DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4"

Transkript

1 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Poskytování mobilních telekomunikačních služeb Sídlem: Těšnov 65/ Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: Davidem Šetinou vrchním ředitelem Sekce Zastoupený: informačních a komunikačních technologií IČO: Druh zadávacího řízení: otevřené zadávací řízení na služby dle 21 odst. 1 písm. a), 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 dle 49 ZVZ 1 (celkem 8)

2 Česká republika Ministerstvo zemědělství jako zadavatel výše uvedené veřejné zakázky obdržel dne žádost dodavatelů o dodatečné informace k zadávacím podmínkám této veřejné zakázky. Na níže uvedené dotazy poskytuje zadavatel následující odpovědi. Dotaz č. 1: V sadě dodatečných informací č. 2, odpovědi č. 1, zadavatel informoval, že jeho záměrem je mít zabezpečenou službu na přednostní odbavení spojení v případě lokálního přetížení sítě v krizových situacích bez jakýchkoliv alternativ. Zdá se, že alternativou služby přednostního odbavení tedy není sankce, náhrada škody ani případné odstoupení od smlouvy. Dodavatel tomuto požadavku rozumí pro zadavatele by jistě nebylo přijatelné, kdyby např. při povodni mohl sice odstoupit od smlouvy nebo žalovat náhradu škody, ale neměl žádné mobilní spojení. Proto dodavatel žádá o dodatečnou informaci, - jak se zadavatel jakožto smluvní strana přesvědčí, že dodavatel do 90 dnů zřídil službu přednostního odbavení v krizových situacích a že se zřízením není v prodlení, pokud 90. den od zahájení plnění nevznikne krizová situace - jak bude zadavatel postupovat a jaká sankce se bude platit, pokud krizová situace vznikne kupř. 500 dnů po zahájení plnění, ale přednostní odbavení nebude fungovat, přičemž dodavatel bude tvrdit, že až dosud fungovalo a že nyní jde o náhodnou, až dnes nastalou poruchu. Dodavatel opakovaně upozorňuje, že dosavadními zadávacími podmínkami je motivován k tomu, aby nákladnou službu vůbec nezřídil; je možné, že za celou dobu plnění se to nezjistí. Pokud to zadavatel zjistí, pak jen v krizové situaci a tehdy bude mít možnost inkasovat (nízkou) sankci, prokazovat škodu a odstupovat od smlouvy, ale nebude mít spojení. Odpověď č. 1: Zadavatel uvádí, že trvá na splnění požadavků, které vymezil v zadávací dokumentaci. V čl ZD zadavatel požaduje od uchazeče, aby v nabídce uvedl, že je schopen na platformě své sítě tuto prioritizaci zabezpečit a detailně popsal, jakým způsobem a v jakém rozsahu je schopen funkcionalitu zabezpečit. K druhé části otázky uvádíme, že zadavatel bude postupovat dle smlouvy a platných zákonů. Dotaz č. 2: Uchazeč žádá o specifikaci typu zařízení pro M2M služby a jejich aktuální spotřebu dat. 2 (celkem 8)

3 Odpověď č. 2: Zařízení, která využívají služby M2M jsou limnigrafy, srážkoměry a jim podobná technologická zařízení. Starší zařízení mají připojen externí modem (přes COM port), Novější modely mají modem integrován nebo je připojen přes TCP/IP. V obou případech jde o modemy, do kterých je SIM karta vkládána (tzn. číslo není vázáno na HW) s průměrnou měsíční spotřebou dat v jednotkách MB u jednotlivých zařízení. Dotaz č. 3: V souvislosti s čl Zadávací dokumentace a dodatečnými dotazy č. 1 prosíme o potvrzení, že výměnu M2M SIM karet v jednotlivých zařízeních bude provádět sám zadavatel. Odpověď č. 3: Ano, SIM karty si zadavatel v jednotlivých zařízeních vymění sám. Dotaz č. 4: V souvislosti s článkem III. odst. 3 Obchodních a platebních podmínek prosíme o ujištění, že uvedené ustanovení nemá vliv na plnění zákonných povinností a dále i zákonem daných oprávnění, vyplývajících zejména ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších právních předpisů a dále ze zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, ve znění pozdějších právních předpisů (např. 97 zákona o elektronických komunikací), který upravuje zpracování údajů (osobních, lokalizačních a provozních) v oblasti telekomunikací. Odpověď č. 4: Zadavatel uvádí, že čl. III. 3 obchodních a platebních podmínek je formulován tak, že pokud uchazeč bude postupovat v souladu s právním řádem, nemůže se dostat do kolize s výše uvedeným článkem. Dotaz č. 5: Zadavatel v zadávací dokumentaci bodu 6.1 Základní cenová ujednání nepřipouští ocenění položky nulovou hodnotou. Poskytovatel nabízí dle standardních cen zařazení SIM karty do VPN za 0 Kč, trvá tedy zadavatel na zpoplatnění této služby? Odpověď č. 5: Ano, zadavatel trvá na zpoplatnění všech služeb definovaných v příloze č (celkem 8)

4 Dotaz č. 6: Jelikož současný poskytovatel disponuje níže uvedenými údaji, které považujeme za důležité pro kalkulaci nabídkové ceny, s odvoláním na 6 ZVZ a na 44, odst. 1 téhož zákona žádáme zadavatele o uvedení přehledu odchozích hovorů u tarifu bez volných jednotek podle jednotlivých sítí, v nichž je hovor terminován (tj. rozdělení cca 2 milionů jednotek u položky č. 3 v příloze č. 1 ZD na počty minut provolaných do O2, Vodafone, T-Mobile a pevných sítí). I když uchazeč nabídne stejnou sazbu do všech uvedených směrů, potřebuje znát rozdělení, aby mohl zohlednit propojovací poplatky a další náklady. Jelikož stávající dodavatel těmito údaji disponuje, byl by oproti zbývajícím uchazečům v rozporu s ustanovením 6 ZVZ zvýhodněn. Odpověď č. 6: Zadavatel uvádí, že orientační struktura provozu hlasových SIM karet je následující: Orientační struktura provozu hlasových SIM karet (bez VPN) O2 T-Mobile Vodafone Pevné linky 41% 37% 18% 4% Dotaz č. 7: Tážeme se, jakou tarifikaci požaduje zadavatel pro mezinárodní hovory z ČR do zahraničí a jakou pro příchozí a odchozí roaming? Odpověď č. 7: Zadavatel požaduje tarifikaci 1+1 pro mezinárodní hovory z ČR do zahraničí a tarifikaci 1+1 pro příchozí a odchozí roaming, tedy uchazeč ve své nabídce uvede cenu za minutu při účtování hovorů po vteřinách s tím, že cena každé vteřiny bude vždy rovna 1/60 ceny hovoru za minutu. Dotaz č. 8: V odst ZD zadavatel požaduje rezervaci číselné řady. Tážeme se, zda je nutné konkrétní rezervovaný rozsah uvést v nabídce nebo zda stačí závazek ve smlouvě s tím, že konkrétní řada bude sjednána až při podpisu smlouvy? 4 (celkem 8)

5 Odpověď č. 8: Zadavatel považuje za dostačující, pokud se uchazeč zaváže ke splnění požadavku na rezervaci číselné řady v obecné rovině, tak jak je to definováno v zadávací dokumentaci. Dotaz č. 9: Žádáme o upřesnění požadavku na datové mobilní služby v zahraničí. Zadavatel požaduje nacenit jednotku 1 MB (ve variantě pro EU a mimo EU). Chápeme správně, že: a) uvedený počet jednotek 7221 MB pro EU a 850 MB pro zbytek světa je orientační a skutečná spotřeba se může lišit podle reálné potřeby uživatelů? b) uvedené objemy jsou součtem za všechny uživatele? c) využití dat má být zpoplatněno podle skutečné spotřeby jednotlivých uživatelů a zadavatel neakceptuje tzv. balíčky? Odpověď č. 9: a) Ano. b) Ano. c) Ano. Dotaz č. 10: Na str. 10 ZD zadavatel požaduje poskytovat faktury v tištěné podobě. Oproti tomu v odst. V. 4 obchodních podmínek je uveden požadavek na zasílání faktur em. Žádáme zadavatele o odstranění/vyjasnění tohoto rozporu. Odpověď č. 10: Zadavatel požaduje faktury v tištěné listinné (papírové) formě s tím, že detailní/podrobný výpis uskutečněných zpoplatněných příchozích/odchozích spojení na každou 1 SIM kartu v papírové formě bude dodán pouze na vyžádání, zároveň však požaduje zasílat fakturu s přílohami elektronicky, tak jak je to uvedeno v čl. V. 4 obchodních podmínek a platebních podmínek, a to z důvodu uplatnění vnitřních kontrolních mechanismů. Dotaz č. 11: Máme nejasnosti u minimálního plnění dle definice na str. 11 ZD, resp. od kdy může dodavatel tento závazek uplatňovat: a) Chápeme správně, že může dodavatel požadavek na minimální plnění uplatňovat až od 13. měsíce trvání smlouvy? b) V případě kladné odpovědi na předchozí otázku se tážeme, zda se výše závazku vypočte z přílohy č.1 modifikované podle výsledku elektronické aukce? Nebo jak jinak? 5 (celkem 8)

6 Odpověď č. 11: a) Ano. b) Ano, minimální plnění bude vycházet z nabídkové ceny uchazeče po provedené elektronické aukci. Dotaz č. 12: Máme nejasnosti u odst. V. 4 obchodních podmínek. Dle našeho názoru není možné, aby byla úhrada faktury vázána na její předchozí odsouhlasení jednotlivými pověřujícími zadavateli. Z pohledu dodavatele se jedná o značnou administrativní zátěž přenášenou zadavatelem na dodavatele. Dodavatel by musel kontaktovat (pravděpodobně i opakovaně) desítky kontaktních osob (od každého pověřujícího zadavatele). Chybí rovněž lhůta, ve které je kontaktní osoba zadavatele povinna reagovat a také, co se stane, pokud zadavatel nic neudělá, dále, co se bude dít, pokud fakturu neodsouhlasí? Konečně je tento požadavek i v rozporu V. 5, kde je splatnost stanovena na 30 dní od doručení daňového dokladu. Proto žádáme zadavatele o vynětí celého odst. V. 4 ze ZD reklamace řeší článek VI. Obchodních podmínek. Odpověď č. 12: Zadavatel ponechává znění čl. V. 4 obchodních a platebních podmínek beze změn. Pokud zadavatel nebude s přílohami faktury souhlasit, uvede, s čím nesouhlasí pro následné odstranění chyb či nedostatků, dříve než bude fakturováno. Zadavatel upozorňuje, že Obchodní a platební podmínky jsou koncipovány jako minimální a dodavatel je zapracuje do návrhu smlouvy (viz. První věta Obchodních a platebních podmínek). Nic mu nebrání tuto obchodní podmínku precizovat např. zapracováním tzv. fikce doručení, nebo ustanovením o součinnosti. Dotaz č. 13: Smluvní pokuta dle odstavce VII. 6 obchodních podmínek je dle našeho názoru velmi obecně formulovaná. Proto žádáme zadavatele, aby výčtem upřesnil situace, na které se tato sankce vztahuje. Dále žádáme modifikaci tohoto ustanovení tak, aby se vztahovalo pouze na případy prokazatelně způsobené dodavatelem. Odpověď č. 13: Zadavatel trvá na konstrukci stanovení smluvní pokuty v zapracované v čl. VII. 6 obchodních a platebních podmínek. Dodavatel má možnost ze zákona se vyvinit, dovolá-li se tzv. liberačních důvodů (důvody ke zproštění odpovědnosti). V takovém případě musí prokázat, že mu ve splnění povinnosti ze smlouvy dočasně nebo trvale zabránila mimořádná, nepředvídatelná a nepřekonatelná překážka, vzniklá nezávisle na jeho vůli (např. když byla škoda způsobena zásahem vyšší moci). 6 (celkem 8)

7 Dotaz č. 14: K odstavci VII. 7 obchodních podmínek: Dle našeho názoru je náhrada škody v případě telekomunikačních služeb dostatečně řešena zákonem o elektronických komunikacích. Žádáme proto o vynětí tohoto odstavce ze ZD. Odpověď č. 14: Zadavatel ponechává znění čl. VII. 7 obchodních a platebních podmínek beze změn. Dotaz č. 15: Možnosti odstoupení od smlouvy zadavatelem dle článku X. obchodních podmínek jsou pro nás nepřijatelné, znemožňující podat nabídku. Zejména jde o písmeno b) odstavce č. 2, jehož definici naplní například nefunkčnost jediné SIM karty po dobu delší než 48 hodin, nefunkčnost SIM karty roamingu zaviněná zahraničním operátorem, apod. Žádáme proto zadavatele o úpravu tohoto ustanovení, tak aby se toto právo uplatnilo, jen pokud k nápravě nedojde ani v přiměřené lhůtě po vyzvání uchazeče zadavatelem ke zjednání nápravy. Odpověď č. 15: Zadavatel uvádí, že trvá na možnosti odstoupit od smlouvy za podmínek stanovených v čl. X. obchodních a platebních podmínek. Pokud jde o ustanovení obsažené v písmenu b) odstavce č. 2 čl. X. obchodních a platebních podmínek, lze jednoznačně dovodit, že se jedná o výpadek služeb většího rozsahu, než uvádí tazatel, neboť je zde právě proto použit pojem služby v množném čísle. Dotaz č. 16: Dle odstavce X. 3 obchodních podmínek je zadavatel oprávněn vypovědět smlouvu s 6 měsíční výpovědní lhůtou bez udání důvodu. Žádáme zadavatele o upřesnění, z jakého konkrétního důvodu je možno ze strany zadavatele uplatnit výpověď s výpovědní lhůtou 6 měsíců. Bez požadovaného upřesnění není zadávací dokumentace zpracována v podrobnostech nezbytných pro řádné nacenění nabídky a je v rozporu s 44 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách. Uchazeč je bez uvedeného upřesnění nucen počítat při kalkulaci návratnosti nákladů pouze s dodávkou po dobu 6 měsíců. Což povede k navýšení dostupné nabídkové ceny oproti případu, kdy by mohli uchazeči počítat pro návratnost nákladů celých 36 měsíců dle odst. X. 1. Odpověď č. 16: Zadavatel trvá na zakotvení institutu výpovědi bez uvedení důvodu. K dotazu uchazeče uvádíme, že výpověď může učinit jakákoliv strana smluvního vztahu. Rizika z toho vyplývající tedy nesou obě dvě smluvní stany. Uchazeč by měl do své nabídky i tato rizika započíst. 7 (celkem 8)

8 Dotaz č. 17: Povinnost odstranit technickou nebo provozní závadu dle odstavce XI. 7 obchodních podmínek nám ve stávajícím znění znemožňuje podat nabídku. Uchazeč má samozřejmě nastaven propracovaný systém na řešení výpadků, včetně křičných priorit (podle velikosti dotčeného území, počtu nefunkčních uživatelů, apod.). Avšak ve stávajícím znění nic nebrání zadavateli aplikovat uvedenou lhůtu i na nefunkčnost jediné SIM. Dále dodavatel nedokáže garantovat ve všech případech opravu poruchy zaviněné třetí stranou (např. roamingovým partnerem) nebo vyšší mocí. Žádáme proto zadavatele o úpravu tohoto ustanovení, tak aby se toto právo uplatnilo, jen pokud k nápravě nedojde ani v přiměřené lhůtě (s přihlédnutím k okolnostem závady) po vyzvání uchazeče zadavatelem ke zjednání nápravy. Odpověď č. 17: Čl. XI. 7 obchodních a platebních podmínek upravuje vyřizování reklamací, kde jsou stanoveny dostatečně dlouhé lhůty k vyřízení reklamace dodavatelem. Zadavatel tedy ponechává znění čl. XI. 7 obchodních a platebních podmínek beze změn. Dotaz č. 18: Vzhledem k výše uvedeným nejasnostem není možné připravovat příslušné vstupy do nabídky až do zveřejnění odpovědí zadavatele (dodatečných informací) a zadávací dokumentace tak není zpracována v podrobnostech nezbytných pro řádné zpracování nabídky. Proto žádáme zadavatele, aby v souladu s ustanovením 40, odst. 3 ZVZ adekvátně prodloužil lhůtu pro podání nabídek (s ohledem na rozsah nejasností považujeme za adekvátní takovou lhůtu, kdy ode dne zveřejnění dodatečných informací do konce lhůty pro podání nabídek bude zbývat nejméně 14 kalendářních dní). Odpověď č. 18: Vzhledem ke skutečnosti, že veřejný zadavatel odpověděl na dotazy uchazečů v zákonem stanoveném termínu, aniž by provedl úpravy zadávacích podmínek, nebyla tedy naplněna podmínka 40, odst. 3 ZVZ a proto veřejný zadavatel lhůtu pro podání nabídek neprodlužuje. V Praze dne Česká republika Ministerstvo zemědělství David Šetina vrchní ředitel Sekce informačních a komunikačních technologií 8 (celkem 8)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 Odbor vnitřních věcí V Písku dne: 02.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení zadávací dokumentace na veřejnou zakázku na poskytování mobilních služeb

Více

MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU Výzva k předložení nabídek a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen zadávací dokumentace) v souladu s ustanovením

Více

Příloha č. 1 - Specifikace předmětu plnění

Příloha č. 1 - Specifikace předmětu plnění Veřejná zakázka "Poskytování telekomunikačních služeb" strana: 1 Příloha č. 1 - Specifikace předmětu plnění 1. Informace o provozu Datové a hlasové služby, které budou na základě tohoto výběrového řízení

Více

Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 5711/2014/2060/86 Franc 22.10.

Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 5711/2014/2060/86 Franc 22.10. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 5711/2014/2060/86 Franc 22.10.2014 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Příloha č. 1 - Specifikace poptávky

Příloha č. 1 - Specifikace poptávky Výzva "Poskytování telekomunikačních služeb" - Příloha 1 Specifikace poptávky strana : 1 Příloha č. 1 - Specifikace poptávky 1. Informace o provozu Datové a hlasové služby, které budou na základě tohoto

Více

Město Hodonín. Předmět plnění: Předmětem zakázky je Poskytování hlasových a datových služeb mobilního operátora pro

Město Hodonín. Předmět plnění: Předmětem zakázky je Poskytování hlasových a datových služeb mobilního operátora pro Město Hodonín Město Hodonín Vás vyzývá v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006Sb., o veřejných zakázkách k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Předmět plnění: Předmětem zakázky je Poskytování

Více

Vytištìno systémem AllyTrade provozovaném spoleèností ECONOMY.CZ

Vytištìno systémem AllyTrade provozovaném spoleèností ECONOMY.CZ Zadání výbìrového øízení pro omezený poèet dodavatelù Odbìratel: Ministerstvo financí Letenská 15 11810 Praha 1 IÈ: 00006947 DIÈ: CZ00006947 Název: Projektové øízení projektu Service Desk ICT MF Èíslo:

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012, o podrobnostech

Více

Smlouva o dodávce č.../.../..

Smlouva o dodávce č.../.../.. Příloha č. 2 ZD Smlouva o dodávce č.../.../.. Nákup osobního, ložního, pacientského a operačního prádla pro Klatovskou nemocnici, a.s. část 2 podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb

Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb (č. ev. ČSÚ: 155-2013-S) Česká republika Český statistický úřad se sídlem: Na padesátém

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, (DÁLE JEN ZÁKON )

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, (DÁLE JEN ZÁKON ) ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADAVATEL: Středočeský kraj Sídlem: Zborovská 11, 150 21 Praha 5 Jednající: MVDr. Josef Řihák, hejtman

Více

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 VZ032/2015 - Nákup sedacího nábytku pro Český rozhlas

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 VZ032/2015 - Nákup sedacího nábytku pro Český rozhlas Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu

Více

I. Obecná ustanovení. II. Základní pojmy

I. Obecná ustanovení. II. Základní pojmy Obecné obchodní podmínky 1.1.2014 projekční a inženýrské kanceláře Robin VAŠNOVSKÝ, PROJEKČNÍ A INŽENÝRSKÁ KANCELÁŘ, místem podnikání Ostrava, Hrabová, Klasná 609/9, IČ: 88900991 I. Obecná ustanovení Čl.

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5 ZE DNE 27/06/2014

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5 ZE DNE 27/06/2014 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5 ZE DNE 27/06/2014 ZADAVATEL: Centrum ICT Karviná, příspěvková organizace Sídlem: Fryštátská 72/1, 733 01 Karviná - Fryštát Jednající: Bc. Petr Přikryl, ředitel

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) pro nadlimitní veřejnou zakázku (dále i VZ ) na dodávky

Více

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Příloha č. 2 výzvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními

Více

Smlouva o dílo (dále SOD)

Smlouva o dílo (dále SOD) Smlouva o dílo (dále SOD) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel: Sídlo: MATEX HK, s.r.o. Statutární orgán: Martin Žítek, jednatel společnosti IČO: 259 68 807 DIČ: CZ259 68 807 Zástupce pověřený jednáním ve

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY. pro poskytování služeb společnosti. I. Definice pojmů

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY. pro poskytování služeb společnosti. I. Definice pojmů platné od 10.2.2009 VŠEOBECNÉ PODMÍNKY pro poskytování služeb společnosti Tyto Všeobecné podmínky stanovují postup uzavírání smlouvy o poskytování a užívání služeb a podmínky, na základě kterých bude MAXTRON

Více

Všeobecné obchodní podmínky služby připojení k Internetu

Všeobecné obchodní podmínky služby připojení k Internetu Všeobecné obchodní podmínky služby připojení k Internetu Tyto všeobecné obchodní podmínky jsou vyhotoveny v souladu s zákonem č. 89/2012 Sb., občanským zákoníkem a zákonem č. 127/2005 Sb. o elektronických

Více

Azylové domy - jednotlivci - Hradecko

Azylové domy - jednotlivci - Hradecko Azylové domy - jednotlivci - Hradecko odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a dle vyhlášky 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Poskytování telekomunikačních služeb

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Poskytování telekomunikačních služeb VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci podlimitní veřejné zakázky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Poskytování telekomunikačních

Více

Veřejná zakázka na stavební práce Aerace na ČOV Písek

Veřejná zakázka na stavební práce Aerace na ČOV Písek Příloha č. 1 Zadávací dokumentace stavby (ZD) bez příloh ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY zpracovaná v rozsahu ustanovení zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Kontaktní osoby. Kritéria pro vyhodnocení nabídek a jejich váha

Kontaktní osoby. Kritéria pro vyhodnocení nabídek a jejich váha Zadání veøejného výbìrového øízení Odbìratel: Ministerstvo financí Letenská 15 11810 Praha 1 IÈ: 00006947 DIÈ: CZ00006947 Základní údaje výbìrového øízení Název: Rekonstrukce místnosti è.420 v objektu

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel: Česká republika Ministerstvo životního prostředí Sídlo: Vršovická 1442/65, 100 10 Praha 10 IČO: 00164801 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: Veřejná zakázka Ing.

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ A DOPLŇKOVÝCH SLUŽEB FIRMY INFOS ART,

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ A DOPLŇKOVÝCH SLUŽEB FIRMY INFOS ART, VŠEOBECNÉ PODMÍNKY SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ A DOPLŇKOVÝCH SLUŽEB FIRMY INFOS ART, s.r.o zveřejněno v účtu zákazníka 30.03.2010 platnost od 10.04.2010 1. Výklad základních pojmů 1.1. Poskytovatel

Více

Příloha č. 2 ZD ZMĚNA STAVBY č. p. 7 JENÍKOV

Příloha č. 2 ZD ZMĚNA STAVBY č. p. 7 JENÍKOV Smlouva o dílo (dále SOD) uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel:.. Sídlo:.

Více

Věc: Výzva jednomu zájemci o veřejnou zakázku malého rozsahu podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Věc: Výzva jednomu zájemci o veřejnou zakázku malého rozsahu podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O.BOX 77 118 10 Praha 1 Telefon: 257043449 Fax: 257042609 IČ: 00006947 DIČ: CZ00006947 V Praze dne 20. prosince 2012 PID: MFCR2XLSWF Č. j.: MF-121562/2012/23-232

Více

Všeobecné obchodní podmínky (VOP)

Všeobecné obchodní podmínky (VOP) Všeobecné obchodní podmínky (VOP) Obecná ustanovení, definice pojmů 1. VOP jsou součástí Smlouvy o poskytování telekomunikačních služeb uzavřené mezi Poskytovatelem a Účastníkem. (Smlouva) 2. Telekomunikační

Více

Všeobecné obchodní podmínky poskytování služeb SIPNET eu s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky poskytování služeb SIPNET eu s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky poskytování služeb SIPNET eu s.r.o. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Všeobecné obchodní podmínky služeb elektronických komunikací (dále jen Podmínky ) stanovují podmínky, za nichž

Více

Zadavatel: STAREZ - SPORT, a.s. se sídlem: Křídlovická 34, Brno IČO: Veřejná zakázka:

Zadavatel: STAREZ - SPORT, a.s. se sídlem: Křídlovická 34, Brno IČO: Veřejná zakázka: Zadavatel: STAREZ - SPORT, a.s. se sídlem: Křídlovická 34, 603 00 Brno IČO: 26932211 Veřejná zakázka: Poskytování hlasových a datových služeb elektronických komunikací zadávaná v otevřeném řízení podle

Více

MĚSTO LOVOSICE ul. Školní 407/2, 410 30 Lovosice, fax 416 532 130, e-mail: meulovo@meulovo.cz

MĚSTO LOVOSICE ul. Školní 407/2, 410 30 Lovosice, fax 416 532 130, e-mail: meulovo@meulovo.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel město Lovosice, vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 1/2016, uchazeče k podání nabídky na topenářské práce na akci s názvem: Zajištění telekomunikačních

Více

Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary

Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo jednací zakázky: HSKV-2285/2011-EKO Název zakázky: Předmět zakázky

Více

Krycí list nabídky OBUV

Krycí list nabídky OBUV Příloha č. 1 k zadávací dokumentaci Krycí list nabídky Veřejná zakázka v otevřeném zadávacím řízení OBUV Uchazeč Obchodní název: Adresa a sídlo uchazeče: Jméno/a a příjmení člena/ů statutárního orgánu:

Více

Všeobecné podmínky pro poskytování služeb INTERNETOVÉHO PŘIPOJENÍ

Všeobecné podmínky pro poskytování služeb INTERNETOVÉHO PŘIPOJENÍ Všeobecné podmínky pro poskytování služeb INTERNETOVÉHO PŘIPOJENÍ Čl. I ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto všeobecné podmínky služeb elektronických komunikací společnosti ATS elektronic, spol. s.r.o.(dále jen VP

Více

Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ

Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ (dále jen Rámcová smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

Služba lokálního Internetu - připojení symetrickou rychlostí - nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1

Služba lokálního Internetu - připojení symetrickou rychlostí - nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1 Č.j.: 13812/2012-OIT Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů,

Více

2. Žádost o poskytování služeb elektronických komunikací

2. Žádost o poskytování služeb elektronických komunikací Všeobecné podmínky poskytování služeb elektronických komunikací prostřednictvím mobilních a pevných bezdrátových sítí společnosti Telefónica O2 Czech Republic, a.s. vydané v souladu s 273 odst. 1 zákona

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSUZOVÁNÍ PODKLADŮ ŽÁDOSTÍ O DOTACE

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSUZOVÁNÍ PODKLADŮ ŽÁDOSTÍ O DOTACE Příloha č. 3 Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSUZOVÁNÍ PODKLADŮ ŽÁDOSTÍ O DOTACE uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více

REKONSTRUKCE OBJEKTU 1, LÉKÁRNA FN BRNO, PMDV

REKONSTRUKCE OBJEKTU 1, LÉKÁRNA FN BRNO, PMDV FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Příloha č. 2 ZD MÍSTO U ŘEKY - RADOTÍN Návrh smlouvy o dílo

Příloha č. 2 ZD MÍSTO U ŘEKY - RADOTÍN Návrh smlouvy o dílo Smlouva o dílo (dále SOD) uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel:.. Sídlo:.

Více

Rekonstrukce víceúčelového hřiště pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1

Rekonstrukce víceúčelového hřiště pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1 Č.j. GB0243/2015 Věc: Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na

Více

Podmínky pro poskytování přenosu digitálního rozhlasového a televizního vysílání

Podmínky pro poskytování přenosu digitálního rozhlasového a televizního vysílání Podmínky pro poskytování přenosu digitálního rozhlasového a televizního vysílání ( dále jen PPS ) 1 Definice pojmů 1.1. Službami přenosu digitálního rozhlasového a televizního vysílání se rozumí poskytování

Více

SMLOUVA O DÍLO Zajištění dokumentace pro provedení stavby na akci Vimperk výměna vodovodu a kanalizace v ul. Nádražní

SMLOUVA O DÍLO Zajištění dokumentace pro provedení stavby na akci Vimperk výměna vodovodu a kanalizace v ul. Nádražní SMLOUVA O DÍLO Zajištění dokumentace pro provedení stavby na akci Vimperk výměna vodovodu a kanalizace v ul. Nádražní Smluvní strany: Objednatel: (dále jen objednatel ) Město Vimperk se sídlem: Steinbrenerova

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací ze strany společnosti TNtech, s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky pro poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací ze strany společnosti TNtech, s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky pro poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací ze strany společnosti TNtech, s.r.o. 1. Definice pojmů V těchto VOP, Smlouvě, Zvláštních podmínkách a Ceníkách

Více

Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace Vrchlického 59, 586 33 Jihlava

Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace Vrchlického 59, 586 33 Jihlava Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace Vrchlického 59, 586 33 Jihlava Odůvodnění významné veřejné zakázky na služby POSKYTOVÁNÍ SMLUVNÍHO SERVISU PRO TECHNOLOGII ZOBRAZOVACÍCH METOD NEMOCNICE JIHLAVA

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY RDLnet.cz

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY RDLnet.cz VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY RDLnet.cz I. 1. 1. Provozovatel (Radek Krmela a David Krmela) provozují bezdrátovou síť pod označením RDLnet.cz dle rozdělených lokalit, jejímž prostřednictvím je zajišťováno

Více

Bez dalších informací

Bez dalších informací Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu předmětu veřejné zakázky, c) vzájemného

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Gemin Výzva k podání nabídky včetně zadávací... Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: MINISTERSTVO FINANCÍ IČO: 00006947

Více

Ceník platný od 15.2.2014

Ceník platný od 15.2.2014 Ceník platný od 15.2.2014 Obsah: Aktuálně nabízené tarify Roamingové služby Data Další poplatky Tarify nabízené do 3.11.2013 Ceník platný od 15.2 2014. Všechny ceny uvedeny s DPH. TARIF START NA MÍRU Měsíční

Více

Příloha č. 1 k Výzvě k podání nabídek na VZ "Dodavatel pro zajištění informačních materiálů k projektu Osvěta" N Á V R H SMLOUVA O DÍLO

Příloha č. 1 k Výzvě k podání nabídek na VZ Dodavatel pro zajištění informačních materiálů k projektu Osvěta N Á V R H SMLOUVA O DÍLO Příloha č. 1 k Výzvě k podání nabídek na VZ "Dodavatel pro zajištění informačních materiálů k projektu Osvěta" N Á V R H SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Smluvní podmínky platné od 1.7.2009

Smluvní podmínky platné od 1.7.2009 Provozovatel: Ing. Vojtěch Ludl Pažoutova 2608/B 397 01 Písek IČO: 75091208 DIČ: CZ6206081904 Bankovní spojení: Raiffeisenbank a.s., Praha 4 Číslo účtu: 1012042114/5500 Smluvní podmínky platné od 1.7.2009

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (Nákup zboží) účinné od 1.12.2015

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (Nákup zboží) účinné od 1.12.2015 (Nákup zboží) účinné od 1.12.2015 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) STÁTNÍ TISKÁRNY CENIN, státního podniku, se sídlem Praha 1, Růžová 6, čp. 943, PSČ 110 00, identifikační

Více

SMLOUVA O DÍLO. Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní - rekonstrukce komunikace - projektové práce

SMLOUVA O DÍLO. Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní - rekonstrukce komunikace - projektové práce SMLOUVA O DÍLO Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní - rekonstrukce komunikace - projektové práce Smluvní strany: Zhotovitel: GK Plavec-Michalec, Geodetická kancelář s.r.o.

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací (dále jen VOP ) (platné od 1.1.2010) čl. 1 Předmět Všeobecných obchodních podmínek 1. Radim Pytela AC Vyškov,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Hotovostní placení vybraných daní prostřednictvím zprostředkovatele hotovostních plateb

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Hotovostní placení vybraných daní prostřednictvím zprostředkovatele hotovostních plateb ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále též ZD ) ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) k nadlimitní veřejné zakázce na služby Hotovostní

Více

Příloha č. 6 Návrh kupní smlouvy - část A, B, C

Příloha č. 6 Návrh kupní smlouvy - část A, B, C Příloha č. 6 Návrh kupní smlouvy - část A, B, C KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Waldorfská škola

Více

Obchodní podmínky internetového obchodu www.iweol.com

Obchodní podmínky internetového obchodu www.iweol.com Obchodní podmínky internetového obchodu www.iweol.com 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Iweol EU s.r.o., se sídlem Kovářská 140/10, Komárov,

Více

Základní škola Blovice, okres Plzeň - jih Družstevní 650, 336 01 Blovice Mgr. Růžena Kohoutová. 400 000 Kč

Základní škola Blovice, okres Plzeň - jih Družstevní 650, 336 01 Blovice Mgr. Růžena Kohoutová. 400 000 Kč Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Kupní smlouva č. P14V10000050

Kupní smlouva č. P14V10000050 Příloha č. 1 Kupní smlouva č. P14V10000050 (dále jen Smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ). I. Smluvní

Více

Kupující se zavazuje za dodané zboží zaplatit kupní cenu stanovenou v příloze č. 3 této smlouvy.

Kupující se zavazuje za dodané zboží zaplatit kupní cenu stanovenou v příloze č. 3 této smlouvy. odbouratelný hydraulický olej v hydraulickém okruhu stroje, V. doplnění všech dalších provozních kapalin, VI. proškolení obsluhy vyvážecí soupravy kupujícího (v rozsahu min.1 dne v lesních porostech kupujícího),

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ Všeobecné smluvní podmínky Trends & Events s.r.o., se sídlem Tobrucká 713/25, 160 00 Praha 6, IČO 289 52 481 DIČ CZ28952481 jsou platné pro všechny zájezdy a jednotlivé služby cestovního

Více

Rámcová smlouva na poskytování geodetických služeb

Rámcová smlouva na poskytování geodetických služeb Příloha č. 2 k Zadávací dokumentaci Číslo smlouvy Objednatele: Rámcová smlouva na poskytování geodetických služeb Čl. I Smluvní strany 1. Objednatel: Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Výběr dopravců pro uzavření smluv o veřejných službách v přepravě

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení na zadání zakázky malého rozsahu Zahraniční vzdělávací pobyty pro žáky a pedagogy SŠRV Jakuba Krčína Třeboň

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení na zadání zakázky malého rozsahu Zahraniční vzdělávací pobyty pro žáky a pedagogy SŠRV Jakuba Krčína Třeboň ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení na zadání zakázky malého rozsahu Zahraniční vzdělávací pobyty pro žáky a pedagogy SŠRV Jakuba Krčína Třeboň Identifikační Specifikace předmětu údaje zakázky zakázka

Více

SMLOUVA O DÍLO. Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní 313, rekonstrukce 2.a 3. NP - projektové práce.

SMLOUVA O DÍLO. Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní 313, rekonstrukce 2.a 3. NP - projektové práce. SMLOUVA O DÍLO Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní 313, rekonstrukce 2.a 3. NP - projektové práce Smluvní strany: Zhotovitel: HBH atelier s.r.o. se sídlem: Letkovská 5, 326

Více

Smlouva o provádění úklidových prací

Smlouva o provádění úklidových prací Smlouva o provádění úklidových prací uzavřená v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany 1. Objednatel: Jihočeský vědeckotechnický park, a.s.

Více

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smlouva o realizaci dodávky a služeb uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo:

Více

smlouvu o dílo: Objednatel prohlašuje, že realizace díla sjednaného touto smlouvou byla schválena usnesením zastupitelstva objednatele č. ze dne.

smlouvu o dílo: Objednatel prohlašuje, že realizace díla sjednaného touto smlouvou byla schválena usnesením zastupitelstva objednatele č. ze dne. Dnešního dne uzavřely smluvní strany, IČ,, jehož jménem jedná (jako zhotovitel na straně jedné) a Městys Čachrov, IČ 00255319, Čachrov 55, 339 01 Klatovy, zastoupen starostkou Janou Kocurovou (jako objednatel

Více

SMLOUVA O DÍLO Objednatel:.. Technický dozor investora objednatele: Zhotovitel: I. 1. 2. pozemková parcela orná půda o výměře.. m2 3. II. 1. 2.

SMLOUVA O DÍLO Objednatel:.. Technický dozor investora objednatele: Zhotovitel: I. 1. 2. pozemková parcela orná půda o výměře.. m2 3. II. 1. 2. SMLOUVA O DÍLO Objednatel: Jméno a příjmení:. Bytem:. Datum narození: Technický dozor investora objednatele: Jméno a příjmení:... Tel. :... E-mail:... Zhotovitel: Obchodní jméno: DIOSTAV s.r.o. Sídlo:

Více

Město Jílové Mírové nám. 280

Město Jílové Mírové nám. 280 Výzva k podání nabídky Výzva č. 2/2016 na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na službu s názvem: Mobilní operátor pro město Jílové a jeho příspěvkové organizace zadávanou v řízení mimo režim zákona

Více

Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby III VÝZVA. k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění

Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby III VÝZVA. k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění VÝZVA k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění dle ust. 34 z. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Zadavatel - Pardubický kraj Vás tímto vyzývá k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S256/2012/VZ-9327/2013/510/ASh Brno 21. května 2013

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S256/2012/VZ-9327/2013/510/ASh Brno 21. května 2013 *UOHSX004BJ4M* UOHSX004BJ4M ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S256/2012/VZ-9327/2013/510/ASh Brno 21. května 2013 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný podle 112 zákona

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti KAMÍR a Co spol. s r. o., IČ 15770265, se sídlem Ferd. Pakosty 1148, 39 501 Pacov,

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S113/2010/VZ-10303/2010/540/DCh V Brně dne: 1. září 2010

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S113/2010/VZ-10303/2010/540/DCh V Brně dne: 1. září 2010 *uohsx001u40n* UOHSX001U40N ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S113/2010/VZ-10303/2010/540/DCh V Brně dne: 1. září 2010 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný podle 112

Více

SMLOUVA O DÍLO (o provádění úklidových prací)

SMLOUVA O DÍLO (o provádění úklidových prací) SMLOUVA O DÍLO (o provádění úklidových prací) Článek 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel: Město Kolín se sídlem Karlovo nám.78, Kolín I PSČ 280 02 Zastoupená: starostou Mgr. et Bc. Vítem Rakušanem IČ: 235440

Více

Vzhledem k platné právní úpravě se rozlišuje kupující, který je spotřebitelem a kupující, který spotřebitelem není.

Vzhledem k platné právní úpravě se rozlišuje kupující, který je spotřebitelem a kupující, který spotřebitelem není. Obchodní podmínky Základní ustanovení Tyto Obchodní podmínky upravují vztahy mezi smluvními stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je společnost PEKSPORT s.r.o. IČ 45797056, DIČ CZ45797056 se sídlem

Více

Č.J.: 01177/2015 NÁZEV ZAKÁZKY: VINOŘSKÝ ZPRAVODAJ. Předpokládaná hodnota zakázky: max. 1.200.000,- bez DPH

Č.J.: 01177/2015 NÁZEV ZAKÁZKY: VINOŘSKÝ ZPRAVODAJ. Předpokládaná hodnota zakázky: max. 1.200.000,- bez DPH Č.J.: 01177/2015 VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K ŘÍZENÍ O ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU podle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ NA OBSAH SMLOUVY O DÍLO

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ NA OBSAH SMLOUVY O DÍLO OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ NA OBSAH SMLOUVY O DÍLO Veřejný zadavatel: Město Nová Včelnice Komenského 386, 378 42 Nová Včelnice IČO: 00247146 na veřejnou zakázku na stavební

Více

Předmět Všeobecných podmínek. Poskytování služeb. Čl. 1

Předmět Všeobecných podmínek. Poskytování služeb. Čl. 1 Všeobecné podmínky poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací společnosti UPC Česká republika, a.s. (dále též jen Všeobecné podmínky ) Čl. 1 Předmět Všeobecných podmínek 1.1 Společnost

Více

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Příloha č. 2 výzvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními

Více

1.4 Kupující je spotřebitel, nepodnikající právnická osoba nebo podnikatel.

1.4 Kupující je spotřebitel, nepodnikající právnická osoba nebo podnikatel. 1. Úvodní ustanovení 1.1 Prodávající odpovídá kupujícímu za vady dle tohoto reklamačního řádu a dle příslušných právních předpisů, zejména zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění a

Více

Kupní smlouva. Článek I. Předmět smlouvy

Kupní smlouva. Článek I. Předmět smlouvy Kupní smlouva 1. Prodávající: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: (dále jenom prodávající ) a 2. Kupující: Město Mikulov Zastoupený: Rostislavem Koštialem, starostou města Mikulov

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S591/2013/VZ-7468/2014/532/RNi Brno 7. dubna 2014

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S591/2013/VZ-7468/2014/532/RNi Brno 7. dubna 2014 *UOHSX005JG95* UOHSX005JG95 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S591/2013/VZ-7468/2014/532/RNi Brno 7. dubna 2014 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný podle 112 zákona

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SPECIALISTŮ NA FONDY EU

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SPECIALISTŮ NA FONDY EU Příloha: Závazný návrh smlouvy SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SPECIALISTŮ NA FONDY EU Č.j.: 873/2012-28 Číslo v CES: BUDE DOPLNĚNO Číslo úkolu: BUDE DOPLNĚNO EU zdroje a BUDE DOPLNĚNO Státní rozpočet ČR

Více

Nejedná se o řízení podle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ )

Nejedná se o řízení podle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) Č.j.: 00001/12/AV Opakovaná výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název zakázky Servisní podpora komunikačních systémů Nejedná se o řízení podle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

DOTAZ č. 1: V bodě čl. III. Návrhu smlouvy o dílo jsou uvedeny v bodech 3.1.-3.4. tyto základní požadavky zadavatele ohledně termínu realizace:

DOTAZ č. 1: V bodě čl. III. Návrhu smlouvy o dílo jsou uvedeny v bodech 3.1.-3.4. tyto základní požadavky zadavatele ohledně termínu realizace: Zadavatel: Organizátor veřejné zakázky: Obec Vendolí Allo Tender s.r.o. Vendolí 103 Radlická 2000/3 PSČ 569 14, Svitavy 150 00 Praha 5 - Smíchov IČ: 00277541 IČ: 24658031 ODPOVĚĎ ZADAVATELE NA ŽÁDOST UCHAZEČE

Více

Moderní trendy ve výuce dramatické a tělesné výchovy IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

Moderní trendy ve výuce dramatické a tělesné výchovy IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu podle metodiky Regionálního operačního programu Moravskoslezsko (dále jen metodika ) Název veřejné

Více

Smlouva o poskytnutí služby užívání okruhu na trase CESNET (Zikova 1903/4, Praha 6) Národní muzeum (Vinohradská 1, Praha 1) (dále jen smlouva )

Smlouva o poskytnutí služby užívání okruhu na trase CESNET (Zikova 1903/4, Praha 6) Národní muzeum (Vinohradská 1, Praha 1) (dále jen smlouva ) Smlouva o poskytnutí služby užívání okruhu na trase CESNET (Zikova 1903/4, Praha 6) Národní muzeum (Vinohradská 1, Praha 1) (dále jen smlouva ) uzavřená ve smyslu ustanovení dle 1746 odst. 2 zákona č.

Více

Zajištění legislativních úprav v IS ARES

Zajištění legislativních úprav v IS ARES ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O. BOX 77 118 10 Praha 1 V Praze dne 15 července 2014 PID: MFCR4XHAZK Č. j.:mf-53262/2014/9001/ko Věc: Referent: Přílohy: Výzva k jednání v jednacím

Více

1. Struktura smluvních dokumentů (přehlednost, srozumitelnost)

1. Struktura smluvních dokumentů (přehlednost, srozumitelnost) 1. Struktura smluvních dokumentů (přehlednost, srozumitelnost) + relativně přehledně členěná webová prezentace, + ve VOP je stanovena hierarchie smluvních dokumentů, - i přes přehledně zpracovanou webovou

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE *UOHSX007Q0AN* UOHSX007Q0AN ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S0434/2015/VZ-37925/2015/512/MHr Brno: 5. listopadu 2015 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný podle ustanovení

Více

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Revoluční 84, 400 01 Ústí nad Labem IČ: 62243136

Smlouva o realizaci dodávky a služeb. Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Revoluční 84, 400 01 Ústí nad Labem IČ: 62243136 Smlouva o realizaci dodávky a služeb uzavřená podle 1746 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (oznámení o zahájení zadávacího řízení) A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (oznámení o zahájení zadávacího řízení) A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel veřejné zakázky MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU se sídlem, vydává dokument: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (oznámení o zahájení zadávacího řízení) A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu SKLAD

Více

Textová část zadávací dokumentace. Kanalizace Jimlín Zeměchy IV. etapa

Textová část zadávací dokumentace. Kanalizace Jimlín Zeměchy IV. etapa Ing. Rostislav Mareš, Fügnerova 1358, 440 01 Louny Telefon : 722091410 IČ : 74569589 E-mail : Rostislav.Mares@seznam.cz Textová část zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané

Více

Rozhodnutí bylo změněno rozhodnutím č. j. S83/2006/SL-11727/2006/520-KV ze dne 23.6.2006 a nabylo právní moci dne 25.7.2006.

Rozhodnutí bylo změněno rozhodnutím č. j. S83/2006/SL-11727/2006/520-KV ze dne 23.6.2006 a nabylo právní moci dne 25.7.2006. Rozhodnutí bylo změněno rozhodnutím č. j. S83/2006/SL-11727/2006/520-KV ze dne 23.6.2006 a nabylo právní moci dne 25.7.2006. Č. j. S83/2006/SL-7719/2006/520-KV V Brně dne 28. dubna 2006 Úřad pro ochranu

Více

Název/obchodní firma/jméno se sídlem/místem podnikání: identifikační číslo:

Název/obchodní firma/jméno se sídlem/místem podnikání: identifikační číslo: Smlouva o zajištění plnění povinnosti zpětného odběru přenosných baterií nebo akumulátorů, zpracování a materiálového využití odpadních přenosných baterií nebo akumulátorů (SMLOUVA O SPOLEČNÉM PLNĚNÍ)

Více

Všeobecné podmínky společnosti VOGELNET s.r.o.

Všeobecné podmínky společnosti VOGELNET s.r.o. Všeobecné podmínky společnosti VOGELNET s.r.o. vydané v souladu s ustanovením 63 zákona č. 127/2005 Sb. o elektronických komunikacích a o změně některých souvisejícíc h zákon ů (zákon o elektronických

Více

232/2012 Sb. VYHLÁŠKA. Strana 1 / 9. ze dne 25. června 2012. o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky

232/2012 Sb. VYHLÁŠKA. Strana 1 / 9. ze dne 25. června 2012. o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky 232/2012 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 25. června 2012 o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 159 odst. 3 zákona č.

Více

ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 ROAMING...

ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 ROAMING... ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 ROAMING... 4 DATOVÉ BALÍČKY V ROAMINGU... 5 TARIFIKACE ROAMING... 5

Více

V souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona Vám zadavatel oznamuje svůj úmysl v tomto zadávacím řízení zadat veřejnou zakázku:

V souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona Vám zadavatel oznamuje svůj úmysl v tomto zadávacím řízení zadat veřejnou zakázku: ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O. BOX 77 118 10 Praha 1 V Praze dne 29.8.2013 PID: MFCR3XJSQU Č. j.: MF-71238/2013/23-2302/D Věc: Výzva k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění o

Více