rolety Technologie Proč Eurocolor? výroby

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "rolety Technologie Proč Eurocolor? výroby"

Transkript

1

2 Proč rolety Eurocolor? Technologie výroby V roce 1996 jse otevřeli v Pyskowicích naši první výrobnu. Tehdy jse zahájili výrobu kvalitních oken, dveří a rolet. Naše technologické zázeí se vztahuje na technologický koplex, který zahrnuje tři plně autoatizované výrobní haly, vybavené 8 svařovacíi čisticíi linkai a výrobně skladištní centre. Nyní patříe k úspěšný výrobců okenních výplní. V naší nabídce najdete širokou skupinu výrobků z PVC a AL, j.: okna, vchodové dveře, posuvné dveře, terasové dveře, venkovní rolety, parapety, a také jiné zboží doplňující okenní a dveřní výrobky. Inovativní technologie výroby oken sdružení odborníků z odvětví uznaná za řešení č. 1 v okenní průyslu. Politika kvality realizovaná v ráci systéů: ISO 9001:2008 a EUROCOLOR QUALITY (EQ) jedinečná koncepce řízení kvalitou ve výrobě oken. Po léta trváe na odernosti, díky čeu dnes áe největší výběr na trhu oken ze skupiny preiu. Když jde o bezpečí, stojí za to využít ověřených řešení. Rolety EUROCOLOR povstávají na základě oderní technologie, a k jejich výrobě se využívá nejlepších ateriálů. Díky vysoké kvalitě naše výrobky dokonale chrání před vetřelci, ale také hluke a špatný počasí. Nabízíe výrobky skvěle přizpůsobené individuální potřebá našich zákazníků. Dobré rolety by ěly být praktické a spolehlivé. Kladee důraz na kvalitu, proto nái nabízené systéy jsou založeny na solidní něecké technologii. Modely, které vyrábíe, se opírají o ověřená konstrukční řešení. V naší nabídce lze najít rolety: nadokenní z PVC, předokenní k zazdění a předokenní z AL. Praktické funkce, tichá práce otoru a také využití unikátních kitočtů radiových vln to jsou plusy elektrických pohonů u rolet EUROCOLOR, které ají vliv na kofort užívání. Velký výběr odelů dělá, že zákazníci neají problé s přizpůsobení paraetrů zařízení k vlastní potřebá. Jse připravení na velké výzvy. Různobarevné profily lael se zvýšenou tuhostí a velký navíjení, ná uožňují výrobu rolet velkých rozěrů. Těšíte se z kofortu, jaký zajišťjí jiné naše výrobky? Tak to je skvělé! Rolety se značkou EUROCOLOR se dokonale hodí ke každéu odelu našich dveří a oken. Potřeby a finanční ožnosti zákazníků jsou odlišné. Dokonale tou rozuíe, proto naše nabídka obsahuje odely pro každou kapsu. Představená řešení v katalogu je doporučovaný nabídkový standard. Lze využít i alternativní řešení.

3 roleta PVC Roleta Cofort Cofort je řešení pro ty, kteří by chtěli snížit poplatky. Teplo se ztrácí hlavně okny a dveři. Venkovní rolety udržují teplo v doě. Menší tepelné ztráty to velké úspory. Rolety Cofort zajišťují také ochranu před chlade, hluke, sluneční záření a zvědavýi pohledy. Roleta COMFORT Inovativní systé venkovních rolet Systé Systé nadokenních rolet PVC ke spojení s okne zajišťuje ochranu proti vloupání, chladu, hluku, slunečníu záření a zvědavýi pohledy zároveň pro novostavby i rekonstrukce. Kastlíky Kastlík o výšce 165 nebo 205 s revizní klapkou pro servisní účely zajišťuje novátorský a spojitý vzhled s fasádou budovy díky ožnosti zazdění a zaručuje kofort používání po dlouhá léta. Laela Laela s vyplnění polyuretanovou pěnou tvořící ezi roletou a okne tzv. vzduchovou kapsu, zajišťuje dodatečnou energetickou úsporu a také ochranu před větre, obtížný hluke a teple běhe slunečných dnů (efekt zdvojené stěny). Vhodná konstrukce laely zajišťuje její kofortní a tichou práci běhe navíjení/rozvíjení. Hliníková stavba a speciálně lakovaný povlak zaručují její dlouholetou trvalost a stálost barev. Síť proti hyzu Možnost naontování integrované sítě proti hyzu (kastlík 205 ) s brzdou zpoalující navíjení, která zabezpečuje před prudký navinutí sítě zaručuje úspěšnou ochranu před hyze při otevřené okně. Ovládání Kofortní obsluha díky různý systéů pohonů: ruční: kurt nebo klika; elektrický kabelový: otor s tradiční vypínače zajišťuje snadné zvedání a stahování i těžkých rolet; elektrický kabelový: otor s individuální časový prograátore zajišťuje autoatické zvedání a stahování rolet v určitou hodinu nebo za nepřítonosti doa; radiový: otor s integrovaný radiový přijíače o unikátní kitočtu 868 MHz uožňující kofortní a jednoduchou obsluhu poocí dálkového ovládání a autoatické zvedání nebo stahování rolet v určitou hodinu (foto č. 3). Druh zazdění Stavba a vlastnosti kastlíku uožňují zazdění z vnějšku nebo z vnitřku podle individuálních potřeb (foto č. 1). Paraetr Překvapivý paraetr Uf až 0,69 W/ 2 K. Záruka Rolety bílé a barevné: 3 roky. Podínky dle záruční knížky EUROCOLOR. Barva Standard: bílá. Barevné verze: s jednostrannou a oboustrannou fóliovou úpravou dle palety barev EUROCOLOR. Roletová laela lakovaná různýi barvai RAL. Unikátní vlastnosti vysoká tuhost profilů úspěšně zabraňuje ohýbání se roletového kastlíku a zajišťuje kofortní dlouhodobé fungování; revizní klapka s pohodlný držadle zajišťuje volný přístup k vnitřku kastlíku za účele konzervace; ožnost připevnění ontážních kotev zajišťuje jistou a stabilní ontáž rolet a okna (foto č. 2); systé uožňující využití rozdělení sítě proti hyzu zajišťuje individuální stahování a zvedání sítě v každé části okna.

4 roleta AL Roleta Maxther Využití u rolet Maxther nejkvalitnějších koponentů se dovoluje těšit vše přednoste vnějších rolet. Rolety MAXTHERM ná zajišťují neopakovatelný užitkový kofort, energetickou úsporu, ochranu před nežádoucí účinke a hluke. Roleta MAXTHERM Maxiu výhod Systé Něecký systé značky ALUKON, vnější hliníková podoítková roleta k ontáži před okne nebo dveři v dříve připravené nadpraží nebo na fasádě (požaduje zazdění) zajišťuje ochranu před vloupání, chlade, hluke, sluneční záření a zvědavýi pohledy pro novostavby. Kastlíky Kastlík o výšce 138 a 165 s revizní klapkou v šiké tvaru pro servisní účely ožnost zazdění zajišťuje novátorský a spojitý vzhled s fasádou budovy a zaručuje kofort užívání po dlouhá léta (foto č. 3). Laela Laela s vyplnění polyuretanovou pěnou tvořící ezi roletou a okne tzv. vzduchovou kapsu, zajišťuje dodatečnou dodatečnou energetickou úsporu a také ochranu před větre, hluke a teple běhe slunečných dnů (efekt zdvojené stěny). Vhodná konstrukce laely zajišťuje její kofortní a tichou práci běhe navíjení/rozvíjení. Hliníková stavba a speciálně lakovaný povlak zaručují její dlouholetou trvalost a stálost barev (foto č.2). Druh zazdění Stavba a vlastnosti kastlíku uožňují jeho plné zazdění (kroě revizní klapky) v dříve připravené nadpraží nebo na fasádě (vyžaduje zazdění) podle individuálních potřeb (foto č. 1). Paraetr Veli dobrý paraetr Uf až 0,69 W/ 2 K. Záruka Rolety bílé a barevné: 3 roky. Podínky dle záruční knížky EUROCOLOR. Síť proti hyzu Možnost naontování integrované sítě proti hyzu v každé z dostupných kastlíků s brzdou zpoalující navíjení, která zabezpečuje před prudký navinutí sítě zajišťuje úspěšnou ochranu před hyze při otevřené okně. Barva Standard: bílá. Barevné verze: s jednostrannou a oboustrannou fóliovou úpravou dle palety barev EUROCOLOR. Roletová laela lakovaná různýi barvai RAL. Ovládání Kofortní obsluha díky různý systéů pohonů: ruční: kurt nebo klika; elektrický kabelový: otor s tradiční vypínače zajišťuje snadné zvedání a stahování i těžkých rolet; elektrický kabelový: otor s individuální časový prograátore zajišťuje autoatické zvedání a stahování rolet v určitou hodinu nebo za nepřítonosti doa; radiový: otor s integrovaný radiový přijíače o unikátní kitočtu 868 MHz uožňuje kofortní a jednoduchou obsluhu poocí dálkového ovládání a autoatické zvedání nebo stahování rolet v určitou hodinu. Unikátní vlastnosti ontáž rolety z vnější strany působí, že topná energie neutíká a zvyšuje ochranu před hluke díky tou, že kastlík je naontovaný io povrch okna a tí vylučuje vznikající tepelné osty; speciálně vybraný a lakovaný hliník využitý ke stavbě roletového kastlíku zajišťuje vysokou stabilitu konstrukce, dokonce i při velké šířce rolety, charakterizuje se vysokou odolností vůči korozi a vlivů povětrnostních podínek, číž zajišťuje dlouhodobý nezěnitelný vzhled.

5 roleta AL Roleta Visio Visio je systé vnějších hliníkových rolet, který díky své ojedinělé stavbě a barvě zajišťuje novátorský (zaoblený) vzhled fasády budovy. Roleta VISIO Novátorský vzhled fasády budovy Systé Něecký systé značky ALUKON, vnější fasádová hliníková roleta k ontáži na zdi nebo ve výklenku zajišťuje ochranu před vloupání, chlade, hluke, sluneční záření a zvědavýi pohledy, zároveň pro rekonstrukce i novostavby. Kastlíky Zaoblený kastlík o výšce 138 a 165 s revizní klapkou pro servisní účely zajišťuje novátorský vzhled ve spojení s fasádou budovy (foto č. 2). Laela Laela s vyplnění polyuretanovou pěnou tvořící ezi roletou a okne tzv. vzduchovou kapsu, zajišťuje dodatečnou energetickou úsporu a také ochranu před větre, obtížný hluke a teple běhe slunečných dnů (efekt zdvojené stěny). Vhodná konstrukce laely zajišťuje její kofortní a tichou práci běhe navíjení/rozvíjení. Hliníková stavba a speciálně lakovaný povlak zaručují její dlouholetou trvalost a stálost barev. Druh zazdění Stavba a vlastnosti vnějšího kastlíku uožňují ontáž rolety na fasádě budovy nezávisle na okně, ontáž lze provést v každé fázi stavby zároveň u novostaveb i ve starší stavbě podle individuálních potřeb (foto č. 1). Paraetr Veli dobrý paraetr Uf až 0,69 W/ 2 K. Záruka Rolety bílé a barevné: 3 roky. Podínky dle záruční knížky EUROCOLOR. Síť proti hyzu Možnost naontování integrované sítě proti hyzu v každé z dostupných kastlíků s brzdou zpoalující navíjení, která zabezpečuje před prudký navinutí sítě zajišťuje úspěšnou ochranu před hyze při otevřené okně. Barva Standard: bílá. Barevné verze: lakované dle palety barev EUROCOLOR. Roletová laela lakovaná různýi barvai RAL. Ovládání Kofortní obsluha díky různý systéů pohonů: ruční: kurt nebo klika; elektrický kabelový: otor s tradiční vypínače zajišťuje snadné zvedání a stahování i těžkých rolet; elektrický kabelový: otor s individuální časový prograátore zajišťuje autoatické zvedání a stahování rolet v určitou hodinu nebo za nepřítonosti doa; radiový: otor s integrovaný radiový přijíače o unikátní kitočtu 868 MHz uožňuje kofortní a jednoduchou obsluhu poocí dálkového ovládání a autoatické zvedání nebo stahování rolet v určitou hodinu. Unikátní vlastnosti roleta naontovaná před okne zvětšená plocha skla a větší nožství světla v ístnosti; speciálně vybraný a lakovaný hliník využitý ke stavbě roletového kastlíku zajišťuje vysokou stabilitu konstrukce, dokonce i při velké šířce rolety, charakterizuje se vysokou odolností vůči korozi a vlivů povětrnostních podínek, číž zajišťuje dlouhodobý nezěnitelný vzhled; patentované pantové spojení kastlíku (horní části s dolní) zajišťující velkou tuhost a odolnost proti napětí kastlíku zneožňující vypadnutí revizní klapky (foto č. 3); snadná ontáž díky uístění rolety na okně nebo fasádě bez dodatečných prací spojených s oítkou.

6 Víte, že BARVY Vnější rolety je všestranné řešení. Díky noha vlastnoste a přednoste, které ají vliv nejen na kofort bydlení, ale také na zlepšení energetické úspory a bezpečnosti dou, zvyšují svou úlohu a užitkovou hodnotu budovy. Epocha pouze bílých rolet je již dávno pryč. EUROCOLOR á veli široký a atraktivní výběr rolet v noha barevných verzích, zároveň klasických dřevodekorech i oderních, které každé budově přidají vhodnou eleganci a styl podle individuálních požadavků zákazníků. Ochrana před chlade a nižší náklady na topení Laela Vzhlede k rostoucí cená energie a zvyšujícíu se povědoí o životní prostředí se stále častěji přikládá velký důraz na nejlepší tepelnou izolaci budov. Díky využití vnějších rolet ezi okne a spuštěnou roletou se tvoří vzduchová kapsa, která zvyšuje tepelnou izolaci a také snižuje ztráty energie spojené s vytápění dou nebo bytu. Zkoušky potvrzují, že při stažené roletě naontované ve starší stavbě ztráta energie klesá o cca 40%, naproti tou při využití rolet u novostaveb ůžee zlepšit tepelnou izolaci dokonce i o 25%, díky čeu se ůžee těšit kofortníu teplu a úspoře nákladů i za veli chladných dnů. Prostup tepla při okně se zvednutou roletou Uw = 1,1 W/ 2 K Prostup tepla při okně se staženou roletou Uw = 0,8 W/ 2 K* Rolety: COMFORT, MAXTHERM, VISIO bílá creweiss kréová šedá lichtgrau naturell světlá béžová zeleň echu Díky stažené vnější roletě se zlepšuje prostup tepla o 25%* dunkelbraun antracitově šedá jaaica braun zlatý dub teak ořech ahagon Ochrana před hluke a sluneční záření Kastlík Okno se staženou roletou tvoří také efekt zdvojené stěny, tí redukuje hluk z venku. Dodatečně odráží sluneční záření, tí zajišťuje za horkého dne ochranný štít před sluneční záření. Dostupný široký výběr elektronických časových řidičů dává ožnost autoatizované regulace zvedání a stahování rolet, tí zajišťuje plynulou regulaci dostupu denního světla do ístností. Rolety: COMFORT Ochrana před nepříznivý počasí bílá antracit strukturovaný zlatý dub vlašský ořech bahenný dub ahagon Za silného větru, krupobití, bouřky nebo deště jsou okna vystavená znečištění a případný poškození, roleta tvoří nejrychlejší k ontáži a úspěšnou bariéru, která chrání dů a jeho obyvatele a také usnadňuje údržbu oken. Rolety: MAXTHERM, VISIO Ochrana před nezvanýi hosty a zvědavýi pohledy Stažená roleta je první bariéra před vloupání a ožnost využití v roletách elektrických otorů s funkcí autoatického zvedání a stahování rolety ve vybraných hodinách odstrašuje zloděje. Chrání také před zvědavýi pohledy, když si chcee zajistit soukroí ve vlastní doě. RAL 9010 bílá RAL 1015 hellelfenbien RAL 7035 světle šedá RAL 7004 šedá RAL 9006 bílý hliník RAL 7001 silbergrau RAL 9007 šedý hliník RAL 7037 staubgrau Fotografie terovizní kaerou ukazuje jaký tepelný ztrátá je vystavené okno v budovách. Okno se zvednutou roletou Okno se staženou roletou RAL 7015 schierfergrau RAL 6009 tannengrun RAL 7016 antracitová RAL 3005 weinrot RAL 5014 taubenblau RAL 3004 purpurrot RAL 5013 kobaltblau RAL 3003 rubinrot RAL 5011 stahlblau RAL 8017 hnědá RAL 5010 enzianblau RAL 8003 hlinitá hnědá RAL 5002 ultraarinablau RAL 8001 světlá hnědá RAL 6005 zeleň echu HNĚDÁ SF hnědá standard * Výsledky ěření Spolkového svazu rolet a protisluneční ochrany ve zprávě ZAE

7 Vysoké úrovně poskytovaných služeb je pro nás běžná věc. Zákazníci firy EUROCOLOR využívají nejkvalitnějších výrobků a odborné podpory: Poskytujee profesionální poradenství v prodejních vzorkovnách, ale také u zákazníků doa (vyěření rozěru oken nebo dveří a technicko-odborné poradenství na ístě výstavby nebo ontáže). Poáháe při sestavení rozpočtu a koordinaci ontážních prací. Chcete-li položit otázku odborníků EUROCOLOR neusíte vycházet z dou lze to provést prostřednictví webových stránek Rozhodnutí usnadňuje aplikace Poozte i vybrat. Díky fireníu newsletteru, naši zákazníci jako první, kteří se dozví o všech akcích a novinkách. Na přání zákazníka připravíe speciální počítačovou verzi nabídky včetně grafické prezentace a rozpočtu. Rádi Vá poůžee s ontáží, jelikož áe profesionálně proškolené ontážní čety, které zajistí, aby výěna rolet proběhla rychle a odborně. Zvee Vás do obchodních vzorkoven a na naše webové stránky Doporučujee: vchodové terasové a posuvné Materiál není nabídka ve syslu platných právních předpisů a á pouze inforační charakter. Náš nejbližší prodejce: Copyright by EUROCOLOR 12/2012

2 Kastlíky. Ino'lativní systém ven.kl)vních rolet 74 ROLETA PVC. )~l. . ~ ~... ~! "i.:

2 Kastlíky. Ino'lativní systém ven.kl)vních rolet 74 ROLETA PVC. )~l. . ~ ~... ~! i.: 74 ROLETA PVC Ino'lativní systém ven.kl)vních rolet 1 Systém Systém nadokenních rolet PVCke spojení s oknem - zajištuje ochranu proti vloupání, chladu, hluku, slunecnímu zárení a zvedavými pohledy zároven

Více

Technologie. Proč posuvné a terasové dveře EUROCOLOR? výroby

Technologie. Proč posuvné a terasové dveře EUROCOLOR? výroby terasové a posuvné Proč posuvné a terasové dveře EUROCOLOR? Osoby, které se rozhodují mezi výrobky EUROCOLOR, vybírají nejvyšší kvalitu, kterou prokazují technologicky pokročilá řešení. Velký výběr hotových

Více

[@J - - Bydlení bez omezení. IT!l1II. 56 trída SILVER, GOLD, GOLD PLUS ... Nemecké kování Siegenia-Aubi s funkcním standardem vybavení:

[@J - - Bydlení bez omezení. IT!l1II. 56 trída SILVER, GOLD, GOLD PLUS ... Nemecké kování Siegenia-Aubi s funkcním standardem vybavení: - 56 trída SILVER, GOLD, GOLD PLUS Bydlení bez omezení 1 Profil NemeckýsystémznackyRehaunebo Schuco,bohatý výber S-tia 6-tikomorových systémuo zvetšené šírce- zajištujícízvýšenou energetickou úsporu a

Více

Rolety. Přednosti rolet Drutex: PVC, HLINÍK. Bezpečnost bez kompromisu. Ideální zvuková izolace. Dokonalá tepelná izolace. Kvalita a estetika

Rolety. Přednosti rolet Drutex: PVC, HLINÍK. Bezpečnost bez kompromisu. Ideální zvuková izolace. Dokonalá tepelná izolace. Kvalita a estetika Přednosti rolet Drutex: Bezpečnost bez kompromisu Díky uplatnění mnoha řešení spojených s blokací zvedání rolety a jejím ovládáním přispívají rolety ke zvýšení úrovně bezpečnosti v budově. Ideální zvuková

Více

Proč se vyplatí koupit rolety Oknoplast?

Proč se vyplatí koupit rolety Oknoplast? rolety Proč se vyplatí koupit rolety Oknoplast? Je to kvalita zaručená renomovaným výrobcem. Parametry našich rolet jsou potvrzeny nezávislými výzkumnými ústavy. Pancíř rolety patří k těm nejsilnějším

Více

dveře Technologie Proč Eurocolor? výroby

dveře Technologie Proč Eurocolor? výroby vchodové Proč dveře Eurocolor? Technologie výroby V roce 1996 jsme otevřeli v Pyskowicích naši první výrobnu. Tehdy jsme zahájili výrobu kvalitních oken, dveří a rolet. Naše technologické zázemí se vztahuje

Více

Systém navíjecí rolety:

Systém navíjecí rolety: Systém navíjecí rolety: * Použití Systém je určený pro použití v existujících budovách. Navíjecí roleta je umístěna v hliníkovém boxu, který je připevněný ke stěně, nebo v okenním otvoru. V tomto případě

Více

prodlužují životnost oken

prodlužují životnost oken VENKOVNÍ ROLETY Venkovní rolety Venkovní rolety představují jeden z nejlepších a nejpoužívanějších způsobů stínění rodinných domů či bytů. Lze je využít nejen jako ochranu proti slunci, ale i jako další

Více

posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl

posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl posuvně-zdvihací dveře REHAU brillant-design mimořádný komfort bydlení www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl krásný výhled posuvně-zdvihací dveře REHAU Brillant-Design Vysokojakostní zpracování

Více

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ.

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. 02 VÍCE KVALITY PRO VÁŠ DOMOV VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ SNÍŽENÉ NÁKLADY NA ENERGIE MINIMÁLNÍ NÁROČNOST NA OPRAVY A ÚDRŽBU FINSTRAL vyrábí

Více

MZN MRS MRSZ MRO MRP MOSKYTIÉROVÉ SYSTÉMY. cmožnost použití v každém objektu. cvysoká kvalita, spolehlivost a estetika

MZN MRS MRSZ MRO MRP MOSKYTIÉROVÉ SYSTÉMY. cmožnost použití v každém objektu. cvysoká kvalita, spolehlivost a estetika cmožnost použití v každém objektu cvysoká kvalita, spolehlivost a estetika codolnost vůči atmosférickým podmínkám MZN MRS MRSZ MRO MRP MOSKYTIÉROVÉ SYSTÉMY Moskytiéra je dokonalou ochranou interiéru budovy

Více

Samostatně stojící protidešťová pergola

Samostatně stojící protidešťová pergola Samostatně stojící protidešťová pergola Jednoduché provedení Moderní design Ochrana před nežádoucími vlivy počasí - déšť, slunce, sníh apod. Stínění reguluje teplotu a intenzitu slunečního záření na terase

Více

ZÁVĚSNÁ POSUVNÁ VRATA

ZÁVĚSNÁ POSUVNÁ VRATA ZÁVĚSNÁ POSUVNÁ VRATA Závěsná posuvná vrata WIŚNIOWSKI znamenají jednoduché a ekonomické řešení 32 PŘEDNOSTI EXPERT V TĚŽKÝCH SITUACÍCH Závěsná posuvná vrata WIŚNIOWSKI nejsou dodatečným zatížením střechy

Více

KATALOG PVC A HPL DVEŘÍ

KATALOG PVC A HPL DVEŘÍ KATALOG PVC A HPL DVEŘÍ 2018 KOMPLEMENTARITA Naše náplň práce přesahuje rámec designu a výroby oken. Nabízíme také služby poradenství, navrhování interiérů nebo montáže. Vycházíme z předpokladu, že zákazníci

Více

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití

Hliníkový okenní systém heroal W 72. Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Hliníkový okenní systém heroal W 72 Inovativní systémové řešení pro každou oblast použití Věděli jste, že okna...... tvoří zhruba čtvrtinu opláštění budov a tento podíl neustále roste?... neplní pouze

Více

Technicko-obchodní informace č. 01/01/2014

Technicko-obchodní informace č. 01/01/2014 Datum: 03.02.2014 Technicko-obchodní informace č. 01/01/2014 1 V reakci na potřeby našich klientů a současné trendy na trhu spolu s nejnovější aktualizací programu Stolcad ze dne 03.02.2014, níže jsme

Více

prodlužují životnost oken

prodlužují životnost oken VENKOVNÍ ROLETY Venkovní rolety Venkovní rolety představují jeden z nejlepších a nejpoužívanějších způsobů stínění rodinných domů či bytů. Lze je využít nejen jako ochranu proti slunci, ale i jako další

Více

Neo. se systémy PVC. Díky velmi dobrým tepelným parametrům tento systém se zvlášť doporučuje pro energiticky úsporné stavby (zejména rodinné domy).

Neo. se systémy PVC. Díky velmi dobrým tepelným parametrům tento systém se zvlášť doporučuje pro energiticky úsporné stavby (zejména rodinné domy). technický list Produktová skupina Třída Materiál Použití Technický popis Profilový systém Neo Neo Gold AL Okna, balkonové a terasové dveře, výklopně posuvná okna (PSK) 1 Název Šířka Počet komor 3 Parametry

Více

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ.

OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. OKENNÍ A DVEŘNÍ SYSTÉM 200. OSVĚDČENÁ ŘEŠENÍ PRO VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ. 02 VÍCE KVALITY PRO VÁŠ DOMOV VĚTŠÍ KOMFORT BYDLENÍ SNÍŽENÉ NÁKLADY NA ENERGIE MINIMÁLNÍ NÁROČNOST NA OPRAVY A ÚDRŽBU FINSTRAL vyrábí

Více

ROLETY. Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům. Specialisté na rolovací systémy

ROLETY. Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům. Specialisté na rolovací systémy ROLETY Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům Specialisté na rolovací systémy ODPOVÍDÁ EN 13659 P O Ž A D AV K Ů M Možnosti ovládání rolet Popruhem, šňůrou nebo klikou Každá

Více

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře REHAU Brillant-Design

Více

okna Technologie Proč Eurocolor? výroby

okna Technologie Proč Eurocolor? výroby Proč okna Eurocolor? Technologie výroby V roce 1996 jsme otevřeli v Pyskowicích naši první výrobnu. Tehdy jsme zahájili výrobu kvalitních oken, dveří a rolet. Naše technologické zázemí se vztahuje na technologický

Více

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO DŮM

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO DŮM KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO DŮM y x 5 SERVIS POD KONTROLOU VÍCE NEŽ 40 FÓLIÍ 210 BAREV RAL VÝROBKY NA MÍRU ZÁRUKA 5 LET VÝROBKY PRO DŮM VRATA OKNA ROLETY GARÁŽOVÁ VRATA BAREVNÉ PROVEDENÍ Sekční vrata nabízíme

Více

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí.

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ rolety chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ ROLETY chrání vaše soukromí. Pořiďte si vysoce účinnou, estetickou a moderní stínicí techniku screenové rolety ISOTRA. Zajistíte si příjemnou teplotu v

Více

TECHNICKÉ LISTY PŘEDOKENNÍ ROLETY

TECHNICKÉ LISTY PŘEDOKENNÍ ROLETY TECHNICKÉ LISTY PŘEDOKENNÍ PŘEDOKENNÍ LUX - PŘEDOKENNÍ S VIDITELNÝM HLINÍKOVÝM EM Standardní box - řez Box - standardní provedení Box - půlkulaté provedení BARVY Viditelná část boxu,vodící lišty a spodní

Více

Technické parametry plastových oken

Technické parametry plastových oken Technické parametry plastových oken Schüco Corona CT 70 Nadčasový, bezpečný, efektivní systém Okenní systém Corona CT 70 je univerzálem v oblasti plastových okenních systémů s vysokou tepelnou izolací

Více

prodlužují životnost oken

prodlužují životnost oken VENKOVNÍ ROLETY Venkovní rolety Venkovní rolety představují jeden z nejlepších a také nejpoužívanějších způsobů stínění rodinných domů či bytů. Lze je využít nejen jako ochranu proti slunci, ale i jako

Více

Venkovní žaluzie ZETTA 70 STÍNÍCÍ TECHNIKA

Venkovní žaluzie ZETTA 70 STÍNÍCÍ TECHNIKA Venkovní žaluzie Nejpoužívanějším exteriérovým stínicím prvkem jsou venkovní žaluzie. Díky naklápění lamel umožňují plynule regulovat přirozené osvětlení v místnosti, také chrání před přímým slunečním

Více

stylos H 260 Plastová okna

stylos H 260 Plastová okna Plastová okna 08 09 Kvalita, která přesvědčí... Nejmodernější technika pro váš dům Funkčnost v každém detailu Zešikmení profilů u systému stylos působí opticky velmi harmonicky. Systém je vhodný pro instalaci

Více

Evo. Technický popis. Profilový systém. Produktová skupina. Materiál. Název Brugmann BluEvolution 82. Počet komor 6 Parametry U f

Evo. Technický popis. Profilový systém. Produktová skupina. Materiál. Název Brugmann BluEvolution 82. Počet komor 6 Parametry U f technický list Produktová skupina Třída Materiál Použití Technický popis Profilový systém Evo Gold PVC Okna, balkonové dveře Evo 1 Název Brugmann BluEvolution 82 Šířka Počet komor 6 82 mm Parametry U f

Více

SÍTĚ PROTI HMYZU. Velmi vhodný doplněk, pokud toužíte po klidném spánku. www.minirol.eu volejte zdarma 800 400 115. Specialisté na rolovací systémy

SÍTĚ PROTI HMYZU. Velmi vhodný doplněk, pokud toužíte po klidném spánku. www.minirol.eu volejte zdarma 800 400 115. Specialisté na rolovací systémy SÍTĚ PROTI HMYZU www.minirol.eu volejte zdarma 800 400 115 Velmi vhodný doplněk, pokud toužíte po klidném spánku Specialisté na rolovací systémy Unikátní systém sítí proti hmyzu Extrudované profily sítí

Více

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automobilový průmysl Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře

Více

SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72. Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení

SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72. Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení SYSTÉM OKEN A DVE Í TOP 72 Osvědčená řešení pro větší komfort bydlení 2 Více kvality pro váš domov Větší komfort bydlení snížené náklady na energie minimální náročnost na opravy a údržbu FINSTRAL vyrábí

Více

VŠEOBECNÉ INFORMACE TECHNICKÝ POPIS ROLÁDY

VŠEOBECNÉ INFORMACE TECHNICKÝ POPIS ROLÁDY ROLÁDY CZ VŠEOBECNÉ INFORMACE Předokenní systém ro chrání před světlem a slunečními paprsky,nepříznivým počasím, hlukem, chladem, ztrátami tepla, hmyzem, vloupáním, nežádoucími pohledy. Značkové systémy

Více

markýzy ALMONTA, Soukenická 2156, Uherský Brod, tel.(+420)

markýzy ALMONTA, Soukenická 2156, Uherský Brod, tel.(+420) markýzy Vlastnosti: Konstrukce z extrudovaného hliníku Fleyerův řetěz v ramenech Vzpěra navíjecí hřídele u velkých rozměrů Kazeta chrání látku proti vlivům počasí Těsnění v kazetě dostatečně chrání látku

Více

Systémy rolet a protisluneční ochrany heroal rs hybrid

Systémy rolet a protisluneční ochrany heroal rs hybrid Systémy rolet a protisluneční ochrany heroal rs hybrid Hliník a textilní tkaniny chytrá kombinace pro větší komfort Věděli jste, že...... slunce ve střední Evropě svítí průměrně 1 500 hodin ročně?... vnější

Více

Kovové vchodové dveře. Vaše pohodlí, Vaše bezpečnost

Kovové vchodové dveře. Vaše pohodlí, Vaše bezpečnost Kovové vchodové dveře Vaše pohodlí, Vaše bezpečnost KATALOG 014 Vaše pohodlí, Vaše bezpečnost, Vaše vizitka O FIRMĚ Od začátku hlavní prioritou společnosti KOMSTA je její neustálý rozvoj a péči o potřeby

Více

Roletové systémy Řešení pro dodatečně montované rolety a rolety integrované do fasády

Roletové systémy Řešení pro dodatečně montované rolety a rolety integrované do fasády Roletové systémy Řešení pro dodatečně montované rolety a rolety integrované do fasády Program úspory energie pro novostavby a renovace Vysoce kvalitní produkty z nekorodujícího hliníku, s dlouhou životností,

Více

vyšší hodnota a tepelná izolace pro váš domov www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl

vyšší hodnota a tepelná izolace pro váš domov www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl okna ze systému Euro-DESIGN ed86 vyšší hodnota a tepelná izolace pro váš domov www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl okna z Euro-DESIGN ED86 plus vyšší hodnota pro váš domov Úspora energií díky

Více

energeto Vyjímečné okno

energeto Vyjímečné okno 1 energeto Vyjímečné okno Podstatné pro energetickou účinnost okna je Uw hodnota. Čím je tato hodnota koeficientu tepelného prostupu (Uw) nižší, tím je energetická účinnost okna vyšší. Zlepšením (snížením)

Více

PERgoly. chrání vaše soukromí.

PERgoly. chrání vaše soukromí. CZ PERgoly chrání vaše soukromí. PERGOLY LUKA, MIRA Samonosná pergola MIRA 4 nebo pergola MIRA 2 s rafinovaným a inovativním designem. Střecha z hliníkových lamel, které lze orientovat od 0 do 140 s těsněním

Více

předokenní rolety Efektivní nástroj pro úsporu energie

předokenní rolety Efektivní nástroj pro úsporu energie předokenní rolety Efektivní nástroj pro úsporu energie Pořiďte si předokenní rolety, přinášejí mnoho výhod. Je to konstrukčně dobře promyšlený a léty ověřený systém. Využijte jejich pozitivních vlastností

Více

venkovní žaluzie SETTA ZETTA cetta TITAN chrání vaše soukromí.

venkovní žaluzie SETTA ZETTA cetta TITAN chrání vaše soukromí. venkovní žaluzie SETTA ZETTA cetta TITAN chrání vaše soukromí. venkovní ŽALUZIE setta, zetta, cetta, titan Venkovní žaluzie vytváří optimální prostředí z pohledu světelných a tepelných podmínek a jsou

Více

dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl

dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dokonalý koncept energie systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl 1 systémová rodina se rozšiřuje systém posuvně-zdvihacích dveří geneo. Posuvně-zdvihací systém

Více

Kvalita, která přesvědčí Einbauen. Wohlfühlen.

Kvalita, která přesvědčí Einbauen. Wohlfühlen. Okenní systémy Energie zůstává uvnitř vše ostatní venku Kvalita, která přesvědčí Vaše výhody s Výrobek Vám nabízí vhodné řešení všech problémů, které vzniknou při stavbě či rekonstrukci. Bohatý výběr systémů,

Více

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí.

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ rolety chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ ROLETY chrání vaše soukromí. Pořiďte si vysoce účinnou, estetickou a moderní stínicí techniku screenové rolety ISOTRA. Zajistíte si příjemnou teplotu v

Více

03 Jednokřídlé plastové okno FenStar

03 Jednokřídlé plastové okno FenStar 03 Jednokřídlé plastové okno FenStar PVC okno otvíravé pravé, sklápěcí (mikroventilace) rozměr: 600 x 970 barva: kaštan oboustranně příslušenství: zasklení bezpečnostním sklem CONNEX 3.3.2. CENA 1.980,-

Více

Vrata a dveře pro modernizaci Exkluzivní akční nabídky od evropského výrobce č. 1

Vrata a dveře pro modernizaci Exkluzivní akční nabídky od evropského výrobce č. 1 Vrata a dveře pro mernizaci Exkluzivní akční nabídky evropského výrobce č. 1 Domovní dveře bez bočního dílu 29.992 Kč * Garážová vrata s pohonem 23.989 Kč * Autorizovaný partner Hörmann nabízí kompletní

Více

Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem.

Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem. NOVINKA Systém oken a dveří TOP 90. Kvalitní bydlení s nejmodernějším designem. 3 Perfektní souznění tepelné izolace, techniky a designu. Moderní okna nemusí vyhovovat pouze estetickým měřítkům moderní

Více

Efektiv. Technický popis. Profilový systém. Produktová skupina. Materiál. Brugmann AD 73 mm. Počet komor 5 / 7 Parametry U f

Efektiv. Technický popis. Profilový systém. Produktová skupina. Materiál. Brugmann AD 73 mm. Počet komor 5 / 7 Parametry U f technický list Produktová skupina Třída Materiál Použití Technický popis Profilový systém Efekitv Bronze PVC Okna, balkonové dveře Efektiv 1 Název Šířka Brugmann AD 73 mm 73 mm Počet komor 5 / 7 Parametry

Více

Více pohodlí pro Váš domov

Více pohodlí pro Váš domov Více pohodlí pro Váš domov Profilový systém 5komorový systém se stavební hloubkou 70 mm elegantní, lehce zaoblené hrany provedení: s odsazeným nebo částečně odsazeným křídlem pohledová šířka 99 176 mm

Více

V KATALOG 2017 ROLOVACÍ A PLISÉ SÍTĚ PROTI HMYZU. - technické informace - zaměření - montáž - ceník hotových výrobků

V KATALOG 2017 ROLOVACÍ A PLISÉ SÍTĚ PROTI HMYZU. - technické informace - zaměření - montáž - ceník hotových výrobků V20170223 KATALOG 2017 ROLOVACÍ A PLISÉ SÍTĚ PROTI HMYZU - technické informace - zaměření - montáž - ceník hotových výrobků VŠEOBECNÉ INFORMACE 2 TYPY ROLOVACÍCH SÍTÍ 2 VERSA - ROLOVACÍ OKENNÍ SÍŤ 3 TYPY

Více

SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE

SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE SEKČNÍ VRATA SPOLEHLIVOST ODOLNOST PĚKNÝ VZHLED TEPELNÁ IZOLACE GARÁŽOVÁ VRATA RSD01 Specifikace výrobku Šířka vrat: 2 000 3 000 mm; Výška vrat: 1 800 2 800 mm. Sekční vrata RSD 01 jsou určena k instalaci

Více

Ideální. NOVINKA: inovativní kombisystém S 9000 INOVACE V SYSTÉMU

Ideální. NOVINKA: inovativní kombisystém S 9000 INOVACE V SYSTÉMU NOVINKA: inovativní kombisystém S 9000 + + Tepelně izolující + + Flexibilní + + Skvěle těsnící + + Inovativní + + Líbivý design Ideální INOVACE V SYSTÉMU Systém S 9000 Nový systém se středovým těsněním

Více

PROFESIONÁLNÍSTAVEBNÍVRÁTKY ŠIKMÉASVISLÉŽEBŘÍKOVÉVÝTAHY

PROFESIONÁLNÍSTAVEBNÍVRÁTKY ŠIKMÉASVISLÉŽEBŘÍKOVÉVÝTAHY PROFESIONÁLNÍSTAEBNÍRÁTKY ŠIKMÉASISLÉŽEBŘÍKOÉÝTAHY SHOZYNASUŤ SPŘÍSLUŠENSTÍM SISLÝNÁKLADNÍÝTAH KATALOG2010/201 MINOR - profesionální stavební vrátky Nosnost Rychlost zdvihu /in Délka lana Průěr lana Pevnost

Více

Sítě pevné. Pevné sítě proti hmyzu - okenní STÍNÍCÍ TECHNIKA

Sítě pevné. Pevné sítě proti hmyzu - okenní STÍNÍCÍ TECHNIKA Sítě pevné Pevné sítě proti hmyzu - okenní Pevné sítě bez lemu Rám pevné sítě proti hmyzu je vyroben z válcovaných nebo extrudovaných hliníkových profilů, síťovina je zajištěna v profilu gumou. Uchycení

Více

KATALOG 2019 ROLOVACÍ A PLISÉ SÍTĚ PROTI HMYZU V

KATALOG 2019 ROLOVACÍ A PLISÉ SÍTĚ PROTI HMYZU V KATALOG 2019 ROLOVACÍ A PLISÉ SÍTĚ PROTI HMYZU V2011024 OBSAH VŠEOBECNÉ INFORMACE 2 TYPY ROLOVACÍCH SÍTÍ 2 VERSA - ROLOVACÍ OKENNÍ SÍŤ 3 TYPY DORAZŮ 3 TYPY MONTÁŽÍ A SESTAV OKENNÍCH ROLOVACÍCH SÍTÍ 3 ROLOVACÍ

Více

venkovní žaluzie SETTA ZETTA cetta chrání vaše soukromí.

venkovní žaluzie SETTA ZETTA cetta chrání vaše soukromí. venkovní žaluzie SETTA ZETTA cetta chrání vaše soukromí. venkovní ŽALUZIE setta, zetta, cetta venkovní ŽALUZIE SETTA Venkovní žaluzie vytváří optimální prostředí z pohledu světelných a tepelných podmínek

Více

POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE POPIS SYSTÉMU

POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE POPIS SYSTÉMU POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO TECHNICKÉ INFORMACE Technické změny vyhrazeny www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl POSUVNĚ-ZDVIHACÍ DVEŘNÍ SYSTÉM GENEO Popis, technické údaje Funkce otevírání

Více

venkovní žaluzie SETTA ZETTA cetta TITAN chrání vaše soukromí.

venkovní žaluzie SETTA ZETTA cetta TITAN chrání vaše soukromí. venkovní žaluzie SETTA ZETTA cetta TITAN chrání vaše soukromí. venkovní ŽALUZIE setta, zetta, cetta, titan Venkovní žaluzie vytváří optimální prostředí z pohledu světelných a tepelných podmínek a jsou

Více

Systémy protisluneční ochrany heroal

Systémy protisluneční ochrany heroal Složky pro novináře R+T 2015 Tisková zpráva: Rozšíření oblasti obchodní činnosti heroal Systémy protisluneční ochrany heroal heroal představuje sektor protisluneční ochrany na veletrhu R+T 2015 Stuttgart/Verl,

Více

bazény zastřešení bazénů bazénové rolety www.madekop.cz

bazény zastřešení bazénů bazénové rolety www.madekop.cz bazény zastřešení bazénů bazénové rolety www.madekop.cz Bazény Obdélníkové, oválné, kruhové, atypické Se skimmrem nebo přelivovým žlábkem do hloubky 1,5 m Doprava bazénů 3,2 x 8 m (vnitřní míry) vcelku

Více

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí.

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ rolety chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ ROLETY chrání vaše soukromí. Pořiďte si vysoce účinnou, estetickou a moderní stínicí techniku screenové rolety ISOTRA. Zajistíte si příjemnou teplotu v

Více

Naše bilance: v naprosté rovnováze!

Naše bilance: v naprosté rovnováze! Naše bilance: v naprosté rovnováze! Kvalitní profil Naprostá rovnováha mezi nákladovou a energetickou efektivitou Požadavky na moderní okna jsou dnes mnohem vyšší, než tomu bylo v minulosti. Musí šetřit

Více

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE

PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE PLASTOVÁ OKNA A DVEŘE více než 25let NA TRHU EFFEKT ECONOMIC T Profilová série: VEKA SOFTLINE AD T Členění u: 5 komorový (rám i křídlo) T Těsnění: dvě dorazová T Stavební hloubka: 70 mm T Výztuha: pozinkovaná

Více

Venkovní žaluzie SETTA 65 STÍNÍCÍ TECHNIKA

Venkovní žaluzie SETTA 65 STÍNÍCÍ TECHNIKA Venkovní žaluzie Nejpoužívanějším exteriérovým stínicím prvkem jsou venkovní žaluzie. Díky naklápění lamel umožňují plynule regulovat přirozené osvětlení v místnosti, také chrání před přímým slunečním

Více

Technický katalog dřevocementových schránek BAT G a BAT C

Technický katalog dřevocementových schránek BAT G a BAT C Technický katalog dřevocementových schránek BAT G a BAT C Kontaktní adresa odborného prodejce: Úvod 1. Prvotřídní zábrana proti úniku tepla k = 0,3 W/m 2 K 2. Výborná ochrana proti hluku zvenčí R w = 47

Více

Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD

Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD Systém hliníkových domovních dveří heroal D 92 UD Vizitka Vašeho domu přesně podle Vašich přání Věděli jste, že člověk za život...... stráví šest let u domácího jídelního stolu?... se 540 000 krát zasměje?...

Více

NOVINKY PRO PLASTOVÁ OKNA a DVEŘE TERMOLUX. Jaro 2018

NOVINKY PRO PLASTOVÁ OKNA a DVEŘE TERMOLUX. Jaro 2018 NOVINKY PRO PLASTOVÁ OKNA a DVEŘE TERMOLUX Jaro 2018 Okna z profilového systému SPACE 8 Nejvýznamnější novinkou je rozšíření profilových systémů pro výrobu oken TERMOLUX o nový profil SPACE 8. ojskel určena

Více

JEDINEČNÁ NABÍDKA NA TRHU PALETA MOŽNOSTÍ

JEDINEČNÁ NABÍDKA NA TRHU PALETA MOŽNOSTÍ PLASTOVÁ OKNA JEDINEČNÁ NABÍDKA NA TRHU PALETA MOŽNOSTÍ VYJÁDŘETE SEBE VÍCE NEŽ 200 ODSTÍNŮ RAL VÍCE NEŽ 40 FÓLIÍ Barvu oken lze přizpůsobit barvě vchodových dveří, garážových vrat a rolet. Okna mohou

Více

Sítě proti hmyzu. Pevné sítě proti hmyzu - okenní STÍNÍCÍ TECHNIKA

Sítě proti hmyzu. Pevné sítě proti hmyzu - okenní STÍNÍCÍ TECHNIKA Sítě proti hmyzu Sítě pevné Pevné sítě proti hmyzu - okenní Pevné sítě bez lemu Rám pevné sítě proti hmyzu je vyroben z válcovaných nebo extrudovaných hliníkových profilů, síťovina je zajištěna v profilu

Více

roletový systém s vyšší hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl

roletový systém s vyšší hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl roletový systém s vyšší hodnotou REHAU Comfort-Design Plus www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl 2 dobré rozhodnutí inovativní roletový systém REHAU Comfort-Design Plus Použití tohoto inovativního

Více

Energetic. Technický popis. Profilový systém. Materiál. Název Rehau Euro 86. Počet komor 6 Parametry U f

Energetic. Technický popis. Profilový systém. Materiál. Název Rehau Euro 86. Počet komor 6 Parametry U f technický list Energetic Produktová skupina Třída Materiál Použití Energetic Gold PVC Okna, balkonové dveře, posuvná okna 1 Technický popis Profilový systém Název Rehau Euro 86 Šířka Počet komor 6 Parametry

Více

Průmyslová vrata. Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03. spolehněte se!

Průmyslová vrata. Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03. spolehněte se! Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03 spolehněte se! Značková kvalita, bezpečný a spolehlivý provoz Sestava torzních pružin v kombinaci s lanovými bubny zajišťuje snadnou manipulaci

Více

HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG)

HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG) HSW EASY SAFE - BEZPEČNÉ UCHYCENÍ I PRO LEPENÉ BEZPEČNOSTNÍ SKLO (VSG) Nové horizontálně posuvné dělící stěny díky technologii Clamp & Glue používají lepené bezpečnostní sklo pro bezpečnost a snadnější

Více

Čerstvé nápady z oblasti chlazení a mražení

Čerstvé nápady z oblasti chlazení a mražení Čerstvé nápady z oblasti chlazení a ražení Liebherr nabízí unikátní řadu kobinovaných chladniček a razniček s funkcí NoFrost Již nikdy více neusíte odrazovat! a noha dalšíi přednosti Více radosti ze svěžích

Více

VENKOVNÍ ŽALUZIE SETTA ZETTA CETTA

VENKOVNÍ ŽALUZIE SETTA ZETTA CETTA VENKOVNÍ ŽALUZIE SETTA ZETTA CETTA VENKOVNÍ ŽALUZIE SETTA, ZETTA, CETTA VENKOVNÍ ŽALUZIE SETTA Venkovní žaluzie vytváří optimální prostředí z pohledu světelných a tepelných podmínek a jsou významnou součástí

Více

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Tady se cítíme opravdu dobre. SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Vítejte doma! Moderní vchodové dveře jsou reprezentativní vizitkou každého domu. Zajišťují bezpečnost a šetří energii. Vaše nové vchodové dveře

Více

Rolovací vrata Troll. komfort rolovacích systémů

Rolovací vrata Troll. komfort rolovacích systémů Rolovací vrata Troll komfort rolovacích systémů 2. rolovací vrata Troll RGD 77 Kvalitní tepelná izolace a úspora energie Ochrana před slunečním a světelným zářením Ochrana před hlukem a prachem Účinnost

Více

PREZENTACE FIRMY KVALITNÍ KONSTRUKCE A MODERNÍ DESIGN. www.volmut.cz

PREZENTACE FIRMY KVALITNÍ KONSTRUKCE A MODERNÍ DESIGN. www.volmut.cz PREZENTACE FIRMY KVALITNÍ KONSTRUKCE A MODERNÍ DESIGN www.volmut.cz HISTORIE FIRMY Firma VOLMUT vznikla v roce 1991 jako fyzická osoba. K transformaci na společnost s ručením omezeným došlo začátkem roku

Více

PERgoly. chrání vaše soukromí.

PERgoly. chrání vaše soukromí. CZ PERgoly chrání vaše soukromí. PERGOLY Samonosná bioklimatická pergola ARTOSI s inovativním a čistým designem z vývojového oddělení společnosti ISOTRA. Základní rozměry výrobku šíře 4 m a výsuvu až

Více

CENÍK. Venkovní rolety (3/2014)

CENÍK. Venkovní rolety (3/2014) Venkovní rolety P N R (3/2014) t o n e j l e p š í p o d s l u n c e m Kontakt SERVIS CLIMAX a. s. Jasenice 1253, 755 01 Vsetín, Česká republika Kontakt Kontakty Venkovní rolety Příjem zakázek tel./fax:

Více

PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU KATALOG 2016

PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU KATALOG 2016 PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU KATALOG 016 - technické informace - zaměření - montáž V0160701 OBSAH Všeobecné podmínky Typy sítí OKENNÍ PROFIL VÁLCOVANÝ - OV 5x10 OKENNÍ PROFIL EXTRUDOVANÝ - OE 4x4 OKENNÍ

Více

KATALOG 2015 PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU. - technické informace - zaměření - montáž - ceníky hotových výrobků

KATALOG 2015 PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU. - technické informace - zaměření - montáž - ceníky hotových výrobků KATALOG 015 PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU - technické informace - zaměření - montáž - ceníky hotových výrobků www.kasko-vs.cz V0140101 OBSAH Všeobecné podmínky Typy sítí Okenní profil válcovaný - OV

Více

Okna, střešní okna, a, střešní okna,

Okna, střešní okna, a, střešní okna, Okna, střešní okna, a, střešní okna, a vchodové dveře Seznam výrobků Okna PVC 4 PRIME 4 ENCORE 5 OVLO 6 OVLO CLASSIC 7 AVANTGARDE 9000 8 AVANTGARDE 7000 9 Vchodové dveře PVC 12 AVANTGARDE 7000 10 Střešní

Více

úèinná tepelná ochrana budov

úèinná tepelná ochrana budov VENKOVNÍ ŽALUZIE Venkovní žaluzie Venkovní žaluzie představují moderní a efektivní způsob stínění. V současné době jsou nejpoužívanějším způsobem venkovního stínění. Umožňují větrání otevřeným oknem a

Více

Bytový dům REAL, Kyjov. Novostavba bytového domu REAL v Kyjově, ulice U Sklepů nadstandardní řešení vašeho bydlení

Bytový dům REAL, Kyjov. Novostavba bytového domu REAL v Kyjově, ulice U Sklepů nadstandardní řešení vašeho bydlení Bytový dům REAL, Kyjov Novostavba bytového domu REAL v Kyjově, ulice U Sklepů nadstandardní řešení vašeho bydlení Charakteristickým rysem stavby jsou kontrastní vnější výplně otvorů, zábradlí a stavební

Více

âerstvé nápady z oblasti chlazení a mraïení 2008

âerstvé nápady z oblasti chlazení a mraïení 2008 âerstvé nápady z oblasti chlazení a raïení 2008 Liebherr nabízí unikátní fiadu kobinovan ch chladniãek a razniãek s funkcí Již nikdy více neusíte odrazovat! a noha dal íi pfiednosti 39.999,- Vnější rozěry

Více

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE VEKRA 2010 / 2011 / Vekra vydrží víc, než byste čekali

HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE VEKRA 2010 / 2011 / Vekra vydrží víc, než byste čekali HLINÍKOVÁ OKNA A DVEŘE VEKRA 2010 / 2011 / Vekra vydrží víc, než byste čekali 1 / Izolační dvojsklo či trojsklo s inertním plynem (argon). 2 / Interiérové a exteriérové zasklívací těsnění. 3 / Zasklívací

Více

10 Plastové okno FenStar Elegance Chantier

10 Plastové okno FenStar Elegance Chantier 10 Plastové okno FenStar Elegance Chantier plastové okno fixní rozměr: 1010 x 570 barva: bílá oboustranně CENA 1 100,- Kč 15 Dvoukřídlé dřevohliníkové okno Unilux dřevohliníkové okno otvíravé, sklápěcí

Více

EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata

EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata EN 13241-1 Sekční průmyslová vrata ISO & ALU ALU Hliníková sekční vrata jsou klasická průmyslová vrata s nejvyšší schopností prosvětlení. Vodorovné sekce navzájem spojené panty se vysouvají nahoru pomocí

Více

KATALOG 2018 PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU V

KATALOG 2018 PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU V KATALOG 018 PEVNÉ A POSUVNÉ SÍTĚ PROTI HMYZU V0180809 OBSAH Všeobecné podmínky Typy sítí OKENNÍ PROFIL VÁLCOVANÝ - OV 5x10 OKENNÍ PROFIL EXTRUDOVANÝ - OE 4x4 OKENNÍ PROFIL EXTRUDOVANÝ - OE 3x11 LUX OKENNÍ

Více

CENÍK - PŘEDOKENNÍ ROLETY

CENÍK - PŘEDOKENNÍ ROLETY 2017 CENÍK - PŘEDOKENNÍ ROLETY TECHNICKÁ DATA LAMELA AL 39 - hliníková lamela vyplněná polyuretanovou pěnou Barvy lamel: stříbrná 01 zlatý dub 30 ořech 28 šedá 03 tmavě hnědá 08 béžová 05 zelená 13 příplatek

Více

základní rám určený na okna, balkonové dveře, posuvná okna pro okna, balkonové dveře, posuvná okna o velkých rozměrech základní křídlo určené

základní rám určený na okna, balkonové dveře, posuvná okna pro okna, balkonové dveře, posuvná okna o velkých rozměrech základní křídlo určené technický list Produktová skupina Třída Materiál Použití Technický popis Profilový systém Global Global Silver PVC Okna, balkonové dveře, posuvná okna 1 Název Rehau Brillant 70 / Rehau Euro 70 Šířka 70

Více

HLINÍKOVÉ SYSTÉMY PRO OKNA, DVEŘE A FASÁDY

HLINÍKOVÉ SYSTÉMY PRO OKNA, DVEŘE A FASÁDY HLINÍKOVÉ SYSTÉMY PRO OKNA, DVEŘE A FASÁDY COR 70 INDUSTRIAL s PTM MILLENNIUM 2000 bez PTM MILLENNIUM Plus FASÁDNÍ SYSTÉM TP-52 ZDVIŽNĚ POSUVNÝ SYSTÉM 4500 A 4600 s PTM vyrobeno z profilů HLINÍKOVÁ OKNA,

Více

KATALOG VENKOVNÍ SCREENOVÉ ROLETY

KATALOG VENKOVNÍ SCREENOVÉ ROLETY KATALOG VENKOVNÍ SCREENOVÉ ROLETY OBSAH strana 2 Vlastnosti screenových rolet strana 3 ová roleta Reflexol 125 strana 4 ová roleta Reflexol 103 strana 5 ová roleta Reflexol 103 lock strana 6 ová roleta

Více

Označení: Typ 01 Typ 02 Typ 03 305 6 672 4 Vnější hrana. Pravý dovnitř / Levý dovnitř Zasklení: Stratobel 33.1 16 Kůra čirá 4mm; Ug=1,1W/m 2 K

Označení: Typ 01 Typ 02 Typ 03 305 6 672 4 Vnější hrana. Pravý dovnitř / Levý dovnitř Zasklení: Stratobel 33.1 16 Kůra čirá 4mm; Ug=1,1W/m 2 K ZÁKLADNÍ INFORMACE O SYSTÉMU: MB-70HI je prověřený systém s dobrou tepelnou izolací. Tepelný komfort je vyšší než u standardních systémů díky speciálním izolačním vložkám v profilech a také pod sklem.

Více

CENÍK - PŘEDOKENNÍ ROLETY

CENÍK - PŘEDOKENNÍ ROLETY 2017 CENÍK - PŘEDOKENNÍ ROLETY TECHNICKÁ DATA LAMELA AL 39 - hliníková lamela vyplněná polyuretanovou pěnou Barvy lamel: stříbrná 01 zlatý dub 30 ořech 28 šedá 03 tmavě hnědá 08 béžová 05 zelená 13 příplatek

Více

hliníkový plech s polyuretanovým jádrem nebo PVC válcovaný nebo extrudovaný hliník, čela litý hliník extrudovaný hliník, syntetický kartáček

hliníkový plech s polyuretanovým jádrem nebo PVC válcovaný nebo extrudovaný hliník, čela litý hliník extrudovaný hliník, syntetický kartáček Technické listy VENKOVNÍ ROLETY PODOMÍTKOVÁ ROLETA 1. Charakteristika výrobku Jedná se o venkovní roletu s viditelným krycím boxem roletového pancíře. Je určena do exteriéru, lze ji však použít i v interiéru.

Více

roletové systémy vždy přesně na míru

roletové systémy vždy přesně na míru ROLOVACÍ VRATA A PŘEDOKENNÍ ROLETY KRUŽÍK rolovací vrata předokenní rolety s viditelným boxem předokenní rolety se skrytým boxem integrované sítě proti hmyzu předokenní žaluzie roletové systémy vždy přesně

Více