Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2017 ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2017 ze dne"

Transkript

1 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2017 ze dne Přítomni: Drábek, Janauer, Janeček, Kolář, Konopík, Kořínek, Koubek, Krafta, Kubelík, Rážová, Sýkorová, Ullwerová, Vrtišková, Zděnek Omluveni: Filip Návrh programu: 1) Rozpočtové opatření č. 3 2) Smlouva o spolupráci vodovodní přivaděč Dolnobřežansko 3) Smlouva o spolupráci kamerový systém Dolnobřežansko 4) Smlouva o rekonstrukci komunikace Hl. m. Prahy Štěchovice 5) Dodatek č. 1 o výpůjčce budovy č. p ) Informace o budoucím provozu pošty 7) Pozemky 8) Diskuse Pan Koubek žádá o doplnění bodu Instalace bankomatu v obci do programu jednání zastupitelstva obce. Upravený návrh programu: 1) Rozpočtové opatření č. 3 2) Smlouva o spolupráci vodovodní přivaděč Dolnobřežansko 3) Smlouva o spolupráci kamerový systém Dolnobřežansko 4) Smlouva o rekonstrukci komunikace Hl. m. Prahy Štěchovice 5) Dodatek č. 1 o výpůjčce budovy č. p ) Informace o budoucím provozu pošty 7) Instalace bankomatu v obci 8) Pozemky 9) Diskuse Program odhlasován všemi hlasy přítomných zastupitelů 14 x PRO Zapisovatel Janeček Ověřovatelé zápisu Krafta, Zděnek 14 x PRO 1. Rozpočtové opatření č. 3 Předseda Finančního výboru Jan Kořínek prezentuje návrh rozpočtového opatření č. 3 a to jak v příjmové (příloha č. 1) tak i ve výdajové (příloha č. 2) části rozpočtu obce Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtové opatření č. 3 a to jak v příjmové části (příloha č. 1) tak i ve výdajové části (příloha č. 2) 2. Smlouva o spolupráci vodovodní přivaděč Dolnobřežansko Starostka obce prezentuje dodatek č. 1 ke schválené smlouvě o spolupráci ve věci realizace vodovodního přivaděče s dobrovolným svazkem obcí Dolnobřežansko, který byl všem členům zastupitelstva obce zaslán v elektronické podobě.

2 Zastupitelstvo obce schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o spolupráci jíž se vymezují práva a povinnosti účastníků smlouvy při přípravě a realizaci vodohospodářského díla vodovodní přivaděč pro zásobování Mikroregionu Dolnobřežansko pitnou vodou. 3. Smlouva o spolupráci kamerový systém Dolnobřežansko Starostka obce prezentuje návrh smlouvy o spolupráci ve věci realizace kamerového dohlížecího systému na vjezdech a výjezdech obcí mikroregionu Dolnobřežansko. Obec již má ve schváleném rozpočtu na tuto realizaci vyčleněné finanční prostředky. Zastupitelstvo obce schvaluje smlouvu o spolupráci na vybudování kamerového dohlížecího systému v mikroregionu Dolnobřežansko. 4. Smlouva o rekonstrukci komunikace Hl. m Prahy Štěchovice Společnost Pontech, s.r.o., která zpracovává projektovou dokumentaci na rekonstrukci silnice č. II/102mezi Prahou a obcí Štěchovice. V rámci projektování nás žádají o podepsání smlouvy o právu provést stavbu na cizím pozemku, která spočívá v našem případě v dočasném záboru pozemků ve vlastnictví obce Vrané nad Vltavou. Zastupitelstvo obce schvaluje smlouvu o právu provést stavbu Rekonstrukce silnice II/102 se společností Krajská správa a údržba silnic Středočeského kraje. 5. Dodatek č. 1 o výpůjčce budovy č. p. 128 Starostka obce informuje členy zastupitelstva obce o možnosti získání dotace na výstavbu nové mateřské školy. Z tohoto důvodu se v současné době zabýváme provozními věcmi, které se budou muset řešit v případě potvrzení získání dotace. Vzhledem k tomu, že nová MŠ má stát na místě stávající horní budovy MŠ, bude se muset tato budova zbourat. Po dobu výstavby budeme potřebovat umístit děti (část dětí, 2-3 třídy) do náhradních prostor. V této věci již proběhlo jednání se zástupci spolku Stará škola, z.s. a bylo domluveno využití části budovy č. p. 128 pro potřeby umístění 2-3 tříd mateřské školy po dobu výstavby nové mateřské školy. Na základě této domluvy byl připraven dodatek č. 1 ke smlouvě o výpůjčce budovy s č. p. 128, kterou obdrželi všichni zastupitelé v elektronické podobě. Členové zastupitelstva diskutují o tomto záměru. Aleš Kolář dává na zvážení konkretizovat v dodatku jednotlivé třídy (učebny). Na základě diskuze je připraveno následující usnesení. Zastupitelstvo obce schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o výpůjčce budovy s č. p. 128 v ulici V Zídkách, se spolkem Stará škola, z. s., ze dne , včetně připomínek p. Filipa Ditricha.

3 6. Informace o budoucím provozu pošty Obec navštívili zástupci státního podniku Česká pošta, s. p. s prezentací a nabídkou spolupráce na projektu Pošta Partner, která spočívá v tom, že postupně všechny pošty mají být v budoucnu provozovány novými subjekty. V první fázi zástupci České pošty, s. p. oslovují obce, zda-li by měly zájem na spolupráci při zajištění provozování pošty. Členové zastupitelstva obce obdrželi v elektronické podobě prezentaci, kterou jsme získali od České pošty, s.p. Ve Vraném nad Vltavou by šlo s největší pravděpodobností i o odkoupení budovy ve vlastnictví státního podniku Česká pošta, s. p. Členové zastupitelstva obce diskutují. Na základě diskuze je připraveno následující usnesení. Zastupitelstvo obce projednalo nabídku od státního podniku Česká pošta, s.p. a souhlasí s tím, že o této nabídce budeme dále jednat. 7. Instalace bankomatu v obci Pan Martin Koubek prezentuje členům zastupitelstva nabídku společnosti Euronet Services, spol. s r.o. Členové zastupitelstva řeší možná místa pro umístění bankomatu. Paní Ivana Rážová navrhuje prověřit možnost umístění bankomatu do plotu (zahrady) budovy základní umělecké školy s tím, že by byl bankomat umístěn směrem do ulice U Pošty. Zastupitelstvo obce souhlasí se záměrem vybudovat v obci potřebnou infrastrukturu pro umístění bankomatu a pověřuje pana Martina Koubka k dalšímu jednání se společností Euronet Services, spol. s r.o. 8. Pozemky Na základě již schváleného záměru prodeje části pozemků parc. č. 136/3 a 135/3 oba v k. ú. Vrané nad Vltavou, došlo ze strany žadatele, pana Martina Kubelíka, k vyhotovení geometrického plánu, který stanovil nové číslo pozemku a přesnou výměru děleného pozemku. Zastupitelstvo obce souhlasí s prodejem nově odměřeného pozemku parc. č. 135/6 o výměře 32 m 2, dle geometrického plánu č /2017, za cenu 1000,- Kč/m 2 + náklady spojené s převodem pozemku, panu Martinovi Kubelíkovi. Obec Vrané nad Vltavou si nechala zpracovat znalecký posudek pro ocenění pozemků parc. č. 432/1 a st. č. 43 v k. ú. Vrané nad Vltavou, které jsou ve vlastnictví Soběslava Soukupa a Renaty Soukupové. Tento znalecký posudek byl členům zastupitelstva obce zaslán v elektronické podobě. Obec Vrané nad Vltavou oznámila majitelům výše uvedených

4 pozemků svůj zájem o tyto pozemky. Na základě diskuze a znaleckého posudku, členové zastupitelstva obce souhlasí s pokračováním jednání o koupi těchto pozemků. Zastupitelstvo obce souhlasí s dalším jednáním o odkoupení pozemků parc. č. 432/1 a st. č. 43 v k. ú. Vrané nad Vltavou za cenu uvedenou ve vyhotoveném znaleckém posudku. 13x PRO (Janauer, Janeček, Kolář, Konopík, Kořínek, Koubek, Krafta, Kubelík, Rážová, Sýkorová, Ullwerová, Vrtišková, Zděnek), 1x PROTI (Drábek) Usnesení bylo přijato. 9. Diskuze Starostka obce zahajuje diskuzi: Ullwerová: příští jednání zastupitelstva obce se uskuteční Vrtišková: dotazuje se na realizaci dopravního značení v Březovské ulici Ullwerová: realizace dopravního značení je pozastavena do doby vyřešení problému v komunikaci V Chatách Vrtišková: navrhuje zařadit do příštího rozpočtu obce finanční prostředky na hřiště pro větší děti (mládež) Ullwerová: před nějakou dobou jsme obdrželi nabídku na realizaci street workoutové hřiště pro mládež, která nás zaujala a chtěli jsme takové hřiště realizovat v příštím roce vedle koše na basketbal naproti dětskému hřišti Akátek Koubek: děkuje za realizaci mlatového chodníku u základní školy Rážová: informuje místostarostu obce o opětovném vypouštění odpadních vod do Zvolského potoka a o nutnosti to opětovně řešit s MěÚ Černošice Janeček: dáme podnět na MěÚ Černošice a budeme tuto lokalitu více sledovat Janauer: chce řešit příspěvek v obecním časopisu Zrcadlo, který za radu školy napsala paní Vrtišková, se článkem zásadně nesouhlasí a dotazuje se paní Vrtiškové proč článek napsala a proč v něm uvádí informace týkající se problémů při jednáních rady školy? Vrtišková: článek napsala za zástupce rodičů v radě školy a informuje o problémech se domluvit na kompetencích rady školy Janauer: informuje členy zastupitelstva obce, že článek byl napsán za celou radu školy a rád by se domluvil na prezentaci výstupů z rady školy na veřejnost Vrtišková: dotazuje se na jiný článek v obecním časopisu, který se týká mateřské školy, proč bylo ve stejném čísle reagováno ze strany obce na článek o mateřské škole Ullwerová: informuje členy zastupitelstva obce, že reakci na článek o mateřské škole projednala rada obce, došlo k minimální reakci za vydavatele obecního časopisu Kolář: souhlasí s reakcí vydavatele obecního časopisu Zastupitelstvo obce schvaluje: Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtové opatření č. 3 a to jak v příjmové části (příloha č. 1) tak i ve výdajové části (příloha č. 2) Zastupitelstvo obce schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o spolupráci jíž se vymezují práva a povinnosti účastníků smlouvy při přípravě a realizaci vodohospodářského díla vodovodní přivaděč pro zásobování Mikroregionu Dolnobřežansko pitnou vodou. Zastupitelstvo obce schvaluje smlouvu o spolupráci na vybudování kamerového dohlížecího systému v mikroregionu Dolnobřežansko.

5 Zastupitelstvo obce schvaluje smlouvu o právu provést stavbu Rekonstrukce silnice II/102 se společností Krajská správa a údržba silnic Středočeského kraje. Zastupitelstvo obce schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o výpůjčce budovy s č. p. 128 v ulici V Zídkách, se spolkem Stará škola, z. s., ze dne , včetně připomínek p. Filipa Ditricha. Zastupitelstvo obce projednalo nabídku od státního podniku Česká pošta, s.p. a souhlasí s tím, že o této nabídce budeme dále jednat. Zastupitelstvo obce souhlasí se záměrem vybudovat v obci potřebnou infrastrukturu pro umístění bankomatu a pověřuje pana Martina Koubka k dalšímu jednání se společností Euronet Services, spol. s r.o. Zastupitelstvo obce souhlasí s prodejem nově odměřeného pozemku parc. č. 135/6 o výměře 32 m 2, dle geometrického plánu č /2017, za cenu 1000,- Kč/m 2 + náklady spojené s převodem pozemku, panu Martinovi Kubelíkovi. Zastupitelstvo obce souhlasí s dalším jednáním o odkoupení pozemků parc. č. 432/1 a st. č. 43 v k. ú. Vrané nad Vltavou za cenu uvedenou ve vyhotoveném znaleckém posudku. Použité zkratky: ZO zastupitelstvo obce RO rada obce č.p. číslo popisné MěÚ Městský úřad parc. č. parcelní číslo k. ú. katastrální území s. p. státní podnik z. s. zapsaný spolek Skončeno: 19:30 hodin Zapsal: Janeček Ověřovatelé zápisu:... Dana Ullwerová - starostka obce. Jiří Krafta Pavel Zděnek

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 2/2018 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 2/2018 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 2/2018 ze dne 28. 2. 2018 Přítomni: Drábek, Filip, Janauer, Janeček, Konopík, Kořínek, Koubek, Krafta, Kubelík, Rážová, Sýkorová, Ullwerová, Vrtišková

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2016 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2016 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2016 ze dne 18. 5. 2016 Přítomni: Drábek, Filip, Janauer (18:12), Janeček, Konopík, Koubek, Krafta, Kubelík, Rážová, Ullwerová, Vrtišková, Zděnek

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/2015 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/2015 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/2015 ze dne 21. 10. 2015 Přítomni: Janeček, Ullwerová, Zděnek, Drábek, Krafta, Sýkorová, Kořínek, Rážová, Vrtišková, Kolář Omluveni: Filip, Kubelík,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2016 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2016 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2016 ze dne 20. 1. 2016 Přítomni: Drábek, Filip, Janauer, Janeček, Kolář, Konopík, Kořínek (18:05), Koubek (18:05), Krafta, Rážová, Sýkorová,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 7/14 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 7/14 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 7/14 ze dne 25. 6. 2014 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Zdeněk, Jahodová, Filip, Kubelík, Krafta, Konopík, Vrtišková, Kolář, Rážová, Novotný

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 9/2015 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 9/2015 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 9/2015 ze dne 18. 11. 2015 Přítomni: Janeček, Ullwerová, Zděnek, Krafta, Sýkorová, Kořínek, Rážová, Vrtišková, Kolář, Filip, Kubelík, Konopík, Janauer,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/14 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/14 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/14 ze dne 21. 5. 2014 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Zdeněk, Jahodová, Filip, Kubelík, Drábek, Blažek, Krafta, Konopík, Vrtišková Omluveni:

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2012 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2012 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2012 ze dne 16.5.2012 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Krafta, Novotný, Kubelík, Rážová, Janeček, Jahodová, Vrtišková, Blažek, Filip, Kolář, Drábek,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2016 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2016 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2016 ze dne 21. 9. 2016 Přítomni: Drábek, Filip, Janauer (18:07), Janeček, Konopík, Koubek (18:32 odchod), Krafta, Rážová, Sýkorová, Ullwerová,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2017 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2017 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2017 ze dne 20.12. 2017 Přítomni: Krafta, Kořínek, Rážová, Ullwerová, Kubelík, Zděnek, Kolář, Drábek, Sýkorová, Janauer Omluveni: Konopík Koubek,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 3/14 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 3/14 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 3/14 ze dne 19.2.2014 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Zdeněk, Rážová, Vrtišková, Jahodová, Konopík, Filip, Kubelík, Drábek, Blažek, Kolář

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/13 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/13 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/13 ze dne 20.11.2013 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Krafta, Zdeněk, Rážová, Drábek, Novotný, Vrtišková, Jahodová, Blažek, Konopík, Filip,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2011 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2011 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2011 ze dne 16.11.2011 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Krafta, Drábek, Novotný, Filip, Kolář, Kubelík, Zdeněk, Rážová, Janeček, Jahodová, Vrtišková,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2012 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2012 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2012 ze dne 18.1.2012 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Krafta, Drábek, Novotný, Konopík, Kolář, Kubelík, Zdeněk, Rážová, Janeček, Jahodová, Vrtišková,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/13 ze dne 18.9.2013

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/13 ze dne 18.9.2013 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/13 ze dne 18.9.2013 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Kolář, Krafta, Zdeněk, Rážová, Konopík, Filip (18:33), Blažek, Drábek, Kubelík, Novotný,

Více

Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2018 ze dne

Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2018 ze dne Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2018 ze dne 27. 11. 2018 Přítomni: Omluveni: Ullwerová, Zděnek, Krafta, Drábek, Janauer, Rážová, Kolář, Blažek, Nováková, Havlíčková,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/14 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/14 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/14 ze dne 6. 8. 2014 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Zdeněk, Jahodová, Filip, Kubelík, Krafta, Konopík, Vrtišková, Kolář, Rážová, Novotný Omluveni:

Více

Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 02/2019 ze dne

Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 02/2019 ze dne Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 02/2019 ze dne 20. 02. 2019 Přítomni: Ullwerová, Zděnek, Krafta, Drábek, Rážová, Kukla, Tejnický, Havlíčková, Janeček, Kolář, Kadlecová,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2010 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2010 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2010 ze dne 24. 11.2010 Přítomni: Filipová, Janeček, Krafta, Ullwerová, Drábek, Rážová, Novotný, Blažek, Jahodová, Filip, Kubelík, Vrtišková,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2013 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2013 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2013 ze dne 19.6.2013 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Kolář, Jahodová, Krafta, Zdeněk, Rážová, Konopík, Filip, Blažek, Drábek Omluveni:

Více

Zápis č. 6 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro.

Zápis č. 6 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Zápis č. 6 ze zasedání ZM ze dne 29. 8. 2018, od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Příští zasedání se bude konat 26. 9. 2018 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015 Čas: 19.00-21.05h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 7 členů ZO Suchodol

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Přibice konaného dne konaného dne 17. 6. 2019 Místo konání: Čas zahájení jednání: Zasedací místnost Obecního úřadu obce Přibice 18:00 hod. Přítomni (bez titulů v abecedním pořadí): Miroslav Effenberger, Věra Ficková, Petr

Více

Bod č 2 - Schválení programu:

Bod č 2 - Schválení programu: Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 16.9.2015 od 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu. 11/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

VÝPIS USNESENÍ č. 15

VÝPIS USNESENÍ č. 15 VÝPIS USNESENÍ č. 15 ze zápisu z veřejného jednání Zastupitelstva obce Černíkovice, konaného dne 20.6. 2016 od 19.30 hodin ve společenské místnosti DPS Černíkovice Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

Zápis č. 6/2013 ze zasedání KV konaného dne od 18:50 na OÚ Chýně Z MINULÝCH USNESENÍ ZBÝVÁ DOŘEŠIT:

Zápis č. 6/2013 ze zasedání KV konaného dne od 18:50 na OÚ Chýně Z MINULÝCH USNESENÍ ZBÝVÁ DOŘEŠIT: Zápis č. 6/2013 ze zasedání KV konaného dne 18. 9. 2013 od 18:50 na OÚ Chýně Přítomni: Jelínek, Pokorná Podle informací od paní tajemnice, Věry Kovářové a podle vlastních zjištění byla provedena kontrola

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

ZÁPIS A USNESENÍ ZE 47. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DALOVICE KONANÉHO DNE

ZÁPIS A USNESENÍ ZE 47. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DALOVICE KONANÉHO DNE ZÁPIS A USNESENÍ ZE 47. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE DALOVICE KONANÉHO DNE 04.03.2010 Přítomni: Monika Brabcová, Ing. Vladimír Dejmek, Milan Holý, Ing. Gustav Hošťálek, Ing. Lukáš Kolovrátek, Ladislav

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 28.ledna 2019, od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 28.ledna 2019, od 18:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 28.ledna 2019, od 18:00 hodin Místo konání: Obecní úřad Velká Dobrá Přítomní: Ing. Zdeněk Nosek, MUDr. Petr Pauk, Zdeněk Kropáč, Ing. Pavel Hajný,

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis ze 49. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis ze 49. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis ze 49. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 18. 9. 2018 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, E. Křivancová, J. Křivanec,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2014 ze dne 25.11.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2014 ze dne 25.11.2014 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění Zápis ze zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 5 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro.

Zápis č. 5 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Zápis č. 5 ze zasedání ZM ze dne 31. 5. 2017, od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Příští zasedání se bude konat 19. 6. 2017 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní

Více

5. Mikroregion Poličsko a) Závěrečný účet za r. 2018, zpráva o výsledku přezkoumání - ZO bere na vědomí

5. Mikroregion Poličsko a) Závěrečný účet za r. 2018, zpráva o výsledku přezkoumání - ZO bere na vědomí Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.6.2019 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 26.6 2019 18:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 26.6.2019 20:15 hodin 1 č.

Více

Zápis č. 7/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 7/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 7/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 26.10.2015 Místo konání: Salonek Hospody NARPA, Lány Jednání probíhalo od - do: 18:00 19.20 hodin Členů zastupitelstva obce: 11

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č.6. ze dne 22.06.2015 Přítomní: viz prezenční listina přítomno 14 zastupitelů

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č.6. ze dne 22.06.2015 Přítomní: viz prezenční listina přítomno 14 zastupitelů Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č.6. ze dne 22.06.2015 Přítomní: viz prezenční listina přítomno 14 zastupitelů Návrhová komise Jana Lejsková, Renata Stříbrnská Ověřovatelé zápisu Jarmila Cagášková,

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 27. 2. 2019 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Josef Lakatoš - Mgr.

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 1. prosince 2014

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 1. prosince 2014 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 1. prosince 2014 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Lácha, Jana Marešová, Josef Novák, Vladimír Šíma Omluven: Kateřina Pudivítrová, Michaela

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 22. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis č. 8/2017. ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný

Zápis č. 8/2017. ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný Zápis č. 8/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Tehovec konaného dne 7. 11. 2017 Přítomni: Omluveni: Starostka - Šmoldasová Zastupitelé - Trojánková, Hořický, Hájková, Šťastný Hrouda, Lískovec Hosté: občané

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 30.5.2016 Místo konání: Obecní úřad Lány Jednání probíhalo od - do: 19:00 19.50 hodin Členů zastupitelstva obce: 11 (Jana Drastilová,

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 3. ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne

Zápis č. 3. ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Petrůvka, konaného dne 19.12.2014 Program: 1. Zahájení 2. Rozpočtové opatření č.3/2014 3. Mikroregion Luhačovské Zálesí 4. Majetkové záležitosti obce 5. Místní

Více

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 21. 9. 2016 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 11 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Pištěk, Vajdák,

Více

Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy

Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne 20.03.2019 od 17:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy 1. Zahájení Starostka města paní J. R. přivítala přítomné členy zastupitelstva

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od 18.00 hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p. 199 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin.

Zápis č. 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Postřižín konaného dne od 19:30 hodin. http://crux.gc-system.cz/obecpostrizin.cz/obec- 183/OBEC POSTŘIŽÍN Se sídlem Obecní úřad Pražská 42 250 70 Postřižín : 315 782 960 e-mail: info@obecpostrizin.cz www.obecpostrizin.cz DS č. 4rfajux Přítomni:

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ O B E C S O B O T Í N Sobotín 54, 788 16 Petrov nad Desnou PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ z 30. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobotín konaného dne 18. prosince 2017 od 17:00 hodin Usnesení č. 30/1

Více

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4.

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4. Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 12/2/2019 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 12/2/2019 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 12/2/2019 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Šebela, Arafa, Macháček, Kořínek, Dušek,

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 2/2016, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 2/2016, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 2/2016, které se konalo 21.3.2016 od 18.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Přítomni: Tomáš Jelínek, Jaroslav Houba, Josef Jedlička, Milada Grillová,

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 28/4/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 28/4/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 28/4/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Maryška, Arafa, Štecher, Dušek, Plaček,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 29. dubna 2013

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 29. dubna 2013 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 29. dubna 2013 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Josef Lácha, Vlasta Tišlerová, Josef Novák, Stanislav Kahuda Přítomni veřejnost:

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 20 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 20 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 18.08. 2015 v 20 hodin Termín: úterý 18.08.2015 od 20 hodin na OÚ v Nedrahovicích Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice na srpen 2015: Program

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy

Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 10.10. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy přítomno: 6 členů omluveno: 3 členi

Více

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar Rejfek Omluveni:

Více

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE

VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE číslo 03/2017 ze dne 15. 06. 2017 Usnesení č. 074/17-Z03 ze dne 15. 06. 2017: v souladu s 94 odst. 1 a v souladu s 102 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů,

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:02hodin. Přítomni: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 18.01.2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 12

Zápis zasedání ZO Babice konaného dne v 19:00 na OÚ Babice. Zápis č. 12 Zápis zasedání ZO Babice konaného dne 6.11.2017 v 19:00 na OÚ Babice Zápis č. 12 Přítomni: Marks Marcela, Chadraba Jan, Rozsíval Josef, Haluza Karel, Šebková Helena, Staněk Radim, Vrábelová Kateřina, Rathouský

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.06/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 22. 3. 2017 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

*Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

*Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány *Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 13. 2. 2019 Místo konání: Sál Nad Narpou čp. 317, Lány Jednání probíhalo od - do: 18:00 19.10 hodin Členů zastupitelstva obce:

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009

USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 Místo konání: Přítomno : Omluven: restaurace Club KINO, Fügnerova ul. Černošice 19 zastupitelů dle prezenční listiny J. Prskavec, Ing.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Kosmonosy č. 8/2017 ze dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Kosmonosy č. 8/2017 ze dne 1) Zasedání zahájeno v: 18:02 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Kosmonosy č. 8/2017 ze dne 25. 10. 2017 Přítomni: 12 (Ing. Müller, Macoun, Ing. Janeček, Štěpánek, Svárovský, Vaněk, Christov,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis. z 13. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 18. května 2012.

Zápis. z 13. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 18. května 2012. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 Č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 13. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 8 ze dne 17.07.2019 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací v souladu s článkem 5 Nařízení

Více

č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012

č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012 1 č.j. 6/2012 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 20.9. 2012 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 20.9.2012 18:02 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 20.9.2012 19:50

Více

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne 22.08.2018 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 20.01.2016 Termín: středa 20.01.2016 od 20 hodin, OÚ Nedrahovice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Zápis a usnesení zastupitelstva městyse Štěchovice konané dne od 18 hodin v MŠ Štěchovice

Zápis a usnesení zastupitelstva městyse Štěchovice konané dne od 18 hodin v MŠ Štěchovice Zápis a usnesení zastupitelstva městyse Štěchovice konané dne 16. 12. 2013 od 18 hodin v MŠ Štěchovice Přítomni: M. Čapek, P. Zeman, J. Marková, J. Andrle, RNDr. J. Malý, A. Sládeček, P. Bechyně, S. Žemlička,

Více

Zápis. z 19. mimořádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 4. března 2016.

Zápis. z 19. mimořádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 4. března 2016. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 19. mimořádného veřejného

Více

ANONYMIZOVANÉ INFORMACE z jednání zastupitelstva obce Všemina konaného dne 4.3.2015

ANONYMIZOVANÉ INFORMACE z jednání zastupitelstva obce Všemina konaného dne 4.3.2015 Přítomno: 9 členů zastupitelstva (všichni) Hosté: František Čala, Eva Čalová, Ing. P. František Kuběna Program: 1) Zahájení 2) Ověření zápisu z minulého zastupitelstva a volba ověřovatelů zápisu 3) Projednání

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Z á. p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice

Z á. p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice Z á z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne 28. 4. 2015 na OÚ Malá Hraštice Přítomni: Helena Wiedermannová, Mgr. Irena Hrabáková- dřívější odchod, Silvie Štáfková, Radim Souček, JUDr.

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 19 hodin

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 19 hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 14.08. 2013 v 19 hodin Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice na srpen 2013 Termín: středa 14. 08. 2013 od 19 hodin v budově hasičárny v Boru

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. června 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Ratměřice ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Ratměřice ze dne Přítomno: 6 členů zastupitelstva, omluven 1 (Tomáš Grňa) Určení zapisovatele: Lucie Svatošová Určení ověřovatelů zápisu: Radek Bareš, Vladimíra Černá 1. Zahájení a kontrola usnesení z minulého zasedání

Více

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků.

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Výpis Usnesení č. 6-2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libeř konaného

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 8. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 8 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 19. června 2019 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Usnesení 1./12ZO/2016 bylo přijato.

Usnesení 1./12ZO/2016 bylo přijato. 1 Výpis usnesení z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 23. 11. 2016 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 13 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Vajdák, Pištěk,

Více

Zápis a přijatá usnesení z 6. zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne v kanceláři OÚ Sl. Rudoltice

Zápis a přijatá usnesení z 6. zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne v kanceláři OÚ Sl. Rudoltice Zápis a přijatá usnesení z 6. zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne 9.7.2007 v kanceláři OÚ Sl. Rudoltice Přítomni: J. Strýček, M. Glejtek, S. Zemba, R. Rajnochová, B. Kostiha, L. Švehla, P. Pargač,

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 30. května 2011

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 30. května 2011 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 30. května 2011 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Brouček, Josef Novák, Josef Lácha, Stanislav Kahuda Omluven: Vlasta Tišlerová, Michaela

Více

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 16.12.2010 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO - V.Horák, M.Holeček, V.Modrý, F.Matěna, ing.hrubý, Z.Dusová, Z.Pejcha

Více