepelná izolace. Včely jako jediný hmyz jsou schopny vytvořit a udržovat vlastní teplé prostory. Včely vytvářejí plástve, které následně plní pouze tím nejlepším, co lze v přírodě naleznout. Proto je tato metoda něčím luxusním v oblasti tepelných terapií. Při bolestech svalů a kloubů,revmatických onemocněních, bolesti hlavy a migrénách, poskytují zábaly z včelího vosku intenzivní rozšíření tepla jak ve svrchních, tak i hluboko uložených tkáních. Kontraindikace: Nedoporučuje se při horečnatých onemocněních srdce a krevního oběhu, hypertonii, vysoce zánětlivých procesech, poraněních a infekcích pokožky, pokud neurčí lékař jinak. Procedura v trvání 25 minut 290 Kč

15 THALASSOTERAPIE LÉČBA MOŘEM Thalassoterapií, neboli léčbou mořem, je označováno používání mořské vody, mořských řas, mořského bahna a mořského klimatu k uvolňujícím a regeneračním postupům. Výtažky z mořských řas a teplá mořská voda umožňují absorbování minerálů, vitamínů a stopových prvků do pokožky těla, čímž dochází k jejímu prokrvení, k látkové výměně a obnově buněk. Terapie jsou vhodné především při únavě, poruchách spánku, potížích s klouby a krevním oběhem atd. Wellness hotel Panorama v Blansku je mořem téměř posedlý. Má nejen vnitřní slaný bazén, venkovní slaný bazén, solnou inhalaci v parní kabině (každá středa), ale rozšířil i program nabízených terapií o zpevňující zábaly z mořských řas. Zpevňující zábal z mořských řas Tato procedura je oblíbená díky svým léčebným i kosmetickým účinkům. Kromě citelného zjemnění a vypnutí pokožky má ale i silný efekt relaxační. Krémový peeling s rozdrcenými lasturkami hluboce očišťuje pokožku, ta znovu získává měkkost a připraví pokožku k následnému zábalu. Zábal provádíme přípravkem z řasy Laminaria Digitata, která stimuluje buněčný metabolismus, odvádí toxiny a v kombinaci s mentolem podporuje mikrooběh krve a zpevňuje tkáně. Mentol v této proceduře přispívá také k pocitu svěžesti a lehkosti. Závěrečná masáž olejíčkem s mátou a rozmarýnem zlehka uvolní svaly a podpoří zpevňování i provonění pokožky. Procedura s částečným zábalem (záda, nohy) 60 minut Procedura s celotělovým zábalem 90 minut 650 Kč 900 Kč Revitalizující a povzbuzující ošetření s rozmarýnem Tuto zábalovou proceduru zahajujeme peelingem cukrovým scrubem s aloe vera, který pokožku vyčistí od nečistot a odumřelých buněk a zároveň dodá tělu množství různých minerálů. K zábalu využíváme přípravek z řasy Laminaria Digitata odvádějící z pokožky toxiny a stimulující krevní oběh, čímž tkáně zpevňuje a vyhlazuje. Na závěr probudíme svaly i pokožku masáží rozmarýnovým olejem. Výsledkem je pocit znovuzrozenosti a odpočinku. Procedura s částečným zábalem (záda, nohy) 60 minut Procedura s celotělovým zábalem 90 minut 650 Kč 900 Kč

16 Zeštíhlující zábal s masáží rukavicí kessa (rukavice kessa je v ceně této Vaší procedury) Další procedura, která nabízí hladkou provoněnou pokožku a úžasný pocit relaxace. Tentokrát je to zábal z marockého balzámu - černého mýdla s eukalyptem, po němž přichází peeligová masáž speciální rukavicí kessa. Efekt tohoto ošetření spočívá v navrácení energie, vyhlazení pokožky, harmonizaci meridiánů. K tomu všemu přispěje i závěrečná masáž olejem z orientálních bylinek. Procedura s částečným zábalem (záda, nohy) 60 minut Procedura s celotělovým zábalem 90 minut 650 Kč 900 Kč Zábal ze žlutého marockého jílu na stehna a hýždě Zábal na problematické partie stehen a hýždí. Žlutý jíl obsahuje velké množství manganu železitého s velkou koncentrací iontů a oxidu železitého. Žlutý jíl stimuluje tvorbu kolagenu a železa a umožňuje lepší okysličení buněk. Pomáhá v boji proti nerovnosti kůže a celulitidy. Po tomto zábalu pokožku ošetříme olejem z pomerančového květu. Procedura v trvání 40 minut 400 Kč Jasmínové ošetření zad a zadní části nohou Jemný peeling cukrovým scrubem s jasmínem odstraňuje z pokožky toxiny a nečistoty a následně ji regeneruje. Pokožce dodává vitalitu, svěžest a neuvěřitelně ji zvláční. Tento typ tělového peelingu je v orientu mezi ženami známý jako symbol krásy po celá staletí. Kombinace přírodního cukru, výživných olejů a esenciálního čistého jasmínového oleje při následující masáži vaši pokožku zjemní, napomůže cirkulaci a stimulaci přirozených funkcí pokožky. Procedura v trvání 40 minut 400 Kč

17 VOŇAVÉ RELAXAČNÍ PROCEDURY Při všech voňavých relaxačních procedurách (kromě čokoládového hýčkání) se využívá léčivá hlína Ghassoul. Hlína Ghassoul je čistě přírodní biologická surovina známá pro své vyrovnávací a čistící účinky. Používá se pro šetrné a důkladné čištění obličeje, těla i vlasů. Název "Ghassoul " pochází z arabského slova "ghassala", které znamená "mýt". Ghassoul je z horniny tmavě šedé barvy. Jedinné ve světě známé naleziště se nachází v Maroku. Využití Ghassoul sahá až do 3. století. Například staří Římané využívali účinků Ghassoul k léčbě různých kožních nemocí. V severní Africe je Ghassoul po mnoho generací oblíbeným prostředkem péče o krásu a zdraví těla a dokonce i vlasů. Její domácí příprava je tradiční rituál, poctivě předávaný z generace na generaci, z matky na dceru a to až do dnešní doby. Vanilkové hýčkání Celou touto procedurou je prostoupena vůně vanilky. Najdeme ji v cukrovém peelingu, zábalu Ghassoul i v masážním oleji, který na závěr ošetří celé tělo. Díky svým účinkům relaxačním i afrodiziakálním je velmi vyhledávané. Sladce teplé aroma vanilky stimuluje mentální aktivitu a snižuje únavu. Procedura s částečným zábalem (záda, nohy) 60 minut Procedura s celotělovým zábalem 90 minut 650 Kč 900 Kč Jasmínové hýčkání Pokožku ošetříme jemným cukrovým peelingem s jasmínem. Po celotělovém zábalu Ghassoul léčivá hlína z Maroka- následuje masáž těla přírodním jasmínovým olejem. Toto ošetření působí antidepresivně, uvolňuje napětí, příznivě ovlivňuje dýchací systém. Pokožka znovu získá svoji sílu, vyrovnanost a je schopná odolávat každodenním agresivním vlivům (holení, znečištění, stres). Zpomaluje stárnutí pleti. Éterický olej jasmínu napomáhá odstranění svalových bolestí a jeho vůně probouzí u žen pocit ženskosti a zdravého sebevědomí. Procedura s částečným zábalem (záda, nohy) 60 minut Procedura s celotělovým zábalem 90 minut 650 Kč 900 Kč

18 Levandulové hýčkání Neméně lákavá je procedura, která vyvolává asociace francouzské Provence. Celotělové ošetření peelingem, zábalem a masáží s levandulí. Levandule nejen příjemně voní, ale i uklidňuje nervové napětí, působí proti nespavosti, bolestech hlavy. Má hojivé účinky a snižuje krevní tlak. Ošetření si můžete dopřát i po fyzické námaze, zmírňuje totiž svalové napětí. Procedura s částečným zábalem (záda, nohy) 60 minut Procedura s celotělovým zábalem 90 minut 650 Kč 900 Kč Čokoládové hýčkání Čokoládová masáž se zábalem je rafinované spojení čokolády a hřejivé masáže. Je opravdovým pokušením pro všechny milovníky sladkého. Ošetření začíná nejprve horkou čokoládovou masáží celého těl a vleže na břiše, po masáži si užijete relaxaci v zábalu z pravé čokolády. Sen pro všechny milovníky delikátních chutí a vůní! Kromě toho, že čokoláda vyhlazuje pokožku, má tedy omlazující účinky, působí také proti celulitidě a poradí si i s usazenými toxickými látkami pod kůži. Čokoláda totiž obsahuje antioxidanty, které posilují imunitní systém, tudíž čokoládový zábal vám rozhodně zlepší náladu. Tu by sice vylepšila i zkonzumovaná tabulka čokolády, ale když počítáte kila, čokoládová masáž rozhodně neuškodí Vašim štíhlým a ladným liniím Procedura s částečným zábalem (záda) 60 minut 650 Kč

1) Nahrazuje klasické saunování založené na principu prohřívání lidského těla pomocí přenosu tepla infrazářením.

1) Nahrazuje klasické saunování založené na principu prohřívání lidského těla pomocí přenosu tepla infrazářením. Hygienické předpisy Dotaz: Dobrý den, ráda bych pořídila infrakabinu do kosmetického a masérského studia, ale nikde jsem nenašla, jaké jsou k tomu požadavky z hygieny? Co je nutno dodržet? Existuje je

Více

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,-

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,- KLASICKÁ MASÁŽ regenerační, relaxační, sportovní cca 30 min. - záda, šíje 250,- cca 60 min. - záda, šíje + nohy, ruce nebo hlava (dle přání) 500,- cca 90 min. - záda, šíje, nohy + ruce nebo hlava (dle

Více

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami 1. Tradiční thajská masáž Tradiční thajská masáž je provozována již déle než 2000 let. Jedná se o soubor technika

Více

WELLNESS CENTRUM VITALINE - CENÍK

WELLNESS CENTRUM VITALINE - CENÍK WELLNESS CENTRUM VITALINE - CENÍK Wellness centrum VitaLine Vstup do wellness centra na 1 hodinu (vnitřní bazén + whirlpool): dospělý 90 Kč dítě do 11,9 let 45 Kč Vstup do wellness centra na 2 hodiny (zahrnuje

Více

nabídka masáží a procedur

nabídka masáží a procedur nabídka masáží a procedur Vítejte ve Spa a Wellness Čapí hnízdo, kde se krása snoubí s šetrným přístupem ke zdraví a naší planetě, kde jsou ruce našich masérů speciálně školeny pro Váš nejlepší zážitek

Více

Ceník služeb wellness centra VitaLine

Ceník služeb wellness centra VitaLine Ceník služeb wellness centra VitaLine v ceně vstupu je : finská sauna, infra sauna, parní sauna, Kneippova šlapací koupel, bazén se slanou vodou hloubka 1,3 metru - protiproud, masáž trysky, whirlpool

Více

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS

PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Obchodní družstvo Soběšice HOTEL POD HOŘICÍ PRŮVODCE SVĚTEM WELLNESS Prosíme, vracejte průvodce zpět! Úvodem Vážení klienti, tímto si Vám dovolujeme nabídnout přehled wellness služeb Hotelu pod Hořicí

Více

TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA

TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA KATALOG SLUŽEB M ULTIFUNČKNÍ VANA NEOQI O D 1. 1 0. 2 0 1 3 / D O 3 1. 3. 2 0 1 4 MULTIFUNKČNÍ VANA NEOQI CENÍK NÁZEV ČAS CENA HYDROTERAPIE HYDROTERAPIE + aromaterapie TERMOTERAPIE

Více

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_158. Masérská a lázeňská péče AUTOR:

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_158. Masérská a lázeňská péče AUTOR: Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_158 AUTOR: Naděžda Neherová ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s historií lázeňství a wellness Klíčová slova: Masáže Masáž ruční částečná Jedná se o masáže, které

Více

Kontraindikace: kožní záněty a defekty, alergie na masážní krémy, akutní onemocnění.

Kontraindikace: kožní záněty a defekty, alergie na masážní krémy, akutní onemocnění. Masáže Klasická masáž částečná nebo celková Klasická masáž zahrnuje aplikaci specifických hmatů, které se provádí v přesném pořadí a působí na jednotlivé svalové skupiny. Přitom dochází k prokrvení a odstranění

Více

Nabídka služeb a masáží

Nabídka služeb a masáží Nabídka služeb a masáží Lymfodrenáž Lymfatické masáže Indikace lymfatických masáží: OTOKY DOLNÍCH A HORNÍCH KONČETIN OTOKY V OBLASTI OBLIČEJE STAVY PO OPERACÍCH K URYCHLENÍ REGENERACE TKÁNÍ CHRONICKÉ I

Více

Relaxační klasická masáž

Relaxační klasická masáž Relaxační klasická masáž Masáže jsou považovány za jeden z vůbec nejstarších osvědčených léčebných prostředků užívaných již o tisíciletí k odstranění bolesti zad, šíje, k nastolení dobré nálady a k uvolnění

Více

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_109. Lázeňské a wellness služby AUTOR:

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_109. Lázeňské a wellness služby AUTOR: Lázeňské a wellness služby VY_32_INOVACE_109 AUTOR: Naděžda Neherová ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s historií lázeňství a wellness Klíčová slova: léčebné procedury Koupele a zábaly Slatinná koupel*

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém

Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém Prevence Regenerace Relaxace www.richwayeu.com Feel Better - Heal Faster Amethyst BioMat systém ² Amethyst BioMat je infračervený systém určený pro každodenní

Více

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_160. Masérská a lázeňská péče AUTOR:

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_160. Masérská a lázeňská péče AUTOR: Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_160 AUTOR: Naděžda Neherová ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s historií lázeňství a wellness Klíčová slova: Speciální terapie Inhalace aerosolová Využívá se

Více

REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK

REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK Ceník Rehabilitačního centra TeamPrevent-Santé MASÁŽE KLASICKÉ MASÁŽE (lze masírovat šíji, záda, horní a dolní končetiny, plosky nohou či celé tělo) Klasická masáž (30 min.)

Více

Katalog dárků. Wellness Infinit Maximus WWW.INFINIT-MAXIMUS.CZ Hrázní 4a, Brno Kníničky, tel.: +420 730 182 942

Katalog dárků. Wellness Infinit Maximus WWW.INFINIT-MAXIMUS.CZ Hrázní 4a, Brno Kníničky, tel.: +420 730 182 942 Katalog dárků Wellness Infinit Maximus WWW.INFINIT-MAXIMUS.CZ Hrázní 4a, Brno Kníničky, tel.: +420 730 182 942 EXKLUZIVNÍ SAUNOVÁ NOC V našem wellness pravidelně pořádáme saunové noci. Součástí je noční

Více

Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek

Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek Klasické relaxační, rekondiční a sportovní masáže (60min. - 650 Kč) Masáž vždy patřila mezi výborné regenerační prostředky. Bylo zjištěno, že masáž pomáhá při léčení

Více

Belleza Salone www.bellezasalone.cz

Belleza Salone www.bellezasalone.cz Belleza Salone www.bellezasalone.cz PŘÍSTROJOVÁ OŠETŘENÍ Veškeré ceny jsou uvedeny s DPH a určeny dle spotřeby materiálu a náročnosti provedení. Cenu Vám rádi spočítáme na přání ještě před provedením úkonu.

Více

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč Nechte se u nás hýčkat... Stačí si vybrat a zarezervovat termín na recepci hotelu, tel. číslo 555, rezervace je doporučená den dopředu nebo minimálně dvě hodiny předem Masáže Druh masáže Délka procedury

Více

TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA

TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA KATALOG SLUŽEB O D 1. 1 0. 2 0 1 3 / D O 3 1. 3. 2 0 1 4 NÁZEV ČAS CENA částečný celotělový společný reflexní hydromasáž + Ošetření konopným balzámem Peeling TŘTINOVÝ CUKR Peeling

Více

Katalog dárků. Svět wellness Infinit. www.svet-wellness.cz. dárkové poukazy svět wellness

Katalog dárků. Svět wellness Infinit. www.svet-wellness.cz. dárkové poukazy svět wellness Katalog dárků Svět wellness Infinit www.svet-wellness.cz FITNESS PRO JEDNU OSOBU časově neomezeno V Infinit na vás čeká moderní, plně klimatizované fitness centrum s posilovacími a kondičními stroji a

Více

Ceník Wellness procedur

Ceník Wellness procedur Ceník Wellness procedur Ceník Wellness 2017 Masáže Masáž částečná záda, šíje 20 Min. 400,- Kč Levandulová masáž částečná záda, šíje 20 Min. 450,- Kč Eukalyptová masáž částečná záda, šíje 20 Min. 450,-

Více

Relaxovat a odpočívat v příjemném prostředí našeho WellnessSpa je ideálním doplňkem a oázou pro Vaši duši i tělo.

Relaxovat a odpočívat v příjemném prostředí našeho WellnessSpa je ideálním doplňkem a oázou pro Vaši duši i tělo. WellnessSpa Relaxovat a odpočívat v příjemném prostředí našeho WellnessSpa je ideálním doplňkem a oázou pro Vaši duši i tělo. masáže sauna whirpool Příjemné prostředí našeho hotelového wellness Vás překvapí

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

DOPOLEDNÍ RELAX V HOPSÁČKU

DOPOLEDNÍ RELAX V HOPSÁČKU DOPOLEDNÍ RELAX V HOPSÁČKU INDICKÁ MASÁŽ HLAVY MASÁŽ LÁVOVÝMI KAMENY RELAXAČNÍ A SPORTOVNÍ MASÁŽ MASÁŽE DĚTÍ DÉLKA MASÁŽE JE POUZE ORIENTAČNÍ A ODVÍJÍ SE VŽDY OD INDIVIDUÁLNÍCH POTŘEB KLIENTA. ROVNĚŽ VÝBĚR

Více

AROMA MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč ŠVÉDSKÁ MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč REFLEXOLOGY 60 min. 850 Kč LÁVOVÉ KAMENY 60 min.

AROMA MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč ŠVÉDSKÁ MASÁŽ 60 min Kč 30 min. 700 Kč REFLEXOLOGY 60 min. 850 Kč LÁVOVÉ KAMENY 60 min. SPA MENU MASÁŽE A ZÁBALY AROMA MASÁŽ 60 min. 1 050 Kč Holistická procedura kombinující sílu esenciálních olejů a to nejlepší z východních a západních technik zaměřených na energii kolem páteře. Vytváří

Více

Ceník Wellness procedur 2016

Ceník Wellness procedur 2016 Ceník Wellness procedur 2016 Ceník Wellness 2016 Masáže Masáž částečná záda, šíje 20 Min. 400,- Kč Masáž částečná záda, šíje, dolní končetiny 40 Min. 690,- Kč Dokoupení aromatického oleje (levandule, meduňka,

Více

Katalog dárků. Wellness Infinit Maximus www.infinit-maximus.cz. dárkové poukazy INFINIT MAXIMUS

Katalog dárků. Wellness Infinit Maximus www.infinit-maximus.cz. dárkové poukazy INFINIT MAXIMUS Katalog dárků Wellness Infinit Maximus www.infinit-maximus.cz DáRkOvé POUkAZy INFINIT maximus EXKLUZIVNÍ SAUNOvá NOc V našem wellness pravidelně pořádáme saunové noci. Součástí je noční vstup do saunového

Více

Definice a historie : léčba chladem, mrazem; vliv na široké spektrum onemocnění a poruch; dlouholetá medicínská léčebná metoda; technický rozvoj extré

Definice a historie : léčba chladem, mrazem; vliv na široké spektrum onemocnění a poruch; dlouholetá medicínská léčebná metoda; technický rozvoj extré KRYOTERAPIE (celková kryoterapie) 11.12.2008, Brno Bc. Dagmar Králová Definice a historie : léčba chladem, mrazem; vliv na široké spektrum onemocnění a poruch; dlouholetá medicínská léčebná metoda; technický

Více

Použití lymfodrenáže - lymfatické masáže :

Použití lymfodrenáže - lymfatické masáže : Hlavní přednosti lymfodrenáže: V čem vyniká lymfodrenáž: - lymfodrenáž podpora krev. oběhu a lymf. systému v oslabených, namáhaných částech rukou a nohou - aktivní vzduchová lymfodrenáž čtyřkomorovým systémem

Více

www.berta.cz WELLNESS MASÁŽE

www.berta.cz WELLNESS MASÁŽE WELLNESS MASÁŽE INDICKÁ ANTISTRESOVÁ MASÁŽ MASÁŽ HLAVY, ŠÍJE, RAMEN A HORNÍ ČÁSTI PAŽÍ Tradiční indická masáž hlavy (champi) je stará více než tisíc let a praktikovala se jako součást ayurvédského učení.

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

Masáže Resort Green Valley

Masáže Resort Green Valley Masáže Resort Green Valley Základní popis nabízených masáží ZÁKLADNÍ POPIS NABÍZENÝCH MASÁŽÍ klasická relaxační, regenerační a sportovní masáž Je založena na tzv. švédské masáži. Využívá různé typy tření

Více

Cítit se skvěle na duši i těle

Cítit se skvěle na duši i těle Obšťastník červen 2014 Cítit se skvěle na duši i těle Náchodská 442/149, 193 00 Praha 9 - Horní Počernice Pilates - pomůže Vám lépe vypadat, lépe se pohybovat. ROZHOVOR aneb PŘEDSTAVUJEME... V tomto čísle

Více

BTL-6000 Lymphastim. Nová lymfodrenáž pro medicínskou a estetickou praxi

BTL-6000 Lymphastim. Nová lymfodrenáž pro medicínskou a estetickou praxi BTL-6000 Lymphastim Nová lymfodrenáž pro medicínskou a estetickou praxi BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 235 364 157 obchod@btl.cz

Více

Příplatky a doplňkové služby pro 2011

Příplatky a doplňkové služby pro 2011 Příplatky a doplňkové služby pro 2011 Příplatky Dětská postýlka noc (nutné rezervovat) 50 Kč Pes na pokoji noc (pouze na některých pokojích) 150 Kč Neobsazené lůžko 70% hotel Omega polopenze *** dospělí

Více

REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK

REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK Ceník Rehabilitačního centra Santé MASÁŽE KLASICKÉ MASÁŽE (lze masírovat šíji, záda, horní a dolní končetiny, plosky nohou či celé tělo) Klasická masáž (15 min.) Klasická masáž

Více

Masáže Pavla. Sportovní a rekondiční masáže * Základní nabídka

Masáže Pavla. Sportovní a rekondiční masáže * Základní nabídka Masáže Pavla Sportovní a rekondiční masáže * Základní nabídka Záda 25 min. 250,- Kč Šíje 15 min. 170,- Kč Záda a šíje 40 min. 390,- Kč Ruce a zápěstí 20 min. 180,- Kč Noha a kotník 20 min. 180,- Kč Dolní

Více

Dopravné - 50,- Kč cesta na penzion POD LESEM. Masáže každý pátek od 16.00 hod. V jiné dny dle dohody,mimo čtvrtek. OBJEDNÁVKY NA PENZIONU!!!!!

Dopravné - 50,- Kč cesta na penzion POD LESEM. Masáže každý pátek od 16.00 hod. V jiné dny dle dohody,mimo čtvrtek. OBJEDNÁVKY NA PENZIONU!!!!! Masáž Cena Doba trvání Masáž šíje 100 Kč 20 min Masáž zad 200 Kč 40 min Masáž zad a šíje 250 Kč 60 min Masáž horních končetin 200 Kč 20 min Masáž dolních končetin 250 Kč 40 min Masáž hrudníku a břicha

Více

REHABILITAČNÍ CENTRUM AKČNÍ CENÍK ZIMA 2019

REHABILITAČNÍ CENTRUM AKČNÍ CENÍK ZIMA 2019 REHABILITAČNÍ CENTRUM AKČNÍ CENÍK ZIMA 2019 Ceník Rehabilitačního centra TeamPrevent-Santé MASÁŽE KLASICKÉ MASÁŽE (lze masírovat šíji, záda, horní a dolní končetiny, plosky nohou či celé tělo) Klasická

Více

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky.

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 205 Kč Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 185 Kč Dítě do 6 let 80 Kč Dítě do 15 let 100 Kč Wellness

Více

VODOLÉČBA HYDROTERAPIE

VODOLÉČBA HYDROTERAPIE VODOLÉČBA HYDROTERAPIE 2014 Hydroterapie Hydroterapie je odvozena od slova hydro čili voda. To, že vodu nezbytně potřebujeme ke svému životu, ví každý z nás. Voda působí velmi pozitivně na celý náš organismus.

Více

Nabídka masáží hotelu Zadov

Nabídka masáží hotelu Zadov Nabídka masáží hotelu Zadov Relaxační masáž Relaxační masáž přináší pocity pohody a psychického uvolnění. Masáž je zaměřena na zklidnění, celkové ozdravění organismu, rozproudění energie a pozitivní naladění

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK

REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK REHABILITAČNÍ CENTRUM CENÍK Ceník Rehabilitačního centra TeamPrevent-Santé MASÁŽE KLASICKÉ MASÁŽE (lze masírovat šíji, záda, horní a dolní končetiny, plosky nohou či celé tělo) Klasická masáž (30 min.)

Více

SAUNOVÝ SVĚT AQUAPARKU OLEŠNÁ

SAUNOVÝ SVĚT AQUAPARKU OLEŠNÁ SAUNOVÝ SVĚT AQUAPARKU OLEŠNÁ KRYTÝ AQUAPARK OLEŠNÁ Moderní zařízení určené pro sportovní a relaxační aktivity Provozovatel: SPORTPLEX Frýdek-Místek, s.r.o. Na Příkopě 3162, 738 01 Frýdek-Místek tel: +420

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE OLOMOUC CO JE LYMFEDÉM EDUKAČNÍ MATERIÁL PRO PACIENTY

FAKULTNÍ NEMOCNICE OLOMOUC CO JE LYMFEDÉM EDUKAČNÍ MATERIÁL PRO PACIENTY FAKULTNÍ NEMOCNICE OLOMOUC CO JE LYMFEDÉM EDUKAČNÍ MATERIÁL PRO PACIENTY LYMFATICKÝ SYSTÉM LYMFATICKÉ KAPILÁRY ODVÁDĚJÍ BUNĚČNÉ ODPADNÍ LÁTKY TOXINY, MINERÁLY, PATOGENNÍ ORGANISMY, PŘEBYTEČNOU VODU Z MEZIBUNĚČNÉHO

Více

Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu

Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu Terapie poskytované ve studiu MYSTIC TEMPLE nedaleko hotelu THAJSKÉ MASÁŽE Tradiční thajská masáž Temple Classic 30 min 490 Kč 60 min 950 Kč 90 min 1 290 Kč 120 min 1 690 Kč Tradiční thajská chrámová masáž

Více

Popis Wellness procedur

Popis Wellness procedur Popis Wellness procedur Klasická masáž částečná Obecným účinkem masáže je dráždění receptorů, podpora metabolismu, trofiky a oběhu v tkáních masírované oblasti. Tato procedura se uplatňuje zejména při

Více

DRUHY SPORTOVNÍ MASÁŽE

DRUHY SPORTOVNÍ MASÁŽE DRUHY SPORTOVNÍ MASÁŽE SPORTOVNÍ MASÁŽ Cíl sportovní masáže : příprava na sportovní výkon pomoc při rozcvičování specifická pomoc při strečinku podpora zotavovacích procesů po zátěži navození pocitu pohody

Více

Fyzikální terapie. Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje. září 2010 Bc.

Fyzikální terapie. Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje. září 2010 Bc. Fyzikální terapie Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje září 2010 Bc. Zouharová Klára Fyzikální terapie využívá různé druhy energie (umělé,

Více

KAPITOLA IX. FYZIOTERAPIE: masážní krémy. masážní emulze. masážní oleje. léčebná kosmetika. ošetřující a ochranné gely (arnika, aloe vera)

KAPITOLA IX. FYZIOTERAPIE: masážní krémy. masážní emulze. masážní oleje. léčebná kosmetika. ošetřující a ochranné gely (arnika, aloe vera) masážní krémy masážní emulze masážní oleje léčebná kosmetika ošetřující a ochranné gely (arnika, aloe vera) kosmetické oleje jizvy, vrásky podpůrné gely, balzámy a masti pro celulitidu a lymfodrenáže chladící

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

Wellness. Bazén a whirlpool. Sauny. Bazén + whirlpool + sauny. Fitness + kardiozóna. Turbosolárium. Otevřeno denně od 7.00 do 22.

Wellness. Bazén a whirlpool. Sauny. Bazén + whirlpool + sauny. Fitness + kardiozóna. Turbosolárium. Otevřeno denně od 7.00 do 22. Wellness CZ Wellness Otevřeno denně od 7.00 do 22.00 Bazén a whirlpool otevřeno: 7.00 12.00 a 14.00 21.30, 12.00 14.00 bazén uzavřen (sanitární přestávka) dospělí: 100 Kč (jednorázový vstup) děti do 12

Více

Pravidelné používání vířivek umožní lidem cítit se a žít lépe

Pravidelné používání vířivek umožní lidem cítit se a žít lépe Benefity a terapeutický efekt léčebného bazénu Bolesti hlavy Stres Nespavost Zažívací potíže Bolesti zad Celulitida Těžké nohy Reflexní zóny Pravidelné používání vířivek umožní lidem cítit se a žít lépe

Více

MÁ OBLÍBENÁ PROCEDURA ÚSMA SVÉDAN

MÁ OBLÍBENÁ PROCEDURA ÚSMA SVÉDAN MÁ OBLÍBENÁ PROCEDURA ÚSMA SVÉDAN Jolana Hlavová 2012 Ájurvédská Instituce Dhanvantri, Praha ÚVOD Dnešní životní styl plný stresu a napětí, špatných stravovacích návyků velice ovlivňuje naše zdraví. Nevhodně

Více

RELAX CENTRUM MLÝN. cüévxwâüç. Masáž je jedna z nejlepších metod, jak si odpočinout. Má blahodárný vliv na krevní oběh i lidskou psychiku.

RELAX CENTRUM MLÝN. cüévxwâüç. Masáž je jedna z nejlepších metod, jak si odpočinout. Má blahodárný vliv na krevní oběh i lidskou psychiku. RELAX CENTRUM MLÝN Masérské, rekondiční ní a regenerační ní služby cüévxwâüç Masáž je jedna z nejlepších metod, jak si odpočinout. Má blahodárný vliv na krevní oběh i lidskou psychiku. Pravidelnou masáží

Více

CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel

CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel Herbamedicus, s.r.o. CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel unikátní masážní přípravek pro účinné odbourávání podkožního tuku, zvýšení pevnosti a pružnosti pokožky a proti klinickým projevům

Více

běh zpomalit stárnutí? Dokáže pravidelný ZDRAVÍ

běh zpomalit stárnutí? Dokáže pravidelný ZDRAVÍ Dokáže pravidelný běh zpomalit stárnutí? SPORTEM KU ZDRAVÍ, NEBO TRVALÉ INVALIDITĚ? MÁ SE ČLOVĚK ZAČÍT HÝBAT, KDYŽ PŮL ŽIVOTA PROSEDĚL ČI DOKONCE PROLEŽEL NA GAUČI? DOKÁŽE PRAVIDELNÝ POHYB ZPOMALIT PROCES

Více

RELAXAČNÍ ÚČINKY hydromasážních van Santech Energy

RELAXAČNÍ ÚČINKY hydromasážních van Santech Energy RELAXAČNÍ ÚČINKY hydromasážních van Santech Energy O vlivu podvodních masáží na lidský organismus existuje řada teorií, všechny se však jednoznačně shodují v příznivém účinku na fyzickou a psychickou stránku

Více

SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS

SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS CS Get Up Přípravek s energetizujícím účinkem, stimulující, má vliv na hladinu energetického metabolismu, podporuje normální činnost nervové

Více

CENÍK. Wellness na zámku CHATEAU ST.HAVEL. www.wellnessnazamku.cz

CENÍK. Wellness na zámku CHATEAU ST.HAVEL. www.wellnessnazamku.cz CENÍK Wellness na zámku CHATEAU ST.HAVEL www.wellnessnazamku.cz PRIVÁTNÍ WELLNESS ZÓNY Privátní whirlpool Privátní whirlpool pro 2 osoby 20 min 490,- 470,- Privátní whirlpool pro 2 osoby 50 min 870,- 820,-

Více

Pro více informací kontaktujte Recepci nebo volejte linku 110.

Pro více informací kontaktujte Recepci nebo volejte linku 110. Wellness Každý, kdo si přeje udělat něco pro své tělo, mysl a duši, je v nejlepších rukou našeho okouzlujícího wellness salonu v Quisisana Palace. Pod zručnýma rukama našich kosmetických a masážních odborníků

Více

NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI

NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI Pomáhají klientům zlepšit motorické i kognitivní funkce, navozují rozvoj smyslů ale i relaxaci. AROMADIFUZÉR A AROMA LAMPY Aromadifuzér nepracuje na základě

Více

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz CENÍK Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA www.infinit-maximus.cz VSTUP DO VODNÍHO SPA A SAUNOVÉHO SVĚTA Doporučená doba vstupu je 120 až 180 minut. Areál je určen pro dospělé a osoby vyšší než 145 cm.

Více

S matkou přírodou. bude zase dobře! Johannes Gutmann znalec bylin

S matkou přírodou. bude zase dobře! Johannes Gutmann znalec bylin S matkou přírodou bude zase dobře! Johannes Gutmann znalec bylin Gaius Plinius Secundus Ríká se: Proti všemu vyrostla v přírodě nějaká bylinka! Paracelsus Hildegard von Bingen Hermann-Josef Weidinger M

Více

Sleva pro účastníky konference 10 %

Sleva pro účastníky konference 10 % Sleva pro účastníky konference 10 % Rezervaci je nutné zadat předem přes rezervační formulář na stránkách hotelu http://www.hotelfrymburk.cz/objednavka (do poznámky prosím uveďte, že nárokujete konferenční

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality V listopadu a prosinci Rozdáváme Dárky abychom Vám zpříjemnili nakupování vánočních překvapení pro Vaše blízké Vybírat můžete ze 3 variant: 100 Ne j r y c h l e j š í c h kteří jednorázově nakoupí

Více

Wellness aktuality Duben

Wellness aktuality Duben Wellness aktuality Duben Vážení návštěvníci Rezidence a Wellness Blatov, konečně jsme se dočkali krásných jarních dní. Příroda se zazelenala a sluníčko se na nás usmívá. Na všech zahrádkách něco krásně

Více

K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e

K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e K o s m e t i c k é p ř í s t r o j e D A R S O N V A L G A L V A N B R U S H E R V A C U U M - S P R A Y S P O T C L E A N E R U L T R A S O N I C U L T R A S O U N D C A R O O N Y X M A X X P E E L I

Více

Floating vodoléčebná zdravotní technika

Floating vodoléčebná zdravotní technika Floating vodoléčebná zdravotní technika Rozhodnutím Státního ústavu pro kontrolu léčiv Praha a pověření Ministerstva zdravotnictví ČR je floatingová vana díky svým prokazatelným léčebným účinkům zařazena

Více

WELLNESS PROCEDURY A MASÁŽE JAKO SOUČÁST LÁZEŇSKÉ PÉČE

WELLNESS PROCEDURY A MASÁŽE JAKO SOUČÁST LÁZEŇSKÉ PÉČE WELLNESS PROCEDURY A MASÁŽE JAKO SOUČÁST LÁZEŇSKÉ PÉČE české lázeňství je spolu s léčivými prameny označováno za rodinné stříbro v současnosti je úloha lázeňství v léčbě onemocnění a prevenci téměř nezastupitelná

Více

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje OVOCNÉ ČAJE určené pro běžné pití LIMETKA A GREP Ovocný čaj pro běžné pití. MALINA A JAHODA Ovocná směs obohacená echinaceou. RANNÍ SVĚŽEST Zelený

Více

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha Technologie krásy KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha - Děkujeme, že jste si zakoupili kavitační přístroj PH-1 na fotonové omlazení pleti. - Postupujte podle návodu v této příručce a respektujte

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

Katalog dárků. Wellness Infinit Praha www.infinit.cz

Katalog dárků. Wellness Infinit Praha www.infinit.cz Katalog dárků Wellness Infinit Praha www.infinit.cz Vyberte si wellness pobočku pro dárkový poukaz: Vodní a saunový svět Vysočany Privátní wellness Vysočany Wellness na zámku Krč Infinit SPA Holešovice

Více

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK

ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK ZAPRACOVÁNÍ VÝŽIVNÝCH LÁTEK Zvyšte co nejvíce účinky Vašich produktů péče o pleť MULTIFUNKČNÍ KOSMETICKÉ PŘÍSTROJE ULTRAZVUKOVÁ TERAPIE vhodná pro všechny druhy pleti. Péče vede k regeneraci buněk a lymfatické

Více

ANAMNESTICKÝ ZDRAVOTNÍ DOTAZNÍK

ANAMNESTICKÝ ZDRAVOTNÍ DOTAZNÍK ANAMNESTICKÝ ZDRAVOTNÍ DOTAZNÍK Pro účely preventivní sportovně-kardiologické prohlídky ve zdravotnickém zařízení ProCorde s.r.o. v Chomutově. Příjmení, jméno:............................... Rodné číslo:.....................

Více

HYDROTERAPIE a ostatní služby

HYDROTERAPIE a ostatní služby HYDROTERAPIE a ostatní služby 2012 Domov Borová nabízí vedle svých základních služeb i širokou škálu Doplňkových služeb nabízených v základním Balíčku A nebo ve výčtu tzv. Nadstandartních služeb zaměřených

Více

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ DOKONALÉ OČI A RTY 1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ V pokožce se hromadí škodlivé látky (pocházející od znečištění, nevhodné stravy, volných radikálů, kouření,..), což má za důsledek rychlejší projevy

Více

Výsledky měření po použití Amethyst Bio-Mat na přístroji EAV ze dne 20.9.2012

Výsledky měření po použití Amethyst Bio-Mat na přístroji EAV ze dne 20.9.2012 2012 Výsledky měření po použití Amethyst Bio-Mat na přístroji EAV ze dne 20.9.2012 Alfida s.r.o., Čelákovice Staré Splavy, hotel Borný 20.9.2012 Výsledky měření na přístroji EAV z 20. 9. 2012 Rekondiční

Více

KATALOG DÁRKŮ WELLNESS INFINIT PRAHA VYSOČANY / KRČ / HOLEŠOVICE

KATALOG DÁRKŮ WELLNESS INFINIT PRAHA VYSOČANY / KRČ / HOLEŠOVICE KATALOG DÁRKŮ WELLNESS INFINIT PRAHA VYSOČANY / KRČ / HOLEŠOVICE WWW.INFINITDARKY.CZ VODNÍ A SAUNOVÝ SVĚ T VYSOČ ANY VODNÍ SVĚT PRO JEDNOHO 60 minut Ve Vodním světě můžete využít plavecký bazén se třemi

Více

Katalog dárků. Wellness Infinit Praha WWW.INFINIT.CZ Vysočany l Krč l Holešovice

Katalog dárků. Wellness Infinit Praha WWW.INFINIT.CZ Vysočany l Krč l Holešovice Katalog dárků Wellness Infinit Praha WWW.INFINIT.CZ Vysočany l Krč l Holešovice Vyberte si wellness pobočku pro dárkový poukaz: VODNÍ A SAUNOVÝ SVĚT VYSOČANY PRIVÁTNÍ WELLNESS VYSOČANY WELLNESS NA ZÁMKU

Více

Léčebné balíčky SPA Hotelu Zámek Lužec****

Léčebné balíčky SPA Hotelu Zámek Lužec**** Léčebné balíčky SPA Hotelu Zámek Lužec**** Léčebný balíček Aby záda nebolela Standard zahrnuje 4 léčebné procedury zaměřené na nápravu Vašich zdravotních potíží. V rámci úspěšnosti léčby doporučujeme absolvovat

Více

ALENA MALOVCOVÁ CENÍK MASÉRSKÝCH SLUŽEB (PODROBNÝ SAZEBNÍK) PLATNOST: OD

ALENA MALOVCOVÁ CENÍK MASÉRSKÝCH SLUŽEB (PODROBNÝ SAZEBNÍK) PLATNOST: OD MASÉRSKÉ, REKONDIČNÍ A REGENERAČNÍ SLUŽBY PRAKTICKÁ, PORADENSKÁ A LEKTORSKÁ ČINNOST PROVOZOVNA: SALON PROFI, HAVLÍČKOVA 401/8, 500 02 HRADEC KRÁLOVÉ IČ: 459 38 865 WEB: WWW.MALOVCOVA.CZ MAIL: MASAZE@MALOVCOVA.CZ

Více

Při všech procedurách jsou používány certifikované 100% přírodní a bio produkty nejvyšší kvality.

Při všech procedurách jsou používány certifikované 100% přírodní a bio produkty nejvyšší kvality. Stejně jako každá rostlina vyjadřuje květem plné rozvinutí vlastní jedinečnosti, originality, krásy a harmonie, je vizí společnosti Nobilis Tilia podporovat růst a rozkvět jedinečnosti a krásy každého

Více

Je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších léčebných metod, která může. pomoci udržovat vaše zdraví v přirozeném stavu. Díky různým formám doteků

Je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších léčebných metod, která může. pomoci udržovat vaše zdraví v přirozeném stavu. Díky různým formám doteků Je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších léčebných metod, která může pomoci udržovat vaše zdraví v přirozeném stavu. Díky různým formám doteků dochází ke zlepšení prokrvení masírovaných oblastí. Okysličují

Více

Popis léčebných procedur prováděných v našem sanatoriu KOUPELE

Popis léčebných procedur prováděných v našem sanatoriu KOUPELE Popis léčebných procedur prováděných v našem sanatoriu KOUPELE Koupel minerální Popis procedury: procedura je prováděná ve vodoléčebné vaně za použití vřídelní minerální vody, teplota vody je 37 C Účinek:

Více

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Tento produkt byl vyvinut ve spolupráci Mudr. Davida Freje, Ing. Ivety Jecmik Skuherské a odborníků z Japonska. Funkční a dobře vstřebatelná kombinace

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

Vyšetření a procedury na vlastní žádost pacienta bez doporučení praktického nebo odborného lékaře. CENÍK PROCEDUR

Vyšetření a procedury na vlastní žádost pacienta bez doporučení praktického nebo odborného lékaře. CENÍK PROCEDUR Podřipská nemocnice s poliklinikou Roudnice n.l., s.r.o. Alej 17. listopadu 1101, 413 15 Roudnice nad Labem tel.:416 858 111, fax 416 831163 Bank.sp GECB,a.s. Roudnice n.l., č.ú159714777/0600, IČO 25 44

Více

LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013

LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013 Základní vstupenky LÁZNĚ ZALAKAROS CENÍK PRO ROK 2013 Dospělí Studenti (6-18) VSTUPENKY Děti (3-6) Rodinná (2 + 2 studenti) 3 hodinová 01.01.-03-27. 1650.- 1150.- 500.- 4800.- 1250.- 03.28.-04-30., 09.30.-

Více

Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2.

Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2. Masáže HARMONIE Martina Železníková Vejvanovského 384/1, Kroměříž (budova realitní agentury Zvonek, zadní trakt přes dvorek dveřmi vpravo, 2. patro) tel.: 724 521 865 e-mail: masaze-harmonie@seznam.cz

Více

terapie během spánku... Katalog Home Nová generace fyzio-matrací pro domácí léčbu a relaxaci

terapie během spánku... Katalog Home Nová generace fyzio-matrací pro domácí léčbu a relaxaci terapie během spánku... Katalog Home Nová generace fyzio-matrací pro domácí léčbu a relaxaci technické inovace Devět zón pulzního magnetického pole 1 22 Mar 11 23 : 12 0. 000 s MAIN 5ms CH1 EDGE CH1 20V

Více

Nechat se unést příjemným pocitem masáže a cítit uvolnění bez hranic, to není luxus, ale požitek z dotyku těla a duše

Nechat se unést příjemným pocitem masáže a cítit uvolnění bez hranic, to není luxus, ale požitek z dotyku těla a duše Nechte nás o Vás pečovat MASÁŽE Nechat se unést příjemným pocitem masáže a cítit uvolnění bez hranic, to není luxus, ale požitek z dotyku těla a duše Sportovně rekondiční masáže Ruční masáže prováděné

Více

Ceník kosmetiky - Karel Hadek

Ceník kosmetiky - Karel Hadek Ceník kosmetiky - Karel Hadek Kosmetické ošetření pleti HY-olej z růžového dřeva HY-olej neutrální Pleťová voda bez alkoholu (citrónová, hřebíčková, jalovcová, levandulová, rozmarýnová, ylang-ylangová,

Více

Mikrodermabraze. Jedná se o zákrok, během nějž se pomocí abrazivních diamantových koncovek a sací síly olupují svrchní vrstvy pokožky.

Mikrodermabraze. Jedná se o zákrok, během nějž se pomocí abrazivních diamantových koncovek a sací síly olupují svrchní vrstvy pokožky. Mikrodermabraze Jedná se o zákrok, během nějž se pomocí abrazivních diamantových koncovek a sací síly olupují svrchní vrstvy pokožky. Mikrodermabraze je účinný zákrok v oblasti zmírnění drobných vrásek,

Více

Teplota vody 36 37 C, doba koupele 20 minut, po ukončení je aplikován suchý zábal.

Teplota vody 36 37 C, doba koupele 20 minut, po ukončení je aplikován suchý zábal. Koupele Koupel jodobromová individuální celková Koupele patří k nejstarším aplikacím minerálních vod pro léčebné účely. Působí zde několik fyziologických mechanismů. Lidská kůže je místem tepelných a energetických

Více