Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky."

Transkript

1 Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky. Tenisové soutěže, které vznikly již v roce 2012 v tenisovém areálu na Slovance v České Lípě jsou rok od roku úspěšnější a přitahují pozornost stále většího počtu rekreačních tenistů a tenistek všech věkových kategorií. Jezdí k nám hráči i hráčky i z tak vzdálených míst jako je Praha, Liberec, Mladá Boleslav, Dolní Poustevna, Bělá pod Bezdězem, Doksy, Mimoň, Nový Bor a dalších obcí v okolí města Česká Lípa. Na konci roku 2014 se tenisová rodina přesunula do areálu U Ploučnice v České Lípě, který má velmi výhodnou polohu uprostřed města, 8 vysoce kvalitních antukových kurtů a také tenisovou halu se 3 kurty s povrchem koberec. Abychom soutěže a zájem hráčů a hráček udrželi, založili jsme spolek občanské sdružení, které zajistí trvalý rozvoj dosud velmi úspěšného projektu Tenisová rodina!

2 Start činnosti spolku. Oficiální zahájení činnosti spolku Tenisová rodina je připraveno na sobotu v 17:00 hodin v restauraci U Bohouše. Program ustavující členské schůze. 1. Přestavení projektu tenisová rodina. 2. Přijetí nových členů. 3. Volba vedení spolku, předseda, místopředseda, členové. 4. Rozdělení úkolů a pravomocí mezi zvolené členy. 5. Dohoda na způsobu spolupráce mezi členy. 6. Stanovy diskuse a schválení dokumentu. 7. Akční plán rozvoje spolku diskuse a schválení. 8. Akční plán rozvoje tenisových soutěží diskuse a schválení. 9. Slavnostní přípitek na úspěšný start spolku. 10. Volná diskuse všech přítomných členů. Každý jednotlivý bod schůze bude pečlivě připraven a zpracován. Všichni přítomní členové dostanou možnost se k jednotlivým bodům vyjádřit. Diskuse ke každému bodu povede k usnesení, které pak hlasováním schválí všichni přítomní členové. Z členské schůze bude zpracován písemný zápis, který pak bude zveřejněn na našich webových stránkách www. tenisovarodina.clsport.cz. Vedení spolku, organizační tým a akční plán rozvoje spolku i soutěží se schvaluje na dobu 5 let od data 1. členské schůze.

3 Vedení spolku Tenisová rodina. Podle stanov má tenisový spolek jako hlavní statutární orgán předsedu, který spolek zastupuje na veškerých jednáních. Zástupcem předsedy je místopředseda, organizační tým pak bude doplněn o další členy s pověřenými úkoly. Pravomoce a agenda pro členy spolku: Předseda - kandidát Zdeněk Hykš. Hlavní reprezentant spolku. Vede veškerá jednání, podepisuje dokument, uzavírá ve prospěch spolku všechny smlouvy. Řídí a koordinuje činnost spolku. Svolává a vede členské schůze celého spolku nebo organizačního týmu. Předseda se za svou činnost zodpovídá všem členům spolku. Místopředseda kandidát Lukáš Mašek. Zastupuje předsedu a účastní se všech jednání spolu s předsedou. Stará se o hospodaření spolku a spravuje jeho finance. Spolupracuje se všemi členy spolku, může mít svou vlastní agendu organizace soutěží. Členové organizačního týmu - Radek Barkman, David Gregor. Spravují a vedou svěřené agendy. Úzce spolupracují se všemi členy organizačního týmu. Připravují návrhy a podílejí se na hlavní činnosti spolku.

4 Organizační agendy pro rozvoj soutěží: 1. Agenda - Dlouhodobé individuální a týmové soutěže. Vedení soutěží, zapisování výsledků a bodů do tabulek a žebříčků. Komunikace s hráči a hráčkami. Zajišťování pravidelného informačního servisu ze všech soutěží. 2. Agenda - Jednodenní turnaje: Příprava a realizace jednodenních turnajů. Zpracovávání výsledků turnajů. Zajišťování pravidelného informačního servisu ze všech turnajů. 3. Agenda propagace a prezentace soutěží: Pravidelný informační servis z průběhu soutěží na našich stránkách a ve vybraných médiích. Aktivní spolupráce se všemi členy. Zajištění natáčení videí z programu v našich soutěží. Aktivní navazování kontaktů s případnými sponzory našich soutěží. Jednotlivé agendy budou rozděleny mezi přítomné členy na 1. členské schůzi. Každý člen organizačního týmu si k sobě může vzít 1 až 2 asistenty, s nimiž bude spolupracovat na plnění svých úkolů v rámci svěřené agendy. Výběr asistentů je čistě v kompetenci jednotlivých členů organizačního týmu. Činnost spolku bude řízena týmovým způsobem. Každý člen dostane možnost podílet se na činnosti a rozvoji spolku.

5 Hospodaření spolku. Spolek Tenisová rodina si založí svůj vlastní účet a povede samostatné účetnictví. Příjmy spolku: 1. Členské příspěvky každý člen zaplatí roční příspěvek 200,- Kč. 2. Příjmy ze startovného pro dlouhodobé soutěže. 3. Sponzorské příspěvky od právnických osob nebo OSVČ. 4. Případné granty z rozpočtu města Česká Lípa. Výdaje spolku: 1. Zajištění cen pro všechny naše soutěže poháry, medaile, věcné ceny. 2. Příspěvky na občerstvení u vybraných turnajů a soutěží. 3. Zajišťování a příprava programu pro doprovodné akce k našim soutěžím. 4. Finanční odměny pro členy organizačního týmu, případně dalším členům, kteří se výrazně zaslouží o úspěch činnosti spolku. Výši % určeného na odměny schválí členská schůze. Poměr rozdělení výdajů určí 1. členská schůze. V každém případě by přímo do soutěží mělo být investováno 50-60% všech příjmů spolku. Hospodaření spolku by mělo být minimálně vyrovnané, lépe ziskové, abychom mohli vytvářet rezervy a ukládat část přijatých peněz na přidružený spořící účet pro doby, kdy se nám nepodaří zajistit dostatek sponzorů pro naše soutěže.

6 Hlavní činnosti spolku. 1. Hlavním účelem založení spolku je pokračovat v pořádání a dalším rozvoji pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky ve věku od 15 let výše. 2. Prosazovat a utužovat přátelskou a pohodovou atmosféru našich soutěží budovat velkou tenisovou partu tenisovou rodinu. 3. Spolupracovat se všemi areály v České Lípě a okolí, které projeví zájem umožnit nám u nich pořádat naše soutěže. 4. Zachovat úspěšné formáty soutěží a dále vylepšovat jejich organizaci a zajištění. 5. Navazovat kontakty s případnými sponzory a umožnit jim prezentaci jejich služeb a výrobků v našich soutěžích. 6. Spravovat a postupně vylepšovat vlastní webové stránky 7. Umožnit všem zájemcům o naše soutěže, aby si je mohli zahrát a stát se členy naší tenisové rodiny. 8. Pravidelně informovat hráče, hráčky i sportovní veřejnost o průběhu a činnosti našeho spolku a vývoji všech soutěží.

7 Proč se stát členem spolku. 1. Každý člen dostane možnost podílet se na rozvoji spolku. 2. Každý člen má hlasovací právo a může ovlivnit konečné rozhodnutí v případě hlasování. 3. Členstvím ve spolku získáváte rychlý přístup k informacím o činnosti spolku. 4. Přímé využití dojednaných výhod pro členy spolku. 5. Možnost kandidovat a být zvolen do vedení spolku. 6. Získávat případné finanční odměny za úspěšnou činnost v organizačním týmu spolku. Hlavní cíle rozvoje spolku. Spolek Tenisová rodina vznikl díky velkému zájmu hráčů a hráček a jejich vysoce pozitivní odezvě na organizaci a pojetí našich soutěží. Naším hlavním cílem zůstává i nadále rozvoj našich soutěží, které budeme pořádat podle zájmu Vás hráčů a hráček. Čím více bude stoupat zájem hráčů a hráček o turnaje a soutěže, tím atraktivnější organizaci soutěží pro ně připravíme. Spolek má za svůj hlavní úkol stát se zastřešující organizací, která bude reprezentovat naší tenisovou rodinu vůči hráčům, hráčkám i sportovní veřejnosti. Zásluhou spolku udržíme a dále vylepšíme organizační zajištění všech našich soutěží a zajistíme, že Tenisová rodina natrvalo zakotví v našem městě.

8 Závěr: Tenisová rodina není projekt jednoho muže. Tenisová rodina je kolektivní dílo všech hráčů a hráček, kteří mají lví podíl na tom, že jsme spolek založili. Tenisová rodina vždy upřednostní zájmy soutěží a celé naší tenisové party před zájmy jednotlivců. Jsme parta, která pokud potáhne za 1 provaz, dokáže společně opravdu velké věci! Pojďme dále rozvíjet naše soutěže a spolek. Udělejme společně vše proto, abychom si dosud vybudovanou partu a pohodu stále prohlubovali a upevňovali. Tenisová rodina, spolek patří nám všem! Ať nám přináší jen samou pohodu a radost!

PRAVIDLA SOUTĚŽÍ. Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží:

PRAVIDLA SOUTĚŽÍ. Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží: Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579 Te n i s o v é s o u t ě ž e o p o h o d ě. PRAVIDLA SOUTĚŽÍ Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží: Česká Lípa

Více

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní informace o tom, jak budou probíhat jarní a letní soutěže

Více

Srdce Jarošova, občanské sdružení Stanovy

Srdce Jarošova, občanské sdružení Stanovy Srdce Jarošova, občanské sdružení Stanovy Název: SRDCE JAROŠOVA, občanské sdružení (dále jen sdružení ) Sídlo: Jarošov nad Nežárkou 1, Jarošov, 378 41. Čl. 1. Název a sídlo Čl. 2 Statut sdružení 1. Sdružení

Více

Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace

Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace zaměřené na start jarní a letní sezóny 2015. V procesu

Více

Stanovy spolku Tělovýchovná jednotahostivice, z.s.

Stanovy spolku Tělovýchovná jednotahostivice, z.s. Stanovy spolku Tělovýchovná jednotahostivice, z.s. 1. Základní ustanovení, název a sídlo spolku 1. TJ Sokol Hostivice ve smyslu zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, se s účinností zákona č. 89/2012

Více

OBEC ZAŠOVÁ Zašová 36, 756 51 Zašová, IČO: 00304476, DIČ: CZ0030476 ORGANIZAČNÍ ŘÁD OBECNÍHO ÚŘADU V ZAŠOVÉ

OBEC ZAŠOVÁ Zašová 36, 756 51 Zašová, IČO: 00304476, DIČ: CZ0030476 ORGANIZAČNÍ ŘÁD OBECNÍHO ÚŘADU V ZAŠOVÉ OBEC ZAŠOVÁ Zašová 36, 756 51 Zašová, IČO: 00304476, DIČ: CZ0030476 ORGANIZAČNÍ ŘÁD OBECNÍHO ÚŘADU V ZAŠOVÉ Vydal (schválil): Rada obce Zašová Datum platnosti od: 23. 3. 2015. Datum účinnosti od: 23. 3.

Více

STANOVY SPOLKU. SPOLEK RODIČŮ PŘI MŠ ŠRÁMKOVA, z.s. 1. Základní ustanovení. a) Spolek přijal název SPOLEK RODIČŮ PŘI MŠ ŠRÁMKOVA (dále jen spolek ).

STANOVY SPOLKU. SPOLEK RODIČŮ PŘI MŠ ŠRÁMKOVA, z.s. 1. Základní ustanovení. a) Spolek přijal název SPOLEK RODIČŮ PŘI MŠ ŠRÁMKOVA (dále jen spolek ). STANOVY SPOLKU SPOLEK RODIČŮ PŘI MŠ ŠRÁMKOVA, z.s. 1. Základní ustanovení a) Spolek přijal název SPOLEK RODIČŮ PŘI MŠ ŠRÁMKOVA (dále jen spolek ). b) Sídlem spolku je Mateřská škola Brno, Šrámkova 14,

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 BABOLAT AERO PRO DRIVE, málo hraná, v perfektním stavu, váha 300g, grip 3, cena 800,- Kč, tel 721 998 492 Pavel Pekárek Zdravím všechny členy a členky tenisové

Více

Česká komora odborných lesních hospodářů

Česká komora odborných lesních hospodářů STANOVY SPOLKU Česká komora odborných lesních hospodářů ČÁST 1. Základní ustanovení 1. Název spolku: Česká komora odborných lesních hospodářů z.s. (dále jen ČKOLH ) 2. IČ: 266 24 940 3. ČKOLH působí na

Více

Společnost Parkinson, z.s. S T A N O V Y. dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Společnost Parkinson, z.s. S T A N O V Y. dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Společnost Parkinson, z.s. S T A N O V Y dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Schválené valnou hromadou společnosti v Praze dne 9. června 2015 Článek 1 Všeobecná ustanovení 1. Společnost Parkinson,

Více

Spolek rodičů a přátel při Konzervatoři Evangelické akademie v Olomouci,z.s. STANOVY. Článek 1. Název, sídlo a charakter spolku

Spolek rodičů a přátel při Konzervatoři Evangelické akademie v Olomouci,z.s. STANOVY. Článek 1. Název, sídlo a charakter spolku Spolek rodičů a přátel při Konzervatoři Evangelické akademie v Olomouci,z.s. STANOVY Článek 1 Název, sídlo a charakter spolku 1) Název sdružení: Spolek rodičů a přátel při Konzervatoři Evangelické akademie

Více

STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ

STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ Reg. Ministerstvo vnitra ČR, VS / 1-1 / 58 269 / 04 2 dne 25.8.2004 IČO: 266 72 715 STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ založeného v souladu se zákonem č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů. Článek 1 Název a sídlo

Více

ORGANIZAČNÍ A PODPISOVÝ ŘÁD

ORGANIZAČNÍ A PODPISOVÝ ŘÁD Obecní úřad Sendražice Obdrží: Starosta, místostarosta,předsedové výboru,zaměstnanci OÚ ORGANIZAČNÍ A PODPISOVÝ ŘÁD Zpracoval: Černá Iva Počet stran: 8 Účinnost od: 01.12.2010 Počet příloh: 1. Základní

Více

Stanovy České komory zdravotnických pracovníků

Stanovy České komory zdravotnických pracovníků Stanovy České komory zdravotnických pracovníků Sjezd delegátů České komory zdravotnických pracovníků schvaluje tento Stavovský předpis. Část první Obecná ustanovení 1 (1) Stanovy České komory zdravotnických

Více

Stanovy České asociace sester, z. s.

Stanovy České asociace sester, z. s. Stanovy České asociace sester, z. s. Část první Obecná ustanovení Článek 1 Název, sídlo 1. Česká asociace sester, z. s. (dále jen ČAS) je dobrovolná samosprávná, nepolitická a profesní organizace zdravotnických

Více

Volební program. Ondřej Peřina Jerry a Petr Hozák Slůně

Volební program. Ondřej Peřina Jerry a Petr Hozák Slůně Volební program Ondřej Peřina Jerry a Petr Hozák Slůně Liberecký kraj 2011 až 2014 Úvodní slovo Vážené sestry, vážení bratři, do rukou se Vám dostává dokument, který popisuje záměry a návrhy na rozvoj

Více

Článek I Název a sídlo Článek II Právní postavení Společnosti Článek III Účel Společnosti

Článek I Název a sídlo Článek II Právní postavení Společnosti Článek III Účel Společnosti Článek I Název a sídlo 1. Název spolku: Česká evaluační společnost, z.s. 2. Anglický ekvivalent názvu spolku: Czech Evaluation Society, registered association 3. Sídlem spolku je Heřmanova 22, 170 00 Praha

Více

Schváleno: RMK dne 1. 6. 2015, usnesení č. 370 Účinnost od: 2. 6. 2015

Schváleno: RMK dne 1. 6. 2015, usnesení č. 370 Účinnost od: 2. 6. 2015 MĚSTO KROMĚŘÍŽ ORGANIZAČNÍ ŘÁD MĚSTSKÉHO ÚŘADU KROMĚŘÍŽ Zpracovatel: Mgr. Jana Kutá Mgr. Ing. Marie Navrátilová Mgr. Veronika Škrabalová Schváleno: RMK dne 1. 6. 2015, usnesení č. 370 Účinnost od: 2. 6.

Více

STANOVY. Čl. 1. Název a sídlo Název: Slovinský spolek Josipa Plečnika Slovensko društvo Jožeta Plečnika (dále jen spolek )

STANOVY. Čl. 1. Název a sídlo Název: Slovinský spolek Josipa Plečnika Slovensko društvo Jožeta Plečnika (dále jen spolek ) STANOVY Čl. 1. Název a sídlo Název: Slovinský spolek Josipa Plečnika Slovensko društvo Jožeta Plečnika (dále jen spolek ) Sídlo: Krameriova 674/5,26601 Beroun Čl. 2 Statut spolku 1. Spolek je dobrovolné

Více

Stanovy zapsaného spolku ZELENÁ BUDOUCNOST PRO PRAHU, z. s. ČI. 1. Název a sídlo. ZELENÁ BUDOUCNOST PRO PRAHU, z. s. (dále jen spolek )

Stanovy zapsaného spolku ZELENÁ BUDOUCNOST PRO PRAHU, z. s. ČI. 1. Název a sídlo. ZELENÁ BUDOUCNOST PRO PRAHU, z. s. (dále jen spolek ) 1 Stanovy zapsaného spolku ZELENÁ BUDOUCNOST PRO PRAHU, z. s. ČI. 1. Název a sídlo Název: ZELENÁ BUDOUCNOST PRO PRAHU, z. s. (dále jen spolek ) Megistracc provedena Sídlo: Jana Masaryka 628/33, 120 00

Více

S t a n o v y Spolku rodičů a přátel školy při Základní umělecké škole Jaroslava Kociana Ústí nad Orlicí, z.s.

S t a n o v y Spolku rodičů a přátel školy při Základní umělecké škole Jaroslava Kociana Ústí nad Orlicí, z.s. 1 S t a n o v y Spolku rodičů a přátel školy při Základní umělecké škole Jaroslava Kociana Ústí nad Orlicí, z.s. Článek I Základní ustanovení 1. Spolek rodičů a přátel školy při Základní umělecké škole

Více

Stanovy občanského sdružení Sportability

Stanovy občanského sdružení Sportability Stanovy občanského sdružení Sportability Článek 1 - Základní ustanovení 1. Název občanského sdružení je následující: Sportability 2. Sídlo sdružení je: Dělnická 21/414, 170 00 Praha 7 - Holešovice 3) Sdružení

Více

I. NÁZEV SPOLKU II. SÍDLO SPOLKU A PRÁVNÍ FORMA III. HLAVNÍ ČINNOST SPOLKU

I. NÁZEV SPOLKU II. SÍDLO SPOLKU A PRÁVNÍ FORMA III. HLAVNÍ ČINNOST SPOLKU I. NÁZEV SPOLKU 1. Spolek přijal název Asociace animovaného filmu, z. s., který může být vyjádřen i zkratkou ASAF, z. s. (dále jen spolek ). II. SÍDLO SPOLKU A PRÁVNÍ FORMA 1. Sídlem spolku je Heřmanova

Více

IČO: Benešov u Boskovic 155, 679 53. Zásady hospodaření

IČO: Benešov u Boskovic 155, 679 53. Zásady hospodaření OBČANSKÉ SDRUŽENÍ rodičů a přátel školy při ZŠ Benešov u Boskovic IČO: Benešov u Boskovic 155, 679 53 Zásady hospodaření 1. Vymezení zdrojů a nakládání se zdroji 1.1 Členské příspěvky 1.1.2. Členský příspěvek

Více

JEDNACÍ ŘÁD Monitorovacího výboru Programu rozvoje venkova (dále PRV ) 2014 2020 ČÁST I OBECNÁ USTANOVENÍ

JEDNACÍ ŘÁD Monitorovacího výboru Programu rozvoje venkova (dále PRV ) 2014 2020 ČÁST I OBECNÁ USTANOVENÍ JEDNACÍ ŘÁD Monitorovacího výboru Programu rozvoje venkova (dále PRV ) 2014 2020 Článek 1 Úvodní ustanovení ČÁST I OBECNÁ USTANOVENÍ 1. Jednací řád Monitorovacího výboru PRV (dále Jednací řád) se vydává

Více

STANOVY. Společnosti radiologických asistentů České republiky z.s.

STANOVY. Společnosti radiologických asistentů České republiky z.s. STANOVY Společnosti radiologických asistentů České republiky z.s. Společnost radiologických asistentů ČR z.s. Sekretariát SRLA ČR, Náves Svobody 35/47, 779 00 Olomouc Telefon: +420 602 786 085, +420 775

Více

Sociální podnikání v ČR 23.9.2014 Olomouc

Sociální podnikání v ČR 23.9.2014 Olomouc Sociální podnikání v ČR 23.9.2014 Olomouc Proč podnikat sociálně? vztah k práci je deformován hledají se cesty smysluplnosti pracovní činnosti pro pracovníky i společnost rostoucí nezaměstnanost problémy

Více

Monitorovacího výboru Operačního programu Praha pól růstu ČR

Monitorovacího výboru Operačního programu Praha pól růstu ČR U S N E S E N Í Monitorovacího výboru Operačního programu ČR číslo 5 ze dne 16. prosince 2015 k aktualizaci Jednacího řádu Monitorovacího výboru Operačního programu ČR Monitorovací výbor Operačního programu

Více

Úřad městyse Černý Důl Organizační řád

Úřad městyse Černý Důl Organizační řád Obsah: Čl. I Hlavní zásady organizačního řádu 2) Působnost 3) Územní obvod 4) Vnitřní styk 5) Jednání jménem úřadu Čl. II Organizační struktura 2) Starosta 3) Místostarosta 4) Tajemník 5) Zaměstnanci městyse

Více

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY. Statut Rady vlády pro koordinaci boje s korupcí

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY. Statut Rady vlády pro koordinaci boje s korupcí VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY Příloha č. 1 k usnesení vlády ze dne 30. července 2014 č. 629 Statut Rady vlády pro koordinaci boje s korupcí Článek 1 Úvodní ustanovení (1) Rada vlády pro koordinaci boje s korupcí

Více

Zásady o poskytování dotace z rozpočtu města Slaného pro sportovní organizace (dále jen "Zásady")

Zásady o poskytování dotace z rozpočtu města Slaného pro sportovní organizace (dále jen Zásady) Město Slaný na základě ustanovení 85 a 102 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, vydává Zásady o poskytování dotace z rozpočtu města Slaného pro sportovní organizace.

Více

Zápis. ze zasedání Rady vlády pro záležitosti romské menšiny dne 19. března 2015

Zápis. ze zasedání Rady vlády pro záležitosti romské menšiny dne 19. března 2015 Kancelář Zápis ze zasedání dne 19. března 2015 Zasedání se uskutečnilo dne 19. března 2015 od 12:00 do 16:30 hodin v Hrzánském paláci Úřadu vlády ČR (Loretánská 177/9, Praha 1) Přítomni členové: Jiří Dienstbier

Více

o.s. Obnova obce Prameny

o.s. Obnova obce Prameny Stanovy občanského sdružení o.s. Obnova obce Prameny čl. I Název, sídlo a působnost 1) O.s. Obnova obce Prameny (dále jen sdružení) má sídlo v obci Prameny 2) Sdružení sídlí na adrese : Prameny 26, 353

Více

O R G A N I Z A Č N Í Ř Á D. Českého olympijského výboru. I. Základní ustanovení. II. Orgány Českého olympijského výboru III.

O R G A N I Z A Č N Í Ř Á D. Českého olympijského výboru. I. Základní ustanovení. II. Orgány Českého olympijského výboru III. O R G A N I Z A Č N Í Ř Á D Českého olympijského výboru I. Základní ustanovení Organizační řád upravuje organizační strukturu Českého olympijského výboru (dále jen ČOV ), vymezuje základní působnost jeho

Více

STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ. Školka Montessori Kladno

STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ. Školka Montessori Kladno STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ Školka Montessori Kladno ČLÁNEK 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Název občanského sdružení: Školka Montessori Kladno (dále jen Sdružení") 1.2. Sídlo sdružení: Na Vyhaslém 3197, 272

Více

ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE SOUTĚŽNÍ A KLASIFIKAČNÍ ŘÁD

ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE SOUTĚŽNÍ A KLASIFIKAČNÍ ŘÁD ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE SOUTĚŽNÍ A KLASIFIKAČNÍ ŘÁD 1.1.2014 Stránka 1 z 50 SOUTĚŽNÍ A KLASIFIKAČNÍ ŘÁD ČASQ SOUTĚŽNÍ ŘÁD I. ŘÍDÍCÍ ORGÁNY SOUTĚŽÍ Čl.1-2 soutěžní komise a komise vrcholového sportu Čl.1

Více

MĚSTO KROMĚŘÍŽ ORGANIZAČNÍ ŘÁD

MĚSTO KROMĚŘÍŽ ORGANIZAČNÍ ŘÁD MĚSTO KROMĚŘÍŽ ORGANIZAČNÍ ŘÁD Zpracovatel: JUDr. František Dočekal, Ph.D. JUDr. Irena Gráfová Mgr. Ing. Marie Navrátilová Schváleno: RMK dne 8. 12. 2014, usnesení č.87 Účinnost od: 1.1.2015 Účinnost do:

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD. orgánů obce Klokočná

ORGANIZAČNÍ ŘÁD. orgánů obce Klokočná ORGANIZAČNÍ ŘÁD orgánů obce Klokočná Zastupitelstvo obce Klokočná (dále jen zastupitelstvo) vydává tento Organizační řád orgánů obce Klokočná (dále jen Organizační řád ). Článek 1 Úvodní ustanovení (1)

Více

S T A N O V Y TJ Sokol Staré Hradiště z.s.

S T A N O V Y TJ Sokol Staré Hradiště z.s. STANOVY SPOLKU s S T A N O V Y TJ Sokol Staré Hradiště z.s. TJ Sokol Staré Hradiště z.s. se hlásí k tradicím tělovýchovy a sportu ve Starém Hradiště a stává se pokračovatelem a garantem zachování myšlenek

Více

ČESKÁ ŠIPKOVÁ ORGANIZACE, z. s. Stanovy spolku

ČESKÁ ŠIPKOVÁ ORGANIZACE, z. s. Stanovy spolku ČESKÁ ŠIPKOVÁ ORGANIZACE, z. s. Stanovy spolku Úplné znění ke dni 12. prosince 2015 Čl. I Název a sídlo Spolku 1. Spolek nese název Česká šipková organizace, z. s. (dále také jen Spolek či ČŠO ), používá

Více

ST STANOVY. Cechu elektrické požární signalizace České republiky. Základní ustanovení

ST STANOVY. Cechu elektrické požární signalizace České republiky. Základní ustanovení ST STANOVY Cechu elektrické požární signalizace České republiky Základní ustanovení Cech elektrické požární signalizace České republiky (dále jen Cech EPS ČR) je dobrovolným zájmovým sdružením založeným

Více

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY. Statut Rady vlády pro energetickou a surovinovou strategii České republiky

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY. Statut Rady vlády pro energetickou a surovinovou strategii České republiky VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY Příloha k usnesení vlády ze dne 3. září 2014 č. 724 Statut Rady vlády pro energetickou a surovinovou strategii České republiky Článek 1 Úvodní ustanovení (1) Rada vlády pro energetickou

Více

PERSONÁLNÍ ZABEZPEČENÍ VÝKONU SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ

PERSONÁLNÍ ZABEZPEČENÍ VÝKONU SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘINEC ODBOR SOCIÁLNÍCH VĚCÍ Jablunkovská 160, 739 61 Třinec Metodika odboru sociálních věcí č. 5/2014 ve znění Dodatku č. 1 a č. 2 s účinností ode dne 01.07.2015 PERSONÁLNÍ ZABEZPEČENÍ VÝKONU

Více

Organizační řád Šachového svazu České Republiky

Organizační řád Šachového svazu České Republiky Organizační řád Šachového svazu České Republiky Článek 1 Úvod Šachový svaz České republiky, z.s. (ŠSČR) je spolek a jeho fungování upravují především zákon č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů,

Více

VESECKÝ. zpravodaj 2015-2016. TJ Slovan Vesec - badmintonový oddíl - B A D M I N TO N. www.badmintonvesec.cz

VESECKÝ. zpravodaj 2015-2016. TJ Slovan Vesec - badmintonový oddíl - B A D M I N TO N. www.badmintonvesec.cz VESECKÝ zpravodaj 2015-2016 TJ Slovan Vesec - badmintonový oddíl Adresa: Česká ul. 374, Liberec 25, 463 12 IČO: 46744681 Číslo účtu: 0980720379/0800 Email: info@badmintonvesec.cz, www.badmintonvesec.cz

Více

PRAVIDLA sportovního klubu KUŽELKY

PRAVIDLA sportovního klubu KUŽELKY Sportovní klub Kuželky Heldovo náměstí 237 503 46 Třebechovice pod Orebem ID 1000492877 Pravidla Sportovního klubu KUŽELKY 1.Úvodní ustanovení Sportovní klub Kuželky v Třebechovicích pod Orebem (dále SKK)

Více

Sdružení rodičů při Gymnáziu Ústavní, z.s.

Sdružení rodičů při Gymnáziu Ústavní, z.s. Sdružení rodičů při Gymnáziu Ústavní, z.s. Stanovy spolku Preambule Rodiče studentů Gymnázia v Ústavní ulici v Praze 8, vědomi si nezastupitelné úlohy podílu rodiny na zvyšování kvality výchovy a vzdělávání

Více

XXII. celopodnikové letní sportovní hry zaměstnanců České spořitelny, a.s. RS Staré Splavy areál TJ Doksy TERMIT. 13. června 2009

XXII. celopodnikové letní sportovní hry zaměstnanců České spořitelny, a.s. RS Staré Splavy areál TJ Doksy TERMIT. 13. června 2009 XXII. celopodnikové letní sportovní hry zaměstnanců České spořitelny, a.s. RS Staré Splavy areál TJ Doksy TERMIT 13. června 2009 Vážení sportovní přátelé, kolegyně a kolegové, vítáme Vás na XXII. celopodnikových

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení A. Turnajové disciplíny a kategorie A.1 Dvouhra mužů A.2 Dvouhra žen A.3 Čtyřhra Dvouhra žen se hraje bez

Více

Organizační řád Úřadu městské části Praha 8

Organizační řád Úřadu městské části Praha 8 Příloha usnesení č. Usn RMC 0556/2015 Rady městské části Praha 8 ze dne 23. září 2015 Organizační řád Úřadu městské části Praha 8 schválený Radou Městské části Praha 8 dne 23. září 2015 na návrh tajemníka

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zdravím všechny členy a členky naší tenisové rodiny, zdravím také všechny fanoušky a zájemce i zájemkyně o naše tenisové soutěže. Dnešní zpravodaj je nabitý

Více

Zakládací listina společnosti. CEROS, Centrum komplexní neurorehabilitační péče pro nemocné s roztroušenou sklerózou, o.p.s.

Zakládací listina společnosti. CEROS, Centrum komplexní neurorehabilitační péče pro nemocné s roztroušenou sklerózou, o.p.s. Zakládací listina společnosti CEROS, Centrum komplexní neurorehabilitační péče pro nemocné s roztroušenou sklerózou, o.p.s. PhDr. Kamila Řasová RČ: 745219/0548 trvalý pobyt: Slezská 2219/130, 130 00 Praha

Více

Stanovy Sdružení obcí, měst a dalších právnických osob Čechy nad zlato

Stanovy Sdružení obcí, měst a dalších právnických osob Čechy nad zlato Stanovy Sdružení obcí, měst a dalších právnických osob Čechy nad zlato I. Název a sídlo sdružení 1. Název sdružení zní: "Sdružení obcí, měst a dalších i právnických osob Čechy nad zlato (dále jen Sdružení

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ MAGISTRÁT MĚSTA KARVINÉ. Organizační řád Magistrátu města Karviné

STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ MAGISTRÁT MĚSTA KARVINÉ. Organizační řád Magistrátu města Karviné STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ MAGISTRÁT MĚSTA KARVINÉ Organizační řád Magistrátu města Karviné 006.01 Předpis SCHVÁLENO: 11. prosince 2007 ÚČINNOST: l. ledna 2008 ZMĚNA: ZPRACOVATEL: tajemník Magistrátu města

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

KONCEPCE PODPORY SPORTU V HRONOVĚ

KONCEPCE PODPORY SPORTU V HRONOVĚ KONCEPCE PODPORY SPORTU V HRONOVĚ KONCEPCE PODPORY SPORTU V HRONOVĚ 1. ÚVOD V návaznosti na Strategický plán rozvoje města Hronova, který schválilo Zastupitelstvo města Hronova dne 17. 3. 2008 pro období

Více

Stanovy Kulturní a divadelní spolek Jizeran

Stanovy Kulturní a divadelní spolek Jizeran Stanovy Kulturní a divadelní spolek Jizeran Spolek s názvem Kulturní a divadelní spolek Jizeran je dobrovolné, neziskové, nezávislé a nepolitické sdružení občanů provozujících tělovýchovu, sport, turistiku,

Více

STANOVY ČESKÉ ASOCIACE FRANCHISINGU

STANOVY ČESKÉ ASOCIACE FRANCHISINGU STANOVY ČESKÉ ASOCIACE FRANCHISINGU I. Název, sídlo 1. Název spolku je: a) Česká asociace franchisingu, z.s. (v jazyce českém) b) Czech Franchise Association (v jazyce anglickém) c) Tschechische Franchise-Assoziation

Více

Grant Kdo si hraje, nezlobí 2015

Grant Kdo si hraje, nezlobí 2015 Grant Kdo si hraje, nezlobí 2015 Projekty, které postoupily do hlasování veřejnosti (abecední seznam) 1 12. ročník Litvínovského poháru Plavecký klub Litvínov Zajištění dvanáctého ročníku sportovní akce

Více

Stanovy Občanského sdružení Sportovní airsoftový klub Praha (dále jen sdružení )

Stanovy Občanského sdružení Sportovní airsoftový klub Praha (dále jen sdružení ) Stanovy Občanského sdružení Sportovní airsoftový klub Praha (dále jen sdružení ) Článek 1 Název sdružení 1. Název sdružení zní: Občanské sdružení Sportovní airsoftový klub Praha 2. Sídlo sdružení je: Tovární

Více

1. základní škola Plzeň, Západní 18, příspěvková organizace ORGANIZAČNÍ ŘÁD

1. základní škola Plzeň, Západní 18, příspěvková organizace ORGANIZAČNÍ ŘÁD 1. základní škola Plzeň, Západní 18, příspěvková organizace ORGANIZAČNÍ ŘÁD 1 Ředitel 1. základní školy Plzeň, Západní 18, příspěvkové organizace na základě ustanovení 165 odst. 1 písmeno a) zákona č.

Více

Hodnotící zpráva za školní rok 2014/2015

Hodnotící zpráva za školní rok 2014/2015 Hodnotící zpráva za školní rok 2014/2015 Hodnotící zprávu předkládá DDM Dům dětí a mládeže IČO: 00857751 Školní 95 IZO: 102730105 Jaroměř-Josefov 551 02 Zřizovatel: Ředitel: Město Jaroměř Nám.ČSA 16 Jaroměř

Více

OLOMOUC 18. 19. června 2016

OLOMOUC 18. 19. června 2016 OLOMOUCKÝ KRAJSKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ U Sportovní haly 2, 779 00 Olomouc MT: +420 777 311 108; +420 776 822 216; E-mail: zatloukal@cvf.cz; olkvs@cvf.cz Komise společenského významu OL KVS VYDÁVÁ Finále XX.

Více

ÚŘADU MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA KUNRATICE K LIBUŠI 7/10, 148 00 PRAHA 4 - KUNRATICE

ÚŘADU MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA KUNRATICE K LIBUŠI 7/10, 148 00 PRAHA 4 - KUNRATICE Organizační řád ÚŘADU MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA KUNRATICE K LIBUŠI 7/10, 148 00 PRAHA 4 - KUNRATICE ze dne 12.3.2015 Strana 1 (celkem 12) Preambule Zastupitelstvo Městské části Praha-Kunratice ve smyslu zákona

Více

STANOVY SPOLKU. Základní ustanovení

STANOVY SPOLKU. Základní ustanovení STANOVY SPOLKU Spolek rodičů a přátel školy při Vyšší odborné škole a Střední škole veterinární, zemědělské a zdravotnické Třebíč, z. s. I. Základní ustanovení I.1. Název spolku je: Spolek rodičů a přátel

Více

STANOVY. občanského sdružení Za záchranu rodného domu malíře Jana Zrzavého v Okrouhlici"

STANOVY. občanského sdružení Za záchranu rodného domu malíře Jana Zrzavého v Okrouhlici STANOVY občanského sdružení Za záchranu rodného domu malíře Jana Zrzavého v Okrouhlici" Článek I Základní ustanovení 1. Občanské sdružení Za záchranu rodného domu malíře Jana Zrzavého v Okrouhlici" (dále

Více

Statut sektorové rady

Statut sektorové rady Příloha číslo 2 ustavujícího dekretu SR Statut sektorové rady ČLÁNEK 1 Postavení a působnost SR Sektorovou radu (dále SR) zřizuje a ruší Správní rada Agentury pro rozvoj SR jako zplnomocněný zástupce zřizovatele

Více

S T A N O V Y. dobrovolného svazku obcí M I K R O R E G I O N U I V A N Č I C K O

S T A N O V Y. dobrovolného svazku obcí M I K R O R E G I O N U I V A N Č I C K O S T A N O V Y dobrovolného svazku obcí M I K R O R E G I O N U I V A N Č I C K O - 1 - Část I. Obecná ustanovení Čl. 1. Základní ustanovení název a sídlo členů svazku obcí 1) Dobrovolný svazek obcí Mikroregion

Více

STANOVY ZEMSKÉ STAVOVSKÉ RODOVÉ UNIE z.s

STANOVY ZEMSKÉ STAVOVSKÉ RODOVÉ UNIE z.s STANOVY ZEMSKÉ STAVOVSKÉ RODOVÉ UNIE z.s spolku občanů Čech, Moravy a Slezska rozvíjející rodové tradice Verze stanov schválená sněmem ZSRU dne 06.06.2015 v zámku Nové Hrady OBSAH Hlava I. Název a sídlo

Více

Základní škola Mokrá, okres Brno-venkov STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE ŠKOLY

Základní škola Mokrá, okres Brno-venkov STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE ŠKOLY Základní škola Mokrá, okres Brno-venkov STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE ŠKOLY 2012-2016 Motto Plánuje-li se na rok, je třeba zasít obilí. Plánuje-li se na desetiletí, je nutno zasadit stromy. Plánuje-li se na

Více

A S O C I A C E M A L É H O FOTBALU ČESKÉ REPUBLIKY

A S O C I A C E M A L É H O FOTBALU ČESKÉ REPUBLIKY STANOVY ASOCIACE MALÉHO Základní ustanovení 1 Název a sídlo 1. Občanské sdružení se nazývá Asociace malého fotbalu České republiky, o. s., ve zkratce AMF ČR, o. s., dále jen AMF. 2. AMF je občanským sdružením

Více

Rozhodčí A / kata i kumite/ Rozhodčí B / kata i kumite / Rozhodčí A kumite - Soudce A kata Rozhodčí B kumite - Soudce B kata Regionální rozhodčí

Rozhodčí A / kata i kumite/ Rozhodčí B / kata i kumite / Rozhodčí A kumite - Soudce A kata Rozhodčí B kumite - Soudce B kata Regionální rozhodčí A. Statut Komise Směrnice Komise rozhodčích ČSKe č.2/2005 1.Statut Komise rozhodčích je stanoven Směrnicí ČSKe č.05/2005 B. Pravomoci a rozhodování 1. Komise rozhodčích řídí činnost rozhodčích ČSKe, provádí

Více

STANOVY. Sportovního klubu JUDO České Budějovice, z. s. Článek I. Právní postavení

STANOVY. Sportovního klubu JUDO České Budějovice, z. s. Článek I. Právní postavení STANOVY Sportovního klubu JUDO České Budějovice, z. s. Článek I. Právní postavení 1. Spolek s názvem Sportovní klub JUDO České Budějovice, z. s. (dále jen SK JUDO ČB, z. s.) je samosprávná, dobrovolná

Více

Organizační řád. Městského úřadu Miroslav

Organizační řád. Městského úřadu Miroslav Organizační řád Městského úřadu Miroslav Únor 2010 O b s a h 1. Úvod 2. Základní ustanovení 2.1. Postavení a působnost městského úřadu 2.2. Vztahy městského úřadu k zastupitelstvu a radě 3. Organizační

Více

Sdružení rodičů ZUŠ v Třeboni

Sdružení rodičů ZUŠ v Třeboni Stanovy Sdružení rodičů ZUŠ v Třeboni Hradební 24, 379 01 Třeboň, IČO: 42409055 Občanské sdružení podporující činnost žáků ZUŠ Třeboň. Založeno 1. 11. 1992 Rodiče, zákonní zástupci a přítomní přátelé se

Více

Spolek rodičů a přátel školy při Základní škole Příbor Jičínská STANOVY SPOLKU. Čl. I Název, sídlo a charakter spolku

Spolek rodičů a přátel školy při Základní škole Příbor Jičínská STANOVY SPOLKU. Čl. I Název, sídlo a charakter spolku Spolek rodičů a přátel školy při Základní škole Příbor Jičínská STANOVY SPOLKU Čl. I Název, sídlo a charakter spolku Spolek rodičů a přátel školy při Základní škole Příbor Jičínská (dále jen spolek ) je

Více

Soutěžní řád PKFL 1. PKFL 2. Administrátor 3. Rada PKFL

Soutěžní řád PKFL 1. PKFL 2. Administrátor 3. Rada PKFL Soutěžní řád PKFL 1. PKFL PKFL je zkratka pro Pražskou klubovou fotbalovou ligu. Jde o dlouhodobou soutěž v malém fotbale, hranou systémem dvoukolově každý s každým (doma a venku) podle PRAVIDEL PKFL na

Více

Kdo je to stakeholder

Kdo je to stakeholder Pojem stakeholder jako jeden z mála v managementu nemá ustálený český překlad. Asi nejpřesnějším vyjádřením významu tohoto pojmu jsou zainteresované strany. Proč má vůbec smysl se jimi ale zabývat? A jak

Více

ZPRAVODAJ MINISTERSTVA ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY

ZPRAVODAJ MINISTERSTVA ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY ZPRAVODAJ MINISTERSTVA ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY DUBEN 2016 Zaměřeno na profesní růst pedagogů ÚVODNÍ SLOVO MINISTRYNĚ Již třetí číslo ministerského Zpravodaje. 1 KARIÉRNÍ ŘÁD V BODECH Novelu zákona

Více

Základní škola Marie Curie-Sklodowské a mateřská škola, Jáchymov, okres Karlovy Vary. Organizační řád. Změna k datu 28.08.2015

Základní škola Marie Curie-Sklodowské a mateřská škola, Jáchymov, okres Karlovy Vary. Organizační řád. Změna k datu 28.08.2015 Základní škola Marie Curie-Sklodowské a mateřská škola, Jáchymov, okres Karlovy Vary Organizační řád Změna k datu 28.08.2015 V Jáchymově, dne 28.08.2015.... Mgr. Drahuše Nováková, ředitelka školy V souladu

Více

ČÁST PRVNÍ Základní ustanovení. (1) Česká národní banka je ústřední bankou České republiky a orgánem vykonávajícím dohled nad finančním trhem.

ČÁST PRVNÍ Základní ustanovení. (1) Česká národní banka je ústřední bankou České republiky a orgánem vykonávajícím dohled nad finančním trhem. 6/1993 Sb. ZÁKON České národní rady ze dne 17. prosince 1992 o České národní bance ve znění zákonů č. 60/1993 Sb., č. 15/1998 Sb., č. 442/2000 Sb., nálezu Ústavního soudu č. 278/2001 Sb., zákonů č. 482/2001

Více

Ing. Evžen Cigoš Předseda správní rady Nadace orientačního běhu Těšínská 4 612 00 Brno. Vážený pane.

Ing. Evžen Cigoš Předseda správní rady Nadace orientačního běhu Těšínská 4 612 00 Brno. Vážený pane. Ing. Evžen Cigoš Předseda správní rady Nadace orientačního běhu Těšínská 4 612 00 Brno Vážený pane. Na základě grantového programu Sportovní centra mládeže v orientačním běhu, jehož vyhlášení bylo zveřejněno

Více

O R G A N I Z A Č N Í Ř Á D

O R G A N I Z A Č N Í Ř Á D Odbor Klubu českých turistů Bolevec Plzeň O R G A N I Z A Č N Í Ř Á D Část I. Základní ustanovení Název odboru: O KČT Bolevec Plzeň Sídlo: Plzeň, Brněnská 43 Symbol odboru: znak (viz záhlaví tohoto Organizačního

Více

Stanovy Spolek Křivonet, (dále též spolek )

Stanovy Spolek Křivonet, (dále též spolek ) Stanovy Spolek Křivonet, (dále též spolek ) Článek 1 Název a sídlo spolku 1. Název spolku zní: Spolek Křivonet, 2. Povolená zkratka názvu: Křivonet, 3. Sídlo spolku je: Křivoklát 93, 270 23 Křivoklát.

Více

STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ TANDEM BRNO

STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ TANDEM BRNO STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ TANDEM BRNO I. Název organizace, sídlo občanského sdružení 1. Název občanského sdružení : Tandem Brno (dále jen sdružení ) 2. Sídlo sdružení: Chaloupkova 7 612 00 Brno - Královo

Více

Organizační řád SPOLKU Border Collie Club Czech Republic. I. Úvodní ustanovení

Organizační řád SPOLKU Border Collie Club Czech Republic. I. Úvodní ustanovení Organizační řád SPOLKU Border Collie Club Czech Republic I. Úvodní ustanovení 1. V souladu s platnými právními předpisy schválila členská schůze na jednání dne 11. 9. 2015 ve Svojanově, tuto změnu organizačního

Více

Stanovy občanského sdružení

Stanovy občanského sdružení Stanovy občanského sdružení CZECH MDS GROUP I. Název a sídlo občanského sdružení 1) Tyto stanovy jsou stanovami občanského sdružení s názvem CZECH MDS GROUP (dále jen sdružení ). Sdružení je dobrovolným

Více

S T A N O V Y Sportovního klubu BC Hradec Králové, z. s.

S T A N O V Y Sportovního klubu BC Hradec Králové, z. s. S T A N O V Y Sportovního klubu, z. s. podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů S T A N O V Y Sportovního klubu, z. s. (dále jen stanovy sportovního klubu ) 1.1 Zakládajícími

Více

STANOVY. OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ ART MOVEMENT, o.s. čl. I. Název a sídlo, působnost a charakter sdružení

STANOVY. OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ ART MOVEMENT, o.s. čl. I. Název a sídlo, působnost a charakter sdružení STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ ART MOVEMENT, o.s. čl. I Název a sídlo, působnost a charakter sdružení 1) Název sdružení je: Art Movement, o.s. (dále jen Sdružení ) 2) Sídlem sdružení je Osadní 1466/5, 1700

Více

Členství v odborovém svazu, práva a povinnosti členů. Odborová organizace a orgány odborového svazu

Členství v odborovém svazu, práva a povinnosti členů. Odborová organizace a orgány odborového svazu STANOVY OSZSP ČR I. Poslání a postavení odborového svazu II. Členství v odborovém svazu, práva a povinnosti členů A. Vznik členství B. Druhy členství C. Odmítnutí přijetí člena D. Ukončení členství E.

Více

Organizační řád. Městského úřadu v Příboře. Platnost od 1. října 2012. M ě s t o P ř í b o r MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘÍBOR. Tajemník městského úřadu 1 / 39

Organizační řád. Městského úřadu v Příboře. Platnost od 1. října 2012. M ě s t o P ř í b o r MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘÍBOR. Tajemník městského úřadu 1 / 39 M ě s t o P ř í b o r MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘÍBOR Tajemník městského úřadu Organizační řád Městského úřadu v Příboře Platnost od 1. října 2012 1 / 39 Obsah: strana Čl. 1 Úvodní ustanovení 3 Čl. 2 Působnost úřadu

Více

Překážky a nedostatky

Překážky a nedostatky Úvod Při autoevaluaci hlavních oblastí působení školy, vymezených vyhláškou, na naší škole vycházíme i z názorů rodičů, žáků a zaměstnanců školy. Jejich pohled na provoz školy, její klima, výsledky i perspektivy

Více

Program jednání byl schválen 11 hlasy.

Program jednání byl schválen 11 hlasy. ZÁPIS z veřejného 98. zasedání (1/2014) Mikroregionu Český ráj konaného dne 23. ledna 2014 v Sobotce v restauraci Burovna Přítomni: viz. presenční listina Jednání zahájila předsedkyně svazku paní Vlasta

Více

Vnitřní směrnice. Interní předpis upravující postup činnosti TJ Jiskra Zruč nad Sázavou z.s. (dále jen TJ )

Vnitřní směrnice. Interní předpis upravující postup činnosti TJ Jiskra Zruč nad Sázavou z.s. (dále jen TJ ) Vnitřní směrnice Interní předpis upravující postup činnosti TJ Jiskra Zruč nad Sázavou z.s. (dále jen TJ ) 1 1. Účel směrnice Směrnice slouží k vnitřní potřebě činnosti Výkonného výboru TJ a jednotlivých

Více

Golf Club Mstětice, z.s.

Golf Club Mstětice, z.s. STANOVY spolku Golf Club Mstětice, z.s. Část I. Základní ustanovení Čl. 1. Název a sídlo spolku 1.1. Spolek má název Golf Club Mstětice, z.s., dále též GCM. 1.2. Spolek má sídlo na adrese Mstětice 35,

Více

Libor Šimůnek, člen rady

Libor Šimůnek, člen rady Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 17/2015 konaného dne 27. 5.2015 od 15:30 hodin v terénu města Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Milan Lomoz, starosta Lukáš Voleman, člen rady Radek Pelc, člen

Více

První infoschůzka komunitní přírodní zahrady NAŠE ZAHRÁDKA z.s.

První infoschůzka komunitní přírodní zahrady NAŠE ZAHRÁDKA z.s. První infoschůzka komunitní přírodní zahrady NAŠE ZAHRÁDKA z.s. 11. 2. 2016 Centrum celostního rozvoje Měsíčnice Komunitní přírodní zahrada NAŠE ZAHRÁDKA je součástí konceptu POZEMSKÉ NEBE Základní informace

Více

29.11.2014. Krajský úřad. Management kraje a obce. Doc. Ing. Alois Kutscherauer, CSc. Působnost a organizační struktura krajského úřadu

29.11.2014. Krajský úřad. Management kraje a obce. Doc. Ing. Alois Kutscherauer, CSc. Působnost a organizační struktura krajského úřadu Krajský úřad Lekce: 7 Management kraje a obce Doc. Ing. Alois Kutscherauer, CSc. Pravomoc a působnost Krajského úřadu je upravena zákonem č. 129/2000 Sb., o krajích (krajském zřízení) a dalšími právními

Více

Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů

Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů Dorostová unie sdružení křesťanských dorostů Výroční zpráva za rok 2006 Organizační struktura SNĚM DU Všichni členové starší 16-ti let RADA DU Jan Homolka - předseda DU Petr Asszonyi - místopředseda DU

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 21.10.2015 v Pardubicích, ul. K Vinici 1901 Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Pavel Štefka (přítomen od bodu 4), Petr

Více