Anglie 2019 Oxford Stratford Birmingham Londýn

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Anglie 2019 Oxford Stratford Birmingham Londýn"

Transkript

1 Anglie 2019 Oxford Stratford Birmingham Londýn (neděle pátek)

2 Obecné informace DEN ODJEZDU neděle sraz v 7:30 hod. u bočního vstupu do školy odjezd v 8:00 DEN PŘÍJEZDU V pátek 3.5. v odpoledních/večerních hodinách

3 Program 1. den sraz v 7,30 hod. před budovou školy, Tišnov, 28. října 1708, odjezd v 8,00 hod. Průjezd Německem, Belgií, do francouzského Calais 2. den v brzkých ranních hodinách trajektem z Calais do Doveru v Anglii. Přejezd do Oxfordu pěší prohlídka města: Christ Church College nebo New College, High street, Saint Aldate s Street, Carfax Tower ze 13. st., Town Hall, Radcliff Camera. Ve večerních hodinách odjezd do rodin v Longbridge (jižně od Birminghamu), večeře, nocleh v rodinách.

4 3. den po snídani si uděláme celodenní výlet. Začneme prohlídkou Blenheim Palace rodiště Winstona Churchilla, krásný barokní zámek s rozsáhlými zahradami (objednaný vstup). Poté přejedeme do oblasti Cotswolds překrásná venkovská krajina s pitoreskními vesničkami a rozkošnými domky z místního typického vápence, zastávka ve Bourton-on-the Water. Den zakončíme ve Stratfordu město Williama Shakespeara, můžeme navštívit jeho rodný dům, uděláme si na chvíli rozchod (obchůdky se suvenýry atd.). Večeře, nocleh v rodinách. 4. den po snídani Birmingham včetně návštěvy slavné čokoládovny Cadbury World (objednaný vstup). Odpoledne navštívíme město Coventry včetně Transport Musea historické automobily, kola atd. (vstup zdarma). Večer návrat do rodin, večeře, nocleh v rodinách.

5 5. den po snídani se vydáme do Londýna celodenní pěší prohlídka Greenwich nultý poledník, Cutty Sark, popř. námořní muzeum (vstup zdarma), poté lodí k London Eye, prohlédneme si Parlament, Big Ben, Westminster, Buckinghamský palác... Dle počasí den zakončíme jízdou na lanovce Emirates přes Temži. Večer návrat do Doveru. Odjezd zpět do ČR. 6. den příjezd domů ve večerních hodinách Změna programu vyhrazena.

6 Ubytování Ubytování a strava noc: v rodinách dle seznamu. Studenti mají zajištěné snídaně a večeře v rodině, obědy formou balíčku. Strava začíná teplou večeří a končí balíčkem Děti budou mít v průběhu prohlídky čas na nákup i občerstvení. Všechny rodiny, které ubytovávají studenty, prošly důkladnou bezpečnostní policejní prohlídkou, která je nyní požadována v UK ze zákona, tato prohlídka je v zájmu bezpečnosti všech ubytovaných dětí. V rodinných domech je přísně ZAKÁZÁNO KOUŘIT A PÍT ALKOHOL! V případě porušení tohoto pravidla má rodina právo ubytované vystěhovat bez náhrady. Upozorňujeme, že dle zákona na ochranu soukromí je v UK přísně zakázáno bez svolení rodiny (majitele objektu) fotografovat interiér a hostitelskou rodinu nebo pořizovat jakékoliv digitální záznamy.

7 Je třeba počítat s velkou multikulturností rodin! Standard v rodinách se může lišit. Hosté nesmí očekávat hotelové zařízení a služby. Koupelny a WC bývají společné s rodinou (je nutné vzít si vlastní toaletní potřeby + ručník). Každý účastník zájezdu je hostem v anglické rodině, která se o něj bude starat, proto je zapotřebí rodinu respektovat. Každý je povinen učinit vše, aby nezpůsobil žádnou škodu. Když taková situaci nastane, bude muset škodu uhradit. Vzhledem k tomu, že se rozšířily případy, kdy rodinám vznikly škody spojené s užíváním kulmy a žehliček na vlasy, žádáme tímto studentky, aby uvedené předměty raději nechaly doma. Děti do 18 let mají zákaz večer opouštět dům hostitelské rodiny, která za ně nese zodpovědnost po převzetí na meeting pointu. V UK je přísný zákaz nošení kapesních nožů (nože s pojistkou jsou ilegální) a slzného plynu!

8 Co s sebou doporučujeme adaptér na britské zásuvky (typ G), pro případné nabíjení telefonů a použití fénu drobný dárek pro rodinu (sušenky, magnetku na ledničku, ) žádný alkohol teplé a pohodlné oblečení nejen na cestu do autobusu (popř. polštářek a deku) pevnou obuv (2 páry), přezůvky, pláštěnku nebo deštník menší batůžek na svačinu a doklady průkaz pojištěnce zdravotní pojišťovny (stačí kopie) eura na drobné výdaje v Německu a Francii (např. toalety 0,5 0,75 ) a koruny na zakoupení občerstvení v autobusu

9 Cestovní doklady Cestující si sám odpovídá za platnost svých cestovních dokladů. Cestovní pas mějte v příručním zavazadle!!! Do zemí Evropské unie (a v tuto chvíli ještě pořád včetně Velké Británie) je možné cestovat na cestovní pas i na občanský průkaz ČR vydaný po roce 1994 (se strojově čitelným kódem). Doklady by měly být platné minimálně po dobu plánovaného pobytu mimo území ČR. Pokud nejste občanem ČR, prověřte si na příslušném zastupitelském úřadě, zda pro vstup do země pobytu či pro tranzit nepotřebujete vízum. Pokud ano, cestovní kancelář vám vydá potvrzení o zajištěném ubytování a popř. i pojištění, které zastupitelský úřad potřebuje. Informace a doporučení pro cesty do všech zemí světa najdete na v oddíle Cestujeme.

10 Autobusová doprava Autobusová doprava je zajišťována kvalitními autobusy našich smluvních partnerů, které splňují mezinárodní předpisy pro dopravu osob. Autobus je vybaven klimatizací, videem a WC. Přeprava klientů se řídí mezinárodními předpisy. Během cesty jsou pravidelné, asi půlhodinové přestávky na vybavených odpočívadlech nebo u benzinových pump. Přestávky jsou zařazovány po max. čtyřech hodinách jízdy. V průběhu zastávek jsou nabízeny teplé a studené nápoje, platba v Kč.

11 Zavazadla doporučujeme každé zavazadlo označit jmenovkou. Vyhneme se tak zbytečným záměnám při předávání dětí na meeting pointu, kde může být více autobusů ve stejný čas. V ceně dopravy je přeprava jedné osoby a jednoho zavazadla do 20 kg (kufr nebo taška). Každý může mít dále jedno příruční zavazadlo do 5 kg. (batoh) Občerstvení na cestu tam první jídlo až druhý den teplá večeře v rodině večer Do autobusu jsou zakázané energetické nápoje, kofeinové nápoje Každý si vezme prázdnou igelitovou tašku na odpadky. Během cesty budete udržovat pořádek. Z přepravy jsou vyloučeny objemné isotermické tašky a balení PET lahví s vodou (6x 1,5l).

12 Cena zahrnuje: dopravu busem s WC a klimatizací 3 x ubytování v rodinách 3x plnou penzi (obědy ve formě balíčků vždy si vezměte balíček) jízdenka na trajekt služby průvodce komplexní pojištění do zahraničí včetně storna informační materiál a mapku Londýna pojištění CK dle 159/99 Sb.

13 Vstupy Pro všechny žáky byly navíc zakoupeny vstupy do památek a atrakcí: Blenheim Palace Cadbury World Jízdenka na londýnské metro Za tyto vstupy uhradí žáci poplatek 25, které vybere průvodkyně v autobusu.

14 Další předpokládané výdaje: (které si všichni uhradí na místě sami, pokud se atrakce navštíví) Věž v Oxfordu cca 3 / děti Loď po Temži cca 6 / děti cca 4 / dospělí cca 12 / dospělí Kapesné dle uvážení rodičů ( 40-50)

15 Pojištění Každý účastník zájezdu má sjednané komplexní pojištění do zahraničí. Kartičky pojištění obdrží děti od paní průvodkyně v autobusu při odjezdu. Společně s kartičkami pojišťovny obdrží také lísteček s telefonními čísly na pedagogický dozor a rodinu, ve které budou bydlet.

16 Rozdělení do skupin Mgr. B. Kulhánková Ing. G. Greguš Mgr. M. Fišnarová Mgr. P. Rozsypalová Tel: Tel: Tel: tel: Šír Adam Jarošová Iveta Babáková Lucie Dokládal Radim Daniel Jakub Marková Eliška Smejkalová Lenka Čtveráček Lukáš Zavala Estrada Marco Odehnalová Michaela Heinrichová Veronika Bartošíková Terezie Blažková Kristýna Kundrátová Magdaléna Gálfyová Adéla Kučerová Eliška Zámečník Petr Cvrkalová Zuzana Štveráčková Alena Špaček Tadeáš Papučíková Natálie Chlubná Aneta Havlátová Barbora Gergely Ondřej Procházková Kateřina Štěpánková Michaela Pešková Karolína Šafář Štěpán Packová Alena Čtveráček Michal Drábková Adéla Hájek Jan Klodnerová Barbora Láník Marek Šír Jakub Malý František Mazourová Lenka Santlerová Nikola Košinárová Iveta Valla Tadeáš Kusalová Marie Marek Jakub Fikrová Eliška Trojánek Robin Purerová Amálie Křivánková Linda Křehlíková Kateřina Pisková Alžběta Valentová Kateřina Polnická Zuzana

17

Anglie 2014 18. 23. 5. 2014 (NEDĚLE PÁTEK)

Anglie 2014 18. 23. 5. 2014 (NEDĚLE PÁTEK) Anglie 2014 18. 23. 5. 2014 (NEDĚLE PÁTEK) Obecné informace Kontrola úplnosti cestovních dokladů předloží žáci ke kontrole platný cestovní pas (nebo OP) paní Tillhonové (do 25. dubna). DEN ODJEZDU 18.

Více

Velká Británie - Londýn. již od Kč 5.690,-!!! Výlet do Windsoru zdarma!!!

Velká Británie - Londýn. již od Kč 5.690,-!!! Výlet do Windsoru zdarma!!! Velká Británie - Londýn již od Kč 5.690,-!!! Výlet do Windsoru zdarma!!! Budovy Parlamentu s věží Big Ben, Westminsterské opatství, Buckinghamský palác, Tower of London, Tower Bridge, Katedrála Sv. Pavla,

Více

To nejlepší z Anglie. 1.den: odjezd z Vimperka v podvečerních hodinách a přesun přes SRN do Belgie.

To nejlepší z Anglie. 1.den: odjezd z Vimperka v podvečerních hodinách a přesun přes SRN do Belgie. To nejlepší z Anglie Termín: 23. 4. - 29. 4. 2016 Program: 1.den: odjezd z Vimperka v podvečerních hodinách a přesun přes SRN do Belgie. 2 den:. Celodenní návštěva hlavního města EU Bruselu. Dopoledne

Více

Specifikace předmětu veřejné zakázky pro část A

Specifikace předmětu veřejné zakázky pro část A Příloha č. 1 na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby s názvem Zajištění zahraničního jazykového kurzu pro učitele a jazykově-vzdělávacího pobytu pro žáky ZŠ Povážská Strakonice Specifikace předmětu

Více

A N G L I E Jižní Anglie LONDÝN

A N G L I E Jižní Anglie LONDÝN CK ALPIN-TOUR U Dubu 982, 517 21 Týniště nad Orlicí, Czech Republic Tel: +420 495 532 121, Tel: +420 777 300 290 E-mail: info@alpintour.cz Web: www.alpintour.cz A N G L I E 2018 Jižní Anglie LONDÝN Zájezd

Více

Studijněpoznávací. zájezd do Anglie

Studijněpoznávací. zájezd do Anglie Studijněpoznávací zájezd do Anglie Mgr. Marta Lisová Pelhřimov Družstevní 1233, 393 01 Cestovní kancelář a Cestovní vzdělávací agentura / Travel Educational Agency Kancelář: Strachovská 1902, 393 01 Pelhřimov

Více

Londýn 1. Nabídka poznávacího a vzdělávacího zájezdu pro žáky ZŠ Školní 2 LONDÝN

Londýn 1. Nabídka poznávacího a vzdělávacího zájezdu pro žáky ZŠ Školní 2 LONDÝN Nabídka poznávacího a vzdělávacího zájezdu pro žáky ZŠ Školní 2 LONDÝN Vážení rodiče, Nabízíme Vašim dětem cestování za poznáním a zdokonalením jazykových znalostí do Anglie. Jedná se o 6-denní zájezd

Více

JAZYKOVĚ-POZNÁVACÍ POBYT FRANCIE, ANGLIE

JAZYKOVĚ-POZNÁVACÍ POBYT FRANCIE, ANGLIE JAZYKOVĚ-POZNÁVACÍ POBYT FRANCIE, ANGLIE Termín:21. 11. 28. 11. 2015 1. den odjezd z ČR přes Německo a Belgii do Paříže. 2. den v ranních hodinách příjezd do PAŘÍŽE: návštěva Eiffelovy věže, pěší prohlídka

Více

A N G L I E 2015 20A20152k22015Franci e 2015ICÍLIE 2015 L O N D O N

A N G L I E 2015 20A20152k22015Franci e 2015ICÍLIE 2015 L O N D O N CK ALPIN-TOUR U Dubu 982, 517 21 Týniště nad Orlicí, Czech Republic Tel. +420 495 532 121, Tel./fax: +420 494 371 717 E-mail: info@alpintour.cz Web: www.alpintour.cz A N G L I E 2015 20A20152k22015Franci

Více

POKYNY PRO KLIENTY - ZÁJEZD DO VELKÉ BRITÁNIE

POKYNY PRO KLIENTY - ZÁJEZD DO VELKÉ BRITÁNIE CK SCHOLARE, s.r.o., Jana Babáka 2733/11, 612 00 Brno IČ: 034 90 424, č. b. ú. 267439020/0300 (ČSOB) tel.: +420 737 445 088, +420 606 418 971, info@ckscholare.cz, www.ckscholare.cz POKYNY PRO KLIENTY -

Více

A N G L I E 2015 20A20152k22015Fran cie 2015ICÍLIE 2015 L O N D O N

A N G L I E 2015 20A20152k22015Fran cie 2015ICÍLIE 2015 L O N D O N CK ALPIN-TOUR U Dubu 982, 517 21 Týniště nad Orlicí, Czech Republic Tel. +420 495 532 121, Tel./fax: +420 494 371 717 E-mail: info@alpintour.cz Web: www.alpintour.cz A N G L I E 2015 20A20152k22015Fran

Více

A N G L I E - F R A N C I E 2018 L O N D O N P A R I S

A N G L I E - F R A N C I E 2018 L O N D O N P A R I S CK ALPIN-TOUR U Dubu 982, 517 21 Týniště nad Orlicí, Czech Republic Tel. +420 495 532 121, Tel./fax: +420 494 371 717 E-mail: Web: A N G L I E - F R A N C I E 2018 L O N D O N P A R I S Zájezd ANGLIE -

Více

Jazykový Poznávací zájezd. Londýn a Windsor

Jazykový Poznávací zájezd. Londýn a Windsor Jazykový Poznávací zájezd Londýn a Windsor Obsah Představení společnosti Naše filosofie Výuka jazyků úvod Výuka jazyků na Maltě Návrh programu Ceny a ubytování Kontakt Představení společnosti O nás CK

Více

Bleskový výsadek MOA v Anglii. (aneb Londýn-Cambridge-Canterbury)

Bleskový výsadek MOA v Anglii. (aneb Londýn-Cambridge-Canterbury) Bleskový výsadek MOA v Anglii (aneb Londýn-Cambridge-Canterbury) Rakovník jsme opouštěli ve středu 12. 9. kolem třetí hodiny odpolední. Přijel pro nás zájezdový autobus, kterým jsme po chvíli dorazili

Více

Bournemouth 2.-8. listopadu 2015

Bournemouth 2.-8. listopadu 2015 Bournemouth 2.-8. listopadu 2015 1. den Skřipov Odjezd ze Skřipova v ranních hodinách. Klimatizovaný zahraniční autobus pravděpodobně externího dopravce bude přistaven ke škole. Autobus bude vybaven DVD,

Více

Pokyny k zájezdu č. 921-5099 do Berlína

Pokyny k zájezdu č. 921-5099 do Berlína Vážené dámy a pánové, milí cestující! Pokyny k zájezdu č. 921-5099 do Berlína Rádi bychom Vám sdělili několik důležitých informací k zájezdu, jehož se ve dnech 16.-20.11.2015 zúčastníte. Připravili jsme

Více

Pokyny k zájezdu č. 878-5091 do Berlína

Pokyny k zájezdu č. 878-5091 do Berlína Vážené dámy a pánové, milí cestující! Pokyny k zájezdu č. 878-5091 do Berlína Rádi bychom Vám sdělili několik důležitých informací k zájezdu, jehož se ve dnech 2.-6.11.2015 zúčastníte. Připravili jsme

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídek 1. Podmínky a požadavky na zpracování nabídky Předmětem zakázky jsou služby: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zajištění zahraničního jazykově-vzdělávacího pobytu pro žáky v zahraničí

Více

Zajištění 1 zahraničního jazykově-vzdělávacího pobytu pro žáky zaměřeného na němčinu

Zajištění 1 zahraničního jazykově-vzdělávacího pobytu pro žáky zaměřeného na němčinu Zadavatel: Cyrilometodějské gymnázium a střední odborná škola pedagogická Brno, Lerchova 63, 602 00 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/56.1777 Název projektu: Kniha a jazyk Název veřejné zakázky:

Více

Praktické pokyny. Odjezd ve 12:30 z parkoviště před Biskupským gymnáziem. SRAZ ve 12:00

Praktické pokyny. Odjezd ve 12:30 z parkoviště před Biskupským gymnáziem. SRAZ ve 12:00 Praktické pokyny Odjezd ve 12:30 z parkoviště před Biskupským gymnáziem. SRAZ ve 12:00 Před nástupem kontrola dokladů (platný pas / OP + zdravotní průkazka ) + odevzdání podepsaných a vyplněných formulářů:

Více

A N G L I E 2015 20A20152k22015Franci e 2015ICÍLIE 2015 L O N D O N

A N G L I E 2015 20A20152k22015Franci e 2015ICÍLIE 2015 L O N D O N CK ALPIN-TOUR U Dubu 982, 517 21 Týniště nad Orlicí, Czech Republic Tel. +420 495 532 121, Tel./fax: +420 494 371 717 E-mail: info@alpintour.cz Web: www.alpintour.cz A N G L I E 2015 20A20152k22015Franci

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany OBJEDNATEL: Pardubický kraj, Střední zdravotnická

Více

Jazykový Poznávací zájezd. Pobřeží jižní Anglie a Londýn

Jazykový Poznávací zájezd. Pobřeží jižní Anglie a Londýn Jazykový Poznávací zájezd Pobřeží jižní Anglie a Londýn Obsah Představení společnosti Naše filosofie Výuka jazyků úvod Výuka jazyků na Maltě Návrh programu Ceny a ubytování Kontakt Představení společnosti

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA HORNÍ STROPNICE Horní Stropnice 214, PSČ

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA HORNÍ STROPNICE Horní Stropnice 214, PSČ Specifikace požadavků výzvy Zajištění intenzivního jazykového kurzu v zahraničí pro učitele a jazykově vzdělávacích pobytů pro žáky. a) Intenzivní jazykový kurz pro učitele v zahraničí Krátkodobý intenzivní

Více

Pokyny k zájezdu do Velké Británie ( )

Pokyny k zájezdu do Velké Británie ( ) Pokyny k zájezdu do Velké Británie (8.5. 12.5.2019) Vážení rodiče, v následujících řádcích se dozvíte podrobné informace týkající se cesty a pobytu Vašich dětí ve Velké Británii. V případě, že byste měli

Více

GP OP VK Nové trendy ve výuce cizích jazyků, reg.č. CZ.1.07/1.1,.16/02.0099

GP OP VK Nové trendy ve výuce cizích jazyků, reg.č. CZ.1.07/1.1,.16/02.0099 GP OP VK Nové trendy ve výuce cizích jazyků, reg.č. CZ.1.07/1.1,.16/02.0099 KA 18 Vzdělávací pobyt (kurz) v anglicky mluvící zemi 4. 5. 10. 5. 2014 Specifikace programu, výuky AJ, ubytování, stravování,

Více

Specifikace předmětu zakázky

Specifikace předmětu zakázky Zadavatel: Obchodní akademie, Český Těšín, Sokola Tůmy 12, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/56.0754 Název projektu: Za jazyky do světa Název veřejné zakázky: Výzva k podání

Více

Specifikace předmětu zakázky

Specifikace předmětu zakázky Zadavatel: Waldorfská škola Příbram - mateřská škola, základní škola a střední škola,hornická 327, 261 01, Příbram II Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/56.2604 Název projektu: Zlepšení jazykových

Více

ZŠ Vacov pro své žáky připravila týdenní jazykově vzdělávací pobyt s poznáním historie, přírody i současného života spojeného království.

ZŠ Vacov pro své žáky připravila týdenní jazykově vzdělávací pobyt s poznáním historie, přírody i současného života spojeného království. ZŠ Vacov pro své žáky připravila týdenní jazykově vzdělávací pobyt s poznáním historie, přírody i současného života spojeného království Londýn 2015 Termín: 1. 11 7. 11. 2015 Místo: Doprava: Ubytování:

Více

Specifikace předmětu veřejné zakázky. Zahraniční jazykově vzdělávací zájezd ZŠ Želiv do Skotska

Specifikace předmětu veřejné zakázky. Zahraniční jazykově vzdělávací zájezd ZŠ Želiv do Skotska Specifikace předmětu veřejné zakázky Příloha č. 4 Zahraniční jazykově vzdělávací zájezd ZŠ Želiv do Skotska Níže jsou uvedeny závazné požadavky zadavatele na předmět plnění. Dodavatel je povinen se těmito

Více

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE 1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR (8.-12.7.2019) Začátek tábora: pondělí 8. července od 7:00 do 8:00 hodin v SVČ Mozaika. Vyzvedávání dětí: Každý den je vyzvedávání dětí mezi 15:30 16:00 hodinou. v prostorách tělocvičny.

Více

Pokyny pro účastníky studijního zájezdu do Velké Británie, termín 22.11.-28.11.2015

Pokyny pro účastníky studijního zájezdu do Velké Británie, termín 22.11.-28.11.2015 Pokyny pro účastníky studijního zájezdu do Velké Británie, termín 22.11.-28.11.2015 1. Sraz všech účastníků zájezdu dne 22. 11. 2015 v 8:45 hodin před budovou Střední školy Podorlické vzdělávací centrum

Více

Informace k zimnímu sportovnímu kurzu Sestriere Itálie

Informace k zimnímu sportovnímu kurzu Sestriere Itálie Ústav tělesné výchovy 2LF, Bruslařská 10, 102 00 Praha 10 tel: 272 082 500-506 wwwlf2cunicz/ustav-telesne-vychovy-2-lf-uk Informace k zimnímu sportovnímu kurzu Sestriere Itálie 121 191 2019 Odjezd: pátek

Více

Pokyny pro účastníka školního studijního zájezdu zpracováno dne: 05.03.2013 kód zájezdu: VBB1601, číslo zájezdu 1214

Pokyny pro účastníka školního studijního zájezdu zpracováno dne: 05.03.2013 kód zájezdu: VBB1601, číslo zájezdu 1214 Pokyny pro účastníka školního studijního zájezdu zpracováno dne: 05.03.2013 kód zájezdu: VBB1601, číslo zájezdu 1214 LONDÝN, OXFORD, WINDSOR 23. 03. 27. 03. 2013 (SOBOTA STŘEDA) AUTOBUSOVÁ DOPRAVA Vážení

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole OXFORD HOUSE COLLEGE Stratford upon Avon, Velká Británie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole OXFORD HOUSE COLLEGE Stratford upon Avon, Velká Británie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Pokyny k zájezdu č jazykový kurz v Berkshire College:

Pokyny k zájezdu č jazykový kurz v Berkshire College: Pokyny k zájezdu č. 19-363 jazykový kurz v Berkshire College: Vážené dámy a pánové, milí cestující! Rádi bychom Vám sdělili několik důležitých informací k zájezdu, jehož se ve dnech 26.5.-1.6.2019 zúčastníte.

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek pro zakázku malého rozsahu na dodávky zadanou v souladu s příručkou pro žadatele a příjemce výzvy č. 56 z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Nejedná se o zadávací

Více

CZ01-KA

CZ01-KA Discovering olives and grapevine on the Italian organic farm Za olivami a vínem na biofarmu v Itálii 2016-1-CZ01-KA102-023637 Group 1: Olive harvest, sorting and oil production 06.11. 19.11.2016, Perugia

Více

Londýn s výukou angličtiny a CANTERBURY

Londýn s výukou angličtiny a CANTERBURY Pokyny pro účastníka školního studijního zájezdu 1 zpracováno dne: 30. 10. 2015 číslo zájezdu 1359 Londýn s výukou angličtiny a CANTERBURY 08. 11. 14. 11. 2015 (NEDĚLE SOBOTA) AUTOBUSOVÁ DOPRAVA Vážení

Více

sk. 1 - II. stupeň VÁNOČNÍ EXKURZE

sk. 1 - II. stupeň VÁNOČNÍ EXKURZE sk. 1 - II. stupeň Název: Den s technikou - projektový den Vedoucí: Mgr. Jana Zelenková, Den: 6. prosinec 2016 Max. počet žáků: 20 Cíl: SPŠ Česká Lípa Cena: 50 Kč Oblečení: svačina, pracovní oblečení Návrat

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídek ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. Podmínky a požadavky na zpracování nabídky 1. 1 Předmětem zakázky je dodávka: zajištění čtyř pobytů pro žáky v Anglii, přesná specifikace je

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu Zahraniční jazykově-vzdělávací pobyt pro žáky Zadavatel: Střední zdravotnická škola Kroměříž, se sídlem Albertova 4261, 767 26 Kroměříž IČO: 00637939

Více

Pokyny k jazykovému kurzu v Hastings ve Velké Británii:

Pokyny k jazykovému kurzu v Hastings ve Velké Británii: Pokyny k jazykovému kurzu v Hastings ve Velké Británii: Vážené dámy a pánové, milí cestující! Rádi bychom Vám sdělili několik důležitých informací k jazykovému kurzu, jehož se ve dnech 26.9.-2.10.2015

Více

Pokyny k jazykovému kurzu v Hastings ve Velké Británii:

Pokyny k jazykovému kurzu v Hastings ve Velké Británii: Pokyny k jazykovému kurzu v Hastings ve Velké Británii: Vážené dámy a pánové, milí cestující! Rádi bychom Vám sdělili několik důležitých informací k jazykovému kurzu, jehož se ve dnech 10.10.-16.10.2015

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Zahraniční jazykově-vzdělávací pobyt pro žáky v rámci projektu Podpora výuky jazyků na SPŠ a SOU Uničov, číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.2280 1. Zadavatel Název:

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Nesebru Výlet autobusem do architektonické rezervace se starobylými kostely a chrámy, která je zahrnuta do seznamu UNESCO od

Více

Pak jsme si přeřídili čas o hodinu zpět, řidiči se zařadili do levého pruhu a po dálnici jsme vyrazili směrem na Londýn. První den jsme nachodili

Pak jsme si přeřídili čas o hodinu zpět, řidiči se zařadili do levého pruhu a po dálnici jsme vyrazili směrem na Londýn. První den jsme nachodili ANGLIE 2019 16.června se sedmnáct studentů obchodní akademie vydalo za poznáním za Lamanšský průliv. Na programu cesty bylo poznat nejen hlavní město Spojeného království, ale také místa mimo Londýn. Po

Více

Pokyny pro účastníka školního studijního zájezdu. zpracováno dne: 30.09. 2015 číslo zájezdu 1334

Pokyny pro účastníka školního studijního zájezdu. zpracováno dne: 30.09. 2015 číslo zájezdu 1334 Pokyny pro účastníka školního studijního zájezdu 1 zpracováno dne: 30.09. 2015 číslo zájezdu 1334 Jižní Anglie (Worthing)s výukou angličtiny a výletem do Londýna 11. 10. 16. 10. 2015 (NEDĚLE PÁTEK) AUTOBUSOVÁ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídek 1. Podmínky a požadavky na zpracování nabídky Předmětem zakázky jsou služby: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A) Zajištění stínování (shadowing) pro pedagogy cizích jazyků, matematiky,

Více

Stručný popis jazykového kurzu:

Stručný popis jazykového kurzu: Zpráva z jazykově-vzdělávacího pobytu (Šablona č. 4 Zahraniční jazykově-vzdělávací pobyt pro žáky) Základní informace o projektu Číslo Prioritní osy: 1 Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.1 Příjemce:

Více

ZAJIŠTĚNÍ OZDRAVNÝCH POBYTŮ DĚTÍ ZŠ STONAVA V CHORVATSKU PRO ROK 2017

ZAJIŠTĚNÍ OZDRAVNÝCH POBYTŮ DĚTÍ ZŠ STONAVA V CHORVATSKU PRO ROK 2017 ZAJIŠTĚNÍ OZDRAVNÝCH POBYTŮ DĚTÍ ZŠ STONAVA V CHORVATSKU PRO ROK 2017 INFORMACE O CK DAKOL, s.r.o. CK Dakol, s.r.o. vznikla před dvaceti lety a od svého prvopočátku se specializujeme na vytváření vlastních

Více

Preambule k Přílohám č. 1A a č. 1B Specifikace předmětu zakázky

Preambule k Přílohám č. 1A a č. 1B Specifikace předmětu zakázky Preambule k Přílohám č. 1A a č. 1B Specifikace předmětu zakázky Popis zakázky Předmětem veřejné zakázky je zajištění služeb, které se týkají zahraničních jazykových kurzů pro učitele a zahraničního jazykově-vzdělávacího

Více

NĚMECKO - Údolí Mosely

NĚMECKO - Údolí Mosely NĚMECKO - Údolí Mosely Nabídka incentivní cesty spojené s degustací vín Termín: 26. 30.8. 2015 Počet: 10-15 osob rodí se zde ta nejušlechtilejší vína z odrůdy Ryzlink rýnský Program cesty Během tohoto

Více

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDU DO VELKÉ BRITÁNIE, V TERMÍNU 22. 28. 11. 2015 (neděle sobota).

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDU DO VELKÉ BRITÁNIE, V TERMÍNU 22. 28. 11. 2015 (neděle sobota). CK Boca spol. s r. o.,17. listopadu 342, 530 02 Pardubice, tel./fax 46 6511041, info@ckboca.cz,, www.skolni-zajezdy-boca.cz POKYNY PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDU DO VELKÉ BRITÁNIE, V TERMÍNU 22. 28. 11. 2015 (neděle

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka!  ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes / / / 2 Poloha: jednoduchý rodinný hotel se nachází v blízkosti klidného letoviska Alykes přímo u pláže, v okolí hotelu je dostatek ochodů a taveren,

Více

Anglie a Irsko. Program: Tentokrát se vydáme poznávat krásy Anglie a Irska. Termín: , cena: Kč. Londýn, Tower bridge

Anglie a Irsko. Program: Tentokrát se vydáme poznávat krásy Anglie a Irska. Termín: , cena: Kč. Londýn, Tower bridge Anglie a Irsko Tentokrát se vydáme poznávat krásy Anglie a Irska. Termín: 25.5. 8.6.2019, cena: 52000 Kč. Londýn, Tower bridge Program: 25.5.: Odlet z Prahy do Londýna, odbavení a vyzvednutí auta, přejezd

Více

Jihlavská astronomická společnost

Jihlavská astronomická společnost Pokyny pro účastníky Letního astronomického soustředění LASO 2010 Hájenka Černé lesy, Brtnice na Jihlavsku, 21. až 30. července 2010 Vážení rodiče a účastníci, na základě Vámi zaslané přihlášky Vám prostřednictvím

Více

Pokyny pro účastníka školního studijního zájezdu Paříž, Anglie

Pokyny pro účastníka školního studijního zájezdu Paříž, Anglie Pokyny pro účastníka školního studijního zájezdu Paříž, Anglie Veškerou organizaci má ve své režii cestovní kancelář, která vyhrála výběrové řízení - CK Výuka Jinak TERMÍN: 21. 28. 11. 2015 ODJEZD: 21.

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EUROPEAN CENTRE Londýn, Velká Británie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EUROPEAN CENTRE Londýn, Velká Británie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky na Jazykový poznávací zájezd do Velké Británie s návštěvou Londýna Identifikace zadavatele: Základní škola, Skuteč, Komenského 150, okres Chrudim

Více

Příloha č. 1 k výzvě k podání nabídek na zakázku malého rozsahu

Příloha č. 1 k výzvě k podání nabídek na zakázku malého rozsahu Příloha č. 1 k výzvě k podání nabídek na zakázku malého rozsahu Komplexní dodávka zahraničního jazykově vzdělávacího pobytu pro žáky - jazykový kurz ve Velké Británii a vzdělávací pobyt pro žáky Základní

Více

Osobnostní rozvoj Chorvatsko Informace pro účastníky

Osobnostní rozvoj Chorvatsko Informace pro účastníky Osobnostní rozvoj Chorvatsko 2019 Informace pro účastníky Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, cestuje přes všechny dálky, hlavně k sobě samému (Jan Werich) Místo konání Port 9 Resort **** adresa:

Více

Přeshraniční spolupráce mládeže 2018

Přeshraniční spolupráce mládeže 2018 CPDM, o.p.s. Centrum pro pomoc dětem a mládeži, o.p.s. Český Krumlov CZ-381 01 Český Krumlov T.G.Masaryka 114 Tel. / fax 380 712 427 E-mail:cpdm@icmck.cz www.cpdm.cz Přeshraniční spolupráce mládeže 2018

Více

Anglie, březen dětí z Květňáku, dvě učitelky, 1 průvodce z cestovní kanceláře CHA-CHA

Anglie, březen dětí z Květňáku, dvě učitelky, 1 průvodce z cestovní kanceláře CHA-CHA Anglie, březen 2019 42 dětí z Květňáku, dvě učitelky, 1 průvodce z cestovní kanceláře CHA-CHA 13.3. vyrážíme ve 14:00 od Květňáku. Míříme přes Německo, Belgii a Francii do Anglie. Střídáme se pravidelně

Více

Krásy Toskánska neopakovatelná italská krása s výletem na ostrov Elba + návštěva dvou vinařských oblastí s ochutnávkou vína

Krásy Toskánska neopakovatelná italská krása s výletem na ostrov Elba + návštěva dvou vinařských oblastí s ochutnávkou vína Krásy Toskánska neopakovatelná italská krása s výletem na ostrov Elba + návštěva dvou vinařských oblastí s ochutnávkou vína Termín: 20.-25. 6. 17 Cena: 6 490,- Program: 1. den: - odjezd z Ochoze u Brna

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zakázku na služby Název zakázky: ZAHRANIČNÍ JAZYKOVĚ-VZDĚLÁVACÍ POBYT PRO ŽÁKY Zadavatel: Základní škola Přerov, Želatovská 8, Želatovská 8, 750 02 Přerov ČERVEN 2015 Strana 1

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Relax hotel Brdy se

Více

JIHLAVA přistavení autokaru v 10.40 h OD Billa parkoviště ul. Legionářů Odjezd z Jihlavy 11.00 h /parkoviště u OD Billa, ul.

JIHLAVA přistavení autokaru v 10.40 h OD Billa parkoviště ul. Legionářů Odjezd z Jihlavy 11.00 h /parkoviště u OD Billa, ul. RK TOUR, cestovní kancelář, Žižkova 13, Jihlava ANGLIE Předvánoční Londýn a jeho atraktivní atmosféra.. Poznávací zájezd 5 dní Termín zájezdu : 23. 11. 27. 11. 2011 /středa neděle/ Program zájezdu : 1.

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH

1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH POBYT NA FILIPÍNÁCH S FILIPÍNSKÝM LÉČITELEM ČTYŘI VARIANTY POBYTU 1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH Odlet z Prahy Ruzyně 1.8.2011 v 15.50 h. do Dubaje.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Zadávací dokumentace specifikace předmětu veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce Zajištění zahraničního jazykového kurzu pro učitele/ Zajištění zahraničního jazykově-vzdělávacího pobytu

Více

OKRUH VELKOU BRITÁNIÍ, ANGLIE SKOTSKO WALES BUS

OKRUH VELKOU BRITÁNIÍ, ANGLIE SKOTSKO WALES BUS OKRUH VELKOU BRITÁNIÍ, ANGLIE SKOTSKO WALES BUS 12 - denní zájezd Londýn - York - Jedburgh - Edinburgh - Pitlochry - Blair Athol - Inverness - Loch Ness - Loch Lomond - Chester - Cardiff - Bath - Torquay

Více

Pokyny k jazykovému kurzu v Brightonu ve Velké Británii:

Pokyny k jazykovému kurzu v Brightonu ve Velké Británii: Pokyny k jazykovému kurzu v Brightonu ve Velké Británii: Vážené dámy a pánové, milí cestující! Rádi bychom Vám sdělili několik důležitých informací k jazykovému kurzu, jehož se ve dnech 11.-17.10.2015

Více

Pokyny k zájezdu č. 680-7099 do Švýcarska

Pokyny k zájezdu č. 680-7099 do Švýcarska Vážené dámy a pánové, milí cestující! Pokyny k zájezdu č. 680-7099 do Švýcarska Rádi bychom Vám sdělili několik důležitých informací k zájezdu, jehož se ve dnech 31.3.-3.4.2015 zúčastníte. Připravili jsme

Více

Termín: Čtvrtek 18. prosince 2014

Termín: Čtvrtek 18. prosince 2014 Termín: Čtvrtek 18. prosince 2014 Cena: 600,- za dopravu + vstupné (dle zájmu): Schönbrunn ZOO (panda, koala) Hofburg Dům motýlů Albertina galerie - podrobné informace a ceny vstupenek viz příloha letáku

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídek ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. Podmínky a požadavky na zpracování nabídky 1.1. Předmětem zakázky je zajištění zahraničního jazykového kurzu pro dva učitele (Německo) a dvou

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplěno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EUROPEAN CENTRE Cambridge, Velká Británie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EUROPEAN CENTRE Cambridge, Velká Británie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Bazény 3* hotelu San Nicola

Bazény 3* hotelu San Nicola ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 18.5. - 26.5.2019 8990 Kč Organizovaný zájezd pro železničáře vlakem. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajištuje si každý sám) Bazén hotelu San Nicola (nahoře), bazén v Posejdonových

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EASY SCHOOL OF LANGUAGES Valletta, Malta

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EASY SCHOOL OF LANGUAGES Valletta, Malta JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Pokyny pro účastníka školního studijního zájezdu Amsterdam, Skotsko

Pokyny pro účastníka školního studijního zájezdu Amsterdam, Skotsko Pokyny pro účastníka školního studijního zájezdu Amsterdam, Skotsko Veškerou organizaci má ve své režii cestovní kancelář, která vyhrála výběrové řízení - CK Výuka Jinak TERMÍN: 10. 18. 10. 2015 ODJEZD:

Více

Lyžařský výcvikový kurz 2019

Lyžařský výcvikový kurz 2019 Lyžařský výcvikový kurz 2019 Základní informace Termín: LVK 7.A,B 6.-11.1.2019 /neděle - pátek/ Vodáček Jiří, Kún Pavel, Haneflová K., Dubová Zuzana - zdravotník Místo: Deštné v Orlických h., HOTEL ALBA

Více

SOUSTŘEDĚNÍ VÍTĚZŮ A LETNÍ GEOGRAFICKÁ ŠKOLA ZEMĚPISNÉ OLYMPIÁDY

SOUSTŘEDĚNÍ VÍTĚZŮ A LETNÍ GEOGRAFICKÁ ŠKOLA ZEMĚPISNÉ OLYMPIÁDY SOUSTŘEDĚNÍ VÍTĚZŮ A LETNÍ GEOGRAFICKÁ ŠKOLA ZEMĚPISNÉ OLYMPIÁDY Soustředění 20. ročníku Zeměpisné olympiády školního roku 2017/2018 před mezinárodními geografickými soutěžemi International Geography Olympiad

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

Návštěvní řád. ostatní dny pouze po předchozí objednávce na tel. čísle: , pro skupinu minimálně 10 návštěvníků

Návštěvní řád. ostatní dny pouze po předchozí objednávce na tel. čísle: , pro skupinu minimálně 10 návštěvníků Č l á n e k I. Návštěvní doba Návštěvní řád památkového objektu Zámek Nové Město nad Metují ve vlastnictví rodiny B a r t o ň D o b e n í n 1. Památkový objekt je přístupný návštěvníkům celoročně dle tohoto

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Varny s návštěvou Delfinária Odjezd: 09.00 hodin (krátká zastávka u městečka Obzor) Příjezd do Varny: přibližně v 10.15 hodin Návštěva

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole ALPHA SCHOOL OF ENGLISH St. Paul s Bay, Malta

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole ALPHA SCHOOL OF ENGLISH St. Paul s Bay, Malta JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT. Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky.

CHORVATSKO vlakem. HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT. Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. HIT 2017 CHORVATSKO vlakem HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. 2 TERMÍNY: 1.6. - 10.6.2018 a 7.9. - 16.9. 2018

Více

,,Týden nových zážitků,,

,,Týden nových zážitků,, Přihláška na letní příměstský dětský tábor Termíny: 13. 18. července 2015 17. 22. srpna 2015 (vybraný termín označte podtržením) denně od 8:00 16:00,,Týden nových zážitků,, Údaje o dítěti Jméno:, příjmení:..

Více

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018 SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018 Kypr je ostrov s nejkrásnějšími písčitými plážemi v Evropě. Letos zde organizujeme výukový kemp plážového volejbalu ve spojení s dovolenou u moře. Termíny jsme

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Kurz španělštiny ve Valencii.

Kurz španělštiny ve Valencii. Kurz španělštiny ve Valencii. Valencie Valencie se nachází na středomořském pobřeží Španělska, je to moderní město plné historie i kultury. Výborné klima, písčité pláže, i, navíc, obrovské množství kulturních

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole RICHARD LANGUAGE COLLEGE Bournemouth, Velká Británie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole RICHARD LANGUAGE COLLEGE Bournemouth, Velká Británie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Organizačně technické podmínky

Organizačně technické podmínky Občanské sdružení Šumava bez hranic Ukázka připraveného produktu zájezd Za krásami pošumavských hradů a zámků Název zájezdu: Za krásami pošumavských hradů a zámků Druh zájezdu: Třídenní standardní poznávací

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole DID DEUTSCH-INSTITUT Hamburg, Německo

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole DID DEUTSCH-INSTITUT Hamburg, Německo JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

CK BUS TOUR-FOLTÝNOVÁ

CK BUS TOUR-FOLTÝNOVÁ PROVENCE 2011 Vážení rodiče, milí studenti! V letošním školním roce máte poprvé možnost volby komplexní zahraniční exkurze. Po několika rocích, kdy se nabízelo pouze Chorvatsko, tedy destinace relativně

Více

PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016

PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 PLAVECKÉ A SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 Hotel Aurum***, Černý Důl 25. 30. 10. 2016 CENÍK PLAVECKÉHO SOUSTŘEDĚNÍ AURUM 2016 Šestidenní pobyt v hotelu AURUM***, Černý Důl 25. 30. 10. 2016 Dospělá osoba:

Více