Město Ždírec nad Doubravou

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Ždírec nad Doubravou"

Transkript

1 Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou strana 1/5 Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou, konaného dne 22. února 2018 v zasedací síni městského úřadu Přítomni: Hosté: 15 členů zastupitelstva dle listiny přítomných 13 hostů - občané města nebo majitelé nemovitostí, zaměstnanci města Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování Zahájení zasedání určení zapisovatele, volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise Zasedání zahájil v 18:03 hod. starosta města Jan Martinec a celému zasedání předsedal. V krátkém úvodu starosta všechny přítomné přivítal a konstatoval, že zasedání zastupitelstva bylo svoláno v souladu se zákonem o obcích a jednacím řádem zastupitelstva města a je usnášeníschopné. Při zahájení bylo přítomno 15 zastupitelů. Starosta navrhl zapisovatelem zasedání místostarostu Ing. Bohumíra Nikla, návrhovou komisi ve složení pánové Ing. František Němec, Aleš Bažout a Ing. Jan Matějka a ověřovateli zápisu paní Martinu Hamederovou, DiS., a pana Ing. Jiřího Pavlíčka. K navržené návrhové komisi ani k ověřovatelům nebyly vzneseny žádné připomínky, starosta proto vyzval přítomné zastupitele k hlasování - usnesení číslo 1/20/18. Uzavření zápisu z 19. zasedání zastupitelstva města ze dne Starosta seznámil přítomné s plněním usnesení z 19. zasedání a dotázal se, zda má někdo z členů zastupitelstva připomínky k zápisu. Žádné připomínky nebyly vzneseny a starosta dal hlasovat o tom, zda může být uzavřen zápis a usnesení z 19. zasedání zastupitelstva města usnesení číslo 2/20/18. Návrh programu zasedání Starosta předložil návrh programu zasedání, schválený radou města a doplněný o bod 12) Zpráva o uplatňování Územního plánu Ždírec nad Doubravou. Protože nebyly podány žádné další návrhy na doplnění či změnu programu, starosta vyzval přítomné k hlasování o návrhu programu zasedání - usnesení číslo 3/20/18. Program zasedání: 1. Zpráva o činnosti rady města v době od do Místostarosta seznámil přítomné s činností rady města v období od 19. do 20. zasedání zastupitelstva města. Starosta doplnil informaci Ing. Nikla k některým bodům jednání rady. Po ukončení rozpravy k bodu jednání starosta vyzval přítomné zastupitele k hlasování - usnesení číslo 4/20/ Informace o stavu účtů města, plnění rozpočtu města Informace o stavu účtů města k a Starosta seznámil přítomné se stavem účtů města k a stavem běžného účtu u ČS, a.s. k Ekonom MěÚ Bc. Libor Málek seznámil přítomné se stavem účtů města k a plněním rozpočtu od začátku roku. K bodu jednání nebyly vzneseny dotazy ani připomínky, a proto starosta vyzval přítomné zastupitele k hlasování - usnesení číslo 5/20/18.

2 Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou strana 2/5 3. Kontrola hospodaření města v roce 2017 Bc. Málek seznámil přítomné s výsledkem kontroly hospodaření města za rok Starosta poděkoval zaměstnancům hospodářsko - správního oddělení MěÚ za velice dobré vedení účetnictví města. Zastupitelstvo uložilo starostovi objednat kontrolu hospodaření města v roce 2018 opět u Krajského úřadu Kraje Vysočina, Odboru kontroly. K bodu programu byla vedena krátká rozprava, starosta následně vyzval přítomné zastupitele k hlasování - usnesení číslo 6/20/ Plán rozvoje sportu Starosta seznámil přítomné s Plánem rozvoje sportu města Ždírec nad Doubravou, který na základě informací předložených městským úřadem zpracovalo Centrum společných služeb při Svazku obcí Podoubraví v průběhu 3. čtvrtletí Plán rozvoje sportu bude po městu vyžadován při podávání žádostí o dotace na výstavbu a údržbu sportovišť ve vlastnictví města. K bodu programu byla vedena krátká rozprava. Z rozpravy nevzešly žádné pozměňovací návrhy. Po ukončení rozpravy starosta vyzval přítomné zastupitele k hlasování - usnesení číslo 7/20/ Fond rozvoje bydlení Ekonom p. Málek seznámil přítomné se stavem účtu Fondu rozvoje bydlení a konstatoval, že se několik občanů dotazovalo na možnost půjčky peněz z fondu. Uvedl dále, že bude nutné pro příští zasedání ZM upravit statut fondu formou vyhlášky. MěÚ navrhuje podle doporučení ČNB úročit půjčky z FRB 2% sazbou. K bodu programu nebyla vedena rozprava, starosta vyzval přítomné zastupitele k hlasování - usnesení číslo 8/20/ Majetkové záležitosti A/ Prodej pozemků ve Ždírci nad Doubravou a) Starosta seznámil přítomné s návrhem prodeje pozemků v průmyslové zóně u firem MINIGAL a Dekora-Jeníček. Pozemky hodlá spol. MINIGAL využít zejména k rozšíření parkoviště pro zaměstnance firmy. usnesení číslo 9/20/18. B/ Prodej a koupě pozemků v k.ú. Horní Studenec Starosta seznámil přítomné s návrhem majetkoprávního vypořádání vlastnictví pod místní komunikací od silnice 1. třídy č. 37 na Vyhnálov a dále směrem na Hudeč. Komunikaci před 50 lety vybudoval Státní statek Chotěboř, ale vlastnicky nebyla nikdy vyřešena. Město postupně pozemky vykupuje nebo směňuje. V současnosti je dojednána směna pozemků (prodej a koupě) s rodinou Bezouškových. K bodu jednání byla vedena rozprava, po které dal starosta hlasovat o návrhu na prodej pozemků města, usnesení číslo 10/20/18. Starosta dal následně hlasovat o návrhu na koupi pozemků rodiny Bezouškových pod komunikací, usnesení číslo 11/20/18. C/ Prodej geometricky oddělené části pozemku parc.č. 315/1 v k.ú. Údavy Starosta seznámil přítomné se žádostí manželů Miltových o prodej části pozemku, který chtějí využít pro stavbu dřevníku na palivové dřevo. Na požadované části pozemku č. 315/1 nejsou žádné inženýrské sítě a je možné pozemek prodat.

3 Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou strana 3/5 usnesení číslo 12/20/18. D/ Koupě pozemku v lokalitě U Pikulky ve Ždírci nad Doubravou Starosta seznámil přítomné s návrhem na odkoupení pozemku v lokalitě U Pikulky. Na části pozemku bude možné vybudovat místní komunikaci a inženýrské sítě a část může být využita pro výstavbu rodinných domů. K bodu jednání byla vedena rozprava, ve které členové zastupitelstva podpořili odkoupení pozemku. Starosta po ukončení rozpravy vyzval přítomné zastupitele k hlasování o koupi pozemku parc.č. 342/198 - usnesení číslo 13/20/18. E/ Prodej pozemků parc.č.st. 71/4 a st. 72/2 v k.ú. Údavy Starosta seznámil přítomné s potřebou vypořádat vlastnictví pozemků pod stavbami garáží. Pozemek č. 71/4 má výměru 1 m 2 a pozemek č. 72/2 má výměru 7 m 2. usnesení číslo 15/20/18. F/ Prodej pozemku parc.č.st. 123 v k.ú. Benátky Starosta seznámil přítomné s potřebou vypořádat vlastnictví pozemku o výměře 1 m 2 pod stavbou domu čp. 51. usnesení číslo 16/20/18. G/ Prodej pozemku parc.č.st. 745/2 v k.ú. Ždírec nad Doubravou Starosta seznámil přítomné s potřebou vypořádat vlastnictví pozemku o výměře 1 m 2 pod stavbou chatky č.e. 47. usnesení číslo 17/20/18. H/ Prodej pozemku parc.č.st. 125 v k.ú. Nový Studenec Starosta seznámil přítomné s potřebou vypořádat vlastnictví pozemku o výměře 21 m 2 pod stavbou garáže. usnesení číslo 18/20/18. I/ Směna 30/100 podílu k pozemkům v k.ú. Radostín u Vojnova Městce za 30/100 podílu k pozemkům v k.ú. Račín u Polničky Starosta seznámil přítomné s návrhem Lesního družstva obcí se sídlem v Přibyslavi směnit pozemky, tvořící hráz rybníku Doubravníček, k.ú. Radostín u Vojnova Městce, ve vlastnictví 44 obcí za pozemky ve vlastnictví Lesního družstva obcí v k.ú. Račín u Polničky. Důvodem směny je budoucí vypořádání vlastnictví hráze a rybníku, který vlastní AOPK ČR. usnesení číslo 19/20/18.

4 Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou strana 4/5 J/ Oprava katastrálního operátu, budoucí prodej pozemků v k.ú. Horní Studenec Starosta seznámil přítomné s potřebou opravit hranice pozemků a zapsat nezapsané stavby u budovy kulturního zařízení v Horním Studenci 14. Pro budoucí vypořádání vlastnictví je nutné stanovit podmínky budoucího prodeje části pozemků. usnesení číslo 20/20/ Souhlas s podáním žádosti o dotaci z programu MZe č Místostarosta seznámil přítomné s možnostmi získání dotací na opravu drobných sakrálních staveb a polních cest. K podání žádosti je nutné doložit souhlas zastupitelstva s podáním žádosti. číslo 21/20/ Vyhláška města č. 1/2018 o místním poplatku za užívání veřejného prostranství Starosta seznámil přítomné s návrhem novelizované vyhlášky o místním poplatku za využívání veřejného prostranství. Cílem vyhlášky je přimět stavebníky ke zmenšení záboru veřejného prostranství a zkrácení doby záboru. Jedná se zejména o provádění oprav zemních sítí apod. Naopak vyhláška podporuje prodej zemědělských produktů snížením platby za využití veřejného prostranství. číslo 22/20/ Plán činnosti kontrolního výboru v roce 2018 Pan Josef Bříza seznámil přítomné s návrhem plánu činnosti kontrolního výboru v letošním roce. číslo 23/20/ Pracovněprávní vztah členů zastupitelstva a města Starosta seznámil přítomné s potřebou schválení uzavření pracovněprávního vztahu mezi městem a členy zastupitelstva Ing. Pavlíčkem a Ing. Součkem dle novelizovaného zákona č. 128/2000 Sb. o obcích. Ing. Pavlíček provádí na základě dohody o provedení práce správu počítačové sítě městského úřadu v rozsahu několika hodin měsíčně. Ing. Souček má uzavřenu dohodu o pracovní činnosti pro člena jednotky požární ochrany města. číslo 24/20/18. Přítomno hlasování: 15 Hlasování: hlasování se zdrželi J.Pavlíček a J.Souček 11. Zpráva o uplatňování Územního plánu Ždírec nad Doubravou Pan Luděk Špinar, vedoucí oddělení výstavby města, seznámil přítomné se zprávou Oddělení územního plánování, GIS a památkové péče MěÚ Chotěboř, o uplatňování územního plánu města Ždírec nad Doubravou v období od projednání poslední zpráva, tj. od 20. dubna 2014 do konce roku číslo 25/20/18.

5 Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou strana 5/5 12. Informace o hospodářské činnosti města Místostarosta seznámil přítomné s průběhem zimní údržby komunikací, prací zaměstnanců Služeb města Ždírec n.d. v průběhu zimy, informoval o výsledcích odpadového hospodářství a nakládání s domovním odpadem na území města v roce 2017, dále informoval o výsledku Tříkrálové sbírky a poděkoval všem, kteří se na organizaci sbírky podíleli. Seznámil přítomné s akcí Čistá Vysočina 2018, do které se zaměstnanci města a některé spolky aktivně zapojí. Představil dále drobné sakrální stavby a památníky, které hodlá město letos restaurovat za přispění dotací z MZe. Pozval občany na jarní jarmark, který se uskuteční 7. dubna. 13. Diskuze a) Starosta informoval přítomné o zájmu několika podnikatelů o výstavbu v průmyslové zóně II SEVER; před prodejem bude nutné zpracovat studii možné zástavby a vedení inženýrských sítí. b) Starosta a místostarosta informovali o výsledku veřejné soutěže na akci Rozšíření kapacity ZŠ ; pro realizaci stavby je nutné získat dotaci z prostředků IROP. c) Starosta a místostarosta informovali o průběhu výstavby DPS U Pikulky a žádostech o pronájem lékařských ordinací; dále informovali o přípravě výstavby bytového domu s 10 byty, jehož investorem je společnost Vodovody a kanalizace Havlíčkův Brod. d) Místostarosta seznámil přítomné s možnostmi čerpání dotací z fondu Místní akční skupiny Havlíčkův kraj. e) Ing. Pavlíček uvedl krátce problém výuky matematiky žáků 6. třídy metodou prof. Hejného. Informaci doplnil místostarosta, předseda školské rady ZŠ a MŠ. K problematice se sejde školská rada 7. března, rada města se bude zabývat problematikou po obdržení zprávy o prověrce výuky Českou školní inspekcí. f) Ing. Kasal nastínil možnosti úspornější varianty rekonstrukce budov ZŠ. Starosta odpověděl, že vše se bude odvíjet od získání dotace a vedení města bude zastupitele o vývoji včas informovat. Pan Kasal dále upozornil na potřebu prořezání dřevin u komunikace Nové Ransko Pobočný rybník Ždírec n.d. Místostarosta přislíbil nasazení zaměstnanců služeb města na uvedenou prořezávku ještě v zimním období. g) Předseda osadního výboru Studenec p. Dobiáš požádal o častější sečení trávy na dětském hřišti v Novém Studenci. Starosta informoval o záměru doplnění areálu hracími prvky na jaře letošního roku. h) Paní Moravcová a paní Coufalová připomněly instalaci nových čekáren v Kohoutově a Benátkách. Starosta odpověděl, že práce na čekárnách provádí p. Vavroušek. ch) Pan Radek Culek upozornil na potřebu rekonstrukce chodníků ve Spojovací ulici. i) Pan Konfršt se dotázal na možnosti odkoupení stavebních parcel. Starosta obsáhle problematiku vysvětlil. Lokalita pro 13 RD V Údolí je již v procesu územního řízení a pro lokalitu Kohoutov je dokončován projekt pro územní řízení. Je objednáno zpracování projektu pro rodinné domy v Novém Studenci. Problém je v nedostatku kvalitních projektantů, což spolu s dlouhým legislativním procesem schvalování projektů přípravu staveb neúměrně prodlužuje. 14. Závěr zasedání Starosta konstatoval, že program zasedání byl vyčerpán a všechna přijatá usnesení jsou platná, což potvrdila návrhová komise. Starosta poděkoval přítomným členům zastupitelstva i hostům za účast a zasedání v 20:57 ukončil. Plánovaný termín 21. zasedání zastupitelstva je 26. dubna 2018, začátek v 18:00 hod. Martina Hamederová, DiS, ověřovatel v.r. Ing. Jiří Pavlíček, ověřovatel v.r. Jan Martinec, starosta v.r.

Město Ždírec nad Doubravou

Město Ždírec nad Doubravou Město Ždírec nad Doubravou, konaného dne 20. dubna 2017 v zasedací síni městského úřadu Přítomni: Omluveni: Hosté: 13 členů zastupitelstva dle listiny přítomných Ing. Jiří Souček, p. Josef Marek 16 hostů

Více

Město Ždírec nad Doubravou

Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 3.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou strana 1/5 Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 3.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou konaného dne 28. dubna 2011 v zasedací síni

Více

Město Ždírec nad Doubravou

Město Ždírec nad Doubravou Zápis ze 7.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou strana 1/5 Město Ždírec nad Doubravou Zápis ze 7.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou konaného dne 17. prosince 2015 v zasedací

Více

Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 21.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou konaného dne 24. dubna 2014 v zasedací síni městského úřadu

Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 21.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou konaného dne 24. dubna 2014 v zasedací síni městského úřadu Zápis z 21.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou strana 1/6 Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 21.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou konaného dne 24. dubna 2014 v zasedací

Více

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování U S N E S E N Í ZE 13.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU, KONANÉHO DNE 15. PROSINCE 2016 Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování 01/13/16

Více

Město Ždírec nad Doubravou

Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 12.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou strana 1/6 Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 12.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou konaného dne 28.srpna 2008 od 18:00 hod.

Více

MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU U S N E S E N Í

MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU U S N E S E N Í MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU U S N E S E N Í Z 10.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU, KONANÉHO DNE 17. DUBNA 2008 Usnesení zastupitelstva města číslo: 1/10/08 1. volí návrhovou komisi ve

Více

MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU U S N E S E N Í

MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU U S N E S E N Í MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU U S N E S E N Í Z 2.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU, KONANÉHO DNE 25. LEDNA 2007 Usnesení zastupitelstva města číslo: Hlasování: pro-proti-zdržel se 1/02/07

Více

Město Ždírec nad Doubravou

Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 9.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou Strana 1/6 Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 9.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou konaného dne 25.března 2004 Přítomni: 14

Více

Město Ždírec nad Doubravou

Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 2.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou Strana 1/6 Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 2.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou konaného dne 25.ledna 2007 od 17:00 hod.

Více

Město Ždírec nad Doubravou

Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 10.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou Strana 1/6 Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 10.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou konaného dne 27.května 2004 Přítomni: 13

Více

Program: Pozvánka ze dne Program upraven a doplněn o nové body předložené starostou. Doplnění programu: Za bod 9) se vkládají body:

Program: Pozvánka ze dne Program upraven a doplněn o nové body předložené starostou. Doplnění programu: Za bod 9) se vkládají body: Zápis č. 1/2015/4 ze zasedání Zastupitelstva městyse Krucemburk, konaného dne 11.2.2015 Jednání bylo zahájeno v 18:00 hod Přítomno: 13 členů ZM Krucemburk dle presenční listiny Omluveni: Vít Janáček Hosté:

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p. Halák Jar., p. Krédl Jar. Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 27.února 2012 od 19.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Jeřábek,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Aleš Buček, Martina

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.2.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.2.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU ZÁPIS

MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU ZÁPIS MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU ZÁPIS z 8.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou konaného dne 29.ledna 2004 Přítomni: 15 členů zastupitelstva dle listiny přítomných 20 hostů - občanů města, náměstek

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU

MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU MĚSTO ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU Z Á P I S č. 20 ze schůze Rady města Ždírec nad Doubravou dne 3.10.2007. Přítomni: Jan Martinec, Jiří Pavlíček, Bohumír Nikl, Hubert Kolář, Jindřich Kyncl Program schůze: 1)

Více

Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1

Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1 Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1 Místo konání: Budova obecního úřadu Zahájení zasedání dne 13. 3. 2017 ve 20:00 hod. Počet přítomných členů: Bc. Josef Náhlík, Jan Uchytil,

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Z á p i s č. 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne

Z á p i s č. 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne Z á p i s č. 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne 16. 12. 2014. Zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves bylo zahájeno v 16,00 hodin starostkou obce Ludmilou Němcovou (dále předsedající).

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 33 z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Město Ždírec nad Doubravou

Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 6.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou strana 1/6 Město Ždírec nad Doubravou Zápis z 6.zasedání Zastupitelstva města Ždírec nad Doubravou konaného dne 20.září 2007 od 18:00 hod. v

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Z á p i s č. 5. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek od hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

Z á p i s č. 5. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek od hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek 21.12.2017 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Krédl, p. Pelikán,p. Mišta,p. Jelínek,p.

Více

Přítomni: p.krédl, p.novák,.p. Pelikán,p. Mišta,p.Pazderka,p. Svoboda,p. Halák

Přítomni: p.krédl, p.novák,.p. Pelikán,p. Mišta,p.Pazderka,p. Svoboda,p. Halák Z á p i s č. 4 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 14. 09.2016 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p.krédl, p.novák,.p. Pelikán,p. Mišta,p.Pazderka,p.

Více

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 10 z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne v kulturním domě

Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne v kulturním domě Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne 3.12.2018 v kulturním domě Přítomni: Přítomni: Mgr. Dagmar Burešová, MUDr. Petr Fila, Ing. Radka Formánková, Bc. Martin Frei, Ing. Roman

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 3. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Jednání zastupitelstva se konalo ve velké zasedací místnosti obecního úřadu v Siřejovicích od hod., ukončeno bylo ve hod.

Jednání zastupitelstva se konalo ve velké zasedací místnosti obecního úřadu v Siřejovicích od hod., ukončeno bylo ve hod. OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z.10 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 17. 8. 2016 od 19.00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

ZASTUPITELSTVA MĚSTA JEMNICE

ZASTUPITELSTVA MĚSTA JEMNICE ZÁPIS 4/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA JEMNICE Dne 22. 6. 2017 Z á p i s č. 4/2017 ze zasedání Zastupitelstva města Jemnice, konaného dne 22.6.2017 v zasedací místnosti Městského úřadu v Jemnici

Více

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin.

Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v hodin. Bod číslo 1 Technický bod Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 21. 6. 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin. Starostka konstatovala, že informace o konání

Více

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 16.12.2010 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO - V.Horák, M.Holeček, V.Modrý, F.Matěna, ing.hrubý, Z.Dusová, Z.Pejcha

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 1/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 22. 2. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,Ing.

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 7. 1. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009. konaného dne v 19.00

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009. konaného dne v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00115/09 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 15. 3. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 5. 2017 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zasedání Zastupitelstva obce Hejná, bylo zahájeno v 19.00 starostou obce Vlastimilem Šatrou. Starosta přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace

Více

Zápis a usnesení č. 3/2018 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení č. 3/2018 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hodin. Bod č. 1 - Technický bod Starosta Zdeněk Čížek zahájil zasedání č. 3/2018 Zastupitelstva obce Šebetov (dále jen ZO ) v 17:00 hodin a všechny přivítal. Technický bod Starosta konstatoval, že informace o

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Spis. zn.: 32/2017/STUDENA-4 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.5.2017 v 19:00 Ve Studené dne 30.5.2017 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 Určení ověřovatelů zápisu

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 15 z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 2. 5. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. září 2015 od hodin

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. září 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. září 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Bod č.1 Technický bod. 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu.

Bod č.1 Technický bod. 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu. Zápis o průběhu dvacátého devátého veřejného zasedání zastupitelstva obce Stošíkovice na Louce konaného dne 03.02.2009 v 19.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: Karel Pavlů Miroslav Hochmann

Více

Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne 27.12.2011, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/11 ve Vysokém konaného dne 5.7.2011

Více

Zastupitelstvo obce schvaluje ověřovatele zápisu: V. Chlanová, F. Kába

Zastupitelstvo obce schvaluje ověřovatele zápisu: V. Chlanová, F. Kába Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 1. listopadu 2018, od 18:00 hodin v Kulturním domě v Pačejově-nádraží, v suterénu 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 11. 5. 2016 od 18,10 hodin Jednání zastupitelstva

Více

26 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ)

26 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) Zápis č. 26 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 13. 4. 2017 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:00 hodin

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 4/12 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 16.04.2012 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň dne 22. 4. 2010 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zasedání zastupitelstva obce

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.04/11 ve Vysokém konaného dne 15.4.2011

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 10/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 10/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 10/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 6.10. 2016 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Jitkov č. 23 ze dne 3.12.2017 Zastupitelstvo obce Jitkov (dále jen zastupitelstvo) bylo zahájeno v 17:00 starostou obce Petrem Kubátem (dále jen jako předsedající).

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne v úřadovně městyse

Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne v úřadovně městyse Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne 1 3.12 2017v úřadovně městyse Schůzi zahájil starosta Městyse Lukov JUDr. Lubomír Mála v 17.30 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod

Více

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Korolupy č. 1/2012 Datum a hodina zasedání: Místo jednání: 25.1.2012 v 16.00 hod. Zasedací místnost obecního úřadu

Více

Obec Třanovice. Zápis. z X. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.11.2011 v 17 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z X. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.11.2011 v 17 00 hod. Obec Třanovice Zápis z X. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 21.11.2011 v 17 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 10 členů ZO Třanovice, 5 omluveno 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 08. 08. 2016 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 2/2010 konaného dne v 19.00

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 2/2010 konaného dne v 19.00 Druhé zasedání zastupitelstva obce se konalo 25.3.2010 a hlavním bodem jednání bylo projední žádostí Ústavu sociální péče pro mentálně postižené Těchobuz a kraje Vysočina o pořízení změny územního plánu

Více

Z Á P I S č. 14. z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 14. z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 14 z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Zápis je upraven pro zveřejnění dle zákona na ochranu osobních údajů,

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 13.8.2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 13.8.2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obecní úřad Žeranovice, Žeranovice čp. 1, 76901 Holešov Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 13.8.2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: 7 členů OZ

Více

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.12.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.12.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Zápis č. 4. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. března 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 4. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. března 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 4 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. března 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ing. Tomáš Bruštík, Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč,

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 9. 3.2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík, RNDr. Ladislav

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Z Á P I S z 33. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách

Z Á P I S z 33. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Z Á P I S z 33. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 26.3.2014 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové ZO: Jiří Štěpánek, Marek Veselý,

Více

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne

Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne Zápis č. 1 a přehled usnesení zastupitelstva obce Žilina ze dne 24. 1. 2019 Přítomni: Ing. Václav Hamouz, Ilja Hašek, Zdeňka Šenkiová, Antonín Novotný, Ing. Vladimír Svítek, Ing. Jan Rohla, Ing. Jana Hadačová,

Více

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Ing. František Vašák, Bc. Přemysl Jež, Věra Brambůrková,

Více

Z Á P I S č.9 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 17:00 na Obecním úřadě v Želeticích

Z Á P I S č.9 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 17:00 na Obecním úřadě v Želeticích 1) Technický bod Z Á P I S č.9 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne 10.12.2015 v 17:00 na Obecním úřadě v Želeticích Starosta (předsedající) Ing. Milan Choura zahájil 9. zasedání

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 2/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 4. 2. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obecní úřad Žeranovice, Žeranovice čp. 1, 769 01 Holešov Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 24.3.2016 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: 9 členů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010 Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 12. 2010 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:04

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne ve hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne ve hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 24.11.2010 ve 20.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Dosavadní starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnili se

Více