Vhodné pro věkovou kategorii od 14 let PŘÍRUČKA K 2.4G KVADROKOPTÉŘE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vhodné pro věkovou kategorii od 14 let PŘÍRUČKA K 2.4G KVADROKOPTÉŘE"

Transkript

1 Vhodné pro věkovou kategorii od 14 let PŘÍRUČKA K 2.4G KVADROKOPTÉŘE Vrtule B Vrtule A Vrtule B Napájecí adaptér Nabíječka Vrtule A Vypínač Tlačítko přepnutí rychlosti Vyrovnávač Plynová páčka Vyrovnávání otáčení Zpáteční tlačítko Vypínač světla 7.4V lithiová baterie LCD rozhraní 2.4G anténa Indikátor napájení Otočkové tlačítko Vyrovnávání letu dopředu/dozadu Směrová páčka Vyrovnávání letu stranou Kompasový mód Obrázky Kamera Varování Pro správnou instalaci a používání prosím postupujte podle pokynů a instrukcí na obalu. Montáž některých dílů může provádět pouze dospělá osoba. Výrobek obsahuje malé součásti, které mohou způsobit nesprávné použití nebo nebezpečí udušení. Po vybalení prosím odstraňte obalový materiál, abyste zabránili zranění dětí. Je třeba pravidelně kontrolovat nabíječku, kabely, zástrčky a další součásti; jsou-li poškozené, přestaňte je používat, dokud nebudou opraveny. Je třeba používat pouze specifikovanou nabíječku a baterii se specifikovaným napájením. Používejte pouze původní konfiguraci nabíječky. Nabíječka není hračka. Při čištění přístroje by měla být odpojena nabíječka. Nedobíjecí baterii nenabíjejte. U dobíjecích baterií je třeba dohled dospělé osoby. Nesměšujte staré a nové baterie nebo různé typy baterií. Vybité baterie by měly být odstraněny. Nezkratujte baterii, nerozebírejte ji a nevhazujte do ohně. Pokud výrobek po delší dobu nepoužíváte, prosím vyjměte baterii. Nedotýkejte se rotujících částí, aby nedošlo ke zranění osob. Nenechávejte letadlo spadnout ani narazit. K čištění tohoto produktu prosím používejte čistý, jemný hadřík. Uživatelé odpovídají za zajištění toho, že výrobek nezpůsobí újmu jim samotným nebo jiným osobám nebo majetku v důsledku nesprávného používání. Na obalech a ve specifikaci produktu jsou obsaženy důležité informace, uchovejte je prosím pro budoucí nahlédnutí. Seznam součástí a parametry konfigurace produktu: Seznam součástí: letadlo 1, dálkový ovladač 1, 7,4V lithiová baterie 1 (zabudovaná), nabíječka 1, nabíjecí adaptér 1, ochranný kryt 1, příručka 1, souprava vrtulí 1 Baterie letadla: 7,4V lithiová baterie (zabudovaná) Dosah dálkového ovládání: 280 metrů Baterie dálkového ovladače: 4 1,5V baterie AA Doba letu: asi 8 minut (nepřibaleno) Doba nabíjení: asi 2 hodiny (před každým nabitím počkejte minut, dokud baterie nevychladne, abyste prodloužili její životnost)

2 Instalace baterie: Jak je znázorněno na obrázku, sejměte kryt baterie na dálkovém ovladači, vložte do přihrádky pro baterie 4 baterie AA (prodávané zvlášť) správně podle vyznačené polarity, pak nasaďte kryt baterie a utáhněte šroubky. Poznámka: a. Při instalaci baterie musíte sledovat značky kladné a záporné polarity jak na baterii, tak v přihrádce pro baterie. Záporný pól baterie nemůže být u znaménka plus v přihrádce pro baterie, a naopak. b. Nesměšujte staré a nové baterie a nesměšujte různé typy baterií. Instrukce pro nabíjení lithiové baterie (před nabíjením musí být nejprve vyjmuta z letadla): 1. Připojte napájecí adaptér do specifikované elektrické zásuvky; kontrolka bude dlouze svítit. 2. Druhý konec napájecího adaptéru připojte k nabíječce; LED kontrolka bude dlouze červeně svítit. 3. Připojte k nabíječce baterii. Při nabíjení bude svítit zelená kontrolka. Nabíjení bude trvat asi dvě hodiny. Zhasnutí zelené kontrolky indikuje, že nabíjení je dokončeno. Vše od sebe odpojte a uložte na bezpečná místa. Napájecí adaptér Kontrolka Červená kontrolka Zelená kontrolka Nabíječka Lithiová baterie Poznámky k používání lithiové baterie: a. Nabíjení nesmí být ponecháno příliš dlouho bez dohledu. Shledáte-li, že je baterie horká, ihned zastavte nabíjení, aby nedošlo k poškození baterie nebo požáru atd. b. Nepokládejte vedle nabíjené baterie hořlavé předměty; jinak hrozí, že ucítíte zápach spáleniny, baterie se zdeformuje či odbarví nebo nastanou jiné anomálie. V tom případě prosím okamžitě přestaňte používat baterii. c. Pokud baterie vyteče, zabraňte kontaktu kapaliny s kůží a očima. Pokud se dostane do kontaktu s kůží či očima, okamžitě postižené místo důkladně opláchněte studenou vodou a okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc. d. Používejte k nabíjení výrobku pouze původní konfiguraci nabíječky; ujistěte se, že napětí nabíječky splňuje místní normy. e. Nevhazujte baterii do ohně ani do mikrovlnné trouby či tlakové nádoby. f. Pro čištění výrobku a baterie nepoužívejte rozpouštědla a průmyslový alkohol tyto látky jsou hořlavé. g. Výrobek se skládá z plastů, elektronických součástek a baterie. Nevyhazujte výrobek do běžného odpadu, řiďte se místními požadavky pro nakládání s odpadem. Zapnutí letadla: 1. Po správném zapojení napájení letadla položte letadlo na rovnou plochu. Kontrolky letadla začnou rychle blikat. Nyní už letadlo nepřesunujte. 2. Ujistěte se, že plynová páčka je stlačena až dolů. Zapněte dálkový ovladač; ten dvakrát zapípá. LED kontrolky letadla budou pomalu blikat. Poté vytáhněte plynovou páčku na maximum a pak stlačte zpět na minimum. Kontrolky na dálkovém ovladači a

3 letadle se rozsvítí, což znamená, že manévr byl úspěšný a nyní můžete letadlo ovládat. 3. Řídíte-li více letadel ve stejnou dobu, musíte řídit každé z nich jednotlivě, abyste předešli nesprávnému nebo nebezpečnému výsledku. Mód kalibrace kompasu letadla: 1. Po zapnutí letadla s ním nevzlétejte. Modré kontrolky letadla svítí dopředu. 2. Pomalu vytáhněte plynovou páčku nahoru a pomalu vzlétněte, zatímco všechny kontrolky na letadle budou blikat; po 2-3 sekundách bude kalibrace dokončena. (Poznámka: Přitom se prosím snažte neovládat směr joystickem, aby se směr nenastavil nepřesně.) 3. Po vstupu do kompasového módu se letadlo bude pohybovat dopředu jedním směrem, bez ohledu na otáčení letadla. Podívejte se prosím dále do této příručky na způsob ovládání letadla v kompasovém módu. Tip: Po skončení letu jedním směrem se kompasový mód ukončí a letadlo se přepne zpět do normálního módu. Letové prostředí: 1. V okolí nesmí být žádná překážka, lidé ani zvířata. Létáte-li v místnosti, musí být prostorná a musíte létat pomalu. 2. Při používání letadla venku můžete létat rychleji; mělo by být teplé slunečné počasí s mírným vánkem. Poznámka: a. Nelétejte s letadlem poblíž silnic a ve špatném počasí. b. Je zakázáno používat letadlo na místech plných lidí. c. Maximální dosah dálkového ovládání je 100 metrů. Létejte prosím v rámci tohoto dosahu, mimo něj by mohlo dojít k nehodám. d. Před používáním letadla se rozhlédněte kolem (i dozadu): minimálně v okruhu 3 metrů by mělo být volno. Normální způsob řízení letadla: Stoupání Klesání doleva doprava Je-li plynová páčka vytažena nahoru, letadlo stoupá. Je-li plynová páčka stlačena dolů, letadlo klesá. Je-li plynová páčka stlačena doleva, letadlo se otáčí doleva. Je-li plynová páčka stlačena doprava, letadlo se otáčí doprava. Dopředu Dozadu Let stranou doleva Let stranou doprava Je-li směrová páčka vytažena nahoru, letadlo letí dopředu. Je-li směrová páčka stlačena dolů, letadlo letí dozadu. Je-li směrová páčka stlačena doleva, letadlo letí stranou doleva. Je-li směrová páčka stlačena doprava, letadlo letí stranou doprava.

4 Otočky Stiskněte a držte Před otočkou Před otočkou vytáhněte směrovou páčku nahoru. Jakmile směrovou páčku stlačíte dolů, letadlo se otočí. Stiskněte a držte Po otočce Otočka doleva Stlačíte-li směrovou páčku doleva, letadlo se otočí doleva. Stlačíte-li směrovou páčku doprava, letadlo se otočí doprava. Tip: Před otočkou vyleťte s letadlem do výšky alespoň dva metry. Popis vyrovnávání pohybů letadla: Pomalu vytáhněte plynovou páčku tak, aby letadlo vyletělo do výšky asi 1,5 metru. Je-li letadlo ve vzduchu a má tendenci se otáčet v různých směrech, můžete podniknout opatření k nápravě. Poznámka: Když je letadlo 30 cm od země, bude ovlivněno vírem způsobeným vrtulemi a stane se nestabilním, což je efekt odrazu od země. Čím lehčí je letadlo, tím větší je vliv efektu odrazu od země. Doleva Doprava doleva doprava Otočka doprava Otáčí-li se letadlo příliš doleva, proveďte jemné vyrovnání doprava. Otáčí-li se letadlo příliš doprava, proveďte jemné vyrovnání doleva. Doleva Předtím Potom Doprava Dosah Doleva Po manévru Doprava Pohybuje-li se letadlo příliš dopředu, proveďte jemné doladění směrem dozadu. Pohybuje-li se letadlo příliš dozadu, proveďte jemné doladění směrem dopředu. Letí-li letadlo stranou příliš doleva, proveďte jemné doladění směrem doprava. Letí-li letadlo stranou příliš doprava, proveďte jemné doladění směrem doleva. Stiskněte a držte Nemůže-li letadlo vertikálně vzlétnout, letadlo může být opraveno takto: Stiskněte a přidržte otočkovou klávesu, stlačte plynovou i směrovou páčku doleva dolů a pak vše uvolněte. Kontrolka dálkového ovládání bude rychle blikat. Jakmile tato kontrolka začne trvale svítit, kalibrace je dokončena.

5 Ovládání letadla v kompasovém módu: 1. Před vstupem do módu kompasu nejprve proveďte vyrovnání směru. Stiskněte tlačítko kompasového módu. Dálkový ovladač bude vydávat tikavý zvuk, pak vstoupíte do kompasového módu: bez ohledu na to, jak se bude letadlo otáčet, bude stále letět stejným směrem. 2. Pro ukončení kompasového módu stiskněte tlačítko kompasového módu. Dálkový ovladač začne pípat a po třetím pípnutím skončí kompasový mód a zapne se normální režim. Zpáteční tlačítko: 1. Po stisknutí zpátečního tlačítka začne dálkový ovladač přerušovaně pípat a přepne letadlo do módu zpátečního tlačítka. Letadlo poletí dozadu poté, co letělo pomalu. 2. Při používání zpátečního tlačítka buďte opatrní, aby nedošlo ke zranění. Mód zpátečního tlačítka můžete opustit stlačením směrové páčky v kterémkoli směru. Pokyny k ovládání kamery Instalace SD karty a popis stavu LED kontrolky 1. Vložte SD kartu do příslušného slotu letadla a zatlačte ji dovnitř. Když na ni zatlačíte znovu, SD karta sama vyskočí. 2. Pokud bliká červená kontrolka, letadlo je zapnuté, ale není vložena SD karta. a. Stiskněte na dálkovém ovladači tlačítko kamery. Pokud svítí modrá kontrolka na spodu letadla, ale červená kontrolka ne, letadlo je zapnuté, ale vstup do módu kamery nebyl úspěšný; zkuste znovu stisknout tlačítko kamery. b. Po stisknutí tlačítka kamery na dálkovém ovladači bude dlouze svítit modrá kontrolka na spodu letadla a červená kontrolka dvakrát zabliká. Nyní můžete fotografovat a fotografie se automaticky uloží na SD kartu. c. Po stisknutí tlačítka kamery na dálkovém ovladači bude dlouze svítit modrá kontrolka na spodu letadla a červená kontrolka se rozsvítí na delší dobu; kamera začne natáčet video. Po dalším stisknutí tlačítka kamery červená kontrolka zhasne, mód kamery se ukončí a video se automaticky uloží na SD kartu. Popis čtení obsahu SD karty Vypněte letadlo, vyjměte SD kartu a vložte ji přímo do mobilního telefonu, kde můžete pomocí přehrávače odpovídajícího formátu přehrát videa a zobrazit obrázky; totéž můžete udělat pomocí počítače s čtečkou karet.

6 Pokyny k řešení problémů Problém Příčina Řešení Po zapnutí letadlo nereaguje. Špatné napájení dálkového ovládače nebo letadla. Zkontrolujte baterii a znovu ji nainstalujte. Baterie musí být plně nabitá a nainstalovaná v souladu s pokyny k instalaci. Pak zkuste přístroj znovu zapnout. Zapnutí dálkového ovladače a letadla bylo neúspěšné. Znovu zapněte přístroj podle popisu výše. Letadlo náhle Rotor je zdeformovaný. Vyměňte rotor za nový. spadlo. Dutý hřídel je ohnutý. Vyměňte dutý hřídel za nový. Letadlo letí Rotor je zdeformovaný. Vyměňte rotor za nový. špatným Motor je poškozený. Vyměňte motor za nový. směrem. Letadlo není na rovném povrchu. Položte letadlo na rovný povrch a znovu ho zapněte. Letadlo je neovladatelné. Letadlo je mimo dosah dálkového ovladače. Ujistěte se, že letadlo je max. 100 metrů od dálkového ovladače. Je používáno více letadel najednou. Zapínejte letadla po jednom, abyste předešli špatnému spárování. Letadlo nemůže vzlétnout. Rychlost otáčení rotoru je nízká. Vytahujte plynovou páčku nahoru pomalu. Baterie letadla je téměř vybitá. Vyměňte baterii za plně nabitou. Letadlo přistává příliš rychle. Příliš rychlé stahování plynové páčky dolů. Stahujte plynovou páčku dolů pomalu. 001 pěnový podvozek 002 sestava motoru 003 lithiová baterie 004 deska 005 hlavní rám a přihrádka pro baterie 006 motor a trubice z uhlíkových vláken 007 trojnožka 008 průhledné části 009 vrtule A, B 010 ochranný kryt 011 světelná deska a světelná tyč 012 kuželové ocelové komponenty

Od 14 let 4-OSÉ LETADLO NÁVOD K OBSLUZE

Od 14 let 4-OSÉ LETADLO NÁVOD K OBSLUZE Od 14 let 4-OSÉ LETADLO NÁVOD K OBSLUZE AKROBATICKÝ PŘEMET Šestiosý gyroskop LED kontrolky Bezhlavý režim Zatlačení zpět Fotoaparát Kamera Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Abyste ho používali

Více

Hlavní charakteristika:

Hlavní charakteristika: VĚK Hlavní charakteristika: 1. Čtyřmotorový pohon pro stabilní let, který může snadno provést jakékoli letové pohyby. 2. Modularizační konfigurace zajišťuje snadnou instalaci a opravy. 3. Integrovaný 6-osý

Více

NÁVOD K POUŽITÍ PARAMETRY VELIKOST VRTULNÍKU: mm MOTOR

NÁVOD K POUŽITÍ PARAMETRY VELIKOST VRTULNÍKU: mm MOTOR OD 14 LET NOVĚ MODERNIZOVANÁ VERZE REŽIM SKUTEČNÉHO SMĚRU JEDNODUŠŠÍ OVLÁDÁNÍ, SNAZŠÍ LET! KVADROKOPTÉRA NÁVOD K POUŽITÍ PARAMETRY VELIKOST VRTULNÍKU: 305 305 60 mm MOTOR 4 8520 HMOTNOST VRTULNÍKU: ~110

Více

Manuál - obsah. Obsah balení. Návod k použití i-spy Tank. i-spy Tank

Manuál - obsah. Obsah balení. Návod k použití i-spy Tank. i-spy Tank Manuál - obsah Obsah... 2 Obsah balení... 2 Zprovoznění tanku... 3 Popis tanku... 3 Ovládací rozhraní... 4 Popis funkcí... 6 Resetování tanku... 7 Instalace baterií... 8 Ovládání tanku... 9 Pohybové ovládání...

Více

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku!

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku! BT410 Bluetooth Speaker (integrovaná funkce pro handsfree telefonování) Uživatelská příručka Výstraha: 1) Ilustrace slouží pouze pro referenci. 2) Společnost Lenovo je odhodlána zlepšovat výkon a kvalitu

Více

R/C HELIKOPTÉRA 14+ NÁVOD k POUŽItÍ. Představení funkcí: Bezpečnostní pravidla:

R/C HELIKOPTÉRA 14+ NÁVOD k POUŽItÍ. Představení funkcí: Bezpečnostní pravidla: 14+ R/C HELIKOPTÉRA NÁVOD k POUŽItÍ Představení funkcí: 1. Inteligentní ovládací systém (ICS) 2. Plný rozsah dálkového ovládání 3. Přesné 360 ovládání 4. Hladké přerušení úkonů 5. Nově vyvinutá elektronika

Více

Zhiyun Evolution. Uživatelská příručka. Obsah balení: Popis zařízení

Zhiyun Evolution. Uživatelská příručka. Obsah balení: Popis zařízení Zhiyun Evolution Obsah balení: 1. 1 EVOLUTION 3osý ruční stabilizátor pro GoPro 2. 1 Nabíjecí kabel pro kameru 3. 1 Ochranná fólie na kameru 4. 1 Micro USB kabel 5. 1 Přihrádka na baterii 6. 1 Výstupní

Více

DĚTSKÝ CESTOVNÍ KUFR NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ

DĚTSKÝ CESTOVNÍ KUFR NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ DĚTSKÝ CESTOVNÍ KUFR NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ Návod k použití Pokud jste zvolili kufr bez dálkového ovládání, neberte zřetel na odstavec ke kterým se návod váže. Omluvte prosím, pokud dojde ke změně specifikace

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Děkujeme, že jste si vybrali naši power banku DOCA 15000 se startovačem aut. Při manipulaci dbejte bezpečnostních zásad použití elektronických spotřebičů. Přečtěte si, prosím, pozorně

Více

I/R Helikoptéra. Manuál TECHNICKÉ PARAMETRY

I/R Helikoptéra. Manuál TECHNICKÉ PARAMETRY I/R Helikoptéra Manuál! VAROVÁNÍ: NEBEZPEČNÍ UDUŠENÍ balení obsahuje malé části. Není vhodné pro děti mladší 8 let. RADY 1. Nikdy nenavlhčujte elektrické části, mohlo by to vést ke zkratu. 2. Nepoužívejte

Více

WWW.TOY.CZ Příslušenství a další produkty WWW.TOY.CZ Příslušenství a další produkty WWW.TOY.CZ. Návod k použití

WWW.TOY.CZ Příslušenství a další produkty WWW.TOY.CZ Příslušenství a další produkty WWW.TOY.CZ. Návod k použití WWW.TOY.CZ Příslušenství a další produkty WWW.TOY.CZ Příslušenství a další produkty WWW.TOY.CZ GF4010 Combat GYRO Návod k použití Abyste se vyhnuli potížím a užili si létání, přečtěte si pečlivě přiložený

Více

TANKY (99811) 6102 (98803) 6106 (99809) (99814) (99815) 9101 (99807)

TANKY (99811) 6102 (98803) 6106 (99809) (99814) (99815) 9101 (99807) TANKY 6105-2 (99811) 6102 (98803) 6106 (99809) 6101-2 (99814) 6106-2 (99815) 9101 (99807) Maximální sklon 45 Simulace zpětného tahu Jízda ve všech směrech Otáčení kanónu do 280 UPOZORNĚNÍ! Nehrajte si

Více

1. Úvodní slovo. 2. Bezpečnost -2- Důležitá upozornění: Varování

1. Úvodní slovo. 2. Bezpečnost -2- Důležitá upozornění: Varování Manuál GHz 1. Úvodní slovo Děkujeme za nákup výrobku Fleg M62. Než začnete létat, pročtěte si prosím tento manuál velmi pečlivě. Manuál nevyhazujte, ale nechte si ho pro pozdější použití. Nelétejte venku

Více

Kvadrokoptéra na dálkové

Kvadrokoptéra na dálkové XS803/XS803C Kvadrokoptéra na dálkové ovládání PIONEER Věk: 14+ V tomto manuálu najdete instrukce pro bezpečné používání dronu. Manuál po přečtení uchovejte pro budoucí použití. Distributor: ConQuest entertainment

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Dron SKY VAMPIRE s HD kamerou Specifikace produktu: Rozměry: 630 x 630 x 160 mm Akumulátor Li-pol 1200 mah 7.4V Doba letu: cca 6-8 minut Čas nabíjení: cca 90 min Dosah vysílače 2.4

Více

WWW.TOY.CZ Příslušenství + další produkty WWW.TOY.CZ Příslušenství + další produkty WWW.TOY.CZ

WWW.TOY.CZ Příslušenství + další produkty WWW.TOY.CZ Příslušenství + další produkty WWW.TOY.CZ WWW.TOY.CZ Příslušenství + další produkty WWW.TOY.CZ Příslušenství + další produkty WWW.TOY.CZ Návod k použití Hlavní rysy: - Plně funkční digitální proporční rádiové ovládání - Přesné ovládání rychlosti

Více

Záložní baterie pro napájení USB zařízení (5 V) a nouzové startování vozidla E-POWER. Uživatelská příručka

Záložní baterie pro napájení USB zařízení (5 V) a nouzové startování vozidla E-POWER. Uživatelská příručka 35940 Záložní baterie pro napájení USB zařízení (5 V) a nouzové startování vozidla E-POWER Uživatelská příručka Před prvním použitím si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby.

Více

1.3 Před prvním letem (1) Oblast letu by se měla nacházet v otevřeném prostoru a doporučujeme minimálně 5 x 5 x 5 m.

1.3 Před prvním letem (1) Oblast letu by se měla nacházet v otevřeném prostoru a doporučujeme minimálně 5 x 5 x 5 m. Poznámka: 1. Pokyny Přečtěte si prosím pozorně uživatelskou příručku a poté uložte na bezpečném místě pro budoucí potřebu a údržbu. 1.1 Důležité upozornění (1) Tento výrobek není hračka, jedná se o elektronické

Více

CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A)

CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A) CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A) Obsah ZAMÝŠLENÉ VYUŽITÍ strana 1 DÍLY strana 2 NÁVOD K POUŽITÍ strana 2-4 Spuštění přístroje Doporučení k úklidu Nabíjení baterie NÁVOD K ÚDRŽBĚ strana 5-6 Demontáž a

Více

NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD K OBSLUZE. 05 Ochrann á mřížka Základní deska přijímače. UŽIVATELSKÝ MANUÁL NO. K300C/wifi (Dálkové ovládání)

NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD K OBSLUZE. 05 Ochrann á mřížka Základní deska přijímače. UŽIVATELSKÝ MANUÁL NO. K300C/wifi (Dálkové ovládání) 05 Ochrann á mřížka 06 Kryt baterie 4 12 Základní deska přijímače 1 4 13 Baterie 1 07 Motor 2 14 Kryt baterie 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NO. K300C/wifi (Dálkové ovládání) Před prvním použitím si pozorně přečtěte

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Airship Závodní rychlostní RC loď Technická specifikace: Rozměry modelu: 350 mm x 90 mm x 94 mm Pohon řízení: lodní šroub / kormidlo / servo Baterie modelu: Ni-Mh 7,2V 700 mah Dobíjecí

Více

GL100 Uživatelský návod

GL100 Uživatelský návod GL100 Uživatelský návod GL100P rev. 1.0. 1 www.eurosat.cz Popření odpovědnosti: Firma neodpovídá za jakékoliv škody, finanční ztráty či právní spory týkající se majetku či osob, vzniklé v souvislosti se

Více

Actioncam Gimball. Uživatelská příručka (Česky)

Actioncam Gimball. Uživatelská příručka (Česky) Actioncam Gimball Uživatelská příručka (Česky) www.rollei.cz Popis produktu Instalace software Stáhněte a nainstalujte aplikaci Rollei nazvanou "Rollei AC Gimbal" na svůj telefon. Aplikace podporuje ios

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka DRON FAYEE FY 801 Technická data : Počet kanálů: 5 Frekvence: 2,4G Baterie: 3.7V 300MAh Li-poly Vysílačka: 5 kanálová s trimováním Doba nabíjení: cca 25 min Doba letu: (cca 7-10 min)dosah:

Více

1. Pokyny Přečtěte si prosím pozorně uživatelskou příručku a poté uložte na bezpečném místě pro budoucí potřebu a údržbu.

1. Pokyny Přečtěte si prosím pozorně uživatelskou příručku a poté uložte na bezpečném místě pro budoucí potřebu a údržbu. 1. Pokyny Přečtěte si prosím pozorně uživatelskou příručku a poté uložte na bezpečném místě pro budoucí potřebu a údržbu. 1.1 Důležité upozornění (1) Tento výrobek není hračka, jedná se o elektronické

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

DOKOVACÍ STANICE DO AUTA SAMSUNG ESC-Vxxx/ECS-Kxxx

DOKOVACÍ STANICE DO AUTA SAMSUNG ESC-Vxxx/ECS-Kxxx DOKOVACÍ STANICE DO AUTA SAMSUNG ESC-Vxxx/ECS-Kxxx Uživatelská příručka Vyobrazení v této příručce jsou pouze ilustrační. Schémata a obrázky vztahující se k vašemu zařízení najdete v cizojazyčné příručce

Více

Profesionální 3-kanálový kovový RC vrtulník s gyroskopem a dvojitým motorem QS5889

Profesionální 3-kanálový kovový RC vrtulník s gyroskopem a dvojitým motorem QS5889 Profesionální 3-kanálový kovový RC vrtulník s gyroskopem a dvojitým motorem QS5889 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Úvod Tento profesionální RC vrtulník Vás nikdy

Více

DĚTSKÝ CESTOVNÍ KUFR NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ

DĚTSKÝ CESTOVNÍ KUFR NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ DĚTSKÝ CESTOVNÍ KUFR NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ Návod k použití OPICE PANDA LEV PRASE SLON PES MEDVĚD Kufr se prodává i ve variantě bez el. Zařízení. Pokud jste zvolili tu variantu neberte zřetel na sekci o napájení

Více

Smartphone Gimball. Uživatelská příručka (Česky)

Smartphone Gimball. Uživatelská příručka (Česky) Smartphone Gimball Uživatelská příručka (Česky) www.rollei.cz Popis produktu Instalace software Stáhněte a nainstalujte aplikaci Rollei nazvanou "Rollei Smart Gimbal" na svůj telefon. Aplikace podporuje

Více

Ochlazovač

Ochlazovač Ochlazovač 10032336 10032337 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. za škody způsobené

Více

R/C auto Mercedes-Benz Actros + auto AMG GT (1:24)

R/C auto Mercedes-Benz Actros + auto AMG GT (1:24) NÁVOD R/C auto Mercedes-Benz Actros + auto AMG GT (1:24) Vážený zákazníku, děkujeme Vám, že jste zakoupil výrobek auto na dálkové ovládání. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit, rádi

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka RC Autobus s otevíracími dveřmi Název: 6 kanálový autobus Rozměry výrobku: 34 x 8 x 9 cm Rozměry Balení: 43.5 x 30 x 13 cm Materiál :ABS plast, guma, elektronika Barva: Modrá Frekvence

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Výletní jachta Happycow 777 2.4 Ghz Loďka je speciálně konstruovaná pro použití v bazénech o rozměrech od 2 x 2m do 25 x 25m. Nejde o žádného závodního dravce, ale o lodičku, kterou

Více

T615. Model ponorky obj. č kanálový vysílač. Doba nabíjení: 35 minut Autonomní provoz: 40 minut

T615. Model ponorky obj. č kanálový vysílač. Doba nabíjení: 35 minut Autonomní provoz: 40 minut T615 Model ponorky obj. č. 105 73 49 3-kanálový vysílač Pohon pomocí 3 motorů Používejte pouze v uzavřených nádržích. Délka: 140 mm Šířka: 35 mm Výška: 48 mm Hmotnost: 85 g Hloubka ponoru: 0,5 m Rychlost:

Více

Co můžete dělat s náhlavní soupravou: O HTC BH M500

Co můžete dělat s náhlavní soupravou: O HTC BH M500 Co můžete dělat s náhlavní soupravou: přijmout hovor ukončit hovor odmítnout hovor vytočit poslední volané číslo přenos hovoru mezi náhlavní soupravou a telefonem hlasové vytáčení Specifikace Doba hovoru

Více

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér Obsah balení 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér 5 Audio adaptér RCA 6 Audio kabel 3.5 mm 7 Audio adaptér z 6.3 mm na 3.5 mm 8 Externí mikrofon Funkční prvky: Sluchátka

Více

VQDV03. Příručka uživatele

VQDV03. Příručka uživatele VQDV03 Příručka uživatele Děkujeme Vám, že jste si zakoupili tuto sportovní kameru. Prosím, přečtěte si pečlivě následující provozní instrukce. Nutné pro správné používání a provozování kamery. Doporučujeme

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL VYSOCE VÝKONÁ 4-KANÁLOVÁ KVADROKOPTÉRA S KAMEROU

UŽIVATELSKÝ MANUÁL VYSOCE VÝKONÁ 4-KANÁLOVÁ KVADROKOPTÉRA S KAMEROU VĚK: 14+ UŽIVATELSKÝ MANUÁL VYSOCE VÝKONÁ 4-KANÁLOVÁ KVADROKOPTÉRA S KAMEROU Před použitím pečlivě čtěte tyto pokyny k používání a ponechte si je pro budoucí použití 1. POPIS OVLADAČE 2. NASTAVENÍ OVLADAČE

Více

BUGINA V-TWIN 4X4. Návod k sestavení.

BUGINA V-TWIN 4X4. Návod k sestavení. BUGINA V-TWIN 4X4 Návod k sestavení www.bezvazbozi.cz Vybalte všechny díly z krabice a postupujte podle jednotlivých, po sobě jdoucích obrázků. Nasaďte a přišroubujte přední nápravu, osa zatáčení musí

Více

Věžový ventilátor

Věžový ventilátor 10031517 10031518 Věžový ventilátor Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

!! DŮLEŽITÉ!! Při zjištění manipulace s páčkami nebude uznaná reklamace. Letové módy. Nákras dálkového ovládání. Letové módy. Bezpečnostní funkce:

!! DŮLEŽITÉ!! Při zjištění manipulace s páčkami nebude uznaná reklamace. Letové módy. Nákras dálkového ovládání. Letové módy. Bezpečnostní funkce: P/OSD/F Uživatelský manuálanual Copyright 2013 Seraphicz všechna práva vyhrazena Specifikace a parametry Rozměry: 310X310X209MM Motor: KV 935 Baterie:3S 111V LiPo Maximální letová zátěž: 13KG Doba letu:

Více

Handsfree na motorku, stereo, intercom V6-1200

Handsfree na motorku, stereo, intercom V6-1200 Handsfree na motorku, stereo, intercom V6-1200 Uživatelská příručka 1: Zapnout/Řidič motocyklu A 2: Vypnout/Reset 3: Telefon/Přehrávání 4: Hlasitost + 5: Hlasitost 6: Řidič motocyklu B 7: Řidič motocyklu

Více

I/R Helikoptéra. Manuál TECHNICKÉ PARAMETRY

I/R Helikoptéra. Manuál TECHNICKÉ PARAMETRY I/R Helikoptéra Manuál! VAROVÁNÍ: NEBEZPEČNÍ UDUŠENÍ balení obsahuje malé části. Není vhodné pro děti mladší 8 let. RADY 1. Nikdy nenavlhčujte elektrické části, mohlo by to vést ke zkratu. 2. Nepoužívejte

Více

VRTULNÍK. Model FX059, FX049, FX039

VRTULNÍK. Model FX059, FX049, FX039 CZ VRTULNÍK Model FX059, FX049, FX039 Úvod Tento návod si, prosím, pečlivě přečtěte před prvním použitím a uchovejte ho pro pozdější nahlédnutí. Varování 1. Toto není hračka. Je to výrobek kombinující

Více

Multimediální bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem

Multimediální bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem 1503558204 VÝROBNÍ ČÍSLO Multimediální bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem 1. POPIS Představení produktu Děkujeme za zakoupení našeho bezdrátového prezentéru. Tento produkt využívá atraktivní

Více

Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801

Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801 Návod k obsluze BRB 2800 BRB 2801 Děkujeme Vám za zakoupení našeho výrobku. Před použitím výrobku si pozorně přečtěte informace v tomto návodu a na obale a ponechte si je pro budoucí použití. Změny v textu,

Více

Akustický kartáček na zuby

Akustický kartáček na zuby Akustický kartáček na zuby 09123 Příručka Vážené zákaznice, vážení zákazníci, Velmi nás těší, že jste se rozhodli pro koupi akustického kartáčku na zuby. Před prvním použitím přístroje si pozorně přečtěte

Více

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO HUMMER HJE

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO HUMMER HJE DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO HUMMER HJE NÁVOD K SESTAVENÍ Upozornění: Fotonávod slouží ke snazšímu a správnému sestavení dětského elektrického vozítka. Některé uvedené funkce vozítka či typ dálkového ovládání

Více

Záložní baterie pro napájení notebooku (19 V), USB zařízení (5 V), a nouzové startování vozidla E-POWER. Uživatelská příručka

Záložní baterie pro napájení notebooku (19 V), USB zařízení (5 V), a nouzové startování vozidla E-POWER. Uživatelská příručka 35929 Záložní baterie pro napájení notebooku (19 V), USB zařízení (5 V), a nouzové startování vozidla E-POWER Uživatelská příručka Před prvním použitím si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte

Více

Steady Butler Mobile

Steady Butler Mobile Rollei Steady Butler Mobile Uživatelský manuál Rollei Steady Butler Mobile Bezpečnostní opatření Zařízení nerozebírejte a nepokoušejte se jej sami opravit. Nevystavujte zařízení dešti, kapající nebo stříkající

Více

Svíčky z pravého vosku s LED

Svíčky z pravého vosku s LED Svíčky z pravého vosku s LED cs Informace o výrobku Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87505HB55XVI 2016-06 Bezpečnostní pokyny Pozorně si přečtěte bezpečnostní pokyny a používejte výrobek pouze tak, jak je popsáno

Více

Základní verze obsahuje

Základní verze obsahuje Návod na montáž a používání AKU kolečka SWe6, SWe8, SWe10 s pohonem Vážený zákazníku, jsme velmi rádi, že jste se rozhodli pro koupi našeho kolečka. Přejeme Vám, abyste měli z jeho používání užitek a radost.

Více

SUV KAJENE NEW S 2.4G DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM. Návod k sestavení.

SUV KAJENE NEW S 2.4G DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM. Návod k sestavení. SUV KAJENE NEW S 2.4G DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM Návod k sestavení www.bezvazbozi.cz Vybalte všechny díly z krabice a postupujte podle jednotlivých, po sobě jdoucích obrázků. 1 2 Obr. 3-6: Oba motory nasaďte na

Více

Quadrocopter AM X51. Obj. č.: Obsluha dálkového ovládání. Popis a ovládací prvky dálkového ovládání

Quadrocopter AM X51. Obj. č.: Obsluha dálkového ovládání. Popis a ovládací prvky dálkového ovládání Popis a ovládací prvky dálkového ovládání Quadrocopter AM X51 Obj. č.: 127 07 04 1. Levá ovládací páka 2. Pravá ovládací páka 3. Trimr A 4. Trimr B 5. Trimr C 6. Trimr D 7. Anténa 8. Vypínač ON/OFF 9.

Více

PDX015 USB Phono Zesilovač Ref. č.:

PDX015 USB Phono Zesilovač Ref. č.: PDX015 USB Phono Zesilovač Ref. č.:172.775 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 2 CZ Blahopřejeme k nákupu tohoto produktu Power Dynamics. Před použitím produktu si důkladně přečtěte tuto příručku, abyste mohli plně

Více

VRTULNÍK X - 1 Air Fox

VRTULNÍK X - 1 Air Fox VRTULNÍK X - 1 Air Fox Návod k použití 1) Bezpečnostní předpisy a varování 1. Neopravujte ani nevyměňujte jakoukoliv část výrobku bez konzultace s prodejcem, jinak zodpovídáte za možné následky. 2. Používejte

Více

R/C auto Mercedes-AMG GT3 Transformer (1:14)

R/C auto Mercedes-AMG GT3 Transformer (1:14) NÁVOD R/C auto Mercedes-AMG GT3 Transformer (1:14) Vážený zákazníku, děkujeme Vám, že jste zakoupil výrobek auto na dálkové ovládání. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit, rádi Vám

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Dron DM 005 Hlavní funkce Použití čtyř os s rotory umožnuje modelu flexibilnější pohyb, rychlost a relativně silnější odolnost vůči poryvům větru. Umožnuje létání ve venkovním prostředí

Více

Děkuji moc za výběr tohoto produktu. Teploměr změří během několika vteřin tělesnou teplotu a to buď na čele a nebo v uchu.. To má následující výhody:

Děkuji moc za výběr tohoto produktu. Teploměr změří během několika vteřin tělesnou teplotu a to buď na čele a nebo v uchu.. To má následující výhody: Přehled Děkuji moc za výběr tohoto produktu. Teploměr změří během několika vteřin tělesnou teplotu a to buď na čele a nebo v uchu.. To má následující výhody: 1) provedení 4-v-1 Měří teplotu okolí a tělesnou

Více

Nabíjecí včelka Bee-Bot

Nabíjecí včelka Bee-Bot Nabíjecí včelka Bee-Bot Návod k použití #SE EL00363 Robotická hračka včelka Bee-Bot získala několik významných ocenění. Snadno se ovládá a je to vynikající pomůcka při výuce jednoduchého programování.

Více

Uživatelská příručka. (quick start CZ)

Uživatelská příručka. (quick start CZ) Uživatelská příručka (quick start CZ) X-Hubsan App Stáhněte si aplikaci X-Hubsan zdarma naskenováním QR kódu napravo nebo jeho vyhledáním v App Store (ios) a Google Play (Android). X-Hubsan Baterie Adaptér

Více

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio 10022754 10022755 10022756 Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se

Více

POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com

POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI421 Fig 1 Copyright 2014 VARO www.varo.com SVÍTILNA LED 1,5 W POWLI421 POWLI421 CS UPOZORNĚNÍ! Než začnete zařízení používat, přečtěte

Více

Yeelight LED Ceiling Lamp uživatelský manuál

Yeelight LED Ceiling Lamp uživatelský manuál Yeelight LED Ceiling Lamp uživatelský manuál Spojka Zámek pohled shora pohled zespoda Otvory pro montáž kazety Otvor pro kabeláž Montážní otvor pro samořezné šrouby základna dálkový ovladač 2x metrický

Více

Startovací zdroj 12 V

Startovací zdroj 12 V Startovací zdroj 12 V 35908 Uživatelská příručka Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si

Více

Návod k RC vrtulníkům 9053 Volitation

Návod k RC vrtulníkům 9053 Volitation Návod k RC vrtulníkům 9053 Volitation Přečtěte si prosím pozorně přiložený instrukční manuál a dbejte na upozornění týkající se jednotlivých příslušenství k tomuto modelu. Na tento produkt se vztahuje

Více

Vybalte všechny díly z krabice a postupujte podle jednotlivých, po sobě jdoucích obrázků.

Vybalte všechny díly z krabice a postupujte podle jednotlivých, po sobě jdoucích obrázků. Vybalte všechny díly z krabice a postupujte podle jednotlivých, po sobě jdoucích obrázků. Obr. 1: Sejměte lepící pásku. Obr. 2: Přišroubujte spodní rám. 1 2 Obr. 3: Odstraňte plastové pásky. Obr. 4 a 5:

Více

Hlavní znaky : 1. Bezdrátové řízení studiového blesku. 2. Bezdrátové řízení systémového blesku. 3. Bezdrátové ovládání spouště a závěrky fotoaparátu.

Hlavní znaky : 1. Bezdrátové řízení studiového blesku. 2. Bezdrátové řízení systémového blesku. 3. Bezdrátové ovládání spouště a závěrky fotoaparátu. Uživatelský manuál Úvod k výrobku Přístroj Trigmaster je bezdrátové zařízení pracující na frekvenci 2,4 GHz. Trigmaster umožňuje nastavení provozu na 16 nezávislých kanálech. Při použití fotoaparátů Nikon

Více

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 / 17,3 palců HDMI vstupem

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 / 17,3 palců HDMI vstupem ds-1568 / ds-1738 TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 / 17,3 palců HDMI vstupem Uživatelská příručka Před prvním použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tuto příručku. Obsah Vnější pohled...2

Více

FITNESS NÁRAMEK 2 V 1

FITNESS NÁRAMEK 2 V 1 FITNESS NÁRAMEK 2 V 1 Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu. Přečtěte si prosím pozorně a pečlivě tuto příručku před tím, než uvedete přístroj do provozu. Návod pečlivě uchovejte pro případné

Více

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO USA POLICIE 911

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO USA POLICIE 911 DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO USA POLICIE 911 NÁVOD K SESTAVENÍ Upozornění: Fotonávod slouží ke snazšímu a správnému sestavení dětského elektrického vozítka. Některé uvedené funkce vozítka či typ dálkového

Více

AX-3010H. Víceúčelový spínaný napájecí zdroj. Příručka uživatele

AX-3010H. Víceúčelový spínaný napájecí zdroj. Příručka uživatele AX-3010H Víceúčelový spínaný napájecí zdroj Příručka uživatele Tuto příručku přechovávejte na bezpečném místě, abyste do ní mohli kdykoliv nahlédnout. Tato příručka obsahuje důležité bezpečnostní a provozní

Více

* dosah závisí na místních podmínkách a nemusí vždy dosahovat uvedené hodnoty

* dosah závisí na místních podmínkách a nemusí vždy dosahovat uvedené hodnoty NÁVOD K POUŽITÍ Abyste optimálně využili vlastnosti pohonu Roll Up WireFree TM RTS, přečtěte si prosím pozorně následující návod k montáži a obsluze. Návod uschovejte pro budoucí použití. A. Technické

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Syma X5HC (2MP kamera, 2.4GHz, barometrický výškoměr) 1 Hlavní funkce Použití čtyř os s rotory umožnuje modelu flexibilnější pohyb, rychlost a relativně silnější odolnost vůči poryvům

Více

Před použitím Vaší nové elektrické mini čtyřkolky si řádně prostudujte manuál

Před použitím Vaší nové elektrické mini čtyřkolky si řádně prostudujte manuál Před použitím Vaší nové elektrické mini čtyřkolky si řádně prostudujte manuál Obsah DŮLEŽITÉ... 3 ÚDRŽBA BATERIE A NÁVOD K JEJÍMU NABÍJENÍ... 3 VAROVÁNÍ... 3 BEZPEČNOST... 4 STRUČNÝ PŘEHLED BEZPEČNOSTNÍCH

Více

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R Návod k použití OLEJOVÝ RADIÁTOR R-1507-16/R-2009-16/R-2511-16 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu

Více

Vítejte. Přehled. Obsah balení 1. Přenosná video lupa 2. Video kabel 3. USB kabel. Popis přístroje a funkce

Vítejte. Přehled. Obsah balení 1. Přenosná video lupa 2. Video kabel 3. USB kabel. Popis přístroje a funkce Přenosná video lupa Uživatelská příručka Vítejte HCP-01 4,3palcová přenosná video lupa pomáhá lidem se zrakovým postižením při čtení tištěného obsahu. Pro pohodlnější čtení může být lupa připojena k televizi

Více

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL Česky WWW.NGS.EU SPECIFIKACE STARLIGHT PŘENOSNÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR Bluetooth verze: 2.1 + EDR Bluetooth dosah: 8-10 metrů Výkon reproduktoru: 20W Výdrž baterie: až 3 hodiny

Více

VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH

VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH Uživatelská příručka 33040 Při používání modelu 33040 se řiďte následuj ícími pokyny 1. Zařízení 33040 zapněte tlačítkem napájení umístěným na jeho spodní

Více

Návod na montáž a používání kolečka SW6, SW8, SW10 s pohonem.

Návod na montáž a používání kolečka SW6, SW8, SW10 s pohonem. Návod na montáž a používání kolečka SW6, SW8, SW10 s pohonem. Vážený zákazníku, jsme velmi rádi, že jste se rozhodli pro koupi našeho kolečka a přejeme Vám, abyste měli z jeho používání užitek a radost.

Více

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO BAVORÁČEK S VODÍCÍ TYČÍ

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO BAVORÁČEK S VODÍCÍ TYČÍ DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO BAVORÁČEK S VODÍCÍ TYČÍ NÁVOD K SESTAVENÍ Upozornění: Fotonávod slouží ke snazšímu a správnému sestavení dětského elektrického vozítka. Některé uvedené funkce vozítka či typ dálkového

Více

Uživatelský manuál. Digitální fotorámeček. Varování:

Uživatelský manuál. Digitální fotorámeček. Varování: Uživatelský manuál Varování: Prosím, vypněte při vkládání a vyjímání paměťové karty, abyste předešli poškození jednotky nebo karty. Bezpečnostní opatření 1) Nevystavujte přístroj do vody. 2) Vypněte před

Více

Návod k použití. Model F03MK

Návod k použití. Model F03MK Návod k použití Model F03MK Bezpečnostní pokyny Čtěte POZORNĚ následující pokyny! Vyhnete se tak nebezpečí úrazy a poškození výrobku. Tento napěňovač mléka je určený na použití v domácím prostředí, například:

Více

Bezpečnostní informace

Bezpečnostní informace Čeština Obrázky a obsah v této příručce se mohou od konkrétního produktu lišit. Chcete-li získat další informace, můžete otevřít celou uživatelskou příručku. Navštivte web www.samsung.com a vyhledejte

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw

NÁVOD K OBSLUZE. Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw NÁVOD K OBSLUZE Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw Základní údaje Bezdrátový podmítkový spínač Provozní napětí: 230 V/AC, 50Hz Parametry spínání: 2000 W (odporová zátěž) 600 W (induktivní zátěž)

Více

VISUO dron XS809H. Věk obsluhy: 14 a více. Uživatelská příručka

VISUO dron XS809H. Věk obsluhy: 14 a více. Uživatelská příručka Věk obsluhy: 14 a více VISUO dron XS809H Uživatelská příručka Před prvním použitím si pečlivě přečtěte tento návod a uschovejte si ho i pro pozdější použití 1. ŘÍDÍCÍ PRVKY 2. NASTAVENÍ OVLADAČE DRONU

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině

Více

POWLI424 1 2 4 3 9 5 6 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com

POWLI424 1 2 4 3 9 5 6 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI424 1 2 4 3 9 6 5 7 8 Fig A Copyright 2014 VARO www.varo.com SKLÁDACÍ LED, NABÍJECÍ PRACOVNÍ SVÍTILNA POWLI424 UPOZORNĚNÍ! Než začnete zařízení používat, přečtěte si v zájmu své vlastní bezpečnosti

Více

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců IC 1549 / IC 1549gr TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců Uživatelská příručka Před prvním použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tuto příručku. Obsah Vnější pohled... 2 Schéma zapojení...

Více

Funkce. Stiskněte pro rychlý přístup k naposledy používaným aplikacím nebo naposledy prohlížené stránky. Pro záznam zvuku. 4.

Funkce. Stiskněte pro rychlý přístup k naposledy používaným aplikacím nebo naposledy prohlížené stránky. Pro záznam zvuku. 4. Funkce Funkce Vlastnosti Držením tlačítko tablet zapnete nebo vypnete. 1. Tlačítko Power (zapnutí/vypnutí) Stisknutím tlačítka vypnete nebo zapnete displej. 2. Tlačítko nastavení hlasitosti Stisknutím

Více

Bezdrátové handsfree na stínítko

Bezdrátové handsfree na stínítko Bezdrátové handsfree na stínítko Uživatelská příručka Funkce Poslech hudby z mobilního telefonu: Při jízdě s automobilem můžete poslouchat hudbu z mobilního telefonu. Ovládání příchozího hovoru: Při příchozím

Více

R-522. Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN. česky. Sekáček potravin R-522

R-522. Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN. česky. Sekáček potravin R-522 Návod k použití SEKÁČEK POTRAVIN R-522 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití

Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití Před použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Popis přístroje Pohled zepředu a z boku Seznam součástí A. Tryska B. Kryt vodní nádržky C. Náhradní

Více

Aku šroubovák PROSKIT PT-1361

Aku šroubovák PROSKIT PT-1361 Aku šroubovák PROSKIT PT-1361 Uživatelský manuál Důležité! Když používáte tento přístroj, je třeba řídit se několika bezpečnostními opatřeními, abyste zabránili zraněním a hmotným škodám. Přečtěte si nejprve

Více

Nahřívací bunda. Návod na použití. Před použitím či sestavováním přístroje si prosím přečtěte celý přiložený návod na použití.

Nahřívací bunda. Návod na použití. Před použitím či sestavováním přístroje si prosím přečtěte celý přiložený návod na použití. Nahřívací bunda Návod na použití OBSAH BALENÍ Část Popis Počet A Bunda 1 B Baterie 1 C Nabíječka 1 Bezpečnostní informace Před použitím či sestavováním přístroje si prosím přečtěte celý přiložený návod

Více

Ovladač Anténa Náhradní vrtule Manuál

Ovladač Anténa Náhradní vrtule Manuál www.toy.cz Příslušenství + další produkty www.toy.cz Příslušenství + další produkty www.toy.cz TM Návod k použití Hlavní rysy: - Plně funkční digitální proporční rádiové ovládání - Přesné ovládání rychlosti

Více

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO TOYOTA TUNDRA

DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO TOYOTA TUNDRA DĚTSKÉ ELEKTRICKÉ AUTÍČKO TOYOTA TUNDRA NÁVOD K SESTAVENÍ Upozornění: Fotonávod slouží ke snazšímu a správnému sestavení dětského elektrického vozítka. Některé uvedené funkce vozítka či typ dálkového ovládání

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA DRO-110 Vhodné pro děti od 14 let UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA WWW.DENVER-ELECTR0NICS.COM 1 Před použitím dronu si prosím pečlivě přečtěte tuto Uživatelskou příručku. 1. POKYNY Přečtěte si prosím pozorně příručku

Více