Komentář k rozpočtu města Mohelnice na rok 2019

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Komentář k rozpočtu města Mohelnice na rok 2019"

Transkript

1 Komentář k rozpočtu města Mohelnice na rok 2019 Rozpočet pro rok 2019 je sestaven jako schodkový ve výši příjmů Kč, ve výši výdajů Kč, saldo rozpočtu tedy činí Kč. Financování ve výši Kč je tvořeno splátkami úvěrů ve výši Kč (na straně výdajů), dále zapojením části očekávaného zůstatku roku 2018 ve výši Kč a čerpáním překlenovacího úvěru na dotační akce ve výši Kč (na straně příjmů). Příjmy: Kč částka je o Kč vyšší než ve schváleném rozpočtu na rok 2018, a to především díky celostátnímu nárůstu daňových příjmů, zapojením již schválených investičních dotací ve výši Kč a mírnému nárůstu dochází také u dotace na státní správu. Příjmy jsou členěny na: Daňové: Kč - tvoří je příjmy ze sdílených daní (daň z příjmů ze závislé činnosti, daň z příjmů fyzických osob, daň z příjmů právnických osob, včetně daně za město, DPH, daň z nemovitých věcí) a dále místní a správní poplatky. Nárůst výnosu z daní je o Kč vyšší, než v roce 2018, a to díky očekávanému překročení příjmu z daní v roce Nedaňové: Kč - tvoří je nájmy z pozemků, nemovitých věcí, příjmy za služby (činnost hasičů, věcná břemena, pokuty, náklady řízení atd.). Jsou rozpočtovány na úrovni roku V nedaňových příjmech jsou zapojeny nahodilé příjmy očekávaných dotací na sociálně-právní ochranu dětí, pěstouny a sociální práci ve výši Kč. Po obdržení dotace se nedaňové příjmy sníží a zvýší se dotace. Kapitálové: Kč - tvoří pouze příjmy za prodej pozemků. Další kapitálové příjmy za případný prodej majetku města budou zapojeny až do upraveného rozpočtu podle skutečnosti. Dotace: Kč - tvoří dotace na státní správu ve výši Kč (je to předpoklad dle výše v roce 2018 a bude na počátku roku 2019 upravena podle skutečné výše), dále příjmy od obcí v ORP za činnosti podle veřejnoprávních smluv a schválené dotace na investice ve výši Kč a příjem na sociální fond. Výdaje: Kč - jsou o Kč nižší než ve schváleném rozpočtu na rok 2018, z důvodu menších kapitálových výdajů. Výdaje jsou členěny na: Běžné: Kč - tvoří je provozní výdaje zajišťující chod města (péče o veřejnou zeleň, veřejné osvětlení, opravy komunikací, čištění komunikací, příspěvky příspěvkovým organizacím, nákup drobného majetku, provoz městského úřadu atd.), jsou o Kč vyšší než v roce 2018, a to z důvodu avizovaného zákonného navýšení platů zaměstnanců i zastupitelů, zvýšením výdajů na energie a na opravy a údržbu města. Rezerva bude vytvořena ze zlepšeného výsledku za rok Kapitálové: Kč - jsou tvořeny výkupy pozemků, splátkou půjčky od VHZ a především zařazením investičních akcí jako např.: dostavba Domova důchodců, revitalizace přednádraží ČD, přestavba bývalé MŠ Řepová na sociální bydlení, parkoviště u krytého bazénu a další. Podrobnější výčet akcí je uveden následně u ORJ 2. Financování: Kč - tvoří splátky dlouhodobého úvěru, a to historického úvěru u České spořitelny, a.s. ve výši Kč (z hlediska rozpočtu jsou zatříděny jako výdaje), a dále zapojení očekávaného zůstatku z roku 2018 ve výši Kč a zapojení čerpání překlenovacího úvěru ve výši Kč.

2 Druh příjmu/výdaje Částka v Kč Splátky úvěrů ,00 Zapojení zůstaku ,00 Zapojení překlenovacího úvěru ,00 Financování celkem ,00 Podrobné členění příjmů a výdajů podle jednotlivých ORJ 1-15 (podle odborů): ORJ 1 - Odbor kancelář tajemníka Příjmy: Kč Daňové: Kč - tvoří správní poplatky (za výpis z rejstříku trestů, výpis z katastru nemovitostí, obchodního rejstříku atp.). Nedaňové: Kč - tvoří pouze příjem za kopírování listin. Dotace: Kč - jedná se o dotaci na výkon státní správy, která je oproti roku 2018 navýšena o slibovaných 5 % a bude na začátku roku 2018 upravena podle skutečně přiznané dotace. Výdaje: Kč Běžné: Kč - největší část tvoří platy zaměstnanců a odvody z nich, dochází tak k navýšení především z důvodu avizovaného zákonného navýšení platů a zákonných postupů v platových třídách. Dále se jedná o odměny zastupitelů, včetně odvodů, zbytek tvoří provozní náklady úřadu, mj. spotřeba materiálu, nákup DDHM, spotřeba energií, poštovné, telefony, opravy, náklady na úklid budov a náklady na provoz počítačové sítě. Drobný dlouhodobý hmotný majetek Kč, zahrnuje obnovu vybavení kanceláří, především nákup počítačů, monitorů a tiskáren. Materiál Kč, zahrnuje nákup kancelářských potřeb, razítek, tiskopisů, drobného elektro zboží, štítků, prostředků na úklid a ostatního drobného materiálu s cenou pořízení do Kč za kus. Nájemné Kč, zahrnuje jednak nájemné programu IS Radnice - VERA ve výši Kč, a také nájemné multifunkčních zařízení Konica - Minolta ve výši Kč. Poradenské a konzultační služby Kč, zahrnují poradenskou činnost advokátní kanceláře, posudky a jinou poradenskou činnost. Služby zpracování dat - IT Kč, tvoří udržovací poplatky licencí softwaru používaného městským úřadem. Nákup ostatních služeb Kč, položka zahrnuje nákup obědů a jejich dovoz ( Kč), zajištění jednání zastupitelstva města včetně pořízení videozáznamu ( Kč), přístup na Český úřad zeměměřičský a katastrální ( Kč), revize zařízení v budovách úřadu ( Kč), tisk

3 složenek ( Kč), poplatky za rozhlas a televizi, zveřejňování veřejných zakázek, ostraha objektu MÚ, info SMS občanům atd. Kapitálové: Kč - prostředky jsou určeny na nákup klimatizací do jídelny a kanceláří v nové budově a zálohovacího úložiště pro datové centrum. ORJ 2 - Odbor rozvoje Příjmy: Kč Nedaňové: Kč - tvoří příjmy z hrobových míst a za prodej dřevní hmoty. Dotace: Kč tvoří již schválené dotace na Modernizaci odborných učeben ZŠ Vodní ve výši Kč a na Revitalizaci střech ZŠ Mlýnská ve výši Kč. Výdaje: Kč Běžné: Kč - na údržbu veřejné zeleně, veřejného osvětlení, opravy komunikací a chodníků, provoz a údržbu hřbitovů, opravy dětských hřišť, výdaje na opravy z odvodu odpisů příspěvkových organizací atd. Některé větší opravy: Název akce Částka v Kč Oprava komunikace Příčná - Pionýrů Přeložka vedení CZT k ZŠ Vodní Obnova parku u kostela sv. Stanislava Oprava veřejného osvětlení na ulici Vodní Oprava oplocení dětského hřiště Za Penzionem Oprava hřbitova v Libivé Podrobněji k některým položkám běžných výdajů: Asfaltování komunikací Kč jedná se o ulici Staškova, Generála Svobody, Sadová, atd. Opravy chodníků Kč, drobnější opravy chodníků ve městě. Čištění města a zimní údržba Kč bude v roce 2019 již celá prováděná MKSC, s.r.o. Dopravní obslužnost Kč, zahrnuje jen příspěvek našeho města, ne okolních obcí ve správním obvodu, na provoz hromadné dopravy ve městě a integrovaných obcích. Investice a opravy příspěvkových organizací z odpisů Kč, částka je přednostně určena na opravy budov a zařízení příspěvkových organizací. Použití bude projednáno s jednotlivými řediteli příspěvkových organizací ve spolupráci s Odborem rozvoje. Veřejné osvětlení Kč, zahrnuje platby za elektrickou energii, údržbu a provoz veřejného osvětlení dle smlouvy a opravy kabelových poruch, sloupů veřejného osvětlení atp. Částka je navýšená o Kč z důvodu zvýšených cen elektrické energie.

4 Pohřebnictví Kč, zahrnuje údržbu dle smlouvy a drobnější opravy na hřbitovech a opravu hřbitovní zdi v částce Kč. Stavebnictví a územní rozvoj Kč, zahrnuje zpracování studií a posudků, geometrické zaměření, monitorovací zprávy, pasportizaci apod. Veřejná zeleň Kč, jedná se o sečení travnatých ploch dle smlouvy, údržbu stromů, dřevin a okrasných záhonů. Výsadba a kácení dřevin Kč, zahrnuje kácení dřevin dle pasportizace provedené odbornou firmou a následnou novou výsadbu dřevin a keřů a okrasných záhonů. Městský mobiliář Kč, zahrnuje obnovu a údržbu mobiliáře (lavičky, odpadkové koše apod.). Dětská hřiště Kč, zahrnuje opravy stávajících dětských hřišť. Kapitálové: Kč - zahrnují částky na projekty k připravovaným akcím jako např.: Název akce Částka v Kč PD ZŠ Vodní - hřiště PD opravy fasády městské věže PD přístavby MÚ - knihovna PD rekonstrukce ulice Ztracená PD okružní křižovatka ul. Družstevní - Moravičany PD cyklostezky Újezd - Líšnice PD autobusové zastávky Řepová PD autobusové zastávky Podolí PD rekonstrukce ulice Olomoucká - zadní část Dále zahrnují jednotlivé investiční akce např.: Název akce Částka v Kč Dostavba Domova důchodců - Lidická ul Inženýrské sítě Mohelnice - sever - kanalizace Rozšíření VO Za Penzionem Revitalizace prostoru před nádražím ČD - Terminál B Sociální bydlení Řepová Revitalizace střech ZŠ Mlýnská Modernizace učeben ZŠ Vodní Parkoviště u krytého bazénu Tvarování tělesa skládky Újezd Dětské hřiště Studená Loučka Dětské hřiště Květín Dětské hřiště Křemačov Dětské hřiště Podolí Dětské hřiště Újezd Ve výčtu jsou uvedeny jen některé akce, všechny jsou uvedeny v podrobném rozpisu rozpočtu.

5 ORJ 3 Odbor ekonomický Příjmy: Kč Daňové: Kč - tvoří daňové příjmy a příjmy za správní a místní poplatky. Oproti roku 2018 došlo k navýšení o Kč v návaznosti na způsob přerozdělování sdílených daní a očekávanému překročení plnění daňových příjmů v roce Daň ze závislé činnosti Kč, zvýšení oproti roku 2018 o Kč. Daň z příjmu fyzických osob Kč, stejná částka jako v roce Daň vybíraná srážkou Kč, stejná jako v roce Daň z příjmu právnických osob Kč, zvýšení oproti roku 2018 o Kč. Daň z příjmu právnických osob za město Kč, dle odhadu, město je příjemcem vlastní daně z ekonomických činností (z rozpočtu a z bytové správy). Daň z nemovitých věcí Kč, stejná výše jako v roce Daň z přidané hodnoty Kč, zvýšení oproti roku 2018 o Kč. Příjmy z hracích přístrojů Kč, snížení oproti roku 2018 o Kč, z důvodu úbytku heren. Nedaňové: Kč - jsou tvořeny především odvodem z odpisů příspěvkových organizací a dále příjmy za služby knihovny a poplatky za parkování. Výdaje: Kč Běžné: Kč - tvoří především příspěvky MŠ, ZŠ, provoz knihovny, propagace města, příspěvek MKSC, s. r. o., dotace a granty na sport a kulturu, úroky z úvěrů, pojištění majetku, peněžní služby apod. Podrobněji k některým položkám: Příspěvky MŠ Kč. Příspěvky ZŠ Kč. Knihovna Kč, zahrnuje provoz městské knihovny (platy zaměstnanců, energie, nákup knih a časopisů, drobné vybavení, drobné opravy atd.). Mohelnické kulturní a sportovní centrum, s.r.o Kč, je dotace na dokrytí závazku veřejné služby MKSC, s. r. o. včetně provozu turistického infocentra (MKSC, s.r.o. provozuje krytý plavecký bazén, kulturní dům, galerii Lautner, Mohelnickou televizi a vydávání Mohelnického zpravodaje). Dotace je vyšší oproti roku 2018 o Kč z důvodu navýšení platů zaměstnanců, zvýšení cen energií i v souvislosti s předpokládaným připojením k centrálnímu zdroji tepla. Kulturní akce pořádané městem Kč, z této položky budou hrazeny kulturní akce jako např. městský ples, Stříbrný Jehlan, Mikuláš aj.

6 Propagace města Kč, zahrnuje náklady na propagaci různých akcí, výrobu propagačních materiálů a suvenýrů. Částka je na úrovni roku Transfery kulturním organizacím Kč, zahrnuje dotace na činnost mládeže v oblasti kultury a na podporu jednorázových akcí (grantů). Transfery sportovním organizacím Kč, zahrnuje dotace na činnost mládeže v oblasti sportu a na podporu jednorázových akcí (grantů). Úroky z úvěru ČS, a.s Kč, částka je vypočítána z aktuální výše zůstatku úvěru. Úroky z překlenovacího úvěru Kč, předpokládaná výše. Daň z přidané hodnoty Kč, odvod DPH z ekonomických činností. Pojištění majetku Kč, jedná se o pojištění majetku a odpovědnosti města, příspěvkových organizací a s.r.o. Daň z příjmu právnických osob za město Kč, je to daň z příjmu z ekonomických činností, neodvádí se FÚ, ale zůstává příjmem města v daňových příjmech. Neinvestiční transfer do mikroregionu Kč, příspěvek města (20 Kč na 1 obyvatele) do Svazku obcí Mikroregionu Mohelnicko. Kapitálové: Kč - tvoří splátka půjčky u VHZ ve výši Kč. ORJ 4 - Odbor sociálních věcí Příjmy: Kč Nedaňové: Kč - z toho je Kč nájemné z bytů v příspěvkové organizaci Domov pro seniory a pečovatelská služba, Kč je odvod odpisů z Domova pro seniory a dále zapojení očekávané dotace na sociálně-právní ochranu dětí a pěstouny jako nahodilé příjmy ve výši Kč. Výdaje: Kč Běžné: Kč - tvoří příspěvek na provoz Domova pro seniory ve výši Kč ( Kč je provoz dosavadního Domova pro seniory a Kč je navýšení po otevření dostavby na ulici Lidická), dále Kč je určeno na příspěvky organizacím působícím na území města v sociální oblasti (Charita, pečovatelská služba, atd.), Kč na provoz klubu důchodců, Kč rezerva na sociální práci a Kč na předfinancování sociálně-právní ochrany dětí, pěstounů a sociální práci. ORJ 5 - Odbor životního prostředí Příjmy: Kč Daňové: Kč - jsou tvořeny správními poplatky za rybářské lístky, odnětí půdy ze ZPF, lovecké lístky atd.

7 Nedaňové: Kč Kč za tříděný sběr odpadu a Kč za platby podnikatelů za svoz komunálního odpadu. Výdaje: Kč Běžné: Kč - jsou tvořeny výdaji na ochranu přírody, likvidaci ekologických havárií, rozbory vody ze skládky odpadu atd. ve výši Kč. Dále se jedná o výdaje na svoz komunálního odpadu, provoz sběrného dvora a likvidaci černých skládek ve výši Kč. ORJ 6 - Odbor dopravy Příjmy: Kč Daňové: Kč - tvoří je Kč za správní poplatky z registru vozidel, zbytek jsou správní poplatky za řidičské průkazy a zvláštní odbornou způsobilost. Nedaňové: Kč - tvoří příjmy z pokut za dopravní přestupky ve výši Kč a zbytek jsou náklady řízení. Výdaje: Kč Běžné: Kč - jedná se o výdaje na propagační materiály na úseku bezpečnosti silničního provozu. ORJ 7 Odbor stavebního úřadu Příjmy: Kč Daňové: Kč - tvoří Kč za správní poplatky za stavební povolení, Kč za správní poplatky za silniční hospodářství. Nedaňové: Kč - tvoří pokuty ve stavebním řízení. Výdaje: Kč Běžné: Kč - tvoří výdaje na památkovou péči ve výši Kč, výdaje na územně analytické podklady Kč a Kč na odborné posudky, poradenství apod. Kapitálové: Kč - tvoří výdaje na změnu územního plánu.

8 ORJ 8 Odbor správní Příjmy: Kč Daňové: Kč - tvoří správní poplatky za matriku, změnu trvalého bydliště, vydávání cestovních pasů a občanských průkazů. Nedaňové: Kč - jsou to příjmy za pokuty proti veřejnému pořádku a náklady řízení. Dotace: Kč - dotace od obcí za projednávání přestupků na základě veřejnoprávní smlouvy. Výdaje: Kč Běžné: Kč - tvoří výdaje na výměny tabulek označujících názvy ulic. ORJ 10 - Odbor správy majetku Příjmy: Kč Nedaňové: Kč - tvoří nájem lesů, pronájem pozemků, pronájem nemovitých věcí, věcná břemena, příjmy z reklam. Nájem z pozemků Kč, z toho Kč tvoří pronájem pozemků občanům a podnikatelům a Kč je pronájem honitby v městských lesích. Nájem lesy Kč, jedná se o nájem z lesních pozemků dle smlouvy o zemědělském pachtu a o nájmu nemovitostí a prostor sloužících k podnikání s Lesy města Mohelnice s.r.o. Služebnost (věcná břemena) Kč, tvoří zřízení služebnosti pro vedení sítí na našich pozemcích, jak podnikatelům, tak i občanům apod. Zbytek tvoří příjmy z reklamních ploch, příjmy za pronájem městské věže a plynárenského zařízení. Kapitálové: Kč - tvoří příjmy za prodej pozemků. Výdaje: Kč Běžné: Kč - tvoří výdaje na geometrické plány a znalecké posudky, vodné a stočné a rozbory vody v areálu bývalého závodu ESMO a další. Kapitálové: Kč - tvoří výkupy pozemků pod chodníky a komunikacemi. Součástí odboru správy majetku je také bytové hospodářství, které není obsaženo v předkládaném rozpočtu, jelikož se neúčtuje na rozpočtových účtech, ale jako hospodářská činnost města. Pro informaci uvádíme jejich předpokládané hospodaření v roce 2019.

9 Předpokládané náklady a výnosy bytového hospodářství v roce Předpoklad výnosů Kč Předpoklad nákladů Kč Nájem byty Běžná údržba Nájemné nebytové prostory Velké opravy a investice Poplatek za správu Příspěvek do fondu oprav Zálohy za služby Mzdy, dohody Zálohy za služby Výnosy celkem Náklady celkem Z částky na opravy a investice se plánují tyto akce: zateplení objektu Lidická 2, výměna oken společných prostor Nádražní 34, rekonstrukce bytových jader Nádražní 34, výměna oken v objektu U Brány 5, nová fasáda objektu Smetanova 1 a další. ORJ 12 - Sociální fond Příjmy: Kč Dotace: Kč - jedná se o jednorázový příděl do sociálního fondu dle navrženého rozpočtu. Výdaje: Kč Běžné: Kč - tvoří použití fondu na příspěvek na obědy ve výši Kč a příspěvky dle schválených zásad pro použití sociálního fondu ve výši Kč. ORJ 13 Hasiči a krizové řízení Příjmy: Kč Nedaňové: Kč - tvoří příjmy ze smluv za poskytování požární ochrany. Výdaje: Kč Běžné: Kč - zahrnují především výdaje na provoz hasičské jednotky, kamerový systém a ochranu obyvatelstva. Ochrana obyvatelstva Kč, jsou to náklady na provoz systému pro připojení k integrovanému záchrannému systému Olomouckého kraje. Kamerový systém Kč, zahrnuje provoz a opravy kamerového systému. Hasiči Kč, navýšení oproti roku 2018 cca Kč z důvodu avizovaného zákonného navýšení platů a cen energií, částka zahrnuje platy členů hasičské jednotky, výdaje na vybavení technikou a ochrannými pomůckami a provoz hasičské jednotky.

10 ORJ 15 - Integrované obce Výdaje: Kč Běžné: Kč - tvoří Kč dotace obcím podle počtu obyvatel ve výši 550 Kč na jednoho obyvatele a Kč na odměny všech členů osadních výborů. Návrh rozpočtu byl projednán ve vedení města, s vedoucími odborů, s řediteli příspěvkových organizací, s jednateli s.r.o. a ve Finančním výboru města. Zpracoval: Ekonomický odbor, listopad 2018

Komentář k návrhu rozpočtu města Mohelnice na rok 2017

Komentář k návrhu rozpočtu města Mohelnice na rok 2017 Komentář k návrhu rozpočtu města Mohelnice na rok 2017 Rozpočet pro rok 2017 je sestaven jako schodkový ve výši příjmů 161.406.450 Kč, ve výši výdajů 232.728.862 Kč a financování 71.322.412 Kč. Financování

Více

Komentář k návrhu rozpočtu města Mohelnice na rok 2016

Komentář k návrhu rozpočtu města Mohelnice na rok 2016 Komentář k návrhu rozpočtu města Mohelnice na rok 2016 Rozpočet pro rok 2016 je sestaven jako vyrovnaný ve výši příjmů a výdajů 173.804.750 Kč, přičemž ve výdajích jsou rozpočtovány kapitálové výdaje ve

Více

Komentář k návrhu rozpočtu města Mohelnice na rok 2018

Komentář k návrhu rozpočtu města Mohelnice na rok 2018 Komentář k návrhu rozpočtu města Mohelnice na rok 2018 Rozpočet pro rok 2018 je sestaven jako schodkový ve výši příjmů 187.055.650 Kč, ve výši výdajů 285.492.750 Kč, saldo rozpočtu činí -98.437.100 Kč.

Více

Schválený rozpočet města Mohelnice na rok 2015

Schválený rozpočet města Mohelnice na rok 2015 Schválený rozpočet města Mohelnice na rok 2015 REKAPITULACE SCHVÁLENÉHO ROZPOČTU NA ROK 2015 POL TEXT NÁVRH ROZPOČTU I. PŘÍJMY 1. Daňové příjmy 117 150 000,00 2. Nedaňové příjmy 17 100 500,00 3. Kapitálové

Více

Stránka 1 z 15. ODPA POL TEXT Rozpočet

Stránka 1 z 15. ODPA POL TEXT Rozpočet Stránka 1 z 15 ORJ 0001 - Odbor kancelář tajemníka ORG 0000000205 - Obřadní síň 6171 5194 Věcné dary 60 000,00 6171 Činnost místní správy 60 000,00 CELKEM ZA ORG 0000000205 - Obřadní síň 60 000,00 ORG

Více

Stránka 1 z Věcné dary , Činnost místní správy ,00 CELKEM ZA ORG Obřadní síň ,00

Stránka 1 z Věcné dary , Činnost místní správy ,00 CELKEM ZA ORG Obřadní síň ,00 Stránka 1 z 15 ORJ 0001 - Odbor kancelář tajemníka ORG 0000000205 - Obřadní síň 6171 5194 Věcné dary 60 000,00 6171 Činnost místní správy 60 000,00 CELKEM ZA ORG 0000000205 - Obřadní síň 60 000,00 ORG

Více

Rozpočtové opatření č.1/2019, RM , ZM

Rozpočtové opatření č.1/2019, RM , ZM Rozpočtové opatření č.1/2019, RM 28.1.2019, ZM 6.2.2019 Změna č. 1/ZM Rozdělení zůstatku finančních prostředků na účtech města k 31.12.2018 ve výši 60.332.486,43 Kč, (částka zůstatku na účtech města k

Více

Stránka 1 z 9. ORJ Odbor kancelář tajemníka. ORG výpis z katastru nemovitostí

Stránka 1 z 9. ORJ Odbor kancelář tajemníka. ORG výpis z katastru nemovitostí Stránka 1 z 9 ORJ 0001 - Odbor kancelář tajemníka ORG 0000000115 - výpis z katastru nemovitostí ---- 1361 Správní poplatky 20 000,00 ---- Nezadaná hodnota ODPA 20 000,00 CELKEM ZA ORG 0000000115 - výpis

Více

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2007. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč Třída Druh příjmu SR Skut.

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2007. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč Třída Druh příjmu SR Skut. MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2007 Rozpočet projednán dne: 24.1.2007 dne: 17.1.2007 dne: 1.2.2007 ve finančním výboru v radě města v zastupitelstvu města ROZPOČTOVÉ

Více

Komentář k Návrhu rozpočtu města Valašské Klobouky na rok 2017

Komentář k Návrhu rozpočtu města Valašské Klobouky na rok 2017 Komentář k Návrhu rozpočtu města Valašské Klobouky na rok 2017 Rozpočet města Valašské Klobouky na rok 2017 je sestaven v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů

Více

ROZPOČET města HEJNICE na rok 2013

ROZPOČET města HEJNICE na rok 2013 -1- ROZPOČET města HEJNICE na rok 2013 Příjmy: Kapitálové příjmy 894 Běžné příjmy daňové 28 362 Běžné příjmy nedaňové 12 244 Přijaté transfery 2 562 Příjmy celkem: 44 062 Výdaje: Běžné výdaje 28 491 Akce

Více

N á v r h r o z p o č t u na rok 2003

N á v r h r o z p o č t u na rok 2003 N á v r h r o z p o č t u na rok 2003 Položka Druhové třídění: p ř í j m y V ý d a j e Daně: 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti 7 380,00 1112 Daň z příjmů FO z podnikání 1 206,00 1113 Daň z příjmů

Více

Příjmy celkem bez financování , , ,68 29% Třída 1 - daňové příjmy - celkem ,000 0, ,17 31%

Příjmy celkem bez financování , , ,68 29% Třída 1 - daňové příjmy - celkem ,000 0, ,17 31% Rozbor hospodaření města Moravský Beroun za období 1-3/2013 rozpočet RO č. 1 plnění v tis. Kč v tis. Kč v Kč % k R PŘÍJMY CELKEM 56 254,860 1 622,095 23 530 339,48 42% Příjmy celkem bez financování 46

Více

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2006. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč Třída Druh příjmu SR Skut.

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2006. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč Třída Druh příjmu SR Skut. MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2006 Rozpočet projednán dne: 23.11.2005 dne: 23.11.2005 dne: 8.12.2005 ve finančním výboru v radě města v zastupitelstvu města ROZPOČTOVÉ

Více

Rozpočet města Holešova na rok 2013

Rozpočet města Holešova na rok 2013 Rozpočet města Holešova na rok 2013 Příjmy ODDPA 11 - Odbor finanční Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 23 200 Daň z příjmů ze samostatné výdělečné činnosti 1 100 Daň z

Více

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč Třída Druh příjmu SR Skut.

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč Třída Druh příjmu SR Skut. 1 MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2004 Rozpočet projednán dne: 3.3.2003 ve finančním výboru dne: 10.3.2003 v radě města dne: 25.3.2003 v zastupitelstvu města ROZPOČTOVÉ

Více

Rozbor hospodaření města Moravský Beroun za období 1-3/2014 rozpočet 2014 plnění % v tis. Kč v Kč plnění PŘÍJMY CELKEM , ,43 49%

Rozbor hospodaření města Moravský Beroun za období 1-3/2014 rozpočet 2014 plnění % v tis. Kč v Kč plnění PŘÍJMY CELKEM , ,43 49% Rozbor hospodaření města Moravský Beroun za období 1-3/2014 rozpočet 2014 plnění % v tis. Kč v Kč plnění PŘÍJMY CELKEM 56 839,700 27 802 787,43 49% Příjmy celkem bez financování 46 839,700 15 127 132,35

Více

OBEC JESENÍK NAD ODROU NÁVRH ROZPOČTU PŘÍJMŮ NA ROK 2019

OBEC JESENÍK NAD ODROU NÁVRH ROZPOČTU PŘÍJMŮ NA ROK 2019 NÁVRH ROZPOČTU PŘÍJMŮ NA ROK 2019 POL/ Návrh rozpočtu Očekávaná Schválený Text ODPA 2019 skutečnost 2018 rozpočet 2018 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 6 700 000 Kč 5 770 000 Kč 5 770

Více

Usnesení Zastupitelstva města Roztoky k rozpočtu na rok Přehled plánovaných investic na rok 2012

Usnesení Zastupitelstva města Roztoky k rozpočtu na rok Přehled plánovaných investic na rok 2012 Usnesení Zastupitelstva města Roztoky k rozpočtu na rok 2012 ZM schvaluje územní rozpočet na rok 2012 jako schodkový s tím, že rozdíl mezi příjmy a výdaji je krytý finančními prostředky z minulých let

Více

Komentář k návrhu rozpočtu Města Uhlířské Janovice na rok 2017

Komentář k návrhu rozpočtu Města Uhlířské Janovice na rok 2017 Komentář k návrhu rozpočtu Města Uhlířské Janovice na rok 2017 PŘÍJMY 47.414.200,- Kč Daňové příjmy 37.272.500,- Kč Daně z příjmů, zisku a kapitál.výdajů 15.770.000,- Kč ( daně z příjmu FO a PO ) Daně

Více

Město Petřvald. Rozpočet. města Petřvaldu na rok Obsah: I. Příjmová část rozpočtu II. Výdajová část rozpočtu III.

Město Petřvald. Rozpočet. města Petřvaldu na rok Obsah: I. Příjmová část rozpočtu II. Výdajová část rozpočtu III. Město Petřvald Rozpočet města Petřvaldu na rok 2014 Obsah: I. Příjmová část rozpočtu II. Výdajová část rozpočtu III. Financování Zpracovala: Ing. Šárka Lehnerová vedoucí finančního odboru Petřvald, listopad

Více

Rozpočet obce Bernartice nad Odrou na rok 2015

Rozpočet obce Bernartice nad Odrou na rok 2015 Rozpočet obce Bernartice nad Odrou na rok 2015 PŘÍJMY Kč Rozpočtová skladba oddíl položka Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 1 900 000 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze samostatně výdělečné

Více

OBEC JESENÍK NAD ODROU ROZPOČET PŘÍJMŮ NA ROK V TISÍCÍCH KČ Návrh rozpočtu 2018

OBEC JESENÍK NAD ODROU ROZPOČET PŘÍJMŮ NA ROK V TISÍCÍCH KČ Návrh rozpočtu 2018 POL/ ROZPOČET PŘÍJMŮ NA ROK 2018 Text Návrh rozpočtu 2018 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 5770,0 4600,0 4600,0 1112 Daň z příjmu fyzických osob, podávající přiznání 150,0 100,0 60,0

Více

Město Sezemice. HOSPODAŘENÍ MĚSTA SEZEMICE k Schváleno Zastupitelstvem města Sezemice dne usn.

Město Sezemice. HOSPODAŘENÍ MĚSTA SEZEMICE k Schváleno Zastupitelstvem města Sezemice dne usn. Město Sezemice HOSPODAŘENÍ MĚSTA SEZEMICE k 31.03.2017 Schváleno Zastupitelstvem města Sezemice dne 06.06.2017 usn. č Z/23/2/2017 Přijaté usnesení: Zastupitelstvo města Sezemice dle 15 zákona 250/2000

Více

Rozpočet Obce Studenec na rok 2006

Rozpočet Obce Studenec na rok 2006 Číslo řádku Obce Studenec na rok 2006 Položky rozpočtu Příjmy rozpočtu Skutečnost na rok 2006 1 Daň z příjmu FO - závislá činnost 2 450 2 506 2 580 2 Daň z příjmů FO - podnikání 1 920 1 799 1 850 3 Daň

Více

Rozpočet Obce Studenec na rok 2007

Rozpočet Obce Studenec na rok 2007 Rozpočet Obce Studenec na rok 2007 Číslo řádku Položky rozpočtu Příjmy rozpočtu Rozpočet Skutečnost roku 2006 roku 2006 Rozpočet na rok 2007 1 Daň z příjmu FO - závislá činnost 2 580 2 592 2 580 2 Daň

Více

Návrh rozpočtu města Moravský Beroun na rok 2014 návrh rozpočtu 2014 v tis. Kč

Návrh rozpočtu města Moravský Beroun na rok 2014 návrh rozpočtu 2014 v tis. Kč Návrh rozpočtu města Moravský Beroun na rok 2014 návrh rozpočtu 2014 v tis. Kč PŘÍJMY CELKEM 56 839,700 Příjmy celkem bez financování 46 839,700 Třída 1 - daňové příjmy - celkem 36 975,000 30% z výnosu

Více

Rozpočet obce na rok 2018

Rozpočet obce na rok 2018 Rozpočet obce na rok 2018 Základní běžný účet Příjmy : rozp.skl. 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti placená plátci 4 157 000,00 1112 Daň z příjmů FO placená poplatníky 110 000,00 1113 Daň z příjmů

Více

Rozpočet města Holešova na rok 2009

Rozpočet města Holešova na rok 2009 Rozpočet města Holešova na rok 2009 Příjmy Popis Schválený rozpočet 2009 v tis. Kč Odbor finanční Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 22 000 Daň z příjmů ze samostatné výdělečné

Více

Schválený rozpočet města na rok 2019 (údaje v tis. Kč)

Schválený rozpočet města na rok 2019 (údaje v tis. Kč) Příjmy celkem 218 925,20 Odbor sociálních věcí, školství a zdravotnictví 1 381,70 Příspěvky od obcí na pohotovost stomatologů 101,40 Příjmy na lékařskou pohotovost 1 280,30 Odbor Kancelář tajemníka 11

Více

ROZPOČET NA ROK 2011 OBEC ČINĚVES - IČ

ROZPOČET NA ROK 2011 OBEC ČINĚVES - IČ ROZPOČET NA ROK 2011 OBEC ČINĚVES - IČ 239046 Příjmová část: Paragraf Položk Org. ÚZ MD D Text 1111 700000 Daň z příjmů fyz.osob ze závislé činnosti 1112 150000 Daň z příjmů fyz.osob ze samostatné výdělečné

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2017

SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2017 MĚSTO KOJETÍN Usnesení ZM č. Z 191/12-16 SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK třída 1 třída 2 třída 3 třída 4 REKAPITULACE (podle třídění rozpočtové skladby) SCHVÁLENÝ ROZPOČET Daňové příjmy 82 205,00 Nedaňové příjmy

Více

Návrh rozpočtu města Moravský Beroun na rok 2015 návrh rozpočtu 2015 v tis. Kč PŘÍJMY CELKEM ,900

Návrh rozpočtu města Moravský Beroun na rok 2015 návrh rozpočtu 2015 v tis. Kč PŘÍJMY CELKEM ,900 Návrh rozpočtu města Moravský Beroun na rok 2015 návrh rozpočtu 2015 v tis. Kč PŘÍJMY CELKEM 54 448,900 Příjmy celkem bez financování 50 448,900 Třída 1 - daňové příjmy - celkem 37 485,000 30% z výnosu

Více

Návrh rozpočtu Města Suchdol nad Lužnicí na rok 2019 v tis. Kč

Návrh rozpočtu Města Suchdol nad Lužnicí na rok 2019 v tis. Kč Města Suchdol nad Lužnicí na rok Města Suchdol nad Lužnicí na rok v tis. Kč Úplné znění návrhu rozpočtu na rok je také zveřejněno v elektronické podobě na úřední desce městského úřadu www.suchdol.cz. V

Více

ROZPOČET města HEJNICE na rok 2014

ROZPOČET města HEJNICE na rok 2014 -1- ROZPOČET města HEJNICE na rok 2014 Příjmy: Kapitálové příjmy 1 054 Běžné příjmy daňové 31 755 Běžné příjmy nedaňové 11 909 Přijaté transfery 3 254 Příjmy celkem: 47 972 Výdaje: Běžné výdaje 31 417

Více

Město Zdice Stránka 1. Město Zdice Rozpočet na rok 2015 Položka Rozpočet 2015

Město Zdice Stránka 1. Město Zdice Rozpočet na rok 2015 Položka Rozpočet 2015 Město Zdice Stránka 1 Město Zdice Rozpočet na rok 2015 Položka Rozpočet 2015 Příjmy 77 434 369,00 Kč Neinvestiční dotace ze SR - st. Správa 2 304 100,00 Kč Dotace SK - Mateřská škola 6 000 000,00 Kč Dotace

Více

Rozpočet Obce Studenec na rok 2008

Rozpočet Obce Studenec na rok 2008 Číslo řádku Rozpočet Obce Studenec na rok 2008 Položky rozpočtu Příjmy rozpočtu Rozpočet roku 2007 Skutečnost roku 2007 Rozpočet na rok 2008 1 Daň z příjmu FO - závislá činnost 2 580 2 893 2 700 2 Daň

Více

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok 2018 - příjmy Položka Rozpočet Název Paragraf v tis. Kč Daň z příjmů fyz.os.ze závislé činnosti 1111 4 650,000 Daň z příjmů ze samost.výděl. činnosti 1112 100,000

Více

ROZPOČET MĚSTA BĚLÁ NAD RADBUZOU NA ROK 2007

ROZPOČET MĚSTA BĚLÁ NAD RADBUZOU NA ROK 2007 ROZPOČET MĚSTA BĚLÁ NAD RADBUZOU NA ROK 2007 PŘÍJMY Daňové příjmy 15.089.000 Daň z příjmu FO ze závislé činnosti 2.670.000 Daň z příjmu FO ze samostatné výdělečné činnosti 1.650.000 Daň z příjmu FO z kapitálových

Více

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok 2017 - příjmy Položka Rozpočet Název Paragraf v tis. Kč Daň z příjmů fyz.os.ze závislé činnosti 1111 3 900,000 Daň z příjmů ze samost.výděl. činnosti 1112 80,000

Více

Úprava rozpočtu č. 1 na rok 2018

Úprava rozpočtu č. 1 na rok 2018 Úprava rozpočtu č. 1 na rok 2018 Základní běžný účet Příjmy : rozpočet schválený upravený rozp.skl. 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti placená plátci 4 157 000,00 4 157 000,00 1112 Daň z příjmů FO

Více

Obec Jeseník nad Odrou Obecní úřad Jeseník nad Odrou. OZNÁMENí O ZVEŘEJNĚNí NÁVRHU ROZPOČTU OBCE JESENíK NAD ODROU NA ROK 2019

Obec Jeseník nad Odrou Obecní úřad Jeseník nad Odrou. OZNÁMENí O ZVEŘEJNĚNí NÁVRHU ROZPOČTU OBCE JESENíK NAD ODROU NA ROK 2019 Obec Jeseník nad Odrou Obecní úřad Jeseník nad Odrou OZNÁMENí O ZVEŘEJNĚNí NÁVRHU ROZPOČTU OBCE JESENíK NAD ODROU NA ROK 2019 Č.j. Jej qj /2018 Jeseník nad Odrou, 26. listopadu 2018 Obec Jeseník nad Odrou

Více

Návrh rozpočtu městyse Prosiměřice na rok 2014

Návrh rozpočtu městyse Prosiměřice na rok 2014 HLAVNÍ ČINNOST Daň z příjmu FO ze závislé činnosti a funkčních požitků 1111 1 990 000 Daň z příjmu FO ze SVČ 1112 40 000 Daň z příjmu fyzických osob vybíraná srážkou 1113 210 000 Daň z příjmu právnických

Více

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy

Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy Návrh rozpočtu Obce Malé Svatoňovice na rok 2019 - příjmy Položka Rozpočet Název Paragraf v tis. Kč Daň z příjmů fyz.os.ze závislé činnosti 1111 5 500,000 Daň z příjmů ze samost.výděl. činnosti 1112 100,000

Více

Plnění rozpočtu výdajů na rok 2005 Příloha č. 1

Plnění rozpočtu výdajů na rok 2005 Příloha č. 1 Plnění rozpočtu výdajů na rok 2005 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Skutečné Podíl na infrastruktuře 12 RD Sdružení ŠTĚPNICE, jih (z FBV) 400,00 300,00 Projektová příprava

Více

Rozpočtovaná oblast výdajů

Rozpočtovaná oblast výdajů Příloha 10.3. k Závěrečnému účtu za rok 2015 - Čerpání výdajů Vyvěšeno: 6.6.2016 Sejmuto: 24.6.2016 Schválený rozpočet 2015 (tis. Kč) SR Upravený rozpočet 2015 (tis. Kč) UR Skutečnost k 31.12.2015 skutečnost

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2014

SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2014 Schváleno usn. č. Z 406/12-13 SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2014 R E K A P I T U L A C E (podle druhového třídění RS) schválený rozpočet 2014 třída 1 daňové příjmy 61 012,00 třída 2 nedaňové příjmy 16 232,15

Více

Rozpočet města Jemnice na rok příjmy

Rozpočet města Jemnice na rok příjmy Rozpočet města Jemnice na rok 2019 - příjmy OdPa Položka Ukazatel 2019 1111 Daň z příjmů fyz. osob ze závislé činnosti 15 500 000 1112 Daň z příjmů fyz. osob z přiznání 350 000 1113 Daň z příjmů fyz. osob

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2013

SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2013 Usnes. Z 298/12-12 SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2013 R E K A P I T U L A C E schválený rozpočet 2013 PŘÍJMY provozní (rozpis v příloze č. 1) VÝDAJE provozní (rozpis v příloze č. 2) PROVOZNÍ SALDO (příjmy

Více

Rozpočet města Mohelnice na rok 2014

Rozpočet města Mohelnice na rok 2014 Rozpočet města Mohelnice na rok 2014 REKAPITULACE NÁVRHU NA ROK 2014 IČ:00303038 v tisících Kč POL TEXT NÁVRH ROZPOČTU I. PŘÍJMY 1. Daňové příjmy 115 167,00 2. Nedaňové příjmy 13 134,84 3. Kapitálové příjmy

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/4 schválené v rámci programu 7. zasedání zastupitelstva obce dne 9. června 2015 SOUHRN PŘÍJMY

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/4 schválené v rámci programu 7. zasedání zastupitelstva obce dne 9. června 2015 SOUHRN PŘÍJMY Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/4 schválené v rámci programu 7. zasedání zastupitelstva obce dne 9. června 2015 SOUHRN Rozpočet obce na rok 2015 RO 2015/1 RO 2015/2 RO 2015/3 RO 2015/4 Změna

Více

ROZPOČET OBCE LUBENEC NA ROK 2013

ROZPOČET OBCE LUBENEC NA ROK 2013 ROZPOČET OBCE LUBENEC NA ROK 2013 P Ř Í J M Y 1) DAŇOVÉ v tis. Kč Daň z příjmu FO - závislá činnost 1111 3000 Daň z příjmu FO - podnikatelé 1112 400 Daň z příjmu FO - z kapitálových výnosů 1113 300 Daň

Více

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné Plnění rozpočtu výdajů na rok 2006 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Skutečné Rekonstrukce krytého plaveckého bazénu - investiční dotace 30 000,00 30 000,00 Opravy komunikací

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/8 schválené v rámci programu 10. zasedání zastupitelstva dne 28. prosince 2015 SOUHRN PŘÍJMY

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/8 schválené v rámci programu 10. zasedání zastupitelstva dne 28. prosince 2015 SOUHRN PŘÍJMY Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/8 schválené v rámci programu 10. zasedání zastupitelstva dne 28. prosince 2015 SOUHRN Rozpočtovým opatřením č. 2015/8 se mění rozpočet obce Lichoceves na rok

Více

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2008. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2008. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2008 Rozpočet projednán dne: 21.11.2007 dne: 14.11.2007 dne: 29.11.2007 ve finančním výboru v radě města v zastupitelstvu města ROZPOČTOVÉ

Více

OBEC ROKYTNO Rozpočet na rok 2017

OBEC ROKYTNO Rozpočet na rok 2017 OBEC ROKYTNO Rozpočet na rok 2017 Závazné ukazatele Celkové příjmy Celkové výdaje Saldo hospodaření financování Rozpis financování splátky půjček zapojení přebytku 11 069 512 Kč 14 976 380 Kč -3 906 868

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA NEJDEK NA ROK 2009

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA NEJDEK NA ROK 2009 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA NEJDEK NA ROK 2009 1) Návrh rozpočtu 2) Přílohy 1 až 8 k návrhu rozpočtu 3) Komentář k návrhu rozpočtu města Nejdek na rok 2009 4) Pracovní materiál k návrhu rozpočtu Projednáno a

Více

ROZPOČET OBCE LUBENEC NA ROK 2009 P Ř Í J M Y

ROZPOČET OBCE LUBENEC NA ROK 2009 P Ř Í J M Y ROZPOČET OBCE LUBENEC NA ROK 2009 P Ř Í J M Y 1) DAŇOVÉ v tis. Kč Daň z příjmu FO - závislá činnost 1111 2200 Daň z příjmu FO - podnikatelé 1112 600 Daň z příjmu FO - z kapitálových výnosů 1113 150 Daň

Více

MĚSTYS OSTROVAČICE. Rozpočet na rok 2017 A/ ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY - ÚHRN PŘÍJMŮ - PŘÍJMY + FINANCOVÁNÍ CELKEM

MĚSTYS OSTROVAČICE. Rozpočet na rok 2017 A/ ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY - ÚHRN PŘÍJMŮ - PŘÍJMY + FINANCOVÁNÍ CELKEM strana 1 A/ ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY ř. Položka Uz / Org. Druh příjmu 1 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti (zálohová daň) 2390000 2 1112 Daň z příjmů FO ze samostatné výdělečné činnosti (OSVČ) 5 3 1113

Více

zemědělská a potravinářská činnost ,00 lesní hospodářství ,00 zemědělství, lesní hospodářství ,00

zemědělská a potravinářská činnost ,00 lesní hospodářství ,00 zemědělství, lesní hospodářství ,00 příjmy paragraf návrh 2018 daň z příjmů FO ze záv. čin. a fčních požitků 1111 9 200 000,00 daň z přímů FO ze sam. výděl. čin. 1112 200 000,00 daň z příjmů FO z kap. výnosů 1113 650 000,00 daň z příjmů

Více

Třída 1 - daňové příjmy - celkem , , , ,50 14% 554,000

Třída 1 - daňové příjmy - celkem , , , ,50 14% 554,000 Rozpočtové opatření č. 2/2018 včetně rozboru hospodaření za období 1-2/2018 R 2018 R po RO č. 1 R po RO č. 2 plnění plnění úpravy v tis. Kč v tis. Kč v tis. Kč v Kč k RO č. 11 v RO č. 2 PŘÍJMY CELKEM 98

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/7

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/7 Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/7 provedené dle 102 odst. 2 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), dne 4. listopadu 2015 (schválené v rámci programu 10. zasedání zastupitelstva

Více

Rozpočet města Bíliny na rok 2019

Rozpočet města Bíliny na rok 2019 města Bíliny na rok v tis. Kč Tř. 1. daňové příjmy 307 125 2. nedaňové příjmy 28 251 3. kapitálové příjmy 1 700 4. dotace 38 533 I. Příjmy celkem: 375 609 5. běžné výdaje 310 649 6. kapitálové výdaje 41

Více

OBEC BANTICE ROZPOČET OBCE BANTICE NA ROK 2016

OBEC BANTICE ROZPOČET OBCE BANTICE NA ROK 2016 OBEC BANTICE ROZPOČET OBCE BANTICE NA ROK 2016 Zpracoval: Ing. Šprencl Josef - starosta Předkládá: Ing. Šprencl Josef starosta Vyvěšeno dne: Sňato dne: Zveřejněno přístupem umožňující dálkový přístup dne:

Více

Rozbor hospodaření Obce Zavlekov - k 31.12.2005 PŘÍJMY. PŘÍJMY CELKEM po konsolidaci 5.166.071,67

Rozbor hospodaření Obce Zavlekov - k 31.12.2005 PŘÍJMY. PŘÍJMY CELKEM po konsolidaci 5.166.071,67 Rozbor hospodaření Obce Zavlekov - k 31.12.2005 PŘÍJMY Daňové příjmy 1111 - Daň z příjmu fyz. osob ze záv. činnosti 646.639,- 1112 -Daň z příjmu fyz. osob ze sam. výd. činnosti 158.131,- 1113 - Daň z příjmu

Více

Rozpočet na rok 2004 schválený Změ ze dne

Rozpočet na rok 2004 schválený Změ ze dne Rozpočet na rok 2004 schválený Změ ze dne 11.12.2003 Položka Druhové třídění p ř í j m y v ý d a j e Daně: 1111 Daň z příjmů FO ze záv. činnosti 7 600,00 1112 Daň z příjmů FO - podnikání 3 500,00 1113

Více

4/ Sociální věci a politika zaměstnanosti ,- Kč 4351 Pečovatelská služba ,- Kč Příjmy pečovatelské služby / pedikúra, donáška obědů, pra

4/ Sociální věci a politika zaměstnanosti ,- Kč 4351 Pečovatelská služba ,- Kč Příjmy pečovatelské služby / pedikúra, donáška obědů, pra KOMENTÁŘ K NÁVRHU ROZPOČTU MĚSTA UHLÍŘSKÉ JANOVICE NA ROK 2012 PŘÍJMY 34.660.000,- Kč 1/ DAŇOVÉ PŘÍJMY 26.850.000,- Kč z příjmu FO a PO DPH Místní poplatky a správní poplatky poplatky vybírané na základě

Více

OBEC BANTICE ROZPOČET

OBEC BANTICE ROZPOČET OBEC BANTICE ROZPOČET OBCE BANTICE NA ROK 2015 Zpracoval: Ing. Šprencl Josef - starosta Předkládá: Ing. Šprencl Josef starosta Vyvěšeno dne: 2.4.2015 Sňato dne: Zveřejněno přístupem umožňující dálkový

Více

Příloha č. 1 Počet stran přílohy: 2 MĚSTO HLUČÍN ROZPOČET PŘÍJMŮ DLE ORJ, ORG a ODPA NA ROK 2018

Příloha č. 1 Počet stran přílohy: 2 MĚSTO HLUČÍN ROZPOČET PŘÍJMŮ DLE ORJ, ORG a ODPA NA ROK 2018 Příloha č. 1 Počet stran přílohy: 2 MĚSTO HLUČÍN ROZPOČET PŘÍJMŮ DLE ORJ, ORG a ODPA NA ROK 2018 příjmů v tis. Kč 0000000001 0000000000000 003612 Příjmy z prodeje ostatních nemovitostí a jejich částí 500,000

Více

ROZPOČET MĚSTA NEJDEK NA ROK 2009

ROZPOČET MĚSTA NEJDEK NA ROK 2009 ROZPOČET MĚSTA NEJDEK NA ROK 2009 1) Rozpočet města Nejdek na rok 2009 2) Přílohy 1 až 8 k rozpočtu Projednáno a schváleno Radou města usnesením č.rm/2011/74/09 dne 10. 02. 2009 Finančním výborem projednáno

Více

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/5 schválené v rámci programu 8. zasedání zastupitelstva obce dne 6. srpna 2015 SOUHRN PŘÍJMY

Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. 2015/5 schválené v rámci programu 8. zasedání zastupitelstva obce dne 6. srpna 2015 SOUHRN PŘÍJMY Rozpočtové opatření obce Lichoceves č. schválené v rámci programu 8. zasedání zastupitelstva obce dne 6. srpna 2015 SOUHRN Rozpočet obce na rok 2015 RO 2015/1 RO 2015/2 RO 2015/3 RO 2015/4 Změna RO Příjmy

Více

Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání

Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 září Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání 0 1... Daňové a ostatní příjmy celkem z toho: 1111 DPFOZČ 13 230 000,00

Více

Rozpočet města Moravský Beroun na rok 2018

Rozpočet města Moravský Beroun na rok 2018 Rozpočet města Moravský Beroun na rok 2018 R v tis. Kč PŘÍJMY CELKEM 98 387,515 Příjmy celkem bez financování 71 887,515 Třída 1 - daňové příjmy - celkem 52 931,000 daň z nemovitých věcí 2 640,000 daň

Více

Rozpočet Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy

Rozpočet Obce Malé Svatoňovice na rok příjmy Rozpočet Obce Malé Svatoňovice na rok 2017 - příjmy Schváleno zastupitelstvem obce usnesením č.3/5-16 dne 12. 12. 2016 Položka Rozpočet Název Paragraf v tis. Kč Daň z příjmů fyz.os.ze závislé činnosti

Více

ROZPOČET OBCE STAVENICE 2014

ROZPOČET OBCE STAVENICE 2014 ROZPOČET OBCE STAVENICE 2014 Rozpočet příjmů na rok 2014 Třída Položka Text Částka 1 1 Daňové příjmy obce celkem 1 505 000,00 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 300 000,00 1112 Daň z

Více

ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014

ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014 ROZPOČET OBCE KOCHÁNKY NA ROK 2014 Zveřejněn na elektronické úřední desce a úřední desce obce: Vyvěšen: 14. 1. 2014 Sejmut: 4. 2. 2014 Projednáno v zastupitelstvu dne 7. 1. 2014 Schváleno v zastupitelstvu

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2015 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT UZ CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 500 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

Obec Hrušky. Rozpočet v závazných ukazatelích na rok 2013. MD D Text 3 180 000,00 Kč

Obec Hrušky. Rozpočet v závazných ukazatelích na rok 2013. MD D Text 3 180 000,00 Kč Obec Hrušky Rozpočet v závazných ukazatelích na rok 2013 Příjmová část: Paragraf Položka Org. ÚZ 1111 1112 1113 1121 1211 1337 1341 1343 1345 1351 1355 1361 1511 1012 2119 3117 3314 3341 4121 735 MD D

Více

Návrh závěrečného účtu města Nepomuk za rok 2016

Návrh závěrečného účtu města Nepomuk za rok 2016 Návrh závěrečného účtu města Nepomuk za rok 2016 sestavený dle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Název: Město Nepomuk Adresa: Náměstí Augustina

Více

. Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 listopad Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel

. Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 listopad Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel . Podrobný rozpis rozpočtu pro rok 2011 listopad Příjmy - v tisících Kč schválený upravený čerpání %plnění ÚZ paragraf položka účel %čerpání 0 1... Daňové a ostatní příjmy celkem z toho: 1111 DPFOZČ 13

Více

Rozbor hospodaření města Moravský Beroun za období 1-10/2017

Rozbor hospodaření města Moravský Beroun za období 1-10/2017 Rozbor hospodaření města Moravský Beroun za období 1-10/2017 R 2017 R po RO č. 1 R po RO č. 2 R po RO č. 3 R RO č. 4 R po RO č. 5 R po RO č. 6 R po RO č. 7 R po RO č. 8 plnění plnění v tis. Kč v tis. Kč

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2017

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2017 NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2017 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 11 970 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET města HEJNICE na rok 2016

SCHVÁLENÝ ROZPOČET města HEJNICE na rok 2016 -1- SCHVÁLENÝ ROZPOČET města HEJNICE na rok 2016 Příjmy: Kapitálové příjmy 150 Běžné příjmy daňové 34 426 Běžné příjmy nedaňové 24 431 Přijaté transfery 4 112 Příjmy celkem: 63 119 Výdaje: Běžné výdaje

Více

ROZPOČET OBCE LUBENEC NA ROK 2014

ROZPOČET OBCE LUBENEC NA ROK 2014 ROZPOČET OBCE LUBENEC NA ROK 2014 P Ř Í J M Y 1) DAŇOVÉ v tis. Kč Daň z příjmu FO - závislá činnost 1111 3000 Daň z příjmu FO - podnikatelé 1112 350 Daň z příjmu FO - z kapitálových výnosů 1113 300 Daň

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2014 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 9 000 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob ze samostatné

Více

POLOŽKOVÝ ROZPOČET OBCE VELKÁ POLOM - ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ OBCE VELKÁ POLOM K

POLOŽKOVÝ ROZPOČET OBCE VELKÁ POLOM - ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ OBCE VELKÁ POLOM K POLOŽKOVÝ ROZPOČET OBCE VELKÁ POLOM - ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ OBCE VELKÁ POLOM K 29.02.2016 Paragraf Položka Název Schválený rozpočet v tis. Kč Rozpočtová změna Rozpočet po změnách v tis. Kč PŘÍJMY třída I.

Více

Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč

Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč Návrh rozpočtu městyse Netvořice na rok 2016 sestavený v Kč Příjmy v Kč: OD PA POL: Návrh rozpočtu 2016: Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkč.požitků 1111 2 650 000 Daň z příjmů fyzických

Více

Závěrečný účet města Nepomuk za rok 2017

Závěrečný účet města Nepomuk za rok 2017 Závěrečný účet města Nepomuk za rok 2017 sestavený dle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Název: Město Nepomuk Adresa: Náměstí Augustina

Více

Návrh rozpočtované příjmy obce Vlčnov 1-12/2017

Návrh rozpočtované příjmy obce Vlčnov 1-12/2017 Návrh rozpočtované příjmy obce Vlčnov 1-12/2017 Položka Paragraf text Rozpočet 2017 po změnách 2016 1111 daň z příjmů fyz. osob ze záv. čin. a fun. pož. 1112 daň z příjmů fyz.osob ze sam.výděl.činnosti

Více

Obec Jaroměřice 569 44 Jaroměřice 1

Obec Jaroměřice 569 44 Jaroměřice 1 Obec Jaroměřice 569 44 Jaroměřice 1 IČ: 00276758 R O Z P O Č E T NA ROK 2015 Třída 1 - daňové příjmy PŘÍJMY Kapit.Položka v tis.kč ----------------------------------------------------------------- daň

Více

ROZPOČET města HEJNICE na rok 2010

ROZPOČET města HEJNICE na rok 2010 -1- ROZPOČET města HEJNICE na rok 2010 Příjmy: Kapitálové příjmy Běžné příjmy daňové Běžné příjmy nedaňové Přijaté dotace Příjmy celkem: 1 250 22 492 9 686 3 495 36 923 Výdaje: Běžné výdaje Akce města

Více

Rozpočet příjmů na rok 2017: obec Příšov

Rozpočet příjmů na rok 2017: obec Příšov Rozpočet příjmů na rok 2017 Příšov Rozpočet příjmů na rok 2017: obec Příšov paragrafu paragrafu položky Kč Daňové příjmy 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 4 1112 Daň z příjmu fyzických

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTA STRÁŽ POD RALSKEM PRO ROK 2018 PŘÍJMY (TŘÍDA 1-4) ODPA POL TEXT CZK 1111 Daň z příjmu fyzických osob placená plátci 13 530 000,00 1112 Daň z příjmu fyzických osob placená poplatníky

Více

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2009. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč

MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2009. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY: v tis. Kč MĚSTO TIŠNOV, NÁM. MÍRU 111, 666 19 TIŠNOV R O Z P O Č E T NA ROK 2009 Rozpočet projednán dne: 12.11.2008 dne: 19.11.2008 dne: 11.12.2008 ve finančním výboru v radě města v zastupitelstvu města ROZPOČTOVÉ

Více

Závěrečný účet Obce Malý Bor za rok 2016 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

Závěrečný účet Obce Malý Bor za rok 2016 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Závěrečný účet Obce Malý Bor za rok 2016 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) V závěrečném účtu obce jsou obsaženy údaje plnění rozpočtu

Více

Schválený rozpočet městyse Prosiměřice na rok 2015

Schválený rozpočet městyse Prosiměřice na rok 2015 HLAVNÍ ČINNOST Daň z příjmu FO ze závislé činnosti a funkčních požitků 1111 2 090 000 Daň z příjmu FO ze SVČ 1112 35 000 Daň z příjmu fyzických osob vybíraná srážkou 1113 240 000 Daň z příjmu právnických

Více

Rozpočet obce Tchořovice na rok příjmy (v tis. Kč) - návrh

Rozpočet obce Tchořovice na rok příjmy (v tis. Kč) - návrh Rozpočet obce Tchořovice na rok 2017 - příjmy () - návrh Par POL druh příjmů příjmy 2017 Daňové a nedaňové příjmy 1111 daň z příjmů fyzických osob ze záv. čin. a fun. požitků 510 1112 daň z příjmů fyzických

Více

Rozpočet na rok návrh

Rozpočet na rok návrh Rozpočet na rok 2016 - návrh Příjmy daňové(1) par. pol. popis návrh 1111 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé čin.a funk.p. 1 615 530,00 1112 Daň z příjmů fyzických osob ze SVČ 1 029 336,00 1113 Daň

Více

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné

Kapitola 2 - Životní prostředí Upravený Skutečné Plnění rozpočtu výdajů na rok 2007 Příloha č. 1 v tis. Kč Kapitola 1 - Investice a velké opravy Upravený Skutečné Uvolnění pozastávky PROFISTAV s.r.o. - 64 b.j. Štěpnice 222,00 0,00 Uvolnění pozastávky

Více

HOSPODAŘENÍ MĚSTA ŠTĚTÍ K 30. 10. 2011 - VÝDAJE (v tis. Kč)

HOSPODAŘENÍ MĚSTA ŠTĚTÍ K 30. 10. 2011 - VÝDAJE (v tis. Kč) provoz opravy investice CELKEM provoz opravy investice CELKEM ZÁKLADNÍ PROVOZ MĚSTA 55 352 7 403 3 070 65 825 40 589 5 220 833 46 642 70,86 Místní správa - chod úřadu 32 115 135 200 32 450 22 888 129 46

Více