HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace"

Transkript

1 HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace K r a v í h o r a 2, B r n o, +(4 2 0 ) , w w w. h v e z d a r n a. c z, e - m a i h v e z d a r n a. c z Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávku mobiliáře pro sál exploratoria Hvězdárny a planetária Brno (dále jen Výzva ), která v souladu s ustanovením 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), není zadávána podle zákona o veřejných zakázkách Název zakázky: Dodávka mobiliáře pro sál exploratoria Hvězdárny a planetária Brno Číslo zakázky: VZ/2011/08 Forma zadání: veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název obchodní firmy: Hvězdárna a planetárium Brno, příspěvková organizace Sídlo: Kraví hora 522/2, Brno Identifikační číslo: Zastoupena: Mgr. Jiří Dušek, Ph.D., ředitel Kontaktní osoba: Mgr. Pavel Gabzdyl Telefon: @hvezdarna.cz Příspěvková organizace je zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v B rně v oddílu Pr, vložce číslo 17. Hvězdárna a planetárium Brno je příspěvkovou organizací zřízenou statutárním městem Brnem. IČO/DIČ: /CZ Bankovní spojení: KB Brno město, č. ú /0100 ID datové schránky: 5wwaa9j

2 2. Předmět veřejné zakázky Předmětem zakázky je dodávka sady truhlářských, zámečnických a elektrických komponent skládajících výstavní systém v sále exploratoriu Hvězdárny a planetária Brno. Z důvodu snahy o snížení ceny je možné v rámci nabídky jednotlivé konstrukce a materiály upravit za předpokladu zachováním tvarového / funkčního řešení a při zachování tuhosti a pevnosti konstrukcí. Před předáním nabídky je nutné tyto změny projednat se zadavatelem. V nabídce budou tyto změny uvedeny jako varianta. Součástí technické zprávy jsou specifikace svítidel včetně příslušenství. Svítidla navrhovaná v tomto projektu jsou doporučená jako vhodná svítidla, je však možné je zaměnit za jinou, podobně funkční alternativu. Dodavatel bere na vědomí, že v sále exploratoriu již byly instalovány některé výstavní prvky, které nesmí být poškozeny, porušeny nebo znečištěny. Zejména se jedná o grafickou plochu a audiovizuální systém pro sférickou projekci. Technický popis Součástí zadávací dokumentace je realizační dokumentace: silnoproudých rozvodů a osvětlení zámečnických výrobků truhlářských výrobků ostatních výrobků stavebních úprav (přesunutí hydrantu) 1/ Obecné podmínky Dodavatel provede zaměření stávajícího stavu stavebních konstrukcí včetně ocelového podhledového roštu. Dle potřeby bude dodavatelem zámečnických a truhlářských výrobků zpracována dílenská dokumentace. Výroba začne po jejím projednání a odsouhlasení.

3 Dodavatel v rámci výběrového řízení a zpracování nabídky provede kontrolu úplnosti zadávací dokumentace. V případě nejasností vznese na zpracovatele dokumentace dotaz a na základě zjištěných skutečností nabídku případně upraví. Tyto části zřetelně v nabídce oddělí. V rámci výběrového řízení bude dodavatelem specifikovány MDF a nátěrový systém včetně technických listů a doloženy v příloze k nabídce. 2/ Popis provedení expozice A / Zámečnické výrobky Konstrukce je dělena na jednotlivé konstrukční celky, které budou v rámci montáže vzájemně mechanicky spojeny v celek. Pomocí profilů a šroubů s hmoždinkami je konstrukce kotvena do stěn a ocelového podhledu, výjimečně do podlahy. Nosná ocelová konstrukce včetně všech spojovacích prvků bude opatřena nátěrovým systémem pro matný nátěr odstín RAL 7011 mat. Rozměry jednotlivých částí konstrukcí je nutno doladit se skutečnými rozměry po zaměření stávajících stavebních konstrukcí. Pro jednoduchost výroby je zvolen základní ocelový profil jäkl 30/30/2mm, doplněný kotevními profily U a L, na lemování grafických ploch je použit pásek 24/2mm viz výkresy jednotlivých výstavních prvků. Provedení jednotlivých výstavních prvků je obsaženo na výkresech a v tabulkách výpisů prvků. B/ Truhlářské výrobky Materiál MDF tl. 18mm, typ MDF bude zvolen na základě požadavku pro dosažení hladkých ploch s odolností proti mechanickému poškození. Hustota a hmotnost MDF bude umožňovat realizovat hrany bez naklížených masívů. Jednotlivé plochy z MDF jsou mechanicky připevněny k nosné ocelové konstrukci pomocí šroubů a příložek. Po osazení a spasování jednotlivých konstrukčních částí v celek budou veškeré plochy natřeny nátěrovým systémem na dřevo, omyvatelnou barvou, odstín RAL 7011 mat. Jednotlivé konstrukční části navazující na sebe v rovině budou k sobě sesazeny na sraz nebo na péro a drážku.

4 Před nátěrem budou veškeré pohledové plochy tmeleny a přebroušeny. Provedení jednotlivých výstavních prvků je obsaženo na výkresech a v tabulkách výpisů prvků. C/ Ostatní výrobky Sklo bezpečnostní / kalené, čiré, tl. 6mm. Zabroušené hrany. Sklo bude uloženo do polodrážky v MDF na černou gumovou podložku. Provedení jednotlivých výstavních prvků je obsaženo na výkresech a v tabulkách výpisů prvků. D/ přesunutí stávajícího hydrantu V rámci prací bude přemístěn stávající hydrant. Stávající přívod vody trubkou o průměru 25 mm bude prodloužen dle v. č. 03-půdorys. Trubka bude zasekána do příčky tl. 115 mm ze strany kotelny, drážka bude omítnuta. Stávající hydrant 650x650x210 mm bude zapuštěn do otvoru ve zdivu tl. 115 mm a zalícován ze strany exploratoria. Do otvoru ve zdivu bude před osazením skříně hydrantu osazen slepý rám z L profilu 50x50x5 pro zajištění stability zdiva. Typová skříň bude ze strany kotelny opláštěná sádrokartonem s požární odolností 45 minut. Před vybouráním otvoru pro hydrant budou směrem nahoru posunuta zásuvka silnoproudu a přívod k displeji DALI systému. Po ukončení prací bude zajištěno nové zapečetění dvířek hydrantu dle platných předpisů. E/ Elektroinstalace Součástí technické zprávy jsou specifikace svítidel včetně příslušenství. Svítidla navrhovaná v tomto projektu jsou doporučená jako vhodná svítidla, které je však možné zaměnit za jinou, podobně funkční alternativu. Svítidla budou osvětlovat grafické plochy a investor klade vysoké nároky na osvětlení těchto ploch. Z tohoto důvodu je nutné před dodáním svítidel provést jejich odsouhlasení investorem. Toto platí pro všechna svítidla, která bude dodavatel dodávat v rámci výstavby exploratoria. Pro provoz osvětlovací soustavy je třeba počítat s prováděním pravidelné údržby osvětlovacích těles a výměnou světelných zdrojů.

5 3. Termín a místo plnění veřejné zakázky 3.1 Předpokládaný termín zahájení doby plnění: 10. září Nejzazší termín dokončení a protokolární předání a převzetí dodávek: 10. října Místem plnění je: Hvězdárna a planetárium Brno, příspěvková organizace 3.4 Prohlídku objektu Hvězdárny a planetária Brno lze realizovat po dohodě s kontaktní osobou v týdnu od 10. do 12. srpna 2011 a od 15. do 19. srpna Obsahové členění nabídky Zadavatel požaduje sestavení nabídky dle následujícího pořadí: 4.1 Vyplněný formulář Krycí list opatřený razítkem a podpisem oprávněné osoby (osob) uchazeče v souladu se způsobem podepisování uvedeným ve výpise z Obchodního rejstříku nebo zástupcem zmocněným k tomuto úkonu podle právních předpisů (plná moc pak musí být součástí nabídky, uložená za krycím listem nabídky) dle odstavce 9 této Výzvy. 4.2 Identifikační údaje uchazeče (název, sídlo, IČ, ová adresa uchazeče, kontaktní osoba, odpovědný zástupce apod.). 4.3 Kvalifikační předpoklady dle odst. 6 této Výzvy. 4.4 Schematické návrhy řešení v případě odlišnosti od zadání. 4.5 Cenová nabídka dle odst. 8 této Výzvy. 4.6 Návrh smlouvy podepsaný osobou oprávněnou za uchazeče jednat a podepisovat v souladu se způsobem podepisování uvedeným ve výpise z Obchodního rejstříku popřípadě zmocněncem uchazeče a opatřen otiskem razítka. Zadavatel je po ukončení zadání oprávněn o obsahu návrhu smlouvy dále jednat a vyžadovat jeho úpravu, doplnění nebo změnu. Návrh smlouvy musí být v úplném souladu se zněním, předloženým v zadávací dokumentaci. Zadavatel připouští pouze formální úpravy a doplnění na takto vyznačených místech (jména, adresy, kontaktní údaje, ceny apod.). Údaje ve smlouvě dle své nabídky doplní uchazeč. Uvedené musí být v souladu s údaji, které uchazeč uvede v dalších částech své nabídky; v případě rozdílu je rozhodující návrh smlouvy Řazení dalších bodů záleží na uchazeči.

6 5. Místo a doba pro podání nabídky Lhůta pro předložení nabídky se stanovuje do 22. srpna 2011 do 11:00 hodin. Uchazeč doručí nabídky na adresu zadavatele: Hvězdárna a planetárium Brno, Kraví hora 2, Brno. Za čas podání návrhu odpovídá uchazeč. Zadavatel neodpovídá za zdržení zaviněné poštou, kurýrní službou či jiným přepravcem nabídky. Za čas podání se považuje její fyzické převzetí kontaktní osobou. S ohledem na probíhající rekonstrukci budovy Hvězdárny a planetária Brno je nezbytné v případě osobního předání v dostatečném předstihu telefonicky kontaktovat kontaktní osobu. Nabídka musí být podána v řádně uzavřené obálce označené názvem veřejné zakázky, číslem zakázky, adresou uchazeče a slovem NEOTEVÍRAT. Nabídky podané po lhůtě nebo nabídky, které budou poškozeny tak, že se z nich dá obsah vyjmout, komise neotevře, a zadavatel bude informovat uchazeče o uvedené skutečnosti. Nabídky nebudou vráceny a budou zadavatelem archivovány ke zdokumentování průběhu zadávacího řízení. 6. Kvalifikační kritéria Uchazeč k nabídce přiloží místopřísežné prohlášení, že splňuje základní kvalifikační předpoklady podle ustanovení 53 zákona; výpis z obchodního rejstříku (není nutný originál ani úředně ověřená kopie listiny); kopii živnostenského oprávnění (není nutný originál ani úředně ověřená kopie listiny); doklad osvědčující odbornou způsobilost dodavatele nebo osoby, jejímž prostřednictvím odbornou způsobilost zabezpečuje (není nutný originál ani úředně ověřená kopie listiny); stručný popis alespoň 5 referenčních zakázek obdobného rozsahu realizované v průběhu posledních 12 měsíců. Řazení dalších bodů záleží na uchazeči. Hodnotící kritéria Nabídky budou hodnoceny podle ekonomické výhodnosti nabídky. Kritérium pro hodnocení nabídek je nabídková cena s DPH.

7 7. Požadavky na způsob zpracování nabídkové ceny Nabídkovou cenou se pro účely zadávacího řízení rozumí celková cena za dodávky uvedené v odst. 2 této Výzvy k podání nabídky. Nabídková cena musí obsahovat veškeré nutné náklady včetně souvisejících služeb s dodáním uvedených v odst. 2 této Výzvy k podání nabídky včetně všech dalších nákladů souvisejících. Zejména se jedná o o o o náklady na dopravu na místo plnění, pojištění při dopravě; montáž, instalace a zprovoznění celého zařízení v místě plnění; zaškolení obsluhy zařízení v místě plnění. Nabídka bude zpracována také položkově dle soupisu. Cena položek bude uvedena jak bez DPH, tak s DPH. Uveďte také sumy nabízených cen u každé ze skupin a dále celkový souhrn za celou poptávku. U každé položky bude uvedena poskytovaná záruční doba, pokud je tento údaj relevantní, případně další nabízené služby spojené s dodávkou, které již nabízená cena obsahuje. Záruka za jakost dílo nesmí být kratší než 36 měsíců. Nabídková cena bude uvedena bez DPH, výše DPH, včetně DPH. Nabídková cena je stanovena jako nejvýše přípustná. Nabídkovou cenu uvede uchazeč v české měně se zaokrouhlením na celé Kč. Zadavatel neposkytuje zálohy. Zadavatel není plátcem DPH. 8. Obsah zadávací dokumentace 9.1. Krycí list nabídky 9.2. Návrh smlouvy o dílo 9.3. Realizační projekt 9. Další podmínky Tato výzva není veřejnou výzvou na uzavření smlouvy ani vyhlášením obchodní veřejné soutěže podle Obchodního zákoníku. Zadavatel je oprávněn kdykoliv toto zadávací řízení bez uvedení důvodu zrušit nebo odmítnout všechny nabídky. Každý uchazeč nese své náklady spojené s účastí v zadá-

8 vacím řízení za všech okolností samostatně bez nároku na jejich náhradu zadavatelem. Podané nabídky se nevracejí a zůstávají u zadavatele pro účely zdokumentování průběhu zadávacího řízení. Mgr. Jiří Dušek, Ph.D. ředitel Hvězdárny a planetária Brno, příspěvkové organizace V Brně dne 4. srpna 2011 Č.j.

9 Krycí list nabídky veřejné zakázky Název zakázky: Dodávka mobiliáře v exploratoriu Hvězdárny a planetária Brno Číslo zakázky: VZ/2011/08 Forma zadání: veřejná zakázka malého rozsahu UCHAZEČ (obchodní firma nebo název) SÍDLO (celá adresa včetně PSČ) Kritéria hodnocení ekonomická výhodnost nabídky Cena bez DPH Cena včetně DPH Nabídková cena Informace pro zadavatele: Právní forma Identifikační číslo Daňové identifikační číslo V dne.. Razítko Jméno a příjmení (tiskacím) podpis

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Bezbariérová SŠGaO Zlín

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Bezbariérová SŠGaO Zlín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Bezbariérová SŠGaO Zlín VZ/2015/2/01 veřejná zakázka malého rozsahu dle metodického pokynu SM/25/02/13 Krajského úřadu Zlínského kraje,

Více

Písemná výzva k předložení nabídky na realizaci stavby

Písemná výzva k předložení nabídky na realizaci stavby Písemná výzva k předložení nabídky na realizaci stavby 1. Identifikační údaje zadavatele: Domov Duha, příspěvková organizace, Hřbitovní 1128/41, 741 01 Nový Jičín, IČ 48804886 Kontaktní osoba, telefon:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU dle 12, odst. 3, zák. č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, výše uvedená zakázka

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Sociální služby Vsetín výměna vybavení kuchyňských provozů Číslo zakázky: Forma zadání: VZ/2014/2/01 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele:

Více

telefony: 583215518, 583215519, 583213702, 583213935 fax: 583213935 e-mail:

telefony: 583215518, 583215519, 583213702, 583213935 fax: 583213935 e-mail: Domov důchodců Šumperk, příspěvková organizace U Sanatoria 2631/25, 787 01 Šumperk I. Oznámení Vyhlášení poptávkového řízení k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název zakázky: Pořízení

Více

Modernizace dojírny pro kozy a ovce

Modernizace dojírny pro kozy a ovce Oznámení o zahájení zadávacího řízení Výzva k podání nabídek pro projekt Programu rozvoje venkova 2014 2020 Modernizace dojírny pro kozy a ovce 1. Zadavatel: Název zadavatele: Josef Pulíček IČ zadavatele:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Rýmařov 795 01 Rýmařov, nám. Míru 230/1 IČO 00296 317 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na stavební práce rozdělené na dílčí části, zveřejněné dne 25.6.2010 v IS VZ US pod evidenčním číslem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Sociální služby Uherské Hradiště, p.o. Domov pro seniory Nezdenice oprava střechy a doteplení části střechy výměna solárních panelů VZ/2014/2/03

Více

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: ROP NUTS II Moravskoslezsko CZ.1.10/2.2.00/30.01665 Modernizace přírodovědné

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD ODBOR INVESTIC A GRANTOVÝCH SCHÉMAT ve smyslu 48 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Stavební úpravy mateřské školy Velké Těšany č.p.65 VZ/20011/3/01 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele: Název

Více

ZŠ NOVÝ HRADEC KRÁLOVÉ OPRAVA SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ V TĚLOCVIČNĚ

ZŠ NOVÝ HRADEC KRÁLOVÉ OPRAVA SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ V TĚLOCVIČNĚ T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Ing. Hanzlová Tel.: 495 402 647 Fax: 495 402 655 e-mail: hanzlova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 116055 v Hradci Králové

Více

Pořízení lesnické techniky na zpracování a manipulaci s dřevní hmotou na území Hartmanic

Pořízení lesnické techniky na zpracování a manipulaci s dřevní hmotou na území Hartmanic MĚSTO HARTMANICE Tel./fax 376 593218 *** Hartmanice 75, 34201 Sušice*** e-mail:podatelna@muhartmanice.cz Naše č.j. Mha 469/2014 Hartmanice 5.6.2014 vyřizuje: Jiří JUKL Písemná VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky služby zajištění úklidu objektu Hvězdárny a planetária Brno

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky služby zajištění úklidu objektu Hvězdárny a planetária Brno HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM BRNO, příspěvková organizace K r a v í h o r a 2, 6 1 6 0 0 B r n o, +(4 2 0 ) 5 4 1 3 2 1 2 8 7, w w w. h v e z d a r n a. c z, e - m a i l @ h v e z d a r n a. c z Výzva k podání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU dle 12, odst. 3, zák. č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, výše uvedená zakázka

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na zakázku malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Víceúčelová

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace Veřejná zakázka bude realizovaná výběrovým řízením při zachování principů stanovených

Více

VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA K ÚČASTI VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem,,úprava kotelny ZŠ Zlonice II. podle 6 a 18 odst. 5 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Místní akční skupina Šipka, z.s. Myslotínská 1786, 393 01 PELHŘIMOV

Místní akční skupina Šipka, z.s. Myslotínská 1786, 393 01 PELHŘIMOV Místní akční skupina Šipka, z.s. Myslotínská 1786, 393 01 PELHŘIMOV Oznámení o zahájení výběrového řízení k zakázce Pořízení komposterů a kontejnerů MAS Šipka (dále jen oznámení ) Jedná se o nabídkové

Více

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova 1, Šumperk odizolování zdiva a podlahy

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova 1, Šumperk odizolování zdiva a podlahy Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 78527/2015 Naše sp. zn.: 78527/2015 MJP/LESA *MUSPX01IZC59* Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova

Více

Akce: "Nové hřiště je náš sen, budeme tam každý den

Akce: Nové hřiště je náš sen, budeme tam každý den Akce: "Nové hřiště je náš sen, budeme tam každý den v rámci dotačního titulu Podpora zapojení dětí a mládeže do komunitního života v obci, podprogram Podpora obnovy a rozvoje venkova identifikační č. EDS

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Obnova dětského hřiště Zahrádka Zadavatel, Obec Výkleky, Vás vyzývá v souladu s ustanovením 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

Vybavení interiérů knihovny a DDM

Vybavení interiérů knihovny a DDM ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Město Nová Role, Chodovská 236, 362 25 Nová Role, IČ00254819, vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou v řízení mimo zákon č. 137/2006 Sb.,

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 64397/2015 MUCL/53711/2015 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené podlimitní řízení podle zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, pro veřejnou zakázku na stavební práce MIKULOV - Oprava hlediště a technického zázemí amfiteátru SVAZEK

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zakázka Hvězdárna Valašské Meziříčí, p. o. - Odstranění havarijního stavu budov 2. etapa - zpracování PD - strana 1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Hvězdárna Valašské

Více

v y z ý v á ZHOTOVENÍ ODBORNÉ UČEBNY FYZIKY A CHEMIE Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, 100 00 Praha 10

v y z ý v á ZHOTOVENÍ ODBORNÉ UČEBNY FYZIKY A CHEMIE Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, 100 00 Praha 10 Středníí průmysllová školla ellektrotechniická Praha 10,, V Úžllabiině 320 Č.j.: SŠ-ŘŠ/556/2009 Vyřizuje/linka: Jetenský/213 Praha dne 15. srpna 2009 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na

Více

Zadávací dokumentace. na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

Zadávací dokumentace. na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zadavatel: Obec Pazderna Pazderna 65 739 51 Dobrá Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Udržovací práce kaple sv. Jana Nepomuckého v Pazderně etapa 1- Obnova střechy

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení. Energetické úspory KD ve Stříteži

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení. Energetické úspory KD ve Stříteži ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Obec Střítež, Střítež 118, PSČ: 739 59, Střítež u Českého Těšína, IČ: 00576913, si Vás dovoluji vyzvat

Více

v budově školy Panská 3, 110 00 Praha 1

v budově školy Panská 3, 110 00 Praha 1 Výrobní firma na základě přihlášení Ulice čp. PSČ Město Č.j. Vyřizuje / linka Datum 167/2012 Ing. Jaromír Matocha 13.3.2012 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební

Více

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY DLE USTANOVENÍ 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, V PLATNÉM ZNĚNÍ ( DÁLE JEN ZÁKON) Svoz biologicky rozložitelných komunálních odpadů

Více

Rekonstrukce fyzikální laboratoře v budově Gymnázia, Praha 2, Botičská 1

Rekonstrukce fyzikální laboratoře v budově Gymnázia, Praha 2, Botičská 1 Jednací číslo Vyřizuje V Praze GB187/2012 Kamila Pejčochová, tel.: 224 920 848 22. 10. 2012 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců na dodávku zboží malého rozsahu podle zákona 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Zadávací dokumentace. Protipovodňová opatření obcí Novojičínska

Zadávací dokumentace. Protipovodňová opatření obcí Novojičínska Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávku zadávanou formou otevřeného řízení, v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory - Operační program Životní prostředí a

Více

Sběrný dvůr odpadů Starovice

Sběrný dvůr odpadů Starovice Výzva a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Sběrný dvůr odpadů Starovice Zadavatel: Obec Starovice,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Mateřská škola Veselá školka Šumperk, Prievidzská 1 příspěvková organizace 787 01 Šumperk ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu III. kategorie na stavební práce Výměna oken na objektu ZŠ J. Vohradského, Šluknov 55 ks strana 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na stavební práce Městská knihovna Děčín oprava škod po povodních zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 odst. č písm. c) a 44 zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné zakázky v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné zakázky v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění K čj 369-4/2012/DP - ÚVN Praze dne: 8.8.2012 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 15 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné zakázky v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1) Identifikace zadavatele Název: Klastr českých nábytkářů, družstvo Sídlo: Kozí 26/4, 602 00 Brno Zastoupený: Ing. Radek Brychta zmocněnec k výkonu práv a povinností spojených s funkcí předsedy Klastru

Více

Název veřejné zakázky: Nákup zdravotnického vybavení pro domov pro osoby se zdravotním postižením v Opavě II Pořadové číslo: 137/2013

Název veřejné zakázky: Nákup zdravotnického vybavení pro domov pro osoby se zdravotním postižením v Opavě II Pořadové číslo: 137/2013 Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

5. Klasifikace předmětu veřejné zakázky 5.1. Kódy CPV hlavních souvisejících plnění předmětu veřejné zakázky jsou:

5. Klasifikace předmětu veřejné zakázky 5.1. Kódy CPV hlavních souvisejících plnění předmětu veřejné zakázky jsou: 1. Název veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Löw-Beerova vila osvětlení fasády a pořízení informačního pylonu 2. Druh zadávacího řízení Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce. 3. Údaje o zadavateli

Více

Výzva k podání nabídky včetně. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky. Změna způsobu vytápění Základní školy. č. p.

Výzva k podání nabídky včetně. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky. Změna způsobu vytápění Základní školy. č. p. Projekt bude financován ze zdrojů EU - Operační program Životní prostředí Výzva k podání nabídky včetně Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Veřejné zakázky zadané ve zjednodušeném podlimitním

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU změna ze dne 31.3.2014

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU změna ze dne 31.3.2014 Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Obec Tlumačov 76362 Tlumačov, Nádražní 440 Ing. Antonín Jonášek, starosta 00284572 všem dodavatelům Ve Zlíně dne 31.3.2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ

Více

Veřejná zakázka na stavební práce Aerace na ČOV Písek

Veřejná zakázka na stavební práce Aerace na ČOV Písek Příloha č. 1 Zadávací dokumentace stavby (ZD) bez příloh ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY zpracovaná v rozsahu ustanovení zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem: Zahrada MŠ Tylova, Děčín Evidenční číslo zadavatele: 1/2015

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem: Zahrada MŠ Tylova, Děčín Evidenční číslo zadavatele: 1/2015 MATEŘSKÁ ŠKOLA DĚČÍN II, LILIOVÁ 277/1, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE profil zadavatele: http://zakazky.mmdecin.cz/ zřizovatel: Statutární město Děčín sídlo: Mírové náměstí 1175/5, 405 38 Děčín IV Podmokly IČ:

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA SPLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Stavební práce Revitalizace domu s pečovatelskou službou,

Více

TECHNICKÉ SLUŽBY LUHAČOVICE, příspěvková organizace

TECHNICKÉ SLUŽBY LUHAČOVICE, příspěvková organizace TECHNICKÉ SLUŽBY LUHAČOVICE, příspěvková organizace VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

Zadávací dokumentace zakázky na dodávku a montáž nábytku a dalších zařizovacích předmětů. Výzva k podání nabídek

Zadávací dokumentace zakázky na dodávku a montáž nábytku a dalších zařizovacích předmětů. Výzva k podání nabídek Zadávací dokumentace zakázky na dodávku a montáž nábytku a dalších zařizovacích předmětů 1. Identifikační údaje zadavatele Výzva k podání nabídek název: Charita Zábřeh sídlo: Žižkova 7/15, 789 01 Zábřeh

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY pro zakázku malého rozsahu na dodávky v rámci projektu Zlaté ručičky 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: Zastoupené: Sídlo: Identifikační číslo: 00852619

Více

Projekt ordinací všeobecných praktických lékařů 1.NP budovy B v HNsP Bílina 1. a 2. etapa

Projekt ordinací všeobecných praktických lékařů 1.NP budovy B v HNsP Bílina 1. a 2. etapa Město Bílina Břežánká 50/4 418 31 Bílina IČ: 00266230 vyzývá k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu zadávané ve smyslu směrnice č.04/2007 Pravidla pro přípravu a zadávání veřejných zakázek

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ PODMÍNKY NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA SLUŽBY dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: UK-PF -

Více

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace)

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace) Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace) Ev.č.: 1/2007 Výzva k podání nabídky na dodávku výukové technologie: Cvičné výukové panely

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění K čj : 414-3/2013/DP - ÚVN Praze dne : 3.10. 2013 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 14 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY zadávané dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Veřejná zakázka Název: VŠPJ - Rekonstrukce střešních plášťů, fasád vnitrobloku a auly Druh: stavební

Více

Zadávací podmínky pro zadávací řízení v režimu veřejné zakázky malého rozsahu na služby

Zadávací podmínky pro zadávací řízení v režimu veřejné zakázky malého rozsahu na služby 1 Název veřejné zakázky pro zadávací řízení v režimu veřejné zakázky malého rozsahu na služby TEXTOVÁ ČÁST NPMK Jeruzalémská 12, Praha 1 rekonstrukce projektová a inženýrská činnost a autorský dozor 2

Více

Tel./Zázn.: +420 311 622 133 Jaroslav Troníček Mobil: +420 603 541 692 autorizovaný technik PBS 266 01 BEROUN 2, Tyršova 52

Tel./Zázn.: +420 311 622 133 Jaroslav Troníček Mobil: +420 603 541 692 autorizovaný technik PBS 266 01 BEROUN 2, Tyršova 52 Tel./Zázn.: +420 311 622 133 Jaroslav Troníček Mobil: +420 603 541 692 autorizovaný technik PBS 266 01 BEROUN 2, Tyršova 52 STAVBA: e-mail: http: jtronicek@iol.cz www.uni-tron.eu osvědčení ČKAIT č. 3915

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na zakázku malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Víceúčelová

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. Zadavatel: Město Rýmařov, nám. Míru 1, 795 01 Rýmařov zastoupené Ing. Petrem

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. V ý z v a

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. V ý z v a V ý z v a k podání nabídky dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory OPŽP, zakázky malého rozsahu 2. kategorie Zakázka: Zadavatel: Druh zakázky: Způsob zadání: Kompaktní samosběrné zametací

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Rozšíření kamerového systému Zadavatel: Město Kolín KRYCÍ LIST NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu podle odst. 3 12 zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v

Více

Úspora energií pro ZŠ Zubří

Úspora energií pro ZŠ Zubří ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 21 odst. 1 písm. f) a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Dokončovací stavební práce na objektu Velkého dělostřeleckého skladu Korunní pevnůstky

Dokončovací stavební práce na objektu Velkého dělostřeleckého skladu Korunní pevnůstky Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dokončovací

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) čj. KřÚ 80086/2014 Zadavatel: Pardubický kraj Sídlo: Pardubice,

Více

Dodávka technologie do závodní kuchyně

Dodávka technologie do závodní kuchyně Česká republika - MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, poštovní přihrádka 77, 118 10 Praha 1 V Praze dne 23.06.2015 Č. j.: MF-28669/2015/6602-1 Věc: Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu podle

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (ZADÁVACÍ DOKUMENTACE)

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (ZADÁVACÍ DOKUMENTACE) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (ZADÁVACÍ DOKUMENTACE) Tento dokument včetně příloh a projektové dokumentace (dále jen PD) tvoří zároveň kompletní zadávací dokumentaci. Název zakázky: 113D31300-7707 Dorozumívací

Více

VÝZVA. Oprava stropu nad hlavním sálem a oprava. NifocInl"'tttoW _v. K PODÁNí NABíDKY. Státní zámek Vizovice

VÝZVA. Oprava stropu nad hlavním sálem a oprava. NifocInl'tttoW _v. K PODÁNí NABíDKY. Státní zámek Vizovice VÝZVA K PODÁNí NABíDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Státní zámek Vizovice Oprava stropu nad hlavním sálem a oprava komínů, krovu a střešní krytiny na SZ ve Vizovicích Zadavatel:

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Koordinátor ODIS s.r.o., se sídlem Na Hradbách 1440/16, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava, IČ: 64613895,

Více

Zadavatel: Telefon: +420 465 676 426 vlastimil.mlynar@letohrad.eu Kontaktní osoba pro technické záležitosti:

Zadavatel: Telefon: +420 465 676 426 vlastimil.mlynar@letohrad.eu Kontaktní osoba pro technické záležitosti: Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu č. 2014/006 Výměna oken v bytových domech ul.družstevní č.p.370, Sokolovská č.p.121 a v budově restaurace na koupališti, Požárníků č.p.195 v Letohradě

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K čj :438-3/2013/DP - ÚVN ZADÁVACÍ DOKUMENTACE V Praze dne: 3.9.2013 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 13 pro otevřené zadávací řízení, nadlimitní na zakázku zadávanou dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj rekonstrukce centrální sterilizace"

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj rekonstrukce centrální sterilizace Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídek VZ Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj rekonstrukce centrální sterilizace" ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj rekonstrukce centrální sterilizace"

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE Rekonstrukce sociálního zařízení v Základní škole, Česká Lípa, Partyzánská 1053, příspěvková organizace Obsah 1. Zadavatel...

Více

Výzva k podání nabídky. na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky. na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu zadavatel není povinen postupovat podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) Název veřejné zakázky: Předmět

Více

Zadávací dokumentace pro zakázku na stavební práce. Brno židovské zpřístupnění nemovitého odkazu

Zadávací dokumentace pro zakázku na stavební práce. Brno židovské zpřístupnění nemovitého odkazu Zadávací dokumentace pro zakázku na stavební práce Název zakázky Brno židovské zpřístupnění nemovitého odkazu Zadavatel Židovská obec Brno Brno, tř. Kpt. Jaroše 1922/3 602 00 IČ: 494 65 473 Statutární

Více

SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE je nedílnou součástí zadávací dokumentace jednotlivých částí veřejné zakázky (dále jen ZD ) ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Vyhlásená súťaž Česko dátum zverejnenia: 12.6.2012. Česká republika Ministerstvo obrany. Hydraulické zvedáky. Hydraulické zvedáky 1 / 7

Vyhlásená súťaž Česko dátum zverejnenia: 12.6.2012. Česká republika Ministerstvo obrany. Hydraulické zvedáky. Hydraulické zvedáky 1 / 7 Česká republika Ministerstvo obrany Hydraulické zvedáky Hydraulické zvedáky 1 / 7 Výběrové řízení Typ VŘ: POP - Poptávkové řízení jednorázové Nákup x odprodej: Nákup Druh výdaje: Movitý Způsob evidence:

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O uzavřená v souladu s ustanovením 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Číslo smlouvy u objednatele: Číslo smlouvy u zhotovitele:

Více

ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) zadávanou dle 21 odst. 1 písm. f) zjednodušené podlimitní řízení

ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) zadávanou dle 21 odst. 1 písm. f) zjednodušené podlimitní řízení KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD ODBOR SOCIÁLNÍCH VĚCÍ č. j. 362/SZ/11 ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na stavební práce Povodňové škody v roce 2013 k. ú. Prostřední Dolní Žleb" zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA. Josefem Macháčkem, starostou obce

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA. Josefem Macháčkem, starostou obce Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany: Kupující: Obec Řehlovice IČ: 00266981 Sídlo: Řehlovice 1, 403 13 Zastoupen: Josefem Macháčkem, starostou obce jako kupující na straně jedné

Více

Výzva k podání nabídky Veřejná zakázka

Výzva k podání nabídky Veřejná zakázka Výzva Rekonstrukce a modernizace venkovních rozvodů TUV v areálu Nemocnice Český Krumlov, a.s. 2013 Výzva k podání nabídky Veřejná zakázka Rekonstrukce a modernizace venkovních rozvodů TUV v areálu Nemocnice

Více

Zadávací dokumentace 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE

Zadávací dokumentace 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE Č. j. KRPE-62384-8/ČJ-2013-1700VZ V Pardubicích dne 1. srpna 2013 Počet stran: 14 Přílohy: 5/33 Zadávací dokumentace pro zadání podlimitní veřejné zakázky v zadávacím řízení dle 21 odst. 1 písm. a) zákona

Více

Základní škola, Most, Okružní 1235, příspěvková organizace

Základní škola, Most, Okružní 1235, příspěvková organizace Základní škola, Most, Okružní 1235, příspěvková organizace VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: MOST DNE: Karel Sedláček + 420 476 448 449 karel.sedlacek@mesto-most.cz 11. 4. 2016 Veřejná zakázka malého rozsahu na

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012, o podrobnostech

Více

U vojenské nemocnice 1200, 169 02, Praha 6 zadavatele Osoba zastupující plk. prof. MUDr. Miroslavem Zavoralem, Ph.D. zuzana.konvalinova@uvn.

U vojenské nemocnice 1200, 169 02, Praha 6 zadavatele Osoba zastupující plk. prof. MUDr. Miroslavem Zavoralem, Ph.D. zuzana.konvalinova@uvn. K čj :373-3/2012/DP - ÚVN V Praze dne: 22.8.2012 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 14 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené zadávací řízení, na podlimitní na zakázku zadávanou dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku ve smyslu 6 zák. č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku 1) Název zakázky Rekonstrukce výukového a školicího střediska pro barmany, baristy a barliery

Více

Parkány - kopané sondy

Parkány - kopané sondy Vodárenská společnost Táborsko s.r.o. Kosova 2894, 390 02 Tábor, IČ: 260 69 539, www.vstab.cz Č.j.: VST-12/03-2015 Tábor, 21. srpna 2015 Počet stran textu: 10 Přílohy: přílohy ZD VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována

Více

Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce. SMILOVICE - Rekonstrukce mostu ev. č. 2c-M1 /SM-M-01/

Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce. SMILOVICE - Rekonstrukce mostu ev. č. 2c-M1 /SM-M-01/ Zadavatel: Obec Smilovice Smilovice 13 739 55 Smilovice u Třince Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce SMILOVICE - Rekonstrukce mostu ev. č. 2c-M1 /SM-M-01/ 1 Obsah

Více

Výzva k podání nabídky. Meziříčí:

Výzva k podání nabídky. Meziříčí: Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 4/2007 Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Velké Meziříčí) Vážené dámy a pánové, zamýšlíme

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Textová část zadávací dokumentace. Kanalizace Jimlín Zeměchy IV. etapa

Textová část zadávací dokumentace. Kanalizace Jimlín Zeměchy IV. etapa Ing. Rostislav Mareš, Fügnerova 1358, 440 01 Louny Telefon : 722091410 IČ : 74569589 E-mail : Rostislav.Mares@seznam.cz Textová část zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce) Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.16/01.0001

Více

MĚSTO BŘECLAV VÁS VYZÝVÁ K PODÁNÍ NABÍDKY NA TUTO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. http:// posta@breciav.eu MUDr. Oldřich Ryšavý, starosta

MĚSTO BŘECLAV VÁS VYZÝVÁ K PODÁNÍ NABÍDKY NA TUTO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. http:// posta@breciav.eu MUDr. Oldřich Ryšavý, starosta Vyřizuje: Pohanka Vít tel: 519 311 365, mobil 731 428 224 e-mail: vit.pohanka@brcelav.org fax: 519 311 363 Datum: 18.4.2013 '"J V souladu s ustanovením článku III. odst 3 písm. c) směrnice Rady města Břeclavi

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K podlimitní veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení (dále jen veřejná zakázka ) dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Rekonstrukce kanalizace a vodovodu Chýnovská ulice - Černé mosty

Rekonstrukce kanalizace a vodovodu Chýnovská ulice - Černé mosty Vodárenská společnost Táborsko s.r.o. Kosova 2894, 390 02 Tábor, IČ: 260 69 539, www.vstab.cz Č.j.: VST-09/03-2015 Tábor, dne 11. srpna 2015 Počet stran textu: 15 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY zadavatel Vodárenská

Více

Zpracování projektové dokumentace pro projekt Zateplení objektu školy v ul. Volanovská SOŠ a SOU, Trutnov, Volanovská 243

Zpracování projektové dokumentace pro projekt Zateplení objektu školy v ul. Volanovská SOŠ a SOU, Trutnov, Volanovská 243 Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) na veřejnou zakázku malého rozsahu II. kategorie (dále jen VZMR II. ) Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma zadavatele: příspěvková

Více

Město Černošice, okres Praha západ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice

Město Černošice, okres Praha západ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice Město Černošice, okres Praha západ Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice odbor investic a správy majetku e-mail: investice@mestocernosice.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

Více

Zadávací dokumentace Zateplení klubovny a šaten TJ čp. 77

Zadávací dokumentace Zateplení klubovny a šaten TJ čp. 77 Zadávací dokumentace Zateplení klubovny a šaten TJ čp. 77 1. Identifikační údaje zadavatele Zadavatel: Sídlo: IC: Statutární zástupce: Obec Dolní Tošanovice Dolní Tošanovice 121, 739 53 Hnojník 00576875

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. 1. Objednatel zakázky:

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. 1. Objednatel zakázky: Strana 1 (celkem 4) ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Objednatel zakázky: Město Hlučín, Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín, IČ: 00300063 DIČ: CZ00300063 zastoupeno Ing. Pavolem Kubušem, starostou města bank. spojení:

Více

UPOL Teoretické ústavy LF UP v Olomouci úpravy 5 sekcí

UPOL Teoretické ústavy LF UP v Olomouci úpravy 5 sekcí Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů UPOL

Více