Návrh novely vyhlášky č. 134/1998 Sb., kterou se vydává seznam zdravotních výkonů s bodovými hodnotami, v platném znění

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Návrh novely vyhlášky č. 134/1998 Sb., kterou se vydává seznam zdravotních výkonů s bodovými hodnotami, v platném znění"

Transkript

1 Návrh novely vyhlášky č. 134/1998 Sb., kterou se vydává seznam zdravotních výkonů s bodovými hodnotami, v platném znění Návrh změn registračních listů Česká asociace sester-sekce domácí péče (dále jen ČAS sekce domácí péče ) navrhuje následující změny vyhlášky č. 134/1998 Sb., kterou se vydává seznam zdravotních výkonů s bodovými hodnotami, v platném znění (dále jen seznam výkonů ). Kapitola 2, bod 6.5. Základní minutová sazba osobních nákladů nositelů výkonů Současné znění Základní minutová sazba osobních nákladů nositelů výkonů pro nositele L1, L2, L3, K1, K2, K3, J1, J2 a S4 je stanovena na 2,4376 bodu, pro nositele výkonů S1, S2, S3 je stanovena na 1,452 bodu. Základní minutová sazba osobních nákladů je pro účely výpočtu počtu bodů výkonu násobena příslušným mzdovým indexem uvedeným v této kapitole. Navrhované znění Základní minutová sazba osobních nákladů nositelů výkonů pro nositele L1, L2, L3, K1, K2, K3, J1, J2 a S4 je stanovena na 2,4376 bodu, pro nositele výkonů S1, S2, S3 je stanovena na 2,2 bodu. Základní minutová sazba osobních nákladů je pro účely výpočtu počtu bodů výkonu násobena příslušným mzdovým indexem uvedeným v této kapitole. ČAS sekce domácí péče navrhuje navýšení základní minutové sazby osobních nákladů nositelů výkonů S1, S2 a S3. Podle stávajícího znění seznamu výkonů je základní minutová sazba těchto nositelů výkonů stanovena na 1,452 bodu. ČAS sekce domácí péče navrhuje hodnotu 2,2 bodu. Prostřednictvím navýšení základní minutové sazby osobních nákladů bude navýšeno celkové bodové ohodnocení výkonů v odbornosti 925, konkrétně výkonů 06311, 06313, 06315, 06317, 06318, Současné ocenění práce nositelů výkonů S1, S2 a S3 nereflektuje skutečnou cenu práce zdravotnických pracovníků a mzdové/platové náklady poskytovatelů zdravotních služeb nutné k personálnímu zajištění poskytování domácí ošetřovatelské péče. Seznam výkonů aktuálně předpokládá při kalkulaci se základní minutovou sazbou 1,452 bodu osobní náklad na nositele výkonů S2 (všeobecná sestra pracující samostatně bez odborného dohledu) ,56 Kč a osobní náklad na nositele výkonů S3 (všeobecná sestra se specializovanou způsobilostí) ,20 Kč. Dle

2 přílohy č. 3 nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění účinném od přitom činí plat nelékařského zdravotnického pracovníka s praxí do 1 roku zařazeného do 1. stupně 10. platové třídy (nositel výkonů S2) Kč, a plat nelékařského zdravotnického pracovníka zařazeného do 1. stupně 11. platové třídy (nositel výkonů S3) Kč, tj. osobní náklady zaměstnavatele činí Kč měsíčně na nositele výkonů S2 s minimální praxí, resp Kč měsíčně na nositele výkonů S3 s minimální praxí. Současná kalkulace osobních nákladů zaměstnavatele, ze které seznam výkonů při kalkulaci nákladů výkonů vychází, je tedy prokazatelně pod skutečnými náklady zaměstnavatele. Nutno dodat, že pracovníky zařazené do prvního stupně (tedy s praxí do jednoho roku) poskytovatelé domácí péče zaměstnávají minimálně. V daleko větší míře jsou zaměstnávány všeobecné sestry s dlouholetou praxí, jejichž osobní náklad je ještě vyšší (např. osobní náklad na všeobecnou sestru s desetiletou praxí Kč). Návrh základní minutové sazby 2,2 bodu vychází z reálných nákladů zaměstnavatele v praxi a představuje osobní náklad nositele výkonů S2 ve výši Kč, což je na dolní hranici skutečných nákladů v praxi. Do minutové sazby musí být kalkulována i pětitýdenní dovolená zdravotnických pracovníků a časový prostor pro povinné odborné vzdělávání. Kapitola 8, bod 7 Výkony přepravy Výkon 10 Přeprava zdravotnického pracovníka v návštěvní službě 13,38 bodů/km Navrhované znění Výkon 10 Přeprava zdravotnického pracovníka v návštěvní službě 16,30 bodů/km Náklady za přepravu zdravotnického pracovníka nejsou odpovídajícím způsobem valorizovány. Předmětem úhrady jsou náklady na pohonné hmoty a náklady na amortizaci automobilu, které se v současné době zvyšují především tlakem na ekologii a nutí domácí péče prostředky dříve obměňovat. Další část úhrady za přepravu zdravotnického pracovníka tvoří náklady na pohonné hmoty, které vykazují také nárůst a osobní náklady, jejichž kalkulace neodpovídá skutečným nákladům, které poskytovatel musí na přepravu vynakládat. ČAS sekce domácí péče navrhuje následující změny registračních listů k výkonům.

3 06311 ZAVEDENÍ, UKONČENÍ DOMÁCÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE, ADMINISTRATIVNÍ ČINNOST SESTRY V DOMÁCÍ ZDRAVOTNÍ PÉČI Popis výkonu: Výkon bude hrazen po předchozí indikaci registrujícího praktického lékaře, registrujícího praktického lékaře pro děti a dorost nebo ošetřujícího lékaře při hospitalizaci při převzetí pacienta do lékařem indikované dočasné nebo dlouhodobé ošetřovatelské péče v domácnosti. Maximálně 2krát na jednoho pacienta za ukončený cyklus soustavné domácí zdravotní péče. Čím výkon začíná: Přípravou potřebné dokumentace pro zavedení či ukončení domácí péče, navázáním či ukončením smlouvy s ošetřujícím lékařem o ošetřování pacienta v domácí péči, verifikací krátkodobých i dlouhodobých ošetřovatelských plánů navrhovaných sestrou, praktickým lékařem. Konzultací s ošetřujícím lékařem, pacientem nebo jeho rodinou či blízkými, sestavení komplexní objektivní ošetřovatelské anamnézy pacienta i jeho prostředí či zhodnocením domácí péče a sepsáním závěrečné zprávy. Obsah a rozsah výkonu: Stanovení či zhodnocení krátkodobého i dlouhodobého ošetřovatelského plánu, předložení plánů či závěrečného zhodnocení ošetřujícímu lékaři pacienta, administrativní zapracování do dokumentace, vyplnění příslušných formulářů. Čím výkon končí: Záznamem do dokumentace pacienta, pověřením příslušné formy domácí péče zdravotnického pracovníka s odpovídající kvalifikací či rozvázáním smluvního vztahu s ošetřujícím lékařem pacienta o poskytování domácí péče. Navrhované znění: Popis výkonu: Výkon bude hrazen po předchozí indikaci registrujícího praktického lékaře, registrujícího praktického lékaře pro děti a dorost, či jiného ošetřujícího lékaře vždy při zavedení, ukončení či změně ošetřovatelského plánu domácí péče, který vyžaduje konzultaci s lékařem a administrativní úkon sestry. Čím výkon začíná: Konzultací s ošetřujícím lékařem, pacientem nebo jeho rodinou či blízkými, sestavením komplexní ošetřovatelské anamnézy pacienta i jeho prostředí či zhodnocením domácí péče. Dále přípravou potřebné dokumentace pro zavedení, změnu nebo ukončení ošetřovatelské péče, navázáním kontaktu s ošetřujícím lékařem, převzetím potřebné dokumentace od ošetřujícího lékaře, verifikací indikovaných cílů a výsledků ošetřovatelské péče praktickým lékařem, pokud se jedná o prodloužení nebo ukončení ošetřovatelské péče. Obsah a rozsah výkonu: Stanovení nebo aktualizace ošetřovatelského plánu, předložení průběžného či závěrečného zhodnocení péče indikujícímu lékaři, administrativní zapracování do dokumentace, vyplnění příslušných formulářů.

4 Čím výkon končí: Záznamem do dokumentace pacienta, pověřením příslušné formy domácí péče zdravotnického pracovníka s odpovídající kvalifikací či vyhotovením průběžné nebo závěrečné zprávy indikujícímu lékařem pacienta o poskytování domácí péče. ČAS sekce domácí péče navrhuje změnu textu výkonu, která koresponduje se stávajícími kompetencemi všeobecných sester. Zejména se jedná o samostatné vytváření ošetřovatelských plánů, které jsou sestavovány tak, aby účelně pomáhaly u pacientů vyřešit ošetřovatelské problémy, které negativně ovlivňují a prodlužují léčebný proces. Sestra domácí péče vykazuje velkou administrativní činnost nejen při zavedení či ukončení domácí péče, ale i při jejím průběžném hodnocení v době, kdy lékař indikuje prodloužení domácí péče z důvodu nenaplnění předpokládaného cíle indikace, nebo z důvodu dalších komplikací přidružených onemocnění. Čas strávený administrativní činnosti a odbornou intervencí sestry kategorie S3 by měl být tedy hrazen vždy při zavedení, změně nebo ukončení domácí péče. S ohledem na návrhy pracovní skupiny navíc navrhujeme úpravu textu, která umožní výkon indikovat i ošetřujícímu lékaři OŠETŘOVACÍ NÁVŠTĚVA - DOMÁCÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE - TYP I. registrujícího praktického lékaře pro děti a dorost, ošetřujícího lékaře při hospitalizaci nebo ošetřujícího lékaře, jde-li o pacienta v terminálním stavu, která může být jednorázová nebo vyjadřující konkrétní frekvenci návštěv na určité období. Tato forma domácí zdravotní péče je určena zejména pro pacienty odkázané na ošetřování druhou osobou pro částečnou imobilitu, dezorientaci, inkontinenci a specifickou náročnost ošetřovatelské péče. Čím výkon začíná: Komplexní ošetřovatelskou anamnézou pacienta i prostředí. Ošetřovatelskou diagnózou stanovením priorit ošetřovatelské péče. Obsah a rozsah výkonu: Vyšetření stavu pacienta sestrou v domácí péči, sledování fyziologických funkcí pacienta, monitoring pacientů u nichž hrozí dekompenzace stavu, odběr biologického materiálu ev. orientační vyšetření biologického materiálu, prevence kožních lézí, lokální ošetření kožních lézí, poranění, ran, aplikace inhalační a léčebné terapie p. o., s. c., i. m. a další způsoby instilace léčiv, aplikace ordinované parenterální terapie pro zajištění hydratace, energetických zdrojů a léčby bolesti, podání enterální formy léčiv s kontrolou expirace a požití pacientem, doplnění léčiv, edukace a reedukace pacienta k udržení či navození schopnosti sebeobsluhy a soběstačnosti, nácvik aplikace inzulínu, aktivace pacienta, ošetřovatelská rehabilitace - kondiční a dechová cvičení, komplexní hygienická péče, sestavení dietního a pitného režimu pacienta, klysma, výplachy, cévkování, ošetření permanentních katetrů, ošetření stomií, zácvik rodinných příslušníků ev. blízkých ke zvládnutí jednoduchých ošetřovatelských intervencí.

5 Čím výkon končí: Záznamem do dokumentace, předáním informací o stavu pacienta praktickému lékaři pacienta dle předem stanoveného ošetřovatelského plánu. V případě zjištění patologických reakcí či změn okamžitou signalizací ošetřujícímu lékaři. Navrhované znění: registrujícího praktického lékaře pro děti a dorost, nebo ošetřujícího lékaře, která může být jednorázová nebo vyjadřující konkrétní frekvenci návštěv na určité období. Tato forma domácí zdravotní péče je určena zejména pro pacienty vykazující ošetřovatelské problémy, které negativně ovlivňují léčebný proces nebo pro pacienty, u kterých je potřeba provádět invazivní ošetřovatelské výkony. Čím výkon začíná: Ošetřovatelskou anamnézou pacienta včetně prostředí, zjištění subjektivního a objektivního nálezu, verifikací, případně úpravou ošetřovatelského plánu. Obsah a rozsah výkonu: Náplní výkonu jsou dílčí ošetřovatelské úkony prováděné podle ošetřovatelského plánu vytvořeného v souladu s indikací lékaře, a to například fyzikální vyšetření stavu pacienta sestrou v domácí péči, sledování fyziologických funkcí pacienta, monitoring pacientů u nichž hrozí dekompenzace stavu, poučení pacienta o prováděném výkonu, odběr biologického materiálu ev. orientační vyšetření biologického materiálu, prevence kožních lézí, lokální ošetření kožních lézí, poranění, ran, aplikace inhalační a léčebné terapie p. o., s. c., i. m., i.v. a další způsoby instilace léčiv, aplikace ordinované parenterální terapie, léčby bolesti či jiné léčby, podání enterální formy léčiv s kontrolou požití pacientem, doplnění léčiv, edukace a reedukace pacienta k udržení či navození schopnosti sebeobsluhy a soběstačnosti, nácvik aplikace inzulínu, aktivace pacienta, ošetřovatelská rehabilitace - kondiční a dechová cvičení, komplexní hygienická péče vycházející z potřeby ošetřovatelského procesu, sestavení dietního a pitného režimu pacienta, klysma, výplachy, cévkování, ošetření permanentních katetrů, ošetření stomií, zácvik rodinných příslušníků ev. blízkých ke zvládnutí jednoduchých ošetřovatelských intervencí. Čím výkon končí: Záznamem do dokumentace. V případě zjištění patologických reakcí či změn okamžitou signalizací ošetřujícímu lékaři. Likvidací infekčního odpadu v souladu s epidemiologicko-hygienickým řádem pracoviště. Změny popisu výkonu odpovídají uznané kompetenci všeobecné sestry pro poskytování ošetřovatelské péče na základě indikace lékařem, přesněji stanovením požadovaného cíle lékařem a následného vedení ošetřovatelského procesu sestrou domácí péče. Součástí ošetřovatelského procesu je ošetřovatelský plán, který reflektuje na ošetřovatelské problémy, které negativně ovlivňující a prodlužují léčebný proces u pacienta.

6 V návrhu doplňujeme, že péče je určena pacientům, kteří vykazují ošetřovatelské problémy, nebo za účelem provedení invazivních výkonů v souladu s indikací lékaře. Ošetřovatelský problém negativně ovlivňuje vyléčení pacienta a pro jeho řešení je třeba zásah všeobecné sestry. Ošetřovatelský problém může souviset přímo fyzicky s pacientem, nebo s jeho chováním či prostředím. Příkladem souvisejícím se stavem pacienta je např. kožní defekt, který vyžaduje aplikaci léčiv a režim převazů. Příkladem související s chováním pacienta je stav nevědomosti o svém zdravotním stavu, léčbě a režimu, jehož důsledkem je neodpovídající chování k léčebnému režimu. Léčba se v těchto případech významně prodlužuje a může dojít i ke zhoršení stavu. Příkladem souvisejícím s prostředím je přítomnost sociálního problému, který ovlivňuje léčebný proces. Např. pacient se nachází v tíživé sociální situaci a nemá dostatečné finanční prostředky na doplatky za léky. Předmětem ošetřovatelské péče v tomto případě není samotná sociální práce, ale její zprostředkování. Pokud se k tomuto problému sestra postaví pasivně, pacient nebude léky užívat a hrozí stav zhoršení. Návrh zahrnuje komplexní hygienu pouze, pokud je součástí ošetřovatelského procesu a provedení hygieny ovlivňuje výsledek ošetřovatelské péče. V takovém případě jí nelze vázat na povinnost nákupu služby v rámci sociálních služeb, ale je nutné jí provádět v rámci výkonu ošetřovatelské péče. V praxi se zejména jedná o stavy při léčbě či prevenci dekubitů. V návrhu odstraňujeme aplikaci parenterální terapie pro zajištění hydratace, energetických zdrojů. Důvodem je skutečnost, že časový rozsah výkonu ve výši 30 minut v žádném případě nepostačuje na zajištění bezpečné aplikace infuzní terapie, která má zajistit dostatečnou hydrataci. V návrhu přidáváme možnost aplikace parenterální terapie i pro účely jiné terapie než léčby bolesti. V praxi se tato potřeba ukazuje jako velmi důležitá, a domácí péče se tak dá nabídnout větší skupině pacientů. Zejména se jedná o pacienty jednodenní chirurgie atd. Návrh doplňujeme o text, který prezentuje potřebu poučení pacienta o plánovaném výkonu, které je třeba při každé intervenci provést. V návrhu nepožadujeme po každé návštěvě předávat informaci lékaři. Z našeho pohledu stačí okamžitě informovat lékaře pouze v případě zjištění patologických reakcí a pravidelně vždy v intervalech platnosti poukazu. Pokud zdravotní stav vyžaduje komplexnější řešení, jedná se o změnu celého ošetřovatelského procesu, která musí být předmětem změny indikace péče OŠETŘOVACÍ NÁVŠTĚVA - DOMÁCÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE - TYP II.

7 registrujícího praktického lékaře pro děti a dorost, ošetřujícího lékaře při hospitalizaci nebo ošetřujícího lékaře, jde-li o pacienta v terminálním stavu, která může být jednorázová nebo vyjadřující konkrétní frekvenci návštěv na určité období. Tato forma domácí zdravotní péče je určena zejména pro pacienty odkázané na ošetřování druhou osobou pro částečnou imobilitu, dezorientaci, inkontinenci a specifickou náročnost ošetřovatelské péče. Čím výkon začíná: Komplexní ošetřovatelskou anamnézou pacienta i prostředí. Ošetřovatelskou diagnozou - stanovením priorit ošetřovatelské péče. Obsah a rozsah výkonu: Vyšetření stavu pacienta sestrou v domácí péči,sledování fyziologických funkcí pacienta,monitoring pacientů u nichž hrozí dekompenzace stavu,odběr biologického materiálu ev.orientační vyšetření biologického materiálu,prevence kožních lézí,lokální ošetření kožních lézí,poranění,ran,aplikace inhalační a léčebné terapie p.o.s.c.i.m.a další způsoby instilace léčiv,aplikace ordinované parenterální terapie pro zajištění hydratace, energetických zdrojů a léčby bolesti, podání enterální formy léčiv s kontrolou expirace a požití pacientem, doplnění léčiv, edukace a reedukace pacienta k udržení či navození schopnosti sebeobsluhy a soběstačnosti, nácvik aplikace inzulínu, aktivace pacienta, ošetřovatelská rehabilitace - kondiční a dechová cvičení, komplexní hygienická péče, sestavení dietního a pitného režimu pacienta, klysma, výplachy, cévkování, ošetření permanentních katetrů, ošetření stomií, zácvik rodinných příslušníků ev. blízkých ke zvládnutí jednoduchých ošetřovatelských intervencí. Čím výkon končí: Záznamem do dokumentace, předáním informací o stavu pacienta praktickému lékaři pacienta dle předem stanoveného ošetřovatelského plánu. V případě zjištění patologických reakcí či změn okamžitou signalizací ošetřujícímu lékaři. Navrhované znění: registrujícího praktického lékaře pro děti a dorost, nebo ošetřujícího lékaře, která může být jednorázová nebo vyjadřující konkrétní frekvenci návštěv na určité období. Tato forma domácí zdravotní péče je určena zejména pro pacienty vykazující ošetřovatelské problémy, které negativně ovlivňují léčebný proces nebo pro pacienty, u kterých je potřeba provádět invazivní ošetřovatelské výkony. Čím výkon začíná: Ošetřovatelskou anamnézou pacienta včetně prostředí, zjištěním subjektivního a objektivního nálezu, včetně analýzy znalostí v rámci edukačního procesu. Verifikací, případně úpravou ošetřovatelského plánu. Obsah a rozsah výkonu: Náplní výkonu jsou dílčí ošetřovatelské úkony prováděné podle ošetřovatelského plánu vytvořeného v souladu s indikací lékaře, a to například fyzikální vyšetření stavu pacienta sestrou v domácí péči, sledování fyziologických funkcí pacienta, monitoring pacientů u nichž hrozí dekompenzace stavu, poučení

8 pacienta o prováděném výkonu, odběr biologického materiálu ev. orientační vyšetření biologického materiálu, prevence kožních lézí, lokální ošetření kožních lézí, poranění, ran, aplikace inhalační a léčebné terapie p. o., s. c., i. m., i.v. a další způsoby instilace léčiv, aplikace ordinované parenterální terapie pro zajištění hydratace, energetických zdrojů, léčby bolesti či jiné léčby, podání enterální formy léčiv s kontrolou expirace a požití pacientem, doplnění léčiv, edukace a reedukace pacienta k udržení či navození schopnosti sebeobsluhy a soběstačnosti, nácvik aplikace inzulínu, aktivace pacienta, ošetřovatelská rehabilitace - kondiční a dechová cvičení, komplexní hygienická péče vycházející z potřeby ošetřovatelského procesu, sestavení dietního a pitného režimu pacienta, klysma, výplachy, cévkování, ošetření permanentních katetrů, ošetření stomií, zácvik rodinných příslušníků ev. blízkých v rámci edukačního procesu ke zvládnutí jednoduchých ošetřovatelských intervencí. Čím výkon končí: Záznamem do dokumentace. V případě zjištění patologických reakcí či změn okamžitou signalizací ošetřujícímu lékaři. Likvidací infekčního odpadu v souladu s epidemiologicko-hygienickým řádem pracoviště. Změny popisu výkonu odpovídají změnám v plném rozsahu výkonu Navíc oproti tomuto výkonu navrhujeme ponechat aplikaci parenterální terapie pro zajištění hydratace, energetických zdrojů. Důvodem je skutečnost, že 45 min postačuje na zajištění bezpečné aplikace infuzní terapie v menších dávkách, které mají zajistit částečnou hydrataci. Dále je ve výkonu specifikován edukační proces, který je důležitý zejména pro zapojení pacienta či pečující rodiny do ošetřovatelské péče a snižovat tak náklady za hrazenou péči. Délka návštěvy odpovídá edukačnímu procesu u méně náročných pacientů. 45 minut umožňuje sestře provést edukační proces, přičemž je třeba pamatovat na skutečnost, že obsahuje několik fází analytickou, přípravnou, realizační a vyhodnocovací OŠETŘOVACÍ NÁVŠTĚVA - DOMÁCÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE - TYP III. registrujícího praktického lékaře pro děti a dorost, ošetřujícího lékaře při hospitalizaci nebo ošetřujícího lékaře, jde-li o pacienta v terminálním stavu, která může být jednorázová nebo vyjadřující konkrétní frekvenci návštěv na určité období. Tato forma domácí zdravotní péče je určena zejména pro pacienty odkázané plně na ošetřování druhou osobou pro imobilitu, dezorientaci, inkontinenci a specifickou náročnost ošetřovatelské péče, doplněné fyzickou náročností poskytované péče. Čím výkon začíná: Komplexní ošetřovatelskou anamnézou pacienta i prostředí. Ošetřovatelskou diagnózou-stanovením priorit ošetřovatelské péče. Obsah a rozsah výkonu: Vyšetření stavu pacienta sestrou v domácí péči, sledování fyziologických funkcí pacienta, monitoring pacientů u nichž hrozí dekompenzace stavu, odběr biologického materiálu ev. orientační vyšetření biologického materiálu, prevence kožních lézí, lokální ošetření kožních lézí, poranění, ran, aplikace inhalační a léčebné terapie p.o., s.c., i.m. a další způsoby instilace léčiv, aplikace ordinované

9 parenterální terapie pro zajištění hydratace, energetických zdrojů a léčby bolesti, podání enterální formy léčiv s kontrolou expirace a požití pacientem, doplnění léčiv, edukace a reedukace pacienta k udržení či navození schopnosti sebeobsluhy a soběstačnosti, nácvik aplikace inzulínu, aktivace pacienta, ošetřovatelská rehabilitace-kondiční a dechová cvičení, komplexní hygienická péče, sestavení dietního a pitného režimu pacienta, klysma, výplachy, cévkování, ošetření permanentních katetrů, ošetření stomií, zácvik rodinných příslušníků ev. blízkých ke zvládnutí jednoduchých ošetřovatelských intervencí. Čím výkon končí: Záznamem do dokumentace, předáním informací o stavu pacienta praktickému lékaři pacienta dle předem stanoveného ošetřovatelského plánu. V případě zjištění patologických reakcí či změn okamžitou signalizací ošetřujícímu lékaři. Navrhované znění: registrujícího praktického lékaře pro děti a dorost, nebo ošetřujícího lékaře, která může být jednorázová nebo vyjadřující konkrétní frekvenci návštěv na určité období. Tato forma domácí zdravotní péče je určena zejména pro pacienty vykazující ošetřovatelské problémy, které negativně ovlivňují léčebný proces nebo pro pacienty, u kterých je potřeba provádět invazivní ošetřovatelské výkony a vykazují vysoké nároky na ošetřovatelskou péči nebo na edukační proces, zejména pro imobilitu, dezorientaci, inkontinenci a specifickou náročnost ošetřovatelské péče, doplněné fyzickou náročností poskytované péče. Čím výkon začíná: Ošetřovatelskou anamnézou pacienta včetně prostředí, zjištěním subjektivního a objektivního nálezu, včetně analýzy znalostí v rámci edukačního procesu, verifikací, případně úpravou ošetřovatelského plánu. Obsah a rozsah výkonu: Náplní výkonu jsou dílčí ošetřovatelské úkony prováděné podle ošetřovatelského plánu vytvořeného v souladu s indikací lékaře, a to například fyzikální vyšetření stavu pacienta sestrou v domácí péči, sledování fyziologických funkcí pacienta, monitoring pacientů u nichž hrozí dekompenzace stavu, poučení pacienta o prováděném výkonu, odběr biologického materiálu ev. orientační vyšetření biologického materiálu, prevence kožních lézí, lokální ošetření kožních lézí, poranění, ran, aplikace inhalační a léčebné terapie p. o., s. c., i. m., i.v. a další způsoby instilace léčiv, aplikace ordinované parenterální terapie pro zajištění hydratace, energetických zdrojů, léčby bolesti či jiné léčby, podání enterální formy léčiv s kontrolou expirace a požití pacientem, doplnění léčiv, edukace a reedukace pacienta k udržení či navození schopnosti sebeobsluhy a soběstačnosti, nácvik aplikace inzulínu, aktivace pacienta, ošetřovatelská rehabilitace - kondiční a dechová cvičení, komplexní hygienická péče vycházející z potřeby ošetřovatelského procesu, sestavení dietního a pitného režimu pacienta, klysma, výplachy, cévkování, ošetření permanentních katetrů, ošetření stomií, zácvik rodinných příslušníků ev. blízkých v rámci edukačního procesu ke zvládnutí jednoduchých ošetřovatelských intervencí či spolupráce.

10 Čím výkon končí: Záznamem do dokumentace. V případě zjištění patologických reakcí či změn okamžitou signalizací ošetřujícímu lékaři. Likvidací infekčního odpadu v souladu s epidemiologicko-hygienickým řádem pracoviště. Změny popisu výkonu odpovídají změnám v plném rozsahu výkonu Dále je ve výkonu specifikován edukační proces, který je důležitý zejména pro zapojení pacienta či pečující rodin a blízkých do ošetřovatelské péče s cílem snižovat náklady na hrazenou péči. Délka návštěvy odpovídá edukačnímu procesu u náročných pacientů. 60 minut umožňuje sestře provést edukační proces, přičemž je třeba pamatovat na skutečnost, že obsahuje několik fází analytickou, přípravnou, realizační a vyhodnocovací OŠETŘOVACÍ NÁVŠTĚVA - DOMÁCÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE - TYP I. registrujícího praktického lékaře pro děti a dorost, ošetřujícího lékaře při hospitalizaci nebo ošetřujícího lékaře, jde-li o pacienta v terminálním stavu, která může být jednorázová nebo vyjadřující konkrétní frekvenci návštěv na určité období. Tato forma domácí zdravotní péče je určena zejména pro pacienty odkázané na ošetřování druhou osobou pro částečnou imobilitu, dezorientaci, inkontinenci a specifickou náročnost ošetřovatelské péče. Čím výkon začíná: Komplexní ošetřovatelskou anamnézou pacienta i prostředí. Ošetřovatelskou diagnózou - stanovením priorit ošetřovatelské péče. Obsah a rozsah výkonu: Vyšetření stavu pacienta sestrou v domácí péči, sledování fyziologických funkcí pacienta, monitoring pacientů u nichž hrozí dekompenzace stavu, odběr biologického materiálu event. orientační vyšetření biologického materiálu, prevence kožních lézí, lokální ošetření kožních lézí, poranění, ran, aplikace inhalační a léčebné terapie p. o., s. c., i. m. a další způsoby instilace léčiv, aplikace ordinované parenterální terapie pro zajištění hydratace, energetických zdrojů a léčby bolesti, podání enterální formy léčiv s kontrolou expirace a požití pacientem, doplnění léčiv, edukace a reedukace pacienta k udržení či navození schopnosti sebeobsluhy a soběstačnosti, nácvik aplikace inzulínu, aktivace pacienta, ošetřovatelská rehabilitace - kondiční a dechová cvičení, komplexní hygienická péče, sestavení dietního a pitného režimu pacienta, klysma, výplachy, cévkování, ošetření permanentních katetrů, ošetření stomií, zácvik rodinných příslušníků event. blízkých ke zvládnutí jednoduchých ošetřovatelských intervencí. Čím výkon končí: Záznamem do dokumentace, předáním informací o stavu pacienta praktickému lékaři pacienta dle předem stanoveného ošetřovatelského plánu. V případě zjištění patologických reakcí či změn okamžitá signalizace ošetřujícímu lékaři.

11 Navrhované znění: registrujícího praktického lékaře pro děti a dorost, nebo ošetřujícího lékaře, která může být jednorázová nebo vyjadřující konkrétní frekvenci návštěv na určité období. Tato forma domácí zdravotní péče je určena zejména pro pacienty vykazující potřebu kontroly či koordinace ošetřovatelské péče, případně pro potřeby konzultace zdravotního stavu mezi sestrou a ošetřujícím lékařem. Výkon je hrazen v maximální frekvenci 1x den. Čím výkon začíná: Telefonickým nebo osobním kontaktem sestry domácí péče s pacientem nebo ošetřujícím lékařem. Obsah a rozsah výkonu: Cílená anamnéza náhle vzniklých zdravotních obtíží, a poskytnutí nezbytné odborné rady, monitoring zdravotního stavu u pacientů, u nichž hrozí dekompenzace stavu, konzultace zjištěného zdravotního stavu s ošetřujícím lékařem. Čím výkon končí: Záznamem do dokumentace. Změny popisu výkonu odpovídají potřebám praxe. Bezpečné poskytování ošetřovatelské péče, konkrétně invazivních i neinvazivních výkonů, vyžaduje více času než pouhých 15 minut. Vezmeme-li v úvahu, že 15 minut ošetřovatelské péče by mělo pokrýt samotný příchod sestry do domácího prostředí (dostavení se do konkrétního bytu či pokoje, často v rámci budovy většího rozsahu), seznámení pacienta s prováděným výkonem, provedení výkonu, likvidaci infekčního materiálu a zápis do zdravotnické dokumentace, je zřejmé, že takové časové vymezení je zcela nereálné. Výkon navrhujeme omezit pro potřeby konzultace sestry s pacientem, sestry s lékařem, nebo pro potřeby koordinace péče u pacientů, kteří jsou v rámci edukačního procesu vedeni k sebe-péči. Tyto intervence by mělo být možné provést telefonicky i osobně. V Praze dne Mgr. Bc. Jiří Kabát Předseda Sekce domácí péče Česká asociace sester z.s.

Ceník a obsah výkonů nehrazených ZP

Ceník a obsah výkonů nehrazených ZP Ceník a obsah výkonů nehrazených ZP HC11 - Zavedení, ukončení domácí zdravotní péče, administrativní činnost sestry v domácí zdravotní péči Jedná se o první a poslední návštěvu klienta v domácí zdravotní

Více

Ekonomika ošetřovatelské péče v sociálních službách rok Jiří Procházka únor 2015

Ekonomika ošetřovatelské péče v sociálních službách rok Jiří Procházka únor 2015 Ekonomika ošetřovatelské péče v sociálních službách rok 2015 Jiří Procházka únor 2015 Legislativa k financování zdravotní péče v PZSS Financování odbornost 913 - vyhláška MZČR č.134/1998 Sb. o seznamu

Více

Podmínky poskytování ošetřovatelské péče v rezidenčních zařízeních vč. návrhu propojení systémů zdravotní a sociální péče

Podmínky poskytování ošetřovatelské péče v rezidenčních zařízeních vč. návrhu propojení systémů zdravotní a sociální péče Podmínky poskytování ošetřovatelské péče v rezidenčních zařízeních vč. návrhu propojení systémů zdravotní a sociální péče Blanka Misconiová Iva Merhautová Ladislav Průša VÚPSV Praha prosinec 2003 Obsah

Více

POSKYTOVÁNÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH ČR

POSKYTOVÁNÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH ČR POSKYTOVÁNÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH ČR Mezinárodní konference,,sociální služby jako výzva 21.století Sociální dialog v sociálních službách 13. a 14. května 2010 Hustopeče Praktické zkušenosti

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 6 3 1 1 1 9 7 7 IČZ smluvního ZZ 0 5 3 2 1 0 0 0 Číslo smlouvy 8 A 0 5 H 3 2 1 Název IČO Marie Jarošová PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

Kapitola 2. Obecná pravidla pro vykazování výkonů. x x x

Kapitola 2. Obecná pravidla pro vykazování výkonů. x x x Platné znění částí vyhlášky č. 134/1998 Sb., kterou se vydává seznam zdravotních výkonů s bodovými hodnotami, ve znění pozdějších předpisů, s vyznačením navrhovaných změn (vypouštěný text je přeškrtnut,

Více

Název IČO Nemocnice Pardubického kraje, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Nemocnice Pardubického kraje, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 2 7 5 2 0 5 3 6 IČZ smluvního ZZ 6 5 0 0 1 0 0 0 Číslo smlouvy 2 E 6 5 M 0 0 1 Název IČO mocnice Pardubického kraje, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

K jednání přípravné DŘ na Výkony podle seznamu výkonů zahrnuté do kapitační platby v odbornosti 001, podle seznamu výkonů:

K jednání přípravné DŘ na Výkony podle seznamu výkonů zahrnuté do kapitační platby v odbornosti 001, podle seznamu výkonů: Příloha č.3 Návrh SPL ČR v oboru všeobecného praktického lékařství a praktického lékařství pro děti a dorost na úhradu hrazených služeb včetně regulačních omezení na rok 2018 K jednání přípravné DŘ na

Více

Změna zákona o sociálních službách

Změna zákona o sociálních službách III. N á v r h ZÁKON ze dne 2017, kterým se mění zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 582/1991 Sb., o organizaci a provádění sociálního zabezpečení, ve

Více

Název IČO Fakultní nemocnice Brno. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Fakultní nemocnice Brno. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 6 5 2 6 9 7 0 5 IČZ smluvního ZZ 7 2 1 0 0 0 0 0 Číslo smlouvy 2 B 7 2 M 0 0 4 Název IČO Fakultní nemocnice Brno PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

2. Výkony podle seznamu výkonů zahrnuté do kapitační platby v odbornosti 001, podle seznamu výkonů:

2. Výkony podle seznamu výkonů zahrnuté do kapitační platby v odbornosti 001, podle seznamu výkonů: Příloha č.2 Návrh VZP ČR na úhradu hrazených služeb včetně regulačních omezení v oboru všeobecného praktického lékařství a praktického lékařství pro děti a dorost na rok 2018 A) Kombinovaná kapitačně výkonová

Více

Název IČO PROSAZ-Spol.pro soc.rehab.občanů se zdra. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO PROSAZ-Spol.pro soc.rehab.občanů se zdra. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 4 3 0 0 5 8 5 3 IČZ smluvního ZZ 0 5 5 5 4 0 0 0 Číslo smlouvy 1 A 0 5 H 5 5 4 Název IČO PROSAZ-Spol.pro soc.rehab.občanů se zdra PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

Příloha č.1. A) Kombinovaná kapitačně výkonová platba

Příloha č.1. A) Kombinovaná kapitačně výkonová platba Příloha č.1 Návrh SZP ČR na úhradu pro poskytovatele v oboru všeobecného praktického lékařství a praktického lékařství pro děti a dorost na rok 2018 Přípravná fáze A) Kombinovaná kapitačně výkonová platba

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 4 7 9 9 7 8 8 5 Záčíslí IČO IČZ smluvního ZZ 9 4 5 8 0 0 0 0 Číslo smlouvy 1 Z 9 4 H 0 0 1 Název IČO Charita Valašské Meziříčí PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 8.08.08 /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

Název IČO Vojenská nemocnice Olomouc. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Vojenská nemocnice Olomouc. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 6 0 8 0 0 6 9 1 IČZ smluvního ZZ 8 9 9 0 3 0 0 0 Číslo smlouvy 2 M 8 9 N 0 0 6 Název IČO Vojenská nemocnice Olomouc PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 2 7 2 8 3 9 3 3 Záčíslí IČO IČZ smluvního ZZ 5 4 1 0 0 0 0 0 Číslo smlouvy 2 L 5 4 M 0 0 5 Název IČO Krajská nemocnice Liberec PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 8.08.08 /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

Kapitola 2 Obecná pravidla pro vykazování výkonů

Kapitola 2 Obecná pravidla pro vykazování výkonů Kapitola 2 Obecná pravidla pro vykazování výkonů 1. VYKAZOVÁNÍ VÝKONŮ 1. Jednou provedený výkon hradí zdravotní pojišťovna pro jednoho pojištěnce pouze jednomu zdravotnickému zařízení. 2. Pokud není v

Více

Kapitola 2 Obecná pravidla pro vykazování výkonů

Kapitola 2 Obecná pravidla pro vykazování výkonů Kapitola 2 Obecná pravidla pro vykazování výkonů 1. VYKAZOVÁNÍ VÝKONŮ 1. Jednou provedený výkon hradí zdravotní pojišťovna pro jednoho pojištěnce pouze jednomu zdravotnickému zařízení. 2. Pokud není v

Více

Název IČO Psychiatrická nemocnice Bohnice. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Psychiatrická nemocnice Bohnice. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 0 0 0 6 4 2 2 0 IČZ smluvního ZZ 0 8 0 0 5 0 0 0 Číslo smlouvy 2 A 0 8 F 0 0 5 Název IČO PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE Platnost

Více

Název IČO NEMOS AMBULANCE s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO NEMOS AMBULANCE s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 2 4 7 7 3 0 4 IČZ smluvního ZZ 4 2 6 6 8 0 0 0 Číslo smlouvy 0 K 4 2 B 0 6 0 Název IČO NEMOS AMBULANCE s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-2 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

Název IČO Fakultní nemocnice Ostrava. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Fakultní nemocnice Ostrava. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 0 0 8 4 3 9 8 9 IČZ smluvního ZZ 9 1 0 0 9 8 8 8 Číslo smlouvy 2 T 9 1 E 0 0 1 Název IČO Fakultní nemocnice Ostrava PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

Kapitola 3 Výkony klinických vyšetření

Kapitola 3 Výkony klinických vyšetření Kapitola 3 Výkony klinických Výkony klinických jsou základními výkony, kterými zdravotnická zařízení vykazují zdravotním pojišťovnám zdravotní péči poskytnutou pojištěncům. Výkony klinických se dělí na

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 0 4 9 7 7 4 0 8 IČZ smluvního ZZ 8 0 8 9 2 0 0 0 Číslo smlouvy 1 7 8 0 H 0 0 1 Název IČO PAHOP, Zdr.ústav pal. a hosp. péče, z.ú. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 8.11.11 /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 4 7 0 6 8 5 3 1 IČZ smluvního ZZ 3 0 2 0 4 0 0 0 Číslo smlouvy 7 S 3 0 H 0 0 3 Název IČO Farní charita Starý Knín PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU.

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU. IČO 7 0 1 0 6 3 0 4 Záčíslí IČO IČZ smluvního ZZ 2 9 9 9 0 0 1 0 Číslo smlouvy 1 6 2 9 H 0 7 3 Název IČO Hana Blažková PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 8.11.11 /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

Dlouhodobá péče, možnosti řešení. Petr K r č á l

Dlouhodobá péče, možnosti řešení. Petr K r č á l Dlouhodobá péče, možnosti řešení Petr K r č á l Hlavní problémy a důvody změny Hlavní problémy a důvody změny Dlouhodobá péče je ze své podstaty definována jako spektrum služeb a důležitou roli pro jeho

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU.

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU. IČO 7 0 1 0 6 3 0 4 IČZ smluvního ZZ 2 9 9 9 0 0 1 0 Číslo smlouvy 1 6 2 9 H 0 7 3 Název IČO Hana Blažková PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

Název IČO Pediatr MUDr. Jitka Majkusová s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Pediatr MUDr. Jitka Majkusová s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 0 4 0 5 9 5 6 5 IČZ smluvního ZZ 4 8 2 8 0 0 0 0 Číslo smlouvy 5 K 4 8 C 0 2 5 Název IČO Pediatr MUDr. Jitka Majkusová s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-2 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 2 7 9 8 3 3 5 IČZ smluvního ZZ 9 5 4 7 Číslo smlouvy A 9 C 5 4 7 Název IČO Mediclinic a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-2 / 7.7.7 /4_5 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE Platnost smlouvy

Více

Název IČO Domácí zdravotní péče s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Domácí zdravotní péče s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 2 7 1 3 8 7 6 3 IČZ smluvního ZZ 2 2 2 3 5 0 0 0 Číslo smlouvy 7 S 2 2 H 0 0 2 Název IČO Domácí zdravotní péče s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

Bc. Martina Zachatová, DiS. sociální pracovnice Tel.: , ,

Bc. Martina Zachatová, DiS. sociální pracovnice Tel.: , , 1 Bc. Martina Zachatová, DiS. sociální pracovnice Tel.: 382 212 998, 731 598 977, E-mail: martina.zachatova@pisek.charita.cz Provozní doba: 7 dní v týdnu včetně víkendů a státem uznaných svátků od 7:30

Více

-Vyhláška č. 324/2014 Sb., o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2015

-Vyhláška č. 324/2014 Sb., o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2015 Vyhlášky platné od 1.1.2015: -Vyhláška č. 324/2014 Sb., o stanovení hodnot bodu, výše úhrad hrazených služeb a regulačních omezení pro rok 2015 -Vyhláška č. 325/2014 Sb., o nákladových indexech věkových

Více

HOME CARE Agentura domácí péče s.r.o.

HOME CARE Agentura domácí péče s.r.o. HOME CARE Agentura domácí péče s.r.o. Informace pro lékaře Agentura domácí péče s.r.o. vedená u OR KS v Plzni oddílc., vložka 17653 338 01 HOLOUBKOV 7 IČO: 263 97 188 IČZ: 47 293 001 DIČ: CZ26397188 Obsah

Více

Název IČO REMEDIA CENTRUM, spol. s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO REMEDIA CENTRUM, spol. s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 2 5 3 0 2 1 4 1 IČZ smluvního ZZ 7 4 5 5 4 0 0 0 Číslo smlouvy 7 B 7 4 H 0 0 2 Název IČO REMEDIA CENTRUM, spol. s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

Název IČO Středomoravská nemocniční a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Středomoravská nemocniční a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 2 7 7 9 7 6 6 0 IČZ smluvního ZZ 7 8 0 0 9 0 0 0 Číslo smlouvy 8 M 7 8 B 0 0 3 Název IČO Středomoravská nemocniční a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-2 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 2 1 2 4 2 3 Záčíslí IČO IČZ smluvního ZZ 4 1 5 Číslo smlouvy 2 A 4 N 1 5 2 Název IČO Vězeňská služba České republiky PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 8.11.11 /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

Aktuality z Ministerstva zdravotnictví. Celostátní konference sester domácí péče Brno Mgr. Alena Šmídová

Aktuality z Ministerstva zdravotnictví. Celostátní konference sester domácí péče Brno Mgr. Alena Šmídová Aktuality z Ministerstva zdravotnictví Celostátní konference sester domácí péče Brno 31. 10. -1. 11. 2014 Mgr. Alena Šmídová Obsah Aktuální informace k návrhu nového zákona, který má nahradit zákon č.

Více

Činnosti a kompetence nelékařských zdravotnických povolání. Mgr. Lenka Hladíková odbor vzdělávání a vědy

Činnosti a kompetence nelékařských zdravotnických povolání. Mgr. Lenka Hladíková odbor vzdělávání a vědy Činnosti a kompetence nelékařských zdravotnických povolání Mgr. Lenka Hladíková odbor vzdělávání a vědy Činnosti a kompetence NLZP příprava návrhu nové vyhlášky o činnostech NLZP v návaznosti na připravovaný

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 4 8 8 3 3 5 4 1 IČZ smluvního ZZ 9 0 7 1 0 0 0 0 Číslo smlouvy 8 T 9 0 H 0 0 1 Název IČO Eva Drozdová PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Více

Ekonomické limity vs. správný odborný postup. Dagmar Záleská

Ekonomické limity vs. správný odborný postup. Dagmar Záleská Ekonomické limity vs. správný odborný postup Dagmar Záleská Základní otázky Na co má pojištěnec nárok? Lze nárok pojištěnce na bezplatnou péči omezovat ekonomickými limity? Je přípustné, aby ekonomické

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 4 9 5 7 8 2 5 IČZ smluvního ZZ 7 2 9 9 6 3 9 6 Číslo smlouvy 7 B 7 2 C 0 6 2 Název IČO MUDr. Štěrbová Sylva PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-2 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

Ošetřovatelský proces z hlediska akreditačních standardů SAK ČR

Ošetřovatelský proces z hlediska akreditačních standardů SAK ČR Ošetřovatelský proces z hlediska akreditačních standardů SAK ČR Lenka Gutová, Eva Pavelková SAK ČR Seminář MZ ČR 26.4.2007 Podpora řízení kvality v primární péči Je těžké měnit lidi, ale je možné změnit

Více

LOGBOOK. Specializační vzdělávání v oboru. (všeobecná sestra)

LOGBOOK. Specializační vzdělávání v oboru. (všeobecná sestra) LOGBOOK Specializační vzdělávání v oboru OŠETŘOVATELSKÁ PÉČE V INTERNÍCH OBORECH (všeobecná sestra) Ministerstvo zdravotnictví České republiky Palackého náměstí 4, 8 0 Praha tel.: + 40 4 97, e-mail: onp@mzcr.cz,

Více

Nezastupitelnost nutričního terapeuta v ambulantní nutriční péči. F. Novák IV. Interní klinika 1. LF UK a VFN, Praha

Nezastupitelnost nutričního terapeuta v ambulantní nutriční péči. F. Novák IV. Interní klinika 1. LF UK a VFN, Praha Nezastupitelnost nutričního terapeuta v ambulantní nutriční péči. F. Novák IV. Interní klinika 1. LF UK a VFN, Praha DIETNÍ VÝŽIVA 2016 Nutriční ambulance 4.interní kliniky VFN Spolupráce s nutričním

Více

Mobilní specializovaná paliativní péče (MSPP) v roce 2017

Mobilní specializovaná paliativní péče (MSPP) v roce 2017 ČSPM ČSL JEP Masarykův onkologický ústav Žlutý kopec 7, 656 53 Brno www.paliativnimedicina.cz info@paliativnimedicina.cz Mobilní specializovaná paliativní péče (MSPP) v roce 2017 Stanovisko České společnosti

Více

SAMOSTATNÉ PŘÍLOHY K DŮVODOVÉ ZPRÁVĚ

SAMOSTATNÉ PŘÍLOHY K DŮVODOVÉ ZPRÁVĚ SAMOSTATNÉ PŘÍLOHY K DŮVODOVÉ ZPRÁVĚ 1. Celkový počet absolventů v jednotlivých oborech (kvalifikační studium) a celkový počet sester a asistentů v praxi 2. Srovnání činností všeobecné sestry a zdravotnického

Více

ZAJIŠTĚNÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE V RÁMCI PROCESU TRANSFORMACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB. Doc. prim. MUDr. Iva Holmerová, Ph.D. Mgr. Monika Válková

ZAJIŠTĚNÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE V RÁMCI PROCESU TRANSFORMACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB. Doc. prim. MUDr. Iva Holmerová, Ph.D. Mgr. Monika Válková ZAJIŠTĚNÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE V RÁMCI PROCESU TRANSFORMACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Doc. prim. MUDr. Iva Holmerová, Ph.D. Mgr. Monika Válková 1 Základní terminologie Sociální službou je činnost nebo soubor činností

Více

Agentura domácí péče Homedica,s.r.o. Vrchní sestra Bc. Ria Otrubová

Agentura domácí péče Homedica,s.r.o. Vrchní sestra Bc. Ria Otrubová Agentura domácí péče Homedica,s.r.o. Vrchní sestra Bc. Ria Otrubová Kolektiv Homedica, s.r.o. Historie Agentura byla založena roku 1997 a v roce 1998 registrována na krajském úřadě, tudíž působí na Hodonínsku

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 0 4 9 7 7 4 0 8 Záčíslí IČO IČZ smluvního ZZ 8 0 8 9 2 0 0 0 Číslo smlouvy 1 7 8 0 H 0 0 1 Název IČO PAHOP, Zdr.ústav pal. a hosp. péče, z.ú. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 8.08.08 /4_11 SMLOUVY

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 2 7 5 5 3 2 4 8 Záčíslí IČO IČZ smluvního ZZ 7 0 7 4 6 0 0 0 Číslo smlouvy 9 E 7 0 H 0 0 6 Název IČO Naděje - domácí zdravotní péče s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 8.08.08 /4_11 SMLOUVY

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 2 6 6 0 4 5 8 2 IČZ smluvního ZZ 7 2 9 9 6 7 5 3 Číslo smlouvy 2 B 7 2 H 0 0 1 Název IČO Hospic sv. Alžběty o.p.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 4 5 4 6 8 IČZ smluvního ZZ 8 9 7 8 Číslo smlouvy 5 M 8 9 C 9 Název IČO MUDr. Libuše Bláhová s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-2 / 8.. /4_2 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB Platnost

Více

LOGBOOK. Specializační vzdělávání v oboru KOMUNITNÍ OŠETŘOVATELSKÁ PÉČE

LOGBOOK. Specializační vzdělávání v oboru KOMUNITNÍ OŠETŘOVATELSKÁ PÉČE LOGBOOK Specializační vzdělávání v oboru KOMUNITNÍ OŠETŘOVATELSKÁ PÉČE Ministerstvo zdravotnictví České republiky Palackého náměstí 4, 28 0 Praha 2 tel.: + 420 224 97, e-mail: onp@mzcr.cz, www.mzcr.cz

Více

Název IČO Zdravotní ústav Most k domovu, z.ú. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Zdravotní ústav Most k domovu, z.ú. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 2 2 6 9 3 6 6 1 IČZ smluvního ZZ 0 5 6 3 6 0 0 0 Číslo smlouvy 1 6 0 5 H 0 7 8 Název IČO Zdravotní ústav Most k domovu, z.ú. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 2 6 7 5 2 0 5 1 IČZ smluvního ZZ 2 1 0 0 1 0 0 0 Číslo smlouvy 2 S 2 1 N 1 0 3 Název IČO JESSENIA a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / 7.07.07 / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 6 9 8 5 IČZ smluvního ZZ 7 4 Číslo smlouvy 3 A C 7 4 Název IČO MUDr. Jana Cejpová PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-2 / 7.7.7 /4_5 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE Platnost smlouvy ode

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 4 9 1 1 6 8 1 9 Záčíslí IČO IČZ smluvního ZZ 5 1 3 0 5 0 0 0 Číslo smlouvy 7 U 5 1 H 0 0 4 Název IČO Bohumila Růžičková - ošetřovatelská péče PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 8.08.08 /4_11 SMLOUVY

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 7 5 0 5 0 2 9 3 IČZ smluvního ZZ 9 2 3 5 6 0 0 0 Číslo smlouvy 7 M 9 2 C 0 2 6 Název IČO MUDr. Alena Lošťáková. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-2 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

Současnost a plány činnosti Sekce nutričních terapeutů České asociace sester. konference Dietní výživa 2016 Pardubice,

Současnost a plány činnosti Sekce nutričních terapeutů České asociace sester. konference Dietní výživa 2016 Pardubice, Současnost a plány činnosti Sekce nutričních terapeutů České asociace sester konference Dietní výživa 2016 Pardubice, 11.10.2016 Česká asociace sester (ČAS) je odborná, stavovská dobrovolná, nezisková,

Více

Odbornost 913 mladší sestra odbornosti 925

Odbornost 913 mladší sestra odbornosti 925 Odbornost 913 mladší sestra odbornosti 925 Libor Svět Pardubice 9.11.2016 Zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Nově zavádí registrační proces Nově zavádí změny ve financování a spektru zdrojů Nově

Více

Legislativní smršť 2017/2018

Legislativní smršť 2017/2018 Legislativní smršť 2017/2018 M G R. E R N A M I Č U D O V Á 2 0 1 9 Legislativní smršť 2017/2018 Znalost legislativních norem je základem pro výkon každého povolání Nemusíme znát vše, ale musíme vědět

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 2 7 9 8 3 3 5 IČZ smluvního ZZ 3 2 6 4 5 0 0 0 Číslo smlouvy 9 C 3 2 B 0 9 3 Název IČO Mediclinic a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-2 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 4 8 1 9 9 1 0 9 IČZ smluvního ZZ 3 2 1 7 1 0 7 1 Číslo smlouvy 7 C 3 2 C 0 1 3 Název IČO MUDr. Dagmar Paťhová PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 7 3 6 3 3 1 7 8 IČZ smluvního ZZ 9 4 7 7 9 0 0 0 Číslo smlouvy 1 7 9 4 H 0 0 1 Název IČO Diakonie ČCE - středisko Vsetín PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 8.11.11 /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU. Péče doma s.r.o.

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU. Péče doma s.r.o. IČO 2 4 1 9 2 7 5 9 IČZ smluvního ZZ 0 9 5 8 2 0 0 0 Číslo smlouvy 2 A 0 9 H 5 8 2 Název IČO Péče doma s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

ŽÁDOST O UMÍSTĚNÍ V ZAŘÍZENÍ R E S P I T N Í P É Č E v objektu Denních a pobytových služeb pro seniory

ŽÁDOST O UMÍSTĚNÍ V ZAŘÍZENÍ R E S P I T N Í P É Č E v objektu Denních a pobytových služeb pro seniory ŽÁDOST O UMÍSTĚNÍ V ZAŘÍZENÍ R E S P I T N Í P É Č E v objektu Denních a pobytových služeb pro seniory Osobní údaje žadatele: Jméno a příjmení:... Rodné číslo:... /... Stav:... Adresa trvalého bydliště:...

Více

II. Činnosti CDZ - pracovníků multidisciplinárního týmu CDZ návrh udržitelného financování (cílová skupina 1,2 dle návrhu standardu)

II. Činnosti CDZ - pracovníků multidisciplinárního týmu CDZ návrh udržitelného financování (cílová skupina 1,2 dle návrhu standardu) II. Činnosti CDZ - pracovníků multidisciplinárního týmu CDZ návrh udržitelného financování (cílová skupina 1,2 dle návrhu standardu) Úvod: Tento pracovní materiál vznikl na základě definovaných standardů

Více

Název IČO MUDr. Alena Krupičková s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO MUDr. Alena Krupičková s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 2 1 1 4 3 1 IČZ smluvního ZZ 8 7 9 3 5 Číslo smlouvy 3 T 8 7 B 2 1 Název IČO MUDr. Alena Krupičková s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.7.7 /4_5 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

Udržitelné financování komunitní péče MUDR. SIMONA PAPEŽOVÁ PSYCHIATRICKÁ SPOLEČNOST ČLS JEP

Udržitelné financování komunitní péče MUDR. SIMONA PAPEŽOVÁ PSYCHIATRICKÁ SPOLEČNOST ČLS JEP Udržitelné financování komunitní péče MUDR. SIMONA PAPEŽOVÁ PSYCHIATRICKÁ SPOLEČNOST ČLS JEP 9.11.2017 Úhrady zdravotní péče! Číselník VZP! Seznam zdravotních výkonů (Vyhláška č. 421/2016 Sb.)! Úhradová

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB IČO 2 7 2 8 3 9 3 3 Záčíslí IČO IČZ smluvního ZZ 5 4 1 0 0 0 0 0 Číslo smlouvy 2 L 5 4 M 0 0 5 Název IČO Krajská nemocnice Liberec PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / 8.08.08 /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

98/2012 Sb. VYHLÁŠKA. ze dne 22. března 2012

98/2012 Sb. VYHLÁŠKA. ze dne 22. března 2012 98/2012 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 22. března 2012 o zdravotnické dokumentaci Změna: 236/2013 Sb. Změna: 364/2015 Sb. Změna: XXX/2017 Sb. Ministerstvo zdravotnictví stanoví podle 120 zákona č. 372/2011 Sb., o

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 2 8 6 1 4 6 6 6 IČZ smluvního ZZ 8 9 0 5 0 0 0 0 Číslo smlouvy 0 M 8 9 C 0 6 5 Název IČO DĚTSKÉ ZDRAVÍ s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 4 8 4 5 1 2 0 7 IČZ smluvního ZZ 7 4 5 0 4 0 0 0 Číslo smlouvy 7 B 7 4 C 0 0 5 Název IČO MUDr. Věra Jelínková PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 8 9 2 4 7 IČZ smluvního ZZ 5 8 6 5 7 Číslo smlouvy 7 5 8 C 2 Název IČO MUDr. Dagmar Böhmeová PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-2 / 8.. /4_2 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB Platnost

Více

Název IČO Sdružené zdravotnické zařízení Krnov. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-05 / 7.07.07 / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Sdružené zdravotnické zařízení Krnov. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-05 / 7.07.07 / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 0 0 8 4 4 6 4 1 IČZ smluvního ZZ 8 5 6 0 0 0 0 0 Číslo smlouvy 2 T 8 5 N 0 0 2 Název IČO Sdružené zdravotnické zařízení Krnov PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-05 / 7.07.07 / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 6 0 5 4 5 9 IČZ smluvního ZZ 6 9 4 0 4 0 0 0 Číslo smlouvy 8 H 6 9 C 4 0 4 Název IČO MUDr. Kordová Hana PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-2 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

praktická ukázka změny polohy klienta posazení, postavení, otáčení a posouvání v lůžku, oblékání

praktická ukázka změny polohy klienta posazení, postavení, otáčení a posouvání v lůžku, oblékání Církevní ZŠ a SŠ Plzeň Táborská 28, 326 00 Plzeň Obor vzdělání (kód a název): 74-41-M/01 Sociální činnost Forma vzdělávání: dálková SOUBOR MATURITNÍCH OKRUHŮ PEČOVATELSTVÍ pro školní rok 2018/2019 1. Péče

Více

Vězeňská služba České republiky. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Vězeňská služba České republiky. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 0 0 2 1 2 4 2 3 IČZ smluvního ZZ 3 2 9 9 0 4 0 0 Číslo smlouvy 7 C 3 2 B 0 8 6 Název IČO Vězeňská služba České republiky PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 2 8 6 4 8 6 5 IČZ smluvního ZZ 8 7 8 8 7 Číslo smlouvy 9 T 8 7 C 2 Název IČO Atamed s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-2 / 8.. /4_2 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB Platnost smlouvy

Více

Název IČO MUDr. Ondřej Bukovinský. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO MUDr. Ondřej Bukovinský. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 5 3 9 6 3 1 IČZ smluvního ZZ 3 2 7 4 7 Číslo smlouvy 1 6 3 2 B 1 Název IČO MUDr. Ondřej Bukovinský PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.7.7 /4_5 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE Platnost

Více

LOGBOOK. Specializační vzdělávání v oboru. (všeobecná sestra)

LOGBOOK. Specializační vzdělávání v oboru. (všeobecná sestra) LOGBOOK Specializační vzdělávání v oboru OŠETŘOVATELSKÁ PÉČE V CHIRURGICKÝCH OBORECH (všeobecná sestra) Ministerstvo zdravotnictví České republiky Palackého náměstí 4, 18 01 Praha tel.: + 40 4 971 111,

Více

Název IČO Oblastní nemocnice Příbram, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Oblastní nemocnice Příbram, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 2 7 0 8 5 0 3 1 IČZ smluvního ZZ 3 0 5 3 1 0 0 0 Číslo smlouvy 2 S 3 0 N 0 0 4 Název IČO Oblastní nemocnice Příbram, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / 7.07.07 / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 6 8 1 4 8 2 1 6 IČZ smluvního ZZ 8 9 7 Číslo smlouvy 7 M 8 9 C 1 Název IČO MUDr.Jarmila HUFOVÁ PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 8.11.11 /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB Platnost

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB IČO 0 0 1 7 9 9 0 6 IČZ smluvního ZZ 6 1 0 0 4 0 0 0 Číslo smlouvy 3 H 6 1 M 0 0 4 Název IČO Fakultní nemocnice Hradec Králové PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / 8.10.10 /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

Domácí zdravotní pée aktuální situace v eské republice. MUDr. Libor Svt, MBA 7.4.2008

Domácí zdravotní pée aktuální situace v eské republice. MUDr. Libor Svt, MBA 7.4.2008 Domácí zdravotní pée aktuální situace v eské republice MUDr. Libor Svt, MBA 7.4.2008 Domácí pée právní rámec dle ustanovení 22 zákona.48/1997 Sb., o veejném zdravotním pojištní v platném znní : Hrazenou

Více

Návrh České asociace sester Sekce domácí péče na posílení kompetencí všeobecné sestry v domácí péči

Návrh České asociace sester Sekce domácí péče na posílení kompetencí všeobecné sestry v domácí péči Návrh České asociace sester Sekce domácí péče na posílení kompetencí všeobecné sestry v domácí péči Česká asociace sester předkládá následující návrh na posílení kompetencí všeobecných sester v domácí

Více

Název IČO Nemocnice Pardubického kraje, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Nemocnice Pardubického kraje, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 2 7 5 2 0 5 3 6 IČZ smluvního ZZ 6 8 0 0 2 0 0 0 Číslo smlouvy 4 E 6 8 N 0 0 2 Název IČO Nemocnice Pardubického kraje, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU PŘEHLED SLUŽEB.

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU PŘEHLED SLUŽEB. SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU PŘEHLED SLUŽEB www.pro-sen.eu Sociální služby města Rychnov nad Kněžnou, o.p.s. je organizací, která nabízí ideální propojení zdravotní a sociální péče, kde kvalifikovaný

Více

Typ B. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

Typ B. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 4 8 0 0 5 8 9 4 IČZ smluvního ZZ 9 3 3 0 7 0 0 0 Číslo smlouvy 7 M 9 3 H 0 0 4 Název IČO Charita Šumperk PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-3 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 7 8 7 8 8 8 IČZ smluvního ZZ 8 8 7 Číslo smlouvy 8 T 8 8 C 2 Název IČO MUDr. Hrňová Karla PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-2 / 7.7.7 /4_5 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE Platnost smlouvy

Více

Správné vykazování výkonů a finanční vyúčtování dle vyhlášky pro rok 2017

Správné vykazování výkonů a finanční vyúčtování dle vyhlášky pro rok 2017 a finanční vyúčtování dle vyhlášky pro rok 2017 Ing. Ivana Jenšovská Poradenská, konzultační a lektorská činnost ve zdravotnictví Poskytovatelem zdravotních služeb se rozumí právnická nebo fyzická osoba,

Více

Název IČO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 0 0 0 6 4 1 6 5 IČZ smluvního ZZ 0 2 0 0 4 0 0 0 Číslo smlouvy 2 A 0 2 M 0 0 5 Název IČO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / 7.07.07 / 4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

Název IČO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 6 4 6 5 IČZ smluvního ZZ 2 2 9 8 Číslo smlouvy 8 A 2 B 2 9 8 Název IČO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-2 / 7.7.7 /4_5 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

SEMINÁŘ PS PČR

SEMINÁŘ PS PČR SPRÁVNOST A OPRÁVNĚNOST VYKAZOVÁNÍ ZDRAVOTNÍCH SLUŢEB V PZSS K ÚHRADĚ Z PROSTŘEDKŮ V. Z. P. SEMINÁŘ PS PČR 25. 2. 2015 ZDEŇKA SALCMAN KUČEROVÁ, VZP ČR SITUACE FAKTA A MÝTY V PZSS jsou na základě tzv. Zvláštní

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB PRACOVIŠTĚ ZDRAVOTNICKÉHO TÝMU IČO 4 0 2 2 9 9 3 9 Záčíslí IČO IČZ smluvního ZZ 5 2 2 4 9 0 0 0 Číslo smlouvy 7 U 5 2 H 0 0 1 Název IČO Diecézní charita Litoměřice PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-13 / 8.08.08 /4_11 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ HRAZENÝCH SLUŽEB IČO 0 0 1 7 9 9 0 6 IČZ smluvního ZZ 6 1 0 0 4 0 0 0 Číslo smlouvy 1 8 6 1 M 0 0 1 Název IČO Fakultní nemocnice Hradec Králové PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-01 / 8.11.11 /4_12 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ

Více

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE

PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE PRACOVIŠTĚ ORDINACE LÉKAŘE IČO 2 5 4 8 8 6 2 7 IČZ smluvního ZZ 5 8 5 8 5 Číslo smlouvy U 5 8 X Název IČO Krajská zdravotní, a.s. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-2 / 7.7.7 /4_5 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE Platnost

Více

Název IČO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 6 4 1 6 5 IČZ smluvního ZZ 2 2 9 8 Číslo smlouvy 8 A 2 B 2 9 8 Název IČO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.7.7 /4_5 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

Název IČO MUDr. Anna Bernardy s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO MUDr. Anna Bernardy s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 0 4 2 3 9 IČZ smluvního ZZ 8 2 3 0 4 0 0 0 Číslo smlouvy 5 Z 8 2 C 0 0 3 Název IČO MUDr. Anna Bernardy s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-2 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ

Více

LOGBOOK. Specializační vzdělávání v oboru OŠETŘOVATELSKÁ PÉČE V PEDIATRII. (všeobecná sestra)

LOGBOOK. Specializační vzdělávání v oboru OŠETŘOVATELSKÁ PÉČE V PEDIATRII. (všeobecná sestra) LOGBOOK Specializační vzdělávání v oboru OŠETŘOVATELSKÁ PÉČE V PEDIATRII (všeobecná sestra) Ministerstvo zdravotnictví České republiky Palackého náměstí 4, 18 01 Praha tel.: + 40 4 971 111, e-mail: onp@mzcr.cz,

Více